Du leser nå
3 enkle steg til fri energi for deg

12 minutter lesetid3 enkle steg til fri energi for deg

Vi viser deg hvordan du kan skaffe deg fri energi allerede nå, hva den yter, hva den koster og hvor du kan få kjøpt den.

Endelig kan du skaffe deg fri energi til ditt hus, din bil, campingvogn, hytte eller hva det nå måtte være du trenger energi til – samt mye mer – på 3 enkle steg.

For en presis vurdering av Magrav-enhetenes reelle effekt i praksis, se produkttesten
Test av Magrav Power Universal System hos Nyhetsspeilet.no.

På fredag den 16. oktober 2015 distribuerer Mehran Keshe fra Keshe Foundation under en konferanse i Roma i Italia, ut sitt første parti av fri energi-enheter til verden. Om mannen bak plasmareaktoren leverer som lovet vil dette gi enorme ringvirkninger verden over. Norge og resten av verden kan omsider skru av oljekranene og gå over til fri energi som er 100% ren energi.

Manualen tilgjengelig

Manualen til den serieproduserte Magrav Power plasmareaktoren finner du på Keshe Foundation:
www.keshefoundation.org/magravs

Manualen er en ryddig og oversiktlig guide for hvordan øke belastningen korrekt over 21 dager. Den samme oppskriften bør benyttes for igangsetting av den hjemmelagde magraven. Det er vesentlig at du følger manualen for å bygge opp nanosjiktet i huset ditt riktig og uten å potensielt ødelegge enheten.

Hva yter den?

Keshe har produsert to utgaver av sin plasmaenheten ifølge nettsidene deres. Magrav-Power Universal System er for ditt hus og Magrav-Power Car System er åpenbart for bilen din. Sistnevnte vil gi permanent tilgang på strøm til el-biler, men den vil også skape et plasmafelt rundt bilen din for bensin- og dieselbiler slik at den konsumerer mindre drifstoff. Hvor mye mindre er uklart så langt.

Det vi vet er at når man snakker om plasmaenergi så er det et ukjent begrep for folk flest, men dette er grensesprengende teknologi som vil kunne revolusjonere verden skal vi tro Keshe. Dette er også den første generasjonen som vil bli erstattet av nyere generasjoner med sine forbedringer.

Begge utgavene yter mellom 2,2 – 3,2 kW ut av boksen. Den er derimot reaktiv sier Keshe. Det vil si at den kan gi deg det du ber om hva nå han legger i det. Første utsendelse er 16. oktober 2015 med to påfølgende distribusjoner som kommer kort tid etter dette.

Hva koster den?

Plasmaenheten koster €800 inkludert €300 obligatorisk donasjon.  Pluss levering på €80 utgjør dette kr 8155,- med dagens euro-kurs. Sannelig ikke mye for å oppleve en førstegenerasjons serieprodusert fri energi-enhet. Andregenerasjon av denne enheten er ikke langt unna. Hvor mye kraftigere denne vil bli er så langt ikke avslørt.

Når Staten har krevd 25% mva, så havner du på kr 10.200,- for minimum 2,2 kW med fri energi som i tillegg er mye mer enn fri energi. Mer om det lengre ned.

Hvordan bestille den?

Du kan allerede nå kjøpe fri energi-enheten selv. Følg disse 3 enkle stegene for å bestille din egen plasmaenheten:

 1. Gå til Keshe Foundation sin nettbutikk:
  http://www.keshefoundation.org/webshop/products/kf-products
 2. Velg Magrav-Power Universal System for ditt hus eller Magrav-Power Car System for din bil. Begge enhetene koster det samme. Det vil si €499,99 pluss €300 i obligatorisk donasjon (for at også fattige mennesker skal få tilgang til teknologien). Frakt kommer i tillegg på €80.
 3. Velg Checkout og bekreft bestillingen din. Du vil så få betalingsinformasjon som du kan legge inn som utenlandsbetaling i din nettbank. Betal totalbeløpet fratrukket TAX. I skrivende stund er dette på €879,99 som i dagens kurs utgjør i underkant av kr 8200,-.

