Passasjen

3.1K visninger
3 minutter lesetid
20

Innledningsvis vil jeg starte med en anmodning om edruelighet i debatten og spekulasjonene rundt menneskehetens framtid. Jeg vil være forsiktig med hva som lukter og ikke lukter i dette spillet som foregår. Jeg har lest en del om scenarioer som er helt urealistiske og skyter over all logikk. Den forandringen menneskeheten står ovenfor i dag er en bevissthetsmessig revolusjon. Skal man være med på laget må man forstå dette.

Vi kan ikke fortsette med å slå hverandre i hjel. Vi kan ikke fortsette å lyve! Store deler av menneskeheten har forstått dette! Og de som ikke ønsker forandring, bruker alle midler for å så frøene til aggresjon slik at den fortsetter. Det er akkurat dette bevissthetsrevolusjonen handler om.

Kan jeg avsløre bedraget, eller lar jeg meg fange av de gamle energiene?

Øye for øye, tann for tann; blir du fanget av det sistnevnte er du på ”ikke forandring”, kjære venn!

Tenker du aggressivt, får du aggresjon. Ønsker du hevn, får du hevn. For å snu dette må du ønske kjærlighet. Loven om tiltrekning vil gi deg det du ønsker. Annen vei finnes ikke.

Hva er et menneske?

Vi er ånder som er på skole i skolerommet jorden.
Vi er ånder som har som pensum å lære folkeskikk.
Vi kommer ikke videre uten å ha lært oss pensum.
Vi er nødt til å bruke all informasjon, følelse og intelligens for å komme oss gjennom ”passasjen” til en ny himmel og en ny jord. Som en ny fødsel om du vil.

Den menneskelige bevissthet passerer nå den kritiske masse for kjærlighet. Det er grobunn for en voldsom akselerasjon når vi er klare.
Egentlig er det ingen som begår noen feil, hverken på den ene eller andre siden. Dette er noe enhver sivilisasjon i Kosmos må igjennom for å komme seg videre. Sett fra et kosmisk ståsted er ”alt såre godt”. Universum gjør aldri noen feil. Skulle feil være tillatt ville det ikke eksistert noe univers.

Gud gir menneskebarnet kontrastene. Menneskebarnet har det frie valg. Gud laget logikken som instrument for å utvikle bevissthet. Elsk din neste som deg selv! Forstå at det er den eneste veien ut av trassalderen. Skal vi komme opp på neste nivå og bli medlemmer av den kosmiske føderasjon må vi lære kjærlighet.

Kjærlighet er universets sterkeste energi og all motstand er dømt til å måtte vike. Hvorfor tror du at besøkende fra rommet ikke tilkjennegir seg direkte? De anser oss for å være for farlige på det nåværende tidspunkt. De sender oss små beskjeder i kornåkrene rundt om i Europa og verden for øvrig. Foreløpig forstår vi lite av det.

Vi er som barn som er blitt forlatt alene hjemme. Vi tømmer kjøleskapet uten tanke på at det snart er tomt. Vi blir mer og mer skitne fordi vi ikke har noen forståelse av hvorfor vi må holde oss rene. Våre åndelige foreldre har tatt avstand fra oss for at vi skal få muligheten til å lære å stå på egne ben.

Der er vi nå.

Vi roper mot det store blå etter hjelp. Vi legger skylden på alle de andre for å skjule våre egne svakheter; men vi lærer. Løsningen er rett der borte: Vis kjærlighet!

Kommer vi videre? Ja! Alt og alle i Aladdins hule gjør det. Når kornet er modent. Ikke før, ikke senere. Hva er passordet for å komme gjennom passasjen? Kjærlighet.

Det drepende prinsipp er i kulminasjon og vil avta sterkt i tiden framover. Kristus-energien, foton-energien i den nye himmel (bevissthet) og en ny jord (fysisk materiale) er i ferd med å etablere seg. Aldri før har det vært mulig å komme gjennom passasjen til et høyere bevissthetstrinn her på Jorden. Nå er det mulig.

