DISCLOSURE; Falske aliens og UFO’er truer menneskeheten?

8K visninger
7 minutter lesetid
29

I denne video beskriver damen som synest å ha studert inngående på dette tema, hvordan HAARP og chemtrails er del i å forme holografiske projeksjoner, og hvordan TPTB bruker denne frykten for aliens som skal angripe jorden, som det endelige slaget, som skal forene menneskeheten mot en ytre ‘fiende’, en skapt falsk fiende. I videoen forklares HAARP og hvordan det fungerer.

President Ronald Reagan snakket ofte om hvordan hele verden ville stå sammen hvis det var en ekstern fremmed trussel mot planeten vår. På FNs generalforsamling den 21 september 1987, sa Reagan,

“I vår besettelse med motsetninger i øyeblikket, glemmer vi ofte hvor mye som forener alle medlemmer av menneskeheten. Kanskje vi trenger en mer universell trussel til å gjenkjenne disse felles bånd. Jeg tror innimellom hvor raskt våre forskjeller over hele verden ville forsvinne hvis vi sto overfor en fremmed trussel fra utenfra denne verden”.

Til et rom fullt av journalister i Det hvite hus 5. mai 1988 uttalte Reagan (han nevnte denne ideen mange andre ganger gjennom hele livet.):

“Jeg har ofte lurt på hva om alle oss i verden oppdaget at vi ble truet av en ytre fiende … en invasjon fra en annen planet . ville ikke vi plutselig finner ut at vi ikke har noen forskjeller mellom oss i det hele tatt, var vi ikke alle mennesker, borgere av verden og ville ikke vi komme sammen for å bekjempe den aktuelle trussel?”

Det er jo gode forsetter, men kan noe som må gjennomføres ved hjelp av løgner og bedrag ha en ‘god’ basis? Og det er faktisk en mening med de religiøse, spesielt jødiske og kristne forestillinger at G-d har plassert alle i hver sine hjemland for en mening og et formål, og at det var slik det skal være.

Bibelen om multikulturalisme
https://www.nyhetsspeilet.no/2012/02/bibelen-om-multikulturalisme/

Bibelsk er dette tvertimot den kristne og den mosaiske (jødiske) religion, som begge er religiøst pålagt å ikke blande seg med ‘hedninger’, og hvor ‘fornication’ (raseblanding) er en av dødssyndene. Multikulturalismen er altså Opponnentens hån mot de guddommelige forordninger for både jøder og kristne. Vi kan enkelt være venner med all verdens folk om vi ikke sitter på fanget av hverandre, vi er alle forskjellige, med hver sine kulturer, la oss respektere det.

Henry Kissinger på Bilderberger-konferansen i Evians, Frankrike, 1991 er rapportert å ha sagt:
“I dag ville Amerika bli rasende hvis FN-tropper invaderte Los Angeles for å gjenopprette ro og orden [henviser til 1991 LA Riot]. I morgen vil de være takknemlige! Dette særlig hvis de ble fortalt at det var en utenforstående trussel fra hinsides [dvs. en ‘alien’ invasjon], enten ekte eller kunngjort, som truet vår eksistens. Det er da at alle folk i verden vil trygle verdens ledere om å befri dem fra dette ondet. Den ene tingen hvert menneske frykter er det ukjente. Når en frem med dette scenarioet, vil individuelle rettigheter villig bli tilbakelevert i bytte for en garanti for deres trygghet gitt til dem av World Government (Verdensregjeringen).”

Mange falske profeter som tjener TPTB vil stå frem og skremme massene om denne hendelse om at dette er ‘utenomjordisk’, skape stor frykt, mentalt kondisjonere dem til det som skal skje, slik at alle vil slutte opp om ledernes ønsker når de vil ha sin Nye Verdensorden, og deres budskap om at verden må slutte å slåss innbyrdes, og stå sammen mot de ytre fiender vil de hevde.

Det er gode intensjoner, men er noen som helst intensjoner som er bygget på løgner og bedrag av det gode? Når folk står frem og skremmer dere med dette, så husk at de er del av NWO agenturet, og er fødselshjelpere for den samfunnsorden som er innført med hjelp av frykt, terror og beven, – med godt utviklede planer ‘i mørket’ utenfor den offentlige diskurs. Ikke med kjærlighet, med transparens og ærlighet.

“UFO etterforskeren og foreleseren Nono Hayakawa sier denne planen kalles “Prosjekt Panic”, om det høyteknologiske utstyret som vil bli brukt til å skape en optisk illusjon av en UFO invasjon. Dette vil gi regjeringer og FN unnskyldning for å skape en global stat ved hjelp av unntakstilstand og med all den makten unntakstilstanden vil gi de utøvende ledere vil planene bli gjennomført. ” – David Icke, “The Biggest Secret”.

En kommentator under filmen sier:
“Vi kan også legge merke til en merkelig forbindelse, nemlig at retorikk i denne retning kommer fra Vatikanet i de siste årene i forhold til eksistensen av UFOer og utenomjordiske. Jeg har også en tendens til å se noen Baphomet hoder i noen av de skyene ..”

