Chemtrails: Hva stod det på veggen?

49.4K visninger
17 minutter lesetid
389

OSLO: Du har sikkert sett det på en av veggene. På vei hjem fra jobb i kø på en av de mange motorveier. ”Chemtrails er bio-våpen”. Men hva er dette?

chemtrails_tunnel_1

34zapea nato_fly_forgifter_oss

”NATO fly sprayer chemtrails over den norske befolkning som om vi var insekter”. De blir vasket ned fort, og kort tid etter er det gjerne kommet et nytt budskap på samme sted.

Det kan se ut som en gruppe taggere har gått løs på byen med politisk motiverte budskaper langs de høytrafikkerte motorveiene. Noen kaller det ”community minded grafitii” andre kaller det hærverk. Men vi har valgt å fokusere på innholdet av taggingen. CHEMTRAILS. Et bekymringsfullt fenomen.

Du har sikkert sett det en gang eller to, uten å tenke noe særlig over det. Det er de hvite stripene fly legger fra seg som noen mener innebærer bevisst kjemisk krigsføring mot den norske befolkning.

En gruppe aktivister sammen med en stor, stadig voksende gruppe bekymrende borgere har begynt å reagere på et nytt værfenomen. Kondensasjonstriper fra fly som ikke kondenserer. Det startet med en Timelapse video som ble tatt for et par år siden, som viste hvordan noen fly la igjen lange hvite striper som utvidet seg til skyer. De tok en U-turn og lagde en til på tilbakeveien. Slik holdt de på til hele himmelen var dekket med et tynt hvitt kunstig skydekke.

En gruppe selvstendige forskere begynte med regnvannsprøver etter dager med høy chemtrails aktivitet og fant aluminium og barium. Høye verdier i forhold til at barium og aluminium ikke har noen naturlig tilhørlighet i det området undersøkelsene ble gjort.

Jeg har fulgt med på himmelen siden 2005, og dokumentert flere bilder og videoer av det som er udiskutabelt materiell. Det ligger mange live- videoer av chemtrails på Youtube som er ekte og ikke manipulert.

Alle kan legge ut hva de vil (noe som snart endres). Det er tusenvis av bekymrede borgere i flere forskjellige land som har lagt ut videoer de har tatt av chemtrails i sine hjembyer.

GO YOUTUBE IT –  Seeing is Believing.

gridlock_640x429
Bildet er fra USA, 2001.

Jeg har selv vært utenfor NATO-land ved flere tilfeller og observerte da ingen chemtrails. Bulgaria ble medlem i NATO for et par år siden og hadde ingen chemtrails før dette. Bare få dager etter at de ble medlem kom sprayflyene som etterlot rare merkelige skyer.

Chemtrails-fenomenet startet i USA

Chemtrails ble først observert i USA i 1999. Omfanget har bare økt siden, det kan trekkes linjer mellom de stadig reduserte og svake avlingene bønder har høstet de siste årene. Biene forsvinner også i land hvor Chemtrails aktiviteten er høy, blant annet i Tyskland, Italia, England og USA. Google: ”Colony Disorder Collapse”. ”Uten bienes spredning av pollen, har mennesket kun 4 år igjen å leve” sa Einstein. No bees, No food.

Jeg har snakket med flere eldre på diverse forumer og mange har fulgt med på himmelen siden 2000. Det er mange som har kontaktet myndighetene, men svaret er som regel det samme.

“HAR DU BESØKT EN MED HVIT FRAKK I DET SISTE?” var spørsmålet jeg fikk fra en politimann jeg satt i avhør hos for å ha tagget et budskap på veggen. På en alminnelig måte.

Men før jeg gikk fikk jeg halve politistasjonen til å google ”Chemtrails” og ”Bilderberg gruppen” som forøvrig er en hemmelig maktelite som fjernstyrer Norge via sine stråmenn, våre ”folkevalgte”. Norsk suverenitet er en Illusjon med andre ord.

Jeg tok et valg om å gjøre noe, et par timer på glattcelle er frihetens pris for å opplyse folket om de mørke og skjulte infrastrukturene i samfunnet. Det med tagginger langs høytrafikkerte motorveier kan for deg virke barnslig, men for mange er det folkeopplysning for titusener av forbikjørende hver dag. En alternativ måte å spre budskapet på, det skal ikke mye til før halve Oslo har ”googlet” chemtrails.

Sinsenkrysset
Sinsenkrysset, Oslo. “Google Chemtrails”

Problemet er å svelge den alternative realiteten til å begynne med, da ikke mange takler en tanke på at makteliten har gitt godkjennelse til Nato som bedriver kjemiske utslipp over den norske befolkning. Ingen vet helt riktig hvorfor de sprayer , ingen kan være sikre på motivene men det har blitt tatt regnvannsprøver og aluminium og barium har blitt funnet. Meterologien sier også at det er høyst uvanlig at kondenstriper overlever i 5-6 timer.

Det kan være naturlig å spørre om at hvis dette er sant så må det være mange involvert og noe må komme ut?

Chemtrails-pilotene kan være hjernevaska med 50 år gamle CIA mindcontrol-prosjekter.

Eller så har de satt Al Gore sin løgnaktige ”Unconvenient truth” på replay-kanppen, og tror de bekjemper global oppvarming ved å legge et skydekke mellom sola og oss. De er vel helter tenker de! But if thats the case? Ville ikke noen tatt ære for en slik prestasjon? Nobelprisen hadde gått til oppfinneren til det som kan løse den globaleoppvarmingen? Ikke sant? Dette ville vært i media døgnet rundt, men så langt har ingen i media i Norge skrevet noe om Chemtrails. Det holdes svært hemmelig og kun et titalls mennesker er direkte involvert som bakkemannskap på flyplasser, mens et par statsråder og millitærgeneraler må ha gitt sitt samtykke før fly-sprayingen av det norske folket startet opp.

9/11 var en løgn, Irak og Midtøsten er myrdet ihjel og vi nærmer oss WW3. Er det virkelig så vanskelig å tro at makteliten dytter oss inn i en ny og mørk tid? Stadig mer overvåkning. Maten vi spiser er full av kjemikalier. Våre barn sprøytes med unødvendige vaksiner og heroin har aldri vært så billig som nå etter at NATO dro inn i Afghanistan, som muligens kan være en inntektskilde til chemtrails suppa vi blir sprayet med.

