Du leser nå
3 enkle steg til fri energi for deg

12 minutter lesetid3 enkle steg til fri energi for deg

Vi viser deg hvordan du kan skaffe deg fri energi allerede nå, hva den yter, hva den koster og hvor du kan få kjøpt den.

Endelig kan du skaffe deg fri energi til ditt hus, din bil, campingvogn, hytte eller hva det nå måtte være du trenger energi til – samt mye mer – på 3 enkle steg.

For en presis vurdering av Magrav-enhetenes reelle effekt i praksis, se produkttesten
Test av Magrav Power Universal System hos Nyhetsspeilet.no.

På fredag den 16. oktober 2015 distribuerer Mehran Keshe fra Keshe Foundation under en konferanse i Roma i Italia, ut sitt første parti av fri energi-enheter til verden. Om mannen bak plasmareaktoren leverer som lovet vil dette gi enorme ringvirkninger verden over. Norge og resten av verden kan omsider skru av oljekranene og gå over til fri energi som er 100% ren energi.

Manualen tilgjengelig

Manualen til den serieproduserte Magrav Power plasmareaktoren finner du på Keshe Foundation:
www.keshefoundation.org/magravs

Manualen er en ryddig og oversiktlig guide for hvordan øke belastningen korrekt over 21 dager. Den samme oppskriften bør benyttes for igangsetting av den hjemmelagde magraven. Det er vesentlig at du følger manualen for å bygge opp nanosjiktet i huset ditt riktig og uten å potensielt ødelegge enheten.

Hva yter den?

Keshe har produsert to utgaver av sin plasmaenheten ifølge nettsidene deres. Magrav-Power Universal System er for ditt hus og Magrav-Power Car System er åpenbart for bilen din. Sistnevnte vil gi permanent tilgang på strøm til el-biler, men den vil også skape et plasmafelt rundt bilen din for bensin- og dieselbiler slik at den konsumerer mindre drifstoff. Hvor mye mindre er uklart så langt.

Det vi vet er at når man snakker om plasmaenergi så er det et ukjent begrep for folk flest, men dette er grensesprengende teknologi som vil kunne revolusjonere verden skal vi tro Keshe. Dette er også den første generasjonen som vil bli erstattet av nyere generasjoner med sine forbedringer.

Begge utgavene yter mellom 2,2 – 3,2 kW ut av boksen. Den er derimot reaktiv sier Keshe. Det vil si at den kan gi deg det du ber om hva nå han legger i det. Første utsendelse er 16. oktober 2015 med to påfølgende distribusjoner som kommer kort tid etter dette.

Hva koster den?

Plasmaenheten koster €800 inkludert €300 obligatorisk donasjon.  Pluss levering på €80 utgjør dette kr 8155,- med dagens euro-kurs. Sannelig ikke mye for å oppleve en førstegenerasjons serieprodusert fri energi-enhet. Andregenerasjon av denne enheten er ikke langt unna. Hvor mye kraftigere denne vil bli er så langt ikke avslørt.

Når Staten har krevd 25% mva, så havner du på kr 10.200,- for minimum 2,2 kW med fri energi som i tillegg er mye mer enn fri energi. Mer om det lengre ned.

Hvordan bestille den?

Du kan allerede nå kjøpe fri energi-enheten selv. Følg disse 3 enkle stegene for å bestille din egen plasmaenheten:

 1. Gå til Keshe Foundation sin nettbutikk:
  http://www.keshefoundation.org/webshop/products/kf-products
 2. Velg Magrav-Power Universal System for ditt hus eller Magrav-Power Car System for din bil. Begge enhetene koster det samme. Det vil si €499,99 pluss €300 i obligatorisk donasjon (for at også fattige mennesker skal få tilgang til teknologien). Frakt kommer i tillegg på €80.
 3. Velg Checkout og bekreft bestillingen din. Du vil så få betalingsinformasjon som du kan legge inn som utenlandsbetaling i din nettbank. Betal totalbeløpet fratrukket TAX. I skrivende stund er dette på €879,99 som i dagens kurs utgjør i underkant av kr 8200,-.

Du vil motta en e-post som bekrefter bestillingen. TAX er på 21% i Nederland og utgjør €168. Dette trekker du ifra totalbeløpet ved betaling i din nettbank. Ettersom du bestiller fra Norge så kan lokal mva trekkes fra beløpet og du betaler 25% mva til tollvesenet når enheten kommer til Norge.

Oppgi dette på e-post når du har betalt og sender over kvitteringen på utenlandsbetalingen fra din bank på e-post til webmaster@keshefoundation.org. Om du derimot ønsker å donere ekstra til Keshe Foundation for deres arbeid så kan du betale beløpet fullt ut selvsagt.

Dermed er det bare å vente på at din personlige fri energi-plasmaenhet skal dukke opp på døra di.

