Krigskorset til veteraner i internasjonale myrderier

6K visninger
5 minutter lesetid
113

Søkelyset på den norske regjeringens aggressive krigføring mot andre lands sivilbefolkninger i Afghanistan og Libya krever noe som tar proppen utav den offentlige oppmerksomhet rundt det faktum.

I dagens aviser ser vi hvordan Illuminatets modus operandi er for å få fokus bort fra dette ubehagelige faktum.  Nå skal opinionens fokus dreies til å bli for eller imot heder for de som Illuminatet sender på sine mordoppdrag, når bomber fra Norge faller over sivile kvinners og barns hoder. Slik tvinges fokus bort fra ‘veteranenes’ aktiviteter, til hvem som skal hedre dem. Og da blir det mistet ut hva som er debatten i det hele tatt, idet hele folket blir opptatt av hvem som skal hedre dem, og dermed tiltre og gi sin aksept til deres aktiviteter til ‘fredsbyggende’ arbeid i utlandet, SAMME hvem de får lov å mene skal hedre dem.

Ingen spør seg om de trenger noen heder i det hele tatt. Fordi de fleste klarer ikke å fokusere mer enn på en ting om gangen av hva media forer dem med. Tjener disse ‘veteraner’ Norges interesser? Hvor mye hat kan ikke bli skapt mot Norge som følge av deres bombing? Vil der komme gjengjeldelsesaksjoner mot Norge? Har da disse ‘veteraner’ tjent norske interesser, eller bare en internasjonal elite som Stoltenberg og Grete Faremo er en del av sine interesser?

At det er ‘Forsvarsdepartementet’ som arrangerer og står for disse aksjoner, er bare standard doubletalk.

Istedenfor kritikk mot krigføringen, skal fokuset over på hvor viktig det er at disse helter blir hedret for å drepe innbyggere i fjerne land, trygge opiumproduksjonen i Afghanistan, og slippe bomber i hodet på sivilbefolkningen fra 22.000 fots høyde i Libya. Disse helter som hedres er lite i tjeneste for det norske folk, men mest i tjeneste for Grete Faremo’s vennenettverk Trilaterale Kommisjonen, og Jens Stoltenberg sitt Bilderberger-nettverk. Slik sett er det sikkert formelt riktigst at Jens Stoltenberg og/eller Grete Faremo står for utdelingen av Krigskorset til ‘veteranene’.

Hvor Kongen representerer det norske folket “Alt for Norge” og det varige, representerer Stoltenberg og Faremo de flyktige regjeringer med sine globalistiske nettverk Illuminatet som skal innføre Den Nye Verdensorden, det sosialistiske utopia. “Alt for Globalistisk Sosialistiske Utopia”, med sin fredsprisvinner Obama i spissen.

FN-konvensjonen vedtok en ‘no-fly zone’ over Libya. Illuminatet med Trilaterale Kommisjonens medlem Grete Faremo har tolket dette til å innføre full krig mot et annet lands folk og ledere.

22 land har tatt avstand fra hvordan Norge, Danmark og tre andre land tolker FN-konvensjonens mandat, i sin krigføring mot Libya.  Danmark har jo lederrollen i NATO, ved den korrupte elitist Anders Fogh Rasmussen.

Internasjonal sosialisme

Norge bidrar til at den Nye Verdensordens sosialisme skal bli verdensomfattende. Her er oppskriften for å gjøre det:

1. De sosialistiske land bygges opp, de frie land i vesten bygges ned. Sosialistiske land er så bra, og noen er veldig bra, mye bedre for folk flest enn i Amerika hvor folk flest blir kastet ut av sine hus, fordi de står i gjeld til noen få kapitalister som eier bankene.

Noen fakta om sosialistiske Libya. Ingen kan nekte for at Libya har hatt det bra:

* GDP per capita – $ 14,192.
* Unemployment benefit – $ 730.
* Each family member subsidized by the state gets annually $ 1.000
* Salary for nurses – $ 1.000.
* For every newborn is paid $ 7.000.
* The bride and groom receive a $ 64 thousand to purchase flats.
* Major taxes and levies prohibited.
* To open a personal business a one-time financial assistance of $ 20.000
* Education and medicine are free.
* Educ.Internships abroad – at government expense.
* Stores for large families with symbolic prices for basic foodstuffs.
* Part of pharmacies – with free dispensing.
* Loans for buying a car and an apartment – no interest.
* Real estate services are prohibited.,
* Buying a car up to 50% paid by the State.
* No Payment for electricity for the population.
* Sales and use of alcohol is prohibited.
* Petrol is cheaper than water. 1 liter of gasoline – $ 0.14.

2. ‘Kapitalistiske’ (les: plutokratiske oligarkier) land går til krig mot disse sosialistiske land, under dekke av å skulle stjele oljen deres. Hatet bygges mot de for individet frie systemer som er bygget i vesten, hvor staten er til for individet, og ikke som i de sosialistiske land hvor individet er til for staten og kollektivet.  En innsatsfaktor av mange i statens samfunnsmaskineri.

3. Det riktige motivet er geopolitisk, oljen er bare en tilleggsgevinst. Alle folk vil protestere og selv amerikanere vil begynne å tvile på sitt system basert på individets frihet, når de ser at andre har det bra mens de sulter (Illuminatet styrer enkelt mat- og oljeprisene) og mister sine hus, og vil dermed underlegges seg Obama’s og Den Nye Verdensordens sosialistiske målsettinger, med en fet velfødd politisk snitter og champagne elite, som utgjøres av de som før var den kapitalistiske elite.

Cheney støtter gjeninnføring av waterboarding
http://www.dagbladet.no/2011/05/08/nyheter/politikk/usa/utenriks/waterboarding/16460825/

Litt slikt for å skape bildet av “the evil empire“, er bra. “Home of the Brave and Free‘ er effektivt tilintetgjort av deres egne globalister som jobber for den Nye Verdensorden. De vet hva de gjør.

4. Nye Verdensorden får folk selv til å kreve sosialisme innført, de vil kreve kapitalismens ideologi med de personlige friheter avskaffet. Snedig hva? Puppetene svarer på ‘folkets’ krav, selvfølgelig, sier de. Dette må vi gjøre, svarer de velvillig – under dekke av å respektere demokratiet, men sier ingenting om at de skapte alle forutsetninger for folks meninger til å begynne med. Libya er angrepet for å skape motvilje mot kapitalismen på sin grådige ‘oljejakt’, for å innføre sosialismen som den nye verdensordens system.

5. Samme elite vil utgjøre lederskapet under det nye system, sosialismens utopia, som under det gamle kapitalistiske utopia. Ingenting endres med ‘revolusjonen’. Til mer ting endres, til mer forblir de det samme. Den økonomiske elite kommer ikke til å tape en eneste krone, de veksler bare fra den gamle valuta til den nye.

