Hvordan lage din egen Magrav plasmareaktor

16.6K visninger
18 minutter lesetid
77

Du kan nå starte prosessen med å lage din egen Magrav Power plasmareaktor. På fredag vil han avsløre hvordan vi kan utvide kapasiteten fra 2 kW til 30 kW.

NB! Red. kommentar: Fri energi er mulig, men du må se etter andre løsninger enn Keshe og hans Magrav-løsninger. Styr unna Magrav-enhetene hvis du ikke ønsker å skuffe deg selv eller havne inn på en sti med blind tro og villede deg selv og andre i ønsket om å oppnå fri energi for deg selv og resten av verden. Se grundig test av Magrav-enhetene hos Nyhetsspeilet.no.

Keshe Foundation leverer som lovet og har tilgjengeliggjort første del av informasjonen du trenger for at du selv kan lage hans Magrav-løsning. Dermed kan både skeptikere og ivrige åpne sjeler se om denne enheten virkelig kan levere alle de fantastiske tingene Keshe lover.

Det som er nytt i dagens presentasjonen er at enheten som du enten kjøper via non-profit organisasjonen Keshe Foundation eller du lager selv, kan få utvidet kapasiteten sin fra 2 kW til 10, 20 og 30 kW. Med andre ord vil en enkelt boks dekke behovet for hele huset ditt.

Regjeringer som tar kontakt vil få tilgang på konstruksjonen for kunne produsere Megawatt-anlegg. Den neste generasjonen med plasmareaktorer vil kunne erstatte alle kraftstasjoner i Norge bortsett fra én som da vil kunne gi nok energi til alle husholdninger og industrien i hele landet. Man benytter da det som Keshe kaller fri plasma som ikke genererer varme. Derfor er dette mulig.

Se også: https://www.nyhetsspeilet.no/2015/10/magrav-power-fri-energi-reaktoren-delt-ut-til-verden/
Se også: https://www.nyhetsspeilet.no/2015/10/garantert-3-enkle-steg-til-fri-energi/

Tegningene for å lage din egen plasmareaktor

I denne artikkelen finner du videoer for hver dag fra mandag til fredag som beskriver plasmateknologien og hvordan du bygger den selv. På den siste dagen gjorde han tilgjengelig papirene for dette. Det er forøvrig viktig å følge instruksjonene han ga ut under sin KFSSI Blueprint Teaching.

Tegningene for å lage din egen plasmareaktor ble først gjort tilgjengelig på fredag da Keshe ville at vi skulle forstå plasmateknologien først før vi starter for fullt. Om du ser videoen fra mandag så vil du forstå hvorfor. Du holder deg oppdatert på Nyhetsspeilet om hele prosessen. Ønsker du et varsel på e-post når vi legger ut ny informasjon så får du det gratis ved å melde deg på vårt nyhetsvarsel.

Last ned Blueprint-tegningene her og nå

Keshe Foundation Blueprint-tegningene:
blueprint.keshefoundation.org/blueprint.html

Thomas Bornholdt fra Danmark har laget en lettlest og forståelige guide som går rett på sak på detaljene du trenger for å lage Magrav-enheten selv. Den er rikt illustrert med bilder. Kanskje internetts enkleste og mest presise guide som finnes der ute. Anbefales på det varmeste:
www.thomazb.com/min-foerste-magrav-manual.pdf

Manualen for den serieproduserte Magrav Power enheten:
www.keshefoundation.org/magravs

Manualen er en ryddig og oversiktlig guide for hvordan øke belastningen korrekt over 21 dager. Den samme oppskriften bør benyttes for igangsetting av den hjemmelagde magraven. Det er vesentlig at du følger manualen for å bygge opp nanosjiktet i huset ditt riktig og uten å potensielt ødelegge enheten.

Keshe Foundation Blueprint Website (community for å dele bilder/videoer fra alle som bygger selv):
http://blueprint.keshefoundation.org/

Komplett handleliste for din egen plasmareaktor (for deg som bygger selv):
https://www.nyhetsspeilet.no/2015/10/komplett-handleliste-for-din-egen-magrav-plasmareaktor/#comment-114287

Se også: En snarvei på 3 steg til din egen Magrav fri energi-enhet.

Det er vesentlig at du forstår hvordan denne boksen kan sette verden fri og skape fred. Dette er hovedhensikten Keshe ønsker å oppnå med den. Derfor utsettes selve tegningene slik at vi som følger han gjennom denne uka vil få den fulle forståelse for enheten og dens sanne verdi for hele menneskeheten.

