/

Aktivisme i nærmiljøet

3.8K visninger
3 minutter lesetid
90

Det organiseres demonstrasjoner til inntekt for flere saker, og dette er høyst beundringsverdig av både deltakere og arrangører. Hva om vi forsøkte å organisere en eneste stor demonstrasjon, i Oslo, til inntekt for selve livet, for frihet og for sannhet?

Vi demonstrerer for helheten. Vi får med oss alt som kan krype og gå, evt. rulles. “Alle” vet da at politikere og media lyver, men “ingen” gjør noe med det? Hva med en tre-dagers demo utenfor stortinget? Det ville blitt vanskelig for media å tie om. Jeg ønsker tilbakemeldinger og diskusjon rundt dette i kommentarfeltet, hva tenker dere, leserne, om en slik stor demonstrasjon? Lar det seg gjøre?

Flyer
Slike er utrolig effektive og enkle å lage, heng dem opp overalt!

I Sverige og mange andre steder i verden, er det faste demonstrasjoner den 11’te i hver måned. Her holdes appeller, deles ut flygeblad og DVD’er, og de nekter å gi seg.

Visittkort med internett-adresser. Hos VistaPrint kan du få 250 flotte visittkort, i farger, gratis (kr 70 i porto). Disse er fine å skrive nettadresser på, og dele ut til mennesker du treffer, eventuelt legge igjen små bunker på skranker i alt fra bensinstasjoner til bibliotek.

Bruk alle virkemidler, og fantasien. En gammel kassert tavle, som butikker pleier å skrive SALG eller TILBUD på, er ypperlig til å skrive beskjeder på, og sette midt i handlegaten, eller andre steder med mye mennesker.

billboard
Vær innovativ!

Flygeblader er som kjent veldig effektivt. Om du ikke føler for å dele disse ut på gaten, er de også fine å henge opp på kundetavler på butikker, på lyktestolper, på vegger, legge de i postkasser, ja hvor som helst. Et enkelt eksempel finnes her.

Brenn DVD’er med dokumentarfilmer. Det finnes ikke så mange med Norsk tekst etter hva jeg vet, men her er en veldig god dokumentar MED Norsk tekst: Amerika fra Frihet til Fascisme – Norsk tekst

Det finnes flere med svensk tekst, og de fleste nordmenn klarer fint å lese svensk.

911 Mysteries, Del 1: Demolitions – Svensk tekst

Loose Change 2nd Edition – Svensk tekst

Terrorstorm 2nd Edition – Svensk tekst

For å laste ned disse og annet media fra internett er Orbit et ypperlig program. Forøvrig tror jeg også du finner disse filmene på The Pirate Bay.
Jeg vet også at det for tiden jobbes med å lage Norske dokumentarfilmer om relevante tema.

Klistremerker som du selv bestemmer tekst og motiv på. Mindre klistremerker, “bumper-stickers”, til å feste på bilen eller andre steder i samfunnet der de vil bli sett, kan du få bestilt ved en rekke steder på internett, gjør et google søk på ‘klistremerker’. Jeg har også fått et pristilbud fra www.dekorshop.no, de kan lage et klistremerke til å ha i bakruten på bilen din, 100 cm i lengde, med teksten www.NYHETSSPEILET.no Det kommer på kr. 249,- + mva og frakt.

Tagging er en god gammel klassiker, se også artiklene Chemtrails: Hva stod det på veggen? og Politisk-motivert Tagging. Vis skjønn, og respekt for enkeltpersoners private eiendom. Alt offentlig er som et blankt ark, alt du trenger er fargestifter for å dele dine meninger med resten av samfunnet. Om du har et spesielt motiv, eller en spesiell tekst du gjerne vil bruke, kan en god ide’ være å bruke en mal. Ta et stykke tykk plastikk eller papp, og skjær ut din tekst/ditt motiv. Så holder du malen opp mot veggen og sprayer over, resultatet ser veldig fint ut. På denne måten går det veldig fort, og du kan straks bevege deg videre til neste “blanke ark”.

Bannere er fine å bruke, det krever litt mer abeidsinnsats enn tagging, og blir gjerne ikke hengende stort lenge før noen tar dem ned, men til gjengeld så kan de være ekstremt effektive den perioden de henger der. Tøy får du kjøpt i en vanlig tøy butikk, mal lager du av papp, og spraybokser er billige på biltema.

Banner
Et godt eksempel på banner laget av tøy, mal av papp, og sprayboks med maling!

Ha alltid med deg en penn, eller en sprit-tusj i lomma. Du vet aldri når du får en ypperlig mulighet til å legge igjen meningen din et sted. Og det funker, jeg fikk en gang en e-post fra et menneske i Kanada, som hadde funnet adressen til nettsiden min risset inn på baksiden av et buss-sete. Jeg kjenner også til mennesker som konsekvent skriver nettadresser og beskjeder på alle sedler de kommer over.

