/

Satanisme og pedofili hånd i hånd

7.9K visninger
7 minutter lesetid
29

Satanisme og pedofili er et svært dystert tema, men likevel ekstremt viktig å belyse. Det foregår uomtvistelig rituelt misbruk av barn over hele verden, i stor skala. Her vil du få vitneutsagn fra overlevende, pårørende og etterforskere.

Rituelt misbruk og ofring av barn har pågått i minst 5000 år, der ulike «sivilisasjoner» har tilbedt Satan (under ulike navn). Denne tradisjonen pågår fremdeles den dag i dag, men i det skjulte, gjennom hemmelige nettverk. De aller flest er av den oppfatning at seksuelt og satanistisk misbruk av barn foregår nede i en gal manns kjeller, at det er sjeldent og at den ansvarlige til sist blir avslørt. Men det er ikke tilfelle. De pågår i samtlige samfunnslag, helt opp til president- og monarknivå. Det er til og med etablert egne byer, der de fleste i byen bedriver satanistiske orgier med barn – gutter som jenter – i alle aldre, som blir torturerte, seksuelt misbrukte, solgt, leid ut, drept, tappet for blod eller spist.

Men Satan finnes ikke, er kanskje et motargument for enkelte. Vel, da er det bare å si at noen mener det motsatte, og disse lever etter denne overbevisningen, og det skaper ringvirkninger, ikke bare for overgripere og ofrene, men HELE samfunnet og HELE verden indirekte. Da du befinner deg i et samfunn, så er det enhvers plikt å sette seg inn i saker, og stoppe dette, for stoppes det ikke vil disse ufyselighetene tilslutt ramme alle – direkte.

Det må legges til at ikke alle satanister er pedofile, og ikke alle pedofile er satanister.

Selv om alle disse filmene er utenlandske kan det med ganske stor sikkerhet fastslåes at tilsvarende aktiviteter også finner sted i Norge, i alle fall at norske borgere har deltatt i slike handlinger.

Før du begynner å se dokumentarene og foredragene MÅ du stålsette deg mentalt, da både bilder og beskrivelser av hendelsene kan være svært ubehagelige og skremmende. Det gjøres oppmerksom på at det som kommer vil bli verre og verre for hver film. Tuftet på erfaring anbefales på det sterkeste at dette sees sammen med minst en annen voksen, da«debriefing» i etterkant er nødvendig.

Dette er sannsynligvis det mest ubehagelige som noen gang er publisert i Nyhetsspeilet, og de som avviser disse vitnesbyrdene er trolig en del av «systemet».

Traumatiske opplevelser kan vanskelig uttrykkes gjennom ord. Fiona Barnett viser hva voksne gjorde med henne og andre barn.

La oss begynne med Dr. Phil, som i dette programmet har «Kendall» som klient. Hennes historie begynner når hun som lite barn ble solgt av foreldrene sine, som hun ikke har sett siden da. Kendalls historie er full av vold, overgrep, voldtekter og trusler av flere menn (programmet ble fjernet fra youtube rett før publisering av denne artikkelen, men her kan innledningen sees:

Ted Gunderson, tidligere FBI-sjef i Los Angeles, innleder dette foredraget, der Brice Taylor etterpå forteller sin historie som MK Ultra-slave, om sex-misbruk, ritualer og tortur.

For de som ønsker mer og grundigere bakgrunnsstoff anbefales dette foredraget med Ted Gunderson, som jobbet mange år etter å ha gått av med pensjon innen feltet om organisert seksuelt misbruk og satanistiske ritualer. Hva fant han ut i sin etterforskning, del 1 av 2?

Britiske Helen har hele 7 ulike personligheter, 6 av dem er barn. Hvordan fikk hun dette? Hva skjedde med henne, spør venninnen, som lagde denne dokumentarfilmen.

TV-programmet «Devil Worship – exposing Satan’s underground», med den kjente TV-verten Geraldo Rivera, begynner med voldelige heavyrockere inspirert av sangtekster, men ender opp med grove overgrep utført av noen helt andre.

https://www.youtube.com/watch?v=0mytkRybjNI

«Conspiracy of Silence» er en dokumentarfilm lagd for Discovery Channel, men ble fjernet fra det oppsatt sendeprogramet noen timer før filmen skulle kringkastes. Grunnen er at den avslører at mektige folk håndterer og misbruker barn.

