Iraneren Mehran T. Keshe og hans plasmateknologi

Virker Keshes plasmateknologi?

5.1K visninger
5 minutter lesetid
21

Siden mange nå stiller seg avventende og ønsker flere bevis, kan det være på sin plass å ta opp noe av det som foreligger.

NB! Red. kommentar: Fri energi er mulig, men du må se etter andre løsninger enn Keshe og hans Magrav-løsninger. Styr unna Magrav-enhetene hvis du ikke ønsker å skuffe deg selv eller havne inn på en sti med blind tro og villede deg selv og andre i ønsket om å oppnå fri energi for deg selv og resten av verden. Se grundig test av Magrav-enhetene hos Nyhetsspeilet.no.

Etter at Keshe friga tegningene for bygging av magrav plasmareaktor, har flere og flere blitt satt i funksjon. Her følger noen godt dokumenterte hendelser fra de senere årene som viser hva plasma/magrav teknologien ellers er i stand til.

Den amerikanske dronen

I desember 2011, hadde Nyhetsspeilet en artikkel om den amerikanske spiondronen som Iran greide å ta ned uskadd. David Wilcock hevder her at utenomjordiske stod bak. Faktum er at Keshes magrav teknologi var i bruk og i denne artikkelen som ligger på keshefoundation.org, forteller Keshe hvordan det hele ble gjort. Onde tunger hevder at da Obama ba pent om å få dronen tilbake, fikk han tilsendt en liten modell av den som ”gave” :-)

Dronen, The Drum
Dronen, kalt The Drum

Obamas reaksjon

Den 23. april 2012, utsteder Obama det som kalles en Executive Order(dekret) fra Det Hvite Hus hvor han forbyr all bruk av maggravteknologi i USA (1).

Kommentar: Selv om Obama ikke bruker ordene plasma eller magrav, levnes det liten tvil om hva han sikter til. Hadde Obama gått til dette skritt dersom magrav teknologi var humbug? Når denne delen av Keshes plasmateknologi har effekt, hvorfor da ikke også på andre anvendelses områder?

Keshe sitt svar

Like etter kom et tilsvar fra Mehran T. Keshe i form av følgende brev:
Deres høyhet President Obama,

Obama
En bekymret Obama

Gjennom utvikling av denne nye teknologien, tilbyr vi dere en vei mot reell verdensfred for hele menneskeheten.

Jeg inviterer deg og din regjering til en direkte presentasjon av vår teknologi. For at vi alle skal forstå den grunnleggende endring som er i ferd med å bli brakt til menneskeheten, bør denne visningen skje på nøytral grunn hvor ingen farer med bedrag og der presidenten i Iran også kan være til stede. La oss snakke om reell verdensfred.

Som jeg sa i intervjuet i Los Angeles på søndag, la oss gjøre USAs fabrikker for militært utstyr om til ressursbaser for en ny amerikansk romfartsorganisasjon. På den måten kan redskapene for krig blir til ressurser for å skape universell fred.

Hvis vår Magrav teknologi brukes effektivt, vil USAs hangarskip ikke bli til annet enn flytende badekar(min utheving). Rullebanene fulle av F16 og 18 vil ikke bli noe annet enn museer for jern fugler, for hvis deres elektroniske systemer blir utsatt for magrav romteknologi, vil de ikke være i stand til å lette. Dessuten må all elektronikk installeres på nytt før de igjen kan fungere.

President Obama, du inviteres til å forstå denne endringen, så la oss vise deg teknologien som vil frembringe den. Vi inviterer deg til verdens fredsbord.

Vennligst skriv under på et dekret for ekte fred og ikke en ordre om å stanse vitenskap og teknologi. Dine medarbeidere som prøver å forsvare din nasjons stolthet, forstår fullt ut hva vi har utviklet. Dette er ikke et spørsmål om stolthet for et land eller en gruppe, men stolthet for oss alle i å fremme menneskeheten til nye nivåer av forståelse av vår plass i det universelle skaperverket.

Du har direkte tilgang til meg via våre tidligere samtaler og korrespondanse med din ambassadør og konsul i Belgia. De kan videreformidle all kommunikasjon.

Med vennlig hilsen fra en fredselskende mann som har utviklet denne kraftfulle teknologien til hele menneskehetens beste(2).

Magrav felt
Magrav felt

Keshe sier også om sin teknologi: ” Hvis dere sender en rakett i den hensikt å ødelegge et av våre atomkraftverk, så har vi i Keshe Foundation en teknologi som kan fange missilet mens det er på vei, uansett hastighet. Men fordi vi er venner og ikke har dårlige intensjoner, trenger vi den ikke. Vi har ikke bruk for noen atomkrig. Derfor sender vi den tilbake. Hvor vil dere ha den, i Tel Aviv eller Washington?”