Vatican Official Declares Extraterrestrial Contact Is Real
http://www.ufodigest.com/balducci.html

Vatikanet plasserer et LUCIFER Teleskop som er bygget rett ved Vatikan Observatoriet.
http://www.wnd.com/2013/01/what-the-devil-scientists-tap-power-of-lucifer/
http://333crucible.wordpress.com/2011/02/28/vatican-telescope-lucifer/

Vatikanet deltar altså aktivt i forførelsene.

Men så vil de jo gjerne ha Verdensregjeringen de også da.. (Anti-Krist vil lede den).

The Vatican Calls for World Government
http://www.forbes.com/sites/timworstall/2011/10/25/the-vatican-calls-for-world-government/

“Dr. Steven Greer er direktør for Disclosure Project, et non-profit forsknings-prosjekt som arbeider for å fullt ut avsløre fakta om UFOer, utenomjordisk intelligens, og klassifisert avanserte energi-og fremdriftssystemer. I en juni 2002 artikkel advarte han om hvordan en falsk UFO invasjon ville bli presentert for publikum slik at de ville gjerne ofre sin frihet og slutte opp om regjeringene sine i opposisjon til det skammelige ultimate trumfkort -. et fingert trussel fra verdensrommet av utenomjordiske, som Greer beskriver den. Siden 1992 har jeg sett dette skriptet avduket for meg fra minst et dusin velplasserte innsidere. Selvfølgelig lo jeg bare først, tenker dette var litt for absurd og usannsynlig. Dr. Rosin ga sitt vitnesbyrd til Disclosure Project før 9/11. og atter andre fortalte meg uttrykkelig at ting som så ut som UFOer, men som er bygget og under kontroll av dypt hemmelighetsfulle “svarte” prosjekter, som ble brukt til å simulere – hoax – ET hendelser, inkludert noen bortføringer og storfe lemlestelser, og dermed så tidlig frø av kulturell frykt om livet i verdensrommet. Som i filmen Independence Day, ville et forsøk på å forene verden gjennom militarisme utfolde seg med ET’er (Extra Terrestrials) som ny kosmisk syndebukk (som jøder under det tredje rike). Ikke bli lurt. Ved sammenblanding av faktum med fiksjon, og ved å hoaxe UFO hendelser som kan se skremmende ut, er planen å eventuelt opprette en ny, bærekraftig, off-planet fiende. Og hvem vil være klokere?.” – Paul Joseph Watson, “Order Out of Chaos”.

De vil være holografiske romskip. Eller fartøyene vil bli bemannet av menneskelig militære, og de vil være bevæpnet. Hitler hadde dem utvilklet allerede i 1944. En fraksjon fra samfunnets skyggeverden har perfeksjonert denne teknologien i 60 år nå. Legg merke til hvor mange filmer fra Hollywood som har fokusert på fremmed invasjon og resulterende massive menneskelige tap i løpet av de siste årene. Menneskeheten blir mentalt kondisjonert til å akseptere dette hoax, akkurat nå.

Alt som hevdes er fra det ytre rom, vil være menneskeskapt, enten via holografiske projeksjoner, eller UFO’er med menneskelige piloter, som foretar henrettelsene på jorden, av de som TPTB mener ikke har livets rett og som må ofres for deres planer (‘collateral damage’ for innføring av den Nye Verdensorden).

Steven Greer sier i 2002:

“Rombasert våpen er allerede på plass – en del av en hemmelig parallelt romprogram som har vært i drift siden 1960. ARV er bygget og klar til å settes i drift (se boken “Disclosure” og kapittelet med vitnesbyrd Mark McCandlish et al). Rombasert holografiske bedrag teknologi er på plass, testet og klar til å skyte. Og Big Media er en bonde, nå tar diktat fra høyre konges hånd.

Jeg vet dette høres ut som science fiction. Absurd. Umulig. Akkurat som 9/11 ville ha hørtes ut før 9/11. Men det utenkelige skjedde og kan skje igjen, med mindre vi er årvåkne. Kombiner alt dette med dagens atmosfære av frykt og manipulasjon, og det er en reell risiko for å suspendere vår kollektive dømmekraft og vår Konstitusjon.

Men vit dette: Hvis det var en trussel fra verdensrommet, ville vi ha visst om det så snart mennesker begynte å lage atomvåpen og reiste ut i verdensrommet med bemannede reiser. At vi fortsatt kan puste den friske luften på jorden, på tross av de galaktisk dumme og dumdristige handlinger til en ulovlig hemmelig gruppe, som er ute av kontroll, selv om det finnes rikelig med vitnesbyrd om tilbakeholdenhet og de fredelige intensjoner av disse besøkende. Trusselen er helt menneskelig.”
Steven M. Greer MD. Director, The Disclosure Project

http://educate-yourself.org/cn/cosmicdeception04apr03.shtml

“Denne falske alien invasjon operasjonen har blitt nevnt av mange NWO forfattere gjennom årene. Jeg leste første gang om det i Bill Cooper bok: ‘Behold, A Pale Horse’, sier redaktøren av Educate-Yourself.

http://educate-yourself.org/cn/cosmicdeception04apr03.shtml

Telepathic Electronic Two-Way
“Resultatet av disse bevisst iscenesatte hendelser vil være å vise verden den nye ‘kristus’, den nye Messias, Matraia (Maitreya), for umiddelbar gjennomføring av den nye verdens religion. Nok ‘sannheter’ vil bli prakket på en intetanende verden til å hekte dem på løgnene, “Selv den mest lærde vil bli bedratt”.

