De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber

5.3K visninger
37 minutter lesetid
29

Lyskrigere verden over ønsker å skape en bedre verden for menneskeheten. Å vite hvilke personer og grupperinger som er genuine og ukompromittert når man skal navigere i et hav av løgner krever en erfaren kaptein. Vi avslører her hvem som villeder, passiviserer og misbruker vår livskraft, med hensikt eller ei.

Hvem kan man basere sin informasjonsinnenting fra ut over ekte lyskrigere som blant annet Dr. Reiner Fuellmich som stikker hodet sitt dypt inn i rottereiret? Hvilket hav av løgner mikset med sannheter blir sendt i retningen av slike lysarbeidere? Hva de som arbeider for de gode kreftene, såkalte White Hats, faktisk får gjort og hvor organisert og synkronisert innsatsen er verden over er et stort og viktig spørsmål å stille seg.

Intet håndfast fra de sagnomsuste White Hatsene

Det er mange store ord som florerer på nettet om White Hats og deres ultrahemmelige militære operasjoner til det beste for menneskeheten, men det er intet håndfast vi faktisk ser at de står bak. Unnskyldningene gjentar seg om og om igjen. Noe stort kommer og redder oss sies det, men tiden er aldri riktig sier de. Selv om nuet er alt som eksisterer.

Om White Hats-alliansen virkelig var helt frie til å gjøre det som må til for å sette menneskeheten fri så ville vi sett tydelige og ubestridelige beviser på dette. For mange år siden.

Intet håndfast fra Trump eller Elon

Trump kunne gjort det. Han hadde et vindu på hele 4 år hvor han faktisk var president. Du husker at han faktis har vært president? I realiteten gjorde han intet for menneskeheten som helhet.

Han kan faktisk gjøre mye nå i dag, om han virkelig hadde hatt frie tøyler og baller til det. I alle fall med sin påståtte militære Space Force i ryggen. Derimot strekker han seg aldri lengre enn til å bruke overfladiske begrep som “deep state” og slenge løst med leppa nå og da om de antipatriotiske “globalistene”.

Verdens aller rikeste mann, Elon Musk, som varmt snakker om fri tale og åpnet opp Twitter (delvis og fremdeles driver sensur der) ville aldri ha vært verdens rikeste om ikke kabalen tillot dette. Garantert ikke. Han slenger også kritikk i retning av de uvalgte i det private organet World Economic Forum. Han uttaler seg til og med skeptisk til AI.

Hør ikke på hva de sier, se på hva de gjør. Der ligger sannheten.

Musk har store kontrakter med militæret i USA via SpaceX. Ettertningstjenester, som i praksis verden over er kabalens utførende organer, kjøper hans tjenester. Og ikke minst har han sin Neuralink, en hjernechip han gjerne vil tilby oss alle for en smidig overgang til kabalens våte drøm; transhumanisme. Det som vil fjerne vår siste rest av fri vilje via toveis kommunikasjon direkte i vår hjerne.

At Elon Musk derimot sier at han er skeptisk til AI og WEF spiller ingen rolle. Det er hva han gjør som avslører hans sanne natur.

Resultatet er det som teller

Om kabalen faktisk ikke kontrollerte White Hats og disse velkjente lysarbeiderne så kunne disse fraksjonene gjort så uendelig mye mer. Som ved å annonsere den faktiske sannheten om hvordan verden er styrt og navngi alle kabalens mørkemenn helt til topps. Det ville hjulpet dramatisk og revet korthuset over ende.

Unnskyldningen som benyttes om at folk ikke kan håndtere en slik sannhet er bare en del av dagens psykologiske operasjon og er rett og slett en bløff. En slik annonsering ville brakt folk verden over sammen og gjort oss sterkere. Menneskeheten vil ikke bli traumatisert ved å bli satt fri.

Tvert imot ville gleden over å bli kvitt tvangstrøyen som kabalen har tredd over oss på alle plan i vår eksistens gitt oss en enorm frihetsfølelse og revolusjonert hele verden på kort tid.

I stedet får vi erklært pandemi, lockdowns, krig på krig, stadig oppblussede konflikter, jordskjelv, klimakrise, cyberangrep, neste langt mer dødelige sykdom X og et hav av andre ting vi må frykte. Alt annet enn de gode nyhetene vi om og om igjen, år etter år får vite er rett rundt hjørnet.

Det er på tide å våkne opp! Vi trenger å innse at løgnene og bedragene er aller størst rundt lysets krigere, oss våkne, som er den største og eneste trussel mot kabalens planer og eksistens. Vi må innse at vi kritisk tenkende lyskrigere er ikke feilfrie og kan være fullstendig lurt.

Hva og hvem vi fokuserer vår energi på er absolutt essensielt

Vi ser tydelig et stadig eskalerende mørke verden over som tilsynelatende ikke stopper om ikke noe helt spesielt skjer. Det er akkurat der White Hats’ene gjennomfører en rekke hemmelige militære oppdrag for å sette menneskeheten fri fra kabalen. Angivelig. De finnes, for all del, men er de til syvende og sist et kontrollert produkt av kabalen de også?

Hva og hvem vi fokuserer vår energi på er absolutt essensielt. Den kollektive bevisstheten for alle mennesker er det som primært styrer hva som skjer. Om vi gir vår kraft til kabalens personer og grupper så er vi plutselig en del av problemet og er med på å skape en mørkere fremtid for alle.

Det er ikke derfor vi lyskrigere er her. Vi er her for å gjøre det vi kan for å sette menneskeheten fri.

Derfor er det essensielt å finne ut hvilke kanaler som er autentiske uten å være skapt, kontrollert eller infiltrert av kabalens tentakler eller en godt maskert lokkedue uten at de selv vet det. Med den relativt ubegrensede tilgangen til penger som kabalen har så ville det vært rart om de ikke benyttet massive ressurser i å forvirre og ødelegge for deres største trussel: De frihetskjempende lyskrigerne.

Infiltrasjoner og planlagte falske lekkasjer

La oss se på noen av de mer kjente navn og prosjekter der ute som er relativt lett å avsløre som planlagt bedrag fra kabalen eller som har startet positivt, men blitt korrupert.

Project Veritas startet opp som et genuint prosjekt av James O’ Keefe for å avsløre kabalens mange agendaer. De gjorde en god jobb en periode. Naturlig nok ble derfor styret infisert av kabalens tentakler. De ser ut til å ha fått et fotfeste hos Project Veritas og har ironisk nok fått sparket grunderen Keefe som startet hele prosjektet. Dermed er det tvilsomt om det kommer betydningsfulle avsløringer fra de i fremtiden.

Wikileaks.org og Julian Assange har fått massiv publisitet i massemedia, men han har aldri avslørt noe som helst om kabalen.

Det første de burde begynt med var 9/11-terrorhandlingene som var en av verdens største falske terroraksjoner. Starten på slutten.

Wikileaks har derimot aldri lagt ut et eneste dokument om 9/11 eller nevnt noe om den korrupte etterforskningen i etterhånd.

Akkurat det er et vesentlig virkemiddel for å filtrere good guys fra bad guys. Om man uttaler seg om 9/11 som en innsidejobb så er det et godt tegn. Dog holder det ikke for seg selv, men det er et stort steg i riktig retning.

De som tilsynelatende kjemper for oss

Russland og Putin ser jo tilsynelatende ut til å rydde opp i neo-nazistene og overgrepene i Ukraina etter at kabalen presset Russland til det ytterste for å starte krigen. Derimot når man sjekker nærmere etter så har også Russland rullet ut covidvaksiner.

Så hvorfor rydder de da opp i khazarmafiaen i Ukraina samtidig som de vaksinerer befolkningen sin? Logikken holder ikke mål.

Med Russlands enorme militære styrker så burde de ha vært kapabel til å ta over landet på kort tid, men nå har krigen straks vart i flere år og lidelsene fortsetter.

Kabalen vinner frem når det er krig, de har en god unnskyldning til å presse energipriser kraftig opp og skape kaos på alle områder. Det er intet annet de ønsker mer enn at Ukrainakrigen opprettholdes. Dessverre så begynner det da å bli logisk.

Ettersom Russland tilsynelatende heller ikke er good guys (selv om Taygetans faktisk sa “Go Russia” nylig), men helt eller delvis en kontrollert gren av kabalen, finnes det overhode noen good guys der ute som forsøker å ta ned kabalen og kutte alle dens tentakler?

De ekte mørke kreftene

Ubekreftede tall er at kabalen er på rundt 8500 personer og deres enorme nettverk av korrupte politikere, ledere og lakeier er i størrelsesorden 70 millioner mennesker.

Norge er intet unntak. Norske politikere og myndigheter er full av hjelpsomme landsforrædere som produserer akkurat det kabalen ber de om å gjøre.

Uansett høyre eller venstre side, Biden eller Trump, USA eller Russland, Kina eller vesten, når man går dypt nok ned i alle lagene virker alle sider å være kontrollert opposisjon av den innerste delen av kabalen. Rivaliseringen mellom fraksjoner av kabalen er ekte, selv om “noen andre” kontrollerer dem fra de mørkeste kroker av kabalen og setter dem opp som kontrollert opposisjon.

På samme måte er Bill Gates, George Soros og alle adrenochrome-drikkende psykopatene bare fronter for et dyptgående folkemordsmaskineri. Alle ideene om å skade og drepe mennesker kommer ikke bare fra Gates, Soros, Schwab med mange flere, men disse navnene er lakeiene den indre ukjente kabalen benytter ut mot publikum når de ønsker å få ut informasjon for å manipulere offentligheten.

De virkelige bakmennene som kontrollerer og planlegger alt vil aldri offentliggjøre sin eksistens. For sin egen sikkerhet. Det er navn vi aldri har hørt om. Ikke alle av de er mennesker. Den totale mangelen på empati og mangel på respekt for følelser er en klar indikasjon på parasittering og kontroll fra ikke-lyriske raser.

