15 ferdigbygde Magrav plasmareaktorer

13.1K visninger
7 minutter lesetid
25

Vi ønsker alle å se det. Her har du det. Eksempler på ferdigbygde Magrav plasmareaktorer basert på Keshe sine blueprint-tegninger.

NB! Red. kommentar: Fri energi er mulig, men du må se etter andre løsninger enn Keshe og hans Magrav-løsninger. Styr unna Magrav-enhetene hvis du ikke ønsker å skuffe deg selv eller havne inn på en sti med blind tro og villede deg selv og andre i ønsket om å oppnå fri energi for deg selv og resten av verden. Se grundig test av Magrav-enhetene hos Nyhetsspeilet.no.

Nyhetsspeilet er ikke her for å overbevise deg. Vi er her for å inspirere deg. Du velger selv hva du tror på. Finn din egen sannhet!

Blir du inspirert av prosjektene nedenfor så bygg en selv. Tror du ikke dette er mulig så finn på noe annet. Valget er ditt. Om du ønsker å lære deg om plasma så har du kommet på rett sted. Sjekk ut alle våre plasma-artikler nedenfor:

Se alle Nyhetsspeilets plasma-artikler:

» Virker Keshes plasmateknologi?
» 15 faktiske ferdigbygde Magrav plasmareaktorer
» Keshes utrolige plasmarevolusjon – Del 1
» Plasma bringer fred til hjemmet ditt
» Komplett handleliste for din egen Magrav plasmareaktor
» Hvordan lage din egen fri energi Magrav plasmareaktor på hele 30 kW
» Magrav Power fri energi-reaktoren delt ut til verden
» Garantert 3 enkle steg til fri energi for deg – nå!

Land som har mottatt Magrav Power plasmareaktoren

Dette er en oversikt over land som har mottatt Keshe sin ferdigproduserte Magrav Power plasmareaktor. Norge er fremdeles ikke på denne listen. Ei heller særlig med europeiske land.

Magrav mottatt
Oversikt over folk i hvilke land som har mottatt Magrav Power verden over.

https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=z_37Yc_7TQNk.kxBgN9Rnn40I&hl=en_US

Magrav plasmareaktor-prosjekter

Følgende er eksempler på ferdigbygde Magrav plasmareaktorer som er satt opp i test basert på Keshe sine blueprint-tegninger. Dette er det som finnes av prosjekter så langt. Listen vil bli utvidet fortløpende med flere prosjekter i ukene fremover så kom tilbake til denne artikkelen for mer inspirasjon.

Merk deg at det tar 4 uker før systemet bygger opp nanosjiktet slik at full effekt vil man se fra flere når vi går mot slutten av året og ut i 2016.

1. Roald Boom

Roald Boom er den som har den ryddigste og mest profesjonelle installasjonen så langt. Jeg kan varmt anbefale å følge hans prosjekt og forklarende vidoeoer.

Magrav-prosjekt
Det kan varmt anbefales å følge Roald Boom sitt Magrav-prosjekt.

https://www.facebook.com/groups/442869775882499/permalink/518073751695434/

Turning On my DIY MaGrav

2. Nowuser Na

Load and Coils.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=532083803621449&set=a.163447023818464.1073741825.100004595014695&type=3

2000W water heater with ref, fan, two laptop computer, modem and router as running load. Tiny coils are used on the 3 liters capacity water heater and smaller coils as primary coils.

https://www.facebook.com/thereisonlynow/posts/531975253632304

Loads on the circuit. The ref, two laptop computers, fan,modem, router and sound system are not included in the photo but they are all part of the load and all running during testing.

https://www.facebook.com/thereisonlynow/posts/531972186965944

Load testing the circuit.

https://www.facebook.com/thereisonlynow/videos/531971383632691/

GANS CuO inside a small plastic container in the middle of each tray, four plasma capacitors in parallel to the whole unit. The plasma capacitors helps improve the efficiency of the unit, making the watt meter slow down early when resistive load is added to the circuit. Two laptop computers, modem, router, electric fan, sound system all running does not show movement in the watt meter. Ref added as a load and the meter starts rotating but eventually slow down and stop rotating. All those loads are running with the watt meter not moving. Resistive loads up to 5.4KW were added with another unit cascaded to the first unit, the meter rotates but slower than the rotation without the unit. The number 18 gauge wire with aligator clips as input wire from the AC grid were able to handle a 5.4KW load on the load side of the circuit. Without the units, such a small wire is already overloaded. All number 14 gauge wires remains cool to touch while in operation with such load.

