De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber

1.6K visninger
13 minutter lesetid
18

Det finnes lyskrigere verden over som ønsker å skape en bedre verden for menneskeheten, men å vite hvilke personer og grupperinger som er genuine når man skal navigere i et hav av løgner krever en erfaren kaptein. Risikoen er stor for å kjøre på et skjær.

Hvem kan man tro på ut over ekte lyskrigere som blant annet Dr. Reiner Fuellmich? Hva de som arbeider for de gode kreftene, såkalte White Hats, faktisk får gjort og hvor organisert og synkronisert innsatsen er verden over er et stort og viktig spørsmål å stille.

Det er mange store ord som florerer på nettet om White Hats-gruppene, men det er lite om ikke intet håndfast vi faktisk kan bevise at de står bak. Samtidig kunne de gjort så mye mer. Bare ved å annonsere den faktiske sannheten og avsløre kabalen helt på toppen ville hjulpet dramatisk. Har det derimot skjedd? Dessverre ikke. I stedet får vi erklært pandemi, lockdowns, krig, jordskjelv og alt annet enn de gode nyhetene vi om og om igjen, år etter år får vite er rett rundt hjørnet.

Infiltrasjoner og planlagte falske lekkasjer

Vi ser tydelig et stadig eskalerende mørke verden over som tilsynelatende ikke stopper om ikke noe helt spesielt skjer. Det er akkurat der White Hats’ene gjennomfører en rekke hemmelige militære oppdrag for å sette menneskeheten fri fra kabalen. Angivelig. De finnes jo tilsynelatende, men er de til syvende og sist et produkt av kabalen de også?

Det som er essensielt er å finne ut hvilke kanaler som er autentiske uten å være skapt, kontrollert eller infiltrert av kabalens tentakler eller en godt maskert lokkedue uten at de selv vet det. Med den relativt ubegrensede tilgangen til penger som kabalen har så ville det vært rart om de ikke benyttet massive beløp i å forvirre og ødelegge for deres største trussel: De frihetskjempende lyskrigerne.

Her tar vi for oss noen få av de mer synlige lysarbeiderne der ute.

Project Veritas var startet opp som et genuint prosjekt av James O’ Keefe for å avsløre kabalens mange agendaer, men styret ble infisert. Kabalens tentakler ser ut til å ha fått et fotfeste hos de og har fått sparket grunderen Keefe som startet hele prosjektet. Dermed er det tvilsomt om det kommer betydningsfulle avsløringer fra de i fremtiden.

Wikileaks.org og Julian Assange har fått massiv publisitet i massemedia, men har aldri avslørt noe som helst om kabalen.

Det første de burde begynt med var 9/11-terrorhandlingene som var en av verdens største falske terroraksjoner.

Wikileaks har derimot aldri lagt ut et eneste dokument om 9/11 eller nevnt noe om etterforskningen i etterhånd.

Akkurat det er et viktig virkemiddel for å filtrere good guys fra bad guys. Om man uttaler seg om 9/11 som en innsidejobb så er det et godt tegn. Dog holder det ikke for seg selv, men det er et stort steg i riktig retning.

De som tilsynelatende kjemper for oss

Russland og Putin ser jo tilsynelatende ut til å rydde opp i neo-nazistene og overgrepene i Ukraina etter at kabalen presset Russland til det ytterste for å starte krigen. Derimot når man sjekker nærmere etter så har også Russland rullet ut covidvaksiner.

Så hvorfor rydder de da opp i khazarmafiaen i Ukraina samtidig som de vaksinerer befolkningen sin? Logikken holder ikke mål.

Med Russlands enorme militære styrker så burde de ha vært kapabel til å ta over landet på kort tid, men nå har krigen vart i over et år og lidelsene fortsetter.

Kabalen vinner frem når det er krig, de har en god unnskyldning til å presse energipriser kraftig opp og skape kaos på alle områder. Det er intet annet de ønsker mer enn at Ukrainakrigen opprettholdes. Dessverre så begynner det da å bli logisk.

Hvis Russland heller ikke er good guys, men en kontrollert gren av kabalen, finnes det overhode nok White Hats til å ta ned kabalen og alle dens tentakler?

Ubekreftede antatte tall er at den indre kjernen er på rundt 8500 personer og deres enorme nettverk av korrupte politikere, ledere og lakeier er i størrelsesorden 70 millioner mennesker.

De falske lysarbeiderne

Davic Wilcock sier selv at han er en reinkarnasjon av Edgar Cayce, kjent som den sovende profet.

David Wilcock er meget dyktig i å prate. Han er flink på å tegne opp det store bildet og helheten. Det han sier er akkurat det vi frihetskjempere ønsker å høre. Det er lett å bli engasjert og revet med. Det er jo suverent å høre at det snart er over.