Du vil motta en e-post som bekrefter bestillingen. TAX er på 21% i Nederland og utgjør €168. Dette trekker du ifra totalbeløpet ved betaling i din nettbank. Ettersom du bestiller fra Norge så kan lokal mva trekkes fra beløpet og du betaler 25% mva til tollvesenet når enheten kommer til Norge.

Oppgi dette på e-post når du har betalt og sender over kvitteringen på utenlandsbetalingen fra din bank på e-post til webmaster@keshefoundation.org. Om du derimot ønsker å donere ekstra til Keshe Foundation for deres arbeid så kan du betale beløpet fullt ut selvsagt.

Dermed er det bare å vente på at din personlige fri energi-plasmaenhet skal dukke opp på døra di.

Organisasjonen verifisert

Keshe Foundation er registrert som en non-profit organisasjon i Nederland. Jeg har fått den verifisert som autentisk og aktivt i det lokale «Brønnøysundregisteret» i Nederland. På dette lille kontoret sitter det en sekretær og en advokat som administrerer betalingene. Dette kontoret er videre tilknyttet et firma i Belgia som også tilhører Keshe Foundation som ivaretar selve bestillingene.

Denne informasjonen er verifisert med personlig oppmøte i Nederland.

Ifølge Keshe så vil du få igjen pengene om du klager på produktet, men du vil havne på en liste hvor du da ikke får mulighet til å kjøpe den igjen.

Her er Keshe avbildet med plasmareaktoren som lanseres nå.

Her er Keshe avbildet med plasmareaktoren.

Stor betydning for hele menneskeheten

Denne lanseringen er viktigere enn Norges oljefond. Dette er viktigere enn alle lands oljeressurser og de massive inntektene det gir. Inntekter er ikke det som redder verden. Heller tvert imot. Ny tenkning og hensyn til omverden og verdens befolkning er det. Å gå vekk fra begjæret om makt, for å komme høyt oppe i rekkene eller bli statsminister. Å gå vekk fra den gamle tanken om at penger er makt og ønsket om å styre over andre.

Tiden er kommet for å skape en ny verden med en positiv fremtid hvor alle stortrives. Å få inn «politikere» som utelukkende bryr seg om menneskehetens beste, og ikke bare innenfor landets grenser, men for hele menneskeheten på denne planeten. Dette kan i stor grad føre Folkets (r)evolusjon et godt stykke nærmere målet om en bedre verden for menneskeheten.

Landegrenser er kun et verktøy for å kontrollere alle mennesker innenfor denne rammen. Kan du se landegrensene når du ser ut fra vinduet i et fly? Det er kunstig innført for å gi et utvalg personer herskemulighet innenfor disse grensene.

Keshe ønsker med lanseringen å oppnå fred verden over. Teknologien bak hans plasmaenhet hevdes å være raskere enn lysets hastighet og han ønsker å bruke denne plasmaenheten som et middel for å skape verdensfred på fredskonferansen i Roma i Italia.

Den eneste måten representantene fra hvert land kan motta en enhet på er å undertegne en World Peace Treaty, altså en avtale om verdensfred. Det er vel tvilsomt om dette er nok til å få de oljeproduserende landene til å smile og takke ja, men det er veien å gå. Keshe er en modig mann som baner vei for mange andre oppfinnere, vitenskapsmenn og forskere som har fått undertrykt sine oppfinnelser og kurer til fordel for store bedrifters innbitte motstand mot å gå glipp av enorme inntekter. At det er på bekosning av planeten og menneskeheten er sekundært.

Keshe gjentok mange ganger at det ikke har noe å si om et land signerer fredsavtalen eller ei. Enheten lanseres på verdensbasis uansett. Keshe sier at i løpet av de neste 6 til 12 månedene vil vår verden ha endret seg dramatisk til det bedre ettersom produksjonsmulighetene vil lage nok enheter for hele verden.

