/

Aktivisme i nærmiljøet

3665 visninger
3 minutter lesetid
85

Det organiseres demonstrasjoner til inntekt for flere saker, og dette er høyst beundringsverdig av både deltakere og arrangører. Hva om vi forsøkte å organisere en eneste stor demonstrasjon, i Oslo, til inntekt for selve livet, for frihet og for sannhet?

Vi demonstrerer for helheten. Vi får med oss alt som kan krype og gå, evt. rulles. «Alle» vet da at politikere og media lyver, men «ingen» gjør noe med det? Hva med en tre-dagers demo utenfor stortinget? Det ville blitt vanskelig for media å tie om. Jeg ønsker tilbakemeldinger og diskusjon rundt dette i kommentarfeltet, hva tenker dere, leserne, om en slik stor demonstrasjon? Lar det seg gjøre?

Flyer
Slike er utrolig effektive og enkle å lage, heng dem opp overalt!

I Sverige og mange andre steder i verden, er det faste demonstrasjoner den 11’te i hver måned. Her holdes appeller, deles ut flygeblad og DVD’er, og de nekter å gi seg.

Visittkort med internett-adresser. Hos VistaPrint kan du få 250 flotte visittkort, i farger, gratis (kr 70 i porto). Disse er fine å skrive nettadresser på, og dele ut til mennesker du treffer, eventuelt legge igjen små bunker på skranker i alt fra bensinstasjoner til bibliotek.

Bruk alle virkemidler, og fantasien. En gammel kassert tavle, som butikker pleier å skrive SALG eller TILBUD på, er ypperlig til å skrive beskjeder på, og sette midt i handlegaten, eller andre steder med mye mennesker.

billboard
Vær innovativ!

Flygeblader er som kjent veldig effektivt. Om du ikke føler for å dele disse ut på gaten, er de også fine å henge opp på kundetavler på butikker, på lyktestolper, på vegger, legge de i postkasser, ja hvor som helst. Et enkelt eksempel finnes her.

Brenn DVD’er med dokumentarfilmer. Det finnes ikke så mange med Norsk tekst etter hva jeg vet, men her er en veldig god dokumentar MED Norsk tekst: Amerika fra Frihet til Fascisme – Norsk tekst

Det finnes flere med svensk tekst, og de fleste nordmenn klarer fint å lese svensk.

911 Mysteries, Del 1: Demolitions – Svensk tekst

Loose Change 2nd Edition – Svensk tekst

Terrorstorm 2nd Edition – Svensk tekst

For å laste ned disse og annet media fra internett er Orbit et ypperlig program. Forøvrig tror jeg også du finner disse filmene på The Pirate Bay.
Jeg vet også at det for tiden jobbes med å lage Norske dokumentarfilmer om relevante tema.

Klistremerker som du selv bestemmer tekst og motiv på. Mindre klistremerker, «bumper-stickers», til å feste på bilen eller andre steder i samfunnet der de vil bli sett, kan du få bestilt ved en rekke steder på internett, gjør et google søk på ‘klistremerker’. Jeg har også fått et pristilbud fra www.dekorshop.no, de kan lage et klistremerke til å ha i bakruten på bilen din, 100 cm i lengde, med teksten www.NYHETSSPEILET.no Det kommer på kr. 249,- + mva og frakt.

Tagging er en god gammel klassiker, se også artiklene Chemtrails: Hva stod det på veggen? og Politisk-motivert Tagging. Vis skjønn, og respekt for enkeltpersoners private eiendom. Alt offentlig er som et blankt ark, alt du trenger er fargestifter for å dele dine meninger med resten av samfunnet. Om du har et spesielt motiv, eller en spesiell tekst du gjerne vil bruke, kan en god ide’ være å bruke en mal. Ta et stykke tykk plastikk eller papp, og skjær ut din tekst/ditt motiv. Så holder du malen opp mot veggen og sprayer over, resultatet ser veldig fint ut. På denne måten går det veldig fort, og du kan straks bevege deg videre til neste «blanke ark».

Bannere er fine å bruke, det krever litt mer abeidsinnsats enn tagging, og blir gjerne ikke hengende stort lenge før noen tar dem ned, men til gjengeld så kan de være ekstremt effektive den perioden de henger der. Tøy får du kjøpt i en vanlig tøy butikk, mal lager du av papp, og spraybokser er billige på biltema.