Han har derimot dessverre bommet utallige ganger på det han sier om kabalen, og det på uheldige måter. Eksempelvis ved å hardnakket si at Obama var en white hat, at «social distancing» var bra, at lockdowns var for å sikre folks sikkerhet under verdensomspennende arrestasjoner av kabalen som skulle skje under NATO-øvelsen Operation Defender Europe 2020

Jeg møtte han personlig over noen dager og vi fikk se en annen side av han som ikke er synlig via hans videoer. Dessverre var det en egosentrisk og ultraspirituell side. Han har holdt på i mange år og i artikler og videoer engasjerer han seerne da som nå.

Eksempelvis i en interessant presentert video sier han til slutt at hans mor sier at hun ikke ønsker å leve i en verden slik han skisserer og dermed er hun «part of the problem» som han sier.

Subtilt splitter han på den måten familiebildet og vi må velge side, vekk fra våre nærmeste. Splitt og hersk. Det minner meg om en viss Bush som en gang sa; «You are either with us or against us».

Her er Keshe avbildet med (den ikke-fungerende) plasmareaktoren som er lansert.
Her er Keshe avbildet med den ikke-fungerende Magrav plasmareaktoren.

Mehran Keshe var full av godord om verdensfred og å redde verden med sin frie energienhet Magrav som han villig delte ut arbeidstegningene på. Det viste seg dessverre å være bare tull. Han sa alt vi ønsket å høre om enhet og frihet for menneskeheten.

Det var derimot en deltaker som prøvde å spørre han ut om chemtrails under en av hans workshops som jeg fulgte. Det ble bare avfeid som tull og noe han ikke ville snakke om. Jeg burde fanget det opp som et rødt flagg den gangen.

Selv mange år senere så er det fremdeles en liten hærskare med mennesker som følger hans ord, for de klinger så godt, på tross av at han er med stor sannsynlighet ble satt ut i det alternative miljøet som en «decoy», en avledningsmanøver, slik at vi ble penset inn på et blindspor og ikke skulle gå videre inn på ekte fri energiteknologi, men bare gi opp eller få bekreftelsen på at «det selvsagt bare var tull med fri energi».

I tillegg til å ødelegge for seriøsiteten til mange lysarbeidere. Jeg fant hans ord troverdig og kjøpte inn tre enheter og testet de ut grundig til punkt og prikke. De gjorde absolutt ingenting med strømforbruket i huset. Ei heller brukte bilen mindre drivstoff.

Keshe er et klassisk eksempel på en betalt aktør som benytte masse flotte ord, blander inn spennende vitenskap og fremstår som en revolusjonerende vitenskapsmann for så å lure titusener til å gå på limpinnen.

Det burde for øvrig ringt en varselbjelle under lanseringen av Magrav-enheten når han ikke en gang hadde et demonstrasjonshus å vise til for å bevise fri energi i praksis. Man kan gå lett glipp av slike røde flagg når man er blendet av sin egen naive entusiasme.

Se på detaljene og de små ledetrådene og vær obs på røde flagg når du søker etter sannheten.

QAnon sier også masse av de helt riktige tingene og har tilsynelatende militære kontakter med mannskap og spesialstyrker, men har mistenkelig mye publisitet i massemedia ala Wikileaks. De har aldri fått gjort noe revolusjonerende som virkelig kan bevises eller tilsynelatende gir utslag i den virkelige verden. Man ser ulike drypp i massemedia, men disse dryppene har vært der i flere tiår uten at det utgjør noe forskjell.

QAnons slagord som benyttes ofte er «Trust the plan». Dette passiviserer følgerne. Faktisk benytter Wilcock akkurat de samme ordene i noen av sine videoer.

Benjamin Fulford har bommet enda mer opp gjennom årene i sine ukentlige rapporter som jeg har fulgt i 14 år. Han prater mye om de legendariske White Hats’ene og hvordan de «kicker ass». Jeg har ikke fått avdekket om han med sikkerhet er satt inn i sin rolle av kabalen eller om han er en lyskriger, men mye tyder på førstnevnte.

Som profesjonell journalist graver han mistenkelig overfladisk i mange tilfeller og legger for ofte ut informasjon som lett kan avfeies som feil eller som i etterhånd ikke viste seg å stemme. Bill Gates ble tatt ut for et par år siden ifølge Fulford, men uansett hvem som er arrestert eller tatt av dage så sier han i etterhånd at de vi ser nå er kloner, datagrafikk eller skuespillere med gummiansikt.

For all del, det kan være mulig. Jeg har hørt mye sprøere informasjon enn det som er sant, men det spiller jo ingen rolle om White Hats fjerner alle djeveldyrkende psykopater og alle deres korrupte lakeier om de bare dukker opp igjen på et eller annet vis og alt fortsetter som før.

Det fordrer jo også igjen at White Hats er genuine lysarbeidere og ikke kontrollert av kabalen. Logisk sett, om man setter sammen alle puslespillbitene, så er det dessverre mange tegn på at de bare er en gren av kabalen som benyttes ovenfor oss lyskrigere som en trojansk lokkeand. Og vi lar oss lekende lett avledes og villedes.