Hører jeg reaksjoner på at jeg oppfordrer til vandalisme og sløsing av skattepenger? Målet helliger midlet i denne saken, og er du bekymret for forsøpling av samfunnet eller dårlig anvendte skattekroner, er det større saker å ta tak i enn dette…

Og fortsett med å sende e-poster til “folkevalgte”, til journalister og redaktører.

Lokalaviser er ofte det beste forumet å få ytre sine meninger, da de står friere til å trykke det de vil enn større aviser. Ta også gjerne turen ned til din lokalavis, lokalradio eller lignende, og slå av en prat med de som jobber der.

Flere forslag til aktivisme ønskes i kommentarfeltet under!

Takk til Chris og Whiterose fra Bergen for lån av bilder.

Atle Abrahamsen

Atle har siden terrorangrepene i Amerika 2001 våknet gradvis til denne verdens realiteter. I 2006 startet han nettsiden www.northernresistance.info sammen med sin eldre bror, og valgte fra dette tidspunkt og vie sitt liv til folkeopplysning. Det var ikke så mye et valg, som det var et uungåelig resultat av sannhetene som kom frem av hans studier., og som berørte hans hjerte og
sjel dypt. Utdannet bilmekaniker, jobber som miljøarbeider per dags dato, og forsøker sitt beste å leve i tråd med sin egen indre moral.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

90 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
8 måneder siden

Destruktiv eller konstruktiv aktivisme? ULEZ-området i London har en daglig avgift for kjøretøy som ikke oppfyller utslippsstandarder for å skape en grønnere by. En anti-ULEZ gruppe kjent som “Blade Runners” fjerner eller deaktiverer ULEZ-kameraer i London. Så langt er 90% av kameraene i Sørøst-London blitt «pensjonert».

https://metro.co.uk/2023/04/08/how-do-ulez-cameras-work-and-how-many-are-in-london-18573707/

BunnyWabz9000
BunnyWabz9000
Anonym
Svar til  Frank
7 måneder siden

Godt å høre :) Du vet, en litt kraftig laserpeker kan gjøre ting med digitale kameralinser winkwink hosthost

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Bare sett i gang og bruk det nye forumet: http://www.fritale.com

Der kan man lage lange poster med bilder og video, og starte nye emner om hva man vil i tillegg til å diskutere de som allerede er der.

Om det fins interesse for å ha et forum som kan være en utvidelse av Nyhetsspeilet og gi nye og store muligheter både for “vanlige” brukere og for redaksjonen – så håper jeg dere tar forumet i bruk. Ikke vent på “de andre”.

Takker for meg her på speilet. Syns kommentarveggen er kronglete å bruke + at avstanden mellom redaksjonen og brukerne er for stor. Jeg foretrekker et medium som både har større muligheter (video, bilder, redigering, starte egne emner uten behov for godkjenning) og som er mer demokratisk. Blir allikevel ikke sur om ingen poster på forumet. Da bruker jeg det til å samle på bra artikler og kule youtube videoer helt for min egen fornøyelses skyld. :)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Som du vet har jeg selv et slikt nettsamfunn med en del medlemmer og aktivitet, folk er interessert og jeg og andre har tro på dette stedet som er veldig spesielt, men problemet i dag er at folk har for mange slike steder, fine som de er men tiden renner så fort og folk har så mye annet på mange kanter, så det er ikke så lett å få igang noe med mye aktivitet i dag.. Er selv medlem av mange slike hvor aktiviteten uteble, det er synd for det var også fine steder, men folk er visst mest på Facebook ser det ut til og en del av oss er her og noen andre steder og så blir det mye å følge opp.. om noen har veldig lyst å være med akkurat hos meg, så kan dere sende en mail til singoalla@live.no
Det er en helt spesiell og god åndelig kraft som virker på det nettsamfunnet og som fikk meg til å starte det og som er omtalt i profetiene til mange folkeslag som Lyset fra Nord.. det er dette vi skal være og manifestere :-)
Så om noen føler seg kallet, ta kontakt..

Jeg ser verdien i å samles og delta på flere steder og det ene bør ikke stå i veien for det andre.. så jeg oppfordrer deg til å bli her, Belzebob.. jeg synes du har mye fornuftig å komme med. Ber deg ikke slette din profil for da forsvinner muligens alle dine bidrag og det blir hull overalt, det samme vil jeg oppfordre andre til.. Mange er for snare til å slette seg i dag..så blir debattene gjennomhullet, eller blir de ikke det om noen sletter seg selv?
Bli her, ta deg gjerne en pause og kommenter litt når du føler for det..
Ber deg pent om å ikke forlate oss for godt, vil savne deg :-)

BunnyWabz9000
BunnyWabz9000
Anonym
Svar til  BelzeBob
7 måneder siden

Folket, pass opp. Mange måter å kartlegge oss i den digitale verden. Anklager ikke OP, bare nevner…

