Brian Gerrish i Rotterdam i 2013: https://www.youtube.com/watch?v=jSSPLccD_oM

Dette er ikke galskap, men planlagt bruk av psykologiske operasjoner

2.5K visninger
4 minutter lesetid
59
Har Pini Ben David fra Israel rett? Var dette en gammel plan? (her)

Kanskje blir vi under den pågående pandemien utsatt for en massiv svindel? For det er flere ting som synes merkverdig. Kanskje er sjef for vårt lands helsedirektorat, helseminister og regjeringssjef utsendte medarbeidere for et maktmiljø som har infiltrert vårt statsapparat?

Har vi med uærlige, falske tjenere å gjøre som har skjult sine virkelige hensikter? Folk som kler seg i våre klær, men som under de kjente uniformer er noen helt andre? Folk som taler med dobbelt tunge? Den som løfter blikket vil kunne se mønster i det som skjer under pandemien, mønster vi kjenner igjen fra tidligere.


Mind Space

“Det er ikke galskap, det vi har foran oss er kalkulert, det er en misforståelse å kalle det galskap, fordi det nettopp er en nøyaktig utførelse av en plan. Det er dette vi bør forstå slik at vi kan imøtegå det vi kan iaktta på en best mulig måte (se video, her, 00:34 ).”

Brian Gerrish intervjues av det tyske team Reiner Fuellmich, se video, her eller i et lengere intervju av flere (Gerrish begynner 2:18:12), her..

Erfaringen adv Fuellmich har etter de utallige timer med intervjuer: “Vi har etterhvert kommet til den konklusjon at vi i hovedsak ser bruk av to verktøy, på den ene siden ser vi bruk av psykologiske operasjoner, på den andre siden de som utfører disse psykologiske operasjonene, massemedia.” (i Norge er det NRK, avisene VG, Dagbladet og Aftenposten, se video, her, 00:58).

Gerrish: “Vi begynte å se meget alvorlig ting skje i det politiske demokratiske UK, hvor regjeringen tok i bruk psykologiske operasjoner og propaganda. De etablerte allerede i 2010 og 2011 et team av adfredspsykologiske orienterte psykologer, Behavioural Insights Team, som utarbeidet planer for bruk av anvendt adferdspsykologi for utforming av den praktiske politikk. Vi oppdaget et meget mistenkelig dokument i 2010 , Mind Space”, forteller Brian Gerrish.

Sigmund Freud, en av bærerne til en akterutseilt og livsudugelig vitenskap (1856-1939), her.

Jeg hadde den glede å finne dokumentet Brian Gerrish nevner, Mind Space. Dokumentet kan lastes ned her og har et innhold som i omskrevet form bygger på den russiske forsker Pavlovs spyttsekreterende eksperimenter med hunder; de som ennå holder fast i denslags ser kynisk mennesket som en slags ubevisst robot som beveger seg gjennom livet motivert av ytre stimuli; dette er kjent som kommunistenes religion. Psykiateren Sigmund Freud (1856-1939) er en av deres egne talsmenn, det engelske Tavistock Institutts åndelige far. Jeg ser dette som en fullstendig avleggs oppfatning av virkeligheten (fra en akterutseilt vitenskap i det 19. århundre), en slags ond ånd, som logisk må ende opp i brutale splitt og hersk-systemer, hvor vi også finner motiv og hensikt med terror- og drapsaksjoner.

I forordet til Mind Space står følgende skrevet: “Å påvirke folks atferd er ikke noe nytt for regjeringer, som ofte har brukt verktøy som lovgivning, regulering eller beskatning for å oppnå ønsket politisk resultat.” På side 66: “Dette betyr at borgere ikke alltid er klar over at dere oppførsel har blitt styrt eller hvordan den ble styrt. Det betyr at regjeringen kan bli anklaget for manipulasjon. ”

The Panic Paper
Toby Rogers om nazisme

Gerrish forteller videre: “Vi skjønte allerede i 2010 at disse meget foruroligende teknikker skulle taes i bruk over hele Europa. Hva skulle hensikten være, spør Fuellmich, vel hensikten var enten forandrer du politikk ved demokratiske midler, men du kan også bruke brutal makt eller andre metoder. Anvendt adferdspsykologi går under andre metoder. Allerede i 2020 hadde en vitenskapelig komité (SAGE) ledet av Dr. David Halpin møte med adferdspsykologene (dokument fra 22. mars 2020) hvor de ble enige om å skape frykt for å få myknet befolkningen opp til å akseptere regjeringens forslag angående pandemien. I Tyskland het det samme dokument panikk-dokumentet (the panic paper, engelsk utgave, her, tysk utgave, her).

