En kosmisk plan – Den storslåtte sannheten om vår virkelighet

25.6K visninger
22 minutter lesetid
91

Livet består ikke av tilfeldigheter. Vi er aktører i en gigantisk kosmisk plan som utfoldes i henhold til hva høyere bevisstheter har bestemt skal skje. Nå er vi inne i de siste nervepirrende spilleminuttene av filmen. Blir det en lykkelig slutt?

For 13.000 år siden i vår store Mayakalendersyklus på 26.000 år gikk Atlantis under. Den gangen så begynte det menneskelige bevissthetsnettet å kollapse (mer om dette ytterst essensielle emnet i neste artikkel) og menneskeheten begynte å miste sin høyere bevissthet.

Jordens akse flyttet til et nytt sted og Atlantis sank under havnivået. Innfødte stammer som Maya, Kogi og Arjarcos ledet sitt folk i sine båter til nye land. Samtidig begynte menneskehetens bevissthetsnivå å synke. Menn og kvinner som var langt mer avansert enn vi er nå, ble raskt hårete barbarene selv uten kunnskap til å tenne bål ettersom det menneskelige bevissthetsnettet rundt jordkloden hadde kollapset helt.

Menneskets Mer-Ka-Ba-felt, lyskroppen, hadde blitt stengt av og utsatte de for effektene av at også jordens magnetfelt var tatt ned. Dette er en naturlig del av jordens syklus. Alle minner om menneskeheten ble slettet.

På et bevissthetsnivå langt unna i høyere dimensjoner ble et vedtak gjort, og et globalt prosjekt ble påbegynt her på jorden for å bringe menneskeheten tilbake til deres rettmessige bevissthetsnivå. Det ville derimot ta 13.000 år – til der vi er akkurat nå. Og denne gangen vil det gå riktig for seg.

Den storslåtte sannheten om vår virkelighet

Dette er den sanne historien om hvordan bestemte mennesker som var unntatt fra å gå under, for lenge siden begynte å gjenskape et nytt menneskelig bevissthetsnett som omringet jorda, slik at menneskeheten en dag kunne returnere til høyere bevissthetsnivåer som de en gang hadde oppnådd.

Hver eneste livsform på jorden må ha et bevissthetsnett (consciousness grid) som fullstendig omgir jordkloden for at den kan eksistere. Uten disse nettene er det ingen bevissthet.

Når du forstår resultatene av dette 13.000-årseksperimentet vil du bli fylt med glede. For det som har skjedd er ikke mindre enn en fødsel av en ny menneskehet. Du vil forstå hva som menes til slutt da du er i ferd med å oppleve det. Forbi 2012. Vi som en menneskelig rase er i oppstartsgropen. Igjen.

Guddommelig administrasjon

Disse vesenene som styrer prosjekter som nevnt ovenfor er svært mye mer utviklet og avansert enn de som flyr rundt i UFO-er. De har for lengst vokst fra behovet for enhver type mekanisert reise. Hvem er disse vesenene, disse folkene, som er så mye mer utviklet enn utenomjordiske vesener i UFO-er? Og hva er det de egentlig gjør?

Hvis flere av oss forsto svarene til disse spørsmålene, ville vi være langt mindre interessert i hva den negative eliten driver med. Det er utviklende å bli informert, men hvis du blir opphengt i dramaet, spesielt hvis du hater eller frykter NWO, Illuminati eller hva du ønsker å kalle de, så har de oppnådd nøyaktig det de ønsker. Din energi.

I noen tilfeller gjør den negative eliten sitt beste i å få disse undergangsscenariene til å gå i oppfyllelse, men den store majoriteten av de er komplett uvitende om at de er ledet av superavanserte vesener som ikke favoriserer det negative over det positive, men forvalter begge gruppene.

Disse superavanserte vesenene sørger for at den negative eliten ikke kan krenke vår frie vilje mer enn vi kollektivt har bedt om og har tillatt dem å gjøre – via vår egen disharmoni og negative, manipulerende oppførsel på et personlig og kollektivt nivå.

Vi er på slutten av en stor syklus og hele menneskeheten og Moder Jord er under grundig overvåking og oppmerksomhet. Det overordnede bildet er at vår planet blir forvaltet av særdeles utviklede entiteter som har kraften til å flytte på hele solsystemer like lett som vi flytter på musa foran datamaskinen vår.

Disse entitetene, slik som beskrevet i Budskapet fra RA, også kjent som Loven om Ett, sier de er involvert i «ledelse og overføring av planetariske befolkninger». Så utrolig som det enn høres ut så er dette informasjon som samsvarer med mange andre kilder. Sannheten er i virkeligheten langt mer fantastisk og interessant enn fiksjon.

Filmer som Star Trek, Star Wars og Ringenes Herre tar man for gitt at er science fiction. Jeg vil derimot hevde at de er basert på sanne historier ut fra at de innehar elementer fra alternative virkeligheter selv om dramatiseringene ikke stemmer. Vår tredjedimensjonsvirkelighet er bare en bitteliten del av den store helheten med parallelle virkeligheter og høyere dimensjoner. Skal man kunne utvikle seg som sjel til et særdeles høyt nivå så vil man ikke oppnå bred nok visdom ved bare å inkarnere som menneske på jordkloden. Universet har like stort mangfold som det finnes fantasier på jordkloden.

De utenomjordiske vesenene har beskyttet oss i tusener av år basert på hva de høyeste bevisstheter har tillatt de å gjennomføre. De har sørget for at uvelkomne ikke har fått tilgang til å besøke jordkloden som menneskehetens bevissthet ikke selv har tiltrukket seg. På nåværende tidspunkt blir vi overvåket av tusener på tusener av høyere bevisstheter i overgangsfasen vi er inne i helt ned på et personlig plan.

Du blir monitorert for å følge nøye med på din personlige utvikling for å se om du er klar for å tre inn i høyere frekvenser og en ny gylden tidsalder. Den Galaktiske Føderasjonen av Lys er en av mange grupper som arbeider for lysets styrker. Deres oppdrag er å sørge for at du fullfører syklusen med dualitet som angitt i den kosmiske planen.

Den Galaktiske Føderasjon av Lys er en av mange grupper av høyere bevisstheter som holder et betryggende øye med oss.

Fjerde dimensjon

Den menneskelige kroppen er et standard design som er benyttet gjennom hele galaksen og videre ut i kosmos. Den er utformet og bygd av galaksen for å uttrykke dens egen personlighet. Du fortsetter å ha en menneskelig form i fjerde og femte dimensjon. Ved sjette dimensjon er din naturlig form simpelthen en sfære av lys.

Tiden vi er inne i nå innebærer at vi stiger opp fra tredje dimensjon og opp i fjerde dimensjon for til slutt å ende opp i femte dimensjon. Hele veien beholder vi vår egen kropp uten å avslutte inkarnasjonen. Det vil derimot være noen transformasjoner underveis i oppstigningsprosessen.

En gruppe som Ra begynte som en planet med tredjedimensjonsfolk som oss for rundt 1,5 milliarder siden år. I deres tilfelle var det på planeten som nå er kjent som Venus. De tok da eksamen inn i fjerde dimensjon, som også jorden nå stiger opp til, og oppnådde evner som levitasjon, telekinesis, gravitasjonsbeskyttelse, tidsreising, fri energi, tankemanifestasjon, umiddelbar helbredelse og tilsvarende. I noen tilfeller kan også avanserte tredjedimensjonssivilisasjoner oppnå disse teknologiene og evnene.

I de neste to dimensjonene har man fremdeles en menneskelig kropp slik som vår, men de er mindre fysiske og er mer det vi kan kalle en lyskropp. De kan manifestere sin egen mat ut fra tankekraft, men blir ofte opphengt i å hjelpe andre i så stor grad at man glemmer å nære seg selv tilstrekkelig.

Mens de utvikler seg, blir fjerdedimensjonsfolk ofte involvert i å hjelpe tredjedimensjonsplaneter som vår egen i deres evolusjon. Dette foregår stort sett bak scenen. Visse kulturer mottar fysisk kontakt på et lokalt nivå hvis de har avansert nok til å være berettige en slik visitt.

Fjerdedimensjonsvesener påvirker de riktige folkene til å møte hverandre ved å forårsake synkronisitet. De hjelper oss å skaper vår egen virkelighet og hjelper alle disse mystiske tingene å skje bak scenen slik som loven om karma. De trenger UFO-fartøy for å reise, men disse kan lett bli gjort usynlig for tredjedimensjonsfolk.

Fjerdedimensjonsfolk kan være naive, spesielt positive vesener som ikke har et rammeverk for å forstå eller forutse menneskelig negativitet.

Fjerdedimensjonsfolk kan være synlig med det blotte øye hvis de tillater seg å være det, men ved å heve sin frekvens kan de lett bli usynlig. Dette vil ikke være mulig når vår planet forflytter seg opp til fjerde dimensjon som allerede er godt på vei til å skje.

Det finnes en overflod av rent, fjerdedimensjonsorientert stoff å lese. Måten å identifisere det på er at det alltid vil komme fra et perspektiv av betingelsesløs kjærlighet og akseptanse av andre.

Femte dimensjon

Noe senere, ofte over store tidsperioder, men i noen tilfeller relativt raskt, tar du eksamen inn i femte dimensjon, hvor den betingelsesløse kjærligheten fra fjerde dimensjon blir integrert med visdommen fra femte dimensjon. Den lyseblå halschakraen er i det menneskelige energifeltet tilknyttet den femte dimensjon.

I denne dimensjonen fortsetter du å utforske og lærer deg alle typer forbausende ting om hvordan universet virkelig fungerer, lærer å oppdage og utnytte din viljestyrke, kommunikasjon, omfavner prinsippet om ære, og er i en konstant tilstand av intellektuell stimulering og utvikling. Det er fullstendig mulig å eksistere i en femtedimensjonsbevissthet her på jorden, dog uten all teknologien og de avanserte mystiske evnene.

Noen femtedimensjonsfolk kan hjelpe, rådgive og overvåke fjerdedimensjonsvesener samt arbeide med tredjedimensjonsplaneter som vår egen mens de fortsetter å oppnå all visdom og kunnskap som de kan finne i universet.

Denne innsamlingen av visdom er ofte en ensom sti og kan synes intellektuell og løsrevet sammenliknet med åpenhjertede, altelskende perspektiv i fjerde dimensjon. Avgangseksamen forekommer ikke før du er fullt ut beredt på å ta alt du har lært og forplikte deg til en liv for å hjelpe andre.

Noen femtedimensjonsentiteter utvikler nok disiplin til å reise uten fartøy, men det er fremdeles vanskelig. De fleste av dem kan utforme telepatiske gruppesinn sammen med større mengder med folk, hvor tanker bokstavelig talt er delt slik at de arbeider som ett sinn. Noen fjerdedimensjonsfolk kan også gjøre dette, men det blir langt mer raffinert i femte dimensjon.

Du har fremdeles en menneskelig kropp i femte dimensjon. Du manifesterer og spiser gyldenfarget flytende lysbuljong ifølge Ra og Loven om Ett. Det skal være veldig godt og næringsgivende hvor det blir inntatt i gruppeforsamlinger.

