Foto fra dokumentar av tyske Lilian Franck: https://www.bitchute.com/video/PK4bkB5KOOed/

Hvorfor kan vi ikke stole på Verdens helseorganisasjon?

2.7K visninger
4 minutter lesetid
54

 


Tyske Lilian Franck har mellom 2014 og 2016 lagt en dokumentar om WHO (2016) som fikk berømmelse i Europa og ble vist på flere filmfestivaler. I filmens siste scene forteller den gang General Director Dr Margaret Chan at hun må reise rundt med tiggerhatten for å få penger utover de 30% av det WHO egentlig trenger som kommer inn med medlemslandenes betaling. WHO er en organisasjon full av motsetninger, 7000 ansatte og budsjetterer med årlig ca 8 mrd dollar (2022, Wikipedia om WHO, her). Da idag pharmaindustrien og Bill Gates står WHO nærmest, er det de som bestemmer når neste pandemi skal komme.


Som dr. Wolfgang Wodarg i filmen uttalte: “Da det ikke var noen pandemi i sikte, og intet tegn på influensa-utbrudd (2009), bestemte de seg ganske enkelt for å lage pandemien selv.”


Slike tilstander betinger korrupsjon. Idag er det korrupsjonen som danner grunnlaget, på samme måte som sopp vokser ved forråtnelse. Dette er kjent for etioperen Tedros Adhanom Ghebreyesus fra sin tid i den marxistiske organisasjonen TPFL og som minister i Etiopia. Landets marxistiske regjering har vært i søkelys for å bruke bistandspengene på jakt etter politiske motstandere. Han står sammen med Tigray People’s Liberation Front (TPLF) oppført i USAs register over terrorister (register, se her).

https://www.bitchute.com/video/PK4bkB5KOOed/

Kary Mullis 1944-2019, nobelprisvinner og biokjemiker, oppfinneren av PCR-covidtesten, testen som IKKE oppdager infeksjons-sykdom, men ditt DNAs eller RNAs karakteristiske underskrift. Han døde plutselig og uventet i august 2019. Foto, her.

Mange mistenker ham som tidligere minister i Etiopia at han har blod på sine hender, at et menneskeliv betyr lite. Kan det være derfor at han ble plassert av Bill Gates som leder av WHO? Fordi Gates og miljøet visste hva som skulle skje, trengte de en leder som kunne ta manges liv uten å nøle? Som skribenten Fred Parlato sier: “an extremely ugly picture emerges” (et ekstremt stygt bilde kom fram), da han begynte å grave litt rundt dagens generaldirektør (se rapport, her). Tyske Lilian Franck begynte å undersøke nærmere omkring 2014, da WHO var under dr. Margaret Chan.


Allerede da var omstendighetene meget tvilsomme.


Ingvild Kjerkol, helseminister 2022, medlem av APs sentralstyre, Hun fokuserer på feil oppførsel, på minus-poeng…korrektur, her.

Sitat Parlato: “Når jeg sier stygt – Dr Tedros er uten tvil en politisk kjeltring av høyeste orden. Som seniormedlem av Tigray People’s Liberation Front (TPLF) var han personlig ansvarlig for brutal undertrykkelse av Amhara-folket, og brukte bistandspenger selektivt for å sulte dem ut og nekte dem tilgang til grunnleggende tjenester.” Tedros besøker Arendalsuka 19. august 2022 (se her).

Gro Harlem Brundtland var generaldirektør i WHO fra 1998 til 2003. Var hun på lik linje med Tedros, en politisk kjeltring av høyeste orden? Bare flinkere til å skjule sine misgjerninger? For faktum er at WHO idag i 2022 befinner seg helt nede i den mørkeste sfære av løgnaktighet, maktmisbruk og grådighet. Det er like fullt en kjensgjerning at det har vært en vei dit noen i de øverste maktskikt har villet. Var “landsmoderen” GHB blandt dem?

Den første norske politiker som i vanvare kom til å peke på at det ikke var helse som var det viktigste fokus for WHO, men noe helt annet, var arbeiderpartipolitiker og helseminister Ingvild Kjerkol, en ung, uerfaren dame fra Trøndelag. Hun reiste til Geneve i mai 2022 for å gi alt ansvar for nordmannens helse til WHO. Da da hun kom tilbake hadde hun med seg et helt annet budskap fra Geneve, et budskap om oppførsel: Var det et varsel om fremtiden hun kom med? En freudiansk forsnakkelse?

Jeg holdt på å ramle av stolen: For WHO overvåket ifølge henne IKKE lenger helse som de har påstått, men oppførselen til folk, særlig hvis den var feil. Og de straffer skikkelig rundhåndet, det var ikke til å misforstå. Dette var en sann overraskelse; men den som hadde lest sin Orwell, visste at budskapet var sant; WHO skal overvåke vår oppførsel og skal gi oss poeng, hva straffen skal bli, er ukjent (se oppslag Steigan, her). Fra 1. juli 2022, korrektur om Kjerkol, her.


WHOs tidligere epidemiolog Peter Salama

Mange stiller også spørsmål ved nobelprisvinner, kjemikeren Kary Mullis bortgang høsten 2019? Han var oppfinneren av PCR-testen og en talsmann for dennes genialitet, men også begrensninger. Hans ord om PCR-testens sentrale betydning for covid-pandemiens utvikling hadde veid tungt og hadde kunnet bremse pandemien fremgang som bygget på løgn.

Han var i tillegg en uttalt motstander av Anthony Fauci som han hevdet var en kunnskapsløs maktmisbruker. Hadde WHO noe med Mullis’ død å gjøre?

Hva med WHOs egen epidemiolog Peter Salama (1968 – 23.januar 2020) som døde plutselig, 51 år gammel? Det gikk rykter om at han ikke var enig i pandemi-strategien (om hans død, her)? Kan vi ta Tedros Adhanoms ord på alvor: “Pete embodied everything that is best about WHO and the United Nations – professionalism, commitment and compassion,” said Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, WHO Director-General. “Our hearts are broken” (se artikkel, her). Mente Tedros dette, eller var det fraser uten noen større betydning for ham?

Kanskje hadde WHO medvirket til Peter Salamas død?

Burundis tidl. president Pierre Nkurunziza
Tanzanias tidl. president John Magufuli

Hadde de også medvirket til Tanzanias President John Magufulis død (1959 – 17. mars 2021) etter at han hadde latterliggjort WHOs pandemi for en hel verden? Eller hva med Burundis President Pierre Nkurunziza (1964 – 8. juni 2020) som etter at også han hadde betegnet pandemien som latterlig, plutselig døde av hjertestans, 55 år gammel (se BBC, her)?


Om ikke Tedros Adhanom har en direkte linje til Mossad som jo fra før av har sine bevæpnede banditter inne i alle afrikanske land, men særlig hjalp til med oppbyggingen av den marxistiske Tigray People’s Liberation Front, ja, var ikke TPLF Mossads verk alene? Er ikke det å drepe de man er uenige med eller av en eller annen grunn ikke liker, en metode som går igjen overalt hvor marxistene befinner seg, uavhengig om de er trotskister eller stalinister? Likegyldig om de befinner seg i USA, Israel, Sverige eller Burundi i Afrika? Hvilket usigelig lavmål, hvilken lavpannet, pøbelaktig dumhet…


Toppfoto fra filmen. Dokumentar om WHO av Lilian Franck, også her.