Khazar
I 2016 så sa Fulford at karatemestere i Japan hadde mobilisert for å ta ned den djeveldyrkende Khazar-mafiaen. Veldig kult sagt. Kult å høre. Og der stoppet det.

Ellers elsker jeg den særdeles krasse måten han omtaler kabalen og dens lakeier på med oppfordringer til militæret om å arrestere de «on sight» og hvor mange som allerede er tatt ut og at khazarmafiaen straks er blakke eller forhandler overgivelse. Hmm. Vent nå litt. Er det ikke et rødt flagg å si masse av akkurat slike ting som vi gjerne ønsker å høre? Fortsett og les Fulford med et mer kritisk blikk, kanskje?

Fulfords spesialitet er nettopp å omtale alle disse White Hats, Trump og hans militære kommando, White Dragons i Asia, MI6, CIA, P3 Freemasons og alle de andre grupperingene han snakker om og alt de gjør for å redde verden fra kabalen slik at vi bare kan sitte og vente på en annonsering en vakker dag om at menneskeheten er satt fri.

Dog virker det ikke som vi er noe i nærheten av det når man blar gjennom dagens sedvanlige nyheter i massemedia. Heller tvert imot.

Hvordan passivisere lyskrigerne

Dermed blir mange lysarbeidere sittende på gjerdet og vente på at «Noen» skal ordne opp. Altså disse sagnomsuste White Hats’ene. Vi jubler i år etter år over alle etterretningsrapporter og avsløringer som gang på gang sier det samme om at kabalen nå snart er nedkjempet.

Og så ser man ut ruta og ser at i praksis er det business as usual.

Spør du meg så er dette den mest geniale måten å passivisere alle selvtenkende lyskrigere verden over på.

Verdensrekord i løgn og bedrag

Kabalen har spilt dette spillet siden tidenes morgen og innehar utallige verdensrekorder i manipulasjon og bedrageri. Jeg har gravd i kaninhullet kun siden 2008 og siden den gang har svært mye skjedd, men i negativ retning. 3/4 av verdens befolkning er frivillig injisert.

Jeg har derimot full tro på at det går bra bare så det er sagt. Etter en periode i Guatemala på innsiden av Mayaenes verden og øverste råd fikk jeg innsikt i deres visdom langt ut over artikler og bøker. Det er mange klare indikasjoner på at Mayakalenderen er en blåkopi av den overordnede kosmiske planen. Den viser oss at vi går inn i en positiv tidsalder hvor de gamle kreftene med makt over andre vil dø ut og bli erstattet av enhet.

Den store endringsperioden går fra 2012 til 2032 ifølge Mayaene selv. Kabalen har siktet seg inn på 2030. De må jobbe knallhardt for å overvinne de kosmiske kreftene. Det skal være umulig om vi skal tro informasjonen Mayaene mottok fra stjernefolkene.

Lysets kraft vil garantert seire, men jeg lurer ofte på hvor mange vi er igjen inntil vi er fremme.

Foto av forfatter: Mayatempel i Copan, Guatemala

5 ting du bør gjøre før du deler

Nå kommer vi til essensen, det som er viktig for oss lyskrigere. Hva vi deler.

Det er vårt ansvar hva vi deler videre ut til folk rundt oss på nettet, e-post og sosiale medier. La oss ikke være en del av problemet ved å bare slenge ut første og beste videoklipp bare fordi det klang så godt i våre ører.

Det er et hav av desinformasjon som benyttes i det alternative miljøet med tusener av betalte personer og agenter som er her kun for å forvirre og ødelegge seriøsiteten. De mange «faktasjekkerene» er et godt eksempel på hvor vi er nå i dag hvor de er skapt for å dysse ned sannheten og avlede folket fra å se riktig vei.

Videre fremover ønsker kabalen å slå hardt ned på sannhetssøkende nettsteder som Nyhetsspeilet via nye lover og regler med FN i spissen.

1. Still deg selv kritiske spørsmål

Om du plutselig kommer over en engasjerende artikkel eller video som sier at den siste underjordiske basen i Sveits med den innerste kjernen i kabalen er tilintetgjort og at Klaus Schwab har innrømmet å være en lakei for sine navngitte overherrer så dra gjerne på håndbrekket og tenk litt først før du spretter champangneflaska.

Er dette for godt til å være sant? Er det noen kildehenvisninger i teksten eller under videoen? Hvem har lagt ut informasjonen?

2. Sjekk ut kilden

Gjør noen enkle søk via eksempelvis nettleseren Brave eller søkemotoren Yandex.com som ikke bedriver sensur slik Google og YouTube gjør, og se om du får noen treff på at informasjonen stemmer fra troverdige kilder du kjenner fra før.

