Naturkatastrofer av Bibelske proporsjoner

21.3K visninger
24 minutter lesetid
385

Professor ved Menighetsfakultetet Karl Olav Sandnes, mener Carola leser Bibelen feil når hun knytter jordskjelvet i Haiti opp mot bibelske endetidsspådommer.
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/professor-carola-leser-bibelen-feil-3127822.html

Carola som virker å være en oppegående person, men de godt betalte eksperter må vi nå snart gi sparken. De makter ikke å forstå det mest elementære innen sitt fag, at Bibelen er levende ord for de som har tatt imot Kristus, men blir sett på som historiefortellinger fra gamle dager av de som ikke har det, hvilket de OGSÅ er selvfølgelig.

Men disse skulle bare innsett dette faktum at historien ALLTID gjentar seg. Den ruller bare rundt og rundt. Kulissene endres, men menneskene, og deres aktiviterer, deres sinnelag, deres mentalitet og deres feiltrinn gjentar seg til det kjedsommelige for dem som har studert på dette. Bibelen beskriver et helt historisk EON, fra menneskets skapelse (Genesis), til dets selvutslettelse (Johannes Åpenbaring).

Carola i Haiti: – Undergangen er nær
Sangstjernen ikke overrasket over jordskjelvet som tok livet av minst 200.000 mennesker.
http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/carola-i-haiti-undergangen-er-naer-3127586.html

Vel, ikke jeg heller. Og jeg har advart om dette i lang tid, på basis av Bibelstudier. G-d beviser seg selv gjennom profetiene i Bibelen, det er eneste måte den usynlige makt kan bevises på.

Bibelen forteller også hvordan makter og myndigheter og folk ‘i høye stillinger’ konspirerer mot andre folk, og setter verden i en bedrøvelig situasjon etter sitt jag etter penger, makt og innflytelse. Disse har ofte ingen eller liten kontakt med vanlige mennesker, som gjerne har et tettere forhold til både Moder Jord og Fader Ånd enn dem selv.

Dette vil straffe seg, ikke bare for lederne, men for alle menneskene, som har satt sine ledere på pidestallen og tillatt dem å holde på.

Bibelen forteller i klare ordelag, hvordan menneskers handlinger, eller mangel på handlinger, setter menneskeheten i fare for selvutslettelse ved sine ofte skjulte agendaer. Ikke nødvendigvis fordi de vil det slik, men på grunn av uvitenhet og manglende åndelige gangsyn, hvordan det eteriske påvirker det fysiske miljø.

– En katastrofe av bibelske proporsjoner
200 000 rammet av flommen i Australia. Og nå er en ny storm på vei, skriver Dagbladet.
http://www.dagbladet.no/2011/01/03/nyheter/utenriks/australia/flom/14922042/

Regner døde fugler i Arkansas, sier Nettavisen.
http://www.nettavisen.no/nyheter/article3056126.ece

Bare tre dager etter regner det døde fugler døde langs en motorvei i delstaten Louisiana, rapporterer NRK.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7449562

Samme uke som tusenvis av døde fugler falt fra himmelen, skylte opptil 100.000 døde fisker opp langs elvebredden i Arkansas-elva, rapporter NRK forleden.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7447953

Døde fugler falt i hopetall fra himmelen og ned på veien utenfor Falköping i Sverige, sier Nettavisen idag.
http://www.nettavisen.no/nyheter/article3057030.ece

Er det HAARP, værmodifikasjons utstyr de benytter for sin agenda? Er det biologiske våpen som utprøves? Er det chemtrailen? Vi kan bare spekulere, for vi vet ikke, men noe er det vi ikke får vite, og dette er menneskeskapt, det er ingen ondsinnet G-d i himmelen som straffer menneskene, det klarer de på en utmerket måte å gjøre selv. G-d er kjærlighet, og menneskenes frie vilje er hellig, de høster som de sår.

Mexicogulfen og corexit

Noe vet vi;  bruk av Corexit 9500 med Craig Venter’s (se slutten av denne filmen for intervju med ham om hans arbeid, hans båt heter Sorcerer2) syntetiske bakterier/virus for å skjule oljen i Mexico-gulfen vil gjøre mer skade enn oljen noen gang kunne hatt forårsaket. Og disse menneskene i politikken som har godkjent alt dette, snakker om bærekraftig utvikling (?). Det politiske lederskap ødelegger mer på en dag, enn hele resten av menneskeheten gjør på 50 år. Disse syntetiske bakterier muterer, og kan ødelegge alt liv i havet, og endrer Golf-strømmen, som gir oss vårt relative milde klima her i høge nord. Dør golfstrømmen, eller endrer seg, så kan vi få istid her hos oss.

Bugsene er nå iferd med å spise opp’ Titanic’ på havbunnen, ifølge  Kandiske forskere. Altså at selv stål ikke står for dette i form av biologiske ‘våpen’ mot menneskeheten.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/vitenskap/101210/spiser-opp-titanic

Vanlige folk må rett og slett avsette ekspertene, og politikerbroilere, og la oss få inn menigmann, med en smule fornuft mellom ørene. Lederskapet i sine elfenbenstårn er for opptatt av å spise snitter, og innføre ateisme, og til å delta i kriger rundt omkring i verden, til at de har noen forutsetninger for å forstå, eller tid til å ta hensyn til åndelige prinsipper for menneskelig samkvem.

Vi skal gi et eksempel (alt nedenfor er Eriksens egne ord):

Norsk jordskjelv- og klimaekspert tiet

(- som ingen vil høre på fordi han taler imot den politiske korrekte menigheten, og vi vet, ‘ekspertene’ vet jo alltid best.  Det går an å utdanne seg til idioti, er noe som heter, hvor de mister kontakten med virkeligheten.)

Navn: Oddvar Eriksen.

Firma: The Fharaos Electric Foundation and Science.

Virksomhet: Teknologi, miljø-aktiviteter, fornybar, energisystemer, forvarsling av jordskjelv før jordskjelv kommer,  syklon, tyfoner, orkaner storm og flom varsling. Nye flytyper og energiforflytninger, katamaran til å fjerne oljesøl til havs og fjorder og elver, elektrosystemer til CO2 og Ozon fornyelse. Fornybare hus-systemer til hjelp i flom og katastrofe områder + noe mer som kommer frem av min internett side.

Mitt store spørsmål var som 15 åring; Hvorfor kunne ikke noen varsle jordskjelv, tsunamies og vulkanutbrudd før de slo til? Derfor begynte en storstillt aksjon med utregninger og katalogisere jordskjelv bakover i tid. Og i 1976 forsto jeg hele poenget og reiste inn til Stortinget 3 måneder før ett av nåtidens verste jordskjelv slo til i Kina i 1976 som drepte over 1 million mennesker, men som man sa på Stortingets gruppe «Vi har ikke jordskjelv i Norge så vi ser ikke noen hensikt og starte dette nå».
http://www.mamut.net/fharaos/subdet2.htm

«Menneskene lager systemer som lager syntetiske variasjoner i metodikken i Moders Jord’s egne selvkonstuerte hjelpemidler, og det er nå vi må se på disse systemer som alle til nå har ignorert ! I 1997 fortalte jeg hvordan også nå snøen kom og kommer og at Jordens system faktisk fra 1986 startet Klimavridningen som jeg, Oddvar Fharaos Eriksen, regnet ut i 1997 eksakte tid når snøen kom og har kommet hvert år. Jeg bommet faktisk nå, da jeg satt 31. 12- 2006, men snøen kom 15 og 17 januar, men det spiller ikke noen rolle, fordi snøen kom, og som mange eksperter sa at vi ikke fikk snø i 2007. Ha,ha,ha, morsom gitt !
Alle mine varslinger om jordskjelvene og tsunamies, vulkaner og flommer har blitt fortalt Statsminister Jens og Regjering, Storting og UD, også Norges Røde Kors, NORAD som NORSAR som Seismiske i Bergen som på Kjeller, som Jan Egeland og FN (UN) og også hele panelet i FN’s klima avdeling, men de har ikke vist noen interesse, så hva; 2500 tullinger i FN regi, disse driver bare bløff !! AL GORE’s film bare bløff !»

http://www.mamut.net/fharaos/company_content.htm

Torvald Stoltenberg

Torvald Stoltenberg !
Hvorfor så taus og stille, der du før ropte !
Indonesia og verden, telte de ingen ting for deg ?
Jeg som trodde du pratet sant, også var det bare sludder !
Kan ikke din sønn også nå begynne og være en MANN og gjøre,
det en Statsminister skal gjøre , ikke bare gå rundt og LYVE !

http://www.mamut.net/fharaos/

Vår situasjon på verdens basis fra FN (UN), er den største fiasko og største fadese noen gang publisert !