Kondensasjonstriper er et naturlig fenomen

Før vi beviser og stiller de ansvarlige for en eventuell rettsak, er det viktig og kunne skille mellom kondensstripe og kjemikaliestripe, derfor er det viktig med grunnleggende meterologi. Det er HER kampen eventuelt må vinnes. Hardkokte vitenskapelige bevis for ikke å bli avfeid som ”konspirasjonsteorier”

Hvordan kondensstriper oppstår

Kondensstriper oppstår på to måter:

  1. Luften som strømmer ut av en flymotor er fuktig og kan dermed passere doggpunktet. Da oppstår det kondensasjon, og kondensasjonsstripene tar form.Flydrivstoff som bensin (stempelmotor) eller parafin (jetmotor) består hovedsakelig av hydrokarboner. Når drivstoffet brenner, går karbonet sammen med oksygenet og danner karbondioksid. Hydrogenet går også i sammen med oksygenet og danner vann, som en ser igjen som damp i eksosen.For hver liter med drivstoff som blir brent, blir det produsert omtrent en liter vann, i tillegg til vannet som allerede utgjør fukten i luften som blir brukt til å brenne drivstoffet. I store høyder slipper denne dampen ut i kalde omgivelser (når høyden øker faller temperaturen i troposfæren) som avkjøler dampen til den kondenserer til ørsmå vanndråper og/eller desublimerer til is. Millioner av ørsmå vanndråper og/eller iskrystaller utgjør kondensstripene.Avkjølingen (og derfor tiden og avstanden) dampen trenger for å kondensere gjør at kondensstripene først oppstår et lite stykke bak flymotorene.Det meste av innholdet i disse stripene kommer fra vann i den omkringliggende luften. Ved store høyder krever underkjølt vanndamp en utløsningsmekanisme for og desublimere. Eksospartiklene fungerer som denne mekanismen, og får vanndampen til å raskt omformes til iskrystaller. Kondensstriper oppstår bare hvis temperaturen på utsiden av flyet er lik eller lavere enn -57°C.
  2. Vingene på et fly fører til et fall i luftrykket i nærheten av vingen (det er delvis årsaken til at et fly i det hele tatt kan fly). Dette fallet i lufttrykket fører med seg et fall i temperaturen, og dette kan igjen føre til at vann blir kondensert ut av luften og danne kondensstriper, men bare i store høyder. Ved lavere høyder er dette fenomenet kjent som ektoplasma.Ektoplasma er oftere observert i forbindelse med manøvre som krever mye energi, for eksempel et jagerfly eller store jetfly under take-off og landing. Fenomenet kan ses i områder med lavt trykk, som over vingene eller rundt luftinntaket på jetmotorene.

Kondensstriper fra eksos er ofte mer stabile og varer lengre enn kondensstriper som oppstår ved vingespissen, som ofte blir forstyrret i kjølvannet av flyet og dermed bare varer kort tid. (Kilde : wikipedia:kondensasjonstriper)

Contrails eller Chemtrails?

Vi kan nå være enige om at kondensasjonen kommer fra de glovarme flymotorene som slipper ut vannmolekyler som blir omgjort til iskrystaller i en kald atmosfære. Hvordan har det seg da at disse iskrystallene ikke fordamper? Slik normal kondens ville oppført seg? Det ville vært som en kald vinterdag og røyken som kom ut av munnen din ikke dampet bort men ble hengende i lufta som en sky. Ville ikke det vært oppsiktsvekkende hvis alle gikk rundt og pustet ut skyer?

Mange videoer som ligger ute på Youtube viser klart og tydelig at denne stripen som angivelig skal være bestående av iskrystaller , ikke sprutes ut av flymotorene. Men heller fra dyser montert på flyvingene.

VIDEO: www.youtube.com/watch?v=3DYnIkMVLVg.

Kondensasjonsstriper kan oppstå rundt vingene men det skjer kun ved landing og take-off. Heller ikke er det et normalt fenomen at kondenseringen starter og stopper på marsjhøyder (8000-12000 moh) som sett i samme video. Den eneste naturlige forklaringen på dette ville vært at flyets motorer stoppet opp for så å starte igjen. Dette har jeg observert flere ganger i løpet av en dag. Hvis et fly mister motoren sin 8000moh vil jeg vedde på at det ville vært et nyhetsoppslag i avisene og skrekkhistorier fra skremte passasjerene. Og flere på samme dag? Det er nemlig on/off-knappen som skrus av og på.

En annen forklaring ville vært at flyet passerte skiftende luftlag og fuktigheter, men hovedprinsippet for at kondensasjonstriper kan oppstå avhenger av temperaturen. Og i atmosfæren opplever vi temperaturfall på 6-7 minusgrader for hver 1000 meter et fly stiger. Det vil da bety at flyet har stupt flere tusen meter for så å ha klatret opp igjen. Dette er helt absurd og piloter kan bekrefte at dette bare ikke skjer.

Broken Arrow – spray on/spray off, eller motorsvikt?
Broken Arrow – spray on/spray off, eller motorsvikt?
Lavtliggende Chemtrails Lørenskog
Lørenskog i Akershus 22. november 2008. Chemtrails observert under skylaget. Er dette 10.000 moh?

Millitære fly eller kommersielle?

For en stund tilbake trodde jeg kjemikaliene var blandet i bensinen til mange kommersielle fly, dette endret seg da fotografier av påmonterte dyser ble offentliggjort på diverse nettsteder. En annen metode for å bekrefte om ett fly er kommersielt eller ikke kommersielt er ganske simpelt, man tar enkelt og greit og ringer til Avinor og spør etter ditt områdes nærmeste flytårn. Du oppgir tidsrom, retning og geografisk område for det flyet du observerte.

Ved mange tilfeller har jeg selv testet dette ut og fått som svar at de ikke kunne registrere en forbiflyvning på det angitte sted og tidspunkt.

Men jeg så helt klart og tydelig et fly, er jeg gal? Nei, sa damen på flytårnet, ”det kan ha vært et militært fly siden vi kun kan se kommersielle fly på vår radar”.

Discovery Channel gjorde en undersøkelse på chemtrails hvor de blandet aluminIum og barium inn i fly- drivstoffet, og ingen spor av kjemikaliene ble funnet i kondenstripene. Men det betyr slett ikke at chemtrails ikke eksisterer, hvis forsøket var utført korrekt viser det bare at sprayingen skjer på andre måter, trolig direkte ut i lufta og ikke først gjennom flyets bensinmotor.

Mange mener det er påmontert dyser under vingene.

Spray Nozzles
Kan dette bildet være dysene?
Inside sprayplane
På innsiden av et chemtrails fly?

