Terror in Norwegen: https://www.bild.de/news/ausland/news-ausland/oslo-trauer-in-norwegen-kronprinzenpaar-gedenkt-terror-opfern-80516964.bild.html

Statsfinansiert terror i Oslo, overlever Pride?

2.5K visninger
4 minutter lesetid
71

Tenkningen bak terror er meget enkel. Det gjelder å skyve befolkningen over på et annet spor, men uten at de merker noe til det. Det er avisene og fjernsynet som skal utføre den delen av operasjonen. Det har alltid vært slik.


Statsfinansiert terror i Oslo, overlever Pride?

Politikk viser sitt sanne ansikt; for slik lar politikere seg bruke, til å skape sympati for løgnen, Raymond Johansen og Jonas Gahr Støre kryper servilt for den virkelige makt, de har solgt sin sjel for lengst, de bør takke sine psykiske problemer i ærbødighet, for gjennom dem klarer de kanskje å gjenvinne balansen, her fra Pride 2019.

Det var Pride som skulle hjelpes, Pride hadde gått i knestående, de hadde rettmessig blitt angrepet fra mange hold. Etter mitt skjønn hadde folk begynt å våkne opp og sett at Pride var stedet hvor demonene hadde fått fritt spillerom. Og hva er en bedre løgnaktig overskrift for slikt enn kjærlighet? Som støttes av våre folkevalgte kommunestyrer, stortingspolitikere og stats- og etatsledere, men bare fordi de folkevalgtes ærgjerrighet blender dem og trumfer virkeligheten.

Så er det klart at de som står bak og trekker i trådene har et nært forhold til demoner. Det var smertefullt å se ledere som Jonas Gahr Støre og Raymond Johansen krype servilt langs bakken som krypdyr, logrende for disse skrattende, demoniske uvesener (Pride 2019). Var politikkens makt så viktig for dem at de frivillig lot demonene komme så tett innpå seg?

Vil demonisere samfunnene

Folkene bak dette stopper ikke her. De vil demonisere så mange livsområder som de kan, slik at vi andre også skal miste fotfestet i virkeligheten. Det var derfor de åpnet slusene; de lot demonene myldre. Men bare så lenge vi trodde på øvrigheta. For det var i skjul bak denne tro; bak vår tro på kjærligheten, bak vår tro på frigjøringen at demonene skulle få bevege seg fritt, de kalte Pride for en frigjøringsfest, for en kjærlighetsfest, men vi ble kastet blår i øynene; i virkeligheten var det noe helt annet som fant sted foran våre øyne; det var en demonfest. Demoner liker ikke å bli sett som den de er, demoner hater sannheten; da skrek de, spyttet, kastet sten og knuste vindusglass.

For Michelangelo var demoner en virkelighet, her: St Anthony tormented by demons

Styre folks oppfatning

Terror dreier seg om å styre folks oppfatning. Styre folk lenger inn i det tåkefyllte, inn i det løgnaktige, lenger bort fra sannheten. Denne gang inn i Prides egen demonfyllte verden.


Så viktig og så sentralt var dette for dem, at de ofret menneskeliv for dette.


Dette vet sentrale rikspolitikere, derfor mukker de ikke, og vil heller ikke stille seg frem for hugg, men sniker seg i taushet unna i skyggene og lar drap av sine landsmenn skje uforstyrret. Dette er virkeligheten, det er dette stortingspolitikerne klarer å yte av samfunnsengasjement, det er dette vi betaler dem for, det er dette de kryper for. Og vi er lei av det, luta lei av denne lavtstående holdning vi iakttar, at slikt skal få råde i våre samfunn.

Men også Anders Behring Breivik drap for den korrekte politiske mening (2011), den engelsk MP, Jo Cox lot seg «drepe» (2016) i forsøket på å snu det engelske folks menings om Brexit. Flere tviler på hennes død. Nå prøver de å redde Pride med sine lysskye kjellermetoder. Vår alles redsel for døden er utløsermekanismen, de anonyme bakmenn henvender seg til det aller laveste punkt i vår bevissthet. Den som ikke har kommet dithen på egen hånd for å rydde opp, gjør seg til offer.

Det demoniske demokrati

Ikke lett for en nervøs, lite kjent og forvirret innvandrer å skjelne mellom Per på Hjørnet og London Pub slik at han fikk utført oppdraget, fra kommentarspalten i Document, her.

«Problemet er at denne vår tids humanisme kan spores i en uavbrutt linje helt tilbake til den bibelske ’Forbannelsen fra Kanaan’. Humanisme er det logiske resultat av historiens demonologi». (side 6, Eustace Mullins i boken Curse of Canaan, kan lastes ned, her). Er ikke dette et hardtslående synspunkt: Står vi ikke alle i dagens demokratiske samfunn midt oppe i en verden av demoner, men er så slått av blindhet at vi ikke kan se dem? Og våre politiske ledere tror at de er humanetikere, mens de i virkeligheten nærer sin sjel av demoniske krefter?

Dante og Michelangelo om demoner

Dante Alighieri (1265-1321) kjente demonene, i sitt verk den gudommelige komedie beskriver han en vandring gjennom demonverdenen: Men også arkitekten, maler og skulptør Micheangelo (1475-1564) kjente godt til dem; for demonene opptrådte alltid der hvor mennesket selv sto i sentrum, det var mennesket som utgjorde kontrastens ankerfeste. Den som var interessert i mennesket, måtte tåle å utsette seg for demoner, dengang som idag. Vår tids demokrati har gjort oss blinde for åndsvesener, derfor blir vi skremt av demoner, særlig når de blir for mange og for ivrige. Den beste metoden å holde dem på armlengdes avstand, er ganske enkelt å se dem som det de er, nemlig demoner, for det liker de aller minst.

Latterlig-tragisk terrorisme

En fra Iran? Var dette fordi Iran var den mest brysomme i NWOs gutteklasse? Var det slik saken forelå? Vi merket oss at muslimene ennå ikke hadde blitt angrepet med False Flag, ikke annet enn denne nokså skjøre liksomterror-konstruksjonen med Philip Manshaus i 2019. Ikke til å tro, slikt utfører de i fullt alvor. Hadde de mistet den siste rest av intelligens (?): Kan vi forvente et et større angrep mot en moske med mange døde – utført av en med et rotnorsk navn – som uspurt ble gjort til menneskeoffer før Hadia Tajik, den oppkommende heks fra fremtidslandet Tryll skulle overta statsledelsen? Kan det være noe slikt Gro drømmer om at hun selv skal få oppleve?

Er det ikke ganske latterlig i all sin tragedie (?), henger ikke det hele i en så syltynn tråd at gulvet snart faller ut: Vi avventer PSTs Roger Berg og justisminister Emilie Mehls pressekonferanse om «rikets sikkerhet»… Får vi da vite om John Chr. Elden kontrakt som forsvarer allerede ble underskrevet før iraneren Zaniar Matapour; åpenbart var han nervøs, forvirret og hadde mistet orienteringssansen, hentet frem skytevåpenet? Får vi da vite om skytteren ble plukket ut og instruert av en tilårskommen herremann ved navn Stang i samarbeid med vold- og våpenspesialist Sjøvold? Trenger vi deres mødre tilbake for å gi de nødvendige kilevinker og irettesettelser?