Mission accomplished!

Skal vi tro Reuters sirkulerte hymne om at “Libya ikke har noe demokrati”? Det hele er bare for å skape opinion mot kapitalismen og den frie verden, under det vikarierende argument krig for olje – død over imperialismen vil bli mottoet, og for internasjonal sosialisme, elitistisk oligarkisk sosialisme og teknokrati. Oljen var aldri så viktig, bare en tillegsgevinst. Det var og er bare den sosialistiske nye verdensorden som er viktig.

Av samme årsak overføres verdens økonomiske tyngdepunkt fra vesten til Kina og BRIC’s landene. Planmessig og villet, implementeres den Nye Verdensordens fremtidige økonomiske og politiske strukturer.

Malen og idealet er Kina ifølge David Rockefeller (Boken ‘Memoirs’), og til dels Norge. Et av de mest sosialistiske land i Europa, en politikk det er tverrpolitisk enighet om.

http://youtu.be/rgdn0bNsMkQ

Oppdateringer

Siste nytt er at Faremo har fått Kongen på globalistenes side i sine internasjonale myrderier. “Alt for Norge” har blitt “Alt for den Sosialistiske Globaliseringen”. Han får nå lov å tjene deres sak om han vil, sier Grete Faremo:

– Ser for meg at kongen deler ut i framtida
http://www.dagbladet.no/2011/05/10/nyheter/innenriks/krigskorset/politikk/kongen/16478704/

– Vi sloss for konge og fedreland, ikke den jævla regjeringen
http://www.dagbladet.no/2011/05/10/nyheter/innenriks/kongen/krigskorset/16483094/

Jens Stoltenberg til VG Nett: «Jeg har ikke nektet Kongen å delta der. Punktum!»
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10093442

Nei, de laget nok denne forestilling for at Kongen heretter er tvunget til å hedre de internasjonale mordere som er sendt ut på oppdrag for Faremo’s og Stoltenbergs internasjonale nettverk.

De fleste synest i ettertid at Kongen bør hedre veteranene.

Diskusjonen går høyt.

Sauene spør ikke lenger om veteranene bør hedres, eller stilles for retten for drap,

for handlinger som strider mot Folkeretten.

Illuminatet har saueflokken i sin hule hånd.

Oppmerksomheten til massene er borte fra det sentrale poeng.

Bordet fanger for Kongen.

Nå må han hedre ‘Alt for Globale Nye Verdensordens’ veteraner.

Jens Stoltenberg og Grete Faremo utnevner. Kongen hedrer.

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

113 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Sitat: Det er ikke religion som er grobunnen for krig og annen elendighet, det er satanismen, kun den, The Bible, Bibelen http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1773&start=1 Her kan man se den i fri utfoldelse og uten at det protesteres fra de som finansiert over offentlige budsjetter er satt til å forvalte våre hellige religiøse verdier, Syria: Assad’s Army kills children in Homs 2/5/2012 + http://www.nyhetsspeilet.no/2012/05/21-mai-forkaster-stortinget-protestantismen/#comment-85543

Hermis
Hermis
Abonnent
12 år siden

NATO bomber ikke bare “egne” opprørsstyrker, men også sivile:

http://www.dagbladet.no/2011/06/19/nyheter/utenriks/nato/bombeangrep/libya/16977218/

Michelle
Skribent
12 år siden

Jordan Maxwell:
The logo on american currency “In God We Trust” is not the biblical God. God is an acronym for Gold Oil and Drugs. Hence G.O.D. But not written like that since it would raise too many red flags that’s why its written as is on the currency.
1 http://www.youtube.com/watch?v=AFkXq8-bzoo&feature=related
2 http://www.youtube.com/watch?v=BqHOxJcOOd4&feature=related
3

4

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Ja du kan jo tenke deg hva som ville skjedd hvis det ble konkurranse om å selge billigst gratis vann/energi Quark.

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Mole sier 17.05 22:10:
“Ja du kan jo tenke deg hva som ville skjedd hvis det ble konkurranse om å selge billigst gratis vann/energi Quark”

Det er jo åpenbart ikke fri konkurranse på utvikling, siden “noen” hindrer den utviklingen av vanndrevne biler. Dette til tross for at løsningen er så enkel at en fyr har fått det til i garasjen.

Hvorfor skulle det plutselig oppstå fri konkurranse på produksjonen av den da? Hva skulle hindre “noen” i å ha monopol på produsere gratis energi og hindre andre i å utvikle det samme, når de åpenbart hindrer småoppfinnere i å kommersialisere det?

Nei, dette henger ikke på greip.

klumpen
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

At Dinkel nekter å oppgi hvordan hvordan han lager hydrogen og hvordan det brukes direkte i motoren uten mellomlagring burde få alle alarmer til å ule.

Michelle
Skribent
12 år siden

Som sagt, olje handler også om å pine jorda ved utvinningen og ved forurensningen dessverre, det er altså ikke bare om penger og makt.

Tror du også at Oluf Palme, Kennedy, Princess Diana, Marilyn Monroe og Michael Jackson etc også døde tilfeldig?

Michelle
Skribent
12 år siden

Daniel Dinkel fikk 20 års fengsel fordi selskapet mente at han lurte de når de skulle inngå partnerskap med han. Yeah right! Selv om du lurer noen, noe jeg ikke tror han gjorde, er det selvsagt ren galskap å putte de i 20 års fengsel, på grunn av trykket papir kalt penger? Det beviser igjen at de store selskapene er kjeltringene, de forurenser, de stjeler pengene dine, de lurer deg trill rundt!

Michelle
Skribent
12 år siden

De vil også utvinne olje, fordi det skader jorden rett og slett, både når den utvinnes og brukes. Som sagt, jorden ledes mye av negative energier!

gurid
gurid
Anonym
12 år siden

Når hydrogen skilles fra vannmolekylet, dannes elektrolytter/pluss minus som leder strøm.
Du gjorde helt sikkert dette forsøket på skolen:
En bolle med vann tilsettes to elektroder og en liten lyspære kobles til, den lyser, altså vi kan hente ut strøm fra vann :-)

gurid
gurid
Anonym
12 år siden

Når hydrogenet løses fra vannmolekylet, dannes elektrolytter, dvs pluss og minus som er istand til å lede strøm. Dere gjorde helt sikkert dette forsøket på skolen:
En bolle med vann, stikker to elektroder oppi og kobler til en liten lyspære,når vi ser lampa lyse, ser vi at det finnes elektrisitet i vann :-)

Michelle
Skribent
12 år siden

Kondolerer med dagen kjære venner!