 

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

54 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
e
e
Anonym
1 år siden

https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2022/08/03/195862432/forskere-gjenopplivet-celler-og-organer-i-dode-griser
Dette er ille, men hva mer de gjør, er mye verre enn dette. Den verst faenskapen tier de om. De har blandet gris og menneske, jeg så den stakkars skapningen i et syn. Og ja, hva de gjør med de døde … Perverse kryp er det mange av i denne verden. NAZI.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

USAs militære ble tvangsvaksinert med en annen vaksine enn den som var godkjent av FDA. COMIRNATY ble byttet ut med noe annet eksperimentelt og giftig. De som ikke tok giften ble sparket ut. Krefttilfeller, Aids, blodpropp, hjerteinfarkt, hjerneinfarkt og all slags svineri skjøt i været blant de unge og friske soldatene.

Covid-koordinatoren i Det Hvite Hus fra starten, Deborah Birx innrømmer at hun visste at vaksinen ikke ville stoppe infeksjoner.
https://www.vaken.se/usas-forra-covidsamordnare-jag-visste-att-vaccinen-inte-skulle-skydda-mot-infektion/

Allikevel fortsetter korrupte folk å pushe giften på folk.
Tedros er ikke en medisinsk doktor, men har makt til å overkjøre WHOs ekspertpanel, som stemte 6-9 og imot å erklære monkeypox/apekopper en krise for verdens folkehelse. https://www.breitbart.com/health/2022/07/25/unprecedented-w-h-o-chief-tedros-defied-experts-to-declare-monkeypox-emergency-falsely-claims-9-6-vote-a-tie/amp/

Monkey Pox har ført til 5-6 dødsfall så langt i verden. 1 utenfor Afrika. Smitter ikke gjennom luft. Homosex sies å være den vanligste årsaken. Millioner av kvaksinedoser er på vei. Det blir flere bivirkninger å skylde på det. Kaldt vær er årsak til blodpropp nå. Synd at klimaet ikke blir varmere da ;-) BS! En bløff er en bløff selv om den blir trodd. Haka, hakka, hakka, hakka, Burning love. Dritt er sunt for blomster. Bull detektor. Dum Dum

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

https://rumble.com/v1efm0d-world-premiere-these-little-ones.html
Millions of children vanish each year.

83,000 each month.

2,700 a day.

115 per hour.

1 every 30 seconds.

It makes you wonder…where do they all go?

Directors Matthew Miller Skow and Nicholas Stumphauzer tackle the dark underworld of CPS sex trafficking, elite pedophilia, and the shady death of truth seeking icon Isaac Kappy.

ken
ken
Anonym
1 år siden

“Folkemorderen” Tedros Adhanom Gebreyesus (WHO) vil herske over din helse.

“Fra 2007 til Etiopias fredelige revolusjon i 2018 var Tedros Adhanom Gebreyesus medskyldig i TPLFs folkemordsforbrytelse mot det somaliske folk i Ogaden med blokade av mat og medisiner til regionen. I kraft av sine posisjoner som helseminister og utenriksminister bidro han til å utvise Røde Kors og Leger Uten Grenser fra Ogaden under en rekke kolerautbrudd. Blokaden bidro til at tusener av mennesker døde av tørke, epidemier, og hungersnød.” https://www.ninacappelen.com/blogg/dette-er-mannen-som-vil-herske-over-din-helse

Masemedia nevner lite eller ingenting om dette, da mainstream media fungerer som en global propagandamaskin for eliten og globalistene, inkludert Big Pharma, Big Tech og Big Food, hvilket vi nå har skjønt (for lenge siden),

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

https://www.helsenorge.no/koronasertifikat/om/
https://www.bitchute.com/video/LHmA3Guxl3Ma/
En dose vaksine holder ikke for å reise i EU. Dette er kvaksine. I USA er det 50% flere innlagt med alvorlig sykdom eller dødsfall blant de kvaksinerte eldre. Helt Nazi.
Christine Andersson EU:
Vaksinenekampanjen er den største skandalen i medisinsk historie og den største forbrytelsen mot menneskeheten noensinne:

WHO stemte imot å erklære apekopper/monkey pox en global pandemi. Ble overkjørt av diktator Tedros. https://grabkaart.com/index.php/2022/07/25/who-director-general-tedros-ignores-experts-declaration-of-monkeypox-emergency-lied-about-9-6-vote-draw/

Tenk at noen få syke jævler skal få sitte med slik makt. Vi har noen forrædere blant oss. De har ikke rett til å tvinge på oss dødssprøyter. Snart får vi ikke handle mat eller gjøre noen ting uten et jævla ID merke. Nei takk!!! Kommer aldri en vaksine i min kropp. Hverken sprøyte eller drops.

ken
ken
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Terje Engen – Ja, det er som du skriver. Nå lever vi faktisk under tyranni uten at folk flest er klar over det.
Vi er midt i den lengste, tristeste, mest utmattende og utilfredsstillende tiden med «hva var det jeg sa» i verdenshistorien.

I det moderne samfunn nå til dags har alt blitt snudd opp ned med vilje. Politikere er som folk flest. Daglig følger de endeløse ordrer uten å tenke . De som er flinkest til å følge ordre og samtidig er gode skuespillere, er de som havner øverst i systemet kontra dee som ikke følger ordre får raskt sparken. Hele denne “greia” er en åndelig og spirituell krig. Dette er ingenting annet enn moderne slaveri i AS Verden (unntatt BRICS?)

Det verste er å måtte omgåes DE mange av folket som tror de vet alt. Men kloke folk med sunn fornuft vet at DE ikke vet en dritt, uten at det hjelper annet enn å pushe på med fakta. Litt som med tenåringene generelt versus voksne “who has been there, done that”.

I tider med universelt bedrageri, blir det å fortelle sannheten en revolusjonerende handling – George Orwell

The stunningly beautiful Tiana Khalid drops truth bombs about medical tyranny:
https://www.bitchute.com/video/ezPNHfSCSxGW/

NB/VIKTIG! Hva tenker du om dette? Har det juridisk hold?…
” The SARS-CoV-2 jabs were rushed out under emergency use authorization, using novel technology without any long-term testing. The original control group for this experimental treatment was unblinded only a couple of months into the trial and its participants offered the jab, which the vast majority took. Therefore, there is no longer an official control group. Science demands that every experimental treatment must have a control group in order to properly evaluate its long-term success and efficacy.
Main stream and social media are ignoring, attacking and de-platforming the many hundreds of international doctors and scientists who have raised serious concerns about this.
Many beloved friends and family members of our participants have received these SARS-CoV-2 jabs, and as concerned citizens who, for many different reasons, have decided not to participate in this experiment, have come together to positively contribute their data to the Control Group Cooperative study in order to become the missing control group.” LINK HER: https://vaxcontrolgroup.com/

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  ken
1 år siden

Hei Ken
Det er bare veldig trist. Her er en video full av mennesker som har fått sine liv ødelagt av vaksinene:
https://rumble.com/v1e2l2h-global-mrna-vaccine-genocide-2021-2022-with-testimonies-from-the-victims-an.html

Jeg så faktisk hele videoen. Det er ubehagelig og vondt. Glad jeg fikk stoppet noen. Jeg ser folk rundt meg med kreft, blodpropp og alle slags bivirkninger. Det er bare trist. Unge og flotte mennesker ødelagt for livet.