Otto
Abonnent
14 år siden
petrus
petrus
Abonnent
14 år siden

Kjempebra og sette fokus på det negative i samfunnet, grunnet systemfeil.
Men tror ikke så mange politikere er onde, de blir bare fanget i systemet.
Jeg støtter helt klart demonstrasjoner mot idiotiske EU-direktiver o.l, men gi også politekerne skryt når de fortjener det. Også de fortjener kjærlighet og hjelper de og ta de rette beslutningene(håper jeg) :-)
2 gladsaker jeg har funnet i dag:
http://www.aftenposten.no/okonomi/utland/article3626083.ece
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3625072.ece

Vet ikke om de linkene ble klikkbare, da jeg er ganske fersk her:-)
Ha en fin kveld og husk og kose dere selv om dere ser feilene rundt om :-)

onormanns
onormanns
Abonnent
14 år siden

HEI TIL ALLE NYHETSSPEILETS VENNER OG ALLE EG IKKE KJENNER:)

Mitt første møte med dette forumet er for meg veldig posetivt, dog om eg for hvert tema åpner med en liten knuff huff :). Der er så mye kunnskap og informasjon. og eg har tenkt litt. hehe, bare litt.

Vi som er her har alle våre spesialiteter og eg ser så mye bra folk her at eg blir aldeles rørt, og eg liker også å finne de argeste (tilsynelatende) opponenter, for i de er det ild og potensialle, de besitter alltid med den dypeste kunnskapen innen sitt felt og de eg har mest å lære av, selv om eg pusjer litt, og eg har vært snill til nå :).

*** Fra vårt utgangspunkt ser eg to eller tre hovedtema eg ønsker at vi samles om, dersom eg kunne få lov til å meddele mitt inntrykk her.
stikkord gjennom alle punktene: organisering, formulering og presetasjon:

1
Feltene og Kunnskapsomfanget er så enormt at for en vanlig nordmann å skulle komme inn i dette blir det for mye og innholdet er for mye fragmentert mot denne siden. DE fleste får da en følele av makt eller utilstrekkelighet eller informasjonen blir for sterk. vi må guide alle små som store.

Dette er synd, for en ting enes vi iallefall om; vi ønsker å få informasjonen ut til våre landsmenn og å kunne påvirke de, for vårt endelige mål en samlet fellesskap og som det enste middelet vi har mot overmakta::

Her skulle vi utarbeidet en presentasjons plan fra “The Round Table” liksom en innholdsfortegnelse i en bok og med en samlet utarbeidet erfaring og innsikt. kort presentasjon om ulike kilder og våres samlede konklusjoner til dit vi enes, som vi har kommet frem til gjennom alle våre studier.
dette ville gjøre at folket vil kunne høre vår samlede stemme, få et inntrykk fra en ordnet og presis formulert rådgivende roundtable.

– på denne måten ville vi også finne ut hvor vi står samlet, og hvor vi ikke kan totalt enes: dette fører til punkt to:

2. Vi organiserer oss helt spesielt og ut ifra posisjon og spesialitet setter ned spesial grupper som tar for seg inngående studier av både enkelt spesialister og personer som vi enes er av de høyste ordener. og integrert til temaer og dagsorden. Samler de til hovedgrupperinger som religion (med den og den rettning og tro). Vitenskap (samme) osv
slik at vi får integrert all kunnskaps data som eksisterer, for det alt for mye informasjon til at hver enkelt slik nå kunne få oversikt og virkelig dybde samtidig.

3. Man oppretter en database for alle linkene, men ikke rotete, veldig selektivt, for de konklusjonene vi har tatt, (dvs de oversettelsene vi har gjort i desse linkene sk\lik at høydepunktene fra den og den studier som ble gjort ligger som kildeskrift på norsk, dette gjør at vi da renser informasjonen inn i databasen allerede på studieplan)

3a + 2a = 1a
3b + 2b = 1b…..
and here we go again. men for hver syklus endrer vi gruppesamensettingen og ellers alt vi har lært.

Som undertone kan vi også presentere litt hvor vi ikke har funnet enighet og de dilemma vi ser. Slik at hver representant kan gi et etterord for hver gruppering.

slik at vi da presanterer syklus etter syklus osv. slik at alle igjen som kommer til vårt roundtable og academy. så kan de kan starte på hvilke nivå de vil. og inn i hvilke studiegruppe de enn måte ønske.

ingenting av dette berører avisfremføringen og artikkel presentasjon.
vi bare innfører en ny stream på nyhetsspeilet som man kan velge i.
vi kunne kalle det: Rundbordet, Akademiet…..

