Det største prosjekt til FN noensinne, kommer de til å overleve dette, mon tro?? Foto: https://www.bt.no/nyheter/utenriks/i/58Pkm/siste-titanic-passasjer-doed

De ryggsvake protester i Bergen, men Titanic må senkes

1.2K visninger
3 minutter lesetid
6

Helsemyndighetene er engstelige for at folk ikke tror på løgnene deres, for da har de ingenting å fare med, lenger. Det er bare derfor de går så forsiktig i dørene, akkurat nå. For er ballongen tom for luft, må de stenge butikken og gå hjem til fjernsynet og barna. Da må de sette seg ned med sitt elendig humør, for da har de mislykkes totalt og skal stilles til ansvar. Det blir meget vanskelig å svelge for noen. Men det fortjener de også, for de har sørget for store ulykker for mange, mitt håp er at vi snart ser slutten på dem. For det er vi som skal sørge for at Titanic synker.

Fra NRK: 11 stykker stiller for det tidligere yrende kulturliv i Bergen, er det bare smulene igjen av en rikdom som tidligere flommet gjennom byens gater (her)?

Det var folk fra Bergens kulturliv som hadde stilt opp til protest, 11 stykker (se NRK, her). Bergen er en by som vanligvis flommer over av kulturtilbud, her bor mange begavede musikere, sangere og dirigenter, kirkemusikere og andre flaggbærere. Selv fikk jeg være med å synge Bachs Påskeoratorier i en av Bergens store kirker, fantastisk. Bergen er byen med nattjazzen i hulen og et stort og fargerikt miljø av jazzmusikere i alle størrelser og farger som strør rundt seg med store og små konserter som perler på en snor. Og ikke minst de storslagne kirkekonserter med et vell av barn og ungdommer som synger og gauler i alle retninger. Bergen er byen som fra tidlig tider bød på festivaler, tiden for de åpne gleder, så vellykket at mange av Norges byer ville gå i samme fotspor, Bergen med sin egen Grieghall, hvor man kan styre akkustikkplatene i taket i konsertsalen elektronisk. Bergen med sine mange kulturinitiativ og kulturskoler, minst 25 000 mennesker skulle stilt opp.

Ser vi allerede her hva som ligger i kortene? Aner vi kanskje hva som skjer bak gardinene hos Helsedirektoratet og Fokehelseinstituttet? Hva slags forbud kommer etter festforbud? Kanskje forbud særlig mot gudstjenester, mot familiesammenkomster og alle slags konserter, hvor tror du det kan ende (Aftenposten, her)?

Hvor ble folket av? De skulle ha vært tusenvis som gikk i tog og viste sine motvilje mot det usle bakholdsangrep fra WHO. De skulle ha vrimlet i gatene med flagg og plakater, slik at også Byrådet ble klar over at de hadde mistet virkeligheten av syne. Men Byrådet vet det ikke ennå og bare 11 stykker kulturpersonligheter stilte, av en befolkning av 279 000 begavede store og små.

For byrådspolitikerne tror på viruset, kulturpersonlighetene åpenbart også, de mener de driver med dugnad. Mens viruset, et skalkeskjul for en ustillelig hunger etter makt, dirrer gjennom luftene og holder folk i lammelse. Men vi skjønner jo at noe er galt, når de lager store overskrifter om at nå er mange flere smittet enn før! De er ikke syke, men de er smittet? Les hva barnelegen Dag Bratlid har å si til det, smittet av et virus ingen personlig har sett noe av, men hørt masse om på NRK og i avisene. Et virus satt ut i media og pressen av noen som ikke vil vise hvem de er, men som skjuler seg bak løgn. Og hvorfor vil de skjule seg, kan du jo spørre? Jo, fordi det de har å fare med tåler ikke dagens lys. Hva kan det vel være??

Fra Melbourne demo 5. september mot de umenneskelige korona restriksjonene i Victoria (her), er ikke dette vår fremtid i Norge hvis vi ikke sier stopp nå?

