/

Veien mot lyset

2.8K visninger
3 minutter lesetid
4

Den store oppvåkningen er for lengst i gang hvor stadig flere spirer opp av bakken i disse tider med nye idèer og nytt syn på livet.

Det er utrolig spennende å sitte å se rundt seg hva som foregår med venner, familie og bekjente. De er i ferd med å våkne opp. Etterhvert som jeg selv har våknet, har jeg hele tiden vist stor ydmykhet ovenfor meg selv og de jeg føler er foran meg. Jeg forstår at for hver gang jeg har kommet til et nytt punkt, må lærdommen av dette implementeres i livet før ny lærdom kan komme. Det er vel som med alt annet hvor det ikke alltid er like lett å tilegne seg ny lærdom, da det gamle må vekk og nytt livssyn skal inn. Men med noe imøtekommenhet ovenfor seg selv så er man i mål.

Da jeg startet å meditere, kunne jeg gjerne meditere over en periode på 1-2 måneder med masse progresjon før det plutselig stoppet helt opp og jeg hadde null sjangs til å fortsette. Etter 3-4 måneder kunne jeg starte opp igjen og lære masse nytt om meg selv igjen. Det tok litt tid før jeg forsto det, men det er åpenbart i dag.

Den lærdommen jeg fikk i mine meditasjoner, var lærdommer som måtte implementeres i livet mitt før jeg kunne få ny lærdom. Og etterhvert som man graver i sitt eget hode, finner man gjerne ting man ikke på det tidspunktet forstår, men som ikke lar sinnet ditt være i fred før du tar tak i det. Ofte er det slik at så fort du tar tak i det, forstår du hvor viktig det egentlig er for deg, og vips så starter du og implementere det i livet ditt.

Det jeg gjerne vil fokusere litt på er dette med hva en oppvåkning innebærer for deg som enkeltperson og kanskje et par tips til hvordan du lettere kan hjelpe deg selv. Mine ord er kun mine ord frem til de er plantet mellom ørene dine og fått en mening.

På engelsk snakkes det ofte om “lightbody” noe som ofte refereres til lyskropp direkte oversatt. Light oversatt til norsk betyr Lys, men det betyr også Lett, noe som gjør dette noe interessant med tanke på at lys er en høyere frekvens enn lyd, noe som gjør at lys da vil være ‘lettere’ enn lyd.

For hva er det som egentlig da eventuelt skal bli lettere eller lysere?

Svaret på det er nok ikke så vanskelig som man skulle tro. De fleste av oss går ofte rundt og bærer på en hel masse unødvendig livskunnskap man mest sannsynlig ikke har bruk for. Du kan regler samfunnet har gitt deg, du har syn på saker andre har repetert nok ganger til at det er blitt din realitet, og du glemmer at røyk, tobakk, alkohol og andre lumskheter egentlig er farlig, da du har repetert ugjerningen så mange ganger at det er blitt en (u)vane.

Vi mennesker vet egentlig veldig godt hva som er riktig og hva som er galt. Vi bare overser fakta for å godgjøre egoet vårt slik at vi kan være glade mens vi glemmer hva slags laster man drar på seg. Nettopp dette med laster er en fin sak å starte med når det gjelder spiritualitet. Vi har ofte en tendens til å ville redde verden, men står litt med en fot i graven da vi i utgangspunktet sliter med å redde oss selv.

Vi kan jo egentlig bare begynne med elementære ting for å gi slipp på våre laster, som for eksempel slutte å røyke, slutte å drikke alkohol, slutte å konsumere kjøtt i den grad vi gjør i dag, begynne å smile til fremmede mennesker på Jokern rett i nærheten og kanskje faktisk slå av tv`n og lese en bok for å få igang ditt kreative sinn.

Hva gjør egentlig disse tingene med oss for å øke vår letthet? Hvis vi vil opp stigen, må man slippe last for å kunne klatre videre. Ting som holder oss igjen ligger gjerne rett foran nesa vår. I det sekundet du starter å gjøre tiltak med deg selv, er det øyeblikket hvor andre starter å se at du endrer deg. Du lyser opp som en fakkel i mørket, og du får oppmerksomhet for dine endringer fordi du som person allerede er startet på en lettere vei.

