/

General McChrystal fortalte sannheten

11.3K visninger
2 minutter lesetid
22

Årsaken til at General Stanley McChrystal ble sparket er enkel. Han fortalte sannheten om Afghanistan.

Selv om mange av oss har for lenge siden innsett det ikke eksisterer en plan for å trekke seg ut av Irak eller Afghanistan, så har en general for første gang stått frem offentlig og fortalt sannheten om okkupasjonen.

Grådighet opprettholder krigen i Afghanistan

Når den amerikanske administrasjonen gikk offentlig ut med sin “nye grunn” for å kjempe i Afghanistan, var det dråpen som fikk begeret til å renne over.

Og hva var den nye grunnen? Grådighet. Et nytt PR-knep ble presentert for verden. Uante rikdommer lå i Afghanistansk jord. Afghanerne satt på “milliarder av dollar med litium, gull, kobber, pegmatitt, bly og sink”. Det ville ikke forundre meg om de finner en enorm åre med unobtainium også…

“Stanley McChrystal, Obamas [tidligere] øverstkommanderende i Afghanistan, har tatt kontroll over krigen ved å aldri fjerne blikket fra den virkelige fienden: pysene i Det hvite hus.
– Hentet fra artikkelen i magasinet Rolling Stone.

Et internt Pentagon-notat sier at: “Afghanistan kan bli et ‘Saudi-Arabia med litium’, et sentralt råstoff i produksjon av batterier for bærbare datamaskiner og BlackBerry mobiler.”

Og hvem oppdaget denne enorme rikdommen? Et sitat fra Pentagon-notatet avslører følgende: “Det enorme omfanget av Afghanistans mineralrikdom ble oppdaget av en liten gruppe Pentagon-tjenestemenn og amerikanske geologer. Den afghanske regjeringen og president Hamid Karzai ble nylig orientert om funnet”, uttalte amerikanske tjenestemenn.

General McChrystal fikk nok av at Washington sendte sine gutter ut for å bli drept – ikke for å vinne en krig mot “onde gjerningsmenn”, men for å plyndre landet og folket for deres rikdommer. Norges regjering gjør tragisk nok det samme med våre egne styrker – med god støtte fra flertallet av befolkningen.

McChrystal får støtte

Det er ikke bare general McChrystal som er kritisk til krigen i Afghanistan. Ifølge Rolling Stone så sier Marc Sageman, en tidligere CIA-offiser som har omfattende erfaring i regionen følgende:

“Selv afghanere er forvirret av Afghanistan”, sier han. “Men selv om den amerikanske administrasjonen på en eller annen måte klarer å lykkes, etter år med blodige kamper med afghanske barn som ikke utgjør noe trussel mot USA, vil krigen gjøre lite for å slå ned al-Qaida, som har flyttet sin virksomhet til Pakistan. Utsendingen av 150.000 soldater for å bygge nye skoler, veier, moskeer og vannanlegg rundt Kandahar er som å prøve å stoppe narkotikakrigen i Mexico ved å okkupere Arkansa og bygge Baptistkirker i Little Rock. Alt er veldig kynisk politisk”, sier Marc Sageman. “Afghanistan er ikke i vår interesse – det er ingenting for oss der.”

Celeste Ward er en senior forsvarsanalytiker hos RAND og fungerte som politisk rådgiver for amerikanske sjefer i Irak i 2006. Han sier følgende:

“Det er språket brukt under Irak-krigen som Obama-administrasjonen har snudd seg til – å snakke om  fremgang, gatelys og helse og utdanning – retorikk som de bare for noen få år siden ville ha spottet. De prøver å manipulere oppfatninger fordi det ikke finnes noen definisjon av seier – fordi seieren er ikke engang definert eller gjenkjennelig”, sier Celeste Ward. “Det er det spillet vi er i akkurat nå. Det vi trenger, for strategiske formål, er å skape en oppfatning av at vi ikke ble overkjørt. Fakta slik det er på bakken er ikke bra og kommer ikke til å bli bra i nær fremtid.”

Douglas Macgregor, en tidligere oberst og ledende kritiker av antiopprør og som deltok på West Point sammen med McChrystal sier følgende:

“Hele COIN-strategien [som går ut på å bygge opp en fremmed nasjons regjering] er en svindel som presses på det amerikanske folket. Ideen om at vi skal bruke en trillion dollar for å omforme kulturen i den islamske verden er fullstendig tull.”

Norske aviser som VG, Dagbladet og Aftenposten pakker historien pent inn – som alltid – slik at befolkningen ikke skal våkne opp og kreve store politiske endringer. Rolling Stone sier det derimot slik det er.

