Fra Demo i Albert Park, Melbourne 5. september 2020, 4,9 mio innbyggere, se: https://www.theage.com.au/national/victoria/freedom-day-protest-melbourne-20200905-h1qj2v.html?fbclid=IwAR2rQw9sQBh_B4ku9S5NF-_J0Pz6ROBW23MJxrKY7iGj-BDOv7AZhIxFBWE

Hva skjer i Bergen, smitte? Er nedtellingen begynt?

2K visninger
3 minutter lesetid
4

Strammer helsemyndighetene snøret? Er virkelig folk blitt sykere? Får vi flere restriksjoner? Maske i bussene og begrensede antall ved møter? Vakter i gater, foran eneboliger og på torvene? Unntakstilstand? Er dette bare begynnelsen? For advarslene hagler. Folk som har greie på det, stiller spørsmål.

Norge lyser advarende rødt, sier de, har NRKs pekefinger kommet frem?

For å finne smittede, ble ikke PCR-testen brukt? Såvidt jeg hørte hadde den feilmålinger på opptil 50%, falske posivitive måling av en smitte. Hvordan er det mulig å bruke en slik test og på bakgrunn av denne foreta nedstenging som medfører at bedrifter går konkurs, mennesker mister arbeid og familier mister inntekter? Det er jo ikke til å begripe, for det er jo helt unødvendig?

Er ikke det meget mistenkelig?? Det er som om Utrykningspolitiet måler din hastighet til 150 km i timen, mens du kjørte bare i 50 og så setter de deg attpåtil på glattcelle?? Uten mat og drikke en uke?? Hva slags måling er det?? Man kan bare kalle slikt med ett ord og det heter svindel.

Eller for å si det med professor emeritus og barnelege Dr. Dag Bratlid i Aftenposten idag den 9. september 2020: «Stadige rapporter om hvor mange som har fått påvist covid-19 har derfor ingen generell interesse, men fører bare til engstelse i befolkningen»…Han tviler på helsemyndighetene, men vil være høflig og sier ikke det, men han sier: «Dersom nasjonale smitteverntiltak fortsatt skal ha allmenn tilslutning, må myndighetenes informasjon om covid-19 og den kommende influensaepidemien bli mer realistisk.»

Han sier med andre ord at myndighetene er urealistiske og langt ute på glattisen. Kanskje er tiden inne for å slutte med koronsirkuset, Bjørn Guldvog og Espen Nakstad, før det hele blir latterlig? Har dere ikke engang den medisinske kunnskapen på plass?

Fra Albert Park, Melbourne, 5. september 2020: Har man i den gamle forbryterkolonien Australia fullstendig mistet konseptene? Mye tyder på at myndighetene allerede har gått tapt, bare vanlige folk klarer å holde på fornuften.

Og hva skjer i Melbourne, Australia, der kastet 5 politimenn seg, i verste kommuniststil, over en ung kvinne som ikke hadde maske, det kan vel ikke ha med virus å gjøre? For det var meningen at det skulle gå voldsomt for seg, akkurat det skulle ut i media, brutaliteten skulle synes, det var ingen tvil om det.

En annen ung kvinne, denne høygravid ble arrestert og satt inn i fengsel fordi hun hadde meldt sin interesse for en demonstrasjon mot covidreglene i Melbourne. Det har ingen sammenheng med virus, lenger. Det skal ikke mye til for å forstå dette. Vi ser jo at myndighetene i Australia ønsker å statuere eksempel. Meget lite hyggelig syn.

Ser vi historisk på dette, har brutalitet og vold vært et kjennemerke til et bestemt miljø. Det fulgte dem alltid på veien, hvorenn de gikk. Den som har fulgt med i svingene her, har slått fast at det er samme miljøer som står bak dette de kaller virus; WHO, våre helsemyndigheter i Norge representerer disse, Klaus Schwab og hans WEF representerer disse, Bill Gates er deres talsmann, akkurat nå. Dette er miljøer fulle av sykdomsfremkallende korrupsjon og de har tre ting felles; de er sugne på makt, de er brutale og de lyver. Det er slik de legitimere seg selv.

