De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber

6.3K visninger
37 minutter lesetid
54

Lyskrigere verden over ønsker å skape en bedre verden for menneskeheten. Å vite hvilke personer og grupperinger som er genuine og ukompromittert når man skal navigere i et hav av løgner krever en erfaren kaptein. Vi avslører her hvem som villeder, passiviserer og misbruker vår livskraft, med hensikt eller ei.

Hvem kan man basere sin informasjonsinnenting fra ut over ekte lyskrigere som blant annet Dr. Reiner Fuellmich som stikker hodet sitt dypt inn i rottereiret? Hvilket hav av løgner mikset med sannheter blir sendt i retningen av slike lysarbeidere? Hva de som arbeider for de gode kreftene, såkalte White Hats, faktisk får gjort og hvor organisert og synkronisert innsatsen er verden over er et stort og viktig spørsmål å stille seg.

Intet håndfast fra de sagnomsuste White Hatsene

Det er mange store ord som florerer på nettet om White Hats og deres ultrahemmelige militære operasjoner til det beste for menneskeheten, men det er intet håndfast vi faktisk ser at de står bak. Unnskyldningene gjentar seg om og om igjen. Noe stort kommer og redder oss sies det, men tiden er aldri riktig sier de. Selv om nuet er alt som eksisterer.

Om White Hats-alliansen virkelig var helt frie til å gjøre det som må til for å sette menneskeheten fri så ville vi sett tydelige og ubestridelige beviser på dette. For mange år siden.

Intet håndfast fra Trump eller Elon

Trump kunne gjort det. Han hadde et vindu på hele 4 år hvor han faktisk var president. Du husker at han faktis har vært president? I realiteten gjorde han intet for menneskeheten som helhet.

Han kan faktisk gjøre mye nå i dag, om han virkelig hadde hatt frie tøyler og baller til det. I alle fall med sin påståtte militære Space Force i ryggen. Derimot strekker han seg aldri lengre enn til å bruke overfladiske begrep som “deep state” og slenge løst med leppa nå og da om de antipatriotiske “globalistene”.

Verdens aller rikeste mann, Elon Musk, som varmt snakker om fri tale og åpnet opp Twitter (delvis og fremdeles driver sensur der) ville aldri ha vært verdens rikeste om ikke kabalen tillot dette. Garantert ikke. Han slenger også kritikk i retning av de uvalgte i det private organet World Economic Forum. Han uttaler seg til og med skeptisk til AI.

Hør ikke på hva de sier, se på hva de gjør. Der ligger sannheten.

Musk har store kontrakter med militæret i USA via SpaceX. Ettertningstjenester, som i praksis verden over er kabalens utførende organer, kjøper hans tjenester. Og ikke minst har han sin Neuralink, en hjernechip han gjerne vil tilby oss alle for en smidig overgang til kabalens våte drøm; transhumanisme. Det som vil fjerne vår siste rest av fri vilje via toveis kommunikasjon direkte i vår hjerne.

At Elon Musk derimot sier at han er skeptisk til AI og WEF spiller ingen rolle. Det er hva han gjør som avslører hans sanne natur.

Resultatet er det som teller

Om kabalen faktisk ikke kontrollerte White Hats og disse velkjente lysarbeiderne så kunne disse fraksjonene gjort så uendelig mye mer. Som ved å annonsere den faktiske sannheten om hvordan verden er styrt og navngi alle kabalens mørkemenn helt til topps. Det ville hjulpet dramatisk og revet korthuset over ende.

Unnskyldningen som benyttes om at folk ikke kan håndtere en slik sannhet er bare en del av dagens psykologiske operasjon og er rett og slett en bløff. En slik annonsering ville brakt folk verden over sammen og gjort oss sterkere. Menneskeheten vil ikke bli traumatisert ved å bli satt fri.

Tvert imot ville gleden over å bli kvitt tvangstrøyen som kabalen har tredd over oss på alle plan i vår eksistens gitt oss en enorm frihetsfølelse og revolusjonert hele verden på kort tid.

I stedet får vi erklært pandemi, lockdowns, krig på krig, stadig oppblussede konflikter, jordskjelv, klimakrise, cyberangrep, neste langt mer dødelige sykdom X og et hav av andre ting vi må frykte. Alt annet enn de gode nyhetene vi om og om igjen, år etter år får vite er rett rundt hjørnet.

Det er på tide å våkne opp! Vi trenger å innse at løgnene og bedragene er aller størst rundt lysets krigere, oss våkne, som er den største og eneste trussel mot kabalens planer og eksistens. Vi må innse at vi kritisk tenkende lyskrigere er ikke feilfrie og kan være fullstendig lurt.

Hva og hvem vi fokuserer vår energi på er absolutt essensielt

Vi ser tydelig et stadig eskalerende mørke verden over som tilsynelatende ikke stopper om ikke noe helt spesielt skjer. Det er akkurat der White Hats’ene gjennomfører en rekke hemmelige militære oppdrag for å sette menneskeheten fri fra kabalen. Angivelig. De finnes, for all del, men er de til syvende og sist et kontrollert produkt av kabalen de også?

Hva og hvem vi fokuserer vår energi på er absolutt essensielt. Den kollektive bevisstheten for alle mennesker er det som primært styrer hva som skjer. Om vi gir vår kraft til kabalens personer og grupper så er vi plutselig en del av problemet og er med på å skape en mørkere fremtid for alle.

Det er ikke derfor vi lyskrigere er her. Vi er her for å gjøre det vi kan for å sette menneskeheten fri.

Derfor er det essensielt å finne ut hvilke kanaler som er autentiske uten å være skapt, kontrollert eller infiltrert av kabalens tentakler eller en godt maskert lokkedue uten at de selv vet det. Med den relativt ubegrensede tilgangen til penger som kabalen har så ville det vært rart om de ikke benyttet massive ressurser i å forvirre og ødelegge for deres største trussel: De frihetskjempende lyskrigerne.

Infiltrasjoner og planlagte falske lekkasjer

La oss se på noen av de mer kjente navn og prosjekter der ute som er relativt lett å avsløre som planlagt bedrag fra kabalen eller som har startet positivt, men blitt korrupert.

Project Veritas startet opp som et genuint prosjekt av James O’ Keefe for å avsløre kabalens mange agendaer. De gjorde en god jobb en periode. Naturlig nok ble derfor styret infisert av kabalens tentakler. De ser ut til å ha fått et fotfeste hos Project Veritas og har ironisk nok fått sparket grunderen Keefe som startet hele prosjektet. Dermed er det tvilsomt om det kommer betydningsfulle avsløringer fra de i fremtiden.

Wikileaks.org og Julian Assange har fått massiv publisitet i massemedia, men han har aldri avslørt noe som helst om kabalen.

Det første de burde begynt med var 9/11-terrorhandlingene som var en av verdens største falske terroraksjoner. Starten på slutten.

Wikileaks har derimot aldri lagt ut et eneste dokument om 9/11 eller nevnt noe om den korrupte etterforskningen i etterhånd.

Akkurat det er et vesentlig virkemiddel for å filtrere good guys fra bad guys. Om man uttaler seg om 9/11 som en innsidejobb så er det et godt tegn. Dog holder det ikke for seg selv, men det er et stort steg i riktig retning.

De som tilsynelatende kjemper for oss

Russland og Putin ser jo tilsynelatende ut til å rydde opp i neo-nazistene og overgrepene i Ukraina etter at kabalen presset Russland til det ytterste for å starte krigen. Derimot når man sjekker nærmere etter så har også Russland rullet ut covidvaksiner.

Så hvorfor rydder de da opp i khazarmafiaen i Ukraina samtidig som de vaksinerer befolkningen sin? Logikken holder ikke mål.

Med Russlands enorme militære styrker så burde de ha vært kapabel til å ta over landet på kort tid, men nå har krigen straks vart i flere år og lidelsene fortsetter.

Kabalen vinner frem når det er krig, de har en god unnskyldning til å presse energipriser kraftig opp og skape kaos på alle områder. Det er intet annet de ønsker mer enn at Ukrainakrigen opprettholdes. Dessverre så begynner det da å bli logisk.

Ettersom Russland tilsynelatende heller ikke er good guys (selv om Taygetans faktisk sa “Go Russia” nylig), men helt eller delvis en kontrollert gren av kabalen, finnes det overhode noen good guys der ute som forsøker å ta ned kabalen og kutte alle dens tentakler?

De ekte mørke kreftene

Ubekreftede tall er at kabalen er på rundt 8500 personer og deres enorme nettverk av korrupte politikere, ledere og lakeier er i størrelsesorden 70 millioner mennesker.

Norge er intet unntak. Norske politikere og myndigheter er full av hjelpsomme landsforrædere som produserer akkurat det kabalen ber de om å gjøre.

Uansett høyre eller venstre side, Biden eller Trump, USA eller Russland, Kina eller vesten, når man går dypt nok ned i alle lagene virker alle sider å være kontrollert opposisjon av den innerste delen av kabalen. Rivaliseringen mellom fraksjoner av kabalen er ekte, selv om “noen andre” kontrollerer dem fra de mørkeste kroker av kabalen og setter dem opp som kontrollert opposisjon.

På samme måte er Bill Gates, George Soros og alle adrenochrome-drikkende psykopatene bare fronter for et dyptgående folkemordsmaskineri. Alle ideene om å skade og drepe mennesker kommer ikke bare fra Gates, Soros, Schwab med mange flere, men disse navnene er lakeiene den indre ukjente kabalen benytter ut mot publikum når de ønsker å få ut informasjon for å manipulere offentligheten.

De virkelige bakmennene som kontrollerer og planlegger alt vil aldri offentliggjøre sin eksistens. For sin egen sikkerhet. Det er navn vi aldri har hørt om. Ikke alle av de er mennesker. Den totale mangelen på empati og mangel på respekt for følelser er en klar indikasjon på parasittering og kontroll fra ikke-lyriske raser.

Men White Hats er i ferd med å vinne krigen og kabalen har ingen penger igjen sier et hav av villedede YouTubere og falske lysarbeidere.

De falske lysarbeiderne

(Denne listen oppdateres fortløpende).

David Wilcock – Kunnskapsrik kabalagent

Davic Wilcock sier selv at han er en reinkarnasjon av Edgar Cayce, kjent som den sovende profet.

David Wilcock er meget dyktig i å prate. Han er flink på å tegne opp det store bildet og helheten. Det han sier er akkurat det vi frihetskjempere ønsker å høre. Det er lett å bli engasjert og revet med. Det er jo suverent å høre at det snart er over.

Han har derimot dessverre bommet utallige ganger på det han sier om kabalen, og det på uheldige måter. Eksempelvis ved å hardnakket si at Obama var en white hat, at “social distancing” var bra, at lockdowns var for å sikre folks sikkerhet under verdensomspennende arrestasjoner av kabalen som ifølge Wilcock skjedde under NATO-øvelsen Operation Defender Europe 2020

Jeg møtte han personlig over noen dager og vi fikk se en annen side av han som ikke er synlig via hans videoer. Dessverre var det en egosentrisk og ultraspirituell side. Han har holdt på i mange år og i artikler og videoer engasjerer han seerne da som nå.

Eksempelvis i en interessant presentert video sier han til slutt at hans mor sier at hun ikke ønsker å leve i en verden slik han skisserer og dermed er hun “part of the problem” som han sier.

Subtilt splitter han på den måten familiebildet og vi må velge side, vekk fra våre nærmeste. Splitt og hersk. Det minner meg om en viss Bush som en gang sa; “You are either with us or against us”.

Mehran Keshe – Dobbeltagent for avsporing av ekte fri energi

Her er Keshe avbildet med (den ikke-fungerende) plasmareaktoren som er lansert.
Her er Keshe avbildet med den ikke-fungerende Magrav plasmareaktoren.

Mehran Keshe var full av godord om verdensfred og å redde verden med sin frie energienhet Magrav som han villig delte ut arbeidstegningene på. Det viste seg dessverre å være bare tull. Han sa alt vi ønsket å høre om enhet og frihet for menneskeheten.

Det var derimot en deltaker som prøvde å spørre han ut om chemtrails under en av hans workshops som jeg fulgte. Det ble bare avfeid som tull og noe han ikke ville snakke om. Jeg burde fanget det opp som et rødt flagg den gangen.

Selv mange år senere så er det fremdeles en liten hærskare med mennesker som følger hans ord, for de klinger så godt, på tross av at han er med stor sannsynlighet ble satt ut i det alternative miljøet som en “decoy”, en avledningsmanøver, slik at vi ble penset inn på et blindspor og ikke skulle gå videre inn på ekte fri energiteknologi, men bare gi opp eller få bekreftelsen på at “det selvsagt bare var tull med fri energi”.

I tillegg til å ødelegge for seriøsiteten til mange lysarbeidere. Jeg fant hans ord troverdig og kjøpte inn tre enheter og testet de ut grundig til punkt og prikke. De gjorde absolutt ingenting med strømforbruket i huset. Ei heller brukte bilen mindre drivstoff.

Keshe er et klassisk eksempel på en betalt aktør som benytte masse flotte ord, blander inn spennende vitenskap og fremstår som en revolusjonerende vitenskapsmann for så å lure titusener til å gå på limpinnen.

Det burde for øvrig ringt en varselbjelle under lanseringen av Magrav-enheten når han ikke en gang hadde et demonstrasjonshus å vise til for å bevise fri energi i praksis. Man kan gå lett glipp av slike røde flagg når man er blendet av sin egen naive entusiasme.

Se på detaljene og de små ledetrådene og vær obs på røde flagg når du søker etter sannheten.

Donald Trump – Presidenten som ikke fikk gjort noe

Tidligere president Donald Trump sier masse av de helt riktige tingene. Han benytter ord som “deep state”, men avslører derimot aldri hvem dette er selv om han vet særdeles godt hvem som befinner seg i det mørke ormehullet. Mange Trump-tilhengere vil ha han som president igjen, men har de glemt at han allerede har vært president i 4 år?

Han fikk nemlig ikke gjort noe særlig for menneskeheten den gangen. Trump var president under Pizzagate som bare ble dysset ned etter kort tid av media. Som president kunne han rullet opp hele nettverket med pedofile inkludert Hillary Clinton som han tilsynelatende hater i sine taler.