Et betent tema over hele verden

Flere nyhetskanaler i USA bla. NBC har vært modige og etterfulgt lokalbefolkningens krav om å offentligjøre bevisbyrden. RTL i Tyskland har vist en reportasje hvor en Tysk meterolog mistenker værmodifikasjon og har nå saksøkt millitæret. RAI UNO i Italia har også hatt flere debatter på offentlig nivå og flere nyhetsinnslag om dette merkelige fenomenet.

Værmodifikasjon er ekte! Norge har i Tromsø, gjennom internasjonale samarbeid, et privatfinansiert og millitærfinansiert forskningsprosjekt kalt H.A.A.R.P. Oppfinneren av denne HAARP teknologien har innrømmet at i feil hender kan dette bli brukt til værmodifikasjon. http://en.wikipedia.org/wiki/Bernard_Eastlund

Kina ble utsatt for denne teknologien i sommer 2008 da flere store jordskjelv rammet landet. Det som fikk skeptikerne til å undres, var de merkelige lysfenomenene på himmelen minutter før skjelvene. Youtube: China earthquakes,klippet er så populært at du vil finne riktig video med engang.

Japan opplevde også en rekke jordskjelv i sommer, hvorfor hadde nesten alle jordskjelvene et episenter 10km under jordoverflaten? Det samme gjelder skjelvene i forkant av at Hellas skrev under Lisbon-traktaten. Kan teknologien være i feil hender? HAARP er et høyteknologisk våpen som sender flere hundretusen megawatt opp i ionisfæren som kan slå ut ozonlaget over et viss geografisk område. Starwars våpen med andre ord.De kan også sende lavfrekvens bølger ned til jordens tektoniske plater som får jordoverflaten til å danse som gele. Deponert chemtrails i luften foran en massiv værfront kan være nok til å forsterke stormen til en Orkan, da himmelen er metallisk er den lettere ledende, og nok en gang kommer HAARP in. Det hele er en adoptering av Nikola Teslas 100år gamle glemte oppfinnelser i historien.

Dette står nærmere forklart i boka: Angels dont play this H.A.A.R.P og Tors Hammer skrevet av Maarit M. Hanssen.

HAARP Ramsfjord
HAARP/EISCAT-anlegget ligger i Ramsfjorden i Tromsø.

På 1970 tallet innrømmet den britiske regjering å ha sprayet befolkningen med kjemikalier i et hemmelig forskningsprosjekt, ”hvorfor vil staten spraye sin egen befolkning”? De har allerede innrømmet det. Under Vietnamkrigen under dekknavnet ”operation popeye” sprayet de kunstige skyer hvor hensikten var å forlenge monsun sesongen slik at forsyningslinjene til fienden skulle bli rammet og hindret av flom. Ordet værmodifikasjon er et fremmedord i dagens klimadebatter, men teknologien har eksistert siden Nikola Tesla sine dager.

I 1976 ble det vedtatt en FN-resolusjon om å forby slike værvåpen:

UN weather modification treaty

CONVENTION ON THE PROHIBITION OF MILITARY OR ANY OTHER HOSTILE USE OF ENVIRONMENTAL MODIFICATION TECHNIQUES Adopted by Resolution 31/72 of the United Nations General Assembly on 10 December 1976. The Convention was opened for signature at Geneva on 18 May 1977. TEXT PUBLISHED IN: United Nations General Assembly Resolution 31/72, Annex; see Official Records of the General Assembly, Thirty-first Session, Supplement No. 39 (A/31/39), pp. 37-38. International Legal Materials, Vol. XVI, No. 1, January 1977, pp. 88-94 (Engl.); World Armaments and Disarmament, SIPRI Yearbook 1978, London 1978, pp. 392-397 (Engl.); Shindler & Toman, eds., “The Laws of Armed Conflicts.”

Hvorfor sover lille Norge?

Per-Aslak Ertesvåg sin nye bok ”Sov, Mitt Lille Norge” er en større oppfølger til 2006’s bestselgende bok ”Makten bak makten”. Han belyser emnet chemtrails og H.A.A.R.P svært bekymringsfullt. Men media har lenge sverget sin tunge til statsmakten, og den eneste form av kommunikasjon og folkeopplysning er gjennom ”tagginger” langs motorveiene og flyers som blir spredt på gata.

Er det rart vi sover? Vi blir sprayet med kjemiske substanser fra NATO fly rett over hodene våre og pumpet med kjemikalier som flyr forbi inspeksjonsrullebåndet til Mattilsynet som ender opp på ditt spisebord.

Norge er verdens beste land å bo i, vi har penger og alt vi trenger mens tid er noe av det minste vi har. På vei hjem fra jobb tenker vel de fleste av oss ikke på hva ”chemtrails er bio-våpen” skrevet på en vegg betyr, vi er i større grad opptatt av våre dagligdagse gjøremål.

Ikke alle nordmenn sover, aktivister har besøkt Ørland millitærflyplass i Trøndelag og sendt samples fra et hvitt pulver som ble funnet i en tom mistenkelig tønne. De fant de samme kjemiske substansene chemtrails aktivister verden over beskylder sine land for å spraye dem med.

chemtrail-evidence-trondheim-norwaywww.northernresistance.info/chemtrailanalysis.html

Hvorfor sprayes vi som om vi var forsøkskaniner?

Dette er hvor paranoiaen kommer inn. Det finnes ikke et eneste konkret svar på hvorfor, det vet bare de som sprayer oss. Noen ganger lurer jeg på om det er de som står bak kullissene som ler høyest eller om det er de ”normale” menneskene som ler av ”konspirasjonsteoretikerne”.

Det høres ganske vilt ut at vi blir sprayet av fly i høyder hvor kondensasjonstriper umulig kan oppstå, men for en som bruker fornuften strider dette imot naturens lover og man må da tenke deretter.

Vi er i en krig mot terror, en global krig. Terror er en taktikk og ikke et land, derfor kan den aldri vinnes og hele verden vil eventuelt bli sett på som mulige terrorister siden terror er en taktikk brukt av mennesker. Alt som staten definerer som anti-statlig eller anti-politisk vil eventuelt være nok for å stemple deg som en terrorist om du ønsker å kritisere systemet. Vi opplever stadig større innskrenkelse av rettigheter og blir påført nye normer hver uke.

Hvis staten sier 2+2=5 og du sier nei fire, da er du en terrorist i den orwellianske stat.