Cathy O’Brian var født inn i det såkalte Illuminati-systemet. Hun ble reddet ut av det av Mark Phillips og frembringer her sin grusomme historie om pedofili, misbruk og satanisme.

Vicky Ash første minner fra misbruk var i 3-4 årsalderen, da hun ble hypnotisert og dopet ned, utførte oralsex og ble brennmerket, av folk iførte kapper i mørke rom, alt til ære for Satan. Hun ble fotografert naken og belønnet med en ekstra stor sjokoladeplate hvis hun var flink, eller «star of the show», som overgriperne kalte det (Denne dokumentaren ble fjernet rett før publisering, men hennes navn og vitnesbyrd er fremdeles søkbart).

Jay Parker var også født inn i Illuminati-systemet, hvor begge foreldre var høyt oppe. Hans barndom, preget av tortur, seksuelt misbruk, satandyrkelse og ofringer, kan du høre om her:

Fiona Barnett fra Australia har sin historie som barn fylt med frykt og smerter, seksuelt misbruk og satanisme. Hun opplevde også Bohemian Grove, der barn ble jaktet på og ofret under «Bear hunt», samt å tilfredsstille blant annet daværende president Nixon.

David Shurter ble, etter manipulering, født 6/12 ’66 kl 6.06, og oppdratt som anti-krist, der små barn ble ofret foran ham. Foruten det var hans oppvekst preget av grov vold og seksuelt misbruk fra hans foreldre, som David mener var en del av «The Finders».

Nonnen Charlotte sitt vitnesbyrd forteller om utstrakt seksuelt misbruk og satanistiske ritualer innen den katolsk kirken. Hun ble utsatt for middelaldersk tortur, og vitne til at nonner ble drept og spebarn, født av nonner etter voldtekt av katolske prester, ble kvalt noen timer etter fødsel.

Antony Kidman, med den ikke ukjente Hollywood datteren Nicole, er ifølge Barnetts vitnesbyrd to av flere overgripere.

Dette er en historisk gjennomgang av enkelte «jøders» ofringer av barn til Baal. Majoriteten av barn-ofre er tilfeldige «goyim». Barna blir stukket med pigger, avkappet kjønnsdeler og tømt for blod før liket kastes på et tilfeldig sted. Det rapporteres ikke om seksuelt misbruk under ritene.

I denne tyske dokumentarfilmen møter vi tre franske barn som har blitt utsatt for de mest groteske ting, fra vold og voldtekt, til bevitnelse av partering av kroppsdeler og kannibalisme, utført av fedre, bestefedre og andre menn, i et nettverk over landegrensene. Myndighetene henlegger sakene, tross massive bevis.

Britiske Theresa kan fortelle til «60 minutes» om brutalt misbruk og traumatisering fra Lucifer-dyrkere, som gjorde henne gravid for første gang som 11-åring, og senere tvang henne til å spise fosteret.

Franske «Pierre» og «Marie», to barn, tegner og forteller om sine grusomme opplevelser, om ritualer, tortur, trusler, voldtekter og avkapping av armer og bein:

https://archive.org/details/childrensrapestheendofsilencethenetworksofpedophiliaxsxnebg99hx446hf6sqztdkdn.9x

Nederlandske Toos’ mareritt begynner som fire-åring, da hun ble innviet med tortur og voldtekt fra begge foreldre og besteforeldre. Senere fulgte vanvittig seksuell sadisme, utført av en rekke mennesker, blant annet Bilderberg-stifter og nazist prins Bernhard.

“Nåler ført nær øynene for at vi skulle tro at de skulle stikke ut øynene våre”

Hvorfor? Hvorfor kan noe utføre slike groteske handlinger, er ofte spørsmålet som stilles. Grunnene er flere. Kontroll over ofre er den mest opplagte. Personer under slik hjernekontroll er svært lette å manipulere og styre, de gjør med andre ord som befalt, ofte uten selv å vite at de gjør det. Det andre er at disse handlingene blir filmet, der filmene blir solgt til høy pris og gir gode inntekter. Som bieffekt blir også filmene brukt som pressmiddel overfor overgriperne. Det tredje er at ofrene, under ekstremt stress utløser endorfiner, og når blodet fra ofrene så drikkes, utløser dette et «kick».