Og jeg blir meget forbannet da jeg ser personer som direktør Eystein Jansen sammen med FN gruppen kommer med den verst tenkelige setting mot å løse Verdens Klima systemer, til nå så har DERE ikke noen formeler til å løse problemet, men det har jeg, så hvorfor går DERE bak ryggen på virkeligheten?

http://www.mamut.net/fharaos/

Flommer og tsunamis. Myndighetene forhåndsvarslet av Eriksen

Dere viste ikke om Jordskjelvene og Tsunamie katastrofen i Indonesia og omegn. Jeg klargjorde for denne alt i 1993 og PAGASA og Philippinnes President og Indonesias President og Myndighet ga klarsignal alt i 1994 men Norske Forskning sentra og Jens Stoltenberg, Gro Harlem Brundtland og Katinka Greve i Innovasjon Norge, den Norske Regjering, Storting og UD. Norges Røde Kors og FN. (UN) ga pokker, de ville ikke bruke 100 000 norske kroner på en Tsunamie Killer som hadde stått ferdig i år 2000 utenfor Sumatera ca. 5 km. innenfor kritisk pungt for delingen av de tektoniske plater som nå kollapset 26. 12- 2004.
Alle fikk igjen beskjed om tsunamien igjen på Innovasjon Norge 8 måneder før den 26.12 -2004. Satt da med 2 saksbehandlere + Direktør Katinka Greve, men de ville ikke bruke 10 000 norske kroner på min ferie i indonesia.
Justisminister Dørum fikk beskjed 7 måneder før den 26.12 2004 på et Norges Røde Kors møte i Drammen og Han lovet og hjelpe meg til og få den økonomiske mulighet til og reise ned 6 måneder før for og advare om denne morgen 26.12-2004. men han ga også pokker, så fikk alle beskjed igjen, det vil si, Regjering, Bondevik, Storting og UD. Jonas Gahr Støre og UD og Norges Røde Kors, VG. og Dagbladet, NRK1 og TV2, ingen gadd og gjøre noe, bare det og fortelle at ikke reis til Indonesia julen 2004, Neida, alle holdt kjeft og med dette sa. Reis ned og bli drept, samme gjelder Jan Egeland og FN i Norgeskontoret også UN i New York. Ingen gadd og løfte på rompa !
Så på nytt ble alle de samme, også Konge og Kongehus varslet 23 dager før, men alle ga pokker, hva gjør at Dere også kommer ut med uholdbare og usanne miljøproblemer som vi ikke har, problemet ligger helt andre steder, ingen steder der du og dine sjefer påberoper seg.
Jeg ba om at UN (FN) panelet alt i 1997 måtte begynne og komme på banen, men neida vi hadde så gjævela god tid, hva er det som gjør at et FN-Panel som ikke veit bæra skal komme ut på banen med så mye tull om meget visvass som ikke har noe med sakens kjerne og gjøre ? Dere har ett gjævela problem når DERE og Direktør Eystein Jansen går ut med falske miljøforskrifter som kommer til og drepe flere enn hvis dere ikke hadde nevnt noe i det hele tatt, så hvorfor ??
Jeg er den som har vaslet alle Jordskjelv siden 1976, start Kina der over 1 million ble drept, da sto jeg på Stortingets Løvebakke og APE og Høyre + flere partier sto og lo av meg 3 måneder før Jordskjelvet klinte til første gang !
Så har vi Tsunamies varsling 10 år før i Indonesia, så alle vulkanutbrudd, flommer over hele verden, Tyfoner og orkaner over hele verden, deres forflyttning og bestemmelses pungt, New Orleans 2005 varslet jeg FEMA gruppa over 1 år føre også måneden før, de lovte og ta kontakt men ga pokker, og vi så resultatet. Husk også at all klima forskning fra deres side ikke duger, og absolutt ikke UN. (FN) panel, dette er kun dårlig innspill uten innhold, dessverre ! tragisk for verdenogså for FN og (UN) Det er bare en måte og løse miljø problematikken og DERE har ikke tenkt på den ennå, hvorfor, jo fordi dere ikke veit noen ting ennå, mens jeg har hele tiden kunnet stoppe denne utviklingen på 6 måneder uten dette tullet som dere setter mot folket, folket er ikke problemet men miljø forskningens selvopptatthet som er en skam for både norsk og utenlandsk forskning, og ikke og glemme disse gamle tullinger i FN (UN) panelet er verdens verste selvopptatte massemordere !
Miljøvennlig Hilsen
Direktør Oddvar Fharaos Eriksen
The Fharaos Electric Foundation and Science
The Fharaos of Norway.

http://www.mamut.net/fharaos/

9/11. Myndighetene forhåndsvarslet av Eriksen

Katastrofen på Manhatten, New York USA. 11.09. 2001. Denne katastrofen var også varslet den 03.09.2001. Hele 7 dager før fikk den Norske Regjering,Storting og UD. beskjed på Morgenen 03.09.2001.

Postet av: Oddvar Eriksen. The Fharaos of Norway.

Also i like to say, the old song;
Where have all the flowers gone,
Young Girls took them every one!
Where have all the Young boys gone,
out in war and so on, this is the good old song
that also is needed now from the hole world,
we love you all, take care and there came a new day
and the new day where good !
Take care my friend, take good care of all Your
Children and People, we like You and pray for You.

The Fharaos of Norway.
Norway
http://ashrafsflyktningdagbok.blogg.no/060806232130_the_children_in_camp.html

Jordskjelv. Myndighetene forhåndsvarslet av Eriksen

Jens Stoltenberg

I året 1995 var jeg i dialog med AP. og da Katinka GREVE som  var på Stortinget og Jens Stoltenberg. Så da jeg fikk klar signal fra PAGASA på Philippinnes og President Fidel V. Ramos på Philippinnes som er lagt på testimonials. Jeg dro til Stortinget som planlagt og fikk kontakt med Katinka Greve som kom ned i vestibylen på Stortinget, og jeg forklarte at nå fikk jeg klarsignal til og reise ned til Indonesia og Philippinnes for og sette opp Tsunamie-Dreperen, men jeg trengte noen kroner til reise og opphold, dette vil si at Tsunamie- Dreperen hadde stått ferdig utenfor Sumatera i indonesia i år 2000, og vi hadde stoppet tsunamien i Julen 2004. Men Katinka Greve brukte kjeft  og sa at slikt tull gadd hun ikke være med på. OK sa jeg, det er greit, og så sa hun elegant; » Kom deg ut» og jeg sa da at selvfølgelig skal jeg det. Dda gikk hun bort til vaktmannen og brukte kjeft på han også. Da gikk  jeg bort og sa at han gjorde ihverfall jobben sin i motsettning til henne, Oj, hvor sint hun var gitt.

Dette var mitt første møte med Katinka Greve, derfor var jeg nesten selvfølgelig taper på Skaperen i 2006, + at jeg fikk ikke lov til og være 2004- 2005, tragisk men sant. Etter mange diskusjoner siden 1985 på Industrikommiteen på Stortinget, der Ideen SND. og Trondheims ideutviklingsplass ble lansert og her la undertegnede frem 36 prosjekter av 96 i det hele, ble lovet 6.2 mill. året etter, altså 1986, men Gro kom og tok penga. Siden da har jeg vært en gjennomgangsfigur på Regjering, Storting og UD. Så kom SND. til i 1991, og jeg hadde en diskusjon med Jens Stoltenberg som da var sjef for SND. og også sjef  for Direktøren i SND. Tore Tønne, her var diskusjonen vedrørende om småbedrifter eller grundere uten penger skulle prioriteres først, da lovte Jens og Tore at vi skulle prøve i 3 måneder i første omgang !

Gro Harlem Brundtland

Moder Gro som hun ble kalt, også fra min munn i starten! Etter at jeg var på Industrikomitteen på Stortinget 1985, ble lovet 6.2 mill. som skulle utbetales i1986. Industrikommiteen besto mest av Arbeiderpartifolk og ledelse ved Christensen og sekretær Eirik Haugen også Erik Dalheim. Gro Harlem Brundtland kom til makten, vedkjenner meg og ha stemt på henne også, desverre, Erik Dalheim fra Konnerud i Drammen skulle ordne pengene, men hvor ble de av, tok Erik dem selv eller ? Så kom Gro til makta i 1986, og jeg la frem varsling 1986 om jordskjelv som skulle komme i 1988, ingen hadde klart dette før, dette var da hele 2 år før, selv idag 2006 sitter jeg alene med dette forvarslings system uten og få ett øre til jobben, noe en må ha for å klare jobben. Jeg spurte pent om jeg kunne få mine penger nå som var lovet i 1985, hvorpå hun sier; «Hør her min unge mann, La meg gjøre det klinkende klart for deg at vi kan ikke sløse med penger på tull eller noe vi ikke kan se resultatet av ennå, også en ting til, Vi har ikke jordskjelv i Norge så derfor vil ikke jeg noen interesse av og la deg få noen kroner til slikt tøv», Jamen sa jeg; «Jeg ber jo kun om noen kroner til og reise for og være på plass der Jordskjelvene kommer for og kartlegge systemet og slik at jeg kan lære mer om denne tragiske systemer som er i Verden, jeg ber kun om 100 000 norske  kroner«??? Nei, nei, nei, jeg har talt !!! Hvem husker ikke 1988 der India fikk jordskjelvet som drepte over 10 000 uskyldige.  Vietnam fikk skjelvet som jeg påpekte der ble 1100 drept, så kom Australia der hele North Territory ble delt i 2, sprekken ses den dag idag. Så kom Pakistan der jordskjelvet drepte over 2000, så kom det verste som også var varslet 2 år før, Armenia 05. 12 – 1988, ingen respons fra Gro Harlem Brundtland, over 58 000 ble drept. De fleste byggninger raste sammen, disse fikk hjelp fra Kreml, Russland, hva slags hjelp, jo, 50 000 kister. Ingen hjelp til og grave opp de som var under ruinene, de gravde med bare fingre, det var kaldt i området, folk lå under ruiner og tørstet ihjel, de ble knust sakte ihjel. Det fortelles om en far som, nei, jeg skal ikke fortelle det, det var nok tragedie her, vil du lese mer så gå inn på politikk siden i Norge, de som ikke ville høre og fortsatt ikke vil høre; Politikerne !!

Grete Berget

Grete Berget som var sekretær bare konstanterte det Statsminister Gro Harlem Brundtland hadde sagt! Så da Jordskjelvene kom i 1988, det første i india over 10 000 drepte, ringte jeg inn og sa; «hadde jeg ikke rett?»,- hvorpå jeg hørte fra telefonene at Hun konfronterte Statsminister Gro Harlem Brundtland og sa; » La nå Eriksen få noen reisekroner så vi slipper de neste katastrofene som Han selv sier»! La Han få mulighet til og sette dette igang, vi taper ikke noe på dette, reisepenger ihvertfall?, Nei, sier Statsminister Gro, og jeg vil ikke høre mer nå! Ja, jeg antar Du hørte igjen hva Statsministeren sa./ Jo takk for dette, hvorfor må så mange dø på grunn av dårlig bedømmelse av andre forskere iNorge?, Desverre kan ikke jeg klare og overtale Henne mer, ha det bra! Jo like så, sa Jeg, ikke 5000 Norske engang??,- Nei, Hun rister på hodet !