Sjette dimensjon

Millioner av år etter å ha gått inn i femte tetthet, tar du til slutt eksamen inn i sjette dimensjon. I det menneskelige energifeltet er dette den mørkeblå chakraen som også er kalt det tredje øyet, som er svært mektig når det er fullt ut aktivert. Du kan fremdeles prosjektere deg ut i menneskelig form hvis du foretrekker det, men en sfære av lys er nå din naturlige tilstand.

Kjærligheten fra fjerde dimensjon og visdommen fra femte dimensjon fusjonerer inn i en sann enhetsbevissthet. En fullstendig planet med folk som oss smelter sammen inn i en enkeltstående bevissthet, skjønt de er fremdeles klar over personlighetene de hadde før denne unionen forekom.

I sjette tetthet blir en klar, personlig forpliktelse skapt for å dedikere sitt liv til å hjelpe andre å utvikle seg, mens i alle trinn før det, er det i større grad fri vilje til å forfølge andre aktiviteter hvis du ønsker det.

Sjettedimensjonsvesener påtar seg administrasjonsoppgavene fullt ut og fungerer som en form for utførende gren. I noen tilfeller utformer de endringer i den høyere skalaen som vil hjelpe en gitt planet i dens evolusjon. Mange av disse forandringene er bestemt og stemt på fra enda høyere bevissthetsnivåer, og det blir en ære og plikt for sjettedimensjonsvesenene å sørge for at de blir utført.

Konstruksjon av en planet

På jorden er arbeidet sjettedimensjonsvesener utfører svært omfattende. En fortropp med eldre vesener kom her for lenge siden for å forberede måten menneskelig liv kunne eksistere her på jorden. Før denne tiden hadde vi ikke mye ut over enkeltcellede organismer.

De eldste skapte først månen, mest sannsynlig fra stoff innenfor jorden. Skapelsen av en slik satellitt gjorde livet i stand til å florere på jorden ved å gi oss tidevannsaktivitet til regelmessige biologiske rytmer.

Månen ble utformet til nøyaktig den riktige størrelsen for å harmonisere med jordens og solens mål basert på hellig geometri som er grunnsteinen for alt liv i universet.

Månens nøyaktig størrelse og avstand fra jorden var presisjonskonstruert slik at vi ville se en perfekt korona i løpet av en solarformørkelse. I dagens materialistiske tidsalder er dette ikke sett på som interessant og er kun antatt som en tilfeldighet.

Oppfostring av liv på planeten

Etter at de eldre hadde fått på plass månen og en rekke andre nødvendige ting, så ga de næring til livet på planeten og styrte det i den retningen de ønsket slik at det kunne lede til menneskelig eksistens. Ettersom de arbeider på utsiden av lineær tid så er ikke dette vanskelig å administrere.

Dinosauruser ble med hensikt utryddet for å bane vei for at menneskelig liv skulle florere på denne planeten. De hadde sin tid, men det var en evolusjonær blindgate som var nødvendig å endre på for at jordkloden skulle kunne fortsette sin opprinnelige plan.

Folket som vokser frem på en gitt planet kan meget godt ikke nødvendigvis være innfødt til den aktuelle verdenen. I tilfellet jorden så ble sjeler og genetikk fra rundt 16 forskjellige planeter med menneskelig opphav samlet sammen i forskjellige måter på forskjellige tider for å skape vår nåværende situasjon.

Denne mengden med krysninger er sjelden og har mye å gjøre med det praktfulle genetiske mangfoldet av liv på jorden som gjør det til en meget etterspurt Edens hage innenfor denne galaksen sammenliknede med mange andre verdener.

En av de største hemmelighetene er hvor mye «tukling» det har vært fra ulike grupper for å skape de menneskelige kroppene som vi har i dag. Første rasen til å gjøre dette var de såkalte Anunnakiene som har en høyde fra 2,4 til 4,6 meter og har utviklet seg inn i menneskelige kropper fra en reptilbasert arv. Deres hud har ikke skall, men mange små prikker som huden på magen til en øgle, ifølge Major Robert Dean.

Abu Simbel-tempelet viser vesener i ulike størrelser. Dette var ikke for å fremheve faraoene slik arkeologene hevder, men de viste til reell fysisk høyde basert på grad av bevissthet man hadde oppnådd.

I bildet ovenfor ser du Abu Simbel-tempelet som ble satt opp under Farao Ramses II. Ifølge forskning utført av Drunvalo Melchizedek så viser statuene reelle størrelser på personene fra den gang. Forskjellen i størrelse angir hvor langt i bevissthet du har nådd. Høyere bevissthet gir høyere fysisk størrelse tilhørende høyere dimensjoner.

Anunnakienes første modifikasjoner er estimert å ha blitt gjennomført omtrent 200.000 til 500.000 år siden. Mange av detaljene ble nedskrevet i Sumeriske steintavler med kileskrift, og Zecharia Sitchins arbeid inneholder en vesentlig mengde med nøyaktig informasjon om hva som skjedde.

Andre besøkende blandet inn deres egen genetikk over tid. Uansett tror Anunnakiene feilaktig at de er våre «guder» ved å være de første til å ha kombinert deres DNA med primitive innfødte mennesker som de fant på jorden da de først ankom. Selvfølgelig hadde sjettedimensjonsvesener «ledet» disse primitive menneskene til å bli intelligente vesener via sin administrasjon av skapelsen av liv på jordkloden.

Sjettedimensjonsadministrasjon tok over igjen for rundt 75.000 år siden og laget enda flere genetiske modifikasjoner for å forsikre seg at alle her ville ha et akseptabelt kjøretøy for at tredjedimensjonsliv skulle florere – og i henhold til Loven om Ett var det på denne tiden sjeler fra planeten Mars som ble overført hit.

Anunnakiene har siden oppdaget at vår pinealkjertel har enorm kraft når den først er fullt ut aktivert – en kraft som kan styrte makten de fremdeles har over denne planeten gjennom deres fullmakt de har til å være her på jorden. Derfor arbeider de grundig for å beholde oss i negative følelser som sinne og frykte slik at vi ikke greier å fullføre den store transformasjonen. Imidlertid er dette en tapende kamp for dem og de har svært kort tid igjen før vi får styrken tilbake i pinealkjertelen og tvinger dem til å flytte annensteds.

Jeg prøver for tiden ut et produkt som kalles for ratfisholje som spesifikt skal fjerne forkalkninger i pinealkjertelen etter at man i årevis har blitt utsatt for giftstoffer som fluor og tungmetaller i tannkrem, vann og matvarer. Den norske produsenten er Ratfishoil.com som Bengt Svensson står bak. Oljen er forøvrig anbefalt av Dr. Pete Petersen i en video hos Project Camelot som refererer til forskning som Dr. Price har dokumentert.

Ifølge den Galaktiske Føderasjonen så gikk Anunnakiene over til lysets side i 1995 slik at det kun er enkeltindivider som ennå ikke har gitt opp som er igjen på toppen av den globale eliten. David Wilcock ga, i en personlig uttalelse til meg, David Icke rett i hans uttalelser om at reptiler sitter eller mer korrekt, har vært på toppen av herredømmet over vår planet.

De negative får et forsprang

De på den negative stien kan gjennomføre forbausende kunststykker og magi tusenvis av år før alle andre. Skaperen synes å ha utformet dette som en standard gjennom hele universet.

Disse magiske evnene kommer fra å absorbere energien og vitaliteten fra andre. Det angis tydelig i Loven av Ett at negative entiteter får næring av frykt. De bruker ordrett det som en matkilde for deres egen forsørgelse. Hvis denne matvarekjeden ble brutt verden over for kun en enkelt dag, ville de lide stor skade som de muligens aldri ville kunne komme seg fra.

De har ikke behov for å spise oss slik som tv-serien V vil foreslå. Vi er av langt større verdi for de ved å være fylt av frykt og hat.

Så ja, jorden er utformet for å være en fryktfarm. Negative entiteter som Anunnakiene manipulerer de øverste nivåene av militærindustrikomplekset for å skape et massemediesystem som sørger for at farmen produserer den best tenkelige avling – nemlig frykt og hat.

Hvis de negative ikke ble tillatt å ha dette forspranget, ville det ikke være noe drivkraft for de i å delta i den kosmiske planen.

Sjettedimensjonsvesener har skapt The Matrix

Sjettedimensjonsvesener er involvert i å konstruere detaljerte, hyperkomplekse parallelle virkeligheter som de negative faktisk kan se, besøke og selv leve innenfor, alt for å gi dem illusjonen av at de vet hva fremtiden vil bringe. De kan reise i tid, og hvis de kunne se de virkelige fremtidige sannsynlighetene hvor de fullstendig mister makten, ville de ikke ha noe motivasjon til å fortsette.

Det er egentlig ganske humoristisk at de negatives favorittaktivitet er å presentere en falsk virkelighet – illusjoner – som lurer folket i å tro at det er ekte,  når de faktisk selv er «lurt» av sjettedimensjonsfolkene på nøyaktig den samme måten. Denne uvitenheten gir dem drivkraft til å fortsette å gjøre jobben deres. Imidlertid vil de kunne finne «glitches in the Matrix» som vi kunne gi de ledetråder hvis de gadd å se etter, at denne virkeligheten faktisk ikke er ekte.

The Matrix er absolutt en fullgod analogi til vår egen virkelighet – som i sannheten er en illusjon.

Integrer eller forgå

Til syvende og sist må de enten integrere den kjærlige bevisstheten fra den ene uendelige skaperen i deres søken etter enhetsbevissthet, ellers så vil de sakte, men sikkert forfalle ved å erfare stadig økende genetisk skade. Deres kropper vil bokstavelig talt gå i oppløsning, akkurat som Dan Burisch har rapportert med J-ROD som arbeider med Majestic. Til slutt vil de gå tilbake til ren energi hvis de ikke greier overgangen til kjærlig bevissthet.

I Ra sitt tilfelle på Venus, var en mann og kvinne på toppen av deres versjon av Illuminati-pyramiden. De var høyt negativt polarisert, slu og bedragersk. De måtte arbeide seg gjennom fjerde og femte tetthets negative, og forsto til slutt den elskende enhetsbevisstheten av det vesenet de lever i. De integrerte det positive og ble ønsket velkommen inn i Ra sitt sjette tetthets sosiale hukommelseskompleks i en stor familiegjenforening.

Fortiden kunne bli fleipet med når aktørene forsto hvordan alle hadde hatt deres roller å oppfylle i det store skuespillet om bevisstheten.

Elsk dine fiender

Når pinealkjertelen som vi ble utstyrt med av sjettedimensjonsvesener for omtrentlig 75.000 år siden til slutt blir aktivert, noe mange av oss har begynt å oppleve, vil våre evner raskt bli enormt mye større enn hva som helst som de negative kan motvirke.

Den virkelige verdien til denne positive magien er at du ikke frykter eller hater de som ville kunne angripe deg.

Istedenfor ser du enheten i alt. Anerkjenn at de er deg – det er bare en av oss her. Elsk og aksepter de for det de er. Vær snill med dem. Sett samtidig en klar grense. Ikke aksepter det de tilbyr deg. Be dem om å dra og la deg være i fred.

Det er kunststykket hvordan man gjør forretninger i de høyere virkeligheter når du blir angrepet av skyggeentiteter. De vil regelrett løpe vekk skrikende når denne tilnærmingen benyttes. Sann medlidenhet og sympati er som etsende væske for de slik hellig vann er for vampyrer.

