Du leser nå
Se dette og verden er ikke lengre den samme!

Under ett minutt lesetidSe dette og verden er ikke lengre den samme!

Etter å ha produsert dokumentarserien The Fall of the Cabal og the Sequel, har de to modige damene Cyntha Koeter og Janet Ossebaard blitt tvunget i dekning. Er ikke det forståelig når en ser hva de har avslørt?

Cyntha Koeter og Janet Ossebaard

Bakgrunn

Det anbefales å starte med oppfølgeren til The Fall of the Cabal som heter The Sequel. Første episode, The Birth of the Cabal, gir en veldig god forståelse for hvordan de kreftene som styrer denne verden fra kulissene, har oppstått. Mange av de senere delene blir så detaljer som utfyller bildet. Ingen har noen gang avslørt med slik grundighet og klarhet hvilke krefter som styrer media, farmasøytisk industri, våpen og oljeindustrien, samt våre myndigheter. 

THE SEQUEL TO THE FALL OF THE CABAL – PART 1

https://rumble.com/vmttqs-the-sequel-to-the-fall-of-the-cabal-part-1.html

Husk å få med del fire som heter The Protocols of Zion da den er meget viktig for forståelsen. 

Symboliserer sprengingen av Georgia Guidstones kabalens fall?

Kilder

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
78%
Opplysende
0%
Inne på noe
3%
Usikker
0%
Dårlig
19%
Om forfatter
Terje Wulfsberg
Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.
Abonnere
Varsle om
guest

26 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Terje Engen
Terje Engen
3 måneder siden

Jeg har sett alle episoden i begge seriene. Veldig bra! Veldig modig. Helt topp!
Personlig tror jeg at ødeleggelsen av Georgia Guidestones ble gjort av kabalen selv.
Ryktes at det var Ted Turner som satte dem opp. Communist News Network (CNN).

Det var kameraer der hele tiden. Vi ser en bil og en eksplosjon. Symbol for Great Reset, tenker jeg. Med nye retningslinjer. Fra old til new order.

Jeg vil anbefale en film som åpner opp øynene for frimurer symbolikk. På samme måte som symbolikken i Fall of Cabal seriene får frem. Den heter The Immaginarium of Doctor Parnassus.

Det er en meget bra film, men når man ser symbolikken fra frimurerne blir den enda bedre.
Den viser oss hvordan illusjonene blir skapt av denne banden som kalles Kabalen. Hvordan de skal få oss til å falle etter å ha gjort dårlige valg. Så mens de lager fortellingen og narrativet, så må vi aldri glemme hva som er aller viktigst for oss. Vi må kaste vekk søpla som de gir oss. Vi må ta kontrollen over fortellingen og bygge hva vi ønsker etter deres fall og reset. Vi må ikke forstyrre dem i prosessen når de styrter seg selv, men ta over når det skal bygges på nytt. Det blir ikke noe av deres Build Back Better. Det spirituelle våkner og kaster ut den planen. Man må straks begynne å se for seg hvordan man ønsker den nye verden. Hva skal motivere oss når Satan nå er beseiret, Gibran?

Terje Engen
Terje Engen
3 måneder siden

Jeg hørte folk snakke om Maitreya for mange år siden. Jeg så stjernen dere snakker om, men den så jeg 10. desember 2008, om ikke før. Minst to dager før Maitreya meldte om det.

Jeg følger moselovene og pakten med Gud. Jeg venter på at menneskeheten går inn i en messiansk tid. Der ordet og forståelsen gjenoppstår. Jeg venter ikke på kjøtt og blod. Jeg venter på at Gud skal manifestere seg i alle mennesker og ta bolig blant oss. Altså at vi mennesker blir åndelige bevisste. En åndelig oppvåkning gjennom personlig forhold til Gud og ikke gjennom mestere. Jeg tror ikke på åndelig hierarki. Vi er verdt like mye. Hierarki er demonisk i min lære. Man ofrer seg for de svakeste. Slik som foreldre gjør for barna. Bare helt naturlig. Ikke noe styr rundt det.
Oppfordrer alle til å søke gjennom seg selv og prøve på å oppnå egen forståelse.