» Les hele artikkelen hos Rolling Stone.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

22 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
trackback
14 år siden

[…] Selv om mange av oss har for lenge siden innsett det ikke eksisterer en plan for å trekke seg ut av Irak eller Afghanistan, så har en general for første gang stått frem offentlig og fortalt sannheten om okkupasjonen, skriver Frank Aune i en artikkel på Nyhetsspeilet.no. […]

bin Laden
bin Laden
Abonnent
14 år siden

Smurfens avsløringer om statlig hvitvasking og gjenbruk av “bistands-skattepenger” var en bøttes klister i Jens-ræva.

Smurfen skrev:
“Regjeringen tener enorme beløp på krigen, paller på paller med tusenlapper blir flydd ned til Afganistan som en del av dem 400 milliarder $ som skal gå til gjenoppbygging av landet, på flyplassen blir pengene flyttet over i nye fly og flydd tilbake igjen som dermed utgjør enorme summer som Jensemann og Støre kan disponere til hva dem vil, på papiret er jo skatepengene våre oppført som bidrag til fattige Afganere som seff aldri har sett en krone av dem 400 milliarder $ dem er lovet ….

Ikke rart Jensemann forsvarer Vietnam2 krigen med nebb og klør

Flyr ut hele paller med dollar
Det sendes kofferter, kasser og hele paller med dollar og norske kroner fra flyplassen i Kabul, skriver Dagens Næringsliv:
http://www.dn.no/forsiden/utenriks/article1927319.ece

Takk for den, Smurfen.
Samme linken fører videre til:
La landene gå konkurs http://www.dn.no/forsiden/borsMarked/article1928168.ece
Les også:
– Alt kan kollapse i morgen
– Finanskollaps først i 2010
– Tror verden ender i krig og total finanskollaps
– 2010: Sjokk-spådommene
– Her kommer den neste finanskrisen – ganger ti
– Tror USA går konkurs
– Jim Rogers: – Dette er galskap, dette er sinnsykt
– Skremmende spådommer

mikael
mikael
Abonnent
14 år siden

Full spektrum dominance, heter det på nynorsk. Vi er i en krig om ressurser, enkelt og greit. Alle vet det.
Grunnene har du her, de er riktignok sakset ut av wikkipwdia(ikke helt troverdig,men) en kan lete videre selv.
Husk at USA har vært i konstant krig siden den ble opprettet.

http://en.wikipedia.org/wiki/Project_for_the_New_American_Century
og litt mer
http://en.wikipedia.org/wiki/Full-spectrum_dominance

bedre og bedre( eller galere og galere, alt etter som)
http://en.wikipedia.org/wiki/Geostrategy

Les også referanselistene nederst

PS. mineralforekomstenes kartlegging er gjort av russerene, ikke USA.

Det er mange år siden jeg leste om det, men disse sakene er ikke uaktuelle.
De plannene viser at, invasjonene av Irak, Iran var plannlagt for 15-20 år siden. Som i mange andre saker trenger de ikke å skjule noe som helst, fordi de aller fleste av oss, er likegjyldige, vi gidder ikke engang å sette oss inn i noe som helst, så fremt det ikke er avbildet pupper.

“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. We ask ourselves, ‘Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous?’ Actually, who are you not to be? You are a child of God. Your playing small does not serve the world. There is nothing enlightened about shrinking so that other people won’t feel insecure around you. We are all meant to shine, as children do. We were born to make manifest the glory of God that is within us. It’s not just in some of us; it’s in everyone. And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.”
— Marianne Williamson

Religion tok i fra oss, den eneste sannhet som er, at der er ingen GUD untatt vår(gud, allah,jehova), men sannheten er at VI er GUD, det er det de er redde for, mer en noe annet.
Er av de som ikke helt svelger alle de tingene som komenteres ovenfor, men henviser til frykt, enkelt og greit, som når hønshauken svever over hønsegården, er skyggen nok til å skremme hønene, sån er vi som sammfunn i dag, lettskremte hønser. Lett å styre, lett å lure

“The secret of health for both mind and body is not to mourn for the past, nor to worry about the future, but to live the present moment wisely and earnestly.”
— Siddhārtha Gautama

Amen.

Michelle
Skribent
14 år siden

Her er en som sier hvordan man skal komme seg ut av mind-control, det har jo ulike nivåer selvsagt, vi er jo ikke så programmerte som de i underjordiske-militære-baser, men likevel interessant:

“For those who want to get out of the influence of the programs of mind control, you must have a strong fighting instinct to do what is right regardless of what others are doing. Your only cage is the one you build for yourself. You must connect with your highest self to break the evil that is all around us, and not succumb to doing evil just because everyone else is doing it. Retain your fundamental sense of right and wrong.

