Hva blir neste steg for menneskeheten?
/

Se gjennom illusjonene – med krampelatter

1.6K visninger
9 minutter lesetid

Det åndsvitenskapelige og sannhetssøkende nettmagasinet Nyhetsspeilet.no har nå eksistert i 10 år. Speilet er det eneste magasinet som har valgt å gå i komplett bredde og full dybde for å avdekke vår virkelighet og egentlige eksistens. Veldig lite er blitt usagt over dette tiåret. Så hva nå?

Se gjennom illusjonene og bli fri

Mange ville ikke trodd at dette nettstedet skulle eksistere i et helt tiår, langt mindre tro på dets innhold, men sannheten har en tendens til å boble opp og standhaftig bli sittende uansett hvor ubehagelig den måtte føles.

En annen type sannhet som at du er et kraftfullt, multidimensjonelt vesen som akkurat nå befinner seg inne i en biologisk romdrakt på planeten jorden i denne inkarnasjonen – og som samtidig eksisterer i høyere frekvenser som ditt høyere selv eller din intuisjon – kan derimot føles svært så kraftfullt og være en solid støtte og berikelse i din egen personlige utvikling og søken etter din sannhet og hensikt i dette livet.

Sjelens utallige aspekter og mange fragmenter kan være svært spennende å sette seg inn i og har potensiale til å gi oss en indre kraft som kan fjerne frykt som måtte forkludre din glede over din egen eksistens, her og nå.

Påvirkning av menneskeheten

I løpet av det første året på Nyhetsspeilet publiserte vi 333 artikler. I dag, 10 år senere, er det aller meste sagt av det som trengs og sies, og publiseringsfrekvensen er roligere blant de 128 forfattere som har bidratt i nettmagasinet.

Noen av ildsjelene med skrivekløe som har satt sine fotavtrykk her er blant annet Liv Bjøringsøy, Johannes  Kvam, Flettfryd Bergfletten, Terje Wulfsberg, Mike Cechanowicz, Hans Gaarder, Jarle Johansen, Rolf Kenneth Myhre, Morten Kielland, Maarit Hanssen, Herman Berge, Kjetil Dreyer, Armin Bahrami, Smurfen og Ingunn Røiseland. Disse sjelene og mange andre har brukt masse av sin fritid på å hjelpe deg til å se gjennom illusjonene og bli fri.

Nyhetsspeilet er skapt som et åndsvitenskapelig og sannhetssøkende nettmagasin skrevet av folket for folket. All innsats gjennomføres helt uten vederlag. Donasjoner vi får inn går utelukkende til å dekke kvartalsvis hostingfaktura. Vi er svært takknemlige for alle dere som hjelper oss regelmessig på denne måten. Uten denne støtten ville du ikke kunne lest denne artikkelen her i dag.

Hver og en forfatter på dette nettstedet står for sine synspunkter og det er opp til hver enkelt leser å gjøre opp sin egen mening om informasjonen som blir presentert. Meg selv står bak skapelsen av nettstedet inkludert tekniske rammeverk, design, funksjonalitet, daglig drift og fakturaer/donasjoner med rollen som redaktør og ansvaret for denne skuta. Jeg har skrevet en rekke artikler selv med spesielt fokus på selvutvikling og ikke minst min lidenskap for vårt galaktiske opphav.

Noen av disse modige forfatterene har dessverre forlatt vår eksistens og mange mennesker omtalt i en rekke av våre artikler har avsluttet sine inkarnasjoner. Vi takker alle dere ildsjeler for deres pågangsmot og deres store, indre ønske om en bedre verden for oss alle.

Det spiller ingen rolle om hvem som har rett. Det som har betydning er at du tilegner deg bred nok informasjon til å gjøre opp din egen mening og finne din egen sannhet – ikke bare «sannheten» som politikere og massemedia presenterer.

Vi publiserer artikler fremdeles til glede for dere lesere. Dog nå i dag er vi først og fremst et stort og verdifullt oppslagsverk med våre over 1400 artikler som fremdeles blir bladd i et par tusen ganger daglig.

I løpet av de ti årene som har gått, har nettmagasinets sider blitt lest 18,8 millioner ganger. Det har nok hatt sin effekt på menneskeheten. I hvilken grad blir lettere å besvare som et individuelt spørsmål.

Finn din sannhet

Noen lesere kommer hit og ser i stor befrielse at alle temaer innenfor vårt samfunn, vår bevissthet og vår kosmiske opprinnelse dekkes i både full bredde og komplett dybde i magasinet, mens mange andre lesere dukker opp i vantro og lurer på hva slags sprøyt man leser her. Det er alt annet enn hva man har lært gjennom oppveksten, på skolen, via myndigheter, politikere og media. Det kan jo umulig stemme? Alt for mange må jo være involvert til at dette er mulig? Ikke sant?

