Hvorfor i all verden sprayer de?

21K visninger
1 minutt lesetid
143

Folk over hele verden merker at været deres lokalt er i dramatisk endring. Alle steder. De begynner også å merke de lange hvite stripene etter fly som ikke forsvinner så raskt som kondens vil gjøre, hvilket har overbevist millioner om at chemtrail / geoengineering programmer er en realitet.

Ny film utkommet. Regissert/Produsert av Michael J. Murphy og Barry Kolsky. Skrevet av Michael J. Murphy og Barry Kolsky. www.witwats.com:

Kan det være en sammenheng mellom stripene på himmelen etter flyene og uvær og uvanlig være alle steder? Mens der er mange agendaer knyttet til disse skadelige programmer, så er der nå overflod av bevis på at geoengineering kan brukes til å kontrollere været.

I denne dokumentaren vil du lære hvordan aerosoler som blir spryaet på himmelen over oss brukes i forbindelse med andre teknologier for å kontrollere været vårt. Mens geoingeniører hevder at deres modeller er kun for reduksjon av den globale oppvarmingen, at aluminium og barium partiker skal returnere solenstrålene, er det nå klart at de kan brukes som en måte å konsolidere en enorm mengde både penge-og politisk makt i hendene på noen få – Illuminatet – ved å utnytte været gir det visse selskaper og Illuminatets skjulte organisasjoner kontroll over jordens naturlige systemer.

Dette blir selvfølgelig gjort på bekostning av alt som lever på planeten, og bevirker en masse sykdom hos mennesker og dyr, bidød, fisk-/fugleedød, og forgiftning av fauna og jordsmonn som truer folkehelsen via den infiserte maten vi spiser.

Programmet blir også brukt til krigføring mellom stater, for de som ikke vil godta frivillig Illuminatets Nye Verdensorden.

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

143 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
11 år siden

Snakket med en birøkter og han forteller at bie bestanden har blitt halvert på noen få år. Han kan ikke fatte at bier bare kan dø ut på så kort tid. Hvis det forsetter så vil faunaen slite med og forplante seg. Dette er en av biefektene av sprayingen som foregår. Uten bier og insekter. så stopper naturens forplantningsevne. Kan noen forklare meg hva den svarte stripa/strålen som ligger som en skygge i flere kilometer før flyet som sprayer er for noe? Er det noen andre som har sett det jeg snakker om her?

Chiefen
Chiefen
Abonnent
Svar til  lappe- antrik
10 år siden

Eg har sett i flere forum / artikler at ved nærvær av elektriske sendere så trivest ikke dyra lenger. Dette skyldes elektromagnetisk forstyrrelse i deres navigasjonssystem . Det ble gjort forsøk på bier hos en røkter. En vanlig sentral til innetlf. ble plassert i en av kubene. Noen dager senere var det ikke mere bier der…. Så om birøkteren du kjenner har biene sine i nærheten av disse «fantastiske» antennene så har jeg ingen problem med å forstå at biene forsvinner. Sommerfugler og andre former for innsekter har også minsket de senere år. HAARP skulle vel være ferdigstilt i 2013 så de tester vel for harde livet om dagen. Tenkte på Ulven som ble satt ut her forleden. Om den blir forstyrret av antennemaster til mob. tlf. som står der i marka så var det kanskje ikke så smart å plassere den der ?? Alle dyr blir påvirket av disse antennene som popper opp over alt så vi skal holde kontakt med hverandre. Og nisen / selen svømmer på land….Forferdelig triste greier. Det skal egentlig veldig lite til å forstyrre den sensitive magneten i dyras hjerne. Vi har den også men bruker den vel svært så lite. Vi er faktisk mere elektriske enn de fleste tror. Vi følger pulsen til jorden som visstnok er rundt 7,8 Hz

Hans Gaarder
Forfatter
11 år siden

Såvidt jeg har kunnet se har det vært merkbart mindre spraying i Norge i sommer enn tidligere år, ihvertfall over sentrale Østlandet (håper kommentatorene supplerer med sine observasjoner).