Informasjon kun fra ett sted er ikke nødvendigvis troverdig og bør valideres. Hva annet har de liggende ute? Hva andre ting har personen twitret?

3. Se etter røde flagg

For å finne røde flagg, altså ting som skurrer, la oss ta et konkret eksempel og se på nettstedet RestoredRepublic.co. Det ser ut som en ikke uvanlig frihetskjempende og patriotisk side for amerikanere og Trump-fans. De legger ut en rekke videoer daglig som inneholder titler vi gjerne ønsker å se eller som høres dramatisk ut.

Det aller første som kommer opp når du går inn på siden er en popup med oppfordring til donasjoner. Rødt flagg #1. Tenker man litt over domenenavnet så ser man at det ender på .co som står for Colombia. Rødt flagg #2. Videre kan man lett sjekke hvor domenet er registrert og man ser at det er et hostingfirma i Vietnam som er benyttet for registreringen av domenenavnet. Rødt flagg #3.

Studerer man noen av videoene så ser man at en video som nylig er lagt ut, egentlig er et utdrag av en lengre video tilbake i 2017. Rødt flagg #4. En datastemme benyttes hyppig i videoene for å lese opp nyhetene. Rødt flagg #5. Mange av nyhetene som leses opp er absurde, som at prinsesse Diana har dukket opp igjen. Rødt flagg #6.

I dette eksemplet så er det så mange røde flagg at en liten barneskole kan feire grunnlovsdagen i Kina. Det er åpenbart at man ikke bør dele noe fra denne siden. Men det er ikke åpenbart før du faktisk ser etter detaljene og tar deg tid til å validere kilden.

4. Vær kritisk til både ukjente og kjente kilder

Vær ekstra kritisk til kilder du ikke kjenner fra før av, men også til kilder du kjenner fra før av. Enhver person eller kilde vil potensielt kunne dele ut feil informasjon i god tro og beste hensikt. Ikke slå hånden av en kilde bare fordi det viste seg at de tok feil eller noen detaljer var feil (i dine øyne).

Spørsmålet er hvor graverende feilinformasjonen er og hvor ofte det gjøres over tid. Wilcocks feilinformasjon om lockdowns og Obama er direkte desinformasjon som åpenbart gagner kabalens agenda.

Da peker det i retning av det var et bevisst valg å spre denne informasjon for å avspore oss sannhetssøkere som lar kabalen fortsette uforstyrret med sine egentlige planer. Eventuelt at han uforvarende har kilder som greier å manipulere han til å tro at informasjonen er riktig eller at han rett og slett bare tar feil.

Uansett årsak så er det en kilde man bør være forsiktig med å benytte slik at du selv ikke mister din troverdighet.

5. Les mellom linjene, Dr. Watson

Bruk logikk og sett sammen puslespillbitene. Tenk utenfor boksen. Sannheten kan være en helt annen enn hva de fleste sannhetssøkere hevder.

Et gammelt eksempel er spørsmålet som florerer på nett: Har mennesker vært på månen? Et falskt rykte satt ut av kabalen selv. Hvorfor? For at ingen skulle stille det egentlige spørsmål: Hva fant dere på månen?

Og der ser du hvordan de med enkelthet har greid å skjule den egentlige sannheten. At de fant strukturer og møtte andre entiteter der. Hvorfor dro de aldri tilbake eller kanskje har de det? Disse spørsmålene er mer presis å stille og havner langt nærmere sannheten enn å spørre om vi var der eller ei.

Hvor ofte ser du ikke i massemedia at det diskuteres frem og tilbake om covid kom fra en flaggermus eller om det var en lekkasje i Wuhan-labben. Om ingen av delene er riktig så betyr det at man er avledet fra å stille de riktige spørsmålene.

Om sannheten er at viruset faktisk ikke eksisterer som noe annet enn influensavirus og at den egentlige årsaken som gjorde folk syke verden over var bruk av 5G, så er det taktisk av kabalen å lekke ut informasjon om at viruset kommer fra Wuhan. Dermed får man de fleste til å ignorere deres sanne våpenkilde som er 5G.

Kabalen har rett og slett gjort imponerende grunnarbeid og gjennomført bruk av propaganda med full kontroll over politikere, legestanden og øvre ledelsessjiktet overalt. Alt for å skape et stort problem hvor løsningen var en vaksine som var kabalens egentlige mål med denne gigantiske operasjonen.

Fremtiden vil vise hva som er riktig, men poenget mitt er at kabalen starter slike diskusjoner bevisst for å avlede sannhetssøkere fra å grave på de riktige stedene. Om ingen graver på riktig sted vil man aldri finne årsaken og da er det vanskelig å komme med en kur.

Lær av feilene og fortsett kampen

Vi trenger å være maksimal våken for ikke å falle i de utallige fellene som legges på våre stier slik at vi når frem til en enhetlig magisk eksistens på best tenkelig vis. 