Se mere om Anders Behring Breivik hos Dammegård, her, mer om Jo Cox hos Richard D. Hall, her, se Document om Pride, her.

 

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

71 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Rune Henrichsen
Rune Henrichsen
Anonym
1 år siden

Kjære vene. Tenk å klare å lulle seg inn i en sånn verdensforestilling. Du er ikke frisk og trenger hjelp med hodet ditt.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Twitter sensurerer den vaksineskadde direktøren for det israelske instituttet for biovitenskap. Professor Shmuel Shapira som ledet instituttet fra 2013 til 2021 har sverget å gjøre alt i hans makt for å få frem sannheten omkring mRNA Covid sprøytene. Han ble sensurert av Twitter etter å ha vist til forskning som forteller at mRNA vaksiner står bak Monkey Pox/Apekopper- utbruddene. Professor Shapira ble selv alvorlig skadd etter sin tredje dose med Covid-vaksine. Shapira var også den fremste av vitenskapsmenn innen militær forskning på kjemiske og biologiske våpen. Nr 1 innen sine vitenskapelige felt.
https://kanekoa.substack.com/p/twitter-censors-pfizer-injured-israeli

20% økning i slag-tilfeller. Stor økning i sykehusinnleggelser totalt. Dara fra en australsk undersøkelse viser økning for hver dose som blir gitt. Med et ekstremt utslag etter 4. dose. Uvaksinerte har så godt som null sykehusinnleggelser. Shapira nevner en australsk venn på 36 år som har en sønn med hjerteproblemer etter å ha mottatt 2. dose med vaksine.
Så tidlig etter vaksineprogrammet og så mange innleggelser. Over 40 % av kvinner i en undersøkelse forteller om forstyrrelser i menstruasjonen. Antall fødsler er ned rundt 10-15%. Antallet døde totalt i befolkningen er langt over normalen.

Myndighetenes Covid-narrativ viser tydelig at meningen var å dekke over bivirkninger fra vaksinen ved å skylde på det homofile miljøet. En falsk flagg-aksjon for å få oppmerksomhet rund homofili og Monkey Pox. De skylder på Pride mens de selv fremstår som deres redningsmenn. En demonisk oppskrift på kontroll.

Det er lenge siden Ekstrabladet i Danmark ba om unnskylding for Covid-propagandaen. De innrømmet å ha vært nærmest hypnotisert etter å ha fulgt myndighetenes oppdateringer og anbefalinger uke etter uke. Statsministeren trakk også tilbake vaksineprogrammet for barn.

Kanskje er det nå på tide å legge seg langflat og unnskylde medvirkning i tidenes medisinske skandale og den verste kriminelle handlingen noensinne mot menneskeheten? Korona-korthuset har kollapset fullstendig. Folkemord!!!

kjell108
Abonnent
1 år siden

– Rajapaksa’s resignation came after months of protests. Under his leadership, Sri Lanka has been driven to bankruptcy, defaulting on its foreign loan debts in May and introducing fuel rationing earlier this month. The economic turmoil has been blamed on a loss of tourism revenue due to the coronavirus pandemic, and a climate-motivated ban on chemical fertilizers that halved the country’s agricultural output in a matter of months.

“a climate-motivated ban on chemical fertilizers”

Virkelig. Etter at COVID-19 lockdown hadde ødelagt turist-industrien prøvde Rajapaksa å ødelegge jordbruket på Sri Lanka.
Han kan ikke vise seg på en flyplass pga all mobben som vil kaste han ut vinduet

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Det er IMF som krever skatter i forbindelse med grønt skifte. De styrter disse landene og gir lån. Deretter setter de krav til skattlegging av folket. Nesten løe bøndene brukte kunstgjødsel. Kun elektriske biler var tillatt. Drivstoffprisene var skyhøye. Inflasjon 50% mat 80%. Så mye nød og død for WEF og verdens ledere. Dette må kun skyldes på dem. Med bare 500 milliarder i gjeld. Jeg sier bare fordi det er ikke mer enn flyselskapene i USA fikk i støtte for å takle plandemien. Samme med skipsindustrien. IMF var ikke fornøyd med skattleggingen av folket. De driter i befolkningen. De vil ha Great Reset. IMF var selvfølgelig også med på vaksineringen. Har ditt land gjeld må du gjennomføre planen deres. Dette er slaveri.

500 milliarder er vel lite i forhold til hva som blir brukt til å krige mot Russland? USA har på kort tid gitt det alene. I Sri Lanka er det snakk om nedbetaling av 500 milliarder. Ikke en gan 780 millioner kan man hjelpe til med. Det er på dette tidspunktet man må kaste ut IMF, Verdensbanken, WHO, WEFog WTO. Må være eneste utvei. Alt på 3 bokstaver må kastes ut. CIA og alt! Ondskap i system. Satans lenker. Gjeld. Norge tjener mer på kort tid. På olje! Hvor mye gjeld har Nederland? Bønder og kunstgjødsel. Det Grønne Skiftet. Oppskrift på slaveri. You’ll be happy! Ta medisinen din.

kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Newson innrømmer at California vil kollapse uten fossil energi. Nå er det snart bare svensker og nordmenn som tror på “grønn energi-bølge”

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
1 år siden

Zero Hedge
– “Germany’s population of some 80-million is reliant on Russia for over one-third of total gas supplies, and there’s no immediate alternative,” reports Zero Hedge.
… Many German households are already rationing hot water and electricity as ordered by the government.

Bunnlinjen her er at nå må vi (gode nordmenn) snart begynne å hjelpe de “stakkars tyskerne”. F**k Sri Lanka. Sistnevnte kan altids spise innsekter. Hva som teller er om sveitsere og tyskere kan dusje slik at de lukter godt.

Her lærer vi at mangel på varmt vann kan “skape sosial uro” i Tyskland [???]

– «Situasjonen er mer enn dramatisk,» og mener at de høye energiprisene kan sette «Tysklands sosiale fred i stor fare.»
– Selskapet la til at endringen ikke vil påvirke dagtemperaturer, og at tilgang til varmt vann ikke vil bli påvirket, noe som betyr at leietakere kan vaske og dusje som vanlig ifølge The Local.

https://steigan.no/2022/07/vil-vi-se-et-oppror-i-tyskland-nar-hosten-kommer%ef%bf%bc/

kjell108
Abonnent
1 år siden

NTB:
– Boligblokken ble beskutt av russiske raketter lørdag kveld, ifølge ukrainske myndigheter. Ett av ofrene er et barn på ni år, som ble funnet mandag kveld.
– Donetsk-guvernør Pavlo Kyrylenko sier at minst 30 mennesker fortsatt kan befinne seg i ruinene.