Du kan ikke gjøre endringen for andre, men du kan endre deg selv nok til det eksempelet du gjerne ville vist andre. De små stegene er ofte de viktigste. Et ras i en steinrøys starter gjerne med de små steinene på toppen som ramler nedover. Alt vil eskalere i fart etterhvert som lastene ramler av, og du kan klatre høyere på stigen.

Husk at alle lo av Noah da han bygde et skip på land, men da det var for sent forsto de hva han var!

Dette er din stige, dine valg, din vei og ditt liv. Ingen kan kle av deg dine laster andre enn deg selv. Så vær den som gjør noe rart, bryt ut av gamle vaner, skap noe nytt for deg selv og bli den unike personen du er kommet til verden for å være.

Alexander B.

Generelt interessert i det spirituelle og utvikle sitt høyere selv.
En bidragsyter til å smitte de rundt seg med det glade budskap og flink på å vinkle ting fra nye aspekter. Ellers interessert i urbefolkninger, mat som medisin, utenforsamfunn og hva naturen kan by på av gaver til den som ønsker å lære.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

4 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Morfius
Morfius
Abonnent
8 år siden

Jeg var inni en dyp depresjon og fanget av mine egne avhengigheter. Data-spill, serier, filmer, gambling, porno, alkohol, snus og sukker. Jeg forstår nå hvorfor jeg var overstimulert til de grader. Det å leve hederlig, er ikke lett når man hele tiden blir bombardert med fristelser. Det er forsatt en del tilbakeslag. Men jeg merker veien er spesielt tung når mann er våken alene og man må forsvare en sannhet for en enda større løgn… Fin artikkel. Er det noe miljø å oppsøke for visdom og nye venner?

