Chemtrails: Hva stod det på veggen?

47926 visninger
17 minutter lesetid
387

OSLO: Du har sikkert sett det på en av veggene. På vei hjem fra jobb i kø på en av de mange motorveier. ”Chemtrails er bio-våpen”. Men hva er dette?

chemtrails_tunnel_1

34zapea nato_fly_forgifter_oss

”NATO fly sprayer chemtrails over den norske befolkning som om vi var insekter”. De blir vasket ned fort, og kort tid etter er det gjerne kommet et nytt budskap på samme sted.

Det kan se ut som en gruppe taggere har gått løs på byen med politisk motiverte budskaper langs de høytrafikkerte motorveiene. Noen kaller det ”community minded grafitii” andre kaller det hærverk. Men vi har valgt å fokusere på innholdet av taggingen. CHEMTRAILS. Et bekymringsfullt fenomen.

Du har sikkert sett det en gang eller to, uten å tenke noe særlig over det. Det er de hvite stripene fly legger fra seg som noen mener innebærer bevisst kjemisk krigsføring mot den norske befolkning.

En gruppe aktivister sammen med en stor, stadig voksende gruppe bekymrende borgere har begynt å reagere på et nytt værfenomen. Kondensasjonstriper fra fly som ikke kondenserer. Det startet med en Timelapse video som ble tatt for et par år siden, som viste hvordan noen fly la igjen lange hvite striper som utvidet seg til skyer. De tok en U-turn og lagde en til på tilbakeveien. Slik holdt de på til hele himmelen var dekket med et tynt hvitt kunstig skydekke.

En gruppe selvstendige forskere begynte med regnvannsprøver etter dager med høy chemtrails aktivitet og fant aluminium og barium. Høye verdier i forhold til at barium og aluminium ikke har noen naturlig tilhørlighet i det området undersøkelsene ble gjort.

Jeg har fulgt med på himmelen siden 2005, og dokumentert flere bilder og videoer av det som er udiskutabelt materiell. Det ligger mange live- videoer av chemtrails på Youtube som er ekte og ikke manipulert.

Alle kan legge ut hva de vil (noe som snart endres). Det er tusenvis av bekymrede borgere i flere forskjellige land som har lagt ut videoer de har tatt av chemtrails i sine hjembyer.

GO YOUTUBE IT –  Seeing is Believing.

gridlock_640x429
Bildet er fra USA, 2001.

Jeg har selv vært utenfor NATO-land ved flere tilfeller og observerte da ingen chemtrails. Bulgaria ble medlem i NATO for et par år siden og hadde ingen chemtrails før dette. Bare få dager etter at de ble medlem kom sprayflyene som etterlot rare merkelige skyer.

Chemtrails-fenomenet startet i USA

Chemtrails ble først observert i USA i 1999. Omfanget har bare økt siden, det kan trekkes linjer mellom de stadig reduserte og svake avlingene bønder har høstet de siste årene. Biene forsvinner også i land hvor Chemtrails aktiviteten er høy, blant annet i Tyskland, Italia, England og USA. Google: ”Colony Disorder Collapse”. ”Uten bienes spredning av pollen, har mennesket kun 4 år igjen å leve” sa Einstein. No bees, No food.

Jeg har snakket med flere eldre på diverse forumer og mange har fulgt med på himmelen siden 2000. Det er mange som har kontaktet myndighetene, men svaret er som regel det samme.

«HAR DU BESØKT EN MED HVIT FRAKK I DET SISTE?» var spørsmålet jeg fikk fra en politimann jeg satt i avhør hos for å ha tagget et budskap på veggen. På en alminnelig måte.

Men før jeg gikk fikk jeg halve politistasjonen til å google ”Chemtrails” og ”Bilderberg gruppen” som forøvrig er en hemmelig maktelite som fjernstyrer Norge via sine stråmenn, våre ”folkevalgte”. Norsk suverenitet er en Illusjon med andre ord.

Jeg tok et valg om å gjøre noe, et par timer på glattcelle er frihetens pris for å opplyse folket om de mørke og skjulte infrastrukturene i samfunnet. Det med tagginger langs høytrafikkerte motorveier kan for deg virke barnslig, men for mange er det folkeopplysning for titusener av forbikjørende hver dag. En alternativ måte å spre budskapet på, det skal ikke mye til før halve Oslo har ”googlet” chemtrails.

Sinsenkrysset
Sinsenkrysset, Oslo. «Google Chemtrails»

Problemet er å svelge den alternative realiteten til å begynne med, da ikke mange takler en tanke på at makteliten har gitt godkjennelse til Nato som bedriver kjemiske utslipp over den norske befolkning. Ingen vet helt riktig hvorfor de sprayer , ingen kan være sikre på motivene men det har blitt tatt regnvannsprøver og aluminium og barium har blitt funnet. Meterologien sier også at det er høyst uvanlig at kondenstriper overlever i 5-6 timer.

Det kan være naturlig å spørre om at hvis dette er sant så må det være mange involvert og noe må komme ut?

Chemtrails-pilotene kan være hjernevaska med 50 år gamle CIA mindcontrol-prosjekter.

Eller så har de satt Al Gore sin løgnaktige ”Unconvenient truth” på replay-kanppen, og tror de bekjemper global oppvarming ved å legge et skydekke mellom sola og oss. De er vel helter tenker de! But if thats the case? Ville ikke noen tatt ære for en slik prestasjon? Nobelprisen hadde gått til oppfinneren til det som kan løse den globaleoppvarmingen? Ikke sant? Dette ville vært i media døgnet rundt, men så langt har ingen i media i Norge skrevet noe om Chemtrails. Det holdes svært hemmelig og kun et titalls mennesker er direkte involvert som bakkemannskap på flyplasser, mens et par statsråder og millitærgeneraler må ha gitt sitt samtykke før fly-sprayingen av det norske folket startet opp.

9/11 var en løgn, Irak og Midtøsten er myrdet ihjel og vi nærmer oss WW3. Er det virkelig så vanskelig å tro at makteliten dytter oss inn i en ny og mørk tid? Stadig mer overvåkning. Maten vi spiser er full av kjemikalier. Våre barn sprøytes med unødvendige vaksiner og heroin har aldri vært så billig som nå etter at NATO dro inn i Afghanistan, som muligens kan være en inntektskilde til chemtrails suppa vi blir sprayet med.