Donetsk er idag en anti-ukrainsk stat i Donbass.

Hvem er kilden “Pavlo Kyrylenko”?

https://babel.ua/en/texts/77545-russians-want-to-make-donetsk-oblast-a-big-mariupol-the-head-of-the-oblast-military-administration-pavlo-kyrylenko-tells-how-the-occupiers-erase-cities-with-bombs-an-interview

– Kyrylenko headed the Donetsk military-civil administration, and on February 24, when the full-scale invasion of Russia began, it became just “a military administration.” There is almost no settlement left in the oblast,

Her lærer vi at Pavlo Kyrylenko er ukrainsk militær “administrator” som styrer ingenting

Det er kilden til NTB (klikk på linken overfor å se selv at Pavlo Kyrylenko er ukrainsk offiser på sersjant-nivå),
ingenting som blir til “guvenør av Donetsk” av NTB

NTB/NRK
– Angrepet på boligblokken er blitt karakterisert som statsterrorisme av ukrainske myndigheter. Russland nekter for å angripe sivile mål.(NTB)

Du snakker om å være frekk i kjeften. Russerne framstilles som løgnere av NTB.
(sist jeg sjekket var NTB lokalisert i London. NTB er norsk-språklig, men journalistene var alt mulig av etnisitet)

kjell108
Abonnent
1 år siden

The Herland Report:
– Let me guess that top players such as Vanguard and Blackrock stand ready to buy up European assets and industries that now go bankrupt due to skyrocketing energy prices and lack of access to vital commodities from its neighboring country, Russia. …
– Europe, slave of America: The American neoconservative strategists are brilliantly pushing NATO leader Jens Stoltenberg into a position where the current policies weaken Europe and set the stage for a major conflict on European soil.
– The end game will be that “unfriendly” Poland, Ukraine, Finland if it enters NATO, Norway and other nations bordering Russia will be the front lines in a possible all-out war.

Dette er en overordnet problemstilling Europa står overfor 2022, vil USA overta Europa?

Selv er jeg fullstendig uenig i konklusjonen.
USA holder på å bli en 3. verden ghetto, ikke Europa.
Som en brite uttrykte etter å ha krysset grensen til Frankrike
– Jeg hater å måtte si det som brite, men kvaliteten på mat er mye høyere her (i Frankrike)

Nei, hvis Russland har geopolitiske ambisjoner – går de i retning av Alaska. De i Alaska har allerede funnet ut at de heller vil være en uavhengig delstat enn underlagt Washington DC. Her er russerne mer velkommen enn i Norge.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
1 år siden

comment image

https://morningexpress.in/war-in-ukraine-lech-walesa-suggests-reducing-russia-to-less-than-50-million-inhabitants/

– Poland’s history institute says that newly seized documents suggest former president and Solidarity hero Lech Walesa was an informer. …
Mr Walesa has long denied being an informer in the 1970s.
https://www.bbc.com/news/world-europe-35602437

kjell108
Abonnent
1 år siden

comment image

Krig om Alaska

– In a rather suspiciously timed coincidence, several billboards reading “Alaska Is Ours” appeared in Siberia on Thursday, the day after State Duma Speaker Vyacheslav Volodin suggested Russia “take back” Alaska from the United States in retaliation for sanctions.

Neste skritt for Putin kan være å gjøre narr av NATO, Canada og Biden, ved å invadere Alaska. USA har ikke artilleri-granater for mere enn 14 dagers krig. Resten er sendt til Ukraina.

kjell108
Abonnent
1 år siden

Den største fienden er nå hvite kristne

– “Christian Nationalism Is The ‘Single Biggest Threat’ to America’s Religious Freedom,” announces the Center for American Progress.

– “[The Republican Party is] a movement dedicated to imposing White Christian nationalism,” insists the Washington Post’s former token “conservative,” Jennifer Rubin.

– “If Christian Nationalism isn’t essentially domestic terrorism, then I don’t know what is,” opines Cari Marshall of the Texas Democracy Foundation, who goes on to explain the treacherous methods of all those violent Christian extremists: “They simultaneously weaponize the Bible and the Constitution to justify their wanton disregard for the views and safety of others and their insatiable lust for weapons and violence.”

https://www.wnd.com/2022/06/elites-finally-reveal-1-enemy-christians/

Det neste blir
“Putin = hvit og kristen”
og
“Rød front mot kristendom”
og
“kristne = blodtørstige terrorister”

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Divide & Rule
Det eneste man kan gjøre er å legge bort uenigheter og samles mot globalistene. De troller Internett og lager kvalm. Splitt og hersk. Derfor setter de merkelapper og skaper ufred mellom gruppene. Så er de på allés side som en ulv i fåreklær. Velkjent oppskrift.

Biden innrømmer nå at de høye drivstoffprisene er for det grønne skiftet. Det er ikke president Putins feil. Han advarer mot tøffe tider, men at de skal komme seg gjennom det grønne skiftet. Alt er styrt for den fjerde industrielle revolusjon som Schwab kaller det. De kjører på nå uten å bry seg. Lar det bli demonstrasjoner og kaos, men de har ingen annen plan. De vil ta to skritt fram og ett tilbake. Nå er det bondeopprør i Nederland, Polen og Italia. Tyskland starter. Nå må de kjøre på hele veien og ikke gi etter. Ikke la dem vinne et skritt frem.

kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

– Biden innrømmer nå at de høye drivstoffprisene er for det grønne skiftet. Det er ikke president Putins feil.

Jeg har ikke sett den innrømmelsen

– at de skal komme seg gjennom det grønne skiftet.

Nå definerer de olje og gass som grønn energi. Å legge om til bensin og diesel blir da “grønt skifte”

Profesjonell spesialsoldat, med bakgrunn fra flere kriger rundt om i verden, forteller at krigen i Ukraina var annerledes enn det han var vant med. Han var ikke utdannet for denne typen krig. I sin tid i Øst-Ukraina som ukrainsk soldat hadde han enda ikke sett en russisk soldat.

Han hadde med andre ord enda ikke hatt anledning til å avfyre geværet sitt. Det er selvfølgelig veldig traumatisende. Norske og svenske spesialsoldater blir bare sittende der og får ikke brukt det de har lært.

Kilde

Legg merke til at alle video-klippene i kilden er konstruerte. Det er ingen soldater der som skyter mot angripere (russere), eller som avfyrer anti-tanks raketter. Det hører hjemme i Syria, ikke i Ukraina.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Han snakket om oljekrisen og at det var det grønne skiftet og at amerikanere ville komme styrket gjennom det. Glemte å skylde på Putin. Det var i en tale.

Jeg hørte også at de bruker olje og gass i grønt skifte. Det var helomvending, men det er jo også riktig. Biler og motorer er blitt miljøvennlige. En fossil-bil kan også gjenvinnes nesten 100 prosent. Tesla er ikke i nærheten og er en stor byrde sånn sett. Plastprodukter er fra olje og det er det ingen som klarer seg uten. Batterier er miljøverstinger fra a til å.