Sommeren 2008 var det helt fryktelig mye.

Jeg anser at det dårlige været somrene 2010 og 2011 i betydelig grad var chemtrails-skapt. Bøndene snakket om uår og mange led økonomiske tap.

Mange hytteeiere på Sørlandet har også begynt å slite med å få solgt sine flott beliggende eiendommer og færre vil leie sommerhus og hytter i Norge pga. det merkbart dårlige været.

Det er sagt at det er først når folk merker et problem på pungen at ting begynner å skje. Men med chemtrails; «det sorteste av sorte prosjekter» sitter erkjennelsen og reaksjonene tydeligvis lengre inne. Er det ikke rart?

Da en britisk parlamentariker slo i bordet i Underhuset og forlangte en redegjørelse for chemtrails / geo-engineering repliserte en av Illuminatis mange utplasserte agenter i britisk politiker-posisjon med at «Det er bare en konspirasjonsteori»…

Dette viser hvor langt manipulasjonen av massene er kommet i vestlige land idag, gjennom diverse subtile former for mind control: Personer kan manipuleres til ikke å tro hva de kan se direkte med sine egne øyne.

Det finnes etterhvert mye offentlig dokumentasjon av vær-herpingen og snikforgiftningen som kommer ovenfra, som norske politikere og presse velger å unngå å ta i med ildtang, av bekvemmelighetshensyn, som medfører at de ikke fortjener tilliten de til nå har fått av flertallet i samfunnet:

Sommeren 2009 hadde jeg sovet i telt nord i Nordmarka ved et av mine favorittvann. Da jeg våknet om morgenen og så ut av teltet så jeg fly som dekorerte himmelen med striper på kryss og tvers. Snakk om nedtur for det som skulle ha vært en av årets fine naturopplevelser.

På vei tilbake til sivilisasjonen kom jeg over Jens Stoltenberg ved Bjørnholt. Han var ute og syklet sammen med livvakten sin. Han ble stående foran bordet jeg satt så jeg slang ut kommentaren: «Det er mye spraying idag!» Han lot som han ikke skjønte hva jeg mente og repliserte goddagmann økseskaft: «Jeg er fornøyd så lenge det er fint vær, jeg«. Ettter et par oppfølgende kommentarer sa jeg direkte til ham: «Det er et hemmelig NATO-program!» Da sa Jens «Ikke bra» på en tvers gjennom likeglad måte, vendte seg om og gikk, uten noe forsøk på å si «Ha det» eller «God tur videre» eller runde av samtalen på en naturlig måte. Så jeg fikk ikke sagt at «Som statsminister er det ditt fordømte ansvar å ta tak i det og hindre mer giftspredning over norsk jord» eller noe sånt.

Jens er den globale maktelitens mann i Norge, og han svarer til The New World Order og ikke til det norske folk.

Så får vi se om noen av politikerne på Stortinget har om så bare littegrann guts i morgen, ved å stille Jens Stoltenberg ikke bare ett men flere kritiske spørsmål om hans gedigne svikt (svik?) forut for 22. juli-terroren.

Etter terroren sa Jens at «Vi må ikke være naive», så et naturlig spørsmål som Jens nå bør få er «Kjente du til terrorplanene på forhånd, siden du valgte å holde deg hjemme fra kontoret den 22. juli uten å være bortreist eller på ferie

Så får vi andre nye det fine sensommerværet, og sjekke litt himmelens gang. Så lenge NATO-flyene ikke angriper oss her i nord med det biologiske våpenet kjent som «Red sky»-programmet bør folkets helse enda være noenlunde trygg, men sikre kan vi på ingen måte være, ikke med New World Order-Jenz i statsministerstolen ennå…:

«LAS VEGAS TRIBUNE LINKS MASS ILLNESS TO CHEMTRAILS
FINALLY… a serious article about chemtrails in a major city newspaper.