Runden rundt Melkeveiens sentrum på 25 920 år er komplettert og utbasunerer den nye tids velkomst. Om det går raskt? Vel, vi får prøve oss på logikken. Fra et universelt utsiktspunkt; ja. Sett i forhold til avstander og størrelsesorden makrovesenet opererer med, går det veldig raskt!
Fra enkeltindividets utsiktssted? Kan vel sammenlignes med å poppe pop-corn: Litt tregt i begynnelsen for så å akselerere voldsomt. Utviklingen er snudd.

Vi går mot et mer inkluderende og kjærlig samfunn. Jordvesenet (planeten) vil også gjøre justeringer som i utgangspunktet vil synes som unødvendige og smertefulle, men de vil vise sin guddommelige hensikt lenger fram.

Alt er såre godt. Vi vil lykkes til slutt. På universets lag finnes ikke tapere, bare vinnere. Man må oppleve ondskap for å kunne oppleve det gode. Ganske innlysende sett ut fra en logisk tankegang.

Velkommen til Aladdins hule!

Manges spørsmål etter å ha lest denne artikkelen vil trolig være: Finnes det holdepunkter for dette? Svaret er: “Ja!” Det finnes kosmologier i alle verdens kulturer. Utfordringen er at vi må tilegne oss kunnskapen selv. Forståelsen må være direkte. Mellomleddene som hittil har tolket kosmologien for oss må bort. Menneskebarnet trenger ikke lenger å tro. Det er åpnet opp for å vite.

Den nye formen for spiritualitet vil bli bekreftet gjennom forskning ved høgskoler og universiteter. Åndsforskning vil bli framtidens satsningsområde.

Om du må lete etter kunnskapen? Nei! Den vil være tilgjengelig når du trenger den. Plutselig vil du forstå at kunnskapen har vært der hele tiden.

Og du vil vite når tiden er moden.

Lykke til!

LilleVi

Tor Andreas LilleVi er født i 1948 og har tatt livet på pulsen lenge.
Lever et foholdsvis tilbaketrukket liv i Lofoten etter 40 års reisevirksomhet over hele verden.Har arbeidet i mange år som healer og kunstner.
Min store interesse er forandring av strukturene som vi ser styrer verden.
Jeg ser også at det må skje på fredelige premisser.Vi må bruke speilet,så makta får speile seg.
De klarer ikke å la være det.
Fra hjertet
Tor Andreas

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

20 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
lyset
lyset
Abonnent
14 år siden

Veldig fin artikkel. Dette er slik jeg selv ville forklart det.

Men de med kornåkere er ikke kun “de” andre som legger i gjen beskjeder men massebevistheten som å sammarbeider med disse som i gjen gir infomasjon til oss selv. “De” andre oppererer å på en energi husk. Selv om all energi ikke er synelig for øyet betyr det ikke at den ikke er det.
Alt er energi og alt er koblet til det samme energifeltet som er all skapelse, ingen energi forsvinner de endrer kun form.

MICHAEL:Et tips:
Ta i dagslyset og vend blikket mot himmelen, la synet vile på et punkt og mediter uten å forstyrre(fokusering er fy,fy) blikket. Det tar en stund, sekunder til minutter, så vil en se et myriade av små lysglimt over hele synsfeltet. Ikke foluser blikker på noe , men la de spille,de små lysglimtene.( korte, bølgende , og intense små lysglimt)
Det en ser er yggdrasil, verdenstreet.
C.C. og Don Joan, beskriver det som, emnation at large.