I det samme dokument beskrev de hvordan deler av befolkningen skulle blitt satt opp mot andre. Ene gruppen skulle utøve press på andre. Dette gjaldt blant annet bruk av masker og å holde avstand til andre (sosial distansering). Borgerne skulle altså settes opp mot hverandre ved bruk av adferdspsykologiske knep. Det ble til og med understreket av dette måtte gjennomføres med forsiktighet, da situasjoner kunne oppstå som ville kunne komme ut av kontroll (brutal vold). Den hyppige forandring av reglene under restriksjonene er en del av den adfredspsykologiske planlegging som skal skape stress, forvirring og angst hos både voksne folk, men også barna. Og folk som er under en slik innflytelse er meget mottagelige for ordre og instruksjoner (bestemmelser) fra helsemyndighetene. Nyhetsgiganten BBC har under pandemien brukt adferdspsykologisk nyhetsformidling hvor de har presentert grusomme bilder, uten å ha fulgt opp fotoene med klare fakta. Dette er gjort med hensikt…Nyhetskringkasteren BBC er den største propagandamaskin verden noen gang har sett og er rett og slett en meget farlig organisasjon.”

Løgnere og drapsmenn

Fuellmich spør: “Hva tror du om de som er ansvarlige for denne agenda, som har begynt å kaste noen av sine egne innunder bussen (f.eks. Anthony Fauci), men i den hensikt å avlede oppmerksomheten fra det de egentlig holder på med. For folk begynner nå å stille de riktige spørsmål; kunne det tenkes at planleggerne nå begynner å miste kontrollen? Hva tror du om dette? ”

Gerrish: “Jeg tror du har rett. De folkene vi bekjemper er løgnere. Problemene de kommer inn i er at de blir fanget av sine egne løgner. Vårt engelske meldesystem MHRA har pr idag (pr 27.mai 2021) meldt at i United Kingdom har det blitt registrert 859 481 bivirkninger og 1213 døde i kjølvannet av vaksineringene, men det er et system arrangert for å bedra publikum, anmeldt blir i høyden 10% av de virkelige tilfeller. Vi har folk foran oss som har gjennomført en forferdelig plan hvor 10-tusener av gamle har blitt drept på brutalst måte, bevisene for dette er overveldende. Vi skal ikke glemme at de som tok disse avgjørelser om å drepe de gamle også er istand til å drepe andre medlemmer av samfunnet de anser som ikke-fullverdige.”


Brian Gerrish har vært i samfunnskulissene i mange år og kjempet imot løgn og bedrag med en gentlemans høflighet. Han har grunnlagt og driver onlineavisen UKColumn (2006), se her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

59 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
2 år siden

Tankevekker! Influensa = korona… MÅ LESES!

“If you go online and do simple research on the term “COVID Vaccine Side Effects” you are presented with a gaggle of links that are strangely similar:

– “Side effects are minor and common.”
– “Side effects are a sign that your vaccine is working properly.”

When you visit YouTube and do the same search, again, the videos have a consistent theme:

– “The risk from the vaccines are less than the risks from COVID”
– “Vaccine side effects are actually a good thing”

If you post a comment or video on Facebook about vaccine side effects your post is deleted and your account may be closed.

But when you go to an uncensored website like Bitchute.com or Rumble.com and do the same search, you see hundreds of videos from real people who have had horrific side effects from their injections.”

Her presenteres utallige historier om bivirkninger direkte fra de involverte, eller fra deres slektninger (i de tilfellene de involverte døde) som aldri blir å finne hos MSM (mase-media): https://1000covidstories.com/

“Influensa forsvant praktisk talt helt akkurat da korona ble introdusert. Før testene ble tatt i bruk ville korona vært klassifisert som en “influensa-lignende” sykdom og ikke fått spesiell behandling”: https://virusfakta.no/

Wakey, wakey…!

PS! “CDC rules PCR-tests inaccurate. There is no flu. We will still use the tests anyway” (Max Igan – TheCrowhouse): https://www.bitchute.com/video/lg6c5z4WS4hE/

kjell108
Abonnent
2 år siden

Har vasking av hender og sosial isolering noe formål?

Vietnam hadde 0 døde per dag fram til juni 2021.
Dr. Campbell karakteriserer det som “god jobb”
Idag 100 døde per dag.
Det tilskriver Dr. Campbell mangel på naturlig immunitet.

Altså, da Vietnam gjennomførte hard lockdown la de grunnlaget for dagens pandemi.

ken
ken
Anonym
3 år siden

NÅ! Vitenskapelig bevis på at C O V-injeksjoner er masseforgiftning: https://drcharlieward.com/stew-peters-scientific-proof-covid-injections-are-mass-poisoning/

e
e
Anonym
3 år siden

Spørsmål: Hvem i Norge var Epsteins forbindelser nå igjen? (beviste)

Har funnet noen med regner med at de viktigste er skjult …

Epsteins Island on the “virgin island” snedig sammenfall?

