Om Nyhetsspeilet.no

Nyhetsspeilet.no er et åndsvitenskapelig og sannhetssøkende magasin skrevet av folket for folket. Vi er en ekte faktasjekker og avslører sannheten som holdes skjult innenfor samfunnet, din bevissthet og vår kosmiske familie. Vi holder deg oppdatert på verdens store oppvåkning, både med det fulle spekteret av bredden samtidig som vi går helt til bunns i dybden i vår dekning av denne historisk storslåtte tidsperioden.

Magasinet er Norges grundigste og mest sannferdige faktasjekker siden 2009

Vi er Norges eneste sannhetssøkende magasin i komplett bredde og full dybde, med over 1.600 bevissthetshevende artikler fra mer enn 120 lidenskapelige forfattere.

Alle forfattere skriver uten vederlag. Magasinet er helt uten reklame. Vi har ingen inntekter. Alt gjøres 100% ut av fri vilje med et ønske om å skape en bedre verden for hele menneskeheten.

Nyhetsspeilets ambisjon er å bidra til en global oppvåkning til det beste for hele menneskeheten. Les gjerne alle våre artikler, men finn din egen sannhet!

Drift av nettstedet dekkes av lesernes donasjoner for å holde magasinet tilgjengelig for folket. Innholdet presenteres så sannferdig som hver enkelt forfatter oppfatter den egentlige virkeligheten.

NB! Hver artikkel er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for sine egne artikler.

Se gjennom illusjonene og bli fri!

Vi publiserer informasjon om nye paradigmer og informere om aktuelle saker fra nye vinkler, samt om saker andre nyhetskanaler og magasiner ikke nevner. Videre setter Nyhetsspeilet.no aktuelle saker inn i et større perspektiv enn det som er vanlig.

Magasinets artikler fronter i hovedsak tre hovedemner:

 • Samfunn
  New World Order-kabalen og dens mange globale konspirasjoner.
 • Bevissthet
  At bevisstheten utgjør tilværelsens primære dimensjon.
 • Kosmos
  Vår kunnskap og direkte erfaring med utenomjordisk intelligens (vår galaktiske familie) på jorden og i vårt solsystem.

Vår verden er godt inne i et paradigmeskifte. Det medfører at vårt verdensbilde endres. Så langt har dette knapt vært merkbart i norske medier.

Nyhetsspeilet har som formål å fremme en trippeloppvåkning i Skandinavia ved å fronte de tre  overnevnte paradigmer/hovedemnene.

Redaksjonen har mistet 4 lyskrigere

Redaksjonen i Nyhetsspeilet består av en liten, men lidenskapelig gruppe frihetssøkende mennesker. Av de fryktløse lyskrigerene som var med i kjernen fra oppstarten av er fire i redaksjonen døde og to er satt ut av spill. At så mange av en slik modig samling med hjertevarme mennesker nå er borte er et tydelig tegn på at vi berører en sannhet som mange ønsker skal forbli liggende.

Vi er evig takknemlig for den heltemodige innsatsen til alle som ikke lengre er med oss i denne virkeligheten. Deres arv lever videre gjennom deres opplysende artikler her på Nyhetsspeilet og vi garanterer å fullføre løpet inntil vi er i mål gjennom paradigmeskiftet og vi har kommet frem til en bedre verden for oss alle.

Vi vil aldri gi opp!

Redaksjonen i Nyhetsspeilet.no har samlet en imponerende mengde med over 120 kunnskapsrike og faglig dyktige skribenter hvorav samtlige gjør alt arbeid ulønnet for å la artiklene være helt ufarget av egeninteresser.

Flere av dem har bakgrunn som forfattere av flere bøker, journalister med mange års erfaring og forskere med tung kompetanse innen sine spesialområder. Mange i redaksjonen har skrevet hundrevis av artikler, inkludert dyptgående og kontroversielle research-artikler.

Vi graver i en del omfattende materiale som andre lar være. Ta kontakt om du har tips eller spørsmål å komme med til oss.

Svar på viktige spørsmål

Magasinet søker å gi leserne informasjon om:

 • Hva ligger bak global oppvarming?
 • Finnes det et liv etter døden?
 • Lever man flere liv?
 • Finnes det bevis på tidligere sivilisasjoner på Mars?
 • Hva finnes på utsiden av universet?
 • Er aliens egentlig mennesker fra andre planeter og eksistenser?
 • Hva er HAARP og Chemtrails?
 • Hvem sto bak 9/11?
 • Hva er ascension?
 • Og ikke minst gir magasinet svar på livets ultimate spørsmål som alle og enhver har stilt seg;
  Hva er meningen med livet?

Nyhetsspeilet.no er et uavhengig nettmagasin som er helt fritt for reklame og basert på redaksjonens og andre skribenters frivillige innsats.

Ønsker du å skrive for Nyhetsspeilet?

Redaksjonen består av over 120 skribenter og vi tar gjerne inn flere dyktige journalister og skribenter som har et indre ønske om å skrive om alternative emner. Har du lidenskapen og et godt grunnlag for å dekke saker innenfor en eller flere av Nyhetsspeilets tre paradigmer, er du velkommen til å ta kontakt med redaksjonen.

Du som kun har ønske om å tipse redaksjonen om saker kan gjøre det. Full anonymitet er en selvfølge hvis ønskelig.

Brukergrensesnittet på nettstedet er gjort så enkelt og stilrent som mulig slik at selve informasjonen, det som er essensielt for leserne, kommer tydelig frem. Man finner ingen reklame eller andre forstyrrende elementer på siden. Kun rett på sak og med en brukervennlig kommentarmulighet for å la deg som besøker siden kunne diskutere sakene og få frem dine personlige synspunkter, kunnskaper og visdom.

Til Forsiden.

2
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x