Kondensasjonstriper er et naturlig fenomen

Før vi beviser og stiller de ansvarlige for en eventuell rettsak, er det viktig og kunne skille mellom kondensstripe og kjemikaliestripe, derfor er det viktig med grunnleggende meterologi. Det er HER kampen eventuelt må vinnes. Hardkokte vitenskapelige bevis for ikke å bli avfeid som ”konspirasjonsteorier”

Hvordan kondensstriper oppstår

Kondensstriper oppstår på to måter:

  1. Luften som strømmer ut av en flymotor er fuktig og kan dermed passere doggpunktet. Da oppstår det kondensasjon, og kondensasjonsstripene tar form.Flydrivstoff som bensin (stempelmotor) eller parafin (jetmotor) består hovedsakelig av hydrokarboner. Når drivstoffet brenner, går karbonet sammen med oksygenet og danner karbondioksid. Hydrogenet går også i sammen med oksygenet og danner vann, som en ser igjen som damp i eksosen.For hver liter med drivstoff som blir brent, blir det produsert omtrent en liter vann, i tillegg til vannet som allerede utgjør fukten i luften som blir brukt til å brenne drivstoffet. I store høyder slipper denne dampen ut i kalde omgivelser (når høyden øker faller temperaturen i troposfæren) som avkjøler dampen til den kondenserer til ørsmå vanndråper og/eller desublimerer til is. Millioner av ørsmå vanndråper og/eller iskrystaller utgjør kondensstripene.Avkjølingen (og derfor tiden og avstanden) dampen trenger for å kondensere gjør at kondensstripene først oppstår et lite stykke bak flymotorene.Det meste av innholdet i disse stripene kommer fra vann i den omkringliggende luften. Ved store høyder krever underkjølt vanndamp en utløsningsmekanisme for og desublimere. Eksospartiklene fungerer som denne mekanismen, og får vanndampen til å raskt omformes til iskrystaller. Kondensstriper oppstår bare hvis temperaturen på utsiden av flyet er lik eller lavere enn -57°C.
  2. Vingene på et fly fører til et fall i luftrykket i nærheten av vingen (det er delvis årsaken til at et fly i det hele tatt kan fly). Dette fallet i lufttrykket fører med seg et fall i temperaturen, og dette kan igjen føre til at vann blir kondensert ut av luften og danne kondensstriper, men bare i store høyder. Ved lavere høyder er dette fenomenet kjent som ektoplasma.Ektoplasma er oftere observert i forbindelse med manøvre som krever mye energi, for eksempel et jagerfly eller store jetfly under take-off og landing. Fenomenet kan ses i områder med lavt trykk, som over vingene eller rundt luftinntaket på jetmotorene.

Kondensstriper fra eksos er ofte mer stabile og varer lengre enn kondensstriper som oppstår ved vingespissen, som ofte blir forstyrret i kjølvannet av flyet og dermed bare varer kort tid. (Kilde : wikipedia:kondensasjonstriper)

Contrails eller Chemtrails?

Vi kan nå være enige om at kondensasjonen kommer fra de glovarme flymotorene som slipper ut vannmolekyler som blir omgjort til iskrystaller i en kald atmosfære. Hvordan har det seg da at disse iskrystallene ikke fordamper? Slik normal kondens ville oppført seg? Det ville vært som en kald vinterdag og røyken som kom ut av munnen din ikke dampet bort men ble hengende i lufta som en sky. Ville ikke det vært oppsiktsvekkende hvis alle gikk rundt og pustet ut skyer?

Mange videoer som ligger ute på Youtube viser klart og tydelig at denne stripen som angivelig skal være bestående av iskrystaller , ikke sprutes ut av flymotorene. Men heller fra dyser montert på flyvingene.

VIDEO: www.youtube.com/watch?v=3DYnIkMVLVg.

Kondensasjonsstriper kan oppstå rundt vingene men det skjer kun ved landing og take-off. Heller ikke er det et normalt fenomen at kondenseringen starter og stopper på marsjhøyder (8000-12000 moh) som sett i samme video. Den eneste naturlige forklaringen på dette ville vært at flyets motorer stoppet opp for så å starte igjen. Dette har jeg observert flere ganger i løpet av en dag. Hvis et fly mister motoren sin 8000moh vil jeg vedde på at det ville vært et nyhetsoppslag i avisene og skrekkhistorier fra skremte passasjerene. Og flere på samme dag? Det er nemlig on/off-knappen som skrus av og på.

En annen forklaring ville vært at flyet passerte skiftende luftlag og fuktigheter, men hovedprinsippet for at kondensasjonstriper kan oppstå avhenger av temperaturen. Og i atmosfæren opplever vi temperaturfall på 6-7 minusgrader for hver 1000 meter et fly stiger. Det vil da bety at flyet har stupt flere tusen meter for så å ha klatret opp igjen. Dette er helt absurd og piloter kan bekrefte at dette bare ikke skjer.

Broken Arrow – spray on/spray off, eller motorsvikt?
Broken Arrow – spray on/spray off, eller motorsvikt?
Lavtliggende Chemtrails Lørenskog
Lørenskog i Akershus 22. november 2008. Chemtrails observert under skylaget. Er dette 10.000 moh?

Millitære fly eller kommersielle?

For en stund tilbake trodde jeg kjemikaliene var blandet i bensinen til mange kommersielle fly, dette endret seg da fotografier av påmonterte dyser ble offentliggjort på diverse nettsteder. En annen metode for å bekrefte om ett fly er kommersielt eller ikke kommersielt er ganske simpelt, man tar enkelt og greit og ringer til Avinor og spør etter ditt områdes nærmeste flytårn. Du oppgir tidsrom, retning og geografisk område for det flyet du observerte.

Ved mange tilfeller har jeg selv testet dette ut og fått som svar at de ikke kunne registrere en forbiflyvning på det angitte sted og tidspunkt.

Men jeg så helt klart og tydelig et fly, er jeg gal? Nei, sa damen på flytårnet, ”det kan ha vært et militært fly siden vi kun kan se kommersielle fly på vår radar”.