Men White Hats er i ferd med å vinne krigen og kabalen har ingen penger igjen sier et hav av villedede YouTubere og falske lysarbeidere.

De falske lysarbeiderne

(Denne listen oppdateres fortløpende).

David Wilcock – Kunnskapsrik kabalagent

Davic Wilcock sier selv at han er en reinkarnasjon av Edgar Cayce, kjent som den sovende profet.

David Wilcock er meget dyktig i å prate. Han er flink på å tegne opp det store bildet og helheten. Det han sier er akkurat det vi frihetskjempere ønsker å høre. Det er lett å bli engasjert og revet med. Det er jo suverent å høre at det snart er over.

Han har derimot dessverre bommet utallige ganger på det han sier om kabalen, og det på uheldige måter. Eksempelvis ved å hardnakket si at Obama var en white hat, at “social distancing” var bra, at lockdowns var for å sikre folks sikkerhet under verdensomspennende arrestasjoner av kabalen som ifølge Wilcock skjedde under NATO-øvelsen Operation Defender Europe 2020

Jeg møtte han personlig over noen dager og vi fikk se en annen side av han som ikke er synlig via hans videoer. Dessverre var det en egosentrisk og ultraspirituell side. Han har holdt på i mange år og i artikler og videoer engasjerer han seerne da som nå.

Eksempelvis i en interessant presentert video sier han til slutt at hans mor sier at hun ikke ønsker å leve i en verden slik han skisserer og dermed er hun “part of the problem” som han sier.

Subtilt splitter han på den måten familiebildet og vi må velge side, vekk fra våre nærmeste. Splitt og hersk. Det minner meg om en viss Bush som en gang sa; “You are either with us or against us”.

Mehran Keshe – Dobbeltagent for avsporing av ekte fri energi

Her er Keshe avbildet med (den ikke-fungerende) plasmareaktoren som er lansert.
Her er Keshe avbildet med den ikke-fungerende Magrav plasmareaktoren.

Mehran Keshe var full av godord om verdensfred og å redde verden med sin frie energienhet Magrav som han villig delte ut arbeidstegningene på. Det viste seg dessverre å være bare tull. Han sa alt vi ønsket å høre om enhet og frihet for menneskeheten.

Det var derimot en deltaker som prøvde å spørre han ut om chemtrails under en av hans workshops som jeg fulgte. Det ble bare avfeid som tull og noe han ikke ville snakke om. Jeg burde fanget det opp som et rødt flagg den gangen.

Selv mange år senere så er det fremdeles en liten hærskare med mennesker som følger hans ord, for de klinger så godt, på tross av at han er med stor sannsynlighet ble satt ut i det alternative miljøet som en “decoy”, en avledningsmanøver, slik at vi ble penset inn på et blindspor og ikke skulle gå videre inn på ekte fri energiteknologi, men bare gi opp eller få bekreftelsen på at “det selvsagt bare var tull med fri energi”.

I tillegg til å ødelegge for seriøsiteten til mange lysarbeidere. Jeg fant hans ord troverdig og kjøpte inn tre enheter og testet de ut grundig til punkt og prikke. De gjorde absolutt ingenting med strømforbruket i huset. Ei heller brukte bilen mindre drivstoff.

Keshe er et klassisk eksempel på en betalt aktør som benytte masse flotte ord, blander inn spennende vitenskap og fremstår som en revolusjonerende vitenskapsmann for så å lure titusener til å gå på limpinnen.

Det burde for øvrig ringt en varselbjelle under lanseringen av Magrav-enheten når han ikke en gang hadde et demonstrasjonshus å vise til for å bevise fri energi i praksis. Man kan gå lett glipp av slike røde flagg når man er blendet av sin egen naive entusiasme.

Se på detaljene og de små ledetrådene og vær obs på røde flagg når du søker etter sannheten.

Donald Trump – Presidenten som ikke fikk gjort noe

Tidligere president Donald Trump sier masse av de helt riktige tingene. Han benytter ord som “deep state”, men avslører derimot aldri hvem dette er selv om han vet særdeles godt hvem som befinner seg i det mørke ormehullet. Mange Trump-tilhengere vil ha han som president igjen, men har de glemt at han allerede har vært president i 4 år?

Han fikk nemlig ikke gjort noe særlig for menneskeheten den gangen. Trump var president under Pizzagate som bare ble dysset ned etter kort tid av media. Som president kunne han rullet opp hele nettverket med pedofile inkludert Hillary Clinton som han tilsynelatende hater i sine taler.

Tydeligvis ikke nok til å avsløre det som virkelig betyr noe; å frigjøre utallige barn fra ubeskrivelig lidelse fra kabalen og ta dette netteverket ned. Det ville knekt kabalen og startet prosessen med å sette verdens menneskehet fri. Men nei.

Husker du Jeffrey Epstein? Han døde i en selvmordssikker fengselscelle. Mens Trump var president. Myndighetene konfiskerte klientlisten, men den holdes fremdeles skjult for allmenheten. Det er nesten slik at det er større sjanse for at vi får tilbakebetalt alle skatter og avgifter vi noensinne har betalt enn at vi skal oppleve å se navnene i denne klientlisten offentliggjort.

Trump kunne gjort den tilgjengelig og iverksatt en stor, offentlig etterforskning for å arrestere alle på Epsteins klientliste med verdensledere, superkjendiser og politikere som har vært på øya hans og utført overgrep, med eller uten tvang, på mindreårige tvangsprostituerte. Ingen arrestasjoner skjedde.

Derimot kan Trump vise til handlingsvilje når det trengs. Han vaksinerte sitt folk. I warpspeed. Han har faktisk vært riktig så ivrig på å få oss til å frivillig gjøre det. Via mesterlige gjentagende manipulasjonsteknikker. I tilfelle noen har glemt dette så har du her en liten kavalkade på disse fakta:

(Og nei, han gjorde ikke dette for å unngå en mye lengre lockdown slik såkalte White Hats bruker som en svært tynn løgn. Å ta vaksinen er langt verre og kabalens hovedformål med plandemien).

Her er noen utdrag over hvor stolt han var over å være først ute med vaksinene i god, gammeldags USA-stil. Fra hans tale 8. desember 2020 under Operation Warp Speed Vaccine Summit:

I’m honored to welcome doctors, scientists, industry executives, and state and local leaders to our historic Operation Warp Speed Vaccine Summit. It’s been some journey for all of us. It’s been an incredible success.

My administration provided a total of $14 billion to accelerate vaccine development and to manufacture all of the top candidates in advance — long in advance.

As a result of this unprecedented investment, we are exceedingly proud that both Pfizer and Moderna have announced that their vaccines are approximately 95 percent effective.

Two additional companies, AstraZeneca and Johnson & Johnson — as you know, the Johnson & Johnson is a one-dose, one-shot vaccine, so we’re going to see how that works. That would be very helpful if that all came out, and I think it probably will. Also, they’re showing tremendous — tremendous promise, all of them.

We’re — we’re very hopeful that the FDA will authorize the Pfizer vaccine within days. We got to get it moving. And Moderna vaccine almost immediately thereafter. Large numbers of tests and samples have been done, so hopefully that’ll go very quickly.

If authorized, tens of millions of vaccine doses will be available this month. And we’ll get it distributed very quickly. We have that all set. And hundreds of millions more will quickly follow.

Every American who wants the vaccine will be able to get the vaccine. And we think by spring we’re going to be in a position that nobody would have believed possible just a few months ago. (Applause.) Yeah. Amazing. Really amazing. They say it’s — they say it’s somewhat of a miracle, and I think that’s true.

The United States has also created the largest, most advanced, and most innovative testing program in the world by far. We’ve conducted over 200 million tests. Think of that: 200 million tests — more than all of the European Union combined. It’s not even close.

American companies were the first to produce a verifiably safe and effective vaccine. Together, we will defeat the virus, and we will soon end the pandemic, and we will save millions and millions of lives, both in our country and all over the world. And we’ve already started.

And we’re working with other nations. As you see actually by looking at your screen today, we’re working very closely with other nations also to get the vaccines out to other nations. And that’s very important. We work with the world. We’re working with the world. We have great companies, and we’re working with the world.

We are the most exceptional nation in the history of the world. Today, we’re on the verge of another American medical miracle. And that’s what people are saying. People that aren’t necessarily big fans of Donald Trump are saying, “Whether you like him or not, this is one of the greatest miracles in the history of modern-day medicine” or any other medicine — any other age of medicine.

Donald Trump, 8. desember 2020

Se også hans tale foran Det Hvite Hus og hør nøye etter hans velvalgte ord etter at han “fikk covid” og stolt uttaler at han fremskyndte de eksperimentelle “vaksinene”. Uansett så er det Kinas skyld, selvsagt:

QAnon – Kryptisk patriotisme uten resultater

QAnon sier også masse av de helt riktige tingene og hevdes å være de militære kontaktene til Trump. Altså ekte White Hats med slagkraftige spesialstyrker, men har mistenkelig mye publisitet i massemedia ala Wikileaks. De har aldri fått gjort noe som virkelig kan bevises eller tilsynelatende gir utslag i den virkelige verden.

Man ser ulike drypp i massemedia, men disse dryppene har vært der i flere tiår uten at det utgjør noe forskjell. Tvert imot ser det ut til at kabalen får arbeidsro ved hjelp av uttalelsene fra QAnon og White Hats.

QAnons slagord som benyttes ofte er “Trust the plan“. Stol på Trump og planen til White Hats. Dette passiviserer følgerne. David Wilcock benytter akkurat de samme ordene i noen av sine videoer.

