Forfattere

211 posts
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
View Posts →
184 posts
Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” ......................... Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 ......................... "Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel ........... Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk: Facebook http://www.riksavisen.no/ http://www.dissident-net.info
View Posts →
172 posts
Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre. Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).
View Posts →
157 posts
Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.
View Posts →
123 posts
Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.
View Posts →
117 posts
En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"
View Posts →
112 posts
Rolf Kenneth Myhre fullførte bibliotekarutdannelsen i 1990, og arbeidet så som selvstendig næringsdrivende i seks år med å etablere og reorganisere små fagbiblioteker og arkiver. Deretter arbeidet han som medisinsk forfatter i seks år, fire av dem ved Rikshospitalet. Siden 2003 har han som privat forskerforfatter arbeidet med fokus på: 1) Bevissthetsparadigmet, åndsvitenskap; 2) Menneskets tidligere og nåværende erfaringer med ET/UFO-relaterte emner; 3) Enkelte US-sentrerte oligarknettverk som siden 1940-tallet har prøvd å styre verdenssamfunnet i en totalitær retning. I 2008 vant han Kolofons manuskonkurranse for ”Alternativ litteratur” med boken "Åndsvitenskapelige visjoner". I februar 2013 utga han boken "Menneskets historie: Integrasjon av Velikovsky, Sitchin og ZetaTalk", og i august 2013 kom boken "ET/V-erfaringer 1947-2013". Hans forfatternavn er Rolf Kenneth Aristos.
View Posts →
76 posts
Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.
View Posts →
45 posts
Samfunnsinteressert akademiker i 40-årene, som vet at "noen" endrer terrenget for at virkelighetens kart skal stemme. Samtlige artikler er opphavsrettbeskyttet/copyright. Alle kan kopiere deler av mine artikler, så lenge det henvises til denne nettsiden og forfatter. Ønskes en hel artikkel publisert på trykk eller annen nettside, vennligst kontakt forfatter.
View Posts →
42 posts
En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.
View Posts →
34 posts
Til informasjon har Liv Bjøringsøy forlatt vår virkelighet. Liv var astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kom fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning var hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun jobbet mye internasjonalt og var alltid opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg hadde hun tilegnet seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun så det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet malte hun bilder som hun stilte ut i sitt hjemmegalleri og kombinerte all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.
View Posts →
32 posts
Morten Kielland er utdannet ved Historisk-filosofisk fakultet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle for ham bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som åndsvesener. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå.
View Posts →
29 posts
er utdannet spesialsykepleier i barnesykepleie og eldreomsorg og medlem i Norsk Sykepleierforbund. I 1995 ble jeg klar over at verden egentlig ble styrt av en hemmelig maktelite. I 2008 gav jeg ut en bok, som heter " Tors hammer. Geofysiske våpen, en realitet eller science - fiction. HAARP i Norge ". Er mor til to voksne døttre og gift med en datakonsulent.
View Posts →
25 posts
Knut Lindtner er pensjonert psykolog og skriver om det som skjer i verden. Slik han oppfatter det, er den informasjonen vi nå får om verdensbegivenhetene så fordreid at det er nødvendig med korrektiver - alternativ informasjon. I virkeligheten er det i dag store mediehus som bestemmer hva som skal skrives og ikke skrives, hvordan det skal skrives, hvilken oppmerksomhet visse begivenheter får og hvilke som ikke får. I vår del av verden eier storkapitalen mediehusene og dermed de «korrekte meningene». Hans artikler er et lite pip i det store koret som må bygges mot trollet.
View Posts →
20 posts
Han har en IT-bakgrunn og har studert historie, religion, filosofi, kultur, og sivilisasjoner fra antikken i snart 10 år. Han er en hverdagsfilosof, amatørhistoriker, og samfunnsanalytiker med glimt i øye.
View Posts →
17 posts
De gamle mediene fungerer ikke lengre. Alle vestlige medier, både kommersielle og statseide, høres helt like ut, og de mest åpenbare usannheter blir servert oss hver eneste dag, spesielt i internasjonal politikk. Kontroll av informasjon er viktig for de som hersker. I dag er de herskende det amerikanske imperiet og dets medløpere, derunder makteliten i Norge. De har nærmest totalt informasjonsmonopol i de gamle medieneutløpene, og de jobber hardt med å kontrollere nyhetsbildet i de nye ‘uavhengige’ online-mediene. Vil vi ha innsikt må vi gjøre det selv.