“Det ene er å få menneskeheten til å tro at en fremmed (off-verden) invasjon er i ferd med å skje mot enhver storby på jorden for å provosere hver nasjon til å bruke sine atomvåpen for å slå tilbake. På denne måten vil FN domstolen kreve at alle de nasjoner som brukte atomvåpen for å forsvare seg når invasjonen er vist å ha vært falsk. Og hvordan vet FN at invasjonen var falsk? Fordi de vil ha iscenesatt den selvfølgelig.”

http://unitednationsoffilm.com/project-bluebeam-the-fake-alien-invasion/

“Med Vitenskapen som ny religion, har de tidligere “Guder” og “Engler” nå blitt omgjort til “utenomjordiske” og “Grays”. I femti år har vi vært vitne til fødselen av en ny religion, kirken av interplanetariske besøkende. Som med andre religioner, er bevis ikke nødvendig, bare tro. Hva er det som har konvertert så mange til det utenomjordiske dogme?

Emanuel Swedenborg skrev en gang: “Når ånder begynner å snakke med menneskene bør du ikke høre på alt de sier, for de vil helt sikkert lyve.” Kanskje våre venner fra flygende tallerkener er pårørende til åndene som Swedenborg skrev om; «De forteller slike vidunderlige historier.”

http://www.ufodigest.com/analienagenda.html

Det finnes mange måter å drømme seg til andre og bedre verdener på, noen som skal frelse en fra undergangen, det være seg NWO lederskapet eller gode ‘aliens’, de nye guder.

Relatert

EISCAT og HAARP er ferdigstilt som våpen i 2013
https://www.nyhetsspeilet.no/2013/01/eiscat-og-haarp-er-ferdigstilt-som-vapen-i-2013/

Third Reich – Operation UFO (Nazi Base In Antarctica)

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

29 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Remi
Remi
Abonnent
9 år siden

Endetidens siste store forførelse:

Uffda
Uffda
Abonnent
10 år siden

Defense Minister of Canada Announces On TV News That Aliens Are Here To Help Humanity
http://www.youtube.com/watch?v=39NWvAOzfCA#t=320

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Uffda
10 år siden

Denne var så bra, Uffda, at jeg la den inn under denne artikkelen i Aftenposten.. håper det finnes såpass med ytringsfrihet at den ikke blir slettet :)

http://www.aftenposten.no/meninger/Ytringsfriheten—mal-eller-virkemiddel-7422819.html

Hans Gaarder
Forfatter
11 år siden

Steven Greer avslørt for uregelmessigheter i forbindelse med produksjonen av Sirius-filmen:

Sirius documentary: Reported project financial improprieties and “Dead Man’s Trigger” fabrication by Dr. Steven Greer undercut UFO/ET and New Energy mission

Dr. Greer reportedly improperly “skimmed” project funds for personal real estate and sexual recreation.

Core insiders including Dr. Jan Bravo, Dr. Ted Loder (portrayed as supporters in Sirius) abandoned Dr. Greer prior to premiere. Some “in fear for their lives”.

“Dead Man’s Trigger” touted by Dr. Greer at outset of documentary is 33 page document (PDF below) containing apparent fabricated accusations.

By Alfred Lambremont Webre

http://exopolitics.blogs.com/exopolitics/2013/06/sirius-documentary-reported-project-financial-improprieties-and-message-falsehoods-by-dr-steven-greer-undercut-ufoet-and.html

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Sjarl skrev
Hendelsene de forteller om er selvsagt ikke basert på ilusjoner, fake ufoer og menneskelagde flyveobjekter. Om det var tilfelle, står det virkelig dårlig til med kvalifikasjonene til personellet.

Mole
Nei jeg tror da absolutt de har opplevd det de sier, men hvem har gitt disse menneskene slike erfaringer,
er muligheten tilstedet for at noe annet enn aliens har gitt disse menneskene sine opplevelser?

2. Korinter 4
4 For denne verdens gud har blindet de vantros sinn,
Åpenbaringen 13
13 Det gjør store tegn, det lar til og med ild fra himmelen fare ned på jorden, midt for øynene på folk.
Åpenbaringen 16
14 Dette er demoniske ånder som gjør underfulle tegn, og de drar ut til kongene i hele verden for å samle dem til krigen

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
10 år siden

UFO filmet av flere i California
Forløpig har ingen klart å identifisere hva lysene over California i USA nylig skyldes. Fra flere ulike steder i staten er de mystiske lysene blitt filmet.
http://www.abcnyheter.no/video/2014/01/03/ufo-filmet-av-flere-i-california?autoplay=1

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Vår Herre skapte en gang den vakre engelen, som Han døpte Lucifer. Han var dyktig på det meste, og kunne lure de aller fleste.
Dette egoets begjær, ble kastet ned med sin falne englehær, og har vandret på jorden med sine aller beste.
Satan ble hans navn, i syndernes savn.
Synderne lærte av Satan, og se, hvilken ny verden vi har fått.
Det er jo alltid vått? Det er vannkrig, fattigdom og sult. I byene er det mange. På landet er det øde. Mange villdyr er nå døde. Eindom? Nei, den er konfiskert. Erstatning etter flom?
Nei, det går ikke. Det er statens dom.
Gjør forsikringsselskap og entrepenører et varp? Ja, det skyldes HAARP.
Bare værgudene vet hvordan været blir, sier folk. Men demonene som kontrollerer HAARP trenger ingen tolk. De er blitt mange, klonet og bange.
De tjener Satan, og lurer hans beste, de som tror de kan det aller meste.