ER SLIKT MULIG. dette kunne vi da organisere over facebook eller for de som vet hvordan slikt kan gjøres best.
dette er et stort arbeide med hvilken gevinst. det kan bli. tenk hundrede organiserte luringer som settes i resonanse.:)

hjertligst
Normann

eller som de sier i sør america
normann el vikingo del northe.

onormanns
onormanns
Abonnent
Svar til  onormanns
14 år siden

nyhetsspeilet: kunne dere sette inn en korrektur leser, eg skriver som ei kjerring på norsk :) eller mulighet til å korrigere egen setning. bare spørr.
for eks:
1
Feltene og Kunnskapsomfanget er så enormt at for en vanlig nordmann å skulle komme inn i dette blir det for mye og innholdet er for mye fragmentert mot denne siden. De fleste får da en … følelSe av AVmakt …eller utilstrekkelighet eller informasjonen blir for sterk. vi må guide alle små som store.

Michelle
Skribent
Svar til  onormanns
14 år siden

veldig bra forslag, jeg prøver for min egen del og for å dele med andre, å samle opp alle mine linker og viktigste konklusjoner/beviser som jeg selv tror på. Greia er den at bevisene og linkene er massive på så mange felt, selv når man skal oppsummere alt, men for meg så handler det i prinsippet om at de på toppen og makten bak makten gjør helt feil når verden beviselig er jo full av krig, miljøødeleggelser, hierarki og urettferdighet! Eneste løsningen på alt er LOVE! Det er en artikkel her om tabu-overskriftene som fint oppsummerer og linker til ulike felt:
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/norske-mediers-samlede-tabu-oversikt/

onormanns
onormanns
Abonnent
Svar til  Michelle
14 år siden

eg skal utarbeide mine tanker dersom gjengen tenner på det. og så tenker eg på en ting.
Hva om vi samles til en leiruke i sommer etter en masse grublinger her så tar vi en brainstorming og spleiser gjengen enda mer. Vi må jo ha litt sosoiale hygger også. Etter det så kan vi liksom gå igang med grovarbeidet og kanskje vi kan presentere første sesong til vinteren om historen til brødrene dal :).
eg har en del andre overraskende elementer utenfra til gruppen som eg venter på. men det tar vi senere når det er i boks.
Det omhandler at; liksom vi organiserer oss innover. så må vi også organisere oss utover og linke grupper over hele norge, hvor da nyhetsspeilet kan være en nexus hvor allenivås informasjoner presenteres og sirkuleres gjennom. slik at vi vokser med andre kunnskapsspesialiseter og får tilgang på mer informasjon her også og fanger opp viktige element og deligerer så til desse spesial gruppene gjennom vår innledning til de, hvorav også vår tyngde øker på det proffesjonelle planet. og en hel del andre ting. ie åpent allnivå fellesskap med dype kunnskapsrøtter og som presenteres med respekt og fortjent tillit utad med referanser innad.
The Norwegian Eagle Eyes – we are watching YOU:)
chao

Michelle
Skribent
Svar til  onormanns
14 år siden

superbra idë!!! bare ikke det skjer noe muffins på den leiren, at “tilfeldigvis” det blir masse stråling der eller chemtrails eller NANO-partikler akkurat der når så mange viktige motstandere av New World Order/militære/osv samles på ett og samme sted..

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  onormanns
14 år siden

DRITBRA !!!
Hvor f@@n har du vært hen hele tia ;)
Digger forslaga dine.

Se her Michelle;
http://www.hegnar.no/bors/article422007.ece
Vi MÅ jo ha ei sånn intern ordliste!

Jeg tar med gitar, og urter til grillinga ;)

Michelle
Skribent
Svar til  onormanns
14 år siden

deg og gitar er supert, men er veggis da, så får grille litt tomater da, lol,-)

litt humor fra militærhuset:

og en koselig doc om crop-circles:

ufo-lys natten før crop-cirles: http://www.youtube.com/watch?v=gM1zDp7hajY

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  onormanns
14 år siden

Som de sier hos Goldman Sachs; LDL

Terje
Skribent
Svar til  onormanns
14 år siden

Dere kan regne med meg også, har kjempelyst å møte folka her inne brainstorming høres ok ut hehe. kanskje jeg får utblåsning for alt som jeg har oppi skallen.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  onormanns
14 år siden

Dette kan og bør gjøres på mange måter og forskjellige steder. Er enig i at det er viktig å samles, både fysisk og på nett, snakke sammen, dele info osv, slik vi gjør her, men vær også klar over at det er EKSAKT hva THEY ikke vil at vi skal gjøre og det vil garantert følges med argus-øyne, forsøkes infiltrert og sabotert. ikke bare eagle eyes, men også andre øyne.. selvsagt.

