UFOer og utenomjordisk liv: Medias øredøvende taushet

15.6K visninger
6 minutter lesetid
104

Det ser ut som om ulike deler av ”The Establishment” støtter hverandre og kjører en felles agenda når det gjelder hemmeligholdet av UFO-saken. Hver gruppe ser ut til å gjøre dette ut fra sine egne motiver, men med felles front utgjør de en nesten ugjennomtrengelig mur… Hva er motivene for hver av disse gruppene og hvordan ser det hele ut til å fungere i praksis?

Det offentlige og den etablerte vitenskap

Den amerikanske forskeren, vitenskapsmannen og zoologen Ivan T. Sanderson (1911-1973), var på mange måter en pioner som var forut for sin tid. Blant annet var han den første som hadde med seg levende dyr i studio i forbindelse med de radio og TV programmer han deltok i. Han skrev 18 bøker, mange av dem om emner  utenom det vanlige, som Yeti, UFO fenomenet e. t.c. En av de siste bøkene han rakk å skrive het: ”Invisible residents. The reality of underwater UFOs”. I denne boken kommer Sanderson med følgende betraktning: “Det finnes ingenting ‘det offentlige’ misliker mer enn det å måtte innrømme at de egentlig ikke vet hva som skjer eller hva det dreier seg om. De forstår ikke hva som skjer mer enn det vi gjør. Kanskje vitenskapen gjør det, men på grunn av dens posisjon, blir det som ikke passer med dens teorier og hensikter avfeid” (1).

I forbindelse med det fåtall av alle UFO-observasjoner som blir rapportert i media, blir ofte representanter for etablert vitenskap kontaktet og får anledning til å komme med sine (bort)forklaringer. En annen gruppe som og deltar ivrig i tåkeleggingen og som brukes flittig av media, er den type UFO organisasjoner som har redusert dette viktige fenomenet ned til et vitenskapelig spørsmål.

Kontrolleres informasjonsstrømmen i media?

Etter hvert som livet gir en nye erfaringer og en prøver å forstå og finne ut hvordan verden stor grad fungerer, vil en kunne oppdage at det er penger, makt, prestisje og den sterkestes rett som rår, og ikke de prioriteringer som er fornuftige, rettferdige og til det beste for oss alle. Dette gjelder ikke minst i UFO saken!  Det er liten tvil om at den finansielle ‘eliten’, som blant annet er eierne av oljeselskaper, våpenfabrikker og farmasøytisk industri, har stor interesse av å opprettholde status quo og forhindre at deres posisjon trues. Disse særinteressene har eierskap/innflytelse over media og i følge Richard Dolan finansierer de og deler av etterretningstjenesten (2), (4).

Et lands etterretningstjeneste har som oppgave å holde oppsyn med og å infiltrere grupper som utgjør en mulig trussel mot den etablerte samfunnsorden. Amerikansk etterretningstjeneste som har forgreininger til alle Nato land, og har for lengst skaffet seg solid innflytelse over media. (2), (4), (5).

Se og Hans Gaarders artikkel: Operation Mockingbird.  Dette er et verdensomspennende CIA-foretak som har infiltrert media, særlig de vestlige, i den hensikt å spre amerikansk propaganda og desinformasjon.

Noen sitater fra den amerikanske ‘gravejournalisten’ Alex Constantines bok Virtual government: CIA Mind Control Operations in America: “De fleste konsumenter av ‘CIA kultur’ har vært, og er, fullstendig uvitende om hva de som står bak Mockingbird har tillatt seg når det gjelder å forme folks oppfatninger. Det finnes ingen måter en kan måle de politiske og kulturelle skadevirkningene av denne form for sensur og oppkonstruert politisk journalistikk”.

"I 1978 hadde CIA 3000 ansatte som drev med mediepropaganda. Dette året var utgiftene som gikk med til å desinformere verden anslått til å være 278 millioner dollar, finansiert av amerikanske skattebetalere". Alt tyder på at dette fremdeles pågår.
“I 1978 hadde CIA 3000 ansatte som drev med mediepropaganda. Dette året var utgiftene som gikk med til å desinformere verden anslått til å være 278 millioner dollar, finansiert av amerikanske skattebetalere”. Alt tyder på at dette fremdeles pågår.

Andre og mer utviklede sivilisasjoner innehar/bringer ny teknologi som kan gjøre alle energikilder vi i dag bruker overflødige. De kan og hjelpe oss å reorganisere verdenssamfunnet slik at fornuft, rettferdighet og forstand gjenopprettes på denne kloden og utgjør derfor en stor trussel mot de bestående særinteresser som ser ut til å kjempe mot med nebb og klør… I det øyeblikk vi blir inspirert til å se oss som en menneskehet og begynner å fordele de ressursene denne planeten har, vil vi vel og se det tåpelige i våpenproduksjon og militær opprustning?

En annen faktor som og bør nevnes, er at utenomjordiske sivilisasjoner kommer med ikke-medikamentelle  løsninger på våre helseproblemer. [Kilde: Varsleren Dr. Michael Wolf (5).]

I sin bok: ”The Missing Times. News Media Complicity in the UFO Cover-up“, tar gravejournalisten Terry Hansen opp de ulike årsakene til den strenge sensuren og tåkeleggingen temaet UFO er blitt og fremdeles blir utsatt for.

newsmediacomplicity

Terry Hansens konklusjon er at de teknologiske, politiske, økonomiske og vitenskapelige endringene som kontakt med sivilisasjoner som er kommet lenger enn oss i utvikling kan medføre, sees på ‘som en trussel mot rikets sikkerhet’ og derfor som uønsket.  Her er et foredrag med Terry Hansen, ”Keeping UFOs Secret”, hentet fra UFO Crash Conference i 2012:

Et lands militære ser ut til å ha vanskelig for å innrømme overfor sin egen befolkning at fartøyer fra andre sivilisasjoner kan komme og gå over landets luftrom uten at de er i stand til å forhindre det. Mye tyder på at de både anser det som forsmedelig og som en sikkerhetstrussel. Særlig var dette tilfelle på begynnelsen av 50-tallet, da USA mistet både fly og piloter i forsøk på å tvinge ned utenomjordiske fartøy. For å unngå å skape panikk i befolkningen ble det da bestemt at alt omkring dette måtte hemmeligholdes (9).

Sitat fra en av de ansatte ved det Hvite Hus under Kennedy-administrasjonen som foretrekker å være anonym: “Det er tydeligvis en internasjonal avtale mellom myndigheter om å holde tilbake informasjon om utenomjordiske og UFO-fenomenet” (8).

Her kan det og være på sin plass å nevne sitatet fra tidligere direktør for Disney Corp. Michael Eisner, som han kom med i introduksjonen til dokumentaren: “Alien Encounters From New Tomorrowland”. .For myndigheter som ønsker å opprettholde sin autoritet, er kontakt med utenomjordiske ren dynamitt“.

Denne dokumentaren ble lansert i mars 1995 og ble merkelig nok tatt av plakaten etter meget kort tid. Den dukket så først opp igjen i 2011. Her er den uredigerte versjonen:

https://www.youtube.com/watch?v=Z-gP51lssbg

Out of the Blue gir en god beskrivelse av hvordan fakta omkring UFO fenomenet er blitt holdt skjult. Den inneholder blant annet intervjuer med de tidligere NASA astronautene Gordon Cooper og Edgar Mitchell, samt oberst Philip Corso, forfatteren av boken “The Day after Roswell“.

 

Egne erfaringer

Exopolitics pioneren Michael Salla kommer i sin artikkel Galactic Cointelpro (5)  med informasjon om hvilke metoder etterretningstjenestene bruker for å forhindre at informasjon om UFO-fenomenet og kontakt med utenomjordiske kommer ut til folk flest.

En av de metodene han beskriver har jeg selv stiftet bekjentskap med. Det som nå fortelles var det selvfølgelig ikke meningen at jeg noen gang skulle få vite. For noen år siden var jeg i kontakt med redaksjonen i en mindre lokalavis her på Vestlandet i forbindelse med et video opptak jeg hadde gjort av en stjernelignende UFO (se denne artikkelen i Nyhetsspeilet: “Hva er dette pulserende lysobjektet på himmelen?“).

Det ble ingen artikkel i lokalavisen om dette selv om opptaket var gjort i deres nærområde. Hva var grunnen? En venninne av redaktøren (R) i lokalavisen fortalte meg at (R) (her kan jeg dessverre ikke gå i detalj p.g.a nødvendig anonymisering) hadde fått beskjed fra redaksjonen i vestlandets største avis at ”TW måtte man for all del ikke ha kontakt med fordi han var en meget vanskelig person som lå i konstant strid med alle naboene sine”. Dette kalles character assassination og gjøres i følge Terry Hansen (7) av en person i media som er på etterretningens lønningsliste og etter ordre fra dem. Hensikten er å hindre en i å komme gjennom i media, og gjøres på det tidspunkt en begynner å bli “brysom og bråkete” (?!) fordi en har vært en del fremme i media med ny og spennende informasjon…

 

Etterord

Vær klar over at uttrykket “konspirasjonsteori” idag benyttes for å avvise enhver påpeking av faktiske, men skjulte og bakenforliggende årsakssammenhenger. Her ser vi eksempler på at det ligger en skjult maktelite i kulissene og trekker i trådene i den hensikt å fremme sin egen agenda. Hva har dette med demokrati å gjøre?

