/

Tegnene i 2011

11.9K visninger
11 minutter lesetid
69

Nettmagasinet Nyhetsspeilet.no gjør det veldig bra, donasjonene fra dere lesere har hjulpet oss gjennom første kvartal og det dukker opp stadig flere tegn på at vi i 2011 er på vei inn i en ny fase av den store overgangen. Alle gamle strukturer står for fall og en ny sivilisasjon åpenbarer seg.

Akselererende tid

Føler også du at tiden akselererer? Jeg føler i allefall at dagene merkbart går raskere. Jeg har til og med fått dette spørsmålet av to yngre sjeler i familien ved to separate situasjoner de siste dagene. Det er stadig flere som legger merke til dette og du er kanskje også en av de.

Shumans resonansen som er jordklodens puls, øker stadig og går i dag dobbelt så raskt som på 80-tallet ifølge Gregg Braden. Kvartsur er synkronisert til denne pulsen så opplevelsen av aksellerert tid er en relativ følelse, men jeg tror at de fleste av oss vil merke økningen betydelig fremover.

Vi går mot en ny sivilisasjon

Mayaene har pratet om dette og skal man tro på de så vil tiden øke ytterligere med 20 ganger fra vi går inn i den siste fasen av “Universal Underworld” den 11. februar 2011 og frem mot slutten på long count-kalenderen 260 dager senere den 28. oktober 2011. Det er ikke lenge til. Heng deg derimot ikke opp i datoer som dette eller 21. desember 2012 for den saks skyld.

Ifølge Mayaenes overhode,  Don Alejandro Cirillo, som er utvalgt som talsmann for de 440 Mayastammene som fremdeles eksisterer, så er endetiden en perioden som varer frem til 2032. Mayaene har aldri selv nevnt noe bestemt dato. Dette er beregnet av vestlige forskere og de er ikke helt enig om hva som er den “riktige” datoen.

Uansett så er ikke en bestemt dato det som er hensikten med sluttiden. Vi forlater vår krigsherjede historie til fordel for en ny verden hvor vi tar vare på hverandre, uten et slavebindende pengesystem og med tilgang på fri energi og umiddelbar manifestering. Slikt tar gjerne noen tiår eller mer.

Selv den verste skeptiker til 2012-fenomenet burde synes det er en god ting selv om troen til noe slikt er ikke-eksisterende.

Et frø er sådd

Det er det vi har hatt jordkloden til helt frem til nå. Å leve i dualitet og ha et fritt valg til å tro akkurat det du selv ønsker å tro og gå den veien. Hva andre tror personlig bør ikke ha betydning for deg. Det rådet du kan følge er å benytte hjertet og føle hva som er riktig. Da finner du din sannhet. Den som er riktig for akkurat deg.

Du kan selv velge hvilken vei du ønsker å gå, men la de andre velge veien selv. Å påtvinge dine meninger på andre har ingen hensikt. Hvordan ville du hatt det om alle hadde hatt samme mening som deg? Det ville vært utrolig kjedelig og lite utfordrende. Er det ikke gøy å ha en diskusjon uten at du på død og liv må ha rett?

Akkurat det er utrolig vanskelig da egoet til oss alle blander seg alltid inn i diskusjoner. Nøy deg med å si din mening og gå så videre. Hvordan mottagerne tar imot informasjonen er et valg som er helt og holdent opp til de. Om de forkaster det eller omfavner det så har du uansett tent en gnist hos de som vil spire og gro over tid.

En spire gror

Jeg leste i kommentarfeltet i en artikkel om politikeren som avslørte en kynisk norsk maktelite som jeg originalt publiserte på ITpro.no for godt over to år siden.

En av kommentarene jeg kom over var ett år gammel hvor leseren anga at han hadde vært svært skeptisk og lo av artikkelen når den ble publisert. Derimot hadde han i løpet av det året som gikk gjort en del undersøkelser selv hvor han følte at det meste som var angitt i artikkelen viste seg å være troverdig allikevel.

Fra å være en skeptisk person som ble revet ut av den komfortable sofaen sin så ble han en opplyst sjel etter et års tid.

Leste denne artikkelen for snart et år siden og lo så jeg nesten trilla på gulvet her, men så la jeg merke til at småting i hverdagslivet og media stemte i hop med artikkelen og bestemte meg så for en gooood research av alt i artikkelen fra grundig studering i alle forum og media og ut og sjekke selv osv og pinadø nesten alt stemmer jo og der jeg ikke har bekrefta er sant har jeg heller ikke klart og motbevise…

Poenget mitt er at selv den mest innbitte skeptiker trenger tid til å la informasjonen synke inn. Jeg tror mange skeptikere vil innse i år at vi “skrullingene” på Nyhetsspeilet har rett i mye av det vi skriver om. Stoltheten kan være en sperre for å innrømme slikt og dermed miste muligheten til å sette seg selv fri.

Derimot er ikke dette et spørsmål om å ha rett, men om å stå for det man tror på og gi flest mulig av menneskeheten mulighet til å se gjennom illusjonene og bli fri.

Nyhetsspeilets statistikk

Nyhetsspeilet.no er et nettmagasin skrevet av folket for folket. Statistikken du ser nedenfor gjelder fra oppstarten 23. februar 2009 og frem til 31.12.2010 og er det redaksjonen og bidragsytere blant leserne i fellesskap har prestert å gjennomføre siden lanseringen.

Den frivillige og ulønnede innsatsen er basert på ønsket om å vekke opp menneskeheten og gjøre verden til et bedre sted å leve.

 • Over 5 millioner ganger har dere lesere bladd i nettmagasinet.
 • Nyhetsspeilet.no har hatt 1,6 millioner besøk.
 • Magasinet har nådd ut til 472.336 absolutt unike lesere.
 • Vi har publisert 596 artikler.
 • 47 ulike forfattere har bidratt med artikler.
 • Smurfen har postet 2181 kommentarer på nettstedet.
 • Synnøve Fjellbakk Taftø tvangsinnlagt skrevet av Jarle er den mest leste artikkelen med 58.298 visninger.
 • Stopp chemtrails-utslippene nå skrevet av Hans er den mest kommenterte artikkel med 1.964 kommentarer.

Imponerende på alle mulige vis. En stor takk til alle dere leserne som bidrar til å dele artiklene på nettstedet med andre på Facebook og i tilsvarende nettsamfunn.

Det som gleder meg stort er også å se at Nyhetsspeilet stadig oftere blir referert til i kommentarfeltet på artikler i massemedia som omtaler hendelser i kosmos eller her på jorden som kan kobles opp mot ”the matrix” og tiden som vi er inne i.

Uansett om det er negativt eller positivt så er det stadig flere mennesker som blir bevisstgjort på Nyhetsspeilets eksistens. Så kan du som er innom dette magasinet selv gjøre deg opp en mening om hva som er sannheten eller ei.

Donasjoner

Takket være donasjoner fra dere leserne så har vi akkurat fått dekket opp hostingfakturaen for 1. kvartal 2011. Vi retter en stor takk til alle dere som har støttet driften av Nyhetsspeilet.no med et bidrag. Vi har dermed nesten tom konto etter siste faktura.

Ønsker du at vi fortsatt skal være tilgjengelig på internett så er vi fullstendig avhengig av din hjelp.

Nyhetsspeilet er helt reklamefri. Hjelp oss med vår videre eksistens med å innbetale et valgfritt beløp til konto 9710 16 92187

Alle donasjoner går uavkortet til opplysningsarbeid og drift av Nyhetsspeilet.no slik at vi kan fortsette å rapportere om den internasjonale agenda og menneskers oppvåkning til realitetene.

Tegnene i 2011

Så hvordan ligger vi an så langt etter to uker inn i 2011? Er det noe som tilsier at vi faktisk er på vei til å få en endret jordklode både politisk, økonomisk og geologisk? 2011 kan bli et innholdsrikt år. Stadig flere ”høl-i-hue”-regler innføres som tydeliggjør for de store massene at noe er riv ruskende galt med dagens styresett. I Tunisia rømmer presidenten et land på konkursens rand etter massive demonstrasjoner på grunn av stor arbeidsledighet.

Stadig flere vestlige land går konkurs som er et tydelig tegn på at vi nærmer oss en global økonomisk kollaps som blir langt kraftigere enn den i 2008. At vestlige land går konkurs er noe som savner sidestykke historisk sett. Aksjer, fond, dollar og euro er trolig områder man bør holde seg langt unna når vi går inn mot våren.

Oljefondet vil trolig skrumpe inn til verdien av serverne tallene er lagret på. Pengene brukes ikke til folket allikevel så intet å tape for meg og deg her.