Det er et internasjonalt politisk virus. Vi ser det allerede i Melbourne, Australia. Den gamle forbryterrepublikken har vendt tilbake til sine tidligere tider. For dette er en internasjonal krise, satt i verk av FN, kinakommunistene og Rockefeller. De som styrer disse dagers Titanic heter WHO og kapteinen der er en terrorist vant med at hoder må rulle hvis man skal komme til makten, etioperen Tedros Adhanom; hans livsmotto er at man må knuse eggene hvis man skal få lagd omelett. Det er derfor de har plassert ham der. Hans livs øyeblikk er rett rundt hjørnet, men bare hvis folk lar seg lure.

For Titanic kan synke igjen. Hele prosjektet kan gå nedenom og hjem med både Gates, WEF og Rockefeller. Og når et slikt gigantisk skip synker, blir det et enormt dragsug, og det dragsuget tar med seg både byrådspolitikere, helsedirektorat, regjering og noen til. For hele dette djevelske prosjekt er avhengig av at folk lar seg lure, at de tier stille, er engstelige og føyelige. Det er derfor NRK, Aftenposten, VG og Dagbladet pukker på viruset hver eneste dag. Det gjelder å ta av seg solbrillene, stille seg opp mot dette og si nei takk…


Lenker: Barnelegen Dr. Dag Bratlid om bruk av begrepet “smitte”, her, om tysk politi og deres våpentrusler mot vanlige folk, her, President of Ghana reads Rockefeller plans, her, se Del Bigtree, Highwire, her, om demonstrasjoner i mange europeiske og amerikanske byer, her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

6 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
john berg (jab)
john berg (jab)
Abonnent
3 år siden

Takk for mange gode artikler Sven Inge.
Jeg har just sett en video med så mange gode nyheter om verden idag
at det er nesten for godt til å være sant i denne verden av svik og bedrag.
Vi trenger alle dette.
https://stillnessinthestorm.com/2020/09/the-q-teams-takedown-of-the-cabal-from-a-to-z/

Bjørn Till
Bjørn Till
Abonnent
3 år siden

Glimrende skrevet i levende orddrakt!

Det trengs mye mer informasjon om dette “lockdown”-viruset, som av flere store internasjonale navn som David Icke, Alex Jones InfoWars), Dr. Judy Mikovits og tusener andre leger, helseksperter og ærlige politikere omtales som tidenes virushoax – et ufarlig propagandavirus – lansert av samarbeidende næringslivspolitikere med rot i den internasjonale Bildergergmafiaen over det meste av verden for å skremme livet av verdensbefolkningen or å få os til frivillig å gi avkall på våre menneskerettigheter ved å underkaste oss politisk diktatur!

Legg merke til hvor mistenkelig godt synkronisert lanseringen av Covid-19 er – alt selvsagt i regi av FN og WHO – som begge er privateide, internasjonale Bankfamilie- og Legemiddelindustriorganisasjoner, til daglig styrt av landssvikende politikere og næringslivstopper fra mange land med rot i disse globalistenes eget internasjonale frimureri – presentert av verdenssvikeren og menneskehateren Bill Gates.

Så langt har de lykkes med å skremme livet av store deler av verdensbefolkningen med deres høyt overdrevne propagandakampanjers skremselsløgner. Den uopplyste del av verdenssamfunnet lot seg øyeblikkelig underkaste politisk undertrykkelsesterror på flere plan:

– Lockdown av landegrenser. Ingen inn- og utreise mellom mange land.
– Unødvendig politikerdiktert avstandsisolasjon.
– Tvungen maskebruk med masker over nese og munn under reise med kollektivtransport, på skolene, i butikker og andre steder folk
ferdes eller befinner seg i flokk – for å hindre smitte og spredning av et meget “dødelig” ikke-eksisterende virus! Over store deler av
verden opplever folk å bli tvunget til å bruke maske overalt i det offentlige rom, og private hageparties blir slått hardt ned på av “coronapolitiet”. som har myndighet til å bøtelegge slike samlinger med flere titusen kroner!