En kommentar blir lagt inn på en artikkel, en leser får ut sin frustrasjon over det som nettopp er lest da det bryter med sin egen virkelighetsoppfatning og hva “alle andre” sier. Ett år senere kommer samme leser tilbake til artikkelen og kommenterer igjen. Denne gangen etter å ha tenkt selv og gjort mange undersøkelser selv over tiden som har gått.

Artikkelen som man den gangen var helt uenig i, er nå sett i et nytt lys bestående av samme informasjon som i stor grad er vurdert å være riktig allikevel. Man har på egen hånd etter egne undersøkelser funnet en ny sannhet, sin sannhet fremfor en definert sannhet presentert av vårt kontrollerte samfunn.

Dette er et typisk og konkret eksempel og der har du verdien med Nyhetsspeilet. Vår oppgave er ikke å overbevise, men å inspirere. Overbevisning kommer fra egoet og dens personlige agenda, mens inspirasjon kommer direkte fra sjelen. Basert på kjærlighet og søken etter den egentlige sannheten som gir oss kraften tilbake og setter oss fri.

Nyhetsspeilet sår lysfrø

En artikkel er ment å gi et innblikk fra en vinkel du kanskje aldri har tenkt over eller hørt om tidligere. En artikkel fungerer som et frø, et lysfrø, som er en samling med tanker, meninger, håp og gode intensjoner for å skape en bedre fremtid for oss alle, fri for maktdominans, fri for illusjoner. Om frøet blir liggende på steingrunn eller om det får næring til å gro er helt opp til deg som leser artiklene.

Mine frø som trigget min personlige oppvåkning fikk jeg servert fra mange steder. Hovedsaklig fra tap av mine aller nærmeste, en forelesning av Mike Cechanowicz som påsto at 9/11 var en innsidejobb, og en transkript fra Iliuka som hevdet at jordkoden er et selvstendig sansende vesen.

Dette var tre frø, tre oppvekkere som utløste min nysgjerrighet på tre områder: Bevissthetsmessig ved at jeg stilte spørsmål om dette virkelig var alt, om vi eksisterer evig i en eller annen form. Samfunnsmessig ved å lure på hvordan i all verden en konspirasjon i så stor skala kan gjennomføres og hemmeligholdes hvis den virkelig var sann. Kosmisk ved å lure på hvorfor i all verden det ikke er noen som sier noenting om en så betydningsfull del av vår eksistens at selv planeter har sin egen bevissthet.

Noe seriøst manglet på mange plan hvis alt dette skulle vise seg å ikke være slik jeg og de aller fleste av oss har lært at alt hang sammen. Fra det tidspunktet valgte jeg å tenke selv og finne min egen sannhet – sammen med mange andre sannhetssøkende sjeler jeg møtte på min vei i min oppvåkning.

Ultraspirituell avsporing

Mange kan våkne opp litt for fort eller selvforherligelsen tar overhånd og havner i det som kan kalles for en ultraspirituell avsporing.

Det vil si at man føler seg spesiell, utvalgt og viktigere enn andre. Man får et behov for å endre andre og fortelle hva som er “riktig”.

Det er da det spirituelle egoet som har fått tatt overhånd og jeg selv har gått i den fella.

Alt er derimot en læringsprosess som man kan høste visdom fra. Alle fallgropene kan du lese nærmere om i “guiden” 13 steg for å bli ultraspirituell. Er du en av de sovende der ute som ikke har våknet opp til den egentlige sannheten? Da er guiden perfekt for deg. Er du allerede våken og føler at du har en høy vibrasjon og lever i ett med verden? Da er guiden enda mer for deg.

Aller mest er guiden for deg som forstår sarkasme og ønsker å “kle deg selv naken” for å komme deg inn på rett spor igjen. Det er ubehagelig, men helt nødvendig for din egen utvikling.

Hvor spirituell føler du deg egentlig? Føler du at du har kommet langt i din oppstigningsprosess? Er du helt fri for dømming av andre? Jeg er definitivt ikke det og vil nok aldri bli det så lenge jeg innehar egobevissthet som alle vi mennesker gjør.

Ekte enhet

Min oppfatning av vår eksistens er godt beskrevet i artikkelen En kosmisk plan – Den storslåtte sannheten om vår virkelighet. At vi har en intelligent kilde bak alt som er skapt, en regissør om du vil. En kraft vi alle er fragmenter av.

Du og jeg er sjelsfragmenter av kilden, vi har det guddommelige i oss.

Det må i så fall gjelde for alle mennesker på denne jorden og alle vesener ellers i kosmos, gjeldende både “onde” som “gode”. Vi er altså alle en del av denne “filmen” vi eksisterer i og alt drama og gode ting som utfolder seg.