Det som har vært synlig de to første ukene i 2011 er jordendringer. Det ser ut til at Moder Jord er på vei inn i en fase hvor jordendringer vil kunne slå inn. Døde fugler og sjødyr er funnet på hele 30 lokasjoner verden over. Dette har aldri skjedd i så stor skala og med en slik spredning tidligere. Noen mistenker chemtrails, HAARP eller kulden. Jeg føler det kan kobles opp mot ekstreme endringer i klodens elektromagnetiske felt.

Betydelige endringer i jordklodens elektromagnetiske felt er en del av tiden vi er inne i ifølge Mayaene.

Jordendringer 2 uker inn i 2011:

 • Fugler ramler død ned fra himmelen og sjødyr dør i større mengder spredt over 30 steder på hele kloden. Dette kan du tydelig se på kartet på Google. På grunn av denne globale spredningen så kan man utelukke chemtrails, HAARP og kulda. Er det Moder Jord som sier: “Kanarifuglene dør, våkne opp!” Jeg bare spekulerer… Jordklodens magnetiske nordpol er i akselererende hastighet på vei inn i Russland og abnormaliteter i magnetfeltet kan være årsaken til disse massedødene. I så fall kan vi se mange dyrearter dø ut fremover.
 • Storflommen i Australia savner sidestykke.
 • Den verste katastrofen i Brasils historie herjer i skrivende stund.
 • Kulda fortsetter i Norge og Europa ellers med kulderekorder i en rekke land. England har ikke hatt det så kaldt på 120 år. Har golfstrømmen stoppet delvis opp på grunn av de massive oljeutslippene og kjemikaliene som trolig bevisst ble sluppet ut i Mexicogulfen sist sommer?
 • Vulkanen Krakatau i Indonesia har hatt utbrudd og regjeringen har evakuert 10.000 innbyggere.
 • Vulkanen Etna i Italia, spådd av Edgar Cayce som starten på de store omveltningene, har hatt utbrudd i går. Dog ikke det massive utbruddet som Cayce sikkert mente skal skje. Sist gang lava strømmet ut fra Etna var i 2008 så dette er ikke noe nytt. Kan vi trekke en fellesnevner ut av disse markørene?

Vitenskapsmenn og geologer er alle enige om at jordkloden har vært gjennom mange polskifter tidligere. Det er stadig flere bevis på at jordens magnetfelt endrer seg og endringene skjer stadig raskere. Jordklodens magnetfelt er trolig den ene store faktoren som vil kunne gi kolossale endringer. Ifølge Drunvalo Melchizedek så er det dette som skjer med jordkloden hver 13.000 år og nå står vi for tur igjen.

Er det Nibiru som virker inn på magnetfeltet? Kraftige kosmiske energier via fotonbeltet som solsystemet vårt har gått inn i? Den kosmiske oppstillingen som vi nærmer oss i 2012 hvor en rekke fenomener skjer på en og samme tid? Det spiller faktisk ingen rolle hva som er den egentlige årsaken. Det vi må fokusere på er hva som vil skje eller mer korrekt å fokusere med våre hjerter hva vi ønsker skal skje.

Alle jordendringene kan du fint greie å avfeie som intet ut over normalen om du vil. Det avhenger av hva du ønsker å tro selv. Det du bør fokusere på er å kjenne etter hva som føles riktig. Løgner og desinformasjon vil aldri føles helt riktig.

Sannheten vil alltid resonere annerledes. Vær åpen til det som kommer, vær åpen til alle hendelser og vit at det du går gjennom er en dyp og inngående erfaring for deg som du er ment å lære av og komme som en sterkere sjel ut av.

Ikke vær opphengt i om jeg tar feil eller ei. Det er alltid en stor fordel å være forberedt. Da kan man handle rasjonelt og kalkulert om hendelsen slår inn. Bedre føre var sies det. Å avfeie alle profetier som nok en bløff kan gi deg større utfordringer enn nødvendig og skape panikk i situasjoner hvor det er viktig å bevare roen. Selv om værmeldingen sier det skal bli sol så kan det være greit å ha med litt ekstra mat og en spade i sekken når man går på ski over fjellet.

Ser du hintene rundt deg? Følg litt nærmere med på nyhetene, spesielt de små innslagene som får lite dekning. Søk videre på internett og gjør litt gravearbeid. Føl deg frem til sannheten.

De nye energiene som strømmer mot jorden i denne tiden er for å aktivere din bevissthet og lyskvotient. Våkne opp til din indre mester. Det er viktig at hver og en av dere forstår og fullt ut innser hvor viktig hvert øyeblikk du lever i disse akselererte energiene er for kosmos, den nye jordkloden og deg selv.

Mange tidslinjer er tilgjengelig

Det er derimot ingen grunn til at du skal bli skremt av oppsummeringen ovenfor. Det er ikke min hensikt. Først og fremst nevner jeg det for å vekke opp dere sovende som fremdeles ikke er klar over at media og politikere skjuler sannheten for oss.

Så ja, jeg bruker litt ekstra krutt, men la meg forklare litt nærmere at dette er en tid som vi burde feire. Media burde ha skrevet om den fantastiske tiden vi går inn i og våre politikere skulle ha vist oss vei inn i den nye tiden.

I stedet holder de oss vel vitende i skyggen og lar oss være uvitende om tingene som vi er midt oppi og som kommer i tiden fremover. Dette er takket være en liten maktelite som kontrollerer stort sett hele verden med unntak av Kina og Russland. Tenk litt etter. Når er det noen av disse to landene blir portrettert på en positiv måte på nyhetene i Norge?

Jeg sier ikke hva du skal tro. Jeg bare ber deg om å tenke litt nøyere etter og gjøre noen undersøkelser selv på internett for å gjøre opp din egen mening. Ikke la media dytte sin skjulte agenda på deg og ta den til deg som din oppfatning av virkeligheten.

Vår eksistens har mange tidslinjer som vi mennesker selv kan velge. Hva vi kommer til å manifestere er det den kollektive bevisstheten fokuserer på. Derfor er det vesentlig at flest mulig av oss våkner opp og ønsker en fredelig fremtid med minimale jordendringer. Spår man “doom and gloom” så er det dette man plasserer i hodene på folk.

Vi kan derimot selv velge fremtiden vår. Lev deg inn i det du ønsker skal skje med ditt hjerte, med dine følelser, ikke dine tanker eller hodet. Der har du kraften i ren manifestering.

Det som skjer videre fremover er et speilbilde av menneskehetens følelser og holdninger. De store linjene er satt, men graden av endringene er det vi som styrer. Du kan således hjelpe ved å lede an som et eksempel og ta ansvar for hvilken tidslinje du ønsker å oppleve som er i samsvar med din indre overbevisning, spesielt det som gir energi til konseptet oppstigning og det ekstremt store muligheten for at store endringer kommer. Eller rettere sagt garantien for det.

Moder Jord har sin egen bevissthet og er bevisst på hver eneste ting på jorden. Om du er i ditt hjerte og koblet til hjertet i jorda så vil du komme deg gjennom alle endringene uten problemer. Du vil være på rett sted til rett tid.

“Fullkommen kjærlighet er basert på en sann indre medfølelse for din sjels utvikling og en oppriktig ytre medfølelse for hverandre”.
– Sheldan Nidle

Forvent et mirakel. Våkne opp hver dag og spør deg, “Hvilket under, hvilket mirakel vil jeg oppleve i dag?”

Denne prosessen endrer bevisstheten på den enkelte mot muligheten til at store hendelser venter en, og at man kan endre sin virkelighet fordi man forventer et mirakel. Man kan koble seg til de høyere bevisstheter som vi alle er en del av og som er en del av vårt multidimensjonelle vesen.

Gled deg over at det som utfolder seg i disse historiske dagene er en del av en prosess mot en oppstigning som hver og en av oss vil oppleve på hver vår unike måte.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

69 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Einar Dahle
Einar Dahle
Anonym
6 år siden

Tsunami skjedd i 2004 og 2011, kanskje går det 7 år mellom katastrofene, eg bare gjetter.

nicodemus
nicodemus
Abonnent
13 år siden

vores økonomi er snart en saga blot..!! men men vi er heldige vi bor i scandinavia..!! tror norge er det meste sikker sted at vere når det smeller..!!
da i er utenfor eu..!! Ellers så køb silver….. invester i copper…..!!olie har i jo nok av..!! smiler..!!! det vil nok stige højt..!!! Jeg og min søn har jo veret i norge i godt 22år…. har planer om at kom tilbake..!!! for den overgangs tid….omkring 21-12-2012…..hmme….kansje ål..eller gol..!!!! geilo….!! kasnske bra at være litt højt oppe..! INVESTMENT IN SILVER:::THE NEW GOLD..!!!

http://www.youtube.com/watch?v=u4vpGVznLGE&feature=player_embedded

Copernispiracy
Abonnent
13 år siden

Hva om den slutter å rotere?

http://www.abcnyheter.no/node/124734

abcnyheter med skremmende senario!!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

“Det vil bli lyst på jorda i flere uker i strekk
Jorda vil få to «soler» når Betelgeuse eksploderer.”
http://www.dagbladet.no/2011/01/22/nyheter/universet/vitenskap/15142789/
Endelig får vi 2 soler uten nibiru-tullet.