Noen mener at virkningen til Chemtrails over lengre periode vil virke som et bedøvende og beroligende middel, den opprørske følelsen i et undertrykt samfunn vil forsvinne og vi vil alle bli nikkedukker for staten. Å gjøre folk depressive i en opprømt populasjon vil holde motstanden nede. Folk gidder rett og slett ikke å bry seg lenger om faenskapet som foregår i verden…

Mange vil karakterisere dette som ”ikke- dødelige våpen” som holder samfunnet ” sykemeldt”, at til og med de som ikke røyker nå får diagnosen KOLS. Antall KOLS og astma tilfeller har økt drastisk de siste ti årene, det kan dras konklusjoner ut fra dette siden chemtrails også økte omfanget de siste ti årene.

Legemiddel -industrien har et gammelt og skittent rykte på seg og kilder på innsiden har bekreftet av legemiddelindustrien har deltatt i utviklingen av chemtrails-pulveret.

Barium og aluminium vil over lengre tid slite ned immunforsvaret og en liten forskjølelse kan eventuelt være nok til å ta ditt liv, eller en ”litt” sterk influensa.

Bivirkninger av Barium alene er:

  1. Pustevansker
  2. Økt blodtrykk
  3. Hjerterytme forandringer
  4. Mageirritasjon
  5. Muskelskjørhet
  6. Forandring i nervereflekser
  7. Skade på din hjerne, lever, blære og hjerte

Barium utløst i atmosfæren vil eventuelt falle ned på drikkevannskilder. Kjøp et omvendt osmosefilter for å være på den sikre siden!

holmenmotnord
Holmen mot nord, Moss. Hva er i lufta deres der du bor?

Global befolkningsreduksjon?

Nobelfredsprisvinner Henry Kissinger og en av verdens mektigste menn David Rockefeller har ved flere anledninger uttalt seg for global befolkningsreduksjon. Befolkningsveksten og antallet må ned drastisk for å holde på ressursene. Deres løsning er da ikke å spre velstanden og heller fokusere på tiltak som kan redde verden. De vil heller foretrekke å forsøke å utslette halve befolkningen med en velkjent ”problem-reaksjon-løsning” oppskrift. For dem er vi bare verdiløse kveg.

“We are on the verge of a global transformation. All we need is the right major crisis and the nations will accept the New World Order. ” –David Rockefeller

Today, America would be outraged if UN troops entered Los Angeles to restore order. Tomorrow they will be grateful! This is especially true if they were told that there was an outside threat from beyond, whether real or promulgated, that threatened our very existence. It is then that all people of the world will plead to deliver them from this evil. The one thing every man fears is the unknown. When presented with this scenario, individual rights will be willingly relinquished for the guarantee of their well-being granted to them by the world government.” Henry Kissinger

”Can you imagine what will happen if Los Angeles is hit with a 9.0 quake, New York City is destroyed by a terrorist-planted atomic bomb, World War III breaks out in the Middle East, the banks and the stock markets collapse, Extraterrestrials land on the White House lawn, food disappears from the markets, some people disappear, the Messiah presents himself to the world, and all in a very short period of time ? Can you imagine ? The world power structure can, and will if necessary, make some or all of those things happen to bring about the New World Order.” M. William Cooper i boka ”Behold a Pale Horse” 1991.

Hva skal vi tro når vi hører slike uttalelser fra tidligere nobelfredsprisvinner Kissinger?
Kan William Cooper ha avslørt oppskriften på den kommende tiden vi har i vente?
Hvordan reagere når forskere spør om de kjører buss på mars og jupiter? Siden det er klimaendringer i hele solsystemet mens ”the political establishment” dytter Co2avgifter ned i halsen vår og stempler oss miljø- terrorister?

La oss si omfanget av naturkatastrofer øker drastisk de neste årene, fra engang i året til engang i måneden til en gang i uka og tilslutt annenhver dag. Jordskjelv, orkaner, storflom og vulkanutbrudd. De religiøse skriker ”gud hjelp oss” mens de såkalte konspirasjonsteoretikerne tar det hele med ro. Teknologien for å lage helvete på jord eksisterer og viljen er tilstedet, det eneste som mangler er 10 maktgale mennesker fra ”New World Order” som går sammen og trykker på den fordømte knappen.

Hva kan du gjøre?

Lurer du på hva du kan gjøre for å bidra til å få stoppet chemtrails-sprayingen? Først og fremst kan du opplyse andre rundt deg om chemtrails, send mail til lokalpolitikere, rikspolitikere og forskningsinstitutter som www.Nilu.no som sitter på mye værdata og luftprøver.

Send epost til de forskjellige ministrene,  last ned vår flyer “her” Chemtrails-flyer, ”stickers” og nyhetsbrev. Ta bilder, timelapsevideoer, og heng bannere med slagord over motorveibruer. Press journalister til å ta opp chemtrails i mainstream media slik andre land har gjort. ”United, the people, will never be divided”. Møt opp på demonstrasjoner utenfor Stortinget, ta regnvannsprøver etter dager du ser mange striper på himmelen, det begynner som regel å regne dagene etter.

Du kan nå se på http://www.flygradar.nu/karta.php

Her kan du speide etter millitærfly som lager chemtrails, om du ser et fly på himmelen, men ikke på radaren, så er det antaglivis et millitært fly, siden den viser bare kommersielle.

Og hvis du har råd til å leie en helikopter pilot, så ta deg en tur opp til de ”kunstige skyene” og ta direkte samples fra stripene. Dette vil være the ”ultimate-kill” En værballong med muligheter for å ta prøver av skyene er også en god jobb utført.

Vær forsiktig, underveis kan du støte på mennesker som leter etter aluminiumsfoliehatten din, og kansje ler litt av din ”konspirasjonsteori”, men som Einstein sa ”Condemnation without investigation, is the height of ignorance”.

Dette betyr at DU også skal foreta din private lille etterforskning.

Om nok av mennesker stiller nok spørsmål vil eventuelt de ansvarlige norske politikerne måtte stoppe operasjonen i frykt for å bli stilt til riksrett under flere straffeparagrafer. Om de slutter å spraye vil både vi og fornuften ha vunnet? Men spørsmålet er: Skal vi la dem slippe unna med det?

Signer oppropet mot å stoppe chemtrails her:  www.opprop.no/opprop.php?id=stopchemtrails

Chemtrail sticker
Last ned stickers og spre budskapet!