Robert Hawke

Statsminister Bob Hawke, eller Robert Hawke som er navnet, som jeg ga beskjed om Jordskjelvet i Australia 1988 som delte Nord terretoriet i 2. Jeg ba også om at Prime Minister Bob Hawke tok Kontakt med Statsminister Gro Harelem Brundtland for og få igang en «Cooperation» – «samarbeide» Australia og Norge vedrørende «Varsling av Jordskjelv før De kommer», noe som Han også gjorde, men Statsminister Gro Harlem Brundtland gadd ikke kontakte meg som da var grunnleggeren for prosjektet, tok heller med seg Seismologene Bungum og Hansen og noen til fra Bergen og Kjeller, som absolutt ikke skulle være med til Australia, dermed ødela Hun, Statsminister Gro Harlem Brundtland igjen + at penger som var satt av til dette prosjektet ble fjernet igjen, 50 millioner Australske Pund. Alt dette på grunn av at Prime Minister Hawke fikk beskjed om Jordskjelvet hele 2 år før, altså 1986 om Jordskjelvet 1988 som forskere og Eksperter fortsatt river seg i Hodet og lurer på hvorfor kunne skje, men jeg varslet 2 år før !!!! slå den !!!!

Kjell Magne Bondevik

Hva gjør at en prest og da Statsminister Kjell Magne Bondevik bare bagateliserte jordskjelv-spørsmålet og krigen, masseutrydelsen av gamle Jugoslavia’s befolkning, mesteparten bønder som faktisk den dag i dag 2006 får nye gravplasser etter Slobodan Milosovic og Arcan og Serbiske Nazi regime, gravd opp!

Presten og Statsministeren som kjørte Norge ut i 2 kriger +++,  Jeg husker jeg ringte til Statsminister Kjell Magne Bondevik, dette var før han fikk hemmelig nummer, jeg fikk bare svarer’n, men men la inn beskjeden; Dette var før han dro på vinter-OL i NAGANO 1998, der jeg fortalte;» Nå skal du og Norge og Verden få se og føle jordskjelv, og få ett innblikk på hva det er, i slutten av OL-perioden«. Så en av de siste dagene i Nagano kom Jordskjelvet, og overføringen fra den norske avdeling i det 18 meter høye tårnet glemmer vi vel ikke der de svaiet hit og dit, men det gikk bra, men jeg tror nesten at reporterene nesten pissa i buksa. Noe svar tilbake fra Bondevik når han kom hjem?  Nei.

Så kom Tyrkia i 1999, varslingen ble gitt 1 år før og 1 dag. Ingen Statsminister Bondevik gadd å reagere, desverre, 22.000 døde, så kom mange skjelv. Italia der 26 barn og 3 lærere omkom i skolen på morgenen, de skulle ligge over på skolen, der alle gledet seg og få lov til dette. Kun en gutt overlevde og landsbyen hadde kun denne gutten igjen i landsbyen. Varslet  3 måneder før, men som Gunnar Husan, sekretær sa, jeg kalte nan bare for skyggen til Bondevik, han sa med fire vakter rundt seg i vestibylen på Regjeringsbygget; «Nei, Eriksen Du kommer alltid for sent, du«. Jamen pokker, det har da ikke skjedd ennå, men om 3 måneder. «Nei, du får henvende deg andre steder, Statsministeren begynner og bli lei, som alle andre her, og ha deg løpende her og leke GUD, du må jo skjønne at selv om du har rett i alle jordskjelv og tsunamies og vulkan-utbrudd og orkaner – tyfoner og jordras og flommer verden over, vi kan ikke bruke penger på slikt TULL.»

Du hvor meget jeg har hørt dette gitt, svarte jeg før jeg gikk hjem igjen ! Gang etter gang ! Så kom jordskjelvet i Bam i Iran, 60 000 drept, flere landsbyer 28.12-2003. Varslet året før, ingen gadd å løfte en finger, snøtt nok rompa. Så kom Indonesia 26.12-2004, 330 000 drepte av disse 84 Norske Statsborgere, av disse igjen over halvparten barn, som alltid i slike katastrofer; barna lider alltid. Varslet til Innovasjon Norge 8 måneder før katastrofen, hadde 2 saksbehandlere og direktør Katinka Greve villet bruke 10 000 norsk kroner slik at jeg undertegnede kunne reise ned til Indonesia 6 måneder før den 26.12 2004 og tilrettelegge og forklare og advare og varsle alle som bodde og som skulle feire julen der nede, men Nei, sa de alle sammen, vi betaler ikke ferien din, du får fortelle oss hvordan du gjør dette. Nei, sa jeg, men når Julen 2004 er over ser DERE hvordan jeg gjør det, men der stoppet de min mulighet videre. Norges Røde Kors, ved Jonas Gahr Støre, Regjering og Stortinget og UD, og FN’s Jan Egeland og Terje Rød Larsen, VG, Dagbladet og NRK1. TV2, alle fikk de beskjed 2 måneder før og 23 dager før den tragiske morgen 26.12 -2004. Ingen gadd og ta til vettet og bare gi ett svar tilbake, hvorfor er Norges politikkere slik, selv nyhets media, hva er grunnen tro ?

Hans Majestet Kong Harald V. REX

Jeg sendte også flere FAX til Hans Majestet Kong Harald V. Rex. der jeg pent spurte om ikke Hans Majestet ville være så snill og innkalle Statsminister Kjell Magne Bondevik, Utenriksminister Jan Pedersen, Justisminister Dørum og Stortings Presidenten og Torbjørn Jagland og Røde Kors Jonas Gahr Støre også FN’s Jan Egeland og Terje Rød Larsen fordi om 2 måneder fra nå vil vi ha verdens verste katastrofe.

Selv her var det ikke noe svar og få ! Hvorfor ???

.

.

.

Justisminister Einar Dørum

Einar Dørum som var på Norges Røde Kors møte i Drammen hele 7 måneder før katastrofen 26.12- 2004, Indonesia, der jeg satt på første rad med ca. 30 andre vitner tilstede.

Da jeg spurte han om han ville hjelpe med med katastrofen julen 2004, sa han ja, og lovte på tro og ære og på sin bestefars grav og rykte at han skulle gjøre alt som var i hans makt, enten og få til noe økonomisk eller la meg møte de rette på den politiske siden på Stortinget eller Regjeringen eller UD. eller Norges Røde Kors.  Han bare bløffet.

Hvordan kan en voksen mann love på tro og ære, og på sin bestefars ære, kan ikke være meget glad i sin Bestefar, også bløffe i slikt da du sitter som JustisMinister i Norge attpåtil, var også ille, Einar Dørum??

Erna Solberg (H)

Da Regjeringen fikk beskjed om Indonesia katastrofen 2 måneder før og 23 dager før trodde jeg at nå ville ihverfall jeg fått et brev, eller en telefon som ville ha en mer bekreftet samtale vedrørende denne katastrofen i Indonesia. Nei, ingen svar.

Men jeg la merke til at hun ga ordfører i Drammen 303 millioner til og leke, teater også feire 100 års feiringen, disse ble levert før 2005, så jeg var så naiv og trodde noen av disse kroner ville gå til og varsle Sumatera og Indonesia og de omliggende plasser noen uker før julen 2004.

Men, nei, ingen reaksjon, så hva er det som er så råttent med DERE politikere at selv en katastrofe som Indonesia 2004 ga DERE pokker i. Hva er grunnen til dette, hva er deres unnskyldning for å overse, overkjøre en slik ting Erna Solberg?

Carl Ivar Hagen (FrP)

Husker du Carl Ivar da Oddvar Eriksen ringte deg noen uker før julen 2004 og fortalte om katastrofen som skulle komme den 26.12-2004. Morgenen. Din kone Eli Hagen tok telefonen, en alltid  koselig dame å prate med, Jeg la frem situasjonen for henne, og hun forsto den. Men du ville ikke prate med meg nå heller Carl. Du sa, send  den til en annen i partiet, hvorpå din kone sa: Nå prater du med Eriksen, og du måtte komme til telefonen, og du fikk beskjed: Katastrofe på vei, må ha noen kroner til og komme ned til Asia for og advare folk, både norske og utenlandske turister og myndighetene. Men igjen sa du; Nei, har ikke tid til slikt tull, Du får prate med en annen som Eli setter deg ned til. Dårlig Hagen, veldig dårlig. Ja, Eli beklagde og jeg fikk en annen som skulle ta en avgjørelse, men som han sa; Vi vil så gjerne hjelpe deg, men vi kan ikke bruke penger på slikt !

Husker du også da jeg sto inne ved desken på Stortinget den 3. 9- 2001.-og spurte etter deg på grunn av 11.09- 2001. Hva svarte du da også ; Desverre har ikke tid, mat skjønner du !!!!

Statsråd Erik Solheim (SV)

Hva ikke denne mannen har kostet det Norske folk i tull og tøys og kasting av norske skattekroner. Hva hans Null diplomatiske evner har ødelagt for mange verden over. Selv jeg trodde denne mannen var taktfull og ville at verdens befolkning skulle ha det bra. Gud bedre, og jeg tok feil! En sjarlatan, playboy, og null hygiene i hjernen. DU hvor sleske smil kan lure folk! Jeg husker jeg var i Prat, hvorvidt det ble katastrofer i verden som Indonesia og mange andre steder og hvorfor ikke vi nå snart kunne sette opp varslings systemer, Nei, sier Hr. Solheim, ingen kan fortelle meg at DU kan fortelle meg slikt før de kommer, dette tullet må Du bare legge vekk, slikt gidder ikke vi i UD, eller andre normale politikker være med på. Men nå rett før katastrofen i Indonesia da gitt, jeg synes det er drastisk at slike lurendreiere skal sitte og kaste ut milliarder i hytt og pine og sikre seg gratis turer hit og dit på norges regning og attpåtil stjele penger fra det norske folk som han gir pokker i !