Hvis man har så mye kunnskap og visdom så må man bare bevise det. Da kommer folk til for å høre på. Mester betyr bare lærer. Trenger vel ikke annonsere hvem man er. Det er bare å begynne å undervise det, så vil folket avgjøre om man er mester. Det blir som når barn hører på bestefar eller bestemor det. De blir jo ikke opphøyde mestere og satt i hierarki på toppen. De blir jo bare mer og mer ydmyke og vise. Nei, det er heller ånden som manifesterer seg og bringer oss nærmere til Gud. Da snakker jeg om bevisstheten. Den kommer fra Gud og gjennom åndelige trinn. Kommer vi nærmere og øker bevisstheten og visdommen. Det er på en måte å komme hjem. I ånden er vi ett. Sjelen blir ett med Gud., men vi har jo selvet her da.

Så får vi se om Maitreya står frem da. Da må han ha noe å si da. Ser ikke så mye nytt og spennende på de sidene i hvert fall. Jeg tror vi sammen skal finne ut av det. Det er ikke noe diktering «ovenfra». Vi må greie å finne ut av det sjøl, men gjennom økt bevissthet. Vi er i hvert fall inne i en spennende tid :-)

ken
ken
3 måneder siden
Svar til  Terje Engen

Terje Engen – «Mester betyr bare lærer. Jeg tror ikke på åndelig hierarki. Vi er verdt like mye. Hierarki er demonisk i min lære. Man ofrer seg for de svakeste.»

Maitreya samtykker i at «mester betyr bare lærer»: «Ikke tilbe meg. Hvis du tilber meg, setter du meg over deg selv. Jeg er ikke over deg – vi kommer alle fra den samme kilden. Vi tilhører alle den samme guddommeligheten – det finnes bare én guddommelighet.»

Samt «Menneskenes frie vilje er hellig for Hierarkiet, og selv om det fra vårt synspunkt ville vært til fordel for oss, så krenker Hierarkiet aldri vår frie vilje. Ved hjelp av den frie vilje utvikler vi oss til det vi er som sjeler, nemlig guddommelige.»

Maitreya sier også: «Ikke la noen ta ifra deg din frie vilje. Den er din guddommelige arv.»

Står å lese under: «Hvorfor krever Maireya visse forutsetninger før han kan fremtre offentlig?»
http://shareno.net/vanlige_sporsmal/vanlige.htm#Som_journalist_forst%C3%A5r_jeg_ikke_hvorfor_ikke_Maitreya_Selv_trer_fram_og_gir_Sin_kunngj%C3%B8ring_til_pressen

Forstår ikke helt hva du sikter til… Hva tenker du om nevnte?

Terje Engen
Terje Engen
3 måneder siden
Svar til  ken

Har snakket om dette mange ganger. Dette er en kult som har utspring i Blavatsky og Crowley. Dette snakket jeg om rundt filmen Higher Entities. Ascended Masters er noe mer enn bare mestere/lærere. Her kanalisert gjennom Elizabeth Clare og den absurde talen til general Michael Flynn. Man må virkelig klype seg i armen altså fordi dette er sprøtt:

Selvfølgelig sier disse folkene de rette tingene. Men hvis Aleister Crowley og Golden Dawn er veien til opplysthet, så er disse folkene de rette å følge. Jeg gjør ikke det.

Raj Patel? Er det det? Er Raj Patel messias og Kristus? Mener du det?