Hvem og hva er staten? Tja, si det, det vet vel bare pavemakten.
Arv? Nei, den blir avskaffet. Utfoldelse? Nei, dere skal beskattes.
Helse? Nei, dere skal knekkes til sykdoms-slaver. Så -kan -dere -til- slutt legges i graver, slik at filantropiens organisasjoner får veldedighetsgaver. Det er Satans plan, for han hater Gud. Det er Lucifer`s første bud: Ødelegg og knus, slik vil alt på jorda legges i grus. Herren vil ødelegge denne jord likevel. Hva bryr Lucifer seg om det, for han er det snart likevel kveld.
Den frie tanke? Ja, men bare hvis dere tenker slik Satan vil. Det er jo derfor all denne new-age`en er blitt til.
Bygninger i byene består, men trær og natur forgår.
De rike kongene raller i kor: “Jo-ho-ho, and a bottle of Rome”
Biene dør, og minnene om en god jord, de blør.
Skjøgen og de mektige katolikker driver hor, med urene kirkemenigheters kor.
Katolikkene utviser den ultimate kjærlighet for hverandre.
Med renters renter knuser de, og ødelegger for alle de andre.
Det nye Babylon begynner å ta form. De mektige trollmenn strekker seg etter en ny type norm. Det de ikke vet, har de vondt av å ikke vite.
Men til det, har de grunnet alt for lite.
Satan venter bare på sin egen dom, og det er døden, etter den søte føden.
De som dyrker kirke og stat, er nok blendet av sitt eget hat, for de ser ikke sluttkapittelet:

Som en fordrukken drage er Lucifer rasende på Herren over himmel og jord. Den Første og Den Siste kommer til å gjøre helt rent bord.
De som har utvist vett og forstand, og hjulpet Ham littegrann, de som følger de 10 bud, blir kanskje hentet som en brud. Hva er tallet på de andre, det store frafallet? Det vet ingen profeter, nei det vet ingen mann. Det vet selv ikke Satan. Det er jo bare hat i ham.
Hvordan kan vi vite? Vi vet jo så lite. Tjen Herren likevel. Gi blanke i ditt eget vè og vel. Gi nå heller en slant til den fattige. Ikke streb etter å være den beste. Vær heller god mot din neste. Forsøk å stagge ditt eget kjøds lyst. Først da kan du grunne over å bli opplyst. Kast alle dine våpen. Slikt er bare for tåpen.
Ikke lyv, ikke stjel. Be heller Herren om hjelp med din sjel. Ikke hat, ikke døm.
Ikke drøm, men vær våken. Slik letter den tunge tåken.
Følg intet menneske, de vet ikke bedre. Følg heller Herren, som har veiledet kloke fedre. Søk ikke rikdom, da kommer du ikke gjennom nåløyet.
Gi heller bort det du ikke trenger, men ta vare på fyrtøyet. Lys opp for de andre, så lyser de opp for deg.
Ved å gjøre godt for andre, vil du gjøre godt for deg.
Slik kanhende, du vil omfavnes av Herren, og du vil korsfeste ditt eget selv.
Vær nå likevel på vakt, overforfor den eukumeniske og katolske elv.

Hvordan skal du forholde deg til farlige stryk, slik at frykt ikke gjør deg syk?

Les Bibelen, og tenk på den som en Bibelkode.
Den er skrevet slik, for at du skal bruke ditt eget hode.
Med vett og forstand, vil alt gå an, og slik vil du finne Herren.

For en vakker dag, har du ikke lenger materialistisk velbehag. Da er det ikke lov til å kjøpe eller selge. Med mindre du godtar at andre kan velge: For hvilken hviledag skal du holde hellig? Klarer du å hvile, selv uten mat og drikke? Uten strøm og varme, vil nok mange føle harme. Det vil nok selv Biskop Kvarme. Rik eller fattig? Ingen forskjell. Frykt ikke, og hold ut likevel. Hold sammen, og del med hverandre. Våk over din neste, så vil din neste våke over deg.

For den som holder ut helt til slutt, vil få Herrens segl pannen. Det er et resultat av forstanden. Unngå så dyrets merke i din høyre hånd. Du vil heller bli ledet av Den Hellige Ånd.

Om du så vil være usikker på de rette valg. Frykt heller at du ikke gir Herren velbehag. Tenk nå slik på hele din vei, så vil du til slutt overvinne ditt ego i en fei.

Gjør godt, og det vil gå deg godt. For dine gode gjerninger vil hjelpe deg med linjene i livets bok.

Dommen faller snart. Det er vel ikke så rart. Tenk nå på hvordan denne verden er blitt. Satan har snart gitt fra seg sine siste giftige bitt.