Statsminister Jens Stoltenberg og Fru Ingrid Schulerud

Du Jens. Jeg viste ikke om jeg skulle gråte eller le. Først så får vi høre; Ja, vi sender 2 milliarder til Polen hvert år til å pusse opp gamle bygg?? Så fikk vi se din kone, var et EU land som trengte penger, din kone sa til reporteren at det er godt at hun ikke er så godt kjent. Ja, jeg skal jo levere 42 milliarder til dette landet, var det Chekoslovakia tro, fra Norge, dette er en gave fra folket ????? Hvorfor har du ikke spurt først da ?? Og det som slo meg ennå engang var da det kom frem at det kostet norges skattebetalere 420 millioner og bruke disse 42 milliarder, hvor er cluet her da, Statsminister Jens Stoltenberg?

Vi har jo ikke vann i bassengene i skolene, alt detter ned rundt øra på oss, Indonesia ga DERE blaffen i som alle andre jordskjelv som var varslet uker, måneder og år føre, hvorfor kan ikke du som Statsminister bare en gang gjøre ett fornuftig valg. Du ser da normal og fornuftig ut, så hvorfor er det slik !

Nyhetsspeilets kommentar: Det er igrunn ganske så trist hva slags persongalleri vi omgir oss med i politikken. Der langt flere i personagen her.  Maktarroganse straffer seg vanligvis. Hovmod står for fall.

Yes,You can ask my friend, where have all the normality gone,
I love to see this two children play,why isen’t this the normality all day, year’s
for Children to live up peace, fridom and play is all they can think about.
I hate to see the children is always that are paying for the grovnups stupidity !
Children shall not have this, Yisrael have lost their mind,Yisrael, I hate You for the killing of Children,

I hate all war’s and Human stupidity of this kind, no good have ever came out of wars and stupidity, nothing,
I hope You soon can relaxe and get the Yisrael out of Your Country
and that You and Your children and Your people can feel fri and
live like all people shall do, in peace and Harmony
Hope and pray for You and Your people,

Sincerely.
The Fharaos of Norway.
Mr. Oddvar Fharaos Eriksen.
Norway.
http://ashrafsflyktningdagbok.blogg.no/060806232130_the_children_in_camp.html

For og ta noen synspunkter; Den første meteor datt ned for 64. 1 million år siden, så kom den verste av de verste. Hurtigfrysning som skjedde for 33.1 million år siden, der 50 kalde grader skifter plass i løpet av 8 timer, altså vi har da på sommeren 20 varmegrader, så kommer Oddvar Eriksen effekten der systemet bytter plass, varmen suges opp i ett vakum og kuldesjokket slår ned i sentrum og så slår kulden ned og ut etter jordens overflate, og dette skjer iløpet av 8 timer ! Vi ligger på O-punktet nå, vil vi ha det, eller kan vi diskutere dette, er det noen som tør ??? Jeg bare spør.

Nå har jeg nitidig sendt advarsler og fortalt hvorfor og hvordan systemet virker, hvorfor vil ingen vite når og hvor katastrofen slår til neste gang, FN-Panelet kan vi bare glemme, disse forstår ingen ting selv om panelet består av 2500 forskere fra hele verden som Statsminister Jens Stoltenberg sier; Nå skal Direktør Oddvar Fharaos Eriksen skrive noe som burde vekke Statsministeren, om ikke det så ihvertfall Miljøminister Bjørnøy og Direktør Eystein Jansen i Bjerknessenteret ved Universitetet i Bergen, lytt og lær : Nå har det gått 100 år som forskerne har stått totalt i villrede og står fortsatt i villrede til den virkelighet som er og råder!

Yellowstone Park Katastrofe. Forhåndsvarsel av Eriksen

Yellowstone park, når går denne i lufta ? Yellowstone Park gikk i lufte for 1200 000 år siden og siste 600 000 år siden, vi er der nå, så skal vi sitte og vente på det uungårlige eller skal vi sette igang tiltak for og unngå en slik stor tragedie som den vil utvikle i 3 hele år til ende og utrydde vestkysten av USA, også San Andreas forkastningen vil få utslaget når dette store området rister seg løs, og jordskjelv på 10, 5 til 11.00 på Richter’n, så vil hele vestkysten rive seg løs og vi vil merke revnen fra Canada i nord til Mexico i sør, eller vil denne reise seg og gjøre en ny Grand Canyon i USA. Jeg skal si så meget at når denne «Atombombe» blåser av er i OKTOBER, hvike år, tja, si det. Men helt sikkert er at Oktober er måneden.

Vi fikk klimasmellen eksakt for 33.1 million år siden, Husk den, dette vil igjen si at for 66.2 så fikk vi den nest siste Klimasmell, dette vil igjen si at vi er eksakt der nå igjen, Vi er på år NULL ! Husk den.

Denne massive magmareservoar på noen millioner tonn et område på noen kvadratkilometer som vil bare puste ut sitt innhold, Vi fikk dette for 1.8 millioner år siden, da blåste den reint enorme mengder, den blåste for 1.2 millioner år siden og igjen for eksakte 600 000 år siden, og dette vil igjen si folkens, Vi er på årtallet Null for Yellowstone Park også, så da har vi eksakte nullpunkt for klimaoverraskelsen Null siden 33.1 million år siden, sammen med Yellowstone Park senariet 600 000 siden, også stilles på NULL folkens, dette vil igjen si vi har en dobbler effekt av verste sort og Statsminister Jens og Miljøminister og Regjeringen gidder ikke lytte engang akkurat som da varslene om Indonesia 26.12-2004. Hvorfor det da?? Det og oppleve slike senarier er jo, blir jo meget spesielt, men som jeg sier, DETTE SCENARIET vil jeg helst slippe å se. Vi kan forebygge denne situasjonen, men den koster 150 millioner, det tar 6 måneder og fikse det, og vi har 2.5 år på og få ordnet opp i dette system som KUN
JEG;  Oddvar Fharaos Eriksen, i The Fharaos Electric Foundation and Science kan gjøre jobben, faktisk. Skal vi trå til Statsminister Jens Stoltenberg, eller skal du gjøre som sist og vente til det er over??

The Fharaos of Norway har talt igjen.

Nå skal jeg utvikle det PERFEKTE varslingsystem hvis jeg får lov av Regjeringen, UD, Storting, Norges Røde Kors, Innovasjon Norge, disse sitter veldig tungt på pengene ! Spørsmålet blir jo; «Vil Norges Regjering, Storting og UD at vi skal varsle verden denne gangen, eller skal vi bare la det skure og gå?

Les om Oddvar Eriksens møte som 7-åring med Marcello Haugen her :
http://www.mamut.net/fharaos/subdet37.htm

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

385 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
leeha
leeha
Abonnent
12 år siden

Interessant artikkel, litt komplisert for meg. MEN:
Tydelig at noe er på gang. Selv skeptikere begynner å innse det nå.
Nyhetsspeilet dekker et skrikende behov for bakgrunnsinformasjon.
Håper noen kan gi meg tips om hvor jeg finner nyheter av samme kvalitet og kaliber. Altså noe som dekker det viktige som skjer i øyeblikket i verden. Nyhetsspeilet gir mer bakgrunnsstoff synes jeg og jeg skulle gjerne hatt nyheter jeg kan stole på, i tillegg. Og nyheter som ikke lar være å skrive om slike ting som det i denne artikkelen for eksempel. Håper noen har noen tips. (beklager hvis noen synes dette er off-topic)

leeha
leeha
Abonnent
Svar til  leeha
12 år siden

Ser ikke ut som om noen har noen tips. ….
Kanskje artikkelforfatteren har noen nyhetssider han kan anbefale?….
På forhånd takk

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  leeha
12 år siden
Kjetil S
Skribent
Svar til  Lynx Veritas
12 år siden

Prøv også http://www.sott.net

leeha
leeha
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
12 år siden

Tusen takk, begge to!!
Ps. Har slutta å se på Dagsrevyen (=Norge rundt) for lenge siden. ;-)
Lee

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Er du inne på forum JJ, kjenner du kanskje til http://z10.invisionfree.com/The_Unhived_Mind_II/index.php?act=idx

Her har de demontert og gått i detalj på hele The Roman Empire. Devoted kristne og sannhetsgravere som ikke tar sin oppgave lett. De holder deg oppdatert på enhver mulig krise i beddingen.

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  leeha
12 år siden

En god som ikke er nevnt:
http://www.wariscrime.com/

leeha
leeha
Abonnent
Svar til  Lars-Roger Moe
12 år siden

Tusen takk alle sammen! dette synes jeg er veldig viktig; å holde seg orientert om hva som EGENTLIG skjer. Så takk igjen!!

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

det er ikke noe vits i å spekulere. Nå skal vi samle sammen døde fugler som skal sendes inn til obduksjon, så får vi se, sier Horst.
http://www.dagbladet.no/2011/01/05/nyheter/fugledodsfall/utenriks/sverige/usa/14951529/

Her ser dere, la være å spekuler.
Forhåpentligvis kommer de med et «spiselig» argument flertallet/massene vil godta.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

– Det var en lastebilsjåfør som fortalte at han hadde kjørt over en stor flokk med kaier i går kveld på den aktuelle veistrekningen, sier Christer Olofsson i Räddningstjänsten til Dagbladet. http://www.dagbladet.no/2011/01/05/nyheter/fugledodsfall/sverige/utenriks/14955085/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Jeg må le, helt naturlig at han kjørte i 250km timen da eller?, de fleste fulger flytter seg i god tid før kjøretøyer kommer, sikkert en ny type selvmordsfugl?!?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Obduksjonen av de døde fuglene i Sverige viser mystiske indre blødninger.

