/

7 ting du kan gjøre for å redde verden

4.3K visninger
4 minutter lesetid
10

Vi setter umåtelig stor pris på din takknemlighet for vår eksistens via din støtte! Som et sannhetssøkende nettmagasin av folket for folket så er ditt bidrag og hjelp vesentlig for Nyhetsspeilets eksistens. Her har du forslag til 7 forskjellige ting du kan gjøre for å hjelpe Nyhetsspeilet.no i sitt arbeide med å skape en ny verden for folket.

Forskjellige folk bidrar på sine områder der de kan, om det gjelder donasjoner, tipse andre om Nyhetsspeilets artikler, skrive artiklene, drifte nettstedet, ta seg av redaksjonsrollen eller hva det nå måtte være. Hvert enkelt ledd er like viktig i helheten av å opplyse folket for å la alle få en mulighet til å se gjennom illusjonene og bli fri.

Nyhetsspeilet.no er og har alltid vært Folkets (r)evolusjon. Vi takker for din takknemlighet for vår eksistens.

Hva kan du gjøre for å redde verden?

I tillegg til eller som et alternativ til å støtte oss med donasjoner så er det en rekke ting du kan gjøre for å hjelpe oss å hjelpe. Det du kan gjøre er å bli en del av Folkets (r)evolusjon ved å gjøre en eller flere av disse 7 tingene:

1. Donere for å holde Nyhetsspeilet.no online for folket

Nyhetsspeilet.no holder seg online for folket utelukkende ved hjelp av dere lesernes økonomiske støtte. Nyhetsspeilet.no er et sannhetssøkende nettmagasin skrevet av folket for folket. Alle forfattere skriver uten vederlag og nettstedet er uten reklame.

Vi trenger din hjelp til å hjelpe! Donasjoner kan gis ved å overføre et valgfritt beløp til bankkonto 97101692187.

Doner gjerne regelmessig hvis du kan.

2. Vær aktiv med kommentarer

Vær aktiv på nettstedet ved å skrive kommentarer på artiklene og svare på andres kommentarer. I tillegg kan du gi forfatter en tilbakemelding via en kommentar om du likte artikkelen.

Husk også å følge oss på Facebook og Twitter slik at du kan være blant de første til å skape liv i kommentarfeltet på nye artikler, samt raskt gi forfatteren din mening om saken. Dette vil kunne motivere skribenten til å publisere flere artikler basert på engasjementet han eller hun mottar.

3. Del artikkelen med omverdenen

Likte du en artikkel? Ønsker du at flere skal få vite om den? Del den med andre på Facebook, Twitter, osv, tips avisene om saken eller skriv den ut. Vi har enkle delingsknapper som du finner nederst i artikkelen.

Å dele våre artikler, gamle som nye, på Facebook og Twitter hjelper enormt i å nå ut til flere lesere blant landets borgere som fremdeles sover. Med liten innsats kan du hjelpe stort.

Jo flere du deler artikkelen med, desto flere vil få muligheten til å se gjennom illusjonene og bli fri.

4. Vær aktiv i nærmiljøet ditt

Heng opp plakater på busskur, send e-post til lokale politikere, gjør det du kan for å vekke opp de sovende. Se mer i artiklene Aktivisme i nærmiljøet og Hva du kan gjøre.

5. Skriv artikler på Nyhetsspeilet.no

Har du en blogg eller har skrevet artikler og informasjon som andre kan ha glede av eller du ønsker å dele din visdom og kunnskaper med andre? Om du dekker globale spørsmål innenfor Samfunn, har et forhold til vår familie fra stjernene innenfor kategorien Kosmos eller har god innsikt innenfor personlig utvikling og Bevissthet så tar vi veldig gjerne imot dine innlegg og publiserer de på Nyhetsspeilet.no. Du kan få mulighet til å skrive inn artiklene og publisere selv i nettmagasinet hvis du ønsker det.

Øverst på siden for Nyhetsspeilets over 130 forfattere ser du hvordan du kan kontakte oss for å bli skribent på Nyhetsspeilet.no.

6. Tips oss om innsideinformasjon

Kjenner du til noe som foregår i det skjulte som du føler bør bli kjent og som er av global betydning for folket? Tips oss! Du kan være anonym hvis ønskelig.

7. Teknisk støtte

Vi tar også gjerne imot kompetent hjelp fra deg med tekniske kunnskaper innenfor servertuning, sikkerhet og SEO. Ønsker du å starte produksjon av T-skjorter og så videre så hjelper vi deg gjerne med en høyoppløselig logo. Kom gjerne med forslag i kommentarfeltet på flere ting som bør inn på denne listen.