Benjamin Fulford – White Dragons-bløffmakeren som sier det du vil høre

Benjamin Fulford har bommet enda mer opp gjennom årene i sine ukentlige rapporter som jeg har fulgt i 15 år. Han prater mye om de legendariske White Hats’ene og White Dragons-familen som ifølge han “kicker ass”. Han er med sikkerhet satt inn i sin rolle av kabalen. Han er en mester i å presentere hopium.

Som profesjonell journalist graver han mistenkelig overfladisk i mange tilfeller og legger for ofte ut informasjon som lett kan avfeies som feil eller som i etterhånd ikke viste seg å stemme. Bill Gates ble tatt ut for et par år siden ifølge Fulford, men uansett hvem som er arrestert eller tatt av dage så sier han i etterhånd at de vi ser nå er kloner, datagrafikk eller skuespillere med gummiansikt.

For all del, det er mulig. Det finnes langt mer crazy informasjon enn det som er sant, men det spiller jo ingen rolle om White Hats fjerner alle djeveldyrkende psykopater og alle deres korrupte lakeier om de bare dukker opp igjen på et eller annet vis og alt fortsetter som før.

Det fordrer jo også igjen at White Hats er genuine lysarbeidere og ikke kontrollert av kabalen. Logisk sett, om man setter sammen alle puslespillbitene, så er det dessverre mange tegn på at de bare er en gren av kabalen som benyttes ovenfor oss lyskrigere som en trojansk lokkeand.

Og vi lar oss lekende lett avledes og villedes.

Khazar
I 2016 så sa Fulford at karatemestere i Japan hadde mobilisert for å ta ned den djeveldyrkende Khazar-mafiaen. Veldig kult sagt. Kult å høre. Og der stoppet det.

Man må jo bare elske den særdeles krasse måten han omtaler kabalen og dens lakeier på med oppfordringer til militæret om å arrestere de “on sight” og hvor mange som allerede er tatt ut og at khazarmafiaen straks er blakke eller forhandler overgivelse. Hmm. Vent nå litt. Er det ikke et rødt flagg å si masse av akkurat slike ting som vi gjerne ønsker å høre?

Fulfords spesialitet er nettopp å omtale alle disse White Hats, Trump og hans militære kommando, White Dragons i Asia, MI6, CIA, P3 Freemasons og alle de andre grupperingene han snakker om og alt de gjør for å redde verden fra kabalen slik at vi bare kan sitte og vente på en annonsering en vakker dag om at menneskeheten er satt fri.

Hans løgner er utallige i hans ukentlige rapporter og kan lett avsløres ved å lese eldre rapporter. Som eksempelvis “Russiske styrker er nå på vei til Sveits for å arrestere siste rest av kabalen” eller at “Blackrock har nå begjært seg konkurs” som er klin umulig da de har aksjemajoritet i de fleste storbedrifter verden over. Allikevel greier Fulford å hevde slikt. Ukentlig. Dette er bare to av mange utsagn som ikke henger på greip overhode.

Vi er ikke i nærheten av Fulfords “nesten kapitulerte khazarmafia” når man blar gjennom dagens sedvanlige nyheter i massemedia. Heller tvert imot.

Elon Musk – En trojansk hest i demonklær

Elon Musk er et perfekt og reelt eksempel på en falsk white hat. Hans status som en av verdens rikeste personer ville ikke vært mulig om han ikke var en del av kabalen. Det er kabalen som bestemmer hvem som blir og forblir milliardærer på denne planeten. Oppkjøpet av Twitter, nå X, er et ledd i å få deg til å tro at fri tale er gjenopprettet og at han taler folkets sak.

Dessverre er han i realiteten en gigantisk trojansk hest. Og han lurer millioner av mennesker.

Han har i praksis et team som legger ut tweets i hans navn. Disse tweetene er hans tilsynelatende meninger. De er ikke underbygd med beviser. Det er kun enkel, overfladisk kritikk av globalistene eller tanker som gjerne matcher de våknes meninger slik at vi skal oppfatte han som “en av oss”. Vi har de såkalte Twitter Files, men hva har skjedd ut av det i praksis? Intet.

Har han avslørt 9/11 som en innsidejobb? Det er alltid det første spørsmålet du bør stille for å finne ut av om en person er en ekte lyskriger eller ei. Ikke et ord om slike temaer.

Derimot er Musk en forkjemper for den såkalte klimakrisen for å pushe Agenda 2030. I tillegg selger han sine elbiler som er alt annet enn bra for miljøet og planeten. Alle disse Teslaene er koblet til internett og dermed innenfor rekkevidden til AI og dens kontroll.

Elon Musks sanne ansikt ser du fra halloween i valget av hans kostyme. Spør deg selv; Ville du som starseed eller lyskriger ikledd deg en Beelzebub-drakt også omtalt som Ba’al som om du hadde et ønske om å være en demon?

Elon Musk med sin Belzebub demondrakt. Til høyre for han er hans mor. Merk deg bildene av henne på veggen og gjør deg opp din egen mening hva dette bildet utstråler.

AI / OpenAI / ChatGPT – Intelligent programmert løgn

Elon Musk var tidligere direktør i OpenAI, men er fremdeles styremedlem der. OpenAI leverer ChatGPT. Investorene som står bak tjenesten, som er programmert til å holde seg 100% til hva utviklerne/investorene har definert at den skal kunne si, er velkjente Microsoft, Google og Amazon. 3 kontrollerte giganter som vi vet sensurerer og manipulerer i henhold til kabalens agenda.

Musk står også bak Neuralink, et implanterbare hjerne-datamaskin-grensesnitt som passer som hånd i hanske med World Economic Forums visjoner om transhumanisme, et ønske om å gjøre oss om til cyborgs uten fri vilje.

Alt styrt via en overordnet og allerede eksisterende ekte ondsinnet AI som igjen styrer massenes politisk korrekte AI-utgaver som ChatGPT.

Ikke tro at AI chatbottene ikke lyver like mye som massemedia. Igjen et verktøy for kabalen å manipulere og kontrollere massene slik at folk vil stå i kø for frivillig å få operert inn Elon Musks Neuralink chips i hjernen. De annonserer for øyeblikket etter frivillige kandidater for kliniske tester. Føler du deg kallet?

Nah, kanskje ikke? Selv etter at det amerikanske landbruksdepartementet startet en føderal undersøkelse av selskapet i 2022 på grunn av at de hadde tatt livet av over 1500 dyr, så fikk Neuralink i mai 2023 godkjennelse fra USAs legemiddeltilsyn FDA til sine første kliniske tester på mennesker. Hjerneimplantatet markedsføres som en stor hjelp for mennesker. I praksis peker sporene tydelig i retning av noe langt verre enn å ta covid-vaksinen. Som sier sitt.

Vi fortsetter listen med mer eller mindre kjente villedede lysarbeidere. Flere av disse personene har mye bra å komme med også, men mange av kildene de benytter er dessverre kompromitterte.

Joe Rogan – Radioshowet uten det store bildet

Joe Rogan uttalte i et av sine show i år at han ikke tror noe tvilsomt er bak 9/11, altså at den offisielle historen er sann. Han tror også at covid-19 er et virus som bare tok av.

Han er interessant å høre på og han har en enorm lyttermasse, men han har generelt liten tro på en kabal som har en global destruktiv plan og drar verdens ledere i trådene. Joe Rogan kan være morsom å lytte til, men skummer dessverre bare fløten.

Simon Parkes og Connecting Consciousness – Tomme løfter og hopium

Det er en gjennomgående gjentagelse fra Simon Parkes om at Trump, White Hats og deres hemmelige militære operasjoner vil redde oss, men ifølge han selv kan han ikke si noe om sine militære kontakter da han er under Non-Disclosure Agreements (NDA). Selvsagt.

Nettsamfunnet hans kalt Connecting Consciousness består av mange flotte og dyktige mennesker. Dessverre blir de forsøkt villedet til å følge sin leder og hans ord. Parkes lokker med store summer for at medlemmer kan starte ulike prosjekter som eksempelvis medbed-sykehus. En medbed som ingen virkelig har verifisert at eksisterer eller er testet og utprøvd med resultatene som loves. Kun noen lavoppløselige bilder av tvilsom opprinnelse er presentert.

Parkes gjentar regelmessig at det tar tid å få pengene og ingen vet når de vil komme. Det er opp til hans hemmelige kontakter å avgjøre riktig tidspunkt, sier han. Dessverre bruker mange av medlemmene utallige timer på å utarbeide prosjektplaner til riktige så gode formål. De vil derimot aldri få startet opp og deres medlemsmasse blir dermed effektivt paralysert av kabalen. Faktiske positive prosjekter denne entusiastiske gjengen kunne implementert starter dermed aldri opp da Parkes ikke oppfordrer til innsats utenfor hans rammer.

Communitiet har rundt 50.000 medlemmer registrert, men kun rundt 100 personer er som regel online når man stikker innom der. Det Simon sier er en etablert sannhet som ikke kan bestrides. Moderatorer og medlemmer retter straks kritikk til deg om du bestrider Parkes meninger.

Red. oppdatert: Min konto i Connecting Consciousness er i etterhånd blitt sperret på grunn av denne vurderingen. Ironisk nok understreker det hele dette poenget. Alt annet enn overraskende. Man kan vel kanskje i dette tilfellet si at jeg ba om denne selvoppfyllende profetien.

Jeg finner mange røde flagg i hans regelmessige oppdateringer, men det kan selvsagt ikke diskuteres når samfunnet er bygd opp med han som ubestridt leder og stemme i en tydelig hierarkisk struktur hvor det er stor forskjell på han, hans moderatorer og medlemmene.