 

Bibliografi

1. Sanderson, Ivan” Invisible residents. The reality of underwater UFOs”.  Adventures Unlimited Press, 2005.

2. Dolan, Richard: “UFOs and the National Security State, Vol. 1“, Keyhole Publishing Company, 2002.

3. Constantine. Alex. “Virtual goverment: CIA Mind Control Operations in America“. Feral House 1997.

4. Komarek, Ed. “A comprehensive briefing“. Kan lastes ned gratis herfra.

5. Salla Michael E. “Galactic Cointelpro. Exposing U.S. Government Policies on Extraterrestrial life.” The Exopolitics Institute, 2009. http://exopoliticsjournal.com/vol-2/vol-2-3-Salla.htm

6. Wolf, Michael. “Catchers of Heaven“. Dorrance Publishing, 1996.

7. Hansen, Terry. ”The Missing Times. News Media Complicity in the UFO Cover-up“,
Xlibris Corporation, 2000.

8. Good, Timothy. “Need to know. UFOs, the Military and Intelligence“.  Pan books, 2006.

9. Stanley, Robert. “Covert Encounters in Washington D.C.” Unicus press 2011.

Internett: http://ufologi.net

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

104 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
sjarl
sjarl
Abonnent
10 år siden

Steven Greer her i en times lang foredrag om UFO, hemmelighold og fri energi:;

Uffda
Uffda
Abonnent
11 år siden

Truth Will Out… Always
*** MUST WATCH *** Paul Hellyer, former Minister of Defense of Canada reveals…
http://www.t4tt.info/

Lyst til å snekkre deg en UFO…
http://www.ufohowto.com/index2.htm

Fianally. EXCLUSIVE… Dean C. Clifford – Both Sides of The Story… Part 1
https://www.youtube.com/watch?v=O2pMJyIikCk&list=FL7XF6Q4-Iv5PyDNdFP5WSpw&index=1

faxluri
faxluri
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
11 år siden

Spennende, får håpe dette fører til noe, og at alt ikke bare feies under teppet som vanlig. ;-)

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
11 år siden

Ettersom du ser et lite lys blinke bak, så er dette mest sannsynligvis et helikopter med en lyskaster (ut i fra hastigheten). Det er ikke så uvanlig å se slike helikoptre med lyskastere.

faxluri
faxluri
Abonnent
Svar til  kaotiker
11 år siden

Hvis filmen tatt opp innerst i Samnangerfjorden beveger objektet seg mot Flesland (Bergen lufthavn), og da kan det være et fly med landingslysene på.

Det blinkende lyset bak kan være en strobe (antikollisjonslys). Alle luftfartøy skal ha godkjente navigasjonslys og antikollisjonslys, tror ikke utenomjordiske fartøyer bruker slike. ;-)

faxluri
faxluri
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
11 år siden

I dette klippet starter Steven Greer starter med å si; The problem is not proving that ufo exsist!

Her tar Steven Greer fryktelig feil. Ingen tvil om at ufo-fenomenet eksisterer, men det finnes “ingen bevis” på at dette er “besøk fra andre planeter”.

Det største problemet for oss ufo-tilhengere er å skaffe bevis. Vi kan riktignok bevise at fenomenet eksisterer, men vi kan ikke bevise at ufo er romskip fra andre planeter!

Hele jorden venter på det endelige beviset, og så kommer Steven Greer med en slik påstand. Utrolig dumt av Steven Greer, for en skuffelse! :-(

faxluri
faxluri
Abonnent
Svar til  faxluri
11 år siden

NÅ ER DNA-et TIL DEN LILLE SKAPNINGEN FRA FILMEN “SIRIUS” ENDELIG AVSLØRT!

Filmskaperne har fått utført DNA-tester, og i dokumentarfilmen slås det fast at levningen ikke er utenomjordisk.

Forskeren Garry Nolan forteller:
“Jeg kan si med absolutt sikkerhet at det ikke er en ape. Den er menneskelig, nærmere menneske enn sjimpanse. Den levde til den var rundt seks eller åtte. Naturligvis pustet den, den spiste og den hadde stoffskifte. Det får en til å stille spørsmål ved hvor stor tingen kan ha vært da den ble født.”

faxluri
faxluri
Abonnent
Svar til  faxluri
11 år siden

Litt mer om den lille skapningen som har fått navnet “Ata”. ;-)

En av teoriene var at Ata var et ufødt foster, men dette viste seg å være feil. Analysen som er foretatt forteller oss at moren til ATA var fra “en urbefolkning” i det chilenske området. ATA var en hann og døde trolig i forrige århundre.

DaffeDoffen
DaffeDoffen
Abonnent
11 år siden

Har ikke lest alle kommentarene, men hvis man ser på de videoene som er lagt ut og undersøker litt så kommer man frem til at dette er oppskytningen av en rakett
“The video shows the launch of Progress M-06M (With Soyuz-U) which took place from Baikonur: everything in it is consistent with the launch: from the time, to the appearance, to the direction, even the separation of the stage matches the event.”
Det med seperasjon stemmer jo også når man ser på videoen så går raketten over til neste steg.
Men dette er dere sikkert ikke interessert i å vite da dette ikke stemmer med deres forkvakla oppfatning av hva som skjer. Hva med å undersøke litt og heller komme med troverdige nyheter, det har vel så langt jeg har fulgt med ikke vært en eneste nyhet som ikke kan plukkes fra hverandre og settes til veggs som tullball og/eller juks. Juksepave pipelort er det vel noe som heter, men kanskje bedre å si nyhetsspeilet i fremtiden.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  DaffeDoffen
11 år siden

Det var da veldig til utbrudd, lenge siden du har fått deg noe noe ;) ?

Får gi deg en utfordring da siden du sier at det ikke eksisterer den ting i verden du ikke kan debunke.

Jeg kom til verden mitt oppe i det som blir sett på som verdens største UFO bevis, til dags dato så er det ikke en eneste septiker som har klar å debunke noe som helst selv om de har strømmet til fra alle verdenhjørner.

Kanskje du klarer å bli den første ;) ?

Tar du utfordringen ?

http://www.serieliv.no/2013/04/16/christins-dagbok-fra-epos-toktet-ufo-ring-kumle-og-en-forerlos-skute/

En svært spesial hendelse oppsto også i forbindelse med besøket, men pga slike som deg så har vi aldri gått ut med det som skjedde.

http://folk.ntnu.no/ullestad/Tekstar/UFO-ringen.html

http://no.wikipedia.org/wiki/Uidentifisert_flygende_objekt

faxluri
faxluri
Abonnent
Svar til  DaffeDoffen
11 år siden

Vet ikke hva slags video du sikter til DaffeDoffen, men alle lys på himmelen er selvfølgelig ikke “fremmende farkoster”. Men mengden av observasjoner fra f. eks trafikkflyvere er så omfattende at selv den mest forkvakla skeptiker må innse at det er et eller annet merkelig som foregår. Mange av disse observasjonene er dessuten gjort i fullt dagslys og samtidig bekreftet av radar.

Ufo-fenomenet er også veldig gammelt, og etter min mening, stadig like uoppklart. Men her er i hvert fall noen eksempler på hvor gammelt:

År 216 før Kristus
Julius Obsequens skrev at det var sett “et skip på himmelen” i Roma.
Dette “skipet” ble sett igjen året etter!

Året 1235
Den første “vitenskapelige” undersøkelsen ble utført dette året. General Yoritsume og hans soldater hadde slått leir utenfor byen Kyoto i Japan. 24 september så de rare lys på himmelen og synet vare i flere timer. I følge undersøkelsene som ble gjort kom datidens vitenskapsfolk til at det måtte være vinden som fikk stjernene til å bevege seg. :-)

Året 1254 St. Albans, England
Et skip kom til syne på himmelen, det var stort, grasiøst og hadde vakre farger.

14 April 1561
Slaget over Nuremberg. En armada med ufoèr skyter på hverandre i beste starwarsstil. ;-)

Året 1896 California
Et stort objekt sett på himmelen. Objektet var mørkt og under var det et lys.

Året 1913 Canada
Objekter sett på himmelen over en periode på flere måneder. Det var røde og gule lys som bevegde seg i formasjon.

20 august 1949
Astronomen Clyde Tombough så flere uidentifiserte objekter i nærheten av Las Cruces, New Mexico. Han beskrev dem som 6-8 rektangulære lys og han hadde aldri sett noe lignende. Clyde selv trodde selvsagt ikke at dette var utenomjordiske, han måtte jo tenke på karrieren sin. ;-)

ares
ares
Abonnent
11 år siden

http://www.vl.no/verden/iran-lettkledde-kvinner-utloyser-jordskjelv/ Jepp viste jeg det ikke. Det er ikke HAARP en skal frykte, men lettkledde kvinner. Ja til burka.

faxluri
faxluri
Abonnent
Svar til  ares
11 år siden

Det var litt av en salve Leif Rino, forsiktig med jazztobakken. :-)

Angående planeten “tyche”, så har vitenskapsfolkene ingen bilder, de har heller ingen målinger og de har ingen peiling på hvilken bane denne planeten måtte ha. De vet engang ikke om planeten eksisterer. Allikevel “vet” vitenskapsfolkene at planeten er 3-4 ganger større enn Jupiter og at den er av gass. Er ikke dette helt utrolig, vitenskapsfolkene sitter i laboratoriet sitt og fantaserer mer enn den villeste konspirasjonsteoretiker. Trodde fantasiene til vitenskapsfolkene skulle avta etterhvert, men dette blir jo bare verre og verre.

