/

Avslørt: Hvordan toppen av maktpyramiden presser alle til taushet

7.9K visninger
2 minutter lesetid
22

Har du hørt om Bank for International Settlements (BIS)? Det er en svært mektig og uangripelig organisasjon som er hevet over alle lover og regler. Ronald Bernard er en tidligere finanselite som avslører hvordan det er mulig å få så mange politikere og ledere verden over til å ikke si et eneste ord.

Ronald Bernard

Etter å ha vært på innsiden, valgte Bernard å bryte ut og fortelle verden hvordan det økonomiske systemet egentlig fungerer. Før han kom inn i finansverdenen ble han for øvrig fortalt at den viktigste forutsetningen for å lykkes var at han begravde alt som het for samvittighet.

Kort sagt benytter milliardærene på toppnivå satanisme og pedofili for kontroll og til sin egen perverse glede.

Eliten

Han hevder at ca. 8.500 mennesker har full kontroll med, eller sagt med andre ord; holder strupetak på alt liv på denne planeten. I korte trekk gjøres vi til slaver som styres, manipuleres og kontrolleres. Alt utnyttes hensynsløst bare det er penger å tjene og alle verdier trekkes fra det nederste nivå i pyramiden og oppover mot toppen hvor eliten befinner seg.

Maktpyramiden

Bernard hevder også at grunnen til at dette får fortsette i tiår etter tiår, er at svært få vet eller forstår hvordan det hele henger sammen. Han mener også at i det øyeblikk mange nok innser dette og forenes, vil hele korthuset kollapse. Bernard hevder for øvrig at alle etterretningsorganisasjoner fungerer som kriminelle nettverk.

Kommentar: Dette forklarer hvordan det har seg at de rikeste og mektigste som for eksempel Rothschilds, er involvert i værmodifikasjon(1). Se: Hva har skjedd med været, del 1 og del 2.

Her er det nemlig mye penger å tjene! Nettopp dette er jo det eneste som teller for de som sitter på toppen av pyramiden. Hvorfor er vi fremdeles avhengige av den over 100 år gamle oljebaserte forbrenningsmotoren, mens alternativer som anti-gravity kjøretøy har eksistert i årtier? Hvorfor undertrykkes virksomme alternative behandlingsmetoder som for eksempel homeopati?

Det gigantiske minnesmerket i Washington D. C. over homeopatiens grunnlegger C. F. Samuel Hahnemann

Hvorfor opprettholdes et høyt nivå av krig og konflikt? Jo fordi salg av våpen er lønnsomt! En annen grunn er at ca. halvparten av verdens forskere og tekniske personell er sysselsatt i våpenindustrien.

Eliten eier farmasøytisk industri, oljeselskap, våpenindustri og ikke minst mediehus hvor de benytter anledningen til å holde kontroll ved å fortelle oss hva vi bør tro og mene. Slik styres ”saueflokken”.

Se: Lures du av den offisielle versjonen? og Norske medias samlede tabuoversikt.  

Denne serien på tre intervju med Ronald Bernard er på nederlandsk, men har engelske undertekster. Du ser alle tre episodene øverst i artikkelen.

Det finansielle diktaturet

Dersom du kun prioriterer å se en video med Bernard, anbefales denne. Her beskriver han blant annet det finansielle diktaturet vi alle lever under, samt alternativet Bank of Joy hvor det verken er renter eller noen form for spekulasjon.

Får du med deg denne, blir du en hel del klokere!

Kilder

  1. Wigington, Dane. Rothschilds, And The Geoengineering Empire.

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

22 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
8 måneder siden

Et tidligere Walmart kjøpesenter benyttes som en konsentrasjonsleir skjult i fullt dagslys, ifølge Redacted.

USA er den største menneskesmugleren i verden. Barn som er kidnappet og brakt over den amerikanske grensen fra Mexico, blir deretter solgt til velstående amerikanere – brukt som sexslaver og enda verre – hvis du kan forestille deg noe verre. Det skjer faktisk, og massemediene er for redde til å røre historien.