Sjettedimensjonsvesener bygger pyramider

Enda en nøkkelaktivitet for sjettedimensjonsvesener er å bygge en ring av balanserende pyramider rundt om i verden som kan hjelpe å stabilisere Jorden på dens akse. Denne «ringen» ble ikke fullført inntil Ra og deres sjettedimensjonskollegaer kom og bygde pyramidene i Egypt og Sentral-Amerika i den relativt nylige fortiden.

De eldre pyramidene er ofte halvveis dekket av jord på grunn av store kontinentforskyvninger som har forekommet og har siden blitt dekket med trær og så videre. Først når du forstår at sjettedimensjonsvesener kan skape hele måner, blir det langt lettere å visualisere dem som bygger massive pyramider for å balansere planetens energier.

Pyramidene som nylig er oppdaget i Bosnia kan godt bli datert helt tilbake til 30.000 år siden. De er laget av kjempemessige blokker, har sammenfallende geometriske oppstillinger i forhold til hverandre, og har undergrunnskamre som forbinder dem.

Pyramiden i Bosnia er langt større enn noen kjent pyramide i verden inkludert Keops-pyramiden i Egypt.

Sjettedimensjonsvesener konstruerte Mayakalenderen

Sjettedimensjonsvesener utformet også avanserte tidstellende systemer slik som Mayakalenderen og Zodiaken. De kan også til tider kontakte utvalgte lærere for å få gjennom deres budskap om Loven om Ett på en direkte og uhindret måte.

Ofte, og spesielt når vi går mot slutten av en syklus, leser de menneskehetens sinn som en enkel organisme for å hjelpe til med å styre vår evolusjon.

Ved å lese og forstå alle av oss som Ett Sinn, kan de finne alle de fragmenterte forandringene som kan bli laget, som et vingeslag fra en enkelt sommerfugl, som vil føre hele planeten i den retningen som passer best for alles vekst – uten at noen noensinne forstår at de er ansvarlige.

Sjuende dimensjon

Det eneste trinnet som gjenstår før sjettedimensjonsvesener gjenforenes med Enhet er å ankomme sjuende dimensjon. For å bestå avgangseksamenen i sjuende dimensjon så er en full forståelse av den sakramentale naturen av alle ting påkrevd. Det betyr at polaritetens spill – av tilsynelatende godt og ondt – er alle akseptert som handlingen fra Kildens vilje til å skape og fremme åndelig evolusjon.

De kosmiske energiene skyver nå jorden inn i fjerde dimensjon og endrer samtidig DNA-et for alle på denne planeten slik at de blir like mektig som etterkommerne av de som sådde jorden. Ingen over og ingen under. Det er enhetsbevissthet.

Et komplett og fullt ut integrert syn på sjuende tetthetsbevissthet innebærer at man forstår at universet virkelig er basert på kjærlighet og glede – og polaritetsspillet er hellig med den største respekt og medlidenhet – og er derfor perfekt akkurat slik det er.

Det finnes flere nivåer med dimensjoner, men vi vil ikke gå inn på de i denne artikkelen. Noen kilder hevder at det eksisterer 9 dimensjoner, mens andre igjen sier 13 dimensjoner, 100 dimensjoner eller uendelig. Hva som er fakta er relativt uvesentlig for oss mennesker på vårt nivå.

Fullkommenhet er vanskelig å forstå

Eksistensen overgår den fysiske kroppen. Hver av oss velger før vi inkarnerer hvordan og når vi mest sannsynlig skal dø. Vi gir oss selv utgangsdører på visse punkt i våre liv i tilfelle vi streifer for langt unna våre originale mål og ønske å forlate planeten før ytterligere karma påløper seg.

Det kan til tider føles utilbørlig hardt å tillate negativiteten å florere og gjennomføre dens rutiner. Derimot er det slik at uten det negative så stagnerer veksten som resulterer i åndelig død. Det negative oppløser selvgodhet og skaper bevegelse og vekst.

Sjuendedimensjonsvesener arbeider ikke med entiteter utenom sjette dimensjon, unntar på slutten av en syklus for å forsikre at alle kommer dit de er ment å gå uansett hvor langt man sporer av stien. De arbeider i en rådgivende kapasitet med sjettedimensjon før de vender tilbake til den ene og gjenforenes med Intelligent Uendelighet.

De største avgjørelsene for en gitt planet – som eksempelvis å tillate en lærer som Jesus å gjennomføre hans misjon i full viten om omfanget av en slik beslutning verden over, både positivt og negativt, basert på de sannsynlige fremtidige tidslinjene som kan observeres – blir tatt av sjuendedimensjonsvesener som fungerer som lærere og rådgivere for sjette dimensjon.

5D og 4D-vesener aksepterer i tur og orden veiledningen og betingelsene som tildeles fra sjettedimensjonsfolkene.

Alt overnevnte er en kraftig overforenkling av hvordan den kosmiske planen administreres, men med denne kunnskapen på plass kan du se at det vi har å gjøre med er så uendelig mye mer enn små, grønne menn i sine tallerkener.

Denne mektige Mayapyramiden i Tikal, Guatemala, viser de 9 underverdener i Mayakalenderen som ble mottatt av lærere blant Mayafolket fra sjettedimensjonsvesener som ønsket at menneskeheten skulle få denne informasjonen.

Overføring av planetariske befolkninger

La oss ta en titt igjen på den grunnleggende jobbeskrivelsen for sjette dimensjon:

Ledelse og overføring av planetariske befolkninger.

Det er langt mer dybde innenfor denne lille frasen enn vi innser. Det administrasjonsvesener som Ra utfører for øyeblikket involverer konstruksjon og vedlikehold av en meget nøyaktig balansert illusjon på denne planeten for vår egen åndelig vekst.

Mengden med arbeid som går med på å opprettholde denne illusjonen er fullstendig ubegripelig for oss. Det kan forklares, men er nesten umulig å forstå innenfor den begrensede båndbredden av det menneskelige sinn, kropp og ånd.

Hver av oss blir forvaltet i ulike grader på måter som vi trolig aldri vil forstå. Høyere bevisstheter orkestrerer hendelser på jorden nøye og stille i bakgrunnen slik at alt foregår innenfor gitte parametre i henhold til den kosmiske planen – eller den guddommelige planen om du vil.

Andre hendelser som ikke er innenfor styringen eller innflytelsen av våre egen frie vilje blir også guidet. Igjen på et så krevende presisjonsnivå at det er nesten umulig å forstå eller oppdage at høyere intelligens er involvert i hva som skjer.

Hvorfor tror du at UFO-er ofte ha blitt sett over atomrakettsiloer, som kobler ut hele komplekset før de forsvinner ut av vår dimensjon? Hvorfor ble en UFO sett over Chernobyl da kollapsen inntraff og forhindret reaktoren fra å drepe langt flere og muligens ødelegge jorden?

Administrasjon.

Hvorfor tror du, slik Al Martin Raw rapporterte, at Bush-administrasjonens forsøk på å plante falske masseødeleggelsesvåpen i Irak for å gi Saddam skylden, ble uskadeliggjort, konspiratorene tatt ut og materiellet ødelagt i et «uheldig» angrep på egne styrker?

Administrasjon.

Hvorfor tror du at Iran Deyanat – et helt skip bygd for å eksplodere og utløse tonnevis av radioaktivt støv som et skittent angrep mot Israel og omkringliggende områder – tilfeldigvis ble overtatt av kyniske pirater? Hvordan havnet disse piratene ut med å gå for dette bestemte skipet og dermed spare oss for en særdeles uheldig atombegivenhet som ville ha drept uskyldig folk, destabilisert hele Midtøsten og trolig brukt som en unnskyldning for å invadere Iran og potensielt starte tredje verdenskrig?

Administrasjon.

Synkronisitet

Det kan være flerfoldige ganger hver dag hvor vi gjør visse ting som vi fullt ut tror er vår egen frie vilje, uvitende om virkningen som våre handlinger har på globalt nivå. Du burde derfor aldri undervurdere innflytelsen og betydningen av hver tanke og handling som du tar hvert øyeblikk hver dag. Tanker av kjærlighet, fred, toleranse og tilgivelse har langt mer kraft enn du er klar over.

Stadig hyppigere opplever folk synkronisitet, som å se 11:11, 12:12, 3:33, 4:44 osv. på klokker, skilt, kilometertellere og slik, som viser oss at vår tilsynelatende tilfeldige oppførsel faktisk er i aller høyeste grad koordinert av krefter som de fleste av oss aldri er klar over.

Et utrolig antall søkende våkner akkurat nå opp til de virkelige, superutviklede og superavanserte entitetene som guider oss gjennom denne overgangen.

Hver av som oss har et «Høyere Selv» som allerede finnes i dette svært raffinerte sjettedimensjonsnivået. Vår sjettedimensjons Høyere Selv taler direkte til oss gjennom drømmer, synkronisiteter, visjoner og andre mystiske erfaringer, spesielt i meditasjon.

Denne kontakten som allerede er i deg, er av aller høyeste verdi og er langt viktigere enn å knytte seg til en hvilken som helst annen person. Å forbinde deg med ditt indre og skape broen mellom dødelig og guddommelig er i sannheten å oppfylle din universelle hensikt.

Balanse

Det er totalt nødvendig at Administrasjonen utført av høyere bevisstheter holder vår planet i balanse. Det er slik kosmos er designet. Vi er ikke alene. Ingenting skjer ved en tilfeldighet. Alle vokser åndelig uansett om de forstår det eller ei og uansett hvor mange ganger de må gjenta de samme leksjonene gjennom gjentatte inkarnasjoner.

Balansen som Administrasjonen gir oss betyr at vi like lett kan lete etter det positive, og finner det, som det negative. Jo flere negative ting som skjer, desto flere positive gjennombrudd må tillates å forekomme. Det negative vil aldri bli tillatt å passere det positive under noen omstendigheter. Forandringene som vi ser på jorden er en nødvendig del av voksesmertene som er involvert i denne prosessen.

Så lenge du forblir i frykt, vil de negative planene fremdeles ha en sjanse til å manifestere seg. Hvis du våkner opp og gir slipp på frykten og forstår den virkelige historien så er du på den vinnende siden og ditt liv kan bli en stadig voksende gave med velsignelser, velvilje og åndelig vekst.

Dette er en krig over frekvens. Frekvensen det slåss om er din bevissthet. Du velger selv om du ønsker å eksistere i kjærlighet eller i frykt. Valget du tar har en direkte innvirkning på hele denne planeten. Fyll hjertet med kjærlighet, aksepter mangfoldet og spre dette budskapet videre til din neste. Det er det viktigste du kan gjøre som sjel i tiden vi er inne i.

Administrasjonen har definert hvordan overgangen til den nye tidsalder skal ende for oss og Moder Jord, men det er du og hele menneskeheten via vår felles bevissthet som avgjør graden av suksess.

Kilder

» Paoweb.com.
» DivineCosmos.com.
» Drunvalo.net.

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, webmaster og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 140 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

91 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

«Så lenge du forblir i frykt, vil de negative planene fremdeles ha en sjanse til å manifestere seg»
Helt enig! Fantastisk «research». Elsk dine fiender, frykt dem ikke, de vet ikke hva de gjør… :)

Sirius
Sirius
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

En fantastisk artikkel Frank! fortsett ditt unike arbeid! du gjør en meget bra jobb!!
Er nettopp dette vi trenger i tiden vi er inne i…
Tåken letter, skyene trer tilsides, og vi begynner å ane en klar himmel!