Vi ufo-tilhengere har mye mer “fakta” å slå i bordet med enn disse vitenskapsfolkene, Leif Rino! Her følger noen få saker som ingen kan forklare. Noen skeptikere har selvsagt prøvd å forklare, men forklaringene til skeptikerne er som vanlig bare tull og tøys!

25 februar 1942, slaget om Los Angeles
http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_flyingobjects33.htm

1952 Washington D.C. sightings
http://www.thelivingmoon.com/49ufo_files/03files2/1952_Washington_DC.html

Februar 1959 Russland – 9 skiløpere drept av ufo

April 1966 Westall High School i Melbourne
http://www.youtube.com/watch?v=bTqE805dhOE

The Shag Harbour UFO Incident 4 okt 1967
http://www.youtube.com/watch?v=xwAFbbixJvI

The Rendlesham Forest UFO 26 des 1980
http://www.youtube.com/watch?v=LiZufFrvhcE

OTA-airbase portugal 2 nov 1982
http://www.youtube.com/watch?v=rgrkdU3Z-9k

Flykaptain Kenju Terauchi 17 november 1986
http://www.youtube.com/watch?v=7iSzjoGwxG4

faxluri
faxluri
Abonnent
Svar til  faxluri
11 år siden

Jeg har skrevet litt om de underjordiske. Hvem er de og hvor kommer de fra?
De underjordiske er vesener fra en annen dimensjon og en urgammel historie forteller noe om dette:

En dag for lenge, lenge siden besøkte Herren Adam og Eva. Han skulle se til barna deres. Eva hadde mange barn, noen var veldig vakre mens andre var stygge, syntes Eva.

Eva skammet seg over de stygge barna og hun gjemte dem bort, mens de vakre ble vist fram for Herren. Da Vårherre spurte om hun ikke hadde enda flere barn, nektet hun for det. Da svarte vår herre at de barna som er skjult, skal være skjult for alltid. Og usynlige ble de, bare en og annen gang kunne de vise seg fram for oss vanlige mennesker.

Stakkars bortgjemte barn!
Hvis dere møter dem, husk bare på å gi dem masse kjærlighet, eller kan det gå dere riktig ille. ;-)

LITT MER FAKTA:
Mot slutten av andre verdenskrig bygde tyskerne et jetfly med stealth-egenskaper. Flyet ble testet over en lengre periode og var utvilsomt det mest avanserte flyet tyskerne hadde. Det slo alle andre Tyske fly i luftkamp, og hadde tyskere fått tid til å masseprodusere flyet, hadde utfallet av andre verdenskrig sett annerledes ut. Amerikanerne fant dette flyet på en topphemmelig base i Tyskland, fraktet det i all hemmelighet over til USA og gjemte det bort på en topphemmelig base. Hva salgs andre dystre ufo-hemmeligheter ble fraktet ut av Tyskland og over til USA på denne tiden?

Northrop Grumman er et amerikansk industrikonsern som produserer stealth-teknologi til forsvaret. Northrop bygde en fullskala modell av det tyske flyet for å teste stealth egenskapene. Likheten med dagens stealth fly er slående, her er bildet av det tyske flyet, Horten 229!
http://b-29s-over-korea.com/German-Jets-In-WWII/images/Horton-HO-229-Replica-of-actual-flying-aircraft.jpg

OG her er bilde av et moderne stealth fly (B2 stealth bomber)
http://www.mimenta.com/Mimenta/Images/Extra%20Graphics/Desktops/B2%20StealthBomber.jpg

For de spesielt interesserte så har National Geographic lagd en film om dette prosjektet. Filmen er litt langtekkelig, den er beregnet på skeptikere som må ha alt inn med teskje! :-)

Rabalder
Rabalder
Abonnent
11 år siden

Blant alle skapninger så er humanoidene humanoidenes største fiende.
Blant alle humanoidene er mennekene menneskenes største fiende.
Blan alle mennesker er jeg min egen største fiende.

faxluri
faxluri
Abonnent
Svar til  Rabalder
11 år siden

Kommer selvfølgelig ingen invasjon fra rommet, bare noe “eliten” finner på for å skape frykt. Smurfen har helt rett i at “eliten” bruker frykt for å kontrollere oss. De skaper frykt med religion, ufoer, sykdom, epidemier, naturkatastrofer og krig. Frykt gjør noe med oss, påvirker oss fysisk, svaret på hva frykt gjør med oss finnes et stykke ut i videoklippet.

http://www.youtube.com/watch?v=dVUU3p5iHMA

faxluri
faxluri
Abonnent
Svar til  faxluri
11 år siden

Angående den lille skapningen fra Chile:
I 2004 ble den lille skapningen solgt og befinner seg nå i Spania. En spesialist i rettsmedisinsk antropologi, Dr. Francisco Etxeberria Gabilondo foretok en undersøkelse.

Han skrev at den mumifiserte kroppen har samme type karakteristikk som et foster. Kroppen har en lengde på 14 cm og alle strukturer og anatomiske lenker er normale. Andelen av de anatomiske strukturer (skjelett og mykere deler), nivået på utviklingen av hvert enkelt bein og dets makroskopiske konfigurasjon, tillater oss å tolke at dette er et helt normalt mumifisert foster. Basert på kroppens totale lengde, samt lengden på beina, anslås det at fosteret er nær 15 uker gammelt.

Så var det ingen Alien allikevel, så trist… :-(

smurfen
Redaksjonen
Svar til  faxluri
11 år siden

Tusen takk for at du deler infoen med oss Fax :)

Jeg er ikke overasket, når noe kommer i main stream så er alltid tull. fint vi fikk det debunket, jeg har heller aldri hørt om Aliens raser som er så små som det der.

Når noe er for godt til å være sant så det som regel nettopp det.

Våre venner fra Andromeda kan vi derimot stole på, de kommer i dag men en uhyre viktig beskjed til oss.

Den bekrefter det vi alle viste fra før, Eliten vil utslette oss med Atomkrig, de kontrollerer alle parter, alt er bare et spill, super vulkanene er blitt holdt tilbake men nå slippes de løs, det kommer et enormt jordskjelv om noen dager og mye mer :)

99 – ANSWERS OF AN ALIEN FROM ANDROMEDA – Nibiru and Events

faxluri
faxluri
Abonnent
Svar til  faxluri
11 år siden

Jada Smurf, vi går spennende tider i møte og vi får nok oppleve mye morsomt i nærmeste framtid. Hjelper ikke hva forskere påstår, jeg tror nå fortsatt at den lille skapningen er en av de underjordiske. :-)

La forresten merke til at LeifRino skrev at planet X ikke eksisterte, han kalte det en skrekkhistorie. Vel, den godeste LeifRino leser tydeligvis ikke aviser, for astronomer har jo funnet en kjempestor planet i solsystemet vårt. Gigant-planten er selvfølgelig Niburu, men vitenskapsfolkene kaller den Tyche.

http://www.dagbladet.no/2011/02/15/nyheter/universet/vitenskap/15438525/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  faxluri
11 år siden

Kopi fra kommentar over:

det kommer et enormt jordskjelv om noen dager

Frykter flere hundre døde etter jordskjelv i Iran
** Kraftigste skjelv på 40 år **
Store deler av Midtøsten kjente tirsdag jordskjelvet, som kan ha vært så kraftig som 8.

Rystelsene kunne føles langt inn i India og Pakistan.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10109424

LeifRino
LeifRino
Abonnent
Svar til  faxluri
11 år siden

“La forresten merke til at LeifRino skrev at planet X ikke eksisterte, han kalte det en skrekkhistorie. Vel, den godeste LeifRino leser tydeligvis ikke aviser, for astronomer har jo funnet en kjempestor planet i solsystemet vårt. Gigant-planten er selvfølgelig Niburu, men vitenskapsfolkene kaller den Tyche. ”

Nå blir jeg forvirret, dere skrev vel for noen øyeblikk siden at det som står i avisene er fremstilt av den onde Lorden Myndighetene? Og nå har vel planet X (Niburu) et helt annet bevegelsesmønster enn Tyche? Og hvilken andre planeter de kommer til å finne er jaggu ikke godt å si. Hva hvis de finner èn planet til – Er det også Niburu da eller?

Jeg syntes dere to er veldig opplyste til å være så korttenkte. Her er mye selvlært skjønner jeg. Dere skriker og jamrer dere fra hver deres rullestol uten å egentlig vite noe som helst. Dere bare tar hendelser å legger disse oppå hverandre sånn at de passer inn i en fiktive meningsløs DonaldDuckVerden. Også roper dere ut – VI SKAL ALLE DØ! Så snakker dere rundt dere selv med motsigelser og annet vrøvel som er med på å gjøre Nyhetsspeilet til en nettside for idioter.

All min respekt til dem som tror på tingen som kan være vanskelig å forklare. Jeg mener hverken forover eller bakover om disse tingene, sånn er det bare. Men til de to nissene som sitter bak tastaturet å sjikanerer oss andre fordi vi lever med begge beina plantet på jorda så vil jeg bare si – Åssen er det mulig å bli så mongopreget? NB! Bare glem det, det er et spørsmål jeg IKKE vil ha et svar på (LOL).