Så kjære politikere i Bergen bystyre, gå ikke på helsemyndighetenes limpinne. Ikke la dere føre bak lyset, men gi dere mens leken er god. Det som kommer seilende innpå dere bakfra, er formynderi, og det vi ser nå er bare en mild begynnelse. De strammer til straks de får sjansen. Først er Bergen ute, siden Trondhjem og Stavanger, så kanskje faller hovedstaden til slutt. Nordnorge kommer de til å holde seg borte fra, lenge. Det eneste som kan hindre dette som de planlegger, lockstep som Rockefeller kalte det, er at folk flest skjønner dette og tar åpent avstand, slik Dr. Bratlid gjør. De politikere som hopper av denne “Titanic” nå, kan kanskje overleve sin karriere. For det er mange tegn som forteller at dette tristhetens skip er synkende.


Lenker: falske positive målinger, her, Dr. Dag Bratlid, her, om tysk politi og deres våpentrusler mot vanlige folk, her, President of Ghana reads Rockefeller plans, her, Rockfeller lockstep, her, Del Bigtree, Highwire, om virus og bitburning, her,  om demonstrasjoner i mange europeiske og amerikanske byer, her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

4 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Steigan melder idag at i Tyskland kan de som bryter karantene/isolasjonspåbudet bli skutt.
I nordengland kan bare familiemedlemmer oppholde seg i samme hus/overnatting,kjærestepar kan ikke sove isammen.
Litt på siden,en av hovedsponsorene for Fedex cup golf ,er det selskapet som foretar coronatesting,det ble ikke mange coronapositive under arrangementet.Faktisk Ingen.
Fascismen kryper ikke nærmere,den er her.

Bjørn Till
Bjørn Till
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
3 år siden

Jeg bor i Tyskland, noen mil nord for Berlin. Tyskerne har i løpet av få uker i august og september gjennomført to store demonstrasjoner i Berlin. Den første demonstrasjonen hadde et antydet fremmøte på 1.5 millioner mennesker. Den andre, det dobbelte. Robert F. Kennedy, jr. og andre kjente og ukjente navn her i Tyskland holdt fredelige appeller.

Jeg deler Sven-Inge Johansens mistanke om at tyske myndigheter har panikk. Når så mange rasende mennesker samler seg rundt riksdagen i Berlin og anklager landets selvoppnevnte myndigheter for landssvikeri og mener de bør stilles for retten for deres mange forbrytelser mot det tyske og internasjonale samfunn, går dette neppe upåaktet hen i de tyske landssvikernes næringslivspolitiske frimurerrekker.

Er det noe jeg anbefaler på det sterkeste, så er det å slutte å kalle den internasjonale næringslivspolitiske frimurermafiaen – alias de vestlige landenes politiske okkupasjonsmakt – myndigheter, da dette gir dem en legitimitet de egentlig ikke har.

Dagens mafia hører innunder den internasjonale Bilderberggruppen, som har eksistert så langt tilbake i tid som til siste halvdel av mellomkrigstiden 1918-1939. under andre samlingsnavn.

Siden den gang har norske Bilderbergere sakte men sikert klart å tilstjele seg flerpartimonopol på den politiske, juridiske og økonomiske makten i Norge, i likhet med deres samarbeidspartnere i andre vest-europeiske land, samt USA.

De alle fleste større og mindre kriger siden siste Napoleonskrig omtales i USAs alternative medier som “Banker Wars”.

Rothschild, Rockefeller, Warburg og en rekke andre vestlige storbanker har både finansiert og politisk orkestrert disse krigene til enorm profitt for dem selv, samtidig som landssvikende næringslivspolitiske frimurerpuppets har klart å sikre seg tilnærmet monopol på makten i de fleste land i verden, ved å opprette dagens politiske system, for deretter å kontrollere alle partiene i landene – inkludert Norge.