Ja ja ja, når er det sikkert mange som flipper helt ut og ikke vil hverken se eller høre noe fra meg og mener jeg bare er negativ, men greia er at det vi tror var uavhengighet og frihet, bare var ett hakk lengre opp i illuminati-pyramiden via grunnloven (underlagt monarkiet, det vil si det britiske imperiets), UN, NATO, EØS, WHO osv

Obama visit to Oslo

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Jeg gratulerer alle med dagen!

Aldri på noe sted til noen tid i historien har så mange hatt det så bra som vi har det i vår del av verden.

I dag ønsker jeg spesielt å feire retten til å tenke, si og skrive akkurat det jeg har på hjertet, bevege meg fritt akkurat dit jeg ønsker å bevege meg og være sammen med akkurat de jeg ønsker å feire min frihet med!

Ikke glem å sette pris på hvor godt du faktisk har det i nuet. Vi vet til syvende og sist fint lite om hvordan morgendagen vil bli…

God 17.mai til alle og enhver!

gurid
gurid
Anonym
Svar til  Michelle
12 år siden

Ja, vi får heller prøve å skape vår frihet og feire dagen med tanke på at vi gjør det. Faktisk har jeg blitt rørt idag av forskjellige sanger. Ja vi elsker denne jorden.. ..senker drømmer på vår jord.

Også hørte jeg “vår Herres klinkekule” av Erik Bye, som sier så mye om fallet, da Gud mistet oss.. Jeg ville aldri blitt så rørt for en tid tilbake, tror det betyr at hjertene åpner seg :-)

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

Men den “sangen” er jo full av mind-control, første verset er kanskje greit, men restrerende burde iallefall ha sensur for barn pga all den religiøse krigspropagandaen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ja,_vi_elsker_dette_landet

Jeg kommer aldri i mitt liv til å legge hånden på hjertet om jeg måtte høre den sangen, da heller hendene på ørene!

gurid
gurid
Anonym
Svar til  Michelle
12 år siden

Enig det, derfor synger jeg bare: Ja vi elsker denne jorden..senker drømmer på vår jord. Også får jeg goodfeeling :-)

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

Ok, det hørtes bedre ut iallefall da. Det er på tide folk våkner av hypnosen, 17. mai er bare enda en kjent mind-control prosedyre. Bare fordi du har med en masse barn i hjernevaskingen, betyr ikke at alt blir positivt. Dagen i dag, er en av Norgeshistoriens største illusjoner. Det er så rart at nesten ingen ser hva som er rett fremfor øynene deres, eller det er vel mere snakk om at man ikke vil se kanskje..

Ref. Peggy Kane som viser til at demonhierarkiet alltid fremstår med storslått skjønnhet og sannhet, for å få med folket, men så er alt blandet med kontroll av dissinformasjon, akkurat som vi ser over alt på en dag som denne dessverre.

gurid
gurid
Anonym
Svar til  Michelle
12 år siden

Heldigvis er vi ikke alene om å vite sannheten, og vi er sterke nok til å bære fram det vi kom hit for å gjøre. Vi har gjort denne jobben før og vi klarer å gjøre det igjen.

Zetera
Zetera
Abonnent
12 år siden

Glem Libya i følge DB.
Det er opprøret i Syria som kan endre hele Midtøsten.

I BOKA «THE TRANSFORMING FIRE – The rise of the Israel-Islamist Conflict» skriver Jonathan Spyer om Syria-Iran-aksen.
Hva handler den egentlig om? Spyer mener alliansen for ofte beskrives som et bekvemmelighetsekteskap.

Selv mener han disse elementene er sentrale:
Syrias alawittiske herskerklasse som ikke anses som muslimer av andre, har et desperat legitimeringsbehov overfor egen befolkning.
Iran sliter med å bli regional leder fordi de ikke er arabere eller sunnier.

Spyer mener det avtegner seg to hovedblokker:

Blokk 1: Iran, Syria, Sudan, samt Hamas, Hizbollah, Sadrs folk i Irak og noen spredte sjiabevegelser.

Blokk 2: Resten, som egentlig mest defineres av at de ikke er med i Iran-blokken.

Tidsskriftet Foreign Policy kaller Syria «en tidsinnstilt bombe», som Washington bør vie mye mer oppmerksomhet enn for eksempel Libya.
http://www.foreignpolicy.com/articles/2011/03/28/the_syrian_timebomb

DET KAN BLI SVÆRT BRUTALT.
I februar 1982 gikk det syriske regimet til angrep i byen Hama nord for hovedstaden Damaskus. Byen, som er Syrias fjerde største,
ble bombet sønder og sammen og opp til 30 000 mennesker ble drept, flesteparten sivile.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hama_massacre

Det er et utrolig (verdens) spill rett foran oss i disse tider med enormt mange (deltakere) brikker i dette spillet.

En skal være god om en greier å holde seg oppdatert og skille disse brikkene fra hverandre, en kan også ane noe større som er på gang:
http://www.dagbladet.no/2011/04/15/magasinet/utenriks/syria/midtosten/midtosten-opproret/16084613/

evilbug
evilbug
Abonnent
12 år siden

Iblandt lurer på hva i granskauen som har skjedd med folk fra New-Age/Alternativ -bevegelsen her i Norge. DEN ER HELT UNIK!! Jeg har aldri hørt maken til hvordan de fiser rundt ”der oppe” blandt ”lysvesener” og stråler sine ”lysfrekvenser”, selv ikke blandt Amerikanere, som går for å være temmelig fjollete.
Ærlig talt, jeg hadde blitt pisstoff og dødelig fornærmet, hvis noen påstod at jeg var på ”5 – 6 nivås densitet” (densistet= Tett i Bønna).

Det å være ”våken” betyr IKKE, å kun bry seg om en fiktiv drømmeverdenen, men å være tilstede i den fysiske, og faktisk FORSTÅ (i alle fall gjøre ett aldri så lite forsøk) på et dypere plan, hva som foregår i den.

Uhhmmm. Hallo, noen hjemme?

gurid
gurid
Anonym
Svar til  evilbug
12 år siden

he he, ja, det har skjedd noe som gjør new-age folket unikt, store ting, tror ikke det kan forklares, man må ønske selv å finne ut av det og oppleve det.

Selvfølgelig skal vi være tilstede i den fysiske verden, men hvordan kan du forstå den, på en dypere måte, dersom du ikke besøker andre verdener… som forøvrig ligger lett tilgjengelig for alle som ønsker det. Prøv det, siden du ikke ønsker å leve overfladisk…

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  gurid
12 år siden

Jeg var nok litt for brå med sarkasmen i går. Unskyld.