;-)

Michelle
Skribent
11 år siden

Forskjellige utenomjordiske går i dag fysiskt på gaten i New York og Stockholm etc, eller befinner seg på avsidesliggende steder, under jorden, eller ute i vakker natur, og felles er det at de har besøkt jorden i tusener av år!

Jeg snakker nå om vesener som kan ligne mennesker fysiskt, sjeler som tar en menneskelig kropp, men som altså ikke er født her på jorden, de er her bare på jobb.

Hvem de egentlig er, holder de superhemmelig for allmennheten.

De mere negative styrer myndigheter, våpenteknologi, genmodifisering, bestråling, nano-tech, hemmelig okkult magi og fryktbaserte religioner, lover, dessinfo og mind-control for å kontrollere.

De positive er selvsagt også her på jorden nå, fysiskt, og bedriver sine positive aktiviteter..

Vi har blitt manipulert og lurt så grundig at det er helt surrealistiskt!

http://youtube.com/watch?v=fX900Ng_DPM

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
11 år siden

En verdensregjering som fungerte for/og arbeidet for hele menneskeheten, ville vært utmerket, men i praksis nesten umulig å gjennomføre. Pluss alle farene dette ville medføre. Ting skal ikke være enkelt.

Uffda
Uffda
Abonnent
11 år siden

NATO Advanced Research Workshop on Coherent and Emergent Phenomena in Biomolecular Systems
Abstract – The United States has developed communications equipment which can make the blind see, the deaf hear and the lame walk. It can relieve the terminally ill of all pain, without the use of any drugs. A man might retain the use of all his faculties up until the day of his death.
http://www.hartford-hwp.com/archives/27a/117.html

Project Blue Beam
Such rays from satellites are fed from the memories of computers that have stored massive data about every human on earth, and their languages. The rays will then interlace with their natural thinking to form what we call diffuse artificial thought.
http://beforeitsnews.com/spies-and-intelligence/2013/03/project-blue-beam-2444474.html

Airborne Holographic Projector
http://web.archive.org/web/19970429041743/http://www.au.af.mil/au/2025/volume4/chap03/b5_6.htm

The Soviets have perfected an advanced computer, even exported them, and fed them with the minute physio-psychological particulars based on their studies of the anatomy and electromechanical composition of the human body, as well as the studies of the electrical, chemical and biological properties of the human brain.
The fourth step will involve telepathic and electronically augmented communication, the kind of rays that are fed from the memories of computers which store massive data about humans, human language and dialects, and we said that the people will be reached from within, making each person to believe that his own god is speaking directly from within his or her own soul, we refer to that kind of technology and that kind of thinking that same psychologist was espousing, that is: we should be trained from birth that we should all do what society wants us to do rather than what we want to do for ourselves; that because they have the technology to do it, no one should now be allowed to have their own individual personality.
http://www.bbsradio.com/cgi-bin/webbbs/webbbs_config.pl?md=read;id=19451;

Salat
Salat
Abonnent
11 år siden

Dette er nok en av grunnene til hemmeligholdet har vart så lenge. Fake invasion. pluss det hadde blitt et hopp i menneskehetens bevissthet hvis utenomjordisk kontakt hadde blitt offisielt. Og etterhvert hadde vi skjønt at vi har venner der ute som faktisk vil oss det aller beste. Disse kreftene er uønsket på jorden av de mørke kreftene. Divide and Conquer på et litt annet plan. 99% av alle alien filmer er full i frykt. gjett hvorfor det.

Her et trivelig intervju med Rick Keefe og Wendelle Stevens. Bør sees.

usa sitt nye laser våpen. Har også sett utgaver av denne montert på kjøretøy. For å skyte ned droner? tvilsomt. uansett. problem reaction solution
http://usnews.nbcnews.com/_news/2013/04/08/17658147-navy-unveils-powerful-ship-mounted-laser-weapon?lite

gode vibrasjoner for de som liker det

Monica Waade
Forfatter
11 år siden

Grøss og gru Jarle det kan se ut som vi nærmer oss det jeg nevnte i artikkelen min, paven har jo rømt så det du beskriver kan være det jeg så skulle følge denne tiden…

Når tiden kommer der paven forsvinner (han skal liksom greie å rømme) mens andre (prester?) blir drept, og omkring den tiden når dette skjer starter det en himmelkrig/stjernekrig, da er point of no return passert. Skal vi virkelig bare la det skje igjen, ja for dette har skjedd før, nullstilling av denne jorda som det sies – og nå er en ny reboot på vei hvis vi ikke bruker øynene og ørene våre der de absolutt bør brukes, og ikke til det noen vil ha oss til å se og høre. Gjør et klokt valg du også, ikke stikk hodet i sanden fordi du ikke orker eller vil se speilbildet ditt eller helheten rundt deg, det kan koste deg dyrt når ondskapen foretar sin innhøsting.