Flere ressurser

Lenker til mer Chemtrails-informasjon:

www.youtube.com/user/beastofeast  (Nyhetsspeilet TV)
http://www.rense.com/politics6/chemdatapage.html

http://www.chemtrailcentral.com/report.shtml
http://educate-yourself.org/ct/

http://video.google.com/videoplay?docid=1332178607299698024 (Video: et foredrag om chemtrails).
http://www.youtube.com/watch?v=UdtLTyNOB0A ( Et radiointervju med video fra Texas).
http://www.youtube.com/watch?v=lSCIQ14dHqM (Kanadiske pensjonerte meterologer).
http://www.youtube.com/watch?v=FiUMfsR28SM (Tyskland inrømmer).

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

389 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Ketil
Ketil
Anonym
1 måned siden

Jeg har ved flere tilfeller sett denne sol dimmingen. Det skjer uten tvil ! Hva og hvordan samt hvorfor er spørsmålet. Brukes det aluminiums oksid er denne ikke bra å få i økosystemet. Bruker de en måte å forsterke kondenseringen og dermed lager bare is-krystaller for å dimme solen, er det ikke annet enn tåpelig panikk over et ikke eksisterende fenomen, menneskeskapt Global oppvarming. Når det gjelder lysglimt før jordskjelv, er dette et velkjent fenomen. Det har med utladning fra spenninger i jordskorpen. Observert før jordskjelv over hele verden. Ingen små grønne menn.

Asbjørn
Asbjørn
Anonym
1 måned siden

Lurer du på hvilke fly du ser ?
Her er visning av alle sivile fly.
Det skjer og at noen militære fly vises.
Dersom flyet ikke vises, er det sannsynligvis militært.
https://www.flightradar24.com/65.23,-1.62/4

Audun
Abonnent
8 år siden

Aluminium er farlig å spise, men det er det mest vanlige metallet i jordskorpa, om jeg husker rett, så jeg hadde justert bekymringen rundt akkurat det litterann.

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Det er mye stygg spraying over det indre av Østlandet idag 7. des. Store deler av himmelen er dekket av kunstige slør.

Hva er hensikten? Å bidra til å tåkelegge det pågående “klima-“toppmøtet i Paris…? :)

I Paris sitter det nå seriøse mennesker hvorav noen kaller seg “klima-forskere” med bekymrede miner og forteller hverandre hva som bør gjøres “for å redde klimaet” (sic), mens de KONSEKVENT NEGLISJERER den massive, globale klima-påvirkningen fra chemtrails og HAARP som lenge har pågått.

Forøvrig er det nå fri frakt på DVD med fyldig dokumentar-info om chemtrails og HAARP, værmodifikasjon og EISCAT-anlegget ved Tromsø, sistnevnte er Norges bidrag til klima-kaoset…:
http://www.hansgaarder.info/produkter/haarp-chemtrails-og-vaermodifikasjon/

DVD-en inneholder mange av de beste bevisene for at chemtrails foregår (dette benektes ennå systematisk av løgner-media samt av strutse-politikere); presentert fyldig og informativt, visuelt, lettfattelig og underholdende.

Falcon
Falcon
Abonnent
8 år siden

Chemtrail clouds, HAARP, Trondheim Norway, August 13 2015 https://www.youtube.com/watch?v=6twmO9DI66s

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

I dag var det blå himmel fra morgenen av – et svært sjeldent syn. Men nå hagler det med fete ekle chem-striper på kryss og tvers.

Betyr det at chemtrails-programmet bør anses som hovedmistenkt for å ha etterlatt november praktisk talt uten sol…?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Chemtrail, Virgin Atlantic flight VS900/VIR900R, Trondheim Norway, December 4 2014 2:51 PM CET https://www.youtube.com/watch?v=_Q7LwNU-IpM

På slutten av videoen trolig et SAS innenriksfly, ble observert ett til i samme region, sistnevnte kanskje ikke sporet på http://www.flightradar24.com gidda ikke logge disse. Slike svindler stoppes ikke før de er nødt. Å røpe de får store konsekvenser for de kriminelle nettverkene som står bak, inklusive regjeringer, NATO, miljøvern- og menneskerettsorganisasjoner, universiteter etc bokstavelig talt inn i helvete. Været er på børs hvor ingenting annet enn penger og makt i praksis teller, komplett idioti satt i system

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Photo http://postimg.org/image/nq9hf4rbj/ In facebook http://tinyurl.com/nc98sf7

Chemtrails east of Trondheim, N/S traffic, December 4 2014 6:46 PM CET, at least one of them not logged on http://flightradar24.com/ the one above going S

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Chemtrail, German Aerospace Center flight LFO08A, Trondheim Norway, October 17 2014 11:48 AM CET https://www.youtube.com/watch?v=TLz0UCUxUNo

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

I dag har det vært mye spraying på kryss og tvers her jeg bor i det indre av Østlandet.
Imidlertid så har stripene løst seg opp etter hvert, den ene etter den andre, og kumulusskyene holder også stand så godvær er det her ennå.

Det kan vel tolkes som et tegn på at kreftene bak chemtrails-påfunnet; Jordens og menneskehetens fiender, nå er i ferd med å miste grepet.

I mellomtiden kan vi jo huske på de mange – også her til lands – som har bidratt til at dette livsfiendtlige og høyteknologiske svineriet har kunnet pågå så lenge, fra forsvarsministeren via redaktører det være seg i Aftenposten eller Klassekampen som har valgt å tie i bytte mot privilegier og posisjon, til de mange ulike ”agentene” som på ulike måter har medvirket i dekkoperasjonen for å holde denne enorme virksomheten skjult…

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Lokale variasjoner i giftsprayinga er ikke et entydig tegn på at de som står bak har mistet grepet i utførelsen av kriminalitet, har bilder og video, men at de har mistet eller aldri hatt grepet på sin egen forstand, er sikkert

Mange innenriks- og utenriksfly har også seneste dager sprayet Midt-Norge ganske massivt, og som dere kan observere finnes som vanlig ingen protester fra regjering, monarki, naturvern- og menneskerettsorganisasjoner m.v., totalt zombie og kriminelt

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

Chemtrailene er i rute

Chemtrail, Emirates airline flight UAE201, Trondheim Norway, October 3 2014 1:28 PM CET https://www.youtube.com/watch?v=usofHoFnexw&list=UU8YjAWA-tLImRpiyke7g9Ag

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

Det har ihvertfall ikke manglet chemtrail over Tromsø de siste dagene.

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Chemtrail airplanes, environmental and war crime, Trondheim Norway, July 7 2014 https://www.youtube.com/watch?v=ukz1P3ohFqo

Quote: American airlines AAL130, LOT Polish Airlines FIN6, LOT Polish Airlines FIN5, Transaero airlines TSO1111 ..