XYZ
XYZ
Abonnent
6 år siden

Ronald Bernard er død ca 1/2 år siden, neppe naturlig.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  XYZ
6 år siden

Han ser da veldig levende ut for meg, her er gårsdagens intervju med han ;)

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
Svar til  smurfen
6 år siden

Ser veldig slik ut ja. :-)

Originalt basert på en falsk nyhet: http://www.theeventchronicle.com/study/confirmed-ronald-bernard-alive/

K. Fjellberg
K. Fjellberg
Anonym
6 år siden

Fikk dere med dere denne?:
Chelsea Clinton – datteren, godt jødisk gift – sendte hilsen til Church of Satan:
“denied she and her husband practise satanism”
https://www.washingtonpost.com/news/reliable-source/wp/2018/01/04/chelsea-clinton-denies-affiliation-with-church-of-satan/?utm_term=.07c147da1cb1

las1964
Abonnent
6 år siden

Agenda 20-30 er å få all makt til disse drittsekkene de eier tilsammen over havlparten av verdens verdier de som er medlemmer i Illuminati og med agendaene sone vil de stjele alt i fra de få som eier noe utenfor deres interesser og se for dere hva det blir til slutt the new world low order kun ett knippe ekte sosiopater (jesuitter) og mange som er switshere og blir reptiler spesielt når det er snakk om menneskeoffringer de er mange nok men vi bør ta de før de tar oss. Har sagt hyt ut på Fb hva som vil skje om men følger eu og paven i rpma som selvsagt er en i toppern av pyramiden og flere som ikke skjønner alvoret er ikke i det engang men gir i fra seg alt til og med Norges land for å ikke selv bli skadelidennde antar at det er hva Norske politikere har involvert seg inn i derfor ble det også jukset stort under valget for at ingen nye skulle komme inn å få nyss i hemmlighetene til the new world low order og alle som prøver å komme seg ut av det får ett problem men det er det værdt enn å brenne for all tid siden

fjellwalk
fjellwalk
Anonym
Svar til  Terje Wulfsberg
6 år siden

Lurer på hvor dypt problemet stikker hos dem som bruker sinnsforvirrede mennesker som sannhetsvitner?
Ronald Bernard, jeg sier ikke mer.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  fjellwalk
6 år siden

Er Ronald Bernard sinnsforvirret? Hvordan vet du i tilfelle dette?

Glenn
Glenn
Anonym
6 år siden

Har ikke Vært inne her på noen år… Dette er ikke akkurat en veldig grundig artikkel , og mye av stoff et er ganske kjent. Maktforhold som egentlig ikke har forandret seg de siste par tusen åra, bortsett fra at vanlig mann Igata har det sykt mye bedre økonomisk enn noen gang tidligere . Selve artikkelen fremstår svakt med tanke på kilder , du Bør også gå dypere inn og forklare antigravitasjon ,har lest en del om det , men måten du kommet med stoffet her bare undergraver troverdigheten din.. Nok om det …Hva er den virkelig faren ? Jo aatomkraft og alle som driver med det… og egentlig det eneste alle her inne burde bli med å prøve å stoppe . SKRIV EN ARTIKKEL OM DET …så skaljeg sponse serveren… forurensingsnivået er sinnsykt høyt og kommer til å bli høyre.høyer og høyere . ca400tonn renner ut av Fukosjim hver dag + 900000 tonn de ikke vet hva de skal gjøre… Det er ikke det eneste stedet det lekker .. og forsetter det sånn så er nok gjennomsnitts levealder betraktelig lavere om noen 10 år. .. Hvis ikke de1600Brenseøsstavene i reaktor 2blir antent,da ser det virkelig dårlig ut….

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Glenn
6 år siden

Her er artikkel om Fukushima så nå kan du sponse server med så mye du ønsker Glenn :)

http://www.nyhetsspeilet.no/2016/02/verdens-mest-destruktive-terrorangrep-fukushima/

Mye av massedøden av fisk og dyr i verden skyldes nok helt klart de enorme utslippene av radioaktiv vann.