Discovery Channel gjorde en undersøkelse på chemtrails hvor de blandet aluminIum og barium inn i fly- drivstoffet, og ingen spor av kjemikaliene ble funnet i kondenstripene. Men det betyr slett ikke at chemtrails ikke eksisterer, hvis forsøket var utført korrekt viser det bare at sprayingen skjer på andre måter, trolig direkte ut i lufta og ikke først gjennom flyets bensinmotor.

Mange mener det er påmontert dyser under vingene.

Spray Nozzles
Kan dette bildet være dysene?
Inside sprayplane
På innsiden av et chemtrails fly?

Et betent tema over hele verden

Flere nyhetskanaler i USA bla. NBC har vært modige og etterfulgt lokalbefolkningens krav om å offentligjøre bevisbyrden. RTL i Tyskland har vist en reportasje hvor en Tysk meterolog mistenker værmodifikasjon og har nå saksøkt millitæret. RAI UNO i Italia har også hatt flere debatter på offentlig nivå og flere nyhetsinnslag om dette merkelige fenomenet.

Værmodifikasjon er ekte! Norge har i Tromsø, gjennom internasjonale samarbeid, et privatfinansiert og millitærfinansiert forskningsprosjekt kalt H.A.A.R.P. Oppfinneren av denne HAARP teknologien har innrømmet at i feil hender kan dette bli brukt til værmodifikasjon. http://en.wikipedia.org/wiki/Bernard_Eastlund

Kina ble utsatt for denne teknologien i sommer 2008 da flere store jordskjelv rammet landet. Det som fikk skeptikerne til å undres, var de merkelige lysfenomenene på himmelen minutter før skjelvene. Youtube: China earthquakes,klippet er så populært at du vil finne riktig video med engang.

Japan opplevde også en rekke jordskjelv i sommer, hvorfor hadde nesten alle jordskjelvene et episenter 10km under jordoverflaten? Det samme gjelder skjelvene i forkant av at Hellas skrev under Lisbon-traktaten. Kan teknologien være i feil hender? HAARP er et høyteknologisk våpen som sender flere hundretusen megawatt opp i ionisfæren som kan slå ut ozonlaget over et viss geografisk område. Starwars våpen med andre ord.De kan også sende lavfrekvens bølger ned til jordens tektoniske plater som får jordoverflaten til å danse som gele. Deponert chemtrails i luften foran en massiv værfront kan være nok til å forsterke stormen til en Orkan, da himmelen er metallisk er den lettere ledende, og nok en gang kommer HAARP in. Det hele er en adoptering av Nikola Teslas 100år gamle glemte oppfinnelser i historien.

Dette står nærmere forklart i boka: Angels dont play this H.A.A.R.P og Tors Hammer skrevet av Maarit M. Hanssen.

HAARP Ramsfjord
HAARP/EISCAT-anlegget ligger i Ramsfjorden i Tromsø.

På 1970 tallet innrømmet den britiske regjering å ha sprayet befolkningen med kjemikalier i et hemmelig forskningsprosjekt, ”hvorfor vil staten spraye sin egen befolkning”? De har allerede innrømmet det. Under Vietnamkrigen under dekknavnet ”operation popeye” sprayet de kunstige skyer hvor hensikten var å forlenge monsun sesongen slik at forsyningslinjene til fienden skulle bli rammet og hindret av flom. Ordet værmodifikasjon er et fremmedord i dagens klimadebatter, men teknologien har eksistert siden Nikola Tesla sine dager.

I 1976 ble det vedtatt en FN-resolusjon om å forby slike værvåpen:

UN weather modification treaty

CONVENTION ON THE PROHIBITION OF MILITARY OR ANY OTHER HOSTILE USE OF ENVIRONMENTAL MODIFICATION TECHNIQUES Adopted by Resolution 31/72 of the United Nations General Assembly on 10 December 1976. The Convention was opened for signature at Geneva on 18 May 1977. TEXT PUBLISHED IN: United Nations General Assembly Resolution 31/72, Annex; see Official Records of the General Assembly, Thirty-first Session, Supplement No. 39 (A/31/39), pp. 37-38. International Legal Materials, Vol. XVI, No. 1, January 1977, pp. 88-94 (Engl.); World Armaments and Disarmament, SIPRI Yearbook 1978, London 1978, pp. 392-397 (Engl.); Shindler & Toman, eds., «The Laws of Armed Conflicts.»

Hvorfor sover lille Norge?

Per-Aslak Ertesvåg sin nye bok ”Sov, Mitt Lille Norge” er en større oppfølger til 2006’s bestselgende bok ”Makten bak makten”. Han belyser emnet chemtrails og H.A.A.R.P svært bekymringsfullt. Men media har lenge sverget sin tunge til statsmakten, og den eneste form av kommunikasjon og folkeopplysning er gjennom ”tagginger” langs motorveiene og flyers som blir spredt på gata.

Er det rart vi sover? Vi blir sprayet med kjemiske substanser fra NATO fly rett over hodene våre og pumpet med kjemikalier som flyr forbi inspeksjonsrullebåndet til Mattilsynet som ender opp på ditt spisebord.

Norge er verdens beste land å bo i, vi har penger og alt vi trenger mens tid er noe av det minste vi har. På vei hjem fra jobb tenker vel de fleste av oss ikke på hva ”chemtrails er bio-våpen” skrevet på en vegg betyr, vi er i større grad opptatt av våre dagligdagse gjøremål.

Ikke alle nordmenn sover, aktivister har besøkt Ørland millitærflyplass i Trøndelag og sendt samples fra et hvitt pulver som ble funnet i en tom mistenkelig tønne. De fant de samme kjemiske substansene chemtrails aktivister verden over beskylder sine land for å spraye dem med.

chemtrail-evidence-trondheim-norwaywww.northernresistance.info/chemtrailanalysis.html

Hvorfor sprayes vi som om vi var forsøkskaniner?

Dette er hvor paranoiaen kommer inn. Det finnes ikke et eneste konkret svar på hvorfor, det vet bare de som sprayer oss. Noen ganger lurer jeg på om det er de som står bak kullissene som ler høyest eller om det er de ”normale” menneskene som ler av ”konspirasjonsteoretikerne”.

Det høres ganske vilt ut at vi blir sprayet av fly i høyder hvor kondensasjonstriper umulig kan oppstå, men for en som bruker fornuften strider dette imot naturens lover og man må da tenke deretter.