Banner
Et godt eksempel på banner laget av tøy, mal av papp, og sprayboks med maling!

Ha alltid med deg en penn, eller en sprit-tusj i lomma. Du vet aldri når du får en ypperlig mulighet til å legge igjen meningen din et sted. Og det funker, jeg fikk en gang en e-post fra et menneske i Kanada, som hadde funnet adressen til nettsiden min risset inn på baksiden av et buss-sete. Jeg kjenner også til mennesker som konsekvent skriver nettadresser og beskjeder på alle sedler de kommer over.

Hører jeg reaksjoner på at jeg oppfordrer til vandalisme og sløsing av skattepenger? Målet helliger midlet i denne saken, og er du bekymret for forsøpling av samfunnet eller dårlig anvendte skattekroner, er det større saker å ta tak i enn dette…

Og fortsett med å sende e-poster til «folkevalgte», til journalister og redaktører.

Lokalaviser er ofte det beste forumet å få ytre sine meninger, da de står friere til å trykke det de vil enn større aviser. Ta også gjerne turen ned til din lokalavis, lokalradio eller lignende, og slå av en prat med de som jobber der.

Flere forslag til aktivisme ønskes i kommentarfeltet under!

Takk til Chris og Whiterose fra Bergen for lån av bilder.

Atle har siden terrorangrepene i Amerika 2001 våknet gradvis til denne verdens realiteter. I 2006 startet han nettsiden www.northernresistance.info sammen med sin eldre bror, og valgte fra dette tidspunkt og vie sitt liv til folkeopplysning. Det var ikke så mye et valg, som det var et uungåelig resultat av sannhetene som kom frem av hans studier., og som berørte hans hjerte og
sjel dypt. Utdannet bilmekaniker, jobber som miljøarbeider per dags dato, og forsøker sitt beste å leve i tråd med sin egen indre moral.

Abonnere
Varsle om
guest

85 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
bin Laden
bin Laden
13 år siden

Den hardeste måten man kan straffe faen på, er å konsumere minimalt, helt på overlevelsesgrense.

Mer om fordeler verdens regjering fikk av å likvidere polsk elite: http://birdflu666.wordpress.com/

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Enig med bin laden.

Jeg praktiserer mottoet KONK KONSPIRASJONEN ! Derfor kjøper jeg konsekvent ikke aviser; hvorfor skulle jeg betale for å bli mentalt forgiftet ?

Jeg boikotter også produsenter som benytter MSG – Monosodiumglutamat – E621 i sine produkter, ex. Toro.

MortenB
MortenB
13 år siden

Helt enig. Dette gjør jeg også, prøver å unngå å kjøpe produkter jeg vet har forbindelser jeg ikke støtter. All mat/drikke som inneholder Aspartam (og andre kunstige søtstoff), MSG/glutamat, GMO, E211, mange fargestoffer og er mye bearbeidet går ikke i min handlekurv, minst mulig oppvarmet/pasteurisrt også (pH). Unngår unødige aviser, medisiner, elektronikk, leker osv.
Prøver også å kjøpe mest mulig direkte fra produsent (mest mat).

Har også vurdert å ta ut månedens matbudsjett i kontanter hver måned for å betale kun med kontanter når jeg handler.

bin Laden
bin Laden
13 år siden

Forslaget om demonstrasjoner og tagging traff spiker på faens skalle, denne siden var umulig å åpne.
Faen er redd for samordnete aksjoner som vil øke massenes bevissthet og motstandsdyktighet mot faens løgner.
Denne aktiviteten ville vise masser deres styrke.
Faen er redd at splittete interessegrupper som natur&ungdom og amnesty-hjelpere, vil forstå at de har en felles fiende – NWO, og slå seg sammen.

Broilerhuset holder kjeft om snarlig signering for innkjøp av bombefly til kr.250.000.000.000.
Hva sier neste generasjon som tvinges til å kausjonere for broilernes platz på bomberommet i 2012?
Hva sier neste generasjon til STOPP av NATObandas terror på fremmed jord?
Hvis de gir blaffen og fortsetter å danse, så fortjener de bare å bli kvalt av asken.