De som vil dykke mer i dette eller trenger flere bevis er det bare å søke på nett etter «satanisme pedophilia», «pizzagate» eller «MK Ultra satanic victim».

Hva skjedde med Operasjon Dark Room i Norge?

I Norge har politiet gjennomført «Operasjon Dark Room», der det har blitt arrestert minst 51 personer (så langt) i det som beskrives som en barnepornoring. Denne saken ble omtalt i enkelte nettaviser i USA, men ble senere fjernet, til og med de digitale arkivene ble forsøkt slettet:

https://youtu.be/MHYUblpXVyk – Denne videoen er skrubbet vekk fra internett, men her fant vi den på nytt etter å ha søkt langt og lenge:

PIZZAGATE Norway Horrifying Child Sex TRAFFICKING NETWORK!

https://odysee.com/@PlymouthFury:59/pizzagate-norway-horrifying-child-sex:b

www.overgrep.no/hva-er-operasjon-dark-room/

https://www.sott.net/article/336608-Dark-Room-Major-Western-media-remove-Norway-pedophile-ring-story

https://www.swordandscale.com/operation-dark-room/

Busted! Politicians, Police Caught in Huge Norwegian Pedophile Ring

‘Dark Room’: Major Western Media Remove Norway Pedophile Ring Story

Globalt nettverk

I USA har mer enn 2000 personer så langt i år blitt arresterte for pedofili, hvilket er mer enn det totale tallet under hele Obamas åtte års periode som president. Det merkelige er at massemedia verken i USA eller i Norge har omtalt dette. Hvorfor? Her fra pressekonferansen i Los Angeles der flere hundre ble arresterte og et 30-talls barn sluppet fri fra fangenskap:

Da dette er et svært alvorlig og viktig tema, tillates artikkelen publisert på andre nettsider.

Hvordan bekjempe dette? Utenom å spre denne artikkelen, må hver og en av oss be en bønn hver dag, om at disse overgriperne, deres bakmenn, beskyttere og tilretteleggere blir arresterte og straffet. Når mange nok gjør det, vil undre skje.

Flettfryd Bergfletten

Ethvert menneske må vite hvilke drivkrefter, synlige eller ikke, som former sin omgivelse og hverdag. Uten denne viten kan mennesket ikke vite hvem som egentlig styrer og bestemmer, ei heller forstå hvordan en maktelite opererer. Hva, hvem, hvordan og hvorfor er spørsmålene som må stilles ̶ og forsøkt besvart. Artikkelen er Copyright © Flettfryd Bergfletten. Utdrag fra artikkelen kan brukes med henvisning til forfatter og Nyhetsspeilet. Ved bruk av hele artikkelen, vennligst kontakt forfatter.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

29 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
1 år siden

Korreksjon til teksten: Cathy O’Brien ble reddet av Mark Phillips; hun hoppet ikke av, slik det står i artikkelen.

Frank Aune
Grunnlegger og sjefsredaktør
Svar til  Hege Fredriksen
1 år siden

Takker for presiseringen! Det er det som blir sagt i opptaket ser jeg så da er det oppdatert i artikkelen.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  Frank Aune
1 år siden

Bare hyggelig. :)

Frank Aune
Grunnlegger og sjefsredaktør
1 år siden

Denne viktige artikkelen er oppdatert med fungerende videoer da mange har blitt fjernet av YouTube. Interessant nok er det massiv sensur av videoer som tar for seg akkurat dette temaet, som viser at dette er særdeles reelt.

Hva skjedde forresten med Operasjon Dark Room i Norge?

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  Frank Aune
1 år siden

Takk for info. Ja; Google har i tillegg prøvd å deaktivere e- post- kontoen min i dag, og hevder at jeg har brutt retningslinjene deres (men uten å spesifisere hvilke). Dette kom etter at jeg sendte ut e- poster om satanistiske, rituelle overgrep av barn osv., noe jeg har sendt ut i månedsvis, – men akkurat denne omhandlet termen “falske minner”… heh.
CHEERs til dere, for at dere holder stand!
Mvh Hege. :)

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  Frank Aune
1 år siden

PS: Hva skjedde med Operasjon Dark Room i Norge? De slo på lyset, vel! Hhahahah. ;)

eee
eee
Anonym
Svar til  Hege Fredriksen
1 år siden

Ja, hva skjedde med den (Operasjon dark room) dersom den var virkelig da?