Vi er i en krig mot terror, en global krig. Terror er en taktikk og ikke et land, derfor kan den aldri vinnes og hele verden vil eventuelt bli sett på som mulige terrorister siden terror er en taktikk brukt av mennesker. Alt som staten definerer som anti-statlig eller anti-politisk vil eventuelt være nok for å stemple deg som en terrorist om du ønsker å kritisere systemet. Vi opplever stadig større innskrenkelse av rettigheter og blir påført nye normer hver uke.

Hvis staten sier 2+2=5 og du sier nei fire, da er du en terrorist i den orwellianske stat.

Noen mener at virkningen til Chemtrails over lengre periode vil virke som et bedøvende og beroligende middel, den opprørske følelsen i et undertrykt samfunn vil forsvinne og vi vil alle bli nikkedukker for staten. Å gjøre folk depressive i en opprømt populasjon vil holde motstanden nede. Folk gidder rett og slett ikke å bry seg lenger om faenskapet som foregår i verden…

Mange vil karakterisere dette som ”ikke- dødelige våpen” som holder samfunnet ” sykemeldt”, at til og med de som ikke røyker nå får diagnosen KOLS. Antall KOLS og astma tilfeller har økt drastisk de siste ti årene, det kan dras konklusjoner ut fra dette siden chemtrails også økte omfanget de siste ti årene.

Legemiddel -industrien har et gammelt og skittent rykte på seg og kilder på innsiden har bekreftet av legemiddelindustrien har deltatt i utviklingen av chemtrails-pulveret.

Barium og aluminium vil over lengre tid slite ned immunforsvaret og en liten forskjølelse kan eventuelt være nok til å ta ditt liv, eller en ”litt” sterk influensa.

Bivirkninger av Barium alene er:

  1. Pustevansker
  2. Økt blodtrykk
  3. Hjerterytme forandringer
  4. Mageirritasjon
  5. Muskelskjørhet
  6. Forandring i nervereflekser
  7. Skade på din hjerne, lever, blære og hjerte

Barium utløst i atmosfæren vil eventuelt falle ned på drikkevannskilder. Kjøp et omvendt osmosefilter for å være på den sikre siden!

holmenmotnord
Holmen mot nord, Moss. Hva er i lufta deres der du bor?

Global befolkningsreduksjon?

Nobelfredsprisvinner Henry Kissinger og en av verdens mektigste menn David Rockefeller har ved flere anledninger uttalt seg for global befolkningsreduksjon. Befolkningsveksten og antallet må ned drastisk for å holde på ressursene. Deres løsning er da ikke å spre velstanden og heller fokusere på tiltak som kan redde verden. De vil heller foretrekke å forsøke å utslette halve befolkningen med en velkjent ”problem-reaksjon-løsning” oppskrift. For dem er vi bare verdiløse kveg.

«We are on the verge of a global transformation. All we need is the right major crisis and the nations will accept the New World Order. » –David Rockefeller

Today, America would be outraged if UN troops entered Los Angeles to restore order. Tomorrow they will be grateful! This is especially true if they were told that there was an outside threat from beyond, whether real or promulgated, that threatened our very existence. It is then that all people of the world will plead to deliver them from this evil. The one thing every man fears is the unknown. When presented with this scenario, individual rights will be willingly relinquished for the guarantee of their well-being granted to them by the world government.” Henry Kissinger

”Can you imagine what will happen if Los Angeles is hit with a 9.0 quake, New York City is destroyed by a terrorist-planted atomic bomb, World War III breaks out in the Middle East, the banks and the stock markets collapse, Extraterrestrials land on the White House lawn, food disappears from the markets, some people disappear, the Messiah presents himself to the world, and all in a very short period of time ? Can you imagine ? The world power structure can, and will if necessary, make some or all of those things happen to bring about the New World Order.” M. William Cooper i boka ”Behold a Pale Horse” 1991.

Hva skal vi tro når vi hører slike uttalelser fra tidligere nobelfredsprisvinner Kissinger?
Kan William Cooper ha avslørt oppskriften på den kommende tiden vi har i vente?
Hvordan reagere når forskere spør om de kjører buss på mars og jupiter? Siden det er klimaendringer i hele solsystemet mens ”the political establishment” dytter Co2avgifter ned i halsen vår og stempler oss miljø- terrorister?

La oss si omfanget av naturkatastrofer øker drastisk de neste årene, fra engang i året til engang i måneden til en gang i uka og tilslutt annenhver dag. Jordskjelv, orkaner, storflom og vulkanutbrudd. De religiøse skriker ”gud hjelp oss” mens de såkalte konspirasjonsteoretikerne tar det hele med ro. Teknologien for å lage helvete på jord eksisterer og viljen er tilstedet, det eneste som mangler er 10 maktgale mennesker fra ”New World Order” som går sammen og trykker på den fordømte knappen.

Hva kan du gjøre?

Lurer du på hva du kan gjøre for å bidra til å få stoppet chemtrails-sprayingen? Først og fremst kan du opplyse andre rundt deg om chemtrails, send mail til lokalpolitikere, rikspolitikere og forskningsinstitutter som www.Nilu.no som sitter på mye værdata og luftprøver.

Send epost til de forskjellige ministrene,  last ned vår flyer «her» Chemtrails-flyer, ”stickers” og nyhetsbrev. Ta bilder, timelapsevideoer, og heng bannere med slagord over motorveibruer. Press journalister til å ta opp chemtrails i mainstream media slik andre land har gjort. ”United, the people, will never be divided”. Møt opp på demonstrasjoner utenfor Stortinget, ta regnvannsprøver etter dager du ser mange striper på himmelen, det begynner som regel å regne dagene etter.

Du kan nå se på http://www.flygradar.nu/karta.php

Her kan du speide etter millitærfly som lager chemtrails, om du ser et fly på himmelen, men ikke på radaren, så er det antaglivis et millitært fly, siden den viser bare kommersielle.

Og hvis du har råd til å leie en helikopter pilot, så ta deg en tur opp til de ”kunstige skyene” og ta direkte samples fra stripene. Dette vil være the ”ultimate-kill” En værballong med muligheter for å ta prøver av skyene er også en god jobb utført.