Michelle
13 år siden

ja hvorfor betale for søppel-aviser som er full av markedsføring/hjernevasking fra industiren og politi(k)erne? og ja kjempelurt å prøve å ikke benytte kredittkort, så kanskje vi får utsatt micro-chip/RFid implantatene, det er bare et spørsmål om tid før alle vil ha det av sikkerhetsmessige og terror-messige årsaker! hørte at det er eller skal bli forbudt å oppbevare gull hjemme og at årsaken til at de har sølvstriper på pengene, kan være at de skal se hvor mange penger du har gjemt bort når de kjører over huset ditt med black-helicopters og gjennomlyser/scanner alt du eier.. ser også på wikipedia at tidligere NRK sjef Bernander (nå NHO-mann) står oppført som frimurer med grad IV (Blair og Bush og Obama er minst grad 33 der de sverget evig trosskap til Charles) og så fant jeg en dokumentar som viser at enkelte av klippene fra 911 ble «retusjert» for å påføre ekstra røyk osv:
http://www.youtube.com/watch?v=bs74QgHjAOk&feature=related

o
o
13 år siden

Bravo Atle !
«faste demonstrasjoner den 11′te i hver måned» ! Skal vi bare si det sånn da ?
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/er-du-nøytral-pa-et-tog-i-bevegelse/
Også en fin artikkel med gode konstruktive kommentarer !

arifkarim
arifkarim
13 år siden

Hva kan være bedre «aktivist tider» enn gode gamle sommerdager, da de fleste er «ute» av sine komfortsoner? Delta gjerne i så mange aksjoner denne sommeren. Bli synlig og kjemp imot NWO. Måtte de gode krefter være sammen med dere! :)

bin Laden
bin Laden
13 år siden
Svar til  arifkarim

OBS! Singoalla fortalte jo at 9 og 11 er satanistenes tall.

I denne videoen fortelles hvordan jødisk erobring av Jerusalem og pallestinsk jord ble feieret over hele verden med sodomistiske parader: http://www.youtube.com/watch?v=iHFSJLwcelc&NR=1 (egregor betyr biofelt, energi som kan samles opp under masseaksjoner og brukes til opplading av mål vi ikke har noe anelse om).
Videoen advarer mot å lade opp våre parasitters mål med vår energi.

På denne videoen hører polakkene noen rope på polsk: «IKKE DREP MEG»:

Olabama spilte golf under Lech Kaczynski`s begravelse, han har ikke kondolert til polsk ambassade heller. Han spiller golf oftere enn Bushman.

«Rom» kommenterer under «politikere faller fra himmelen» at ruseland «samarbeider med degenererte krefter i Vest-Europa».
Denne videoen viser Moskva som Judeas hovedstad: http://www.youtube.com/watch?v=2-KllA9ZtH0&feature=related
Sangen tar like nådeløs oppgjør med egne rusesauer som stemmer på Putin og annen møkk, for tyggis og vodka. TV kaller motstandere for fascister. Armeen som ikke får lønn, er trofast mot faen og beskytter sauers parasitter likevel. Fiender og idioter overalt. Sodomi og satanisme.

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden

Har vi noen ingeniører som kan skru sammen en gigantisk prosjektor som kan skrive meldinger på månen?

«WE ARE MANY, THEY ARE FEW, HIT THE STREETS, THE WHOLE WORLD IS WATCHING»!

T
Skribent
T
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Et par forslag: Lag en festival utenfor stortinget, festivalen kan vare noen dager og vi kan la alle anti-NWO grupper opptre og andre fritt-talende mennesker uttale seg… festivalen er gratis

Eller hvis alle anti-NWO grupper i Norge samler ressursene sine slik at vi får flere intervju ala Armin-Stoltenberg intervjuet.

Armin, vi må kapre project bluebeam å skrive «John May lives» på himmelen! The V`s is back.

baugen
baugen
13 år siden
Svar til  T

Store demonstrasjoner på skatteinnlevering-dagen i USA! Visse råd ble på forhånd kunngjort av eksperter : (Og de virket utmerket!)
——————————

«Tea Party: Beware of the Imposters!
email alert from Tea Party Patriots | 4/3/2010 | Mark Meckler

Posted on Saturday, April 03, 2010 9:28:39 PM by GVnana

Just received the following email alert regarding the Tax Day Tea Party for Sacramento, CA.:

Many of us have been getting disturbing emails and phone calls regarding the counter protests or «crashers» we are expecting on the day of our event. This did happen last year as well so plan for it. It’s much better to be prepared than surprised.