It all goes back to the basic conflict basic good and evil. It is like the dark forces in power of the planet at this time are trying to cheat their way into heaven or higher dimensions.”

http://www.bibliotecapleyades.net/esp_sociopol_mindcon.htm

falling sheep
falling sheep
Abonnent
14 år siden

welcome to the green zone :)

Raffe
Raffe
Anonym
14 år siden

takk!

Raffe
Raffe
Anonym
14 år siden

Dette sa Bombama dagen han sparket McChrystal : Obama sa uten omsvøp at general Stanley McChrystal er hånlige bemerkninger om administrasjonen tjenestemenn representerer atferd som “undergraver sivil kontroll over det militære som er i kjernen av vårt demokratiske system.”

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Raffe
14 år siden

Raffe: Fint om du også “lenker” til kilden for eks webside der du fant det overnevnte ;)

Raffe
Raffe
Anonym
Svar til  arifkarim
14 år siden

sry :)

Ergon
Abonnent
Svar til  Raffe
14 år siden

Flott Avatar:)

Ergon
Abonnent
Svar til  Ergon
14 år siden

Glemte å si at det var Raffe sin Avatar jeg synes er spesielt fin.

Raffe
Raffe
Anonym
14 år siden

Skulle ønske Kina blandet seg i konflikten i midtøsten, da ville kanskje United Stupids of America ha problemer med muslimer og buddhister.

Raffe
Raffe
Anonym
14 år siden

Håper det blir noen forandringer i det Amerikanske forsvaret etter at denne Generalen fikk sparke :)

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Raffe
14 år siden

Hvilke forandringer forventer du i United Stupids` militære som har allerede et digert inkassokrav fra før?
United Stupids er konk, bare alle later som om de ikke forstår det.

Raffe
Raffe
Anonym
Svar til  bin Laden
14 år siden

Da håper jeg Iran gjør noe for Midtøsten :)

Raffe
Raffe
Anonym
Svar til  Raffe
14 år siden

Siden Iran og Pakistan er de eneste “Terrorist landa” igjen.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Raffe
14 år siden

Det amerikanske forsvaret er styrt av illuminati og andre okkulte organisasjoner. Forandringer må komme fra innsiden, utsiden forblir uendret så lenge mørkets herskere styrer planeten.

Ergon
Abonnent
14 år siden

Enig, men jeg tror ikke det er det hele. Jødene og de kristne zionistene i det amerikanske bibelbeltet har erklært full erobringskrig mot alle som kan true jødenes verdensherredømme. Islam er for stolt og de islamske folk øker i antall og dermed erklærte zionistene det de kaller for “War of Civilizations”.

Denne krigen føres som en lavintensiv konflikt. Det gir mange fordeler i forhold til tradisjonell vestlig oppfatning av at kriger skal avsluttes fort ved å erobre hovedstaden og nedkjempe fiendens hovedstyrke.

Zionistene går etter målrettet dreping av intelligensia og ledere. Dermed blir folket/slavene lette å dominere. Denne krigen stopper ikke før alle islamske land er underlagt Jerusalem eller Israel er slettet fra kartet.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Ergon
14 år siden

Denne krigen stopper ikke så lenge opplyste vestlige sauer legitimerer kriminelle broilernes makt med sine stemmer.
Hvorfor stemmer dere på dem når dere vet at JewWO får makten uansett?

Sionistisk misdannelse “israhell” blir slettet fra kartet pga. jødeflukt fra helvetes sted i løpet av nærmeste 15 år ifølge jødebanda Brzhezinski-Albright m.m.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
14 år siden

Takk for fortellingen om funn av naturressurser i Afghanistan vestlig biomasse vil begjære. De støttet okkupasjon og krigføringen før de fikk vite det,- narkoavkastning og planer om olje-rørledning fra Turkmenistan var grunn nok.
Afghanere varslet fra første stund at enhver utenlandsk profitt-jeger på jakt etter afghanske naturressurser blir et lovlig og hellig mål for afghanske partisaner.

Uansett hvor mye syke faen stjeler, blir den ikke mett, ikke før 2012.

Panthera leo
Panthera leo
Abonnent
Svar til  bin Laden
14 år siden

Det var ikkje amerikanerane som fann naturressursane, men USSR.

« Forrige artikkel

Skru-av-TV-uka!

Neste artikkel »

VM i fotball og deltagerlandene

22
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x