Vær forsiktig, underveis kan du støte på mennesker som leter etter aluminiumsfoliehatten din, og kansje ler litt av din ”konspirasjonsteori”, men som Einstein sa ”Condemnation without investigation, is the height of ignorance”.

Dette betyr at DU også skal foreta din private lille etterforskning.

Om nok av mennesker stiller nok spørsmål vil eventuelt de ansvarlige norske politikerne måtte stoppe operasjonen i frykt for å bli stilt til riksrett under flere straffeparagrafer. Om de slutter å spraye vil både vi og fornuften ha vunnet? Men spørsmålet er: Skal vi la dem slippe unna med det?

Signer oppropet mot å stoppe chemtrails her:  www.opprop.no/opprop.php?id=stopchemtrails

Chemtrail sticker
Last ned stickers og spre budskapet!

Flere ressurser

Lenker til mer Chemtrails-informasjon:

www.youtube.com/user/beastofeast  (Nyhetsspeilet TV)
http://www.rense.com/politics6/chemdatapage.html

http://www.chemtrailcentral.com/report.shtml
http://educate-yourself.org/ct/

http://video.google.com/videoplay?docid=1332178607299698024 (Video: et foredrag om chemtrails).
http://www.youtube.com/watch?v=UdtLTyNOB0A ( Et radiointervju med video fra Texas).
http://www.youtube.com/watch?v=lSCIQ14dHqM (Kanadiske pensjonerte meterologer).
http://www.youtube.com/watch?v=FiUMfsR28SM (Tyskland inrømmer).

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Abonnere
Varsle om
guest

387 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Trym
Trym
14 år siden

Hei Armin, som pilot vil jeg komme med noen punkter:

Tankene du ser på et bilde der (med «dyser») er for å kunne dumpe drivstoff om nødvendig. Drivstoffet fordamper veldig fort etter å ha blitt dumpet. Jagerfly har muligheten til å dumpe selve tankene. Om et stort fly lander med for mye drivstoff/vekt kan det føre til skader på understellet.

Når et jagerfly drar G-krefter vil du se spor i form av kondens, men det er av nøyaktig samme grunn som et vanlig fly som etterlater kondensstriper.

Forøvrig har jeg selv vært inne i et NATO AWACS-fly med bensintanker like de du har på bildet.

Jeg har personlig vært inne i Avinors bunkers i Røyken og observert 2 F-16 fra Ørland drive akrobatikk i et treningsområde. Det er feil at Avinor ikke kan se dem på radaren sin, men de har ikke lov til å utveksle millitært data på telefonforespørsel. Ville vært litt dumt om russerne bare kunne ringe å spørre «Hei, hvor er alle jagerflyene deres som er i lufta nå» :)

Til slutt. Jeg er ingen kjemiker, men la oss si at Barium har disse effektene. Spørsmålet mitt er da: Hvorfor? Norge er et stort land med få innbyggere og et samfunnssystem som fungerer meget godt. Trengs det noen befolkningsreduksjon her? Dessuten, det er ikke dødelig, men gir jo bare større utgifter for helsevesnet.

Falcon
Falcon
9 år siden
Svar til  Trym

Det trengs ikke befolkningsreduksjon i Norge, tvert imot,, og iallefall ikke med kriminelle metoder, men den utføres kontinuerlig og kriminelt over det ganske land

Awacs Trondheim Norway May 26 2014 1249 PM https://www.youtube.com/watch?v=MSLtUBWSDk0

Armin
14 år siden

Hei Trym

Jeg har sett flere bilder av forskjellige fly og de aller fleste har som regel Fueldump dysene montert ytterst på vingene, det er en veldig liten og smal tube. Men jeg vet ikke, kan ikke konkludere 100% siden jeg ikke har tatt bilde selv .

Men godt at du nevner at fueldump fordamper veldig fort :)

Dette bygger min sak sterkere, de stripene vi snakker om ligger og sprer seg i over flere timer, ofte en hel dag.

Om noen mener det er flydumping så vil jeg stille et kritisk spørsmål:

Fuel dumping skjer kun i nødsituasjoner før de må nødlande, jeg har ofte registrert flere striper på en dag, opptil 10striper.

ville det ikke vært sensasjonell nyhet hvis 10fly måtte dumpe bensin og nødlande på en dag?

la være alene 10, men hva med 2?

Hva er Awacs flyene’s primære funksjon og tjeneste foresten?

Jeg ringte ikke inn til Avinor for F-16 fly, men det så ut som et helt vanlig fly, etter å ha zoomet inn på fly med kikkert var det helt hvitt.

Men de kunne ikke registrere en fly by på det angitte tidspunkt eller lokasjon , jagerfly derimot :) hehe den tar jeg.

Og tilslutt spørsmålet ditt

Vet ikke om du har sett Georgia Guidestones, hvor målet er å minske befolkningen på jordkloden helt ned til 500 millioner og opprettholde det der. Det kan være mange grunner til dette, du kan se Frank Aune sin Artikkel Kynisk maktelite hvor han presenterer innholdet av de underjordiske basene som er godt etablert i Norge idag.

Noen tror dette er for å redde de smarteste i samfunnet fordi en planet som myndighetene holder kjeft om vil passere og skape ragnarokk, selv tror jeg dette kan være en Hoax, og at denne ragnarokken vil være menneskeskapt , siden vi besitter teknologien til å lage en ragnarokk.

Og hvordan skal du få med de smarteste i samfunnet ned i basene?

Tror ikke de faller for vi er overbefolket, derfor vil vi utrydde alle menneskene, de vil heller si trusselen er imininent og ungåelig, det er en trussel fra rommet…

Sjonkel reisende Mack
Sjonkel reisende Mack
13 år siden
Svar til  Armin

Her er jeg jo langt på etterskudd forsåvidt ;-)
Men må da si at jeg observerte kondensstriper som varte og rakk i Bulgaria lenge før de ble medlem av Nato…

Lurer bare på en ting?
Hvis den store stygge ulven skal kverke store deler av jordklodens befolkning og komme ned til 500 millioner…
Hvorfor begynne med Nato-land??? Det er jo få land her i verden som har kapasitet/mulighet til en slik djevelsk handling… Og de fleste av de med mulighet er jo Nato-land, eks USA, som er storedjevel her inne.
Hvorfor ikke bare peise på i u-land og diverse andre steder. Da kan vi kapitalistene bare etablere noen gruver/ressurssenter der og leve fett.