Hvis dette ikke hører innunder politisk undertrykkelsestyranni, da vet ikke jeg hva som må til for å kvalifisere som tyranni!

Bruk av ansiktsmasker er ekstra farlig fordi maskene hindrer opptak av oksygen over tid, samtidig som brukerne forgiftes av deres egen CO2-utpust, parallelt med at det bygges opp en helsefarlig bakterieflora inni maskene som angriper og svekker immunsystemet så mye at folk sykner hen av den grunn!

Hvem trenger vel et ekte coronavirus når skremselspropagandaløgn i jugemediene fungerer så godt at størstedelen av befolkningen øyeblikkelig og frivillig underkaster seg globalistpolitisk undertrykkelsetaktikkeri?!

Enda verre er det at når mange nok i den uopplyste, maskeunderkastende delen av landenes befolkning blir syke av maskebruken, er de fleste overbevist at de har fått corona-viruset!

Så effektiv er kombinasjonen næringspolitisk propagandaløgn i jugemediene og politisk pålagt maskebruk på steder der folk er avhengig av å handle mat for ikke å sulte i hjel, og forpliktet til å være mange timer daglig, som i skolen, eller reise lange distanser med fly, tog eller båt med mer.

Men det mest skremmende av alt i forbindelse med skremselspropagandaviruset Covid-19, er at landenes FN- og WHO samarbeidende globalister og landsvikerpolitikere har planene klare til å kjøre en runde nummer to med Lockdowns høsten 2020.

En smakebit av det varslede ekstremtyranniet vi kan forvente oss opplever folk i øyrikene Australia, New Zealand og deler av Storbritannia allerede nå i september 2020.

WHO har allerede varslet massevaksinering av verdensbefolkningen enten vi vil eller ikke! Vi skal enten avlives eller få helsen ødelagt for alltid – for skyhøy profitt til legemiddelindustriens aksjeeiere – og blant dem finner vi, ikke overraskende, de samme næringslivspolitiske frimurersamarbeidende næringslivspolitiske globalistene som siden midten av 1900-tallet har utviklet Agenda-21, FNs plan om “Sustaniable Developmentplan” for vårt verdenssamfunn, en plan som i virkeligheten går ut på å redusere menneskeheten med rundt 98%, slik at the New World Orders eiere, bakmenn og kvinner kan få vår planet for seg selv, deres familie, og utvalgte venner – pluss en mengde unge, vakre sex- og arbeidsslaver til å ivareta deres mange paradisiske nytelses”behov”!

Hvem trenger vel livsødeleggende og dødelige vaksiner, når det er så en blir syk bare å vite om disse syke globalistdjevlenes planer?!

Hans Gaarder
Forfatter
3 år siden

Søndag 13.9 blir det presentasjon med analyse av den skandaløse og finmaskede COVID-19 “PLANDEMIEN” i KulturLåven på Gran mellom Oslo og Gjøvik!

Hvordan kunne TILTAKENE bli så omfattende – uten holdbar fagmedisinsk begrunnelse…?!

Hva bør gjøres for å få gjenopprettet fornuften og for å få det unødige ANSTALTMAKERIET under kontroll?

Det er viktig at borgerne tar tilbake vår makt. Politikerne, staten og media er det åpenbart ikke håp for…

Praktisk info:
http://www.hansgaarder.info/arrangementer/mini-seminar-om-covid-19-komplottet/

smurfen
Redaksjonen
3 år siden

Takk for ny glimrende artikkel Sven-Inge. :)

Det er 108 år siden Jesuittene senket Titanic nå den 15 april 1912. 108 er 18 i numerologi siden 0 ikke eksisterer, 18 er måten malteliten skriver 666 på. ( 6+6+6=18 )

Programmet de har satt i gang er velkjent, steg 1 er å demoralisere, så kommer stepp 2 som er destabilisering og i stepp 3 kommer krise, der er vi i starten nå, når folk er totalt utmattet og vil akseptere hva den enn skal være for å få livet tilbake så kommer løsningen, et globalt diktatur helvete der alle er verdiløse slaver som blir kontrollert og tracket.