kjell108
Abonnent
3 år siden

COVID-19 = “the greatest crime in modern time”.
Dr Fuellmich omtaler politikerne som verdens verste scumbags.
Opposisjonspartiet “de Grønne” er ikke det samme som regjeringspartiet i Tyskland, de er verre enn regjeringspartiet i COVID-19 saken.
Brian Gerrish omtaler Media som noen som driver “deception”

På Filipinene blir folk skutt for å bryte Lockdown-tiltak

https://tapnewswire.com/2021/06/an-announcement-by-reiner-fuellmich/

Det ligger i sakens natur av COVID-19 kan føre til borgerkrig i land som Australia, UK og USA?
Foranledningen til den Amerikanske Revolusjonen var ikke mere enn britisk skatt på te.
Liberalernes politikk er at siden våpen fortsatt ikke er forbudt i USA gjelder det å få prisen på ammo til å gå til himmels. De forutser borgerkrig?

Aradorn
Aradorn
Anonym
3 år siden
kjell108
Abonnent
3 år siden

Dette er interessant:
Ingen har påvist COVID-19 viruset hos flaggermus i Kina

Hvilket forteller oss hva slags junk vi betaler 40 kr for å lese

Interessant teori
Media er en Kult med vedtatte sannheter. De er anti-vitenskapelige

ken
ken
Anonym
3 år siden

Tredje verdenskrig: 2020 – ? Oppsummering ang nåværende krig for “dummies”! https://drcharlieward.com/the-storm-is-upon-us/

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

ww3 var terror, som ikke fungerte godt nok til å skremme befolkningen i verden.
ww4 er bio-kjemisk-nano-tek krig, som pågår nå

kjell108
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

Video er en valg-video for Trump datert sept/okt 2020 engang. Den handler om Trump vs. deep state.
Sept/okt 2020 betyr at video ikke handler om COVID-19 vaksinene, som kom jan 2021.
Det er snakk om 2 forskjellige epidemier, COVID-19 [jfr influensa] og COVID-19 vaksiner, som kan gjøre 80% sterile.

I den grad helsemyndighetene kan stilles for en Nurnberg-domstol er det relatert til vaksinering av folk som folkemord.
Medias rolle under COVID-19 epidemien har vært å inflatere antall “cases” pga. COVID-19. Nå er Medias rolle å skjule antall døde pga. vaksiner. Men Media vil ikke klare å skjule at gravide mister fosteret.

Etter VK2 framstilte Media, inklusive norske Media, sult og sykdom i Auschwitz som forårsaket av “cyanid”, ikke alliert bombing.

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

fra kunnskapsministeren
– Kunnskap og forskning på vaksinering har reddet millioner av mennesker gjennom historiene.

Hun bør vel holde seg til data om COVID-19 i denne sammenhegn. Argumenter som at hun er liberal at at liberalisme har reddet verden fra religiøst tyranni er ikke vitenskap

-Melby understreker at det under pandemien har vært avgjørende med folks høye tillit til folkehelsearbeidet og til vaksineprogrammet.

Skjønner. Det avgjørende for Corona-politikken er det politiske klimaet. Så lenge flertallet finner seg i vaksiner promoteres vaksiner. Hadde det vært vaksinemotstand ville regjeringen vært mere forsiktig.

Kunnskapsministeren
– Det er godt dokumentert at vaksinen redder liv,

Du snakker om å være på jordet. Kunnskapsministeren har misforstått hva “90% effektivitet” betyr. Det betyr ikke at vaksiner redder liv. Det var noe annet de målte.

USA og UK har 1800 døde per million, mens det tilbakeliggende Eritrea har 8 per million. Congo har 10 og Nigeria 12.

Kina, som bruker kinesisk medisin mot COVID-19, har 5 døde per million.
Jo mindre vaksiner jo bedre.
Den verste plassen i verden var “care centers” i Italia / Spania / New York, med en dødelighet på nivå med Auschwitz.
Mens cyanid ikke skaper smerter, er kuvøser tortur grad 5 i smerte. Det er slik at sykehus i USA som bruker kuvøser bestiller medisin som brukes for avretting av dødsdømte.

A MailOnline headline on 13 June read: “Study shows 29% of the 42 people who have died after catching the new strain had BOTH vaccinations.” In Public Health England’s technical briefing on 25 June, that figure had risen to 43% (50 of 117), with the majority (60%) having received at least one dose.

It could sound worrying that the majority of people dying in England with the now-dominant Delta (B.1.617.2) variant have been vaccinated. Does this mean the vaccines are ineffective? Far from it, it’s what we would expect from an effective but imperfect vaccine, a risk profile that varies hugely by age and the way the vaccines have been rolled out.

https://www.theguardian.com/theobserver/commentisfree/2021/jun/27/why-most-people-who-now-die-with-covid-have-been-vaccinated

Kilden sier altså at 60% av de Delta variant døde hadde fått minst 1 dose vaksiner. Så sier de at COVID-19 vaksinene fungerer [??], ikke at COVID-19 vaksinene ikke fungerer,

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Kalles ; forvirring, og mer forvirring, deretter pålegg fra kriminelle stortinget as, og deres styrerom, regjeringen as.

deretter, så kan de forsøke å skape enda mer kaos, og deretter politi-stat, som de har forsøkt å gjøre i over 1 år direkte.