Der hvor mest info finnes, der hvor lyset er sterkest vil også motkreftene være sterkest, i miljøet vil det uansett finnes mange agenter..
Sprøtt men sant.Fienden står ikke først og fremst, eller bare som åpenbare motstandere, debunkere osv, de vet du hvor du har.. Verre med de som fremstår som allierte og likesinnede, men som siden viser seg å være noe annet.. Dette har jeg dessverre sett i praksis flere ganger før.. men ønsker ikke å legge noen demper på stemningen. Tvert om vil jeg oppfordre til flere forskjellige måter å møtes på og flere forskjellige løsninger og møter, slik at flest mulig kan møtes og at tid og steder kan passe for flest mulig. For det bør ikke skje bare en gang. Det er også slik, at man veldig lett og greit kan møtes og snakkes på nett, uansett hvor vi er geografisk eller på annen måte, det er selvsagt det enkleste og kan skje hele tiden, daglig og når det passer folk. Det finnes allerede flere slike nettsamfunn, med grupper for alle mulige slags interesser, diskusjonsforumer osv.. Facebook er ikke min favoritt, vi vet alle hvem som er bak dem.

For å være sikker på at noe ikke er en konspirasjon.. så kan man egentlig bare stole på seg selv, fant jeg ut.. En gang jeg fikk se både det ene og det andre i forhold til folk som jeg trodde var venner og allierte.. sterke og gode krefter virker allerede, på et slikt sted som har eksistert omtrent i et år..

Om noen er interessert i å være med på et slikt sted som allerede eksisterer og allerede er tbefolke av likesinnede herfra og andre steder, så send en mail til: singoalla@live.no så får vi se.
Stedet er ikke synlig eller søkbart på nett.. og har vidunderlige energier :-)

Kun de som selv er medlemmer vet om stedet og kan se hva som skrives der, unntatt de som uansett snoker seg inn i andres privatliv da, overvåkerne, dem slipper vi vel ikke unna noe sted, om de bestemmer seg for å se.

Det er ikke åpent for hvem som helst, men dere som jeg ser prate her i umiddelbar nærhet tror jeg er velkomne på strak arm..
Det er mye lettere og bedre å snakkes internt i et lukket rom på nett,
geografi ingen hindring, enn på et kommentarfeilt i til en nett-avis..

At Nyhetsspeilet.no fikk nettsamfunn-funksjoner slik at det var mulig å danne grupper og kunne kommunisere direkte med hverande ut fra profiler og ikke måtte gjøre det kun i selve kommentarfeltet for debatt rundt artiklene er også en knakende god ide, som jeg herved vil lansere.. :-)
Det burde være et nettsamfunn som er åpent for alle i så fall..
Og jeg føler umiddelbart at dette ville kunne bli svært vellykket som videreutvikling av Nyhetsspeilet, håper Frank tar meg på ordet :-)
Fordi Frank er en person som mange har tillit til..

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  Michelle
14 år siden

Det er helt unødvendig å sende agenter og snushaner til en slik leir. Det enkleste er å rette H.A.A.R.P-antenne i riktig retning og trykke på medium grill.

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  vrang
14 år siden

Og gjøre oss til martyrer mener du ;)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  vrang
14 år siden

Jeg går ut fra at vrang spøker og ikke truer?
Vil nødig skremme noen men..
Det er en kjent sak at folk som vet for mye eller på annen måte er en trussel, kan dø “beleilig” av f eks slag, hjerteinfarkt eller kreft. Eksemplene er mange, se bla http://www.riksavisen.no – der finnes lister over dissidenter..
Og ellers er det delt mye info om slike tilfeller i Nyhetsspeilets kommentarfelter..

Tok selv kontakt med en person for noen år siden, som snakket om å ville samle folk, dette er mange år siden, helt i begynnelsen på 2000 tallet.
Han fikk slag.. han lever ennå men da jeg spurte han noen år etter om han ikke skulle samle folk, svarte han rett ut at han fikk jo slag.. da han prøvde..
Dette kunne han selv andre rundt ham se som en advarsel.
For alle andre og offisielt ville slaget aldri bli satt i forbindelse med planene.
Mannen lever ennå og er en venn av meg, men noen samling ble det ikke.
Han prøvde ikke på det mer, men står på på andre måter.. litt redusert..
Hva slags teknologi som ble brukt vet jeg ikke.. men dette er ikke noe å spøke med.. men det finnes også en del samlinger som har vært gjennomført, demonstrasjoner og annet som dere alle vet..
Og så har vi Nyhetsspeilet.no uten dødsfall, så langt, såvidt jeg vet..

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  vrang
14 år siden

Selsagt var det en spøk. Slik teknologi finnes ikke. Skeptikersatanistene har debunka HAARP-hysteriet langt ned i støvlene. Den som greier å vise hvordan slik tenkt stråling kan fokuseres på en enkelt person, får garantert Nobels pris i fysikk da all kjent fysikk må forkastets.Den omhandler riktignok H.A.A.R.P og jordskjelv, men fokuseringsproblemet er det samme.

http://skepsis.no/forum/index.php/topic,879.msg13722.html#msg13722

Så agenter er nok mest aktuelt alikvel.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  vrang
14 år siden

Slik teknologi FINNES. Det er det mange som vet.
Diverse strålevåpen, samme teknologi som brukes i kvante-medisin misbrukes til mind-control og manipulerng med menneskers chacraer, følelser, tanker osv.