Tydeligvis ikke nok til å avsløre det som virkelig betyr noe; å frigjøre utallige barn fra ubeskrivelig lidelse fra kabalen og ta dette netteverket ned. Det ville knekt kabalen og startet prosessen med å sette verdens menneskehet fri. Men nei.

Husker du Jeffrey Epstein? Han døde i en selvmordssikker fengselscelle. Mens Trump var president. Myndighetene konfiskerte klientlisten, men den holdes fremdeles skjult for allmenheten. Det er nesten slik at det er større sjanse for at vi får tilbakebetalt alle skatter og avgifter vi noensinne har betalt enn at vi skal oppleve å se navnene i denne klientlisten offentliggjort.

Trump kunne gjort den tilgjengelig og iverksatt en stor, offentlig etterforskning for å arrestere alle på Epsteins klientliste med verdensledere, superkjendiser og politikere som har vært på øya hans og utført overgrep, med eller uten tvang, på mindreårige tvangsprostituerte. Ingen arrestasjoner skjedde.

Derimot kan Trump vise til handlingsvilje når det trengs. Han vaksinerte sitt folk. I warpspeed. Han har faktisk vært riktig så ivrig på å få oss til å frivillig gjøre det. Via mesterlige gjentagende manipulasjonsteknikker. I tilfelle noen har glemt dette så har du her en liten kavalkade på disse fakta:

(Og nei, han gjorde ikke dette for å unngå en mye lengre lockdown slik såkalte White Hats bruker som en svært tynn løgn. Å ta vaksinen er langt verre og kabalens hovedformål med plandemien).

Her er noen utdrag over hvor stolt han var over å være først ute med vaksinene i god, gammeldags USA-stil. Fra hans tale 8. desember 2020 under Operation Warp Speed Vaccine Summit:

I’m honored to welcome doctors, scientists, industry executives, and state and local leaders to our historic Operation Warp Speed Vaccine Summit. It’s been some journey for all of us. It’s been an incredible success.

My administration provided a total of $14 billion to accelerate vaccine development and to manufacture all of the top candidates in advance — long in advance.

As a result of this unprecedented investment, we are exceedingly proud that both Pfizer and Moderna have announced that their vaccines are approximately 95 percent effective.

Two additional companies, AstraZeneca and Johnson & Johnson — as you know, the Johnson & Johnson is a one-dose, one-shot vaccine, so we’re going to see how that works. That would be very helpful if that all came out, and I think it probably will. Also, they’re showing tremendous — tremendous promise, all of them.

We’re — we’re very hopeful that the FDA will authorize the Pfizer vaccine within days. We got to get it moving. And Moderna vaccine almost immediately thereafter. Large numbers of tests and samples have been done, so hopefully that’ll go very quickly.

If authorized, tens of millions of vaccine doses will be available this month. And we’ll get it distributed very quickly. We have that all set. And hundreds of millions more will quickly follow.

Every American who wants the vaccine will be able to get the vaccine. And we think by spring we’re going to be in a position that nobody would have believed possible just a few months ago. (Applause.) Yeah. Amazing. Really amazing. They say it’s — they say it’s somewhat of a miracle, and I think that’s true.

The United States has also created the largest, most advanced, and most innovative testing program in the world by far. We’ve conducted over 200 million tests. Think of that: 200 million tests — more than all of the European Union combined. It’s not even close.

American companies were the first to produce a verifiably safe and effective vaccine. Together, we will defeat the virus, and we will soon end the pandemic, and we will save millions and millions of lives, both in our country and all over the world. And we’ve already started.

And we’re working with other nations. As you see actually by looking at your screen today, we’re working very closely with other nations also to get the vaccines out to other nations. And that’s very important. We work with the world. We’re working with the world. We have great companies, and we’re working with the world.

We are the most exceptional nation in the history of the world. Today, we’re on the verge of another American medical miracle. And that’s what people are saying. People that aren’t necessarily big fans of Donald Trump are saying, “Whether you like him or not, this is one of the greatest miracles in the history of modern-day medicine” or any other medicine — any other age of medicine.

Donald Trump, 8. desember 2020

Se også hans tale foran Det Hvite Hus og hør nøye etter hans velvalgte ord etter at han “fikk covid” og stolt uttaler at han fremskyndte de eksperimentelle “vaksinene”. Uansett så er det Kinas skyld, selvsagt:

QAnon – Kryptisk patriotisme uten resultater

QAnon sier også masse av de helt riktige tingene og hevdes å være de militære kontaktene til Trump. Altså ekte White Hats med slagkraftige spesialstyrker, men har mistenkelig mye publisitet i massemedia ala Wikileaks. De har aldri fått gjort noe som virkelig kan bevises eller tilsynelatende gir utslag i den virkelige verden.

Man ser ulike drypp i massemedia, men disse dryppene har vært der i flere tiår uten at det utgjør noe forskjell. Tvert imot ser det ut til at kabalen får arbeidsro ved hjelp av uttalelsene fra QAnon og White Hats.

QAnons slagord som benyttes ofte er “Trust the plan“. Stol på Trump og planen til White Hats. Dette passiviserer følgerne. David Wilcock benytter akkurat de samme ordene i noen av sine videoer.

Benjamin Fulford – White Dragons-bløffmakeren som sier det du vil høre

Benjamin Fulford har bommet enda mer opp gjennom årene i sine ukentlige rapporter som jeg har fulgt i 15 år. Han prater mye om de legendariske White Hats’ene og White Dragons-familen som ifølge han “kicker ass”. Han er med sikkerhet satt inn i sin rolle av kabalen. Han er en mester i å presentere hopium.

Som profesjonell journalist graver han mistenkelig overfladisk i mange tilfeller og legger for ofte ut informasjon som lett kan avfeies som feil eller som i etterhånd ikke viste seg å stemme. Bill Gates ble tatt ut for et par år siden ifølge Fulford, men uansett hvem som er arrestert eller tatt av dage så sier han i etterhånd at de vi ser nå er kloner, datagrafikk eller skuespillere med gummiansikt.

For all del, det er mulig. Det finnes langt mer crazy informasjon enn det som er sant, men det spiller jo ingen rolle om White Hats fjerner alle djeveldyrkende psykopater og alle deres korrupte lakeier om de bare dukker opp igjen på et eller annet vis og alt fortsetter som før.

Det fordrer jo også igjen at White Hats er genuine lysarbeidere og ikke kontrollert av kabalen. Logisk sett, om man setter sammen alle puslespillbitene, så er det dessverre mange tegn på at de bare er en gren av kabalen som benyttes ovenfor oss lyskrigere som en trojansk lokkeand.

Og vi lar oss lekende lett avledes og villedes.

Khazar
I 2016 så sa Fulford at karatemestere i Japan hadde mobilisert for å ta ned den djeveldyrkende Khazar-mafiaen. Veldig kult sagt. Kult å høre. Og der stoppet det.

Man må jo bare elske den særdeles krasse måten han omtaler kabalen og dens lakeier på med oppfordringer til militæret om å arrestere de “on sight” og hvor mange som allerede er tatt ut og at khazarmafiaen straks er blakke eller forhandler overgivelse. Hmm. Vent nå litt. Er det ikke et rødt flagg å si masse av akkurat slike ting som vi gjerne ønsker å høre?

Fulfords spesialitet er nettopp å omtale alle disse White Hats, Trump og hans militære kommando, White Dragons i Asia, MI6, CIA, P3 Freemasons og alle de andre grupperingene han snakker om og alt de gjør for å redde verden fra kabalen slik at vi bare kan sitte og vente på en annonsering en vakker dag om at menneskeheten er satt fri.

Hans løgner er utallige i hans ukentlige rapporter og kan lett avsløres ved å lese eldre rapporter. Som eksempelvis “Russiske styrker er nå på vei til Sveits for å arrestere siste rest av kabalen” eller at “Blackrock har nå begjært seg konkurs” som er klin umulig da de har aksjemajoritet i de fleste storbedrifter verden over. Allikevel greier Fulford å hevde slikt. Ukentlig. Dette er bare to av mange utsagn som ikke henger på greip overhode.

Vi er ikke i nærheten av Fulfords “nesten kapitulerte khazarmafia” når man blar gjennom dagens sedvanlige nyheter i massemedia. Heller tvert imot.

Elon Musk – En trojansk hest i demonklær

Elon Musk er et perfekt og reelt eksempel på en falsk white hat. Hans status som en av verdens rikeste personer ville ikke vært mulig om han ikke var en del av kabalen. Det er kabalen som bestemmer hvem som blir og forblir milliardærer på denne planeten. Oppkjøpet av Twitter, nå X, er et ledd i å få deg til å tro at fri tale er gjenopprettet og at han taler folkets sak.

Dessverre er han i realiteten en gigantisk trojansk hest. Og han lurer millioner av mennesker.

Han har i praksis et team som legger ut tweets i hans navn. Disse tweetene er hans tilsynelatende meninger. De er ikke underbygd med beviser. Det er kun enkel, overfladisk kritikk av globalistene eller tanker som gjerne matcher de våknes meninger slik at vi skal oppfatte han som “en av oss”. Vi har de såkalte Twitter Files, men hva har skjedd ut av det i praksis? Intet.

Har han avslørt 9/11 som en innsidejobb? Det er alltid det første spørsmålet du bør stille for å finne ut av om en person er en ekte lyskriger eller ei. Ikke et ord om slike temaer.

Derimot er Musk en forkjemper for den såkalte klimakrisen for å pushe Agenda 2030. I tillegg selger han sine elbiler som er alt annet enn bra for miljøet og planeten. Alle disse Teslaene er koblet til internett og dermed innenfor rekkevidden til AI og dens kontroll.

Elon Musks sanne ansikt ser du fra halloween i valget av hans kostyme. Spør deg selv; Ville du som starseed eller lyskriger ikledd deg en Beelzebub-drakt også omtalt som Ba’al som om du hadde et ønske om å være en demon?

Elon Musk med sin Belzebub demondrakt. Til høyre for han er hans mor. Merk deg bildene av henne på veggen og gjør deg opp din egen mening hva dette bildet utstråler.

AI / OpenAI / ChatGPT – Intelligent programmert løgn

Elon Musk var tidligere direktør i OpenAI, men er fremdeles styremedlem der. OpenAI leverer ChatGPT. Investorene som står bak tjenesten, som er programmert til å holde seg 100% til hva utviklerne/investorene har definert at den skal kunne si, er velkjente Microsoft, Google og Amazon. 3 kontrollerte giganter som vi vet sensurerer og manipulerer i henhold til kabalens agenda.

Musk står også bak Neuralink, et implanterbare hjerne-datamaskin-grensesnitt som passer som hånd i hanske med World Economic Forums visjoner om transhumanisme, et ønske om å gjøre oss om til cyborgs uten fri vilje.

Alt styrt via en overordnet og allerede eksisterende ekte ondsinnet AI som igjen styrer massenes politisk korrekte AI-utgaver som ChatGPT.

Ikke tro at AI chatbottene ikke lyver like mye som massemedia. Igjen et verktøy for kabalen å manipulere og kontrollere massene slik at folk vil stå i kø for frivillig å få operert inn Elon Musks Neuralink chips i hjernen. De annonserer for øyeblikket etter frivillige kandidater for kliniske tester. Føler du deg kallet?

Nah, kanskje ikke? Selv etter at det amerikanske landbruksdepartementet startet en føderal undersøkelse av selskapet i 2022 på grunn av at de hadde tatt livet av over 1500 dyr, så fikk Neuralink i mai 2023 godkjennelse fra USAs legemiddeltilsyn FDA til sine første kliniske tester på mennesker. Hjerneimplantatet markedsføres som en stor hjelp for mennesker. I praksis peker sporene tydelig i retning av noe langt verre enn å ta covid-vaksinen. Som sier sitt.

Vi fortsetter listen med mer eller mindre kjente villedede lysarbeidere. Flere av disse personene har mye bra å komme med også, men mange av kildene de benytter er dessverre kompromitterte.

Joe Rogan – Radioshowet uten det store bildet

Joe Rogan uttalte i et av sine show i år at han ikke tror noe tvilsomt er bak 9/11, altså at den offisielle historen er sann. Han tror også at covid-19 er et virus som bare tok av.

Han er interessant å høre på og han har en enorm lyttermasse, men han har generelt liten tro på en kabal som har en global destruktiv plan og drar verdens ledere i trådene. Joe Rogan kan være morsom å lytte til, men skummer dessverre bare fløten.

Simon Parkes og Connecting Consciousness – Tomme løfter og hopium

Det er en gjennomgående gjentagelse fra Simon Parkes om at Trump, White Hats og deres hemmelige militære operasjoner vil redde oss, men ifølge han selv kan han ikke si noe om sine militære kontakter da han er under Non-Disclosure Agreements (NDA). Selvsagt.

Nettsamfunnet hans kalt Connecting Consciousness består av mange flotte og dyktige mennesker. Dessverre blir de forsøkt villedet til å følge sin leder og hans ord. Parkes lokker med store summer for at medlemmer kan starte ulike prosjekter som eksempelvis medbed-sykehus. En medbed som ingen virkelig har verifisert at eksisterer eller er testet og utprøvd med resultatene som loves. Kun noen lavoppløselige bilder av tvilsom opprinnelse er presentert.

Parkes gjentar regelmessig at det tar tid å få pengene og ingen vet når de vil komme. Det er opp til hans hemmelige kontakter å avgjøre riktig tidspunkt, sier han. Dessverre bruker mange av medlemmene utallige timer på å utarbeide prosjektplaner til riktige så gode formål. De vil derimot aldri få startet opp og deres medlemsmasse blir dermed effektivt paralysert av kabalen. Faktiske positive prosjekter denne entusiastiske gjengen kunne implementert starter dermed aldri opp da Parkes ikke oppfordrer til innsats utenfor hans rammer.

Communitiet har rundt 50.000 medlemmer registrert, men kun rundt 100 personer er som regel online når man stikker innom der. Det Simon sier er en etablert sannhet som ikke kan bestrides. Moderatorer og medlemmer retter straks kritikk til deg om du bestrider Parkes meninger.

Red. oppdatert: Min konto i Connecting Consciousness er i etterhånd blitt sperret på grunn av denne vurderingen. Ironisk nok understreker det hele dette poenget. Alt annet enn overraskende. Man kan vel kanskje i dette tilfellet si at jeg ba om denne selvoppfyllende profetien.