Here are some suggestions for our event and «crashers»:

1. We will introduce ourselves to the local police on that day as the permit holder. We have already spoken with Officer Troy on many occasions and he knows us and is aware of these possibilities.

The best way to handle these people is to report them to the law enforcement who is there and ask that they be removed by the police since Tea Party Patriots hold the permit for the event. Don’t attempt to deal with «crashers» yourself, they are looking to incite people and get it on video.

2. We will have 200 from our group doing security (Crowd Observation) for the event. We have many retired military or police persons who have volunteered for this duty. Have the phone number for the police handy (and your cell phone) and call if you see anything happening. We will have people scanning the crowd for trouble makers who will also let our attendees know of the possibility of infiltrators so they too will be on the look out and make sure they know not to deal with these people but to have them removed if they are being unruly.

3. Have pre-made signs that say THESE PEOPLE ARE INFILTRATORS! with a big arrow and when they cause a ruckus have people stand by them with the sign. This will usually make them go away as it ruins their reason for being there.

4. If any of you have video cameras, please bring them and take video of our event so we will have eyes all over the event. If anyone tires to talk about our event in a negative way you will have a visual diary of the event. Remember they are out to say we are all racists, and wing nuts! They are also out to prove that we are violent.

Whatever you do – DO NOT give them anything that will confirm what they are trying to say about us. Exercise self control and remember your higher calling. We never want to lower ourselves to be on their level.

This will be OUR event and we will do it with dignity, since that is our nature.

Sincerely,
Mark Meckler
Tea Party Patriot National Coordinator

http://www.freerepublic.com/focus/news/2486314/posts

Berger
Berger
13 år siden

NWO er et spill. I stort sett alle spill handler det om å vinne. Hva får vinneren i NWO? Jo, full kontroll. En lederposisjon som er urokkelig…omtrent som Microsoft… Hva går spillet ut på? Få med alle verdens land i sitt økonomiske system. Innlemme de i internasjonal handel, oppfordre de til å utnytte sine natur ressurser slik at de kan øke innsatsen i den internasjonale handelen. Investere fortjenesten i fond…og på den måten blir De Store større og rikere. Landene kommer inn i en økonomisk karusell som man ikke kan gå av, og så er de fanget i spillet og underlagt kontroll. Finnes det flere spillere i dette spillet? I alle fall to, USA og de vestlige landene som den ene, Russland og deres allierte som den andre….antagelig flere…
Å protestere mot dette spillet er det samme som å si Nei Takk til alle godene man har som spilldeltager. Oppgi vår komfort og «handelslykke». Slutte å bruke penger på døde ting og luksus. Så må man lage sitt eget spill, sine egne systemer med sine egne regler. Er du villig til det?

BiggusD
BiggusD
13 år siden
Svar til  Berger

New World Order er ganske enkelt den angloamerikanske kredittbaserte forbrukerkulturen som USA, Storbritannia og bla.a. vasallstaten Norge forsøker å innføre globalt ved hjelp av FN, WTO, IMF og andre internasjonale samarbeidsorganisasjoner, så vel som militære aksjoner. Irak, Afghanistan, Iran og andre land hvor store deler av befolkningen lever i en kontant/sparings-økonomi slik det var her for kun 40 år siden er ikke en del av dette sirkuset og utgjør derfor et stort potensielt marked for NWOs pådrivere: Bank-og finansnæringen og gjennom dem Big Business generelt. Ekspansjonen er i seg selv et stort marked for Military Industrial Complex, og Oljeindustrien ønsker seg så klart først og fremst inn i olje- og energistater.

Det man må forstå her er at det ikke er én stor gruppering som styrer det hele, som man kan kalle NWOerne. Det er heller ingen enhetlig gruppe som går under Illuminati, og det er motstridende krefter og interesser selv i Vatikanet. Det å få oversikt over hvilke faksjoner som eier hva, og hvilke fremtidsplaner de har er en så og si umulig oppgave med mindre man er en insider høyt oppe i en de stridende faksjonene. Grunnen til at ting er så fragmenterte for tiden er at samtlige av disse psykopatene bruker splitt-og hersk taktikken på hverandre, og dermed oppnår ingen av dem total makt. Det beste eksempelet på at det er slik er at nasjonalstatene har så liten makt som de har. Stoltenberg triumferer i én sak en dag og får en i trynet den neste, nettopp fordi at det trekkes i tråder fra ulike Puppet Masters til enhver tid.