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/

Se også denne kommentaren hvor jeg beskriver bedre det jeg fikk vite…

Men en ting jeg reagerer veldig sterkt på er den planlagte falske ufo invasjon som myndighetene fra flere land står bak. Det vil skje innen to år fra nå ut fra det jeg så rundt denne hendelsen i forhold til egen situasjon som vil vare ett par år til. Synet ga meg hjertebank og sterkt varsel om at de ikke må se oss, så de bringer noe jævelskap med seg, sykdom, våpen eller noe annet ondt. Så skal de skylde på aliens og liksom ville beskytte oss mot dem, fy fan for drittsekker de egentlig er. Føler HAARP er involvert i dette, de skal «tegne en falsk himmel» ble det sagt hva som enn menes med det.

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/10/intergalaktiske-lover-pa-jorda/comment-page-6/#comment-46296

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Monica Waade
11 år siden

Hjerte følelesen, stole på den aleine, blir det fremtiden Monica?

En mann med åpenbar agenda
Abonnent
11 år siden

Nå er det like før de svarte ridderne klarer å sparke igang 3. verdenskrig.

Hizbolla, som er endel av Libanons regjering, har fått ordre fra Iran om å kjempe på Assad sin side. Russland sender 14 krigsskip gjennom Suezkanalen inn til sin base i Syria. Våpenleveransene fra Russland fortsetter som avtalt.

Saudi-Arabia forer sunni opprørerne med penger og våpen. 600 ulike sunni opprørere deltar i angrepet på Assad.

I løpet av 3. verdenskrig vil Gog med sine mange muslimske allierte invadere Israel, slik Esekiel kap 38 og 39 forteller. Sverge vil bli angrepet og Nord-Norge. Tyskland slipper heller ikke unna. Roma blir brent opp. USA vil bli angrepet av atomraketter.

Og Jesus Kristus kommer i begynnelsen av dette kaoset for å hente ut sin brud. Maran Ata.

Kjell L
Kjell L
Abonnent
Svar til  En mann med åpenbar agenda
11 år siden

still preaching the Jesus thing..come oooon

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Kjell L
11 år siden

Etterhvert som man leser i Bibelen, ser man at dette er et unikt budskap. Bitene passer sammen og må være inpirert fra noe større enn mennesker. Det profetiske ord går også i oppfyllelse.

Illuminatet tror at de skal klare det Hitler ikke klarte, men de tar feil. Heningenes nådetid er snart til ende, og Gud Jahve vil igjen ta seg av sitt folk, hebreerne.

Jeg tror det som Skriften sier, at Jesus henter ut bruden (ekte kristne) før den onde dag kommer. Jesus fra Nasaret er den han har sagt seg å være.

Etter bortrykkelsen av de ekte kristne kommer Illuminatets herjinger i stor skal, deretter kommer dommen fra Åpenbaringsboken, segl, basuner og skåler.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10116642

Reell krigsfare

Det er tredje gang på en uke at det blir skutt fra Syria og inn i Israel, men det er første gang Assad regimet bekrefter at de står bak angrepet.

Sjefen for det israelske flyvåpenet Amir Eshel, gjør det nå klart at Israel er beredt til å gå til massivt angrep mot mål i Syria dersom presidenten blir styrtet og regimets våpen kommer i hendene på Hizbollah eller andre «fiender av Israel».

Han mener krigsfaren nå er reell.

– Syria endrer seg foran øynene våre. Dersom regimet kollapser i morgen kan vi oppleve at deres omfattende våpenarsenal kan bli rettet mot oss, sier han, ifølge Jerusalem Post.

På en sikkerhetskonferanse onsdag gjorde generalmajoren det klart at israelerne må være forberedt på at situasjonen kan endre seg svært raskt.

– Enkeltstående hendelser kan eskalere, og gjøre det nødvendig å mobilisere den fulle kraften til flyvåpenet i løpet av noen timer, sier Eshel.

Advarer Syria

Israels forsvarssjef Benny Gantz retter nå en kraftig advarsel til Syrias president Bashar al-Assad.

– Dersom han bidrar til en forverring av situasjonen på Golan må han ta konsekvensene, sier Gantz.

Samtidig gjør forsvarssjefen det klart at det israelske forsvaret ikke vil tillate at Golanhøyden utvikler seg til et område der Assad kan rette militære angrep mot Israel.

En mann med åpenbar agenda
Svar til  En mann med åpenbar agenda
11 år siden

stor skala (aliens show, antikrist, dyrets merke, haarp, agenda 21)

Gigantjordskjelv rammet Øst-Russland
**Trakk tilbake tsunamivarsel **Atomubåt-base og gassprosjekt i området

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10116860

En mann med åpenbar agenda
Svar til  En mann med åpenbar agenda
11 år siden

EUs våpenembargo til Syria opphevet.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/EU-ble-ikke-enige-om-a-fornye-vapenembargoen-7213217.html#.UaV9N9jDh8E

Russlands leveranse av S-300 går som planlagt.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10103743

Israel vil hindre disse rakettene fordi de kan benyttes til å nå mål i landet.

Uffda
Uffda
Abonnent
11 år siden

Aliens er på full fart inn til jorden via bakdører som syntetisk og annen manipulering av DNA. Transhumans og DNA manipulert robot/kloner blir designet for å tjene elitens behov.
UFOs og annen propaganda er vesentlig av Freemason kontroll og opprinnelse. Vi er nå som før styrt av okkultister drapert som vitenskap, presteskap, bankvesen, politiker… osv. osv.