Jeg har snakket om dette før. En verdensreligion som Bahai. En som samler alt i en bøtte. Trolig vil det være noe AI som siterer masse fra forskjellige religioner.
Julestjernen og de tre vise menn er Sirius og de tre stjernene i Orions Belte. Når de peker mot Sirius, vet du at det er Jul. Da fra 21 og frem til 25. desember dør solen og blir i dypet i tre dager før den står opp. En ny sol er født. Dette brukes som allegori og metafor for guds sønn. Sønn av solens fødsel. Det brukes overalt. Den biten er Babylons lære. At et menneske fødes som gud. Det er Tammuz. Jesus sa at alle som gjør Guds vilje er Guds sønner og døtre. Man bruker sin frie vilje til å bygge Guds Rike. Da er man synkronisert med Gud. Da bor Gud hos menneskene.
Maitreya vet ikke en gang hva Julestjernen er. Så snakker han om global warming. Det er jo 100% bløff.

ken
ken
3 måneder siden
Svar til  Terje Engen

Takk for svar! Dette vet jeg ingenting om annet enn lest i «tekst». Skal undersøke nærmere. Takk for hint :-)
PS! Veldig inspirerende å lese dine kommentarer! Gleder meg til fremtidige :-)

Terje Engen
Terje Engen
3 måneder siden
Svar til  Terje Engen

De sju strålene går til de sju kontinentene. Det er verdensreligionen. Vatikanet eller Roma er byen med de 7 fjellene. Capitoline Hill. Capitol Hill i USA. Byen med de sju fjellene eller åsene. Det er altså templene over de syv dalene. Hele tanken er at Gud ikke eksisterer her i vår verden, men at 7 oppreiste mestere gir sitt budskap til templene på de 7 fjellene/kontinentene. En verdensreligion der alle er samlet. En sol som lyser på fjellet og opplyser dalene gjennom templene. Vardene/BAAL.

De er veldig fokuserte på å være fri. Fri til å drive umoral. Gud gir fri vilje, men sier at om moralen blir bedervet så ender vi i et helvete som vi selv skaper. Mens hvis vi følger budene. Og følger Yeshuas lære og eksempel, så vil vi bruke vår frie vilje til å lage paradis. Da er Israel ikke et land i Midtøsten, men en tilstand i fred. Hele verden. Det er ikke lov sånn sett, men veiledninger. Satanister hater loven som binder de på en måte, men det er altså bare en hjelpende hånd. Jonah er en annen som hoppet i dypet og stod opp etter tre dager. Solen gikk ned og stormen/vinden stilnet. Da ble han trodd. Folk vendte om. Det betyr ikke at han var Gud, men at talte Guds ord. Det er forskjellen på De to lærene. Samme fortelling, men en er av metaforer mens den andre er fysisk og bokstavelig. Så man skal ikke høre på de som hevder Messias er der og der. Man finner den veien i sitt indre og forstår at alt og alle er ett. Handler bare om å finne den rette læren. Pakten og ekteskapet. Ikke være utro med allskens religioner. Se Salomos ordspråk. Visdommen er som en vakker kvinne. Ikke la deg forføre av Babylons mange horer.

kjell108
kjell108
3 måneder siden

Part 4: (video 1:30:00 –)
Media
– Not a single annoucement will reach the public without our control

Dette er på nivå med å tro
-Trump kan ikke tweete noe som helst uten at tweet er godkjent av Chabad først

Har «Kabalen» tid til å lage sentraliserte nyheter?
Til det kreves 1000 journalister

Media
– Not a single announcement will reach the public without our control

Feil

kjell108
kjell108
3 måneder siden

Kabalen har «full kontroll» med politikerne?