I går ble det spekulert i om fuglene kan ha blitt påkjørt av biler, men ifølge Elvander hadde ingen av fuglene ytre skader.

– Årsaken til at fuglene i Sverige har flydd så sent, kan forklares ved at de har blitt skremt av noe. Når de har kommet seg opp i lufta, kan de da ha kollidert med ledninger, bygninger, lysstolper, lastebiler eller lignende, forklarer han.
http://www.dagbladet.no/2011/01/06/nyheter/utenriks/fugledodsfall/dyrehelse/usa/14963944/

Hva blir den neste forklaringen, at de var blinde og ikke forstod opp fra ned?!?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Mole: ja det er ganske absurd å høre alle de patetiske og fantasifulle bortforklaringene. Har ennå ikke hørt en forklaring jeg kan tro på..

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

– Jeg har den teorien at ei kraftig skypumpe førte fugleflokken så høyt opp at de frøs i hjel, og deretter ramlet ned på båten og i havet rundt, sier hun.
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.7451826

Konklusjonen min er at det er mange teorier.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Mole
12 år siden

Ja supergraver Mole, litt av et råskinn den lastebilsjåføren som har sveipet innom både parkeringsplass og gangvei på sin ville ferd for å drepe flest mulig fugler i nattens mulm og mørke. :-D

Skal vi le eller gråte, også har vi det ufrie media da, som i kjent stil formidler alle disse løgnene. Media har altså kastet loss igjen, akkurat som da svinefluvaksinen skulle pushes på folket.

Med tanke på sykdom eller forgiftning hos de døde fuglene. I løpet av 48 timer får de svar på testene i Sverige, i USA tar det to til tre uker, ja i noen tilfeller i USA hele fem måneder, hmmm…!? I 1999 falt flere tusen svarttroster fra himmelen nord i Louisiana og sjanglet nede på bakken før de døde. Det tok fem måneder før diagnosen var klar: de hadde en E.coli-infeksjon i lufsekkene.

Ser ut til at vi skal få mange fantasifulle (bort)forklaringer nå, men det forbauser meg ikke med tanke på den «russiske raketten» de presterte å (bort)forklare spiralen her i nord 9. desember 2009 for å være.

Vel, når over 80 % ikke lot seg skremme av svineviruset må de vel finne på noe nytt, løsningen på fugledøden kommer nok i sprøyteform når de plutselig oppdager et nytt farlig virus.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Enorme mengder død fisk er funnet i Chesapeake Bay i Maryland i USA. Forskerne har en teori om hvorfor.

Det har vært usedvanlig kjølig i Maryland siden desember og man antar dette er årsaken.

– Vi tror dette skyldes stress blant fiskene på grunn av nedkjølt vann, sier Stoltzfus.
http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/to-millioner-fisk-funnet-doed-i-bukt-i-usa-3380740.html

Jeg tipper heller de er overkjørt og skremt av båter.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Dead snapper possibly abandoned by fishing vessel

The Ministry of Fisheries says dead snapper washed up on Coromandel beaches earlier this week could’ve been abandoned by a fishing vessel.

It is likely the hundreds of dead snapper washed up on Coromandel beaches earlier this week had been abandoned by a fishing vessel.

The snapper were seen floating in the water at Waikawau Bay and Little Bay on Sunday before ending up on the shore.

Ministry of Fisheries spokesman Brendan Mikkleson says the investigation is continuing into where the fish came from, but it’s highly unlikely it was environmental causes.

He says fish being abandoned by a vessel has happened before and it’s possible that is what has occurred in this case.
http://www.newstalkzb.co.nz/newsdetail1.asp?storyID=188514

Aaaah, selvfølgelig, det var jo bare en lokal fisker som dumpet uønsket fisk.
Er det fler teorier igjen å bruke nå?, kanskje de døde av alderdom?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Ifølge foreldrene var Christina-Taylor Green tiltrukket av politikk helt fra hun ble klar over hvilken dag hun var født på, og hun likte å kle seg i patriotisk rødt, hvitt og blått.

– Hun ble født på 11. september, den dagen tårnene styrtet sammen i New York. Det er kanskje symbolsk at hun ble født på en tragisk dag, og døde på en tragisk dag, sa hennes gråtkvalt far John Green til Fox News.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/110110/niaring-som-ble-drept-var-fodt-911

9/11/01 0År
8/1/11 9 Å3

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Mole
12 år siden

Det er mer en det som lukter ugler her Mole, grav litt på John Roll du ;)

Fødd 08.02, skutt 08.01

Federal judge John Roll was nominated by President George H.W. Bush on September 23, 1991 to a seat vacated by Alfredo Marquez. Roll was confirmed by the U.S. Senate on November 22, 1991 on unanimous consent of the Senate and received commission on November 25, 1991.[3] Roll served as the chief judge of the District of Arizona from 2006 to January 8, 2011. Judge Roll’s judicial service terminated on January 8, 2011, due to death

http://judgepedia.org/index.php/John_Roll

2shpenn
2shpenn
Abonnent
12 år siden

Hvor legger denne Eriksen ut informasjon om kommende jordskjelv da?

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  2shpenn
12 år siden

Det lurer jeg også på. Det er så irriterende å bare se i bakspeilet når man leser om sikre spådommer. Vi har ikke noen nytte av det hvis vi ikke får se fremover.

smurfen
Redaksjonen
12 år siden

Store mengder Fugler dør over hele verden nå

Canada:
http://beforeitsnews.com/story/336/601/10,000s_of_Birds_found_dead_in_Manitoba.html
Kentucky:
http://go.dagbladet.no/go/e/art;afu=www.dagbladet.noa472011a4701a4705a47nyhetera47utenriksa47massedoda47fugla47dyrenes_nyhetera4714950861a47%23comments_container/http://www.wpsdlocal6.com/news/local/Woman-reports-dozens-of-dead-birds-in-her-yard-112830524.html
Japan:
http://www.nytimes.com/2011/01/04/health/04global.html?_r=1
Chile:
http://www.youtube.com/watch?v=mrlH3BgKPxk
Ukraina:
http://www.sify.com/news/1-500-birds-found-dead-in-ukraine-news-international-kkxu4hcbbci.html

I Arkansas kan det skyldes gasser fra jordskjelv kanskje ….. ?

«In Arkansas, where over 500 earthquakes have been registered in the last 30 days, thousands of red-winged blackbirds fell dead from the sky, littering streets, roofs and lawns with their dead bodies. Wildlife authorities hope to determine a cause for this, though already a ridiculous explanation of lightning or hail has been proffered as a reason for the mass killing. Seems more like a microwave pulse blast to me.» Expansions.com

Eller så er det slett ikke umulig at svaret ligger i Golfen ;)

http://www.youtube.com/user/BeePeeOilDisaster#p/u/0/YkvvMDJS-tQ

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden
nicodemus
nicodemus
Abonnent
12 år siden

de fuglene der døde i arkansas……
ca 5000stk…..døde af indre kvæstelser…!!!
nu får jeg mye av min info fra amerikanske sider…!!
flere mener at fuglene faktisk fløj…ind i et usynlig kraft felt….kanske
fra usynlige ufoer..!!
der er tilsyneladende ingen gift i fuglene….!!!
den officielle forklaring..er at det var nyttårs raketter…der ramte dem..!!
smiler…!!! jeg ku gott køpe forklaring om at dem ramte en usynlig kraftfelt om feks.ufoer..!! ellers mener mange at det var scalar wepon eller haarp..involeret..! heller ikke umulig..!!! tror mest på scalar tecknologi…el…haarp…!!! djevelen kanske spiller på haarp….også..!!
ellers så var fugle død i canada nok false flag..!! men svenske foglene
go nok…!!! jeg siger bare wake up……..tenk selv…!!!undersøk selv..!!
ps….op til 100000 fisk døde også…..tror ik nytårs raketter drebte dem….heller….ellers så var det skremmende at regerings folk kom i rumdrakter og plukkede døde fugle op…!!! for lokale folk i arkansas…!!

NightHawk
NightHawk
Abonnent
12 år siden

Bra Johansen. Noe er i gjære og vi begynner å se mer og mer av det. Går ikke på ufo-forklaringer og alt det der, men nyttårsraketter og slike ting blir for tynt. Tror det er noe «mer» enn en vanlig hendelse med en logisk forklaring.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Takk for denne artikkelen JJ. Det er VONDT å høre om fuglene som dør, jeg elsker fugler og vet at de også er budbringere mellom denne verden og den åndelige verden, dette er det mange eksempler på både i praksis, og i de fleste trosretninger fra Bibelen til Norrøn tro.

UANSETT hva som er årsak til fugledøden, så er dette et TEGN, til menneskeheten, det er det ingen tvil om.

Å høre såkalte vitenskapelige forsøk på å forklare og borforklare det som har skjedd, har faktisk vært patetisk. Men det er GODT at dette nå kommer frem, også i main stream media. Her på NS har det vært skrevet en artikkel om fenomenet for lenge lenge siden.

På radio i dag høre jeg noen spørre om det neste blir enorme gresshoppe-svermer.. ja det kan vi faktisk forvente oss faktisk.. og vi kan regne med at NWO-folkene sikkert har utviklet slike i sine laboratorier, for de bruker Bibelen som en dreiebok og oppfyller profetiene med hensikt! Bl a Jesuittene gjør det..

Jeg vil også benytte anledningen til å si fra om, at mange fuglearter, til og med måker faktisk er i sterk nedgang når det gjelder antall. Dette kan komme av ting som giftstoffer og elektromagnetisk stråling som også kan få dem til å navigere feil..