Manufacturing Life with J. Craig Venter

Herman Berge
Forfatter
11 år siden

Takk for advarselen, Jarle! Strage di Bologna, den årlige julebombingen i London, 9/11, 7/7, 22/7 osv, viser ikke bare hvor stein gærne statsledere (og/eller de paramilitære gruppene som kontrollerer statene og statslederne) er, men viser også hvilken strategi som benyttes og som alltid virker, og som folket hver gang og villig vekk lar seg manipulere av (som følge av håpløst manglende kunnskap); strategy of tension.

Disse syke menneskene har eksempelvis for lengst latt utvikle mygg (mekaniske sådanne) og andre ondskapsfulle high tech våpen som kan dirigeres over til det utpekte offer, stikke sin snabel i huden og injisere hva det nå måtte være av faenskap, og så er det over. Ingen vil kunne spore en slik liten djevel, selv om man klarte å få has på den før den fikk utført sitt oppdrag. Vi lever i en tid hvor ondskapen helt har tatt kontrollen over folkets gjøre og laten. At denne gjengen vil kunne forsøke seg med det du her tar opp, ser jeg på som en selvfølge. Filmene om temaet kan sammenlignes med den første av de tre kanylene som skal tømmes i kroppen på den dødsdømte. Det er ikke Sciense Fiction, men Sciense Facts vi egentlig blir stående overfor. Men, det er jo ikke like kjekt som fiksjon.

Folk har mer tro på fiksjon/oppdiktning enn på fakta/sannheten, og årsaken ligger i det at fiksjon må være troverdig for at noen skal gidde å høre/tro på den (the difference between truth and fiction is that fiction has to make sense/has to be credible, som bl.a. Mark Twain skal ha sagt). Mht sannheten foreligger det derimot ingen slike krav, og det er vel derfor ingen tror på den (dersom eksempelvis Jens Stoltenberg, gjennom ubestridelige dokumenter, skulle ha blitt gjenstand for mistanke om medvirkning til en meget alvorlig straffbar handling, ville ingen i utgangspunktet ha trodd på dette, for noe slikt er jo bare ikke mulig. Dersom hans lydige medarbeidere samtidig hadde fått anledning til å bortforklare og fabrikkere dokumenter som derved fjernet mistanken mot ham, ja, da ville folk ha fått det etterlengtede fundamentet å hvile sin tro på (uavhengig av hvor amatørmessig fabrikkasjonen kom til å fremstå), mens sannheten som fremdeles ligger der til gjennomsyn bare kan ha det så godt). Det er jo det enkleste. Folk vil derfor – om de får se en fykende tallerken – automatisk tro mer på den fiksjon de gjennom generasjoner er blitt tutet ører og øyne fulle av (at dette kommer fra intet, langt der ute, og at de er forferdelig onde og vil spise oss opp), enn på en faktabasert forklaring om hva dette i virkeligheten er for noe.

Da BBC-reporteren den 11. september 2001 rapporterte live til resten av verden at nå hadde også bygning 7 kollapset, samtidig som bygning 7 sto rak og fin bak henne (slik den kom til å stå i mer enn 20 minutter etter denne fatale meldingen), til alles bevitnelse, var det få reaksjoner rundt omkring. Hvordan kunne hun si noe slikt? Det må ha vært noe feil med bildene, lyden og teksten, for i motsatt fall ville jo dette ha involvert mennesker på det aller høyeste plan, og det er jo ikke mulig, for de vil oss jo bare godt. Det skitne spillet hadde slått sprekker som en overmoden kvise, men ingen turte å tenke tanken på å forholde seg til fakta. Nei, da var det bedre å tro på at dette ikke har skjedd, at den enkleste forklaring alltid er den sanne, at Bin Laden & Co er noen djevler, at USA fortest mulig måtte komme seg til Afghanistan og bombe huler, og ferdig med den saken.

Merk dere at den offisielle konklusjonen mht til drapet av J F Kennedy – at kun én person sto bak dette – fremdeles bygger på the single bullet theory, dette til tross for at kropsundersøkelser, bilder, film og vitner bekrefter at det må ha vært to skyttere. Her ser vi klare likhetstrekk til Breivik-saken og kinomasakren i USA: Folk flest vil ikke klare å tro på fakta (pga kunnskapsløshet), at det var flere skyttere, for da står man overfor nye og denne gang meget alvorlige spørsmål, bl.a.: Jamen, da må jo noen høyt oppe i systemet stå bak (siden dette er blitt dekket over av dem som har etterforsket sakene), og det er ikke mulig, nei, det vil jeg ikke tro på, for de vil oss ikke noe vondt. Da er innbilningen/fiksjonen om at det kun var én skytter mye enklere å tro på, for den gir mening (make sense): En gal mann osv…

Mitt poeng; Dersom du ser en gris, den lager lyd som en gris, den oppfører seg som en gris, og det smaker gris, så er det høyst sannsynlig også en gris.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
11 år siden

Det var vel Wernher von Braun (1912-77), faren til USAs romfartsprogram, som var insideren eller MJ12-medlemmet som varslet om at fake ET-invasjonen har vært planlagt siden 1970-tallet for å forsere frem en totalitær verdens¬orden. Jeg tror at denne planen var reell DA, men siden har blitt uaktuell. UFO-fans har nemlig ikke snakket om annet enn fake ET-invasjon siden da. Braun døde altså i 1977, og alt snakk siden 1980-tallet har vel vært basert på noen få uttalelser fra ham?