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

Chemtrail airplanes, 1 without and 6 with, war crime, Trondheim Norway, July 9 2014 https://www.youtube.com/watch?v=tuvvyznKL18

Singapore airlines SQ62/SIA62, Finnair AY32/FIN32, SAS Scandinavia airline system SK945/SAS945, Aeroflot SU151/AFL151, LOT Polish Airlines AY5/FIN5, Icelandair FI343/ICE343, Norwegian DY7087/NAX7087

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

Chemtrail airplanes, government war and environmental crime, Trondheim Norway, July 10 2014 https://www.youtube.com/watch?v=jnw15IaLayc

Transaero airlines UN888/TSO888, Singapore airlines SQ61/SIA61, Norwegian DY363/NAX63V, Singapore airlines SQ62/SIA62, SAS Scandinavian airline system SK903/SAS903, SAS Scandinavian airline system SK4107/SAS4107, SAS Scandinavian airline system SK945/SAS945, Icelandair FI342/ICE342, LOT Polish Airlines AY5/FIN5, Icelandair IC343/IC343

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

Chemtrail airplanes, war against life and environment, Trondheim Norway, July 11 2014 https://www.youtube.com/watch?v=5PVxFh25FQE

Aeroflot SU100/AFL100, Singapore airlines SQ62/SIA62, Aeroflot SU110/AFL110, Aeroflot SU151/AFL151, Icelandair FI346/ICE346, Icelandair FI342/ICE342, LOT Polish Airlines AY5/FIN5, Icelandair FI347/ICE347, Icelandair FI343/ICE343, Norwegian DY7087/NAX7087

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

Chemtrail airplanes, war and environmental crime, Trondheim Norway, July 12 2014 https://www.youtube.com/watch?v=sQ0AKkz3Pug

Aeroflot SU100/AFL100, Aeroflot SU104/AFL104, Singapore airlines SQ62/SIA62, SAS Scandinavian airline system SK945/SAS945, Virgin Atlantic VS901/VIR901V, Aeroflot SU150/AFL150, LOT Polish Airlines AY5/FIN5, Aeroflot SU102/AFL102

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

Chemtrail airplanes, global genocide and warfare, Trondheim Norway, July 13 2014 https://www.youtube.com/watch?v=oB4yDIlU45s

Singapore airlines SQ61/SIA61, Singapore airlines SQ62/SIA62, SAS Scandinavian airline system SK945/SAS945, Icelandair FI346/ICE346, Icelandair FI342/ICE342, Aeroflot SU151/AFL151, LOT Polish Airlines AY5/FIN5, SAS Scandinavian airline system SK4087/SAS4087, Icelandair FI347/ICE347, Icelandair FI343/ICE343, Finnair AY31/FIN31, SAS Scandinavian airline system SK4122/SAS4122, Norwegian DY338/NAX8PW, SAS Scandinavian airline system Star Alliance Livery No callsign

Bjarne
Bjarne
Abonnent
10 år siden

Undrende !?
Det skrives og snakkes en hel del om chemtrails, og det blir fremsatt en rekke påstander. Dette besyndelige fenomenet skal være så utbredt at en mengde flyselskaper pøser dette ut over land og befolkning overalt i verden. En hel del mennesker påstår å ha observert chemtrail på himmelen. Alt jeg har sett av påstander gjelder øyets observasjon av ulike former for kondensstriper etter fly – langt de fleste av disse er “vanlige” passasjerfly.

NB: For dem som skuer opp mot himmelen finnes det en app til din smart-telefon som viser på kart hvilke fly som befinner seg over deg, med selskap, navn, høyde og alt du ellers trenger for å identifisere hva/hvem/hvor – sok flightradar24, som har en gratisversjon og en proffversjon som koster noen kroner.

Også jeg tror at det finnes ondskap i verden, og at denne finnes i mange former. Jeg kan jo ikke utelukke at noen sprayer befolkningen for å ødelegge avlinger eller mennesker. MEN – for at jeg skal omvendes til å tro på dette vil jeg gjerne ha litt mer “kjøtt på beina”. Finnes det overhodet målinger av luftkvalitet der dette påståtte innholdet i chemtrails er dokumentert?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Bjarne
10 år siden

Norwegian study: Biological Effects Of Geoengineering Fallout On Plant Life. Chemtrails global crime http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1832&start=1

Ditt livs viktigaste information ! Chemtrails och HAARP, en global forbrytelse mot alt liv og miljø http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1860&start=1

chemtrail skum-rainbow wingsprayer shuts off trail~blatant capture~trollbait!~[25/7/2013,suffolk]. http://www.youtube.com/watch?v=TNgCDCnKx1Q

Youtube { chemtrails trondheim http://www.youtube.com/results?search_query=chemtrails+trondheim , chemtrail trondheim http://www.youtube.com/results?search_query=chemtrail+trondheim }

Hvis du søker via et en internet søkemotor, vil du finne nok dokumenter, bl.a. fra US myndigheter, til å ta minimum en doktorgrad på fagområdet chemtrails, uten å ha satt din fot på et offentlig universitet

Bjarne
Bjarne
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Når det kommer til vitenskaplige fakta dropper jeg TouTube som kilde. Din Navigate3D/Abel Danger kilde refererer til Norske studier. Det er riktig at det finnes mange målinger og en hel rekke publikasjoner på norsk om nedbørkvalitet og avsetninger, men disse er så langt jeg har sett ikke relatert til chemtrails. Chemtrails er overhodet ikke engang nevt i noen av de publikasjoner jeg har kommet over av vitenskaplige publikasjoner.