Og når det kommer til verdensundergang og alt hysteriet som følger med så har vi vært oppdatert på det i over 2000 år. Selvsagt kommer det flere jordskjelv, det holder at man har èn teskje med hjerneceller så forstår man det. Ja vulkaner vil våkne til live igjen, ja vi kommer til å finne nye planeter i hopetall, ja det kommer til å skje merkelige tingen. Men ikke fordi myndigheten, ET eller vi ønsker det. Disse tingene har ingenting med noen av oss å gjøre. Det er min påstand. Dere er sånne type mennesker som HÅPER på at alle disse ulykkene skal skje, det er dere vi skal passe oss for. Ikke aliens eller Bill Gates. Det er dere som sprer frykt og propoganda. En smurf og en faxiluri. Vel…? Det hørtes i hvert fall dumt ut. Vi sneiks! ;-)

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  faxluri
11 år siden

Det er synd å si det, men du er nok ikke den personen som stod først i køen når vettet ble utdelt LeifRino.. Når du ikke klarer å skrive intelligent rett og anklager andre for å være dum, sier det jo sitt… Sant skal sies, jeg synes oppriktig synd på deg.

Det våset du kommer med her, vitner om total ignoranse, du anklager smurf og faxluri for å komme med propaganda, vet du i det hele tatt hva det er? Her har du en forklaring: http://no.wikipedia.org/wiki/Propaganda Hva har Smurfen å faxluri å tjene på å komme med slik info? Tenk litt lengre enn nesen din.

Samme gjelder egentlig denne artikkelen og alt som omhandler UFO`er. Flere generaler og høytstående personer innenfor militæret har gått ut med sine historier om UFO hendelser, hva har de å tjene på det foruten å bli latterliggjort og fremstilt som komplette idioter?

For å løse et problem, må det belyses hva som er problemet for i det hele tatt gjøre noe med det, er du ikke enig? Uansett hvor ubehagelig og fryktinngytende det skulle være, er sannheten fortsatt sannheten. Det handler om å se det store bildet, se helheten i stedet for å fokusere på den ene biten i puslespillet. Kritisk tenking er en veldig fin ting for å avdekke hva som er sannhet. Litt undersøkelser selv og ikke blind tiltro til tv2, nrk, vg, cnn og fox news er en veldig god start.

LeifRino
LeifRino
Abonnent
Svar til  faxluri
11 år siden

Du trenger ikke å syntes synd på meg RawKuz. Jeg har det bra jeg ;-)

Men skal jeg være ærlig så vet jeg ikke hvor jeg stod i køen når vettet ble delt ut, jeg viste heller ikke at det var en kø? Men sånt har jo dere greie på, dere vet jo alt om alt som ingen andre vet noe om, så jeg skal trå litt mer varsomt heretter.

Jeg lover.

At du konkluderer med at jeg er dum pga av en skrivefeil, sier vel mer om deg enn meg. Men hvis du sier at jeg er dum så er jeg vel det, for dette kan du vel mest om også? Eller? Selvsagt er mye av det jeg kommer med vås, jeg har da aldri påstått at jeg har rett. Jeg understreker vel hele tiden at jeg faktisk ikke kan eller vet nok om disse tingene til å kunne si hva som stemmer eller ikke!

“Hva har Smurfen å faxluri å tjene på å komme med slik info?” Det må du nesten spørre de om? Så var det det med og/å tegnsettingen da, når vi først snakker om skrivefeil. Men slapp av jeg tror ikke du er dum av den grunn :-)

Men la oss ta dette med UFO`er. Jeg sier ikke at dette er tøv, snarere tvert i mot. Men jeg er uenig med visse tolkninger. At noen står frem med opplevelser rundt dette syntes jeg er greit, noe er troverdig mens enkelte tilfeller kan være av mindre troverdighet. Med tanke på at annerkjennelse er viktig for nesten alle mennesker, så kan det i seg selv være et alternativt motiv til uriktige påstander.

Når det kommer til Tyche alias Niburu, så gikk jeg nok over streken. Dette vet jeg ikke tilstrekkelig om til å kunne komme med en tolkning av. Så her beklager jeg. Videre så er jeg enig med deg RawKuz i det siste avsnittet. Dog så mener jeg at dere konkluderer feil. I den sammenheng så blir jeg fremstilt som en skeptiker fra bondeland, pga av denne ordlyden så har jeg valgt å bruke samme sjanger tilbake. Kall det gjerne barnlig eller barsnlig. Men jeg tenkte som så at dette er sikkert det språket som mottaker forstår best.

Siden vi vet så lite om det som holdes skjult, eller hvilken agenda som ligger der ute, så er det naturlig, i hvert fall for meg, å være skeptisk til de som tar en rollemodell for hva vi skal mene å tenke om disse hemmelighetene. Noe som forsterkes når vi såkalte skeptikere blir fremstilt som lettere tilbakestående fordi vi inkluderer informasjon. Så hvem er da egentlig værst. De som vil opplyse, eller de som holder ting skjult når da begge parter bruker samme taktikk?

Men jeg ser også at vi ikke kommer noen vei med dette. Det er innlysende. Det finnes et UFO-hiraki av troende, det er fluss av mennesker som snakker med ET hvor alle krever sin rett til å bli hørt. Det finnes allerede hundrevis av versjoner som er intigrert med hverandre, eller har tilhørighet til hverandre. Men de bedrevitende blir ikke enige om hvilken medium, eller faktum som er mest overbevisende. Dog så ser det ut som om historiene nå begynner å bli så sammensatt slik at vi kan skimte en felles utgang på hva innholdet kommer til å bli, altså hva som skal gjelde for alle som tror på det utenomjordisk, ET eller UFO`er. Her har jeg min tvil til hele opplegget.

Jeg antar at nisser og troll fremdeles ligger litt utenfor.

Så sier jeg at påstandene som fremlegges har blitt så omfattende at det ene har mest sannsynelig ikke noe med det andre å gjøre. Ergo dette har blitt en sammenfletting av hendelser som kan passe i sammen om historien til syvende og sist er riktig. Dette har da utviklet seg til et psykisk spill som kan ligne på syndromet “gullfeber”. Og her misforstår mange. Jeg tar ikke vekk mysteriet som vi står over, men jeg er villig til å beholde dette som et mysterium inntil jeg vet mer om hva jeg egentlig har foran meg. Dvs jeg tro vi har rett om noe, men tar vesentlig feil på mange områder. For dette blir jeg kalt en dum skeptiker som ikke tenker lengre enn nesa rekker – alt på grunn av noen skrivefeil.

LOL :-)

Så jeg trekker meg litt tilbake sånn at jeg ikke skjemmer bildet av hvordan tingen henger i sammen. Samtidig så vet jeg at Smurfen og faxluri ikke har tatt seg nær av innlegget mitt. De vet hva dette handler om og min respekt til de begge! ;-)

Jeg går nå tilbake til å være en leser av Nyhetsspeilet. Stå på folkens! :-)

Rabalder
Rabalder
Abonnent
11 år siden

Nå går det litt i surr for meg her. Det fremstilles her som om ailiene kommer. Har de ikke vert her lenge da.? Det er jo det de fleste av oss påstår. Og eventuell krig mellom de og menneskene, Vel er det ikke sånn at en liten del av menneskene har tatt parti med f.eks reptilene og ført krig mot menneskene lenge da.?Er inneforstått med at reptilene kanskje ikke er ailians, men tillhører jorden, men har forstått at de har ailian teknologi så da går de vel for ailians på en måte. Og hvordan skal egentlig menneskene generelt føre krig mot sivilasjoner som kan bevege seg fra dimensjon til dimensjon.? Det blir som å føre krig mot spøkelser. Dette blir vel like mye en åndelig krig og den har vel pågått lenge. Og like mye mellom mennesker som mellom ailians og mennesker. Nei denne propagandaen om at ailiene nå kommer og tar oss og at det militære ruster opp vitner om samme bedrag som har foregått i hele historien om påskudd for å ruste opp og samle inn alle skattepenger til våpen teknologi og da konsentrere makten enda mer på få hender og få fullstendig kontroll over oss. Når jeg ser sånne dumme dokumentarer blir jeg helt oppgitt.

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
11 år siden

Sjekk ut “Into the universe” – en dokumentar av Stephen Hawking på Netflix. Utrolig spennede!

Jeg er overbevist om at det finnes masse forskjellig liv rundt omkring i universet, men tror neppe “aliens” har besøkt vår klode. Men hvem vet….

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Mr Oslo
11 år siden

Blir litt oppgitt over dommedags konspirasjonsteoriene som konspirasjonsteoretikeren Stephen Hawking sprer rundt seg i dag …… sukk …..
Han sier at alt liv på jorden vil bli utsletter og ber oss rømme til nærmeste planet.

Vanskelig å ta en slik fyr seriøst.

http://rt.com/news/earth-hawking-mankind-escape-702/

Hva er det som skjer med skepsis da siden dere strømmer til NS og plutselig er begynt å tro på Aliens ?
Har dere sett lyset alle mann? er vel knapt nok mer en noen få mnd siden vi fikk beskjed om at vi var ko ko, måtte ta medisinene vår, søke mental hjelp og det som verre er når vi antydet at det kunne være liv andre steder i Universet.
Noen uker til så ber dere oss vel om å vende oss til Jesus he he

Men for all del, det er jo bare hyggelig at dere kommer etter og blir med i debatten :)

Tror du på super helter og stjernebarn da Mr Oslo ?
Her er en ekte super helt, synd man ikke finner slike i Norge :(

Ex-Military Bio-Environmental Engineer | Kristen Meghan | Blows Whistle On Air Force | Chemtrails

Ups …Dere gikk vist på nok en smell, Chemtrail er nå offisielt, en av hensiktene er å gi oss kreft, kanskje de vil fase oss ut og erstatte oss med gen manipulerte humanoider ?