I kommende valg vil REP oppleve et valgskrev. Valgsfusk vil bli motarbeidet med overvåkning og mobilisering av REP velgere.
Resultat vil bli at REP får kontroll med begge husene.
0-1 til Kabalen.

kjell108
kjell108
3 måneder siden
Svar til  kjell108

Rubicon har blitt krysset i USA

https://www.brighteon.com/892141e9-bec9-404e-b3fc-b7b8d826fd01

Formålet ser ut til å være å diskvalifisere Trump fra å stille opp 2024

Terje Engen
Terje Engen
3 måneder siden
Svar til  kjell108

Ganske sikker på at dette handlet om Alex Jones. De er ute etter han. De får det til å se ut som om det var Trump. De hadde sendt ut anti-trumpers og fbi. Media sier det var etter info fra tlf til Jones. Det stemmer ikke. De vil bruke alt som Jones har gjort i videoer January 6th rettsaken mot han. Samtidig har Trump postet sin egen rygg på sosiale medier. Ikke umulig den var til AJ. De vil isolere Jones og komme etter enhver med tilknytning. En etter en. De må bare stå samlet og være sterke.

kjell108
kjell108
3 måneder siden
Svar til  Terje Engen

Ny Bill betyr 87.000 flere skatteinspektører. IRS blir større enn Pentagon. Sikkert for å kjøre Alex Jones konkurs.

kjell108
kjell108
3 måneder siden
Svar til  Terje Engen

Kommentatorer regner med at FBI nå kommer til å gjort til gjenstand for Kongress-etterforskning (ingen amerikaner kan føle seg trygg når ikke engang en president kan føle seg trygg) etter valget.

Sånn sett kommer DEM til å tape mye dersom de taper neste valg i november.

«En allmektig Kabal = ensrettede lover … hvor alt er korrupt.»

kjell108
kjell108
3 måneder siden

Part 4:
NWO beskrives som en nazifisert verden / en kommunistisk ettparti-stat
En allmektig Kabal = ensrettede lover … hvor alt er korrupt.

Terje Engen
Terje Engen
3 måneder siden

Statsminister Orban: The globalists can all go to hell. I have come to Texas.

Forhåpentligvis er det noen politikere som ikke er kontrollert av WEF og kabalen.
Sky News Australia er vel det nærmeste vi kommer nyheter i MSM. Ellers blir alt kontrollert og sensurert. En lokal tv stasjon i USA hadde nettopp et innslag med en lege som fortalte om 40% økning i dødsfall-statistikken etter vaksineprogrammet startet. Enorm økning i krefttilfeller og all slags blodpropper. Hun ble øyeblikkelig stengt ute fra Twitter. Trump og tusenvis av andre er stengt ute på livstid.

Alt i media er kontrollert. Alle politikere er kontrollert med svært få unntak. Veldig få tør å tale imot klimabløffen og plandemien. Christine Anderson og en håndfull andre. Sky News Australia har gjort det hele veien. Ellers burde alle bli buret inne og behandlet som Nazistene ble. Er det politikere i Norge som gjør noe annet enn hva WEF forlanger? Ble det ikke erklært apekopp-krise også her? De hadde full kontroll, men måtte for å åpne opp for rettigheter for behandling og vaksiner. Det Var Nakstad som sa det. Sannheten er at man må ha en krise for å forlenge unntakstilstand og udemokratiske tiltak. Valgene er også kontrollert. Plenty av eksempler da Kari Lake ble valgt i Arizona. Det var mye rart. Ingen kan være trygge på at det ikke blir valgfusk neste gang. Ser ut som de fortsatt har full kontroll.

kjell108
kjell108
3 måneder siden
Svar til  Terje Engen

– En lokal tv stasjon i USA hadde nettopp et innslag med en lege som fortalte om 40% økning i dødsfall-statistikken etter vaksineprogrammet startet.

Mulig det er denne legen?

I USA virker det slik at DEM ikke har mere oppslutning enn kanskje 30%, som meningsmålingene framstiller som mer enn 50%. Andelen som ikke bryr seg om nyheter er økende.
30% = hvor stor andel av USA som består av politisk korrupte ansatte, som ikke tar 5 øre for å jukse til valgene .. for å kompensere for at folk ikke vil ha dem.
En gang korrupt = alltids korrupt.