Lomvier f eks, havner midt inni storbyer osv.. og fugle-entusiaster er i sin fulle hyre i perioder med å få reddet slike skjønne fugler tilbake til sitt naturlige miljø ved sjøen..

OG FOLKENS! VÆR SÅ SNILL Å HJELPE TIL MED Å MATE FUGLENE, DER HVOR DERE ER! DE TRENGER DET SÅRT NÅ! BÅDE ENDER, MÅKER OG DE KJÆRE SMÅFUGLENE VÅRE SOM HAR EN DØDELIGHETSPROSENT PÅ MER ENN 85 % – DE SOM FORSØKER Å OVERVINTRE HER DEN KALDE VINTEREN IGJENNOM. VIS SANN NESTEKJÆRLIGHET OGSÅ MOT DISSE MEDSKAPNINGER, OG DU VIL BLI RIKT BELØNNET, KARMAMESSIG :-)

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Singoalla
12 år siden

På grunn av regler for dumping av fiskeavfall sulter masse måker i hjel her nord. Fuglene er bare skinn og bein og de søker til byene hvor de snapper mat ut av hendene på folk. Vi opplever altså tvungen sentralisering i fugleverden også.

Den verdensomfattende fugledøden er nok forklaringen på at vi har særdeles mange lesere her på Nyhetsspeilet i kveld. Har mainstream media mistet troverdigheten hos stadig flere lesere? ;-)

Monica Waade
Forfatter
12 år siden

Kan natteranglerne på Eiscat ha noe å gjøre med at det like før midnatt i går ble funnet en flokk døde fugler i Falköping?

Massedød av fugler i Sverige
http://m.nrk.no/m/article.jsp?art_id=17449935

Schedule Notes Viewer Vn 1.8
(PIs of the SP: T. Sakanoi and M. Hirahara)

We conduct coordinated EISCAT-Reimei observations of
nightside auroral phenomena. We will also run several
optical instruments (e.g., All sky and wide view TV
imagers) in the EISCAT Tromsoe site.
CP-1 mode (with beata code) will be used for the UHF
radar.

2011-01-04 23:20:30 INDEX(20101209pm) 93.7 32.2* Limb

http://www.eiscat.se/raw/schedule/comment.cgi?fileName=201101045342&Start=2300&End=2400

Og hvorfor i svarte … er det minus 20 grader her i kveld på ei øy uti havet på yttersia av Tromsø?

Arve
Arve
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Til muntrasjon i kulda: Om ikkje å forveksla ver og klimaendringar og kvifor det er kaldt når det vert varmare..

http://m.nrk.no/m/article.jsp?art_id=17445384

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Arve
12 år siden

Det er unormalt kaldt mange steder. Florida har de to siste årene mistet appelsinavlinger pga kulde. De har plukket død fisk lenge.

Masse snø i Arizona på steder de ikke har sett snø tidligere. http://edition.cnn.com/video/#/video/weather/2010/12/03/mxp.thunder.snow.hln Snø i Brasil. Media sier at vannet utenfor Australia har vært ekstra kaldt og skapt La Nina fenomenet som igjen har skapt store nedbørsmengder. Tror ikke alle er enige om årsakene til dette :-) Jeg vet ikke…Thundersnow likte jeg. Mye rart som skjer for tia.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Thunder
12 år siden

Thunder: Jo, men som jeg sa har vel alltid folk syntes at været var rart da. men noe av det rareste i fjor var jo den spiralen som kom på himmelen under en klimakonferanse og rett etter det kom den ekstreme kulda i fjor, mange forbant den til det og til Haarp aktivitet.

Det som jeg synes er rart og har observert et par ganger i fjor og mange ganger i år, er at jeg ser på yr.no at det skal komme UTROLIG RASKE skifter i temperaturer veldig plutselig. Det typiske er at i kuldeperioder hvor temperaturen f eks ligger på 15 grader over lang tid, så komer PLUTSELIG varmegrader og gjerne på kvelden eller natta og så tilbake til 15 grader neste dag! Det normale ellers er at det er varmere på dagen og kaldere på natta.

Noen ganger når jeg har sett dette på yr.no har jeg vært spent på om det vil skje i praksis, og det har det gjort hver eneste gang. Altså det både varsles og inntreffer. Det er ikke i så mange år vi har kunnet følge med på været slik som vi kan via f eks yr.no, så det er litt vanskelig for meg å vurdere om det var slik før eller om dette er noe nytt, at det sker så plutselige og brå endringer og rett tilbake igjen etterpå til kulda..

Det normale som ALLTID pleier å inntreffe er en mildværsperiode som kalles «kakelinna» fordi denne skjer akkurat når folk holder på med julebaksten. Den har ALLTID kommet, tidligere, men ikke i år..

Det normale er også at det er ganske mildt før jul og så kommer kulda ved nyttår og etter nyttår. Men nå har vi mildvær fått, glad for det, men det er mot normalt..

Ang fugledød så tror jeg IKKE at de har dødd av sjokk av raketter fordi da ville vi opplevd dete vært år og burde forbudt fyrverkeri om det var slik. At de kan få sjokk det tror jeg og at de er redde, men massedød har vi ikke sett før. At forskerne sier at dette nok er vanligere enn vi tror, men at det sikkert skjer i øde områder hvor ingen har sett det, lyder som antagelser og dårlige bortforklaringer for meg, BULLSHIT! Tror de på dette selv eller har noen gitt dem beskjed om å roe befolkningen?! La oss se gjennom pisspreiket!

MEN det som KAN spille inn, er at fuglene har gruppesjel og koordinærer ting lynkjapt med telepati.. hva det nå enn er som er koordinert. Det kan man se bl a om det er en måke der for å spise så kommer ofte hele flokken på sekunder..

Apropos måker så er en av grunnene til at de minker i antall at vi har fisket havet tomt, rett og slett.. og de er virkelig i STERK NEDGANG og man ser dem ganske riktig i innlandet hvor de aldri var før.. stakkar..

Personlig er jeg sikker på at årsaken til fugledøden ligger i et eller annet eksperiment som ikke tåler dagens lys.. og det er mye av slikt. La oss kreve å få de millitære hemligheter på bordet.. det er på høy tid, vi betaler for faenskapen!

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Thunder
12 år siden

Enig med deg Singo…Været har alltid vært rart. Ihvertfall lokalt. Tenkte på mye rart ellers også. Fuglene, biene, tornadoer, seks eklipser på et år. Solens polaritet snus på hodet, Jorda er kanskje neste ut. Kanskje kan det være en årsak til fugledød osv. Haarp, chemtrails osv. Kan ikke konkludere så mye ennå. Spiralen ja, den ofisielle versjonen kjøper jeg ikke altså.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Thunder
12 år siden

Singoalla
Interessant det du sier om fuglers telepati og gruppesjel. De er jo helt utrolige. Mater fugler i brettet på hytta. Og det tar ikke lang tid før hele nabolaget er varslet.

Vi får tro at alt går bra til slutt. De fugla i USA og Sverige er vel kjent for å varsle ulykke og død? Kanskje like greit at det ble de denne gangen? Hvis man kan snu det til noe positivt. :-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Thunder
12 år siden

Metatron: Der ser du, det er jo det jeg har følt og sett hele tiden, på tross av ditt snakk om Crowley, at du har en sjel og hjerte som står i stil med ditt vakre nick :-) Ta en titt på siste dagers postinger av kommentarer til JJ s artikkel om Steiner.

Thunder sa: Vi får tro at alt går bra til slutt. De fugla i USA og Sverige er vel kjent for å varsle ulykke og død? Kanskje like greit at det ble de denne gangen?

Hva mener du med det? Var det en spesiell art fugler som du mener er kjent for det, begge steder? Fugler sies å varsle død, dersom de vil inn i huset.. en fugl som kommer inn i huset er ikke noe godt tegn for det huset. Videre er bla ugler kjent for å varsle død i følge gammel overtro. Men dette var ikke ugler.

Det som er en skremmende tanke, kan være tanken på om de på et vis har bestemt seg for å dø og slått av sine livsprosesser, selv. Noen dyr også mennesker som lever i pakt med naturen, kan styre det selv. Om de har gjort noe slikt kan det være fordi de kan ha visst eller sett en fryktelig katastrofe.

Fugler og dyr lever midt mellom den fysiske verden og den åndelige verden. Slik har Rudolf Steiner definert dyrs vesen og tilværelse. De vet og ser ting som er skjult for oss, og det er mange utrolige historier som har skjedd rett etter noens død eller i begravelser, hvor fugler har oppført seg på en slik måte at de nære pårørende etterpå har vært skåsikre på at deres kjære avdøde var tilstede eller ville si dem noe via den spesielle fuglen..

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Thunder
12 år siden

Singoalla
Det med de fuglene: Dårlige tegn for noen og gode tegn for andre. Tolkningene varierer fra sted til sted. Jeg velger som regel å ta alt som et godt tegn :-) Legger godviljen til, men sorte fugler generelt er ofte tegn på dårlig helse, død osv. Liker ikke store flokker av svarte fugler, de irriterer meg litt. Vet ikke hvorfor.For andre gir disse andre meninger.

