Rolf Kenneths artikler tematisk ordnet

7.3K visninger
6 minutter lesetid
6

Oppdatert: 18. april 2016.

Mine ca. 110 artikler for Nyhetsspeilet er her tematisk ordnet; noen artikler er plassert under flere tema-overskrifter.

 

En ny Verden

Det var sent på sommeren 1957 ved USAs største militærbase White Sand, New Mexico, at bataljons­kommandør Philip J. Corso en dag fikk melding om at en UFO hadde dukket opp og plutselig forsvunnet fra radarskjermen. Corso tolket dette som at UFO’en hadde styrtet. Han ba om å bli fløyet ut til det stedet han antok UFO’en hadde styrtet. Han går inn i en nedlagt gullgruve, der han treffer en utenomjordisk humanoid skapning. De kommuniserer telepatisk. ET’en ber om at radar­anlegget slås av når ET’en forlater området i sitt romskip. Corso spør om hvilken gjenytelse han da vil få. ET’en svarer kort og kontant: ”En ny verden, hvis du kan åpne deg for den”. Se RKM-artikkelen Philip J. Corsos ET/UFO-påstander (2013).

 

Kan du åpne deg for en ny verden? Hvor mange nye innsikter kan du ta innover deg? I hvilket tempo? Hvor mye nytt vil du ta innover deg? Hvor mange gamle trosforestillinger er du villig til å forkaste? I hvilket tempo? I hvilken grad har vi evne og vilje til kontinuerlig å motta nye kunnskaper og innsikter, og hele tiden integrere og reorganisere det voksende puslespillet? For dette er veien å gå… for dem som vil åpne seg for Den nye verden. Å ta innover seg Den nye verden er ikke en passiv prosess, det er en prosess som krever mye arbeid, livet ut.

Her er en begynnelse…

 

Vitenskap

 

 

2003 – i dag, Nibiru-relatert

 

 

Oligarkiske nettverk og konspirasjoner (“NWO”)

 

 

Økonomi

Oligarkisk økonomi:

 

Mot en normativ (gul) økonomi:

 

 

ET/V

 

 

Kultur

 

 

Helse, sykdom

 

Vaksiner:

 

Bevissthetsparadigmet, transpersonlig psykologi

 

 

Historie

 

Anunnaki-relatert historie

*****************************************

Rolf Kenneths HomePage

*****************************************

 

Rolf Kenneth Myhre

Rolf Kenneth Myhre fullførte bibliotekarutdannelsen i 1990, og arbeidet så som selvstendig næringsdrivende i seks år med å etablere og reorganisere små fagbiblioteker og arkiver. Deretter arbeidet han som medisinsk forfatter i seks år, fire av dem ved Rikshospitalet. Siden 2003 har han som privat forskerforfatter arbeidet med fokus på: 1) Bevissthetsparadigmet, åndsvitenskap; 2) Menneskets tidligere og nåværende erfaringer med ET/UFO-relaterte emner; 3) Enkelte US-sentrerte oligarknettverk som siden 1940-tallet har prøvd å styre verdenssamfunnet i en totalitær retning. I 2008 vant han Kolofons manuskonkurranse for ”Alternativ litteratur” med boken "Åndsvitenskapelige visjoner". I februar 2013 utga han boken "Menneskets historie: Integrasjon av Velikovsky, Sitchin og ZetaTalk", og i august 2013 kom boken "ET/V-erfaringer 1947-2013". Hans forfatternavn er Rolf Kenneth Aristos.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

6 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

Rolf Kenneth Myhre: Alt i orden, vedr. HAARP.

Siden du ikke har nevnt noe om frie spekulasjoner om Cern under din artikkel, så leker jeg litt med følgende tanker:

Cern prosjektet er etter min mening “ganske” komplisert. Dette betyr at undertegnede ikke har mulighet til å drøfte de vitenskapelige aspekter vedrørende hvordan Cern fungerer i sin helhet. Hvilket jeg også betviler at mange av de ansatte ved Cern heller vet. Dette enorme maskineriet kan det jo hende at bare topp- ingeniører og øvre ledelse vet den endelige sannhet om.
Siden koko- Kaku babler så meget om sine fantastiske sci-fi bøker (sikkert basert på det eliten allerede vet, og har brukt dekader på å finne ut av), så vil
jeg også tillate meg å forestille meg følgende:

I StarWars episode 4 er det en sene med dødsstjernen som må komme i innretting med rebellenes planet. Dødsstjernen må riktignok forbigå en annen planet, for å oppnå “avfyrings- posisjon”. På rebellenes planet sitter man i spenning, og “the rebellian fleet” forbereder seg på sitt angrep på dødsstjernen, før den kommer i anretting (jeg husker ikke navnene på skrullebukkenes fikserte planet- navn).