Det er et salig kaos, og i den kontekst er det plutselig mye mer forståelig hvorfor Military Industrial Complex, Big Pharma og The Fed i USA åpent proklamerer at de kjemper for en Ny VerdensORDEN. Det er med andre ord første gang på over 70 år at en nasjonalstat er i hendene på en så strømlinjeformet skjult maktelite.

Det hører med til historien at dette er den/de samme faksjonen(e) som fikk tilsvarende makt for 70 år siden, og de gjorde dette på akkurat samme måte i 2001.

Jeg forventer at det som følger i tiden fremover er like forutsigbart, og like feilbart, som den gang.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Husk at først av alt – nærmere bestemt neste lørdag – kommer 1. mai som bør bli en flott aksjonsdag. 1. mai-bannere vil være sikret oppmerksomhet !

Denne videoen fra Nyhetsspeilet viser aktivisme-aktiviteten på Youngstorget i fjor: http://www.nyhetsspeilet.no/2009/05/nyhetsspeilet-tv-chemtrails-aktivister-i-1mai-toget/

Her ble viktige protest-slagord eksponert foran MK Ultra Jens Stoltenberg og MK Ultra Kristin Halvorsen ved hans side.

Er det for mye å håpe på at Youngstorget i år vil bli fullt av anti NWO slagord ?

Her er noen forslag:

– Steng EISCAT/HAARP !
– Forby MSG / E621 !
– Forby GMO !
– Oljefondet ut av Monsanto !
– Riksrett for chemtrails-Stoltenberg !
– Nei til elektromagnetisk TETRA-terror !
– Frimurerne ut av rettsNorge !

osv.

Selklubber
Selklubber
13 år siden

Jeg synes at det burde bli mer oppmerksomhet om DHMO!
Det finnes i kjøleanleggene til atomkraftverk, i sprøytemidler, i løsemidler og i babymat!

Mer info her: http://www.dhmo.org/

Ban DHMO!

bin Laden
bin Laden
13 år siden

Ulven, jeg ser dine slagord er begrenset rundt lille snille Norge.
Hele jordkloden brenner, da hjelper det ikke å grave hode ned i sandkassa ved boligen din.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden
Svar til  bin Laden

bin Laden, jeg skjønner ikke helt din innvending.

Hvis du ser på listen med litt andre øyne, så vil du se at mesteparten dreier seg om globale temaer:
– HAARP
– MSG
– GMO
– Chemtrails
– Monsanto
– EM-stråling
– Freemasonry

Et godt uttrykk sier at vi må begynne med å feie for egen dør. Og sjelden har vel tiden for dette vært mer riktig enn nå !

bin Laden
bin Laden
13 år siden
Svar til  bin Laden

Ulven, du skrev jo før at ditt motto var KONK KONSPIRASJONEN.

Er du enig at det er mer effektivt å nekte dem avtale om innkjøp av bombefly verdt kr.250.000.000.000 enn å sabotere aviskjøp (selv om det er også nyttig utvilsomt)?

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden
Svar til  bin Laden

Hei igjen bin Laden,
jeg er praktisk og tenker at det ene behøver ikke å utelukke det andre.

Jo flere vi blir som kan fronte ulike temaer så vil totaleffekten bli bedre, og det trengs.

Når det gjelder flykjøpet til Norge så er vel det en kontrakt som er inngått (er ikke helt sikker). Uansett er jeg 100% imot at Norges forsvar kjøper jagerfly fra USA.

Her er de viktigste grunnene for min sterke flykjøpmotstand:

1. Jeg liker ikke utseendet på flyene; «flyvende søppelstativer av blikk».

2.. Flyene kommer ikke til å bli levert (mao. at enda flere miliarder vil forsvinne ned i et sort hull).

3. Hvis flyene blir levert, kommer de ikke til å inneholde det nyeste og beste innenfor flyteknologi; mao. vil flyene være umoderne/udugelige dagen de blir levert; dead on arrival.

4. Hvis flyene blir levert med moderne teknologi, vil teknologien være så hemmelig at Norge ikke får lov til å besørge vedlikeholdet av flyene selv. Dette vil føre til en uheldig avhengighet av NATO som jeg vil at Norge bryter ut av. Hint: Hva vil mekanikerne få beskjed om å gjøre med flyene den dagen Norge melder seg ut av NATO etter å ha sagt at vi ikke stoler på andre enn Kina, Polen og Serbia ?