View Posts →
16 posts
Etter 20 år i helsevesenet begynnte jeg i 2005 å jobbe på heltid med alternativ medisin og energiarbeid. Det handler om å hjelpe folk å ta tilbake full styring i eget liv og så finne tak i de ubrukte ressursene - for så å bruke alle kreftene på å skape en verden der frihet, glede og overflod er livets orden.
View Posts →
12 posts
Dette er forfattet som et anonymt leserinnlegg. Har du en egen blogg fra før av og ønsker å nå ut til flere lesere? Visdom har først sin verdi når den deles. La Nyhetsspeilets 60.000 månedlige lesere få glede av dine tanker og innsikt. Hva venter du på? Skriv en artikkel »
View Posts →
12 posts
"Hvis løgnen, likesom sannheten, hadde hatt ett eneste ansikt, ville den vært lettere å ha med å gjøre. For da kunne vi bare ansett det motsatte av det løgneren sier som sikkert. Men vrangsiden av sannheten har hundre tusen ansikter og et ubegrenset spillerom. Pythagoreerne mener at det gode er bestemt og begrenset, mens det onde er ubestemt og ubegrenset. Bare én vei fører til målet, tusen fører utenom." Michel de Montaigne
View Posts →
10 posts
Ethvert menneske må vite hvilke drivkrefter, synlige eller ikke, som former sin omgivelse og hverdag. Uten denne viten kan mennesket ikke vite hvem som egentlig styrer og bestemmer, ei heller forstå hvordan en maktelite opererer. Hva, hvem, hvordan og hvorfor er spørsmålene som må stilles ̶ og forsøkt besvart. Artikkelen er Copyright © Flettfryd Bergfletten. Utdrag fra artikkelen kan brukes med henvisning til forfatter og Nyhetsspeilet. Ved bruk av hele artikkelen, vennligst kontakt forfatter.
View Posts →
9 posts
“The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant. We have created a society that honors the servant and has forgotten the gift.” (Albert Einstein) Jeg har gått på universitetet i mange år men har brukt minst like lang tid på avlæring av "etablerte sannheter". Livet handler for meg om å komme inn i størst mulig felleskapsfølelse med mine medmennesker og jorden, og å leve med integritet. Det er målet mitt. Jeg er takknemlig for at Nyhetsspeilet tilbyr en åpen plattform hvor alle kan komme til uttrykk med sitt ståsted i en tid hvor kjente medier har abdisert, og heller enn å fortelle sannheten undertrykker den.
View Posts →
7 posts
Generelt interessert i det spirituelle og utvikle sitt høyere selv. En bidragsyter til å smitte de rundt seg med det glade budskap og flink på å vinkle ting fra nye aspekter. Ellers interessert i urbefolkninger, mat som medisin, utenforsamfunn og hva naturen kan by på av gaver til den som ønsker å lære.
View Posts →
7 posts
Forfatteren er jurist. Artikkelen er Copyright © Herman Berge / RettsNorge.no 2009 http://www.rettsnorge.no/
View Posts →
7 posts
Kjetil Dreyer har gjennom flere år drevet nordens største nyhetskilde for direktesalgsindustrien, han har skrevet hundrevis av artikler og har et enormt nettverk av ledere og ressurspersoner. Han drev også organisasjonen Quality Seminars som fokuserte på seminar, kurs og konferanser som hjelper mennesker i forskjellige deler av livet. Han var leder for Vaksinekasjon.no og vaksinemotstanden rundt H1N1 vaksinen i 2009 og fortsetter sitt arbeid med å bevisstgjøre mennesker rundt helse og andre samfunnsmessige spørsmål. Gjennom sitt ønske om å utgjøre en forskjell i andre menneskers liv grunnla han Altshop.no i desember 2007 som i dag er norges største alternative nettbutikk.
View Posts →
7 posts
Consult my Web and Blogs
View Posts →
6 posts
Sandy er farmasøyt med skotsk og norsk utdannelse. Hun har jobbet på sykehus, apotek, og som kontrollfarmasøyt i.f.m. industriell produksjon av sterile preparater. Mange år innen undervisning på Oslo Universitet og i utviklingsland. Spesialitet for undervisning på Oslo Universitet var formulering, produksjon og kontroll av sterile preparater. Hun har brukt mange år av sitt profesjonelle liv ved å prøve å hjelpe folk til å forstå om medisiner som de bruker: innholdsstoffer, virkninger, interaksjoner og bivirkninger. Hun mener at den viktigste forskningen er den som ikke publiseres. Sandy er pensjonert og jobber som frivillig datalærer for seniorer.