Medusa
Medusa
Abonnent
13 år siden

Hei Frank.
Mye spennende du og andre skriver artikler om. Alt fra det totalt “beyond reality” til saker og ting som kan ha en rot i virkeligheten :0

Kan du med enkle ord prøve å forklare hva det er du mener kommer til å skje ved “det store dimensjonsskiftet”? For jeg klarer ikke helt å få tak på det. Er det godt? (har vel fått med meg at du mener det), vil det fysiske opphøre? Vil vi være mennesker som idag, eller vil mennesket opphøre og hvem vil i såtilfelle “leve videre”? Hva er kriteriene for å oppleve “dimensjonsskiftet” på en positiv måte?

Medusa

Thunder
Thunder
Abonnent
13 år siden

Ophiuchus Serpentarius The Serpent Holder
http://www.youtube.com/watch?v=WLJanokEP8E&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=WLJanokEP8E&NR=1
http://newsfeed.time.com/2011/01/13/horoscope-hang-up-earth-rotation-changes-zodiac-signs/
Ekspertene er ikke enige, men man kan uansett ta det som et tegn i tiden. Appolons sønn Ophiuchus står for healing og medisin. Grekerne kalte han Ascleplus som har ganske mye likheter med jesus. Hades og Zevs fikk Ascleplus drept, fordi han tuklet med strømmen av sjeler inn i Hades dødsrike.
Avbildet som en mann som slåss med en slange. Lynxs link http://www.disclose.tv/action/viewvideo/43468/The_Viking_Serpent_Part_1_of_3/
viste oss at jorden pekte rett opp mot slangens tegn. Nå kanskje mot Ophiuchus? Fleip eller fakta….Uansett et godt tegn i tiden :-) Hilsen en nyfødt jomfru eller var det…

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Thunder
13 år siden

Hadde tenkt å legge inn denne linken da:

http://no.wikipedia.org/wiki/Asklepios

El Chino
El Chino
Abonnent
Svar til  Thunder
13 år siden

Dette nye stjernetegnet “Ophiuchus” passer perfekt for min bil.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  El Chino
13 år siden

Biler er avleggs. Jeg kjører romskip ;-)
Men tror du på at det er kommet et nytt tegn?
Etter å ha sett litt rundt, så tror jeg det er en Nostradamus-hoax. sikkert montert for å skape mer endetidsforvirring. Ophiuchus skal være senteret i galaksen og være plassert midt i korset. Det kommer også 3 eklipser i juni/juli som også skal være en brikke i Nostradamuses tegninger. Ophiuchus, kan også sammenlignes med Jesus og dermed være bibelens tegn på himmelen.
Dette stammer jo fra bøker som plutselig dukker opp til tilfeldigvis rett tid.
Man får ta alt med en klype salt El Chino. Mulig noen prøver å lure oss…

Useless
Useless
Abonnent
13 år siden

Her blir vi servert en artikkel med tittel “Tegnene i 2011”.
En rekke kommentarer stiller spørsmål ved enkelte ting i artikkelen. Men forfatteren kommer ikke på banen i det hele tatt. Dette kan jo tolkes på flere måter:
1) Forfatteren føler seg hevet over almuens synspunkter.
2) Forfatteren gidder ikke kommentere.
3) Forfatteren skygger unna konfliktstoff.
4) Forfatteren synes spørsmålene er irrelevante

Hvis man først legger ut en artikkel bør en vise såpass respekt for leserene at man besvarer spørsmål i kommentarene.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

5) Kanskje forfatteren rett å slett ikke har mulighet å svare akkurat nå.

Solskinn
Solskinn
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Tips:
Dobbeltmoral.
Stikkord VG, Dagblad, Dagen.
journalist svar på kommentarer
Respekt for leserne, ha,ha, ha, ha, ha , ha, ha

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Starten på det nye året ser ut til og bli tøfferen en vi trodde

Nå vil USA og Europa stable på bene en enorm hær som skal settes inn mot egen befolkning fremover
De er dette som har vært hensikten med de enorme Eurokorps som jeg skrev for allerede snart 2 år siden
Hater å ha rett men scenariet er i ferd med å utspille seg forran øynene våre

Limer inn hele artiklen siden den er så viktig istede for å linke

Folk skjønner ikke at ikke-saken Maria Amalie kun er for å ta fokus bort fra det som egentlig skjer i kulissene

Obama Orders Militære For å forberede våren Mat Opprør
Skrevet av EU Times på Jan 13th, 2011 / / 69 Kommentarer

4 Foods å aldri spise4 Foods til Aldri Spis deg i akt, noen matvarer som du trodde var sunt kan faktisk øke abdominal fett.
En grim rapport utarbeidet av Frankrikes Generaldirektoratet for eksterne Security ( DGSE ) fås ved Russlands Foreign Intelligence Service ( SVR ) slår fast at presidenten Obama og Sarkozy har “blitt enige i prinsippet” å skape en felles amerikansk-europeisk militær makt for å håndtere utelukkende med en Global opprør nedbør denne våren som vår World går tom for mat.

Ifølge denne rapporten, Sarkozy, som leder for G-20 gruppen av utviklede nasjoners, krevde og fikk et hastemøte med Obama det siste mandag i Det hvite hus hvor han advarte sin amerikanske motpart at sjokket veksten i matvareprisene oppstår på grunn til en enestående serie med katastrofer var truer stabiliteten i hele verden og kan føre til utbruddet av Total Global War.

Bare forrige uke franske statsministeren Francois Fillon understreket at en av Frankrikes beste G-20 prioriteringer var å finne en kollektiv reaksjon på « overdreven volatilitet “i matvareprisene nå skjer, uttalelse ble en av Philippe Chalmin, en topp økonomisk rådgiver for den franske regjeringen , som advarte på World kan stå overfor sosial uro inkludert mat opptøyer i april som kornpriser øke til sidestykke diskant.

4 Foods å aldri spise4 Foods til Aldri spise Beware, noen matvarer som du trodde var sunt kan faktisk øke abdominal fett.
I frykt for den franske regjeringen over økende global ustabilitet ble realisert denne siste uken etter mat opptøyer brøt ut i Algerie og Tunisia og venstre over 50 døde. Så forferdelige har situasjonen blitt i Tunisia at deres regjering i morges stormet inn enorme mengder soldater og stridsvogner til hovedstaden Tunis og innførte et Landsdekkende portforbud i en ordre om å slå ned den økende volden.

The United Nations, også, advarte denne siste fredag at millioner av mennesker er nå i fare etter at matvareprisene truffet sitt høyeste nivå noensinne som Utland hvete aksjene falt til 175 200 000 tonn fra 196 700 000 tonn for et år siden; Utland mais aksjer er sagt kan være 127 300 000 tonn på slutten av denne sesongen, sammenlignet med forrige måned er USDA utsiktene for 130 millioner tonn, og globale soyabønner lagrene vil falle til 58.78 million tonn på slutten av denne sesongen, fra 60.4 millioner tonn i fjor.

Robert Zoellick, president i World Bank, videre varslet i forrige uke at stigende matvarepriser er « en trussel mot global vekst og sosiale stabilitet “som vår World , for første gang i manns minne, har blitt advart er bare ” en dårlig høst vekk fra kaos “.

Viktig å merke seg om hvordan Dire den globale matsituasjonen er blitt, er å forstå de katastrofene som har rammet vår Verdens beste hvete voksende nasjoners det siste året, og som i synkende rekkefølge er: Kina, India, USA, Russland, Frankrike, Canada, Tyskland, Ukraina, Australia og Pakistan.

Fra Kinas katastrofen : 2010 Kina tørke og sandstormer var en serie alvorlige tørkeperioder under våren 2010 som påvirket Yunnan, Guizhou, Guangxi, Sichuan, Shanxi, Henan, Shaanxi, Chongqing, Hebei og Gansu i Folkerepublikken Kina også som deler av Sørøst-Asia med Vietnam og Thailand, og sandstormer i mars og april at berørte deler av Øst-Asia. Tørken har blitt omtalt som den verste i et århundre i sørvestlige Kina.

Fra India’s katastrofen : En post varme bølge og økende vannkrisen i India tvinger politikerne til å vurdere å gjennomføre egenandeler og andre tiltak for å spare vann. Sri Lankas president Mahinda Rajapaksa i går instruerte ministere og tjenestemenn til å utarbeide en strategisk plan til å møte en forestående matvarekrise som var det tegn på at World er å konfrontere en matmangel ved neste april.

Fra Russlands katastrofe : ( 10% av total Verdens produksjon, 20% for eksport ) de ble rammet av den høyeste registrerte temperaturen Russland har sett på 130 års arkivering, den mest omfattende tørke i mer enn tre tiår, og massive skogbranner som har strukket innenfor syv regioner, inkludert Moskva .