Hjelpeløst hangarsskip

Den 10. april 2014, befant det amerikanske hangarskipet USS Donald Cook seg i Svartehavet, nær den russiske grensen. Dette skipet var utstyrt med alt av hypermoderne elektronikk samt et spesielt avansert nyutviklet forsvarsystem kalt Aegis. Plutselig dukker det opp et russisk SU 24 fly og mannskapet registrer samtidig at all elektronikk er slått ut.

Skipet blir liggende og drive uten å kunne manøvreres. Deretter foretar flyet 12 liksom angrep hvor det gjentatte ganger dukker ned mot hangarskipet før det til slutt forsvinner(3). Vitner beskriver at flyet hadde en slags ’kurv’ hengende på undersiden. I følge et skriv fra Pentagon ble alle de 27 besetningsmedlemmene demoralisert av denne hendelsen(5).

Her beskrives den:

Russland og magrav

I flere av sine Knowledge seeker workshops, kommer Keshe inn på det nære samarbeidet mellom Iran og Russland(6). Russerne har altså tatt i bruk hans magrav teknologi. Se også denne artikkelen i Aftenposten fra 14. august 2015: ”Vladimir Putins elektroniske krigføring i Ukraina skremmer USA og NATO”.

Alle nye russiske militærhelikoptre blir nå utstyrt med et såkalt ’elektronisk jamming system’ som sies å ha en rekkevidde på flere hundre kilometer(6).

Russisk militærhelikopter
Russisk militærhelikopter

Sitat fra Keshe: “Jamming of military technology is absolutely child’s play”(6)

Kommentar: I denne sammenhengen omtales magravteknologi i ulike media som et ’elektronisk jammings/krigføringssystem’. Er ikke dette et typisk eksempel på at vanlige nyhetsmedia veldig ofte lar være å si hva som egentlig foregår? En kan da spørre seg. Er det fordi de ikke vet? Eller er det på grunn av at sannheten er for ubehagelig, da de ser det som sin oppgave å beskytte det bestående, altså opprettholde status quo?

Syria

Da russerne kom på banen i Syria, installerte de et magrav jammingsystem kalt Richag AV som lammer all kommunikasjon i en omkrets av 300 kilometer. Dette inkluderer NATO basen Incirlik i Tyrkia. Da dette ble gjort var det en formidabel sandstorm i området. Amerikanerne trodde først at den var årsaken, helt til de oppdaget at all elektronisk kommunikasjon var blokkert(9).

Det blokkerte området
Det blokkerte området

Etterord

Til Israels statsminister Benjamin Netanyahus store forbitrelse, inngikk USA tidligere i år et forlik med Iran(9). Vi ser her konkrete eksempler på hvordan magrav teknologi endrer maktbalansen i verden og regn med, dette er kun starten på den forandringsprosessen som nå er i gang. Dessuten, hadde amerikanerne egentlig noe annet valg etter å ha blitt utsatt for disse ydmykelsene?

Kilder

1. https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2012/04/23/executive-order-blocking-property-and-suspending-entry-united-states-cer
2. US Presidential Decree and Keshe Foundation response. http://keshefoundation.org/media-a-papers/keshe-news/313-us-presidential-decree-and-keshe-foundation-response.html
3. What frightened the USS Donald Cook so much in the Black Sea?
http://www.voltairenet.org/article185860.html
4. THE THIRD BLOOD MOON ECLIPSE: Knowledge Seeker Workshops Book 6. Kindle Edition.
5. Russian Military Unveils Revolutionary Electronic Warfare System. https://deusnexus.wordpress.com/2015/03/11/russian-warfare-system/
6. CUP OF LIFE: Knowledge Seeker Workshops Book 4 (M T Keshe Knowledge Seeker Workshops) Kindle Edition.
7. Did the Russians really use “Magrav technology” on USS Theodore Roosevelt and USS Donald Cook recently? http://asian-defence-news.blogspot.no/2015/04/did-russians-really-use-magrav.html
8. Magrav Technology & Recent War Games Over Europe. http://www.trinfinity8.com/magrav-technology-recent-war-games-over-europe/ 9.The Russian army asserts its superiority in conventional warfare. http://www.voltairenet.org/article189043.html
10. Obama sikrer seg nok støtte til Iran avtalen. http://www.vg.no/nyheter/utenriks/usa/obama-sikrer-seg-nok-stoette-til-iran-avtalen/a/23517001/

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

21 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
8 år siden

Nå skulle vel de som har lagd/mottatt Keshes apparat ha funnet ut om tingene fungerer etter lovnadene. Noen effekter/resultater å vise til?

sindre
sindre
Anonym
8 år siden

nok en gang, jeg må gjenta meg selv her, ingen bevis er blitt publisert. Les denne tråden og se hvilke tester som må til for å vise at den faktisk har en effekt.

http://www.nyhetsspeilet.no/2016/01/test-av-magrav-power-universal-system-hos-nyhetsspeilet-no/

sindre
sindre
Anonym
Svar til  sindre
8 år siden
sindre
sindre
Anonym
8 år siden

daffedoffen Du kaster bort tiden din med å argumentere med terje. Det er absolutt ingen bevis for at denne teknologien funker og keshe har blitt avfeid som en svindler for mange år siden. Likevel tror Terje hardnakket på at dette er den hellige gral, rasjonelle argumenter funker altså ikke.