Greer kan i hvert fall ikke benyttes som argument for at ET/romskip bare er menneskeskapte illusjonsprodukter, slik jeg får inntrykk av at artikkelen fremstiller det. Min egen nyreviderte artikkel om Greer ligger her:
http://www.rolfkenneth.no/ET-V-Greer.html

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Greer lyver ikke i det sitatet du refererer til. Men for Greer har det aldri vært et enten/eller, at enten er all UFO-virksomhet menneskeprodusert eller ET. Greer har i sine to siste bøker (2001, 2006) gitt SVÆRT så detaljerte beskrivelser av både det han oppfatter som genuin ET-virksomhet og av det han oppfatter som menneskeskapt fake ET-virksomhet (som inkluderer fake abuductions = MILAB).

For de aller fleste UFO-fans har denne både/og vært en selvfølgelig realitet ihvertfall de siste tyve årene. Detaljene om HVOR langt menneskene har kommet i produksjon av fake romskip og fake abductions, er det imidlertid stor uenighet om.

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
11 år siden

Jeg har store vansker med å se for meg at alle vitnesbyrd de siste 60 årene som en gjennomgående og målrettet agenda, nemlig å forlede oss å tro på en fake ufo invasjon utført av krefter som har som agenda å tilegne seg verdensherredømme. Insidere står frem i National Press Club og er villige til å vitne under ed til Kongressen. Hendelsene de forteller om er selvsagt ikke basert på ilusjoner, fake ufoer og menneskelagde flyveobjekter. Om det var tilfelle, står det virkelig dårlig til med kvalifikasjonene til personellet.

Meum
Abonnent
11 år siden

De indre fiender frykt, skam og sinne er vel så interessante som eventuelle ytre fiender. Også noe enklere å hamle opp med. Her er en oppskrift som kan være en grei start: http://meum.diskusjonsforum.no/meum-about56.html

Meum
Abonnent
Svar til  Meum
11 år siden

J.Johansen. Sitat:”Jeg mener at det aller viktigste for å hindre frykt er kunnskap.”
Det har du helt rett i, med det forbehold at kunnskapen brukes til noe som har praktisk nytte for en selv og samfunnet. Nyhetsspeilet har funksjon som en
formidler av kunnskap om de krefter og virkemidler som leder mot en verden som er et paradis for en “elite” og et helvete for alle andre. Av en eller annen
grunn er det svært lite kunnskap å hente i Nyhetsspeilets artikler om hva den enkelte kan gjøre for å for å motarbeide “elitens” planer. Det vil uunngåelig
føre til mer frykt. En som ikke kan kjempe mot eller flykte fra en trussel, vil bli offer for den tredje forsvarsmetode vi har mot trusler: Total passivitet.
(Kamp,flukt,frys).

Så langt har det ikke kommet noen kommentar til denne: http://meum.diskusjonsforum.no/meum-about124.html

Over ti års tildels rabiat motstand fra Crowley-dyrkerne i thelema/wicca/åsatrosystemet tilsier at Liljen regnes en trussel mot globalistene og deres femtekolonister.

“Cayce foresaw world events that can only be described as apocalyptic, a period of purification involving natural disasters that will dramatically alter the
surface of the Earth, wars, economic collapse, and socio-political unrest.
Cayce believed that these horrible future events could be averted if humanity changed its behavior. And this is the purpose for giving prophecies – to warn
people to change so that the prophecies won’t happen.”
http://www.near-death.com/experiences/cayce11.html

En til av Edgar Cayce:

“Cayce foresaw a promising Aquarian age which he described as “The age of the Lily”. The readings depict this collective future as an age of purity when
individuals, at long last, will come to understand their true relationship to the Creator. It will be a time in the history of the world when each
individual realizes her or his responsibility toward all others. Regardless of the standings of any particular nation, there will “be the greater
consideration of each individual, each soul being his brother’s keeper (3976-18). That consideration will lead to what Cayce called a “levelling” in which
humanity will understand that all are equal, and that “each man will live for his fellow man” (3976-29).
http://www.edgarcayce.org/are/blog.aspx?id=6122&blogid=445

Runder av med Jacob Boemes visjon:

“In the time of the end, the time of the Lily, these writings will be sought as serviceable. To all such who are shooting forth into the fair Lily in the
Kingdom of God, who are in the process of birth, are these lines written; that each may be strengthened, and bud in the life of God, and grow and bear
fruit in the Tree of paradise; that each branch and twig in this fair Tree may contribute, help and shelter all the other branches and twigs, that this
Tree may become a great Tree! Then shall we all rejoice, one with another, with joy unspeakable and full of glory.”
http://jacobboehmeonline.com/home

Ellers er det pussig at ingen har nevnt noe om en kobling med “tilfluktsrommene” som vissnok skal være blitt bygget over hele verden for den politiske og intellektuelle elite, og UFO-aktiviteten.

« Forrige artikkel

Jorden sett fra oven

Neste artikkel »

Spektakulære romskip-shows over Mexico siden 2004

29
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x