La meg forklare hvorfor jeg var det.
Vi har anerkjente måleenheter som Liter og Meter i den fysiske verden for å beskrive volum og lengder. Men når noen forsøker å sette måleenheter på mennesker, så lurer jeg litt på _hvorfor_ og _hvem_ som fastsetter disse enhetene, og synes faktiskt det er litt respektløst å gjøre slikt. Det minner meg litt om det psykiatriske systemet vi har som hele tiden skal båssette folk på grunnlag av hva _de_ mener er ”vitenskapelige fakta”.
Hvem har vel ikke møtt mennesker med 150 i ”IQ” som bokstavelig talt er ”dum som et kjøpebrød”, og attpåtil mener selv at de har rett til å kontrollere alle andre fordi de er ”smarte”. Personlig så har jeg blitt lurt trill rundt av folk med 70 i ”IQ”, så det sier vel litt om hva slags ”fakta” eugenistene operere med.
Så kommer det ett par spørsmål jeg håper du stiller deg selv, uten at du er forpliktet til å svare meg på noen av dem.

Hva er ”1 Densitet” og hvem har fastsatt denne enheten (en eller annen, meget ”dense” fyr, der ute i den digitale verden)?
Hvis jeg har 0 i Densitet – har jeg da inntatt gassform? ;-)

Jeg ber igjen om unskyld for utbruddet mitt i går og ønsker deg en god helg.

gurid
gurid
Anonym
Svar til  evilbug
12 år siden

Det var dumt av meg å slenge ut en kommentar som min, jeg ser jo at den kan virke skrullete. Det var forøvrig ment som et kompliment .. hvis du er i 5. eller 6. densitet så har du kommet veldig langt i utviklingen. Det finnes ikke mange av dem her på jorda. Dette har egentlig lite med IQ å gjøre, mer med størrelsen på hjertet&forståelsen din. Her på jorda, som er 3d, kan vi sammenligne med at vi er i barnehagen, etter det store skiftet som kommer nå veldig snart, begynner vi på barneskolen, 4d :-) Du burde lese Ra materialet, tror det ligger her på nyhetspeilet, det ligger uansett veldig mange artikler om dette her, håper du synes det er spennende. God helg til deg også :-)

kajak
kajak
Abonnent
Svar til  gurid
12 år siden

Hallo gurid.
Jeg bare lurer på en ting.

Jeg har lyst til å forstå den fysiske verden på en dypere måte ved å besøke andre verdener, som du sier. Men hvordan skal jeg enkelt klare dette?

Hvor vanskelig er det på en skala fra 1 til 10 fx.

gurid
gurid
Anonym
Svar til  kajak
12 år siden

Hallo Kajak.

Det enkleste er å reise gjennom meditasjon, tror det kan være lurt å gå et lite kurs, eller bare ta en gaidet meditasjon fra youtube.
Hvis du allerede har viljestyrte drømmer, kan du dra på astralreise til hvor du måtte ønske, her ligger den største utfordringen i å fjerne alt som hindrer deg i å “gå ut av kroppen”, frykt feks er et hinder.
Ellers er jo det kuleste Merkaba hvor mulighetene er grenseløse.
For noen er disse tingene lett, andre trenger mer trening, vilje og selvdisiplin.
Du finner massevis av artikler her på nyhetsspeilet og ellers på nett.
Lykke til med deg :-)

kajak
kajak
Abonnent
Svar til  kajak
12 år siden

Takk for svar gurid.

Neida, frykt skal ikke være noe hinder for et møte med det guddommelig lys på eventuelle framtidige astralreiser.

Det kan kanskje være enklere å få til dette hvis jeg forsøker når jeg er i et grenseland mellom søvn og våken tilstand.

Eller kanskje ved inntak av psykedeliske stoffer.

Ha en fin dag.

gurid
gurid
Anonym
12 år siden

Ubu, du har jo alt kommet til 5. elller 6. density! din utstråling er smittende, he he, det beste og mest inspirerende jeg har lest her :-)

gurid
gurid
Anonym
12 år siden

Ubu, du gjør jo verden til et bedre sted ved å vise den at du har det kjempebra, du jobber jo for det gode uten å tenke at det er en slitsom oppgave. Hvis man føler jobben er slitsom, gjør man noe feil. Tror at etikken kommer lettere dersom du allerede ser det estetiske. Men det er også mulig å velge å se estetikk feks i et arbeid du mener gjør noe til det bedre. Noen mennesker kjeder seg eller føler det meningsløst hvis de ikke får en oppgave. Men det er ikke nødvendig for alle, det viktigste er jo bare å være i en frekvens man nyter. Også kan jo de som ønsker strebe etter en frekvens de nyter enda mer :-)

Guy Fawkes
Guy Fawkes
Abonnent
12 år siden

Youtube er IKKE en pålitelig kilde, slutt å linke til youtubevideoer.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Guy Fawkes
12 år siden

Youtube er ikke èn kilde, men ett nettsted hvor man kan legge ut videoer.

I dette tilfellet er kilden RT:
http://www.youtube.com/user/RussiaToday?blend=1&ob=5#p/u/0/0yhFRWaQbNg

Og i dette tilfellet er kilden soutpark studios:
http://www.youtube.com/watch?v=28qDrv4OmWQ

Slutt å kjøre billige hersketeknikker ved å omtale youtube som èn kilde Guy Fawkes. Så trangsynt har jeg vanskeligheter med å tro du innerst inne er.

Det hadde vært langt mere stimulerende om du tatt deg tid til å imøtese innholdet i de filmene istede for en overflatisk og arrogant avfeiing i form av en oneliner på feilaktig grunnlag.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

“Det hadde vært langt mere stimulerende om du tatt deg tid til å imøtese innholdet i de filmene istede for en overflatisk og arrogant avfeiing i form av en oneliner på feilaktig grunnlag.”

Jeg kan huske den der til neste gang en kilde fra de som er uenige med dere blir avfeid i form av en oneliner som “sionisteid propagandakilde.”

BelzeBob
Abonnent
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

Sigr & Huskar

Saken er ganske så enkel. Vi kan dele inn alt som finnes av media i tre kategorier:

1. Hovedstrøm-media. Altså, engelske “mainstream media” oversatt til norsk. Eksempler på hovedstrøm-media er Aftenposten, CNN, Wikipedia, Dagbladet og statlige organer.

2. Alternativ-media. Eksempler på alternativ-media: Nyhetsspeilet, Rense.com og utallige nettsteder og blogger som ikke er drevet av pengesterke organisasjoner eller støttet på noe vis av myndighetene.

3. Trivia, tull, tøys og underholdning av mange forskjellige slag. Samt media som man kan si er helt upolitisk: nettsider om data, fluefisking, veteranbiler, countrymusikk osv.