Allan Broch
Allan Broch
Abonnent
8 år siden

Vaticanet og The Big Bang

paven bekendtgjorde, at Gud står bag The Big Bang.
Er der noget nyt her?
Det vil der nok være for de fleste.
Det skyldes dog, at ‘de fleste’ ikke har gjort deres hjemmearbejde, for det har Vatikanet sagt i over 50 år.
Derom senere. Vatikanet har sagt så meget gennem tiderne.
De sagde for 500 år siden, at jorden var flad, selvom søfolk for 1000’er af år siden vidste noget andet.
De kendte de cirkulære havstrømme i alle verdenshavene.
Vatikanet har været med-iscenesættere af korstog, kætterforfølgelser, hekseafbrændinger, inkvisitioner, pogromer / bogafbrændinger.
De er skyldige i milioner og atter millioner af spildte menneskeliv.
De er skyldige i udplyndringer af mennesker til skabelsen af deres enorme rigdomme via deres ”Maritime Law også kaldet Uniform Commercial Code
Disse rigdomme kunne afskaffe fattigdom i verden, men en ganske almindelig katolsk menighed de fleste steder i verden må bygge deres sociale arbejde på frivillig, ulønnet arbejdskraft, for den katolske kirke ‘er jo så fattig’.
Vi taler ikke om luftige teorier her.
Generelt kan vi bruge flere bogbind på at gøre rede for den historiske forbindelse mellem Vatikanet / Jesuitterne og det, der senere blev til nazisterne.
Jeg vil kort minde om ‘Operation Paper Clip’,( http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Paperclip )
hvor 100-vis af nazistiske videnskabsmænd blev smuglet ud af Nazityskland ved krigens afslutning vha. af falske pas udstedt af Vatikanet!
Tankevækkende – hvorfor lige Vatikanet?
Vi minder samtidig om, at det var Hitlers bon-kammerat Mussolini, der gav Vatikanet sin politiske magt tilbage, den magt, det var blevet frataget flere 100 år forinden for at have.
Eller fordi den franske konge havde fået nok af dem – som man tager det. Dette misbrug er oldgammelt og går tilbage til kirkens oprindelse som værende det ‘spøgelse’ der slap ud af bagdøren, dengang romerriget faldt sammen. Det hedder ‘den romersk-katolske kirke, same-same, but different.
Vi minder dernæst om, at Ratzingers far var professionel tysk politimand. Og ‘professionalisme’ i nazistisk sammenhæng ville kun sige de absolut loyale og enthusiastiske politifolk.
Var man ikke det, blev man fyret, da nazisterne kom til magten. Husk: enhver krigs første og sidste fjende er den krigsførende nations egen befolkning, så politiet havde en meget vigtig rolle i Det Tredje Rige.
At Ratzinger selv var hitlerjugend er i den sammenhæng uden betydning, for de små drenge havde ikke noget valg.
Det er blot det samme, der overgik Heinrich Böll (han skulle bare have skrevet en bog om det i stedet for at skjule det, så var det aldrig blevet en sag). Historien om faderen-således-sønnen minder særdelses meget om en anden statsmand, George H. W. Bush ( Gift med Barbara bush , datter af Aleister Crowley http://da.wikipedia.org/wiki/Aleister_Crowley ), hvis egen far var aktiv ‘troende’ nazist.
Det var John F. Kennedy’s far i øvrigt også, så ‘de’ mente, sønnen ville blive nem at manipulere.
Der tog de til gengæld fejl. Kennedy blev den sidste præsident i guds eget land,
Det Fjerde Rige, der udtrykte egne meninger om tingene, og ingen er siden sluppet af sted med det. Ingen har heller forsøgt (Carter? – vel næppe, eller også blev han stoppet i tide).
Dernæst var daværende kardinal Ratzinger den ANSVARLIGE, der havde fået som opgave aktivt at arbejde på at dække over de mange pædofilisager, der var begyndtt at dukke op i USA.
Folk tror generelt, at problemet med den katolske pædofili-empidemi blot kan reduceres til bivirkninger ved cølibabet og den undertrykte sexualdrift, men der er noget meget værre på spil, og vi ser kun toppen af isbjerget.
Der forsvinder stadig i dag et umådeligt antal børn hvert år i USA – mere end en halv million – og en meget stor del af sagerne er uopklarede.
Det er et særdeles betændt emne, som man ikke finder i medierne hverken derovre eller her.
Ikke derovre, fordi de korporatisktiske medier ejes af ca 3 mænd, og ikke her, fordi vi plaprer efter, hvad amerikanerne siger, og hvad der slipper ud af af nyhedsbureauerne, der ejes af de samme mænd.
Medierne har undergået en global ‘berlusconificering’.
Tallene og oplysningerne angående forsvundne børn kan tjekkes.
Det drejer sig om noget særdeles mange: menneskeofring.
Det kaldes også satanisme.
Børnene forsvinder enten i sataniske ritualer eller de ‘går under jorden’ som forsøgsdyr i de ‘sorte projekter’, der – uden de ved det – financieres af amerikanske skatteydere.
Stikordene er bla. genetik, eugenetik og sindelags-kontrol.
Det katolske pædofiliprojekt er isbjergets top, og katolikker i verden – med respekt for de mange udmærkede, men uvidende mennesker – aner ikke, hvad deres egen ledelse har gang i.
Med hensyn til The Big Bang er det en historie for sig. Eller er det? for egentlig er den gjort af det samme stof.
Lad os starte med at sige, at det er en teori. Punktum.
Det glemmer astrofysikerne og kosmologerne lige at slå fast.