Fra Frankrikes katastrofen : Den franske regjeringen senket sin hvete avling prognose med 2,7% det siste året som følge av tørke og kaldt vær.

Fra Canadas katastrofen : Record innstilling tørke har påvirket deres viktigste korn produksjon provinsene i den vestlige delen av Nation sin.

Fra Ukrainas katastrofe : ( Verdens største produsent av bygg og sjette største av hvete ) traff så hardt Russland ved brann og tørke til det punktet at de har stanset alle sine eksport av korn i 2011 .

Fra Australia’s katastrofe : Frykt for en global mangel hvete har steget etter at Queensland-området i Australia ble rammet av voldsom flom . Andrew Fraser, Queensland State kasserer, beskrevet flommen som en ” katastrofe av bibelske proporsjoner “. Vann dekker land på størrelse med Frankrike og Tyskland. Det er forventet å komme over 30 meter dyp i enkelte områder i kommende dager.

Fra Pakistan’s katastrofe : Flom har neddykket 17 millioner hektar av Pakistans mest fruktbare avlinger jord , har drept 200 000 flokk med husdyr og har vasket vekk store mengder korn og venstre bønder klarer å møte høsten fristen for plante nye frø, noe som innebærer en massiv tap av matproduksjonen i 2011 , og potensielle langsiktige matmangel.

Ikke bare har de aller fleste av våre Verdens fremste hvete produsenter vært berørt, men også en av de viktigste korn regioner på Planet, Sør-Amerika, har blitt rammet av katastrofer også der en historisk tørken har forkrøplet Argentina og Bolivia , og Brasil, som regioner største Nation, har blitt rammet med katastrofale flommer som har drept nesten 400 mennesker i de siste dagene alene.

Selv USA har blitt rammet som en katastrofal vinter har sett 49 av sine 50 stater dekket av snø forårsaker enestående skade på avlinger i Florida på grunn av frost, og spille inn innstillingen regner ødelegge massive antall avlinger i sine viktigste voksende regionen i California.

Og hvis du tror at ting ikke kunne bli verre du kunne ikke være mer feil som Sør-Korea (en av de viktigste kjøttet eksportører i Asia) har nettopp denne siste uken måtte ødelegge millioner av husdyr etter et utbrudd av fryktede munn-og-munn sykdom ble oppdaget.

Å hvordan forferdelige den globale matsituasjonen skal bli i år ble gjort enda mer dystert denne siste måneden da USA rapporterte at nesten alle deres honning bie og humle bestander har dødd ut, og da sammen med den “mystiske” die-off av hele flaggermus befolkningen i Amerika betyr at de to viktigste pollinatorer av frukt og grønnsaker planter vil ikke lenger være i stand til å gjøre jobben sin fører for å beskjære tap denne rapporten varsler vil bli “bibelsk og katastrofale”.

Skremmende å merke seg er at etter møtet med Sarkozy, Obama begynte å implementere sin Nation’s strategi for å holde sannheten i denne forferdelige hendelser fra å nå det amerikanske folk av bestiller alle amerikanske borgere å ha en Internett-ID , slik at de kan spores og fengslet bør de begynner å fortelle sannheten.

Og så i dag, som landbruket tradere og analytikere advarer at den siste revisjonen til USA og Global aksjer betyr at det ikke blir mer rom for vær problemer, en ny syklon er forbereder å treffe Australia, brutal vinterværet i India har drept nesten 130 , og mer snø er varslet å treffe Amerika, og vi er ikke engang to hele uker i 2011 … må Gud ha nåde med oss alle.

http://www.eutimes.net/2011/01/obama-orders-military-to-prepare-for-spring-food-riots/

Hvorfor har nyhetsspeilet instalert en toolbar som gir Israel full tilgang til brukerenes nettleser samme med å gi Israel full ttilgang till alle dine private opplysninger, venner, biler osv for å kunne benytte seg av Chatt ??

Kan noen fra Red forklare dette ?

Wibiya was founded in 2008 in Israel, originally backed by Dr. Yossi Vardi, and later by host of other investors including Primera Capital who see as much potential in our toolbar as we do. The Company was founded by Dror Ceder, Daniel Tal and Avi Smila.

Wibiya spør om tillatelse til å gjøre følgende:
Tilgang til min basisinformasjon
Omfatter navn, profilbilde, kjønn, nettverk, bruker-ID, venneliste og all annen informasjon jeg har delt med andre..Publisere på veggen min
Wibiya kan poste statusmeldinger, notater, bilder og videoer til veggen min..Gå til Facebook chat.Tilgang til min profilinformasjon
Om meg, Bosted, Nettside og Facebookstatus.Tilgang til min kontaktinformasjon
Pålogget

http://www.wibiya.com/about

Ratatosk
Ratatosk
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Imponerende smurfen, både i lengde og innhold, 10 i stil minst!
Jeg er alt for skvetten til å være på Facebook, alle bilder man legger ut der blir eiendommen og copyright til Facebook og californsk lov gjelder og mye annet rart som et pjuskete lite ekorn ikke forstår fullt og helt og da er det best å holde seg unna. Hører at mye rart skjer der. Trist og vondt med alt det triste i kommentaren din smurf, mest spent er jeg på hva red svarer til ditt spørsmål på slutte der.. Virkelig en våken liten smurf…

Monica Waade
Forfatter
Svar til  smurfen
13 år siden

10 poeng til deg broder. Den “Maria Amelie” saken gjør meg kvalm hvor jeg føler at dette er for å dekke over hva som egentlig kommer, hele den saken stinker. Jeg skrev om det i microchip artikkelen hvordan vi bør være på vakt når media begynner å gnåle om noe.

Se her hvor mange artikler om denne saken bare i VG, VG nett følger;
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10021160

Jeg la inn en kommentar på Dagbladet hvor noen fant det mer interessant hvorfor jeg legger ut artikler på Nyhetsspeilet, enn hva selve budskapet mitt var, dette selv om de har samme synspunkter som jeg har hva gjelder selve saken. Hvem og hva får mennesker til å hele tida ville spore av fra det som er viktig? Ondskapen er desperat nå og vi vil se det i stadig større grad.

Jeg satt akkurat ved middagsbordet og tenkte på at jeg kanskje bør sende en mail til Kristin Halvorsen, sette henne på en prøve for å se hvor mye menneskelighet som egentlig ligger bak denne “Maria” hoaxen.

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-24/#comment-54219

Copernispiracy
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Prisene i Storbritannia vokser med rekordhøy fart, til tross for kraftige kutt i offentlige utgifter for å få bukt på budsjettunderskuddet og statsgjelden.

I desember 2010 steg inflasjonen til det høyeste nivået siden april samme år, godt hjulpet av dyrere mat og olje.

http://e24.no/makro-og-politikk/article3994328.ece

aurum14
aurum14
Abonnent
13 år siden

Fin artikkel.

Michelle
Skribent
13 år siden

Takk for en fantastisk fin artikkel♡

❤♥♡ http://www.youtube.com/watch?v=x9GPFsVJuu4 ♡♥❤

Useless
Useless
Abonnent
13 år siden

Interessant:

http://www.dagbladet.no/2011/01/16/nyheter/forskning/matematikk/ntnu/15048928/

Aliens påstås å være oss totalt overlegne både teknisk og iintelligengens. Det merkelige er at de er så usannsynlig lavtstående i utseende. Kanskje disse åndsvesen (som de opplagt er) benytter seg av for oss ukjent teknikk for materialisering.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

The Secret to Anti-Gravity REVEALED!
http://www.youtube.com/watch?v=QqAeDeCcVXs

kjell108
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Redaksjon, video omtaler NASA som “løgnere”. Dette er krenkende for Astrofysisk instititutt Oslo. Se reglement paragraf 1: “Kun saklige kommentarer blir stående.” Alle antydninger om at jordiske “antigravtasjonskip” finnes impliserer at NASA er “løgnere” og er dermed ærekrenkende. La oss holde en saklig tone her. Alle referanser til “Nazi Bell” og “Hanebu” bør fjernes av samme grunn.

ajoar
ajoar
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Jeg klarer ikke å la være å spørre hva som er hensikten med å spille ut slike surrete kommentarer Rom? Stadig sprer du om deg med slike utsagn.

Artikkelforfatteren må gjerne slette kommentaren min, for denne kommentaren handler ikke om artikkelen. Men moderatorer her inne burde følge mer med på hva egentlig Rom holder på med… Debatten blir ikke interessang med kommentarer ala den ovenfor.

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

[MODERERT OG ADVARSEL. Hele kommentar gikk ikke på sak, eller gikk på person, nå gjentatte ganger. Nyhetsspeilets redaksjonelle linje er ikke tema i denne artikkel. Vi minner om våre regler.