I flere land, mange land. nesten hele verden.

Når man har folk som ikke, klarer å våkne, så blir alt galt, men over tid, så vil de våkne, og da begynner ferden tilbake til rik,tig Common Law, Common Sense. så , kan vi bare ønske at dette ikke, går for tregt, så mange vil lide, men at vi våkner kjappere, og tar tak i det som skjer i et enormt fellesskap. DET er dette de frykter mest av alt, at vi levende mann og levende kvinne med våre eiendommer ( barn ) klare å stå oppreist sammen, og gjøre felles motstand. Da har de ingen sjans.

Alt dreier seg om å våkne og se sanneheten i øynene, hvorav all løgnen blir lagt frem i lyset.

Deretter, så vil levende mennesket, levende mann, levende kvinne, ta steget over i 5’te dimensjonen.

Kjappere vi klare å åpne oss opp å se foran nesen, dess raskere får vi komme inn i 5’te dimensjonen.

mørkets makt vil gjøre hva de klarer for å forhindre dette, at vi våkner og danner et enormt fellesskap.

Så, vekk opp alle rundt deg :D

Send lys til alle og alt.
Spesielt til mørkests menn og kvinner.
Send lys til planter, trær, dyr og mennesker.

Mediter, mediter, og åpne ditt indre lys, og ekspander det til det absolutt fulle.

kjell108
Abonnent
Svar til  Aradorn
3 år siden

Hva Venstre-leder Guri Melby formidler i linken overfor er “medical BS”.
COVID-19 vaksinene er en slik fiasko at Bill Gates må regne med å bli gjort til syndebukk og stilt for retten for folkemord
(statistikk vil snart røpe at kvinnene blir sterile … en mulig grunn til at Melinda Gates fikk nok)
I mange leirer i mange land holder folk på å forbinde dottene … takket være New Age’re på en skistue i Jotunheim’en?

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

In simple math, 104 spontaneous abortions (during the first 20 weeks) out of 127 women who received vaccines in their first or second trimesters calculates to an 82% rate of spontaneous abortions among these pregnant women who were vaccinated.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

Av de som identifiserer seg med ANTIFA (halvt anarkister) har 50% fullført 2 shots med COVID-19 vaksiner.
Av de som identifiserer seg med DEM planlegger 19 av 20 å vaksinere seg.
Soros-tilhengere er de som stoler mest på vaksiner og de som vil rammes hardest av vaksinedød.

D vitaminer

– USA og UK har 1800 døde per million, mens det tilbakeliggende Eritrea har 8 per million. Congo har 10 og Nigeria 12.

Dette bekrefter den analysen som konkluderer at COVID-19 avspeiler D-vitamin mangel.
Land med kronisk D-vitamin mangel er
1. Kina (et solhatende folk)
2. Iran (religiøse tradisjoner)
3. Gamle i Italia med tradisjonell klesdrakt
4. Skandinavia og UK

Dødsraten for influensa og lungebetennelse
Norge = 130 per million
Norge totalt = 650

Dødsraten for COVID-19 per år totalt
Norge = (700 * 12 / 17) / 5 = 494

Dødsraten for influensa og lungebetennelse
UK = 190 per million
UK totalt = 190 * 68 = 12920

Per
Per
Anonym
3 år siden

Profitt, profitt, profitt er det stadig (ikke uttalte) tilbakevendende tema. Disse grådige gamle menn og deres med-plaprere gir beng i hvordan verdiene og makten akkumuleres, bare den akkumuleres. Må du gå over 1 million lik for å skaffe den neste milliarden? Hva venter du på? fortsett, sett opp tempoet! Snakker vi om den samme klanen som ble fordrevet fra Egypt (Hyksosene) etter 200 års utpining av og drap på lokal-befolkningen? Denne klanen er i hvert fall på samme bølgelengde, muligens har de tatt ett steg opp i satanismen sin siden den gang?

kjell108
Abonnent
Svar til  Per
3 år siden

Gjennomsnittsinntekten i Israel er på nivå med hva en svart i USA får i sosialstønad.
Det mangler $20-50 trillioner på det amerikanske statsbudsjettet. Hadde disse $20-50 trillionene gått til Israel skulle de nå hatt 1000 biler hver.
comment image
Ortodokse jøder og ateistiske jøder er i konstant krig med hverandre.

kjell108
Abonnent
3 år siden

Fauci

When you are not vaccinated you are at a considerable risk. When you have such a low level of
vaccination [maybe he is talking about Florida], superimposed upon a variant that has a high
degree of efficiency of spread, you will see among undervaccinated regions, be it counties or
states, you will see these individual types of blips. It is almost like it is two Americas.