Jeg finner mange røde flagg i hans regelmessige oppdateringer, men det kan selvsagt ikke diskuteres når samfunnet er bygd opp med han som ubestridt leder og stemme i en tydelig hierarkisk struktur hvor det er stor forskjell på han, hans moderatorer og medlemmene.

Om Simon Parkes vet at han er manipulert? Hvis han ikke er klar over det så er han i så fall svært naiv. Noen fôrer han med informasjon, men han kan umulig praktisere noen form for evaluering av autentisiteten på sine “hemmelige militære kontakter” eller sannhetsgehalten på informasjonen han mottar. Han har i alle fall ikke gitt nettsamfunnet noen som helst beviser på at de militære kontaktene er ekte. Dette slår deretter dessverre tilbake på den kritisk tenkende sansen til medlemmene. Jeg grov langt og lenge der inne, men det eneste som finnes der er løs informasjon fra Simon og communityledere om at NDA-papirene forhindret Simon fra å vise til håndfaste fakta.

Simon Parkes og hans nettverk er designet rundt hans oppdateringer som messer gjentagende om en blind tro på at White Hats har full kontroll over kabalen og at vi garantert har seieren i vår hule hånd. Vi trenger ikke å gjøre noe mens Trump og hans militære operasjoner ordner opp for oss. Et skoleeksempel på en godt gjennomført avledningsmanøver kontrollert og styrt av kabalen som spiser på medlemmenes loosh.

A.J. Roberts – Britisk eks-soldat uten ekte bevis

Flott person. Mener godt. Han har mye bra stoff som han presenterer. Dessverre er han blitt lurt ned i White Hats-hullet. Han er en manipulert del av det store sirkuset på YouTube.

Roberts har vært i militæret selv og sier han har innsidekontakter. Når man graver dypere ned i hans mange interessante videoer så finner man at han selv innrømmer at han ikke har noen håndfaste beviser på pågående militære White Hats-operasjoner.

Roberts og mange av disse YouTuberene intervjuer gjerne hverandre så dette er en gruppe som er utsatt for et hav av desinformasjon og kabalagenter. Resultatet er at det er en større gruppe med populære YouTubere som presenterer hopium til massene.

Og dermed blir mange våkne sjeler sittende og vente. Og vente. Og vente…

Derek Johnson – Countryartisten med crush på Trump

Derek Johnson er patriotisk til tusen, stor Trump-fan og prater nesten daglig på Twitter og Telegram om flytrafikk som han hevder beviser hvordan Trump flyr verden over og arresterer en haug med onde kabalmennesker. Men når man går han i sømmene så ser man at det kun er antagelser og ingen håndfaste beviser.

Han er i stor grad en del av det samme Youtube-sirkuset og er intervjuet av A.J. Roberts, Charlie Ward osv. Altså de fleste “våkne” Youtubere du har hørt om før.

For all del, det finnes enkeltpersoner og fraksjoner som mener vel og som jobber for menneskeheten. Større militære operasjoner til det beste for menneskeheten? Jeg har ikke funnet en eneste person som kan vise til harde fakta på dette. Har du?

Til syvende og sist er uansett såkalte White Hats-fraksjoner nøye overvåket, kontrollert og styres i den retningen som kabalen vil at de skal gå.

Elena Danaan – Kanaliserer den mørke siden

Elena Danaan kanaliserer fra mørke kilder uten at hun ser ut til å være klar over det. Hun hevder å ha kontakt med White Hats som av en eller annen årsak informerer henne om sine pågående operasjoner og hvordan kabalen garantert vil feile og allerede taper på de fleste fronter.

Dog kan hun ikke avsløre noen av planene selvsagt for å unngå å avsløre detaljer i de strategiske og taktiske operasjonene. Det jeg finner interessant er at de heller ikke avslører gamle operasjoner for flere år siden som kunne underbygget eksistensen av White Hats’ene. Ingen gjør det.

Fordi det ikke ser ut til at det finnes noen håndfaste gamle operasjoner å vise til som har gjort noe positivt for menneskeheten.

Michelle Fielding – Desinformasjon i klartekst

Michelle Fielding driver også med kanalisering og er med i en rekke Youtube-intervjuer. Hun snakker varmt om Elon Musk, i mine øyne en av nåtidens største trojanske hester med sin Twitter, nå X.

I dette intervjuet har fem Youtubere gått sammen om å snakke om hvordan de mener “lysarbeideren” Elon Musk jobber for oss.

Hun har også gjort seg selv til talsmann for QFS (Quantum Financing System) og NESARA/GESARA og forklarer forsinkelsene med at militæret strammer inn på grepet og bare tester ut det nye finanssystemet. Dog er QFS bare en PsyOp og i praksis en effektiv måte kabalen får rullet ut CBDC på uten særlige med protester. Takket være blant annet Michelle Fielding.

I et Youtube-intervju med Nicholas Veniamin hevder hun at White Hats Maintain Full Control og at Rhianna er en White Hat.

Nedenfor ser vi Rihanna viser sin troskap til Illuminati-grenen av kabalen helt på slutten av sin fremføring under årets SuperBowl, et show som er kjent for sine sataniske fremføringer slik kabalen elsker å gjøre det. Rett i ansiktet til folket.

Selv etter dette snakker Fielding varmt om henne og fremdeles deler mange av oss våkne sjeler videoer av henne helt ukritisk. Fordi hun benytter de ordene vi ønsker å høre. Klassisk psykologisk operasjon i praksis.

Dr. Michael Salla – Exopolitikk med sannhet og løgn

Dr. Michael Salla har sin Exopolitics-kanal. Han er selvsagt utsatt for desinfoagenter som han dessverre svelger unna, men jeg føler han mener godt. Jeg sier “dessverre” fordi han har mye interessant å komme med.

En del av stoffet hans er autentisk. Dog må man være selektiv og varsom med informasjonen han legger ut. Bruk din kløkt når du ser på hans innslag. Løgnene er alltid blandet med sannhet og omvendt.

Han har for øvrig hatt flere intervjuer med blant annet Elena Danaan, men som allerede nevnt så er ikke hun en troverdig kilde selv om hun virker overbevisende i seg selv.

Charlie Ward – Gull og grønne skoger i fantasiland

Charlie Ward gjør det han kan for å selge gull. Han har mye negativ omtale i kommentarfelter i forskjellige videoer. Han snakker hyppig om NESARA og GESARA. Altså alt gullet i Asia og de millionene som skal deles ut til verdens befolkning. En vakker dag.

Enhver person som snakker om dette er dessverre villedet inn i en ønskedrøm eller er en bedragersk kabalagent som utgir seg i fåreklær.

Simon Parkes pleide å samarbeide med Charlie Ward og hadde konferanser rundt om i England med han, men det ble avlyst. Simon pratet nylig om Charlie i en månedlig oppdatering, men av “tekniske årsaker” ifølge communitymoderator så ble videoen fjernet og lagt ut på nytt. Uten sekvensen med Charlie Ward. En åpenbar løgn basert på uheldige uttalelser av Parkes. Jeg fikk dessverre ikke hørt det originale opptaket.

Som du kan se så går det en tråd mellom alle disse Youtuberene og veldig mange av de er ikke nevnt her. Og alle mener hardnakket at White Hats har full kontroll. Mange hevder de har konkrete beviser. Når jeg ser disse videoene og går gjennom de nøye så er det allikevel ingen som faktisk har disse harde bevisene dessverre.

Cobra – Den anonyme dobbeltagenten

Cobra er en person som driver nettstedet The 2012 Portal. Både i gamle og nye artikler han legger ut så er tråden at vi er ivaretatt via dype, hemmelige operasjoner som ordner opp for oss. Dog når seieren er i havn så er det stadig noe nytt som må bekjempes med subtil bruk av ord. Altså en evig dans uten reelle resultater.

Her er noe av det han hevder på sin portal:

  • At all chemtrails nesten har stoppet og det meste du ser er bare contrails.
  • Alle de underjordiske basene er ryddet ut.
  • Det finnes ingen negative utenomjordiske vesener rundt oss lengre. Kun noen få reptiler er igjen på denne planeten.
  • At Planet X er hjemmet til noe av “motstandsbevegelsen”.
  • At månen er en naturlig satellitt og avgir positiv gudinneenergi.

Cobra snakker også om “The Event” som skal redde oss alle til syvende og sist fra mørkets krefter. Ikke bare Cobra snakker om The Event, men dette er kun en beroligende og passiviserende psyop. Han har sagt det i mange år, og fortsetter med tynne begrunnelser om hvorfor det stadig blir utsatt.

Jeg har fulgt han i 11 år, og han viser mange tegn på å være en dobbeltagent som lusker rundt i skyggene og som egentlig ikke står frem i lyset i sin sannhet. Det betyr at han er redd for noe. Så han selv gir etter for frykt av en eller annen form. Hvorfor skjule stemmen sin, ansiktet osv.

Kabalagenter avslører seg lett ved at man ser på gamle oppdateringer. Stol uansett på instinktene og dømmekraften din. Intuisjonen din er der. Bruk den.

Creative Society – Doomsday eller unity?

Doom and gloom på turbo. Med sluttdato. En matematisk modell utformet av forskere verden over forutser globale kataklysmer den 14. oktober 2036 men allerede i 2028 skal leveforholdene være nærmest ulevelig. Men de sier det finnes en løsning. Unity.

Det er noe uklart hva de legger i det da jeg ikke ser noen håndfaste løsninger foreslått av de, men den kollektive bevisstheten er jo det som styrer vår eksistens.

Akkurat de er jeg faktisk usikker på da en del av det de presenterer er godt begrunnet samt forskerne bak viser seg å være kompetente, reelle personer. Jeg heller dog mot en skjult agenda på tross av at jeg innehar informasjon om et lignende planetarisk reset-scenario med ikke så alt for ulike årstall.

Det står på deres nettside at de er velsignet av paven. Det er jo et stort “Hmm…”.

Gjør opp din egen mening.

Dante Santori – Ikke helt autentisk

Dante Santori hevder å ha forbindelser til de galaktiske, hovedsakelig Karistus. Til og med Taygetans/Swaruu fra Peiadene, som jeg anser som en sannferdig kilde til galaktisk informasjon, bekreftet YouTube-kanalen hans som en informasjonskilde for noen år siden.

Jeg har gjort inngående undersøkelser om Dante og kan avsløre at den aktuelle videoen han la ut på sin YouTube-kanal for en del år siden ikke er så autentisk som det kan se ut til.

Dante er definitivt en luring og er vanskelig å tyde. Han bruker taktikker og metoder som jeg noen ganger finner tvilsomme som ekstrem skremselspropaganda for interne forrædere. Jeg vet egentlig ikke helt hvor jeg kan plassere ham. Han jobber for noe større og kan være inspirerende på sin helt spesielle måte, men han har også en mørk side som lekker ut mellom linjene. Dog noen ganger serveres hans brutalitet i direkte tale.

Han må ha noen autentiske kilder og forbindelser i sitt hemmelige arbeid. Dog i videoen i denne artikkelen, Vlash/Maitre vs Karistus, som ble funnet på en minnepinne på en parkeringsplass i Tyskland for 14 år siden, forfalsket han hele eller deler av materialet.

Pennen kan kobles til Dante Santori da han la ut utdrag av disse videoene noen måneder før minnepennen ble funnet av en tysker som virker genuin.

Videoen viser galaktiske entiteter som flyr over Notre Dame. I videoen ser man at katedralen er under oppussing og dermed kan man tidfeste hendelsen relativt presist.

Analyse av innholdet på USB-pennen

Jeg greide å få tak i en komplett kopi av innholdet på minnepennen etter en del gravearbeid. Dermed kunne jeg analysere innholdet nøye. Under mappen FarEarthOutput_MEI13442 ligger en fil. I denne filen står det følgende:

NASA private SECCHI/SOHO imagery, 1956-2001

Så hva er SECCHI og SOHO? Hentet fra nettet: SECCHI is a suite of 5 scientific telescopes that observe the solar corona and inner heliosphere from the surface of the Sun to the orbit of Earth. SOHO, the Solar and Heliospheric Observatory, is a project of international cooperation between ESA and NASA to study the Sun, from its deep core to the outer.

I mappen her finner jeg følgende autogenerert mappe:

Dante\Project Coelacanth 8867\FarEarthOutput{6CDA4628-0ED6-49F9-9356-B8D9D930239F}\AAM\AdobeGCClient

Mappen er relatert til Adobe GCClient-programvaren som er lisensmotoren for Adobe, typisk en del av Adobes produktserier av Photoshop, After Effects, Creative Cloud etc. Altså profesjonell videoredigeringsprogramvare som jeg mener ikke ville vært en del av en minnepenn som inneholder informasjon i filstrukturen som: “NASA private SECCHI/SOHO imagery, 1956-2001”. Altså materiale lekket fra NASA slik Dante hevder.

Jeg har selv produsert og redigert kortfilmer med Adobe Premiere, After Effects osv. og man kan fint lage den overnevnte videoen med denne softwaren.

Her er et stillbilde fra et av de 42 videoklippene på USB-pennen som jeg har studert. Som vi kan se i den originale videoen, flyr skipet i bakgrunnen til Notre Dame, men plasmakulens røde bluss er foran katedralen. I virkeligheten ville ikke det vært mulig:

Nedenfor er originalbildet fra iStockPhoto.com som er identisk med bildet brukt i videoen, dog sistnevnte med bevegelse (for å fake et håndholdt kamera) og perspektivet klemt noe sammen horisontalt. Men definitivt uten noe som helst tvil selve bildet som ble brukt i videoen med nøyaktig samme synspunkt, samme trær, matchende farger, identiske stillaser, utstyr på stillaset osv:

Dette ødelegger selvsagt kredibiliteten til Dante Santori. Ved at han avslører selv.

Dante la nylig ut en video av en slags firkantet UFO fra slagmarken i Ukraina. Denne videoen kan ha vært forfalsket på samme måte som for 14 år siden. Og det er selve problemet når man først avslører bruk av falske, redigerte klipp. Man vil dermed stille spørsmål ved autentisiteten til alle nye videoer han legger ut på grunn av spor etter bruk av profesjonell videoredigeringsprogramvare.