Om norske politikere på fredag går ut og stiller seg positivt til dette og massemedia faktisk dekker Keshe sin betydningsfulle lansering så blir jeg særdeles overrasket. Du kan uansett lese det først her hvor vi dekker alt relatert til den store verdensomspennende oppvåkningen vi er så heldige å være en del av, takket være alle sannhetssøkende forfatterene som bidrar med sin viten og pennen som sitt sverd på Nyhetsspeilet.no.

Deles ut gratis til fattige

keshegeneratorillEn rekke presidenter vil motta plasmaenheten på fredag inkludert president Obama, Putin og Kinas leder. Ifølge Keshe så vil 2000 plasmaenheter bli delt ut gratis i fattige strøk i Filipinene og i Italia. Paller med plasmaenhetene vil bli plassert ut i gatene for å la folket få fri tilgang på de.

Du som har bestilt enheten allerede eller kjøper den nå er de som betaler for at dette er mulig. Prisen på plasmaenheten vil gå ned fra €500 til €100 om kort tid. Over tid ønsker Keshe at den skal kun koste €10.

Keshe Foundation er som nevnt en non-profit organisasjon og enheten er laget for å sette verdens befolkning fri fra strevet om å overleve og å redusere fokuset på penger for å betale dine regninger.

Hvem er Keshe?

Mehran Tavakoli Keshe ble født i Iran i 1958. Som sønn av en røntgenstråleingeniør ble han introdusert til en verden av kjernefysisk vitenskap i veldig ung alder. I 1981 tok han eksamen som kjernefysisk ingeniør spesialisert innenfor reaktorteknologi hos Queen Mary College i University of London.

Siden den gangen er årene benyttet til å ferdigstille et system for produksjon av gravitasjon og energi ved bruk av radioaktiv hydrogendreven reaktor som er ren og sikker. Han har dekket alle aspekter av designet med et nytt plasmanukleær system fra idé til sluttprodukt. Dette har inkludert design, innhold, testing og praktisk bruk.

Siden 2002 har han konsentrert sitt fokus på å ferdigstille sin teknologi for lansering til verdens befolkning, vitenskapens verden og industrien.

I forbindelse med den verdensomspennende lanseringen hevder han at 10% av verden ikke lengre vil trenge drivstoff innen slutten av oktober. Han er trolig vel optimistisk, men innehar solide, positive visjoner for verden.

Ingen patent på plasmareaktoren

Det er verdt å merke seg at han ikke har tatt patent på oppfinnelsen eller noen som helst rettigheter på den. Ingen andre kan heller kreve rettigheter på den. Du kan fritt lage enheten selv basert på hans tegninger om du innehar kompetansen eller kjøpe den av Keshe om du ikke kan.

Lanseringen vil kunne innføre fred og frihet for alle på denne planeten etter hvert som sannheten om undertrykkelsen av fri energi og svært mye annet kommer frem i lyset.

Keshe sammenlignes med å være nåtidens Tesla.

Keshe sammenlignes med å være nåtidens Tesla.

Mye mer enn fri energi

Det som kommer frem under 82nd Knowledge Seekers Workshop den 7. oktober 2015 er at plasmareaktoren kan gjøre mye mer enn bare å gi deg fri energi. Under foredraget så snakker Keshe med en testbruker via internett. Personen er en tidlig bruker av plasmaenheten. Det som kommer frem fra denne personens erfaringer er oppsiktsvekkende.