De vil ikke ha kontrollgrupper. Det var nok med de testene de hadde før vaksinene ble rullet ut. Pfizer og Moderna har gjemt testresultatene fordi de viste akkurat hva vi ser av bivirkninger og sykdom rundt oss i dag. mRNA testing har også blitt gjort tidligere og gitt så dårlige resultater at kun en krisesituasjon og unntakstilstand kunne få de godkjent. Svindel fra A til Å. Nå skylder FDA og CDC på myndighetene som la press på de.

Jeg har sett den kontrollgruppen tidligere. Uvaksinerte brukes hele tiden som kontrollgruppe i statistikk. Uvaksinerte er omtrent 0% av alvorlige sykehusinnleggelser. Vaksinene belaster immunforsvaret og man blir lettere og mer alvorlig syk. Dette visste vi. Jeg hadde hørt om de nye vaksinene før de kom ut. De har feilet tidligere. Jeg er ikke med i den kontrollgruppen. Tyrannene er ikke interessert uansett. De bare kjører på. De vet svært godt om Nürnberg kodeks, lover og regler. De gir F. De som trenger å se dataen er jo de vaksinerte og hjernevaskede zombiene som har tatt dem. Sannsynligvis har de fått slettet sine kognitive evner enda mer etter dødssprøytene.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

WHO er bekymret for effekten av apekopp kvaksinenee. Opplyser om at de som tar dem er med på en klinisk test. Forsøkene skal kartlegge effekten og virkningene. Det er jo mRNA vaksiner og da er de jo farlige. De har masse papirer på det som de prøver å skjule. Nå skal de genmanipulere de stakkars zombiene med enda proteiner. Blir som proteinfabrikken da:) Noe som er laget ut fra datamodellering og skal likne på et virus. Det er helt utrolig at folk går på dette. Sannsynligvis kommer utbruddet fra de vaksinerte som for helvetesild og blemmer etter kvaksinene.

Se på denne artikkelen:
https://www.dagbladet.no/nyheter/helgi-29-ble-smittet-av-apekopper/76645333
Er det mulig?

Men det som begynte som forsiktig feber og hodepine, ble til kvalme og hovne lymfeknuter.
– oj! Det var en brutal overgang.:-)
Helgi beskriver seg selv som litt av en hypokonder.
Føler seg heldig som fikk bare 1 blemme.

Det stopper ikke det, men Helgi fikk også Corona i samme slengen. Han er fullvaksinert!!!
-Selvfølgelig er immunforsvaret nedsatt og man får symptomer på det.
Jeg hadde jo nesten alle symptomer, bortsett fra blemmer, sier hypokonderen som sier at det er viktig å ikke føle skam.
FHI opplyser at symptomene er slapphet, hodepine, tretthet og muskelsmerter.
– Da er det godt innsirklet da. Det er jo hva man får av alt. Etterhvert utslett, men det fikk han ikke. 1 blemme som forsvant fortere enn en kvise.

Selv er Arnarson en åpen bok og synes det er helt greit å snakke om at han hadde apekopper. Det som imidlertid blir skremmende er når folk bruker sykdommen mot LHBTQ-miljøer.

-hmm! De har her allerede linket sykdommen til homosex og sier allerede at apekopper blir brukt mot miljøet. Det høres litt kjent ut. Men jeg har ikke hørt noen som har gjort det. Hvorfor går de ut mot det så tidlig? Linket til LHBTQ, men ikke til fullvaksinerte? Hvorfor i all verden er det blitt erklært plandemi da? Homsemiljøet er jo ikke så stort. Må være den pedofile eliten da;-)
De får seile sin egen sjø.

Det er altså ingen skam å få apekopper. I følge artikkelen har du som mann bare hatt sex med andre menn. Det er ikke Corona kvaksinen i hvert fall. Immunforsvaret er på topp og symptomene er ikke en reaksjon på at kroppen stenger ned for å få svineriet ut. Det er et apeviris som slår på nerver som Karius og Baktus gjør. I USA har de sluttet med aborter nå. De anbefaler heller en mRNA dose i årene. Likhus er fullt med barn.

Så hva kan vi egentlig lære av hiv, som artikkelen nevner? Apekopper er godt kartlagt og finnes i bestemte miljøer. Jeg vet ikke folkens, men jeg HR hørt at sex mellom menn er en helserisiko. Det er kraftig kost, bokstavelig, i de kroppsvæskene som overføres mellom dem. Det blir rett og slett et angrep på immunforsvaret. Hvis man har redusert immunforsvar fra kvaksiner og får dose på dose der man ikke har naturlig forsvar mot det, så blir man lettere syk. Dette har jeg hørt fra folk som er leger. Det er ikke jeg som synser og mener. Kvinner har bedre forsvar mot sæd. Kanskje ikke bakveien. Det vet jeg ikke, men det vil jeg tro personlig. Det er massevis av dokumentasjon om at mRNA vaksiner hefter immunforsvaret. Jeg vil i hvert fall anbefale guttaboys å bruke beskyttelse. Styr unna all slags innsprøytning. Spesielt de fra WHO og WEF. Jeg ønsker ingen lidelser på noen. Ikke ta svineriet. Vanligvis sier jeg gjør hva du vil, men det er så mange som blir fryktelig skadet og dør av disse mRNA kvaksinene. Gjør research. Kliniske tester er skjult. De trenger ikke mer testing. Våkn opp!

https://www.thegatewaypundit.com/2022/07/admits-everyone-receives-monkeypox-vaccine-part-clinical-trial-collect-data-effectiveness-video/

Det er noen linker som blir sensurert og stopper hele kommentarer.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Kommentarene mine blir ikke publisert :( Det samme skjer på YouTube faktisk. Apekoppene er erklært plandemi fra WHO i hvert fall :-)

ken
ken
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Terje Engen – Mener du kommentarene dine her på Nyhetsspeilet?

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  ken
1 år siden

Det var linkene. Jeg bruker å ta kopi, så jeg kan publisere på nytt uten linker. Får beskjed om at kommentaren allerede er publisert en gang, men det et den ikke. Den blir bare slettet. Den ene linken var Nino Rodriguez og Clay Clark. Så var det en fra Sveits med Wanted postere av WEF-gjengen. Tror det var Clays. Bitchute.