Om dette er knyttet til Haarp vet jeg ikke. Det er en annen sak.

onormanns
onormanns
Abonnent
14 år siden

hei atle
Er det her du holder hus:) Ny i østlandsmarkens grøde her eg skjønner du, vestlendinger er jo litt staute veit do.
Vel Vel michelle.
Dette er jo som forventet, eg for min del har ventet på dette trinnet i snart tyve år,
I am ready for some action, they have only the power you givem. and I know of a far greater one too. This piece of shit here is nothing just like the wizard of oz.

Analysen for amerika er ganske lur for man si. De er på vei mot en sivil krig muligens, eller for å si det slik etter det eg har forstått av analysen fra jesuitt ordenens lange og mange århunderedes agenda mot dagens status så er det målet, under full aktiv martial law vil kun en slik tvang kunne vellykkes, for det er tross alt muligens 40 til 60 millioner våkne amerikanere, og de er egentlig den siste skanse for en full globaliserings plan satt ut i livet. (og problemet eg sitter med angående info mot norge er språkbarrieren, mitt bibliotek og hode er engelsk, gjett om eg ønsker eg kunne sitte å skrive engelsk, blø bla døling tekst er så knotete for meg hihi – i will do my best).

Dette nyhetsspeilet er et fantastisk forum. her sitter vi samlet de som har begynt å våkne. men eg sitter med en delt følelse også:

Mange har oppfattet “dyret” med de mange lange armer, mange hoder og horn :) andre fra en indre oppvåkning fra urealisert indre og en trang og lengsel mot en åndelig lengsel, andre fra sammenbrudd og gjennombrudd.
og vi samles her på den første mil i vår vandring på innsiktens vei og vil bort ifra det dype tjernet. man lytter til hva alle andre har å fortelle og man hører de som gir råd om hvilke vei man skal følge på vandringens vei i skogens teig. mange blir tidlig (hov)modne og uttrykker å vites mer en de tror. andre følger etter i panikk eller overtygd av overbevisning fra andre vise menn de stoler slik på, .
Og vi samles sådann her i denne første krets av brødre og søstre for de som har frigjort seg og sådann står vi ved foten av det store fjell på vei fra oversvømmelsen i lavlandet trengsel og mørke. Eg hører mange som mener de vet den videre vei, mange svære overbevisninger, for de har hørt, er det en gang slik igjen at de som taler høyest eller flertallet som vet den andre mils vei mot det fjell som står, og den tredje mil sådan for veien var smal og vandringen lang. Eller er det visdom at man følger de som har kommet tilbake fra denne sti fra den lengre vandring. Finner støyen og diskusjonen så besværlig, hva annet å gjøre en å vente å se om det stillner, å si, kom…

Michelle
Skribent
14 år siden

HJEEEELP!!!! Kjære venner, OMG, nå er de i full gang, for noen sleipinger, dette er ALVORLiG, Obamas helsereform var jo bare for å få lurt igjennom livsfarlige micro-chips/RFiD, dette MÅ vi protestere mot, visste dere at Prince Charles var på CNN på 90-tallet og skrøt av at han og sønnene hadde lat seg micro-chip’pe, det er jo helt skremmende, som verste night-mare, fyttirakkern så sleipe de er – nå er de igang med å hjernevaske/mind-controllere befolkningen i USA via reklame på TV – livsfarlig – STOP New World Order NOW!!!!
BEViS MiND-CONTROL NÅ PÅ TV i USA:
1.

OBAMAS HELSEREFORM-HEMMELiGE-LØGN:
2. http://remixxworld.blogspot.com/2010/03/are-implantable-rfid-microchips-in.html

Micro-chip/RFiD med NANO-teknologi gjemt i vaksiner:
3. http://loveforlife.com.au/content/09/09/15/microchip-implants-ready-be-used-swine-flu-vaccines-chip-located-tip-needle

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
14 år siden

Skremmende, det gjør meg vondt å lese og se slikt.
Norske veterinærer har implantert slike med sprøyter siden 1990.
Det har vært så smått siden da, finnes flere varianter..
Det har jeg både vært vitne til og har papirer på, ble gjort med mitt dyr.
Blir kvalm av å se den reklamen, fryktelig.. fryktelig.
Forresten ikke hørt noe fra deg, søte Michelle..

BunnyWabz9000
BunnyWabz9000
Anonym
Svar til  Michelle
7 måneder siden

Disinfo. Chippen er nano i vaxxen. Ja ancient post. IDGAF.