Dette tipset ditt kom til en god hensikt for meg. Endelig har jeg forstått! ha! Når jeg var liten husker jeg at hele tiden når jeg tittet på himmelen så jeg altid et mylder av “lys”glimt eller runde baller over hele himmelen. Satt ute på og fisket i god været i dag og jeg var utrolig glad og frydet meg over utsikten og naturen. Legger jeg veldig merke til at disse ballene,kuler eller hva man skal kalle de dukket opp i gjen. Samtidig når jeg så disse så merker jeg denne susingen i hodet mitt akslererte veldig og jeg fikk en følelse at hjernen min ble på en måte dopet og ble svimmel rett etter frekvensen nådde høyden sin. Var sprø opplevelse. FIkk det 5-6 ganger i dag. Sprøe greier!

Yggdrasil er da skapelses energien den som eksisterer i alt og er i alt? Jeg har alltid hatt en lett tendens til og se disse ballene/kuler på himmelen og trenger kun og titte en liten stund så popper de opp. Rart jeg ikke har spurt om dette før.

Brikkene faller bedre og bedre på plass, takk for all info!

Namaste.

mikael
mikael
Abonnent
14 år siden

Portaler heter det, der er to veier en kan gå, den beviste(meditering, jeg mediterer med øynene åpne), jæv… vanskelig, eller via drømer(litt lettere). Praktiserer begge enda.
Er klar over at forfatteren er kontroversiell, men undertegnede praktiserer dette av hele mitt hjerte. Må få understreke at en bør lese det som sies og beskrives nøye, dette er en kort verson. Drømer og de visjonene en får/har er høyst personlige. Det eneste undertegnede har erfart at de portene som beskrives, de er der. De MÅ en gå igjennom.
Lusid dreaming er for meg et tilbakelagt stadie(de tre første portene), denne delen gir ingen tilføring av energi(en kan bli besatt av lusid dreaming, så det må praktiseres med mål og med hensikt), det er en mellomstasjon/lekegrind og et sted en kan forberede seg selv til den fjerde porten, der en går over til den andre siden.
Som Jesus i Nag-Hammadi kodeksene sier, den usynlige verden.
Kjerlighet til alt rundt en er den eneste veien, for et menneske å gå.
Dette er den beste energi kilden vi som mennesker har,

The art of dreaming.
http://www.prismagems.com/castaneda/donjuan9.html

Sitat:
Sorcery is the act of embodying some specialized theoretical and practical premises about the nature and role of perception in molding the universe around us.
Our world is only one in a cluster of consecutive worlds, arranged like the layers of an onion. Even though we have been energetically conditioned to perceive solely our world, we still have the capability of entering into those other realms, which are as real, unique, absolute, and engulfing as our own world is.
For us to perceive those other realms, not only do we have to covet them but we need to have sufficient energy to seize them. Their existence is constant and independent of our awareness, but their inaccessibility is entirely a consequence of our energetic conditioning. In other words, simply and solely because of that conditioning, we are compelled to assume that the world of daily life is the one and only possible world.

Et tips:
Ta i dagslyset og vend blikket mot himmelen, la synet vile på et punkt og mediter uten å forstyrre(fokusering er fy,fy) blikket. Det tar en stund, sekunder til minutter, så vil en se et myriade av små lysglimt over hele synsfeltet. Ikke foluser blikker på noe , men la de spille,de små lysglimtene.( korte, bølgende , og intense små lysglimt)
Det en ser er yggdrasil, verdenstreet.
C.C. og Don Joan, beskriver det som, emnation at large.

PS: Kan ikke få understreket det nok, men en trenger IKKE å bruke noe halusigene stoffer for å klare det, det tok 20 år før undertegnede prøvde det. Fikk bekreftet en del ting, og nye dukket opp, og har ikke tatt noe siden. Fordi det hadler til syvende og sist om :
” free your minde, and the rest will follow”
Ha en god kveld.

aurum14
aurum14
Abonnent
14 år siden
Hogtroll
Hogtroll
Anonym
14 år siden

Slik jeg tenker om denne passasjen er at du som enkelt individ vil kunne skille mellom godt og ondt og det er det som teller!