WTF! Declassified Docs Reveal Genocide Caused By Chemtrail Testing

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XlH6srJPDoo

Etter det jeg har forstått så har du litt peiling på foto Mr Oslo … ? Her er humanoiden fra den kommende Sirius filmen som har premiere 22 April, kanskje du kan se om den er ekte eller fake ?
Her er en smaksprøve, en før premiere på det man får se i Sirus filmen, humanoiden ble funnet av KGB og dissekert her.
Kanskje en alv eller fe ?

Hva tror du ?

RUSSIAN ALIEN AUTOPSY VIDEO??? REAL OR FAKE???

http://www.youtube.com/watch?v=syBXuMFF9Zo

Men du får skynde deg å se, for bare noen minutter siden satte USA sin DEFCON status til nivå 3.

http://www.secretsofthefed.com/us-alert-upgraded-to-defcon-3-as-chinese-troops-mass-at-north-korean-border/

Hallvard Volden
Svar til  smurfen
11 år siden

Nå ble strengt tatt den humanoiden de viser frem i Sirius-filmen funnet i Atakaørkenen i Chile da Smurfegutt ;) Ikke i Russland. Hadde vunnet mye mer respekt for det du skriver, om du slutter å finne på, og er litt mer nøye med kilder…ihvertfall fra meg. Og den arrogansen og sarkasmen du sender i trynet mot folk som åpner seg, den sier vel det meste om hvor du selv står…Lett å være stor i kjeften under et pseudonym da vettu ;)

LeifRino
LeifRino
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

LOL

Er det sånn at enten så er du med oss, eller så er du i mot oss Smurfen? Jeg liker sagn og gammel historie. Jeg liker også myter og eventyr. Jeg tror ikke på alt av den grunn. Ergo jeg liker også mysteriene rundt UFO osv. Så dette er ikke komplisert for meg, sikkert ikke for mange andre heller. Men det må da være greit at vi allikevel kan være med på diskusjonene rundt emnene. For det handler ikke alltid om ting er ekte eller ikke, men heller om hvilken opplevelse vi har/får rundt de forskjellige tingene. Så kan alt det andre få være det det er ;)

faxluri
faxluri
Abonnent
Svar til  LeifRino
11 år siden

Ufoène er veldig ekte, LeifRino!
Vet du ikke at USA har forsvarsplanene klare for en utenomjordisk invasjon. De har gjort seg klar for å møte trusselen fra en nomade-sivilisasjon som nærmer seg jorda. Nomadene har i flere 10-år sendt ubemannede droner hit for å se hvilke ressurser vi råder over og for å kartlegge jordas forsvarsevne.

Prognosene våre er dårlige, nomadene har en overlegen teknologi og sivilisasjonen slik vi kjenner den vil bli fullstendig ødelagt. Vi mennesker må ut i villmarka for å overleve. Nomadene er like rundt hjørnet så du får gjøre deg klar til å dra. ;-)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  LeifRino
11 år siden

LOL ?? hvor gammel er du Leif Rino ? 14 ?

Sikker på du ikke er kommet inn på feil forum ? Er vel denne chatten du skulle til.

http://www.justinbiebermusic.com/#/chat

Forresten er dette deg Rino ? he he

Vær så snill å ikke drep oss Leif Rino, vi vet det ikke er noen mening med livet :P

Låta di: Satanisten Rino dreper unger var faktisk veldig bra :)

Du og kameraten din burde kanskje jobbe litt med paranoian deres, jeg skrev da virkelig over at jeg overhodet ikke har noe mot at isklumpene er begynte å tine, ingenting gleder med mer enn at vi kan debattere på en seriøs og saklig måte, Mr Oslo er klok og grei, dermed fikk han en pluss tommel av mei.

Det som skepsis sekten ikke er klar over er at jeg er deres beste venn, det er ikke jeg som er fienden, men deres egne sekt ledere som utnytter dem på det groveste og bruker dem som nyttige idioter for egen agenda.
Hadde de kjent fakta om sine ledere så ville de sluppet alt de hadde i hendene sine og løpt ut og klynget dem opp i lyktestolper.

Isteden for å terrorisere folk med et åpen sinn så burde de kanskje heller studere Jim Jones og se på likheten?

Dødens dag i Jonestown.

Sektlederen Jim Jones lokket mer enn 900 mennesker til Sør-Amerika med løfter om en bedre verden. For nøyaktig 25 år siden endte de sine liv i et masseselvmord. 276 av de døde var barn.

http://www.dagbladet.no/magasinet/2003/11/18/383861.html

Mens sektmedlemmene blir jaget ut på på WWW for å debunke magi og det overnaturlige så sitter lederne og danser nakne i pentagramer og utfører satanisk Sex magi med tryllestaver i rompa.
I de mørke lokalene sine så sitter de å koser seg med bøker som Esoteric sosialisme, liberalisme og feminismens magiske okkulte røtter, The Devil’s Notebook, Aleister Crowley’s Illustrated Goetia: Sexual Evocation, The Original Rider Waite Tarot Pack, The Sorcerer’s Secrets: Strategies in Practical Magick, Practical Sigil Magic: Creating Personal Symbols for Success, The Kabbalah Unveiled (Dover Books on the Occult), A Practical Guide to Qabalistic Symbolism , Liber Kaos, The Secret Doctrine, Vol. 1 of 2: The Synthesis of Science, Religion, and Philosophy (Forgotten Books), Konx Om Pax, The New Encyclopedia of the Occult, The Essential Zohar: The Source of Kabbalistic Wisdom, Qabalah, Qliphoth and Goetic Magic, Condensed Chaos: An Introduction to Chaos Magic Hands-On Chaos Magic: Reality Manipulation through the Ovayki Current, The Dictionary of Demons: Names of the Damned, The Works of Aleister Crowley, The Secret Doctrine, The Secret Teachings of All Ages, Liber Aleph Vel CXI: The Book of Wisdom or Folly, in the Form an Epistle of 666, the Great Wild Beast to His Son 777, Being the Equinox, Vo, The Secret Teachings of All Ages: An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucian Symbolical Philosophy, Foundations of Practical Magic: An Introduction to Qabalistic, Magical and Meditative Techniques, Tarot of Ceremonial Magick: A Pictorial Synthesis of Three Great Pillars of Magick, The Equinox: The Review of Scientific Illuminism, The Bahir, Cosmic Doctrine, nitiation in the Aeon of the Child: The Inward Journey, Initiation in the Aeon of the Child: The Inward Journey, The Law Is for All: The Authorized Popular Commentary of Liber Al Vel Legis Sub Figura Ccxx, the Book of the Law, Melchizedek and the Mystery of Fire, The Secret Destiny of America, The Eye in the Triangle: An Interpretation of Aleister Crowley, The Complete Enochian Dictionary: A Dictionary of the Angelic Language As Revealed to Dr. John Dee and Edward Kelley, The Clavis or Key to the Magic of Solomon: From an Original Talismanic Grimoire in Full Color by Ebenezer Sibley and Frederick Hockley, The Training & Work of an Initiate, John Dee’s Five Books of Mystery: Original Sourcebook of Enochian Magic, Transcendental Magic: Its Doctrine and Ritual, The Hermetica: The Lost Wisdom of the Pharaohs, Necronomicon Spellbook, The Complete Picatrix: The Occult Classic Of Astrological Magic Liber Atratus Edition, Low Magick: It’s All In Your Head … You Just Have No Idea How Big Your Head Is, Magick without Tears, Cosmic Trigger I: Final Secret of the Illuminati, The Key of Solomon the King: Translated from Ancient Manuscripts in the British Museum (Forgotten Books), Tarot: Mirror of the Soul: Handbook for the Aleister Crowley Tarot , Godwin’s Cabalistic Encyclopedia: A Complete Guide to Cabalistic Magic, Magick in Theory and Practice , The Kybalion: A Study of The Hermetic Philosophy of Ancient Egypt and Greece, The One Year Manual: Twelve Steps to Spiritual Enlightenment, The Satanic Rituals: Companion to The Satanic Bible, Sefer Yetzirah: The Book of Creation, The Mystical and Magical System of the A .’. A .’. – The Spiritual System of Aleister Crowley & George Cecil Jones Step-by-Step, The Emerald Tablet Of Hermes & The Kybalion: Two Classic Bookson Hermetic Philosophy, Raja-Yoga, The Lesser Key of Solomon, The Key of the Mysteries, Arbatel: Concerning the Magic of Ancients, Enochian World of Aleister Crowley, The Essential Golden Dawn: An Introduction to High Magic, The Hermetic Tarot, The Lost Keys of Freemasonry (Also Includes: Freemasonry of the Ancient Egyptians / Masonic Orders of Fraternity), Golden Dawn Magical Tarot, Abrahadabra: Understanding Aleister Crowley’s Thelemic Magick, Aleister Crowley And the Practice of the Magical Diary, Transcendental Magic, Moonchild, The Book of Abramelin: A New Translation, The Satanic Bible, Aleister Crowley Thoth Tarot, Self-Initiation Into the Golden Dawn Tradition: A Complete Curriculum of Study for Both the Solitary Magician and the Working Magical Group, Liber Null & Psychonaut: An Introduction to Chaos Magic, The Chicken Qabalah of Rabbi Lamed Ben Clifford: Dilettante’s Guide to What You Do and Do Not Need to Know to Become a Qabalist, The Necronomicon, Perdurabo, Revised and Expanded Edition: The Life of Aleister Crowley, The Book of the Sacred Magic of Abramelin the Mage (Dover Occult), The Blue Equinox: The Equniox, Volume III No. 1 (Equinox S.), Enochian Vision Magick: An Introduction and Practical Guide to the Magick of Dr. John Dee and Edward Kelley, Three Books of Occult Philosophy, A Garden of Pomegranates: Skrying on the Tree of Life, Modern Magick: Twelve Lessons in the High Magickal Arts, The Middle Pillar: The Balance Between Mind and Magic, The Complete Magician’s Tables, he Diary of a Drug Fiend, Grimorium Verum, The Key of Solomon the King: Clavicula Salomonis, The Magick of Aleister Crowley: A Handbook of the Rituals of Thelema, Book 4, The Tree of Life: An Illustrated Study in Magic, Understanding Aleister Crowley’s Thoth Tarot, Aleister Crowley Thoth Tarot Deck, The Goetia: The Lesser Key of Solomon the King: Lemegeton – Clavicula Salomonis Regis, Book 1, The Golden Dawn: The Original Account of the Teachings, Rites & Ceremonies of the Hermetic Order (Llewellyn’s Golden Dawn Series), Mystical Qabalah, Gems from the Equinox: Instructions by Aleister Crowley for His Own Magical Order, Magick: Liber ABA (Book 4), The Book of Thoth: A Short Essay on the Tarot of the Egyptians, Being the Equinox Volume III No, The Book of the Law: Liber Al Vel Legis, Book of the Law, The Book of Lies, The Devil’s Notebook, The Satanic Rituals: Companion to The Satanic Bible,
The Christian Satanic Bible, The Devil’s Bible.