Hele ukens Blueprint Teachings

Se alle Blueprint Teachings-dagene samlet i en videoliste her:
https://www.youtube.com/channel/UCmPRtXJih2YeHWc_9pFHZAQ

Communitydrevet tekstdokument med en rekke bilder av prosessen:
Hoveddokumentet med pekere til alle dokumentene

Mandagens Blueprint Teaching:
Hvordan lage kobberspiralene og dekke de med nanolag

Her ser du videoene fra Keshe Foundation mandag 26. oktober 2015 som forklarer deg hvordan du kan starte opp med å bygge din egen plasmareaktor. Mandagens videoer (av en serie frem til fredag) tar for seg hvordan du skal lage kobberspiralene og dekke de med et nanolag.

KFSSI Blueprint Teaching Part 1:
http://livestream.com/accounts/15210385/blueprint/videos/102979704

KFSSI Blueprint Week Part 2:
http://livestream.com/accounts/15210385/blueprint/videos/102988943

YouTube-versjon:
Mandag del 1: https://youtu.be/tYImMFQMP5U
Mandag del 2: https://youtu.be/RZS7pOsrmFs

Communitydrevet tekstdokument med en rekke bilder av prosessen:
Hoveddokumentet med pekere til alle dokumentene (communitydrevet).
Lesson 1 –  Monday, October 26, 2015

Hvordan lage kobberspiralene

Jeg vil korrigere denne informasjonen fortløpende da den trolig ikke er 100% presis ut fra at det er noe vanskelig å få med seg alle detaljene i videoen inntil tegningene er på plass fredag. Om du ser noen feil så angi det i kommentarfeltet så vil jeg oppdatere artikkelen deretter.

 1. Du trenger å skaffe deg en del meter med kopperkabel som er 1,6 mm tykk. Kjøp 10 meter så har du for noen enheter.
 2. Skaff deg en sinkplate på rundt 20 x 20 cm og 5-6 kobberplater i samme størrelse.
 3. Skaff deg en stang på 5,6 mm tykkelse og 12 mm tykkelse i rundt 60 cm lengde.
 4. Lag en spiral ut av kobberledningen ved å tvinne den 81 ganger mot klokken rundt en stang som er 5,6 mm tykk.
 5. Lag en spiral til ut av kobberledningen ved å tvinne den 162 ganger mot klokken rundt en stang som er 12 mm tykk.
 6. Sørg for at den ene enden på kobberkabelen på den lille spiralen strekker seg 1,5 ganger lengre enn selve spiralen.
 7. Bøy den lange enden rundt på utsiden av den lille spiralen og inn i midten på den.
 8. Putt den lille spiralen inn i den store spiralen (ikke bøy enden før du har tredd den gjennom).
 9. Alle endene på kobberkabelen må bøyes innover som en liten krok (slik at energien forblir i enheten) og være på rundt 4-5 cm.
 10. Lag 3 av de små spiralene.
 11. Lag 3 av de store spiralene.
 12. Lag også 10 rette kobberledninger på 15 cm lengde. Disse trengs for sammenkoblingene.
Mot og med klokken
Til venstre ser du en kobberkabel spunnet MOT klokken, til høyre ser du MED klokken.

Nedenfor finner du en kort video som illustrerer hvordan du spinner kobberkabelen til å bli “counter clockwise”:

Her er en video til som spinner coilene på en automatisert måte inkudert det å legge inn et 0,9 mm mellomrom på rotasjonene:

Bildene nedenfor er hentet fra teknikeren U-Bique som var inkludert på slutten av del 2 og i de fleste videoer resten av uka.

Se følgende video for illustrasjon:

https://www.youtube.com/watch?v=CFaeE_2hNxc

Hvordan enkelt lage mellomrommet på coilene:
https://www.facebook.com/pedro.neves.7731247/videos/10153758417235850/

Kjenner du til flere videoer enn overnevnte som er praktisk nyttig så si ifra i kommentarfeltet.

Dekk kobberet med et nanolag

Deretter må du legge på et nanolag på kobberledningene og platene. Dette gjøres på følgende måte:

 1. Skaff deg kaustisk soda og en plastboks på rundt 30 x 40 cm.
 2. Ta på deg plasthansker for å unngå å berøre nanolaget på kobberet.
 3. Dryss kaustisk soda slik at den dekker bunnen av boksen.
 4. Legg et lag med kobberledninger nederst i boksen slik at spiralene og platene ikke berører plasten i boksen.
 5. Legg spiralene og platene ned i boksen.
 6. Tøm på kokende vann slik at det fullstendig dekker alt av metall. NB! Pass deg for kaustisk soda/vanndampen. Sørg for at lokket er nesten på når du heller for å redusere dampen som kommer opp fra vannet og den kaustiske sodaen.
 7. Sett på lokket så snart du har helt på vannet og la den stå i 24 timer.
 8. Se videoen nedenfor for den videre prosessen.

En Keshe-tekniker demonstrerte “nanocoating”-prosessen her:

En video til av prosessen kan sees her.

Bildene nedenfor er fra teknikeren som demonstrerer prosessen for Keshe.