View Posts →
5 posts
Jeg har alltid vært opptatt av menneskenes opphav, - hvor kommer vi fra? Darwins teorier passet meg ikke. Tvertimot fant jeg teoriene til Erich von Daniken og interplantariske romvandringer mye mer interessant og korrekt. Jeg var veldig innvolvert i disse spørsmål og andre filosofiske betraktninger når jeg i 1985 snublet over Scientologien og observasjonene og arbeidene til L. Ron Hubbard. På den tiden avsluttet jeg et kjedelig endeløs søken etter noe som gikk dypere om livet enn materialismen. De tradisjonelle religiøse samfunn passet meg ikke. Jeg var derimot klar over at religion eller en form for åndelighet var viktig for mennesket og dets kultur. Scientologien som en filosofi-basert gnostisk religion appelerte til meg absolutt og jeg var ved starten på et eventyr.
View Posts →
5 posts
Marius Reikerås er jurist. Har jobbet mye med menneskerettighetspørsmål, og selv fått føle skjulte makteliters vrede på kroppen etter å ha fulgt opp og drevet frem 'Dykkersaken', som mange innen 'etablisementet' og makteliten hadde stor økonomisk fordel av ikke ble kjørt opp og frem, avdekket ulovlig virksomhet innen Tilsynsrådet for Advokatvirksomhet som har pågått gjennom tiår etter tiår, etc.
View Posts →
5 posts
Bjørnar Robberstad er Life Alignment terapeut lokalisert i Brevik, Telemark. Driver websidene www.bjornarrobberstad.no og www.livsspeilet.no Interesseområder er psykologi, helse, Ascension, Kurs i Mirakler og mye mer. Bakgrunn som ingeniør.
View Posts →
5 posts
Synnøve Fjellbakk Taftø har bare sju års skolegang, men har på egen hånd lest seg frem til eksamener som programmerer/systemerer, pedagog og jurist. I 1977 ble hun tatt opp i utenrikstjenesten og tjenestegjorde i Berlin (DDR), New York (FN-delegasjonen), Bangkok og Geneve (EFTA). Da hun i 1992 gikk offentlig ut mot den såkalte EØS-avtalen, ble hun erklært alvorlig sinnslidende og avskjediget av regjeringen Gro Harlem Brundtland. Synnøve har fortalt om sine opplevelser i diplomatiet og psykiatrien i Skjoldmøysagaen og Nornens Beretning som er gratis tilgjengelig på nettet.
View Posts →
4 posts
Har siden barndommen hatt evne til å oppfatte mer enn andre rundt seg og har alltid vært søkende. Våknet for andre virkeligheter i 1996 ved å motta og notere budskap om livets skole, at sjelen ikke dør og hendelser som vil komme. Ble underveis minnet om sin essens med egenskaper til å føle energier og overføre helbredende kraft, samt avlese kropp og tanker til mennesker og dyr. Monica ble syk fra kvikksølvforgiftning i 2003 og har siden deltatt i den store amalgamkrigen. Det har vært en beintøff kamp gjennom felles erfaringer i et større pasientnettverk. Hun har også avslørt myndighetenes kyniske agenda og har de siste årene advart dem mot å fortsette sitt hensynsløse maktspill.
View Posts →
4 posts
Atle har siden terrorangrepene i Amerika 2001 våknet gradvis til denne verdens realiteter. I 2006 startet han nettsiden www.northernresistance.info sammen med sin eldre bror, og valgte fra dette tidspunkt og vie sitt liv til folkeopplysning. Det var ikke så mye et valg, som det var et uungåelig resultat av sannhetene som kom frem av hans studier., og som berørte hans hjerte og sjel dypt. Utdannet bilmekaniker, jobber som miljøarbeider per dags dato, og forsøker sitt beste å leve i tråd med sin egen indre moral.
View Posts →
3 posts
Jeg er født I Finnmark, har bodd i Moss i 13 år, er meget opptatt av politikk og ikke minst rovdyrforvaltningen, som jeg anser for å være en katastrofe for de det angår. Jeg er utdannet grafisk designer. Opttatt av ren mat. Jeg sier nei til Monsanto og nei til giftige vaksiner.