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

Begravd i “byråkratiet”, sannsynligvis. Ifølge blant andre Anneke Lucas (overlever av barne- trafficking og sex- slaveri), har “retts”- vesenet en lang tarm’s “tradisjon” i å “henlegge” eller “forsvinne” slike saker; – ikke overraskende, siden det er de selv som driver med slik “aktivitet”.
Mvh :)

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  Frank Aune
1 år siden

Det er et par stykker som er blitt tiltalt og dømt. Blant annet enn AP-politiker fra vestlandet. Disse 2 bestilte overgrep mot barn på internett (Romania, Fillipinene, Madagaskar). Begge fikk strenge forvaringsdommer. Men hva som har skjedd med de ca 82 andre vet jeg ikke. Sannsynligvis ble disse 2 ofret https://www.nrk.no/vestland/to-menn-domt-til-forvaring-i-dark-room-saker-1.14909299

Hans Gaarder
Forfatter
4 år siden

Jeffrey Epstein’s death shifts focus to Ghislaine Maxwell

Ivan
Ivan
Anonym
5 år siden

Alle Pedofiler burdes settes i forvaring. De fleste Pedofiler får en kort opphold i fengsel å noen får syk behandling å rett ut igjen i samfunnet å gjør det samma som før. Det er ingen kur for slike folk. Desvre fakta er at det er Offentlige Politiske Pedofiler, psykiaterer, ovetleger, leger, dommere, advokater å dere vett resten. Som jeg ser Pedofiler går frie i samfunnet mens vanlige folk som røyker Canabis får fengsel og saftig bot.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
5 år siden

Stadig flere i Hollywood-miljøet blir nå avslørt for seksuelt misbruk av barn, blant annet: Steven Spielberg, Tom Hanks, Steven Colbert, Ashton Kutcher, Kevin Spacey, Oprah Winfrey, Jim Carrey, Steven Tyler, Ben Affleck, Will Ferrell, Charlie Sheen, Will Smith, John Cusack, Demi Moore, Meryl Streep, Quentin Tarantino, Robert Downey Jr, Alec Baldwin m.m.fl.
https://cathyfox.wordpress.com/2018/07/25/hollywoods-starting-to-crack-wide-open/

Hollywood-skuespiller Isaac Kappy om sine opplevelser: https://youtu.be/w42xrPAG08I

Flere og mer kjente navn vil komme etterhvert. Korthuset er iferd med å ramle sammen…

Kjell Svensen
Kjell Svensen
Anonym
6 år siden

Vi ser i alle fall at islam og pedofili går hånd i hånd, men så er vel muslimer en slags satanister også da.

rehema Nganda
rehema Nganda
Abonnent
Svar til  Kjell Svensen
5 år siden

Beklager Kjell. Da vet du ikke hva Islam betyr og ikke ha lest Quran. Islam betyr underkastelse til Allah (den allmektig Gud) skaperen av universitet. Muslim ber kun til en God. Det gjører vi 5 ganger daglig. Vi betrakter satan som menneskes verste fiende. Muslim ber Allah om beskyttelse fram ham daglig.

Fred
Fred
Anonym
6 år siden

#metoo kampanjen har avdekket liknende forhold i Norge. Hvorfor holder Siv Jensen, Jonas Gahr Støre, Erna Solberg med fler hånden over satanistiske overgripere? Det er fullstendig ufattelig.