Organisasjonen verifisert

Keshe Foundation er registrert som en non-profit organisasjon i Nederland. Jeg har fått den verifisert som autentisk og aktivt i det lokale «Brønnøysundregisteret» i Nederland. På dette lille kontoret sitter det en sekretær og en advokat som administrerer betalingene. Dette kontoret er videre tilknyttet et firma i Belgia som også tilhører Keshe Foundation som ivaretar selve bestillingene.

Denne informasjonen er verifisert med personlig oppmøte i Nederland.

Ifølge Keshe så vil du få igjen pengene om du klager på produktet, men du vil havne på en liste hvor du da ikke får mulighet til å kjøpe den igjen.

Her er Keshe avbildet med plasmareaktoren som lanseres nå.

Her er Keshe avbildet med plasmareaktoren.

Stor betydning for hele menneskeheten

Denne lanseringen er viktigere enn Norges oljefond. Dette er viktigere enn alle lands oljeressurser og de massive inntektene det gir. Inntekter er ikke det som redder verden. Heller tvert imot. Ny tenkning og hensyn til omverden og verdens befolkning er det. Å gå vekk fra begjæret om makt, for å komme høyt oppe i rekkene eller bli statsminister. Å gå vekk fra den gamle tanken om at penger er makt og ønsket om å styre over andre.

Tiden er kommet for å skape en ny verden med en positiv fremtid hvor alle stortrives. Å få inn «politikere» som utelukkende bryr seg om menneskehetens beste, og ikke bare innenfor landets grenser, men for hele menneskeheten på denne planeten. Dette kan i stor grad føre Folkets (r)evolusjon et godt stykke nærmere målet om en bedre verden for menneskeheten.

Landegrenser er kun et verktøy for å kontrollere alle mennesker innenfor denne rammen. Kan du se landegrensene når du ser ut fra vinduet i et fly? Det er kunstig innført for å gi et utvalg personer herskemulighet innenfor disse grensene.

Keshe ønsker med lanseringen å oppnå fred verden over. Teknologien bak hans plasmaenhet hevdes å være raskere enn lysets hastighet og han ønsker å bruke denne plasmaenheten som et middel for å skape verdensfred på fredskonferansen i Roma i Italia.

Den eneste måten representantene fra hvert land kan motta en enhet på er å undertegne en World Peace Treaty, altså en avtale om verdensfred. Det er vel tvilsomt om dette er nok til å få de oljeproduserende landene til å smile og takke ja, men det er veien å gå. Keshe er en modig mann som baner vei for mange andre oppfinnere, vitenskapsmenn og forskere som har fått undertrykt sine oppfinnelser og kurer til fordel for store bedrifters innbitte motstand mot å gå glipp av enorme inntekter. At det er på bekosning av planeten og menneskeheten er sekundært.

Keshe gjentok mange ganger at det ikke har noe å si om et land signerer fredsavtalen eller ei. Enheten lanseres på verdensbasis uansett. Keshe sier at i løpet av de neste 6 til 12 månedene vil vår verden ha endret seg dramatisk til det bedre ettersom produksjonsmulighetene vil lage nok enheter for hele verden.

Om norske politikere på fredag går ut og stiller seg positivt til dette og massemedia faktisk dekker Keshe sin betydningsfulle lansering så blir jeg særdeles overrasket. Du kan uansett lese det først her hvor vi dekker alt relatert til den store verdensomspennende oppvåkningen vi er så heldige å være en del av, takket være alle sannhetssøkende forfatterene som bidrar med sin viten og pennen som sitt sverd på Nyhetsspeilet.no.

Deles ut gratis til fattige

keshegeneratorillEn rekke presidenter vil motta plasmaenheten på fredag inkludert president Obama, Putin og Kinas leder. Ifølge Keshe så vil 2000 plasmaenheter bli delt ut gratis i fattige strøk i Filipinene og i Italia. Paller med plasmaenhetene vil bli plassert ut i gatene for å la folket få fri tilgang på de.

Du som har bestilt enheten allerede eller kjøper den nå er de som betaler for at dette er mulig. Prisen på plasmaenheten vil gå ned fra €500 til €100 om kort tid. Over tid ønsker Keshe at den skal kun koste €10.

Keshe Foundation er som nevnt en non-profit organisasjon og enheten er laget for å sette verdens befolkning fri fra strevet om å overleve og å redusere fokuset på penger for å betale dine regninger.

Hvem er Keshe?

Mehran Tavakoli Keshe ble født i Iran i 1958. Som sønn av en røntgenstråleingeniør ble han introdusert til en verden av kjernefysisk vitenskap i veldig ung alder. I 1981 tok han eksamen som kjernefysisk ingeniør spesialisert innenfor reaktorteknologi hos Queen Mary College i University of London.

Siden den gangen er årene benyttet til å ferdigstille et system for produksjon av gravitasjon og energi ved bruk av radioaktiv hydrogendreven reaktor som er ren og sikker. Han har dekket alle aspekter av designet med et nytt plasmanukleær system fra idé til sluttprodukt. Dette har inkludert design, innhold, testing og praktisk bruk.