Du som er så opptatt av hvem jeg er Hallvard, du kan jo bare spørre dine venner Adrian og Bård ;)

Jeg syns jo det er rart at jeg leverer de 3 mest avslørende og oppsiktsvekkende linkene som mest sannsynlig er levert på NS men det nevner dere ikke med et ord.

For å være litt grei så kan jeg legge ved en film som kanskje kanskje faller litt mer i deres smak.

Meet the Russian woman with the strongest vagina in the world.

http://www.youtube.com/watch?v=7hvoMgKE1k0

Nei, Halvard jeg er overhodet ikke ute etter respekt, jeg er ute etter å gi respekt til slike super helter som fortjener det som Kristen Meghan.

Angående artikkelen her, Som en tommefinger regel så kan man si at det som eliten mest desperat prøver å skjule er det som er mest sant.
UFO filmer som Sirius filmen som kommer 22 April er ikke noe tabu, den skriver alle medier om samt en del UFO observasjoner.

Angående UFO så er det ingenting som heter det siden Militæret for lengst har identifisert alt som flyr over hodene våre for lenge siden, FO blir mer korrekt.

Det som er totalt forbudt og tabu så det holder i Media er Anunnaki.

Anunnaki, the movie filmen ble stoppet fra høyeste hold og alle spor slettet av CIA før den var ferdig produsert.

Anunnaki, the movie Have TPTB prevented it from being released

https://www.youtube.com/watch?v=jx4c7qXUcHk

Dermed så kan vi slå fast at Anunnaki og Nephilimer delen i historien helt korrekt.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nephilim

Her kan en se Jostein Bever ( Justin Bieber ) utfolde seg og dale ned fra himmel som en fallen engel.

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/her-er-din-store-bieberkonsertguide-4022688.html

Vingene er fra den vingede anunnaki solskiven, murernes mest prominente symbol. Den vingede solskive er et bilde på Nibiru. de tukler med mørke krefter her som alltid i sine ritualer.

Det er Anunnaki gudene eliten og de sataniske brorskapene dyrker.
Comit of 300, alle deres hellige tall og guder, oksen og Isthar osv .. Epic of Gilgamesh er en 4000 år gammel Summerisk beskrivelse av hva som skjedde like før, under og etter floden.
Enkidu er en hybrid skapning produsert av selveste Enki.
Medias øredøvende taushet er ekstrem når det gjelder de gamle Anunnaki kjempene og deres Nephilim avkom.

Vi er alle Aliens, vi er Admauer som ble skapt av at de blandet inn litt av eget DNA med Cro-Magnon-mennesket for å få frem en slaverase og så har vi Nephilimere som er en rase som ble til av at Anunnakiene parret seg med mennesker, de ble til store kjemper med overnaturlige egenskaper, det er denne rasen som super eliten hevder å være i blodslinje til.

Innsidere fra toppnivå sier at 7 personer styrer verden, de møtes regelmessig der de planlegger vår skjebne.
Anunnakiene nevnt i The Epic of Gilgamesh forteller historien om de sju dommerne i helvete kalt Anunnaki som skal sette verden i flammer når stormen nærmer seg.
Ser ut som om hele styresettet i verden er bygd opp på samme måte som Anunnakiene for 6000 år siden.

Også omtalt i :
Atra-Hasis
Sumerian creation myth
Deluge (mythology)
Gilgamesh flood myth
Girugamesh
Panbabylonism
The Tower of Druaga
Book of Giants

http://gilgamesh.psnc.pl/index.html

There is a storm coming

http://www.youtube.com/watch?v=v_WHRj8wzZk

LeifRino
LeifRino
Abonnent
Svar til  LeifRino
11 år siden

Jøss?

Vet du hva Smurfen, du er lite inteligent. Også trenger du å lære deg folkeskikk. Det andre er at du babler, mest sannsynlig pga en psykose. Mer er det ikke å si om det. Ellers så bryr jeg meg skvada om pjatte ditt, men jeg anbefaler deg å skaffe deg hjelp. Fortell legen din om dette innlegge, legg det gjerne frem for han, så finner han sikkert riktig medisin til deg smurf. Ikke vær blyg nå, gjør som jeg sier så skal du se at du kommer til å føle deg bedre om èn uke eller to! ;)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  LeifRino
11 år siden

Det er bra Leif, nå liker jeg deg :)

Litt friske spark og sterke meninger i debatten gir det hele bare litt mer farge.

Siden du faktisk er litt kul så skal jeg fortelle deg noen hemmeligheter ;)

Debatten her handler om Aliens og nå kommer de snart og redder deg fra den onde eliten Mr Rino.

Angående Boston bombene så var det aldri snakk om det var falsk flagg eller ikke men hva som var agendaen med å sprenge bomber, man får jo ikke våpenkontroll med å sprenge bomber.

Nick Vogt som fikk foten sin sprengt av som blir kjørt bort i rullestol her, mistet også samme fot i Afghanistan i 2011, makan til uflaks men denne gangen så blør den ikke da heldigvis :)

Boston Bombing False Flag Another Sandy Hook 04-15-2013

http://www.youtube.com/watch?v=SUxPRhwCR4M&list=FLsqOo2YgH0cnpiQZnrz6tew&index=2

Her ser du han fra et bilde i 2011 i militæruniform og uten fot.

Alle har vist uflaks i USA, Dawn som ble drept i Sandy Hook var på nippet til å bli drept igjen i Boston.

Er det mulig å ha sånn uflaks ?

Hele greia er så latterlig at selv main stream sier det var falsk flagg.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2013/04/16/mann-pa-tak-i-boston-skaper-store-spekulasjoner

http://www.dagbladet.no/2013/04/16/nyheter/utenriks/boston-bombene/boston_maraton/boston/26694349/

Det var seff også en terrorøvelse da bombene smalt sånn som alltid, det er blitt så ille nå at når folk hører det skal holdes terrorøvelser så slipper de alt de har i hendene sine og rømmer byene ..
En mengder bilder av folk uten føtter viser ofrer som smiler og ler mens de taster på mobil og ingen av dem blør.

Det hele er så latterlig at det er ingen tvil om at de ønsker å bli avslørt, så hva er Agendaen med å bli avslørt ?

For å gjør en lang historie kort så er det gått over i en ny fase, nå skal alt snus på hodet, eliten ønsker å bli avslørt som onde jævler så verden kan bli reddet av snille Aliens som kommer for å redde oss og planten vår.

Nå er det vi som skal bli nyttige idioter med å forteller venner og kjente at verdens styres av psykopater, en ny æra for oss der alle vil si at : Jøss dere hadde jo rett hele tiden. New Age miljøet vil hylle de kommende Aliensene som guder og rope halleluja i gatene.

Nå blir det vi som blir deres viktigste støttespillere, uten oss blir dere planer umulige.

Neste punkt på programmet er å skape total kaos der ondskapen ikke lenger vil prøve å skjule sitt ansikt, alt vil gå fortere og fortere og mer og mer åpenbart, Den kommende Aliens invasjonen inntreffer bare timer etter at den store krigen bryter ut.
Vatikanet går ut å sier at de er våre brødre og søstre, ..og at Gud har skapt dem også.

Alt er løgn, løgn og atter løgn som DR Carol Rosin sier og Illuminati kortene viser.

Nå vet vi hvem som blir deres allierte, mao nyttige idioter som ikke skjønner at vi løper deres ærend.
Men hvilken gruppe er deres største trussel ?
De kristne seff, de vil jo aldri falle for noe Aliens invasjon siden de ikke tror på Aliens

De fikser dem greit med etnisk rensing av verdens kristne, fyll opp Fema Camps og kutt hodene av dem i et globalt holocuast når Marital Law illuminati kortet er spilt ut. neide det er ikke en fremtidsvisjon, der er allerede på gang.