Jeg hadde helst sett at Norges forsvar bestilte russiske fly: De har vesentlig bedre estetikk, mer karisma og glimrende flyveegenskaper.

sjokomelk
13 år siden
Svar til  bin Laden

Ulven: Et kampflys estetikk og karisma har dessverre lite å si for dets effektivitet, og hva som er estetisk og karismatisk er til en viss grad en smakssak. Selv er jeg for at Norge går ut av NATO og inn i en pan-europeisk forsvarsallianse. Og jeg mener at Norge hadde fått mer valuta for pengene ved å kjøpe inn JAS-39 Gripen, selv om den mangler stealthegenskaper.

sjokomelk
13 år siden
Svar til  bin Laden

Jeg er i hvert fall for at Norge har et forsvar. Hvorvidt vi skal bombe så mye mer? Synes vel ikke det. Men kan allikevel være greit å ha et luftforsvar.

bin Laden
bin Laden
13 år siden
Svar til  bin Laden

Til Atle: du får hundre tomler opp!
Denne saue-sivilisasjonen fortjener ikke noe bedre enn å bli utryddet når de diskuterer «estetikk» ved utforming av drapsmidler.
Har ikke ord.

Sithious
Sithious
13 år siden
Svar til  bin Laden

Jas Gripen sjokomelk? Har du i det hele tatt satt deg inn i spesifikasjonene til de to flyene? Hvis du hadde det, hadde du funnet ut at jas gripen er totalt underlegen, og ville vært å kaste penger ut av vinduet med tanke på at Jas Gripen ikke er stort mye bedre enn hva vi har i dag.

Enten oppgraderer man, eller så lar man være, man svir ikke av milliarder på Fly som er litt bedre, og dette hadde du visst hvis du hadde tilegnet deg informasjon utover VG og Dagbladet som forøvrig er elendige kilder til det meste.

sjokomelk
13 år siden
Svar til  bin Laden

Sithious: Så du mener at F-35 er et bedre alternativ? Og nei, jeg leser hverken VG eller Dagbladet.

Monica Waade
Skribent
13 år siden

Takk Atle for at du fulgte oppfordringen!
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/04/stoltenberg-cos-slaktefabrikk%e2%80%8f/comment-page-4/#comment-24938

Vi må kunne organisere oss på en bedre måte, hvis man bare ser her på speilet og på Facebook så er vi flere tusen som har sett bak illusjonene og mange av oss har på grusomme måter fått smake konsekvensene av det som pågår. Dette må vi få formidlet til folket, at det før eller siden vil ramme hver og en av dem. Det er også viktig å få vekket den åndelige delen for de som må vekkes med tvang blir rammet unødig hardt bare fordi de ikke vet at man kan våkne på en enklere og sorgløs måte. Mange mister sine kjære i ulykker (vil øke på nå fremover) som arrangeres for å vekke noen, «andre siden» taler på sin måte og beskytter oss ikke hvis vi er i narkose av ondskapen som rår i denne verden.

PcB
PcB
13 år siden

Har dere her på Nyhetsspeilet tenkt på å sette opp et forum? Hadde kanskje vært enklere å avtale og arrangere begivenheter da? Uansett, en fornuftig og viktig artikkel om aktivisme :) Er alt for fort gjort og bare bli sittende inne og lese og informere gjennom nettet! Hilsen en som gjerne tar turen opp til hovedstaden for fremtidige arrangementer :)

Michelle
13 år siden

takket være internett kan vi finne mange mennesker der ute som er helt uenig i media/industri/skole/legemidlers samlede agenda, hva skulle vi gjort uten kommunikasjonen og informasjonen vi får gjennom internett, virkelig revolusjon, jeg selv ville begynt å tvile om jeg ikke kunne prate med folk og knytte kontakter via nettet! det blir som en religion, så plutselig får du vite om andre religioner, du er fri til å velge..

her er noen linker jeg ser på nå, ulike mennesker som sverger til rå økologisk vegansk mat og mest ferske frukter for ALT:

http://www.youtube.com/watch?v=AOUqDgazZUc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=r7pf3fjGS2A&feature=related
siden hun prater om at AiDS kan kureres, legger jeg også ved denne linken:
http://credomutwa.com/2007/05/sutherlandia-frutescens-herb-may-help-fight-aids/

sjokomelk
13 år siden
Svar til  Michelle

«…and evidence suggests that this plant can improve the quality of life of thousands of people suffering from HIV and full-blown Aids.»