Siden kokkelimonke pave Benedict skal gjøre alt mulig omvendt av det han sier han gjør, f.e.k.s ved å snu korset sitt opp-ned, så kan det jo være at kokkelimonke regissør George Lucas filmatiserer alt “omvendt av sannheten” med sine propagandafilmer. Basert på noe han allerede vet. En artig tanke er det, at dødsstjernen symboliserer Niburu, og at rebellenes planet symboliserer Jorden.
Og at “rebellene” symboliserer eliten, og at “the empire” symboliserer den mektige Yawhee og Hans mektige armada. Ikke vanskelig å forestille seg hvor jeg vil hen? Dødstjernens laservåpen symboliserer Cern, og når Niburu er i anretting, vil Cern på en eller annen måte “fyres av”, som et dødelig våpen mot Niburu.

Det er vel ingen tvil om at Cern kontrolleres av eliten? Og at all teknologi som eliten kontrollerer ikke er til beste for andre enn dem selv?

Just a thought :-)

Når det gjelder StarWars, så er det vel ingen tvil om hvilken forening som står bak denne produksjonen?
Hjelmen til dodraug- Darth er formet som en Wermacht hjelm, og “star destroyers” er utformet som trekanter.
Slik som her:

http://www.youtube.com/watch?v=lLo1DA0ieyM

:-)

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

Hei Rolf Kenneth Myhre.

Du fortjener mange tusen takk for alle disse 60 artiklene, og at du har brukt tid på å ordne dem tematisk, slik at det blir mye enklere for oss lesere å få oversikt over ditt materiale/ditt verk. Ytterst interessant og givende er det å lese dem, uten å konkludere for tidlig. Jeg ser at du har skrevet 5 bøker i tillegg. Vi lever i en tid hvor undertegnede føler at man burde kunne beundre andres egenskaper, i stedet for å speile seg selv i dem. Som om man skulle føle ubehag ved at andre har innsikt som man selv ikke har (idioti). Fenomenet “ego”, m.a.o.

Jeg har lagt merke til at du ved en rekke anledninger i kommentarfeltet under dine artikler, skriver akkurat det du mener. “Straight from the gut/liver”, og at antall “thumbs down” ved like mange anledninger har gjort seg gjeldene.

Uten at det ser ut til at du har latt deg affisere et spøtt av den grunn.

Igjen beundringsverdig:-) Selv om jeg av og til har vært uenig med noen av dine artikler.

I dag skal man være svært forsiktig med å kritisere myndigheter, og de maktpersoner som løper deres ærend. Det være seg innen skolemedisin, psykiatri, vitenskap, utdanningsinstitusjoner, presse, eller nevneverdig mange andre offentlige instanser som ser ut til å danne sin egen “Maginot linje”, som en forsvarsmur mot dissidenters/ærlige kritikers uttalelser mot systemet. Derfor sier jeg bare: “Jeg er ikke sint, bare dypt skuffet over at elitistiske mennesker, for de er bare mennesker, kunne synke så lavt”. På en annen side forteller historien oss likevel hvor hensiktsmessig Maginot linjen var. Den var ikke så effektiv som enkelte hardnakket *trodde*. Det virker som om eliten også har overdådig tro på seg selv, og sine fysiske Maginot linjer. Det kan bli deres endelige fallgruve.

Vårt samfunn er sterkt preget av positivisme, dogmatisme og scientisme.

Jeg trekker frem et utdrag fra en definisjon av positivisme fra wikipedia:

“Positivism is a philosophy of science based on the view that in the social as well as natural sciences, data derived from sensory experience, and logical and mathematical treatments of such data, are together the exclusive source of all authentic knowledge. Obtaining and verifying data that can be received from the senses is known as empirical evidence.[1] This view holds that society operates according to laws like the physical world[citation needed]. Introspective and intuitional attempts to gain knowledge are rejected. Though the positivist approach has been a recurrent theme in the history of Western thought,[2] the concept was developed in the modern sense in the early 19th century by the philosopher and founding sociologist, Auguste Comte.[3] Comte argued that society operates according to its own laws, much as the physical world operates according to gravity and other laws of nature.[4]”

Kanskje “positivisme” også har noe å gjøre med nordmenns tendensiøse evne til å uvitende plage sine medmenneskers kritikk mot systemet, med følgende setning: “Ikke vær så negativ, tenk nå litt positivt. Vær nå like godtroende og lettlurt som det vi er, fordi vi tåler ikke mer informasjon. Det gjør vondt mellom ørene, fordi der befinner det seg et behagelig valgt vaakum. Fordi vi har valgt vakuumet for å kunne sove godt om natten, og om dagen, i en deilig form for kollektiv siesta”.