A quote from the Las Vegas Tribune Chemtrail article by Marcus K. Dalton:

«Especially disturbing for residents of heavily chemtrailed communities like Las Vegas is a «chemtrail sickness» associated with heavy spray days leaving many stricken people complaining of the «flu» and acute allergic reactions months after the flu season has ended. Upper and lower respiratory and gastrointestinal ailments remain unusually high in many spray areas, along with debilitating fatigue – and something even more worrying.»

http://imageevent.com/firesat/strangedaysstrangeskies

Dag Reidar Bye
Skribent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

28 mai, 2012

http://www.blogtalkradio.com/freedomreigns/2012/05/28/militia-and-community-with-minuteman

1:13:20 – 1:14:20

Chemtrails er stanset. Private selskaper får ikke betaling.

—————-

4 Juli, 2012

http://www.blogtalkradio.com/global-voice-2012-radio-network/2012/07/04/gvr–drake-mid-week-update–wednesday-1

140:00 – 141:00

Innringer forteller at han er skuffet over at han ikke ser mer til massearrestasjonene, men han forteller at han ikke lenger kan observere chemtrails

145:00 – 148:00

Ny innringer: For første gang på flere år kan han nå se klar himmel. Dette er i Vancouver, Oregon området. Drake forteller at chemtrails gradvis vil bli stanset, bla fordi formålet med chemtrails kun dreier seg om å leke og manipulere med været.

Er Drake troverdig? Han har siden mars hele tiden snakket om planlagte massearrestasjoner. I slutten av juni fikk en «libor rate» skandalen. Det skulle bety at det nå bare er ett tidsspørsmål før en får massearrestasjoner. Det er vel bare å skrive ferdig tiltalene.

På en annen side har jeg problemer med å forholde meg til Drake siden han påstår at han samarbeider med aliens. Med tanke på hva som ellers skjer her i verden så er det kanskje ikke noe en lenger bør bli overrasket av. Hva vet jeg.

Det er nok ikke alt det Drake sier som er riktig, men det med manglende finansiering av chemtrails virker i utgangspunktet sannsynlig.

Jeg håper forresten inderlig de som har vært involvert i dette blir straffet. Dette burde også gjelde alle dem som har visst hva som har foregått men unnlatt å handle. Det er helt vanlig å bli tiltalt for å unnlate å stanse kriminelle handlinger når en selv vet hva som har foregått. Orderud saken er ett eksempel. Både Kjell Magne Bondevik og Jens Stoltenberg bør straffes. Det samme gjelder forsvarsministere, forsvarssjefer, leder for hærens etteretning… i det hele tatt veldig mange. Hvis det ikke skjer er det ikke lenger mulig å ha tillitt til noen i det offentlige.

Når dette prosjektet når offentligheten for fullt og alle NRK hodene plutselig oppdager hva som har foregått, da er i hvert fall jeg glad jeg ikke er politiker. Da oppdager vel også Kjell Magne Bondevik at livsmottoet hans: «E lik ikkje konflikta.» egentlig ikke var så veldig verdifullt.

Forhåpentligvis er det snart slutt på hele parlamentarismen, og jeg tror chemtrails saken vil kunne bidra til å fjerne det en gang for alle. Det har da heller aldri hatt noe med demokrati å gjøre. En innførte det absolutt minimale med folkestyre for å hindre befolkningen, dvs den undertrykte arbeiderklassen fra 1880 tallet, i å gjøre revolusjon.

En må snart kunne klare å bevege seg bort fra systemer fra 1880 tallet, befestet med politikere som utelukkende forholder seg til ideologier som er enda eldre og langt mer utdaterte.

—————-

Jeg bor i Oslo. Jeg har nesten ikke sett en eneste stripe i hele sommer. Det har jeg også vært veldig overrasket over. Jeg har vært en del i området utenfor Arendal i Juli-Aug. Der har det vært noe, men langt mindre enn det pleier å være. Dette gjelder både for Arendal og Oslo, sammenlignet med hvordan det var for noen månder siden.