Siden 2002 har han konsentrert sitt fokus på å ferdigstille sin teknologi for lansering til verdens befolkning, vitenskapens verden og industrien.

I forbindelse med den verdensomspennende lanseringen hevder han at 10% av verden ikke lengre vil trenge drivstoff innen slutten av oktober. Han er trolig vel optimistisk, men innehar solide, positive visjoner for verden.

Ingen patent på plasmareaktoren

Det er verdt å merke seg at han ikke har tatt patent på oppfinnelsen eller noen som helst rettigheter på den. Ingen andre kan heller kreve rettigheter på den. Du kan fritt lage enheten selv basert på hans tegninger om du innehar kompetansen eller kjøpe den av Keshe om du ikke kan.

Lanseringen vil kunne innføre fred og frihet for alle på denne planeten etter hvert som sannheten om undertrykkelsen av fri energi og svært mye annet kommer frem i lyset.

Keshe sammenlignes med å være nåtidens Tesla.

Keshe sammenlignes med å være nåtidens Tesla.

Mye mer enn fri energi

Det som kommer frem under 82nd Knowledge Seekers Workshop den 7. oktober 2015 er at plasmareaktoren kan gjøre mye mer enn bare å gi deg fri energi. Under foredraget så snakker Keshe med en testbruker via internett. Personen er en tidlig bruker av plasmaenheten. Det som kommer frem fra denne personens erfaringer er oppsiktsvekkende.

Ifølge pilotbrukeren har plasmaenheten også følgende egenskaper ut over å gi fri energi:

 • Gir vann smak
  Man opplever ulik smak avhengig av når på dagen du drikker. Vannet kan eksempelvis få en søt smak av mango. Plasmaenheten har en form for bevissthet/intelligens som gjør at den ser hva kroppen din trenger.
 • Mindre behov for å spise
  Testpersonen og hans familie spiser langt mindre på daglig basis. Plasmaenheten påvirker kroppen ved at den absorberer energi fra enheten og dermed trenger å innta mindre energi via mat.
 • Bedre helse
  Den kan gjøre deg frisk. Testpersonens datter ble forkjølet på skolen en dag, men ble frisk etter at hun kom hjem og fikk servert en kopp te med vann påvirket av plasmaenheten.
 • Astralreise
  Plasmaenheten gjør det enklere for deg å oppleve å astralreise hvor som helst i verden med din bevissthet mens din fysiske kropp sover.
 • Fysisk manifestering
  Testbrukeren Sai Baba klarte å produsere hva som helst – diamanter, blomster, etc i sin høyre hånd med plasmareaktorens påvirkning av tankens kraft.

Disse tingene høres svært søkt ut og er vanskelig å tro. Dog kommer dette og mer frem under den 82. workshopen som du kan se nedenfor.

Hvis du gjør undersøkelser rundt plasmaenergi så vil du se at den har en avgjørende betydning i våre fysiske kropper og fysiske virkelighet ellers samt at den har en vesentlig rolle i universet som helhet.

Det som kommer frem fra Keshe er at plasmareaktoren er reaktiv. Det vil si at den registrerer og responderer på brukerens bevissthet og vibrasjon. Enkelt sagt så kan vi kommunisere med plasmaenheten og resultatet blir deretter. Om det betyr at den fungerer for en våken og åpen person, mens skeptikerene vil slite med å oppnå noe som helst vil vi få klarhet i om kort tid.

Prinsippet er slik at om du velger å gi positive følelser til plasmaenheten så vil den respondere og gi tilbake. Dette er en formel som den tradisjonelle vitenskapen ikke inkluderer i sine beregninger, men kalles ubetinget kjærlighet og er en av de fundamentale byggesteinene for hvordan universet er konstruert og utformet.

Se Keshe og hør hans egne ord

Har du fremdeles stor tvil? Hør på ordene til Keshe selv og gjør opp din egen mening. Videoen nedenfor er et foredrag fra 80th Knowledge Seekers Workshop avholdt 24. september 20015. Den varer i 2 timer og 37 minutter, men jeg kan anbefale at du som et minimum ser den første halvtimen så får du avgjøre selv om interessen og troverdigheten opprettholdes for å se hele opptaket.

Om du ønsker å se den 82. workhop’en fra 7. oktober 2015 hvor han demonstrerer plasmareaktoren med ledningene synlig så kan du gå til følgende lenke. Denne krever en registrering:

http://livestream.com/accounts/15210385/events/4353996/videos/101401819

Igjen kan jeg anbefale at du ser minst den første halvtimen av dette over 3 timer lange foredraget. Dog trengs mye tid for å forklare kompleksiteten i enkeltheten av plasmareaktoren så tiden er vel brukt for å få med seg helheten i Keshes budskap og teknologi.