Om Simon Parkes vet at han er manipulert? Hvis han ikke er klar over det så er han i så fall svært naiv. Noen fôrer han med informasjon, men han kan umulig praktisere noen form for evaluering av autentisiteten på sine “hemmelige militære kontakter” eller sannhetsgehalten på informasjonen han mottar. Han har i alle fall ikke gitt nettsamfunnet noen som helst beviser på at de militære kontaktene er ekte. Dette slår deretter dessverre tilbake på den kritisk tenkende sansen til medlemmene. Jeg grov langt og lenge der inne, men det eneste som finnes der er løs informasjon fra Simon og communityledere om at NDA-papirene forhindret Simon fra å vise til håndfaste fakta.

Simon Parkes og hans nettverk er designet rundt hans oppdateringer som messer gjentagende om en blind tro på at White Hats har full kontroll over kabalen og at vi garantert har seieren i vår hule hånd. Vi trenger ikke å gjøre noe mens Trump og hans militære operasjoner ordner opp for oss. Et skoleeksempel på en godt gjennomført avledningsmanøver kontrollert og styrt av kabalen som spiser på medlemmenes loosh.

A.J. Roberts – Britisk eks-soldat uten ekte bevis

Flott person. Mener godt. Han har mye bra stoff som han presenterer. Dessverre er han blitt lurt ned i White Hats-hullet. Han er en manipulert del av det store sirkuset på YouTube.

Roberts har vært i militæret selv og sier han har innsidekontakter. Når man graver dypere ned i hans mange interessante videoer så finner man at han selv innrømmer at han ikke har noen håndfaste beviser på pågående militære White Hats-operasjoner.

Roberts og mange av disse YouTuberene intervjuer gjerne hverandre så dette er en gruppe som er utsatt for et hav av desinformasjon og kabalagenter. Resultatet er at det er en større gruppe med populære YouTubere som presenterer hopium til massene.

Og dermed blir mange våkne sjeler sittende og vente. Og vente. Og vente…

Derek Johnson – Countryartisten med crush på Trump

Derek Johnson er patriotisk til tusen, stor Trump-fan og prater nesten daglig på Twitter og Telegram om flytrafikk som han hevder beviser hvordan Trump flyr verden over og arresterer en haug med onde kabalmennesker. Men når man går han i sømmene så ser man at det kun er antagelser og ingen håndfaste beviser.

Han er i stor grad en del av det samme Youtube-sirkuset og er intervjuet av A.J. Roberts, Charlie Ward osv. Altså de fleste “våkne” Youtubere du har hørt om før.

For all del, det finnes enkeltpersoner og fraksjoner som mener vel og som jobber for menneskeheten. Større militære operasjoner til det beste for menneskeheten? Jeg har ikke funnet en eneste person som kan vise til harde fakta på dette. Har du?

Til syvende og sist er uansett såkalte White Hats-fraksjoner nøye overvåket, kontrollert og styres i den retningen som kabalen vil at de skal gå.

Elena Danaan – Kanaliserer den mørke siden

Elena Danaan kanaliserer fra mørke kilder uten at hun ser ut til å være klar over det. Hun hevder å ha kontakt med White Hats som av en eller annen årsak informerer henne om sine pågående operasjoner og hvordan kabalen garantert vil feile og allerede taper på de fleste fronter.

Dog kan hun ikke avsløre noen av planene selvsagt for å unngå å avsløre detaljer i de strategiske og taktiske operasjonene. Det jeg finner interessant er at de heller ikke avslører gamle operasjoner for flere år siden som kunne underbygget eksistensen av White Hats’ene. Ingen gjør det.

Fordi det ikke ser ut til at det finnes noen håndfaste gamle operasjoner å vise til som har gjort noe positivt for menneskeheten.

Michelle Fielding – Desinformasjon i klartekst

Michelle Fielding driver også med kanalisering og er med i en rekke Youtube-intervjuer. Hun snakker varmt om Elon Musk, i mine øyne en av nåtidens største trojanske hester med sin Twitter, nå X.

I dette intervjuet har fem Youtubere gått sammen om å snakke om hvordan de mener “lysarbeideren” Elon Musk jobber for oss.

Hun har også gjort seg selv til talsmann for QFS (Quantum Financing System) og NESARA/GESARA og forklarer forsinkelsene med at militæret strammer inn på grepet og bare tester ut det nye finanssystemet. Dog er QFS bare en PsyOp og i praksis en effektiv måte kabalen får rullet ut CBDC på uten særlige med protester. Takket være blant annet Michelle Fielding.

I et Youtube-intervju med Nicholas Veniamin hevder hun at White Hats Maintain Full Control og at Rhianna er en White Hat.

Nedenfor ser vi Rihanna viser sin troskap til Illuminati-grenen av kabalen helt på slutten av sin fremføring under årets SuperBowl, et show som er kjent for sine sataniske fremføringer slik kabalen elsker å gjøre det. Rett i ansiktet til folket.

Selv etter dette snakker Fielding varmt om henne og fremdeles deler mange av oss våkne sjeler videoer av henne helt ukritisk. Fordi hun benytter de ordene vi ønsker å høre. Klassisk psykologisk operasjon i praksis.

Dr. Michael Salla – Exopolitikk med sannhet og løgn

Dr. Michael Salla har sin Exopolitics-kanal. Han er selvsagt utsatt for desinfoagenter som han dessverre svelger unna, men jeg føler han mener godt. Jeg sier “dessverre” fordi han har mye interessant å komme med.

En del av stoffet hans er autentisk. Dog må man være selektiv og varsom med informasjonen han legger ut. Bruk din kløkt når du ser på hans innslag. Løgnene er alltid blandet med sannhet og omvendt.

Han har for øvrig hatt flere intervjuer med blant annet Elena Danaan, men som allerede nevnt så er ikke hun en troverdig kilde selv om hun virker overbevisende i seg selv.

Charlie Ward – Gull og grønne skoger i fantasiland

Charlie Ward gjør det han kan for å selge gull. Han har mye negativ omtale i kommentarfelter i forskjellige videoer. Han snakker hyppig om NESARA og GESARA. Altså alt gullet i Asia og de millionene som skal deles ut til verdens befolkning. En vakker dag.

Enhver person som snakker om dette er dessverre villedet inn i en ønskedrøm eller er en bedragersk kabalagent som utgir seg i fåreklær.

Simon Parkes pleide å samarbeide med Charlie Ward og hadde konferanser rundt om i England med han, men det ble avlyst. Simon pratet nylig om Charlie i en månedlig oppdatering, men av “tekniske årsaker” ifølge communitymoderator så ble videoen fjernet og lagt ut på nytt. Uten sekvensen med Charlie Ward. En åpenbar løgn basert på uheldige uttalelser av Parkes. Jeg fikk dessverre ikke hørt det originale opptaket.

Som du kan se så går det en tråd mellom alle disse Youtuberene og veldig mange av de er ikke nevnt her. Og alle mener hardnakket at White Hats har full kontroll. Mange hevder de har konkrete beviser. Når jeg ser disse videoene og går gjennom de nøye så er det allikevel ingen som faktisk har disse harde bevisene dessverre.

Cobra – Den anonyme dobbeltagenten

Cobra er en person som driver nettstedet The 2012 Portal. Både i gamle og nye artikler han legger ut så er tråden at vi er ivaretatt via dype, hemmelige operasjoner som ordner opp for oss. Dog når seieren er i havn så er det stadig noe nytt som må bekjempes med subtil bruk av ord. Altså en evig dans uten reelle resultater.

Her er noe av det han hevder på sin portal:

  • At all chemtrails nesten har stoppet og det meste du ser er bare contrails.
  • Alle de underjordiske basene er ryddet ut.
  • Det finnes ingen negative utenomjordiske vesener rundt oss lengre. Kun noen få reptiler er igjen på denne planeten.
  • At Planet X er hjemmet til noe av “motstandsbevegelsen”.
  • At månen er en naturlig satellitt og avgir positiv gudinneenergi.

Cobra snakker også om “The Event” som skal redde oss alle til syvende og sist fra mørkets krefter. Ikke bare Cobra snakker om The Event, men dette er kun en beroligende og passiviserende psyop. Han har sagt det i mange år, og fortsetter med tynne begrunnelser om hvorfor det stadig blir utsatt.

Jeg har fulgt han i 11 år, og han viser mange tegn på å være en dobbeltagent som lusker rundt i skyggene og som egentlig ikke står frem i lyset i sin sannhet. Det betyr at han er redd for noe. Så han selv gir etter for frykt av en eller annen form. Hvorfor skjule stemmen sin, ansiktet osv.

Kabalagenter avslører seg lett ved at man ser på gamle oppdateringer. Stol uansett på instinktene og dømmekraften din. Intuisjonen din er der. Bruk den.

Creative Society – Doomsday eller unity?

Doom and gloom på turbo. Med sluttdato. En matematisk modell utformet av forskere verden over forutser globale kataklysmer den 14. oktober 2036 men allerede i 2028 skal leveforholdene være nærmest ulevelig. Men de sier det finnes en løsning. Unity.

Det er noe uklart hva de legger i det da jeg ikke ser noen håndfaste løsninger foreslått av de, men den kollektive bevisstheten er jo det som styrer vår eksistens.

Akkurat de er jeg faktisk usikker på da en del av det de presenterer er godt begrunnet samt forskerne bak viser seg å være kompetente, reelle personer. Jeg heller dog mot en skjult agenda på tross av at jeg innehar informasjon om et lignende planetarisk reset-scenario med ikke så alt for ulike årstall.

Det står på deres nettside at de er velsignet av paven. Det er jo et stort “Hmm…”.

Gjør opp din egen mening.

Dante Santori – Ikke helt autentisk

Dante Santori hevder å ha forbindelser til de galaktiske, hovedsakelig Karistus. Til og med Taygetans/Swaruu fra Peiadene, som jeg anser som en sannferdig kilde til galaktisk informasjon, bekreftet YouTube-kanalen hans som en informasjonskilde for noen år siden.

Jeg har gjort inngående undersøkelser om Dante og kan avsløre at den aktuelle videoen han la ut på sin YouTube-kanal for en del år siden ikke er så autentisk som det kan se ut til.