Tirsdagens Blueprint Teaching: 
Hvordan sette enheten sammen

KFSSI Blueprint Teaching Part 1:
http://livestream.com/accounts/15210385/blueprint/videos/103049325

KFSSI Blueprint Teaching Part 2:
http://livestream.com/accounts/15210385/blueprint/videos/103057874

Tekstbeskrivelse med en rekke bilder av prosessen:
Lesson 2 –  Tuesday, October 27, 2015

Hvordan lage GANS (Gas in Nano State) som er et lag på toppen av nanosjiktet:

Det skal lages 3 ulike GANS, som til slutt blandes sammen til én GANS. De tre basis ganser er Ch3, Co2 og Cuo2.

Bygging av 4 stk. kondensatorer (capacitors)

Thomas Bornholdt fra Keshe Danmark sier følgende om de 4 kondensatorer (capacitors) du trenger: Spole 27 snoninger (2+7=9), ytterste spole er spunnet på 10 mm rør.

Elektrikerrør, lengde 8 cm, innvendig diameter ca. 13,4 mm og utvendig diameter ca. 16 mm.

Plastikkhylster, lengde 7 cm, innvendig diameter 8 mm, utvendig diameter på 10 mm. Fylles med lim i begge ender når gansen er tørr og markeres så man kan se hva som er pluss og minus.

CO2 Cleanup Kit:

Onsdagens Blueprint Teaching: 
Hvordan koble til enheten

KFSSI Blueprint Teaching Part 1:
http://livestream.com/accounts/15210385/blueprint/videos/103124940

KFSSI Blueprint Teaching Part 2:
http://livestream.com/accounts/15210385/blueprint/videos/103133750

Oversikt over coilene
Oversikt over coilene.

Videoen her viser hvordan en person har koblet sammen enheten. Se flere gode illustasjonsvideoer her.

https://www.youtube.com/watch?v=KvEonqZIT6I

Torsdagens Blueprint Teaching:
Hvordan teste enheten

KFSSI Blueprint Teaching Part 1:
http://livestream.com/accounts/15210385/events/4353996/videos/103203276

KFSSI Blueprint Teaching Part 2:
http://livestream.com/accounts/15210385/events/4353996/videos/103207260

KFSSI Blueprint Teaching Part 3:
http://livestream.com/accounts/15210385/events/4353996/videos/103209112

Fredagens Blueprint Teaching:
Øke kapasiteten og veien videre

KFSSI Blueprint Teaching Part 1:
http://livestream.com/accounts/15210385/blueprint/videos/103278209

KFSSI Blueprint Teaching Part 2:
http://livestream.com/accounts/15210385/blueprint/videos/103288471

Oppsummert fra fredagens teachings

Slik Keshe sier det så er Magrav-enheten ikke tradisjonell strømførsel (AC – vekselstrøm), men plasma (DC – likestrøm). Dette er viktig å merke seg for å separere teknologiene. Det vil ta tid før den fungerer fullt ut. Mer nøyaktig minst 4 uker med økende belastning gjennom disse ukene.

De første 3-4 dagene bør det kobles til kun en 72 LED-pære. De første 3 ukene skal det ikke være noen “resistive” enheter som eksempelvis varmeovner koblet til.

2 systemer øker kapasiteten

For å øke kapasiteten fra 2 kW til 5,2 kW så kan du koble til en enhet til i huset ditt slik at du har 2 plasmareaktorer gående. Disse skal stå i hver sin ende av huset. Om denne effekten er eksponensiell med enda flere enheter er usikkert, men det kan tyde på det. Jeg har så langt ikke funnet noe informasjon fra Keshe Foundation på hva man oppnår med 3 eller flere enheter i ett hus.

I test sier han at enheten skal ha 1 kW belastning slik at den kan gi 4 kW ut til nettet. Etter 3 uker i test kan du ta i bruk en brødrister. Man etablerer koblingen, bygger nanolaget og får så resultater.

På sikt vil du kunne forvente en reduksjon på strømregningen din på 50-80%. Når Keshe lanserer sin generator (altså ikke plasmareaktor, men en spesifikk plasmagenerator) så vil du kunne koble deg av strømnettet totalt.

Det beste du kan gjøre nå er å vise verden at dette fungerer med å bygge en selv. Demonstrer det for andre rundt deg, del erfaringene du gjør med andre.

Magrav Power-enheten kan gi 3,2 kW, men kutter ved 2 kW belastning. Ønsker du mer så utvid nettet med 2 enheter.

Keshe nevner også i en bisetning at de vil lansere en mat-enhet om noen uker.

Økt ytelse på elektriske enheter og biler

Når man kobler til en drill på 1000 omdreininger så vil den gi 1400 omdreininger. For bilenheten så vil man oppleve det samme.