Men man kan kanskje forstå både våpen og energi ved å følge korrupsjon? Begge driver lobbyvirksomhet og har enorm fortjeneste på krig og faenskap. Våpnene havner i feil hender. Kanskje er det rett og slett handel med det svarte markedet. Kanskje bygger de opp en internasjonal styrke? IRS i USA har kjøpt enorme mengder med våpen. Hvorfor?

Biden solgte 950 000 fat med olje fra oljereservene til et kinesisk selskap som Hunter Biden har store investeringer i. Sinopec. Det førte til at aksjemarkedet steg. Først kutter han XL Keystone pipe Line og ødelegger aksjemarkedet. Deretter selger han oljereserver for å liksom få ned prisene for amerikanere, men så går det til Hunters selskap i Kina. Sinopec prøvde også å kjøpe Gazprom kort ti etter sanksjonene med Russland. Nå endrer de også olje og gass til grønt og da vil det investeres. Klingende mynt i norgeskassa også dette som har investert mens markedet lå brakk. Nå blir det et nytt marked. Høye priser og avgifter.
Er ikke dette Rothschild-metoden da? Sett det før?

Skulle tro at prisene gikk ned nå da, men det gjør de ikke. Bryr seg ikke om menneskeliv disse her. Kun makt og penger.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Er «Det Grønne Skiftet» bare skatter som skal hindre fattige å bruke Co2? Slik at velstående mennesker kan få gjøre som dem vil i fred?

Dr Shiva forteller her om hvordan klimamafiaen skaper kvoter som man kan handle, om man har råd. Enorme pengesummer skulle legges i potten, 1000 milliarder kroner. Dette skulle brukes for å betale NGOer og forskere til å få 190+ medlemsland med på avtalen. Biden tok USA med, da han snek seg inn på kontoret. Land som Kina kunne frem til 2030 fordoble sine utslipp. Etter det må de begynne å betale til Al Gore, Clinton, Bush og og deres klimamafia, ifølge Shiva.

Vi vet at gjennomsnittstemperaturen har gått ned siden 2016. Av og til sier de klimaendringer og ikke oppvarming. Selv om målet til panelet er å holde temperaturen nede. Her er artikkel om det Dr Shiva snakket om når det gjaldt svindel med gjennomsnittstemperaturen. Da 14 ble det nye 15. etter at temperaturen gikk ned. https://www.americanthinker.com/articles/2012/11/fourteen_is_the_new_fifteen.html

De skaper klasseskiller. De skaper u-land og forsøker å holde rikdom og makt hvor den er i dag. Det er «Det Grønne Skiftet» og den industrielle revolusjon nr 4. ser ut som media også har fått litt av kaka. Alt er korrupt. De er alle kriminelle.

kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

– Biden innrømmer nå at de høye drivstoffprisene er for det grønne skiftet.

Det er for min del greitt at left liberals (Pelosi / Newson / Biden) forteller at deres green energy er bakgrunn for høye besinpriser.
Men om de forteller det vet jeg ikke.

Prisene i Norge: Et besøk til slekning 25 mill unna = vanlig besinpris 600,00 … nå 1100,00

Sri Lanka
– The latest crisis has sparked protests across the country, which have been going on for months, especially in the capital Colombo. Protesters are demanding the resignation of President Gotabaya Rajapaksa for mismanagement.

Det var WHO & Co som forårsaket at Sri Lanka ble erklært ikke kredittverdig, men president Gotabaya Rajapaksa holdes ansvarlig. Hvem som skal erstatte Rajapaksa har de ikke noe svar på, og hvordan neste mann kan løse hva WHO & Co har skapt skjønner ikke jeg.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Out of touch as ever, President Biden celebrated record-high gas prices Monday, gushing that the pump pain was part of “an incredible transition” of the US economy away from fossil fuels.

“[When] it comes to the gas prices, we’re going through an incredible transition that is taking place that, God willing, when it’s over, we’ll be stronger and the world will be stronger and less reliant on fossil fuels when this is over,” Biden said during a press conference in Japan
https://nypost.com/2022/05/23/biden-praises-gas-prices-as-part-of-incredible-transition/

kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

https://steigan.no/2022/07/steigan-om-den-pagaende-krisa-videotekstet/
Så mye nytt bidrar Steigan ikke med.

– Tyskland og Europa vil oppleve økonomisk krise

Logikken er et dersom husleia eller strømregningen eller bensinprisene stiger mere for “arbeidsfolk” i Tyskland .. enn i Portugal. så vil det være verre enn for (Portugal). En øl mindre i Tyskland er verrre enn om man ikke kan kjøpe babymelk i Portugal.

Jeg har diskutert dette og konkusjonen ble at Sveits / Tyskland / Sverige / Frankrike er best stilt.

Det er verre med resten av verden. Altså, de som er best stilt i verden oppgir Steigan er verst stilt
Eksempel Fattige sveitsere har 8 ganger mere enn fattige i Israel, og 6 ganger mere enn fattige i Portugal.

De som ble rammet først var slike stater som Bali, Sri Lanka (demonstrantene peprer statsministeren med tomater eller hva …) og Portugal.
Nå vil USA bevege seg mot kollaps 10 ganger EU

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Men hvordan går det hvis industrien kollapser? Kanskje fattigere land tåler en kollaps bedre. Portugal har varmere klima. Tenk om vi får en kald vinter med økonomi-kollaps. Ikke lett å dyrke selv her. Tyskland har en kjempeindustri som skjelver.
Norge er det minst selvforsynte landet i verden. Har Norge avtaler som sikrer matforsyning? Flere land stenger eksporten. Bør man slutte å tenke land og at staten er oss. Er ikke bare staten et AS Norge hvor innbyggerne er dets eiendom? Kan vi forvente oppkjøp fra stat og globale selskap etter en kollaps? Enorm gjeld til IMF, verdensbank og oppkjøpere.

Bill Gates er blitt den største oppkjøperen av dyrkbar mark i USA. Det blir store industri plantasjer. Bøndene angripes i land etter land. Ved kollaps vil stat og oppkjøpere ta over jorda. Eiendommer og gjeld blir kjøpt opp. Vi som har så mye privat gjeld her i landet. Du skal eie ingenting og være glad. Leie hus og bil. Skal de ha oss i kne som de har vist på TV? De bryr seg ikke om å skjule det lenger. Nesten ingen tror på Putin-unnskyldningen. Covid og økonomisk krise er planlagt av disse globalistene. Det vet flere og flere for hver dag.

kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Norge blir som Sveits. Oljeinntektene går til himmels ved oljepris på $280 per fat.
Uansett om folk i Sverige har råd til å betale husleie eller ikke, husene står der også under kollaps. Sverige har ved nok i 1000 år. Her tror Steigan at svenskene vil bli kastet på gata fordi de ikke kan betale husleie ??
Den store forskjellen her er hvem som har en stat og hvem som ikke har en stat. De som har en stat kan reallokere, slik at Røkkes 100 mill hytte blir til senter for ukrainske flykninger osv.
Hele Russland er en stat, skapt for kriser.
Portugal har familien. Men den svikter nå alle i familien rammes samtidig. Man kan ikke bli fattigere enn dette

USA har en stat som ER fienden.