Det er ikke et nederlag å bli slått av de olympiske mestrene i bløff og bedrag. Vi må bare reise oss opp igjen når vi faller og gjøre lærdom om til visdom og dele puslespillbitene med hverandre. Dermed kan vi vinne slaget ved å være mange flere på vårt lag.

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, webmaster og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 140 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

18 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
finn
finn
Anonym
6 måneder siden

Jeg tror dette må være noe av det morsomste jeg har lest her inne! Det at grunnleggeren av nyhetsspeilet ber lesere om å bruke kildekritikk og være kritisk til informasjon generelt er helt hysterisk morsomt!

finn
finn
Anonym
Svar til  Frank Aune
6 måneder siden

Jeg bruker nyhetsspeilet som min «guilty pleasure». Noen ser på reality tv, mens jeg ser her inne. Det er noe underholdende å lese her inne og særlig når man etterspør kilder. Svarene man får da trigger min indre glede.

Det å finne sin egen sannhet blir bare feil. Når enkelte personer finner sin egen sannhet kan det gjøre ekstremt stor skade, bare se på for eksempel ABB. Best å være mest mulig opplyst på hvordan verden virkelig er og ikke trekke inn all slags mulig usannheter inn i den og spre videre. Jeg sier ikke at jeg har alle svarene, men det meste som ikke kan bevises eller som har kilder som ikke verifiseres på noen som helst måte er best å avfeie slik at man ikke sprer usannheter etter min mening.

At massemedia er full av propaganda er en stor overdrivelse, selvfølgelig finnes det og mange artikler er farget av både journalister og redaktører er jo ikke noe å bestride, men å påstå at det er fult av løgner og propaganda og samtidig mene at ens egne meninger er de eneste riktige er jo noe betenkelig.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  finn
6 måneder siden

Det brukes tusenvis av milliarder årlig på sort propaganda og psykologisk krigføring for å ta over ditt sinn.

Ser at de har fått god valuta for milliardene når man ser på deg Finn.
Guds fiender har skapt deg nøyaktig slik de vil ha deg.

Du sitter å ytrer deg her og tror du ytrer egne tanker og meninger, men lite vet du at du er som et mikrofon stativ som bare videreformidler de dem har programmer deg til og plassert inne i hodet ditt.

Ytringene dine er identisk med Hitler sine. Vi må sensurere og slette alt som avviker fra det vi vil at folk skal tro.

Nord Korea, Iran, Kina, Norge, Ukraina, USA og mange andre regimer har opprettet «Faktasjekkere» som skal bestemme at alt fra Regimet er sant og at alt opposisjonen sier er løgn. Hvor skrudd er man ikke om man faller for noe sånt ?

Verden i dag er som CIA sjefen avslørte. Når alt folk tror på er løgn så har vært prosjekt vært en suksess. Og slik er det ….Guds fiender vil alltid snu alt på hodet. Krig er fred og fred er krig. Frihet er slaveri og slaveri er frihet. Uvitenhet er en styrke. Alt de sier er sundt er farlig og alt som er farlig er kjempe sundt.

Det er jo en grunn til at folk som tenker selv, er kritisk og utviser unn skepsis lever 25 år lenger enn andre i snitt.
De hjernedøde som aldri stiller spørsmål tror jo at Kvikksølv. DDT. Asbest, Vaksiner osv osv er sundt for at noen psykopater sier det.
De hjernedøde dør som fluer om dagen. Overdødeligheten går til himmels mens fødselstallene stuper hos de injiserte.

For Pyramidegutta så handler alt om å ødelegge skaperverket, planeten og vi som bor her og takket være hjernevaske tullinger som Finn så går det som en drøm.

Istedenfor å angrip de som ødelegger verden så angripe de dem som prøver å redde verden isteden … Kognitiv kollaps mao.

Ganske så like Rinnan Banden. De ser seg best tjent med å underkaste seg sittende herskere og tror at det tjener dem best, men er som å pisse i buksa for å holde varmen. Behagelig med det samme, men så kommer konsekvensene av valget sigende.

Det eneste du og vennen er dine oppnår Finn er å bekrefte hvor ille det faktisk står til med slavene til pyramide gjengen.

Når jeg ser hva mange faktisk får seg til å tro på så lurer jeg seriøst på hvordan de klarer å åpne en dør eller knyte et par sko.

Pressekonferanse i USA 10/9-01 : Vi klarer ikke å finne ut hvor det er blitt av 23 000 milliarder, men alle papirer som viser hvor de er har vi i en skoff på Pentagram. Ups … 5 timer etter så krasjer et passasjerfly rett i skoffen så ingen vil noensinne vite hvem som stakk av med pengene. Og slike som Finn faller pladask for idioløgnene. ( Om du lurer unna 50 øre på skatten så vær sikker på at de finner ut hvor 50 øringen er og gir deg en hardt straff.