For bilenheten så kobler man til en kondensator (capacitor), kobler minus til manifold og pluss til batteriet. Dermed vil du over noen uker se sakte, men sikkert en reduksjon i drifstofforbruk. Det som skjer i praksis er ikke at motoren bruker mindre drivstoff, men at motoren får tilgang på en “drivstofftank” til som er “plasmatanken”. Så i stedet for å bruke bare drivstoff, benytter nå motoren både drivstoff og plasma som gjør at forbruket på drivstofftanken går ned etter hvert som forbruket fra plasmaenheten går opp.

Bilen din får et nanosjikt som, slik jeg forstår det, forhindrer rust på bilen.

Merk deg at bilenheten ikke må benyttes i huset og omvendt. De er designet på to forskjellige måter og kan derfor ikke brukes om hverandre.

Modige uttalelser fra Keshe

Keshe sier at hvis han bli fengslet i 20 år så spiller det ingen rolle hvis 20 barn slipper å være sulten lengre. Da er det verdt det. Hans undervisning er nå over. Nå kan vi hjelpe hverandre og lære hverandre. Han autoriserte på fredagen utsendelsen av Magrav Power-enheten fra fabrikkene.

Han sier at du kan spørre naboen etter 2-3 måneder om strømforbruket hans/hennes er gått ned. Du endrer med andre ord livet til menneskene rundt deg også.

Keshe sier: “Jo mer du hater meg, desto mer elsker jeg deg. Som du hater meg, så skriver du og dermed vil flere mennesker få vite”.

“Teknologien er deres, ikke min. I løpet av et par måneder er jeg død. Du blir neste steget i menneskehetens frihet. Nå er det opp til universet.

Plasma bringer fred

Keshe nevnte også på slutten av fredagen at de kommer med et adapter som settes inn mellom ledningen på “resistive” strømenheter og stikkontakten. Denne gjør “resistive” strømenheter til “non-resistive” og vil samtidig redusere forbruket med 20% på disse enhetene. Eksempelvis varmeovner, brødristere etc.

Adapteret lages nå i prototype og vil lanseres så snart den er klar. Du vil i snitt trenge 5-6 av disse adapterene i hvert hus. Kobler du to bokser i ett hus går du fra 2 kW til 5-7 kW. Med adapterene så kan du oppnå 8-9 kW. Etter 2 uker kan du gå opp til 10, 15 eller 20 kW.

Keshe vil gjerne ha en tilbakemelding når du har mottatt den ferdigproduserte Magrav Power-enheten fra deg som har bestilt disse. Om tollvesenet holder boksen tilbake så påpek at den kun inneholder kobber. Det er ingen grunn til å holde denne tilbake da den er fullstendig harmløs.

I praksis så har Keshe sett at plasmareaktoren endrer adferden til mennesker. Folk som kommer på besøk til deg vil være ærlig. Å lyge i hus med plasma vil bli fryktelig vanskelig. Han viser til å ha sett effekten i 2-3 familier. “Det bringer fred”, sier han.

“It will bring a lot of love and care.”

Kanskje får vi bare lykkelige par og veloppdragne barn fremover? Det er lov å håpe på litt teknologisk drahjelp for å føre menneskeheten inn i den nye verden.

Fri plasma

Plasmateknologi er svært enkelt. I dag mottar vi energi via kobberledninger. Innen fredag så finner du ut hvor 100 år med kobberledninger har vært bortkastet. Kobberledninger har motstand og noe energi forsvinner på veien. Plasmareaktoren vil legge et nanolag på huset ditt sine kobberledninger og gjøre de superledende. Til slutt vil man kunne overføre energien via et tredje lag på toppen av nanolaget kalt fri plasma.

Trikset er å skape en tilstand hvor man ikke smelter kobberledningene. Dette gjøres ved å lage et nanolag på toppen av kobberet. Plasma oppfører seg nøyaktig som en magnet og akkurat som sola og jorden. Det er akkurat det samme som skjer mellom sola og jorden som atomene i nanolaget som skapes. Overføringen av energi går fra en materietilstand til en nanotilstand. Kobberledningen blir svart som bekrefter at nanolaget er på plass. Ser man fremdeles kobberfargen så er ikke prosessen fullført.

Neste steg er å frigi hvert atom for å skape en uavhengig entitet fra nanolaget. Etter 30-40.000 nanolag så blir kabelen (kobberet) helt svart. Energi fra atmosfæren går ned i kabelen og blir fanget mellom atomene. Disse vil ha 20 megaohm motstand. Tidligere har det vært umulig for vitenskapen å skape nanolag i romtemperatur. Nå kan vi det med denne enkle prosessen.

For å frigjøre atomene føyde vi til et materie, en replika av jordens atmosfære. Ved å legge til salt i miljøet så fikk vi magien med “fri plasma”. Fri plasma er ikke knyttet til en fysisk tilstand. Denne kan både frigi og samle energi akkurat slik som solen. Hvert eneste atom er en sol i seg selv hvor du ser massiv energi uten varme. Man oppnår dermed uendelig med energi.