Tyskland trenger bare å snu på dagens politikk så er de ok, uten gass. Siste gang laget de diesel ut av kull. Å lage gass ut av kull kan de også. Den tyske staten er enestående i verden. Kina, som er kullbasert, klarer seg utmerket.

– Portugal har varmere klima.
– Tyskland har en kjempeindustri som skjelver.

Portugal har ikke noe utdannelsessystem utover hotell++, medisin++. Industri er sement++. Mens Tyskland har det meste. Finansielt er Tyskland de siste til å gå konkurs. Før det går Hellas / Spania / Italia / Polen / Frankrike konkurs.

Jeg legger merke til at de tradisjonelle husene i Portugal / Spania / Italia er bygd av stein, som er 2-3-4 ganger mer kostbart å vedlikeholde. Da er det bare å rive ruinene? Nei, det får de ikke lov til. Bygningslovene sier at det nye må se likens ut som det gamle.
Arbeidet blir på dette nivået:

Liberale “investmentwatchblog”

– Norway has warned of possible electricity rationing next year.
– Germany has warned of possible natural gas rationing.
This is bad.
— PeterSweden (@PeterSweden7) July 7, 2022

Dette er “fæle nyheter” for investmentwatchblog. Man tar to to rikeste statene og forteller hvor galt det er i verden, istedenfor å diskutere realiter

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
1 år siden

– A 2009 op-ed published by the United Nations, which is now removed from its website, heralds hunger as “the foundation of wealth” and a means to bolster the world economy.

From the article:

– Hunger must be sustained to exploit manual labor, contends George Kent, a professor at the University of Hawaii’s political science department. who authored the November 2021 UN the document.

Roger Næss
Roger Næss
Abonnent
Svar til  kjell108
1 år siden

Er det for å få kred at du legger ut søppel med engelsk tekst . Så hva er feil med det norske språket? Behersker du ikke ditt eget morsmål?

kjell108
Abonnent
Svar til  Roger Næss
1 år siden

Sitatet er fra et FN nettstedet på engelsk.
Jeg eversetter ikke et engelsk sitat.
Lærebøkene på universitet er på engelsk. De oversette ikke engelsk til norsk.

Det store problemet på Nyhetsspeilet er hvordan formatere når man ikke har mer kommandoer enn for 30 år siden. Jeg løser det ved å sørge for at hva jeg ikke selv har forfattet blir sitat på annet språk. Da skjønner folk at dette er ikke egen konspirasjonsteori.

– søppel med engelsk tekst

Jeg går ut fra at du omtaler “George Kent, a professor at the University of Hawaii’s political science department. who authored the November 2021 UN the document.” som noe søppel. Det støtter jeg fullt ut.
Legg merke til at Lech Walesa gjentar “Generalplan Ost” som en annen nazist … med nobels fredspris i lomma. En skulle tro at noen i verden ikke kvalifiserer seg for fredspris … men tilsynelatende er alle kvalifisert til fredspris?

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

A collective strategy for democracies for a green energy transition

For the US, the EU and other major democracies to reduce their economic vulnerability, they must act collectively to foster a green transition. Such a strategy should have three key elements.

First, leading democracies should agree to end the underpricing of fossil fuels, which is the principal factor preventing a clean energy transition. The underpricing associated with producing and burning coal, oil and gas amounted to $5.9 trillion in economic costs in 2020. Nearly a quarter of these losses – $1.45 trillion – occurred in 48 major and smaller democracies.
https://www.weforum.org/agenda/2022/07/green-energy-transition-democracy-economy/

WEF mener drivstoffprisene er altfor lave.
Hvis du ikke er enig, er det en trussel mot demokratiet og din frihet. Kjøp Co2 kvoter fra den umettelige, kriminelle og grønne mafiaen. Det er frihet. :)

kjell108
Abonnent
Svar til  Roger Næss
1 år siden

Jeg skrev: Russerne framstilles som løgnere av NTB.
(sist jeg sjekket var NTB lokalisert i London. NTB er norsk-språklig, men journalistene var alt mulig av etnisitet)

Det er også et svar på din problemstilling, Roger. Finn et speil, og fortell oss hva du ser? En nordmann eller en deep state sau?
Hvem vil være hottest som neste fredspriskandidat, Zelensky eller ikke? NTB vil promotere Zelensky eller Boris Johnson [ikke finn på å forhandle-Johnson]. Obama startet 3 kriger minst

Hvis Oslo går opp i røyk, tenkt NRK / NTB

Hvem vil fortelle russerne (en atommakt) på Svalbard: – Dere kan ikke forsyne Barentsburg …
som om de største idiotene er vi selv

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

President Putin sitter med bevis på at CNN samarbeidet med nazister i Ukraina om falsk flagg. Angrep på sivile. Muligens barn på sykehus.
https://www.naturalnews.com/2022-06-29-putin-evidence-cnn-colluded-with-ukrainian-nazis.html

kjell108
Abonnent
1 år siden

NRK
(Overskrift) “Rasende bønder demonstrerer mot nye miljøkrav”
– En politibil er truffet av en traktor
– Statsminister Mark Rutte har gitt klar beskjed om at bøndene har gått langt over streken.

30% av bøndene vil måtte legge ned pga “nye miljøkrav”.
Mark Rutte avviser at han har gått over streken for hva en politiker kan foreta seg.

Eliten ønsker å kvitte seg med dem i uavhengige yrker som tør tenker selv.
Akkurat hva norske Media ønsker
1917: Bolsjevikene putter inn i grunnloven at bonde er “et ulovlig yrke”. All jord tilhører staten uten kompensasjon (kommunistene).

USA: Soros kjøper opp Media som har Latinos som nedslagsfelt. Hvorfor? For å sikre at immigranter stemmer DEM.

kjell108
Abonnent
1 år siden

USA beveger seg mot borgerkrig.
Hvem blir partene i denne borgerkrigen?
Svart/latinos mot hvite?
Fattige mot rike?
Liberalere mot konservative?
Kristne mot satanister?

Ved å bruke Mao Tse Tung blir svaret liberalere mot konservative

kjell108
Abonnent
1 år siden

– Raymond Johansen og Jonas Gahr Støre kryper servilt for den virkelige makt, de har solgt sin sjel for lengst,

Når Raymond Johansen og Jonas Gahr Støre ikke er den virkelige makta, da er det selvfølgelig ikke de som bestemmer

– de har solgt sin sjel for lengst,

Så begynner forfatter å granske hjerte og nyrer

Fintan Dunne har et poeng her … G7 dummer seg ut og G7 politikerne vil ikke overleve.
Boris Johnson er ferdig.

Logikken her virker solid for meg.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

På tide å sette opp Norge som Land.

Få slutt på satans styrte norge.