En god kilde jeg har pratet med hevder Dante Santori og The Cause er en dekkoperasjon for en kommunistisk revolusjon med koblinger til IRA og Xi’s New World Order (NWO). Venstredreid anarkisme og Maoisme i midlertidige spirituelle klær.

Min konklusjon basert på all informasjon jeg har om Dante Santori er at han arbeider for “noen”. Vlash og Maitre eksisterer i aller høyeste grad som en del av den øvre delen av kabalen med sine hovedbaser på Antarktis. Karistus er ifølge Taygetans noble, galaktiske lyskrigere hvor Dante sies å være en jordisk kontaktperson. Derimot benytter Dante dessverre sporadisk løgner i sin informasjon for å oppnå en eller annen hensikt. Vi kan derfor ikke stole fullt ut på han eller hans materiale.

Dave Schmidt – Svindleren som fikk halve kongeriket

En NESARA/GESARA-svindler som har lurt over 300 personer i Norge og tusenvis ellers i verden til å tro at en Dragon Family i Asia vil dele ut 70 millioner kroner til hver av de. Uten krav til hva pengene blir benyttet til. Man må bare sende over noen tusen kroner til han for at ditt navn skal bli registrert som mottager av disse millionene.

Det er bare det at Dave sine kontakter kan aldri avsløres ifølge han selv og det blir stadig forsinkelser på utbetalingene, men at det er utenfor hans kontroll. Utbetalingene har han lovet skulle komme siden 2014. Pengene vil selvsagt aldri komme.

Jeg gjorde en grundig undersøkelse av Dave Schmidt og blant de mange bevisene på hans historie med svindler er at han benytter bilder av store gullhvelv for å bevise at han har vært i Hong Kong og sett de enorme mengdene med gullbarrer personlig i undergrunnshvelvene.

Problemet er bare at når jeg kjørte et bildesøk så fikk jeg opp de samme bildene fra HSBC sitt gullhvelv i London fra en reportasje i 2007, et annet bilde var hentet fra Daily Graphic som er en avis i Ghana hvor bildet var tatt fra nettsiden til en gruvebedrift i Afrika, et tredje bilde var fra forretningssiden til et Kanadisk gruvefirma. Dette beviser selvsagt at alt er bare en røverhistore.

Dette er noe av det jeg fant ut om Dave Schmidt:

I 2011 så ble han tatt i å ta $40.000 fra kampanjekassen til personlig bruk. Ut fra hva han selv sier så var det en gråsone. Han betalte en bot på $10.000.

I 2011 så sender staten Washington ut advarsel om å være obs på scamming med Irakiske Dinarer.

I 2013 sier Dave at man kan bli millionær på Dinarer (og Vietamese Dong):

I 2014 har Dave startet konseptet/bløffen med the Red Dragon i Hong Kong.

I fra 2015 finner man en analyse av Dave fra en som kaller seg Chaplain Tim.

I 2016 sier Dave at; pengene er nære selv om det har vært mange forsinkelser, men detaljene for dette kan han ikke snakke om. NDA må signeres som er lurt for hans del: “We have never been to the point where multiple paymasters have said the money is in their bank accounts. They are just not able to release it yet, but the news reports that is very close and a day to day issue.”

I september 2018 blir Dave med Robert Dunlap og hans kjæreste Nicole Bowdler på å markedsføre kryptovalutaen Meta 1 Coin (startet april 2018), her avbildet med Robert.

I mars 2020 sender US Securities and Exchange Commision (SEC) ut en “SEC Emergency Action Stops Digital Asset Scam“. Dave mener dette er falske anklager.

Detaljerte beviser på svindelen kan leses i dette dokumentet fra 16. mars 2020. Det listes opp svært mange detaljer. Jeg kan ikke se noen beviser på at dette er falske anklager. Ut fra alle detaljene så virker det korrekt samt at investorene er blitt lurt.

I april 2020 utstedes en arrestordre på Dave og Dunlap. Bowdler slipper unna med en mindre rolle i å bruke sitt klarsyn til å gi investeringsråd:

I august 2020 sier SEC at de vil forsøke gjenoppreisning for investorene som har tapt pengene.

Fra 2018 til september 2022 har Dunalp, Bowdler og Dave Schmidt via Meta 1 Coin samlet inn $15,2 millioner fra 800 investorer.

I dag drives Meta 1 Coin fremdeles av Dunlap. Dave er ikke lengre med i teamet ser det ut til. Facebook-siden har innlegg som ikke kan kommenteres.

Ingen kommentarer på noen Tweets utenom Meta 1 Coin selv.

Det er et tydelig mønster hele veien som gjentar seg siden 2011 som er vanskelig å bortforklare på en god måte. I reelle tilfeller hvor deep state ønsker noen fjernet så forsvinner de. Man kan si man er beskyttet, men det er lett å si.

Helt til slutt, jeg fant en lang artikkel om the Ambassador og The Dragon Family. Dave er nevnt i en del påstander som er vanskelig å verifisere, men noen har brukt mye tid på artikkelen. Det står blant annet:

“We provide this information to protect our own people from such destructive con artists and to stand up for the true Asian Dragon Family depositors. It is bad enough that the Cabal is trying to kill us all, but these two-bit scammers make it all the worst with their trying to take advantage of our grim situation, playing on the hopes of the innocent and attempting to fleece them of every last dollar that can be had. By exposing the Pied Piper Ambassador, he lead us also to expose his Red Dragon hordes, associations and all their western alphabet agencies involved in this scam.  All eyes are on these scam artists – they must be exposed and stopped!”

Den som graver den finner.

Passiviserte lyskrigere ført bak lyset

Dermed blir mange lysarbeidere sittende på gjerdet og vente på at “Noen” skal ordne opp. Vi jubler i år etter år over alle etterretningsrapporter og avsløringer som gang på gang sier det samme om at kabalen nå snart er nedkjempet.

Og så ser man ut vinduet og ser at det i praksis er business as usual.

Dette er en av de mest geniale måten å passivisere alle selvtenkende lyskrigere verden over på. Og ironisk nok føre oss bak lyset.

Men ikke nok med det. Støtter man falske lysarbeidere så går denne energien til å bygge opp under fremtidens mørke prognoser og til syvende og sist forårsake en selvoppfyllende spådom med 2030-scenarioet som endelig resultat.

Ta nødvendige grep og valider grundig de kildene du baserer din tro og viten på. Mange av de i listen ovenfor har også jeg tatt for god fisk. Jeg har vært der selv. Inntil jeg så gjennom illusjonene. Jeg betalte for Fulfords ukentlige oppdateringer fordi det var disse gode “østfrontnyhetene” jeg ville høre. Og fikk servert fiktiv etteretning. Jeg dro til Hawaii for å møte David Wilcock personlig. Og møtte et ego. Jeg tok et ukeskurs med A.J. Roberts. Og møtte en hardnakket White Hats-troende.

Heldigvis kan man sanke visdom hver dag og utvikle seg selv som person. Ha en dynamisk oppfatning av virkeligheten fremfor å la den være skrevet i stein. Det er menneskelig å ta feil. Visdom har først sin verdi når den deles. Derav denne artikkelen.

Verdensrekord i løgn og bedrag

Kabalen har spilt dette spillet siden tidenes morgen og innehar utallige verdensrekorder i manipulasjon og bedrageri. Jeg har gravd i kaninhullet kun siden 2008 og siden den gang har svært mye skjedd, men i negativ retning. 3/4 av verdens befolkning er visstnok frivillig injisert.

Jeg har derimot et håp på at det går bra bare så det er sagt. Etter en periode i Guatemala på innsiden av Mayaenes verden og øverste råd fikk jeg innsikt i deres visdom langt ut over artikler og bøker. Det er mange klare indikasjoner på at Mayakalenderen er en blåkopi av den overordnede kosmiske planen. Den viser oss at vi går inn i en positiv tidsalder hvor de gamle kreftene med makt over andre vil dø ut og bli erstattet av enhet.

Den store endringsperioden går fra 2012 til 2032 ifølge Mayaene selv. Kabalen har siktet seg inn på 2030. De må jobbe knallhardt for å overvinne de kosmiske kreftene. Det skal være umulig om vi skal tro informasjonen Mayaene mottok fra stjernefolkene.

Lysets kraft vil forhåpentligvis seire, men jeg lurer ofte på hvor mange vi er igjen inntil vi er fremme. Vi har nemlig den store splitten som overraskende skjedde i 2011 hvor den kollektive bevisstheten valgte å la menneskeheten splittes i to retninger.

Foto av forfatter: Mayatempel i Copan, Guatemala

VÅR SLAGKRAFT: Hva kan vi gjøre?

Som er sagt mange ganger, vi må slå oss sammen og skape en reell motstand der vi gjør opprør i store masser og ikke overholder myndighetenes direktiver.

Masseopprør er nøkkelen. Ellers vil vi dø om ikke noe mirakuløst skjer.

Det er ikke et spørsmål om å “slå” kabalen i seg selv, men om å fokusere på å være ekte og i samsvar med deg selv. Alt du trenger å gjøre er å følge interessene til sjelen din, ikke interessene til Matrix-kollektivet som er kontrollert og manipulert av kabalen.

Du må følge det du mener er rett og det du oppfatter som virkeligheten. Ty til enhver metode du ser mulig bortsett fra å gjøre ingenting og folde hendene og adlyde.

Snu ryggen til myndigheter, gå sammen og skap egne communities med sunne verdier, ren mat, tilgang på rent vann, ta vare på hverandre og la kreativiteten skape et lite paradis til trivsel for stammen din og inspirasjon for andre.

Ta høyde for mulige turbulente tider. Sammen med andre. Tiden som ensom ulv er over. Veien videre gjennom årene fremover er via samarbeid og samle styrkene for stor slagkraft og komplettert kompetanse. Finn din stamme og la gleden blomstre.

Oppretthold den positive tidslinjen. Det er det du er her for. Selv om det ser ut til at verden kollapser rundt deg. Selv om du er innelåst i et fangehull. Din indre verden er det som gjelder.

Do not obey!
Do not comply!
Find your tribe.

Gå for seier ærede starseeds og lyskrigere!

Kabalen høster frykt (loosh) og lave energier fra mennesker i overlevelsesmodus. Falske lysarbeidere vi fortsetter å tilbe er deres verktøy. Ikke gi de den energien. Fokuser. Behold roen. Stå fjellstøtt. Det mentale fokuset er nok. Dog husk at handlinger er nødvendig.

Det er på tide for deg å være den du er; lysets kriger! Vi trenger ingen andre enn oss selv. Det er ingen grunn til å vente på at Noen Andre skal ordne opp for oss. Gå sammen med likesinnede og skap den nye verden selv.

Start nå.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

5 7 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

54 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
9 dager siden

Hi Folks! Max Igan med ny video. Han er hard med jødene. Jeg forstår ikke helt hvordan man tør å beskylde noen utifra at de bare er jøder. Jeg skriver på noe som skiller jødene ut fra hverandre. Håper det skal hjelpe litt. Alle vet om Khazarer som konverterte til jødedom. Så har vi Frankismen og dens inverterte jødedom der all moral ble forkastet. Rett og slett satanisme.
Det som skjedde og innledet sionismen var at den franske jødiske offiseren Dreyfus ble kanskje feilaktig beskyldt for å gi sensitiv info til tyskerne. Det ble skapt fokus på antisemittisme. Da Dreyfus ble fengslet var Theodore Herzl til stede og da begynte han sitt arbeide for en Judenstaat. Skrev bok og innkalte jøder til sionist-konferanse i Basel, Sveits.

I 1814 ble jødene nektet adgang til Norge. Før dette var Sefardiske jøder velkomne, men ikke de fra øst. Den egentlige grunnen til disse jødene ikke fikk tilgang i mange land var at de laget stat innad i staten. Så Herzl erklærte at jødene var ett folk. Khazarer og alt av galskap og satan og invertert og opp/ned jødedom ble til ett folk. Khazarene som hadde blitt en del av Russland ble som andre jøder. Ashkenazijøder stammer fra forfulgte sefardiske jøder, ikke Khazarer. Ashkenazi var velkomne i Polen-Litauen. Det var antagelig Khazar-russiske jøder som var de som ønsket å skape stat i annen stat. De er jo ikke det samme folket som jødene og ofrer gjerne jøder som de kan gjemme seg vak. I Palestina har de fått gjøre hva de kan best, nemlig å bygge en stat i en annen. Men det er jo alltid elitefamiliene da, men så har vi de som driver bevisst faenskap gjennom Frankismen da.

Jeg håper på et samarbeid med Sven-Inge om en artikkel, slik at man får skilt fra hverandre illusjonen om at jøder verden over er ett folk, og at man slipper at djevelskap kan få gjemme seg bak jødedom og jøder. Det er bevist at Palestinere har samme gener som vestlige jøder og jøder i Levanten og landene rundt. Det var jøder overalt, men de ble tvunget til å konvertere både til kristendom og islam. Palestinere er jøder slik sett. Khazarer som hater disse jødene er etterkommere etter Khazarer som ikke har noen rett til landet.

Max Igan har alltid interessante videoer. Han er oppglødd etter å ha hørt Tucker Carlson, Joe Rogan og Candace Owens. I USA er det ikke alternativ til politikken. Disse folkene drar folk inn i politikken, og politikere vil aldri være løsningen. Skap et alternativ til Trump/Biden og disse vil forsvinne. Stempel sies at Jeg har litt tro på Candace Owens. Hun turde å spørre Trump om vaksinene og viste til at dødeligheten hadde vokst etter Trumps vaksiner. Jeg så det intervjuet da det kom ut og syntes Trump avbrøt for mye, men han sa mye av det rette og fornuftige, men vaksinene ville han ikke si noe negativt om. Massemorder! Helvetes demoner.
Bra av Owens her:

Anbefaler Max Igan, men det blir mye påstander og lite dokumenterte historier.
Kirkeklokker driver ikke bort demoner. Nazistene smeltet dem om og brukte metallet. Jeg ønsker også en artikkel om kirken, demoner og 666.
Her er Max Igan.
https://www.bitchute.com/channel/tj99AwcN3zlH/

eee
eee
Anonym
12 dager siden

IGJEN, var hos lege fikk sykemelding pga hjerteflimmer og utmattelse etter episoden med sykehusinnleggelse. Tror dere leger klarer å skrive rett diagnose i sykemeldingen?
“Leddplager/IKA”

Noen som vil være med på å saksøke NAV og ST Olav?
Jeg kan vel ikke være den enset i norge som har blitt ustatt for overgrep av disse instansene.