This unit have proven the technology works well and can be a lot of help for everyone. For those who wanted to discredit this technology and the people working with the technology, make the unit yourself according to the shared blueprints first and test it before making any claims.

Magravidrift1nowuserna1

Magravidrift1nowuserna2

https://www.facebook.com/thereisonlynow?fref=nf

3. Frank Miller hos Keshe Foundation France

Hello, I’m glad to show my Keshe Magrav Power unit pluged since 48h. It does what expected and said by Mr.Keshe! More infos later. Believe in yourself!

Magravidrift3bulgaria1 Magravidrift3bulgaria2

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=940778176009306&set=gm.1650125245241404&type=3&theater

4. El M King

First test run of my Magrav Energy System, with 15 Amp Breaker , turned on my laptop with success. Did not use any capacitors will plan to add them later and do energy consumption test.

Magravidrift4elmking

https://www.facebook.com/elmoryaking/posts/10153538071098682

Keshe Magrav Energy first test video:

https://www.youtube.com/watch?v=B3mloiygS04

https://www.youtube.com/channel/UCL2PI09c8t1Cdh7_RD3U8QA

5. Sousan Alexander

Italian stacker pizza anyone? It feeds and heels, Hugh it gives energy as well.

Sousan
Sousan viser oss at det trenger ikke å se pent ut for å fungere.

https://www.facebook.com/groups/280707562102570/permalink/504214516418539/

6. Marcel Sweet

Fresh connected to a 36 W inductive lamp. the watt meter got a little difference before connecting as you can see. left watt meter is incoming and right watt meter is outgoing current.

Magravidrift6marcelsweet

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=880223898765960&set=a.873746289413721.1073741882.100003350741867&type=3

7. Keshe Foundation Philipines

Keshe Foundation på Filipinene har satt opp en egen fabrikk for produksjon av Magrav plasmareaktorer.

Magravidrift7philipines

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.515855668583909&type=3

8. Keshe Foundation Aruba

Magrav unit testing. up and running only one day and I see already a small difference. we need to wait for 3 weeks to see the full benefits.
After 24 hours I see a 5% savings on energy consumption.

I connected a led light and a router after 72 hours running it with a fan only. The savings went down to 3,333% then I connected the computer yesterday afternoon and took of the led light. after 5 days and it is giving me 4,5% savings in the morning, we will see what happens next.

"After 24 hours I see a 5% savings on energy consumption."
“After 24 hours I see a 5% savings on energy consumption.”

https://www.facebook.com/KesheAruba/photos/a.629039437233251.1073741829.629020613901800/700138496790011/?type=3

9. Keshe Foundation India

Congratulations! Good work done!

Magravidrift9india1

Tellerverk for inn fra huset.
Tellerverk inn.
Tellerverk ut via Magrav plasmareaktoren.
Tellerverk ut.

https://www.facebook.com/keshefoundationindia/posts/1077469388932870

10. Jade French

All done and in project box and plugged into fan and running. All connections and capacitors are in place tested and running. Tomorrow I will run some scope tests to see the wave form and look for Anything worth notice. Enjoy.

Magravidrift10jadefrench

https://www.facebook.com/groups/GoldenAgeofGans/

11. Salamah Matahari‎

Got it running with 1 fan, 1 light, 1 wifi, 1 ph charge. Wire from coil auto re-generate nano coating.

Magravidrift11

https://www.facebook.com/groups/GoldenAgeofGans/permalink/1515433048755342/

12. Enerson Surdi hos Keshe Foundation Brazil

Up and running… The Gratitude goes to all KF Seniors, those that insisted, believed and kept going when no one else would.

Magravidrift12Brasil

https://www.facebook.com/Pretto11/videos/1149408405088756/

13. Frank White installert Magrav i en bil

Finally the day has come. No more gas.
Had some technical difficulties at first but it’s working perfect. Will keep you updated on mileage. House unit next.
WE ARE FINALLY FREE. ALL PRAISES DUE TO THE MOST HIGH.

bil
En Magrav installert i en drivstoffdrevet bil.

https://www.facebook.com/LordAstar/posts/906596376092748

14. John Eiliv Rindøien, Norge

Jeg har brukt 3mm kobbertråd i alle coiler, da jeg hadde plenty av den dimmensjonen tilgjengelig, ellers er antall tørn, og avstander ihht. blueprints. Det ble presisert at coilene måtte ligge tett inntil hverandre, og ved å vikle 3mm tråd på 8mm spindel får man 14mm utvendig coil, noe som tilsier at man kan bruke 15mm rør t.eks. for å vikle de store coilene, man vil da få 1mm klaring mellom dem.