 

Flere utviklere av fri energi

Keshe er ikke den eneste som står på trappene med fri energi eller plasmareaktorer. I dette Russia Today-innslaget ser vi hvordan en gruppe amerikanske oppfinnere og vitenskapsmenn har sin variant av plasmaenergien under utvikling.

Ellers har vi siden Nikolas Teslas tid (og før det) hatt fungerende oppfinnelser med fri energi som har blitt undertrykt på bekosning av noen få personers behov for penger.

Les mer om dette i artiklene nedenfor:

Fri energi undertrykkes brutalt

Fem former for fri energi

Hvorfor forties Nikolas Tesla – tidenes oppfinnergeni?

Walter Russell: Et forbilde langt forut for sin tid

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
70%
Opplysende
9%
Inne på noe
0%
Usikker
2%
Dårlig
6%
Om forfatter
Frank Aune
Frank Aune er grunnlegger og administrator av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

46
Kommentarer

avatar
24 Comment threads
22 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
23 Comment authors
Torunn ØklandSigurd MellqvistsjarlFrank AuneSven Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Brandulph
Skribent

«Testbrukeren Sai Baba klarte å produsere hva som helst – diamanter, blomster, etc i sin høyre hånd med plasmareaktorens påvirkning av tankens kraft.»
:-) Jeg er redd for at denne artikkelen ikke vil gavne ‘Nyhetsspeilets’ renomme. ;-)

John Eiliv Rindøien
Anonym

Brandulph ! hør no her altså :) ….. : hele dette universet er på et vis et levende vesen , og til og med vann / frossne vannkrystaller skifter utseende etter hva de eksponeres for . : se her : https://www.youtube.com/watch?v=RVWjQlOk5pU
-eller søk på youtube etter «water has memory» .. .. ..: vi er mao. alle skapt av samme stjernestøv, med en fysisk kropp som inneholder ca 70%vann
dette er noe som er fjernet, og skjult for oss i skolen, slik at vi skal bli enkle å håndtere !
hva mer av magnetiske, og gravitasjonskrefter, og lys osv. påvirkninger, er det vi ikke har peiling på ? . Det finnes sikkert flere bibliotek
med informasjoner, som vi kunne ha hatt nytte av.
Det beste er at vi har såpass lite kunnskap, at vi ikke begynner å tenke på å utvide og benytte våre muligheter/skjulte tallenter !
Dermed har vi blitt gjort til slaver, som har den friheten å avgi en stemme på et parti blandt et korrupt menneskehandelsystem,fundamentert
i verdipapiriseringen av mennesker til inntekt for et monopolsystem av et korporasjonsvelde, hvor mennesker settes opp mot hverandre, og til å spionere, og angi hverandre til inntekt for å holde liv i mafiakorporasjonen.
Noen sørger enten vi vil eller ikke i at historien gjentar seg ! – og alle med snev av fornuft som ikke er fullstendig tomme i nøtta skjønner at man tar ikke 100 gule maur, og tror at man skal integrere dem i en maurtue med sorte maur !
man trenger ikke å vere adjunkt, eller proffessor, eller jurist for å skjønne det, men det er hva regjæringene bedriver , som de fleste her i landet har stemt på…..: I tillegg har vi en helvetes idiot som reiser rundt, og promoterer våpensalg i utlandet, under dekke av at det er bra for Norsk økonomi. Mens når flyktningestrømmen brer seg oppover Europa, da skal vi trå til med en dugnad for å løse den, og åpne våre hjem !
Sett fra det pungt at alt dreier seg om verdipapirhåndtering, er nok politikkernes uttalelser helt greie, men sett utifra, at vi alle deler på samme romskip, blir det helt enkellt at vi kriger i dag, og vi tar våpenhvile i morgen…… rett og slett fullstendig hjerneløst praktisk foretak, som befolkningen er tvunget inn i å ikke blande seg inn i , fordi disse bilaterale idiotiske politikkerne later som de svever i viktige arbeidsoppgaver, mens de hånflirer når de sitter på dass !
Keshe kommer til å ta knekken på Virusene : AMEN !!

Hans Gaarder
Skribent

Såvidt jeg har oppfattet så har det vært mye «prat» fra Mr. Keshe, som utvilsomt er en edel og svært kompetent person med de beste intensjoner.

Så flott at det omsider blir levert hi-tech hardware fra Keshe & Co: «The proof of the pudding is in the eating»! :)

Jeg prøvde å google opp noen som benytter Keshe-duppeditter i praksis, men fant ingen ved første forsøk.

Hvis andre kan finne Keshe-brukeres erfaringer, så legg gjerne ut litt omtalt av det med lenker her under denne artikkelen.

Finnes det Fri Energi teknologi her på Jorda? Ja, utvilsomt!