View Posts →
3 posts
Tor Andreas LilleVi er født i 1948 og har tatt livet på pulsen lenge. Lever et foholdsvis tilbaketrukket liv i Lofoten etter 40 års reisevirksomhet over hele verden.Har arbeidet i mange år som healer og kunstner. Min store interesse er forandring av strukturene som vi ser styrer verden. Jeg ser også at det må skje på fredelige premisser.Vi må bruke speilet,så makta får speile seg. De klarer ikke å la være det. Fra hjertet Tor Andreas
View Posts →
3 posts
Forfatteren har en allsidig faglig bakgrunn med særlig interesse for de nordiske folks tidlige historie og identitet. Stikkord for kommende artikler vil være Kol Nidre-folket, begrepet chuzpah og 1. mai, Frimureriets Grand Orient og stormen på Vinterpalasset 1917, vårt folks tidlige historie før vikingtiden, goterne, fruktbarhetskult og våre opprinnelige symboler.
View Posts →
2 posts
Er utdannet innen markedsføring, web -og multimediadesign. Amatørfotograf, skribent og bokentusiast. Har jobbet mange år som mellomleder i det private næringsliv. Er leder og redaktør i NETI. Har tidligere skrevet flere artikler for bl.a NETIs medlemsmagasin. Driver nettstedene ufomagasin.no og neti.ws
View Posts →
2 posts
Speedy Gonsales er en blogger som ikke liker utviklingen i samfunnet for tiden. Et av Speedys mottoer er: ”Copyright? This is war!”
View Posts →
2 posts
Emanuel Valand er født i Egersund i 1938 og gikk på skole der. Begynte som gårdsdreng hos sine tanter i en alder av 12 år. Ble rørleggerlærling i 1954 og gikk på Egersunds tekniske lærlingeskole/Aftenskole. Begynte på Flyvåpenets tekniske skole på Kjevik Flystasjon i 1957. Reiste til sjøss i 1959 som Frysemaskinist i utenriksfart i 3-4 år. Har vært egen næringsdrivende innen vaskeri og butikkvirksomhet. Har jobbet i Nordsjøen for Phillips Pet. Co. i tidsrommet 1975 til 1995. Har hatt politiske verv som Generalsekretær, Nestleder, medlem av kommunestyret fra begynnelsen av 1990, og er i dag leder for et nytt politisk alternativ. _____________________________________________________________________ Lars Rønbeck er født i 1949. Har bred yrkeserfaring med noen år bak seg som offiser i forsvaret. Har bodd og arbeidet i Sverige i 14 år innenfor ulike områder som operatør og arbeidsleder i prosessindustrien, salg, markedsføring, leder av arbeidskontorets aktivitetssenter, datainstruktør, fylkessekretær og flere tillitsverv i politikken.
View Posts →
2 posts
Jeg er Pål Steigan, skribent, kulturarbeider, kommunist, kokk og amatørfotograf – jack of all trades, master of none. Egen blogg finner du på www.Steigan.no.
View Posts →
2 posts
Jelaila Starr er en Psychic/Intuitive Counselor for The Nibiruan Council. Gjennom hennes artikler, workshops og foredrag har budskapet fra dette rådet hatt positiv innvirkning på mange mennesker verden over og inspirert til håp og forståelse.
View Posts →
2 posts
Tidligere journalist, sjefredaktør, næringslivsleder og forsvarspolitiker. Siste året har han arbeidet med å avsløre bedragoperasjonen i forbindelse med terroren og massedrapet i Norge 22. juli 2011.
View Posts →
2 posts
Jeg er et 18 år gammelt sannhetssøkende menneske. Skeptisk mot det meste, men alltid hyggelig og respektfull. Jeg går VG2 flyfag og skriven bloggen Politisk Ukorrekt på fritiden.
View Posts →
2 posts
31 år gammel familiefar, bosatt i Harstad. De siste fem årene har han jobbet innen skoleverket. Blant hans lidenskaper er musikk og litteratur, de to han har viet mest tid til.
View Posts →
2 posts
Anders har dedikert sitt liv til en visjon om et friskt samfunn og har en umettelig sult for kunnskap og sannhet. Denne sulten har ført han inn på en reise for å forstå universet, kroppen vår og hva vi mennesker er i stand til. Det har gitt en klarhet i hvor menneskeheten er på vei og hvilke rolle naturen og evolusjon spiller inn. Gjennom denne reisen har han utviklet en stødig forståelse av hvordan ting henger sammen og hvordan vi mennesker er tilkoblet og avhengige av hverandre. Nå vil han bruke denne kunnskapen til å hjelpe andre. “Fremtiden er veldig lys, selv om det ikke kan virke sånn idag. Omsorg og kjærlighet er løsningen, i samarbeid med naturen er det ingenting vi ikke kan klare.”