“MERK: Kun seriøse og saklige kommentarer blir stående. Alt annet blir fjernet inkludert kommentarer som helt eller delvis ikke er relatert til selve artikkelen.”

Gjentatte brudd på reglene fører til permanent utestengelse fra Nyhetsspeilet. Dette er siste advarsel.]

kjell108
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Terje Fredvik og du forutsetter at NASA ikke lyver. NASA kan ta feil, men å lyve ligger under deres verdighet. Hvis NASA/Wikipedia sier NASA er sivil (lovene sier de er underlagt forsvaret) så må vi tro på Wikipedia ifølge dere. :(
Ser du problemet?

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Det var ikke mye “revealed” der gitt. Litt om et sterkt magnetfelt han ikke vet hvordan han skal få til i praksis, litt om UFOer, men ingen praktiske løsninger. Som vanlig overlates mye av jobben til de forskerne man mistror.

ArneLo
Abonnent
13 år siden

Et tegn i tiden: Kometen Elenin. Mer av datoen 9.9.11.

The first item of note is that, with the update on the orbit of Elenin, which was made on 09 Jan 11, that is 9-1-11 (interesting, no?), it is scheduled to reach perihelion on the 9th of September, that is: 9-9-11; Another interesting numerical combo.
Comet Elenin Update!

Guri-malla
Guri-malla
Abonnent
13 år siden
Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Guri-malla
13 år siden

MJ var en stor entertainer og hadde et stort hjerte, men ble desverre ødelagt av sin far og senere et offer for mammon.

Guri-malla
Guri-malla
Abonnent
13 år siden

svaret ligger i det man kaller en familie kontra stat…..hvor stor makt har de egentlig?

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
13 år siden

Frank skriver: ”2011 er et år som har mange tidslinjer som vi mennesker selv kan velge. Hva vi kommer til å manifestere er det den kollektive bevisstheten fokuserer på. Derfor er det vesentlig at flest mulig av oss våkner opp og ønsker en fredelig fremtid med minimale jordendringer. Spår man “doom and gloom” så er det dette man plasserer i hodene på folk. Vi kan derimot selv velge fremtiden vår. Lev deg inn i det du ønsker skal skje med ditt hjerte, med dine følelser, ikke dine tanker eller hodet. Der har du kraften i ren manifestering.”

Ordet ”tidslinje” bør forklares nærmere, for slik det brukes her kan det MISFORSTÅS som de moderne newage-fantasier om at ”man skaper sin egen virkelighet” og at virkeligheten er noe fullstendig subjektivt som utelukkende skapes i ens eget hode. En slik holdning har jeg karakterisert som ”newage-psykose, hvilket jeg har fått både pepper og ros for. På AltNett mest pepper:
http://altnett.ning.com/forum/topics/hva-er-newagepsykose

På EsoNett noe ros:
http://esoterisk.ning.com/profiles/blogs/hva-er-newagepsykose

Før i tiden nøyde man seg med å si: ”Jeg gjør så godt jeg kan i å styre og administrere mitt liv”. Hvorfor er ikke denne uttalelsen nok? I disse dager er det fullt av galninger på newage-fora som innbiller seg at de kan forandre begivenhetene i makrokosmos bare ved å tenke, eller evt. LA VÆRE å tenke, på dem.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

En grei analyse dette Rolf Kenneth :-)
Jeg tenkte faktisk det samme som deg

Manifestering ved hjelp av “den kollektive bevisstheten” . Hvis mange nok tenker og ønsker det samme, så kan vi oppnå nettopp dette – Dette er New Age, og ingen ting annet.

Guri-malla
Guri-malla
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

useless…svaret ligger der i oss alle, du har forlatt rk.sine påstander, du er din egen sjef—og det er en viktig egenskap, i polshift….jeg er med der ennå og tror på denne visjonen…this is not over yet, buddy…vi vil ha deg med..men det er ditt valg, hvem som velger dette……diskusjonen på dette nettet er hvem som blir med eller ikke..vi er bare noen tusener..som tør å bli med videre…

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Guri-malla
13 år siden

New Age er ingen visjon, men et (selv)bedrag – forkledd med kjærlighetens kappe, fred, miljøbevissthet og alt det der. Men det finnes en mørk side du ikke møter ved første korsvei, men et stykke senere……..

Man står selvfølgelig fritt til å melde seg inn i hvilken “klan” som helst. Jeg takker for invitasjonen, men jeg har sett lyset for lenge siden og har ikke til hensikt å vrake min første kjærlighet.

kjell108
Abonnent
Svar til  Guri-malla
13 år siden

” jeg har sett lyset for lenge siden ”

Og jeg har sett mørke for lenge siden

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Guri-malla
13 år siden

Blir nok fort flere Guri :)

Den store sulten brer om seg fortere og fortere, det meldes at butikker i USA begynner å gå tomme for mat

Så den ideen din om New Age Useless er forkastlig, når mange nok tror vi står ovenfor en global matmangel så får vi det
Når panikken begynner og bre seg så går det ikke mange timene før verdens butikker og lagrer er tømt

Ikke se denne vist du forsatt vil ha en koslig lørdagskveld :)

http://www.youtube.com/watch?v=KWW2dQ4tld4

100 ærfugler døde på mystisk vis på Andenes, storfugl i mellom Europa minker i alarmerende hastighet, ekspertene tror det kanskje kan skyldes at folk står på ski i marka (det har vistnok aldri skjedd før i historien at folk har stått på ski )
200 kuer og en rekke andre dyr og fugleraser er omkommet i dag også, mitt i mørketiden meldes det om glødende skyer over arktis og nedover som sikkert har med sprekker i megnetfeltet og gjør, magnetfeltet vandrer stadig fortere mot Sibir
Vannet i Austraila sank fort ned 1 meter men der stoppet det, det spekulerst nå i om all nedbøren kan komme fra chemtrail eller såkalt værmanipulering

http://www.thebigwobble.com/

Vintersport får skylda for fugledød

http://www.nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.7461248

100 døde ærfugler på Andenes

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nordland/1.7461295

Glad det ikke bare er meg som har lagt merk til det med at tiden akslerere, julen var nesten ikke pakket ut før den måtte pakkest bort igjen så det er nok ikke mye tvil om at atomene spinner fortere og fortere grunnet høyenergipartikler fra rommet

Vi har levd en hel reinkarnasjonssyklus som larver så nå er vi klare til å klekkes ut og bli forvandlet til sommerfugler :D

Det har vært mye diskusjoner om Moses var ond eller snill, det kan vi jo la selveste Michelangelo få lov til å fortelle

Michelangelo`s Moses

http://www.michelangeloexperience.com/michelangelo_sculptures/moses/

kjell108
Abonnent
Svar til  Guri-malla
13 år siden

Ja, pristigning på mat kommer. Men pristigning betyr ikke matmangel her. Det er pengetrykking som skaper overflod å penger, mens tilbudet på råvarer er uforandret. Råvareprisene viser oss pengenes fallende verdi. Matvareprisene stiger uunngåelig fordi pengene har falt i verdi. Dårlig kornår ifjor kommer i tillegg. Folk må bruke mere penger på mat. Det å trykke opp penger – det skjer like mye i Kina, Japan og Korea som i USA – er ikke noe som skaper verdier, det skaper likviditet. Fortsatt er man fattig hvis man er blant de 17% arbeidsledige i USA. Politikernes løsningen ser ut til å være å trykke opp mere penger. Men problemene er der fortsatt, arbeidsledighet og gjeld. Gjeld nedkrives med ny gjeld. I USA er det begrenset hvor lenge man får dagpenger, folk havnet på makupponger. Når prisene på mat stiger trenger folk mere støtte. Hvis staten sier at nei, der er ingen prisstigninger, derfor ingen økte satser, får folk reelt mindre penger. Det er inflasjonen som blir problemet.

USA har ikke løst problemene sine i det hele tatt etter krakket.

Dmitry Orlov formulerer også egen forretningsplan for tidene som kommer
http://cluborlov.blogspot.com/

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Guri-malla
13 år siden

Rom og Smurf og andre:
Har dere misforstått???
Jeg tror problemene i verden er akselererende, men jeg tror IKKE New Age har løsningen.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Guri-malla
13 år siden

I Bibelens siste bok står det at man skal kaste gull i gatene, og det er vel et uttrykk for at det blir mat som er problemet. Gull stiger i pris fordi folk tror det er en sikker investering – det er det IKKE. Den sirkreste investering er land til å dyrke sin egen mat, forutsatt at menneskene ikke må gjennom en krig med atomvåpen (som jeg desverre tror vil komme).

kjell108
Abonnent
Svar til  Guri-malla
13 år siden

useless
“men jeg tror IKKE New Age har løsningen.”