Soros og deep state har satset på at hver ny meksikaner betyr en mer korrupt amerikaner. Her kan de ha forregnet seg?

kjell108
kjell108
3 måneder siden
Svar til  kjell108

Hvordan valget 2020 ble forfalsket.
https://thepoliticalinsider.com/explosive-time-magazine-investigation-well-funded-cabal-worked-to-change-election-laws-control-flow-of-information/?utm_campaign=TPI08092022AMWUC

La oss ha i bakhodet at NRK og det meste av norske politikere vil fortelle oss at Biden er lovlig valgt president … som om de alle er molboer.

kjell108
kjell108
3 måneder siden

Tedros Adhanom ventet 5 mnd med å vaksinere seg !!!

– Because Covid vaccines can’t have serial numbers and for other reasons, we have no idea what was in the jab Tedros got, if anything besides water or a blunt needle cap pressed against his skin. Tedros sounds like Pfizer CEO Albert Bourla, who delayed getting his shot — whatever was in it — to “wait my turn.”

Wake up!

kjell108
kjell108
3 måneder siden

En up-to-date analyse av The Great Reset og COVID-19

Conclusion

The sinister reemergence of Nazi elements in contemporary liberal democracies offers compelling evidence that the worst elements of the Third Reich were not defeated in 1945, but were, rather, secretly incubated in preparation for their eventual return. The lynchpin for this has been the CIA, set up by Wall Street with such an eventuality in mind. Thus, when German lawyer Reiner Fuellmich claims, «We’re fighting the same people over again that we should have brought down 80 years ago,» the true criminals are those at the apex of the capitalist system, who are now, as in the 1920s and 1930s, seeking recourse to totalitarianism to deal with the acute crisis of capitalism.

In 1974, Sutton asked, «Is the United States ruled by a dictatorial elite?» The «New York Elite,» he claimed, represent a «subversive force» imposing a «quasi-totalitarian state» in violation of the US Constitution (Sutton 2016, 167-172). Moreover, «While we do not (yet) have the overt trappings of dictatorship, the concentration camps and the knock on the door at midnight, we most certainly do have threats and actions aimed at the survival of non-Establishment critics, use of the Internal Revenue Service to bring dissidents into line, and manipulation of the Constitution by a court system that is politically subservient to the Establishment.» (SUTTON 2016, 172-3) In that respect, given the tight connection between Wall Street and the CIA, we would do well to heed Valentine’s claim that

«The CIA is the most corrupting influence in the United States. It corrupted the Customs Bureau the same way it corrupted the DEA. It corrupts the State Department and the military. It has infiltrated civil organizations and the media to make sure that none of its illegal operations are exposed.»

(Valentine 2017, 52) Ever since its foundation, the CIA has been the rot at the heart of US democracy and democracy worldwide. For 75 years, it has been committing crimes that the Nazis would have been proud of, all to protect the interests of Wall Street and the Atlantic ruling class.

With «Covid-19,» however, one cannot help but sense that the deep state has overplayed its hand. The CIA’s fingerprints are too obvious. For example, the psychological warfare operation of 2020 was clearly modelled on what Klein (2007, 8) calls the «shock doctrine,» which traces back to MKULTRA experiments and seeks to generate «moments of collective trauma to engage in radical social and economic engineering.» «Only a great rupture – a flood, a war, a terrorist attack – can generate the kind of vast, clean canvases» desired by social engineers, i.e. «malleable moments, when we are psychologically unmoored,» allowing social engineers to «begin their work of remaking the world» (Klein 2007, 21). The «Great Reset,» like 9/11, is modelled on this kind of «great rupture,» with the attendant psychological warfare involving the same techniques of isolation, defamiliarization, depatterning, disruption of behavioural patterns, etc. Schwab and Malleret, for instance, encourage decision-makers to «take advantage of the shock inflicted by the pandemic» to implement radical, long-lasting, systemic change (2020, 100, 102).

Or take the issue of face masks, which were mandated in public spaces in most countries. We cannot ignore the fact that inmates at Guantánamo Bay were made to wear blue surgical face masks (Courtesy Everett Collection).