Med de små coilene 81 tørn,blir innerdiameteren bortimot 75mm, noe som gjør det anvendelig å tre dem på en 75mm plastør. Ved å plassere noen baller i et senter-rør, får man enkelt plassert Gansballer i senter av hver coil. Jeg brukte et 32mm rør, og noen plastkopper som innehold kuttskiver for dremmel – 3stk – de passet akkurat!

De platene som jeg har brukt, er egentlig laget av pp-plastrør, som er splittet-varmet, og presset-formet flate. Man kan godt bruke annet ikkeledende plexiglass/glass/tre/finer/tallerkner osv.

Jeg har nu i ettertid fått vite at jeg har brukt feil type Gans nanocoated cobber/Zink – skulle egentlig være nanocoated-kobber-kobber, så jeg må nok smøre greiene på nytt! Før den tid, vil det nok komme resutater fra rundt omkring, ang. virkningsgrad!

Når det gjelder Kondensatorene strides tydeligvis KF. da avd. Phillipinene bruker komersielle, eller hjemmelagde m/30 tørn, mens KF-Italia bruker 10 tørn! Så lenge det ikke blir varmgang og kortslutning burde kondensatorene muligens ikke tilstrebes å være slik som Keshe selv formaner m/10 tørn.

Jeg liker å kjøre egne veier, og la meg på 20 tørn 3mm tråd på 15mm spindel, “noe som tilsier at det må dekkes 6mm på hver side av sentertråden med «matpapir/bakepapir» + gans. Etter beregninger for 240 Volt viser det seg a 2KVAR = 110 uF 250 volts kondensatorer på inn og utgangen «upolariserte», og de er litt dyre, og vanskelige å finne på Rema 1000 – etter å ha fått overslag og røyksignal i en kondensator, skjønner man jo det at avstanden mellom elektrodene er for liten, så da doblet jeg avstanden fra 8 til 15 mm på kondensatoren, og da holder det med 1 plutselig i stedet for 3-4. Dette må man selvfølgelig se an i forhold til hvor mye Watt, og Kilowatt man skal trekke ut!

Som gammel radioamatør, er jeg vant med høyere spenninger i så måte, så det gjelder å bruke øyne, nese, ører og det som de er festet til : (hodet) :) og vurdere fra de røyksignalene man ser evt. og så aldri glemme den viktige regelen, om at ved å fingre med strøm; hold en hånd i lomma, så kan man faktisk få lov å våkne i morgen også! Unngå strøm fra arm til arm: det kan føre til hjertestans, og game over!

Da får dere kose dere med VVS-versjonen av MAGRAV, så skal jeg koke meg ny GANS, og da regner jeg med at det blir takeoff snart ;)

15. Le FabLab de Jarry, Frankrike

It runs! Without smoke!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.614138431990229.1073741830.551837964886943&type=3

Flere eksempler

Har du sett flere eksempler på ferdigbygde Magrav plasmareaktorer? Legg de inn i kommentarfeltet nedenfor. Vi vil føye til flere prosjekter i listen ovenfor fortløpende.

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

25 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Ali
Ali
Anonym
8 år siden

Forundrer meg at journalister her på nyhetsspeilet ikke kommer med noe kritiske spørsmål til denne free power reaktoren??? Funker det???? Eller er dere en gjeng amøber som bare deler alt dere tror på, og når det ikke står til forventningene så blir det hysj????

Terje Wulfsberg
Forfatter
8 år siden

Magrav reaktor får strømmåleren til å stanse.
Snutt på ca 5 min. fra Knowledge Seeker Workshop 89:
https://www.youtube.com/watch?v=R8EA41WqjoU&feature=share

JAROBY
JAROBY
Anonym
Svar til  Terje Wulfsberg
8 år siden

Ønsker bare å komme med en liten opplysning rundt dette med at strømmåleren stanser. Eldre strømmålere stanser, eller går ujevnt hvis de legges på siden slik som her. Snur man de på hodet stopper de som regel helt opp.