Ja, man kan ikke leve av bevissthet – eller spise software, piratkopier og kjendisrykter. Mat er “the real thing”

Jim Rogers
“in the future, it’s the stock broker who’s going to be driving the canflsbs. The smart stock brokers will learn to drive tractors, and drive them for the farmers, because the farmers will have the money.”

kjell108
Abonnent
Svar til  Guri-malla
13 år siden

Along with the human toll the floods have taken, the damage to Australia’s crops has been extensive. Some estimates place at least 20 percent of Queensland’s crops underwater, destroying them completely. This is expected to raise the global price of grain, particularly wheat, by as much as 45 percent, and Australia’s overall food costs by as much as 30 percent.
http://news.yahoo.com/s/ac/20110111/us_ac/7589546_tsunamilike_flash_flood_devastates_brisbane_australia

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

“De nye energiene som strømmer mot jorden i denne tiden er for å aktivere din bevissthet og lyskvotient. Våkn opp til din indre mester.”

Lyskvotient?
Er det noen som går rundt her i våken tilstand med deaktivert bevisthet?
Min indre mester?

I hvilken religion / tro er dette vanlig utrykksmåter, og hva menes egentlig med dette?

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Useless
13 år siden

“Er det noen som går rundt her i våken tilstand med deaktivert bevisthet?”

Jeg tror du tenker på bevisstløs/koma.

Bevissthet er en egenskap ved sinnet som i alminnelighet anses å romme slike kvaliteter som subjektivitet, selvbevissthet, sansing og klokskap samt evnen til å oppfatte forholdet mellom en selv og ens miljø. Det er et tema for mye forskning innen åndsfilosofi, psykologi, nevrologi og kognisjonssvitenskap.
http://no.wikipedia.org/wiki/Bevissthet

Bevissthet regnes også som grunnlaget for personlig identitet. Et eksempel på kraftig redusert personlig identitet kan være sektisk status que gruppetenking og at man lar andre tenke og vurdere for seg.

Så ja, det er mange som “går rundt” med redusert bevissthet.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Det er da vitterlig en viss forskjell mellom REDUSERT og DEAKTIVERT bevisthet (som artikkelforfatteren skriver om).

Michelle
Skribent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Er det ikke derfor all media forer oss med det samme da? Krig, problemer, regler, krangling, penger, makt, stress, forurensning osv.. Fordi de vet at vi skaper vår virkelighet via våre tanker. Prøv å tenk positivt og se hvordan livet ditt forandrer seg. Alle har vel hørt om placebo-effekten. Tankene våre skaper alt. Demonene trenger vår overbevisning for å manifistere deres ønskede agena – ikke din. Jo mere du tenker negativt, jo mere møter du på problemer og negative mennesker dras til deg. Det er fint å vite om problemene, men vi må bruke mere tid på å løse de, og ikke la problemskaperne løse de for deg, du løser alt helt på egenhånd!

Julia
Julia
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Hvor kommer da “åndelig oppvåkning” inn i bildet? Eller skal det bare være oppvåkning. Hvis man kan forandre ting med tankekraft, hvorfor kan ikka da mange forandre verden til mer positiv og snu en negativ utvikling med tankekraft. Du bruker kanaliseringer i ditt arbeid og en del av disse er noe negativt betont. Kanskje disse kanaliseringene “Jobber” for mørke krefter?
På 60 tallet kom et fly, lastet med to atombomer, til å miste bombene.
Det nesten-katastrofale endte med at den ene landet mykt ved hjelp av fallskjerm. Den andre ble knust da den landet, men ikke detonert. Max flax?

http://home.c2i.net/kadjina/arkiv2003.htm

I ovenstående kanalisering har vi passert den “gale” utviklingen, og katastrofer som inntreffer har blitt langt mindre omfattende enn det som opprinnelig var meningen.

S-w-i
S-w-i
Abonnent
13 år siden

Du kan selv velge hvilken vei du ønsker å gå, men la de andre velge veien selv. Å påtvinge dine meninger på andre har ingen hensikt. Hvordan ville du hatt det om alle hadde hatt samme mening som deg? Det ville vært utrolig kjedelig og lite utfordrende. Er det ikke gøy å ha en diskusjon uten at du på død og liv må ha rett?

I stedet holder de oss vel vitende i skyggen og lar oss være uvitende om tingene som vi er midt oppi og som kommer i tiden fremover. Dette er takket være en liten maktelite som kontrollerer stort sett hele verden med unntak av Kina og Russland. Tenk litt etter. Når er det noen av disse to landene blir portrettert på en positiv måte på nyhetene i Norge?

Se på de to tekstene jeg kopierte ovenfor: Kanskje det er meningen at folket ikke skal få vite alt? Hver og enkelt personer skal jo finne det ut av selv.

Shivannah
Shivannah
Abonnent
13 år siden

Takk Frank for nok en flott artikkel!

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
13 år siden

Hadde bare våre folkevalgte og dem med makten vært like lojale som disse:
1.

2.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  M.JOHAN
13 år siden

Dessverre M.JOHAN, de som styrer her i verden er mer som han her, altså hjerteløse. Advarsel, denne betalingen for lojalitet er grusom og hjertet mitt blør uten å ha sett videoklippet, jeg leste bare artikkelen;

http://ekstrabladet.tv/nyheder/article1486862.ece

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  Monica Waade
13 år siden

Dette skulle ha vært livstids dom for den slags dyremishandling.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  M.JOHAN
13 år siden

Gærningen får max 2 år i fengsel M.JOHAN, om han i det hele tatt får noen straff… i denne omgang altså, men vi har et rettferdig univers som mottar og sender tilbake. Karma kommer ingen seg bort fra og det mange ikke er klar over at også tankene skaper karma, faktisk i samme grad som selve handlingene ble det fortalt meg fra andre siden, og det hadde jeg ikke trodd før de sa det.

Med tanke på det sistnevnte, se denne kommentaren hvor min medlidenhet for våre medskapninger får tommel ned, hva tenkte de som gjorde det? Var virkelig dyremishandling helt ok i deres øyne?

Monica Waade sier:
06. 01. 2011 klokken 19:30

Metatron du er ikke den eneste som gråt og jeg ble helt knust etter å ha sett hele Earthlings. Hver kveld i lang tid etterpå når jeg la meg kom bildene fra filmen til meg, og jeg holdt på å kveles mens jeg holdt rundt min egen hund og gråt inn i pelsen på henne.

Her er artikkelen hvor man finner en full versjon av filmen Earthlings, over en og en halv times mareritt, helt grusomt og jeg har sagt min mening i kommentarene der;
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/hva-er-the-meatrix/

I min siste artikkel linker jeg til en del dyremishandling man nesten ikke kan leve med etter å ha sett det hva mennesker er i stand til å gjøre mot dyrene. De linkene ligger i avsnittet Avsløringer og lys til hjelp mot onde krefter;
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/naturkatastrofer-av-bibelske-proporsjoner/comment-page-2/#comment-52997

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
13 år siden

“Det rådet du kan følge er å benytte hjertet og føle hva som er riktig”.

Det er der jeg også ender. Vi må leve med og etter hjertet. Men først må vi tømme det. Vi må tilgi oss selv først. Du må akspetere deg selv. Du må tilgi deg selv, for alle feil og mangler, gale ord og gale handlinger. Du må blir dus med deg selv og beklage oppriktig til de du har forulempet. Du er ikke perfekt, ingen er. Når du har tilgitt deg selv, kan du begynne å tilgi andre. Når alle har gjort det, kan anarki etableres. Først da er ingen advokater, politikere, samfunnsforskere, stønader/bevilgninger, lønnende idrettsutøvere/kunstnere, statsmonopol og individforbud nødvendige. Vi alle er den del av det hele, derfor må alle begynne med seg selv. Er du ærlig med deg selv?

Selve artikkelen tar for seg det fysiske skiftet i solsystemet vårt, og det refereres blant annet til mayane. I følge deres teorie vil alt akselerere, for alle tidsperioder vil repitere seg selv, men tiden mellom periodeskift blir hypigere. Om det er riktig eller ikke vet jeg ikke, men jeg synes at tiden ikke strekker til. Det er stadig mer jeg føler burde vært gjort eller lært. Jo mer jeg lærer, jo mer finner jeg ut at jeg ikke vet. Dette er en sirkel som medfører såkalt stress. Nå er jeg i den posisjon at jeg har mer tid til dette enn de fleste, og da tenker jeg på hva jeg lærer, men likevel henger etter, mens andre holder på med å jobbe for å betale gjeld, og henger enda mer etter. Fortsetter dette vil mange i årene som kommer føle at de henger mer og mer etter, dette være seg åndelig, økonomisk eller faglig. Resultatet vil blir ubehørlig kollaps.