View Posts →
2 posts
Hobbyprovokatør og heltidssysselsatt med å ta for meg den laveste berme en finner i samfunnet og helst gjennom Human-etisk Forbund og Foreningen Skepsis.
View Posts →
2 posts
FN-veteran. Medlem Norges Forsvarsforening. Sønn av krigsveteran1940 / Milorg mann.
View Posts →
2 posts
Milena Castaño er en vandrende sjel født i det fysiske verden i 1981 og er utdannet sosiolog. Hun har vært i 10 år i Norge. Hun er mest en student av sitt eget vesen, Hun bruker dansing, maling, synging, dikt som instrumenter for å utrykke seg og bli bedre kjent med seg selv.
View Posts →
2 posts
Fysioterapeut, forfatter og omreisende forkynner om Bibelens budskap, spesielt endetidsbudskapet fra Daniels bok og Åpenbaringsboken. Går ut med info på 18 språk på www.endtime.net og får positive og negative reaksjoner fra store deler av verden. Startet Kristen Informasjonstjeneste i 1989.
View Posts →
2 posts
Født og oppvokst i Trondheim og har arbeidet innen ulike arbeidsområder i DnB NOR Bank ASA i 31 år inntil jeg sluttet sommeren 2009. Tillitsvalgt / regionalt tillitsvalgt for ansatte i vel 12 år. Har hatt en svipptur innom politikken i to år, men skjønte rimelig raskt at her var maktkampen og prestisjene så altomfattende, at dette var noe jeg ikke kunne fortsette med. Ved siden av jobb har interessene vært innen det alternative, spesielt medisin.
View Posts →
1 posts
Min visjon og misjon er at ernæring og livsstil skal være “lett, rett, rent og sunt”. LETT fordi det ikke skal være komplisert å leve et fullkomment liv. RETT fordi jeg er opptatt av hva som er rett for kroppen min og din, i tillegg til hva som er rett for maten vi spiser og kloden vår. RENT fordi kroppen min ikke er en søppelbøtte. Jeg spiser så rent som mulig og handler økologisk og kortreist der jeg kan. SUNT fordi gamle “sannheter” om hva som er sunt er på vei ut (heldigvis). Jeg er ikke lenger redd for fett, og samtlige lettprodukter og usukrede produkter er byttet ut med rett, ren og sunn mat.
View Posts →
1 posts
Siden 2010 har jeg vært aktivt involvert i arbeid tilknyttet Mayakalenderen. Sammen med en veninne fra Guatemala jobber vi fra fra hver vår side av atlanteren med å integrere Mayaenes eldede visdommer med den moderne tid. Jeg håper med dette at Mayaenes hellige Tzolkin-kalender også kan lede våre liv sammen i henhold til en større skapende plan. Måtte vi ledes vel inn i fremtiden!
View Posts →
1 posts
Gard «våknet opp» fra den kollektive transen og sin egen «falske skeptiske holdning» i 2004. Dette ble starten på en vedvarende oppvåkningsprosess på alle plan. Han driver i dag bevissthetsbloggen Konspirasjonsnytt.no
View Posts →
1 posts
Søren Dreier er eier og webmaster for Zen-Haven.dk, som søker å dyrke og formulere et frihetsbegrep som har til hensikt å inspirere til åndelige kvaliteter, som vi alle har og som derfor ikke er elitære, eller forbeholdt særlig utvalgte. Derfor speiler zen-hagen mange forskjellige spirituelle bud og retninger og arbeider med sin helt egne holdning til disse.
View Posts →
1 posts
I have questions. Life is wonderful–full of amazing wonders that continue to unfold. My quest for truth has given me new perspectives which lead to well springs of information that continue to inspire awe and wonder at the world we live in. Dare to explore and see what leaves you …just wondering.
View Posts →
1 posts
Kjetil S. hoppet av hovedfagsstudiene i 2002, og har brukt de siste 7 årene på omfattende “forskning” på tilværelsen kombinert med spirituell utvikling. Det har blitt åpenbart at innsikt i det spirituelle henger tett sammen med innsikt i den fysiske verden vi mennesker lever i. “Forskningsresultatet” er et syn på tilværelsen der både det fysiske og det spirituelle må oppfattes som tett sammenvevd i stedet for adskilte fenomener. Denne erkjennelsen gir håp om en lysende fremtid for menneskeheten. Veien har vært kronglete men samtidig særdeles berikende, til tider frustrende og fortvilende, men mest av alt utrolig interessant og oppløftende. Håpet er at det er skal være mulig å på en lettfattelig måte kommunisere et svært omfattende tema ut til andre mennesker. Du som leser avgjør om dette lykkes eller ikke. Og viktigst av alt: Du som leser bestemmer selv om du aksepterer budskapet eller ikke.