Den Leve de Mann og Kvinne skal styre Landet Norge, ikke søpla.

kjell108
Abonnent
Svar til  Aradorn
1 år siden

I Tyskland er vedovner ikke å oppdrive. Putin ser ut til å stanse all gass til Tyskland, som tysk industri bruker til daglig drift. Regjeringen vil prioritere hushold framfor industri.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Har ventet på dette: https://www.gaysagainstgroomers.com/about-1
Endelig er det folk i homsemiljøet som sier klart nei til hjernevask og seksualisering av barn. Et klart flertall er i mot den retningen bevegelsen har tatt.
Jeg tenkte å ta en prat med noen av de fordi jeg synes det er rart om de ikke stopper dette. De har valgt andre veier, men de har fortsatt etikk og moral. Noen er slettes ikke stolte og glade for å være slik de er.
EU presser på med drag queen story time for barn. Flere av de i USA har pedo-dommer. EU bevilger 220 000 pund til drag queens rettet mot barn.
https://summit.news/2022/07/06/eu-gives-e220000-in-taxpayer-money-to-fund-drag-queen-courses-aimed-at-young-people/

K.Johansen
K.Johansen
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Hold gjerne fast i poenget i artikkelen, et av dem…

Er terroren i Oslo 25.6. statsfinansiert eller er det PST og britisk etterretning som har planlagt dette – eller er det fanatiske muslimer? Eller er ekstreme muslimer, ensom gjerningsmann, bare en front?

Fakta skal jo avgjøre det.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  K.Johansen
1 år siden

Jeg mener at jeg holder meg til artikkelen. Hvem som står bak kan jeg ikke vite. Å peke ut noen vil være krenkende. Å påstå at det er crisis actors og slikt kan jeg heller ikke. Men jeg kan spekulere i mitt eget hode og så kan jeg la andre få spekulere. Hvis det er falsk flagg så må det være en agenda og motiv bak. Man kan diskutere hva som evt kan ligge bak. Jeg vil aldri komme med et svar før jeg har det fulle bildet. Det er det jeg jobber med.
– Jeg har ikke sett TV-innslagene og det er et minus. Jeg så litt. Jeg så hvordan fotballen og samfunnet brukte pride-flagg. Radio fortalte at offeret var Pride. Men motivet til gjerningsmannen var ennå ikke kjent. Da begynte det å smis mens liket var varmt. Skal man ikke få ting til å roe seg. La det synke og finne ut hva som ligger bak? Jeg var ikke der, men 22. Juli var jeg i nærheten. Da løp folk rundt og skyldte på muslimer, men det var ikke noe grunnlag for det. Samme der. Hvis jeg beskylder en eller flere politikere, vil de synes det er krenkende. Jeg kan ikke bevise noe og kan bli straffet. Hvis jeg kunne bevise det, ville jeg ikke nølt et sekund. Men jeg kommer ikke til å beskylde noen enkeltpersoner før alle puslespillbitene er på plass.
-Det var klart at offeret her var Pride, i følge nyheter og politikere. Før motivet var kjent var det Pride. Bak Pride er det en Woke-agenda. Det er Liberal World Order som Obiden kalte det. Denne agendaen blir pakket inn bak Pride-flagget. Derfor linket jeg til Gays against groomers som sier at det woke-tullet er ikke noe de står for. Det er noe de tar avstand fra. Vil ikke assosieres med grooming av barn. Seksualisere og lokke til seg barn til sex. Deres agenda har hele tiden vært å integreres inn i samfunnet og ikke noe annet.
Det som skjer nå er at om du kritiserer Woke-agendaen så krenker du Pride-bevegelsen. Man ser det i California. Det er ulovlig å for politikere å besøke stater som nekter å følge Woke-agendaen. Drag Queens skal inn i barneskolen. Det har også EU finansiert nå her hjemme. Barnebøkene skal introdusere barn for homosex og oralsex. Critical Race Theory skal innføres. Kjønn skal deles opp etter hvilke seksuelle tiltrekninger man har. Barn skal velge kjønn selv. Men å definere mann og kvinne er ikke lov. Det er ulovlig å bruke uttrykk som mann og kvinne. Menn kan også bli gravide. Menn skal konkurrere i kvinneklassen om de identifiserer seg som kvinne. Alt skal være kjønnsnøytralt. Hvis man er imot dette så krenker man Pride-flagget.
-Regnbuen har flere farger og det originale flagget hadde 7. Pride-flagget har seks. Ingen av fargene representerer sånne som meg. Dette er ikke en agenda for integrering. Det er splittelse. Politikere går frem og fremstår som om de ønsker forening, men all denne politikken splitter oss og setter merkelapper. Senere kan det hende at dette snur. At de angriper Pride, og da vil folk trekke seg unna mens Pride-bevegelsen blir hanket inn. Det er slik jeg også ser på jøder. De integrerer seg ikke. De står for seg selv og ingen forsvarer de. De kritiserer ikke de som gjør ondskap under jødisk flagg. I stedet vil de rope antisemittisme om man sier noe negativt om t eks Rothschild eller det politiske Israel. De onde kreftene tilbyr beskyttelse. De skaper splittelse og vold og tilbyr beskyttelse. Politikere ville gi Pride-bevegelsen med Woke-agendaen beskyttelse. De ber folk om å ikke være redde, men stenger arrangement. Splittelse og innføring av totalitært regime. En begynnelse av social credit score fra Kina. Tankepoliti. Om du ikke godtar det de kommer med så er det et angrep på demokratiet. Likeverd, friheten og kjærligheten. Sannheten er at det er omvendt. Det er dette som er det demoniske som artikkelen snakker om. Anti-Gud. Anti-moral. Anti-åndelige verdier. Det er satanisme under falsk flagg. Rett og slett. Det kan foregå uten at politikere og involverte er klar over det. Se den siste fra Greg Reese: https://theinfowar.tv/watch?id=62c598b01039166673059482-
– En gjerningsmann kan bli pekt ut uten å ha gjort noe. Det finnes teknikker som kan få folk til å tro og innrømme det meste. De kan få folk til å betvile sin egen virkelighet.
-En gjerningsmann kan overbevises/betales for å gjøre en jobb. Han kan bli lurt og få all skyld.
-Teknologi kan plante minne og tanker i hodet på folk – Irak.
-Narkotika kan få folk til å hoppe ut av vindu og tro de kan fly.
Det er så mye man kan spekulere i, men jeg ønsker ikke å si noe om det akkurat i denne saken. Noe er av respekt for de døde og skadede. Det må få vile. Jeg har heller ikke nok bevis til å peke ut noen. Det vil være krenkende. Men jobben som politi og politikere har gjort kan jeg klage på. Det er det samme som går igjen rundt om ved like hendelser. I Uvalde var det politi som hadde gjerningsmannen på kornet, men som ikke ble gitt ordre om å skyte. Gjerningsmennene er kjent av politiet. De har innført lover for å fange opp disse, men klarer det ikke. Folk er ikke trygge. Terrorlover og rød-flagg lover. Datalagring og innsyn. Det blir mer og mer vold og kaos.I Norge skyver de Pride foran seg og innfører Woke.
– Woke er et angrep på familien. Det er en oppskrift på splittelse og kaos. Det er absurd å se kvinner løpe rundt og skrike om rett til å drepe eget barn. Kvinnen går gjennom smerter både fysisk og emosjonelt. Naturen har gjort at dette skal knytte mor til barnet. En mann gjør ikke det. Det er forskjell på mann og kvinne. Det er forskjell fra naturen og det åndelige. Mannen skal jobbe for kvinnen. Fra naturen liker han det. Det er ikke slaveri, men han føler seg topp når han kan hjelpe en kvinne på motorveien. Hans største ergrelse er om kvinner truer med å gjøre ting selv. Da er han ikke mann. Kvinnen tenker at hun har draget på disse, men det er bare hans natur. Det er ikke lov å si nei, det føles bare feil. Hvis man tar bort kvinnen og barnet mister mannen mening i livet. Det er sagt at om man skal vinne en krig så må man først ta ut religion, kvinner og barn. Da har ikke mannen mer å kjempe om. Det er det disse nå gjør. Religion=moral og veiledning. Globalistene vet godt at det er en åndelig dimensjon. Vitenskapen har kommet lengre. Men slike som Musk og Harari sier at AI kan bli selvbevisst. Bare fordi det er en agenda bak som sier at Big Bang skapte oss selvbevisste mennesker, ut av ingenting. De forsøker å gi en missing link, men er besatt av gudspartikkelen t eks. De angriper kvinnen og mødrene gjennom Woke. Det er bare fysisk svakere menn. Det er urettferdig at kvinner bare skal føde. Båndet mellom mor og barn skal bort. Barn er bare små voksne. De har i følge dem seksuelle behov. De har rett i følge dem i å ha sex med voksne. Woke og Liberal World Order skal fremstå som rettferdig og inkluderende, men gjennomfører splittelse og kaos. Da må man bli beskyttet av totalitært verdensorden. Unntakstilstand er deres våte drøm. Hva vi kan gjøre er å samle oss. Godta at folk er forskjellig. Jeg har min oppfatning av rett og galt. Jeg har ingen business med andres valg. Om de manipuleres kan jeg forsøke å vise det til dem. Men man har fri vilje og man har rett til å gå feil. Jeg måtte gå feil for å forstå hva som er rett. Jeg kan ikke hindre andre i å lære rett og galt. Men jeg kan lære bort hva jeg selv har lært. Og jeg kan kjempe for moral og gode verdier i samfunnet. Alle vet at politikere lyver og manipulerer. Jeg godtar ikke at de gjør det. Jeg aksepterer ikke at journalister lyver og misleder. Vi har verdier fra kristendom og jødedom som senere er integrert i human etikk. Alt dette er nå under angrep. Da bryr jeg meg ikke så mye om hvordan og hvem. Det kommer etterhvert. Men agendaen og manipulasjonen må stoppes.