Vi mennesker har opp gjennom hele historien blitt fortalt at vi må tenke i fellesskap for at vi skal få det bedre derav demokrati og vi alle vet hvor lite det hjelper så lenge det er noen der oppe som gjør stikk motsatt av det vi vil.
Samme er med religion der de øverste lederene forteller at dette er bra og dette er ikke bra.

Alle er vi forskjellige og alle tenker forskjellig, noen mennesker har en større tolleranse for empati en andre og derfor så lærer vi om hva som er godt eller ondt.

Så slik jeg ser det er vi skapt av naturen til å være forskjellige slik at alt som er mulig å gjøre skal gjøres på alle premisser uten at vi gjør noe galt forut av hva vi selv tenker, men dersom du vet at du gjør noe ondt og synes dette er greit så har du selv bestemt din videre skjebne.

Den dagen du som person kommer til veiskille og ikke har sett hva som er galt da går du en mørk tid imøte istedenfor å møte en opphøyet bevissthet.

Tenk deg en gitt situasjon.
Vi mennesker har hele tiden fått en fri vilje til å gjøre hva vi selv vil og i mange tusen år så har vi utviklet oss i mange retninger via religion som skulle gi oss noen viktige retningslinjer å følge.
Nå via demokrati der du ikke lenger får gjøre som du vil da alle har bestemt at du som enkelt individ ikke skal tenke eller gjøre som du vil.
Noen av oss velger å gjøre som vi vil, samt å gi f… i hva andre mener og tror.
Andre mennesker følger slavisk og fanatisk disse retningslinjene selv om vi muligens selv vet at det er feil vei, men vi ønsker å gjøre ting anderledes.
Andre igjen har levd i pakt med naturen uten å ta hensyn til utviklingen rundt oss, men de har klart fått bedre utnyttelse av hva naturen gir tilbake til oss så lenge vi ikke overutnytter hva den har å tilby oss.
Nå har vi kommet til dette veiskille og jeg vil si at de aller fleste mennesker uansett religion, politisk retning eller annen visjon har blitt ført bak lyset til å tro at denne måten vi i dag lever er den rette.

Kjærlighet er nok helt bevisst et natur produkt som er universal og som ikke kan unnværes i videre evolusjon.

I alt ondt er det noe godt og i alt godt er det noe ondt!
Valget er ditt om du selv skjønner at du er klar for neste skritt i evolusjonen.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

Yoda: “Luminous beings are we – not this crude matter. You must feel the force around you.”

The Force = The Field = The wave function = The ocean of consciousness = ?

Vil 2012-enigmaet føre til at vi blir tettere forbundet med The Force…?!

Sirus
Sirus
Abonnent
14 år siden

“Vi går mot et mer inkluderende og kjærlig samfunn(PAVEN SIER DET SAMME). Jordvesenet (planeten) vil også gjøre justeringer som i utgangspunktet vil synes som unødvendige og smertefulle, men de vil vise sin guddommelige hensikt lenger fram(ALLE NEWAGERE SIER DET SAMME).
Alt er såre godt. Vi vil lykkes til slutt( http://amazingdiscoveries.tv/media/373/A_New_World_Order_-_Bush/ ). På universets lag finnes ikke tapere, bare vinnere. Man må oppleve ondskap for å kunne oppleve det gode. Ganske innlysende sett ut fra en logisk tankegang.
Velkommen til Aladdins hule!”

Respekterer din tro og syn,men min bibel sier noe helt annet en det du sier her..faktisk helt motsatt.

“There will be a trouble as there never was upon any nation,and then the end will come”

“På universets lag finnes ikke tapere, bare vinnere.”
Jeg vet om en som er mest kjent for den strofen..

“You will surly NOT DIE!”

Med andre ord: Hvem du var som person i dette livet,spiller INGEN rolle? Den mest grusomme personen som noen gang har levd,kan bli min nabo i fremmtiden?

http://amazingdiscoveries.tv/media/85/503-232K/

Vet du hvem Aladdin var i det okulte?