Neo
Neo
Abonnent
14 år siden

Sorry glemte linken.
Ivrig vet’u !
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7093385

Neo
Neo
Abonnent
14 år siden

Dette er en “aktivist” vi absolutt bør støtte !
Send penger til mannen så han får råd til 100-vis av advokater! Send gaver! Send gode tanker! Send hva du vil, bare du tror det hjelper !

baugen
baugen
Abonnent
14 år siden

Kreativ plan fra en teaparty-demonstrant:

“Barack Obama lectures us from Mt. Olympus on matters of race, but sat under Jeremiah Wright for 20 years, in spite of Wright’s racist rhetoric and support for notorious anti-Semite Louis Farrakhan. Candidate Obama frequently accused his opponents of pointing out that he does not look like the Presidents on our currency. In truth, nobody cares that he doesn’t look like George Washington, but we would be pleased for him to govern with a similar wisdom, integrity and restraint. If President Obama were truly “post racial” he would rein in his democrat comrades who are slandering the American people with accusations of racism. It would be great if he did, but he won’t because everything in his background and prior statements says he agrees with them. He won’t hold them accountable. We must!

PLEASE CLICK HERE TO HELP ME PUT THESE BILLBOARDS IN STRATEGIC PLACES AND IN THE DISTRICTS OF EVERY CONGRESS PERSON OR SENATOR WHO DARES PLAY THE RACE CARD AGAINST US! LET’S MAKE THEM FEEL THE HEAT! THEY ARE TRYING TO DEFEAT US BY SLANDER AND BY FOMENTING RACIAL DIVISION. LET’S HOLD THEM ACCOUNTABLE! LET THEM KNOW THAT WHEN THEY PLAY THE RACE CARD THEY WILL PAY A POLITICAL PRICE. YOUR DONATION TO S.T.A.N.D. WILL GIVE VOICE THE TO TRUTH! OUR MOVEMENT IS NOT ABOUT RACE, IT IS ABOUT A DEMOCRATIC REVOLT AGAINST POLICIES WHICH WILL DESTROY OUR CONSTITUTION AND OUR COUNTRY UNLESS WE STOP THEM. ”

http://co116w.co/116.mail.live.com/default.aspx?wa=wsignin1.0

B@D
B@D
Abonnent
14 år siden

Hørte disse på statskanalen P3 i dag,sjekk ut spesielt “våkn opp!”.

Gryende opprørs musikk eller bare en uttryksmåte blant dagens up and coming band? Herlig synes jeg ivertfall.
http://nrk.no/urort/Artist/Honningbarna/default.aspx

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  Atle Abrahamsen
14 år siden

Jeg øyner håp igjen!
Mye som skjer om dagen.
Det er definitivt en revolusjon som står til gjæring et sted.
Håper vi rekker å svi av hele dritten før historien gjentar seg.
Peace out…

Michelle
Skribent
14 år siden

var det noen som fakktisk snakket om at vi trengte datalagringsdirektiv og at NWO bare er tull?
http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=10000462

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
14 år siden

og så skal de ha oss til å tro at de ikke klarer å overvåke oss ved at vi f.eks, klikker for privat nettleser eller bruker NetShade, hallo, selvsagt klarer de å spore alt om oss, det er det de har superdatamskinene til, det er det de buker terror til, total kontroll, total makt, hemmelig, så kan de vite hva alle mener og hva de skal gjøre med ulike mennesker, hvem som skal få bli neste presidenten i USA osv, er du for mye innpå konspirasjonssider blir du sikkert sett på som en terrorist og mulig konsentrasjonsleir-kandidat, jeg fatter ikke at de gidder å holde på med det, aldri egentlig hatt lyst til å ha noe makt over noen andre! men jeg vil bare ha fokus på musikk og healing og LOVE – LOVE vil alltid seire

Alcyone
Abonnent
14 år siden

Har selv vært i Forsvaret i to år og det er jo ikke et sted man blir oppmuntret til kreativitet og fredelige løsninger. Man er en slave for dem som har høyere “rang”, akkurat slik det er i virkeligheten.

Alt handler om våpen, damer/utseende, fyll, sport, “sitcoms”, musikk, “practical jokes” og politikk. Oj glemte det viktigste, penger.
Thats life.

Vanskelig å utkonkurrere den realiteten der med “ditt indre”.