Er det staten man bøs saksøke istedenfor? De har jo ansvaret for NAV of St Olavs?

Hvordan saksøke noen i utlandet?

Jeg burde vel saksøke Australia for å ikke utbetale reward for cleo smith saken også?

Jeg opplever at det er absolutt ingen hjelp å få noe noen hold.

Er jeg den eneste som synes det er alvorlig at en saksbehandler ringer en fastlege og gir seg ut for å være behandler og forsøker å tvangsinnlegge noen fordi de er blitt kristen?

Er jeg den eneste som synes det er alvorlig at en lege truer en passient til å holde kjeft om noe ellers slipper de ikke fra inst.?

Er jeg den eneste som synes det er alvorlig at helspersonell forfalsker diagnoser og setter falske diagnoser slik at noen som er utsatt for noe kriminelt ikke skal bli tatt alvorlig?

Er jeg den eneste som synes det er alvorlig at pasienter blir brukt som forsøkskaniner uten samtykke og viten?

Er jeg den enset som synes at det er drittdårlig gjort å utlove en dusør og ikke betale den ut?

ps

Er jeg den enste som synes det er alvorlig at informasjon/dokumenter blir holdt tilbake når man har krevd den utlevert? Eksempelvis, jeg har lagt inn krav hos Aleris om innhynslogg, men de sa at jeg måtte vente flere md, siden de ville gjøre sin egen etterforsking først. Men har jeg fått den? NEI.

Prøvde den lokale politistasjonen, de ville ikke ta imot noen anmeldelse den dagen, det måtte avtales tid til det. Jeg ble tydeligvis ikke tatt alvorlig, det betjenten spurte om var om jeg gikk på medisin.

Jeg synes det er hårreisende at det ikke finnes en eneste person som tar meg alvorlig på et eneste punkt.

eee
eee
Anonym
12 dager siden

Ingen som vil hjelpe meg å saksøke djevlene bak hypnose cd?

Hvordan i svarte skal man finne rett advokat?
Og hvordan finne en lege som ikke forfalsker diagnose, journal, og setter feil diagnose?

Da jeg søkte pasientskadeerstatning, blir jeg bare avfeid, noe som er ok, men å ikke oppfordre et menneske til å anmelde kriminelle forhold og lignende synes jeg er hårreisende.

Kan noen hjelpe meg å finne min eldgamle fastlege? Noen som har forslag? Jeg ha ringt alle register og diverse, men ingen vil gi opplysninger, de vil ikke engang si om hun lever eller ikke. Jeg vil bruke henne som vitne i min sak.

ken
ken
Anonym
12 dager siden

I N N E R T I E R ! Julian Assange 666 Psyop? And The Secret Covenant That Controls This Matrixhttps://www.bitchute.com/video/j6MUInqTuZE4

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  ken
12 dager siden

Psyop eller ikke, Assange blir brukt til å statuere eksempel. Man gir en veldig streng straff for et lite brudd. Og det er også psykopati i system. Forferdelig kriminalitet med handlinger så grufulle ingen har sett maken til blir bagatellisert ved å henge ut Assange som gjorde hva enhver god borger plikter å gjøre. Istedenfor får psykopaten vridd dette til at det er den gode og vanlige mann som er djevelen. Men djevelen her var alltid USA og deres allierte. Alle vet at slike henrettelser skjer. Vi ser dem i Palestina og over hele verden i dekning av å være krig mot terror. Takket være 9/11. En palestiner som går i fredfull demonstrasjon for fred risikerer 10 år i fengsel mens mord og slakt av barn blir feiret.
Assange gjorde ingenting og psykopatene har fått der til å bli det kriminelle og snakkisene mens de fortsetter bombing for fred. Fredspris til glupske mordere og sinnsyke psykopater, eller er de demonbesatt? Samme faen!

Assange ble brukt til å kvele dissidenter. For at ingen skal ha mot til å snakke ut og påpeke myndighetenes krigsforbrytelser. Det samme er tilfellet når det gjelder Jan 6th. Uskyldige blir torturet og holdt innesperret i forferdelige forhold. Dette lekkes ut for at det skal statueres nye eksempler. Men Jan 6.-heltene gikk fredelig inn som de hadde all rett til. Det er kanskje feil, men de hadde forstått det slik at disse bygningene var folkets, og at det var deres plikt å holde myndighetene i ørene og minne på hvem som egentlig bestemmer.

Remember, remember the 5th of November. Er det for å minne de såkalte elite-familiene om at de sitter utrygt? Jeg så litt på bakgrunnen for filmen V for Vendetta. Jeg visste ikke at det car en tradisjon i England på 5. november at folk feirer Guy Fawkes. «Penny for the Guy». At det er inspeksjon i kjelleren under Det britiske overhuset hver gang på grunn av eksplosivene som ble funnet der sammen med Fawkes.

Lord i bibelsk sammenheng er et annet navn for å beskrive Gud. House of Lords i England. Er det egentlig greit å kalle seg selv lord?
Det er drøyt og tullete, etter min mening. Filmen V for Vendetta var bra på en måte. Guy Fawkes var elegant og blandet seg godt inn. Jeg synes ikke slutten var elegant. Jeg liker ikke krutt og bomber. Hemmeligheter og sannheten kan komme som bomber. Assange hadde slikt “sprengstoff”. Så hvorfor eksplosiver i House of Lords? Man hadde ikke fått bort eliten med det. Assange var en mye bedre versjon. Og Guy Fawkes har inspirert millioner av folk på Internett som Anons og digitale soldater til å grave i møkka under House of Lords – elite-familiene, satanisme, pedofili, krigsforbrytelser. Voldtekt og konspirasjoner av alle slag. De som tror de er guder inkarnert på jorden må aldri glemme Anons, leaks og Assange. Å statuere eksempler som prevensjon mot at sannheten skal komme ut fungerer ikke og WEF, FN, NATO, WHO og alt av globalistenes organisasjoner vil falle. Glem krutt og plott. Kjærligheten og sannheten seiret alltid til slutt. Ingen bekymring!

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  ken
12 dager siden

The Secret Covenant inneholder mye fra virkeligheten, men er skrevet på en rar måte. Hvorfor ville noen som hadde en hemmelighet som aldri måtte komme ut skrive hemmeligheten i et slikt dokument og attpåtil påpeke at det aldri måtte komme ut? Så det er skrevet på en slik måte at målgruppen er lesere av noe som de ikke skulle ha hatt tilgang til. For å avsløre en hemmelighet for offentligheten istedenfor å holde noe hemmelig. Hva om dette handlet om et drap? Ville man skrive at folk aldri måtte få høre sannheten – og attpåtil fortelle hemmeligheten – at de var mordere? Nei, de vet sannheten og trenger ikke minne på hverandre hva som er hemmeligheten, at de er mordere. Aldri i verden om de ville skrevet det slik, selv om alt stemmer da:-)

Det er veldig vanlig at folk slipper ut ting for å få likes og mange visninger i sosiale medier. De tjener penger på det. Og det er kanskje slik at mange amerikanere i USA liker å få oppmerksomhet. Hva de får 15 minutes of fame på er ikke så viktig. Sannhet, løgn, doping, trening, juks eller hardt arbeid. Oppmerksomhet er oppmerksomhet, liksom. Må være at amerikanere føler seg så små og ubetydelig at de kjenner en følelse av storhet. Kan det være det? At deres myndigheter har fordummet og hjernevasket folket i evigheter?

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
14 dager siden

Jeg gledet meg litt til en video av Charlie Robinson der han intervjuer Chris Horlacher om Atlantis. Det kommer frem at Horlacher er en frimurer. Da er ikke noe av dette interessant lenger. Jeg skriver på noe som kanskje blir til en artikkel her på Nyhetsspeilet. Jeg skal forsøke gi et bredt perspektiv på der jeg prøver å si her. Vær skeptisk til alt frimurere kommer med. De sverger ed og gir løfter til en organisasjon som opererer i det okkulte og tror de har kunnskap om det esoteriske. Bare det å gå inn i slike brorskap bør si nok til å være skeptisk. De blir foret med ting som ikke er fra sannheten og de er også på et for lavt nivå bevissthetsnivå til å forstå det de holder på med. Da mener jeg utifra at de sverger ed for å få tilgang og utvikling i noe de ikke hver hva er. Man skal aldri sverge ed for å få tilgang på hemmeligheter. Så plutselig har han lov til å dele kunnskap til oss utenfor? Uansett hvilket nivå. De er ikke til å stole på. De såkalte hemmelighetene de fr del i er selvfølgelig bare det toppen vil at de skal tro er sant. Spre løgner og faens agenda. Helvetes organisasjon. Vær åpen, spre kunnskap og visdom og aldri sverg ed til noe eller noen.
Hvis du ønsker åndelighet og den sanne Gud så styrer du unna slikt svineri, det er mitt råd om frimureri og hemmelige brorskap.
https://rumble.com/v539ex7-449-go-back-to-atlantis-chris-horlacher.html

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
25 dager siden

Det var ikke helt uventet at Alex Jones og Infowars fortsetter. De har tydeligvis fortsatt verdi for CIA. Det de gjør er at de sveiper igjennom alt fra internett og nyheter for å være de første til å fronte saken. Deretter vil det bli lagt bort. De er garantert innom Nyhetsspeilet også.

Det er veldig viktig å styre unna Infowars og sider som det. Det bestemmer narrativet i folks liv for mye. CIA vet alt om kollektiv bevissthet. Dette Bir til et matrix for oss. Et uriktig bilde av virkeligheten. Med så mange dopamin-jaktende, kan klovner som Alex Jones gjøre en stor skade på vår persepsjon av virkeligheten. Man må ha positive tanker og snu det vonde til noe godt. Vi avslører det mørket som har hengt over oss og vi går inn i en æra av fred og ro. Vi må aldri miste det av syne. Selv om det er noen humper her og der. Vi har vært for opptatt av penger og ære. Alt det er bare tull. Så vi har godt av å gå inn den veien som er lagt opp for oss. Vi snur det til noe positivt. Vi søker samhold og deler med hverandre. Nå snakker Infowars mye om hvor bra det er i Russland. BRICS er parallellen akkurat nå. Det er dårligere enn hva vi har hatt. Det er land som er kjent for å bryte menneskerettigheter. Vi må ikke takke ja til et nytt penge/slavesystem nå. Norges krig mot Russland har bare skadet oss selv. Russland går så det griner. La oss avslutte systemet som gjør det mulig å ha overflod av alt, men allikevel folk ikke har tilgang til noe. Folk stjeler og raner pga av pengemangel mens verden aldri har hatt så mye overflod av alt, noen gang. Er det ikke teit?

Hvis du ser på oppslagene til Infowars så er det hele tiden advarsler om WWIII, nuclear war og end time acopalypse. I en video fra Nino Rodriguez ble Apocalypse Super Truck vist. Vi vet at globalistene vil sulte ut oss i vesten. Så kjendiser blir robbet og må kjøre rundt i slike biler. De kaller det Zombie Apocalypse. Folk flest er tankeløse og går rett inn i myndighetenes felle. Alt er skuespill. Apokalypse er bra. Det er oppvåkning.

Tucker Carlsen og Spacey bagatelliserer politikeres, kjendisers og rike folks voldtekt av barn. Ja, de ga Tucker også mikrofon. Norge ga penger til Clinton, da de kom flyvende på Lolita Express.
https://www.aftenposten.no/verden/i/XgaPEB/bill-clinton-floey-til-norge-paa-jeffrey-epsteins-privatfly-der-spiste-han-lunsj-med-kongefamilen?spid_rel=2
Trump og familien kjenner Epstein godt – Trump er også veldig god venn av Silverstein
Trump ringte til Silverstein på 9/11. Sa silverstein overtok bygningene uken før.

Trump brukte etasje 102. Visste han om kunststudentene i 90-91 og E-Team/Gelatin? 127 windows? Vet ikke om det var samme bygning, men Trump skryter over å ha den høyeste bygningen etter 911. Han nevner at han har en mistanke om hvilken gruppe mennesker som stod bak. Om han var president ville han gå hardt til verks mot dem.
https://www.bitchute.com/video/glSaeZT2l1S6/

Kjendiser har gått ut av studio og opererer i reality. Paulo Coelho beskriver noe av dette i “Seierherren Står Alene“. Såkalte kjendiser har skrevet kontrakter med industrien som gjør at de må gjøre det deres eiere sier. Jeg regner med at de blir funnet i badekaret eller hengende etter et slips på dørhåndtaket om de ikke gjør det. De er slaver. Det er brorskapets metoder. Slik som Hardy sier så har han alltid vært en mockingbird, men nå er han Mockingbird med mikrofon. Ingen har sjans til å få et publikum om de ikke spiller på lag med faenskapet som holder til i skjulte kroker av mørke losjer. Et brorskap knyttet opp til Satan og djevelen selv.

Jeg vet hvordan bevissthet fungerer. Når man peker ut noe så kan det være en apokalypse/åpenbaring. Man lurer på hvorfor man ikke har sett ting før, når det hele tiden har vært rett foran nesen. I åndelig utvikling skjer dette når Gud vil. Slik var det for meg vedrørende Demon-faces. Demon ansikter ble plutselig synlig for meg fordi det var riktig åndelig utvikling. Nå skal jeg forsøke å påpeke dette til andre. Jeg skal forklare og tegne hva jeg ser. Jeg skal ikke holde tilbake noe eller noen. Så får vi se om tiden er inne for en slik åpenbaring. Ja, fordi apokalypse betyr åpenbaring og ikke krig eller kaos. Det er bastarder som Alex Jones som har innprentet feil info i folk. Mainstream Media og Alternativ Media har vært to hoder på samme beist.
Disinfowars.
Ikke stol på noe i MSM eller Alternativ. Begge er falsk matrix. Vi er i ferd med å bryte ned den ondskapen og gå inn i freden og alt det gode som kommer med den.

eee
eee
Anonym
Svar til  Anarchapulco
12 dager siden

En tanke, jeg ha forsøkt å sette sammen bitene mine. Hvilken tilknytning er det mellom CIA og frimurerne? For jeg mistenker at det er en. Hvorfor skulle frimurere dekke over uetiske dyre og menneskeforsøk, og dekke over noe CIA har gjort dersom de ikke har en tråd til dem? driver CIA også narkohandel?