Sirus
Sirus
Abonnent
Svar til  Sirus
14 år siden

They will say…Peace, peace, when there is no peace…
Jer. 6:14

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Sirus
14 år siden

Eksakt Sirus.. eksakt, og de våkne sjelene ser dette og husker disse ord :-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Sirus
14 år siden

Nei, hvem var Alladin i det skjulte/okkulte Sirus?
Trodde Alladin var en eventyrfigur jeg, snakker vi om et menneske?

Dette var en fin, optimistisk og positiv artikkel, Lillevi, takk :-)
Og jeg HÅPER at du har rett :-)
Virkelig.. Mye ser mørkt ut.
Men jeg håper virkelig at det går bra likevel..

Oddis
Oddis
Abonnent
14 år siden

Flott artikkel!
Tenker på loven om tiltrekning som du skriver om;
– alle blir vi indoktrinert med negativitet gjennom media, og med et slikt utgangspunkt frykter jeg at det som kommer ikke blir like bra til alle. Vi tiltrekker jo oss dritt og faenskap dagen lang! Ser jo bare hva som diskuteres mest her på Nyhetsspeilet og ellers rundt omkring; negative saker og atter negative saker. Med en holdning om det alle andre gjør er idiotisk og feil, så kommer vi ikke videre.

Jeg har siden jeg var gammel nok til å reflektere over fremtiden min alltid visst at dette er ikke, eller KAN IKKE, være det virkelig livet. Og med det i ryggsekken GLEDER jeg meg til hva som kommer. Selv om jeg leser mange forskjellige teorier om hva som skal komme til å skje, så er det en ting som er sikker; NOE kommer til å skje, og det skjer nok om ikke så alt for lenge. Vi leser jo støtt og stadig om at det er 2012 som er året hvor alt går til helvete, men der tror jeg mange tar feil. Det kommer til å skje før den tid…..

Ann
Ann
Abonnent
14 år siden

bin Laden: “De på solsiden” …. går også på “skole” her. Kanskje de skal lære medfølelse, sunn skepsis, lære å “tenke sjæl”, frivillig dele de godene de har med de som mindre har?? Det som er sikkert er at de kommer ut av komfortsonen sin engang, men når.. Jo når de er modne for det. Alt er i endring, alle er i endring, noen velger positiv polarisering andre velger negativ polarisering, alle veier fører til ROM, noen er mer smertefulle enn andre.
Krig og sult er det som fører til flest lidelser i verden, hva hvis vi omfordelte godene og brukte krigsmaskinpengene til å bygge opp det som er revet ned?

Kjærlighet, det største av alt ! Den kjærligheten vi må lære for å komme opp til ett annet bevisthetsnivå er den betingelsesløse kjærligheten, vi har den i oss så det som dagens pensum er å åpne opp og slippe den til. Den der “jeg elsker deg “fordi” eller “på tross av” er fraværende i betingelsesløs. Nå skal jeg innrømme at settningen “jeg elsker deg” er utbrukt og missbrukt, men kjærligheten som strømmer fra hjertet den er ekte og ren. Vi er alle i “skole” her på jorden, vi er sjeler som lærer om dualitet, hvordan vi velger å lære er opp til den enkelte, vi er separate individer som gjennom erfaring velger veien vidre. Velger vi frykt, eller velger vi å leve med åpent hjerte og å føle godhet for alle andre?