Terje
Abonnent
Terje

Om dette produktet virker vet jeg ikke, men det som hadde vært av interesse er om noen hadde gått sammen på Nyhetsspeilet og kjøpt inn dette produktet og laget en type dokumentasjon som kunne vært utgitt her på Nyhetsspeilet for å se om dette produktet lever opp til det som Keche lover. jeg er villig og gå inn med 500 kr for et spleiselag og da trenger vi og være rundt 16 personer for og teste ut produktet sammen….. Hva sier dere folkens?

John Eiliv Rindøien
Anonym

hvis dere sjekker / lytter til https://www.youtube.com/watch?v=XvWOzUvoUqo (82nd Knowledge Seekers Workshop RAW)
vil prisen falle fra 800 Euro, til 100 Euro i løpet av året, og til 20 USD, i løpet av kommende år !
-jeg tror vi heller må orge en gruppe, som kan oversette/ jobbe med MAGRAV på Norsk !
-flest mulig bør følge med på direktesending på Fredag / Livefeed fra Technology for world peace konferansen !!

John Eiliv Rindøien
Anonym

jeg har funnet denne kommentaren fra Keshe i PDF format, som jeg tror vil vere viktig å ha kjennskap til : Se Selv ! :http://www.keshefoundation.org/images/images%20of%20pdfs/Aninsightintothefuture_ed.pdf

John Eiliv Rindøien
Anonym

Jeg har faktisk stor tro på Keshe !, selv om jeg ikke forstår hvordan magnetiske, og gravitasjonskrefter fungerer i hverdagen. : Keshe sier han med å lansere plasmareaktoren/generatoren har fullført sitt oppdrag her … … Og han sier at han har gitt oss alle JackpotGevinsten !: så får vi se hvordan vi alle kan takle «Friheten» , eller om vi må holde Jens Stoltenberg, eller Onkel Politi i hånden, for å klare oss i Universet !
Vi er alle konstruert ut i fra universelle krefter av plasma !, og vi kan med Keshes plasmagenerator faktisk oppnå den samme friheten som alle planter har på planeten ! de lever uten presidenter, og regninger, eller skatter osv !
Alt det umulige var i såfall bare skremselspropaganda » as usuall» ;)
Jeg koster på å ønske Eliten Godt Nyttår ;)

Jehova
Abonnent

Bare lureri, At nyhetsspeilet publiserer en slik scam sier sitt. Foreslaarat at nyhetsspeilet bestiller fri energi plasma eneheten, saa kan de skrive om vilken scam dette er etterpaa. Man har et viss ansvar naar man driver innen nyhetsmedia.

Balle Clorin
Abonnent
Balle Clorin

Hvordan vet du at det bare er lureri?
Ja, noen folk har bestilt, og oppfølgende artikkel skal komme.

Jehova
Abonnent

«jeg kan se det» noe som genererer 2,2 kW og ser slik ut. ville brent opp med en gang viss det i hele tatt tilfelle.

Jehova
Abonnent

http://revolution-green.com/crowd-funding-for-keshe-scam/

Keshe History

The following appeared recently in an article from PESWIKI and was supplied by Clay Graner.

Keshe originally announced these generators in April 2011:

The Foundation submits for sale as of today for delivery early next year [2012] the following:

Portable 3-4 KW power systems on DC and AC 24 hours a day supply for the value of 5000 euros.

(Keshe on 04/11/2011)

Later he postponed the delivery from early 2012 to December 2012 (1st delay). He repeatedly confirmed this date throughout 2012, until December 21st (2nd delay):

[W]e have redesigned and corrected a number of systems in the reactor in order to comply with all international laws with respect to the use and safety of the systems.

Because of these adjustments, we have to delay the delivery of the systems by 45-60 days from 31.12.2012.

(Keshe on 12/21/2012)

He didn’t keep this date (about end of February) either (3rd delay):

Due to delivery from suppliers for some parts of the new [vacuum] seal systems we are behind the testing and releasing the generators.

Once we receive the newly manufactured parts in the second week of March from the manufactures: It will take us another 15 to 30 days to test and finally release the generators.

(Keshe on 02/26/2013)

He didn’t keep this date (about mid April) either (4th delay):

The non-nuclear reactor that is the basis of the power generator was received from the manufacturers this week.

The reactor will be put through the setting and start-up processes in the next 2- 3 weeks.

Following this the Foundation starts the full testing of the new system and during this phase starts developing the plasma in the core using the non-nuclear material core.

We will report the results to the forum by the end of May.

(Keshe on 04/17/2013)

At this point he stops talking about an actual delivery date (although he was allegedly already in the mass production phase months before, and has collected tens of thousands of Euros in deposit payments) and promises only “test results”.

He didn’t keep this date (end of May) either (5th delay):

Actually in next four weeks we should be going into the test mode, and about three, four weeks later we should be able to show, I hope, the first video.

(Keshe on 05/22/2013)

He didn’t keep this date (about mid July) either (6th delay):

The reactor is now going through initial testing and then test for full load will start in the coming weeks.

We should be able to confirm the testing process, results and the working of the systems with release of videos in the next 6-8 weeks.