Har jo lest Frank Aunes artikkel også, og må jo si med god sunn skepsis at endel der virker veldig søkt/rart. Jeg har selv arbeidet i det norske forsvar (noen år siden, og da er jeg vel automatisk hjernevasket, eller??). I den forbindelse var jeg innom ganske mange fjellhaller, forsvarsanlegg dypt inne i moder Norge og andre anlegg.
Men jeg er overbevist om at det ikke er plass til mange hundre tusen mennesker, selv om de sitter tett. For ikke å snakke om logistikk, matforbruk og ikke minst den menneskelige faktor.
Men greit nok, la det bygges haller i hemmelighet. Det som får meg til å flire litt, er jo når han har sett uniformer som har grønt merke og gult merke.
Hvis man ønsker hemmelighold, så nekter jeg å tro at de ansvarlige er så tett i pappen at de bruker en uniform som skiller seg ut. Hvorfor ikke en helt vanlig norsk uniform??? Alt som ikke ser normalt ut er jo som å rope ut at her skjer det noe mufffens.

Nyhetsspeilet oppfordrer jo til å tenke selv, og der er jeg helt enig…
Men da bør man ikke sluke alt rått, være seg artikler her inne og artikler ute i den store nettverden. Eller media forøvrig.

OnkliDonk
OnkliDonk
13 år siden
Svar til  Armin

Armin….
To svært viktige ting du missforsto i svaret til piloten Trym.

1: Fordampingen av dumpet drivstoff. Vet du hva fordamping betyr? Det er når liquid blir til damp. Atså blir det «skyer» av drivstoff når denne dumpes. Skyer som blir hengende. Petroltrails. Spesielt ved normal dumping dumpes det såpass små mengder av gangen at det er meningen å få en «sky» av drivstoff. Slik at denne fordeles mer og ikke faller til bakken og forurenser i større konsentrasjon. Her også on/off trails som du poengterer.

2: Fly dumper desverre ikke drivstoff kun i nødsituasjoner. Langt derifra. Dette er det få som vet, men fly dumper svært ofte drivstoff under innflyvning til landing. Det er normalt dersom man har hatt en flight der det er blitt brukt mindre drivstoff enn beregnet (medvind osv). Som Trym nevnte, så gjøres dette for å skåne flyets understell og vingestruktur. Drivstoff er billigere enn flydeler.

Om dette er forsvarlig kan man stille sterke spørsmålstegn ved spesiellt med dagens trafikknivå, men å underbygge en teori om chemtrails på dette blir helt feil. Du skriver også: «Jeg ringte ikke inn til Avinor for F-16 fly, men det så ut som et helt vanlig fly, etter å ha zoomet inn på fly med kikkert var det helt hvitt.» Millitæret har mange fly av de vanlige sivile modellene. Mange av disse har også ekstra fuel tanker på undersiden (derav de sterke mistankene om millitært fly innvolvert i 9/11 siden så og si ingen fly fra sivil luftfart har slike tanker)

Jeg er langt ifra overbevist om chemtrails i den skala det her påstås. At det har eksistert på et nivå er meget godt mulig. Og at det er en reell fare for at det vil bli gjort i mye større omfang? Ja. Men ingenting av det du skriver her underbygger en teori om systematisk befolkningsreduksjon eller annen agenda.

AWACS:
Airborne Warning and Control System, forkortet og kanskje mest kjent som AWACS, og er et radarsystem montert i fly. Det brukes til overvåkning og kommando og kontroll i et luftrom. Radarsystemet er utviklet av Boeing på en radar fra Westinghouse, og brukes i modifiserte Boeing 707 og 767.

Wikipedia er din venn. (Men venner kan ta feil -husk det)

OnkliDonk out
l8r

geir s
geir s
14 år siden

«Dessuten, det er ikke dødelig, men gir jo bare større utgifter for helsevesnet. »

Har du spurt deg selv hvem TJENER at du er syk? HVEM har interesse at du og din familie er syk resten av livet, og må bruke medisiner for å overleve? HVEM styrer verden i dag? Politikere? Religion? Internasjonale selskaper?

Armin
14 år siden

Den årlige forventede inntekten til den internasjonale vaksine industrien er 1000milliarder dollar.

Det sier litt, og våre politikere er jo frontfigurer for Vaksiner, kansje stoltenberg familien bør prøve en av de vaksinene de stolt reklamerer for?

Den nyeste vaksinen er mot vannkopper.

Dette er idioti

SK
SK
14 år siden

Meget spennende lesning. Stå på!

J.Johansen
Skribent
14 år siden

Veldig bra artikkel Armin. Kjempespennende.
Du er en racer å skrive.

Espen
Espen
14 år siden

Utrolig bra skrevet og fattet min interesse fra første avsnitt. Har allerede bestilt boka «Tors Hammer» som virker som en veldig interessant bok. Jeg har selv sett utallige slike striper på himmelen, på kryss og tvers av hverandre på en helt vanlig solskinnsdag, men har aldri tenkt noe spesielt over det. Har tenkt å følge med litt nå neste gang jeg ser slike striper for å se hvor lenge de er der, hvordan været blir de neste dagene etc..
Uansett, fortsett med å skrive artikler med like bra kvalitet som denne, thumbs up! :)

Ivan
Ivan
14 år siden

Kjempebra at dette blir tatt opp, har en stund vert litt skeptisk til disse chemtrails teoriene men er overbevist at dette er noe som er fakta og er real… er glad jeg bor på fjellet ca 30 mil fra de største svulstene.

Håper folk kan begynne å våkne, er jo blitt helt zombies…tror kun på hva som sies på nyhetene og vg og all denne søppel mediaen…media eksisterer jo ikke lengere utenom noen få lokale radiostasjoner… digger foresten Coast to Coast AM…anbefales på det sterkeste.