Evi
Evi
Abonnent
6 år siden

Spør deg selv; hvis mattilsynet hadde oppdaget at en mengde bedervet mat ble servert, til en gruppe mennesker, hadde du vært interessert i å spise den da, i den gode tro at det ville gjøre deg bede i stand til å bekjempe problemet?
Er det ingen som husker alt det utmerkede forskningsarbeidet som har blitt gjort på området kriminologi ?
Er det ikke lenger så mye stamina i menneskeheten, at vi erkjenner at jo mer vi slåss mot noe, jo mer tilpasser vi oss det, og blir som det ?
For det er nøyaktig det som skjer, mer politi, kontroll, og overformynderi, reulterer i mer kriminalitet. Og det blir ikke bedre om vi blir politi alle sammen. Det blir bare værre og værre og værre. Ideen om å kollektivt fordømme, og straffe, er som et virus. Det vil ikke fungere, uannsett hvor mange man får tatt, for problemet ligger ikke der. All tankevirksomhet smitter, god og dårlig. Men, evnen og kunsten til å ta avstand, den reduseres når man slipper å ta det egentlige ansvaret selv.
Den straffen en fengselsdom utgjør, den er egoets hevn, men den er ikke noen løsning på problemet. Løsningen ligger i å forstå mekanismene som fordreier et sinn, og gjør det mørkt, og uansvarlig. Og der er moralismen største ansvarlige. Moralisme er bare et annet ord for frykten for å bli utestengt, frykten for å bli ansett som dårlig. Når staten i all tid har vært opptatt av å gjøre enkeltmennesker til syndebukker, og henge dem i gapestokken, så er det fordi de har sviktet selv. Det har ingen ting med rettferdighet å gjøre. Det er bare en gjenspeiling av den effekten makt, og status har, nemlig at man stiller seg over andre. Menneskeheten begynte å forfalle når noen begynte å ta til seg av det som er alles, den begynte med verdens første yrke, jordbruket. Så kom det nest eldste yrket, prostitusjonen. Det må da gå an å begynne å ane sammenhengen i det årsaks, og virkningsforholdet snart ?
Jeg vil råde enhver som leser denne artikkelen til å IKKE så mye som lefle med tanken om se på disse videone, som er lenket her. Gjør man det, kan man akkurat like gjerne spise råtten mat, eller begynne å kaste bomber og granater hjemme, eller gå inn i en egenregissert hungersnød. Det funker ikke å leke helt mot ondskapen. Det ENESTE som fungerer er å begynne å ta ansvar for sine egne handlinger. Og man må begynne med å huske det gamle munnhellet som heter;”å knulle vettet av seg” Om du tror at veien til lykke ligger i å få nok sex, da er du” fucked “- for du kommer aldri i mål, du blir bare dummere og dummere. Om du betrakter din neste som et nytelsesobjekt, kan du ikke bli annet enn dum og pervers. Å snakke om at damer er “fine”, utifra ideen om at de er pulbare nok, det er å spytte på det som bar deg fram her i livet. Og å ta anabole steroider, for å bli mann, det er som å helle rakettbrensel i en gammel passat, og se den dure rundt et par minutter før den klapper sammen for godt. Vi blir forsøkt lurt alle sammen, av kyniske psykopater som bare ler av oss. Vi kjøper porno, og lurer oss selv til å tro at vi har det godt sammen, fordi vi har sex. Men egentlig finnes det bare noen få mennesker som vi kan ha det ekte fint sammen med, og få sunne barn sammen med, vi finner dem bare aldri, for vi leter etter feil ting, status, begjær, selvrealisering, og å være litt bedre enn vår neste. Så om man virkelig vil gjøre noe med den tragiske virkeligheten som rammer så mange, så begynn med å være komromissløst ærlig, og krev det av andre. Og ta ikke mer enn det som er nødvendig.Men ikke tro at disse videoene vil gjøre annet for deg, enn dytte deg nærmere stupet selv. Jeg kan ikke se det noe annerledes.

Åge johansen
Åge johansen
Abonnent
Svar til  Evi
6 år siden

Vet ikke om jeg kan være helt enig med deg her Evi å se videoene er bare å bli og være informert om de mørke krefter som finns i menneske sinnet. Om ikke bare ha hode ned i sanden og tro at alt er vel. Dessuten skal man ikke tåle så vel den urett og her terror for ofrene som ikke rammer en selv. Årsak til denne adferden som de fleste vil synes er ekstremt avskyelige ligger i en følelse av sterk nytelse og tilfredsstillelse for de som utføre handlingen. Den følelsen er avvikende fra eller normale mennesker. Og en må selvsagt gå inn og se på hvorfor den følelsen/ trangen har oppstått i en. For det er en årsak til at den har oppstått og for å heale følelsen må en ta fatt i selve kjernen og årsaken til følelsen har oppstått. Nytter selvsagt ikke bare kalle de monster og straffe de med tortur og lange fengsel straffer det løser ikke årsaken til problemet de innehar så der er vi enige. Det nytter ikke å undertrykke den følelsen og trangen de har med straff.
Man kan også se likhetstrekk til pedofilien som er også svært utbredt i dagens samfunn der det avdekkes en etter en og storsamfunnet tar grep for å få mest mulig bukt med dette problemet. Man blir ikke pedofil eller likegyldig til problemet av å høre at andre har utført overgrep mot barn. Man tar avstand fra det og tar sine forholdsregler mot denne type adferd. At disse utøvere fjernes fra offentligheten og holdes i forvaring er et av forholdsreglene. Den kollektive bevisstheten tar idag et oppgjør med denne type adferd vi ønsker ikke dette lengre, vi ønsker å avskaffe det og få slutt på det. Men for at vi få bukt med problemet må man også avdekke problemet i hvilke omfang det er og hva skader det utgjør for den som blir utsatt for det. Det er med andre ord et nødvendig onde dessverre at er en del grums som må opp i offentligheten søkelys.