Dante er definitivt en luring og er vanskelig å tyde. Han bruker taktikker og metoder som jeg noen ganger finner tvilsomme som ekstrem skremselspropaganda for interne forrædere. Jeg vet egentlig ikke helt hvor jeg kan plassere ham. Han jobber for noe større og kan være inspirerende på sin helt spesielle måte, men han har også en mørk side som lekker ut mellom linjene. Dog noen ganger serveres hans brutalitet i direkte tale.

Han må ha noen autentiske kilder og forbindelser i sitt hemmelige arbeid. Dog i videoen i denne artikkelen, Vlash/Maitre vs Karistus, som ble funnet på en minnepinne på en parkeringsplass i Tyskland for 14 år siden, forfalsket han hele eller deler av materialet.

Pennen kan kobles til Dante Santori da han la ut utdrag av disse videoene noen måneder før minnepennen ble funnet av en tysker som virker genuin.

Videoen viser galaktiske entiteter som flyr over Notre Dame. I videoen ser man at katedralen er under oppussing og dermed kan man tidfeste hendelsen relativt presist.

Analyse av innholdet på USB-pennen

Jeg greide å få tak i en komplett kopi av innholdet på minnepennen etter en del gravearbeid. Dermed kunne jeg analysere innholdet nøye. Under mappen FarEarthOutput_MEI13442 ligger en fil. I denne filen står det følgende:

NASA private SECCHI/SOHO imagery, 1956-2001

Så hva er SECCHI og SOHO? Hentet fra nettet: SECCHI is a suite of 5 scientific telescopes that observe the solar corona and inner heliosphere from the surface of the Sun to the orbit of Earth. SOHO, the Solar and Heliospheric Observatory, is a project of international cooperation between ESA and NASA to study the Sun, from its deep core to the outer.

I mappen her finner jeg følgende autogenerert mappe:

Dante\Project Coelacanth 8867\FarEarthOutput{6CDA4628-0ED6-49F9-9356-B8D9D930239F}\AAM\AdobeGCClient

Mappen er relatert til Adobe GCClient-programvaren som er lisensmotoren for Adobe, typisk en del av Adobes produktserier av Photoshop, After Effects, Creative Cloud etc. Altså profesjonell videoredigeringsprogramvare som jeg mener ikke ville vært en del av en minnepenn som inneholder informasjon i filstrukturen som: “NASA private SECCHI/SOHO imagery, 1956-2001”. Altså materiale lekket fra NASA slik Dante hevder.

Jeg har selv produsert og redigert kortfilmer med Adobe Premiere, After Effects osv. og man kan fint lage den overnevnte videoen med denne softwaren.

Her er et stillbilde fra et av de 42 videoklippene på USB-pennen som jeg har studert. Som vi kan se i den originale videoen, flyr skipet i bakgrunnen til Notre Dame, men plasmakulens røde bluss er foran katedralen. I virkeligheten ville ikke det vært mulig:

Nedenfor er originalbildet fra iStockPhoto.com som er identisk med bildet brukt i videoen, dog sistnevnte med bevegelse (for å fake et håndholdt kamera) og perspektivet klemt noe sammen horisontalt. Men definitivt uten noe som helst tvil selve bildet som ble brukt i videoen med nøyaktig samme synspunkt, samme trær, matchende farger, identiske stillaser, utstyr på stillaset osv:

Dette ødelegger selvsagt kredibiliteten til Dante Santori. Ved at han avslører selv.

Dante la nylig ut en video av en slags firkantet UFO fra slagmarken i Ukraina. Denne videoen kan ha vært forfalsket på samme måte som for 14 år siden. Og det er selve problemet når man først avslører bruk av falske, redigerte klipp. Man vil dermed stille spørsmål ved autentisiteten til alle nye videoer han legger ut på grunn av spor etter bruk av profesjonell videoredigeringsprogramvare.

En god kilde jeg har pratet med hevder Dante Santori og The Cause er en dekkoperasjon for en kommunistisk revolusjon med koblinger til IRA og Xi’s New World Order (NWO). Venstredreid anarkisme og Maoisme i midlertidige spirituelle klær.

Min konklusjon basert på all informasjon jeg har om Dante Santori er at han arbeider for “noen”. Vlash og Maitre eksisterer i aller høyeste grad som en del av den øvre delen av kabalen med sine hovedbaser på Antarktis. Karistus er ifølge Taygetans noble, galaktiske lyskrigere hvor Dante sies å være en jordisk kontaktperson. Derimot benytter Dante dessverre sporadisk løgner i sin informasjon for å oppnå en eller annen hensikt. Vi kan derfor ikke stole fullt ut på han eller hans materiale.

Dave Schmidt – Svindleren som fikk halve kongeriket

En NESARA/GESARA-svindler som har lurt over 300 personer i Norge og tusenvis ellers i verden til å tro at en Dragon Family i Asia vil dele ut 70 millioner kroner til hver av de. Uten krav til hva pengene blir benyttet til. Man må bare sende over noen tusen kroner til han for at ditt navn skal bli registrert som mottager av disse millionene.

Det er bare det at Dave sine kontakter kan aldri avsløres ifølge han selv og det blir stadig forsinkelser på utbetalingene, men at det er utenfor hans kontroll. Utbetalingene har han lovet skulle komme siden 2014. Pengene vil selvsagt aldri komme.

Jeg gjorde en grundig undersøkelse av Dave Schmidt og blant de mange bevisene på hans historie med svindler er at han benytter bilder av store gullhvelv for å bevise at han har vært i Hong Kong og sett de enorme mengdene med gullbarrer personlig i undergrunnshvelvene.

Problemet er bare at når jeg kjørte et bildesøk så fikk jeg opp de samme bildene fra HSBC sitt gullhvelv i London fra en reportasje i 2007, et annet bilde var hentet fra Daily Graphic som er en avis i Ghana hvor bildet var tatt fra nettsiden til en gruvebedrift i Afrika, et tredje bilde var fra forretningssiden til et Kanadisk gruvefirma. Dette beviser selvsagt at alt er bare en røverhistore.

Dette er noe av det jeg fant ut om Dave Schmidt:

I 2011 så ble han tatt i å ta $40.000 fra kampanjekassen til personlig bruk. Ut fra hva han selv sier så var det en gråsone. Han betalte en bot på $10.000.

I 2011 så sender staten Washington ut advarsel om å være obs på scamming med Irakiske Dinarer.

I 2013 sier Dave at man kan bli millionær på Dinarer (og Vietamese Dong):

I 2014 har Dave startet konseptet/bløffen med the Red Dragon i Hong Kong.

I fra 2015 finner man en analyse av Dave fra en som kaller seg Chaplain Tim.

I 2016 sier Dave at; pengene er nære selv om det har vært mange forsinkelser, men detaljene for dette kan han ikke snakke om. NDA må signeres som er lurt for hans del: “We have never been to the point where multiple paymasters have said the money is in their bank accounts. They are just not able to release it yet, but the news reports that is very close and a day to day issue.”

I september 2018 blir Dave med Robert Dunlap og hans kjæreste Nicole Bowdler på å markedsføre kryptovalutaen Meta 1 Coin (startet april 2018), her avbildet med Robert.

I mars 2020 sender US Securities and Exchange Commision (SEC) ut en “SEC Emergency Action Stops Digital Asset Scam“. Dave mener dette er falske anklager.

Detaljerte beviser på svindelen kan leses i dette dokumentet fra 16. mars 2020. Det listes opp svært mange detaljer. Jeg kan ikke se noen beviser på at dette er falske anklager. Ut fra alle detaljene så virker det korrekt samt at investorene er blitt lurt.

I april 2020 utstedes en arrestordre på Dave og Dunlap. Bowdler slipper unna med en mindre rolle i å bruke sitt klarsyn til å gi investeringsråd:

I august 2020 sier SEC at de vil forsøke gjenoppreisning for investorene som har tapt pengene.

Fra 2018 til september 2022 har Dunalp, Bowdler og Dave Schmidt via Meta 1 Coin samlet inn $15,2 millioner fra 800 investorer.

I dag drives Meta 1 Coin fremdeles av Dunlap. Dave er ikke lengre med i teamet ser det ut til. Facebook-siden har innlegg som ikke kan kommenteres.

Ingen kommentarer på noen Tweets utenom Meta 1 Coin selv.

Det er et tydelig mønster hele veien som gjentar seg siden 2011 som er vanskelig å bortforklare på en god måte. I reelle tilfeller hvor deep state ønsker noen fjernet så forsvinner de. Man kan si man er beskyttet, men det er lett å si.

Helt til slutt, jeg fant en lang artikkel om the Ambassador og The Dragon Family. Dave er nevnt i en del påstander som er vanskelig å verifisere, men noen har brukt mye tid på artikkelen. Det står blant annet:

“We provide this information to protect our own people from such destructive con artists and to stand up for the true Asian Dragon Family depositors. It is bad enough that the Cabal is trying to kill us all, but these two-bit scammers make it all the worst with their trying to take advantage of our grim situation, playing on the hopes of the innocent and attempting to fleece them of every last dollar that can be had. By exposing the Pied Piper Ambassador, he lead us also to expose his Red Dragon hordes, associations and all their western alphabet agencies involved in this scam.  All eyes are on these scam artists – they must be exposed and stopped!”

Den som graver den finner.

Passiviserte lyskrigere ført bak lyset

Dermed blir mange lysarbeidere sittende på gjerdet og vente på at “Noen” skal ordne opp. Vi jubler i år etter år over alle etterretningsrapporter og avsløringer som gang på gang sier det samme om at kabalen nå snart er nedkjempet.

Og så ser man ut vinduet og ser at det i praksis er business as usual.