Seychelles
01.01.2021 (før vaksinering) 0 døde, 275 “cases”
01.05.2021 (vaksinert) 28 døde
03.07.2021 (vaksinert) 71 døde, 15875 “cases”

Fauci lyver oss i ansiktet.

Seychelles
2020: 25 “cases” per mnd
2021: 2645 “cases” per mnd
Altså en 100-dobling

Israel
2020 Antall “cases” per mnd: 39.000
2021 (vaksinert) Antall “cases” per mnd: 69.000

Mens de 0 personer som døde av COVID-19 på Seychelles i 2020 formodentlig var over 60 år, rammer blodpropp folk i alle aldrer.
Statistikk for avbrutt svangerskap = 80% av de gravide etter at de har blitt vaksinert.
En kan lett estimere at nå fødes det 50% mindre barn på Seychelles.

Antall vaksine-døde i Europa offisielt: 15.000
Antall vaksine-døde i UK offisielt: 1.000

“In 2019, there were 712,680 live births in the UK”

En reduksjon her på 50% = 350.000 færre fødsler

Israel (40% er vaksinert)
Deaths per mill = 689
Død av vaksiner kommer i tillegg

Palestina (få er vaksinert)
Deaths per mill = 684′

90% “effektive vaksiner” er i realiteten 0% effektive vaksiner.

Lynn Hastings, the Head of the humanitarian operations in the Occupied Palestinian Territory, visits Gaza City May 22, 2021 Photograph:( Reuters )
https://www.wionews.com/world/un-humanitarian-aid-chief-tours-gaza-presses-both-sides-386755

Ikke mye sosial distansering i Gaza.

62% av COVID-19 døde i UK er nå folk som er vaksinerte.

kjell108
Abonnent
3 år siden

Det store sviket fra våre egne. Helsemyndighetene er nå en større trussel mot Norge enn Kina.

Krigen mot folkehelsen
Av Margit Vea -4. juli 20210

Overvekt og fedme svekker forsvaret
Rundt 650 millioner mennesker lever med fedme i verden, en voksende pandemi som er neglisjert. Fortsetter pandemien, anslås det at det innen 2025 vil være rundt 2,7 milliarder overvektige voksne mennesker, og over 1 milliard med fedme.

Tiltakene, forsvaret våre generaler innførte, har vist seg å øke fedmeproblemet, også blant barn. Vekta har gått oppover under pandemien – så mye at forskere nå advarer at flere vil sannsynligvis miste livet av overvekt og fedme grunnet tiltakene, enn av viruset. Hva om myndighetene hadde satt inn tiltak for å slanke befolkningen under pandemien, innført slankehotell fremfor koronahotel? Hvorfor er ikke mediene opptatt av denne faktoren som viser seg å ha størst innflytelse på pandemien, som kommer til å få enda større følger for menneskers helse og samfunn i årene som kommer?

Her må man føye til Media som NRK, Dagbladet og VG.
1000’er kan reddes ved å forby deres propaganda.
En undersøkelse av “fedmeklinikken i Bergen” viste at 0% opplevde noen bedring av trening + sultekost.
Hardt arbeid krever økt inntak av mat.
Hard trening er snarveien til mangelsykdommer.

kjell108
Abonnent
3 år siden

Skytingen av Ashli Babbitt.

As she had both feet in the windowsill, her hands were on the sides of the window, a man inside, not a uniform, he had a suit on, fired one shot, hitting her up in this region somewhere [indicates to neck]. She fell out of the window. The police that were there would not let me assist. I am trained in emergency medical services. They would not let me assist… They pushed me out of the way, and I stood there and I watched this young woman die.

Media har skjult identiteten til skyteren. Nå er han identifisert, Lt. Michael Leroy Byrd, en i dress med høy rang.
Etter 911 ble bakgrunnen for 911-kaprerne hemmelighetsstemplet.
Ashli Babbitt. var omgitt av politifolk. Så skyter man noen som er omgitt av politifolk ??
Politifolkene sørget med en gang for at ingen fikk behandle Ashli Babbitt..

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Byrd? Ja det lød kjent for en som hører og ser ;)

kjell108
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Det er nytt for oss at lederen for “Oath Keeper” er FBI relatert. “Oath Keeper” drives av FBI. “Oath Keeper” anklages for å være de som stod bak “armed insurrection” på Capitol.
Verdne er ikke stor.