Evi
Evi
Abonnent
Svar til  Åge johansen
6 år siden

Hei, Åge.
Det du sier, er nok en ganske vanlig oppfatning, og virker i utgangspunktet som et vettugt ressonement. Men, all statistikk sier det motsatte. Det som bekymrer meg, er den frykten, og som du sier, opplevelsen av våre medmennesker, som disse handlingene skaper. Det er dette som er den virkningen disse menneskene ønsker. Når vi er redde, blir vi veldig utsatte. Dette er jo ikke nytt, Åge, pedofili.Det har pågått i offentligheten siden tidlig på syttitallet. Det har bare eskalert, og mye fordi det har vært godt stoff for fora som har hatt en kriminaljournalistikk som har vært blandet med pornografi, og voldskultur. Det er klart at dette har vært en bevisst strategi fra de kriminelle, som har klart å skape presedens for gangsterliv, og dopbruk, og et liv som mange har oppfattet som spennende. Dette har gjort at man har hatt en slags innpakning å legitimere det med, som et slags alternativ til prektighet, og moralisme. Det som allikevel er et ubestridt faktum, er at vi på et mer sublimt plan, enn det helt dagligdagse, bearbeider disse inntrykkene utifra et flokkperspektiv. Og det er da en del av oss selv automatisk vil begynne å forsøke å akseptere disse tingene, simpelthen utifra ønsket om å holde fellesskapet sammen. Om man over veldig lang tid blir eksponert for spesielle ting, vil den følesesmessige varsleren avta, og man vil simpelthen akseptere. Det er som all inndoktrinering. Dette skal man ha mye kunnskap og personlig styrke for å stå imot, og man kan fort havne i en veldig selvdestruktiv situasjon, når man opplever seg selv i noe man kanskje for sent forstår at utfordrer ens samvittighet og selvbilde i en slik grad, at man ikke kan bevare den balansen man har verdimessig, og blir nødt til å ty til mørke idealer for å finne en slags rettferdiggjøring.Mye av det vi mottar av tankeimpulser, gode som dårlige, er svært overbevisende, og mange har ikke trening i å sortere, og avvise det som kommer i kjølvannet av en slik eksponering. Spesielt ikke unge mennesker, som ikke har dannet en fast personlig plattform, slik vi som har levd noen år har. Men om du har noen bedre empiri å vise til, er jeg lutter øre.

Åge johansen
Åge johansen
Abonnent
Svar til  Evi
6 år siden

Vel bakom og bakom er både offer og overgriper oftere og trer en inn for å hjelpe en eller begge av partene ender en opp som offer selv også. Skal en kunne hjelpe må det være på en nøytral måte slik at de kan finne veien til hjelp i seg selv. Dette kan kun oppnås ved at en ikke setter seg til doms over noen. Det er ingen som er over eller under, det er heller ingenting som er verken vondt eller godt, Men det er hvordan en føler for det. Ser du det er via følelsene våre vi setter det i bås FOR OSS SELV!
Her åpner vi for mange perspektiv og alle perspektiver er i bunn og grunn riktige ut fra det perspektiv som speiles.
Vi har vår frie vilje og vi gjør hele tiden valg. Bare når en tar fra en annen dens mulighet til å velge skulle man kunne man kalle handlingen ond.
Ondskap kan man da pr. definisjon si er å ta ifra noen rett til å velge.
Når man tar fra noen ens rett til å velge må en også påregne at også ens egen fri vilje blir tatt ifra en. Og slik opprettholdes og holdes sirkelen i gang og uten at den brytes vil den kunne pågå i all evighet. Offer og overgriper og overgriper – offer og redningsmann…Alle offre

Anders Pedersen
Skribent
Svar til  Åge johansen
6 år siden

Ingen av dere synes å forstå å gripe fatt i det sentrale her.