————

Hvis en ønsker å skjekke nivået på tungmetaller i enten drikkevann eller urin kan en f.eks kjøpe dette:

http://www.ebay.com/itm/HEAVY-METAL-SCREEN-TEST-Kit-2-NissenMedica-Tests-10-pH-strips-info-booklet-/120974108216?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c2a9e6638

Dette produktet fjerner tungmetaller fra kroppen:

http://www.ebay.com/itm/280496326037?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Dette vil ikke bli stanset i tollen siden det er innenfor EØS. Det er utviklet av Dr Garry Gordon, CA USA.

Her kan en også få kjøpt måleapparat for elekromagnetisk stråling:

Det burde være mulig å måle økt elektromagnetisme etter eventuell chemtrail utslipp. Det kan også brukes til å påvise sammenhengen mellom chemtrails og HAARP.

kalinkamaen
kalinkamaen
Abonnent
11 år siden

Her hos meg så forsvinner chemtrails like fort som de kom. Dette er gammelt
nytt og det finnes måter å bekjempe dette. Chembuster. Det er herlig med blå himmel igjen :)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  kalinkamaen
11 år siden

Takk for at du minnet meg på det! Første gangen jeg laget orgonitter, var det overskyet, men da jeg kikket rett opp etter at jeg var ferdig, var det en blå åpning, fantastisk :-) Men jeg må absolutt lage en skikkelig chembuster, laget du din selv? Må man bruke kobberrør?

kalinkamaen
kalinkamaen
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

Jeg kjøpte min ferdig laget. Og den fungerer UTROLIG bra. Vi har endelig i sommer hatt fulle dager med skyfri himmel. I tillegg så vokser plantene som aldri før i nabolaget. Naboene er helt overgitt hvor fin gress plen jeg har fått.
Jeg har også hatt besøk av et merkelig helikopter. Men det virker som de har gitt opp. Våkne opp brødre og søstre, begynn jobben dere er her for å gjøre. Forvandle Negativ energi til Positiv energi.

Kali;)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  kalinkamaen
11 år siden

:-) :-) Hvor kjøpte du den og hva kostet den?

tothestars
tothestars
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

http://www.orgonecrystals.com/store/

Garantert ekte vare. Alltid fornøyd med hva Sensei lager. (founder of Warriormatrix.com )

Happy gifting :D

Eddvin
Eddvin
Abonnent
11 år siden

Har sett det noen ganger. Jeg tror det kun er skyggen av stripen som blir laget, som blir avtegnet i disen lenger ned. Jeg har sett det når solen kommer inn bak flyet . Mulig det ikke er det du mener…..

Eddvin
Eddvin
Abonnent
11 år siden

http://www.dagbladet.no/2012/08/27/nyheter/utenriks/veret/orkan/isaac/23138362/
Stormen «Isaac» har kurs rett mot New Orleans
Nøyaktig sju år etter katastrofeorkanen «Katrina».
– Likheten er uhyggelig, sier meteorolog.

(Dagbladet): Tusenvis av innbyggere i delstatene Louisiana, Mississippi og Alabama evakuerer, i påvente av at den tropiske stormen «Isaac» treffer Gulf-kysten i midten av uka – omtrent på dagen sju år etter at orkanen «Katrina» spredte død og ødeleggelse samme sted.

Og nok en gang er storbyen New Orleans, som fortsatt er preget av de vidtrekkende skadene i 2005, midt i siktelinjen, ifølge ferske prognoser fra National Hurricane Center (NHC).