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/uforklart-massed%C3%B8d-av-fugl-og-fisk-verden-over/

Brandulph Christophersen
Skribent
6 år siden

Tja, hva Ronald Bernard breker om er vel velkjent stoff for de aller fleste?
https://www.youtube.com/watch?v=gAn9nz_fZig

Brandulph Christophersen
Svar til  Terje Wulfsberg
6 år siden

Vel, Terje, med ‘de aller fleste’ mener jeg selvsagt ‘de aller fleste som besitter internet tilgang, og som har interesse av å vite noe om det makt apparat som har den fulle og hele kontroll over vår verden’. Hvem har vel vokst opp uten å kjenne til utsagnet, “Penger regjerer verden”? ;-) Et ‘googel med ‘banking+BIS+information’ gir omtrent 46,900,000 resultater på under et sekund. ;-) Hva jeg peker på, Terje, er at Ronald Bernard breker om stoff som er meget vel dokumentert på nettet. Men rimelig er det vel å spørre om Bernardss motiv for å komme med sitt brek? Video snutter om BIS er det jo også mengder av på nettet, og her er en av flere snutter som forteller om BIS og deres ‘kreering’ av Hitler og WWII. https://www.youtube.com/watch?v=S_nYzBOwURo

Brandulph Christophersen
Svar til  Brandulph Christophersen
6 år siden

Hvorvidt personer som sitter sentralt i de mange banker som er knyttet til BIS er medlemmer i en eller annen frimurer organisasjon finner jeg forøvrig lite interessant. Hvem og hva disse personer er kommer jo klart fram av en rekke dokumenter tilgjengelig på nettet. Denne snutten er et eksempel.

Hans Gaarder
Forfatter
6 år siden

Leaked current list liksom…javel

Jeg ser at Holbrooke, Richard ennå er på listen, selv om han har vært død i 7 år allerede –

https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Holbrooke

smurfen
Redaksjonen
6 år siden

Ex Illuminati topp og varsler Ronald Bernard la også ut en liste med navn på de 300 øverste toppene i NWO hirakiet, han avslørte også at Reptilhøna i UK Dronning Elisabeth er toppen. samt at de følger Sions Vise til punkt og prikke som en oppskrift på global dominans.

Listen under her er unndratt fra Google søk og de har prøvd så godt dem klarer å fjerne den fra hele WWW. Kanskje ikke så rart siden de er så mektige at knapt nok noen har hørt om dem.

Her er intervjuet med Ronald Bernard oversatt til Norsk.

Bankmann: Jeg ble spurt om å ofre et barn på en Illuminati-fest
23. april 2017 Dmitry Baxter
Den nederlandske bankmannen Ronald Bernard ble bedt om å ofre et barn på en fest. Det var da han kuttet ut Illuminati.
Han beskriver sine erfaringer i Illuminati i et ekstremt ubehagelig tv-intervju. Ronald delte detaljer om hvordan kabelen bruker barnofring, for å teste og utpresse sine medlemmer.
“Jeg ble advart, da jeg kom inn i dette – ikke gjør dette, med mindre du kan sette sin samvittigheten 100% i fryseren. Jeg hørte meg selv le av det da.., men det var ikke en vits i det hele tatt. ”
“Jeg trente for å bli en psykopat…, og jeg mislyktes.”
Ronald forteller om en periode, der hans «fryser begynte å fungere», og forteller en historie om å krasje den italienske økonomien, og og dermed gjøre en ende på selskaper som medførte selvmord og ødeleggelse – en suksess verdt å feire, ifølge hans kollegaer.
“En av mine kolleger sa,” Ronald, du husker det tilfellet med den italienske lira? Husker du de avtalene, der vi gjorde en massiv dumping av lira, noe som reduserte verdien av valutaen.., noe som førte til at et selskap i Italia ble rammet på en slik måte, at de gikk konkurs?
Og så hører du på utvekslingen: “Husker du den vellykkede avtale med lira?” Og så sier de: “Vet du at eieren begikk selvmord, og en familie stod alene tilbake?”
“Og da lo vi av det. Ha ha ha, totalt, alle av oss. Vi så ned på folk.., spottet dem. Disse menneskene var bare et produkt, avfall.., alt var verdiløst søppel. ”
“Naturen, planeten, alt kan brenne og gå til helvette. Bare ubrukelige parasitter. Så lenge vi møtte våre mål.., så lenge vi vokste. ”
Ronald beskrev da “begynnelsen på slutten” for ham, og at han var “dypt inne sirkelen” til Illuminati og hadde “signert en livstidskontrakt” – men hans samvittighet hadde begynt å tære på ham.