Sier bare en ting, fortsett taggingen folkens =)

Thunder
Thunder
14 år siden

Flott å se andre engasjere seg,sammen kan vi nå ut til resten av befolkningen.Stå på

OJO
OJO
14 år siden

Sitat: «Til slutt. Jeg er ingen kjemiker, men la oss si at Barium har disse effektene. Spørsmålet mitt er da: Hvorfor? Norge er et stort land med få innbyggere og et samfunnssystem som fungerer meget godt. Trengs det noen befolkningsreduksjon her? Dessuten, det er ikke dødelig, men gir jo bare større utgifter for helsevesnet. »

Hei, nå er ikke jeg akkurat den største nutcasen som lider av høy konspiranoia. Kanskje bare litt.

Men ifølge andre paranoide kilder(husker ikke hvor), så skal visstnok disse skydekke av Barium og Alluminiumspartikler brukes som et middel for overvåking, litt likt som RFID teknologi. Bare at beacon point signalet er en konsentrasjon av partiklene som fester seg i pusteorganene til dyr og mennesker for så å bli plukket opp som en prikk på en stor radar.

Men, jeg vet altså ingenting om dette. Om det i det hele tatt er teknologisk mulig å lage en slik radar, eller om det også er biologisk mulig at disse såkalt signalsensitive(?) metall partiklene vil feste seg på en slik måte i kroppen.

For alt jeg vet så er det heller 2 potrøykende sløvinger som har funnet opp en vill hypotese sammen, etter å ha lest et innlegg om «Chemtrails» på et konspirasjonsforum.

Det finnes ihvertfall mange andre stoffer en kunne ha dumpet ned på befolkningen for å svekke immunforsvaret enda mer effektivt enn hva Barium og Alluminium gjør.

Ståle Johansen
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Kilden er viktig, vi har fått informasjon fra feil kilde siden vi begynte på skolen, eller helt fra vi forstod hva foreldrene våre fortalte oss. Helt siden de fyldte kroppene våre med kvikksølv klor og fluor.

Svaret ligger inne i oss selv, overnevnte giftstoffer vanskliggjør kontakt med kilden, men en ufforbeholden kjærlighet til alle og alt som omgir oss, overvinner hinderet.

Overgrepet mot menneskeheten er ikke noe nytt, vi har bare kommet til avsluttningen på en flere hundre, kanskje flere tusen år gammel plan.

NWO handler i panikk gjennom regjeringene, for mye som avsløres om dagen.

Så en oppdatering av historiekunnskapene og vitenskapsfaktaene er nødvendig, siden alt vi vet og tror, har grunnlag i denne viten.

Hvor mange vet at Vatikanet sitter med hele biblioteket fra Alexandria, ikke bare deler som overlevde brannen?

Middelalderens mørketid strekker seg helt frem til i dag, patenter og ideèr som ikke gagner dagens totalt skakkkjørte økonomiske system, undertrykkes av OPEC, Bilderberger og deres industrigiganter.

Alle som har våget og si at Einstein, Darwin eller Freud tok feil, har blitt latterliggjort og aldri kunnet komme særlig høyt i rekkene.

Se Nassim Haramein`s «Crossing the event horizon» feks. Haramein har av mange blitt latterliggjort som en new age romantiker.

Men det meste av hva han har sagt kan nå bevises av mainstream vitenskap.
Grunnet Japan`s romteleskop, romsonder, månelandinger osv.

Avhandlinger skrevet sammen med astrofysiker Elisabeth Raucher (NASA)
får oppmerksomhet om dagen, men ikke i massemedia.

13/11 stod det i VG: Kan Einstein`s relativitetsteori være feil? Ang. romsonden som uforklarlig øker hastigheten. Et lite men viktig skritt i riktig retning.

Kunnskapen om teknologi og strukturen på vakum, energifeldtet mellom Stjerner og Planeter, Galaxer og Galaxesenter, vårt bevissthetsfeldt, DNA og feldtets innvirkning på dette, har lenge vært kjent, om ikke helt forstått, kunnskapen har bevisst vært holdt skjult for menneskeheten.

Det synes i symbolikken til free masons (tempelridderne) , staten Vatikanet, midt i Roma, Staten Colombia, inne i Washington DC, hvor det hvite hus ligger, staten New London, midt i London, i Kongelige artifact`s mmm.

«you can`t fool all the people, all the time»

Kong Harald vet hvordan det ligger an, derfor så trist, han kan bare maktesløs se på.

Det er ikke sikkert chemtrail`s legges ut for og skade oss direkte, det sørger mutasjon i virusmixen, i vaksinene for.

Tror heller det er for og fjerne fisk og vilt, så ingen skal stå friske og mette utenfor fjellanlegget og vente, hvis de utvalgte kommer ut igjen.

Stamkorn, stamfisk, osv. blir lagret, for senere og dyrkes og avles frem igjen.
Jegerne hadde problemer med og fylle årets økede jakt kvote, grunnet senere års overjakting.

Vi må kreve at de folkevalgte tar tak i disse viktige sakene, er fullstendig åpne om det, eller forlater posisjonene sine.

Skjenketider, merking av røykpakker, fotballklubber som går konkurs, og andre ting som får folks fulle oppmerksomhet og harme, får vente.

Og være folkevalgt gjør ingen til Gud, som kan dytte en masse idiotiske nye regler ned på folket, for og få gjennomført de morbide planene sine.

Det skal vanvittig mye omstrukturering og nytenkning til for og forandre verden, politikere i dagens form, og religiøse ledere kompliserer bare forholdet mellom nasjoner.

Politi og militære ville ikke løfte våpen mot sivilbefolkningen, hvis de visste hva som virkelig skjer, de er jo også en del av den.

NWO`s agenda har gått i arv, og selv om inavl, har spart dem fra den naturlige IQ oppgraderingen hos alle andre, sitter de med resursene til og slippe patentene på fri energi og sann kunnskap om medisiner mineraler og urter, i et tempo som vil redde mange fra lidelse, sult og pinsom død.

De vil ikke slippe makten hvis betalingen er døden. De må få være med på festen.
Fristende med voldelig opprør, men det er deres arena, og hva de ønsker seg for øyeblikkelig, full kontroll.

pl pl Lehman

C
C
14 år siden

Mr.Armin! Du skriver fabelaktig!

Jeg har så lyst til å legge linker til denne siden ut på fjesboka, men jeg tør ikke.
Det er fryktelige greier her inne, og det er ikke alle som frivillig ville velge en slik innsikt. Det er så heavy shit at det er villt!
Men det ENNÅ VILLERE er at dette superteknologiske blir holdt skjult for oss, og at vi EGENTLig kunne hatt så sinnsyke super-universitet og høyskoler og blitt hyperintelligente kreasjoner i en verden vi skjønner det er VI som skaper selv!!