Takknemlighet er glede

Jeg ønsker å rette kjærlighet, takknemlighet og glede til deg som besøker Nyhetsspeilet.no og hjelper oss å hjelpe. Det er ikke tilfeldig at du har kommet innom disse sidene og leser noe helt annet enn det massemedia presenterer. Selv om du blir provosert av noen artikler så er det meningen at du er her. Kanskje spesielt hvis så er tilfelle.

Det er lite som ser ut til å være tilfeldig i denne tredje dimensjonen vi eksisterer i. Det virker som vi alle er en del av en større plan, en guddommelig plan. Det er heller ingen tilfeldighet at vi mottar utgifter på hosting av vår server.

Any mind that lacks the spirit of gratitude knows nothing about the feeling of happiness.

Finn din egen sannhet

Nyhetsspeilet.no er og har alltid vært Folkets (r)evolusjon! I fellesskap har nettmagasinet bygd opp sin kraft og innflytelse takket være dere skribenter og lesere. Sammen skapes en enhet med lidenskap og sterke meninger som berører alles hjerter (eller ego).

Hver og en forfatter på dette nettstedet står for sine synspunkter og det er opp til hver enkelt leser å gjøre opp sin egen mening om informasjonen som blir presentert.

Det spiller ingen rolle om hvem som har rett. Det som har betydning er at du får bred nok informasjon til å gjøre opp din egen mening og finn din egen sannhet og ikke den «sannheten» som politikere og massemedia ensidig presenterer.

At du hjelper Nyhetsspeilet.no til å forbli online og tilgjengelig for folket er ytterst vesentlig. Tusen takk for din støtte hvordan nå enn du bidrar!

Ha et fantastisk nu!

“Ingen er mer håpløst undertrykket enn de som feilaktig tror de er fri.”

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

10 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Eirik J
Eirik J
Abonnent
3 år siden

Skriv til dine lokale politikere i formannskapet. Opplys enkelt og greit om PCR-testene, masker, dagsaktuelle saker.
Meld deg inn i ett parti som er imot FN/EU. Bring opp viktige saker som vaksinepass, ACER osv.
Alltid vær hyggelig, politikere blir bare lurt som alle andre, de mener selvsagt godt.
Det handler om å spre fakta – med henvisning til studier og fagfolk.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
4 år siden

IEEE 802.11ad

er identifikasjonen på 5G utstyret (WiFi rutere, etc.) som fasiliterer 60GHz. Dette burde samtlige sjekke hos sin arbeidsgiver, på skolen hvor barna går eller i barnehagen. Er dette installert, krev det fjernet og erstattet. Vil gå så langt at man burde kreve WiFi avinstallert hos arbeidsgiver og dermed burde man selvsagt kable alt hjemme (og be om et abonnement som ikke benytter 5G), slik at man kan ta alle forhåndsregler som er mulig.

“IEEE 802.11ad is an amendment to the IEEE 802.11 wireless networking standard, developed to provide a Multiple Gigabit Wireless System (MGWS) standard at 60 GHz frequency, and is a networking standard for WiGig networks”

https://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11ad

Bjørn Eidsvig
Anonym
8 år siden

Det er bra at flere engasjerer seg i spørsmålet om å redde verden. Det er egentlig bare tre enkle ting som må til:
1. Slutte med opprustnig og krig
2. Prdusere færre barn
3. Moderere forbruket
De to første er det viktigste: Slutter vi med vår opprustning, blir vi en mindre trussel for andre. De slipper dermed å ruste opp fordi de er redd oss, og krigsfaren blir minimalisert.
Folketallreduksjon er enkelt; Forbruket reduseres, utbygningsbehovene elimineres og arbeidsfordelingen blir enklere.
Dermed reduseres også forbruksbehovet.
Dette er en vinn/vinn-situasjon for oss alle. Start md å stanse opprusningen og begrense fødselsincentivene!
Vil du vite mer så følg med i bloggen: redde-verden.com !

o-arv.
o-arv.
Anonym
Svar til  Bjørn Eidsvig
4 år siden

Enklere går det ikke an å si det. Ekstremt bra! Dette er gullkorn!

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  Frank
8 år siden

Hei
Har magrav enheten kommet nå. Ser at det postes videosnutter med fungerende enheter på youtube.

« Forrige artikkel

Hvordan motta nyhetsvarsel på Nyhetsspeilet

Neste artikkel »

Folkets Råd vil erstatte alle regjeringer

10
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x