For den som har satt seg inn i målinger av nedbørkvalitet og avsetninger utført i Norge av http://www.nilu.no, f. eks.
http://www.nilu.no/Nyhetsarkiv/tabid/74/language/nb-NO/NewsId/522/Mest-tungmetaller-fra-utlandet.aspx

eller studier av etasjemoser innhold av metaller og diverse:
http://www.skogoglandskap.no/publikasjon/SF_888_771/publication_view

Hvis du skal dokumentere chemtrails i vitenskaplige artikler kreves det i det minste at ordet chemtrails er nevnt i disse. Man kan ikke eksempelvis anta for bevist at avsetninger av aluminium i etasjemoser omkring et aliminiumsverk skyldes chemtrails. Jeg utfordrer deg derfor til å gi meg en referanse til en, kun en vitenskaplig rapport som omtaler avsetninger som skyldes chemtrails.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Bjarne
10 år siden

Foreløbig holder rapportene og dokumentene som jeg har referert, giftige stoffer er påvist, og det er straffbart å spre slike, og hele vårt nazi-marx styrte regime advarer ikke oss og er således landsforrædere. Jeg utfordrer deg til å bidra til å straffeforfølge denne mafiaen, som også perverterer NATO helt fra toppledelsen, terrorister og massemordere som de beviselig er, NATO satanism, testimony, Kay Griggs: Colonel’s wife tell-all, oppression, deception, secret society http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1811&start=1

Angående samme kriminelle regime, denne informasjonen ble publisert i Danmark men ble ignorert av norske massemedia og myndigheter. Etter at jeg sendte det til mange i nevnte supperåd m.fl., ble min e-post konto stengt for utgående e-post innen et par-tre døgn, d.v.s. de valgte å bidre til at våre barn blir utsatt for fare istedet for å advare, som vanlig, 400.000 piger i fare: HPV-Vaccinen kan give alvorlige bivirkninger http://www.bt.dk/danmark/400.000-piger-i-fare-hpv-vaccinen-kan-give-alvorlige-bivirkninger gt ~ 400,000 girls at risk: HPV vaccine can cause serious side effects http://tinyurl.com/pqau6xn

Bjarne
Bjarne
Abonnent
Svar til  Bjarne
10 år siden

Jeg vil gjerne diskutere chemtrails med deg og andre interesserte, men ønsker i så fall at diskusjonen foregår på et mest mulig saklig nivå uten avsporinger til generell negativ omtale av enkeltstående personer og grupperinger. Man må først dokumentere at chemtrails er påvist i atmosfæren med spesifikasjon av hva dette består av.

Du syes å ha funnet skurkene på forhånd, og nøler ikke med å kalle dem nazi-marx, landsforædere, mafia osv. Ingen, ikke du heller, liker å slike og lignende betegnelser uten at noe kan bevises.

Vaksiner er også et hett tema som i mange tilfeller er behandlet og initiert av politikere uten fagkunnskap, med dertil hørende katastrofale resultat. Men det trenger vi vel kanskje ikke å diskutere her, siden vi begge mener våre myndigheter har håndtert dette på en heller slett måte?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Bjarne
10 år siden

Praktiske opplysninger, noen fly fra Emirates airline passerer her, og bl.a. de er kjent for å legge massive chemtrail. Forleden dag passerte ett av de uten synlig trail, i normal marsjfart og høyde, videofilmet og fotografert, som så utgjør normalen med ren flybensin, rent flydrivstoff, samme gjelder alle fly jeg har observert over år som kommer over her fra og til lokale Værnes flyplass, aldri antydning til synlig trail uansett flyselskap, altså ingen trail selv når de på stor motorkraft tar av og går opp til marsjhøyde, med mitt 1200mm (1440mm) objektiv kan jeg følge de i en radius på 4-5 mil

Også SAS og Norwegian sprer chemtrail, noen dager ingen, andre dager massive, videoer og bilder er lagt ut diverse steder, forøvrig ligger disse og for andre flyselskap bl.a. her på Nyhetsspeilet. Det er ingen grunn til å diskutere dette, man vet at dette anvendes til kriminelle og militære formål, bl.a. i forbindelse med folkemord og overgrep, legg merke til at disse tilstadnene i Ukraina og Syria er neglisjert til fordel for bl.a. sex-artikler og annonser i eksempelvis dagbladet, en av altfor mange klin sprøe og kriminelle redaksjoner

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Bjarne
9 år siden

Kriminelles aktiva flyr over hodet på oss og få ser det

#2028: Marine Links 150 Triple 7 Serco Drones to Emirates Jockey Boy Trade, Westminster Pedophile Ring http://www.abeldanger.net/2014/07/2028-marine-links-150-triple-7-serco.html

Hans Gaarder
Forfatter
10 år siden

Har ikke sett noen seige, klebrige ekle himmelstriper her på Hadeland i dag. Litt vekslende vær, og nå er det mye blå himmel som er pyntet med mange naturlige kumulusskyer.

Kan det tenkes at ”noen” har følt seg avslørt etter TV2’s chemtrails-dokumentar? http://www.tv2.no/v/811975/
Ikke bare ble mengder av uomtvistelige chemtrails-striper vist på skjermen. Det kom endog frem i programmet at tidl. SV-leder Erik Solheim åpenbart er under MIND CONTROL. Joda, avsløringenes tid – det er nå det…

For øvrig kommer det snart en ny HAARP-chemtrails DVD med svært fyldig dokumentasjon. Varighet nesten 2,5 timer. Send meg en mail hvis du ønsker DVD ”for å ta været og himmelen tilbake”…

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Massemedia har ikke endret sin nazi-marx folkefiendtlige agenda men ser seg åpenbart nødt til å informere om enkelte militære hemmeligheter når deres renommé og levedyktighet står på spill fordi en stor del av befolkninga har oppdaget at de lyver, i dette tilfellet i forbindelse med giftige utslipp fra fly i militære formål mot klodens befolkning

Legg spesielt merke til at TV2 i dette tilfellet spiller uvitende og fremlegger problemet som noe som undersøkes av to gamle damer, sier ingenting om det særdeles alvorlige som chemtrails, og HAARP, er en del av og som norsk mafia inklusive vår regjering og massemedia deltar i, eksempelvis kunne de vist dette, Obama’s war incited by CNN, Al Jazeera & Co leaves thousands of libyan children handicapped or dead http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1814&start=1 og brettet ut hele agendaen, for de kjenner den

Litt kriminell TV2 historikk, Rasisme på Veggavisen. Informasjon om rasistiske, nazistiske og andre ytterliggående hatgrupper på Veggavisen (TV2 Nettavisens debattforum) http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1758&start=1#M8083

TV2 er en kriminell organisasjon og deltar aktivt i krigsforbrytelser, også mot det norske folk

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

De tar seg vel et par ukes pause pga filmen. Er nok dette som er forklaringen for at det i forrige uke i Tromsø knapt var en stripe å se. Selv om det var klarvær det meste av tiden da, mens det nå er overskyet/snøvær.