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Ann
14 år siden

Takk for responsen, men fine ord uten fine handlinger imponerer meg ikke.
Har du hørt uttrykket “veien til helvete er brolagt med gode hensikter?”
Alle kan sitte på sofa og filosofere om betingelsesløs kjærlighet så lenge dette ikke krever av dem noen anstrengelser.
Det er narcisisme å betrakte seg selv som snill og fortjent med en behagelig vei mot målet.
Er du sikker på at denne behagelige veien leder dit du ønsker?
Er du klar over at sult og kriger er håndskapte for profittens skyld, med mandat fra vestlige masser?
Hva har du gjort for å stoppe bøddelens hånd som torturerer, og for å stoppe subsidiering av krigsmaskineri med dine skattepenger?
Det er i deres makt å frata faen legitimitet, men dere fortsetter å legitimere den hvert 4.år.
Selvgode mette jøde-vestlige masser vil ikke høre om nøden og lidelser noen andre tvinges til å betale for deres behagelig eksistens på jorden.

Aqwarrior
Aqwarrior
Abonnent
14 år siden

Takk for en fin og god artikkel! Enkelt, konsist og greit. Rett på sak uten mellomledd, som du selv sier. Dette samsvarer i stor grad med min egen forståelse og oppfatning av virkelighetsbildet.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Aqwarrior
14 år siden

Åpne denne siden og se et virkelig virkelighetsbilde:
http://gnosticliberationfront.com/revealed.htm

Vi er nær paradiset som aldri før: tidligere statsminister T.Bleier satte lokk på pedofili-etterforskning av Brown da den selv startet angrep på Irak på falske grunnlag.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
14 år siden

“Vis kjærlighet” var et godt forslag som er litt vanskeligere å praktisere hvis man leser noen linjer under det:
“Man må oppleve ondskap for å kunne oppleve det gode. Ganske innlysende sett ut fra en logisk tankegang.”
Jeg vil ikke følge denne “logiske tankegangen” hvis palestinere MÅ oppleve jødisk ondskap for at noen “opplyste” her på speilet kunne oppleve det gode.

Kan du vise veien, LilleVi, og vise kjærlighet til de invalidiserte, hjemløse, foreldreløse, utpynte og uttorturerte i “krig-mot-terror” på din høytbevisste måte?
Eller er det best å gi blaffen fordi “Utviklingen er snudd. Vi går mot et mer inkluderende og kjærlig samfunn”, så de “der nede” må bare finne seg i sin skjebne og smøre seg med tålmodighet mens de “på solsiden” kan slappe behageliv av på venterommet?

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  LilleVi
14 år siden

Hvis folk skal lære noe, feks de “onde” og undertrykkende, så må man ofte gi de et kraftig spark bak. Ellers så blir alt uforandret. Uansett så skal man ikke godta urettferdighet og løgn og tro at alt er perfekt på jorda fordi man kanskje går mot et mer kjærlighetsfullt samfunn, som det hevdes fra flere hold.

Mike Cechanowicz
Forfatter
Svar til  bin Laden
14 år siden

Logisk tenkning her er rett og slett ikke godt nok fordi det logiske sinnet er ute av stand til å forstå at dualitetens presens på vår planet er til for å tillate fritt valg mellom alle mulig responser og handlingsmåter. Det logiske sinnet er heller ikke i stand til å betrakte sjelens lang lærevei gjennom et uttal av liv der balanse oppnåes kun mot slutten av syklusene. Jeg skriver slik, ikke for å promotere vold på noen måte, men for å påpeke at den som mottar vold også mottar sjansen for å tilgi under vanskelige forhold. Hevn blir mørkets vei. Og det også er en lekse. Selvfølgelig er den som utøver vold en som øker sin karmisk belastning for fremtiden og dermed forsinker veien til læring gjennom glede.

Den logiske tanken om at “Gud har forlat meg”. fordi vi opplever at våre ønsker ikke går i oppfyllelse, er en tankevirus som følge av alt for lite innsikt i langtids konsekvenser av kortsiktig tenkning.

I den hypnotiske regresjonen, der sinnet er i stand til å bevege seg gjennom tid, fremover og tilbake, er det ofte en a-ha opplevelse å merke seg når en oppfatter hvordan ting henger sammen.

« Forrige artikkel

En smakebit på Vannmannens tidsalder

Neste artikkel »

Realiteten, hvor er den?

20
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x