Michelle
Skribent
Svar til  kalinkamaen
11 år siden

Dette er jo SENSASJONELT!!!
ORGONE/ ORGANiTE CHEMBUSTER/ CLOUDBUSTER
som vi kan lage selv, eller kjøpe og FjERNE Chemtrails,
noen sier jo til og med at det Beskytter da mot HAARP/ Mind-Control..
Visste ikke at dette hadde så synlig fysisk effekt,
plasser i hagen, på verandaen, hustak, Akersgata, Storting, Slottet..
Dette burde jo få sin egen Artikkel, takk Kalinkamaen!!!
http://youtube.com/watch?v=DjHI__KNm3I

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Michelle
11 år siden

Jeg elsker å lage orgonitter, følelsen = super-lykkelig-forelsket :-)

Tower-busters maler jeg i kamuflasjefarger og kaster rundt på spesielt utsatte steder, veldig gøy!

Jeg har spurt Lars Roger Moe om han vil skrive en artikkel, for han lager selv, men han har nok ikke tid.
Skriv en artikkel du Michelle?

Michelle
Skribent
Svar til  gudfrid
11 år siden

Hjertelig TAKK Kjære GudFrid!!!!
Jeg skal sette meg grundig inn i dette,
det vil ta mye tid for meg å lage selv, teste ut etc,.
men skal gjøre det, du har nok Mye mer peiling på dette enn meg ;)
Ja Viktig at vi Alle hjelper å spre info om dette,legge linker på sider etc.
Ser noe av samme metodene brukes i zapping mot parasitter,
som jeg selv har brukt før :) http://organite.info
– Raw Organic Vegetarian Food, Hulda Clark, Zappers,
Organite, Colon Hydroteraphy etc.. Detox deg selv, andre og jorden!!!

Michelle
Skribent
Svar til  gudfrid
11 år siden

Beklager, skulle stå http://orgonite.info/

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

Du trenger ikke bruke så mye tid, Michelle :-)
En overskrift og en video.. så har vi et sted hvor vi kan samles og utveksle kunnskap og erfaring :-)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Michelle
11 år siden

Til dere som skal lage orgonitter :-)

Støpeplasten, clear resin, som de bruker i utenlandske videoer, er ulovlig å importere, og jeg har heller ikke funnet dette i hobby-butikker ol.
Biltema selger billig polyuretan, men den er grå og den stinker i flere måneder, (man kan ikke ha disse orgonittene innendørs), men er grei til towerbusters og orgonitter som graves ned i hagen, de som likevel skal være ute og ikke trenger å være vakre.

Epoxy finnes klar og uten lukt og passer til vakrere skulpturer, pyramider og til innendørs bruk. Det kjipe med epoxy, er at det sitter dønn fast i alle former uansett hvor godt de smøres.. bortsett fra silikonformer!

Metall-avskjær, brukes mye. Jeg har brukt både stålull og aluminium-skrubber fra dagligvare. Men han som påstår å ha funnet opp orgonite (det var ikke Willhelm Reich, men Reich fant orgone-energien (= livseneri =seksualenergi)
og laget en orgoneakkumulator til å sitte inni. Men altså han som fant opp orgonite, sier at metallpulver er det beste, jo fler lag av metall (som blandet med organisk materiale), jo bedre, og med pulver kan man lage små orgonitter med hundrevis av lag!

Krystallene trenger ikke være pene for å funke, kvarts finner man også gratis ute.
:-)

kalinkamaen
kalinkamaen
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden
Dick
Dick
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

Hei! Eg er norsk og har lyst å lage meg en «Chembuster», men veit ikkje kvar ingrediensane til chembuster kan kjøpast. Nokon som har råd eller tips?
«Resin», dvs harpisk eller organisk flytande materiale som størknar trur eg finnast på «MEKK», «Biltema» og liknande.
Kva med høvla Aluminium, bronse, kopar, messing og liknande? Koparrør er sikkert ikkje så vanskelig å finne.
Det eg lurer på er om nokon har laga ein «Chembuster» frå «scratch» her i Norge, og kanskje dele kvar dei fann ingrediensane.
På førehand, TAKK :)

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  gudfrid
11 år siden


Jeg har laget noen stykker.