På YouTube vises kommentaren bare når jeg er innlogget og ikke i det hele tatt på Safari. Der poster jeg ikke linker:-)

ken
ken
Anonym
1 år siden

Everything but the JAB! “Tell me lies” illustrerer de falske unnskyldningene MSM bruker for å dekke over skadene forårsaket av injeksjonene: https://www.bitchute.com/video/KmKhMv2tWzBO/

Informativ oppdatering på verdensbasis fra Max Igan: https://www.bitchute.com/video/0klZbXRsWFYI/

KTA
KTA
Abonnent
1 år siden

Benyamin Netanyahu ; “Corona” er bare tull, det er ingenting å bekymre seg over” https://www.bitchute.com/video/B6txrd1M7x6d/

kjell108
Abonnent
1 år siden

WHO -> matmangel

– Sri Lanka is in the grip of simultaneous fuel and food crises, brought on by the consequences of the Covid-19 pandemic, which caused a downturn in tourism and led to a shortage of foreign currency. As a result, Sri Lanka is unable to pay for imports, and due to a default that was declared on its external debt in mid-April, the country can no longer borrow funds from foreign investors.

KTA
KTA
Abonnent
1 år siden

Jeg gikk inn på SSB for å sjekke antall døde pr uke i 2022 sammenlignet med 2021.

F.eks uke 13 i 2022 døde det 894 mot 719 i 2021. Økning 175 personer
I uke 14 døde det 951 mot 778 i 2021. Økning 173 personer

Jeg gikk gjennom tallene fra uke 13 til og med uke 22. Altså 10 uker.
På disse 10 ukene i 2022 døde det nøyaktig 1000 flere mennesker enn 2021
Hvis dette er fortsetter gjennom 2022 vil det altså dø ca 5200 flere mennesker
i 2022 enn 2021. Noe som burde sjokkere noen og enhver

Hva er årsaken ? Ja vaksinene kan ha tatt livet av en del. Men jeg tror også
det er en del feilmedisinering ute og går på sykehus og eldrehjem

Jeg legger ved en video som også viser kraftig nedgang i barnefødsler i Sverige i 2022 sammenlignet med 2021
https://www.bitchute.com/video/5rgcduPbrhg/

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  KTA
1 år siden

Om tallene kommer ut må vi få sjekket om antall krefttilfeller, hjertefeil, hjerneinfarkt, blodpropp, hiv og alt annet som har vært koblet til kvaksiner. Vi har tall fra militæret i USA vi hatt hørt om forsikringsutbetalinger ved sykdom og dødsfall som har økt med 40%. Også begravelsesbyrå har varslet enorm økning. Men har vi dokumentasjon på det samme?

kjell108
Abonnent
Svar til  KTA
1 år siden

– Hvis dette er fortsetter gjennom 2022 vil det altså dø ca 5200 flere mennesker
i 2022 enn 2021. Noe som burde sjokkere noen og enhver

Hva folk dør av vil vi aldri finne ut av. Hvert tilfelle er en kombinasjon av mange faktorer.

– Pfizer’s clinical trial documents, which started getting released on June 1 by the FDA as part of a lawsuit and court-ordered disclosure schedule, reveal that the company classified nearly every severe adverse event that occurred as being “not related to shots.”

– Speaking on the floor of the national parliament on June 27, Dúró warned that since the beginning of the year, birth rates in Hungary have plummeted by about 20 percent. This comes almost nine months after the jabs first started going into arms last year as part of Operation Warp Speed.

La oss akseptere at helsestatistikk forfalskes på alle mulige måter. Her må vi selv beregne hva de reelle tallene er.
20% av gravide fikk alvorlige komplikasjoner (mistet barnet).
Gitt at også de som ikke var kvinner i sin beste alder også fikk alvorlige komplikasjoner av COVID-vaksiner.

Norge:
2,5 mill vaksinerte = 500,000 med alvorlige komplikasjoner

Mens det i USA er liberale og konservative aviser i hver delstat, er det bare liberale aviser i delstaten Norge.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
1 år siden

Her er anslaget at 75-100 mill amerikanere ikke vil overleve vaksinene. BLM og ANTIFA vil dø ut.
https://rumble.com/v1acoaa-up-to-100-million-will-die-from-cv19-vax-by-2028-dr-david-martin.html

kjell108
Abonnent
1 år siden

Til minne om Dr. Zelenko

– He put others ahead of himself and battled to save millions of lives with his live saving “Zelenko protocol”.
– In March 2020, Dr. Zelenko’s team was one of the first in the country to successfully treat thousands of Covid-19 patients in the prehospital setting. While battling recurrent and metastatic sarcoma, recovering from open-heart surgery, and undergoing aggressive chemotherapy, Dr. Zelenko developed his now-famous “Zelenko Protocol,” which has saved lives all around the world.
– Zelenko was also a courageous advocate and defender of fundamental principles of medicine. He persevered against unrelenting defamation of character from the media, and threats against his person. Dr. Zelenko was an observant orthodox Jew, and was married with 8 children, and has authored two books called Metamorphosis and Essence to Essence.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Hørte fra Vandersteel om at Zelenko var blitt veldig syk og på vei til behandling. Han hadde ikke noe i mot å dø i kampen mot sosiopatene som styrer verden. Vi har sett Zelenko med cellegiftbehandling mens han hadde intervjuer.
Kjente på dette. Det var trist, men det motiverer også. Han tenkte naturligvis på barna og generasjonene etter oss. Vi kan ikke la de vokse opp i et totalitært regime under Satan. Takker for innsatsen. En ekte kriger. Bra jobba!

kjell108
Abonnent
1 år siden

Her er konklusjonen at selve ryggraden i britiske Media er å være noe som er forfalsket.
Eksempel: “Departement for å redusere verdens svarte befolkning” navngitt som “Spesielle tiltak for å beskytte unge afrikanske kvinner”

– The purpose of real journalism – as opposed to the gossip, entertainment and national-security stenography that usually passes for journalism – is to hit up, not down.

And yet, both of these journalists, we now know, were actively colluding, or seeking to collude, with state actors who prefer to operate in the shadows, out of sight. Both journalists were coopted to advance the aims of the intelligence services.

And worse, each of them either sought to become a conduit for, or actively assist in, covert smear campaigns run by Western intelligence services against other journalists.

https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=255428

NATO (Southfront melder)

– We have all the information and evidence that the airport of the city of Severodonetsk was being prepared for a NATO base. It was supposed to become the main airport in the area that is adjacent to the territory of the Russian Federation, to our borders. Large camps with planes, weapons, and military equipment were to be deployed there. In fact, probably to prepare an attack on the Russian Federation.

Mens Stoltenberg fortalte hvor mye en 3. verdenskrig bekymret han, drev NATO og bygde opp en ny flyplass i Ukraine (ikke NATO medlem) med kort avstand til Moskva

Factsjekkere-konferanse

– During the conference itself, Angie Drobnic Holan, editor-in-chief of PolitiFact, complained that fact checker groups are struggling because no one is interested in watching their content.