Alle kristne er terrorister. Ateistene og humanistene vil bli brukt som nyttige idioter på samme måte som da de ble sendt mot jødene.
Som Albert Pike og St Malacay sier så venter en en grusom skjebne de kristne og ellers alle som ikke vil takke ja til en chipp.

Army Taught Christians Are Terrorist

http://www.youtube.com/watch?v=ocVtG53r0mw&list=FLsqOo2YgH0cnpiQZnrz6tew&index=1

Denne her burde vel gjerne all tvil om hva som er på gang.
Der er ikke gull alt som glitrer ;)

Sounds – UFO’s – HAARP – Chemtrails ??? NASA INSIDER – “ALIEN DECEPTION IS REAL !!!” Message

Så hva kan vi vente oss nå fremover ?

De fleste kjenner nok til PSY og Gangnam Style som rundet en milliard klikk kl 11 den 21-12-2012. og som fikk hele verden til å danse Heste Dansen.

For noen dager siden kom han ut men en film som forteller hva som er på gang, konsentrert ondskap kamuflert som humor, den starter med at de 4 rytterne i Åpenbaringen slippes løs ledet av Satan, 1.35 ut i filmen så ser vi en jente med en Frimurer G i rødt på magen som symboliserer krig.

Vi går mao mot kaos ( Hvit hest Pandemi ) VG skriver: Fugleinfluensa sprer seg, har 80% dødelighet, slik kommer den til Norge, sist så døde 100 millioner.

http://www.vg.no/helse/fugleinfluensa/artikkel.php?artid=10109144

Sort Hest ( økonomisk kolaps ) børsene stuper sammen med gull, sølv og olje for 5 fag på rad.

Rød Hest = krig og terror.

Gul hest symboliserer hungersnød, opptøyer og kaos.

PSY – GENTLEMAN MASON/Vorld Maria.

Vi får så klart også store naturkatastrofer i alle formater. neste på programmet vil bli store Vulkanutbrudd.

Er du en av dem som er skeptisk til symbolikk så sier verdens lederne det rett ut i denne videoen her.

Peace & Security :D

http://www.youtube.com/watch?v=TDivG4l_3rs

Men for alle del, dette er jo bare planene deres, de kan jo ikke klarer å gjennomføre det uten støtte fra sånne som deg Lei Rino :)

Så du bestemmer helt og holdent din egen skjebne og din egen fremtid ;)

Men for all del ikke missforstå meg, klart det yrer av liv der ute og kanskje vil noe av dem hjelpe oss, men da ikke som en invasjon som skal etablere en verdensorden og en verdenleder på topp.

Man må prøve å se det positive i det, vi som har advart i alle år vil bli sett på som helter av de som før lo av oss og ikke minst så får vi et råkult fake aliens show :)

” No one will enter the New World Order unless he or she
will make a pledge to worship Lucifer. No one will enter the New Age
unless he will take a Luciferian Initiation ”

FN Director David Sprangler

“Today, America would be outraged if UN troops entered Los Angeles to restore order [referring to the 1991 LA Riot]. Tomorrow they will be grateful! This is especially true if they were told that there were an outside threat from beyond [i.e., an “extraterrestrial” invasion], whether real or promulgated that threatened our very existence. It is then that all peoples of the world will plead to deliver them from this evil. The one thing every man fears is the unknown. When presented with this scenario, individual rights will be willingly relinquished for the guarantee of their well-being granted to them by the World Government.”

Dr. Henry Kissinger, Bilderberg Conference, Evian, France, 1991

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Jeg skriver et innlegg, og du begynner med dette “skepsis” – tullet, igjen!
Jeg er en vanlig fyr som synes dette temaet er veldig spennende, men det er tydeligvis ikke mulig å skrive et innlegg uten å få kastet dritt etter meg.

Jeg tar Stephen Hawking seriøst. Han har mange spennende teorier.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Mr Oslo
11 år siden

Så du er også Paranoid Mr Oslo ?

Jeg har ikke slengt dritt etter deg, jeg sa jeg var skeptisk til Stephen Hawking, du hører vel selv hvor dum konspirasjonsteorien din er når jeg tomler deg opp ?

Jeg var vel den eneste på Speilet som gratulerte deg som småbarnsfar, ønsket deg velkommen tilbake på NS og så frem til å debattere med deg igjen.

Angående Stephen Hawking så har jeg sikkert studert og lest mer av han enn det du har, jeg syns han var kjempe spennende før og ikke minst at han lovet å forene den generelle relativitetsteorien med kvantemekanikken før han dauet.
Men med årene så har jeg blitt mer og mer skeptisk til mange av teoriene hans.

At jeg trodde du hadde mye kunnskap om film om foto må jeg bare beklage, eneste jeg etterlyste var din mening som jeg trodde var proft på om det var en ekte eliten eller ikke på filmen jeg la ut …

Er det så vanskelig å si ja, nei eller tja ?

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Jeg har null peiling på foto…. :)

Rabalder
Rabalder
Abonnent
11 år siden

LeifRino har du noe navn på den dokumentaren som skal komme? hvem lager den ? Hvordan får man tak i den?

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
Svar til  Rabalder
11 år siden

The recent press release about the UFO documentary Sirius which will feature Dr. Steven Greer and his research on a tiny ET they call the “Atacama Humanoid,

Mvh Tom

http://www.openminds.tv/background-of-ufo-documentary-humanoid-alien-revealed-964/

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
Svar til  Tom Rosland
11 år siden

Her er det en Trailer fra dokumentaren Sirius
Premiering April 22 2013

Mvh Tom

http://www.sirius.neverendinglight.com/

LeifRino
LeifRino
Abonnent
Svar til  Rabalder
11 år siden

Det står ikke hva dokumntaren heter, det står bare at den kommer 22. April. Jeg så den annonsert i Dagbladet sammen med ET funnet som ble gjort for 2 år siden. Jeg vet heller ikke hvilken kanal den kommer på osv. Dog skal dokumentaren vare mer beskrivende og detaljert enn tidligere filmer/dokumentarer om emnet UFO og hvorfor alt er så “hemmelig”. Mer enn det vet jeg faktisk ikke ;)

LeifRino
LeifRino
Abonnent
Svar til  Rabalder
11 år siden

Jeg svarte på feil sted, men her har du utrdag av tekset i fra Dagbladet.

“Nå kommer en dokumentarfilm som heter «Sirius» med de siste «bevisene» for at jordkloden har fått besøk, skriver Huffington Post.

I videoen øverst i denne saken kan du se smakebiter fra dokumentaren. Der vises det blant annet fram et knøttlite «vesen», som ifølge dokumentarskaperne er et romvesen.

Den lille poden er på størrelsen med hånda til et av menneskene som undersøker den. I dokumentaren blir det hevdet at romvesenet ble funnet i Atacama-ørkenen i Chile for et par år siden.

– Aldri tidligere
Dokumentaren prøver tilsynelatende også å bevise at alternative enegi-kilder er blitt tatt i bruk av romvesenene i deres ferd mot jorden.

– Aldri tidligere har en så massiv pakke med informasjon og bilder blitt vist fram til folket, heter det i en pressemelding.”

Så dette blir spennende ;)

faxluri
faxluri
Abonnent
Svar til  LeifRino
11 år siden

Den lille skapningen er fra jorden og ikke fra en annen planet, det er bare en av de små underjordiske skapningene, de finnes stort sett over hele jorden.

http://funstuffcafe.com/img/funny-images/fairy/fairy04.jpg

faxluri
faxluri
Abonnent
Svar til  LeifRino
11 år siden

Her er et intervju med en gammel dame har god peiling på dette med ufoèr og “underjordiske”:

http://magic.no/magic-magasin/reportasjer/de-usynlige-blant-oss

LeifRino
LeifRino
Abonnent
11 år siden

Finnes UFO`er?

Noen mennesker vil gjerne tro på en Gud, men finner aldri sin kirke. Det vil ikke si at dem ikke slutter å tro på at èn dag skal dem finne ut av det. Når da denne hedningen oppsøker en menighet, så ville det være ille om Presten forkastet vedkommende fordi han var en tviler.

Jeg har vært så heldig å oppleve UFO i Spania. Ingen skal komme å fortelle meg at det jeg så ikke var hinsidig all flyvning som er kjent per i dag. Derfor så er det skuffende å lese at Nyhetsspeilet har et hiraki blant sine medlemmer “Ikke snakk med han. Han er en dum skeptiker”. På en måte så vil jeg alltid være nysgjerrig på hva jeg så, men jeg vil heller ikke la meg lure av en narr fordi jeg ønsker meg et svar så inderlig at jeg tar et hvilket som helst svar.

Så tilbakle til bevisene for at UFO`er eksisterer. Noen bruker lengre tid for å bli overbevist, rett og slett fordi det er jævli mye falskt der ute. For det kan ta en stund før man klarer å skille i mellom det som er ekte og falskt. Det som er ennå verre er hvis man blir erklært dum fordi man kan ha reservert oppfatning om ting er jordisk eller utenomjordisk.

Det andre er at det er mange som aldri har viet emne en tanke tidligere. De er faktisk ikke klar over hvor omfattende dette UFO greiene har blitt. Ei heller hvor dokumentert UFO `er er i dag. Som Nyhetsspeilet sier selv – Myndihetene gjør alt for å dekke over det. UFO som den 9. juli 2010 hang over Hangzhou-flyplassen i Kina, noe som førte til at flytrafikken var stengt i over en time er nytt for meg. Det skal bli spennende å se nærmere på den artikkelen, for så gjøre seg en mening om dette er fakta, altså ekte UFO, eller om hele saken har en enkel forklaring.