Dette er en av de mest geniale måten å passivisere alle selvtenkende lyskrigere verden over på. Og ironisk nok føre oss bak lyset.

Men ikke nok med det. Støtter man falske lysarbeidere så går denne energien til å bygge opp under fremtidens mørke prognoser og til syvende og sist forårsake en selvoppfyllende spådom med 2030-scenarioet som endelig resultat.

Ta nødvendige grep og valider grundig de kildene du baserer din tro og viten på. Mange av de i listen ovenfor har også jeg tatt for god fisk. Jeg har vært der selv. Inntil jeg så gjennom illusjonene. Jeg betalte for Fulfords ukentlige oppdateringer fordi det var disse gode “østfrontnyhetene” jeg ville høre. Og fikk servert fiktiv etteretning. Jeg dro til Hawaii for å møte David Wilcock personlig. Og møtte et ego. Jeg tok et ukeskurs med A.J. Roberts. Og møtte en hardnakket White Hats-troende.

Heldigvis kan man sanke visdom hver dag og utvikle seg selv som person. Ha en dynamisk oppfatning av virkeligheten fremfor å la den være skrevet i stein. Det er menneskelig å ta feil. Visdom har først sin verdi når den deles. Derav denne artikkelen.

Verdensrekord i løgn og bedrag

Kabalen har spilt dette spillet siden tidenes morgen og innehar utallige verdensrekorder i manipulasjon og bedrageri. Jeg har gravd i kaninhullet kun siden 2008 og siden den gang har svært mye skjedd, men i negativ retning. 3/4 av verdens befolkning er visstnok frivillig injisert.

Jeg har derimot et håp på at det går bra bare så det er sagt. Etter en periode i Guatemala på innsiden av Mayaenes verden og øverste råd fikk jeg innsikt i deres visdom langt ut over artikler og bøker. Det er mange klare indikasjoner på at Mayakalenderen er en blåkopi av den overordnede kosmiske planen. Den viser oss at vi går inn i en positiv tidsalder hvor de gamle kreftene med makt over andre vil dø ut og bli erstattet av enhet.

Den store endringsperioden går fra 2012 til 2032 ifølge Mayaene selv. Kabalen har siktet seg inn på 2030. De må jobbe knallhardt for å overvinne de kosmiske kreftene. Det skal være umulig om vi skal tro informasjonen Mayaene mottok fra stjernefolkene.

Lysets kraft vil forhåpentligvis seire, men jeg lurer ofte på hvor mange vi er igjen inntil vi er fremme. Vi har nemlig den store splitten som overraskende skjedde i 2011 hvor den kollektive bevisstheten valgte å la menneskeheten splittes i to retninger.

Foto av forfatter: Mayatempel i Copan, Guatemala

VÅR SLAGKRAFT: Hva kan vi gjøre?

Som er sagt mange ganger, vi må slå oss sammen og skape en reell motstand der vi gjør opprør i store masser og ikke overholder myndighetenes direktiver.

Masseopprør er nøkkelen. Ellers vil vi dø om ikke noe mirakuløst skjer.

Det er ikke et spørsmål om å “slå” kabalen i seg selv, men om å fokusere på å være ekte og i samsvar med deg selv. Alt du trenger å gjøre er å følge interessene til sjelen din, ikke interessene til Matrix-kollektivet som er kontrollert og manipulert av kabalen.

Du må følge det du mener er rett og det du oppfatter som virkeligheten. Ty til enhver metode du ser mulig bortsett fra å gjøre ingenting og folde hendene og adlyde.

Snu ryggen til myndigheter, gå sammen og skap egne communities med sunne verdier, ren mat, tilgang på rent vann, ta vare på hverandre og la kreativiteten skape et lite paradis til trivsel for stammen din og inspirasjon for andre.

Ta høyde for mulige turbulente tider. Sammen med andre. Tiden som ensom ulv er over. Veien videre gjennom årene fremover er via samarbeid og samle styrkene for stor slagkraft og komplettert kompetanse. Finn din stamme og la gleden blomstre.

Oppretthold den positive tidslinjen. Det er det du er her for. Selv om det ser ut til at verden kollapser rundt deg. Selv om du er innelåst i et fangehull. Din indre verden er det som gjelder.

Do not obey!
Do not comply!
Find your tribe.

Gå for seier ærede starseeds og lyskrigere!

Kabalen høster frykt (loosh) og lave energier fra mennesker i overlevelsesmodus. Falske lysarbeidere vi fortsetter å tilbe er deres verktøy. Ikke gi de den energien. Fokuser. Behold roen. Stå fjellstøtt. Det mentale fokuset er nok. Dog husk at handlinger er nødvendig.

Det er på tide for deg å være den du er; lysets kriger! Vi trenger ingen andre enn oss selv. Det er ingen grunn til å vente på at Noen Andre skal ordne opp for oss. Gå sammen med likesinnede og skap den nye verden selv.

Start nå.

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

5 7 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

29 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Gerda
Gerda
Anonym
15 dager siden

Russland vaksinerer ikke med mRNA vaksinen…!

Jonathan
Jonathan
Anonym
1 måned siden

“At månen er en naturlig satellitt og avgir positiv gudinneenergi.”

Det kommer mye disinformasjon fra agent “Cobra”, men dette du siterer om månen er ikke akkurat en påstand på lik linje og sammenlignbar med de andre punktene du nevner. Månen er “naturlig”, men ikke som et resultat av det materialistiske verdensbildet til den naturalistiske vitenskapen; den er et produkt av “intelligent design”, men ikke som en kunstig satellitt konstruert av en fysisk alien-rase; den er skapt av Gud. Solen og månen (med omtrent samme störrelse som sett fra jorden) er naturlige symboler i skaperverket for Yin og Yang-polene, på samme måten som annen naturlig symbolikk i vår verden av dual type (mann og kvinne, dag og natt, himmel og jord, osv). Månen avgir ‘gudinneenergi’ fordi den er en fysisk manifestasjon av et feminint gudommelig prinsipp eller “engel”; ingen kropper i vårt kosmos eksisterer bare på et “fysisk” nivå. Alt er manifestasjoner av intelligens, bevissthet, og forskjellige tilstander av åndelig energi.

Dette har menneskeheten alltid visst. Dette har den esoteriske vitenskapen alltid visst.

Disinformasjon angående månen er hovedsakelig tilhörende to kategorier. Den förste er naturalistisk reduksjonisme, som (mis)forstår månen som et utelukkende “fysisk” fenomen, er resultat av tilfeldige, blinde krefter, osv. Den förste kategorien innrömmer at månen må väre et produkt av en slags intelligens, men tolker dette fremdeles materialistisk: dermed konklusjonen at det må väre en “kunstig” satellitt.

David Icke er et eksempel på en falsk lysarbeider som sprer disinformasjon om månen, og som hadde fortjent å väre med på listen din. Det er mulig hans teori om månen er noe mer sofistikert og subtil enn materialistisk reduksjonisme, men det er fremdeles en misforståelse. Sannheten er at om det er noe galt med menneskehetens forhold til månen i vår tid, er det ikke fordi månen i seg selv er et verktöy for de mörke maktene, men fordi menneskeheten har blitt korrupt i vårt forhold til månen. I den grad vår tilstand er blitt slik at vi ikke lenger er mottagelige for de positive feminine energiene som månen reflekterer/formidler fra et åndelig plan, kan månen istedet reflektere tilbake til oss utstrålingen fra vår egen skygge-side. Om vårt indre forhold til det feminine blir korrumpert og det feminine i oss blir infiltrert av mörke, kan dette også reflekteres i makro-kosmos gjennom at den fysiske månen også blir infiltrert av mörke makter gjennom f.eks. alien-baser — kanskje. Men en slik invasjon endrer ikke på det faktum at månen i seg selv, som en naturlig del av skaperverket, forblir et positivt fenomen, et uttrykk for guddommelig intelligens.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Frank Aune
11 måneder siden

Dette er en glimrende super viktig artikkel Frank :D Takk for den :)

Allerede som 3 åring så lærte jeg av mormor et viktig sitat jeg har tatt med meg videre i livet. 

Stol aldri på noen som kommer med en påstand eller produkt de selv tjener på. 

Hva fikk Tump utført i presidentstolen de 4 årene han satt der ? Overhodet ingenting bortsatt fra å bombe Syria og Irak. 

Det elsk Tump eller hat Trump er noe makt kabalen har satt opp for å skape kaos og for å utløse en borgerkrig i USA.

Verdens eldste verktøy for makt og kontroll nemlig splitt og hersk fungerer like godt i dag som for 10 000 år siden. 

Allerede i første øyeblikk vil tilber andre så har vi spilt oss selv ut som mennesker. 

For min del så har jeg aldri likt alle disse begrepene vi setter på oss selv som sannhetssøkere, lyskriger, alternativ media osv osv 

Hva er det som er så alternativt med å være en ekte avis ? 

Jeg ser på oss alle som helt vanlige sunne mentalt friske selvtenkende folk med propaganda og løgn filter.

Hvordan skal man se om noe er sant eller ikke ? Ikke gå til andre for å finne det ut, men gå i stedet inn i deg selv. du kjenner på magefølelsen om noe er rett eller galt. 

Mitt inntrykk er at mange bare tror på det dem vil høre og det som passer dem best. 

Trump har drept hele kabalen og byttet dem ut med kloner: WTF tenker jeg … er det seriøst noen som tror på slikt vås ? 

Jeg følger svært mange kanaler, men det betyr ikke at jeg er enig med dem i alt, jeg plukker fort ut de delene der de som deler infoen er blitt lurt. 

Beste medisin mot å bli lurt er alltid kunnskap og visdom. 

Husk at det alltid er den som tjener på en hendelse som også har forårsaket den. 

Follow the money. 

Det er alltid den som prøver å sensurere motparten som lyver. 