“YouTube does not seem to raise accurate, credible information in its algorithms. We have had a lot of experience with YouTube making videos of fact-checking content. It doesn’t seem to do very well,” Holan.

“I think most news organizations are extremely frustrated with your platform,” she added.

In other words, no one cares about boring, hyper-partisan content put out by dubious ‘fact checker’ groups, therefore their more successful competition must be censored!

YouTube’s Brandon Feldman responded by assuring the group it was doing more to elevate “authoritative sources.”

Siste setning: De lærerne som krever “troverdige kilder” vil være de første til å bli Covid-19 vaksinert, deretter få hjerte og karsykdommer.
Siste fra Ukraina om at russerne angrep et supermarked … dreier seg om et supermarket som stengte for mnd sider.
Når Zelensky forteller at “115 brannfolk” er engasjert i slukningsarbeidet … da snakker vil om militær materiell som holder på å brenne opp.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Roe vs Wade
Det er en del fakta som våre medier ikke får frem. Nyhetsspeilet er kanskje ikke plassen å få det frem på. Det er vel fakta som er ganske kjent i miljøet fra før, men jeg oppfordrer alle til å få det frem utenfor vårt miljø. Snakk med folk!

Vi vet at abort er noe helt annet i USA enn her hjemme. Det er en industri og en korrupt sådan.
Siden Roe vs Wade er det gjennomført over 61 millioner drap på babyer. Det har kommet frem at Planned Parenthood har drevet med ulovlig handel av kroppsdeler fra disse babyene. Project Veritas har avslørt dette, blant andre og rettssaker er på vei. Kina skal ha en slik organ-industri også.

Planned Parenthood gir årlig 200 millioner kroner i støtte til det liberale venstre, Demokratene DNC. Til gjengjeld får Planned Parenthood 600 millioner kroner i forskjellige statlige støtteordninger. Kanskje mye mer. Så er det vel også mye fra slike som Soros og Gates da? I 2020 valget ga Planned Parenthood over 450 millioner kroner i støtte til det politiske partiet Demokratene, DNC.

Planned Parenthood ble stiftet av Margaret Sanger som var rasist og var knyttet til KKK. Mange av barnedrapene er blant svarte amerikanere. Bill Gates Sr var involvert i styret til Planned Parent hood. Margaret Sanger er Hillary Clintons store idol og har hyllet henne offentlig. Eugenics og eugenikk startet veldig tidlig. Lenge før Hitler. Rasehygiene og dyrking av nordiske gener skjedde allerede på midten av 1800-tallet i Norge. Spør Jøder og Tatere. Hva er “idioter” https://eu.usatoday.com/story/opinion/2020/07/23/racism-eugenics-margaret-sanger-deserves-no-honors-column/5480192002/

George Soros er sentral med sitt Open Society Foundation. Deep State bak der igjen, selvfølgelig. Han er jo bare klovnen utad. Soros og Gates er i harnisk nå etter Roe vs Wade ble lagt død. https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-06-24/billionaires-bill-gates-george-soros-slam-supreme-court-s-abortion-decision
https://www.catholicnewsagency.com/news/34447/for-david-daleiden-soros-money-shows-planned-parenthood-in-a-panic

The Janes har navnet etter Jane Roe som egentlig het Norma McCorvey. Hun tok aldri abort. Ble abortmotstander og døpt inn i den katolske kirke og tro. Fake News MSM har gått ut med at Norma snudde på dødsleie og ikke var abortmotstander. Hennes nære venner hevder derimot at dette er fake news. At mediene har tatt ting ut av kontekst og klippet og limt som det passet deres agenda. Det er jo slik de pleier det. Jeg tror ikke på det motivet på et dødsleie. Ingen fornuft i det. Martin Luther King sin niese var en av hennes nærmeste og avviser endringen på dødsleiet.
A Tribute To Norma McCorvey:

https://www.foxnews.com/faith-values/alveda-king-jane-roe-claim-paid-pro-life-cause-false

Dette har ingenting med kvinners rettigheter å gjøre. Det er å snu det på hodet totalt. Å fremme abort som prevensjon skader kvinner både fysisk og psykisk. I Norge og land som vi sammenligner oss med har vi utviklet oss videre fra at kvinner utsetter seg selv i fare ved å ta abort i skjul. Det kan da ikke være noe mål å få opp aborttallene? AP vil utvide og utvide perioden for selvbestemt abort og fjerne nemder. Hvorfor ikke ha fokus på å unngå abort. Vi har masse prevensjon og vi har en opplyst befolkning, når det gjelder abortlovgivning. Man må kunne lære bort hvordan man tester seg. Man må kunne fremme prevensjon og aller helst kampanjer for å beholde moral og spenning knyttet til seksualitet. Det er rart ikke våre myndigheter og WHO ikke har knyttet abort opp mot samfunnsøkonomi. I USA har man selskaper som Disney og Tesla som betaler aborten for sine ansatte. I Norge har man 3 mnd på seg. Man har også plikter i et samfunn. Jenter og kvinner sliter også mye psykisk og sliter med anger. Så hvorfor ikke jobbe med å unngå abort. Hvorfor skal man utvide abortlovgivningen? Hvorfor ikke bruke alle milliardene på støtteordninger, kampanjer og jobbe med mennesker som ønsker å adoptere. Hvorfor kan ikke man bli foreldre etter 40, men heller drepe barnet? Kanskje kan mødre gjenforenes med barnet senere. Kanskje økonomien er bedre og kanskje hun har fått et annet syn? Slik som Jane Roe gjorde.

I USA ønsker man at å drepe barnet når det er halvveis ute. Aller helst å holde det i livet, i følge videoene til Project Veritas. Det gir mest klingende mynt i kassa. Uønskede barn som ikke møter standarden i eugenikk skal kunne drepes innen 28 dager, hvis moren ønsker det. Dette kalles kvinners rettigheter, men er et angrep på kvinner. Plutselig er det liberale venstre i stand til å definere kvinner. Menn kan også bli gravide, så kjønn skal jo bort. Handler ikke abort om gravide menns rettigheter? Det er forvirrende.

Hvorfor skal de nå sexualisert barn? Hvis barnet samtykker skal pedofile få manipulere og grafse til seg barn net til 11 år. Hvor skal grensen pushes? Er det lurt å sexualisert små barn med porno i skolen fra seksårsalderen? Skal det hindre uønsket svangerskap blant jenter(gutter også i følge woke). Skal man normalisere sex med barn og dyr etter å ha pekt på andre kulturers tvangsekteskap og voldtekt av barn? Skal man ikke heller jobbe for å hindre voldtekt og grooming av barn. Denne woke-agendaen er fullstendig BS. Hvis barn og ungdom ikke stoler på leger og helsevesen etter voldtekt og uønsket svangerskap er det kanskje der problemet ligger. Hvorfor ikke fremme litt moral og tilbakeholdenhet?. Hvorfor ikke beholde spenningen rundt det å vokse opp og møte sexualiteten? Slik at man slipper å flytte grenser for å tilfredstille lyster og ivareta spenningen. Det lages skolebøker for barn med barneporno. Hvorfor i all verden skal man ha det?