Hver eneste krig i verden er startet på løgner og falsk flagg hendelser, men til tross for det så biter de hjernedøde på løgnene hver eneste gang.
Alle kan bli lurt en gang, men lar man seg lure om og om igjen så er man idiot.

De 100 rikeste og mektigste fant ut i 1963 i Club Of Rome at vi må gjøre luften til en fiende så vi kan tjene oss eventyrlig super rike samt enorm makt.

Valget falt på CO2 siden det også er omtalt som Guds Molekyl, molekylet som gir oss mat i overflod og gjør planeten grønn og vakker. Alt for å spotte Gud.

Vi har sett en enorm kapital og maktoverføring fra menneskene til de hyper rike bak konspirasjonsteorien om døds molekylet CO2 som har ført til en klima katastrofe som ingen har sett enda for den er også usynlig slik som døds viruset som førte til alt var som det alltid har vært, ingen flere syke og ingen flere døde, faktisk mye mindre.. Hele skammen lå i å bruke en test som gir positivt utslag på vanlig influensa og folk ble vettskremte. Wups så tjente de 197 000 milliarder dollar til.

Alle de falske krisene de skaper har et formål. Å gjør de rike som troll og mektige som Satan.

Alt handler om å få kjøre støvsugerne sine ned i statskassene og suge opp alt av våre penger.

Samme gjeng som skapte finanskrisen ble hyper rike på den. Samme gjeng som sto bak 9/11 ble eventyrlig rike på den.
Samme gjeng som skapte klimakrisen ble hyper rike på den.
Samme gjeng bak krigen i Ukraina er blitt hyper rike på den mm.

Follow The Money så får du svarene. det er alltid den som tjener på en hendelse som også har forårsaket den.

Om du sender barnet ditt på butikken for å handle og han kommer hjem uten mat, men med sjokalde rundt munnen der han sier at han la pengene på et bord og poff så kom et passasjerfly og krasjet ned i bordet så pengene forsvant så ville du som forelder ikke trodd på forklaringen, men om en psykopatisk triliardær sier det samme så faller de fleste pladask for mega løynen.

Hadde det ikke vært for slike som oss som bruker hjernen til det dem er ment for så ville verden sett mest ut som det du ser når du kikker inn helvetes porter nå. Vi klarer ikke å stoppe Guds fiender, men vi setter mange kjepper i hjulene deres og forsinker NWO prosjektet som skulle være på plass rundt år 2000. Våpenet vi bruker kalles Kunnskap.

De vestlige «faktasjekkerne» var raskt på plass for å debunke at Rihanna viste Ra, bedre kjent som Lucifer sin Pyramide foran en milliard seere på verdens mest sette TV program Super Bowl nå.

Rihanna viste frem et hjerte og ikke en pyramide sa de alle som en og som alle kan se på bildet her. loool

Men for all del Finn. Om du har lyst å dra til Helvete så gjør du det. Det er ingen her som har noen planer om å stoppe deg.

Det som er så morsomt med slike som deg er at dere faller for de mest idiotiske påstander.

Når lederen av de 1000 mektigste i verden går ut og sier at ingen skal eie noe, de skal eie alt og alle, der de sier at de vil ta på seg byrden med å eie ting på sine skuldre så vi slipper denne byrden med å eie noe så klapper slike som Finn i hendene. Jippi, de sier jo at det er til det felles beste så da må det jo være bra.

Sånn går nu dagene hos Finn og de andre i gjøkeredet.

Er som det står på pyramideseddel til verdensvalutaen: Ut av kaos, en orden.

Mao så forvent mer kaos. så mye kaos at folk til slut vil akseptere en global diktator i et verdens diktatur.

trjrueu.jpg
Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
6 måneder siden

Takk for interessant artikkel.
Når det gjelder informasjon, må man spre den infoen man kommer over, som man mener kan ha verdi for andre. Så får det bli opp til hver enkelt, å vurdere informasjonen, og kildene. Enkelt- individet er uansett ansvarlig for hva de gjør med informasjonen de mottar.

Vi må huske at når det gjelder ytringsfrihet, innbefatter den faktisk retten til å lyge; noe «myndighetene» og masse- «media» benytter seg storligen av, på daglig basis.

Skal man følge ytringsfriheten, gjør man dermed ikke noe galt, dersom det skulle vise seg at informasjonen man deler, ikke medfører riktighet.

Når det gjelder å dele info fra kilder man ikke kan verifisere, må man huske på at selv kilder som er satt ut for å villede, også ofte inneholder detaljer som er basert på fakta.

Nøkkelen ligger altså i detaljene, og sannheten kan man finne hvorsomhelst, – også i kilder man ønsker å avfeie som «useriøse».