Terje og Aune og store deler av nyhetsspeilet har vel et så sterkt håp om om en bedre verden at man lett kan la se lure av folk som keshe. Idealisme er bra, men man må passe seg for folk som vil utnytte den. Det er en generell tendens blant konspirasjonsfolk å lett la seg rive med og ikke sjekke fakta. Det er absolutt ikke alle som er sånn, men mange på nyhetsspeilet kan man trygt si passer med den betegnelsen.

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
8 år siden

Fant følgende youtube -intervju med to personer som har fungerende enheter, og som forklare hvordan plasma virker. Budskapet er at man må glemme selve den fysiske konstruksjonen for å forstå konseptet. Den er kun til for å etablere plasmafeltet som i sin tur formidler energien. Disse to gir en meget god forklaring på det hele.

Konklusjonen syne så være at konseptet IKKE kan forstås ut fra nåværende forståelse av elektrisitet. Så å komme dragende med teori om elektrisitet er simpelthen uten relevans.

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  sjarl
8 år siden

Glemte linken:

daffedoffen
daffedoffen
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
8 år siden

he he. Bare tull alt sammen jo. Mye av disse helsegreiene er pga placebo effekten. Skal vel heller ikke se bort fra at hypokondere er i en større gruppe blant de som tror på dette tullet enn i andre gruper, og det er nok lettere å helbrede en hypokonder som vil tro på at noe virker enn andre. Når det gelder det med sparing av strøm så kan man ikke samenligne tall på en måler fra en mnd til en annen mnd, det er ikke lik temperatur eller luftfuktighet slik at slike målinger kun er for de som vil tro på dette. INGEN av vitnemålene på den siden ville holdt hvis de hadde blitt testet, INGEN.

Ola
Ola
Anonym
Svar til  Terje Wulfsberg
8 år siden

kilde???

Bozzie
Bozzie
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
8 år siden

Står ingenting om Magrav der?

Bozzie
Bozzie
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
8 år siden

Med andre ord viser ikke kilden du linker til at russerne bruker Magrav-lignende teknologi. OK.

rune øverby
Abonnent
8 år siden

vi hadde en ufo/kosmisk pratetreff på Eagle Eye Hill hos steffen og Tatjana ‘oppi Espa-bakka’ igår, og der tok jeg opp en samtale med SteinErikHøgberg om hans oppfattelse av denne Keshesaken som kan høres på
[audio src="http://galactic.no/rune/lyd/seh_omKeshe2.mp3" /]
– men tore A. uttrykte skepsis til K’s definisjon av hva plasma er i denne sammenheng- ut fra det som Seh – her referte – Vel. spennende å se hva det skjer videre med denne saken iallefall…..

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
Svar til  rune øverby
8 år siden

Takk for at du la ut denne, Rune! Jeg kan anbefale alle å lytte til dette spennende intervjuet på 33 minutter. De første 11 minuttene bør man i det minste få med seg.

Anders Fossland
Anders Fossland
Abonnent
Svar til  rune øverby
8 år siden

Heisan!
Jeg likte intervjuet utrolig godt og synes derfor at det er så synd at det begynner å hakke fra 15 minutter og utover. Kunne du lagt ut filen på nytt slik at det forhåpentligvis er like rent hele vegen ut? =)

Atle Johan Løvaas
Atle Johan Løvaas
Abonnent
8 år siden

Takk for denne fantastiske artikkelen Terje som kan bety at vi nå endelig ser et gjennombrudd i retning verdensfreden. Mot det evige krigs- og terrorvelde som Killuminati har ledet oss inn i. I løpet av de siste par tre hundre årene. Nå må drapskulturen på denne planeten endelig opphøre. Noe Obama og alle de andre nikkedukkene slett ikke har til hensikt. Men nå kan de stanses. En dag i krig er mer profitabelt enn hundre dager med fred. Og hva da med Agenda 21 og 35? – og deres planer om reduksjonen av verdens befolkning? De kommer til å få det travelt nå.

« Forrige artikkel

15 ferdigbygde Magrav plasmareaktorer

Neste artikkel »

En snarvei på 3 steg til din egen Magrav-enhet

21
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x