Den globale politikken har feilet fullstendig. Det Grønne Skiftet og skattlegging vil holde ulandene nede. Land der kvinners rettigheter er krenket og der ulovlige aborter er stor fare for kvinners liv. Der man ikke har støtteordninger for enslige mødre og tilgjengelige veier til adopsjon. Vi har jo sett litt fra Tore på sporet. For en glede det har vært. Men jenter og kvinner blir voldtatt og lider i områder som ikke vesten har brydd seg om. Eugenics.

Roe vs Wade-døden innebærer at statene selv skal bestemme abortlovgivning. Det betyr ikke noe annet enn en demokratisk prosess. Et kjempeslag mot abortindustrien. Man kan likevel påvirke gjennom demokrati i hver enkelt stat. Man kan reise fritt innad i landet. Man kan bosette seg i California og gjøre hva man vil. Sex med barn, grooming og aborter i fleng. Om man lar seg vaksinere da. My body My Choice passer ikke helt inn i agendaen der da, men det er vel eugenics, så da er det godt for noe. Vold i gatene. Kriminalitet. Umoral. Frykt. Inflasjon. Fattigdom. Tomme butikkhyller. Nedlagt landbruk. Nedlagt industri. Kunstige energipriser. Manipulert oljepris. Myndigheter og makthavere har feilet verden fullstendig. De kaller det bærekraftig utvikling.
Fritt fall.

e
e
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

GUTTER, Putt en dong på tassen, og ta litt ansvar dere også ;)
(Unge gutter tar vanligvis 0 ansvar) Flott tips du kommer med her om opplæring ang. prevensjon og testing. Det burde være MASSIVE kampanjer på dette og tilstrekkelig opplæring på skolene. Og man bør begynne tidlig, men ikke FOR tidlig. Det hjelper lite å begynne for sent i hvert fall.

kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

– Roe vs Wade
Indikerer at deep state holder på å miste grepet.
Det skal ikke så mye til antagelig idag. Ingen tror på Biden og Kamala og CNN lenger.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
1 år siden

Woke Leftists MELTDOWN as Abortion Clinics CLOSE Across the Nation!!!

Gøy video

kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

– Man kan bosette seg i California og gjøre hva man vil.

For å si det slik, man får det man betaler for. Skattene er skyhøye.
(vannstanden i Lake Mead nærmer seg nullpunkt)
Det amerikanske systemet tillater differensiering av lover. I tilefelle Texas melder seg ut, blir lovene der 100% konservative. Så får de andre delstatene vurdere om de skal gjøre det samme. Det vil være en fordel om det fantes delstater som var bebodd av kristne, anarkister, tradisjonelle osv. slik at amerikanerne får et valg. Å konvertere en fullt utviklet BLM-transe til noe anstendig koster for mye.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
1 år siden

BBC staff told there are more than 150 genders Telegraph Britain’s state-broadcaster BBC hired “trans and nonbinary inclusion” consultants to tell its staff that there are more than 150 genders and instruct them to police each other’s use of gender pronouns, the Telegraph reported on Saturday.

According to the report, the BBC emailed its radio producers and program editors urging them to attend several training sessions last year organized by Global Butterflies, a group that describes itself on LinkedIn as offering “Trans & Non-binary Corporate Inclusion Training and Consultation.”

During the sessions, staff were reportedly told that “people can self-identify themselves in over 150 ways, and increasing!” They were shown examples of newly-invented gender pronouns such as “xe, xem, xyrs,” and told to include their own pronouns in their email signatures to be more “inclusive and welcoming” and to further their “trans brand.”

Those opting to go by traditional “he/she” pronouns were told that these descriptors “can create discomfort, stress and anxiety” for trans and non-binary colleagues, and that “using correct pronouns and names reduces depression and suicide risks.”

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

SO … Noen formening om hvor denne store endringen kommer fra?

kjell108
Abonnent
Svar til  e
1 år siden

CFR (en av deres agendaer)
– Disintegration of the family as an institution and encourage promiscuity and easy divorce

Relasjon Obama – CFR
– Obama: CFR-Controlled and CFR Spokesperson
– Wife: Michelle, Member: Chicago CFR
– Obama: Jesuit Temporal Coadjutor
– Obama: Promoted by the late William F. Buckley, Jr.
– Buckley: Knight of Malta, Bonesman, Bilderberger, CFR Member
– Buckley: Promoter of Reverse Discrimination against Whites
– Buckley: Promoter of a Coming Black President

Fra nettkilder. Jeg kan ikke verifisere noe om Obama.

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

LOL. Hvis Obama er en jesuitt så er jeg julenissen ;)

Homosapiens vil dø ut, vi vil bli erstattet slik som alle menneskeaper før oss. Sjelene vil vandre videre og reinkarnere i nye arter. Alt beveger seg, alt er i endring. Men 150 + hørtes rimelig sprøtt ut!

kjell108
Abonnent
Svar til  e
1 år siden

Naomi Wolf deler her sine refleksjoner om hvem som står bak
Video 38:00–
https://sarahwestall.com/we-have-entered-the-last-stage-of-tyranny-w-dr-naomi-wolf/

Hennes ressonement er at hvis vi tar alle psykopater og putter dem i stillinger som presidenter og statsministre, som en slags gjeng av globale førere …
så ville det blitt masse krangling og rot istedenfor en strømlinjeformet global implementering av Covid-19 lockdown …
Konservative, liberalere, kommunister og russere masjerer i takt.
Hvilket selvfølgelig er imponerende

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Jeg så Naomi Wolf. Det er nok mye frykt bak også. Slik som under plandemien. De truer jo med å ta fra folk jobben og inntekten. Er du med i brorskap er du truet på livet. Mange har sikkert gjort mye galt korrupsjon og virksomheter i gråsonen. Så har de Epstein-metoden der de får dem med på pedofili og filmer det. Utpressing og trusler. Men jeg er helt enig med Naomi om at det er en demonisk kraft bak og at det er mange av disse som rett og slett er satanister. Fortapte sjeler som har gitt tapt for demoner. Ritualene deres fostrer jo psykopater. De ser på empati som en svakhet. Voldtekt og tortur av barn som igjen voldtar og torturerer. Slik at de kan holde fokus på Satan. Penger og makt. Da tar demonene over kroppene deres.

Naomi Wolf er jøde. Det er etterhvert noen jøder som tør å gå ut. Zev Zelenko mente at han sannsynligvis ble kastet ut av det jødiske miljøet. Mel K er en annen som tør å si hva hun mener. Benjamin Fulford gikk jo rett på Rockefeller og har vært med veldig lenge.

Jeg bestemte meg for å slutte på nettet og heller oppsøke folk ute. Jeg spurte noen muslimer fra Tyrkia om hvordan det var å ha jøder som naboer. Det var som hvem som helst andre. Jeg oppsøkte jødene selv og de var akkurat som folk flest. De var sekulære da. De var som andre nordmenn, men i stedet for Jesus-dukker, adventsstaker og ribbe, var det Menora, Davidstjerne og brisket. Dumt at de ikke ser hva som skjer mot dem selv, men får håpe de våkner snart.