Om jorden endrer posisjon med solen her jeg ikke observert, men jeg har opplevd månen svært nærme. Det var ifjor. Det var nesten som om jeg kunne ta på den. Jeg trodde ikke hva jeg så, så jeg måtte rope ut selskapet.. De sa jøss, og rygget tilbake. Ingen kunne huske å ha sett månen så nærme. Jeg har ikke sett den så nærme siden, men jeg merker av og til at en slags tyngdefri opplevelse, noen pikosekunder kanskje, som om planeten bikker/flytter på seg. Er jeg alene om det?

Jeg “mistenker” månen for å være langt viktigere enn vi tror. Det er en unik sak, i og med at det “er” en satelitt. Jeg tror den er svært viktig for temperaturen på jorden, da den fungerer som et slags skjold for solen og solens strålinger. Derfor er jeg kritisk til atomsprengninger på månen, slikt ødelegger. Nå spør jeg bare, uten å ha noe teori eller bakgrunn: kan månen være planet X? Kan jorden og månen i løpet av de neste årene berøre hverandre?

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Balle Clorin
13 år siden

Jeg så også den store månen i fjor, har aldri sett den så nær før, men det hevdes at den er det med jevne mellomrom.

Stor fullmåne på lørdag
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nordland/1.6968622

Det kan virke som du tuner over på andre frekvenser når du også kan føle at jorda bikker/flytter på seg, og nei du er ikke alene om det, se kommentaren jeg kopierer inn;

Monica Waade sier: 14. 01. 2011 klokken 18:19

Ja Thunder det kan være forandringer i tilten, polskifte har det vært mange av gjennom historien og man kan spørre seg, skyldes dette at visse mennesker gang på gang har vært influert av onde krefter som ikke vil at vi og moder jord i fellesskap skal skape denne fysiske virkelighet til et sted hvor kjærligheten er det største. Skulle dette skje har ondskapen ingen steder hvor den kan utfolde seg, så dette må forsøkes forhindret for en hver pris.

Jeg har ikke opplevd å få feil informasjoner fra andre siden, og jeg kan i mitt indre se både i fortid, nåtid og fremtid, hvor alt egentlig skjer samtidig i forskjellige dimensjoner. Andre siden kaller kataklysmene for nullstilling, hvor hjulet stopper for å starte på nytt igjen.

I 1996 fortalte andre siden meg at menneskene tidligere hadde kommet lenger i utviklingen enn de var da, altså i 1996, men at dessverre fører dette til vår egen undergang. Moder jord vil bestå som den har gjort til nå, men vår sivilisasjon forsvinner og i en annen dimensjon graver og leter nå arkeologer etter det vi etterlot oss hvis vi fortsetter vår vei mot egen undergang… som blir en overgang for de som vandrer over til den nye jord, som nå sklir inn i denne dimensjon for å hente ut de som er rede til å ikke måtte gå livets skole om igjen.

Nå er det sånn at hvis vi virkelig ser sannheten, avslører og stopper dem som står bak disse kataklysmene, da kan vi forbli her i denne fysiske virkelighet som vil bli som den nye jord, vi våkner da en morgen og ser på alt det som har skjedd som et mareritt og vi tenker da at det var godt det hele bare var en vond drøm. Det er som de gangene vi drømmer og blir oss bevisste at det bare er en drøm, vi har da oppdaget sannheten om at vi bare er i en drøm og vi kan styre det som skjer videre i drømmen til at det skal ende godt.

Ikke lett å sette ord på det jeg har sett, men hvem og hva gjør at magnetfeltet i jorda svekkes, menneskelig aktivitet, naturlig syklus eller Nibiru?

Alt tyder på at HAARP kan påvirke magnetismen, de “leker seg” over hodene våre med dette våpenet og forteller det er raketter som lager spiraler og sorte hull. Nancy Lieder har kanskje som oppgave at vi skal tro på et “angrep” utenfra, mens vi egentlig blir “angrepet” av våre medmenneskers kyniske aktivitet?

Jeg som kan føle energier har over flere år nå merket hvordan magnetfeltet har blitt svakere og hvordan man da lettere vibrerer på en annen frekvens. Jeg har også registrert hvordan jorda i økende grad har hatt unormale bevegelser og hakket litt, føles som små stopp hvor hjertet mitt hopper over et slag hvis jeg er tunet inn på andre frekvenser.

Sannheten setter oss fri! Vi er ikke enda ved point of no return og hver av oss kan bidra til å påvirke at denne jorda også kan bli en kjærlighetsplanet.

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/07/mens-vi-venter-pa-niva-7-kataklysmen/comment-page-27/#comment-54018

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Balle Clorin
13 år siden

Hva?
Atomsprenging på månen?
Har du link?

Det er jo overhodet ikke lurt.
Det er jo månen som stabiliserer jorden slik at vi har bla. tidevann og årstider.

Ellers: Større måne = nærmere måne = Større tyngdekraftpåvirkning.
Dette har selvsagt påvirkning på jorden.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Sigr det er kanskje dette han tenker på;

NASA skal bombe månen på fredag
http://www.nettavisen.no/nyheter/article2723957.ece

Project LCROSS – NASA will bomb the moon
http://www.youtube.com/watch?v=FJs_XL6qr_k&feature=related

LCROSS Project Site
http://lcross.arc.nasa.gov/

Som man ser, menneskene leker guder både på jorda og utenfor planeten vår, og hva er egentlig forskning og hva er forkledd som forskning?

Bombing the Moon: Stellar breakthrough or cosmic cover-up?

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Det er jo månen som stabiliserer jorden slik at vi har bla. tidevann og årstider.
:-) :-) :-)
Dagens quiz: Hvor mange feil var det her?

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Useless
13 år siden

Vet ikke jeg.
Du kan kanskje starte med å redegjøre for hvorfor ikke bla. månen er med på å skape tidevann?

Lesestoff:
“Tidevannet skyldes at månen og solen med sin tyngdekraft trekker vannet i havet mot seg.”
http://no.wikipedia.org/wiki/M%C3%A5nen

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Vi er blitt fortalt at det er massenes treghet som gjør at planetene fortsetter i sine baner rundt og rundt. En liten delforklaring:
Senter i vårt solsystem er ikke sola, men et magnetisk kryssningpunkt som ligger ved siden av – som også sola vandrer rundt. Jordens blir dratt mot dette sentrale magnetfelt, samtidig som energien fra sola(solar wind) dytter jorden og de andre planeter utover. Jorden blir påvirket av denne solar wind som et vannhjul i en foss, og rotasjonen opprettholdes noenlunde konstant.
Svekkes jordens magnetfelt vil den bli dyttet lenger bort fra det sentrale magnetfelt og solen, dermed skulle man tro at det kan bli kaldere.

Dette sentrale magnetfelt er et kraftfelt dannet av galaksen, slik at alt henger i sammen utover og innover..mm.

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Både månen, jorda og sola er med å lage tidevann, årstidene grunnet vinkelen jordaksen har i forhold til sola. Månens bane rundt jorda er eliptisk, så derfor veksler månen i størrelse, men månen er like stor oppe på himmelen som nede. Den tilsynelatende forskjellen høyt og lavt er en illusjon.

Ja Uffda, Sola røer på seg ja, akkurat som jorda grunnet månen. men det har ingenting med magnetismen å gjøre, alle planeter og måner osv i solsystemet, roterer rundt solsystemets (den totale massens) tyngdepunkt. Gravitasjon, ikke magnetisme. Lek deg med denne http://phet.colorado.edu/en/simulation/my-solar-system

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Dette blir uansett nokså vanskelig å forklare med Jordisk vitenskap eks hvordan metoritter opprettholder sin bane. Dersom det bare var loven om gravitasjon som påvirket disse – ville de for lenge siden enten ha slått ned i hode på oss eller blitt spist av en sol.
Newton måtte anta at en eterisk kraft var tilstede i tillegg til tyngdekraften, senere i relativitetsteorien ble denne kraften utelatt. Derfor er vårt konsept av universet fortsatt ufullstendig, men selvsagt finnes det også et gravitasjonssenter.

Det er solar vind som er drivkraften i rotasjon, magnetisme trekker jorda bort fra aksen i tyngdekraften slik at solar wind ikke treffer jorda midt på – og dermed gir kraft til rotasjon. Dersom det ikke fantes en tredje kraft ville planetene ende opp som stasjonære objekter.

Du skriver at månens bane er elliptisk. Hvordan kan den være det dersom det kun er gravitasjon og sentrifugalkraft som påvirker dem?
Månen blir faktisk også holdt i sin bane fordi den ligger innenfor jordens eteriske kropp, samtidig som magnetiske krefter mellom dem og solens lys påvirker begge, også det lys som reflekteres mellom jorden og månen.

Tyngdekraften i universet er en kombinasjon av fenomener, som jeg ikke har tid til gå nærmere i dybden på.