Helheten
Helheten
Abonnent
13 år siden

Vi lever i en spennende tid – ingen tvil om det. Finns mange teorier og påstander, men alt bunner ut i at vi endrer bevissthet. På tide..! :)

Fra din artikkel: «Andre besøkende blandet inn deres egen genetikk over tid.»
Har du lest noe om Rh-minus faktoren?
Såvidt jeg kan finne ut, finns det ingen vitenskapelig forklaring på den. Er selv A- forresten..! ;)
Her er en ganske ok side: http://www.rhnegativeregistry.com/welcome.html

God påske til alle! :)

Mike Cechanowicz
Forfatter
13 år siden

Denne var den «høyeste» artikkelen du har skrevet, synes jeg. Det gleder meg å lese det du har skrevet og jeg står bak for å gi deg ryggdekning for at den underliggende strukturen på virkeligheten hara den strukturen du beskriver.

For den som ikke forstår eller ikke er i stand til å akseptere denne nokso komprimerte «sannhetens ord» må jeg bare si at hjemmeleksene ligger i å utvide kjennskap til den mengden med evidens som foreligger og gir støtte til en helhetlig perspektiv av virkeligheten.

Gratulere med en flott artikkel.

Terje
Skribent
13 år siden

Det er merkelig, har i den siste tiden sett på tripptelleren på bilen 7777, 3333 osv. Er det noen mening med dette tenkte jeg eller er dette bare tilfeldigheter. Er det noen som prøver å fortelle meg noe eller hva er det? Så leser jeg artikkelen din og vips er det en mening bak dette. Jeg har lenge sett denne sammenhengen jeg handler mye ut fra dette å prøver så godt jeg kan å gi av meg selv til andre. Men føler at man hele tiden møter på mindre eller større hinder som forstyrrer min vei. For mitt vedkommende er det penger som er den største forstyrrelsen i livet mitt. Når man endelig har klart å opparbeide seg litt overskudd får man en negativ beskjed som at jeg må ut med rest skatt eller lign. Alt dette er i utgangspunktet min feil, altså penger bremser min utvikling. Er faktisk ikke mange dagene siden jeg innså dette så føler at etter dette har ting blitt enklere igjen.
Eller må jeg rose deg for en veldig flott artikkel Frank dette er stoff som jeg higer etter.

Terje.

zero
zero
Abonnent
Svar til  Terje
13 år siden

Alt du opplever i din virkelighet vil si deg noe hele tiden, alt snakker til deg, om det er trippteller eller bilskilt, så lenge du ER i det totale. Når det gjelder tall, så kan du programmere de til og fortelle deg noe. f.eks 7777 sier at du er på en riktig åndelig kurs, tallet 3333 nå skal jeg kommunisere det bevisste språk til andre. osv.
En fin leveregel. «Du skal lytte dobbelt så mye som du prater, for alt du møter har noe og fortelle deg.»
Når det gjelder penger så er jo det en ting som man enda må forholde seg til, men det er fremdeles energi, og energi kan man styre. Tar du 100% ansvar for dine tanker, ord og handlinger, gjør du det , så styrer du omstendighetene i din virkelighet. Når man lever dagen uten og reagere men bare med og akseptere så flyter man.
“Glede vedvarer når du lever uten sårene fra fortiden og uten forventninger i fremtiden. Da blir du mottakelig for direkte kommunikasjon fra Den Totale Bevissthet i alle former, og du vil forstå at denne dialogen skjer hele tiden; i menneskene du møter, i det du hører, sanser, føler og ser. Da blir det en konstant opplevelse av virkeligheten»

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Glimrende artikkel Frank :)

Kunne fylt på med en rekke beviser nedover punkt for punkt som bekrefter alt du skriver i artiklen din men det er nok bortkastet plass og tid siden brukerene allerede vet det meste allerede :)

Eneste jeg stusser litt over er at du beskriver next frequency level som dimensjoner og ikke densiniteter samt det at kornsirklene har jo forberett oss på overgangen ti den 4 densinitet lenge med sine advarsler mot kors, halvmåner og pentagrammer, dem forteller oss om overgangen, forklarerer, informerer mm om hva som skjer i forkant eller for og si det rett ut, dem bekreter og beviser alt du skriver i artiklen :)

Dette er en glimrende måte og se artiklen til Frank på film servert til oss fra dem som overvåker og passer på at overgangen går så smertefritt som muligt uten og bryte den frie vilje :)

Monica Waade
Forfatter
Svar til  smurfen
13 år siden

Fantastiske kornsirkler vi fikk se i den videoen smurfen! Merker du på deg selv at det skjer noe i kroppen? Føler du energier som et press mot hodet, vibrerer/sitrer det i kroppen din, og stopper eller hopper hjertet litt ekstra innimellom? Vi er ikke tvillinger i fysisk forstand, litt «merkelig» det med etternavnet som du nevnte, men vi er tvillingsjeler, bare lytt til hjertet ditt.

Nå bør du ikke la det negative stjele så mye energi fra deg fremover, ikke mate energityvene, men heller jobbe mer med deg selv. Et lite spor, hva føler eller «ser» du når du kommer inn på denne siden; http://www.findmadeleine.com/

Hvordan er magefølelsen, kommer det noen impulser, følelser eller bilder til deg?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Monica Waade
13 år siden

Det er nok kun dem på skepsis.no som er i stand til og tro at dem er laget av fulle bønder ;) he he
Blir jo litt skremt siden det du skriver stemmer 100%
Har slitt noen dager nå med smerter i hjerte, bryst og hode, mister følese i armer og en sitring som du skriver
Er jeg syk eller skal det være sånn ?
Lenge siden jeg bestemte meg for og ikke kaste bort tid og energi på dem som kun er ute etter og frarøve en energi, ikke så lett og la vær alltid heller da :)
Jobbe med meg selv har jeg ikke mye tid til

Akkurat det med Madeleine har jeg ikke lyst og si så mye om, føler enorm ondskap å frykt samt at hun var en meget viktig brikke i noe mye større
Har hatt mange søvnløse netter der jeg har tenkt på Medeleine…det var og den første FB gruppa jeg meldte meg inn i og den gruppen jeg har brukt mest tid på

http://www.facebook.com/?sk=2361831622#!/group.php?gid=2365447044

Jeg har ikke dine evner, er ikke noe magisk smurf, bare en liten kjedlig forvirra en ;)

Vi er nok tvillingsjeler der du fikk alt og jeg ingenting :)

Påskesmurfeklemz :)

Monica Waade
Forfatter
Svar til  smurfen
13 år siden

Hei smurf, beklager hvis du føler jeg stakk av med alt. :-D Men kan berolige deg med at du er ikke syk, det skal være sånn en periode nå. :-)

Kornsirklene er et godt bevis for at det er noe de vil si oss ja, hverken bønder på fylla eller skeptikere med planker er i stand til å lage slike mesterverk. ;-)

Takk for link til den sida på Facebook, skal se litt nærmere på den. Følte at du er opptatt av den saka, du har sterke vibrasjoner til den og jeg vet hvorfor, og skal hjelpe deg litt på vei for her har du et ekko av saka rundt Madeleine;

Ble funnet død under sengen sin: Mor og bestemor mistenkt
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=586118

Du har god grunn til å føle ondskapen, frykt og at det lå noe større bak. For å gi et innspill til deg og eventuelt andre som leser dette, spør dere hvorfor enkelte sånne saker blir så oppblåst i media, hva har foreldrene til sakene felles? Tenk på at ingenting er tilfeldig, alt er en serie hendelser.

Påskeklemz til deg. :-)

leif konspirasjonskar bakke
leif konspirasjonskar bakke
Anonym
Svar til  Monica Waade
4 måneder siden

Kornsirklene er ET s som kommuniserer med hverandre. Ikke noe mere hokus pokus enn det.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
13 år siden

JA lyver litt, det er store endringer både mentalt og fysisk dag for dag
Noe forvirret jeg blir
Prøvde igjen og se på bildet du gav meg og ser en hvit dame som ser ned og så en sort vegg
ikke sikker på hva det kan bety….
Har og en drøm som plager meg ofte
Jeg er i dansebaren på en turistferje og så kommer det en kjempe bølge som er flere hundre meter høy mot oss og treffer båten så blir alt svart, når jeg kommer til meg selv så er jeg igjen i samme bar og hygger meg og det samme gjentar seg og gjentar seg helt til jeg våkner
Er i innløpet til en eller annen by da det intreffer, minner litt om Holland, Frankrike eller Tyskland uten at jeg på noen måte er sikker på det eller om det har noen betydnig …
Hva tror du ?

Klemz :)

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Kornsirkler? Det finnes videoer av mennesker som viser hvordan de har laget kornsirkler, og hvordan de har filmet «ufoer» som lager dem. Likevel tror de er laget av utenomjordiske.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Bartis
13 år siden

Bartis,
Hvis du ikke aksepterer vårt grunnsyn:
http://www.nyhetsspeilet.no/paradigmer/

hvorfor da kaste bort din verdifulle tid på å lese og kommentere våre artikler? Dine onelinere har null verdi for oss, og våre artikler har null verdi for deg. Just accept!

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

For en logikk. «Dersom du ikke er enig, hvorfor interessere deg?» Jeg ser representanter fra nyhetsspeilet utfolde seg overalt i andre foraer, og da er det veldig interessant å lære litt om hva de legger til grunn for sine syn. Hva er poenget med en side som hevder å sitte på «skjulte sannheter» hvor skribentene ikke tåler kritikk eller uenighet?
Jeg skjønner at «just accept» er deres motto, da dere ukritisk akspeterer konspirasjonsteorier som ikke kan dokumenteres, og parallelle univers og slikte søkte ting.

Trinity
Trinity
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Har ikke inntrykk av at det er noem problem om man mener noe annet her, bare man er seriøs og saklig. Problemet er at NS er overrent av hetsende bøller til tider, som ikke har andre intensjoner med å være her enn å ødelegge Nyhetsspeilet og aktørene her. Noen er betalt andre ikke og de disponerer utallige og stadig nye profiler. Om du er en av dem, vet du det selv. Dersom du ikke er det, forhold deg bare seriøst med din uenighet så er det intet problem..

Terje
Skribent
Svar til  Bartis
13 år siden

Du har sett en video av noen som lager kornsirkler og du konkluderer med at dette fenomenet er menneskeskapt. Tydelig har du ikke satt deg inne i dette. Dette har jeg diskutert opp i mente så gidder rett å slett ikke å overbevise deg om noe. Men før du slenger ut kommentarer burde du sette deg i i saker og ting først.

Trinity
Trinity
Abonnent
Svar til  Terje
13 år siden

Etter min informasjon er kornsirklene menneskeskapt, dessverre..
Men ikke av mennesker som går ut om natten og tråkker ned kornet mekanisk..
Det finnes svært mye avansert teknologi i dag som er høyst jordisk men hemmeligholdt for befolkningen.. disse lages med slike elektromagnetiske deviser.. verden vil bedras.. og mye gjøres for å bedra oss.. Dersom du har info og beviser som viser at jeg tar feil, ser jeg gjerne på dette, Terje.