Det er kun snakk om økt livskvalitet hos HIV/AIDS pasienter, ingen kur.
(Sitatet er hentet fra din siste link.)

Michelle
13 år siden

Tusen takk, laster den ned nå, klem.o)

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Glimrende, Atle. Jeg foreslår at du klipper ut de 101 overskriftene og poster dem her. Det vil gjøre det mye lettere for dialogen her om hva som kan og bør gjøres i Norge på hvert av punktene.

Cosmomind
Cosmomind
13 år siden

Her er det mange gode ideer ute og går når det gjelder å få folk til å våkne opp. Det jeg likevel spør meg selv er: – Hva om nå mange nok våknet opp og så at ting langt fra er slik som det burde være? Ser at helt vanlige folk som ikke bryr seg om politikk i det hele tatt likevel er drittlei mye av det samfunnet har å by på. Har ikke møtt et menneske som ikke er lei av endeløse reklamebolker som bryter av alle tv-sendinger bare for å ta et lite eksempel.
Det jeg likevel spør meg selv er da hvordan man skal få kanalisert et opprør? Hvordan skal de som vil ha forandring kunne samordne tiltak, hva skal det føre til, skal det bli et parti, en bevegelse, en kraft, eller bare en masse mennesker som ikke er fornøyde med tingenes tilstand og som virrer hit og dit?
Jeg tror ikke makten skjelver før den ser at motkraften organiserer seg.
I den senere tid har jeg også tenkt at det kanskje er på tide at alle de her på Speilet (og utenfor) med sin spesialkompetanse og interesse faktisk begynner å diskutere hvordan et alternativt samfunn skal bygges opp.
Helt konkret.
Foreslår derfor at Nyhetsspeilet oppretter en never-ending tråd med konkrete innspill om hvordan man faktisk kan bygge opp et samfunn som ikke er basert på et system som både ødelegger den menneskelige moral og til slutt også dreper helel lisvgrunnlaget, naturen.
Før i tiden var det filosofene som yndet å debattere og å skrive bøker om hvordan en stat burde være.
Nå står vi faktisk på deres skuldre og kan derfor sammen bygge noe som verden virkelig trenger. Et samfunn hvor ikke brorparten føler seg som ufrie slaver. Et samfunn med respekt for individet, for ulike trosretninger og ulike kulturer.
Et samfunn basert på kjærlighet til mennesker og dyr, ja til selve livet, og ikke til noen lusne papirlapper med tall på. Veien til noe bedre er ikke lett å finne, men vi har ikke noe annet valg enn å lete sammen for å finne alternativer.
Hva skal all debatt og aktivitet føre til om det bare skal være en endeløs ordkrig, og intet konkret kommer ut av det?

Neo
Neo
13 år siden

God morgen alle sammen.

Sitter med morgenkaffen og skummer som vanlig masseprogrameringsmediene. Mest for å få et overblikk over hva de trøstesløse skal snakke om i dag.

Her er noe å ta tak i med en gang:
http://www.dn.no/forsiden/utenriks/article1881975.ece

Neo
Neo
13 år siden
Svar til  Neo

Det er mer her:
http://www.nettavisen.no/motor/article2887706.ece

sakset fra artikkelen:
«Kameraene i systemet leser registreringsnummer uansett vær, og 24 timer i døgnet.»

Michelle
13 år siden

har dere sett at selveste statsministeren legger ut jobbsøknad til industrien nå? UTROLiG PiNLiG! Nå har vi bare Kristin Halvorsen igjen i regjeringen som heldigvis har østrogen nok til å stå imot litt av makt-presset! iallefall har statsministeren fått beskjed av frimurerne at han må vike plass for Siv? eller er han lei av maset fra vaksinebransen om ny runde med NANO-partikler og micro-chips, alt hemmelig for å registrere og overvåke, når vi konfronterer dette med de i framtiden, kommer de bare til å skyld på sikkerhetsmessige og terrormessige årsaker, akkurat som vi ikke må betale nok skatt for å bli ulovlig overvåket og forfulgt – STOP NWO
http://www.tv2nyhetene.no/snop/jens-ipad-er-fantastisk-3189395.html