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
27 dager siden

MEET THE REAL JOE ROGAN LIAR AND TRAITOR TO HUMANITYhttps://www.bitchute.com/video/q8PS0zh9RtHQ/
Joe Rogan frir til myndighetene/CIA og vil gjøre hva som helst for å få innsyn i deres hemmeligheter. Han sverger til Gud om å gjøre narr og lyve, lage historier og lyve til sin mor. Konteksten er falsk månelanding og UFO.

Her er en lengre video. Jeg pauset den da Steve O ble kvalt i svime, men klarte allikevel å lage devil horn-sign med hånden. Hva er det med disse djevlene og tegn?

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Anarchapulco
27 dager siden

Her tror jeg man kan se et eksempel på Mockingbird 2.0
Veldig fengende tekst og musikk fra Hardy og Lainey Wilson. Problemet er at zombier vil ta opp budskapet om at vold og drap er det rette – narrativet. Slik som at alt i Hollywood av helter dreper for det gode. Det grunnleggende idiotiet i USAs for Gud og fedreland – programmeringen. Det som gjør at unge menn og kvinner drar ut for å drepe og bli drept for tyrannene og despotene som sitter ved makten i landet. Total indoktrinering og massepsykose av en hel befolkning.

Igjen er det symbolisme gjennom Hardys lenkede ankler og Laineys frie bellbottom jeans. Hun vet ikke om han er engel for engler gjør ikke sånt (henrettelse), men det ender med at hun takker han for drapet og de viser korset til slutt. Som om han var sendt av Jesus, ikke sant? Så dette er kjent programmering i underbevisstheten. Veldig fengende musikk med veldig gode artister. Men de skriver kontrakter. Slik som Hardy singer om i denne videoen med det passende navnet “The Mockingbird & The Crow”:

Vi kjenner det igjen som Nøkken. Det fengende som lokker og fanger sinnet.
Når man vet hva CIA prøver på å få oss til å tenke kommer man ut av trolldommen. Da kan man høre på musikken og stenge programmeringen og heller gjøre motsatt.
Spørsmålet er om denne Mockingbird synger CIAs sanger og agerer slik CIA vil ha oss til å agere?
Vold og drap er aldri løsningen, folkens. Kom igjen, våkn opp! Til de som sover mens Nykkjen herjer i hjemmet. Vakna dikko ædelege drenge.

BunnyWabbit
BunnyWabbit
Anonym
1 måned siden

Jeg anser alt og alle som ikke har kill-gridden på forside, andreside, tredjeside osv, som disinfoklovner.
Hovedvåpenet dems for helv…….! ugggh!
stop5g.cz

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  BunnyWabbit
27 dager siden

Det er mange som skriver om 5G. Problemet er at de er disinfoklovner og at det gjør at folk ikke tror på noe av det. Men jeg må også si at 5G og 6G blir bygd for å kontrollere menneskeheten og ikke drepe den. Modellen er Kina. Man kan ikke uttale seg, og bare det å følge det du søker på internett eller at de kan se hva du leser så vil de kunne lese det. Det er som et tankepoliti. Leser du Nyhetsspeilet så har du farlige tanker, liksom. Slik er du 100% overvåket 100% av tiden. Telefonsamtaler er avlyttet og hvis du nevner enkelte nøkkelord så blir samtalen plukket ut av NSA og CIA, og evt Spaceforce. Vi så eksempler på dette under Covid-Plandemien. Angiversamfunn med overvåkning og sporing. WIFI-nettverk kan avsløre en gruppe og fest i et lokale. Man kan se at flere rører seg.

Det er mye fokus på høyspent stråling og mye watt når det gjelder Killgrid. Sean fra SGT Report har snakket mye om det. Viste bilder av trær som er visne og gråe. Døde på en side osv. Utstyr montert under Plandemien skulle ha vært merket “Covid” i følge noen kilder.

Det ingen snakker om i forbindelse med 5G utrulling og Covid-Plandemi er effekten rundt kvantemekanikk. Altså at sansene reagerer på vibrasjoner. Når man lukter på noe så er det kjente vibrasjoner man gjenkjenner. Som at bien følger spesielle vibrasjoner/frekvenser til de mest foretrukne blomstene. Når du da sperrer biens vei med en en sterk vibrasjon fra elektriske sendere vil den miste luktesansen og ikke finne veien. Inntrykk fra sansene kan fortelle om noe er farlig, giftig, trygt eller spiselig.
Vibrasjoner er jo også i ting som kommer inn i kroppen. Da reagerer kroppen på at noe farlig og fremmed har kommet inn. Immunforsvaret blir satt i beredskap og mange funksjoner slås av, for at all energi skal brukes på inntrengeren. Da får man symptomer på sykdom. Dette var tilfellet da Havanna syndromet ble etterforsket.
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-55203844
https://www.theguardian.com/us-news/2020/dec/06/havana-syndrome-directed-radio-frequency-likely-cause-of-illness-report
https://no.wikipedia.org/wiki/Havannasyndromet
https://en.wikipedia.org/wiki/Havana_syndrome

Man ser at symptomene er det samme som under Covid-Plandemien. Folk ble svimmel, hadde problemer med balanse, hørselen, ørebetennelse, trykk, neseblod, tinitus hodepine, uklart syn og beskrev en tilstand av kognitiv tåke.

Dette varte i noen tilfeller for mange måneder (Long Covid).
Dette er tortur utført av CIA og hemmelige brorskap. Dette vet de veldig godt etter over hundre år med eksperiment og forsøk på mennesker og dyr. Det er spesielle vibrasjoner som trigger forskjellige områder av hjernen. De kan hindre luktesans, syn, hørsel og imitere sykdom. Hvordan ville ellers en mobiltelefon ha fungert? Hvordan ville ellers døve kunne få hørsel via teknologi? Hvordan ville man ellers kunne styres av hjernechip og styre computere? De opererer i frekvensområdet til våre sanser.
Så ME, utmattelse, Fibromyalgi, hukommelsestap og krystallsyke kan gis via radiobølger på samme mikrostråling, lav stråling som mobiltelefoner. Elektronisk utstyr som gir ifra seg stråling og lager elektronisk tåke kan gi symptomer på sykdom. Mastene har også blitt mange flere så da trenger man ikke like stor styrke. Så se opp for menneske-zombier i kognitiv tåke. Disse klarer ikke å konsentrere seg nok til å lese kill-grid artikler uansett. De elsker å sitte på McDonalds og spise seg enorm av sukker og fett. Sukker blokkerer foresten mye smak. Sjokolade/kakao er ikke like godt uten sukker, er det? Gift fra McDonalds smaker godt fordi sukker og fett kan få alt til å smake godt. Å se McDonalds skilt er nok til å få meg kvalm. Det skiltet har jeg programmert til å få meg til å bli kvalm. Det er slik våre hjerner fungerer. Vi kan programmere oss selv. Det er ingen begrensninger. Vi må bryte ut av programmering og elektrisk tåke.

Kognitiv Tåke er jo akkurat slik som i dag. Folk har sluttet å tenke. De går rundt som apatiske zombier og bryr seg ikke om noe annet enn TV, spise, drite og sove. Imens bygges “Kina” ut i hele verden. Dette kan vibrasjoner gjøre med menneskehjernen. Men man kan tilpasse seg og bryte ut av den tåken. Komme seg ut av sofa og legge igjen telefonen og komme seg ut i naturen. Finn tilbake vibrasjonene fra naturen. Lukt på blomstene, smak på frukt, bær og vann. Kjenn på lukten av tusenvis av blomster og planter. Høre på fuglene og bekken som sildrer.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Anarchapulco
26 dager siden

Jeg var på siden til Greg Reese og fant en video om Sonic Weapons og Havanna Syndrom.
Her er litt av problemet med alternativ media og kontrollert opposisjon. De viser dette som et håndholdt våpen du kan lage hjemmme. Ikke noe om at det kan brukes av 5G-sendere. I og med at Covid og 5G startet opp på samme tidspunkt, var det naturlig for meg å spørre myndighetene om det kunne være en sammenheng. De hadde ikke forsket noe på det. På samme tid (2020) leste Alex Jones hva jeg skrev om kvantemekanikk. Han begynte da å snakke om kvantemekanikk og lanserte planer om et online-kurs om temaet. Men ingenting om Havanna-syndrom og sammenhengen mellom Zika-virus og symptomer på radiobølger.

Kanskje ble jeg utsatt for et slikt DEW – Direct Energy Weapon for omtrent 15 år siden. Det blir spekulasjoner og dew som håndvåpen er ikke tema. Jeg vil bare nevne at det føltes som å få elektrisk støt. Hjertepumpa går i hundre. Det er ikke det jeg snakker om her.
Det er følelsen av sykdom og utmattelse og symptomer som fikk folk til å løpe til covid-test stasjoner og få en falsk test. Deretter sitte inne i en elektrisk tåke som gjorde folk apatiske og late. Lite ork og stadig utmattelse. Gidder ikke å lese, fordi den tåken er støy som man ikke kan høre. Det er allikevel støy som ødelegger konsentrasjon og kognitive evner. Kanskje syn og hørselsforstyrrelser. Kanskje smak og luktesans som de var så opptatt av. Man mister alltid slike sanser om man er syk. Det er ikke noe covid-symptom. Luktesans alene var nok til å få folk hysteriske og løpe til helsestasjonen fra helvete.
https://www.bitchute.com/video/Z6Xk8JO39wYj/

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
1 måned siden

Jeff Berwick fra Anarchapulco og DollarVigilante var på One America Network (OAN).
Det virker på meg som om det blir mer og mer klovneri. Nysgjerrige mennesker som blir interessert i å høre mer om globalistenes agenda blir tatt i mot av et klovneshow. Det gjelder Alex Jones og slik ser det ut til å gå med Berwick også. Jeff sier mange ting som om han vet at det er sant. Ting han ikke vet noe som helst om.
Det hele blir bare absurd å se på. Alison Steinberg er i samme gate som Alex Jones. En person AJ har ledet folk til. Flink til å prate og ser bra ut, men drikker de brennevin eller er de høye på en eller annen gift? Er de vaksinerte?
https://rumble.com/v4vyv1q-the-covid-psyop-exposed-and-what-comes-next-with-disease-x.html

Han nevner Jones Plantation i sammenheng med Trump og at han ikke er til å stole på, men hvorfor alt av klovneri og alle påstander uten fakta?
Jeg forstår det ikke.

Det er masse som gjentas og mye som ikke blir sagt.
Trump-tilhengere ble kastet ut av Twitter/X. Så kommer Truth Social og samler opp hele gjengen. Bare i USA først. Alle i USA som er motstander av regimet er merket. Trump har all data, som er gull verdt. Så lar de alle tilbake på Twitter. Alex Jones også. Fordi X blir for alle. En everything-app. Det blir opprør og protester. Trump bygger ferdig muren. Mexico har begynt å nekte amerikanere. Hvorfor det? Vil ikke alle til USA? Amerikanere i Mexico har masse penger.

Jeg skal ikke komme med mørke spådommer, men det er lov for amerikanere til å være litt skeptisk. Husk hvorfor Kina tillot å la motstandere få lov til å komme med forslag som de mente var bedre enn regimets. De identifiserte seg selv som fiender og motstandere av regimet og ble drept. Tenk om utenlandske soldater vil gå ut for å jakte ulovlige innvandrere og samle biometrisk data for digitalt visum? Hvem andre vil de ta med seg? Hvor skal folk rømme? Hvorfor bygge mur? Trump vil jo ha åpne grenser med biometrisk data og elektronisk visum. Samme som George Soros – Open society. Hva er forskjellen?

Hvorfor mur? Er det for at folk ikke skal slippe ut? Skal alle merkes?
Hvis jeg var amerikaner så ville jeg starte nå. Ikke vent på falske håp som er skapt av Trump og hans bakmenn. Djevel og Satan står bak globalistenes agenda. Det er på høy tid at vi tar et oppgjør med faenskapen. Men da mener jeg selvfølgelig et skifte ved ånden. Egypt er ikke et sted, men en psykisk tilstand. En sykdom som har smittet nesten hele Amerika. Et slaveri for Mammon gjennom Baal. Man må se frykten i øynene. Ta et oppgjør og la det onde regimet falle. Det er litt skummelt, men alternativet er mye verre. Globalistenes planlagte helvete må forkastes fortest mulig. Det vil ikke ta lang tid før amerikanere reiser seg ved hjelp av ånden og legger det gamle bak seg.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
1 måned siden

Trump drar bortimot 80 000 til sitt MAGA-rally i New Jersey. Han lover fred fra dag 1, men også en Iron Dome. Akkurat slik som andre politikere i dag. India bygger en Iron Dome, Europa ønsker en. Taiwan må ha det. USA bygger i Guam, eller tester et slikt system. Israel har en. Russland bygget. Det er ikke noe nytt Trump kommer med. Tilhengerne roper og vil ha bort “The Military Industrial Complex”. Trump vil øke våpenproduksjonen. USA må gjøre det de som eier gjelden deres vil. Trump truer mef å trekke USA ut av Nato, hvis ikke alle medlemsland øker bidraget til 3% av BNP.