Målet må alltid være å dele den infoen man kommer over, slik at vi sammen kan finne frem til hva helheten består i.
Mvh

Ørjan Kvalsvik
Ørjan Kvalsvik
Abonnent
6 måneder siden

Ene dattera til Putin falt for det vestlige narrativet, tok vaksinen, og nå har fått HIV diagnose.
Med en gang Putin fikk vite om hennes situasjon, beordret han alle Covid vaksiner på lager, ødelagt. Dette skjedde en eller to uker siden.

Ørjan Kvalsvik
Ørjan Kvalsvik
Abonnent
6 måneder siden

Hadde det ikke vært et behov for alternative nyheter, ville de ikke dukket opp..

eee
eee
Anonym
Svar til  Frank Aune
6 måneder siden

Stillhet er fred.

Frank, hvor befinner du deg i verden? Østlandet?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Frank Aune
6 måneder siden

Dette er en glimrende super viktig artikkel Frank :D Takk for den :)

Allerede som 3 åring så lærte jeg av mormor et viktig sitat jeg har tatt med meg videre i livet. 

Stol aldri på noen som kommer med en påstand eller produkt de selv tjener på. 

Hva fikk Tump utført i presidentstolen de 4 årene han satt der ? Overhodet ingenting bortsatt fra å bombe Syria og Irak. 

Det elsk Tump eller hat Trump er noe makt kabalen har satt opp for å skape kaos og for å utløse en borgerkrig i USA.

Verdens eldste verktøy for makt og kontroll nemlig splitt og hersk fungerer like godt i dag som for 10 000 år siden. 

Allerede i første øyeblikk vil tilber andre så har vi spilt oss selv ut som mennesker. 

For min del så har jeg aldri likt alle disse begrepene vi setter på oss selv som sannhetssøkere, lyskriger, alternativ media osv osv 

Hva er det som er så alternativt med å være en ekte avis ? 

Jeg ser på oss alle som helt vanlige sunne mentalt friske selvtenkende folk med propaganda og løgn filter.

Hvordan skal man se om noe er sant eller ikke ? Ikke gå til andre for å finne det ut, men gå i stedet inn i deg selv. du kjenner på magefølelsen om noe er rett eller galt. 

Mitt inntrykk er at mange bare tror på det dem vil høre og det som passer dem best. 

Trump har drept hele kabalen og byttet dem ut med kloner: WTF tenker jeg … er det seriøst noen som tror på slikt vås ? 

Jeg følger svært mange kanaler, men det betyr ikke at jeg er enig med dem i alt, jeg plukker fort ut de delene der de som deler infoen er blitt lurt. 

Beste medisin mot å bli lurt er alltid kunnskap og visdom. 

Husk at det alltid er den som tjener på en hendelse som også har forårsaket den. 

Follow the money. 

Det er alltid den som prøver å sensurere motparten som lyver. 

Sannheten trenger ikke beskyttelse, det er det kun løgner som gjør. 

Propaganda fungerer kun om den får stå ubesvart. 

Og det er jo her Speilet gjør en fantastik jobb med å stille spørsmål til tull fra makt kabalen propaganda.  

Husk still alltid spørsmål til alt og alle. 

Når Donald R holder tale til nasjonen 10/9 2001 og sier at de klarer ikke gjøre rede for hvor det er blitt av 23 000 milliarder dollar som er nok penger til å gjøre alle i USA til millionærer der han sier at vi kan slappe av for det ligger en lapp i en skoff på Pentagon hvor pengene er. 

For så bare noen timer etterpå kommer et passasjerfly og krasjer rett inn i den skoffen og noen tror at dette er helt normalt så lurer jeg veldig på den mentale helsen deres. 

Aldri tvil et sekund. Makteliten ser på oss som idioter og slaver de kan berike seg på.

Først ble de styrtrike på 9/11

Så ble de styrtrike på finanskrisen i 2008

Så ble de eventyrlig rike på konspirasjonsteorien om global oppvarming. 

Så ble de eventyrlig rike på fake pandemien 137 000 milliarder før det var gått 6 mnd. 

Samme med alle andre selv skapte og usynlige kriser også som de tjener på.

Men det handler ikke bare om penger: Vi ser en enorm kapital og maktoverføring fra mennesker til oligarker i alle disse krisene.  

Da jeg var liten baby trodde jeg at disse WEF toppene/oligarkene bare var super psykopater, men med årene tok det ikke land tid å skjønne at det er langt verre en det.  

Dette er avkommet til de falne og de hater mennesker så intenst, ja hele skaperverket vil de ødelegge. 
Det er nøyaktig samme hus og adelsfamilier som har hersket i tusenvis av år. Eneste forskjellene er at nå har de fått nye fine titler på seg selv.

Siste stikk ut er at UK skal sende skitne bomber til Kiev. Granat er med utarmet uran er også kjent som selvmordsbomber siden de rammer alle i hele verden. 

Det spesielle med utarmet uran er at du kan ta en klum og svelge det uten å bli syk, men støvet derimot kan drepe 1000 mennesker pr mikrogram. 