Dette viser jo tydelig den makt media har. Hadde de tatt opp problemet oftere, kunne man sannsynligvis fått stanset denne galskapen.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hermis
10 år siden

Mafia tar aldri pause pga annet en interne praktiske forhold

“Chemtrails, secret war and crime, Trondheim Norway, May 12 to 15 2014 ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/stopp-chemtrails-utslippene-na/comment-page-95/#comment-108906

Hans Gaarder
Forfatter
10 år siden

Jeg kommer til å ha en grundig og detaljert redegjørelse for den store CHEMTRAILS-dekkoperasjonen og de ulike metodene som benyttes i dette i HAARP-Chemtrails presentasjonen på torsdag (8. Mai) kl. 19-21 på Unity (Se http://unity.no/mudah/index.php?kategori=arrangementer&id=4636). Agenter fra PST og norsk militær etterretning er spesielt velkomne… :)

Sett i lys av at CHEMTRAILS – som av innsidere omtales som det hemmeligste av hemmelige prosjekter – foregår rett foran våre øyne, så trengs et betydelig apparat for å undertrykke denne informasjonen. Denne infrastrukturen er på plass, og den fungerer, og mange ulike aktører yter sine bidrag for å forsøke å opprettholde ”persepsjonskontrollen”, mao. å påvirke oss til å tro noe annet enn det vi kan se med våre egne øyne…

Her er en smakebit på chemtrails-dekkoperasjonens utførelse av det mer patetiske slaget – den nye RIKSLØGNEREN Torgrim Eggen. Under merkelappen ”Ingen liker å bli lurt” forsøker han å lure folk til å tro at chemtrails ikke foregår. Det er mange mer eller mindre ”nyttige idioter” i Norge. En av dem heter Torgrim…:

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Chemtrail spraying, Trondheim Norway, May 2 2014, 2nd half enhanced video https://www.youtube.com/watch?v=K-8wScQ1OIw

Chemtrails, warcrime secret, Trondheim Norway, April 27 to May 1 2014 https://www.youtube.com/watch?v=ObKoB9p2bCs

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

WARNING! GRAPHIC IMAGES! DOCUMENTATION of GLOBAL NANOTECHNOLOGY PROGRAM – Men Behind Chemtrails

Quote: EVERYONE!!! SOME COMMENTS HAVE BEEN DISABLED ON THIS CHANNEL BY GOOGLE+ !!! IF YOUR COMMENTS ARE NOT FOUND AND THEY WERE NOT UNKIND TO CORRESPOND PLEASE INBOX ME A PERSONAL MESSAGE. MAKE SURE I AM ENABLED AS A CONTACT. THANK YOU! ~MICHELLE ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Related Videos: ▶EVIDENCE EMERGES – Force Fed Nanoparticles By NWO!!! RevMichelleHopkins on Omega Man Radio – October 16, 2013 – Part 1

.. * Mer i youtube kommentar *

Rune
Rune
Abonnent
13 år siden

Slik ser det ut når man lager Chemtrails, ligner ikke i det hele tatt på Contrails som man kan se når fly er over 30000ft. Contrails kan være synlige i timevis, men Chemtrails (lav høyde) som du her ser på videoen forsvinner mer eller mindre umiddelbart:

crop dusting chemical farming poisoning the earth

Crop Dusting Bug killing

Rune
Rune
Abonnent
13 år siden

The Discovery Channel explains in depth the on going mystery and debate over the chemtrail conspiracies.

Chem-trails on the Discovery Channel part 1 of 3

Del2:

Del3:

Rune
Rune
Abonnent
13 år siden

Har du bevis (Nær- video) av ett fly som slipper kjemikalier (ikke over en åker i Afrika) ut fra samme sted som drivstoff slippes, og at man i samme video kan se at de blir hengende lenge?

Her er en video som viser ett fly som dumper drivstoff:
Fuel Dump During Flight

Her får du/dere en demonstrasjon og til og med en forklaring på hvordan disse Chemtrails faktsik oppstår , eller Contrails som vi fornuftige liker å kalle disse skyene ;-)

Cloud in a Bottle – Cool Science Experiment

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Ny CHEMTRAILS-film ! Tittelen er “What in the world are they spraying ?”

Filmen kan bestilles som DVD fra infowars.com og er laget av G. Edward Griffin. Griffin har tidligere forsket på og utgitt bøker om undertrykte kreftkurer/vitamin B17 og The Fed (USAs sentralbank).

Griffin går svært grundig til verks, så dette blir trolig den ultimate chemtrails-filmen så langt. Her er en trailer hvor Griffin omtaler filmen:
http://www.youtube.com/user/fairinfowar#p/u/10/7qdhkdexIKY

Griffin nevner bl.a. at chemtrails-spraying pågår i “anglo-amerikanske” land. Som kjent har vi hatt chemtrails-forgiftning av atmosfæren og miljøet også i Norge i noen år nå.

Legg merke til tagger-budskapet øverste i denne artikkelen:
“CHEMTRAILS LANDSVIKET SKAL NEDKJEMPES !!”. Så står det om forvarsministeren: “QUISLING BITCH”…!

Det er på tide at etterforskningen av CHEMTRAILS-kriminaliteten over Norge nå igangsettes.

Det blir ikke minst viktig å få brakt på det rene hvem som har vært delaktig i og ansvarlige for cover-upet, dvs. det omfattende hemmeligholdet fra offentlig side; “vi later som om CHEMTRAILS bare er vanndamp vi – slik vi er blitt instruert om å gjøre”…

Griffin påviser at chemtrails er svært omfattende miljøkriminalitet gjennom utslipp av triliarder av ørsmå partikler som faller ned og forurenser vann, jord og levende skapninger inkludert mennesker.

Norge – quislingers fødeland

elfabros
elfabros
Abonnent
13 år siden

Nibiru/Planet X/winged Disc/The Destroyer/Nemesis

Dette er grunnen til at de sprayer denne dritten, undskyldingen som toppelitene/illuminate/nwo gjengen bruker er solen. etter de dreit seg ut med først å legge skylden på den globale oppvarminga på menneskene, for så å legge skylden på sola. Halen til Nibiru som varmer opp denne planeten…..
Og om folk blir syke eller kanskje dør av disse sprayingene kommer bare som en bonus for de syke ToppElitene

gmsc
gmsc
Abonnent
13 år siden

her er bevis for att chemtrails faktisk foregår, med noe ulike begegnelser.

http://www.guardian.co.uk/politics/2002/apr/21/uk.medicalscience

Michelle
Skribent
Svar til  gmsc
13 år siden

♡TAKK for BEViSET♡

« Forrige artikkel

Amerikanske stater har erklært uavhengighet

Neste artikkel »

HAARP i Norge: Den dødelige våpenteknologien

389
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x