Når det gjelder Zetatalks teorier rundt de kataklysmiske forhold som potensielt vil oppstå ved en potensiell “ankomst” av Niburu, så håpes det på at de er og forblir teorier, som blir “falsifisert” rent fysisk, hvis/når denne begivenheten finner sted. Når det gjelder NWO og deres bruk av HAARP, så kan man også danne seg teorier om at eliten vil frembringe selektive kataklysmer, for å forme Jorden til å “bestå av minst mulig land, og mest mulig vann”. Slik som i filmen Waterworld av Cevin Costner, eller Gro Harlem Brundtland`s økofascistiske hovedsetning: “Bærekraftig”. Ved studier av Zecharia Sitchin`s litteratur, kan man få et inntrykk av “Messiah”, eller “redningen ” for menneskeheten i 2012 og tiden bortenfor. Jeg lurer på om Rolf Kennet Myhre har skrevet artikler med teorier, om hva Cern egentlig er ment for, og om Cern har en sammenheng med chemtrails og HAARP, nettopp for å forhindre “redningen” for menneskeheten?

Om så skulle være at Niburu er en realitet (det finner vi snart ut av), og at Jorden ikke bare er bebodd, men også “beglodd”, så kan det innebære at de som “beglor oss”, er i besittelse av vitenskap/teknologi som overgår våre villeste fantasier og fatteevner. Teknologi som får Cern og Higgs partikkel til å fremstå som en primitiv Texas Instrument kalkulator til sammenlikning. Om det så skulle være at de som “beglor” oss vil oss vel, så kan det jo hende at deres teknologi er så avansert, at Jorden ikke vil få så mye som en “ripe”, når/hvis Niburu ligger i innretting. Men, at eliten bruker hele menneskeheten som skjold mot “Messiah”, og i tillegg skaper kunstige jordskjelv og tsunamier. Som i elitens største globale gisseldrama noensinne. Å redde gisler er ingen lett affære. Spesielt når det er snakk om milliarder. “Kirurgisk presisjon”, kan jo være en overordnet instruks hos våre rednings”menn”?

Den fanatiske Michio Kaku snakker om “type 4 species”. D.v.s. så avansert intelligens/teknologi, at “ET`s” kan få en slukket stjerne til å tennes igjen, eller at de kan kontrollere solas trykk, varmeutvikling, og “solar flares”. I tillegg snakker han om at de kan kontrollere både kometer, og planeters kurs.
Hvis en potensiell 12. planet er bebodd av “type 4 species”, og som i tillegg ønsker menneskeheten bare vel, så kan man jo også forestille seg en ganske så trivelig innretting av Niburu i desember i år, eller rundt den tid. Og, at dette vil gå så smertefritt, at alt man trenger å gjøre er å skaffe seg lys, varme og mat for noen dager. Kanskje til og med uten noen av disse tingene, fordi Jorden vil bli “lyst opp” med teknologi?
Under forutsetning av at ikke disse drittungene (NWO) saboterer så mye som mulig. Hvilket de også har gjort, siden “tidenes morgen”. Når den tid oppsto vites ikke, i en verden av løgn og bedrag.

Setningen “Forget everyting you have learned” popper opp i nye og ne, når unge kreative hackere/researcher`s finner ut av ting og tang på youtube. Kanskje en setning som er verd å reflektere over i tiden fremover?

Avslutter innlegget (nok en gang, og som en repitisjon, av den interessante fanatiske talen til NWO`s Koko- Kaku)
http://www.youtube.com/watch?v=khascSsA18Y

Lulleliten
Lulleliten
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
11 år siden

Basert på ditt syn på partikkelfysikk : Kan du utdype litt mer rundt din tolking av det siste funnet til CERN? Den såkalte “gudepartikkelen”. ( Jeg har sommerferie, og leser meg litt opp her på speilet – sunt med folk som stiller spørsmål ved keiserens klær; da tvinges vi andre til å se en gang til :) )

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Lulleliten
11 år siden

CERN finner ikke ut noe uten å trekke inn bevissthet, men her er en filmsnutt om karbon7:
http://www.youtube.com/watch?v=FFVaH82y8gM

« Forrige artikkel

Breiviks budskap om de anonyme bakmenn

Neste artikkel »

Indigobarna tas ut anmasse

6
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x