Sannheten trenger ikke beskyttelse, det er det kun løgner som gjør. 

Propaganda fungerer kun om den får stå ubesvart. 

Og det er jo her Speilet gjør en fantastik jobb med å stille spørsmål til tull fra makt kabalen propaganda.  

Husk still alltid spørsmål til alt og alle. 

Når Donald R holder tale til nasjonen 10/9 2001 og sier at de klarer ikke gjøre rede for hvor det er blitt av 23 000 milliarder dollar som er nok penger til å gjøre alle i USA til millionærer der han sier at vi kan slappe av for det ligger en lapp i en skoff på Pentagon hvor pengene er. 

For så bare noen timer etterpå kommer et passasjerfly og krasjer rett inn i den skoffen og noen tror at dette er helt normalt så lurer jeg veldig på den mentale helsen deres. 

Aldri tvil et sekund. Makteliten ser på oss som idioter og slaver de kan berike seg på.

Først ble de styrtrike på 9/11

Så ble de styrtrike på finanskrisen i 2008

Så ble de eventyrlig rike på konspirasjonsteorien om global oppvarming. 

Så ble de eventyrlig rike på fake pandemien 137 000 milliarder før det var gått 6 mnd. 

Samme med alle andre selv skapte og usynlige kriser også som de tjener på.

Men det handler ikke bare om penger: Vi ser en enorm kapital og maktoverføring fra mennesker til oligarker i alle disse krisene.  

Da jeg var liten baby trodde jeg at disse WEF toppene/oligarkene bare var super psykopater, men med årene tok det ikke land tid å skjønne at det er langt verre en det.  

Dette er avkommet til de falne og de hater mennesker så intenst, ja hele skaperverket vil de ødelegge. 
Det er nøyaktig samme hus og adelsfamilier som har hersket i tusenvis av år. Eneste forskjellene er at nå har de fått nye fine titler på seg selv.

Siste stikk ut er at UK skal sende skitne bomber til Kiev. Granat er med utarmet uran er også kjent som selvmordsbomber siden de rammer alle i hele verden. 

Det spesielle med utarmet uran er at du kan ta en klum og svelge det uten å bli syk, men støvet derimot kan drepe 1000 mennesker pr mikrogram. 

Det har også en halveringstid på 5 milliarder år så sola vil ha vært sloknet i 1000 milliarder år før dritten er borte. 

Det er alltid barna de går etter. 

De deformerte barna ligger på rekke og rad på avdelingen for misdannelser ved det nye sykehuset i Fallujah. Seks år etter det intense og langvarige angrepet på byen, fødes det nå et urovekkende antall barn med store skader.

Noen mangler armer eller bein. Andre fødes med ryggraden i en s-form eller med for mange fingre og tær.

De genetiske skadene indikerer for flere at amerikanerne brukte utarmet uran under angrepet. Ammunisjon som er dekket med utarmet uran kan trenge gjennom tykke vegger, men etterlater seg et fint støv som kan føre til enorme skader i mange år etterpå. Storbritannias tidligere forsvarsminister Liam Fox innrømmet nylig at britene brukte 1,9 tonn utarmet uran under Irak-krigen.

https://www.aftenposten.no/verden/i/kR3OX/store-skader-blant-fallujahs-barn

Kommer vinden fra øst så vil Norge og Sverige bli dekket i dette støvet og etter hvert alle andre i verden. 

Dette er ikke en krig mot Russland eller NATO, men derimot en krig mot hele menneskeheten. 

Utarmet uran blir også omtalt under navnet : Ammunisjon fra helvete.  

Oppfordrer folk til å lese denne glimrende artikkel fra vår kjære avdøde/avdrepte MIKE CECHANOWICZ

https://www.nyhetsspeilet.no/2009/04/ammunisjon-fra-helvete-utarmet-uran/

Min erfaring er at det er klin umulig å stoppe disse djevlene så for min del så tror jeg heller man skal snu 180 grader og fokusere på det vakre, det skjønne, spre lys og kjærlighet. Ta deg en tur i skogen og finn en padde og løft den opp og gi den et kyss, se på fossefall og alt det vakre som er gitt oss.

Som en nær slektning sa til meg for en tid tilbake: Han hadde fått besøk av Jesus i en visjon der Jesus hadde sagt at han skulle bry seg med de onde kreftene, dem skulle han ta seg av, bruk heller tiden på å hjelp andre og spre håp og glede. Se det vakre de onde ikke kan se.

Etter 15 år på Spelet så ser jeg at Jeus har helt rett.

kierkegaard-sitat.png
KMZ
KMZ
Anonym
Svar til  Frank Aune
11 måneder siden

Takk for en flott og interessant artikkel, Frank og også takk for de interessante bidragene dine, Smurfen.
Ja, viktig å følge sin egen intuisjon om hva som er sannheten. For meg er denne nettsiden/infokilden den viktigste: 2012portal.blogspot.com
Dette er den offisielle Motstandsbevegelsens egen nettside/communication outlet) og denne nettsiden startet opp i slutten av mars 2012 (derav navnet). Den har altså eksistert i 11 år.
Jeg har lest og fulgt med på denne nettsiden nesten like lenge og her ligger det enormt mye interessant info, (så får man gjøre seg opp egne meninger om all denne infoen). Jeg fant forresten denne nettsiden i et av kommentarfeltene til infoen fra Benjamin Fulford, dvs en som skrev i kommentarfeltet tipset om 2012-nettsiden.
Apropos Fulford så tror jeg han er «ekte» på den måten at han jobber for den lyse siden og i utgangspunktet ikke er noen desinfo-agent, men jeg er enig med deg Frank at flere av kildene hans er lite troverdige og at mye av det han skriver ikke stemmer. Jeg tror også David Wilcock er «ekte», men jeg har derimot ikke noen «god feeling» på ham.
Viktig info fra 2012-nettsiden er bl.a at det finnes mange som jobber for både den lyse siden og negative kabalagenter i f.eks USA,Kina og Russland. De positive (over landegrensene) samarbeider med hverandre og de negative samarbeider med hverandre. Kommunistpartiet i Kina er tungt infiltrert av de negative, også Xi. White Dragon Society (som Fulford har kontakter i) ,Blue Dragons, Red Dragons er positive fraksjoner i Kina og ikke minst på Taiwan.

I Russland er det færre av de negative, men også noen i toppsjiktet i det russiske militæret er infiltrert av kabalen (de negative). Ifølge info (2012-nettsiden) var f.eks Putin imot invasjonen av Ukraina, men ble tvunget til å gå med på det og det ble også brukt strålevåpen mot ham for å manipulere han, også til å forandre mening (ang.krigen).
Ellers ligger det på denne nettsiden info ang.viktige globale meditasjoner i nær framtid, bl.a en meditasjon 1. mai. Her kan man også lese at for første gang på over 200 år ligger Pluto inne i Vannmannen nå (fra 23.mars) og det innebærer sannsynligvis store forandringer.

ken
ken
Anonym
Svar til  KMZ
5 måneder siden

KMZ – Hva tenker du om denne siden?:www.galacticchannelings.com

Blant annet: “Keep calm and know that all will ultimately be well as planned and to your liking. You have waited a very long time to reach this stage in your evolution, so see beyond the difficulties you are presently encountering. Everything seems to be going against you, but that is because your understanding of what is happening is limited. Have faith because the path to your success has already been written. The higher vibrations will soon start to change the path you are taking, and you will realise that the dark Ones are being left behind to experience the conditions and consequences that they have brought about. In a freewill situation you are creating your own future, but nevertheless you are guided to ensure the best outcome, you could make it easy or difficult but should still reach your goal.

It is being noticed that the truth about ET’s and their craft is being brought into the open, as it is now obvious that it is impossible to keep the cover-up going. Now you are seeing so many more craft in your skies that are not to be confused with those that are being used by your own military forces, and have been for a very long time. This will ultimately lead to ET’s openly landing on your planet, but in a controlled way so that people can get used to their presence. This will bring with it a great leap forward that will take you to a higher level and speed up your evolution.” http://galacticchannelings.com/english/mike29-09-23.php

Janne
Janne
Anonym
Svar til  KMZ
4 måneder siden

Jeg har lest at Putin ble nedstemt i parlamentet. Han ville ikke angripe. Men det noen også glemmer, er at Russland kun ville ta de områdene som ble terrorisert, og som var infiltrert av USANATO-TERRORVELDE. + en sikkerhetssone for å beskytte seg mot USANATO-TERRORVELDE.
Nå rykker visst ikke Russland frem en cm. Det er nok fordi de har kommet dit de ville, og mer skal de ikke ha.
Når det gjelder “vaksiner”, leste jeg at Russland etterhvert fikk laget egne vaksiner. Vet ikke noe om dødsfall, “smitte” og sånt, ei heller hvor utbredt 5G er i Russland.
Russland kvittet seg visst med gjeld de hadde til Rothschild/kabalen i 2006.
Nå har jeg lest dette på forskjellige kilder (tror jeg ), og vet ingenting om det stemmer. Men liker å tro det, da Putin er en smart, respektert (faktisk) og et godt menneske som ble overlatt rollen av en forrige president som angret på sine ødeleggelser med korrupsjon og annet. Ikke rart han har blitt gjenvalgt flere ganger.

Signe Rein Tovsen
Signe Rein Tovsen
Anonym
Svar til  Janne
4 måneder siden

Putin har beordret alle 5G tårn revet. De som trosser dette blir arrestert. Barn ble syke av strålingen.

eee
eee
Anonym
Svar til  Frank Aune
11 måneder siden

Stillhet er fred.

Frank, hvor befinner du deg i verden? Østlandet?

Ørjan Kvalsvik
Ørjan Kvalsvik
Abonnent
11 måneder siden

Hadde det ikke vært et behov for alternative nyheter, ville de ikke dukket opp..