Utøya var annerledes. Vi fikk brukt terrorlover og satt presedens. Alle nordmenn ble til en potensiell terrorist og politikere og media måtte beskyttes. Jeg vet at en ansatt i Høyblokka fikk telefon om å hente bilen på verksted. Det kan være flaks at det smalt da, men . Det var en som fikk en stor flis i hodet og gikk på bussen. Det var rart. Jeg tenkte at det så uvirkelig ut, men det kan være krenkende å påstå noe. Det var en dum tanke. Jeg har ikke tenkt så mye på Utøya etter det. Det skjedde mens regjeringen var borte. Det var AUF og barn som var angrepet, ikke regjeringen. De var jo ikke der og det måtte ABB vite. AUF hadde i hvert fall kritisert det politiske Israel. Det var det jeg tenkte, at ABB var sionist og frimurer. Kanskje manipulert til å bli ekstrem og tro at han gjorde noe for en god sak. Han sa at han ville bli takket senere, men der tok han grundig feil. Så kan man spekulere i Mossad og slikt, men jeg kom aldri langt nok til å se noe større bilde. Jeg kan bli anklaget for antisemittisme og æreskrenkelser. Selv om det er lov å spekulere. Nå kan man bli straffet om man uttaler seg anonymt og i lukket rom. Så det er best å ikke spekulere og heller ytre seg åpent. Men å påstå at man vet når man ikke vet, det skal ikke jeg gjøre. Det er ufint og respektløst. Sannheten må frem. Jeg vet ennå ikke sannheten, men jeg vet at det ble innført lover og innskrenkninger. Overvåkning og frihetsberøvelse. Det kan være greit for små perioder, men så må man leve videre. Det ser det ikke ut til å gjøre, men heller lockstep mot totalitært verdensregime. Og dette er også basis i religion. At Babylon var et slikt regime. Der det var umoral og lovløshet. Fra åndelig hold er det små kulturer og mangfold som gjelder. Mangfold, bærekraft, demokrati, kjærlighet, frihet, liberal, av slagordene som agendaen bruker for å gjennomføre anti-politikk. Merkelapper, kaos og tvang. Det er de riktige.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Hva er et menneskeliv verdt?
Skrev en kommentar om medisin og psykiatri som havnet feil: http://www.nyhetsspeilet.no/2022/06/skrik-og-gro-skrekk-og-gru/#comment-184498

Hva med de skyhøye utbetalingene? Det er mange som spekulerer rundt det, men hva med ulikhetene. Hvordan graderer man traumer?
Man har vel også behov ved ulykker og andre hendelser?
Floyd’s familie fikk 270 millioner kroner. Andre får ingenting.
Sandy Hook ofrene fikk 730 millioner kroner fra våpenprodusenten +++.
22 Juli ofre fikk 300 millioner.
9/11 ofre fikk minst 70 milliarder kroner.
Hva er fordelingsnøkkelen? Voldsoffer sliter med å bli trodd og få utbetalt kompensasjoner. Folk blir rammet av naturkatastrofer og andre ting. Er det rettferdig utbetaling for ofre i Norge? En som tar livet av seg selv, passasjerer og fremmede, får de ofrene utbetaling fra bilprodusenten? Er det like mye? Hva med en som dreper familier med kniv. Voldtekt og tortur av små barn og hele familier. Får de millioner i erstatning. Hva med ulykker? Ofrene får små beløp i sammenligning, men traumene kan være verre. Vanskelig å bruke i politisk og tyrannisk agenda?

kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

– Hva er et menneskeliv verdt?

“Dr Richard Day: Closed meeting 1969 retold by a participant to public domain”

Svaret her er et menneskeliv har ikke noen verdi. Så dersom en vaksinekampanje fører til 10 mill døde så er det et pluss, i tillegg til mrd-kontraktene på vaksinene selv.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Georgia Guidestones er bombet. Det skal være den steinen som sier å holde befolkningen ned under 500 millioner, som er ødelagt.