(Keshe on 07/19/2013)

He didn’t keep this date (about mid September) either (7th delay):

The work with the new non- nuclear reactor for production of energy starts today after 4 weeks of redesigning the reactor systems.

We shall post the results in the coming weeks.

(Keshe on 10/17/2013)

The term “coming weeks” is rather vague, but a timeframe of about one to four weeks would probably be a reasonable association. A timeframe of more than two months is IMO definitely not covered by the colloquial meaning of “coming weeks” (among other things because it is already in the range of “coming months”). Therefore:

He didn’t keep this date (about mid November) either (8th delay):

The Keshe Foundation will make full disclosure about test results and the delivery of the non-nuclear power generator on 19,12,2013.

I hope all will be satisfied with our disclosure about power generator.

(Keshe on 11/19/2013)

Robert Dave Myrland
Abonnent

Selv om du muligens kan ha rett i at dette er lureri er din antagelse om at dette ville brent opp helt bak mål og om det er begrunnelsen for din antagelse at det er lureri så er du ute å sykkler i fylla for 2.2 KW er aldri nok til å brenne opp et kammer lagd av metall. Hva slags regnestykke bruker du for å si dette? 2.2KW er svært lite men ja varmeutvikkling vil det alltid være, ingen tvil om det.

Ved 2.2KW load blir en motor på 5.5KW aldri varmere en 110 grader. Magnetfeltet kutter ut ved ca 220 grader eller før…

Dessuten viss det var slik at dette ville ha en liten sjangs for å brenne opp (om det vriker da) så er kjøling et svært lite problem som ikke ville ta noe lang tid å impentere i konstruksjonen. Kanskje 5 arbeidstimer som max for å få den kjølingen som trengs so NO BIG DEAL whatsoever med den saken.

Jeg tror personlig ingeting om denne dubeditten for nå og holder meg passiv til saken. Intill jeg får snakket med Hector Peres Torres med flere om saken så skal jeg ikke si at det ikke virker eller at det virker.

Personling har jeg større tro på Medlemmene av Panacea University hvor størstedelen av medlemene på Yahoo groups har holdt på med fri energi forskning siden tidlig på 80 tallet og titals tusen medlemmer som tilsammen har flere hundre tusen timer med bygging og forskning innnen fri energi systemer (CLS).

Denne gruppa er veldig vitende innen faget og mange av dem har doktorgrader innen mekanikk, elektronik, mattematikk, osv…

Jeg har jobbet hardt i årevis for å komme videre med mine egne studier innen fri energi forskning, jeg har vært på tomgang i mange år nå og vil enda være det et par år fremover. Men jeg ser en ende på problemet pga hard jobbing her nede i Philippines hvor jeg bor. Jeg starter gjennomsnittlig en forettning hver 5 mnd her nede, 90% av inntekten går til å bygge opp et fri energi fond og med dagens utvikkling og hastighet skal jeg kunne være i boks med første betalte flybiletter, leilighet osv for å huse fri energi forskere fra USA, mm til å komme ned hit til philippinene for å komme igang her nede.

Jeg er vel vitende av risikoen for dette og muslimene er og vil bli et stort problem når dem finner ut hva som foregår. Likevel er det verdt det og kona har flere tusen dekar med land som jeg kan bygge fri energi lokaler på og også fabrikk.

Det som det Norske folk skulle kunne få til med litt innsats er å lage et fri energi fond, bygge opp et fond som støttes av folk fra hele landet, hver person gir 50 kroner eller noe sånt og lage det på en slik måte at ingen kan røre pengene uten medhold av eks 10 stykker som er håndplukket fra de som selv gir penger til fondet. Et stemme system på en måte, hvor folk som har støttet fondet får være med på å stemme in hvem som skal styre fondet. Fondet kan ikke røres uten at alle «folkevalgte» er ening i det og penger kan eksempelvis ikke røres til å kjøpe en TV eller et Kjøleskap, osv.

Pengene kan ikke røres til annet en fri energi, PUNKTUM og skal pengene brukes til fri energi kreves det som et minimum at en prototype, ferdig eller ikke, kan bevise mere watt ut en hva som puttes in.

Slik vil jeg gjøre det med mitt eget fond og jeg vil putte in veldig kunnskaps rike personer i komiteen som kan ta avgjørelser på området.

Dette kan vi gjøre om vi VIL men det kommer aldri til å hende noe i Norge om man er sofa politikker.

Jeg på min side kan bla bla dagen lang, ingen tror meg før beviser så det eneste jeg kan si er at mine intensjoner er gode og jeg prøver virkelig hardt og nå begynner det å løsne her og kona hjelper meg med saken også og det er å håpe at når tiden er inne så kan det norske folk også hjelpe meg.

Men uansett hjelp så kan jeg med sikkerhet si at den fri energi teknologi jeg kjenner til, kommer til å ta lang tid å perfektere, jeg tipper at mine barn blir dem som får det til og ikke meg og at krystall generatoren (transformer) ikke blir komersial først etter ca 2070. Om infoen fra oven stemmer så skal tallet være 2076. (Den som lever vil se!)