At kun 11 av 300 000 demonstrerer viser hvor effektiv hjernevasken har vært.

For de som er satt i skrekk trance så er det ingen håp, du kan legge frem tonnevis med beviser men det er som å skvette vann på gåsa, det går ikke inn. bare preller av og det er du som blir satt på som gl om du ikke er livredd zombie som vil godta hva det enn skal være av nazi tiltak.
Det til tross for at der ingen som dør av korona, man dør med korona. Forsatt så er det ingen i verden som har kunnet legge frem bevis på at det faktisk eksisterer et virus, ikke noen bilde og ikke er det isolert. Der serverer oss bare animasjon av et virus som ser ut som en klode med masse pyramider på. Det er jo korrekt nok siden kloden vår nå er kuppet av pyramidegjengen.

Som alle våkne folk viste så ville de sette i gang et nytt 9/11 6666 dager etter den første og det kom på dagen så klart.
Makteliten har til alle tide profittert på ting som ikke eksisterer og hvorfor ikke ? Sauene svelger jo rått alt som mediene deres forteller.

2020 er Satans år, alt går så det griner for han med horn og hale. BLM grunnleggeren er en kjent satanist og målet er så klart å sette i gang en rasekrig der folk angriper og dreper hverandre over en lav sko pga hudfarge slik vi nå ser i USA.
Demokratene har byttet logo til en blodig giljotin og store mengder giljotiner er bygd der de halshugger Trump dukker i gatene, snart blir dukkene byttet ut med ekte folk. Demokratene har også endret logo til pentagrammer i elefanten sin.

Her kan enn se hvordan gamle Erik strammer grepet om menneskeheten.

2020: Year Of The ‘Baphomet’

Når kaoset er komplett når de tar ned økonomien så ingenting kan kjøpes eller selges og ødelagt verdens matforsyninger så vil denne karen reise seg som pyramidetoppen, den nye lederen av NWO, Antikrist.

WAKANDA FOREVER, hail Satan.

WAKANDA FOREVER OR SOMETHING MORE (THE TRUE MEANING BEHIND THE BLACK PANTHER SALUTE)

Som Anton Szandor LaVey, leder og grunnlegger av Church of Satan bekreftet så er et ufødt barn det største offer du kan gi til Satan.
Nå har NY bestemt at du kan myrde barn helt opp til fødsel. ( 9 mnd ) Helst ville demokratene at grensen skulle gå med 5 år, men det kommer snart.

https://resett.no/2019/01/24/sterke-reaksjoner-pa-ekstremt-liberal-abortlov-i-new-york/

Et ekte virus svekkes i rekordfart og blir helt ufarlig etter noen få mnd slik vi så med $vineviruset, men så snart 5G er på plass om en mnd og 2 før Luciferrase DNA vaksinene kommer så vil de bruke 5G til å ta livet av folk og “smitte” store folkegrupper der folk vil få total panikk og kreve å være de første til å bli en del av Satan army med Lucifers DNA.

Lucifer’s DNA

Reidun Carstens
Reidun Carstens
Abonnent
Svar til  smurfen
3 år siden

Ja Smurfen…nok en glimrende artikkel av Sven-Inge.
Hjernevaskingen av ikke bare Norges befolkning, men hele verden er massiv.
Denne verden er klin gal ! Det er ufattelig at ikke flere ser hva som skjer.

« Forrige artikkel

Hva skjer i Bergen, smitte? Er nedtellingen begynt?

Neste artikkel »

De ropte ulv, ulv…

6
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x