I Nederland har politi skutt mot fredelige demonstranter:
https://steigan.no/2022/07/nederland-regjeringen-bruker-pansrede-personellkjoretoy-mot-demonstrerende-bonder/

Nei vi er ikke verdt noen ting i deres øyne.

ken
ken
Anonym
1 år siden
Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Ny dag under liberal world order. Danske dreper 3 og skader flere. Mann i psykiatri og på medisiner. Alle disse går på antidepressiv medisin. Kanskje skulle myndigheter og PST konsentrere seg om å følge medisinerte i psykiatrien i stedet for å mistenke friske folk og ta fra dem grunnleggende rettigheter. Slik blir det med dagens politikk og utvikling. Liberal world order. Mer og mer totalitær tyranny og mer og mer Sodom & Gomorra. Sette merkelapper på folk og hanke dem inn. Tar det lang tid før pride blir hanket inn mens folk ser på uten å bry seg. Fordi folk blir splittet mens myndighetene snakker om integrering. Politistat. Overvåkning, rød flagg-lover og sosial kreditt. Ansvaret ligger hos politikerne.
https://www.thelocal.dk/20220704/police-confirm-three-killed-in-copenhagen-mall-shooting/

Perj
Perj
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

På tide å sperre inne “politikere” og byråkrater for deres psykiske “feilkoblinger”?
La det norske folk begynne med å melde seg ut av gjeldsfengselet Norge, og inn i naturlovene, hvor man hvis man har gjort noe galt skal dømmes av 12 LIKEVERDIGE menn og kvinner, og hvor en dommer kun er en rettsforvalter uten myndighet til å endre dommen fra “juryen”.
Norske lover er basert på engelsk maritim lov! og dermed må da også Magna Carta egentlig også gjelde nordmenn?

kjell108
Abonnent
Svar til  Perj
1 år siden

– gjeldsfengselet Norge
Gjeld er hvordan penger skapes / hvordan penger destrueres (når lånepapirere destrueres da blir DNB plutselig 2-5 millioner fattigere med et tastetrykk)

Folk har lært på Youtube at man ikke skal ha gjeld og at det beste hadde vært om alt hadde vært russisk, minimalt med gjeld og skyhøye rentesatser … og at det verste landet i verden er UK, hvor en gjennomsnittsfamilie har det som tilsvarer 3-3,5 mill i privat gjeld (med negative renter)

Tvert imot, tilgang på kreditt er gull verd.

kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Jeg regner med at alle vestlige etterretningsorganisasjoner er integrert i liberal world order.

– The US has reportedly used a secretive authority called ‘127e’ to launch at least two dozen proxy wars since 2017, according to an article published on Friday by The Intercept. The outlet claims to have obtained never-before-seen documents and spoken to top officials with intimate knowledge of these programs.

NATO driver kriger i et halv eller ett dusin stater til enhver tid. Factsjekkerne vet ingenting om det. Når Stoltenberg snakker om russisk aggresjon har NATO samtidig et halvt dusin egne aggresjonskriger.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
1 år siden

Josef Votel, en pensjonert amerikansk general med kommando over “special operations”, bekrefter at USA drev (driver) hemmelige kriger i Egypt, Libanon, Syria og Jemen.

Krig mot Egypt?
Krig mot Libanon?
Krig mot Syria?
Krig mot Jemen?

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Somaliere i USA vet å gjenkjenne en djinn. Ilhan Omar buet ut av 10 000 somaliere. https://www.thegatewaypundit.com/2022/07/ilhan-omar-booed-off-stage-somalia-independence-day-concert-minneapolis-video/

Amerikanere er lei av woke-sølet fra ekstremt venstre. Nå bruker de barn i gatene for å demonstrere mot abort. Grooming og lokking med is og sukkertøy. Det er disse psykopatenes natur. Manipulasjon og hjernevask av liberal venstre fra fødsel.
Veldig bra video fra LT i And We Know i dag. Det skjer ting over there:

https://andweknow.com/2022/07/03/7-3-22-continue-to-plant-truth-in-battle-against-the-liberal-world-order-pray/
Mens VG lister nok en folkesykdom i dag – slapphet, må jeg bare si at jeg bobler over av energi. Stå på folkens! Dette går vår vei.

K.Johansen
K.Johansen
Anonym
1 år siden

VG har en fersk sak hvor det står:

Kort tid etterpå publiserte de bildene av Matapour på en pressekonferanse.

– Han var her nesten hver uke. En rolig, stille mann. Det er helt sjokkerende, sier han.

Og så legger han til.

– Han var litt i sin egen verden.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/66bPwr/gjerningsmannen-var-stamkunde-jeg-ble-kvalm

Men peker dette på et annen mulighet? Var vedkommende hjernevasket? I så fall av hvem?

Har noen i landet en pool med slemminger de kan slippe ut i samfunnet vårt – ekstreme muslimer møter grupper som SIAN – sammen lager vi kaos – og PST vinner hver gang?

Her er noen link til hvordan dette skjer:

https://gangstalkingmindcontrolcults.com/11942-2/

https://gangstalkingmindcontrolcults.com/7711-2/

https://www.psychvictims.com/stories/view/remote-neural-monitoring

https://everydayconcerned.net/2020/02/24/mk-ultra-on-steroids-dr-robert-duncan-reports-on-todays-neurotech-targeting-of-humanity-secrecy-and-the-need-for-change/

https://forbiddenknowledgetv.net/tavistock-institute-of-mind-control/

K.Johansen
K.Johansen
Anonym
1 år siden

Til det som skjedde 25.6.

Den som er siktet vil ikke uttale seg – det virker underlig.

Se på alle filmene som kommer fram i mediene, litt etter litt, virker ikke de veldig gode og presise – hvem har gjort opptakene?

Et opptak viser siktede skrike mot kameraet – bra gjort å fange det av en amatør i det siktede blir lempet inn i politibilen – tilfeldig?

Forsvareren til siktede er ikke det en eliteadvokat som alltid dukker opp i kompliserte saker som politiet nok vil kontrollere utfallet av?

Siktede var sammen med en profilert ekstrem muslim i forkant og denne skrev negativt på Facebook rett i forkant av skytingen?

Den ekstreme muslimen angrep en synagoge i sin tid – hvem gir mannen anledning til å holde på å spre muslimskrekk?

Summen av dette: Lukter ikke dette en kontrollert aksjon, den siktede i gul t-skjorte var ikke alene? Er vi sikre på at det var den arresterte som faktisk var den som skjøt (vanlig i slike aksjoner er å bytte ut den profesjonelle med idiot-syndebukken)?

Hva gjør PST og politiet med det? Surrer videre?

Og PST kan kontrollere all offentlig virksomhet framover? Hva skjer ved juletider og 17. mai?

e
e
Anonym
1 år siden

Noen som vil ha et skudd av denne?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
1 år siden
« Forrige artikkel

Hvorfor kan vi ikke stole på Verdens helseorganisasjon?

Neste artikkel »

Den farlige dagen 22.07.22, hvem skal ofres?

71
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x