Iron Dome er stappfull av overvåkning. Den sperrer folket inne mens folket tror det er for å beskytte mot trusler. Russland og Kina bidrar til vår Iron Dome. Trussel for terror, hacking og klimahoax gjør at folk godtar et slikt fengsel. Trump gjør det upopulære populært. Amerikanere er i dyp krise, men Trump klarer å få folket til å kreve absurde beløp på våpen. Tenk hvor stor motstand det hadde vært mot vaksinegiften I’m det ikke var for Trump.
Alt rundt Trump er fake. Dessverre ser ikke amerikanere hva som skjer. Trump er en forræder som alle andre politikere. Norge øker forsvarsbudsjettet og gjør hva som er pålagt dem av deres sataniske overlords. Amerikanere tror på faen.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
2 måneder siden

Mens Astrazeneca blir trukket tilbake går Trump på RFK jr og sier at han ikke er anti-vax, men at han bare later som bare for å stjele anti-vaxxere fra Trump. Q-følgere mener dette betyr at Trump er anti-vax. Vaksinenes far er blitt Anti-Vax? RFK jr lurer på hvorfor Trump ville ha han som visepresident om han ikke står for hva han sier.
Sirkuset fortsetter og Anons tror at de Hvite Hattene og Trump skal redde dem gjennom sirkus-politikken. Klovnene blir trodd på over there. Det man kan tro på er når RFK jr sier at 25% av amerikanere kjenner noen som har dødd av mRNA-vaksinene og at over 50& tror at de er skadelige. RFK jr har alltid sagt at han er for tradisjonelle vaksiner som er testet og ikke er funnet skadelige. Alltid vært imot mRNA-vaksinene til Trump. Allikevel er også han en like stor klovn. Jeg skal aldri ha noe av deres vaksiner ihvertfall.
Q-følgerne har merket seg at Baron Trump har gått inn i sirkuset også. Er han 18 år? Trump sier han er 17. Det betyr Q – Den 17. bokstaven i alfabetet er Q.

Amerikansk sirkus Trump vs RFK jr:

Nå er J & J og Astrazeneca trukket tilbake etter alvorlige sykdom og død. Blodet propper seg. De er alle det samme. Moderna snakker de om også og selvfølgelig vil sannheten om Pfizer sprenge seg frem. Men Trump beklager ikke dette. Han har myrdet millioner og gjort uendelig mange syke, men ingen innrømmelser og beklagelser fra den kanten. Man må ikke lures til å gå til RFK, for han er heller ikke egentlig antivaxxer, sier han.
Sett fokus på andre. Få fokus mellom seg selv og RFK og Biden er plassert på siden. Løgn og bedrag alt sammen. Fjern alt av det politiske systemet.

Det er rart at når tekniske muligheter åpner for et skikkelig fungerende folkstyre så skal all makt og kontroll sentraliseres. Folk stemmer etter hvem som er finest på håret og da kan den personen gå til krig og gjøre hva han vil. Uten at folket er informert om noe som helst. Vi kan styre lokalt og stemme om hver minste ting hurtig og godt gjennom teknologi. Vi trenger ikke diktatorer i hovedsteder og palass. Oslo, London, EU, WHO og alt det faenskapet skal ikke bestemme hva vi gjør. Vi skal bestemme hva de gjør.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Frank
2 måneder siden

Det er mye hacking og fokus på cybersecurity i media for tiden. Obama-Leave The World Behind gjorde det samme. Så nå har vi Problem-reaction-solution. WEF og deres global leaders følger Indias Aadhaar-system og det er også det Twitter-X forbereder seg på. Aadhaar samler in biometrisk data på alle indere. De får deretter et ID-kort som etterhvert man må ha for å få åpne bankkonto og forsikring. På Twitter-X vil du fristes til å signere en brukeravtale som gir Elon Musk rettigheter til å bruke dine biometriske data. Ansiktsgjenkjenning, fingeravtrykk, iris/øye scan og tale. Dette er verdifullt. Twitters enorme base kan drive bankvirksomhet gjennom X-pay med enkel registrering. De som hjelper Twitter-X med teknologien er Israelske selskap som står bak overvåkningen av bla Palestinere og alt som kritiserer regimet.

Man kan få krypto valuta i bytte mot biometrisk data. Så da vet alle at salg av biometrisk data blir verdifullt i fremtiden. Hacking som utføres globalt nå vil få folk til å be om en løsning. Den løsningen er allerede der. Det er biometrisk data som sikrer at myndighetene kan ta fra oss alle muligheter til å være fri og uttrykke oss anonymt. AI vil kunne vite mer om deg enn du selv vet. Alt du gjør og sier vil samles i en digital profil av deg. Twitter-X vil også ha jobb, jobberfaring og utdanning. De skal helt sikkert tjene penger på dine data og fore myndighetene med overvåkningsdata som du selv har gitt samtykke til.

Den andre problem-reaction-solution blant falske lysarbeidere er de åpne grensene i USA. Trump vil ha biometrisk data av alle slik at amerikanere vil innføre det for å få ut illegale innvandrere. Men det blir milliarder av kameraer og åpne grenser i alle land. Totalovervåkning som i Kina.
De åpner grensene for å få folk til å akseptere digital id med biometrisk data som vil gi visum eller kaste ut.
Totalitarian Tiptoe.
Musk og Twitter-X går frem som team humanity og skal forsvare ytringsfrihet. Musk og folk som Alex Jones blir liksom forfulgt og stengt ned, men er med på å slavebinde hele menneskeheten. Satan gir gaver og folk tar imot i bytte med sin frihet og sin sjel.

Vi må få bort den digital ID-dritten. Til helvete med Aadhaar og alt av databaser som skal brukes imot oss istedenfor å gi oss trygghet.
Det er absolutt ingenting positivt med dette. Husk at det er viktig å hoppe ut av dette. Det er vanskelig å samle en saueflokk om noen få individ går ut. Å løpe etter en og en vil slite dem ut. Så det er veldig viktig å bryte ut av dette. Si NEI! Du vil ikke få tilgang til telefon og Internett uten Aadhaar. Vi må slutte å ta imot trojanske gaver. Det er deres penger som vi har akseptert. Vi må slutte å bruke deres system og lage noe mye bedre.
https://fortune.com/crypto/2024/04/18/worldcoin-eye-scanning-biometric-world-id/
https://fortune.com/2023/08/31/elon-musk-x-biometric-data-user-job-education-history-train-ai-security-twitter/
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Aadhaar
https://www.newarab.com/opinion/why-twitter-using-israels-surveillance-products-worrying
Og ta deg tid til å nekte på all data og cookies nettsidene vil ha på deg. Handle bevisst i alt man gjør. Ikke la psykopater manipulere.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Frank
4 måneder siden

Max Igan viste en video fra Trumps biometric entre-exit visa tracking system. AI skal identifisere oss på alle mulige måter. Ansiktsgjenkjenning og tale er noe av det.
Man kan selvfølgelig ikke ha åpne grenser og open society med George Soros uten slik identifisering.

Trump visste dette hele tiden. Problem – reaction – solution. Han bygget ikke ferdig muren, men alle vil si han hadde rett. Slik at han kan få folk til å takke ja til digital id. De vil ha en digital profil av alt some er lagret av oss. Dette systemet er selvfølgelig beast-systemet. Det er slik de merker slavene sine.
de fyller opp USA med innvandrere. Så vil helten Trump fikse problemet ved å få alle til å akseptere biometric id entry/exit – visum systemet. EU vil ha det. Alle vil ha det. Kina har mye allerede. Kina er eksempelet.

Trump:
we will finally complete the biometric entry-exit visa tracking system which we need desperately. For years Congress has required biometric entry-exit visa tracking systems, but it has never been completed. The politicians are all talk, no action, never happens. Never happens.
Hillary Clinton, all talk. Unfortunately when there is action it’s always the wrong decision. You ever notice? In my administration we will ensure that this system is in place. And, I will tell you, it will be on land, it will be on sea, it will be in air. We will have a proper tracking system.

Trump ga oss warp speed slangegift. Han er slangen alle tok inn. Musk er en annen slange.

ken
ken
Anonym
Svar til  Frank
4 måneder siden

Frank Aune – Vondt å svelge etter mange år med propaganda! MEN DU HAR NOK RETT!
“There is scarcely an event in modern history that cannot be traced to
the Jews. Take the Great War (World War I)…the Jews have made this
war!…We (Jews) who have posed as the saviors of the world…We Jews,
today, are nothing else but the world’s seducers, its destroyer’s, its
incendiaries, its executioners…We have finally succeeded in landing
you into a new hell.” (Jewish Writer, Oscar Levy, The World
Significance of the Russian Revolution; The International Jew,) Vol. III
(1921), pp. 184-87″: https://odysee.com/@ivikthor:c/dangerous-times-because-the-satanic-genocidal-jews-are-being-exposed-unlike-any-time-in-history-:5?r=yv2DMWnjYmtzM2uXd69AJYM3d64QbyCn

Gerda
Gerda
Anonym
4 måneder siden

Russland vaksinerer ikke med mRNA vaksinen…!

Jonathan
Jonathan
Anonym
5 måneder siden

“At månen er en naturlig satellitt og avgir positiv gudinneenergi.”

Det kommer mye disinformasjon fra agent “Cobra”, men dette du siterer om månen er ikke akkurat en påstand på lik linje og sammenlignbar med de andre punktene du nevner. Månen er “naturlig”, men ikke som et resultat av det materialistiske verdensbildet til den naturalistiske vitenskapen; den er et produkt av “intelligent design”, men ikke som en kunstig satellitt konstruert av en fysisk alien-rase; den er skapt av Gud. Solen og månen (med omtrent samme störrelse som sett fra jorden) er naturlige symboler i skaperverket for Yin og Yang-polene, på samme måten som annen naturlig symbolikk i vår verden av dual type (mann og kvinne, dag og natt, himmel og jord, osv). Månen avgir ‘gudinneenergi’ fordi den er en fysisk manifestasjon av et feminint gudommelig prinsipp eller “engel”; ingen kropper i vårt kosmos eksisterer bare på et “fysisk” nivå. Alt er manifestasjoner av intelligens, bevissthet, og forskjellige tilstander av åndelig energi.

Dette har menneskeheten alltid visst. Dette har den esoteriske vitenskapen alltid visst.

Disinformasjon angående månen er hovedsakelig tilhörende to kategorier. Den förste er naturalistisk reduksjonisme, som (mis)forstår månen som et utelukkende “fysisk” fenomen, er resultat av tilfeldige, blinde krefter, osv. Den förste kategorien innrömmer at månen må väre et produkt av en slags intelligens, men tolker dette fremdeles materialistisk: dermed konklusjonen at det må väre en “kunstig” satellitt.

David Icke er et eksempel på en falsk lysarbeider som sprer disinformasjon om månen, og som hadde fortjent å väre med på listen din. Det er mulig hans teori om månen er noe mer sofistikert og subtil enn materialistisk reduksjonisme, men det er fremdeles en misforståelse. Sannheten er at om det er noe galt med menneskehetens forhold til månen i vår tid, er det ikke fordi månen i seg selv er et verktöy for de mörke maktene, men fordi menneskeheten har blitt korrupt i vårt forhold til månen. I den grad vår tilstand er blitt slik at vi ikke lenger er mottagelige for de positive feminine energiene som månen reflekterer/formidler fra et åndelig plan, kan månen istedet reflektere tilbake til oss utstrålingen fra vår egen skygge-side. Om vårt indre forhold til det feminine blir korrumpert og det feminine i oss blir infiltrert av mörke, kan dette også reflekteres i makro-kosmos gjennom at den fysiske månen også blir infiltrert av mörke makter gjennom f.eks. alien-baser — kanskje. Men en slik invasjon endrer ikke på det faktum at månen i seg selv, som en naturlig del av skaperverket, forblir et positivt fenomen, et uttrykk for guddommelig intelligens.

KMZ
KMZ
Anonym
Svar til  Jonathan
1 måned siden

Jeg synes mye av det du skriver her (Jonathan) er interessant, men jeg er uenig med deg (også med Frank) i at «Cobra» (og David Icke) er desinformasjons-agenter. Det betyr selvsagt ikke at all info som kommer fra dem er (helt) riktig. Tror ingen sitter med den fullstendige oversikt over hva som er riktig eller ikke riktig info. Uansett må vi ta mye av den infoen som kommer ut (fra forskjellige kilder) til våre hjerter,»sortere» den etter beste evne og ikke minst bruke intuisjonen vår, så kommer vi forhåpentligvis ganske langt.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  KMZ
1 måned siden

Jeg mener at enkelte er desinfo-agenter uten at de vet det selv. Veien til Helvete er brolagt med gode intensjoner. De er ikke flinke nok til å se hva de bidrar til selv. Jeg har kritisert Alex Jones mye fordi han fremmer raseri og vold. Revolusjon og våpen – Det er det myndighetene vil. Det er dert mørke krefter vil – Det manifesterer det mørke inn i vår realitet. Hollywood-filmer fremmer helter som bruker enormt med våpen, vold og krutt for å vinne over det onde, men istedet blir man lokket inn i de mørke kreftene.

David Icke sier mye riktig. Han har gått inn i en New Age-spiritisme. Akkurat som Jeff Berwick. Det er sopp – Ayahuasca og narkotiske stoffer. Icke forteller om en vennlig kvinnestemme som har gitt han et nytt syn på ting. Men disse lysvesenene lokker folk bare inn i de okkulte og mørke kroker. De får tusener til å søke i det okkulte og dermed åpner de opp portaler gjennom deres sinn. Det som opererer der er så manipulerende og bedragersk at man ikke forstår at menneskeheten blir sugd inn i noe som ikke er bra for hjerte og sjel.

En ting som man må nevne angående en mørk agenda er Leave The World Behind – Isnspirert av en mørk og ond agenda. Jeff Berwick sier at det er bare å slappe av og nyte dette video-spillet. Det er akkurat som å si Leave The World Behind. Icke sier at dette bare er en opplevelse og at man må unngå lyset etter døden. At livet er en felle og at veien ut er døden.

Men det vi kjenner til og som for meg virker logisk og mest sannsynlig er at det vil bli en utvelgelse. En separasjon av de som fulgte Mammon/Baal og de som fulgte hjertet/sjelen og Guds vilje.Jeg ser for meg at det er det syndefloden handlet om. Nephilim var de som så på seg selv som guder. De ble borte fra verden. Det er da de som lever i det okkulte rom. Det er de som lokker mennesker inn i deres agenda – Ofte i god tro – Men frukten av agendaen viser seg senere. Det mørke i det okkulte rom får dermed en funksjon og når alt kommer til alt er alt i Guds agenda, fordi Gud vil separere de sterke fra de svake. Geitene og sauene. Mennesket som til slutt vandrer i Guds rike blir da formet og går gjennom en åndelig transhumanisme og disse menneskene vil gjenskape Paradis.

Også Atlantis kan være en slik separasjon. En opprykkelse eller bare en dimensjon som separerer to forskjellige mennesker. En uferdig versjon og en ny og god versjon.