For å si det forsiktig, så trodde de fleste ikke på en vanlig religion. Disse menneskene, de fleste av dem, var Satanister. Og så kan du si, at religion er et eventyr.., Gud eksisterer ikke, ikke noe av det, er ekte. Vel for disse menneskene er dette sannhet og virkelighet, og de tjente noe uvesentlig, som de kalte Lucifer.
“Og mens jeg var i kontakt med disse kretsene, bare jeg lo på det.., fordi for meg.. var de bare klienter. Så jeg dro til steder, som kaltes Satans kirker. Så jeg besøkte disse stedene, og de gjorde deres Hellige Messe, med nakne kvinner og brennevin og sånt. Og dette moret meg bare. Jeg bare trodde på, ikke noe dette…, og var langt fra overbevist, om at noe av dette var ekte. Etter min mening er mørket og ondskapen, inne i menneskene selv. Jeg så ikke forbindelsen enda.
“Så jeg var gjest i disse kretsene, og det moret meg storveis å se alle disse nakne kvinnene, og andre saker. Det var det gode liv. Men så i et øyeblikk, og er grunnen til at jeg forteller deg dette, ble jeg invitert til å delta i ofring i utlandet.”
Ronald stoppet.., og ble synlig beveget nå. Det så ut til.., at han ville få problemer med, å fortsette å fortelle sin historie. Men han ville prøve.
“Det var vendepunktet. Barn.”
“Du ble bedt om å gjøre det?” Spør intervjueren.
“Ja, og jeg kunne ikke gjøre dette.”
Den tidligere elite-bankmannen kjemper med tårene. Og intervjueren spør ham, om han vil stoppe et øyeblikk.
“Nei,” sier han og fortsetter. “Og så begynte jeg å sakte bryte ned. Jeg levde ganske mye som barn selv, og dette berørte meg veldig dypt. Alt ble forandret. Men det er verden jeg fant meg inn i. Og så begynte jeg å nekte oppdrag i jobben min. Jeg kunne ikke lenger gjøre det. Som gjorde meg en trussel. ”
Ronald har nå tårer, som renner nedover ansiktet hans.
“Jeg var ikke lenger i stand til å fungere optimalt, min ytelse begynte å riste, og jeg hadde nektet oppgaver, jeg hadde ikke deltatt. Hensikten med alt i denne verden.., er at de har alle i lommen. Du må være utsatt for utpressing.., og utpressing viste seg å være veldig vanskelig, når jeg ser tilbake på det. De ønsket å gjøre det.., gjennom disse barna, og det knekte meg. ”
Ronald sier også Illuminati-utpresser-politikkene rundt om i verden…., bruker den samme taktikken.
“Hvis du Googler dette, vil du finne at det er nok verdensomspennende vitner, som beviser at dette ikke er et Walt Disney-eventyr. Dessverre.., sannheten over hele verden, bekrefter at dette har pågått i tusenvis av år. Jeg studerte en gang teologi, og i Bibelen finner du referanser til denne praksisen, angående israelittene. ”
“Årsaken til at de første 10 stammene ble forvist til Babylon, var på grunn av disse ritualene med barn. Inkludert å ofre barn.., så dette er relevant.., alt dette , og jeg skjønner at det er mer i livet, enn det øyet ser. Det er den usynlig verden. Den er ekte.”
“Du snakker virkelig om en mørk kraft, og en manifestasjon av lys.”
Ronald sier at Illuminati er ekte.
“Det er en ekte enhet. Jeg har funnet ut at det som står skrevet i Bibelen, og ikke bare Bibelen, kan du finne det i så mange bøker.., det har virkelig vært et øyeblikk av separasjon fra lysets manifestasjon, der så en gruppe gikk sin egen vei, og som innehar et intenst hat og sinne.
“Folk som ikke undervurderer alvorlighetsgraden av dette, er bare noen få. Fordi dette er en utslettende kraft, som hater vårt mot. Den hater skapelsen, og den hater livet. Og den vil gjøre alt for å ødelegge oss fullstendig. Og måten å gjøre det på, er å splitte menneskeheten. Splitt og hersk, er deres sannhet.
“Menneskeheten er en manifestasjon av lys, det er den sanne skapelsen. Så lenge du deler dem i politiske partier, hudfarge, ditt navn, ja da – sett fra et Luciferiansk synspunkt, undertrykker du fiendens fulle kapasitet, deres fulle kraft. Menneskeheten kan ikke stå opp for seg selv, fordi…, hvis menneskeheten gjorde det, ville Luciferne tape. Dette monsteret, dette grådige monsteret vil forsvinne.
“Jeg forteller folk om den gamle amerikanske generalen, som sitter i et rom, med mennesker i mørket. Øynene tilpasser seg mørket, men du kan ikke se noe. Generalen sier ikke et ord, og plutselig flikker han på en lighter, et lite lys, og på grunn av det lange mørket, opplever du en manifestasjon av lys fra et enkelt punkt, og plutselig kan alle se litt av hverandre igjen. Og da sier han, “det er kraften av vårt lys.”
Ronalds råd til menneskeheten, er enkel. Vi må våkne opp, og se hva som virkelig skjer rundt oss. Hvis vi forenes i å avvise mørket, kan menneskeheten ødelegge Illuminati, før de ødelegger oss.
“Forene, forene, kom sammen, og hele denne møkkahistorien slutter å eksistere. Det er hvor fort, dette kan skje. ”