Dermed kan du frigi energi ved behov og så mye du trenger. Energien går over på nanolaget og dermed til husets stikkontakter. Totalt er det tre lag (fri plasma, nanolaget og kobberledningen) som gir deg det du trenger. Dette kalles Magrav Power.

Keshe forsøkt drept 4 ganger

Løsningen har vært i utvikling i 40 år med hardt arbeid og sto klar for 10 år siden. Keshe er blitt forsøkt drept 4 ganger og han har hatt familien sin i eksil 3 ganger. Han ble stoppet i Belgia ved at personer fikk det Belgiske parlamentet til å innføre en lov hvor det er ulovlig med nanoteknologi. Om du lager et nanolag selv hjemme så blir du ansett som en terrorist i Belgia og dermed arrestert.

Det er også en stor lobbyvirksomhet fra de samme personene som fikk Belgiske myndigheter til å forby nanoteknologi. De prøver nå å diskreditere Keshe ved å påstå og plante falske bevis på at han driver med hvitvasking av pengene han mottar fra de som kjøper Magrav Power-enheten. De har kontaktet Verdensbanken og bankene som Keshe benytter for å stoppe han og få stengt ned hans kontoer.

Du kan selv velge å tro på denne løgnen og opprettholde din tro på at Keshe prøver å gjøre seg rik på å bløffe oss. I mellomtiden vil du se bevisene dukke opp rundt deg på at denne plasmareaktoren faktisk fungerer, men det vil jo en hardbarket skeptiker allikevel klamre seg til. Det er verre for egoet og innrømme at man er blitt lurt enn å leve i løgnen. Uansett hvilken bølge du ønsker å være med på så er det ditt valg.

Jeg ser dette som tidenes teknologiske revolusjon som gir menneskeheten kraften tilbake til individet og bryter ned de gamle strukturene som maktapparatet (tygg litt på det ordet) er designet til å gi til noen få.

Klorfritt basseng

Keshe nevnte også at man kan ta en kobberplate og legger et nanolag på den for så å henge den ned i et basseng. Dette vil medføre at vannet holder seg krystallklart og at alger ikke lengre vil eksistere.

For deg som har et basseng (eller i offentlige basseng) så kan du dermed få helt kjemikalje og klorfritt bassengvann. Med en kobberplate i A5-størrelse vil du dekke opp et basseng på rundt 50-60.000 liter vann. Dermed er det bare å beregne hvor mange plater du trenger.

“Off grid”

Det er umulig å overbelaste systemet. Den vil bare kutte å gi energi og etter noen timer eller natten over så vil den fungere igjen. NB! Husk at du må gjennom ukene med 1 og 2 kW belastning før du kan ta den i bruk. Setter du på svært høy last med en gang så kan enheten ødelegges.

Etter at du har hatt enheten i gang i 2-3 uker så vil strømregningen din gå ned til 40% sier Keshe. Til slutt så vil plasmareaktoren erstatte helt koblingen din til strømnettet og du har i realiteten gratis strøm for hele din husstand.

Han oppfordrer oss til å starte og bygge enheten selv. “Bygg så mange du kan og gjerne til dine naboer også”.

Enheten er fullstendig trygg og utstråler ingen radioaktivitet eller noe som helst annet som kan være skadelig for mennesker.

“Når du bygger plasmareaktoren så kan du ha følgende i bakhodet: Dette er begynnelsen på et revolusjon i romfartsteknologi”, sier Keshe.

Vil yte fra 2 kW til 30 kW

Når du mottar Magrav Power eller bygger din egen enhet så kan du ikke koble den opp og forvente 2 kW med en gang. Det Keshe sier er at den må kobles til strømnettet i huset ditt et eller annet sted eller på innsiden av telleren i sikringsskapet. Sistnevnte må gjøres av en elektriker.

Deretter setter du på en last på 1 kW og lar den stå 2 uker. Akkurat som et nytt kjøleskap så trenger det å stå før det kan tas i bruk. For årsaken til dette så se mandagens blueprint teaching. Poenget er at som Keshe sier så trenger plasmaenergien å bygge opp et nanolag utenpå kobberledningene i huset ditt for å skape en “superconductor”.

Etter de første 2 ukene så øker du lasten til 2 kW. Benytte eksempelvis en varmeovn som konstant står på (uten termostat) for dette.

Etter nok en uke så kan du få så mye du ønsker ut av den. Det vil si 10, 20 eller 30 kW, men du trenger fremdeles tid. Hvordan dette gjøres vil bli i informasjonen han kommer med på fredag. Det er i allefall alt du trenger for ditt hus uansett størrelse.