Hvor kommer alle NATO soldatene fra? Arbeidsledigheten??

Nei, takk for en reflektert artikkel på et creepy fenomen. Observerte selv tett overflyvning hele uken før 17 mai i fjor, og det var hvitt skydekke med snø på Dagen… Kanskje kunne det vært himmelfenomen vi aldri hadde sett før?

C
C
14 år siden

og – la meg føye til; hva skjer med «de smarteste» samles i undergrunnsbunkere mens et ufattelig vakkert himmelfenomen suser forbi? At de som blir «med» overhodet våger stole på disse kyniske menneskene er meg en gåte..

Kanhende er det nettopp som du sier.. skiftet vil ikke bli så stort EGEnTLIG, men de vil lure oss til å tro dette ved å ta i bruk værvåpenene sine.

Hvem syr forresten klærne til disse armeene?

Jan
Jan
14 år siden

Kjempeflott Armin!
Jeg takker av hele mitt hjerte for all den tiden du bruker for å bevisstgjøre og vekke opp andre mennesker. Tiden er nå inne for å krype ut av hiet og ta et oppgjør med disse kyniske, kalde drittsekkene som manipulerer vår virkelighet til deres egen fordel.

Jeg har selv lest og studert mye om chemtrails, Bilderberger Group, Illuminati, New World Order osv osv, og det er en ting jeg ønsker å dele med dere her inne på chatteforumet.
For et par måneder siden kom en ny bok ut på markedet, som for meg er den viktigste, oppløftende og mest informasjonsrike boken om hva som er ligger forestående og om hva som egentlig foregår bak kulissene skjult for mannen i gata. Denne boken heter «Prepare For The Landings» og forfatteren og personene i boken er: Michael Ellegion og Aurora Light.

Deres hjemmeside er: channelforthemasters.com

Så er du sulten på mer informasjon anbefaler jeg deg å kjøpe boken eller nettutgaven og utvid bevisstheten.. :-) Helt fantastisk!

Ha en riktig god påske alle sammen :-)

erms
erms
14 år siden

Jeg bor i et ikke-NATO-land, og her har jeg aldri sett chemtrails eller «kondensstriper». Hver gang jeg besøker Norge, reagerer jeg på alle disse stripene. Det er viktig å få myndighetene på banen, de skal tross alt ivareta borgernes interesser, og det er jo snart valg i Norge…

Vedrørende utslipp av aluminium og barium: Det er enkelt å beskytte seg mot slik forurensning. http://www.almasenteret.com/index.php?side=mms

Gunnar med grisen
Gunnar med grisen
14 år siden

Hentet dette fra skepsis.no:
«Ser vi på påstandene om effekten av den angivelige bariumspredningen er det riktig at barium er et giftig tungmetall. Men det er bariumsulfat som brukes som røntgenkontrastmiddel i tarmsystemet fordi det demper røntgenstrålenes gjennomtrengningsevne – og ikke løser seg opp i tarmen. Det går rett ut igjen og blir altså ikke værende i kroppen. Normalt brukes mellom 50 og 100 gram for å få ønsket effekt.

Skal man dermed utnytte bariumsulfatet til å overvåke oss, må vi konstant tilføres rundt 100 gram av stoffet per dag.

Skulle store befolkningsgrupper tilføres dette fra luften, må man nok drive daglig presisjonsdumpning fra brannfly i lav høyde. Ikke sporadisk sprøyting fra noen tusen meter over bakken. Vanlig barium er giftig og kan innåndes, men har ikke samme ”elektromagnetiske” effekt som bariumsulfat.

Ser vi nærmere på påstandene om spredning av ren barium, handler dette om noe som må tas opp i lungene i et omfang som gir utslag på radar. Det som imidlertid er svært uklart er hvilke konkrete effekter og mengder det er snakk om. Ser man for seg en useriøs ikke målbar “homeopatisk effekt” der kun synet av flystripene er nok for at stoffet skal inntas i kroppen og gi effekt på radar? Eller handler dette om noe som kan måles og veies vitenskapelig?

Selv om radarer skulle greie å fange opp så lite som 10 gram absorbert barium i våre kropper (hvis vi da skulle overleve en slik mengde av dette giftstoffet), vil man måtte spre svært mye barium for å lykkes. Ettersom vær og vind fordeler dette over hele jordoverflaten og kun en liten andel i praksis vil lagres i mennesker, må vi nok regne med at man må spre minst 10 000 ganger mer barium enn det som samles opp i våre lunger. Med 6 milliarder mennesker og 10 gram barium per person, blir dette 600 millioner tonn barium. Hvis hvert fly klarer å spre 1 tonn barium, trenger vi altså 600 millioner flygninger for å lykkes. Dette er nok noe i overkant av hva verdens samlede flykontroller kan klare å betjene de nærmeste årene.

Det gjør ikke saken bedre at barium forekommer i naturen som mineralet tungspat (barytt), som består av tungt oppløselig bariumsulfat. Av dette utvinner verden i dag drøyt 5 millioner tonn i året. Skal vi spre barium i tilstrekkelig mengde trenger vi altså mer enn 100 ganger dagens årsproduksjon.

Det dreier seg med andre ord om en ny kjempeindustri.»

Hele artikkelen kan leses her:http://skepsis.no/?p=548

Noen kommentarer?

Repvik
Repvik
14 år siden

«Nå er jeg ingen fan av skepsis.no siden deres jobber å være et konstant skeptisk rasshøl. Hvordan kan du forvente noen å være objektiv, når deres rettningslinje er å være skeptisk?»

Mener du at «truth movement» ikke er skeptisk? Er ikke du selv skeptisk, Armin?
Å være skeptisk er jo å ikke stole blindt på det man blir foret med, og å se andre sider av saken. Det burde jo være AKKURAT det konspirasjonsteoretikere burde applaudere?
Men det er kanskje tungt å svelge når skepsisen rammer tom paranoia?

« Forrige artikkel

Amerikanske stater har erklært uavhengighet

Neste artikkel »

HAARP i Norge: Den dødelige våpenteknologien