BunnyWabz9000
BunnyWabz9000
Anonym
Svar til  Alcyone
7 måneder siden

Siten din kan ikke nås

Michelle
Skribent
Svar til  Atle Abrahamsen
14 år siden

det temaet er kjempeinteressant, jeg tror militære kan skikkelig forandre folk, få folk til å tenke annerledes og de selv tror det er sine egne meninger, påvirke deres seksuelle tanker, kanskje til og med bytte ut sjelen med en helt annen sjel, legger ved en link som er inne på dette blant annet og annet spennende:
http://www.bibliotecapleyades.net/esp_autor_valvalerian.htm
http://www.bibliotecapleyades.net/valdamar_valerian/esp_valdamar_valerian_0.htm#orion_technology

Michelle
Skribent
Svar til  Atle Abrahamsen
14 år siden

sånt er så utrolig bra og viktig, fantastisk, evig takk til dere som har gjort det, noen tror at sånt bare henges opp av pøbler, men sannheten er at industrien bruker milliarder på markedsføring over alt, og det kontrollerer oss og påvirker oss, vi blir hypnotiserte i underbevisstheten bare vi går inn på en butikk, aviser, overskrifter, alt sender ut informasjon til oss, derfor er det så utrolig viktig å ha en motvekt til alt dette, TAKK, dette kan hjelpe mange og omprogrammere folk, mange lever som roboter i dagens samfunn, det er få som ikke gjør som alle andre – det som media har formet oss til, så bryt upp bryt upp, den nye dagen gryr, i dag starter ditt nye frie eventyr der du selv kan velge ny informasjon for å skape din nye frie virkelighet av dine egen drøm.o)

http://www.youtube.com/watch?v=jEmk1zMrkhM

http://www.youtube.com/watch?v=VfmbzBHmaqA

J.Johansen
Forfatter
14 år siden

Police State 4: Resistance Is Not Futile. Concentration Camps in America: Alex Jones calls on all patriots to expose growing evil!

http://www.prisonplanet.com/police-state-4-resistance-is-not-futile.html

hanze
hanze
Abonnent
14 år siden

“Trenger vi egentlig angrepsfly i det hele tatt da? Skal vi bombe MER for fred”?

Jeg har bare ti tommeltotter Atle, men du får dem alle opp!
Dette såkalte forsvar, er jo forlengst gått inn i denne smeltedigelen av en
amerikanskstyrt angrepshær…

Og valg av fly, he he. De hadde ikke noe valg, og snakket om Jas Gripen, er
spilleri for stemmekveget!

Michelle
Skribent
14 år siden

har dere sett at selveste statsministeren legger ut jobbsøknad til industrien nå? UTROLiG PiNLiG! Nå har vi bare Kristin Halvorsen igjen i regjeringen som heldigvis har østrogen nok til å stå imot litt av makt-presset! iallefall har statsministeren fått beskjed av frimurerne at han må vike plass for Siv? eller er han lei av maset fra vaksinebransen om ny runde med NANO-partikler og micro-chips, alt hemmelig for å registrere og overvåke, når vi konfronterer dette med de i framtiden, kommer de bare til å skyld på sikkerhetsmessige og terrormessige årsaker, akkurat som vi ikke må betale nok skatt for å bli ulovlig overvåket og forfulgt – STOP NWO
http://www.tv2nyhetene.no/snop/jens-ipad-er-fantastisk-3189395.html

Michelle
Skribent
Svar til  Atle Abrahamsen
14 år siden

hihi, ja ikkesant, men det var iallefall bra at han ikke sa siden Norge delte ut Nobel-krigsprisen til Obama, omg.. men er det en som har gitt fin Norgesreklame i det siste så er det Alexander Rybak, så snill og jordnær, nektet til og med å bli flydd i helikopter under finalen nå i mai da han mente det ble for dumt å bruke lisenspengene på, men det er derfor han har hatt så mye persnolige problemer, fordi frimurerne&co har vært etter den stakkars gutten siden han vant, han sa jos selv på facebook at de store gutta var etter han, så sterkt at han slo seg til blods om natten dessverre, utrolig trist, men han er så full av kjærlighet og snillhet og utstråling den go-gutten så LOVE vil heldigvis alltid seire! http://www.tv2underholdning.no/gkn/rybak-gir-seg-som-popartist-3153805.html

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
14 år siden

eller bedre sagt, det er værste Norges-“reklamen” siden Obama-krigs-prisen!

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Michelle
14 år siden

Et større problem for Rybak er vel at han er et “one hit wonder” med tidenes mest irriterende låt. Pluss at han fikk en del tyn da han begynte å kokettere med sin kjendisstatus.

Neo
Neo
Abonnent
14 år siden

God morgen alle sammen.

Sitter med morgenkaffen og skummer som vanlig masseprogrameringsmediene. Mest for å få et overblikk over hva de trøstesløse skal snakke om i dag.

Her er noe å ta tak i med en gang:
http://www.dn.no/forsiden/utenriks/article1881975.ece

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  Neo
14 år siden

Det er mer her:
http://www.nettavisen.no/motor/article2887706.ece

sakset fra artikkelen:
“Kameraene i systemet leser registreringsnummer uansett vær, og 24 timer i døgnet.”

« Forrige artikkel

Vi opplever tekniske problemer

Neste artikkel »

Noen spørsmål om holocaust

90
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x