Michelle
13 år siden

hihi, ja ikkesant, men det var iallefall bra at han ikke sa siden Norge delte ut Nobel-krigsprisen til Obama, omg.. men er det en som har gitt fin Norgesreklame i det siste så er det Alexander Rybak, så snill og jordnær, nektet til og med å bli flydd i helikopter under finalen nå i mai da han mente det ble for dumt å bruke lisenspengene på, men det er derfor han har hatt så mye persnolige problemer, fordi frimurerne&co har vært etter den stakkars gutten siden han vant, han sa jos selv på facebook at de store gutta var etter han, så sterkt at han slo seg til blods om natten dessverre, utrolig trist, men han er så full av kjærlighet og snillhet og utstråling den go-gutten så LOVE vil heldigvis alltid seire! http://www.tv2underholdning.no/gkn/rybak-gir-seg-som-popartist-3153805.html

Michelle
13 år siden
Svar til  Michelle

eller bedre sagt, det er værste Norges-«reklamen» siden Obama-krigs-prisen!

sjokomelk
13 år siden
Svar til  Michelle

Et større problem for Rybak er vel at han er et «one hit wonder» med tidenes mest irriterende låt. Pluss at han fikk en del tyn da han begynte å kokettere med sin kjendisstatus.

hanze
hanze
13 år siden

«Trenger vi egentlig angrepsfly i det hele tatt da? Skal vi bombe MER for fred»?

Jeg har bare ti tommeltotter Atle, men du får dem alle opp!
Dette såkalte forsvar, er jo forlengst gått inn i denne smeltedigelen av en
amerikanskstyrt angrepshær…

Og valg av fly, he he. De hadde ikke noe valg, og snakket om Jas Gripen, er
spilleri for stemmekveget!

J.Johansen
Skribent
13 år siden

Police State 4: Resistance Is Not Futile. Concentration Camps in America: Alex Jones calls on all patriots to expose growing evil!

http://www.prisonplanet.com/police-state-4-resistance-is-not-futile.html

Michelle
13 år siden

sånt er så utrolig bra og viktig, fantastisk, evig takk til dere som har gjort det, noen tror at sånt bare henges opp av pøbler, men sannheten er at industrien bruker milliarder på markedsføring over alt, og det kontrollerer oss og påvirker oss, vi blir hypnotiserte i underbevisstheten bare vi går inn på en butikk, aviser, overskrifter, alt sender ut informasjon til oss, derfor er det så utrolig viktig å ha en motvekt til alt dette, TAKK, dette kan hjelpe mange og omprogrammere folk, mange lever som roboter i dagens samfunn, det er få som ikke gjør som alle andre – det som media har formet oss til, så bryt upp bryt upp, den nye dagen gryr, i dag starter ditt nye frie eventyr der du selv kan velge ny informasjon for å skape din nye frie virkelighet av dine egen drøm.o)

http://www.youtube.com/watch?v=jEmk1zMrkhM

http://www.youtube.com/watch?v=VfmbzBHmaqA

Michelle
13 år siden

det temaet er kjempeinteressant, jeg tror militære kan skikkelig forandre folk, få folk til å tenke annerledes og de selv tror det er sine egne meninger, påvirke deres seksuelle tanker, kanskje til og med bytte ut sjelen med en helt annen sjel, legger ved en link som er inne på dette blant annet og annet spennende:
http://www.bibliotecapleyades.net/esp_autor_valvalerian.htm
http://www.bibliotecapleyades.net/valdamar_valerian/esp_valdamar_valerian_0.htm#orion_technology

Alcyone
13 år siden

Har selv vært i Forsvaret i to år og det er jo ikke et sted man blir oppmuntret til kreativitet og fredelige løsninger. Man er en slave for dem som har høyere «rang», akkurat slik det er i virkeligheten.

Alt handler om våpen, damer/utseende, fyll, sport, «sitcoms», musikk, «practical jokes» og politikk. Oj glemte det viktigste, penger.
Thats life.

Vanskelig å utkonkurrere den realiteten der med «ditt indre».

« Forrige artikkel

Vi opplever tekniske problemer

Neste artikkel »

Noen spørsmål om holocaust