Terje Wulfsberg
Forfatter
8 år siden

Viktig informasjon fra Keshe Foundation, gitt i dag, 5. desember:
IMPORTANT ANNOUNCEMENT
Magravs-Power Systems
The Keshe Foundation is advising that systems manufactured, from the Foundation, as well as those that built systems at home, are in perfect working order. Until this point, as per the manual, the systems are in a conditioning phase. The method on how to use the systems properly, as a 2KW surplus power unit, will be announced on Thursday, December 10th. This will be during the Public Knowledge Seeker Workshop, available on the following links:

Livestream
YouTube
ZOOM Broadcast

Conditioning should have been performed over the last 3 weeks. The Keshe Foundation has been advising about the conditioning of the systems since the first Blueprint Teaching Workshops and this process must be followed by all customers and builders.
If you have built a system, as per the blueprints, it must be advised to NOT paste the nano-coated coils with an abundance of GANS. Instruction has been provided during the 90th Public Knowledge Seekers Workshop.

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
8 år siden

Forstår Keshe den 10. desember vil komme med korrigerende tilleggsopplysninger.som du nevner.
http://www.keshefoundation.org/media-a-papers/keshe-news/383-important-announcement

Dag Inge Hansen
Dag Inge Hansen
Anonym
8 år siden

Jeg skulle ønske at dette var noe dere kunne tro var flott og fantastisk, men jeg må skuffe dere. Jeg har utdannelse innen elektro og elektronikk, og for meg så ser det ut som bortkastet tid. Jeg ønsker å forklare hva som skjer hvis man setter inn en slik enhet i kretsen på husets strømforsyning. Det er ingen hokus pokus, bortsett fra at man kobler en spole som har både induktiv og resistiv last i serie med den virkelige last. Ser på Roald Boom’s oppsett og han fikk 2% laver forbruk etter fire dagers testing. Det som skjer når man kobler inn noe slik i serie med nyttelasten (f.eks bordvifte) er at man får et økende spenningsfall over kretsen og mindre igjen på lasten. Nyttelasten får mindre spenning og mindre strøm, og logisk nok også mindre forbruk i Watt. Nok til en reduksjon på 2% som forventet. Sjekk forøvrig ut en video omkring hva dere kanskje lurer på: (Illustrasjonen i video’n viser grunnleggende hva jeg mener)

John Eiliv
John Eiliv
Abonnent
Svar til  Dag Inge Hansen
8 år siden

Det som er interresannt her, er jo å ta Keshe på ordet, og sjekke visuellt, hva som resulteres i dette nanolaget, og virkningen av denne gassen i nano_format, som skal innvirke på dette spolesystemet !: fordi dette har ingenting med ohms lov, eller induktiv/resistiv lest å gjøre. da det snakkes om superconductorer osv. Hvis man ser bort fra det, kan man jo dømme hele greia til H@@@ med en gang !
Hvis mannen har rett med at dette er en glemt teknologi, så bør en eller annnen få frem praktiske resultater, som ikke har noe med dagens “matterstate” lover å gjøre, og det er jo hensikten, med å dobbelsjekke om KF, har skjønnt noe som ingen andre skjønner :)
når man vet at dette er snakk om en “for oss ny teknologi” kan vi ikke begynne å dra inn lover fra en … … … : vi må holde kjeft til verden har fått svar på om dette er bare drømmer, eller om det umulige er mulig ;)

Dag Inge Hansen
Dag Inge Hansen
Anonym
Svar til  John Eiliv
8 år siden

Jeg har sett hva dette er, og når man kommer med instruksjoner som inkluderer at hver enkelt må forberede seg selv med å “be til Gud” eller “sette seg inn i riktig sinnstilstand” så ser man lureriet. Dette er bortkastet tid egentlig, men jeg kan skjønne at noen blir lurt til å prøve det ut når det virker overkommelig og lett å bygge. Slik teknologi som det egentlig dreier seg om når man snakker om Plasma, er Fusjons-energi. Se hva utallige ingeniør-timer og bygge-timer har skapt her: (Dette er like utrolig som det er sant, og av en ufattelig vanskelig teknologi)
https://en.wikipedia.org/wiki/Wendelstein_7-X

Stian Holmen
Skribent
Svar til  Dag Inge Hansen
8 år siden

Vil gjerne komentere det du sier med å “be til gud” eller sette seg i riktig “sinnstilstand” for her har du et god poeng og har vært et rødt flagg for meg fra dag 1. Jeg har enda til gode å høre fra en fløyteblåser at de måtte ha god intensjoner, eller be for å få sine apparater til å fungere som de utviklet for cia, nsa, osv..