Det er viktig å forstå at norske, politiske “myndigheter” ikke er folkevalgt selv om en høy andel av det godtroende, uvitende folket stemmer på dem under valgene. Det er først når lokalbefolkninger fra hele Norge håndplukker den/de kandidater hver lokalbefolkning mener er best egnet til å ivareta folket og landets interesser, og stemmer disse inn i Stortinget, at vi har et folkevalgt storting som det skal dannes en regjering utfra.

I dag henter landenes politiske næringslivsmafia inn ministere, rådgivere, departmentsledere og andre ønskede navn fra det private næringsliv, slik at disse kan tilrettelegge inntjeningspolitikken i landet på måter som sikrer frimureriets næringsliv de beste fordeler og høyest mulige profitt.

Dagens norske politikere har et meget nært forhold til deres frimurerkolleger i USA og EU-landene, og da i særdeleshet til Clintonklanen, Obama, Henry Kissinger – og ikke minst Bill Gates – mannen bak det falske, meget profittinnbringende Covid-19-viruset.

Mange titusener leger, sykepleiere og virologer fra hele verden er samstemte om at Covid-19 ikke engang er i nærheten av å være så farlig som en vanlig influensa, og mener nedstengningen av landene, med påtvunget avstandholden til andre mennesker, og meningsløs maskebruk som bare bidrar til å ødelegge folks helse, er en stor svindel som kun profitterer menneskene bak den falske “plandemien”: Frontfigurer og profittører som Bill Gates og hans medsammensvorne på næringslivspolitisk internasjonalt nivå.

Det vi har opplevd hittil, og fortalt skal forsette inn i uendeligheten, er bare en drill som viser hvor enkelt det er for denne kyniske mafiaen å stenge ned det meste av verden ved bruk av skremselspropaganda spredd over det meste av verden i deres egne kontrollerte medier.

Nå må alle som vil handle i frimureriets butikker, går i offentlige skoler, eller reiser med offentlige og privateide kollektivselskaper bruke maske overalt. Hvorfor? Fordi vi gradvis over tid skal tilvennes rollen som underdanige slaver av det næringslivspolitiske tyranniet som styrer våre liv som de ønsker bak fra kulissene. Dette er en undertrykkelsesagenda – en kjempesvindel uten sidestykke i moderne historie.

Forstå at det vi opplever nå – ifølge hinting fra Bill Gates – bare er en drill før det virkelige virusangrepet igangsettes kort forutfor presidentvalget i USA i høst. Da blir det forbudt å gå ut, slik at ingen kan stemme på kjempepopulære president Donald Trump.

Det tragiske for kjeltringene om de forsøker å sabotere valget. er at president Trump nå arbeider systematisk med å hindre jukseavstemming over brevpost, da denne metoden tidligere har godkjent stemmer fra døde og ikke-stemmebrettigede innvandrere, samt katter og hunder! Så desperate er de politiske juksemakerne i USA, at de produserer falske stemmer i millionantall.

Om det amerikanske folk ikke kan levere stemmene direkte under presidentavlegt i 2020 fordi ingen får lov til å gå ut og stemme, og postsendte stemmer ikke lenger godkjennes, får president Trump det akkurat som han ønsker – en gyldig grunn til å utsette presidentvalget til valget kan gjennomføres på riktig måte – etter at det globalistpolitiske næringslivspålagte portforbudet til de amerikanske landssvikerpolitikerne oppheves.

Vær klar over at det er flere potensielle farer ved denne falske plandemien. Blant farene er rykter om at både covid-19 tester og nye masker er infisert med farlige virus som er sterke nok til å drepe eldre, svake og syke – og dermed skremmende nok til å få folk flest til å ta den falske pandemien på så stort alvor at de frivillig lar seg underkaste Bill Gates og Anthony Faucis tyranni i ren frykt for å miste livet.