Selv så har jeg vært UFO-fan siden 1979, den gangen så eksisterte ikke Internett. Men det har blitt avslørt så mange juksemakere at man har lært seg at disse går ikke på en bestemt måte, eller har en spesiell samfunnsposisjon. Men det er allikevel filmet/registrert så mange tilfeller av UFO`er at det begynner å bli vanskelig å komme utenom at dette er noe vi bør ta på alvor.

Og sånn er det å være skeptiker. Jeg er ikke redd for at hoppe ut av skapet som en UFO-troende tulling. Men hjernen nekter å sette seg fast i en bestem løsning, i hvert fall så lenge vi kun kan stole på det vi ser. Er det et hologram? Et speilbilde? Er det noen som lyser en film rett inn i øynene på oss? Har jeg en hallis? Er det massesuggasjon? Er bildet forfalsket? Tjener noen masse kreditt på at jeg tror på det jeg ser uten at jeg egentlig ser det jeg tror jeg ser?

Der i mot så går andre inn i det med hud og hår. Akkurat som andre gjør med relgion. All tvil er fjernet. Enklere enn det kan det ikke bli. Alt Presten sier slukes rått og kritikerne blir utvist til spott og spe. I stedet for å bruke litt tid på hva kritikeren har av erfaringer hvor man enkelt prøver å fylle på litt forsiktig sånn at han selv kan bestemme tempo for hva som er mulig å fordøye underveis.

Men jeg hadde satt pris på om noen her i Nyhetsspeilet faktisk kunne legge frem 1-2 beste dokumenterte fakta på UFO. Nå kommer det jo snart en dokumentarfilm som skal være rimelig godt sammensatt rundt emne. Det gleder jeg meg til :-)

Jens
Jens
Abonnent
11 år siden

Interessant og dagsaktuelle betraktninger omkring UFOs. En hel rekke mennesker har blitt bortført i UFOs, derav en del som aldri er kommet tilbake. Flere av de som er kommet tilbake melder om at det er blitt foretatt inngrep på dem, og noen har faktisk fått implantert mikrochip. Slike mikrochips er blir analysert og de er laget av ukjent metall/legering, der de synes å endre form og funksjon når de kommer i kontakt med blod. Forsøker disse ETs å endre vårt DNA – finnes det blandt oss krysninger/bastarder mellom mennesr og ETs -reptiler? Hva er hensikten? Skal disse ETs overta styringen her når de har fått bitene på plass? Har de underjordiske installasjoner der de driver å forbereder sin tilsynekomst i stor skala?

http://www.youtube.com/watch?v=muAQyAR-GEQ

faxluri
faxluri
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
11 år siden

Forskerne antar at det finnes 17 milliarder jordlignende planeter i vår galakse, og mange av disse planetene huser høyteknologiske sivilisasjoner. Noen av disse sivilisasjonene er nomader, planeten deres er ubeboelig og de reiser rundt i verdensrommet på jakt etter en ny planet, eventuelt ressurser som de kan ta med videre på reisen. Hvis jorden blir besøkt av utenomjordiske, så er det mest sannsynlig at det er en “nomade-sivilisasjon”. ;-)

Vi mennesker er tilpasset miljøet her på Jorda, og hvis vi besøker en fremmed planet, så vil vi støte på en rekke problemer. Det første problemet er lufttrykket, hvis trykket er for lavt risikerer vi at blodet vårt begynner “å koke”. Den kjemiske sammensetningen av atmosfæren er neste problem, vi ville neppe overleve uten oksygenapparat. Strålenivået vil være ulikt det vi er vant til og dette krever selvsagt beskyttelse. Virus og bakteriefloraen er helt ukjent for oss og vi måtte ha veldig strenge sikkerhetstiltak. Vi måtte selvsagt bruke en “romdrakt” tilpasset planeten vi skulle besøke.

Men hva med de utenomjordiske som besøker jorden?
Det finnes jo mange rapporter om utenomjordiske som besøker jorden. Etter at romskipet deres har landet så kommer disse utenomjordiske skapningene ut. De beveger seg rundt uten beskyttelsesdrakt og uten oksygenapparat. De puster inn luft som er skadelig for dem, de eksponerer seg for skadelig stråling samt farlige bakterier og virus. Når de undersøker mennesker inne i romskipet, skjer dette også helt uten beskyttelse. Menneskene som blir undersøkt blir selvfølgelig eksponert for farlige bakterier og virus.

Et romskip blir skutt ned, de militære stormer fram og arresterer de utenomjordiske, en lege ble til og med klort til blods av et slikt vesen, og ingen bruker beskyttelsesdrakt? Hvordan er dette mulig? De militære, vitenskapsfolkene, og legene som er med på dette må være bortimot hjernedøde. Ingen av disse tenker på å bruke beskyttelse? Jeg tror riktignok på mye rart, men dette blir litt for mye. Hvis noen kan forklare dette mysteriet for meg ville jeg bli veldig glad. :-)

En forklaring kan være at ufoène “stammer” fra jorden. De “fremmede” er da tilpasset det jordiske miljø og trenger derfor ingen form for beskyttelse. Det finnes selvsagt andre forklaringer, men de kan jeg ta en annen gang! ;-)

Kjell L
Kjell L
Abonnent
11 år siden

Jeg levner ingen tvil om at det eksisterer mye merkelige fenomen på natthimmelen, også på dagtid. Men jeg velger enda å bruke ordet Ufo som nettopp det, noe uforklarlig..ikke nødvendigvis intelligent styrte skip fra en annen verden eller dimensjon..og skulle sistnevnte være tilfellet at de opptrer intelligent og unnvikende mht avskjæring fra eks jagerfly, noe det i mange eksempler virker som, kan dette likså godt være menneskeskapte teknologier, såvel som utenomjordisk..Jeg anser dette som langt større sannsynlighet. Da jeg gikk på NTNU, var jeg med på prosjekter som dreide seg om avanserte hologrammer, og det vi gjorde der var ganske high tech..regner med selskaper som kan ha unlimited pengestøtte for feks på forskning i 1 felt, kan ha nådd nivåer som ligger muligens titalls, hundre år foran det kommersielle aktører/vanlige dødelige har tilgang til..

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
11 år siden

Ekspert: – Har aldri sett lignende

Hobbyfotograf fanget mystisk lysfenomen på himmelen. Nå strides både de lærde og ulærde om hva det er.

Mvh Tom

http://www.nettavisen.no/nyheter/article3604584.ece

Peacefulwarrior
Peacefulwarrior
Abonnent
11 år siden

http://www.dagbladet.no/2013/04/09/nyheter/verdensrommet/romvesener/dokumentar/sirius/26577776/

Utrag fra artikkel i dagbladet (se link) : Videre tyr dokumentaren til den gode gamle konspirasjonsteorien om at det er verdens energiherrer som holder «sannheten» skjult for folket.

Gode gamle konspirasjonsteorien….her bruker jo media samme teknikk som alltid, og avviser blankt tingt uten å gidde noe mer analyse dybde osv. Dette er jo en konspirasjon ikke en konspirasjonsteori, da dette har skjedd og pågar i stor skala den dag i dag. Det kalles et faktum.

Dette gjelder da en dokumentarfilm som har premiere 22. april. som vil bevise at vi ikke er alene i universet. Den er i godt selskap mao. Filmen heter sirius, som i stjernen sirius!

Dagbladet som jeg opplever som konspirasjons allergisk og alternativ fjern de lux. Viser i ny og ne en sjeldent mer opplysende artikkel, selv om dem ikke klarer og unngå å bruke begrepet “konspirasjonsteori“ på alt som ikke er filtrert gjennom klassisk vitenskap skepsisskapens proffesorer. Vet ikke om det var VG ELLER DB som i dag skrev om mye sopp i korn osv. jammen på tide….men det er en helt annen sak!

Monica Waade
Forfatter
11 år siden

Enda et mystisk lys over Tromsø…

Ekspert: – Har aldri sett lignende
http://www.nordlys.no/nyheter/article6593845.ece

faxluri
faxluri
Abonnent
Svar til  Monica Waade
11 år siden

Spennende, og veldig gode bilder!
Har du noen ide om hva dette er for noe, monica?

Monica Waade
Forfatter
Svar til  faxluri
11 år siden

Ja det var gode bilder og ut fra dem ser det ut til å være noe ganske stort som er fotografert. Lyset skal ha kommet og gått i ett par tre timer og da tenker jeg litt på en opplevelse vi hadde i 2009, jeg har fortalt om den i en kommentar her…
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/haarp-lager-en-%e2%80%9cbullseye%e2%80%9d-oppe-i-himmelen/comment-page-6/#comment-12499

Jeg tror det som var over Tromsø er utenomjordiske eller et hologram.

iPad 2 Hologram Setting

NGO News: The sky is an LCD Screen / Hologram
http://www.youtube.com/watch?v=82W3XYs4jjU

Fukushima fallout decays into BARIUM & STRONTIUM = Blue beem.mp4
http://www.youtube.com//watch?v=rLmpqh1dIlE

« Forrige artikkel

Påskekrim: Som romturister til den onde Jorden

Neste artikkel »

Mars: Biovennlig med vegetasjon og gnagere

104
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x