Pedofilien er nedfelt gjennom FN’s AGENDA21 som Norge ratifiserte i 1992. Dette er vårt Storting og Regjerings hovedagenda på vegne av den Luciferianske kabalen i “Den Nye Verdensorden” og Norge for å utmerke seg overfor Kabalen begynte mye tidligere; det nevnes så tidllig som ifra 70-tallet.

På den tiden var allerede opplært de første ofre for hjernesplittings programmene MKUltra og Monarch som igangsatte det hele og hvor det idag er en eksplosjon av overgrep. Enhver som går tilbake til de tidligere skandaler om overgrep vil kanskje huske at det var svært sjelden at politiet fant en konkret overgriper som innrømmet skyld. Dette skyldes at ofrene bak overgrepene gjennom MKUltra og Monarch-teknologien aldri husket at de etterpå hadde gjort noe galt; de var nemlig programmert til å glemme.

Denne destruktive teknologien var Norge tvunget til å importere og ta i bruk gjennom vårt medlemskap i NATO og som Jesuittene kontrollerer og som dessuten skapte denne teknologien for å ødelegge menneskeheten gjennom å ødelegge kjernefamiliene ved hjelp av Barnevernet og andre.

Vi må komme til den kjennsgjerning at våre folkevalgte ikke vil sin egen befolkning noe godt i det hele tatt. De følger den Luciferianske agenda om å ødelegge egen nasjon. Dette ser vi bevis på hver dag. Når skal vi begynne å våkne opp?

Ken
Ken
Anonym
Svar til  Anders Pedersen
6 år siden

Anders Pedersen har HELT RETT! Hilsen avgått frimurer! Til helvete med “mine brødre!”

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
6 år siden

Svært heavy saker – ufattelig hva disse vitnene har vært igjennom. Ondskapen kjenner tydeligvis ingen grenser. Måtte overgriperne bli straffet rettferdig.

Anonym
Anonym
Anonym
Svar til  Balle Clorin
6 år siden

He he… Sånt skjer… Bra at de fortsetter å voldta og drepe flest mulig skapninger i hele Hades, jorden, og i Jehova Gud sin paradis. Bare fortsett… Forfølg alle inkludert Hagen Øy-Vind og Assad Al-Bashar! Men ikke forfølg Donald John Trump men la ham bli sittende lenger enn åtte år.

Siv Benedikte får snart sparken og grusom maltraktert sånn at kroppen blir slengt rundt i bitte små celler av blod og kjøtt!

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Anonym
6 år siden

Virker som om du har forvillet deg inn på feil forum. Dette er nok mer passende forum for deg: http://www.skepsis.no

Anonym
Anonym
Anonym
6 år siden

Det er viktig å merke seg at “Operasjon Dark Room”, ikke hadde noe med politiets interesse for å gå inn i slike saker, men var en dyd av nødvendighet for å dekke over narkoskandalene i Bergen, der det er åpenbart at miljøet flyttes rundt som et verktøy for profittere på eiendom.

Filmen American DrugWar, the last white hope, går litt lengre inn i den materien og boken som ble skrevet om hvordan brukermiljøet i Oslo, er flyttet rundt, et godt utgangspunkt for en dybdeartikkel om fenomenet “Eiendom og knark”.

Politiet dro frem operasjon Dark room for å redde sin egen skitne rumpe. Intet annet. Den ble hauset opp og gikk rett inn i det emosjonelle bløte i menneske og dermed ble alle kritiske tanker rundt “redd oss selv operasjonen” oversett og fiendlitliggjort.

Kritiserte du operasjonen var du pedofil.

Åge
Abonnent
6 år siden

Ufattelig og er ikke til å tro. Ekstrem polarisering er det og vil også komme for en dag og i denne tiden nå i DES

smurfen
Redaksjonen
6 år siden

Takk for en glimrende og kjempe viktig artikkel.