Jeg tipper at innen den tid vil det være noen svært primitive fri energi systemer på markedet som ikke basserer seg på ATM prinsippet, dvs som ikke basserer seg på krystall transformere og at dette ikke vil komme fra Keshe, men fra Panacea gruppa med Hector Peres Torres, Brian Prater, Douglas Konsen (ja Doug kan virke dum og det kan virke som han holder på med bare BS men han har suksess med fri energi, tro meg på det, han ble faktisk innleid av Svenske SAAB i 2011, som blåste han for 5000 USD når de såg at fri energi var mulig., og Doug ringte meg fra Sverige og ba om hjelp og jeg kunne nesten ikke tro hva han fortalte meg) med flere i «ledelsen» og fra samme gruppe.

Anyway ha en fin fortreffelig dag med å tro at dette smelter på 2.2KW (lol)

Jehova
Abonnent

Korrupte Filippinene kommer til og bli den største utgiften for deg, Ikke noe som heter fri energi, Kan du vise meg 1 eks. som kan bevise det ? Det vi har er gjenbruk av energi som er tilgjengelig. Der kan vi effektivisere. vann kraft, vindkraft, solenergi o.l. Her er et selskap som gjor det veldig bra.http://www.asetek.com/ gjenbruker varmen fra datamaskiner effektivt.

labbetufs
Abonnent
labbetufs

En dynamo eller generator pleier ikke å brenne opp. De finnes i alle størrelser.
Hvorfor mener du den vil brenne opp pga utseendet og at den genererer drøyt 2 kW?

Jehova
Abonnent

Jeg maa det si at det virker ikke som dere engang vet noe om en generator. Saa dere mener at generator som produserer 2,2 Kw ikke trenger kjøling, Dynamo/alternator viss dere har bil kan dere kjenne paa den viss[ dere kobler paaalt lys + belastern maksimalt, normalt er 60 amp paa bil normalt tilsvarer ca 2,2 kw i 220 v Men husk og ta av vifta, saa for vi se hvor lenge den holder.

Ut fra dette burde dere fortaa at dette er bare en scam.

skeptikeren
Anonym
skeptikeren

Hvis dette IKKE hadde vært en scam, så hadde ALLE avisene rundt i verden skrivd om dette, men keshe har vel også søkt om patent hos europeiske patentkontoret men de krever bevis for at det fungerte :) MEN jeg er nysjerrig på hva som skjer med denne ideen om 5-10år

labbetufs
Abonnent
labbetufs

Der tror jeg kanskje du tar feil.
Spør om hvorfor ikke alle aviser skriver om Sandy Hook som var en bløff av en skytehendelse. Fullt av skuespillere og alt var arrangert. Tull sier du kanskje, men det er fordi du i så fall ikke har studert saken. Aviser kan helt tydelig kontrolleres og det gjøres.

John Eiliv Rindøien
Anonym

Om så var at Keshe står for en scam, så går jeg ut ifra at de som påstår det, har fulgt med i direktesendingene fra Italia på Youtube de siste året ?
og satt seg godt inn i kjemien,og har oppdaget konkrete løgner ,som de kan henvise til.
Mange er svært ofte for raske på avtrekkeren!-kanskje ikke så rart, når noen lanserer en evighetsmaskin på sett og vis.
-Det høres usannsynlig ut å lansere en scam, hvor man gir bort gratis-enheter til Presidenter osv. og inviterer alle lands ambassadører til
Teknologi for fred konferanse!
En ny industrirevolusjon sies det å være. Vi får se : Produktene lanseres i morgen om vi vil eller ikke !
JippiKayee !!

jab
Abonnent
jab

Jeg bestilte uniten for home 21 juli, og gjett om jeg er spent på ankomsten. Skal komme med tilbakemelding når jeg får den.

Jehova
Abonnent

Beklager men det finnes ikke noe fri energi, dette er bare banditter og kjeltringer som lurer dere 9000,- kroner fra deg + det skulle helt klart vaert ulovlig og promotere slik scam, personlig ville jeg anmeldt Frank Aune som promoterer dette lureriet og satt fram erstatning i anmeldelsen. 9000 kroner som du blir lurt for.

Balle Clorin
Abonnent
Balle Clorin

Drev ikke Nicola Tesla med fri energi, for omtrent 100 år siden? Hvorfor skulle ikke det være mulig i dag?