Om det er én ting vi kan være noenlunde sikre på, er det at globalistene bak plandemien neppe tør neppe å slippe et virkelig dødelig virus ut i samfunnet, da et slikt virus kan drepe dem også.

De fleste virus har begrenset levetid i samfunnet fordi vårt immunforsvar nøytraliserer det over tid. Selvsagt kan det hende at Bill Gates og hans medsammensvorne slipper ut et meget dødelig virus i områder der globalstene ikke oppholder seg. Slike scenarier er det dessverre umulig å kunne gardere seg mot. Uansett vil angrepet være begrenset til et større eller mindre område.

For oss som tvinges til å måtte underkaste oss denne mafiaens masketvangsterror fordi disse eier de store butikkjedene vi er avhengige av å handle i og krever at vi bruker maske i deres butikker; eller er avhengig av å reise med offentlige transportmidlerer under næringslivspolitisk landssvikerkontroll for å kunne tjene penger til livets opphold; eller som går i offentlig skole som er pålagt å tvinge elever og lærere til å bruke maske i undervisningen, er det viktig at hver enkelt lærer og elev gjør de valg den enkelte mener er best for seg og sin helse.

Husk at selvforsvar i alle situasjoner som truer med å frata deg dine rettigheter, helsen eller livet er tillatt.

Som nevnt over, er det hevet over tvil at massedemonstrasjoner av den størrelsesorden Berlin opplevde i slutten av august og begynnelsen av september 2020 har skremt vannet av Tysklands næringslivspolitiske frimurerelite.

Ingen politistyrke i verden hadde kunnet stoppe denne menneskemengden om den hadde stormet “Bastillen” i Berlin.

Det faktum at de forhåndsoppsatte politisperringene som Berlins ikke-folkevalgt byregjering hadde beordret oppsatt før siste demonstrasjon ble fjernet av tysk høyesterett rett før demonstrasjonen startet fordi slike sperringer ikke er i samsvar med landets ytringsfrihetslovverk, forteller mye om den bekymring de tyske landssvikerne i Riksdagen hadde i forbindelse med en massedemonstrasjon som hovedsakelig var en gignantisk folkeprotest mot Tysklands næringslivspolitiske frimurermafias nære samarbeide med Bill Gate. Politiet var ltydelig lettet over å slippe sammenstøt med en så stor folkemasse fra inn- og utland.

I Norge har landets næringslivspolitiske makttyver nå i september 2020 plutselig begynt å stramme inn nettet i forbindelse med den falske, ikke-eksisterende plandemien, og en kan spørre seg hvorfor.

Kan det skyldes norges strategiske utkantsbeliggenhet helt nord i Europa, en beliggenhet som kan gjøre det enkelt å isolere Norge fra resten av verden, er utpekt som lanseringsland av et ekte virus nå i høst?

Vær klar over at et ekte dødelig virus kan forårsake en så langvarig nedstenging av de vestlige landene at det kan hindre avvikling av det kommende amerikanske presidentvalget i november.

I så fall risikerer Bill Gates og hans samarbeidspartnere å gjøre seg selv en bjørnetjeneste, i og med at president Trump har varslet at han kommer til å utsette presidentvalget på ubestemt tid frem til landets valgordning fungerer som den skal for at valget skal kunne kjennes gyldig.

President Trump har også varslet at han kommer til å bli sittende i presidentstolen inntil valgordningen fungerer som den skal, slik at årets presidentvalg kan gjennomføres på ærlig vis – helt etter spillereglene.

Vi ser allerede tegn på at de amerikanske demokratenes gamle politikerløgnere og svindlere nå er i ferd med å gå opp i limingen. Presidentkandidat Joe Biden klarer nesten ikke å formidle en forståelig setning, og det som sies er så usammenhengende fullt av løgn og vrøvl at ingen lenger gidder å komme og høre på ham, mens President Trump snakker rett fra hjertet og levra til flere titusener begeistrede amerikanere på store sportsarenaer.