Det har også en halveringstid på 5 milliarder år så sola vil ha vært sloknet i 1000 milliarder år før dritten er borte. 

Det er alltid barna de går etter. 

De deformerte barna ligger på rekke og rad på avdelingen for misdannelser ved det nye sykehuset i Fallujah. Seks år etter det intense og langvarige angrepet på byen, fødes det nå et urovekkende antall barn med store skader.

Noen mangler armer eller bein. Andre fødes med ryggraden i en s-form eller med for mange fingre og tær.

De genetiske skadene indikerer for flere at amerikanerne brukte utarmet uran under angrepet. Ammunisjon som er dekket med utarmet uran kan trenge gjennom tykke vegger, men etterlater seg et fint støv som kan føre til enorme skader i mange år etterpå. Storbritannias tidligere forsvarsminister Liam Fox innrømmet nylig at britene brukte 1,9 tonn utarmet uran under Irak-krigen.

https://www.aftenposten.no/verden/i/kR3OX/store-skader-blant-fallujahs-barn

Kommer vinden fra øst så vil Norge og Sverige bli dekket i dette støvet og etter hvert alle andre i verden. 

Dette er ikke en krig mot Russland eller NATO, men derimot en krig mot hele menneskeheten. 

Utarmet uran blir også omtalt under navnet : Ammunisjon fra helvete.  

Oppfordrer folk til å lese denne glimrende artikkel fra vår kjære avdøde/avdrepte MIKE CECHANOWICZ

https://www.nyhetsspeilet.no/2009/04/ammunisjon-fra-helvete-utarmet-uran/

Min erfaring er at det er klin umulig å stoppe disse djevlene så for min del så tror jeg heller man skal snu 180 grader og fokusere på det vakre, det skjønne, spre lys og kjærlighet. Ta deg en tur i skogen og finn en padde og løft den opp og gi den et kyss, se på fossefall og alt det vakre som er gitt oss.

Som en nær slektning sa til meg for en tid tilbake: Han hadde fått besøk av Jesus i en visjon der Jesus hadde sagt at han skulle bry seg med de onde kreftene, dem skulle han ta seg av, bruk heller tiden på å hjelp andre og spre håp og glede. Se det vakre de onde ikke kan se.

Etter 15 år på Spelet så ser jeg at Jeus har helt rett.

kierkegaard-sitat.png
KMZ
KMZ
Anonym
Svar til  Frank Aune
5 måneder siden

Takk for en flott og interessant artikkel, Frank og også takk for de interessante bidragene dine, Smurfen.
Ja, viktig å følge sin egen intuisjon om hva som er sannheten. For meg er denne nettsiden/infokilden den viktigste: 2012portal.blogspot.com
Dette er den offisielle Motstandsbevegelsens egen nettside/communication outlet) og denne nettsiden startet opp i slutten av mars 2012 (derav navnet). Den har altså eksistert i 11 år.
Jeg har lest og fulgt med på denne nettsiden nesten like lenge og her ligger det enormt mye interessant info, (så får man gjøre seg opp egne meninger om all denne infoen). Jeg fant forresten denne nettsiden i et av kommentarfeltene til infoen fra Benjamin Fulford, dvs en som skrev i kommentarfeltet tipset om 2012-nettsiden.
Apropos Fulford så tror jeg han er «ekte» på den måten at han jobber for den lyse siden og i utgangspunktet ikke er noen desinfo-agent, men jeg er enig med deg Frank at flere av kildene hans er lite troverdige og at mye av det han skriver ikke stemmer. Jeg tror også David Wilcock er «ekte», men jeg har derimot ikke noen «god feeling» på ham.
Viktig info fra 2012-nettsiden er bl.a at det finnes mange som jobber for både den lyse siden og negative kabalagenter i f.eks USA,Kina og Russland. De positive (over landegrensene) samarbeider med hverandre og de negative samarbeider med hverandre. Kommunistpartiet i Kina er tungt infiltrert av de negative, også Xi. White Dragon Society (som Fulford har kontakter i) ,Blue Dragons, Red Dragons er positive fraksjoner i Kina og ikke minst på Taiwan.

I Russland er det færre av de negative, men også noen i toppsjiktet i det russiske militæret er infiltrert av kabalen (de negative). Ifølge info (2012-nettsiden) var f.eks Putin imot invasjonen av Ukraina, men ble tvunget til å gå med på det og det ble også brukt strålevåpen mot ham for å manipulere han, også til å forandre mening (ang.krigen).
Ellers ligger det på denne nettsiden info ang.viktige globale meditasjoner i nær framtid, bl.a en meditasjon 1. mai. Her kan man også lese at for første gang på over 200 år ligger Pluto inne i Vannmannen nå (fra 23.mars) og det innebærer sannsynligvis store forandringer.

« Forrige artikkel

Life Alignment – Terapi regissert av deg selv

Neste artikkel »

Broen over elvestrømmen

18
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x