Obama er helt sikkert jesuitt. Han er fortsatt i DC. Washington DC er jesuitt hovedstad også, har jeg forstått. Han gikk på katolsk skole. Han så ut til å elske jesuitt-paven. Han var jo også medlem i trinity kirke som ofte kjennetegner Society of Jesus. Trump gikk også på jesuitt skole. Også Ivy Leauge. Mel K har advart hele tiden mot Ivy League skoler.

California – Ja, nå har Paypal tilbudt sine ansatte gratis fly til stater som tillater fri abort. Det legges frem forslag om å drepe barnet 28 dager etter fødsel. Langt, langt unna abortlovgivning i Norge. Gahr Støre har dummet seg ut i amerikansk media med å hevde at det er et skritt tilbake for kvinners rettigheter. Men det er faktisk en demokratisk prosess der høyesterett har bestemt å gi hver enkelt stat valget. Jeg nevnte California fordi jeg ble tilbudt jobb der en gang. Heldigvis sendte jeg inn visumsøknaden for seint. Jeg sa nei og ombestemte meg. Jeg er glad jeg aldri dro dit. Fytti grisen for et høl!
Det er jo en kjempeøkonomi, men det er jo bare tull der nede. Forhåpentligvis kollapser hele dritten. Hollywood kollapset. Silicon neste? Blir nok lettere i stater med litt moral og åndelighet.

Men hva tror du om BRICS? Er det ikke passende at Europa og USA går under mens en parallell økonomi kommer på beina. BlackRock og de store har investert og etablert seg i disse landene. Russland gjør seg uavhengig av EU/USA trekker ut alle verdier. Kina har vel også tatt noen grep. Åpnet for flere barn og utvider hjemme. Disse landene støtter Russland. Tyrkia har inflasjon på 73%!!! Biden ødelegger USA. Tyskland ødelegger seg selv. Men BRICS er klare til å overta. Med BlackRock, Vanguard og State Street er klare. Hva med Oljefondet? De har vel IMF og Verdensbanken? Mange land ute etter nye slavekontrakter og fersk gjeld da. Det er vel bare å forberede seg på mindre mat og mindre luksus? Bare Hong Kong har høyere drivstoffpriser. De gjør ingenting. Dieselproduksjonen går i stå om få uker. Er det en “perfekt storm” eller hva? Ingen tvil om at alt er planlagt. Tyskland stengte ned atomkraftverkene. Biden stengte ned oljeproduksjonen. Russland ble boikottet. Tyrkia åpnet for Russland. Landbruketblir lagt ned. Strømprisen i været. Gassprisen i været. gjødselprisene i været. Matvareprodusenter blir satt i brann. Baby mat som er 100% trygg blir trukket tilbake. Det er en perfekt storm som bygges av politikerne og fascist foretakene.
Hot Summer?

kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Russisk helsedepartement:
– Our story begins in 2009, when Golikova was unfortunately serving as Russia’s health minister, and when a different fake pandemic was terrorizing the world: “swine flu.”
After stoking fear and panic with the obligatory WHO talking points, Golikova’s health ministry issued a list of recommended treatments for overcoming the Dreaded Pig Virus: Russians were encouraged to take Anthony Fauci’s favorite scam-drug, Tamiflu, and also a medication called Arbidol.

Jeg omtaler BRICS som en alternativ frihandels-union. Det bør gi dem noe å tenke på.
Et interessant kart
Her ser det ut til at de planlegger en tunnel under Beringsstredet, så Kina kan sende varer med jernbane til Amerika.
comment image
https://canadianpatriot.org/

Lurer på om Saudi-Arabia tar Biden seriøst på kommende besøk.
Om vi har noe Oljefond eller ikke vet jeg ikke. Pengene går bare en vei, til oljefondet. Stoltenberg er ikke noen troverdig politiker.

Dollar?
Når dollarverdi går opp går aksjene ned. Det skjer idag. Noen vi si at det er aksjene som går ned, og at kontanter ikke blir mere verd.
Papir (fiat i banken) framstår som det sikreste for meg, ved siden av nyttegjenstander.
Bill Gates solgte unna Microsoft aksjer. Microsoft er ikke noe han stoler på som formue. Heller ikke Google.

Canada
– Canadian government seeks to control speech, shut down support for pregnant women
By controlling speech in this way, the Canadian government wants to shut down compassionate care that supports life, dictating the type of counseling that pregnant women receive! Theoretically, the Trudeau regime wants to force all pregnancy care centers to offer abortion. If the Trudeau regime can compel speech and control the fundamental beliefs of people and their organizations, then what would stop them from dictating the speech of churches, ministries, missions, camps, Christian colleges and schools?

På den ene siden er Kanada underbefolket, liksom Sibir, og Kanada planlegger å 3-doble befolkningen. Obs … uten at kanadierne befrukter seg + fri abort.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Lurer på hva tidstabellen sier på den togruten :-)
Det kommer mer og mer studierapporter på bruk av munnbind. Det er vel ingen her på Nyhetsspeilet som finner det overraskende at maskebruk øker risikoen for å dø eller bli alvorlig syk. Opptil 50% økning.
https://townhall.com/tipsheet/scottmorefield/2022/06/05/new-study-mask-mandates-associated-with-increased-covid-death-rate-n2608241
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9123350/
https://brownstone.org/articles/more-bad-news-for-the-mask-cult/

Ingen restriksjoner hadde noen postiv effekt. WHO og våre politikere samt deres journalister i fake news media har ødelagt mange liv. Kvaksinene har heller ingen positiv effekt. Men masse sykdom og død.
https://www.pandata.org/accountability-failed-covid-policy-measures-and-mandates/
Det må bli oppvask av dette.

kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

– vaksinene har heller ingen positiv effekt. Men masse sykdom og død.

Det tar litt tid før fruktbarhetsdata etter vaksinering blir tilgjengelig. Det ser ut til at de data vil vise dramatisk reduksjon i fruktbarhet.
Kan det skyldes global oppvarming?

ken
ken
Anonym
1 år siden

Kan du se det “større bildet”? Max Igan (50:25): “What you got to understand is that you are living in a “peoplefarm”. They all work together. You have been thought to blame the jews, jesuits, freemasoms, but yhey are just part of the control mechanism. Their main purpose is for you to blame them. That is why it is all so public. The jews are there for you to have the 2 minutes hate every day so you do not want to look at the bigger picture of what is really going on to put youself in the belief that someone else controls your life…” https://www.bitchute.com/video/dqHn15cHIPEk/