Manualen vil bli gjort tilgjengelig på internett og følger ikke med selve boksen for deg som får den levert fra Keshe. Fredagen er nøkkelordet igjen her. Skeptikere kan velge å sutre over dette. Vi andre kan velge å glede oss mens vi bygger enhetene våre.

1 megawatt plasmareaktor

3-fase 1 megawatt-enheter kommer. Disse vil ikke trenge noe kobling til husets kobberledninger. Den vil bokstavlig talt kunne plasseres i midten av huset ditt og gi strøm via “fri plasma” til alt som trenger strøm.

Keshe ber oss om å ikke vente med å motta enheten hans, men oppfordrer oss til å bygge den selv med en gang og i så mange utgaver som mulig. Demonstrer den og vis den frem til folk rundt deg. Så snart vi får demonstrert plasmareaktoren kan ikke staten stoppe teknologien.

Keshe snakker også om at det vil komme enheter som ikke bare dekker vårt energibehov, men også enheter for mat, helse, medisin og transport. Han forklarer det slik at det skapes ulike grunnstoffer basert på avstanden mellom sola og de forskjellige planetene i solsystemet (se videoen). Dermed vil du i løpet av måneden fremover kunne få alt du trenger.

OPPDATERT: Demonstrasjoner og tilbakemeldinger på fungerende enheter

Her er en rapport pr. 2. oktober 2015 fra en egenprodusert Magrav plasmareaktor i drift som fungerer som Keshe lovet. To enheter koblet sammen yter 5,4 kW i test:

https://www.facebook.com/thereisonlynow?fref=ts

Enheten virker
“This unit have proven the technology works well and can be a lot of help for everyone”.
Last og coiler.
Last og coiler.

Tror du fremdeles ikke? Lag enheten eller kjøp den selv. Jeg har ikke behov for at du tror på dette. Mitt formål er bare å gjøre informasjonen tilgjengelig når andre skjuler den – slik at alle får en mulighet til å finne sin egen sannhet og sette seg selv fri. Overbevisningen kan du gjøre selv.

En test til fra 4. november 2015:
https://www.youtube.com/watch?v=B3mloiygS04

Fra Keshe Foundation Aruba:

Magrav
“Magrav unit testing. up and running only one day and I see already a small difference. we need to wait for 3 weeks to see the full benefits. After 24 hours I see a 5% savings on energy consumption.”

Se også 15 faktiske ferdigbygde Magrav plasmareaktorer.

Bilder fra lanseringen 16. oktober 2015

Se også informasjon fra den offisielle lanseringen av Magrav Power plasmareaktoren fredag 16. oktober 2015.

Illustrasjoner av Magrav Power-teknologien

Her ser du en illustrasjon av selve materien på innsiden av Magrav-boksen hvordan reaktoren prinsipielt fungerer.

Magrav kjerne
Her ser du et tverrsnitt av regionene A1 + B1 (the seed of the Matter) og G1 + M1 (the resulting Magrav field).

I bildet nedenfor ser du at reaktoren skaper både et magnetisk felt og et gravitasjonsfelt som er uavhengig av hverandre.

magnetisk gravitasjon
Det skapes et uavhengig magnetisk felt og et gravitasjonsfelt.

En annen illustrasjon viser at det er Nassim Haramein og Dr. Raushers teorier som er satt ut i praksis i Keshe sin Magrav-teknologi som det har tatt hele 40 år å utvikle.

Magrav teknologien
Magrav-teknologien kommer fra teoriene til Nassim Haramein og Dr. Rausher.
Magrav teknologi
Til høyre ser du en illustrasjon av hvordan Magrav-enheten tar i bruk Haramein-Raushers teori vist til venstre.

Demonstrasjon av prinsippet bak Keshe sin plasmareaktor

Her ser du en prinsippiell demonstrasjon fra en person som har laget en enklere utgave av Keshe sin plasmareaktor ut av en plastflaske, men han har hoppet over noen steg i prosessen. Allikevel gir den deg et enkelt og godt innblikk i hvordan den fungerer prinsipielt.

Fred verden over

Hva Keshe ønsker å oppnå? Dele ut fri energi i bytte for fred verden over. Han var klar med Magrav Power allerede for 10 år siden. Menneskeheten var ikke klar. Nå er vi det. Dette er første gang vi har et ferdig produkt som kan høste energien som eksisterer i universet.

Jeg ønsker Keshe, deg og hele menneskeheten lykke til i prosessen med å sette deg selv fri fra dagens strev og oppleve sann frihet.

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

77 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

Kjemi, alkemi, teknologi og spiritualitet med Thorbjørn Morstad

geir hanssen
geir hanssen
Anonym
8 år siden

kan jeg kjøpe en magrav power på 30 kw

Iam Jaziel
Iam Jaziel
Anonym
8 år siden

Hvordan går det med dette prosjektet dere som prøver dette, funker det?