Og fra en som tror på Jesus, så resonerer ikke det med meg i det hele tatt, faktisk så knyter det seg i magen og det bare føles helt feil.

Jeg vil si at mye er sant, men det blir snudd opp ned, eller så plasserer han ordene i en rekkefølge slik at det han forklarer ikke er riktig selv om budskapet er godt.

Men hva vet vel jeg? Skal be om unskyldning om jeg tar feil.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
8 år siden

Overaskende, Roald Boom, sier det dannes små prikker på den ene kopperledningen, men under 1% endring i energi forbruk (Watt), etter 48 timer.
https://www.youtube.com/watch?v=dgg7j_AKdpQ

Ailo
Ailo
Abonnent
Svar til  Frank Aune
8 år siden

For ikke snakke om justeringen av senterpunktet av coilene som han mener kan være altfor liten. Han pratet jo om å bytte ut paintballballene med pingpongball størrelsen. Men han har absolutt de beste forklaringene htitils. Ryddig type.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Ailo
8 år siden

I tillegg, 120V istedet for 230, 60Hz istedet for 50, pluss noen installasjoner bruker “virtuell/flytende jording” (problem rapportert for følsomt utstyr i andre sammenhenger), så kanskje han skulle ha brukt halvparten med watt, for å komme på anbefalt ampere nivå. Likevel, dannes det et belegg på kopperledningen, vil dette definitivt være svært positivt, da har vi jo en abnormalitet, som er vanskelig å bortforklare. Eller hva ?

Pontus
Pontus
Anonym
8 år siden

Hva med 12 volt og solcellepanel anlegg? Har det lyst til å anskaffe det og ha en liten batteribank… Hvordan kommer det ut i forhold til denne nyvinningen? Noen som kan si noe om dette versus 12 volts anlegg?

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  Frank Aune
8 år siden

Vet noen om magrav-enhet for bil kan bukes på EL-biler? Etter hva jeg forstår går det fint å bruke dette på en bensinbil.

Terje Wulfsberg
Forfatter
Svar til  sjarl
8 år siden

I følge info på keshefoundation.org sitt nettsted skal magrav reaktoren beregnet på bil kunne brukes på el biler.

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
8 år siden

Ok takk. Har søkt etter det på siden men ikke funnet det.

Atanas
Atanas
Anonym
8 år siden

No no number 3 is not from Bulgaria, I copy it from other user. Please correct it. I am the admin of Keshefondation Bulgaria. Please make corrections. I can’t remember the user from whom I copy it so better delete it. Sorry about that.

Johnny Anonymous
Johnny Anonymous
Anonym
8 år siden

Hvorfor gjør ikke Keshe som Andrea Rossi, og går for en full offentlig demonstrasjon?

Successful Test of 1 MegaWatt Cold Fusion E-CAT w Q&A by Sterling Allan – Oct 28 2011 – Part 1 of 5

https://www.youtube.com/watch?v=t19C-7WJPTM

Terradoc
Terradoc
Anonym
8 år siden

Sitter spent på gjerdet og ser om dette er virkelig er virkelig… :-)

Magne Austenaa
Magne Austenaa
Abonnent
8 år siden

Ser unektelig litt spennende ut, men det er nok for tidlig å lovprise systemet. Det må bygges systemer som virkelig viser effekt, men det tar jo litt tid for systemet å opparbeide det. Det virker som om de systemene som er vist også er koblet til sterkstrømnettet. Er det da dette som sørger for frekvensen og spenningen på strømmen som genereres? Jeg forsto det slik at systemet genererte likestrøm. Da jeg er elektroingeniør har jeg visse problemer med å forstå hvordan det elektroteknisk fungerer med overgang til vekselstrøm.
Det har ikke noe med plasmateorien å gjøre for den har jeg lite kunnskaper om, og det er det vel meget få som egentlig har!

Ståle
Ståle
Abonnent
8 år siden

Virkelig fantastisk! Dette lar seg ikke stoppe nå. om få maneder blir det vanlig å ha slike enheter i hjemmene. Synd for oljeindustrien og kraftselskapene, desto bedre for menneskeheten!

Kjellaug
Kjellaug
Abonnent
8 år siden

Så fantastisk! Dette tror jeg på.

« Forrige artikkel

Keshes plasmarevolusjon – Del 1

Neste artikkel »

Virker Keshes plasmateknologi?

25
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x