Budbringeren

Hvordan motta nyhetsvarsel på Nyhetsspeilet

3459 visninger
1 minutt lesetid
10


Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.


 

Enkel avmelding via ett klikk

Å melde deg av er like enkelt. Ved hjelp av et enkelt klikk er du avmeldt nyhetsvarselet hvis du skulle ombestemme deg.

Frank Aune er grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

Abonnere
Varsle om
guest

10 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Randi Olsen
Randi Olsen
7 år siden

https://www.google.no/search?q=donald+trump+Soros&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=0J1PVonNMcOuUY-gu4gL Hillary Clinton fjernet som konkurrent etil Donald Trump. Soros og Trump bestekompiser med finansiering av ekstrem høyreradikaler i Ukraina. Krigene i Midt-Østen, samarbeid med ultrarike i Saudi-Arabia – som ikke er muslimer med harde businessfolk – På tide å stoppe all USD handel – Norge kan ikke støtte USA – i noen typer samarbeid. Kan du skrive om dette?

isabel
isabel
4 år siden

hei
vet du hvem som har godtatt chemtrails i Norge?
Hvem tar den beslutningen?
Er Norge på noe vis ‘tvunget’ til å tillate chemtrails i form av en slags avtale pga de er med i NATO eller lignende?

Balle Clorin
Balle Clorin
4 år siden
Svar til  isabel

Ja, men det har sannsynlig noe med FN og The Genocide Treaty/Convention å gjøre, der det er ulovlig å utføre folkemord på egen befolkning, men ikke andres: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_parties_to_the_Genocide_Convention

knut
knut
4 år siden
Svar til  Balle Clorin

Ja mest sannsynlig :D ;)

brit larsen
brit larsen
2 år siden

sjuke i hodet `

Maria
Maria
1 år siden

Hei! Kunne tenke meg å komme i kontakt med en eller flere av forfatterne som skriver artikler for nyhetsspeilet. Jeg skriver en skoleoppgave som omhandler denne nettavisen og kunne tenke meg å stille noen spørsmål. Alternative nettsteder har lenge facinert meg og hadde vært spennende å høre deres tanker rundt ulike saker! Ta gjerne kontakt på mail: marbje@elev.oeiker.com
Tusen takk på forhånd.

Dag Einar Follestad
Dag Einar Follestad
1 år siden

Mye bra, og viktig kanal. Jeg savner møtene hos Hans Kristian Gårder i kulturloven. Det er nok mange uvaksinerte som er ensomme og savner sammenkomster.

e
e
1 år siden

Jeg savner de også, til tross for at jeg aldri har vært der. Rart å savne noen man aldri har møtt. Kanskje var jeg der i et annet liv, på en annen tidslinje :)

e
e
1 år siden
Svar til  e

Kjekk mann

lol

« Forrige artikkel

Bli en del av Folkets (r)evolusjon

Neste artikkel »

7 ting du kan gjøre for å redde verden