Ørjan Kvalsvik
Ørjan Kvalsvik
Abonnent
11 måneder siden

Ene dattera til Putin falt for det vestlige narrativet, tok vaksinen, og nå har fått HIV diagnose.
Med en gang Putin fikk vite om hennes situasjon, beordret han alle Covid vaksiner på lager, ødelagt. Dette skjedde en eller to uker siden.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
11 måneder siden

Takk for interessant artikkel.
Når det gjelder informasjon, må man spre den infoen man kommer over, som man mener kan ha verdi for andre. Så får det bli opp til hver enkelt, å vurdere informasjonen, og kildene. Enkelt- individet er uansett ansvarlig for hva de gjør med informasjonen de mottar.

Vi må huske at når det gjelder ytringsfrihet, innbefatter den faktisk retten til å lyge; noe “myndighetene” og masse- “media” benytter seg storligen av, på daglig basis.

Skal man følge ytringsfriheten, gjør man dermed ikke noe galt, dersom det skulle vise seg at informasjonen man deler, ikke medfører riktighet.

Når det gjelder å dele info fra kilder man ikke kan verifisere, må man huske på at selv kilder som er satt ut for å villede, også ofte inneholder detaljer som er basert på fakta.

Nøkkelen ligger altså i detaljene, og sannheten kan man finne hvorsomhelst, – også i kilder man ønsker å avfeie som “useriøse”.

Målet må alltid være å dele den infoen man kommer over, slik at vi sammen kan finne frem til hva helheten består i.
Mvh

finn
finn
Anonym
1 år siden

Jeg tror dette må være noe av det morsomste jeg har lest her inne! Det at grunnleggeren av nyhetsspeilet ber lesere om å bruke kildekritikk og være kritisk til informasjon generelt er helt hysterisk morsomt!

finn
finn
Anonym
Svar til  Frank Aune
11 måneder siden

Jeg bruker nyhetsspeilet som min “guilty pleasure”. Noen ser på reality tv, mens jeg ser her inne. Det er noe underholdende å lese her inne og særlig når man etterspør kilder. Svarene man får da trigger min indre glede.

Det å finne sin egen sannhet blir bare feil. Når enkelte personer finner sin egen sannhet kan det gjøre ekstremt stor skade, bare se på for eksempel ABB. Best å være mest mulig opplyst på hvordan verden virkelig er og ikke trekke inn all slags mulig usannheter inn i den og spre videre. Jeg sier ikke at jeg har alle svarene, men det meste som ikke kan bevises eller som har kilder som ikke verifiseres på noen som helst måte er best å avfeie slik at man ikke sprer usannheter etter min mening.

At massemedia er full av propaganda er en stor overdrivelse, selvfølgelig finnes det og mange artikler er farget av både journalister og redaktører er jo ikke noe å bestride, men å påstå at det er fult av løgner og propaganda og samtidig mene at ens egne meninger er de eneste riktige er jo noe betenkelig.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  finn
11 måneder siden

Det brukes tusenvis av milliarder årlig på sort propaganda og psykologisk krigføring for å ta over ditt sinn.

Ser at de har fått god valuta for milliardene når man ser på deg Finn.
Guds fiender har skapt deg nøyaktig slik de vil ha deg.

Du sitter å ytrer deg her og tror du ytrer egne tanker og meninger, men lite vet du at du er som et mikrofon stativ som bare videreformidler de dem har programmer deg til og plassert inne i hodet ditt.

Ytringene dine er identisk med Hitler sine. Vi må sensurere og slette alt som avviker fra det vi vil at folk skal tro.

Nord Korea, Iran, Kina, Norge, Ukraina, USA og mange andre regimer har opprettet “Faktasjekkere” som skal bestemme at alt fra Regimet er sant og at alt opposisjonen sier er løgn. Hvor skrudd er man ikke om man faller for noe sånt ?

Verden i dag er som CIA sjefen avslørte. Når alt folk tror på er løgn så har vært prosjekt vært en suksess. Og slik er det ….Guds fiender vil alltid snu alt på hodet. Krig er fred og fred er krig. Frihet er slaveri og slaveri er frihet. Uvitenhet er en styrke. Alt de sier er sundt er farlig og alt som er farlig er kjempe sundt.

Det er jo en grunn til at folk som tenker selv, er kritisk og utviser unn skepsis lever 25 år lenger enn andre i snitt.
De hjernedøde som aldri stiller spørsmål tror jo at Kvikksølv. DDT. Asbest, Vaksiner osv osv er sundt for at noen psykopater sier det.
De hjernedøde dør som fluer om dagen. Overdødeligheten går til himmels mens fødselstallene stuper hos de injiserte.

For Pyramidegutta så handler alt om å ødelegge skaperverket, planeten og vi som bor her og takket være hjernevaske tullinger som Finn så går det som en drøm.

Istedenfor å angrip de som ødelegger verden så angripe de dem som prøver å redde verden isteden … Kognitiv kollaps mao.

Ganske så like Rinnan Banden. De ser seg best tjent med å underkaste seg sittende herskere og tror at det tjener dem best, men er som å pisse i buksa for å holde varmen. Behagelig med det samme, men så kommer konsekvensene av valget sigende.

Det eneste du og vennen er dine oppnår Finn er å bekrefte hvor ille det faktisk står til med slavene til pyramide gjengen.

Når jeg ser hva mange faktisk får seg til å tro på så lurer jeg seriøst på hvordan de klarer å åpne en dør eller knyte et par sko.

Pressekonferanse i USA 10/9-01 : Vi klarer ikke å finne ut hvor det er blitt av 23 000 milliarder, men alle papirer som viser hvor de er har vi i en skoff på Pentagram. Ups … 5 timer etter så krasjer et passasjerfly rett i skoffen så ingen vil noensinne vite hvem som stakk av med pengene. Og slike som Finn faller pladask for idioløgnene. ( Om du lurer unna 50 øre på skatten så vær sikker på at de finner ut hvor 50 øringen er og gir deg en hardt straff.

Hver eneste krig i verden er startet på løgner og falsk flagg hendelser, men til tross for det så biter de hjernedøde på løgnene hver eneste gang.
Alle kan bli lurt en gang, men lar man seg lure om og om igjen så er man idiot.

De 100 rikeste og mektigste fant ut i 1963 i Club Of Rome at vi må gjøre luften til en fiende så vi kan tjene oss eventyrlig super rike samt enorm makt.

Valget falt på CO2 siden det også er omtalt som Guds Molekyl, molekylet som gir oss mat i overflod og gjør planeten grønn og vakker. Alt for å spotte Gud.

Vi har sett en enorm kapital og maktoverføring fra menneskene til de hyper rike bak konspirasjonsteorien om døds molekylet CO2 som har ført til en klima katastrofe som ingen har sett enda for den er også usynlig slik som døds viruset som førte til alt var som det alltid har vært, ingen flere syke og ingen flere døde, faktisk mye mindre.. Hele skammen lå i å bruke en test som gir positivt utslag på vanlig influensa og folk ble vettskremte. Wups så tjente de 197 000 milliarder dollar til.

Alle de falske krisene de skaper har et formål. Å gjør de rike som troll og mektige som Satan.

Alt handler om å få kjøre støvsugerne sine ned i statskassene og suge opp alt av våre penger.

Samme gjeng som skapte finanskrisen ble hyper rike på den. Samme gjeng som sto bak 9/11 ble eventyrlig rike på den.
Samme gjeng som skapte klimakrisen ble hyper rike på den.
Samme gjeng bak krigen i Ukraina er blitt hyper rike på den mm.

Follow The Money så får du svarene. det er alltid den som tjener på en hendelse som også har forårsaket den.

Om du sender barnet ditt på butikken for å handle og han kommer hjem uten mat, men med sjokalde rundt munnen der han sier at han la pengene på et bord og poff så kom et passasjerfly og krasjet ned i bordet så pengene forsvant så ville du som forelder ikke trodd på forklaringen, men om en psykopatisk triliardær sier det samme så faller de fleste pladask for mega løynen.

Hadde det ikke vært for slike som oss som bruker hjernen til det dem er ment for så ville verden sett mest ut som det du ser når du kikker inn helvetes porter nå. Vi klarer ikke å stoppe Guds fiender, men vi setter mange kjepper i hjulene deres og forsinker NWO prosjektet som skulle være på plass rundt år 2000. Våpenet vi bruker kalles Kunnskap.

De vestlige “faktasjekkerne” var raskt på plass for å debunke at Rihanna viste Ra, bedre kjent som Lucifer sin Pyramide foran en milliard seere på verdens mest sette TV program Super Bowl nå.

Rihanna viste frem et hjerte og ikke en pyramide sa de alle som en og som alle kan se på bildet her. loool

Men for all del Finn. Om du har lyst å dra til Helvete så gjør du det. Det er ingen her som har noen planer om å stoppe deg.

Det som er så morsomt med slike som deg er at dere faller for de mest idiotiske påstander.

Når lederen av de 1000 mektigste i verden går ut og sier at ingen skal eie noe, de skal eie alt og alle, der de sier at de vil ta på seg byrden med å eie ting på sine skuldre så vi slipper denne byrden med å eie noe så klapper slike som Finn i hendene. Jippi, de sier jo at det er til det felles beste så da må det jo være bra.

Sånn går nu dagene hos Finn og de andre i gjøkeredet.

Er som det står på pyramideseddel til verdensvalutaen: Ut av kaos, en orden.

Mao så forvent mer kaos. så mye kaos at folk til slut vil akseptere en global diktator i et verdens diktatur.

trjrueu.jpg
Geir Håkon Sundelin
Geir Håkon Sundelin
Anonym
Svar til  smurfen
4 måneder siden

Glimrende svar.

« Forrige artikkel

Life Alignment – Terapi regissert av deg selv

Neste artikkel »

Broen over elvestrømmen

29
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x