/

Loosh: Hvordan vår bevissthet brukes til å skape virkelighet

549 visninger
1 minutt lesetid
1

En klartalende og visdomsfull alkymist, Sarah Elkhaldy, forklarer deg på en lettfattelig måte hvordan vi skaper i denne virkeligheten med Loosh, vår kreative livskraft.

Under en åndelig oppvåkning begynner vi å forstå hvor viktig vår oppmerksomhet og vårt fokus er. Med det begynner vi å forstå at vi også skaper med vår emosjonelle oppmerksomhet. Altså loosh.

Loosh er kjærlighet i sin emosjonelle form, kreativ energi som fremkaller materielle ting og emosjonelle opplevelser. Alt i vår virkelighet manifesteres ut av vår loosh.

Vår kreative kraft kan også være basert på frykt. Det finnes astralentiteter som livnærer seg på denne energien. Man blir i så måte en kilde til mat for negative entiteter. Loosh er kreativ livskraft i sin essens og skaper din virkelighet basert på dine følelser. Bruk den klokt.

Kilde: How Our Consciousness is Used to Create Reality- Loosh Explained av The Alchemist

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

5 2 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

1 Kommentar
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
S Vang
S Vang
Anonym
3 måneder siden

Helt riktig det du sier mot slutten-å bruke sin kreativitet til å ta til seg frykt og la den påvirke deg i dine tanker og handlinger fører bare til at du mater monsteret som undertrykker deg.Jeg har brukt det lille av kunnskap jeg har tilegnet meg om det negative til å tenke at det er bedre å vite sannheten og ta sine forhåndsregler ut i fra den enn å leve i frykt fra det ukjente!

« Forrige artikkel

Iranskstøttet milits gjør mer for å forhindre folkemord enn norske myndigheter

Neste artikkel »

Klimabløffen når nye høyder: Nå må du drikke mindre kaffe

1
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x