Det er mye som tyder på at de amerikanske demokratene i høst går mot sitt største politiske nederlag i amerikansk historie. Måtte dette mirakel bare skje! Faller de amerikanske demo(n)kratene under valget, er muligheten stor for at menneskeheten står på terskelen til en ny storhetsæra, der mellommenneskelig samarbeide på tvers av tro og hudfarge, og ekte menneskerettigheter som beskytter alle mot ethvert fremtidig angrep på enkeltmennesker liv og rettigheter står øverst på dagsorden.

Skjer dette mirakel i USA, er det bare et tidsspørsmål før Bilderberggruppens enorme internasjonale nettverk av landssvikende pedofiler og andre næringslivspolitiske frimurerforbrytere kan stilles for retten, anklaget for beviselige massedrapsangrep på uskyldige lands befolkninger til inntekt for dem selv, samt seksuelt misbruk av uskyldige barn i deres enorme nettverk av pedofiliringer rundt om i verden.

Dissee er iskalde, følelsesløse mennesker uten empati for andre enn dem selv og deres behov.
Det er disse som i dag styrer våre land, dikterer våre liv, stjeler våre lønninger og landets felleseide verdiressursers inntekter tilhørende oss alle samme og putter det i egne lommer.

Det er disse som har tilstjålet seg den politiske makten i vårt og andre land. Det er disse som har utformet landets lovverk på måter som beskytter dem mot enhver form for rettsforfølgelse for deres uendelige rekke forbrytelser mot oss og menneskeheten.

Og til å håndheve deres selvbeskyttende lovverk, har de sørget for at politi, dommere og domstolene består av frimurerkamerater som sørger for at deres politiske samarbeidspartnere aldri blir dømt i en norsk rettssal uansett hvor alvorlig forbrytelsene deres er.

Det er dette samfunn store deler av menneskeheten lever under. Det er denne virkelighet vi må bekjempe med alle midler for å slippe flere næringslivspolitiske frimurerangrep på våre rettigheter, vår frihet, vår rett til selvbestemmelse over eget liv og medbestemmelse i alle saker som angår oss alle sammen, samt vår rett til å nyte likt godt av vår personlige andel av landets felleseide verdiressursers inntekter.

Ingenting er umulig om vi bare evner å stå sammen og samarbeide om å oppnå overnevnte mål Første steg er opplysning. Steg to er målrettet, samarbeidende handling etter en gjennomførlig plan frem til ønskede mål er nådd. Frem til det skjer, ønsker jeg av hjertet at menneskeheten evner å stå sammen i kampen mot den ondskap som nå truer med å ødelegge våre liv og samfunn for all tid.

Dette er en kamp vi ikke har råd til å tape. Globalistenes plan er å kvitte seg med alle unntatt dem selv og noen tusen håndplukkede unge menn og kvinner i rollene som sex- og arbeidsslaver for eliten.

Valget er vårt! Er du med?

Fremtiden er usikker. Å sette sin lit til at president Trump og hans team skal kunne fri oss fra denne enorme internasjonale frimurermafiaen og dermed løse alle våre problemer for oss, kan vise seg å bli kostbar.

Skal menneskeheten kunne ri denne livstruende stormen av, må vi samarbeide internt og over landegrensene. Kun sammen er vi sterke. Kun sammen som verdensbefolkning kan vi redde våre liv og egen fremtid.

Del denne informasjonen med alle du kjenner, og be dem dele med alle de kjenner osv. til vi er så mange opplyste at vi er mange nok og sterke nok til å bekjempe dette ondet mens det fremdeles er tid.

« Forrige artikkel

Tok du vaksinen? Det var ikke Korona, det var korrupsjon…

Neste artikkel »

De ryggsvake protester i Bergen, men Titanic må senkes

4
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x