Guantánamo Bay is a torture facility. MKULTRA experiments found that psychological torture is far more effective than physical torture: in particular, a combination of sensory deprivation and self-inflicted pain are the most effective methods, as practiced at Abu Ghraib prison in 2003 (McCoy 2007, 8, 41). Other photographs of Guantánamo inmates from 2002 show them wearing blackout goggles, gloves, thick caps, and industrial ear muffs, (i.e. sensory deprivation) as well as face masks (Dyer 2002; cf. Observer 2013; Rosenberg 2021). Despite the inmates’ abject condition, there appears to be no reason, from the photographs, why they cannot reach up and remove the face mask, other than fear of the consequences. This is the self-inflicted pain. Mask wearing is known to lead to «psychological and physical deterioration as well as multiple symptoms described [as] Mask-Induced Exhaustion Syndrome» (Kisielinski et al. 2021). So it is with the social pressure to wear the mask during «Covid-19,» which essentially induces mask wearers to self-harm. It is an advanced, highly effective form of psychological warfare aimed at breaking down public resistance to multiple nefarious agendas all being enacted at once.

Where does this leave us? According to Scott, «A former Turkish president and prime minister once commented that the Turkish deep state was the real state, and the public state was only a ‘spare state,’ not the real one» (2017, 30). This is now true also of Western «liberal democracies.» While most citizens, including nearly all academics, remain oblivious of the «deep state» and the full extent of its operations, contemporary social reality is fundamentally determined by «deep state» operations. Most people genuinely believe they have just survived a «pandemic» – which just so happens to necessitate a restructuring of the global political economy in the interests of the Atlantic ruling class – and many will vehemently defend that proposition. The reality, however, is that those people are the victims of the largest psychological warfare operation in history, which ranges all the way from military-grade propaganda to psychological torture techniques. It is little wonder that the powers that be now want to censor the internet. For once the reality of what is going on is widely understood, it seems inevitable that Wall Street’s long «century of enslavement» (Corbett 2014) will finally be brought to an end.»

Kilde
https://propagandainfocus.com/wall-street-the-nazis-and-the-crimes-of-the-deep-state/

Forfatteren overfor synes å befinne seg politisk hvor vi også finner Michael Hudson (liberal) . Michael Hudson er pro-Kina.

Arve
Arve
3 måneder siden

Rebel News video er verdt å få med seg.
Fokus på protestbølgja i Nederland, trekkjer parallellar til Canada, og syner at WEF regisserer klimasvindelen med sine marionettar i mange regjeringar.
https://www.rebelnews.com/the_boer_a_dutch_farmer_rebellion_premiere

Arve
Arve
2 måneder siden
ken
ken
2 måneder siden
Svar til  Arve

Så mangt har vært antydet fra Cabalpakket, spesielt de siste par månedene som tyder på at noe skal gå ned, enten denne måneden i september eller neste måned i oktober.

Når det gjelder kommentaren fra Friedrich Menz vedr 24. september, har det blitt antydet at han refererte til den russiske invasjonen av Ukraina 24. februar, men snakket om feil måned. Mange hoppet på dette uten hensyn til resten av talen. (Etter 37:15, strømmet direkte 27. feb.2022 )

«The pope instructs Vatican to entities to move all funds to Catican bank by september 30th 2022.» https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/pope-instructs-all-vatican-entities-to-move-all-funds-to-vatican-bank-before-september-30

«Predictive Programming Pointing to September 23rd and Associated Events – This Year Perhaps?»

«The Simpsons» har jo vært på ferde før… The Simpsons S24E09 points to September 24th Blackout (etter 23:10):

24.09.2022 blir til 666, så hvem vet?

Terje Engen
Terje Engen
2 måneder siden
Svar til  ken

Regnet med at den ville dukke opp:-) Datoen er hentet fra Haggai 2: Den 24 dagen i den niende måneden. Men det er jødisk kalender og den 9. måneden er Kislev. Det er Hanukkah. I år er 24/9 på den 18. Desember.