Steinar Grønås
Steinar Grønås
Abonnent
Svar til  Trinity
7 år siden

Da er du feilinformert, men det er ditt valg å tro hva du vil.
Det er du som trekker dette i tvil, og du får bevisbyrden ved å bevise at DU har rett.
Håper du finner de svarene du søker, uansett plan.

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Terje
13 år siden

>Jeg har sett mange videoer av dette. Jeg har derimot ikke sett en eneste video eller lest noe dokumentasjon som tyder på noe annet. Det at du ikke gidder å overbevise meg, sier kanskje litt. Hadde du hatt noe håndfast, burde det ikke være ganske lett. Påstander som at «mennesker kunne ikke gjort dette», og «mønstrene betyr noe» o.l. er i alle fall ikke godt nok, da mennesker absolutt klarer å produsere dette.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Terje
13 år siden

Til Bartis: Har nettopp sett meg igjennom en ganske så lang video i to deler på Godlikeproductions.com hvor fysiker David Sereda går igjennom bevisene som NASA holder tilbake og hvor han forklarer en del av hvordan kvantefysikken og elektromagnetisme kan gjøre det mulig med interstellare reiser og hvorfor vi ikke kan se dem (så ofte). Meget overbevisende om du spør meg. Det kan jo være et sted å begynne. Ellers så har du jo TheDisclosure Project. Kan legge til at jeg for min egen del vet med 110% sikkerhet at utenomjordisk liv eksisterer. Dette har jeg forklart tidligere her på speilet og det er ikke gjort i en håndvending. Dersom du leter og ikke er forutinntatt vil nok du også endre oppfatning. Lykke til! :)

Terje
Skribent
Svar til  Terje
13 år siden

Skrev et lenger svar til deg Trinity, men av en eller annen grunn ble dette borte. Kommer ikke til å skrive dette igjen men kan gjenta at jeg er delvis enig deg.
Det finnes slik teknologi som du ref til, men jeg vet også ut fra mine kilder at noen sirkler er laget av enkelte ET grupperinger. Noen er menneskeskapt av noen tullinger som skal prøve å diskreditere fenomenet. Kommer tilbake til den kilden jeg bruker men ble så irritert da jeg fikk rotet bort et lenger svar til deg. GRRRRRR.

Trinity
Trinity
Abonnent
Svar til  Terje
13 år siden

Ok, forstår hvordan du føler når slikt skjer. Det er godt mulig at begge deler finnes, er åpen for det. Alt som er ekte forsøkes også laget fake av..
Muligens er det slik også med kornsirkler.. :-)

Kjetil S
Skribent
Svar til  Terje
13 år siden

Bartis

At ikke akkurat DU har sett dokumentasjonen, beviser ikke at den ikke eksisterer. Det beviser bare at du ikke har gjort hjemmeleksen din.

Istedetfor å demonstrere din uvitenhet så ettertrykkelig, burde du heller ta i bruk din kritiske sans overfor Circlemakers-gjengen. Her er spørsmål du kan grunne over (eks: http://www.lucypringle.co.uk/photos/2001/uk2001df.shtml)

1. Hvor lang tid trenger man til forberedelser (herunder designe dette på papir, forberedelser ute på jordet, utplassering av oppmålingsutstyr, referansepunkter etc)
2. Hvor mange mennesker trenger man i «crew’et» for å utføre dette på en natt (fakta: 409 sirkler, største er 70 fot, formasjonen strekker seg over 900 fot) uten å gjøre feil
3. Kan man gjøre dette under alle værforhold, eller må det være tørt (fakta: det hadde regnet i dagesvis, og de første som kom inn i formasjonen sank ned i søle. Likevel, det var ingen spor etter mennesker)
4. Om man tråkker ned korn med planker og tau, vil kornet knekke og dø eller vil det bare bøye seg og fortsette å vokse? (Fakta: I «ekte» kornsikler blir ikke kornet knekt, men blir bøyd ved roten og fortsetter å vokse. I ikke-ekte vil kornet nødvendigvis bli knekt og visner etter kort tid. Dette problemet slet forøvrig filmprodusentene med under filmingen av «Signs» med Mel Gibson)

Mer å grunne på: Hvor mange er egentlig med i Circlemakers.gjengen? Det dukker jo opp sirkler nesten hver dag enkelte måneder (http://www.lucypringle.co.uk/photos/2000/jul.shtml) Og har de ikke vanlige jobber? De er jo oppe hele natten midt i ukene. Har de et kontor et sted? Kanskje filialer spredd over hele England? Hvem finansierer dette? Og hva med kornsirklene i andre deler av verden? (Siste jeg oppdaterte meg er det til nå produsert ca 10.000 kornsirkler verden over de siste 30 årene) Hvor trener de? Det finnes jo ingen halvferdige kornsirkler! Og de aller fleste er perfekte. Hvor har de lært geometrien, matematikken og designen som ligger bak? Hvorfor står de ikke frem? Hvorfor er de aldri blitt oppdaget? De har tross alt produsert over 10.000 kornsirkler over 30 år. Hva er sjansene for at de ikke blir oppdaget. Og særlig i England hvor store områder er overvåket døgnet rundt av «circle-watchers». Hvorfor publiserer de ikke designet FØR de lager det, for å avfeie all tvil, men tar æren etterpå?

Konklusjonen basert på observerte fakta må bli at circlemakers-gjengen i virkeligheten er et godt skjult nettverk av arbeidsledige men samtidig velstående mennesker med overnaturlig lett, ja i enkelte tilfeller praktisk talt usynlig, kroppsbygning. De har overnaturlig evne til organisering og hurtig men samtidig presis utførelse av kompliserte og detaljerte designer. I tillegg kan de se i mørket. Og ikke minst; de har reist verden rundt de siste 30 årene med det formål å lure folk uten å ville ha anerkjennelse for de makeløse kunstverk de har laget.

Det lukter konspirasjonteori av dette Bartis, er du ikke enig?

Kjetil S
Skribent
Svar til  Terje
13 år siden
Trinity
Trinity
Abonnent
Svar til  Terje
13 år siden

Vet ikke hvem som gir folket her slike hjemmelekser Beamer nå alias Kjetil S.. ?
Og hvem som mener seg i posisjon for å refse andre for unnasluntring i lekse-lesningen.. Når fikk du en slip posisjon her på Speilet og hvem gav deg den?!
Vi ser vel hvem du tar etter, men du selv leste åpenbart ikke kommentaren min.. avansert teknologi eksisterer som kan utføre slikt f eks fra sattelitter osv.. Alltid lurt å ta seg av bjelken i eget øye før man påpeker at andre har flis i sine øyne, for da ser man så meget klarere til å ta seg av andres fliser, et råd bare :-)
Rett skal være rett..

Steinar Grønås
Steinar Grønås
Abonnent
Svar til  Trinity
7 år siden

FY, ikke bli personlig og ufin.

Kjetil S
Skribent
Svar til  Terje
13 år siden

Trinity,

Nå var ikke denne kommentaren rettet mot deg, men mot Bartis. Vedkommende hevdet at det er Circlemakers som har laget alle disse, om du leser innleggene. Det står intet i mitt innlegg som går i mot noe av det du har skrevet, kun mot det latterlige i at sirklene blir laget av folk som hopper rundt i åkrene med tau og planker. Og jeg regner med vi er enige der. Og jo, jeg leste kommentarene dine og er kjent med denne teorien, selv om jeg ikke er enig.

Hvor du får det fra at jeg «er i posisjon», «hvem som har gitt meg den», «hvem jeg tar etter» etc vet jeg ikke. Jeg har skrevet slike kommentarer siden starten her, og kommer til å fortsette med det om du liker det eller ei.

Trinity
Trinity
Abonnent
Svar til  Terje
13 år siden

Til Beamer/Kjetil S: Enhver får selvsagt skrive og mene hva en vil, dersom en vil tro at det er aliens som lager disse kornsirklene er det fritt frem og dersom man vil bruke slike hersketeknikker og språkbruk er det også fritt frem. Det sier mer om de som gjør det enn om de som kommentarene rettes mot, faktisk. Uansett hvor uenige man er eller hvem man snakker til, tror jeg ikke man er tjent med å snakke slik, det er helt opp til deg. Tror du vet veldig godt hvem du tar etter, men om du ikke vet det selv, så får du leve i lykkelig uvitenhet, om det også. Selvinnsikt er ikke din sterkeste side i så fall, men jeg tviler på om vet og forstår så lite.. Kravet til enhver annen person for å skrive artikler, er fullt navn og bilde. At du kan gjøre det uten å fylle hverken det ene eller det andre kravet, er en særavtale noen har fikset kun for deg. Muligens ligger noe der.. Når ikke alle er like for loven, reagerer folk. Folk har sett dette og undrer seg, men ingen har våget si noe. Det sier også noe. Om du kommer inn i en dialog og skriver noe rettet mot en person her inne, tror jeg du må regne med at også andre personer kommenterer og mener noe om dette, spesielt om de er midt i den dialogen fra før. Dersom dette ikke skal være tillatt bør partene heller ta i bruk privat mail eller chatterom.. dette er ingen scene hvor noen få er aktører etter hva jeg forstår, men et forum hvor alle som føler for og holder seg innenfor rammene av seriøsitet kan kommentere, og hvor kommentarer setter tanker osv igang hos mottagerne som er mange.

Reglene bør være like, for Kong Salomo og Jørgen Hattemaker, også her.. synes nok de fleste… Ellers blir det noe flaut om man kritiserer samfunnets ledere for det samme. At noen likevel skaffer seg særavtaler og kan gjøre hva de vil uten konsekvenser har vi sett før.. noen personlighetstyper vet alltid å fikse seg slik.. Folket er våkne for slikt, spesielt slike mennesker som er her.. Det finnes nok flere artikkelforfattere her som godt kunne tenke seg å slippe å stå frem med fullt navn og bilde og det finnes enda flere dyktige mennesker som kunne skrevet gode artikler her og som sitter på veldig mye mer enn deg, men som av forskjellige grunner ikke ønsker å gjøre det pga kravet om fullt navn. For noen er dette også en sikkerhetsrisiko. Pseudonym burde muligens vært godtatt for slike, men nei. Ikke sett noe som tyder på at du lever i den situasjonen.. Oppfordrer dem til å rette forespørsler til redaksjonen nå om å få samme avtale som Mr Beamer har ordnet seg med..
Folk snakker om dette og undrer seg, men ingen har turt si noe, så gjør jeg det. Det bør ikke finnes noe her heller som ikke tåler lyset på seg så lenge NS ser det som sin oppgave å belyse det meste spesielt det som ikke tåler så godt å få lys på seg.. Du har mildnet noe og endret meninger en del har jeg sett, det er vel og bra, tidligere kunne du være temmelig stygg og respektløs mot med-debattanter uten noen konsekvenser. Nå har vi fått bekreftet at du hadde en særstilling og det var forsåvidt greit å få bekreftet. Så får vi se om noen krever mitt hode på et fat for å ha våget å si dette eller kommer med motangrep, jeg har kun konstatert de fakta som alle ser.

Steinar Grønås
Steinar Grønås
Abonnent
Svar til  Trinity
7 år siden

et ? til Deg: hva gjør Du på NS, om Du ikke tror på noenting av det folk skriver og henviser til???

BiggusD
BiggusD
Abonnent
Svar til  Terje
13 år siden

Trinity, greit at det finnes menneskelig teknologi som kan lage kornsirkler, men den konspirasjonen (som Kjetil S. beskriver), er jo om mulig _enda_ mer usannsynlig enn den hvor «aliens» gjør det.

Jeg sitter med en følelse av at «aliens» i den betydningen du bruker der står for «ikke-eksisterende grønne menn fra Mars», og i så fall har du nok misforstått litt.

Kjetil S
Skribent
Svar til  Terje
13 år siden

Trinity

Du bruker selv hersketeknikker i innlegget over og angriper min person. Jeg ønsker ikke å gå inn i en personlig krangel med deg i et offentlig forum.

Mvh Kjetil

Trinity
Trinity
Abonnent
Svar til  Terje
13 år siden

Beamer/Kjetil S: Jeg har kun konstatert fakta. Å si høyt/konstatere det faktum at du er den eneste personen som tillates å skrive artikler uten å oppgi hverken navn eller bilde er kun å konstatere fakta, og kan aldri bli noen hersketeknikk. Du kan ikke benekte disse fakta, alle har sett at jeg taler sant.

Konstaterte også at du brukte hersketeknikker, siden du er blitt svar skyldig sender du istedet den samme ballen tilbake og kommer med beskyldninger som ikke har noen rot i virkeligheten. Jeg har ingen interesse av å angripe din person og har ikke gjort det. Aner ikke hvem du er.

Det er naturlig at folket reagerer dersom regler som gjelder for alle andre, ikke gjelder for deg.. så enkelt er det. Reagerte prinsipielt.

Du vet at det er sant, og at du ikke har noe å si i mot dette, derfor dine tåpelige ord her. Folket leser og kommenterer her er våkne og ser forskjellsbehanding der det skjer.. Hvorfor du får særbehandling vet vi derimot ikke, iallfall vet ikke jeg. I og med at du får slik særbehandling bør du også tåle at folk kommenterer det og spør seg hvorfor, det er naturlig. Det er da opp til deg om du vil opplyse om årsaken eller om du vil la folk tenke og tro hva de selv vi om den saken.. det vil de gjøre uansett.. Du kan ikke hindre gode mennesker i å se eller i å tenke, Beamer/Kjetil S.. sorry mac..
Din reaksjon nå gjør ikke saken bedre, tenk deg om selv, fakta er fakta..

Trinity
Trinity
Abonnent
Svar til  Terje
13 år siden

Det er helt greit Frank, oppfattet, men vil understreke at dette fra min side hadde kun med prinsipp og likebehandling å gjøre, absolutt ingenting med personer å gjøre. Nyhetsspeilets intensjon er etter hva jeg forstår å belyse og diskutere urett, forskjellsbehandling og ting som ikke tåler lys på seg.

Det er da viktig at NS lever som man lærer og praktiserer det samme selv. Det eneste jeg har gjort er å skrive her hva har vært snakket om i miljøet rundt NS etter at en person fikk muligheter som andre er blitt nektet. Det er en naturlig konsekvens atm våkne folk stiller spørsmål når slikt skjer.

Dersom det er slik at Nyhetsspeilet nå har åpnet opp for at folk kan få skrive artikler uten å oppgi fullt navn og bilde, er jeg sikker på at dette vil glede mange og det ville være enkelt da å fortelle leserne om denne endrede praksis, så er alt ok. Da vil vi kunne få en del interessante artikler fra folk som lever i skjul og ikke ytrer seg i dag, og som sitter på svært brennbare saker. Pseudonym kan ha sin funksjon. Men regler bør som kjent være like for alle, dersom alle er like for loven oppstår ikke slike problemer. Om det derimot praktiseres ulikhet vil deres lesere raskt oppdage dette og det vil bli prat og spekulasjoner. Er sikker på at dette er ganske innlysende for de fleste.. derfor var det merkelig i manges øyne det som skjedde..

Ang din artikkel så har jeg lest den og har skrevet en lengre kommentar til den, som jeg skal poste så snart jeg får tid. :-)

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Terje
13 år siden

. Må man være «åpen» for å bli overbevist, er det gjerne et tegn på at «bevisene» er rimelig søkte. At noe virker for imponerende til å ha vært menneskeskapt, betyr ikke at det beviser noe annet. Jeg er for så vidt åpen for liv på andre planeter, men at de reiser hit og lager mønster i kornåkre høres for meg veldig usannsynlig ut. Og hvorfor i all verden skulle de ha gjort det? De kunne like godt ha vist seg for folk, i stedet for disse mønstrene. Mønstrene i seg selv er jo ikke mer imponerende en at jeg tror mennesker kan ha laget dem. I tillegg betyr de ingenting, det er bare geometriske mønstre.

Går det forresten ikke an å svare på alle innlegg? Under de siste innleggene ser jeg bare en strek som blir rød når jeg holder pila over den.

Freddyball
Freddyball
Abonnent
13 år siden

En meget velskrevet og informativ artikkel. Det er klart at du har en innsikt langt utover det som er vanlig her på Jorda.

Denne artikkelen får meg til å huske at det er en grunn til at vi er her, og minne meg på at det er helt avgjørende at vi lever helt og holdent innenfor Jordlivets rammer og premisser, med is i magen og hode over vann. Jeg har i den senere tid sett at fler og fler av mine åndelige forbilder og venner har begynt å overvurdere sin eksistens i denne densitet, og i ytterste konsekvens blitt mer og mer negativt polarisert, mens de isolerer seg og får et urealistisk høyt bilde av seg selv. Det ser vondt ut. Jeg mener det er avgjørende at vi hjelper til i denne transformasjonen, og er der ute blant menneskene som trenger det. Vi må bli forstått og respektert, og det gjør vi gjennom å sette oss så langt vi klarer inn i 3. densitets normer, og bruke de riktige verktøyene for å kommunisere. Tilgangen på visdom og innsikt er svært begrenset ute blant folk, det må vi ikke glemme, men det finnes mye godhet.

Monica Waade
Forfatter
13 år siden

Gratulere Frank med – etter min mening – den aller beste artikkelen her på Nyhetsspeilet… og som vi vet er her mange glimrende artikler. Jeg hadde en sterk følelse av at du ville komme med noe snart, solid åndelige føde, og at det kom allerede til påske var en gledelig overraskelse. :-)

I kommentarfeltet fra side 6 til side 11 under siste artikkelen til Rolf Kenneth har jeg hatt flere innspill hvor jeg i korte trekk har sagt noe av det samme som du beskriver nå på en så fantastisk måte.

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/nibiru-mars-2003-%e2%80%93-mars-2010/comment-page-6/#comment-23101

Budskapene jeg har mottatt forteller mye av dette du beskriver, og jeg kan ikke annet enn føle glede og lettelse over at det snart er over. Etter å ha vært et bedre sted er det tungt å se hva som skjer i denne dimensjon, men jeg vet at hver av oss som har bidratt til oppvåkningen måtte ta denne runden. Vi har samtidig fått utvikle oss selv enda mer, så det ble vår lønn for strevet for å si det sånn.

Angående det å «se» hva som for de fleste holdes skjult, det er sånn det er å leve i neste dimensjon. Også her får jeg inn nye bilder/videoer hver dag fra filmen vi er med i, og jeg håper og ber for at de som lever ut ondskapen snart innser at de ikke lenger får tillatelse til å fortsette dette spillet uten at det faller kraftig tilbake på dem selv. Når parallelljorda nå «smelter sammen» i denne får man en frelse hvor hver blir dømt etter sine gjerninger, hadde alle forstått det ville det blitt en ny og bedre jord i denne dimensjon også, men dessverre går nok denne tilbake til begynnelsen hvor mange må gå prosessen om igjen, man skaper altså sitt eget helvete som man skaper sin egen himmel.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
13 år siden

Uten å kunne evaluere artikkelen generelt (hvem er i posisjon til å gjøre det?), kommer her noen kritiske punkter fra mitt åh så subjektive ståsted.

1) Hvorfor/hvordan gikk Atlantis under? Var det ved en jordskorpeforskyvning eller annen form for global kataklysme som utløses syklisk?

2) Når Frank snakker om ”menneskehetens skjebne”, som om hovedskjebnen er felles for hele menneskeheten, så er han i harmoni med intuisjonskosmologen Martinus, men ikke med RA-materialet eller ZetaTalk (RA/ZT). Sistnevnte inndeler menneskeheten i 3-4 hovedtyper som vil få hver sin hovedtype av skjebne. Disse skjebner vil være vidt forskjellig av karakter.

3) NWO-kabalen fortjener etter min mening et par års studium. Utfordringen er å gjennomføre et slikt studium mest mulig profesjonelt uten å miste helhetssynet på Livet, og uten å miste den indre balanse og harmoni.

4) Som Smurfen har påpekt, RA/ZT bruker begrepet ”densitet” om de høyere sfærer og utviklingsnivåer. Martinus hevder at Kosmos består av seks riker som gjentar seg i det uendelige nedover i mikrokosmos og oppover i makrokosmos.

5) Universet har et utall antall arketypiske legemsdrakter, inkludert den humanoide form. Den humanoide form er neppe mer universell eller representativ enn de andre.

4) Frank sier at Jorden vil transformeres til 4D, hvilket harmonerer med RA/ZT. Hva da med den del av menneskeheten som ikke er høyt nok utviklet til å kunne følge med? RA/ZT har sterke meninger om dette.

5) Delkapittelet ”Den sjette dimensjon”. Når det gjelder tilværelsesplanene fra 6D og opp, har Martinus’ kosmologi mange interessante påstander og ideer som bør studeres i tillegg til RA/ZT. Ifølge Martinus er en av oppgavene ved de høyeste riker å DESIGNE arketyper for alle former på kommende fysiske tilværelsesplan, universer og fysiosfærer. I dette delkapittelet fremsettes forresten en del påstander uten oppgitt kilde.

6) Ifølge ZT er både anunnakiene og deres planet Nibiru fortsatt tilhørende 3D, og vil tilhøre 3D lenge etter at Jorden har blitt transformert til 4D. Jeg vet ikke så mye om David Wilcock, men han er vel ikke en autoritet i seg selv? For meg er det ikke så interessant hva Wilcock sier eller ikke sier dersom kildene han baserer seg på IKKE oppgis.

7) Jeg er naturligvis enig med Frank i behovet for å fylle våres hjerter med kjærlighet fremfor frykt. Dette er et viktig tema i seg selv. Men dette temaet må ikke sauses sammen med en objektiv evaluering av informasjon om hvilken tid vi går i møte, kataklysmisk eller ikke. Dette er to vidt forskjellige temaer, som jeg registrerer at newage-miljøet har en tendens til å sause sammen.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Gode poeng Rolf Kenneth. :-) Jeg føler at dine artikler om Nibiru og denne fra Frank kan hjelpe mange på vei til forståelse og oppvåkning. Selv er jeg litt for jordnær til å akseptere alt innenfor New Age, ut fra egne budskap og syner kan man si at jeg står midt mellom.

Vi må ikke gå hen å bli for «høye» for det vil skade mer enn det gagner, vi er i en dimensjon vi må forholde oss til nå og det er her vi må jobbe med forbedringer, både for egen del og fellesskapets beste.

ArneLo
Abonnent
13 år siden

«Hver av oss blir forvaltet i ulike grader på måter som vi trolig aldri vil forstå. Høyere bevisstheter orkestrerer hendelser på jorden nøye og stille i bakgrunnen slik at alt foregår innenfor gitte parametre i henhold til den kosmiske planen – eller den guddommelige planen om du vil.»

Dette høres ut som rein STS tankegang, siden det er inngripen mot den frie vilje og vår mulighet til selv å lære leksa vår. Å gi hjelp og kjærlighet uten å bli spurt om det er ikke STO.

I tillegg så ser artikelen ut til å forfekte ideen om at vi som menneske ikke trenger å gjøre noen ting for å utvikle bevisteheten vår, det er bare å vente så går det av seg selv… Dette er typisk Cosmic CoIntelPro, det finnes i det meste av New Age og også i biblene. Der skal du bare tro blindt så ordner alt seg av seg selv.. Nei, kildene til disse tekstene stoler jeg ikke mye på og det finnes heller ingenting i esoteriske tekster som kan underbygge dette.

There is no free lunch in the universe, and if you think there is, you ARE lunch!

«Cassiopaeans 09-19-98
Q: (L) Okay, now Eddie writes: ‘Laura brought up several comments about Love that confused me. I do not understand how could giving love when not being asked could harm instead of improve.’ Can you remark on this?
A: «Giving» love is not giving, in such a case.
Q: So, if you give love when you have not been asked, you are NOT giving?
A: You are taking, as usual.
Q: When you say you are ‘taking,’ what are you taking?
A: Energy, a la STS.
Q: How does it come that you are taking energy from someone by giving them love when not asked?
A: Because an STS vehicle does not learn to be an STO candidate by determining the needs of another.
Q: I don’t understand how that means you are taking energy?
A: Because the act is then one of self-gratification. If one «gives» where there is no request, therefore no need, this is a free will violation! And besides, what other motivation could there possibly be in such a scenario?!? Think carefully and objectively about this.
Q: My thought would be that, in such a scenario, that if one gives love to someone who has not asked or requested, that it seems to be a desire to change the other, i.e. a desire to control. It is a judgment.
A: You got it!!
Q: Now he says further: ‘Yes, everything is lessons and if a person has chosen a specific path they should be allowed to go and learn their way. But, let’s say this is happening to someone you really love. And let’s say that the person may be in a period of his life that his/her thoughts are probably taking her/him to commit, let’s say, a murder. Don’t you think that if you send this person love, even unconsciously, that it may provide the necessary energy or influence to stop that murder?’ Comment please.
A: No, no, no!!! In fact, if anything, such an energy transference even could enhance the effect. Imbalanced waves could be drawn upon by the receiver. «

Oneness With God?

Eskild Arntsen
Skribent
13 år siden

Fantastisk artikkel, Frank!

Jeg har savnet slike artikler på Nyhetsspeilet, som legger disse angrepene mot negativiteten litt til side (ikke at det er noe feil med det!). Du skriver på en lett forståelig måte for «folk flest», noe som er viktig, og du får frem det som i mine øyne er det viktigste av alt i den tiden vi er inne i nå. Det handler om å få kontakt med sitt høyere selv og bruke den makten du da tilegner deg til felleskapets beste! I denne sammenhengen vil jeg anbefalle YouTube-kanalen til «dero7», som forklarer «snarveier» for reiser på astral-nivået og hvordan man kan opparbeide seg en stabil kontakt med «seg selv». Å åpne sitt eget indre øye kan hjelpe hver og en av oss gjennom den utfordrende tiden vi møter.

Kjærlig hilsen
Eskild :)

LilleVi
Skribent
13 år siden

amen

nicodemus
nicodemus
Abonnent
13 år siden

livet er ikke det værste vi har…..hehee

http://www.thirax.dk/Alaje/index.html

hanze
hanze
Abonnent
13 år siden

Vi kan snakke i det uendelige om det menneskelige destruktive, om såkalte debunkere, om folk som forsøker å sabotere og ødelegge…snakke nedsettende om de som egentlig er vi…om vi som egentlig er de…

Vi må ikke la våre tanker være en sperre…vi må ikke la våre øyne gjøre oss blinde…

Alle har fått seg utdelt et livets puslespill med en mengde små og gåtefulle biter. Så er det opp til oss selv da og sette alt sammen inntil bildet er fullstendig og komplett! Hver eneste liten mystisk bit har en overordnet mening – en melding. Finner vi ikke den rette brikken – om vi velger feil – om vi lytter til våre fysiske illusjonistiske behov, har vi gitt opp. Men ingenting blir fjernet – alt blir som det var, inntil vi bestemmer oss for å prøve på nytt.
Etter hvert lykkes vi, og flere brikker som kommer på plass, jo tydeligere trer bildet fram.
Vi ser ting tydelig – det skjer en forandring – vi forstår at vi har vært på ville veier fordi vi har latt oss bli bundet av frykt og begjær.
Frykten er det verste. Ingenting er mer til hinder for evolusjonen enn frykt.

Fyll ditt hjerte med betingelsesløs kjærlighet. Når ditt hjerte er fylt med kjærlighet, er det ikke plass til noe annet, og du er fri… Men, det er en vei å gå dit! Og da må du konsentrere deg om puslebitene…du må ta de rette valg…og hvis du ønsker det, får du hjelp…ikke hørbart…ikke synling, men du må forstå det, for den allestedsnærværende gudommelighet har gitt budskap mot direkte inngripen, for da er meninga med det hele borte…

Thunderdahl
Thunderdahl
Abonnent
13 år siden

Enormt inspirerende artikkel, føler virkelig det går rette veien :)

Armin Bahrami
Forfatter
13 år siden

Jeg er så glad jeg leste denne artikkelen! 100 Spiritual points fra meg Frank! Takker så mye!

Så ja, jorden er utformet for å være en fryktfarm. Negative entiteter som Anunnakiene manipulerer de øverste nivåene av militærindustrikomplekset for å skape et massemediesystem som sørger for at farmen produserer den best tenkelige avling – nemlig frykt og hat

Det her er riktig. Zulu folket hadde en teknikk for å skremme bort reptilene når de manifisterte eller dukket opp i nærheten. Var det en mann og dame så kledde de seg av og begynte å ha sex for å spre kjærlighet sånn at reptilene flyktet.. Er sex uten kjærlighet en positiv energi? eller blir det falsk kjærlighet?

David Icke hadde et godt intervju med en Zulu-stammeleder som bekrefter at reptiler finnes og de lever av vår frykt for døden. Når mennesker inser at det ikke finnes død, vil livet bli lettere. For min del har jeg opplevd gudlignende tilstander på psylobiner som vokser vilt i naturen. Jesus ble spørt av sine disipler om når kongeriket vil komme? han svarte med at det ikke er spørsmål om tid eller her er den, eller der er den, kongeriket til gud er spredt utover jorden rett forran menneskene, men de ser den ikke.

Amanita Muscaria. The evolutionary jump in concioussness?

De fleste møter dimensjonsskifte og snakker med entiteter fra andre steder i universet som leverer fredlige budskap og hjelper personen med insikt. Kan det hende Soppen er utenomjordisk kommunikasjonsmedium etterlatt til oss jordlige? Akkurrat som Maurer legger igjen lukt og syre for å veilede sine venner til der føden ligger, kan det hende dette er deres måte å komunisere med oss på?

Jeg skal skrive en artikkel, har lest en bok om dette emnet og er på min andre nå.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Armin, sex uten kjærlighet har ingenting med sann (ekte) kjærlighet å gjøre. :-D Ha en fin kveld, kos deg videre med boka og badebassenget du, mens vi i framtida sitter her i mørke og kulde. :-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Monica Waade
13 år siden

Helt riktig, Monica. Sex uten kjærlighet er faktisk en av de laveste nivåene som kan oppleves her på jorda, den slags hører til i første stadie av helvete, jfr bl a til Dantes visjoner.. Sex som skjer i ekte kjærlighet og hengivenhet er derimot noe av det høyeste man kan komme og oppleve her på jorden :-)
Så det er veldig stor forskjell der noe de fleste også kan fornemme..

Så da fikk du svar fra oss begge, Armin, ang det. Når det gjelder hva Jesus sa om Guds rike, så sa han at det er inni oss, her og nå.. det sa han i den vanlige Bibel.. og at det ligner et sennepsfrø.. (Altså noe som er lite og kan vokse seg stort) Gnisten som vi alle har i oss, av det gudommelige..

I Thomas-evangeliet sier han at det ikke er oppe i himmelen hvor fuglene kunne komme før oss, heller ikke på havets dyp, hvor fiskene lever.. Nei, kongeriket, dvs ditt indre univers – Guds rike er inni oss her og nå og ingen andre steder.. det dreier seg om bevissthets-tilstander, rett og slett.. :-)

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Monica Waade
13 år siden

Så det hjelper ikke å mastrubere hvis man ser en reptil :D

selv-kjærlighet?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

HA HA HA Armin
Det er bare en måte og finne det ut på :)
Neste gang du ser Jens Stoltenberg så løper du bort og onanerer på han og ser om han løper sin vei :P

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Stoltenberg er Robot. Han hadde sett «unknown parameters» og respondert med «ikke-bra» som når han ble spørt om Chemtrails.. haha

Men det hadde vært interesant å spilt lommetennis mens man gikk en rundtur på Stortinget :D

Hva med å sette opp en megafon utenfor inngangen, i was made for loving you baby, and you was ment for loving me? And i cant get enough of you baby, can you get enought of me?

De hadde løpt som om det brant! hahaha

Deres maskiner går på hat

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Armin, du kan vel skaffe til veie noe ekstrakt av psyclobiner så vi kan ta en snarvei til de høyrere bevissthetssfærer når kataklysmen er over oss. :)

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
13 år siden

Armin,
Anunnakiene har aldri vært reptiler! Det er ingen god idé å sause David Ickes reptilteori sammen med Sitchins arbeid; de to lar seg nemlig ikke forene. Hvis man absolutt vil sause dem sammen, så må man i det miste beherske begge teoriene godt, og så forklare leseren HVORFOR og HVORDAN man prøver å integrere disse to. Glem heller ikke at det er 127 zeta-arter; disse må for all del ikke sauses sammen til én zeta-art.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Hei RK.Jeg nevnte ikke annunakiene. Hva er ditt syn på Zarathustra?

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Armin,
Du eller Frank skriver: «Negative entiteter som Anunnakiene manipulerer de øverste nivåene av militærindustrikomplekset for å skape et massemediesystem som sørger for at farmen produserer den best tenkelige avling – nemlig frykt og hat». Deretter går du rett over til Ickes reptilteori…

Jeg har dessverre ingen insider-innsikter når det gjelder Z.

T
T
Forfatter
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Utmerket artikkel :) Lys og kjærlighet er det beste våpen mot hat og frykt. Kunnskap om oss selv og den multidimensjonale jungelen vi lever i vil også hjelpe oss i denne overgangsperioden… det er på mange måter stille før stormen, og denne stillheten gir oss mer tid til å samle trådene som Frank har gjort her, og den gir oss tid til å forberede oss, som Armin skrev like etter nyttår så er det ikke meningen at vi skal sitte nøytralt på et tog som er i bevegelse… så det er positivt å se at folk er løsningsorienterte som f. eks under Nibiru artikkelen til RK, sånn sett har Monica helt rett i at denne artikkelen var en god oppfølger til Nibiru artikkelen :) Denne artikkelen setter alt i et større perspektiv.

Det er flere researchere som har snakket om reptiler, på speilet hadde vi bl.a. Audhild Østgård som skrev litt om enkelte hun trodde var det. Vi har også James Bartley som i samarbeid med to andre damer har intervjuet flere bortførte å hjulpet dem gjennom traumer osv. I et foredrag han holder så snakker han om reptiler, mindcontrol…; http://video.google.com/videoplay?docid=-306990562979011400#

Som Armin nevnte så har David Icke gjort research på reptilene og litt av symbolikken/ mytene som snakker om slike entiteter. Her intervjuer han Arizona Wilder; http://www.youtube.com/watch?v=n4wWFRyGA9w

Stewart Swerdlow kommer også med «god» informasjon; http://www.youtube.com/results?search_query=stewart+swerdlow+reptilians&aq=0

For de som vil kan de lese et intervju som visstnok skal være genuint, hvis objekt er en reptil kvinne fra undergrunnen i Sverige; http://www.luisprada.com/Protected/the_lacerta_files.htm

Og hvis du, etter å ha gått gjennom noe av informasjonen jeg delte her får litt søvnproblemer…kan du gå tilbake hit å lese artikkelen til Frank igjen, eller gjøre noe annet som løfter deg opp til frekvensen reptilene ikke når deg på :)

Armin Bahrami
Forfatter
13 år siden

Enda flere ukjente Pyramider: http://www.crystalinks.com/pyramidturkey.html

Uffda
Uffda
Abonnent
13 år siden

Jordens kosmiske historie er tilgjengelig for den søkende nå som mystrieskolene er åpnet for alle, noe denne artikkelen er et flott eksempel på.
Det kan være vanskelig å henge med i svingene gjennom evolusjonens dimensjoner, spesielt om man skal grave i reptiler og annunakier samtidig.

Derfor kan være nyttig å lytte til noen som har viet sitt liv til denne formidling:

Luis Fernando comes from Bolivia. He has had contact with extraterrestrials from the planets Venus, and Ganymede, which is one of the moons of Jupiter. And he has also had contact with the Inner Earth Beings the Elders, who are those associated with the Great White Brotherhood. He has been having physical contact experiences since birth. In 1977, when he was 13, he began to speak about these experiences, and he continues to do so to this day. For over 30 years now hes been speaking with great authority about his experiences. And for decades hes been holding Contact Preparation Courses in the countries of South America Argentina, Chile, Peru, Paraguay, El Salvador, and Central America in Honduras, Costa Rica, in Mexico, in the US, and, of course, Bolivia. Hes published five books wherein he shares these experiences that he has had with extraterrestrials.Luis has demonstrated that his experiences are real by inviting members of the press, some from the TASS Agency, to watch «programmed U.F.O. sightings.» Luis Fernandos conference presentation was spoken in Spanish, and was translated by Manuel Roberto. All attempts have been made to transcribe this presentation as accurately as possible. http://exopoliticsjournal.com/vol-2/v

Siv Tyra
Abonnent
13 år siden

Takk for flott artikkel som virkelig inspirerete meg.

fin og enkel Mer Ka Ba meditasjon med Drunvalo:

http://www.youtube.com/user/sivtyra369?feature=mhw5#p/c/992637A786E03A03/4/5iqAariX50I

lost of love:)

Bartis
Bartis
Abonnent
13 år siden

Det interessant er at det har et krav til seriøse og sakliger kommentarer, selv om sakene dere skriver ikke er seriøse i det hele tatt. Du har ikke belegg for å hevde noe av det du skriver i artikkelen. Du ser ut til å finne på dine egne fakta. Jeg blir litt lattermild når jeg leser kommentarer her inne. Nesten utelukkende positiv respons, noe som tyder på sensurering av kritiske tekster. Litt spesielt når dere som står bak kritiserer andre medier for sensur. Det at dere også mener at folk må «våkne», når dere selv baserer dere på fri fanstasi, virker veldig paradoksalt.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Bartis
13 år siden

Bartis: For å ta det siste først. Det ser ut som om det er lagt opp til at man skal kunne legge inn et visst antall svar under hver kommentar. Noen ganger kan det se ut som om dette stoppes tidligere. Det er veldig dumt at det er slik fordi det tvinger mange til å legge inn svar andre steder. Tror at de som styrer med dette er klar over dette, men det er kanskje ikke så lett å gjøre noe med det? Vi får bare håpe på at det i fremtiden lar seg gjøre å svare i det uendelige på ting som er sagt tidligere slik at den pågående debatten ikke blir oppstykket. Ellers er det jo veldig bra at nye svar kommer på forsiden.
Du sier: ”Må man være åpen for a bli overbevist er det gjerne et tegn på at bevisene er rimelig søkt.”
Jeg er ikke enig med deg der. Man må være åpen fordi problemstillingene kan være så komplekse at man må bruke tid for å analysere saken. Ofte må de som skal føre bevis først grave seg igjennom lag av tilsløring før de kommer inn til selve kjernen og kan starte bevisføringen.
Mange samfunnsspørsmål er f.eks så tilsauset av årevis med hjernevasking fra de som har interesse av at en viss sannhet skal være den rådende at man må være MEGET åpne for å se at ikke alt er slik man har blitt opplært til å tro at det er.
Du sier: ”At noe virker for imponerende til å ha vært menneskeskapt, betyr ikke at det beviser noe annet.”
Til det vil jeg bare si. Dersom du ikke kan bevise hvordan mennesker kan fly i hastigheter som normalt ville drept et menneske, og sågar endre retning, så er det altså bevist at de flyvende objekter som jeg refererte til i mitt svar til deg i hvert fall ikke styres av mennesker.
Du sier: ”Jeg er for så vidt åpen for liv på andre planeter, men at de reiser hit og lager mønster i kornåkre høres for meg veldig usannsynlig ut. Og hvorfor i all verden skulle de ha gjort det? De kunne like godt ha vist seg for folk, i stedet for disse mønstrene.»
Er det noen, enten deg eller andre på Nyhetsspeilet, som kan vise til helt konkrete beviser på at kornsirkler er laget av mennesker/menneskelig teknologi så ville jeg være så ”openminded” at jeg med glede ville ha studert disse bevisene.
Når det gjelder å vise seg. De har jo gjort det mange ganger. Millioner ganger over hele kloden. Men når det gjelder å formidle noe til menneskeheten: Tror du det bare er å komme hit og sette seg foran et TV-kamera å snakke til oss. Ville du ha forstått språket?
Hva vet du forresten om alle grunner til at de ikke bare kan komme å vise seg, som du sier. En av mange teorier kan for eksempel være: Det finnes to hovedtyper aliens som har en viss interesse av denne planeten. Den ene har en ond agenda, og den andre ikke. Er det ikke tenkelig at de onde kan ha hjulpet jordens ledere til å utvikle teknologi som kan bidra til å holde de som vil oss godt borte. Og at de onde og maktens menn ser seg tjent med at vi ikke vet om at de styrer i kulissene.
Når det gjelder at kornsirkler ikke betyr noe. Hva med den kornsirkelen som dukket opp rett utenfor teleskopet I Puerto Rico? Carl Sagan, og professor Drake var jo opphavsmennene til signalet som ble sendt ut i verdensrommet i 1974. De fikk svar i 2002. Betydde ikke ansiktet noe? Hva med alle tegnene som var direkte tilsvar til de tegnene NASA hadde sendt ut. Hva med platen som viste seg å ha ASCII språk?
Mange tenker: – Det er ikke måte på hva folk kan få seg til å tro på.
Jeg tenker ofte: – Det er ikke måte på hva folk kan få seg til ikke å tro på!

Nå ligger bevisbyrden hos deg. Bevis at mennesker kan fly og manøvrere i slike hastigheter som du ser på videoen. Bevis at mennesker kan lage slike fantastiske kornsirkler på en to tre. Klarer du det skal jeg revurdere alt det jeg til nå har trodd om både fartøyene og kornsirklene.
Men at utenomjordisk liv eksisterer, der er jeg urokkelig.
Det ville jo ha vært jævlig sløsing med plass om det ikke hadde vært noe annet der ute! :)

A
A
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Cosmo; du har meget gode og rike betraktninger.
Håper å se deg på Pan snart. http://pan-nor.ning.com/

PS vedr et av avsnittene dine:
hva med denne (Bartis) smekre hieroglyfen fra Abydos Egypt http://www.andrewcollins.com/pics/HelicopterCartouche.jpg PS vært der. Sett den selv.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  A
13 år siden

Fy faen, den hierolyfen var jo bare helt rå!!!
( Har så vidt vært innom PAN: Har noen anker jeg må bli ferdig med. Dessuten legges det jo ut så mangt og meget her at man noen ganger ikke kommer seg fra skjermen før dagen har gått. He he! )
Ligger Abydos langt unna de mere kjente turiststedene?

A
A
Abonnent
Svar til  A
13 år siden

Abydos:
http://en.wikipedia.org/wiki/Abydos,_Egypt
Hvis du feks googler helicopter hieroglyph så kan du se mere nøyaktig.
Var Sildat i Libanon et par ganger, reiste da endel rundt i midtøsten.

Det er enorme mengder BEVIS på at det eksistert kulturer med ekstremteknologi i hele området.

Nå er det 12 år siden jeg så den glyphen og har vært temmelig frustrert mange ganger da ikke en eneste historiker eller arkeolog tør å ta tak i det.
…at noe eller noen ikke vil at div info ikke skal komme ut er _helt_ klart…

PS google ned med ord som stargate iraq etc etc så vil du snart oppdage hvprfor Usa var så keen på å invadere landet plutselig :)

All millitærteknologi som finnes i dag _har vært funnet opp før_
har lest enorme mengder info om dette, overalt.

blir bare kort svar dette….skulle nesten hatt en egen artikkel om emnet.
sjekk dette idiotforsøket på å bortfoklare glyphen:
http://www.catchpenny.org/abydos.html

legg merke til at alle sånne debunkere alltid, les Alltid, avslutter med:
«If the ancient ditt og datt really had an (feks) helicopter, wouldn`t we have heard about it? It should be all over the news»

…ja det skulle det.
Hvis enkelte debunkere hadde giddet å stille «hvorfor»-spm på rette plasser, hadde de stoppet å «debunke» , tror du ikke jeg var skeptisk også før?? Debunket som bare rakkern, på hele 80-tallet, men så fant jeg for mye ulogikk, stilte spm på spm, og så kom internett… thanks heaven :)

nei, må jobbe nå.

Frankie
Frankie
Abonnent
Svar til  Bartis
7 år siden

Enkelte her har nok spist litt vel mye mye fleinsopp. Logikken og bevisførselen hadde stått til stryk på Ex.phil.

Forstår dere ikke at forfatteren her er ansatt av reptilstaten for å spre fiktive konspirasjonsteorier slik at dere ikke blir engasjert i virkelige politiske tema?!?

« Forrige artikkel

Nibiru mars 2003 – mars 2010

Neste artikkel »

Long Count-kalenderen og Nibiru-syklusen

91
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x