EX-ILLUMINATI MEMBER LEAKED THE CURRENT MEMBERSHIP OF THE ‘COMMITTEE OF 300’ Share 6.5K An ex-Illuminati member who is threatening to disclose the world everything about the top secret society has posted a long list of the elite members of the Illuminati and the Committee Of 300 leadership. THE COMMITTEE OF 300 – THE TOP OF THE ILLUMINATI PYRAMID After being a high-ranking Illuminati member for 47 years, the unnamed insider claims that he wants to reveal everything about the secret society’s plans. Being part of the Illuminati was after all “too much to bear” for him. In his first leak, the insider exposed the secret initiation process you have to go through in order to become a member. He also disclosed in-depth information about the secret space program, and shocking revelations about former US president, Obama. Now, in his anticipated second leak the ex-Illuminati member revealed the names of the senior leadership, known as the Committee of 300 (listed below). JUST RECENTLY, ANOTHER WHISTLEBLOWER RELEASED THE FOLLOWING VIDEO ABOUT BEING INSIDE THE ILLUMINATI: THE BRITISH MONARCHY AND THE COMMITTEE OF 300 CURRENT MONARCH AND SUPREME LEADER OF THE NWO: Queen Elizabeth II Abdullah II of Jordan RELATED ARTICLES Former Illuminati member makes sensational claims about President ObamaEx ILLUMINATI Member Reveals SHOCKING INFORMATION About The Secret Society! Kerry, John Forbes Abramovich, Roman Arkadyevich King, Mervyn Ackermann, Josef Kinnock, Glenys Adeane, Edward Kissinger, Henry Agius, Marcus Ambrose Paul Knight, Malcolm Ahtisaari, Martti Oiva Kalevi Koon, William H. II Akerson, Daniel Krugman, Paul Albert II of Belgium Kufuor, John Alexander – Crown Prince of Yugoslavia Lajolo, Giovanni Alexandra (Princess) – The Honourable Lady Ogilvy Lake, Anthony Alphonse, Louis – Duke of Anjou Lambert, Richard Amato, Giuliano Lamy, Pascal Anderson, Carl A. Landau, Jean-Pierre Andreotti, Giulio Laurence, Timothy James Hamilton Andrew (Prince) – Duke of York Leigh-Pemberton, James Anne – Princess Royal Leka, Crown Prince of Albania Anstee, Nick Leonard, Mark Ash, Timothy Garton Levene, Peter – Baron Levene of Portsoken Astor, William Waldorf – 4th Viscount Astor Leviev, Lev August, Ernst – Prince of Hanover Levitt, Arthur Aven, Pyotr Levy, Michael – Baron Levy Balkenende, Jan Peter Lieberman, Joe Ballmer, Steve Livingston, Ian Balls, Ed Loong, Lee Hsien Barroso, José Manuel Lorenz (Prince) of Belgium, Archduke of Austria-Este Beatrix (Queen) Louis-Dreyfus, Gérard Belka, Marek Mabel (Princess) of Orange-Nassau Bergsten, C. Fred Mandelson, Peter Benjamin Berlusconi, Silvio Manning, Sir David Geoffrey Bernake, Ben Margherita – Archduchess of Austria-Este Bernhard (Prince) of Lippe-Biesterfeld Margrethe II Denmark Bernstein, Nils Martínez, Guillermo Ortiz Berwick, Donald Mashkevitch, Alexander Bildt, Carl Massimo, Stefano (Prince) – Prince of Roccasecca dei Volsci