Min bestemor hevdet at hun fikk dødsbudskap av at en fugl hakket på vinduet. Hun fortalte sin mann straks at hennes far var død. Det stemte det. Allikevel følger jeg ikke tegn som varsler dårlig nytt. Det fører bare frykt med seg.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Ja hva i heite er det egentlig de driver med på EISCAT, eller ICECAT? Haarp teknologi har som vi vet en rekke potensialer, faktum er at det er manipulasjon av enegi i øvre luftlag. Hvilken effekt det kan ha på været er teoretisert av mange med inngående kunnskap til teknologien. Kan den også være årsak til den uforklarlige fugledøden, eller er det som Kerry Cassidy fra Project Camelot inviterer til; en mystisk energi som nå dukker opp etter å ha ligget i dvale i tusener av år. En kombinasjon kanskje, med militær testing av ny våpen teknologi som hovedårsak: http://projectcamelotproductions.com/blog-hp.html

I allefall er HAARP en vitenskapelig lek med vår sivilisasjons videre eksistens. Og takket være folk som dr. Nick Begich, er allmenheten informert om dens potensiale og virkemåte. Her i et nylig intervju:
http://www.youtube.com/watch?v=zjTfDMDt4gg

Vil blobb, klumpedump og andre skeptikere møte i luke 3 for debunking. Noen fugler vil vite hva dere mener

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Lynx Veritas
12 år siden

Tja Lynx, hva styrer de med på Eiscat? Til tross for gjentatte spørsmål i avisene (leserbrev) vil de ikke svare på det. En ting er sikkert, det har blitt jævlig kaldt etter spiralen, du vet den såkalte balalaika raketten, så don’t trust Eiscat. Kanskje vi snarest mulig skulle ta oss en tur til Ramfjordmoen å se hva som skjer der inne om nettene, da får vi muligens med selvsyn se ondskapen i hvitøyet i dens iherdige innsats med å skape verdens undergang?

Bibelen som dreiebok, ja bevisene for dette blir sterkere og sterkere for hver dag, så ingen må si til meg at ikke onde krefter var involvert i Bibelens budskap, akkurat som samme krefter har hatt en finger med i spillet ellers også gjennom hele historien. Å tro noe annet er naivt.

Som jeg viste til i kommentaren min ovenfor var det aktivitet på Eiscat da fuglene i Sverige døde, og her er hva jeg fant i dag i svenske Aftonbladet;

HAARP-teorin?

HAARP står för High Frequency Active Auroral Research Program och är ett amerikanskt projekt där myndigheter, bland annat med hjälp av radiosignaler på extremt höga frekvenser, utforskar de yttre delarna av atmosfären. Syftet är officiellt att studera väder och att underlätta för kommunikation och övervakning.

Men ska man tro de skeptiska styr HAARP tvärtom vädret medvetet och inte bara det.

Listan på katastrofer och andra incidenter HAARP anses skyldigt till är lång och inkluderar jordbävningen i Haiti, översvämningarna i Pakistan, strömavbrott i västra USA och Alaskaguvernören Ted Stevens död.

Och kan man iscensätta sådana världshändelser är det ju ingen match att få en flock fåglar att falla döda till marken.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8374891.ab

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Interessant Monica. Nå er det slik at man alltid har snakket om været, og det kan sikkert være store naturlige variasjoner også, og mange ting kan spille inn, f eks solflekk-aktivitet på sola, Golfstrømmen som noen sier at avtar, er det noen som har noe på det, dokumentasjon? Det var iskaldt i fjor vinter også og også sommeren var kjølig.

Når det gjelder biene som dør ut, har jeg hørt mange teorier, f eks et slags muggsoppangrep, eller virus, elekromagnesitet, chemtrails, OG en ting som meget vel kan spille inn: Genmodifisert mat dyrkes bla mye i USA og det er der dødeligheten av bier virkelig er på fremmarsj.

Det kan være lurt å sikre seg litt honning som er bra for helsa og har langt holdbarhet faktisk. Glem heller ikke at Albert Einstein sa at når Biene dår, så har menneskene max 40 år igjen.. å leve. Bibelske proporsjoner JA..

smurfen
Redaksjonen
12 år siden

Dette er nok bare begynnelsen …..

FISKEDØD i New Zealand:
http://www.youtube.com/watch?v=FtAsyDBmjwY
FISKEDØD i Maryland:
http://www.youtube.com/watch?v=PVHzONn2aR4
FISKEDØD i Florida:
http://www.youtube.com/watch?v=XCmlG1jjupU
FUGLEDØD i Canada:
http://www.youtube.com/watch?v=_-SdZPGtgwY
FUGLEDØD i Italia:
http://www.youtube.com/watch?v=GgbH5pMCDMQ
KRABBEDØD i England:
http://www.youtube.com/watch?v=hGtDnGinbmQ
HVA SKJER!?
Er vi neste??

Tja for å svare på det så må jeg legge ut en visjon jeg fikk i går som jeg egentlig ikke ville legge ut her siden jeg syns den var for syk selv for Nyhetsspeilet

Bare minutter etter jeg hadde klikket ut denne kommentaren i går så fikk jeg en visjon så grusom at det er vansklig og forestille seg

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/11-feil-i-statsminister-stoltenbergs-nyttarstale/comment-page-3/#comment-52558

Jeg befant meg i et slags lite slakteri der kuer, hester og kameler ble slaket i stor stil, folk trillet på enorme kar så fulle i blod at det skulvet over, kjøttdeler og dyrehoder lå strødd overalt, med sener som hentet rett ut av helvette
De som jobet der virket ikke direkte onde men sjeløse, fortapte, tomme for åndlighet og empati

Fant ikke helt noe menig i dette så satte meg ned forran PCen igjen og søkte på youtube på metal eating super bugs og klikket på en film da denne spratt opp som overhode ikke har noe med søket mitt og gjøre

PS. Advarsel, jeg så bare halve så løp jeg på do og spøy

Etter litt grubling så er jeg ikke i tvil om hva dette betyr, siden visjonen kom så fort etter andre kommentar så er det en beskjed som må formidlest fort

Det betyr at tiden er inne for folk til og ta et valg, tiden er veldig kort til og bestemme seg for hva en vil
Som vi er blitt fortalt i tusenvis av år så skal planeten her nullstillest innen kort tid, vi vil alle få muligheten til og bli med videre men det stilles noen krav

Vist en bidrar til massedrapsindustrien så har enn solgt sin sjel og åndlighet og fraskrevet seg muligheten til å bli med videre
Mao vist du har et yrke som å jobbe på slakteri, våpenindustrien, soldater, opdretsnæring eller annen form bidrar til og oprettholde et grusomt system så har enn solgt sin sjel

Sånn jeg ser det så går det nok greit og spise dyr og fisk men da fisk som har svømt i havet hele livet i fri vilje og ikke oppdretsfisk som har levd et liv i tortur bare for å bli spist
Samme med kjøtt og fjærfe, mat fra enorme dyrefabrikker som mest minner om scener fra helvette er ikke bra, frittgående dyr og høner kan nok spisest, det er nok ikke bra og spise sine medskapninger men noe må vi leve av
Det er nok heller ikke så bra å ha hjernen full av fluor, kviksølv og Alu

Så neste spørsmål, hvordan skal denne filtreringen og utskillingen foregå, hvem er de som skal videre, de rettferdige og utvalgte som de ofte omtales som ?

Svaret finnes nok i Golfen, den offisielle historien om superbugsene er at BP sprøytet de ned i resovearene for og gjøre oljen mer tynnflytene og lettere og pumpe opp
Så kom utblåsningen der enorme mengder Corexit med labratorieskapte bakterier som skulle ta knekken på skapningene som strømmet ut fra jordens indre
Det gikk heller dårlig, skapningene er udødlige, de tåler enorme trykk, enorm varme, de kan fly uten vinger, bevege seg gjennom stål og er svært inteligente
Som Monica sier så hører ikke skapningene til på denne planeten

De beveger seg også rett inn i dyr, fisk og mennesker, svever rett igjenom og leser våre energier, sjeler og åndlighet

Gruppe etter gruppe blir nå tatt ut over hele verden, kun trommefisk, kun Rødvingetrupial osv
De som blir tatt ut dør en smertefri død i form av blodpropp, en øyebliklig død

Man vil nok se fremover at flere og flere grupper blir tatt ut i økende omfang

Jeg må si jeg misuner ikke de som blir værende igjen når alle de andre er dratt over til den nye jorden, himmlen eller hva en skal kalle det :)

De to linkene jeg la under her forklarer en del om hva som skjer i Atlanteren, Golfen og resten av verden nå

http://www.youtube.com/user/BeePeeOilDisaster#p/u/64/5aeJrYaXhgM

http://www.youtube.com/user/BeePeeOilDisaster#p/u/2/ANTnXBP8cRM

Verdens største sommerfugl :D

Pineal Gland Activation – Meditation – Violet Flame Pulses

http://www.youtube.com/watch?v=bokYUQqMq_k&feature=fvsr

De som drar får ha lykke til, min misjon blir nok å bli igjen og bekjempe den falne som er på vei fra Saturn :)

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Tror nok drømmen beskriver virkeligheten mange plasser Smurf. Spesielt da i de store kjøttprodusentenes land. Og folk blir automatisk dratt med i denne tilstanden hvor empati ikke ser ut til å være til stede. Fokus på dyr som mat i samfunnet er disgusting og jeg tror mange ikke er klar over at kjøttet de spiser kommer fra et levende vesen. Kyllinger blir foret opp til slakt før de rekker å si piip. Jeg har ikke vært bedre enn noen andre, men har fått mer respekt for dyret jeg spiser i voksen alder. Grusom video.

Men de bugsa dere beskriver er jo som tatt ut av filmen 2012. Jeg vet ikke hva jeg skal tro om dette altså. Uansett ble jorda reddet i siste liten i filmen da :-) Nydelig sommerfugl. Jeg blir her også.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Thunder
12 år siden

Metallspiserne var fra filmen The day earth stood still. Det er så mange slike dommedagsfilmer at det går litt i surr. Det gikk uansett veldig bra der også til slutt.

Metatron
Metatron
Anonym
Svar til  smurfen
12 år siden

Den trailern på Earthlings stakk så dypt i hjertet at jeg begynte å gråte og ble sint :( Ingen tvil om hva som er det nåværende værste rovdyret på Jorden… Tørr ikke se dokumentaren jeg. Kommer til å bli knust…

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Metatron
12 år siden

Metatron du er ikke den eneste som gråt og jeg ble helt knust etter å ha sett hele Earthlings. Hver kveld i lang tid etterpå når jeg la meg kom bildene fra filmen til meg, og jeg holdt på å kveles mens jeg holdt rundt min egen hund og gråt inn i pelsen på henne.