View Posts →
1 posts
Henry Makow er en kristen jøde fra Kanada. PhD i litteratur. Mistet sine besteforeldre i holocaust under andre verdenskrig. Forfatter av bøkene "Illuminati – The Cult that Hijacked the World" og "Cruel Hoax - Feminsm and The New World Order"
View Posts →
1 posts
William A. Cook er professor i engelsk ved Universitetet i La Verne i sørlige California og forfatter av The Rape Of Palestine: Hope Destroyed, Justice Denied, Tracking Deception: Bush Mid-East Policy og The Chronicles Of Nefaria. Han er redaktør for MWCNEWS. The Plight of the Palestinians: a Long History of Destruction av Dr. William A. Cook er ute nå, kan bestilles fra Palgrave Macmillan!
View Posts →
1 posts
Roar Krogshus er økonom og astrolog, og driver egen virksomhet som bedriftsrådgiver ved siden av å stille karmahoroskop via sin nettside Karmahoroskop.no.
View Posts →
1 posts
Dag Reidar Bye er en uavhengig skribent, som ikke tror på noen ideologier, og som står i opposisjon til et samfunn der den enkelte i stadig mindre grad kan være tilstede i sitt eget liv, og som ikke tror på et liv i skyggen av andres avguder.
View Posts →
1 posts
Jeg er en smart sjef, og dere er en gjeng med kjøtthuer.
View Posts →
1 posts
Omnec Onec er en kvinne som kom til Jorden fra planeten Venus. Hun lever idag i USA og i Tyskland.
View Posts →
1 posts
Geir Hellum er en skribent som har gitt opp å sende stoff til dagspressen. De har sine egne journalister som skal sette sitt preg på samfunnet, andre slipper ikke til i særlig grad.
View Posts →
1 posts
I arbeid fra mitt Store Hjerte for Alt og Alle. Energinyter Ja-Jeg-ER. --- Bengt ---. www.ja-jeg-er.com
View Posts →
1 posts
Anthony Hilder produserte llluminati-CFR opptakene med Myron Fagan i 1967. Dette var den første registrerte historie om Illuminisme i hele verden. Han er forfatter av 'The Warlords of Washington', gjort med Curtis B. Dahl, President Roosevelts tidligere svigersønn, avslørte planene for det amerikanske engasjement i Andre Verdenskrig ved Pearl Harbor som falsk flagg operasjon. Har gjort i overkant av 4.400 intervjuer med politisk og kulturelt betydelig personer. Har produsert mer enn 300 vellykket utgitte og svært informative opptak, lydkassetter og videofilmer fra 'Pawns in the Game' med Kommandør William Guy Carr til 'Red Stars Over Hollywood'. Anthony Hilder er forfatter av Den Frie Verden Manifest som er det motsatte av Hitler, Marx og Mao's drømmer. Dette banebrytende arbeid krever en allianse av frie nasjoner i opposisjon til den Bankier-kontrollerte New World Order. Dens premiss krever anerkjennelse av alle, uansett språk, stammermessighet, rase, etnisitet, religiøse og politiske nasjonalstater som uavhengige statlige medlemmer av en Free World Alliance.
View Posts →
1 posts
Per-Aslak Ertresvåg (født 24. november 1931) er en norsk forfatter og pensjonert journalist. Han har vært leder av Venstres pressekontor, journalist i Sunnmørsposten og presseansvarlig ved Riksteatret. Ertresvåg startet ukeavisen Vår Framtid og bygde opp og ble sjefredaktør for den norske avdelingen av nyhetsbyrået Inter Press Service (IPS). Han har videre vært politisk medarbeider i VG og korrespondent i Brussel. Han var også medlem av Korvald-regjeringens infogruppe. Han har utgitt flere bøker, senest boken "Makten bak makten" i 2006, og "SOV, mitt lille Norge" i 2008. Høsten 2011 kommer hans siste bok.
View Posts →
1 posts
Thore Lie er siviløkonom og en av Norges fremste kjennere og kritikere av psykiatrien. ”Psykiatri slik det bedrives i Norge er ikke behandling, men tortur!”