Så hva hvis det var 24 September? Det er da et godt tegn. Man vil kunne finne fruktene av det man har sådd og motta velsignelse. Man har klart å snu det. Kongeriker styrtes og frykten for Herren gjenoppstår. Altså at å frykte Herren er å hate ondskap. Trolig hva de snakker om i Malaki da Herren griper inn mot de som har gjort urett, men allikevel det har gått godt for. Fra den dagen vil det snu og minneboken blir tatt frem. Da skal de rettferdige bli behandlet mildt. De urettferdige blir tråkket ned. Absolutt ikke noe særlig dag for Cabalpakk :-)
https://bibel.no/nettbibelen?book=HAG&chapter=2
https://bibel.no/nettbibelen?book=MAL&chapter=3
Uansett om det gjøres sprell fra Cabalpakket så går det bare en vei. De vil styrtes. Flere og flere våknet hver gang de åpner kjeften eller gjør noe.

Men den datoen er det noen som har tolket litt feil, og fjær ble til masse hønsegjødsel. Lenge siden det dukket opp. Fascinerende å se hvordan det spredde seg:-) sikkert noe psyop bak det der. De elsker å fyre opp de kristne republikanerne.

Terje Engen
Terje Engen
1 måned siden

THE SEQUEL TO THE FALL OF THE CABAL – PART 25: COVID-19 – TORTURE PROGRAM

Covid-19 was not a killer virus. The MSM was the real virus. When the CDC, NHS, and other ‘health care’ organisations did a recount of the amount of deaths truly connected to Covid-19, it turned out to be nothing more than a mild flue. How did the authorities brainwash the people into believing their lies? By means of an effective torture program, as confirmed by Amnesty International and others. Eight ways to effectively torture people into obedience had been let loose on the population. Most people succumbed. Don’t miss this episode in order to understand how the human mind works and how it could ever get to this point.

Terje Engen
Terje Engen
1 måned siden

CIA jobber for fullt i Iran. Det er bra at jenter bestemmer selv angående Hijab, men videoer som kommer ut er typisk CIA. De manipulerer og kontrollerer tanker for å få oppslutning rundt deres kriminelle aktivitet og krig/slakt. https://rumble.com/v1mn3go-iranian-schoolgirls-remove-their-compulsory-hejab-and-chant-death-to-the-di.html
Glemmer aldri Kuwait:

Alt var løgn! Jeg trodde på USA og CIA/CNN den gangen. Aldri igjen! Aldri TV og MSM. De er profesjonelle løgnere. De får betalt for å manipulere og mislede seere. Anderson Cooper er CIA. Nesten ingen tror på CNN i dag, heldigvis.

General Wesley Clark: Wars Were Planned Seven Countries In Five Years:

Dying Iraq Veteran Tomas Young Reacts To George W. Bush Joke About Missing Weapons Of Mass Destruction:

Syreangrepet i Syria var også løgn:

Så mye skuespill har blitt avslørt. Crisis Actors. Samme under plandemien. Fake News!
Ikke rart de støtter NAZI i Ukraina. De er NAZI!
https://ips-dc.org/the_cias_worst-kept_secret_newly_declassified_files_confirm_united_states_collaboration_with_nazis/

Det eneste man kan gjøre er å støtte fredsbevegelsen. Når Putin/Kina fremstår som helter, er det noe riv ruskende galt på gang.
Kina har åpnet politistasjoner i USA/Canada og flere plasser i Europa. Velstanden går inn i fascist-selskapene og en ny digital økonomi kommer. Modell etter Kina. De forfølger Uigurene over hele verden. Jeg kommer aldri til å støtte noen av partene. Alle av dem er råtne inn til ryggmargen. Krigshisserne blant våre myndigheter må etterforskes. Kontraktene som deres selskaper vinner i og etter krig må gjennomgås.
En Amerikansk soldats utstyr koster 170 000 kroner. War Is An Economy