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Iam Jaziel
8 år siden

Litt tidlig, om 4 uker bør en kunne med sikkerhet si om det virker eller ei, det dukker iallefall opp målinger jeg ikke kan forklare, så “spenningen” er der.
Blant annet vesentlig høyere volt i den ene lederen en i den andre, når kretsen er lukket. Noen her som kjenner til hvordan dette kan være mulig i en vanlig vekselkrets 220V ? (er eneste mulighetene jord feil eller)

Terje Wulfsberg
Forfatter
8 år siden

Bra blogg om Keshes plasmateknologi.
New $10 power system for vehicle and home in 2016: https://vibrosho.wordpress.com/2015/10/26/keshe-foundation-magrav-plasma-power/

Iam Jaziel
Iam Jaziel
Anonym
Svar til  Terje Wulfsberg
8 år siden

Vet ikke hvor du har fått den prisen fra, men den koster 499.99 € pr i dag

CAPSLOCK
CAPSLOCK
Anonym
8 år siden

Videoen fra artikkelen over viser til at man skal bruke shrink tubes..
Denne videoen sier at man ikke skal bruke shrink tubes / Krympeslange –

Johnny Anonymos
Johnny Anonymos
Anonym
8 år siden

Searl’s Jason Verbelli not amused by Keshe

Fernando Morris was at the 67 “Knowledge Seeker Workshop” June 23rd, 2015 to correct Keshe’s thinking and educate them about John Searl’s claims and perspectives. (Since they had some absurd misconceptions)

Fernando is an electrical engineer who worked at IBM for over a decade doing troubleshooting, circuitry, satellite communications, etc.

When he was at Keshe’s location in Italy for the week, he offered to test, measure and look at any “plasma reactors” Keshe had. But they didn’t have Anything.

Keshe kept trying to have Fernando stay for a couple more days because of a “huge announcement”. (which ended up being the 68 Knowledge Seeker Workshop) Fernando couldn’t stay. 2 days after Fernando left, Keshe said he had a bunch of plasma reactors up and running producing thousands of watts independent from the grid.

On camera at the 67 workshop, Keshe told Fernando that he would fully fund Searl’s project and that all the financial worries were over. Yet off camera, Keshe wanted Fernando, John Searl and myself to test his theories at our facility and manufacture his reactors for him. And that he didn’t have 3 million dollars to support the project. Or Any money to support the project.

Keshe kept constantly contradicting himself and saying things that would make any real nuclear physicist (or high school student) tilt their head with that “wtf” face. O_o

http://peswiki.com/index.php/Free_Energy_Blog:2015:11:09#Searl.27s_Jason_Verbelli_not_amused_by_Keshe

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  Johnny Anonymos
8 år siden

Har et spørsmål.
Lager man gans av kobber, sink og jernplaten? Cuo2 er vel den som lages av kobberplaten? Det andre er
jeg usikker på

Johnny Anonymos
Johnny Anonymos
Anonym
8 år siden

Her er en grundig test av Keshe`s plasma reaktor:

Johnny Anonymos
Johnny Anonymos
Anonym
8 år siden

Jeg oppforder da de som har en slik enhet i eie om å vise en funksjonstest av denne,

og ikke minst hvordan man skal håndtere den, og hvordan man får forskjellige enheter med

forskjellig voltstyrke til å kjøre på den.

Per-Arne Hoff
Per-Arne Hoff
Abonnent
8 år siden

Hvis du bruker ordet “plasma” som en beskrivelse av noe du ikke helt vet hva er, hva er det da du beskriver som en fabrikk i Armenia? Å nei, er du en HAARP-konspiratoriker?

Seitasis
Seitasis
Abonnent
8 år siden

Heimastrikka gravmag, nå 3 watt merkostnad, så blir det spennende å se om noe forandrer seg i de neste dagene, han tester iallefall med watt-meter, hvis en klarer å dra ut den reaktive energien er det 50% besparelse, siden volt/amper ikke er i fase i de apperaturer vi har i dag, blir spennende å se om det snur, men nå -3 watt, temmelig som forventet. Men må igjen si “plasma” teknologien er meget potent og håper Keshe har knekket den, selv om det er langt fra de løsningene jeg har jobbet med selv. Siden det er mer sannsynlig vanlige folk oppdager abnormaliteter en universitet folk, er det bare å stå på, bare en liten OBSERVERT abnormalitet kan å enorm betydning.
https://www.youtube.com/user/alisharifz/videos

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
8 år siden

Kanskje greit å vite, “plasma” er ikke helt nytt, fabrikken i Armenia ble bombet, i Australia ble det presset meget sterkt etter å ha vunnet et drag race løp, men det er mange mange år siden, nå har de sluttet med det.

Per-Arne Hoff
Per-Arne Hoff
Abonnent
Svar til  Seitasis
8 år siden

Hahaha, plasmafabrikk?? Har dere helt mistet bakkekontakten? Det er som å kalle noe en “gass-fabrikk” eller “væske-fabrikk”. Plasma er et ord som beskriver en tilstand for et stoff. Har du noe dokumentasjon, Seitasis, på denne fabrikken, og hvem ble presset til hva i Australia?