View Posts →
1 posts
Jeg er en tvilling som ble født i Boston, Massachusetts, overlevde en dysfunksjonell familie, forfulgte og levde ut mine drømmer, inkludert å bli en Navy jagerpilot, finne meg selv for fullt ved å åpne mitt hjerte, skrive tre bøker, oppdra fire barn ~ og jeg lever fremdeles ut min ultimate drøm ved å gjøre en forskjell fra et sted med kjærlighet, feiring og stå til tjeneste. Min Ph.D avhandling THE UNIFIED FIELD (Enhetsfeltet) ble valgt ut av Common Boundary og Noetic Science Institute, i sin 1998 nasjonale avhandlings konkurranse, som en av de tre av verdens beste finalister for å kombinere spiritualitet og psykologi. Mitt pågående hjertesentrerte arbeid som psykoterapeut med veteraner med PTSD, er dette den mest tilfredsstillende jobben i mitt liv. Mitt elektronisk nyhetsbrev, artikler og radiosendinger er forpliktet til sannheten ~ slik jeg ser det ~ for bare sannheten er revolusjonerende. Om forfatteren: Allen L Roland er en Freelance Alternative Press Online spaltist. Han er også en praktiserende psykoterapeut, forfatter og foreleser som også deler daglige politisk og sosial kommentararer på sitt nettsted AllenRoland.com. Han har også vært gjestevertskap for Truthtalk, et nasjonalt radio show som sendes månedlig. Han er tilgjengelig for kommentarer, intervjuer, foredrag og private konsultasjoner via e-post på allen@allenroland.com.
View Posts →
1 posts
Har vært mer eller mindre bevisst i et par år nå. Spesielt opptatt av kvantepsykologi/kvantemekanikk, f.eks Robert Anton Wilson og Timothy Leary. Ellers interessert i alt som har med tanker å gjøre ... mao i ALT - hva nå enn det betyr.
View Posts →
1 posts
Jeg er en person som hovedsakelig driver mest med data, på den tekniske siden. Alt fra programmering av programvare til bygging av nettverk og telemontasjer, altså generell god innsikt i kommersielle data-relaterte teknologier. Denne kompetansen er for det meste selv-lært. Jeg bor i nord-norge og trives der.
View Posts →
1 posts
Freelance journalist og webredaktør av Mitt Nord-Norge bloggen. Jeg er israeler, i sjel og kropp, slik du også er. Israel/Jakob er vår stamfar, og vi avstammer fra Benjamin og Naftali sin stamme, 2 av Israel/Jakob sine sønner, som ledet 2 av de 10 tapte stammer fra Kaanans land (dagens Israel) og opp til Norge og Sapmi. Min bestefar var av Naftali sin stamme og min Bestemor fra Benjamin sin stamme. Israels folk, det er vi:-)
View Posts →
1 posts
(født 28. desember 1951 i Hemnesberget i Hemnes) er en norsk politiker og anarkist, og grunnlegger av Samfunnspartiet i 1985. I perioden 1983–1987 var han innvalgt i Hemnes kommunestyre for Hemnes Folkepartis Fripolitiske liste, og i perioden 2003–2007 for Hemnes upolitiske liste. I 2007 forsøkte han uten hell å bli innvalgt for Hemnes ordførerliste. [1] Begrunnelsen for disse lokale navneformene, istedenfor partinavnet Samfunnspartiet, var at lokalpolitiske saker ikke skulle identifiseres med rikspolitikk og et rikspolitisk parti. Johannesen har flere ganger gjort seg bemerket i lokale og riksdekkende media gjennom sine politiske aksjonsformer.http://samfunnspartiet.info
View Posts →
1 posts
(født 16 oktober 1927, Danzig) tysk forfatter, poet og dramatiker. Hans ekstraordinære første roman, The Tin Drum (1959), brakte ham internasjonal berømmelse, og han ble litterære talsmann for den tyske generasjon som vokste opp i nazitiden. Sammen med katt og mus (1961) og Dog Years (1963), danner den en trilogi fra Danzig (nå Gdask, Pol.). Hans andre verk, alltid politisk aktuell, er The Flounder (1977), The Call of the Toad (1992), om den urolige forholdet mellom Polen og gjenforent Tyskland, A Broad Field (1995), kontroversiell for å uttrykke sin oppfatning om at gjenforeningen var en feil, og My Century (1999). Han mottok Nobelprisen i litteratur i 1999.