Med andre ord så er vi alle fra en og samme kilde, og er her for å oppleve alle aspekter med ubetinget kjærlighet. Via gode og vonde opplevelser. Åndsvitenskapelig sett finnes det altså ikke to skapere, en himmel-sjef og en sjef for helvete, men kun én kilde. Vi er alle ett. Altså begrepet oneness som det heter på engelsk.

Det betyr at jeg, du, naboen din, presten i kirka, voldtektsforbryteren og diktatoren osv. innehar et sjelsfragment fra en og samme kilde. En som er kriminell i dette livet kan derimot ha vært en dyktig sykepleier i sitt forrige liv. Vi inntar rollene vi trenger å lære fra for å få en altoppfattende forståelse av ubetinget kjærlighet.

Så med andre ord så skal jeg ikke ha en eneste dømmende tanke om noen av disse eller andre mennesker. Når jeg ser på en film eller serie så skal jeg ubetinget kunne se at alle i filmen har hver sin rolle å utspille uten at jeg skal dømme noen av de.

Det beste er vel å la være å akseptere handlingene de gjør, samtidig som man annerkjenner personen eller rettere sagt sjelen bak personen.

Du er et annet meg

“Du er et annet meg”, sier Mayaene.

Adolf Hitler var et menneske som hadde en del svin på skogen for å si det ytterst mildt, men i dette tilfellet greide Eva Braun å elske han nok til å gifte seg med han. Var hun derimot egentlig bare en psykopatisk “golddigger”? Visste du at Adolf valgte å bli vegetarianer rundt 1938 da han mislikte at dyr led og ble drept? Kunne det tenkes at Adolf var kapabel til å vise kjærlighet til Eva og sine barn? Hans syn på menneskeliv var derimot seriøst forskrudd, men ren ondskap helt ut i fingertuppene?

Adolf var et annet meg. Hmm… Rynker du på nesa du også? Det er i så fall en helt naturlig reaksjon. Dette er vanskelig å svelge.

Det jeg skriver her er langt utenfor boksen og hva som generelt sett er akseptert som diskusjonstema. Poenget mitt er at vi alle kommer fra kilden og at det er svært lett å dømme personen slik at du kan separere deg fra individet for å føle deg som en bedre person.

Separasjon er å dømme. Det motsatte av enhet og ubetinget kjærlighet, det vi streber mot å forstå og oppnå.

Se på nyhetene i kveld (jeg gjør det svært sjelden selv og det kan varmt anbefales) og gjør et forsøk i å se det guddommelige i hver og en person som blir omtalt i innslagene. Vanskelig? Se på Game of Thrones og annerkjenn sjelen i hver karakter. Umulig? Skulle tro det ja. Jeg personlig greide ikke å se videre etter episode 8 i sesong 1. Dere som følger med vet hva jeg snakker om.

Å ikke dømme personer i enhver situasjon er nærmest umulig såfremt du ikke er særdeles dyktig på å skille mellom person og handling slik kanskje en dypt dedikert munk eller Dalai Lama klarer. Selv han tror jeg har sin tvil innimellom på sine reiser og observasjoner av all smerte og lidelse vi mennesker påfører hverandre.

Det kan være på et lite plan, som å fokusere på det negative som din partner gjør og ta det positive som en selvfølge, og dermed gjør noen lei seg gjentagende i hverdagen som du egentlig er glad i. Eller på en kolossalt plan ved å initiere krig mot andre land.

Jeg sa det var vanskelig. Ikke glem selvransakelse i din søken etter nirvana. Er veien din 100% fri for konflikter eller kritikk av andre? Virkelig? Altså virkelig?

I så fall er du kommet langt på vei, men still også samme spørsmål til noen andre om deg selv.

Det spirituelle egoet ditt kan gjøre deg blind for hvordan du påvirker dine omgivelser og du er ikke nødvendigvis i stand til å se deg selv.

Latter en kraftfull energi

Det vi kan gjøre, uansett hva som har vært og hva som skulle skje fremover, er en essensiell ting, noe som gjør oss glad, som drar oss inn i nuet. Hva er det? Latter. Å le. En god, gammeldags krampelatter så tårene triller. Kan du komme nærmere nirvana? Ikke når du allerede er der.

“Latterlige” artikler sprer også glede langt inn i sjelen så uansett hva du skulle mene om Speilet og hver enkelt av artiklene her, så gjør du riktig i å le. Masse. Uansett. Godt for deg og moro for omgivelsene dine. Energien smitter.

Når lattertårene triller er all anger og bitterhet borte og frykt for fremtidige potensialer eksisterer ikke. Prøv det nå. Det er virkelig enorm livskraft i hver eneste tåre.

Ha et fantastisk nu!

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
« Forrige artikkel

Er en ny lærer for menneskeheten nå på vei til å stå fram?

Neste artikkel »

Gjennom døden, langs veien opp til himmelen

0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x