Bischoff, Sir Winfried Franz Wilhen “Win” McDonough, William Joseph Blair, Tony McLarty, Mack Blankfein, Lloyd Mersch, Yves Blavatnik, Leonard Michael (Prince) of Kent Bloomberg, Michael Michael of Romania Bolkestein, Frits Miliband, David Bolkiah, Hassanal Miliband, Ed Bonello, Michael C Mittal, Lakshmi Bonino, Emma Moreno, Glen Boren, David L. Moritz – Prince and Landgrave of Hesse-Kassel Borwin – Duke of Mecklenburg Murdoch, Rupert Bronfman, Charles Rosner Napoléon, Charles Bronfman, Edgar Jr. Nasser, Jacques Bruton, John Niblett, Robin Brzezinski, Zbigniew Nichols, Vincent Budenberg, Robin Nicolás, Adolfo Buffet, Warren Noyer, Christian Bush, George HW Ofer, Sammy Cameron, David William Donald Ogilvy, David – 13th Earl of Airlie Camilla – Duchess of Cornwall Ollila, Jorma Jaakko Cardoso, Fernando Henrique Oppenheimer, Nicky Carington, Peter – 6th Baron Carrington Osborne, George Carlos – Duke of Parma Oudea, Frederic Carlos, Juan – King of Spain Parker, Sir John Carney, Mark J. Patten, Chris Carroll, Cynthia Pébereau, Michel Caruana, Jaime Penny, Gareth Castell, Sir William Peres, Shimon Chan, Anson Philip (Prince) – Duke of Edinburgh Chan, Margaret Pio, Dom Duarte – Duke of Braganza Chan, Norman Pöhl, Karl Otto Charles – Prince of Wales Powell, Colin Chartres, Richard Prokhorov, Mikhail Chiaie, Stefano Delle Quaden, Guy Baron Chipman, Dr John Rasmussen, Anders Fogh Chodiev, Patokh Ratzinger, Joseph Alois (Pope Benedict XVI) Christoph, Prince of Schleswig-Holstein Reuben, David Cicchitto, Fabrizio Reuben, Simon Clark, Wesley Kanne Sr. (General) Rhodes, William R. “Bill” Clarke, Kenneth Rice, Susan Clegg, Nick Richard (Prince) – Duke of Gloucester Clinton, Bill Rifkind, Sir Malcolm Leslie Cohen, Abby Joseph Ritblat, Sir John Cohen, Ronald Roach, Stephen S. Cohn, Gary D. Robinson, Mary Colonna, Marcantonio (di Paliano) – Prince and Duke of Paliano Rockefeller, David Jr. Constantijn (Prince) of the Netherlands Rockefeller, David Sr. Constantine II Greece Rockefeller, Nicholas Cooksey, David Rodríguez, Javier Echevarría Cowen, Brian Rogoff, Kenneth Saul “Ken” Craven, Sir John Roth, Jean-Pierre Crockett, Andrew Rothschild, Jacob – 4th Baron Rothschild Dadush, Uri Rubenstein, David D’Aloisio, Tony Rubin, Robert Darling, Alistair Ruspoli, Francesco – 10th Prince of Cerveteri Davies, Sir Howard Safra, Joseph Davignon, Étienne Safra, Moises Davis, David Sands, Peter A. De Rothschild, Benjamin Sarkozy, Nicolas De Rothschild, David René James Sassoon, Isaac S.D. De Rothschild, Evelyn Robert Sassoon, James Meyer – Baron Sassoon De Rothschild, Leopold David Sawers, Sir Robert John Deiss, Joseph Scardino, Marjorie Deripaska, Oleg Schwab, Klaus Dobson, Michael Schwarzenberg, Karel Draghi, Mario Schwarzman, Stephen A. Du Plessis, Jan Shapiro, Sidney Dudley, William C. Sheinwald, Nigel Duisenberg, Wim Sigismund (Archduke) – Grand Duke of Tuscany Edward (Prince) – Duke of Kent Simeon of Saxe-Coburg and Gotha Edward (The Prince) – Earl of Wessex Snowe, Olympia Elkann, John Sofía (Queen) of Spain Emanuele, Vittorio – Prince of Naples, Crown Prince of Italy Soros, George Fabrizio (Prince) – Massimo-Brancaccio Specter, Arlen Feldstein, Martin Stuart “Marty” Stern, Ernest Festing, Matthew Stevenson, Dennis – Baron Stevenson of Coddenham Fillon, François Steyer, Tom Fischer, Heinz Stiglitz, Joseph E. Fischer, Joseph Martin Strauss-Kahn, Dominique Fischer, Stanley Straw, Jack FitzGerald, Niall Sutherland, Peter Franz, Duke of Bavaria Tanner, Mary Fridman, Mikhail Tedeschi, Ettore Gotti Friedrich, Georg – Prince of Prussia Thompson, Mark Friso (Prince) of Orange-Nassau Thomson, Dr. James A. Gates, Bill Tietmeyer, Hans Geidt, Christopher Trichet, Jean-Claude Geithner, Timothy Tucker, Paul Gibson-Smith, Dr Chris Van Rompuy, Herman Gorbachev, Mikhail Vélez, Álvaro Uribe Gore, Al Verplaetse, Alfons Vicomte Gotlieb, Allan Villiger, Kaspar Green, Stephen Vladimirovna, Maria – Grand Duchess of Russia Greenspan, Alan Volcker, Paul Grosvenor, Gerald – 6th Duke of Westminster Von Habsburg, Otto Gurría, José Ángel Waddaulah, Hassanal Bolkiah Mu’izzaddin Gustaf, Carl XVI of Sweden Walker, Sir David Alan Hague, William Wallenberg, Jacob Hampton, Sir Philip Roy Walsh, John Hans-Adam II – Prince of Liechtenstein Warburg, Max Harald V Norway Weber, Axel Alfred Harper, Stephen Weill, Michael David Heisbourg, François Wellink, Nout Henri – Grand Duke of Luxembourg Whitman, Marina von Neumann Hildebrand, Philipp Willem-Alexander – Prince of Orange Hills, Carla Anderson William (Prince) of Wales Holbrooke, Richard Williams, Dr Rowan Honohan, Patrick Williams, Shirley – Baroness Williams of Crosby Howard, Alan Wilson, David – Baron Wilson of Tillyorn Ibragimov, Alijan Wolfensohn, James David Ingves, Stefan Nils Magnus Wolin, Neal S. Isaacson, Walter Woolf, Harry – Baron Woolf Jacobs, Kenneth M. Woolsey, R. James Jr. Julius, DeAnne Worcester, Sir Robert Milton Juncker, Jean-Claude Wu, Sarah Kenen, Peter Zoellick, Robert Bruce

http://www.disclose.tv/news/exilluminati_member_leaked_the_current_membership_of_the_committee_of_300/139055

Ronald forteller hva Mandelay Bay Illuminati ritualet handler om

A Storm is Coming, Vegas was just the Beginning

https://www.youtube.com/watch?v=WvySxXXOGf4

Carla
Carla
Abonnent
6 år siden

Skremmende, nå må vi alle ” våkne”

Ken
Ken
Anonym
Svar til  Carla
6 år siden

Eliten som styrer verden har ingen planer om å miste makten, de skal øke den til de bestemmer absolutt alt (om vi ikke “våkner”)…

Her er også en meget god artikkel som bidrar til oppvåkning av nevnte: http://www.nyttnorge.com/alt-du-ser-i-media-har-alltid-en-agenda.html

« Forrige artikkel

EUs skjulte røtter og ideologi

Neste artikkel »

Satanisme og pedofili hånd i hånd

22
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x