Another guy who has nailed it? (52:29 i nevnte link) “This whole thing is a war. Whether Russia and the US goes to war, this is a war between slave masters. This is nothing but modern days slavery…”

kjell108
Abonnent
Svar til  ken
1 år siden

Egne erfaringer [liberalere prøver å sensure konservative på nettsted som ikke definerer seg som liberalt] -> krigen vil bli mellom konservative (GOP) og liberalere (DEM) uansett hvem som egentlig styrer verden. (6. januar høringene avslører hvem deep state frykter, kristne med tradisjonelle verdier)
Norske media vil være MSM (= EU media), left liberals / Rødt (NATO media), Resett (NATO-media) og SwebbTV (alternativ Media)

kjell108
Abonnent
Svar til  ken
1 år siden

Mitt inntrykk er media i Norge er strengt moderert. Unntaket er Nyhetsspeilet. Så klarer Nyhetsspeilet det mesterstykke å ikke få kommentatorer (lesere) (?), og Ukraina skal ikke være noe tema.
Max Igan neddynges med spørsmål å kommentere … Situasjonen per idag er slik at det som i sin tid var Nytid blir fossilt:

comment image

P.S. https://nononsensenews.org/ har laget en podcast (det er nytt)

ken
ken
Anonym
2 år siden

“Hvorfor?” En sykepleier i Australia har muligens et av svarene på det. Hun deler sine tanker om “vaksinen”:

“Among all the vaccines I have known in my life (diphtheria, tetanus, measles, rubella, chickenpox, hepatitis, meningitis and tuberculosis). I want also to add flu and pneumonia… I have never seen a vaccine that forced me to wear a mask and maintain my social distance, even when you are fully vaccinated.

I have never heard of a vaccine that spreads the virus even after vaccination.
I have never heard of rewards, discounts or incentives to get vaccinated. I never saw discrimination against those who didn’t. If you haven’t been vaccinated no one has tried to make you feel like a bad person. I have never seen a vaccine that threatens the relationship between family, colleagues and friends.

I have never seen a vaccine used to threaten livelihoods, work or school. I have never seen a vaccine that would allow a 12-year-old to override parental consent. After all the vaccines I listed above, I have never seen a vaccine like this one, which discriminates, divides and judges society as it is and as the social fabric tightens…it’s a powerful vaccine! It does all these things except immunization.

If we still need a booster dose after we are fully vaccinated, and we still need to get a negative test after we are fully vaccinated, and we still need to wear a mask after we are fully vaccinated, and still be hospitalized after we have been fully vaccinated, it will likely come to the point where it’s time for us to admit that we’ve been completely deceived.”

NOE Å VARME HJERTET PÅ I DENNE TUNGE TIDEN:

kjell108
Abonnent
Svar til  ken
2 år siden

– where it’s time for us to admit that we’ve been completely deceived.

Det samme med Ukraina

Første minutter, så snakker han om Kaliningrad

De som tror på et komma av NRK / VG / Dagbladet om Ukraina er for dum. Stoltenberg risikerer å bli klassifisert som tilbakestående

ken
ken
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Kjell108 – Spot on! Takk for særdeles viktig link! Flere linker i samme kategori (er de kjent for deg?):

Ryssland Presenterar Ukrainska Dokument: https://carlnorberg.se/2022/06/15/ryssland-presenterar-ukrainska-dokument/

Hele sannheten om Ukraina og Russland på 67 minutter:

Oslo Freedom Forum: US Proxies Train and Plan for the Next “Ukraine” – The Nesw Atlas:

https://t.me/s/russianhead

Mer generelt:

From Conspiracy Theories to Conspiracy FACTS (Ole Dammegard): https://www.thelightleaders.org/podcast/109

Carl Norberg:
– Vad är den Djupa staten?
– Var finns den etablerad?
– Vad innebär strategiska förträngningar?
– Vad sker i vår omvärld?
– Vad sker i Sydamerika?
– Vad sker på den Koreanska halvön?
– Vad sker i Kina?
– Vad sker i Mellanöstern?
– Vad sker i USA?
– Vad sker i Europa?
– Vad är den gemensamma kopplingen?
– Vad innebär telekominfrastrukturell kontroll?
– Vad är Sveriges roll i allt detta?

kjell108
Abonnent
Svar til  ken
2 år siden

Jeg får gå gjennom linkene en for en. Midt i blinken. “World Events Are Not Pre-Planned? – Watch This” er på planet Nilus erstattet med Dr Lawrence –

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

– One of the old intel codgers, Graham E. Fuller, who was Vice Chair of the National Intelligence Council at CIA back when I was an analyst,..:
– Contrary to Washington’s triumphalist pronouncements, Russia is winning the war, Ukraine has lost the war. Any longer-term damage to Russia is open to debate. Sadly for Washington, nearly every single one of its expectations about this war are turning out to be incorrect.

Overført til NRK/VG/Dagbladet: -Ikke et sant ord.

Den taktiske situasjonen er at når Ukrainerne stiller opp med et batteri 155 mm haubitser stiller russerne opp med 10-20 batterier, og er istand to å regne 60,000+ granater per dag over ukrainerne. Etter 30+ dager utens søvn blir de ukrainske soldatene nervevrak? De ukrainske tapene er på Stalingrad-nivå.

Nå trenger NRK/VG/Dagbladet 12 mnd på å bortforklare sine egne idiotiske overskrifter.

kjell108
Abonnent
2 år siden

– Han står sammen med Tigray People’s Liberation Front (TPLF) oppført i USAs register over terrorister (register, se her).

Så mye oppgis ikke der utover at all milits som ikke er vestlig registreres som “terrorister”. “Oath Keepers” i USA omtalers som “terrorister” i USA.

ken
ken
Anonym
2 år siden

Deriblant NIH? På NIH sin egen hjemmeside: “COV 19 was all a setup”
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9062939/
Hva tenker du om dette?

Øyvind
Øyvind
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
2 år siden

Hei og takk for enda en flott artikkel Sven-Inge.
Har du tanker om å skrive en artikkel om de nye syndromene SADS og SIDS?
(Sudden Adult Death Syndrome og Sudden Infant Death Syndrome).
Noe sier meg at vi kommer til å få mange bortforklaringer fra “Faginstansene” fremover.
Jeg har skrevet en del om Deagel og deres prediksjoner på steigan.no frem til deres kommentarfelt ble stengt.
Det ser ut til at Deagel faktisk kan ha vært inne på rett spor med sine blodige spådommer-prediksjoner?

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  ken
1 år siden

Pfizer er saksøkt av en varsler med bevis på manipulering og juks under klinisk testing av de eksperimentelle mRNA vaksinene. De ber om at saken avvises fordi Pfizer var på oppdrag for myndighetene som visste om svindelen. Juks for å få skadelige og dødelige vaksiner godkjent er ikke kriminelt så lenge det er på oppdrag fra myndighetene. https://www.thegatewaypundit.com/2022/07/cant-make-pfizer-asks-court-dismiss-whistleblower-lawsuit-us-government-aware-vaccine-fraud/

https://www.redvoicemedia.com/2022/07/who-needs-the-who-the-nations-of-africa-know-better-than-to-give-up-their-sovereignty-video/

« Forrige artikkel

Skrik og Gro, skrekk og gru

Neste artikkel »

Statsfinansiert terror i Oslo, overlever Pride?

54
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x