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Nå ja, vet ikke hva jeg skal tro om det. Men en ting er sikkert, og det er at noen langt opp, burde passe på og avvikle det de på øverste hylle finner på av trollskap. Noen bør klippe klippe klippe frimurer trådene.

kjell108
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Report: “Oath Keepers” Kingpin, Stewart Rhodes, EXPOSED as Confidential Informant
https://rumble.com/vj9dmr-report-oath-keepers-kingpin-stewart-rhodes-exposed-as-confidential-informan.html

Ha i bakhodet at både Mitch McConnell Mike Pence er rinos.
Gen. Mark Milley og Fauci er deep state … altså verre en Xi.
FBI er STASI (se link overfor)
Trump var omgitt av rinos og deep state, og sensurert av Big Tech
Så ble Trump gjort til gjenstand for etterforskning for $40 mill

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Jeg holder på å skumlese litt om Royal Air force, og så dukker ordet rotary opp. Vet du om Rotary frimureri har link til Royal Airforce?

Og om USA s 51 Air Force har link til Royal Air Force?

Noen som vet?

ps.

Jeg fant ut at dette luftforsvaret (Royal Airforce) på en måte er uavhengi av det ordinære. Noe som oppklarer litt mer for meg da jeg merket meg at luftforsvaret virker litt delt. Undres om det finnes flere “oppdelinger”.

ps 2

Noen som har noe spess info om den røde stjerne som symbol? Den dukker opp både her og der, synes det er litt merkelig at så mange bruker det samme symbolet. Samme med ørene i sirkelen. Skulle tro at det var en link verden over der.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Gimles rotaryklubb :
https://gimle.rotary.no/no/om-klubben#.YOH6UOHPzIU
Kan du jo lese litt om hva de faktisk “gjør”.

Red star symbolizes :
https://www.symbols.com/symbol/red-star

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

ja, fant det samme om rød stjerne men er noe som mangler på en måte. Kanskje jeg finner ut av det på sikt.
Det er mye og mangt forskjellige organisasjoner “gjør” både utad og i det skjulte. Jeg regner med at mange linker er skjulte uansett.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

-red
word-forming element meaning “condition or state of,” Middle English, from Old English -rede, from ræden “condition, rule, reckoning,” a suffixed form of ræd “to advise, rule” (see rede). Common in Old English, less so in Middle English but still active in word-formation. It is analogous to -hood, which has replaced it in brotherhood, neighborhood, etc.; it survives in about 25 words.

etymonlinecachedproxied
https://etymonline.com/word/-red#etymonline_v_55070

http://www.undertheredstar.com

star (n.)
Old English steorra “star,” from Proto-Germanic *sternan- (source also of Old Saxon sterro, Old Frisian stera, Dutch ster, Old High German sterro, German Stern, Old Norse stjarna, Swedish stjerna, Danish stierne, Gothic stairno). This is from PIE root *ster- (2) “star.” Astrological sense of “influence of planets and zodiac on human affairs” is recorded from mid-13c., hence “person’s fate as figured in the stars” (c. 1600; star-crossed “ill-fated” is from “Romeo and Juliet,” 1592). Meaning “lead performer” is from 1824; star turn is from 1898. Stars as a ranking of quality for hotels, restaurants, etc. are attested from 1886, originally in Baedecker guides. Sticker stars as rewards for good students are recorded from 1970s. Brass star as a police badge is recorded from 1859 (New York City). Star-cluster is from 1870. To see stars when one is hit hard on the head is from 1839.

etymonlinecachedproxied
https://etymonline.com/word/star#etymonline_v_22003

Sett sammen -red og -star(n.), så kanskje du finner ut hvordan de har tenkt. For ingen ting er tilfeldig, alt er planlagt til minste detalj.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Hm, spennende. Merket meg “stars as a ranking of Quality” for den jeg så var skitten-rød og liten som i en review. Takk Arry for dette var noe mer å tygge på for meg :)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Når du står opp om morgene, så sniff inn en eller flere salt-korn ( himalay salt ), og deretter mediter litt, så får du en helt ny frequence. For saltet åpner luftveier, og renser bort bakterier.

Samt, at vi bruker for lite salt.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Ja, det er sant, merket meg det for mange år siden. Skal begynne med det igjen. Liker både Himalaya og Epsom. Good stuff. (Neida neida jeg snakker ikke om “stoff”, calm down ;)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden
ken
ken
Anonym
3 år siden

“psykologiske operasjoner” som bl a bruk av munnbind som ikke er noe annet enn et satanistisk rituale! Se selv hvorfor “munnbleia” er ubrukelig (kun 2 min og 54 sek): https://drcharlieward.com/are-you-still-wearing-a-mask/

Disse psykopatene er IKKE er en del av en kult… REALLY? :
“I’ll Put A Mask On You” (sang, kun 1 min og 51 sek):

kjell108
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

«Psykologiske operasjon» kan være så enkelt som politisk korrekthet. Sånn sett er norske media og norsk skole en psykologisk operasjon. Alle sykepleiere skjønner vel at de vil ble svartelistet som sykepleiere dersom de er pro-Trump?

kjell108
Abonnent
3 år siden

Det Hvite Hus er forlatt.
FBIs HQ Washington DC er forlatt.
https://www.youtube.com/watch?v=33bgdeVdYJ8