De to som er interessante i denne diskusjonen er de to første kategoriene. La meg si litt mer om forskjellene mellom disse:

* Hovedstrøm-media er styrt av bedrifter. Bedrifter – som igjen er styrt av større bedrifter. Det er veldig mye penger involvert og millioner av mennesker jobber heltid i hovedstrøm-media og får lønn. Mennesker er formelt ansatt og er pålagt av bedriften å følge bedriftens retningslinjer. I sin tur er bedriften pålagt å følge retningslinjene fra sin overordnede. Og dette kan bli kinkig når en journalist skal prøve å gi folket relevante nyheter. Eksempel: General Electric og MSNBC i USA har samme eier. GE selger enormt mye våpen med enorm profitt. Tror du da en journalist ansatt i MSNBC får lov til å kjøre en reportasje som for det første belyser GEs våpensalg, og for det andre belyser det faktum at MSNBC er eid av folk som tjener store penger på våpen?

* Alternativ-media er alt mellom himmel og jord, men det som er det positive med alternativ-media er at det er ingen kommersielle interesser med i bildet. Ja, kanskje vil noen kunne selge noen vann-filtre og helsekost, men det er ikke snakk om profitt i million-klassen.

La oss si du funderer på å kjøpe en brukt bil. Hvem vil du stole på når du vil informere deg om bilens tilstand: bruktbil-selgeren – eller bruktbil-selgerens konkurrent, eller en fyr som hverken har noe å tjene eller tape på at du kjøper akkurat denne bilen?

Den norske stat har forretningsavtaler med vaksineprodusenter. Den norske stat har milliarder investert i utbygging av mobilnettet. Er da statlige organer de du vil gå til for objektiv informasjon om vaksiner og mobil-stråling?

Tja, du kan jo si: “Dagbladet og VG er ikke statlige organer. Man kan jo lese hva de skriver om sakene.” I et langt friere, mer demokratisk og mindre korrupt samfunn hadde dette gjerne vært sant. Men husk på at Dagbladet og VGs øverste prioritet er å fortsette sine bedrifter og tjene gode penger. Om slike aviser skulle talt staten midt i mot kan du vedde på at de hadde støtt på store problemer. I tillegg må man regne med en faktor til: nemlig at de som er redaktører og eiere av slike store aviser gjerne har blitt redaktører og eiere gjennom å gå med strømmen. Dette vet vi: vil du lykkes i samfunnet må du gå med strømmen. Ellers går det ikke bra. Så slike aviser bedriver også det man kan kalle selv-sensur. Altså – visse emner unngår man å skrive om. Og/eller man passer på å følge den offisielle linjen når det kommer til visse kontroversielle spørsmål. Ellers blir det skandale og ubehag, og det vil ingen ha. Det man vil ha er en god og stabil jobb og forutsigbare lesere som fortsetter å kjøpe et forutsigbart produkt som har en forutsigbar effekt. Altså: status quo ruller videre pent og rolig dag for dag.

Skribentene i Nyhetsspeilet kan derimot skrive nærsagt nøyaktig hva de vil. Med mindre de kommer med trusler, oppfordring til vold og terrorisme og andre ting som i seg selv er lovbrudd. Og de har ikke, såvidt jeg vet, gitt sitt samtykke til å følge statlige direktiver for journalister. Du vet kanskje at slike direktiver eksisterer i forbindelse med innvandringsproblemet, og også homofili. Vi kan nok heller ikke utelukke at det fins enda flere slike direktiver, formelle eller uformelle, som vi ikke vet om.

Alternativ-media jobber også på et annet vis enn hovedstrøm-media: førstnevnte prøver som regel å presentere det store bildet, helheten – mens sistnevnte alltid fragmenterer informasjon slik at leseren/lytteren/seeren ikke blir i stand til å “legge puslebitene sammen.” Et godt eksempel er hvordan informasjon og dis-informasjon om 9/11 og Krigen mot Terror blir presentert: man utelater ekstremt viktige fakta og gir folk kun små “puslebiter” som de ikke kommer noen vei med, fordi de andre bitene mangler. Og enda verre blir det jo når man i tillegg presenterer masse informasjon som ikke er informasjon, men ren løgn. Løgn man kanskje drar tilbake på et senere tidspunkt, men på en slik måte at folk knapt legger merke til at man dro løgnen tilbake.

Legg merke til at et “alternativt” nettsted som Rense.com for det meste faktisk presenterer nyheter fra hovedstrøm-media. Men nyhetene er presentert på en slik måte at folk har en sjanse til å relatere nyhetene til hverandre. Det er nettopp dette hovedstrøm-media aldri gjør. De følger ikke opp viktige saker, og de trekker ikke tråder mellom saker der tråder absolutt bør trekkes. I alternativ-media har man som oftest en brukbar relativitet: man legger stor vekt på de viktigste sakene – mens man ignorerer de trivielle. I hovedstrøm-media er det omvendt: man ignorerer de store sakene, eller forvrir de på en slik måte at publikum får en forfalsket versjon av hva som hendte – mens man alltid legger stor vekt på trivielle og tullete ting.

Huskar nevner noe om “sionisteid.” I den vestlige verden har vi to store nyhetsbyråer: Reuters og Thomson-AP. Begge er eid av sionistfamilien Rothschild. Mesteparten av vestlige mediaselskaper er faktisk eid av sionister. I vårt naboland Sverige er 80% av media eid av sionist-jøder. Ashberg-familien står sterkt. Visste du at Ashberg var med å finansiere Lenins revolusjon i Russland i 1917? Dette får du ihvertfall ikke lese i en større svensk avis. Bare et lite eksempel.

http://www.mosaisk.com/Torben-Lund/Bonnier-Hjorne-Klein-Jewish-Media-Scandinavia.php

Ville du gå til muslimske konebankere for å få objektiv informasjon om muslimsk konebanking? Dette blir som å gå til vestlig media for å få objektiv informasjon om sionistene.

Norske samfunnstopper er svært ofte frimurere. Disse toppene/frimurerne kan du vedde på også har høye verv innenfor media. Vil du da forvente at disse eksponerer korrupsjon der frimurere er involvert?

Bare noen eksempler.

Ja ja, dette ble en lang “rant.” Men jeg håper jeg sa ihvertfall noe som er verdt å tenke på.

Zetera
Zetera
Abonnent
12 år siden

Vil der bli et demokrati i Midt-Østen?
Hør William Engdahl sine meninger:

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Zetera
12 år siden

Næsj… tror de som blir martyrer for et demokrati blir veldig skuffet, alt er bare et Illuminati spill for galleriet
Sånn som alltid styre de begge sider i alle konflikter

Daffy, Ben Ali, Mubarak, Assan, Saddam, Ahmadinejad osv er alle kjente høytstående frimurere og dyrket det okulte
Mubark viste nok for tiår siden at han skulle gå av den 11.2.11 og Daffy viste at 19 Mars ville landet bli bombet for evigheter siden

LItt opprør så tror folket i landene at de får demokrati så blir de føylige NWO land

Gaddafi and his Freemasons, Kabbalists, Satanists Zionists friends

http://www.youtube.com/watch?v=dY8OawmkA4E&feature=related

Gaddafi is a zionist and freemason

http://www.youtube.com/watch?v=MIU3piZUx3I

Som Wesly Clarck sier så er det syria som står for tur, så Libanon, somalia, sudan og Iran

General Wesley Clark on 9/11 n Libya, Libya was already planned

http://www.youtube.com/watch?v=cUhlFO5qjVE

Alt er bare et spill for galleriet Medvedev og Hu får beskjed om å ikke legge ned veto og bla bla bla ……….

Middelklassen finasierer sitt eget kommende tyraniske okulte verdensorden og krigsprofitørene blandt eliten tar hele potten

Det er vel snart bare chippen og dyret på toppen som mangler :)

PLEASE WATCH !!! the zionist plan for world domination ( RING OF POWER )’

Zetera
Zetera
Abonnent
12 år siden

Kjempebra artikkel Tor Karlstad.

En kunne lese i DB her om dagen at Syriske sikkerhetsstyrker går over hele landet fra dør til dør i jakten på personer som har deltatt i eller står bak de siste ukenes demonstrasjoner. Hundrevis av syrere er angivelig arrestert. Over 630 mennesker skal være drept i løpet av uroen.
Demonstrantene krever gjennomgripende reformer i Syria, som 40 år har vært styrt med hard hånd av al-Assad-familien.
Regjeringen burde beskytte sine innbyggere, ikke drepe dem.
http://www.dagbladet.no/2011/05/09/nyheter/utenriks/syria/demonstrasjon/16463515/

Utenriksdepartementet sin pressemelding om saken: “Norge fordømmer vold mot sivile i Syria.
http://www.regjeringen.no/nb/dep/ud/pressesenter/pressemeldinger/2011/norge-fordoemmer-vold-mot-sivile-syria.html?id=641193

Men har ikke Norge støttet dette regimet når de pøser på med penger til syrisk politi og sikkerhetsstyrkene med over 2,5 mill.

Bruker bare fine ord på sine prosjekter som fred, menneskerettigheter, likestilling osv så kan spillet fortsette!
http://www.dagbladet.no/2011/04/23/nyheter/utenriks/syria/16283968/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Zetera
12 år siden

Glimrende Zetera :)

Makan til hykleri

Selv fredsprisvinneren og losjebroren med samme navn som apen til Pippi hyller Gadaffi

Nelson Mandela hedret Moammar Kadhafi
ZUWARAH, Libya: (AP/Dagbladet): President Nelson Mandela ga i går Libyas diktator Moammar Kadhafi Sør-Afrikas høyeste orden ved det andre statsbesøket i landet på under en uke

http://www.dagbladet.no/nyheter/1997/10/30/35256.html

Jesuitt Jonas, Enoksen og Juge Jens sier at vi må ta Oljen til Gadaffi for vist ikke vi gjør det så er det noen andre som gjør det

Nok en fredsprisvinner og losjemann svarer med dette

Argumentet var nemlig at hvis ikke norske skip fraktet oljen, ville andre lands skip gjøre det. Jeg husker fortsatt erkebiskop og fredsprisvinner Desmond Tutus kommentar: «Det blir som bilisten som kjører på landeveien og ser en kvinne i veikanten, og som så tenker at ‘hvis ikke jeg stopper og voldtar henne, vil sikkert noen andre gjøre det’.»

http://www.morgenbladet.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110318/OAKTUELT/703189927

For fem år siden roste den rødgrønne regjeringen Libya for økonomisk og politisk fremgang.

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7538507

Moralen er vel at får vi ikke økte oljekontrakter så får vi norske skattenbetalere til å finasiere en krig der vi kommer og stjeler oljen deres

Lurer på om NATO hjelper oss vist vi samler en vepnet gjeng og marsjerer mot Oslo for å avsette den korupte regjeringen

Det er vel ingen som betviler at NATO vil støtte opprørenene og teppebombe Norge med UD vel ?

Zetera
Zetera
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Du har så rett så rett smurfen. Det er kun et spill for galleriet, et spill som kan bli enda farligere etter hvert. De tenker ikke på folket i det hele tatt, hverken ute eller hjemme.

Fikk meg en god latter av erkebiskop og fredsprisvinner Desmond Tutus kommentar. Ingen kan kritisere den mannen for lite kreativ tankegang.
“Først til Mølla” prinsippet.

ola
ola
Abonnent
Svar til  Zetera
12 år siden

Oljeproduksjonen er vel på god vei ned i Syria, så det blir nok med fordømmingen av vold der

http://www.sourcewatch.org/index.php?title=Syria's_oil_industry

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Replikk 2 til Husqvarna-vott:

Du sier:

“Jeg betviler også sterkt at de Norske flyene har brukt DU-projektiler til noe som helst. For eksempel bomber man ingenting med DU, det brukes til andre ting.”

Så her sannelig avslører en skepsiser av høyere grad, hvilket nisseland han har vokst opp i med topplua trukket godt nedover øynene.

“Jeg betviler også sterkt…” Er det dette som kalles å ønske å skåne seg selv for en ubehagelig sannhet om egen regjerings ansvar – omtrent slik menige tyskere begynte å rasjonalisere da det kom ubehagelige meldinger om at deres egen regjering var begynt å bli svært slem med jøder og deres barn?

Hvorfor får norske Libya-piloter – som ifølge avisene flyr “livsfarlige” oppdrag over Libya; og dermed kvalifiserer til norske heltedådsmedaljer fra Kongen selv når de har kommet vel hjem etter endt oppdrag – ikke vite om hverken HVEM de bomber eller HVA de bomber med?

For å skåne pilotene selv (ikke bombeofrene som kunne blitt skånt om pilotene hadde fått vite hvilken djevelsk last de bar med seg slik at de kunne ha droppet bombene over Sahara før de gjorde vendereis) for at de ikke skal få samvittighetskvaler ved å få kjennskap til de direkte konsekvensene av deres “heltemodige innsats” (NYTALE for massedrap utført for det globale finans-oligarkiet).

Utarmet Uran – bomber benyttes særlig for å ramme godt beskyttede mål, som TANKS og BUNKERSER. Jeg har lest at norske jagerfly har vært med på å bombe bomkerser, Husqvarna. Du kan lese om det her, siden du virker litt tungnem og med solide skylapper i å ta inn over deg info fra den virkelige verden:

“BOMBET BUNKER: Bildene ovenfor viser bombingen av en libysk bunker tatt fra et av de norske F16-flyene.”

http://www.dagbladet.no/2011/04/15/nyheter/utenriks/libya/nato/forsvaret/16203663/

Har du lest denne, du som er så skråsikker i din iver etter ikke å få kjennskap til det som engang var fredsnasjonen Norges pågående ondskap i fjerne land som ikke har truet Norge militært?

DEPLETED URANIUM IN BUNKER BOMBS
The United States loudly and proudly boasted this month of its new bomb currently being used against al-Qaida hold-outs in Afghanistan; it sucks the air from underground installations, suffocating those within. The US has also admitted that it has used depleted uranium weaponry over the last decade against bunkers in Iraq, Kosovo, and now Afghanistan.

http://www.rawa.org/du.htm

Kan du få sjekket opp hva slags bombelast som ble sluppet over Libya-bunkersen, Husqvarna, og husk å skynde deg å sende en il-mail til forsvarsministeren om at Norge ikke må delta mer i bunkers-bombing i Libya, da det ikke finnes noen sikker måte for å forvisse seg om at bunker-bombene ikke inneholder utarmet uran…

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  Ulven
12 år siden

Dokumenter at de norske F16-flyene har brukt bomber med DU i da. Det er din påstand, din bevisbyrde.

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Replikk 1 til Husqvarna-vott:

Du sier:
”De groteske bildene du linker der har ingenting med DU å gjøre, men du kan gjerne forsøke å dokumentere det, Ulven”

Hvordan dukket bildene opp? Jeg googlet ”depleted uranium babies”.

Hvis du tviler Husqvarna på at gravide som inhalerer støv som stammer fra bombing med utarmet uran får høy risiko for å føde sterkt misdannede barn, så prøv et nytt bildesøk i Google ”Depleted uranium babies Fallujah”.

Så overlater jeg til deg, Husqvarna, å bevise at ikke minst ett av bildene som fremkommer i dette søket skyldes amerikanernes bruk av utarmet uran-bomber i Fallujah i Irak.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ulven
12 år siden

Her kan du se hvor søte og lykklige hundretusner av barn blir i Afghanistan, Libya og Irak etter bruk av UD Lodott :)

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3766563.ece

UD har en halveringstid på 4.5 milliarder år så om ca 100 milliarder år begynner barne i landene der å slutte å få 2 hoder, 3 armer, 4 ben osv

Ups … vent ltt…..sola slokner jo om 4 milliarder år …

Hvor mange tusen kvinner og barn må man sprenge i fillebiter før man får den sataniske jernkorset med sverd av Kongen eller Judas-Jens du lodotten ?

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  smurfen
12 år siden

Enkelt lite spørsmål Smurfen, når et radioaktivt stoff har en halveringstid på 4.5 mrd år, tyder det på at det er et sterkt strålende stoff eller et svakt strålende stoff?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

Hvorfor spør du om noe du allerede vet ? kan du ikke heller spørre om ting du ønker å bli opplyst om ?

Det er vel barnehagefysikk at jo lengre halveringstid jo lavere stråling

En klump DU er helt ufarlig og kan spisest om en vil, det er støvet som er ekstremt farlig og som føret til at hundretusner av barn får tre hoder, 4 ben, klumphoder osv
Får en spredt det lenge nok ut i atmosfæren så vil ALLE verdens nyfødte barn bli mutanter om ikke lenge

Ifølge dere så er jo radioaktiv stråling helt ufarlig, som dere sa så på septik så var det ingen som var blitt skadet av stråling etter eksplosjonene i Tsjernobyl, Hiroshima og Nagasaki
De store tunge raportene om at over 100 000 er døde av ettervirkningene bare ved Tsjernobyl driter dere i for den almektige cultlederen Dyret Dal sier noe annet

http://naturvernforbundet.no/energi/aldri-mer-tsjernobyl-article24310-114.html

Dere er jo rape gaærne hele gjengen, er det mulig å bli så forjævlig ondskapsfull ?

Du får fortelle barna her at de maltrakterte anisktene deres bare er en illusjon

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3766563.ece

Det ville ikke oversasket meg om kometen som ble kastet inn i solen på den sataniske datoen i går som kaster en kraftig CME rett i trynet på oss i dag også er en del av NWO greiene

Dr koko får jo ikke fortalt ofte nok hvor flinke dem er til å styre kometer, astroider og metorer i de retningene de ønsker

Comet CRASHES into SUN causes Solar Flare May 11th 2011 SOHO Live FEED Capture

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

Smurfen: “et er støvet som er ekstremt farlig og som føret til at hundretusner av barn får tre hoder, 4 ben, klumphoder osv”

Dokumenter det. En Aftenpostenartikkel av en journalist som ikke vet hva han snakker om, med bilder som ikke har noe med stråling å gjøre holder ikke. Bildet i starten av artikkelen er tatt med for å virke skummelt, og har ingenting med rapporten artikkelen henviser til. Det viser et barn med såkalt kavernøst hemangioma.

“Ifølge dere så er jo radioaktiv stråling helt ufarlig, som dere sa så på septik så var det ingen som var blitt skadet av stråling etter eksplosjonene i Tsjernobyl, Hiroshima og Nagasaki”

Hvorfor lyger du, Smurfen? Dette bør du finne sitatet for, eller innrømme at du bløffer.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

Par dager har gått. Ingen dokumentasjon, og ingen fremvisning av sitat som påstått.

Det kler ikke din sak å bare slenge ut av seg usannheter som om du skulle få betalt for det, Smurfen. I alle fall ikke når det er så lett å avsløre. Dårlig periode for tiden med spådommer som faller til jorden osv?

ajoar
ajoar
Abonnent
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

Lavmål:
“Ifølge dere så er jo radioaktiv stråling helt ufarlig, som dere sa så på septik så var det ingen som var blitt skadet av stråling etter eksplosjonene i Tsjernobyl, Hiroshima og Nagasaki
De store tunge raportene om at over 100 000 er døde av ettervirkningene bare ved Tsjernobyl driter dere i for den almektige cultlederen Dyret Dal sier noe annet”

“Dere er jo rape gaærne hele gjengen, er det mulig å bli så forjævlig ondskapsfull ?”

Det ville ikke oversasket meg om kometen som ble kastet inn i solen på den sataniske datoen i går som kaster en kraftig CME rett i trynet på oss i dag også er en del av NWO greiene

Hmmm… seriøsiteten er totalt fraværende. Minner meg om Aftenposten som for en tid tilbake bare måtte stoppe muligheten for å kommentere artikler da det hele endte med utskjelling, rasistikse utsagn, personhets osv….

Det er i ferd med å gå samme vei her inne…
Overhode ikke interessant å være her lenger.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

Nå tror jeg du bare tuller eller troller med meg Lahvot :)

På tiden du brukte på skrive kommentaren din ville du googlet opp millioner av artikler om de ekstreme skadevirkningne av UD i krig

Spådommer som aldri blir noe av ?
For det første så har jeg til dags dato enda ikke hatt en spådom, jeg legger ut info om hva andre mener om enkelte datoer for så så si hvordan jeg analayserer spådommer, tegn og diverse

Ønsker noen og se det som latterlig underholdning så er det helt greit men folk får følge sitt indre og gjøre seg opp sine egne meninger om infoen :)

For å si det slik så har jeg en bedre halvdel som er 10 ganger mer ekstrem en alle debunkerene på NS til sammen med en ledende stilling på Rikshospitalet men det har kanskje noe med at motsetninger tiltrekker hverandre….

Etter å ha varslet svinevirus, jordskjelv i danmark, sørlandet, vulkan på Island, skjelv i Japan, krig i Libya og skjelv den 11 Mai osv osv så er hun litt på gli
Men det er seff ingen hemmelghet at det har vært noen litt heftige diskusjoner til tider ;)

Joda jeg har bommet litt på når og hvor noen falsk flagg opprasjoner skulle ha funnet sted utifra info i media, feilen skyldes nok at jeg har lagt vekt på utalelser og ikke på hellige datoer vil jeg anta
Jeg trodde også 11.Mai skjelvet skulle bli heftigere en det ble

Jeg ønsker seff ikke å legge ut negativ info, ingenting hadde gledet meg mer en å bare kunne legge ut ren positiv info :)
Frank mm sier at veien videre bare er en litt sån bumbete vei, den bumpete veiene ønsker jeg folk selv skal få ta del i og ta sine forholsregler for å beskytte seg og sine

Husker der jeg vokste opp der hadde vi en sigøyner som var proff spå dame

Hun var usedvanlig populær, alle som gikk ditt fikk vite at dem ville få en strålende kariere og få stor rikdom sammen med sine barn, alle var usedvanlig fornøyd og ryktet spredete seg om denne fantastiske spå damen, ventelistene ble lange
Alle som gikk ditt fikk vite at dem ble søkkrike, barn med store karierer osv osv

Ja selv min beste venn var fra seg av begistring siden hun hadde på en eller annen fantastisk måte sett at han hadde et yrke der han brukte hendene sine
Da jeg prøvde å oppyse han om han kunne nevne et yrke der man ikke brukte hendene sine så mente han jeg bare kverrulerte

Joda sånn kunne jeg seff også vært men ønsker ikke å være noen Pinocchio-smurf

Da får det heller våge seg at jeg får mange minus tomler som ikke leverer de nyhetene folk ønsker seg

Vist jeg har såret deg og andre følelser så må jeg bare beklage det på det sterkeste, siste jeg ønsker er å være slem men som sagt jeg er ingen trollmann og til tider så synker jeg ned på samme nivå som dem jeg debaterer med :(

Det beste rådet jeg kan gi folk nå er å skaffe seg mat for minst 6 mnd og ikke minst så er det kjempe morro og dyrke sin egen mat :)

ola
ola
Abonnent
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

klippet og limt herifra

http://www.gulfwarvets.com/depleted_uranium_for_dummies.htm

Although blocked by the skin, alpha radiation can be inhaled, ingested, and absorbed into the blood stream through scratches and wounds. It is highly
dangerous internally. In addition to being physically radioactive it is also chemically toxic. This explains the “double whammy” effect. Soldiers who are
exposed can become immediately ill from the toxicity, recover, and then suffer severe additional symptoms from the radioactivity years or decades later.

A study in the April 2003 New Scientist magazine suggested that DU toxicity combines synergistically with its radioactivity to produce more serious effects.

Dr Keith Baverstock, a senior radiation advisor to the World Health Organization, is quoted as saying, “The radiation and the chemical toxicity of DU could also act together to create a ‘cocktail effect’ that further increases the risk of cancer.”

Hence Gulf War vets were served a cocktail inside a cocktail.

More troubling still is another study of the materials inside the DU weapons used in Iraq and Afghanistan. That report found that in addition to U-238,
today’s munitions contain plutonium, neptunium, and the highly radioactive uranium isotope U-236. An isotope is one of several slightly different atomic
structures within the same element, in this case uranium. According to a 1991 study by the UK Atomic Energy Authority, these elements are 100,000 times more dangerous than the U-238 in so-called depleted uranium.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  Ulven
12 år siden

Du mener at et googlesøk er nok dokumentasjon? Er det virkelig det du mener? Man bildegoogler det man vil ha, og så er det nok?

Hvor himmelstormende ignorant er det du forsøker å fremstå? Du kan jo google “depleted uranium is harmless” så får du opp masse og.

Dette er ellers dine påstander, så bevisbyrden er hos deg. Som BelzeBob sier så ofte, man kan ikke bevise en negativ påstand.

ola
ola
Abonnent
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

Huskarlavhot: det holder ikke å bare skrive inn noe i google og trykke søk så er du ferdig, du må også gå videre inn på sidene som kommer opp etter du har søkt, så må du lese litt.

http://www.gulfwarvets.com/index.html

Her på American Gulf War Vets Association står det endel om DU, men du vet vel sikkert bedre enn de krigsveteranene som kjenner det på kroppen…

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
12 år siden

Dette er sakset fra et innlegg i Dagsavisen.

ÅPENT BREV TIL:

Stortingets presidentskap

Oslo den 4. mai 2011

Våpenhvile og krigserstatning

Den arabiske liga ba om et flyforbud for Libya 12. mars og banet dermed vei for Sikkerhetsrådets vedtak om beskyttelse av sivile. Beskyttelsen av sivile er imidlertid bare en del av Sikkerhetsrådets resolusjon 1973. Like viktig er Rådets vedtak om å fremme våpenhvile, fredsmegling og en politisk løsning.

Etter at flere sivile er drept som en følge av NATO-bombingen, minner vi om artikkel 48 i 1. tilleggsprotokoll til Genèvekonvensjonene som slår fast kravet om beskyttelse av sivile i krig.

Innen 29. april hadde norske fly sluppet rundt 240 bomber over landet, ifølge Forsvaret opplysninger 2. mai i Klassekampen, som melder om at en skole for funksjonshemmede barn er bombet av Nato-fly! Stortinget må avklare om norske F-16 fly deltok i denne bombingen og om Norge er ansvarlig for krigserstatning til Libya.

Vi krever at Stortinget umiddelbart foreslår i Nato å iverksette øyeblikkelig våpenhvile. Norge må på denne bakgrunn støtte opp om Den Afrikanske Unionen, AUs, forsøk på å få framforhandlet en fredsløsning mellom Opprørernes nasjonale overgangsråd og Muammar Gaddafis regime som sikrer avholdelse av demokratiske valg i Libya.

Vi minner for øvrig om at FN-paktens artikkel 2 forbyr innblanding i forhold innenfor den enkelte stats jurisdiksjon.

Vennlig hilsen

Den norske Fredskomité
Knut Vidar Paulsen

Talsperson

« Forrige artikkel

Operation Mockingbird: CIA-styring av vestlige media

Neste artikkel »

Helsepersonell: Stopp Libya-bombingen nå!

113
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x