Det er en teori, der er udviklet af matematikere. Denne teori er gennemhullet som en schweitzerost og er ved at falde sammen i dag. Grunden til, at Vatikanet elsker teorien, er, at den understøtter to ting: den kristne skabelsesmyte og den kristne tidslinie.
Verden starter ved Genesis og slutter ved Dommedag.
Når tiden er flad, flades bevidstheden ud.
Alt andet i Universet er cyklisk, så dette tidskup er et falsum.
Da der i 50’erne var en stor konference i det europæiske astronomiske selskab, hvor man offentliggjorde Big Bang teorien, var den daværende pave allerede informeret, og han stod i egen ‘høje’ person og udbad sig ordet.
Han ønskede videnskaben tillykke med, at de nu havde fundet gudsbeviset, for, som han sagde: ‘Det er jo nøjagtig som vores Fiat Lux’ – ‘Og der blev lys’. Hele seancen gav mange af de fremmødte videnskabsfolk en underlig klam fornemmelse.
Hvad vi ikke er klar over er, at Vatikanet understøtter, financierer og styrer store dele af den den tunge gren af videnskaben.
Den katolske kirke er et af verdens -rigeste korporation.
Og hvad bruger de alle deres penge til udover guldmaling og kirkerøgelse? Videnskab.
De ved udmærket, at det altid har drejet sig om viden.
Viden er magt.
Magt er rigdom.
Magt er kontrol.
Men selvom sætningen stod ved porten til mit gamle gymnasium, der i øvrigt var en katedralskole og dermed en tidligere katolsk klosterskole, skal man ikke tro, at det betyder det samme som ‘al viden til menneskeheden’.
Hvis man kender noget til funderings- og financieringsstrukturerne indenfor videnskabens verden, og hvad det betyder for den såkaldte ‘frie’ forskning, vil man se, at The Big Bang ikke ville have overlevet så længe, hvis ikke den katolske kirke – bla. vha. en af dens militante hjernevasker-organisationer, jesuitterne, havde haft et fast greb om den.
Forskning og videnskab i vesten i dag er ikke længere fri.
Faktisk er det kun i Rusland, at forskning er fri.
Det holder vi egentlig ikke af at tænke på, da vi jo har fået at vide, at vi ikke kan lide russere og kinesere og alle de andre totalitære banditter. Men sådan er det faktisk.
I Rusland financieres forskningen ikke, til gengæld kan de forske i lige nøjagtig, hvad de vil.
Men de vestlige videnskabsmænd er selv medvirkende og ansvarlige for videnskabens misère.
Der eksisterer en dyb og indgroet angst blandt videnskabsfolk for at miste deres position, deres anseelse blandt kolleger og deres finacielle understøttelse.
Bliver man først frosset ud af det gode selskab, er hele ens liv ødelagt. Og når man bliver financieret, bider man ikke den hånd, der fodrer én.
Videnskaben er i dag dogmatiseret.
Teorier bliver ophøjet til lov. Man stiller ikke spørgsmålstegn ved selve præmisserne, hvis man kan blive fri. Men da enhver form for teori, der ikke holder, før eller senere falder sammen, kan vi om kort tid – er mit bud – forvente THE BIG FLOP. Teorier kan ikke tåle at blive ‘teologiseret’, altså at blive ophøjet til eviggyldige sandheder. De videnskabelige institutioner vil falde under vægten af deres egne antagelser.
De religiøse institutioner vil falde under vægten af deres egne løgne.
De politiske institutioner vil falde under vægten af deres egen korruption. Og det er i fuld gang med at ske.
Det sker med The Big Bang. En ‘feature’ ved Big Bang-universet hedder ‘dark matter’. Det er den enorme intethed, der er i det fysiske univers, hvor 99,99999 % ikke eksisterer. Ret pinligt i virkeligheden.
Men yngre fysikere er på stribe begyndt at sige: dark matter findes ikke! De gider ikke høre mere katolsk ævl, og er derfor ved at erobre universet og virkeligheden tilbage til Jorden
Dermed tilbageerobres også videnskabens anstændighed som videnskab – og ikke som en pseudoreligion, der igen er pseudovidenskab. Religion er det, der ankom, da egentlig viden forsvandt i verden.
Dernæst ankom videnskaben, der overtog religionens rolle som sandheds-forsyner. Og som en tysk astrofysiker udtalte: ‘Begrebet Der Urknall – The Big Bang – siger mere om den krigsliderlige kultur, der opfandt begrebet, end om universet’.

anders
Skribent
Svar til  Allan Broch
8 år siden

Interessant! Du er så vidt inne på Carter. Når det gjelder Jimmy Carter (91) så ble han nylig friskmeldt fra kreft. Han han er nå i gang med å ta “hevn” mot satanistene i Frimurerlosjen siden han aldri lykkedes da han var President. Strategien hans går ut på å ta mellom-mennene til Illuminati for å lamme nettverket. Det snakkes endog nå om “folkene til Carter”. Skal vi tro på meritt-lista til Jimmy som ligger ute på nettet så føler jeg at disse resultatene er basert på et 24/7 arbeide igjennom mange å, helt siden han var president.. Jimmy, som den eneste, falt heller aldri i de mange sexfellene som ble lagt ut for ham; det er det flere bevitnelser om fra de mange ‘CIA MKUltra Monarch sexslavene som har fremkommet i det siste.

« Forrige artikkel

Det hender stadig vekk ting som ikke lar seg forklare

Neste artikkel »

Fiskefusk og mordtrusler fra Norske myndigheter

4
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x