/

Brannene i California forårsaket av mikrobølger?

2844 visninger
1 minutt lesetid
4

Tuftet på billedbevis kan ting tyde på at de siste brannene i (blant annet) California er påsatt, og det med mikrobølger.

Her er et par korte videoer som viser det totalt unormale, at hus brenner helt ned og bilfelger smelter, mens det meste av trær blir stående uberørt av flammene:

Så blir spørsmålene: hvem utførte dette, hvem ga ordren og hva var motivet? (Hovedbildet er tatt 2016 i Tennessee).

Molten aluminum has flowed from the wheels of a burned-out car, in front of a home destroyed after the Jesusita fire swept through Santa Barbara, Calif., Thursday, May 7, 2009. (AP Photo/Reed Saxon)

 

Samfunnsinteressert akademiker i 40-årene, som vet at "noen" endrer terrenget for at virkelighetens kart skal stemme. Samtlige artikler er opphavsrettbeskyttet/copyright. Alle kan kopiere deler av mine artikler, så lenge det henvises til denne nettsiden og forfatter. Ønskes en hel artikkel publisert på trykk eller annen nettside, vennligst kontakt forfatter.

Abonnere
Varsle om
guest

4 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
H Wibye
5 år siden

Ja, det STORE spørsmålet er hvem ? og hvorfor ?

MortenB
MortenB
5 år siden

I et intervju som Jeff Rense gjorde i 2015 med Debora Tavares, forteller hun om Agenda 21 og planene til å brenne ned nordlige California, Santa Rosa er et tettsted som nevnes. Ifølge henne er metoden aktivisering av en mikrobølge-enhet som er i smartmålere som setter fyr på huset innenfra. Det er også tydelig på de videoene som er på nettet, hus starter å brenne uten at de blir antent av brann i nabohus. Noen hus innimellom tar ikke fyr (har ikke smartmåler ?) og står igjen når alle hus rundt er nedbrent. Hagen rundt husene står fortsatt igjen, grønn og fin, kun planter nært det nedbrente huset er skadet.
https://youtu.be/RGcvkAGCwFM

Det ser dermed ut til at dette er styrt av noen som har kontroll over smartmålerene, men jeg har ingen informasjon som tilsier at smartmålere som installeres i Norge har slik mikrobølge-brannstifter, men heller ikke at de ikke har det.

Det er også noen som mener at brannene er antent fra satellitter eller fly med energistråler, og noen mener det har sammenheng med pedofili-ringen til eliten som Trump tar ned.
Jeg vil vel si at det enkleste er ofte det beste, smartmåleren. Om grunnen til noen av brannene kan være at Trump tar ut elitefolk (Khazarian mafia) kan være, men det kan like gjerne være eliten som tar ut sine fiender.

Lars
Lars
5 år siden
Svar til  MortenB

LOL :D :D :D
Den var god MortenB, hahaha :)

Balle Clorin
Balle Clorin
5 år siden
Svar til  MortenB

Tviler på at smartmålerne kan utvikle nok energi til dette, men de kan jo være siktepunktet eller «magneten» for laserstrålene som kommer fra fly/satellitter. Har også hørt at dette har sammenheng med nedrivningen av pedo-nettverket, men jeg støtter mer begrunnelsen om Agenda21/Agenda2030, selv om disse områdene er lit i randsonen av hva som er tiltenkt utilgjengelig for vanlige mennesker.

« Forrige artikkel

Satanisme og pedofili hånd i hånd

Neste artikkel »

Nextgentels hemmelige salg av kundeopplysninger