Ifølge pilotbrukeren har plasmaenheten også følgende egenskaper ut over å gi fri energi:

 • Gir vann smak
  Man opplever ulik smak avhengig av når på dagen du drikker. Vannet kan eksempelvis få en søt smak av mango. Plasmaenheten har en form for bevissthet/intelligens som gjør at den ser hva kroppen din trenger.
 • Mindre behov for å spise
  Testpersonen og hans familie spiser langt mindre på daglig basis. Plasmaenheten påvirker kroppen ved at den absorberer energi fra enheten og dermed trenger å innta mindre energi via mat.
 • Bedre helse
  Den kan gjøre deg frisk. Testpersonens datter ble forkjølet på skolen en dag, men ble frisk etter at hun kom hjem og fikk servert en kopp te med vann påvirket av plasmaenheten.
 • Astralreise
  Plasmaenheten gjør det enklere for deg å oppleve å astralreise hvor som helst i verden med din bevissthet mens din fysiske kropp sover.
 • Fysisk manifestering
  Testbrukeren Sai Baba klarte å produsere hva som helst – diamanter, blomster, etc i sin høyre hånd med plasmareaktorens påvirkning av tankens kraft.

Disse tingene høres svært søkt ut og er vanskelig å tro. Dog kommer dette og mer frem under den 82. workshopen som du kan se nedenfor.

Hvis du gjør undersøkelser rundt plasmaenergi så vil du se at den har en avgjørende betydning i våre fysiske kropper og fysiske virkelighet ellers samt at den har en vesentlig rolle i universet som helhet.

Det som kommer frem fra Keshe er at plasmareaktoren er reaktiv. Det vil si at den registrerer og responderer på brukerens bevissthet og vibrasjon. Enkelt sagt så kan vi kommunisere med plasmaenheten og resultatet blir deretter. Om det betyr at den fungerer for en våken og åpen person, mens skeptikerene vil slite med å oppnå noe som helst vil vi få klarhet i om kort tid.

Prinsippet er slik at om du velger å gi positive følelser til plasmaenheten så vil den respondere og gi tilbake. Dette er en formel som den tradisjonelle vitenskapen ikke inkluderer i sine beregninger, men kalles ubetinget kjærlighet og er en av de fundamentale byggesteinene for hvordan universet er konstruert og utformet.

Se Keshe og hør hans egne ord

Har du fremdeles stor tvil? Hør på ordene til Keshe selv og gjør opp din egen mening. Videoen nedenfor er et foredrag fra 80th Knowledge Seekers Workshop avholdt 24. september 20015. Den varer i 2 timer og 37 minutter, men jeg kan anbefale at du som et minimum ser den første halvtimen så får du avgjøre selv om interessen og troverdigheten opprettholdes for å se hele opptaket.

Om du ønsker å se den 82. workhop’en fra 7. oktober 2015 hvor han demonstrerer plasmareaktoren med ledningene synlig så kan du gå til følgende lenke. Denne krever en registrering:

http://livestream.com/accounts/15210385/events/4353996/videos/101401819

Igjen kan jeg anbefale at du ser minst den første halvtimen av dette over 3 timer lange foredraget. Dog trengs mye tid for å forklare kompleksiteten i enkeltheten av plasmareaktoren så tiden er vel brukt for å få med seg helheten i Keshes budskap og teknologi.

 

Flere utviklere av fri energi

Keshe er ikke den eneste som står på trappene med fri energi eller plasmareaktorer. I dette Russia Today-innslaget ser vi hvordan en gruppe amerikanske oppfinnere og vitenskapsmenn har sin variant av plasmaenergien under utvikling.

Ellers har vi siden Nikolas Teslas tid (og før det) hatt fungerende oppfinnelser med fri energi som har blitt undertrykt på bekosning av noen få personers behov for penger.

Les mer om dette i artiklene nedenfor:

Fri energi undertrykkes brutalt

Fem former for fri energi

Hvorfor forties Nikolas Tesla – tidenes oppfinnergeni?

Walter Russell: Et forbilde langt forut for sin tid

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
72%
Opplysende
9%
Inne på noe
0%
Usikker
3%
Dårlig
3%
Om forfatter
Frank Aune
Frank Aune er grunnlegger og sjefsredaktør av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

Kommentarer

43 kommentarer på "3 enkle steg til fri energi for deg"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste