En kosmisk plan – Den storslåtte sannheten om vår virkelighet

25.7K visninger
22 minutter lesetid
91

Livet består ikke av tilfeldigheter. Vi er aktører i en gigantisk kosmisk plan som utfoldes i henhold til hva høyere bevisstheter har bestemt skal skje. Nå er vi inne i de siste nervepirrende spilleminuttene av filmen. Blir det en lykkelig slutt?

For 13.000 år siden i vår store Mayakalendersyklus på 26.000 år gikk Atlantis under. Den gangen så begynte det menneskelige bevissthetsnettet å kollapse (mer om dette ytterst essensielle emnet i neste artikkel) og menneskeheten begynte å miste sin høyere bevissthet.

Jordens akse flyttet til et nytt sted og Atlantis sank under havnivået. Innfødte stammer som Maya, Kogi og Arjarcos ledet sitt folk i sine båter til nye land. Samtidig begynte menneskehetens bevissthetsnivå å synke. Menn og kvinner som var langt mer avansert enn vi er nå, ble raskt hårete barbarene selv uten kunnskap til å tenne bål ettersom det menneskelige bevissthetsnettet rundt jordkloden hadde kollapset helt.

Menneskets Mer-Ka-Ba-felt, lyskroppen, hadde blitt stengt av og utsatte de for effektene av at også jordens magnetfelt var tatt ned. Dette er en naturlig del av jordens syklus. Alle minner om menneskeheten ble slettet.

På et bevissthetsnivå langt unna i høyere dimensjoner ble et vedtak gjort, og et globalt prosjekt ble påbegynt her på jorden for å bringe menneskeheten tilbake til deres rettmessige bevissthetsnivå. Det ville derimot ta 13.000 år – til der vi er akkurat nå. Og denne gangen vil det gå riktig for seg.

Den storslåtte sannheten om vår virkelighet

Dette er den sanne historien om hvordan bestemte mennesker som var unntatt fra å gå under, for lenge siden begynte å gjenskape et nytt menneskelig bevissthetsnett som omringet jorda, slik at menneskeheten en dag kunne returnere til høyere bevissthetsnivåer som de en gang hadde oppnådd.

Hver eneste livsform på jorden må ha et bevissthetsnett (consciousness grid) som fullstendig omgir jordkloden for at den kan eksistere. Uten disse nettene er det ingen bevissthet.

Når du forstår resultatene av dette 13.000-årseksperimentet vil du bli fylt med glede. For det som har skjedd er ikke mindre enn en fødsel av en ny menneskehet. Du vil forstå hva som menes til slutt da du er i ferd med å oppleve det. Forbi 2012. Vi som en menneskelig rase er i oppstartsgropen. Igjen.

Guddommelig administrasjon

Disse vesenene som styrer prosjekter som nevnt ovenfor er svært mye mer utviklet og avansert enn de som flyr rundt i UFO-er. De har for lengst vokst fra behovet for enhver type mekanisert reise. Hvem er disse vesenene, disse folkene, som er så mye mer utviklet enn utenomjordiske vesener i UFO-er? Og hva er det de egentlig gjør?

Hvis flere av oss forsto svarene til disse spørsmålene, ville vi være langt mindre interessert i hva den negative eliten driver med. Det er utviklende å bli informert, men hvis du blir opphengt i dramaet, spesielt hvis du hater eller frykter NWO, Illuminati eller hva du ønsker å kalle de, så har de oppnådd nøyaktig det de ønsker. Din energi.

I noen tilfeller gjør den negative eliten sitt beste i å få disse undergangsscenariene til å gå i oppfyllelse, men den store majoriteten av de er komplett uvitende om at de er ledet av superavanserte vesener som ikke favoriserer det negative over det positive, men forvalter begge gruppene.

Disse superavanserte vesenene sørger for at den negative eliten ikke kan krenke vår frie vilje mer enn vi kollektivt har bedt om og har tillatt dem å gjøre – via vår egen disharmoni og negative, manipulerende oppførsel på et personlig og kollektivt nivå.

Vi er på slutten av en stor syklus og hele menneskeheten og Moder Jord er under grundig overvåking og oppmerksomhet. Det overordnede bildet er at vår planet blir forvaltet av særdeles utviklede entiteter som har kraften til å flytte på hele solsystemer like lett som vi flytter på musa foran datamaskinen vår.

Disse entitetene, slik som beskrevet i Budskapet fra RA, også kjent som Loven om Ett, sier de er involvert i “ledelse og overføring av planetariske befolkninger”. Så utrolig som det enn høres ut så er dette informasjon som samsvarer med mange andre kilder. Sannheten er i virkeligheten langt mer fantastisk og interessant enn fiksjon.

Filmer som Star Trek, Star Wars og Ringenes Herre tar man for gitt at er science fiction. Jeg vil derimot hevde at de er basert på sanne historier ut fra at de innehar elementer fra alternative virkeligheter selv om dramatiseringene ikke stemmer. Vår tredjedimensjonsvirkelighet er bare en bitteliten del av den store helheten med parallelle virkeligheter og høyere dimensjoner. Skal man kunne utvikle seg som sjel til et særdeles høyt nivå så vil man ikke oppnå bred nok visdom ved bare å inkarnere som menneske på jordkloden. Universet har like stort mangfold som det finnes fantasier på jordkloden.

De utenomjordiske vesenene har beskyttet oss i tusener av år basert på hva de høyeste bevisstheter har tillatt de å gjennomføre. De har sørget for at uvelkomne ikke har fått tilgang til å besøke jordkloden som menneskehetens bevissthet ikke selv har tiltrukket seg. På nåværende tidspunkt blir vi overvåket av tusener på tusener av høyere bevisstheter i overgangsfasen vi er inne i helt ned på et personlig plan.

Du blir monitorert for å følge nøye med på din personlige utvikling for å se om du er klar for å tre inn i høyere frekvenser og en ny gylden tidsalder. Den Galaktiske Føderasjonen av Lys er en av mange grupper som arbeider for lysets styrker. Deres oppdrag er å sørge for at du fullfører syklusen med dualitet som angitt i den kosmiske planen.

Den Galaktiske Føderasjon av Lys er en av mange grupper av høyere bevisstheter som holder et betryggende øye med oss.

Fjerde dimensjon

Den menneskelige kroppen er et standard design som er benyttet gjennom hele galaksen og videre ut i kosmos. Den er utformet og bygd av galaksen for å uttrykke dens egen personlighet. Du fortsetter å ha en menneskelig form i fjerde og femte dimensjon. Ved sjette dimensjon er din naturlig form simpelthen en sfære av lys.

Tiden vi er inne i nå innebærer at vi stiger opp fra tredje dimensjon og opp i fjerde dimensjon for til slutt å ende opp i femte dimensjon. Hele veien beholder vi vår egen kropp uten å avslutte inkarnasjonen. Det vil derimot være noen transformasjoner underveis i oppstigningsprosessen.

En gruppe som Ra begynte som en planet med tredjedimensjonsfolk som oss for rundt 1,5 milliarder siden år. I deres tilfelle var det på planeten som nå er kjent som Venus. De tok da eksamen inn i fjerde dimensjon, som også jorden nå stiger opp til, og oppnådde evner som levitasjon, telekinesis, gravitasjonsbeskyttelse, tidsreising, fri energi, tankemanifestasjon, umiddelbar helbredelse og tilsvarende. I noen tilfeller kan også avanserte tredjedimensjonssivilisasjoner oppnå disse teknologiene og evnene.

I de neste to dimensjonene har man fremdeles en menneskelig kropp slik som vår, men de er mindre fysiske og er mer det vi kan kalle en lyskropp. De kan manifestere sin egen mat ut fra tankekraft, men blir ofte opphengt i å hjelpe andre i så stor grad at man glemmer å nære seg selv tilstrekkelig.

Mens de utvikler seg, blir fjerdedimensjonsfolk ofte involvert i å hjelpe tredjedimensjonsplaneter som vår egen i deres evolusjon. Dette foregår stort sett bak scenen. Visse kulturer mottar fysisk kontakt på et lokalt nivå hvis de har avansert nok til å være berettige en slik visitt.

Fjerdedimensjonsvesener påvirker de riktige folkene til å møte hverandre ved å forårsake synkronisitet. De hjelper oss å skaper vår egen virkelighet og hjelper alle disse mystiske tingene å skje bak scenen slik som loven om karma. De trenger UFO-fartøy for å reise, men disse kan lett bli gjort usynlig for tredjedimensjonsfolk.

Fjerdedimensjonsfolk kan være naive, spesielt positive vesener som ikke har et rammeverk for å forstå eller forutse menneskelig negativitet.

Fjerdedimensjonsfolk kan være synlig med det blotte øye hvis de tillater seg å være det, men ved å heve sin frekvens kan de lett bli usynlig. Dette vil ikke være mulig når vår planet forflytter seg opp til fjerde dimensjon som allerede er godt på vei til å skje.

Det finnes en overflod av rent, fjerdedimensjonsorientert stoff å lese. Måten å identifisere det på er at det alltid vil komme fra et perspektiv av betingelsesløs kjærlighet og akseptanse av andre.

Femte dimensjon

Noe senere, ofte over store tidsperioder, men i noen tilfeller relativt raskt, tar du eksamen inn i femte dimensjon, hvor den betingelsesløse kjærligheten fra fjerde dimensjon blir integrert med visdommen fra femte dimensjon. Den lyseblå halschakraen er i det menneskelige energifeltet tilknyttet den femte dimensjon.

I denne dimensjonen fortsetter du å utforske og lærer deg alle typer forbausende ting om hvordan universet virkelig fungerer, lærer å oppdage og utnytte din viljestyrke, kommunikasjon, omfavner prinsippet om ære, og er i en konstant tilstand av intellektuell stimulering og utvikling. Det er fullstendig mulig å eksistere i en femtedimensjonsbevissthet her på jorden, dog uten all teknologien og de avanserte mystiske evnene.

Noen femtedimensjonsfolk kan hjelpe, rådgive og overvåke fjerdedimensjonsvesener samt arbeide med tredjedimensjonsplaneter som vår egen mens de fortsetter å oppnå all visdom og kunnskap som de kan finne i universet.

Denne innsamlingen av visdom er ofte en ensom sti og kan synes intellektuell og løsrevet sammenliknet med åpenhjertede, altelskende perspektiv i fjerde dimensjon. Avgangseksamen forekommer ikke før du er fullt ut beredt på å ta alt du har lært og forplikte deg til en liv for å hjelpe andre.

Noen femtedimensjonsentiteter utvikler nok disiplin til å reise uten fartøy, men det er fremdeles vanskelig. De fleste av dem kan utforme telepatiske gruppesinn sammen med større mengder med folk, hvor tanker bokstavelig talt er delt slik at de arbeider som ett sinn. Noen fjerdedimensjonsfolk kan også gjøre dette, men det blir langt mer raffinert i femte dimensjon.

Du har fremdeles en menneskelig kropp i femte dimensjon. Du manifesterer og spiser gyldenfarget flytende lysbuljong ifølge Ra og Loven om Ett. Det skal være veldig godt og næringsgivende hvor det blir inntatt i gruppeforsamlinger.

Sjette dimensjon

Millioner av år etter å ha gått inn i femte tetthet, tar du til slutt eksamen inn i sjette dimensjon. I det menneskelige energifeltet er dette den mørkeblå chakraen som også er kalt det tredje øyet, som er svært mektig når det er fullt ut aktivert. Du kan fremdeles prosjektere deg ut i menneskelig form hvis du foretrekker det, men en sfære av lys er nå din naturlige tilstand.

Kjærligheten fra fjerde dimensjon og visdommen fra femte dimensjon fusjonerer inn i en sann enhetsbevissthet. En fullstendig planet med folk som oss smelter sammen inn i en enkeltstående bevissthet, skjønt de er fremdeles klar over personlighetene de hadde før denne unionen forekom.

I sjette tetthet blir en klar, personlig forpliktelse skapt for å dedikere sitt liv til å hjelpe andre å utvikle seg, mens i alle trinn før det, er det i større grad fri vilje til å forfølge andre aktiviteter hvis du ønsker det.

Sjettedimensjonsvesener påtar seg administrasjonsoppgavene fullt ut og fungerer som en form for utførende gren. I noen tilfeller utformer de endringer i den høyere skalaen som vil hjelpe en gitt planet i dens evolusjon. Mange av disse forandringene er bestemt og stemt på fra enda høyere bevissthetsnivåer, og det blir en ære og plikt for sjettedimensjonsvesenene å sørge for at de blir utført.

Konstruksjon av en planet

På jorden er arbeidet sjettedimensjonsvesener utfører svært omfattende. En fortropp med eldre vesener kom her for lenge siden for å forberede måten menneskelig liv kunne eksistere her på jorden. Før denne tiden hadde vi ikke mye ut over enkeltcellede organismer.

De eldste skapte først månen, mest sannsynlig fra stoff innenfor jorden. Skapelsen av en slik satellitt gjorde livet i stand til å florere på jorden ved å gi oss tidevannsaktivitet til regelmessige biologiske rytmer.

Månen ble utformet til nøyaktig den riktige størrelsen for å harmonisere med jordens og solens mål basert på hellig geometri som er grunnsteinen for alt liv i universet.

Månens nøyaktig størrelse og avstand fra jorden var presisjonskonstruert slik at vi ville se en perfekt korona i løpet av en solarformørkelse. I dagens materialistiske tidsalder er dette ikke sett på som interessant og er kun antatt som en tilfeldighet.

Oppfostring av liv på planeten

Etter at de eldre hadde fått på plass månen og en rekke andre nødvendige ting, så ga de næring til livet på planeten og styrte det i den retningen de ønsket slik at det kunne lede til menneskelig eksistens. Ettersom de arbeider på utsiden av lineær tid så er ikke dette vanskelig å administrere.

Dinosauruser ble med hensikt utryddet for å bane vei for at menneskelig liv skulle florere på denne planeten. De hadde sin tid, men det var en evolusjonær blindgate som var nødvendig å endre på for at jordkloden skulle kunne fortsette sin opprinnelige plan.

Folket som vokser frem på en gitt planet kan meget godt ikke nødvendigvis være innfødt til den aktuelle verdenen. I tilfellet jorden så ble sjeler og genetikk fra rundt 16 forskjellige planeter med menneskelig opphav samlet sammen i forskjellige måter på forskjellige tider for å skape vår nåværende situasjon.

Denne mengden med krysninger er sjelden og har mye å gjøre med det praktfulle genetiske mangfoldet av liv på jorden som gjør det til en meget etterspurt Edens hage innenfor denne galaksen sammenliknede med mange andre verdener.

En av de største hemmelighetene er hvor mye “tukling” det har vært fra ulike grupper for å skape de menneskelige kroppene som vi har i dag. Første rasen til å gjøre dette var de såkalte Anunnakiene som har en høyde fra 2,4 til 4,6 meter og har utviklet seg inn i menneskelige kropper fra en reptilbasert arv. Deres hud har ikke skall, men mange små prikker som huden på magen til en øgle, ifølge Major Robert Dean.

Abu Simbel-tempelet viser vesener i ulike størrelser. Dette var ikke for å fremheve faraoene slik arkeologene hevder, men de viste til reell fysisk høyde basert på grad av bevissthet man hadde oppnådd.

I bildet ovenfor ser du Abu Simbel-tempelet som ble satt opp under Farao Ramses II. Ifølge forskning utført av Drunvalo Melchizedek så viser statuene reelle størrelser på personene fra den gang. Forskjellen i størrelse angir hvor langt i bevissthet du har nådd. Høyere bevissthet gir høyere fysisk størrelse tilhørende høyere dimensjoner.

Anunnakienes første modifikasjoner er estimert å ha blitt gjennomført omtrent 200.000 til 500.000 år siden. Mange av detaljene ble nedskrevet i Sumeriske steintavler med kileskrift, og Zecharia Sitchins arbeid inneholder en vesentlig mengde med nøyaktig informasjon om hva som skjedde.

Andre besøkende blandet inn deres egen genetikk over tid. Uansett tror Anunnakiene feilaktig at de er våre “guder” ved å være de første til å ha kombinert deres DNA med primitive innfødte mennesker som de fant på jorden da de først ankom. Selvfølgelig hadde sjettedimensjonsvesener “ledet” disse primitive menneskene til å bli intelligente vesener via sin administrasjon av skapelsen av liv på jordkloden.

Sjettedimensjonsadministrasjon tok over igjen for rundt 75.000 år siden og laget enda flere genetiske modifikasjoner for å forsikre seg at alle her ville ha et akseptabelt kjøretøy for at tredjedimensjonsliv skulle florere – og i henhold til Loven om Ett var det på denne tiden sjeler fra planeten Mars som ble overført hit.

Anunnakiene har siden oppdaget at vår pinealkjertel har enorm kraft når den først er fullt ut aktivert – en kraft som kan styrte makten de fremdeles har over denne planeten gjennom deres fullmakt de har til å være her på jorden. Derfor arbeider de grundig for å beholde oss i negative følelser som sinne og frykte slik at vi ikke greier å fullføre den store transformasjonen. Imidlertid er dette en tapende kamp for dem og de har svært kort tid igjen før vi får styrken tilbake i pinealkjertelen og tvinger dem til å flytte annensteds.

Jeg prøver for tiden ut et produkt som kalles for ratfisholje som spesifikt skal fjerne forkalkninger i pinealkjertelen etter at man i årevis har blitt utsatt for giftstoffer som fluor og tungmetaller i tannkrem, vann og matvarer. Den norske produsenten er Ratfishoil.com som Bengt Svensson står bak. Oljen er forøvrig anbefalt av Dr. Pete Petersen i en video hos Project Camelot som refererer til forskning som Dr. Price har dokumentert.

Ifølge den Galaktiske Føderasjonen så gikk Anunnakiene over til lysets side i 1995 slik at det kun er enkeltindivider som ennå ikke har gitt opp som er igjen på toppen av den globale eliten. David Wilcock ga, i en personlig uttalelse til meg, David Icke rett i hans uttalelser om at reptiler sitter eller mer korrekt, har vært på toppen av herredømmet over vår planet.

De negative får et forsprang

De på den negative stien kan gjennomføre forbausende kunststykker og magi tusenvis av år før alle andre. Skaperen synes å ha utformet dette som en standard gjennom hele universet.

Disse magiske evnene kommer fra å absorbere energien og vitaliteten fra andre. Det angis tydelig i Loven av Ett at negative entiteter får næring av frykt. De bruker ordrett det som en matkilde for deres egen forsørgelse. Hvis denne matvarekjeden ble brutt verden over for kun en enkelt dag, ville de lide stor skade som de muligens aldri ville kunne komme seg fra.

De har ikke behov for å spise oss slik som tv-serien V vil foreslå. Vi er av langt større verdi for de ved å være fylt av frykt og hat.

Så ja, jorden er utformet for å være en fryktfarm. Negative entiteter som Anunnakiene manipulerer de øverste nivåene av militærindustrikomplekset for å skape et massemediesystem som sørger for at farmen produserer den best tenkelige avling – nemlig frykt og hat.

Hvis de negative ikke ble tillatt å ha dette forspranget, ville det ikke være noe drivkraft for de i å delta i den kosmiske planen.

Sjettedimensjonsvesener har skapt The Matrix

Sjettedimensjonsvesener er involvert i å konstruere detaljerte, hyperkomplekse parallelle virkeligheter som de negative faktisk kan se, besøke og selv leve innenfor, alt for å gi dem illusjonen av at de vet hva fremtiden vil bringe. De kan reise i tid, og hvis de kunne se de virkelige fremtidige sannsynlighetene hvor de fullstendig mister makten, ville de ikke ha noe motivasjon til å fortsette.

Det er egentlig ganske humoristisk at de negatives favorittaktivitet er å presentere en falsk virkelighet – illusjoner – som lurer folket i å tro at det er ekte,  når de faktisk selv er “lurt” av sjettedimensjonsfolkene på nøyaktig den samme måten. Denne uvitenheten gir dem drivkraft til å fortsette å gjøre jobben deres. Imidlertid vil de kunne finne “glitches in the Matrix” som vi kunne gi de ledetråder hvis de gadd å se etter, at denne virkeligheten faktisk ikke er ekte.

The Matrix er absolutt en fullgod analogi til vår egen virkelighet – som i sannheten er en illusjon.

Integrer eller forgå

Til syvende og sist må de enten integrere den kjærlige bevisstheten fra den ene uendelige skaperen i deres søken etter enhetsbevissthet, ellers så vil de sakte, men sikkert forfalle ved å erfare stadig økende genetisk skade. Deres kropper vil bokstavelig talt gå i oppløsning, akkurat som Dan Burisch har rapportert med J-ROD som arbeider med Majestic. Til slutt vil de gå tilbake til ren energi hvis de ikke greier overgangen til kjærlig bevissthet.

I Ra sitt tilfelle på Venus, var en mann og kvinne på toppen av deres versjon av Illuminati-pyramiden. De var høyt negativt polarisert, slu og bedragersk. De måtte arbeide seg gjennom fjerde og femte tetthets negative, og forsto til slutt den elskende enhetsbevisstheten av det vesenet de lever i. De integrerte det positive og ble ønsket velkommen inn i Ra sitt sjette tetthets sosiale hukommelseskompleks i en stor familiegjenforening.

Fortiden kunne bli fleipet med når aktørene forsto hvordan alle hadde hatt deres roller å oppfylle i det store skuespillet om bevisstheten.

Elsk dine fiender

Når pinealkjertelen som vi ble utstyrt med av sjettedimensjonsvesener for omtrentlig 75.000 år siden til slutt blir aktivert, noe mange av oss har begynt å oppleve, vil våre evner raskt bli enormt mye større enn hva som helst som de negative kan motvirke.

Den virkelige verdien til denne positive magien er at du ikke frykter eller hater de som ville kunne angripe deg.

Istedenfor ser du enheten i alt. Anerkjenn at de er deg – det er bare en av oss her. Elsk og aksepter de for det de er. Vær snill med dem. Sett samtidig en klar grense. Ikke aksepter det de tilbyr deg. Be dem om å dra og la deg være i fred.

Det er kunststykket hvordan man gjør forretninger i de høyere virkeligheter når du blir angrepet av skyggeentiteter. De vil regelrett løpe vekk skrikende når denne tilnærmingen benyttes. Sann medlidenhet og sympati er som etsende væske for de slik hellig vann er for vampyrer.

Sjettedimensjonsvesener bygger pyramider

Enda en nøkkelaktivitet for sjettedimensjonsvesener er å bygge en ring av balanserende pyramider rundt om i verden som kan hjelpe å stabilisere Jorden på dens akse. Denne “ringen” ble ikke fullført inntil Ra og deres sjettedimensjonskollegaer kom og bygde pyramidene i Egypt og Sentral-Amerika i den relativt nylige fortiden.

De eldre pyramidene er ofte halvveis dekket av jord på grunn av store kontinentforskyvninger som har forekommet og har siden blitt dekket med trær og så videre. Først når du forstår at sjettedimensjonsvesener kan skape hele måner, blir det langt lettere å visualisere dem som bygger massive pyramider for å balansere planetens energier.

Pyramidene som nylig er oppdaget i Bosnia kan godt bli datert helt tilbake til 30.000 år siden. De er laget av kjempemessige blokker, har sammenfallende geometriske oppstillinger i forhold til hverandre, og har undergrunnskamre som forbinder dem.

Pyramiden i Bosnia er langt større enn noen kjent pyramide i verden inkludert Keops-pyramiden i Egypt.

Sjettedimensjonsvesener konstruerte Mayakalenderen

Sjettedimensjonsvesener utformet også avanserte tidstellende systemer slik som Mayakalenderen og Zodiaken. De kan også til tider kontakte utvalgte lærere for å få gjennom deres budskap om Loven om Ett på en direkte og uhindret måte.

Ofte, og spesielt når vi går mot slutten av en syklus, leser de menneskehetens sinn som en enkel organisme for å hjelpe til med å styre vår evolusjon.

Ved å lese og forstå alle av oss som Ett Sinn, kan de finne alle de fragmenterte forandringene som kan bli laget, som et vingeslag fra en enkelt sommerfugl, som vil føre hele planeten i den retningen som passer best for alles vekst – uten at noen noensinne forstår at de er ansvarlige.

Sjuende dimensjon

Det eneste trinnet som gjenstår før sjettedimensjonsvesener gjenforenes med Enhet er å ankomme sjuende dimensjon. For å bestå avgangseksamenen i sjuende dimensjon så er en full forståelse av den sakramentale naturen av alle ting påkrevd. Det betyr at polaritetens spill – av tilsynelatende godt og ondt – er alle akseptert som handlingen fra Kildens vilje til å skape og fremme åndelig evolusjon.

De kosmiske energiene skyver nå jorden inn i fjerde dimensjon og endrer samtidig DNA-et for alle på denne planeten slik at de blir like mektig som etterkommerne av de som sådde jorden. Ingen over og ingen under. Det er enhetsbevissthet.

Et komplett og fullt ut integrert syn på sjuende tetthetsbevissthet innebærer at man forstår at universet virkelig er basert på kjærlighet og glede – og polaritetsspillet er hellig med den største respekt og medlidenhet – og er derfor perfekt akkurat slik det er.

Det finnes flere nivåer med dimensjoner, men vi vil ikke gå inn på de i denne artikkelen. Noen kilder hevder at det eksisterer 9 dimensjoner, mens andre igjen sier 13 dimensjoner, 100 dimensjoner eller uendelig. Hva som er fakta er relativt uvesentlig for oss mennesker på vårt nivå.

Fullkommenhet er vanskelig å forstå

Eksistensen overgår den fysiske kroppen. Hver av oss velger før vi inkarnerer hvordan og når vi mest sannsynlig skal dø. Vi gir oss selv utgangsdører på visse punkt i våre liv i tilfelle vi streifer for langt unna våre originale mål og ønske å forlate planeten før ytterligere karma påløper seg.

Det kan til tider føles utilbørlig hardt å tillate negativiteten å florere og gjennomføre dens rutiner. Derimot er det slik at uten det negative så stagnerer veksten som resulterer i åndelig død. Det negative oppløser selvgodhet og skaper bevegelse og vekst.

Sjuendedimensjonsvesener arbeider ikke med entiteter utenom sjette dimensjon, unntar på slutten av en syklus for å forsikre at alle kommer dit de er ment å gå uansett hvor langt man sporer av stien. De arbeider i en rådgivende kapasitet med sjettedimensjon før de vender tilbake til den ene og gjenforenes med Intelligent Uendelighet.

De største avgjørelsene for en gitt planet – som eksempelvis å tillate en lærer som Jesus å gjennomføre hans misjon i full viten om omfanget av en slik beslutning verden over, både positivt og negativt, basert på de sannsynlige fremtidige tidslinjene som kan observeres – blir tatt av sjuendedimensjonsvesener som fungerer som lærere og rådgivere for sjette dimensjon.

5D og 4D-vesener aksepterer i tur og orden veiledningen og betingelsene som tildeles fra sjettedimensjonsfolkene.

Alt overnevnte er en kraftig overforenkling av hvordan den kosmiske planen administreres, men med denne kunnskapen på plass kan du se at det vi har å gjøre med er så uendelig mye mer enn små, grønne menn i sine tallerkener.

Denne mektige Mayapyramiden i Tikal, Guatemala, viser de 9 underverdener i Mayakalenderen som ble mottatt av lærere blant Mayafolket fra sjettedimensjonsvesener som ønsket at menneskeheten skulle få denne informasjonen.

Overføring av planetariske befolkninger

La oss ta en titt igjen på den grunnleggende jobbeskrivelsen for sjette dimensjon:

Ledelse og overføring av planetariske befolkninger.

Det er langt mer dybde innenfor denne lille frasen enn vi innser. Det administrasjonsvesener som Ra utfører for øyeblikket involverer konstruksjon og vedlikehold av en meget nøyaktig balansert illusjon på denne planeten for vår egen åndelig vekst.

Mengden med arbeid som går med på å opprettholde denne illusjonen er fullstendig ubegripelig for oss. Det kan forklares, men er nesten umulig å forstå innenfor den begrensede båndbredden av det menneskelige sinn, kropp og ånd.

Hver av oss blir forvaltet i ulike grader på måter som vi trolig aldri vil forstå. Høyere bevisstheter orkestrerer hendelser på jorden nøye og stille i bakgrunnen slik at alt foregår innenfor gitte parametre i henhold til den kosmiske planen – eller den guddommelige planen om du vil.

Andre hendelser som ikke er innenfor styringen eller innflytelsen av våre egen frie vilje blir også guidet. Igjen på et så krevende presisjonsnivå at det er nesten umulig å forstå eller oppdage at høyere intelligens er involvert i hva som skjer.

Hvorfor tror du at UFO-er ofte ha blitt sett over atomrakettsiloer, som kobler ut hele komplekset før de forsvinner ut av vår dimensjon? Hvorfor ble en UFO sett over Chernobyl da kollapsen inntraff og forhindret reaktoren fra å drepe langt flere og muligens ødelegge jorden?

Administrasjon.

Hvorfor tror du, slik Al Martin Raw rapporterte, at Bush-administrasjonens forsøk på å plante falske masseødeleggelsesvåpen i Irak for å gi Saddam skylden, ble uskadeliggjort, konspiratorene tatt ut og materiellet ødelagt i et “uheldig” angrep på egne styrker?

Administrasjon.

Hvorfor tror du at Iran Deyanat – et helt skip bygd for å eksplodere og utløse tonnevis av radioaktivt støv som et skittent angrep mot Israel og omkringliggende områder – tilfeldigvis ble overtatt av kyniske pirater? Hvordan havnet disse piratene ut med å gå for dette bestemte skipet og dermed spare oss for en særdeles uheldig atombegivenhet som ville ha drept uskyldig folk, destabilisert hele Midtøsten og trolig brukt som en unnskyldning for å invadere Iran og potensielt starte tredje verdenskrig?

Administrasjon.

Synkronisitet

Det kan være flerfoldige ganger hver dag hvor vi gjør visse ting som vi fullt ut tror er vår egen frie vilje, uvitende om virkningen som våre handlinger har på globalt nivå. Du burde derfor aldri undervurdere innflytelsen og betydningen av hver tanke og handling som du tar hvert øyeblikk hver dag. Tanker av kjærlighet, fred, toleranse og tilgivelse har langt mer kraft enn du er klar over.

Stadig hyppigere opplever folk synkronisitet, som å se 11:11, 12:12, 3:33, 4:44 osv. på klokker, skilt, kilometertellere og slik, som viser oss at vår tilsynelatende tilfeldige oppførsel faktisk er i aller høyeste grad koordinert av krefter som de fleste av oss aldri er klar over.

Et utrolig antall søkende våkner akkurat nå opp til de virkelige, superutviklede og superavanserte entitetene som guider oss gjennom denne overgangen.

Hver av som oss har et “Høyere Selv” som allerede finnes i dette svært raffinerte sjettedimensjonsnivået. Vår sjettedimensjons Høyere Selv taler direkte til oss gjennom drømmer, synkronisiteter, visjoner og andre mystiske erfaringer, spesielt i meditasjon.

Denne kontakten som allerede er i deg, er av aller høyeste verdi og er langt viktigere enn å knytte seg til en hvilken som helst annen person. Å forbinde deg med ditt indre og skape broen mellom dødelig og guddommelig er i sannheten å oppfylle din universelle hensikt.

Balanse

Det er totalt nødvendig at Administrasjonen utført av høyere bevisstheter holder vår planet i balanse. Det er slik kosmos er designet. Vi er ikke alene. Ingenting skjer ved en tilfeldighet. Alle vokser åndelig uansett om de forstår det eller ei og uansett hvor mange ganger de må gjenta de samme leksjonene gjennom gjentatte inkarnasjoner.

Balansen som Administrasjonen gir oss betyr at vi like lett kan lete etter det positive, og finner det, som det negative. Jo flere negative ting som skjer, desto flere positive gjennombrudd må tillates å forekomme. Det negative vil aldri bli tillatt å passere det positive under noen omstendigheter. Forandringene som vi ser på jorden er en nødvendig del av voksesmertene som er involvert i denne prosessen.

Så lenge du forblir i frykt, vil de negative planene fremdeles ha en sjanse til å manifestere seg. Hvis du våkner opp og gir slipp på frykten og forstår den virkelige historien så er du på den vinnende siden og ditt liv kan bli en stadig voksende gave med velsignelser, velvilje og åndelig vekst.

Dette er en krig over frekvens. Frekvensen det slåss om er din bevissthet. Du velger selv om du ønsker å eksistere i kjærlighet eller i frykt. Valget du tar har en direkte innvirkning på hele denne planeten. Fyll hjertet med kjærlighet, aksepter mangfoldet og spre dette budskapet videre til din neste. Det er det viktigste du kan gjøre som sjel i tiden vi er inne i.

Administrasjonen har definert hvordan overgangen til den nye tidsalder skal ende for oss og Moder Jord, men det er du og hele menneskeheten via vår felles bevissthet som avgjør graden av suksess.

Kilder

» Paoweb.com.
» DivineCosmos.com.
» Drunvalo.net.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

91 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Alexander J Holm
Alexander J Holm
Anonym
3 år siden

Hvordan vet dere at dette er sannheten ?????? Kommentarene her inne er 10 år . Hvorfor er det ikke lenger snakk om hva som er sannheten ?????

Ole Arve Wisløff
Ole Arve Wisløff
Anonym
4 år siden

Skulle gå en tur til byen for å handle litt. 2 kilometers trim tur. Jeg fikk se en bok oppstilt på en sittebenk. Ble litt interessert i å finne ut hva det her var for noe. I disse Coronatider var jeg forsiktig med å ikke gå for nært, men jeg fanget opp tittelen. ” Den sjette atlantiske rod rase” Skrevet av Sigmund Håvard Aarstad.
Jeg gjorde ferdig trimturen min, og boken stod fremdeles på sittebenken, da jeg returnerte. Jeg rørte den fremdeles ikke!
Da jeg undersøkte på datamaskinen fakta om boka, havnet jeg jo etter hvert på dette nettstedet, som jeg aldri hadde hørt om før, ei heller boka. Merkelig, ikke sant?
Har lest igjennom hele artikkelen på denne siden, og synes at det er en naturlig og god forklaring på det meste!
Corona epidemien har nok en forklaring i likhet med det som er forklart i artikkelen som jeg nettopp har lest. Jeg har i fra første gang jeg hørte om covid 19 tenkt i de baner!
Fortsatt God Påske!

Ole

Åge Johansen
Åge Johansen
Abonnent
5 år siden

Den eldgamle vampyren er død

Evi
Evi
Abonnent
8 år siden

Ang. Madeleine.. hvis ingen klarsynt har sett noe som kan bidra til å finne en oppklaring, så må man jo begynne der hvor det startet. Hvorfor er man så risikovillig, for en middag, at man går imot alle instinkter? Og etterlater sitt gull, hjelpeløst alene?
Jeg kan se at en indisk underbetalt kvinne, legger sitt barn i sovekoma, for å måtte jobbe. Men diisse menneskene har mat i kjøleskapet…

Evi
Evi
Abonnent
8 år siden

ALT som står i denne artikkelen, og på kommentarfeltene, er like sant, som det er usant. Alt må bæres av hva det IKKE er, og således er det bare sammenkoblede fraseringer av lys og mørke, som danner de eksakte bildene som man oppfatter som virkelighet. Sett at hjernen kunne fordøye hver eneste detalj, og utdype denne videre, ville hele livsprosessen stivnet. Derfor sier jeg takk til alle som trekker dette ned på landjorda.
Nå er det vår! Nå er helvete igang, det er LØPETID. Nå skal vi frem til November gå med hjertet i halsen, og vite at menn er ikke medmennesker. Nei, de er jegere, må vite.
Kjøttet ligger ferdi pakket i plæstik, i butikken, og målet nå er å få til det samme med damer. Skal jeg takke for det???

Steinar Grønås
Steinar Grønås
Abonnent
8 år siden

Takk for all kunnskap Du deler med oss. Dette er akkurat i min gate, og jeg er glad for at mennesker som Dere finnes. Uten Dere ville jeg være fortapt, for jeg har liksom ingen å snakke med om dette.
familien er ikke opptatt av slikt, selv om min far erkjenner at Ufo`er eksisterer da han selv har sett dette. Han forstår at disse farkostene ikke er menneskeskapt, og det selvfølgelig må eksistere liv på andre planeter. lengre enn det strekker han seg ikke.
Kona er bare interessert i Facebook, og bevaringen av Ulv, det siste støtter jeg. Hun tar selvfølgelig ansvar for våre 3 Siberian Huskies og våre 3 katter.
jeg var i Bergen høsten 2014 på den internasjonale ufo konferansen, hvor temaet var utenomjordisk liv, og sjeler fra andre planeter er inkarnert på jorden.
Mye nytt for meg, men er fascinert av mennesker med evne til å plukke opp alt fra telepatisk kontakt med høyere bevissthet, folk som sender villfarne sjeler til lyset, folk som i direkte kontakt med utenomjordiske.
Alt dette fattet jeg interesse for allerede i barneskolen, men religion syntes jeg var totalt uinteressant.
Om det er noen i Lillehammerområdet som ønsker å snakke om egne erfaringer og viten , ta gjerne kontakt.
e-post: kigroena@gmail.com
jeg er en voksen mann 47. gift i 20 år, to voksne barn, lever et ordnet liv.
Jeg ønsker alle et godt liv og bare glede og kjærlighet.

z69
z69
Abonnent
11 år siden

En fin artikkel. Flere vil nok like denne, den inneholder en del riktige sannheter, selv om den nok ikke helt ringer hos meg. Det finnes flere enn 7 dimensjoner. Men når man snakker om de fysiske, astrale, kausale, mentale og eteriske dimensjoner, kan mye av denne historien stemme. Men skal man ta i betraktning Anami bevisthet, så er det andre ting som må frem i lyset. Da er det det samme om du bor på Retz, Oslo eller er et vesen fra hvilken som helst planet. Sjelen eksisterer fordi Gud elsker den.(Ikke bibelens, eller noen annen kosmisk vesens Gud)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
12 år siden

All the World Is a Stage.

Your picture of the world is your picture of the world. The objective world does not exist. The subjective world exists for you. All matter is a thought that manifested itself into your supposed reality
And yet how these stories affect you. How you are besmitten by the consciousness of the story and its ringing truths. You laugh. You cry. You believe in the stories you read or are told. In the same way you believe in what your fingers touch and the bricks of a building you see.

Of course you believe deeply in the made-up story of the world. You are caught up in the machinations of the story you live in. Is not life filled with story? Who married whom? Who went to the ball? Whom did you dance with? Who opened your heart? Who broke your heart?

No one really did anything to you, and nothing really happened. You imagined that you are in a movie, much the way you become involved in a night dream that takes you by the nose and you watch a drama that defies even imagination. All is a myth. And you, the individuality of you, is a myth.

Being is the only Truth, and you are Being. You are not doing-ness. You are Being-ness. No matter what story you are presently in, no matter what character you play, the damsel, the villain, the old, the young, you are Being. That’s all you are, and that’s all there is.

You are a Being who enters a story. It is quite a story. You never know what is really going to happen, and yet I tell you that nothing happens. Nothing is happening. You are simply Being dressed in a tale of epic proportions.

There is a silent part of you that is aware you are in a story, yet, still, regardless, you are in that story. Willy-nilly, you ride an imaginary horse. It is real to you, and, yet, it is all fantasy. There is no horse. There is no you. There is no riding. Being, for a while, tells a tale and believes in it as if Being were not.

There is nothing but Being. Any way you slice, Being is all. The you you know, the daredevil, the recluse, the motivator, the hothead, the king, the serf, all of this is made-up story. You walk in illusion. You are the Emperor in his new clothes.

But how lovely the fantasies. How they uplift you or pull you down. How they run through your fingers. How they make your life bearable or unbearable. How you remember them or forget them. They are all the same anyway, whatever clothes they are dressed in. They are your imagination run wild. That is life in the relative world. That is the drama you take so seriously and defend to the end as if the drama were true instead of staged.

Bubba
Bubba
Abonnent
12 år siden

Dersom det er slik som Frank Aune sier, ..:

“Livet på jordkloden er regissert som en film på kino. Alt er planlagt og styrt på høyere bevissthetsnivå”

… så er det paradoksalt nok meningsløst å kjempe for å avdekke konspirasjoner. Uansett hva du måtte bestemme deg for å gjøre, – så utfører du bare det som regissøren har bestemt. Dette kan bli Geir Lippestads beste argument når han forsvarer Anders Behring Breivik i retten.

Michelle
Skribent
Svar til  Bubba
12 år siden

Der er jeg helt enig med deg Bubba, at alt er planlagt og styrt får det til å klinge mind-control i mine ører. Jeg vil være fri til å tenke selv. Dessuten er det såpass mye negativt som skjer helt meningsløst at det må isåfall være styrt fra lavere bevissthetsnivå! Eller forstår jeg deg feil da Frank Aune? Da beklager jeg det seff! Og hvordan var det med losjemedlemskapet, de ryktene, er du losjemedlem og hvorfor er du isåfall det? Påvirker dette NS tror du?

gurid
gurid
Anonym
13 år siden

Denne artikkelen er så bra at den bør legges ut på forsiden igjen:-) Tror det er veldig mange nye lesere som ellers ikke får den med seg.

mkmagnu
mkmagnu
Abonnent
13 år siden

De lever ikke bare av frykten vår. De spiser også mennesker.
Sadam hadde masse ødlegelsesvåpen. Han gasset jo ca 200 000 kurdere til døde. Ellers en meget innteresang artikkel.

Ola542
Ola542
Abonnent
13 år siden

Sjekk ut det nye intervjuet til Bill ryan helt rått

http://www.projectavalon.net/

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Ola542
13 år siden

Så den, men noe skurrer med Mr: Charles,les også anglo-saxon mission mm..og sammenligne..:)

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  Ola542
13 år siden

Dette intervjuet med Bill Ryan fikk meg til å se for mange motsetninger til hva han egentlig sier, til at jeg kan ta det seriøst, kanskje han blir satt opp for å spre desinfo, eller kanskje han har vært med på det fra begynnelsen av selv, se kroppsspråket hans under videoen, tar seg til nesen, skrubber haka, pyramide symbol med fingrene, kanskje ubevisst, men det burde han isåfall redigert bort.
Ikke skille mellom galt og rett osv osv.
Sitter med en følelse av å bli holdt for narr, rett og slett.

aurum14
aurum14
Abonnent
13 år siden

bra skriving

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden

For noe sprøyt.
Hvilke hallusinogener har forfatteren av denne epistel gått på?
Mennesker kan greit oppfatte 4 dimensjoner, hvorav 3 er synlige (jfr enkel mattematikk) og den fjerde er tid.

wraith
wraith
Abonnent
14 år siden

Jeg fant denne artikkelen svært interessant. Jeg vil peke på det jeg syntes er mest interessant her.

“Filmer som Star Trek, Star Wars og Ringenes Herre tar man for gitt at er science fiction. Jeg vil derimot hevde at de er basert på sanne historier ut fra at de innehar elementer fra alternative virkeligheter selv om dramatiseringene ikke stemmer. ”

I forhold til hva du skriver i artikkelen din, tror jeg kanskje Stargate serien kommer nærmest. Denne serien har flerfoldige elementer i seg som du skriver om i artikkelen din. Jeg skal ta for meg de mest viktige.

“For 13.000 år siden i vår store Mayakalendersyklus på 26.000 år gikk Atlantis under. Den gangen så begynte det menneskelige bevissthetsnettet å kollapse”

I Stargate mytologi er Atlantis et romskip som forlot jorden for tusenvis av år siden. Romskipet var så stort at det var en by. Denne ble så sunket i havet i Pegasus galaksen. Menneskene på jorden, som du sier, begynte å kollapse bevissthetsmessig. http://stargate.wikia.com/wiki/Atlantis

“Disse vesenene som styrer prosjekter som nevnt ovenfor er svært mye mer utviklet og avansert enn de som flyr rundt i UFO-er. De har for lengst vokst fra behovet for enhver type mekanisert reise. Hvem er disse vesenene, disse folkene, som er så mye mer utviklet enn utenomjordiske vesener i UFO-er? Og hva er det de egentlig gjør? ”

Kan det være disse du mener?
http://stargate.wikia.com/wiki/Alterans

“Det overordnede bildet er at vår planet blir forvaltet av særdeles utviklede entiteter som har kraften til å flytte på hele solsystemer like lett som vi flytter på musa foran datamaskinen vår. ”

I denne ukes Stargate Universe episode finner de en sol og en planet som ikke skulle være der. Ergo, den ble flyttet dit den var, eller skapt. Begge muligheter gjort av romvesener på et høyt, høyt eksistensplan.
http://stargate.wikia.com/wiki/Faith

“Den Galaktiske Føderasjonen av Lys er en av mange grupper som arbeider for lysets styrker.”

I første omgang kan dette høres ut som et konsept fra Bablyon 5 som gikk på TV for noen år siden. Også dette veldig interessant.
http://babylon5.wikia.com/wiki/Army_of_Light

“I denne dimensjonen fortsetter du å utforske og lærer deg alle typer forbausende ting om hvordan universet virkelig fungerer, lærer å oppdage og utnytte din viljestyrke, kommunikasjon, omfavner prinsippet om ære, og er i en konstant tilstand av intellektuell stimulering og utvikling. Det er fullstendig mulig å eksistere i en femtedimensjonsbevissthet her på jorden, dog uten all teknologien og de avanserte mystiske evnene. e fleste av dem kan utforme telepatiske gruppesinn sammen med større mengder med folk, hvor tanker bokstavlig talt er delt slik at de arbeider som ett sinn. ”

Dette ble også nevnt i Stargate. Denne gangen i spin-off serien Atlantis. John Sheppard møter mennesker som ligger mellom femte og sjette dimensjon på en planet. For mer info om oppstigningen de gjorde, les her:
http://stargate.wikia.com/wiki/Epiphany

“Sjettedimensjonsvesener påtar seg administrasjonsoppgavene fullt ut og fungerer som en form for utførende gren. I noen tilfeller utformer de endringer i den høyere skalaen som vil hjelpe en gitt planet i dens evolusjon. ”

Det er skremmende om dette stemmer, da dette kan kobles opp mot rasen «Ori». Ori-rasen bryter inn i andres planeter evolusjon og utvikling, stort sett også med en slags religion involvert.
http://stargate.wikia.com/wiki/Ori

“De eldste skapte først månen, mest sannsynlig fra stoff innenfor jorden. Skapelsen av en slik satellitt gjorde livet i stand til å florere på jorden ved å gi oss tidevannsaktivitet til regelmessige biologiske rytmer.”

Her bruker du navnet «eldste», på engelsk «ancients», akkurat som i Stargate. SG nevner dog dessverre ikke noe om Ancients skapte månen, men det er vel naturlig å tro.

“Andre besøkende blandet inn deres egen genetikk over tid. Uansett tror Anunnakiene feilaktig at de er våre “guder” ved å være de første til å ha kombinert deres DNA med primitive innfødte mennesker som de fant på jorden da de først ankom. Selvfølgelig hadde sjettedimensjonsvesener “ledet” disse primitive menneskene til å bli intelligente vesener via sin administrasjon av skapelsen av liv på jordkloden.”

Av alle raser i Stargate, er vel Goa’ Ould den mest omtalte. De trodde også feilaktig at de var våre guder. Dette var jo et problem i lang tid. Ancients tok ikke bryet med å gripe inn heller, pga deres moral og etiske retningslinjer.

“Det administrasjonsvesener som Ra utfører for øyeblikket involverer konstruksjon og vedlikehold av en meget nøyaktig balansert illusjon på denne planeten for vår egen åndelig vekst.”

Ra i Stargate drev også med denne type av konstruksjoner. Ra i Stargate:
http://stargate.wikia.com/wiki/Ra

 “Deres kropper vil bokstavlig talt gå i oppløsning, akkurat som Dan Burisch har rapportert med J-RODsom arbeider med Majestic. Til slutt vil de gå tilbake til ren energi hvis de ikke greier overgangen til kjærlig bevissthet.”

Interessant med J-Rod, men kan ikke J-Rod egentlig være Stargate rasen Asgard? De ligner svært på hverandre?

http://stargate.wikia.com/wiki/Asgard

skulb
skulb
Abonnent
14 år siden

Jeg er hjertens enig i at fullkommenhet er vanskelig! Spesiellt vanskelig blir det når fullkommenheten avhenger av å akseptere påstander uten forklaring, begrunnelse eller observatoriske data.

La meg forklare: En påstand some hverken kan bekreftes eller avkreftes- slik som `universet er uendelig`- er metafysisk. En påstand som kan bekreftes eller avkreftes- som for eksempel `det gjør vondt å falle ned fra tredje etasje og treffe asfalten`- er empirisk.
Det er lurt å huske denne foskjellen når man skal skrive artikler synes jeg, for utfra det jeg kan se later Aune igjen som om han bedriver empiri mens han i virkeligheten bedriver metafysisk spekulasjon av frekkeste slag!

Dersom et utsagn er totalt umulig å bevise eller motbevise, slik alle Frank Aunes utsagn er, går det ikke an å late som om man har fortsått noe som helst. Det verste er at det sannsynligvis er mange som synes det er feiende flott at ingenting av dette våset kan motbevises, for da kan det jo være sant.

Akkurat slik det kanskje finnes snakkende gullfisk på Saturn, meningsfulle intellektuelle prosesser på Stortinget, grønn snø hver gang ingen ser på og menneskeskapt global oppvarming. Men det er og blir sprøyt alt sammen helt til man har bevis. Ikke delirisk konstruksjon av falsk virkelighet.