SMQ
Abonnent
SMQ

Tesla ga oss fri energi, han bygde det første vannkraftverket i 1895 :)

Seitasis
Abonnent
Seitasis

Scam’en er eventuelt donasjons beløpet, resten blir nook gitt tilbake (hvis scam). Keshe påstår blant annet, en bil kan kjøres på start motoren, noe som er totalt skivebom, og vitner om total mangel på forståelse av hvordan en bil virker. Likevel har han/de oppdaget noen unike egenskaper vedrørende plasma, som (meget sannsynlig) ikke er en scam. «Plasma» er en ny form for energi slik han bruker begrepet, og er spennende og meget potent.
Keshe er etter min mening en man med visjoner, en mål giver. Tenk om alle politikerne hadde vært like dyktige som han til å skape visjoner, da hadde løsningene haglet. Må også si, det kommer flere teknologier på banen de neste ukene, så det er bare å kose seg. Er «plasma» koden knekket har vi en totalt ny verden, der ånden for mer plass.

John Eiliv Rindøien
Anonym

Ettersom jeg har forstått vil disse plasma-enhetene linke seg opp mot hverandre, og ,hvis jeg ikke husker feil, mener jeg at Keshe nevnte at det skulle bare 1000-enheter til i Europa, for å totalt nøytralisere Atomkraftverkene, slik at de ikke får levert sin energi inn på nettet.
plasmaenhetene vil føre til at det dannes nanocoating/nanolag på ledningsnettverket, som gjør at forbrukerne mottar den energi de har behov for : Forstå det den som kan ;) – det er bare å trøste seg med at det er mye man ikke forstår, som faktisk går an :)
og enhetene vil ikke fungere skikkelig før etter 2-3 ukers drift !
Interresante tider ! : jeg kunne saktens tenkt meg at Kraftselskapet kunnet sluppet elvevannet ned gjennom elva igjen, slik at laksen hadde fått nok vann til å komme opp til gyteplassene sine her i Surna.
Keshe har annonsert, at enhetene vil bli distribuert, og også tegninger på hvordan de bygges, om noe skulle skje for å få han fjernet fra jordens overflate !

DaffeDoffen
Abonnent

Nå er det fredag, hvor blir det av lanseringen?

Stian Holmen
Skribent

Hugo Pedersen, du etterlyser bevis for at det finnes fri energi teknologi.
Her har du det;

https://m.youtube.com/watch?v=eNU3MLqyzPk

Per-Arne Hoff
Abonnent
Per-Arne Hoff

Bare fordi noen *prater* om det betyr ikke at det faktisk er mulig å realisere. Da hadde politikken vært mye mer fascinerende. ;)

John Eiliv Rindøien
Anonym

Lanseringen er utført, og jeg er imponert over at Ambassadøren fra Norge Sverige, og Tyskland var tilstede !
Det burde indikere noe i retning av at status quo industrier føler en hvis frykt for hva som kommer om «10» dager !
: Ambassadørene fikk 10 dager på seg til å informere sine regjæringer om tingenes tillstand !
-enten så samarbeider vi alle for fred, eller så tar vi følgene !
: her er det bare å snurre i sin egen kvalme for Korporosjoniestene !, og håpe de lever så lenge at de får se at de er null verdt !
At idioter på Jordoverflaten ikke skjønner hva Keshe forklarer er ikke mitt problem :)
Stjerneidiotene skjønner heller ikke hvorfor planetene snurrer og ikke kommer ut av bane å faller ned til helvete !
: Good Luck til alle Idioter med skylapper og sveisebriller !!!

John Eiliv Rindøien
Anonym

Ambassadørene, og verdens regjæringer fikk 10 dager på seg til å innrette seg etter at fri energi, og andre livsnødvendigheter for å leve i universet blir allemannseie !: slik at de som har noe substans mellom ørene skal ha en mulighet til å skjønne at man ikke behøver å drepe for å eksistere i universet !
Noen Idioter tror på gud, samtidig som de dreper allt på sin vei for å komme til gud :) – det er bra hvis de utvikler antenner for høyere intelligens !
Det finnes en tin her på planeten som alle klarer, og det er : å krasje en bil ! : tenk på det Idioter ! : det eneste alle idioter her klarer uten opplæring er å krasje en bil !!!

ye
Abonnent

«Hvis du vil at verden skal være et bedre sted, så må du begynne å tenke nytt. Grensene finnes bare i ditt eget hode.» Dette sier Bertrand Piccard som i år begynte på en jorden rundt tur med sitt fly på solkraft, Solar Impulse 2. Ideen kom i 1999. «Han er ikke den som lar seg stoppe av at noe ser umulig ut. Tvert om. Når noe synes å være umulig, mener han at det må forsøkes.» (utklippTeknisk Ukeblad 2014). Bestefaren August var den første til å fly ballong ut i stratosfæren og faren Jacques var den første til å nå på bunnen av Marianagropa, verdens dypeste hav, nesten 11 km under havoverflaten. Tipper at det var mange som lo av dem da de sa hvilke mål de hadde.

the0bubb
Anonym

hmm, hvordan går det med denne saken?

jebe
Abonnent
jebe

Hei. Dette høres nok ut til å være eventyr, men det kunne vært interessant å lage en selv å prøve. Er de noen her som er i gang eller har lagd en reaktor?