Her er artikkelen hvor man finner en full versjon av filmen Earthlings, over en og en halv times mareritt, helt grusomt og jeg har sagt min mening i kommentarene der;
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/hva-er-the-meatrix/

I min siste artikkel linker jeg til en del dyremishandling man nesten ikke kan leve med etter å ha sett det hva mennesker er i stand til å gjøre mot dyrene. De linkene ligger i avsnittet Avsløringer og lys til hjelp mot onde krefter;
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Takk for din visjons forklaring og advarsel, Smurfen.
Ditt spørsmål «er vi neste?» er like aktuelt.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
12 år siden

«Obduksjonen av de døde fuglene i Sverige viser mystiske indre blødninger»
http://www.dagbladet.no/2011/01/06/nyheter/utenriks/fugledodsfall/dyrehelse/usa/14963944/

Er det dette som kalles fugleinfluensa. Har endelig dødens-kjemikere klart å fremkalle et virus som tar knekken på fuglene. Kan vi vente en mutasjon slik at det blir mennesker neste gang som angripes. Da er det vel bare å sitte å vente på at Franken-vaksinen fra Craig Venter skal redde oss. Hvem andre kan?

Galskapen når nye høyder:
http://www.bloomberg.com/news/2010-10-07/novartis-craig-venter-to-create-synthetic-vaccines-update1-.html

JohnnyWalker
JohnnyWalker
Abonnent
12 år siden

Ser at Monica lurer litt på hva HAARP er.
Vanskelig spørsmål, men HAARP mye, blant annet et «geofysisk våpen».
I 2002 fikk forsvarsminister Kristin Krohn Devold dette spørsmålet fra Ketil Bjørklund i SV, og her er dokumentet fra Stortinget i pdf-format:

http://www.rgv.no/nwo/pdf/HAARP.pdf.

Kan man stole på svaret som forsvarsministeren gav?

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  JohnnyWalker
12 år siden

Er dokumentet langt Johnny. Jeg får det ikke opp. Det ville være interessant hva norske myndigheter har uttalt seg om denne teknologien. Kan du på noen måte poste hele, eller deler av det.

Dog Kristin Devil er vel den minister som først gikk til sengs med Donald Rumsfeld. Hun skulle jo sexe opp forsvaret. Og hva har forsvarsministeren med å uttale seg om HAARP. Skal ikke dette være et sivilt forskningsprosjekt. Jeg stoler vel like mye på myndighetenes uttalelse om HAARP som jeg vil vektlegge Pavens Juletale. Eventyr

JohnnyWalker
JohnnyWalker
Abonnent
12 år siden

Dokumentet i sin helhet:
Spørsmål:
Ifølge nyhetsbyrået inerfax fattet den Russiske statsdumaen et vedtak 8 august hvor en uttrykker bekymring for et amerikansk program for utviklingen av High frequency active auroral research program (HAARP)
I en rapport til dumaen står det at MILITÆR TESTING skal foregå i Alaska, Grønland og Norge.Kjenner forsvarsministeren til hva som er de militære målene i HAARP, og er Norge på noen måte involvert i dette?

Begrunnelse:
HAARP er et program ledet av US. Airforce og US.Navy, etablert i 1993. Det er utviklet for å forstå, simulere og kontrollere ionisfæriske prosseser som kan påvirke virkemåten til kommunikasjon og overvåkningssystemer.
Resultatene fra forskningen skal kunne nyttiggjøres både til sivile og miliære formål.Kritikere av HAARP frykter at dette er et program som kan bidra til militærisering av verdensrommet, og at målet for prosjektet er å
kunne drive utstrakt kontroll av kommunikasjoner. Systemet kan også sees i sammenheng med målet om å utvikle rakettskjold, men vil åpenbart ha langt videre og mer skremmende bruksmuligheter.

Svar:
Jeg er kjent med at den Russiske Statsdumaen skal ha uttrykt bekymring for angivelige Amerikanske planer om å utvikle våpensystemer.Jeg kan bekrefte at forsvaret ikke er involvert i dette forskningsprogrammet.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  JohnnyWalker
12 år siden

Takker
Du spør: » Kan man stole på svaret som forsvarsministeren gav'»
Svar: NEI!

Devil innrømmer her at HAARP er et militært anliggende når hun bekrefter at forsvaret ikke er involvert i programmet. Videre vet vi at militære interesser både er involvert i EISCAT gjennom å levere teknologi fra http://www.raytheon.com/ , og sikkert også har eierinteresser i anlegget. Forsvarsministeren ville aldri innrømmet at anlegget er styrt av amerikanske interesser og at norske myndigheter bare har å følge ordre. Hvor mye kan norske myndigheter legge seg opp i radaren i Vardø f.eks.

Devil lyver, og EISCAT inngår i det amerikanske HAARP program!

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
12 år siden

Devil lyver, jeg kan navngi en fra norske militæret som driver med lakei-bistand til jøde-yankees HAARP-utvikling.

Rusere forbinder årsaken til at John P. Wheeler ble funnet drept på søppelfyllinga den 31.12.2010, med hans planer å offentliggjøre grunn til fugledød som biologiske og kjemiske våpen til US-militære:
http://www.eutimes.net/2011/01/top-us-official-murdered-after-arkansas-weapons-test-causes-mass-death/
Devil tester på fugler før den tar det i bruk mot oss.
Uten bomber.

Denne siden er interessant, kikk gjerne nærmere: http://www.eutimes.net/category/politics/

Metatron
Metatron
Anonym
12 år siden

JohnnyWalker
JohnnyWalker
Abonnent
12 år siden

Lynx Veritas:
Litt merkelig at ikke linken fungerte.
Prøv denne linken: http://www.rgv.no/nwo/pdf/HAARP.pdf

Bommet litt på kopieringa, så er er spørsmålet(til forsvarsministeren ) på nytt:

Ifølge nyhetsbyrået inerfax fattet den Russiske statsdumaen et vedtak 8 august hvor en uttrykker bekymring for et amerikansk program for utviklingen av et NYTT GEOFYSISK VÅPEN , under forskningsprogrammet The High frequency active auroral research program (HAARP)
I en rapport til dumaen står det at MILITÆR TESTING skal foregå i Alaska, Grønland og Norge.
Kjenner forsvarsministeren til hva som er de militære målene i HAARP, og er Norge på noen måte involvert i dette?

Kommentar:
Man får jo her for det første en bekreftelse på at HAARP er et geofysisk våpen!

Forsvarsministeren svarer at forsvaret ikke er involvert, og det stemmer sikkert.
Men hun svarer ikke på spørsmålet om Norge på noen måte er involvert i dette. Norge er selvfølgelig involvert når vi har to disse anleggene innenfor Norges grenser, noe annet ville være utenkelig!

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
12 år siden

Ja merkverdig. Jeg får fremdeles ikke opp skrivet

Uansett. Dette er den beste og nærmeste bekreftelse jeg har sett på norsk involvering i hva vi nå vet om det amerikanske haarp program. Ikke bare er dette indisier, det er jo som du peker på, direkte innrømmelse om at det eksisterer et program med mulighet til å fremkalle jordskjelv. Er det ikke det et geofysisk våpen er.

Svar fra Devold: «Jeg er kjent med at den Russiske Statsdumaen skal ha uttrykt bekymring for angivelige Amerikanske planer om å utvikle våpensystemer.Jeg kan bekrefte at forsvaret ikke er involvert i dette forskningsprogrammet».

«Angivelige Amerikanske planer» Nei dette er ikke angivelig. Det har nyhetsspeilet ettertrykkelig avkreftet at det eksisterer et amerikansk våpensystem som ved hjelp av HAARP teknologi kan bl.a fremkalle jordskjelv. Å tro at ikke Devold på dette tidspkt. er kjent om dette er i beste fall; naivt.

Videre: «bekrefte at forsvaret ikke er involvert i dette forskningsprogrammet».
Her innrømmer hun jo for pokker at systemet eksisterer, men fraskriver at det norske forsvar er involvert. Ja, betryggende. Alt er i amerikanske hender. Dvs. elementer innenfor det amerikanske forsvar som er ledet av psykopater aka Zbigniew Brzezinski som i sin bok «Between two ages» 1970 uttaler:

«The technotronic era involves the gradual appearance of a more controlled society. Such a society would be dominated by an elite, unrestrained by traditional values. Soon it will be possible to assert almost continuous surveillance over every citizen and maintain up-to-date complete files containing even the most personal information about the citizen. These files will be subject to instantaneous retrieval by the authorities. »

mer: «In the technotronic society the trend would seem to be towards the aggregation of the individual support of millions of uncoordinated citizens, easily within the reach of magnetic and attractive personalities exploiting the latest communications techniques to manipulate emotions and control reason.»

OG: «This regionalization is in keeping with the TRI-LATERAL Plan which calls for a gradual convergence of East and West, ultimately leading toward the goal of one world government!!!. National sovereignty is no longer a viable concept.»

Hvem er idag Norges fremste Trilateral plan forvalter; forsvarsminister Grethe Faremo.
Mer her; http://www.haarp.net/

Norge og EISCAT, er med andre ord viktige partnere for den globale elite å fremtvinge ved hjelp av HAARP teknologi både, jordskjelv, overvåke, vær-manipulere og mind-controlere befolkning og kanskje tilmed drepe fugler.
dvs; elitens NWO

Noen bør stilles for en domstol

« Forrige artikkel

11 feil i statsminister Stoltenbergs nyttårstale

Neste artikkel »

Moses og transformasjonen av vulkanguden Yahweh

385
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x