Ved Bohemian Grove så møtes Konger og Prinser, Admiraler og Generaler, Banktopper og Media moguler, presidenter og statsministrer mm
Til tross for at dette møtet som varer i 2 uker hvert år de siste 2 uker i juli siden 1878 så har enda ikke en vestlig avis, magasin eller TV produsent nevnt super møtene med så mye som en notis engang.

Bohemian Grove er en 10 000 år gammel tradisjon der man legger barn i en kiste og brenner den i armene til Molock i bytte mot penger og makt.
Jo mer smerte man påfører barna jo mer effekt.
Blodoverføring fra barn reduserer også aldringsprosessen, noe som forklarer hvorfor nesten alle NWO topper blir over 100 år og de kjemper for sin nye verdensorden til siste åndedrag.
David Rockefeller, Henry Kissinger, George H.W. Bush, George Soros, Zbigniew Brzeziński osv går aldri av med pensjon, men reiser/reiste rundt til verdens statsledere for å mekle frem sin nye verdenorden med gulerot eller pisk. Omfattende ofringer av barn og blodoverføringer fra barn er ene og alene grunnen til at de kan holder på til de stuper.

Her i Norge forsvinner tusenvis av flyktningbarn, politiet er ikke interessert i å etterforske sakene, grunnen til det er at politiet er et Frimurerreir som beskytter toppene sine, barn som blir brukt blir hentet av de hemmelige tjenestene og videreført til elite toppenes palasser og slott der djevelskapen kan utfolde seg.

Denne filmen her viser det omfattende misbruket av barn ved Bohemian Grove, 1300 barn er ofret og drept der.

Eye Witness to Murder at Bohemian Grove Americas Satanic HellFire Club – Anthony J Hilder

Denne andre filmen her er om pizza gate eller pedo gate som det egentlig heter er strengt forbudt å poste på sosiale medier og er skjult fra søkemotoren til Google og du må logge på youtube for å se den.

NEVER Take Your Children To THIS ´Pizza Party´ (2016)

https://www.youtube.com/watch?v=omSiD5MIG5A

Folk flest holder seg foran ørene når man tar opp slik av den grunn at sannheten er ubehagelig. Det å få vite at vi lever i en verden som styres av en satanisk elite slår store sprekker i muren i den rosa boksen dem har murt seg inni, noe som kan være ubehagelig, men fakta må ut, nesten gang kan det være ditt barn som blir tatt.

Arn
Arn
Abonnent
6 år siden

Jeg vet ikke om det ble direkte nevnt i linkene over men, Jeffrey Epstein som eier en øy i karibien (jeg tror “Kendel” nevnte å ha vært der) er en registret pedofil, (med rettskraftig dom etc). Han eier et privatfly som kalles “Lolita express” og på flight-dokumentene står både navnet til Bill Clinton (26 ganger) og angivelig Donald Trump. Prins Andrew og Kevin Spacey forbindes også med denne mannen/flyet/øya.

https://www.youtube.com/watch?v=c8F8Gu-N37I
https://www.dailywire.com/news/5556/7-things-you-need-know-about-trump-and-sex-slave-amanda-prestigiacomo

anders
Skribent
6 år siden

Bra at dette bringes opp og spesielt i disse juletider. Ifølge den rituelle kalender til satanistene er 22. desember (Vinter jevndøgn) og 24. desember (High Grand Climax) de verste for denne måned. Da er det spesielt jenter fra 1 år til 17 som blir ofre for det verste av det verste av perversiteter og til slutt myrdet. Ifølge Tory Smith (youtube) ble 1203 småbarn en enkel helg i 2016, på forskjellige militærbaser i USA, sodomisert og utsatt for andre perversiteter før de ble myrdet. Og her er ikke tatt med hva de forskjellige elitemedlemmer gjorde i Kina, Japan, Saudi-Arabia, Russland og Norge osv på samme vis.
Derfor har Kosmos sagt stopp og prosessen er igang for at de alle blir eliminert, men først skal de selv gjennomgå pinslene de har påført disse små. Enhver kan selv stille seg det spørsmål om hvorfor Donald Trump har valgt Mike Pence til visepresident, en person som ifølge Tory Smith har sodomisert og myrdet ca 200 småbarn.

« Forrige artikkel

Avslørt: Hvordan toppen av maktpyramiden presser alle til taushet

Neste artikkel »

Brannene i California forårsaket av mikrobølger?

29
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x