Mange angrep på troen har vært gjennomført. Det man skal sitte igjen med er ordet. Altså budskapet gitt til oss gjennom Jesu ord som kom fra Gud. Eksempelet som ble gitt til oss for etterfølgelse. Da gjør det ingenting at ordet blir utskillt fra miraklene som man hører gå igjen i mange religioner. Zeitgeist var kanskje en del av et angrep på religion, men den skiller ut “Ordet” og da er det positivt i enden. For det er gjerninger som er viktig for separasjonen og utvelgelsen. Ikke hva man trodde på i form av idoler. Det er til slutt hva som bor i ens hjerte som er avgjørende. Men man må trå forsiktig slik at man ikke misleder folk og skaper et helvete, uansett om intensjonen var god. Djevelen er ekstremt manipulerende og kommer gjerne forkledd som det gode. Kun hjerte, ledsaget av budene og Jesu lære kan skille det gode fra det onde. Man blir sterkt frarådet å drepe, men allikevel vil millioner av troende ofre sitt liv og falle for sverd og ondskap. De sier at våpen er gudegitt. Penger er gudegitt – Og det er det de holder i sitt hjerte. Læren sier nestekjærlighet og at man må gi slipp på penger for å tre inn i Guds Rike. Vi må gå ut av det falske Sion, det falske Jerusalem, det falske Israel og inn i det riket som Moses fortalte om. Vi som folk har aldri gjort det. Vi har tatt feil valg og fulgt onde agendaer.

Det kommer en ny Zeitgeist film. Anbefaler alle å bruke hjertet og skille ut det som er godt fra ondt. Det må vi ta ansvar for selv nå. Det er ikke noe ondt eller godt utenfor i bøker eller filmer, egentlig. Alt kan sorteres av hjertet og brukes i det gode eller det ondes tjeneste. Det er våre valg som er gode/onde. En bok er ikke ond. Vi kan bruke alt vi lærer i det godes tjeneste. Lære slangens(psykopatenes agenda og bruke det mot dem og i det godes tjeneste. Vi lærer det ondes neste trekk, men det er kun våre egne hjerter som er avgjørende for oss. Budene og Jesu liv og lære skal kunne guide oss i enhver situasjon vi havner i. Da faller mye av det falske igjennom og forvitrer.
Jeg må se alle selv og venter spent på den siste. Finner vi en skjult agenda her? Har vi noe nytt å lære? Vi må la andre få ta lærdom av feil valg og fall for fristelser. Det er slik livet er. Jeg må lære å gi bedre slipp på dette. Kan ikke ta andre folks valg, men stole mer på at alt blir riktig i enden. Jeg ber dog aldri om at ting skal gå bra. Jeg er faktisk uten tvil. Dette blir som det skal bli. Jeg gleder meg veldig til at det gode bryter gjennom og slår ut i full blomst.
De nyeste først.
Zeitgeist Requiem :

Zeitgeist Moving Forward:

Zeitgeist Addendum:

Zeitgeist – The Movie:

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Frank
1 år siden

Dette er en glimrende super viktig artikkel Frank :D Takk for den :)

Allerede som 3 åring så lærte jeg av mormor et viktig sitat jeg har tatt med meg videre i livet. 

Stol aldri på noen som kommer med en påstand eller produkt de selv tjener på. 

Hva fikk Tump utført i presidentstolen de 4 årene han satt der ? Overhodet ingenting bortsatt fra å bombe Syria og Irak. 

Det elsk Tump eller hat Trump er noe makt kabalen har satt opp for å skape kaos og for å utløse en borgerkrig i USA.

Verdens eldste verktøy for makt og kontroll nemlig splitt og hersk fungerer like godt i dag som for 10 000 år siden. 

Allerede i første øyeblikk vil tilber andre så har vi spilt oss selv ut som mennesker. 

For min del så har jeg aldri likt alle disse begrepene vi setter på oss selv som sannhetssøkere, lyskriger, alternativ media osv osv 

Hva er det som er så alternativt med å være en ekte avis ? 

Jeg ser på oss alle som helt vanlige sunne mentalt friske selvtenkende folk med propaganda og løgn filter.

Hvordan skal man se om noe er sant eller ikke ? Ikke gå til andre for å finne det ut, men gå i stedet inn i deg selv. du kjenner på magefølelsen om noe er rett eller galt. 

Mitt inntrykk er at mange bare tror på det dem vil høre og det som passer dem best. 

Trump har drept hele kabalen og byttet dem ut med kloner: WTF tenker jeg … er det seriøst noen som tror på slikt vås ? 

Jeg følger svært mange kanaler, men det betyr ikke at jeg er enig med dem i alt, jeg plukker fort ut de delene der de som deler infoen er blitt lurt. 

Beste medisin mot å bli lurt er alltid kunnskap og visdom. 

Husk at det alltid er den som tjener på en hendelse som også har forårsaket den. 

Follow the money. 

Det er alltid den som prøver å sensurere motparten som lyver. 

Sannheten trenger ikke beskyttelse, det er det kun løgner som gjør. 

Propaganda fungerer kun om den får stå ubesvart. 

Og det er jo her Speilet gjør en fantastik jobb med å stille spørsmål til tull fra makt kabalen propaganda.  

Husk still alltid spørsmål til alt og alle. 

Når Donald R holder tale til nasjonen 10/9 2001 og sier at de klarer ikke gjøre rede for hvor det er blitt av 23 000 milliarder dollar som er nok penger til å gjøre alle i USA til millionærer der han sier at vi kan slappe av for det ligger en lapp i en skoff på Pentagon hvor pengene er. 

For så bare noen timer etterpå kommer et passasjerfly og krasjer rett inn i den skoffen og noen tror at dette er helt normalt så lurer jeg veldig på den mentale helsen deres. 

Aldri tvil et sekund. Makteliten ser på oss som idioter og slaver de kan berike seg på.

Først ble de styrtrike på 9/11

Så ble de styrtrike på finanskrisen i 2008

Så ble de eventyrlig rike på konspirasjonsteorien om global oppvarming. 

Så ble de eventyrlig rike på fake pandemien 137 000 milliarder før det var gått 6 mnd. 

Samme med alle andre selv skapte og usynlige kriser også som de tjener på.

Men det handler ikke bare om penger: Vi ser en enorm kapital og maktoverføring fra mennesker til oligarker i alle disse krisene.  

Da jeg var liten baby trodde jeg at disse WEF toppene/oligarkene bare var super psykopater, men med årene tok det ikke land tid å skjønne at det er langt verre en det.  

Dette er avkommet til de falne og de hater mennesker så intenst, ja hele skaperverket vil de ødelegge. 
Det er nøyaktig samme hus og adelsfamilier som har hersket i tusenvis av år. Eneste forskjellene er at nå har de fått nye fine titler på seg selv.

Siste stikk ut er at UK skal sende skitne bomber til Kiev. Granat er med utarmet uran er også kjent som selvmordsbomber siden de rammer alle i hele verden. 

Det spesielle med utarmet uran er at du kan ta en klum og svelge det uten å bli syk, men støvet derimot kan drepe 1000 mennesker pr mikrogram. 

Det har også en halveringstid på 5 milliarder år så sola vil ha vært sloknet i 1000 milliarder år før dritten er borte. 

Det er alltid barna de går etter. 

De deformerte barna ligger på rekke og rad på avdelingen for misdannelser ved det nye sykehuset i Fallujah. Seks år etter det intense og langvarige angrepet på byen, fødes det nå et urovekkende antall barn med store skader.

Noen mangler armer eller bein. Andre fødes med ryggraden i en s-form eller med for mange fingre og tær.

De genetiske skadene indikerer for flere at amerikanerne brukte utarmet uran under angrepet. Ammunisjon som er dekket med utarmet uran kan trenge gjennom tykke vegger, men etterlater seg et fint støv som kan føre til enorme skader i mange år etterpå. Storbritannias tidligere forsvarsminister Liam Fox innrømmet nylig at britene brukte 1,9 tonn utarmet uran under Irak-krigen.

https://www.aftenposten.no/verden/i/kR3OX/store-skader-blant-fallujahs-barn

Kommer vinden fra øst så vil Norge og Sverige bli dekket i dette støvet og etter hvert alle andre i verden. 

Dette er ikke en krig mot Russland eller NATO, men derimot en krig mot hele menneskeheten. 

Utarmet uran blir også omtalt under navnet : Ammunisjon fra helvete.  

Oppfordrer folk til å lese denne glimrende artikkel fra vår kjære avdøde/avdrepte MIKE CECHANOWICZ

https://www.nyhetsspeilet.no/2009/04/ammunisjon-fra-helvete-utarmet-uran/

Min erfaring er at det er klin umulig å stoppe disse djevlene så for min del så tror jeg heller man skal snu 180 grader og fokusere på det vakre, det skjønne, spre lys og kjærlighet. Ta deg en tur i skogen og finn en padde og løft den opp og gi den et kyss, se på fossefall og alt det vakre som er gitt oss.

Som en nær slektning sa til meg for en tid tilbake: Han hadde fått besøk av Jesus i en visjon der Jesus hadde sagt at han skulle bry seg med de onde kreftene, dem skulle han ta seg av, bruk heller tiden på å hjelp andre og spre håp og glede. Se det vakre de onde ikke kan se.

Etter 15 år på Spelet så ser jeg at Jeus har helt rett.

kierkegaard-sitat.png
KMZ
KMZ
Anonym
Svar til  Frank
1 år siden

Takk for en flott og interessant artikkel, Frank og også takk for de interessante bidragene dine, Smurfen.
Ja, viktig å følge sin egen intuisjon om hva som er sannheten. For meg er denne nettsiden/infokilden den viktigste: 2012portal.blogspot.com
Dette er den offisielle Motstandsbevegelsens egen nettside/communication outlet) og denne nettsiden startet opp i slutten av mars 2012 (derav navnet). Den har altså eksistert i 11 år.
Jeg har lest og fulgt med på denne nettsiden nesten like lenge og her ligger det enormt mye interessant info, (så får man gjøre seg opp egne meninger om all denne infoen). Jeg fant forresten denne nettsiden i et av kommentarfeltene til infoen fra Benjamin Fulford, dvs en som skrev i kommentarfeltet tipset om 2012-nettsiden.
Apropos Fulford så tror jeg han er «ekte» på den måten at han jobber for den lyse siden og i utgangspunktet ikke er noen desinfo-agent, men jeg er enig med deg Frank at flere av kildene hans er lite troverdige og at mye av det han skriver ikke stemmer. Jeg tror også David Wilcock er «ekte», men jeg har derimot ikke noen «god feeling» på ham.
Viktig info fra 2012-nettsiden er bl.a at det finnes mange som jobber for både den lyse siden og negative kabalagenter i f.eks USA,Kina og Russland. De positive (over landegrensene) samarbeider med hverandre og de negative samarbeider med hverandre. Kommunistpartiet i Kina er tungt infiltrert av de negative, også Xi. White Dragon Society (som Fulford har kontakter i) ,Blue Dragons, Red Dragons er positive fraksjoner i Kina og ikke minst på Taiwan.

I Russland er det færre av de negative, men også noen i toppsjiktet i det russiske militæret er infiltrert av kabalen (de negative). Ifølge info (2012-nettsiden) var f.eks Putin imot invasjonen av Ukraina, men ble tvunget til å gå med på det og det ble også brukt strålevåpen mot ham for å manipulere han, også til å forandre mening (ang.krigen).
Ellers ligger det på denne nettsiden info ang.viktige globale meditasjoner i nær framtid, bl.a en meditasjon 1. mai. Her kan man også lese at for første gang på over 200 år ligger Pluto inne i Vannmannen nå (fra 23.mars) og det innebærer sannsynligvis store forandringer.

ken
ken
Anonym
Svar til  KMZ
9 måneder siden

KMZ – Hva tenker du om denne siden?:www.galacticchannelings.com

Blant annet: “Keep calm and know that all will ultimately be well as planned and to your liking. You have waited a very long time to reach this stage in your evolution, so see beyond the difficulties you are presently encountering. Everything seems to be going against you, but that is because your understanding of what is happening is limited. Have faith because the path to your success has already been written. The higher vibrations will soon start to change the path you are taking, and you will realise that the dark Ones are being left behind to experience the conditions and consequences that they have brought about. In a freewill situation you are creating your own future, but nevertheless you are guided to ensure the best outcome, you could make it easy or difficult but should still reach your goal.

It is being noticed that the truth about ET’s and their craft is being brought into the open, as it is now obvious that it is impossible to keep the cover-up going. Now you are seeing so many more craft in your skies that are not to be confused with those that are being used by your own military forces, and have been for a very long time. This will ultimately lead to ET’s openly landing on your planet, but in a controlled way so that people can get used to their presence. This will bring with it a great leap forward that will take you to a higher level and speed up your evolution.” http://galacticchannelings.com/english/mike29-09-23.php

Janne
Janne
Anonym
Svar til  KMZ
9 måneder siden

Jeg har lest at Putin ble nedstemt i parlamentet. Han ville ikke angripe. Men det noen også glemmer, er at Russland kun ville ta de områdene som ble terrorisert, og som var infiltrert av USANATO-TERRORVELDE. + en sikkerhetssone for å beskytte seg mot USANATO-TERRORVELDE.
Nå rykker visst ikke Russland frem en cm. Det er nok fordi de har kommet dit de ville, og mer skal de ikke ha.
Når det gjelder “vaksiner”, leste jeg at Russland etterhvert fikk laget egne vaksiner. Vet ikke noe om dødsfall, “smitte” og sånt, ei heller hvor utbredt 5G er i Russland.
Russland kvittet seg visst med gjeld de hadde til Rothschild/kabalen i 2006.
Nå har jeg lest dette på forskjellige kilder (tror jeg ), og vet ingenting om det stemmer. Men liker å tro det, da Putin er en smart, respektert (faktisk) og et godt menneske som ble overlatt rollen av en forrige president som angret på sine ødeleggelser med korrupsjon og annet. Ikke rart han har blitt gjenvalgt flere ganger.

Signe Rein Tovsen
Signe Rein Tovsen
Anonym
Svar til  Janne
9 måneder siden

Putin har beordret alle 5G tårn revet. De som trosser dette blir arrestert. Barn ble syke av strålingen.

« Forrige artikkel

Life Alignment – Terapi regissert av deg selv

Neste artikkel »

Broen over elvestrømmen

54
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x