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Per-Arne Hoff
8 år siden

By utilising pulsed radar beams of high power, they can create and project a charged E/M plasma via waveguide layers in the ionosphere. This can be triggered to cause severe Earth-dielectric induced currents, causing electronic damage, human electrocution, and other collateral damage upon ground targets located thousands of miles distant – a modern on-off switch equivalent of a nuclear bomb EMP blast.

Per-Arne Hoff
Per-Arne Hoff
Abonnent
Svar til  Seitasis
8 år siden

Og hvor kommer dette fra? Hvem er “they”??

sjarl
sjarl
Abonnent
8 år siden

Det er nok ikke bare speilets brukere som omtaler Keshe. Teknologiens hans settes i sammenheng med det faktum at Iranerne landet en avansert amerikansk drone i desember 2011. Dessuten også USS Robin Cook`s sorti da den skulle vise muskler i Svartehavet i forbindelse med Krim- krisen i 2014. Mer om det her:
http://tapnewswire.com/2015/03/how-the-new-iranian-russian-technology-magrav-checkmate-the-us-navy/
http://www.veteranstoday.com/2015/08/10/disclosure-why-sabotaging-the-iran-agreement-takes-down-america/

daffedoffen
daffedoffen
Abonnent
8 år siden

Artig med bilde som viser feil ccw og cw av spiralene. Men spiller nok liten rolle uansett.

Per-Arne Hoff
Per-Arne Hoff
Abonnent
Svar til  Frank Aune
8 år siden

Meget tvilsom empiri, sånn sett fra et skeptiker-ståsted, og bare en muntlig fremstilling av situasjonen. Jeg vil veldig gjerne se en video hvor lasten går direkte på wattmeteret, og man ser lasten, og så kobler man inn “magrav”-enheten og viser at lasten faller. Noe annet er ikke noe form for bevis.

daffedoffen
daffedoffen
Abonnent
Svar til  Per-Arne Hoff
8 år siden

For de som tror så holder dette i massevis. Men denne skulle jo i tillegg lage ting man tenkte på, så kan en med fungerende enhet tenke på en og sende den til meg?

daffedoffen
daffedoffen
Abonnent
8 år siden

Så den totale stillheten vil si at man sitter der og føler seg lurt eller at huset har brent opp? Nå er tidspunktet for å vise at jeg tar feil.

daffedoffen
daffedoffen
Abonnent
8 år siden

Nå må vel noen ha koblet opp og kjørt noen tester. I det minste på 1kw innkjørings perioden. Resultat?? Noen som har filmet en tilkobling?

Per-Arne Hoff
Per-Arne Hoff
Abonnent
8 år siden

“Du kan selv velge å tro på denne løgnen og opprettholde din tro på at Keshe prøver å gjøre seg rik på å bløffe oss. I mellomtiden vil du se bevisene dukke opp rundt deg på at denne plasmareaktoren faktisk fungerer, men det vil jo en hardbarket skeptiker allikevel klamre seg til. Det er verre for egoet og innrømme at man er blitt lurt enn å leve i løgnen. Uansett hvilken bølge du ønsker å være med på så er det ditt valg.”

Har det dukket opp noen beviser ennå? Eller for å stille spørsmålet litt annerledes, har Keshe demonstrert dette apparatet på noe måte? Han har jo hatt disse i mange år, så han har vel hatt minst én plugget i veggen noen uker? Er det ingen av dere som stusser på hvorfor vi aldri har sett Keshe Foundation *bruke* dette mirakelapparatet? Frank, hva tenker du?

daffedoffen
daffedoffen
Abonnent
8 år siden

Hvis dere har problemer så er det nå opprettet ett norsk supportnr dere kan ringe for å få hjelp.Litt usikker på åpningstider men verdt å prøve hvis man står fast. De skal vistnok sitte på litt nytting informasjon som vil hjelpe dere godt på vei til å få dette opp å kjører. Lykke til
Magrav support: +47 32 80 43 54

Vedic
Skribent
8 år siden

Hvor mangen viklinger skal det være på hver enkel spiral ? Ser ikke at det står noe om det .

Vedic
Skribent
8 år siden

For dere som er skeptiske og tror det er luteri … dette er en VITEN som er 300.000 år gammel og som det er funnet flere rester etter .

daffedoffen
daffedoffen
Abonnent
Svar til  Vedic
8 år siden

Håper dere filmer og legger ut når dere kobler til, for dette vil nok mange se, kan bli show.

« Forrige artikkel

Magrav Power fri energi-reaktoren lansert

Neste artikkel »

Komplett handleliste for din egen Magrav plasmareaktor

77
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x