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Spørsmålet er om de har kommet tilbake? Hvis dette er fakta så er en ting sikkert; slikt skjer ikke uten grunn.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

do not create fear, this is the future :

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Hadde vært greit å bli ditt tåka ja, hehe.

kjell108
Abonnent
Svar til  e
2 år siden

FBI = DOJ.
“Justice” i USA er forfølgelse og trakassering. Statsadvokaten i USA (Trumps høyre hånd) er en av hjernene bak valgfusket og hvordan få Epstein til å unnslippe. David Wilcock ramser opp drap på drap av hans kilder.
Bortsett fra Gaarder, ingen i Norge forstod verden.
Når lærer vi at den amerikanske hæren er mest opptatt av å diskutere kjønnsroller, ikke forsvar. Jo mindre forsvar jo bedre.

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Hm, jeg trodde hæren var opptatt av helt andre ting i USA …

Er det David W som snakker om at Epstein skulle unnslippe? Jeg har blitt mer interessert i den saken nå som jeg ser litt bedre.

Den jævelen som knerta Gaarder skal jeg riste nå jævlig når jeg får tak i henne …

kjell108
Abonnent
3 år siden

Fake news Dagbladet om opprinnelse til COVID-19
https://www.dagbladet.no/nyheter/kinesiske-medier-refser-fauci-etter-coronaskepsis/73818148

Verdens helseorganisasjon (WHO) har tidligere konkludert med at det er «ekstremt usannsynlig» at viruset stammet fra et laboratorium i Wuhan – en omstridt teori som har blitt hyppig delt av USAs tidligere president Donald Trump og konspirasjonsteoretikere.

– Dette er en åpenbar løgn, en konspirasjon konstruert av amerikansk etterretning for å undertrykke Kina. Er det tilfeldig at han sier dette nå? spør Xijin og peker på at Fauci ved flere anledninger har vært kritisk til teorien.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

Så ifølge Dagbladet er “overgang fra flaggermus til mennesker” ikke en teori, derimot er at COVID-19 stammer fra en lab en “teori” av typen “konspirasjonsteori” (verifisert fylleprat fra tinfoil hats)

“overgang fra flaggermus til mennesker” framstilles som konsensus og lite omstridt.

Videoen her forteller oss at Fauci ikke engang vil svare på sprørsmål. Det samme gjelder de andre som står bak “gain-of-function” forskning.

Dagbladet

– Å få drapstrusler, at kona og barna dine trues med obskøne og truende meldinger. Det er ikke gøy. Jeg kan ikke si at det ikke plager meg, utdyper han.
I april skrev Dagbladet at sikkerheten rundt smittevernsjefen ble trappet opp etter at han mottok en rekke trusler.

Når Fauci går ned går Dagbladet også ned.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Er det virkelig noen som anser alt møkka fra main stream media for å være ekte ;)

Da har de bare å melde seg på nærmeste psykiatriske sykehus og BE på sine KNÆR om LOBOTOMERING ;)

kjell108
Abonnent
Svar til  Aradorn
3 år siden

Da bør vel folk i Norge konkluderer?
– Det eneste Medium som regnes som seriøst i Norge er nettstedet Nyhetsspeilet
– Norge er full av politikere, men ingen tror på dem

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

Realitene er følgende: Problemet i verden er at sosiale media er full av konspirasjonsteorier.
konspirasjonsteori = et samfunnsproblem
ifølge Media og folk flest
Nyhetsspeilet = et samfunnsproblem
Vi har islamske terrorister, white supremacists og konspirasjonsteoretiske nettsteder som Nyhetsspeilet.
Logisk har Nyhetsspeilet en troverdighet rett over nynazister

Alexa ranking
vg.no #1,253
resett.no #201,766
steigan.no #7,676,309
nyhetsspeilet.no – no ranking

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

At nyhetsspeilet, ikke har ranking er i det hele tatt, ikke rart.
De har null sikkerhet what so ever.
De kjører tydeligvis ikke, google-adwords og annet piss.

Så, de har null ranking.
Server Test time Grade

1 194.63.248.95
lb04.domeneshop.no
Unable to connect to the server
Tue, 06 Jul 2021 17:44:59 UTC
Duration: 0.349 sec –

2 2a01:5b40:0:4a06:0:80f0:ab38:f244
nyhetsspeilet.no
Unable to connect to the server
Tue, 06 Jul 2021 17:45:00 UTC
Duration: 0.748 sec

Mange måter å få dette nettstedet registrert i søkemotorer,

Det er ikke, så viktig.

Når det er nada, null,zero, 0, sikkerhet, så er nada, null, zero, 0, vits i å registrere seg.