Trinity
Trinity
Abonnent
14 år siden

Denne artikkelen er svært interessant og fortjener kommentarer på sitt innhold. Den er lang og svært avansert og omfattende. Ligger nok mye god jobb bak denne :-)

Tanker om hva som kan ha foregått i de gamle kulturer og pyramider er alltid spennende.. Deler mye av ditt syn og tror mye her kan være riktig, jeg sier kan, for helt sikre kan vi ikke være, på det meste av det du skriver her. Kilder har vært etterlyst, noe kan være formidlet av høyere sjeler som har fått geniun innsikt, slike har alltid eksistert på jorden og vi kan lære av dem. Noe har vært formidlet av mennesker som rett og slett har søkt dypt og på uvanlige steder og kilder historisk sett, eller som har sett og forstått ting som main-stream historikere avfeier. Det er med main-stream historikere som det er med main-stream media, folk av lignende støpning – de som opprettholder Status Qou.

Men det har alltid også vært muligheter for å bli bedradd, både av forskjellige krefter, spesielt fra fjerde dimensjon/astralplanet, mange rare krefter der illusoriske også, hva er drøm og virkelighet på det plan som også er drømmenes plan.. :-)

Du skriver: Hver eneste livsform på jorden må ha et bevissthetsnett (consciousness grid) som fullstendig omgir jordkloden for at den kan eksistere. Uten disse nettene er det ingen bevissthet.

Ja, følger deg der også, slik er det nok, og det er svært interessant å sette seg inn konkret inn i forholdene i de forskjellige dimensjonene, skal komme tilbake til det..n Men.. så har det også blitt laget en fake-versjon av denne consciousness grid dessverre.. I dag har vi også en kunstig elektromagnetisk Matrix, som er skapt av mange grunner, offisielt slike grunner som kommunikasjon, trådløst internett og mobil-nett, men med skjulte muligheter for å manipulere menneskers chacraer og elektromagnetiske felt. Det er den teknologi som brukes til den såkalte kvante-medisin og som misbrukes til bl a mind-control og annen manipulasjon med følelser osv. Gigantiske jordiske eksperimenter har også pågått i flere årtier, som også spesielt rettes mot religiøse og nyrligiøse miljøer hvor mennesker hører stemmer og ser syner som man innen andre miljøer ville blitt sperret inn for..

Visst har vi sjel, ånd og bevissthet. Visst har vi evner til å se og høre stemmer og vesner fra andre dimensjoner, men det er også en agenda for å utvikle slike evner i mennesket som bruker slike virkemidler manipulert for eksperimentering og for å bedra folk og verden. Denne teknologiske grid er ekstremt godt utbygget og i full bruk i dag, likevel nevnes det ikke i artikkelen såvidt jeg så. Vil gjerne tro at du har rett, Frank Aune, men dette elektroniske nettverk og Matrix er også et faktum og en kilde til manipulasjon og bedrag. Dessverre kommer også mange kanaliseringer gjennom dette og er således produsert her på jorden og til og med i de fysiske dimensjoner dimensjoner.

Disse kanaliseringene kan være svært avanserte. David Icke, som du nevner har konkret fått informasjon om at project bluebeam er bak det meste av dette og sender ord på visse frekvenser som mennesker fanger opp, dette har han skrevet konkret allerede i sin bok “and the truth shall set you free” i 1995, der nevner han konkret Asthar command som mange tror på og ascencion bevegelsen, begge kommer med en del som virker fascinerende på mange, men kildene er altså ikke hva man tror.

Samtidig og samkjørt med dette, kjøres propaganda ut i New age miljøet om at noen er mennesker “vampyrer” og lever av andres energi osv. Om slike finnes vet jeg ikke og om reptiler er de falne englene osv, er godt mulig,at de kan være blant oss også, men i så fall er det ikke vår oppgave å bedømme andre som det, ingen av oss..

Dersom noen peker på andre og anklager andre for vampyrisme el for å være djevler osv, kan det som kjent like gjerne være speiling/projisering. Noen står klare til å misbruke slik info og teknologi til å stemple andre mennesker for å få folk til å sky dem som pesten. Å holde på slik blir som middelalderens hekseprosesser om igjen og kan ende i vanvidd, spesielt når sannheten er at den manipulerende teknologi som brukes innen dette, bruker også energi-manipulering til splitt og hersk. Om man ønsker å isolere eller motarbeide noen, vil personen bli utsatt for slik energi-manipulasjon som personer rundt sikkert kan merke. Men det er mer trolig at vedkommende har forstått for mye og derfor ses som en trussel som skal isoleres og bringes til taushet.. Slike elektromagnetiske våpen brukes mot dissidenter men også til eksperimentering av mange slag. Det er viktig å være klar over at denne teknologien allerede er i bruk manipulasjonen pågår i dag. Og også kunne gjennomskue den matchende propagandaen som følger med for å forklare hva som skjer med folk pga denne manipuleringen. Slik propaganda og info følger alltid med. Hele psykiatrien kan ses som et eksempel på et slikt eksperiment med tilsvarende desinfo som cover up..

Desinfo som serveres folket både via nett, myndigheter, hollywoodfilmer, pressebyråer osv, på samme måte som de bygget et fiendebilde av Islam og kommunismen før det, nå setter de folk opp mot hverandre enda mer og det er også den uttalte hensikt bak disse falske kanaliseringene i følge David Icke og hans kilde.. Hvordan det er med dine kilder på dette vet jeg ikke, men det blir nok mer og mer av dette og man gjør lurt i å være våkne og kritiske.. Vi lever i en tid hvor befolkningen er utsatt for uhyggelige eksperimenter og teknologi som benektes eksistensen av..

Trinity
Trinity
Abonnent
14 år siden

Bartis: Du ordlegger deg som en innbarket skeptiker som en del her nok har opp i halsen ja, dere har deres egne fora.. hvorfor så ivrige etter å misjonere og knuse dette stedet og oss som trives her? Det du serverer her er absurd, din egen mekaniske fysiske kropp, fungerer kun pga og vha krefter som er i andre demensjoner enn den fysiske. I det øyeblikk disse forlater deg, er du død..
Den mekaniske kropp og materien kan ikke fungere av seg selv isolert..
Men dersom du mener at du selv er kun din kropp og hjerne, så har du vel ikke utviklet noe mer, og innehar heller intet potensiale for noe videre liv etter døden.

Bartis
Bartis
Abonnent
14 år siden

Trippelforvirrede? Ditt grunnsyn er, som du selv sier, teorier tatt ut av din fantasi om at noen krefter styrer universet. Og det baserer du igjen på følelser?

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
14 år siden

Bartis,
Du kan umulig mene at vi skal engasjere oss i en grundig og langvarig Grunnsyn-dialog hver eneste gang en Skeptiker-fyr dukker opp og slenger fra seg en oneliner? Vi diskuterer gjerne teorier som er INNENFOR vårt grunnsyn, men vårt grunnsyn er vi like sterkt forankret i som du er forankret i DITT (antagelig trippelforvirrete) grunnsyn.

« Forrige artikkel

Nibiru mars 2003 – mars 2010

Neste artikkel »

Long Count-kalenderen og Nibiru-syklusen

91
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x