View Posts →
1 posts
Etter intensiv søken på informasjon fra lyset, falt endelig brikkene på plass: Channie West - BeaUty HeAling LoVe TrUth ˙·۰•●♥✿♡ WhiteTimeHealing.net ♡●♥●•۰☆
View Posts →
1 posts
RT has 21 bureaus in 16 states, with a presence in Washington, New York, London, Paris, Delhi, Cairo, Baghdad, Kiev and other cities and employs over 2,000 media professionals around the globe. With a global reach of over 430 million people, or 22% of all cable subscribers worldwide, RT news covers the major issues of our time for viewers wishing to question more. The best of our broadcast can be found at RT’s YouTube channel, where the number of views has already exceeded half a billion, making RT the first TV news channel to break this record in YouTube’s history.
View Posts →
1 posts
En uavhengig amerikansk undersøkende journalist som for tiden bor i Europa, som følge av sine avsløringer om 9/11.
View Posts →
1 posts
Swapan Dasgupta er en senior konservativ Indisk journalist som var sjefsredaktør for India Today ukesmagasin til 2003.
View Posts →
1 posts
Katrina Bos har studert og praktisert Tantra i 10 år. Hennes største aha-øyeblikk kom da hun skjønte at dette faktisk var vår naturlige evne. At vi er designet til å være SÅ intime og oppleve slik utrolig nytelse! Hennes mål er å av-mystifisere denne gamle læren og dele den med alle. Fordi det er slik vi er skapt og vi alle fortjener å føle den slags nytelse, lykke og forbindelse. Hun grunnla Fusion Tantra hvor hun tilbyr online kurs, workshops og retreats verden over.
View Posts →
1 posts
Lise Tollefsen Slembe TFT terapeut innen psykoterapi Leder for HULK (help for youth in serious lifecrises) NETTSIDE: http://www.hulk.no
View Posts →
1 posts
Børge M. Oftedal er født i 1974 og er opprinnelig fra Sandnes i Rogaland. Han har i en årrekke interessert seg for filosofiske spørsmål og forfattet ideer om f.eks meningen med livet og årsaker til sykdom og homofili. Børge er dobbelt norgesmester i taekwon-do og utdannet idrettsfilosof (mastergrad) ved Norges idrettshøgskole. Han har også mellomfag i psykologi fra Universitet i Oslo, to-årig etatsutdanning fra forsvaret, samt ett års utdanning som klarsynt og healer ved en alternativ privatskole i Oslo. Børge bor nå på Bali der han utvikler og underviser i sitt Dr. PhiloArt International Creative Academy, hvor ideen er å veilede elevene i deres utvikling av sitt fulle potensial som menneske. Høsten 2009 gav han ut bøkene "Filosofiske ideer, et historisk paradigmeskifte,"Kampen mellom knock out og menneskelig velferd," og "Visdomstekster og bilder," alle på Kolofon forlag.
View Posts →
1 posts
Mr. Brown har siden 2007 vært opptatt av selvutvikling og personlig vekst. Etter en forandringsprosess som førte til betraktelig økt livskvalitet, har han dedikert mye tid og energi for at andre også skal klare å utnytte sitt potensial gjennom kloke grep og nyttige tankesett.
View Posts →
1 posts
Oslogutt med et udødelig indre.
View Posts →
1 posts
Tania er fra planeten Terial i stjernesystemet Mirach. Hun er viseforkvinne i Andromeda Council.
View Posts →
1 posts
Steve Abrahams er en 51 år gammel homoseksuell mann som er iferd med å gjennomskue homobevegelsen som en Illuminati agenda, og som mener han har kastet bort livet sitt med perioder med stor pine og følelse av å være fortapt i en verden som har blitt gal. Han er under healing for sine homoseksuelle tendenser, som han mener skyldes arrestert utvikling, og mener det er bedre å våkne opp til sannheten sent enn aldri!
View Posts →
1 posts
Laila er, og har alltid vært, et svært nysgjerrig menneske som søker sannheten om det meste. Hun er pasifistisk anlagt, og mener at nullvekstøkonomi og dypøkologi er framtiden.
View Posts →
1 posts
Er luta lei lavmålet i det offentlige Norge. Vil trekke en linje i sanden og si fra om at nok er nok. Er blitt motstander av vaksiner etter at mange fikk helseplager av svineinfluensavaksinen. Fatter ikke at norske myndigheter og media ikke har lært av vaksineskandalen.
View Posts →
1 posts
"Missdirection is the father of illusion, and certainty is truly it's mother. Acceptence of uncertainty is the path the open minded choose to see through the mist of lies! Maya, the world of illusion, is everywhere! And USA, the home of Hollywood, is truly the masters of Maya.
View Posts →