Da ligger brukernes data fullstendig åpent, så bruker du samme passord etc her, som andre plasser, så er du FUCKED.

kjell108
Abonnent
Svar til  Aradorn
2 år siden

Nyhetsspeilet hadde fin ranking for lenge siden. Noe skjedde.
Jeg tror det er normalt at ranking går nedover og nedover.
Etter at bidragsyterne forvant på skepsis.no gikk det fort nedover.
Google selv er nok på vei nedover. Hvilken nytte har de når man ikke finner det man søker.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Eller de kan påføres eller pådra seg borellia infeksjon. Da får du samme effekt.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden
e
e
Anonym
3 år siden

“Har vi med uærlige, falske tjenere å gjøre som har skjult sine virkelige hensikter? Folk som kler seg i våre klær, men som under de kjente uniformer er noen helt andre? Folk som taler med dobbelt tunge?”

Gode spørsmål. Er ikke det som en metoden for de som ønsker å infiltrere hva det måtte være?
Linkene og mønstrene er der, noen ganger tar det litt tid å finne dem.

Tungt infiltrert tror jeg hele verdens myndigheter er. Verre enn man kan tenker seg.

kjell108
Abonnent
3 år siden

Trump + Biden + COVID-19 + stimulus – har skapt en boble som sprekker når som helst.
Det crashet vil få eiendom globalt til å kollapse, spesielt i Kina.
Det som skjer globalt vil skje også i Norge av erfaring. Alle på Nyhetsspeilet bør være forberedt på at huset stuper i verdi når krasjet kommer, og at aksjer halveres. Gjett hvor mye Oljefondet vil tape seg?
Kortversjon: Folk bør begynne å se på seg selv som konkurs med mindre de selger det som selges kan før krasjet.

jab
jab
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

Og når alt er solgt og pengene blir verdiløse, hva sitter man igjen med da?
Lang nese kanskje?

kjell108
Abonnent
Svar til  jab
3 år siden

Det er et problem at det meste vil falle samtidig. gull og Bitcoin likeså. Men Joseph Kennedy, Sr. (kjent insider og mafioso) smudde opp ned på logikken. Mens kameratene mistet yatchen under krakket 1929, ble han milliardær på krakket. Joseph Kennedy, Sr er et eksempel på en som ikke baserte seg på Dagens Næringsliv. https://www.history.com/news/great-depression-people-who-made-money

Oil tycoon J. Paul Getty abided by a simple business formula: “Buy when everyone else is selling, and hold on until everyone else is buying.

Når “pengene blir verdiløse” er like intelligent som å bygge månefarkoster som skytes opp med kanon. Det er fullt mulig å demonstrere prinsippene for å bygge en månefarkost på Akershus overfor skeptiske Stortngspolitikerne, og så legge til:
– Det som mangler er en oppskalering.

Ved å bruke logikk slik som Joseph Kennedy, Sr blir krasj den største muligheten man kan tenke seg til å drukne i penger. Man må se på krasj og så hva som kommer etter krasjet?

ken
ken
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Etter “krasjet” kommer NESARA/GESARA ;-) Det er lov å håpe :-)

Ai “vaksinen” er et biovåpen, er det vel ikke lenger tvil om for oss med ARNE som unntak ;-)
PS! Hvor ble det av “INFLIUENSA”? Noen som kan svare på det? Pussige greier! LOL!!!!: https://drcharlieward.com/the-bio-weapon-against-humanity-with-kate-shemirani/

kjell108
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

Goodwin’s description of NESARA goes far beyond Barnard’s proposal by cancelling all personal debts, abolishing the Internal Revenue Service, declaring world peace, and requiring new presidential and congressional elections. Goodwin often claimed that Bush officials were attempting to hack into and bring down her web site to prevent her from publicizing the law

USA er på vei til å collapse og miste status som verdens supermakt. USA er råttent innenfra og både demokrater og republikanere (som Mitch McConnell) velges med valgfusk – for å sikre at lovene ikke representerer folket.

ken
ken
Anonym
3 år siden

Dokument fra Neil Ferguson. Ny “lockdown” pga fotball-EM 2021. “Next step” (15 min): https://digitalwarriorproductions.com/leaked-memo/

Mer om nevnte nedstengning og bl a “DELTA” som betyr “DYP SØVN” innenfor varianter av menneskelige hjernebølger: “It is called the “delta variant” because you have to be completely asleep to believe it. It is all a pantomime. Remember the first to take the jab in Great Britain? William Shakespeare, the storyteller…” (12 min): https://www.bitchute.com/video/eA4yALwgGzqs/

kjell108
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

leaked-memo
– We cannot verify this evidence

Satire

kjell108
Abonnent
3 år siden

– Dette er ikke galskap, men planlagt bruk av psykologiske operasjoner

Dette er ikke en mening, men et dokumentert faktum, altså
Dokument viser at pandemien ble planlagt 2010

« Forrige artikkel

De løy for oss; en meddelelse fra en tysk lege, far og lidenskapelig bestefar

Neste artikkel »

Permanent nedstengning av England etter EM i fotball?

59
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x