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Huffda Uffda, det Newton ikke løste, noe han hadde intelligens til å klare om han ikke hadde blitt offer for sin religiøsitet, løste huygens ca hundre år etter. Det trengs ingen gud for å forklare planetbeveglsene…

Jeg skjønner ikke hvor du har din vitenskapelige forståelse fra, anbefaler at du leser litt mer om astronomi, astrofysikk og fysikk generelt kanskje.

De forklaringene dine om magnetisme og solvind ifm rotasjoner osv. er mildt sagt forvirrende, kunne vært interessant å lese dine kilder, har du linker til stoffet på nett?

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

http://www.bibliotecapleyades.net/andromeda/esp_andromedacom_0.htm Sjekk denne linken,med Alex Collier og samtalene med Moreane og Visseus,fra Andeomeda,en av kontaktene som jeg står inne for er ekte..og som Salla har undersøkt er genuin..der står om månen,og rasene der som bor under månens overflate,og bebodd av ca 36000 individer før 2003,etter at de (negative ET) fikk et valg til å dra vekk fra Jorda/Månen av den galaktiske føderasjonen..og at Nasa lyver om den egentlige størrelsen av Mars,den er mye større..og at Hale-bopp IKKE er en komet…

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Takk takk for nok en flott artikkel som fokuserer på det posetive med tiden vi er inne i nå Frank :)

Tunisias president Zine El Abidine Ben Ali har i år etter år fratatt befolkningen sin personliv, fri vilje, ytringsfrihet og stadig kontrolert befolkingen litt etter litt i beste NWO stil, det er nyaktig det samme som skjer med vestlige innbyggere nå også selv om vi ikke er kommet like langt enda, litt DLD skal vi overleve, litt sentalisering av makt går jo også greit og sånn forsetter det til vi sitter kneblet og bundet på hender og føtter med chipper i hue og ræva, el-halsbånd og GPS

Folket i Tunisia fikk til slutt nok der hele landet gikk ut i gatene og jaget svinet ut av landet, det kostet liv og blod men viser at når folket står samlet så er det ikke en leder i verden som kan stå i mot folkets vilje :)

Dette er mareritt-scener så klart for vesten autoritære ledere siden det kan sette glør i hodet på befolkningen i vesten også så skal bli spennede og se hvordan det utvikler seg videre :)

Du har nok helt rett i at mye av elendigheten vi nå ser skyldes jordens svekkede magnetfelt og økt kosmisk ståling grunnet det at vi har glidd inn i Vannmannens tegn og den galatiske oppstillingen men mye er også skapt av en elite som leker halvguder med dommedagsteknologi

Verdenseliten har seff vært klar over hva vi har i vente fremover så de har forberet seg i tiår
Hoaxet med den kalde krigen var en fin unskyldning til å brygge bunkerser over hele verden men rekker det ?
Då kom ideen med og bygge en bonkers som ikke bare beskyttet mot A-bomber, biokjemiske angrep osv
LHC ble da løsningen, LHC ( Large Hadron Collider ) ligger langt nede i bakken, 573 m.o.h i de Sveitsiske Alper ved byen Bern
En hær av 7000 av verdens fremste forskere og vitenskapsmenn fra 80 land er stasjonert der som er de som skal få verden opp å gå igjen etterpå
LHC består av 1600 magneter. Hver magnet veier bortimot 25 tonn som vil skape et enormt kunstig magnetfelt
Magnetfeltet vil ha en styrke på 4,9 Tesla, som er et veldig sterkt felt, jordens magnetfelt er ca. 0,00005 Tesla

LHC er mao drømme survivelbunkersen for eliten der den kan skape et enormt kunstig magnetfelt som vil beskytte når jordens magnetfelt forsvinner, det ligger langt under jorden og ikke minst langt oppi fjellene der selv enorme flodbølger ikke kan gjøre skade

For oss ikke prioriterte så tror jeg det rekker lenge med en liten hytte eller hule på fjellet når tiden nærmer seg, vi har uansett ikke så dårlig tid, LHC har vært kjørt på halvmaskin frem til høsten der den nå er nede for oppgradering for å kjørest for fult fra sommeren 2012

Dommedagshvelvet eller Noas Ark som de selv kaller det på Svalbard skal vist allerede forselglest i år
Roald Amundsen forsvant sporløst i 1928, kanskje ligger han også nedfryst der ;) ?

http://www.aftenposten.no/viten/article2274277.ece

Prosjektet har til nå kostet ufattlige 39 milliarder av våre skattekroner
Noen mener LHC er bygs med alien teknologi og at det også kan skape et kunstig wormhull, helt der er ikke jeg kommet enda selv om tanken ikke er helt fraværende ….

Her er litt info om LHC for de som vil se hvordan ed opplyste vil få det 175 under jorden i 2012/2013 :)

http://www.nettavisen.no/utenriks/article2544675.ece

http://www.nettavisen.no/utenriks/article2195800.ece

http://no.wikipedia.org/wiki/LHC

http://www.nettavisen.no/utenriks/article2175904.ece

http://www.nettavisen.no/nyheter/article2732976.ece

Skulle det nå skje at vi ikke klarte oss og ble satt fri fra våre fysiske fengsler (kropper) så virker livet på astralplanet ganske så komfertabelt :)

http://rune.galactic.to/turof.html

Fufluns
Fufluns
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Hei Smurfen

Jeg har en liten kommentar til det du skriver om Tunisia og de dramatiske begivenhetene som ryster landet for tiden. Jeg registrerer at både MSM og diverse alternative medier, samt deg, har ganske sammenfallende syn på hva som skjer. Når enigheten blir så stor, er det muligens noe som skurrer. Kanskje blir vi alle lurt denne gangen av en sluere elite som har lært av gamle fadeser?

Denne bloggeren, som kaller seg Anon, kan i alle fall ikke beskyldes for å tilhøre saueflokken: http://aangirfan.blogspot.com/

Det er nødvendig å les alle blogginnleggene hans relatert til situasjonen i Tunisia, som han har postet i løpet av den siste uken, for å få et best mulig inntrykk av hva han har på hjertet.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Fufluns
13 år siden

Takker for viktig info Fufluns :)

Det kan nok se ut som om historien gjentar seg med CIA støttede kupp sånn som alltid, snart blir det inført kapitalisme der multinasjonale selskaper ribber landet for alt av verdier og stikker av med hele fortenesten som befolkningen i Tunisia skaper

Det er vel ingen bombe at det er Blackwater/Xe ansette sammen med det muslimske brorskap som er styrt av Mossad/CIA som løper godt kamuflerte som stormtropper i gatene gatene, dreper og setter fyr på alt som er så militæret kan ta makten

Anon er en gluping, han har nok rett når han beskriver det som vil skje videre der nå sånn som dette

1. CIA og Mossad vil bli glad for å se sin venn Saudi Arabia spredt Wahabism hele Tunisia.

Fundamentalistiske muslimer er lettere å kontrollere og utnytte.

2. Investering av europeiske land vil falle.

3. Turisme fra Europa vil avta.

4. Fattigdom og arbeidsledighet vil øke.

5. Den nye ledelsen vil belønne sine venner med kontrakter.

6. Tunisia vil være mer av en slave til Globalisering.

7. Tunisia vil forventes å tjene militære interessene til USA.

Får håpe det stakkar undertrykte folket klarer klarer seg mot ulvene som lurer i skyggen der….

Fufluns
Fufluns
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Hei igjen, Smurfen!

Takk for at du tok deg tid til å se på dette. Det er en fin kortversjon du presenterer av synspunktene til Anon :-)

Ellers er det hyggelig å se at dagens utgave av Corbett Report, http://www.corbettreport.com/, benytter mesteparten av videoen til å omtale begivenhetene i Tunisia, og at James Corbett gjør det på sin vante måte, med et kritisk blikk.

Jane Burgermeister, som jeg for øvrig har stor respekt for, klarer ikke å stokke kortene like godt i denne saken, men hun får god hjelp til å se saken i nytt lys av et par personer som følger bloggen hennes fast. Se kommentarfeltet her: http://birdflu666.wordpress.com/2011/01/14/the-writing-on-tunisias-wall-do-the-german-elite-see-it/#comments

El Chino
El Chino
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Du ser ikke sammenhengen mellom skogbrannene i Russland i fjor og “krakket” i de internasjonale prisene på hvete som en medvirkende faktor til situasjonen i Tunisia? En stor del av grunnen til opprøret der begynte som en reaksjon på en 400% økning i matvareprisene. Brød og hvete er viktige i den daglige kost i den det av verden. Og siden Russland innførte eksportstopp på hvete kan man jo bare tenke seg at det hadde stor betydning.

Men du synes at det er mere sannsynlig at CIA, Mossad og “whoever” (?) ligger bakom. Trøste å bære! Sannheten er nok noe enklere når man ser den i ettertid. “Hinsight has 20/20 vision”.

« Forrige artikkel

Kabbalah – lyset for vår fot?

Neste artikkel »

De-programmering. Veiene deler seg

69
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x