Om oss

Nyhetsspeilet.no er et åndsvitenskapelig og sannhetssøkende nettmagasin skrevet av folket for folket. Vi holder deg oppdatert på verdens store oppvåkning, både med det fulle spekteret av bredden samtidig som vi går helt til bunns i dybden i vår dekning av denne historisk storslåtte tidsperioden.

Alle forfattere skriver uten vederlag og nettstedet er uten reklame. Drift av nettstedet dekkes av lesernes donasjoner for å holde magasinet tilgjengelig for folket. Innholdet presenteres så sannferdig som hver enkelt forfatter oppfatter den egentlige virkeligheten.

NB! Hver artikkel er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for sine egne artikler.

Nyhetsspeilet: Se gjennom illusjonene og bli fri!

Vi publiserer informasjon om nye paradigmer og informere om aktuelle saker fra nye vinkler, samt om saker andre nyhetskanaler og magasiner ikke nevner. Videre setter Nyhetsspeilet.no aktuelle saker inn i et større perspektiv enn det som er vanlig.

Magasinets artikler fronter i hovedsak tre hovedemner:

 • Samfunn
  New World Order-kabalen og dens mange globale konspirasjoner.
 • Bevissthet
  At bevisstheten utgjør tilværelsens primære dimensjon.
 • Kosmos
  Vår kunnskap og direkte erfaring med utenomjordisk intelligens (vår galaktiske familie) på jorden og i vårt solsystem.

Vår verden har begynt på et paradigmeskifte. Det medfører at vårt verdensbilde endres. Endringen er minst like stor som overgangen fra ”flat jord”-paradigmet. Så langt har dette knapt vært merkbart i norske medier.

I redaksjonen i Nyhetsspeilet.no er det samlet en imponerende mengde med over 100 kunnskapsrike og faglig dyktige skribenter hvorav samtlige gjør alt arbeid ulønnet for å la artiklene være helt ufarget av egeninteresser. Flere av dem har bakgrunn som forfattere av flere bøker, journalister med mange års erfaring og forskere med tung kompetanse innen sine spesialområder. Mange i redaksjonen har skrevet hundrevis av artikler, inkludert dyptgående og kontroversielle research-artikler.

Vi graver i en del omfattende materiale som andre lar være. Ta kontakt om du har tips eller spørsmål å komme med til oss.

Nyhetsspeilets ambisjon er å bidra til en global oppvåkning til det beste for hele menneskeheten. Les gjerne alle våre artikler, men finn din egen sannhet!

 

Svar på viktige spørsmål

Magasinet søker å gi leserne informasjon om:

 • Hva ligger bak global oppvarming?
 • Finnes det et liv etter døden?
 • Lever man flere liv?
 • Finnes det bevis på tidligere sivilisasjoner på Mars?
 • Hva finnes på utsiden av universet?
 • Er aliens egentlig mennesker fra andre planeter og eksistenser?
 • Hva er HAARP og Chemtrails?
 • Hvem sto bak 9/11?
 • Hva er ascension?
 • Og ikke minst gir magasinet svar på livets ultimate spørsmål som alle og enhver har stilt seg;
  Hva er meningen med livet?

Nyhetsspeilet.no er et uavhengig nettmagasin som er helt fritt for reklame og basert på redaksjonens og andre skribenters frivillige innsats.

Ønsker du å skrive for Nyhetsspeilet?

Redaksjonen består av over 100 skribenter allerede, men vi tar gjerne inn flere dyktige journalister og skribenter som har et indre ønske om å skrive om alternative emner. Har man lidenskapen og et godt grunnlag for å dekke saker innenfor en eller fler av Nyhetsspeilets tre paradigmer, er man velkommen til å ta kontakt med redaksjonen.

De som kun har ønske om å tipse redaksjonen om saker kan gjøre det. Full anonymitet er en selvfølge hvis ønskelig.

Brukergrensesnittet på nettstedet er gjort så enkelt og stilrent som mulig slik at selve informasjonen, det som er essensielt for leserne, kommer tydelig frem. Man finner ingen reklame eller andre forstyrrende elementer på siden. Kun rett på sak og med en brukervennlig kommentarmulighet for å la deg som besøker siden kunne diskutere sakene og få frem dine synspunkter.

Til Forsiden.