Epoxy:
Biltema – 10 litersspann med polyester + to flasker herder.

Metall:
Nermeste maskinverksted. Ta med et par tre bøtter og spør pent. Du må trolig grave i dreibenken selv, men der jeg har spurt har jeg fått lov. Ellers betaler de for å bli kvitt slikt. Du trenger støv eller spon. Større biter, lange spon eller klumber peller jeg vekk når jeg kommer hjem. Du trenger metall som leder, utover det spiller det ikke noen rolle om det er jern, stål, kobber, sølv, gull eller aluminium. Jeg tro dog jeg ville brukt gull og sølv til noe annet, og jeg har aldri spurt om gullsmeden har noe til overs ;-) Som svar på hva du skal bruke det til kan du foreksempel si du skal forsøke å lage gjenstander som kan nøytralisere skadelige elektromagnetiske felt. Folk påstår det virker og du har lyst til å prøve.

Dobbeltterminerte bergkrystaller: Steinsentret på Lom, eller andre butikker eller utsalg på alternativmesser som selger stein. Steinsentret finner du epostadressen til .

Kobberrør med evt. rørhetter og skjøtemuffer:
Snakk med en lokal rørlegger eller prøv på Clas Ohlson. Selv har jeg satt opp mange himmelrensere med aluminiumsrør kjøpt billig hos skraphandleren.

Biter av gummislange eller hageslange som passer inni røret og lim til å feste dem i rørhetta og feste krystaller i toppen på slangestumpen bruker jeg 2 komponent lim. Kan som regel skaffes på nærmeste bnensinstasjon. Hvis du er nøtt til å kjøpe nytt kan du prøve biltema for å få billig hageslange. Eller spør naboen om du kan få en meter.

Jeg holder på å avslutte en lengre artikkel om orgonitt som bare mangler litt finpuss før den er klar.

LR

Dick
Dick
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

Mange takk for hjelpen Lars-Roger!
Nå skal eg sjå om eg klarer å «rense» nærområdet mitt :) Været på vestlandet har blitt ekstremt nedbørsrikt (mer enn vanlig), og det er blitt vanskelig å drive jordbruk pga fuktige marker. Eg såg og nokre striper i sommar, når det var blå himmel. Visste ikkje alt om «chemtrails» då, derfor la eg ikkje merke til om dei utvida seg eller ikkje…

susej
susej
Abonnent
11 år siden

Her Karlstad på farten igjen:
«Illuminatet skal ha de-populasjon, 2/3 av menneskene skal drepes»

Hvor i all verden får du slike tanker fra. Har du lest dette noe sted, er du selv medlem og har tilgang på informasjon, eller finnes det andre grunner for å hevde dette?

Nå er det jo slik at disse infame illuminatifolkene i så fall finnes blandt oss overalt på jorden, og jeg vil tro de lever ganske normale liv i normale hus, spiser den sammen maten og beveger seg under åpen himmel rett som det er slik som du og jeg. At de sprayer både seg selv og andre for å ta livet av flest mulig mennesker er ren fantasi, eller kanskje et resultat av forfølgelsesvanvidd:
http://no.wikipedia.org/wiki/Paranoid_personlighetsforstyrrelse

smurfen
Redaksjonen
Svar til  susej
11 år siden

Ha ha, ja du er nok den rette til å stille diagnoser anti-Jesus :)

Det du sier er : Hei jeg heter susej og tror blindt på at man kan mette 6000 mennesker med en en fisk, vi trenger ikke båter for man kan dele havet med en slange-pinne, vinmonopol trenger vi heller ikke for med en tryllestav kan vi gjøre havet om til vin, vi kan også synde, voldta og drepe for fote for en Space Jesus har sagt han tar alt på sin egen karma konto

Hvordan går det med ryggen da ? Klør det ? Du sier jo at det skal vokse ut vinger nå så du og dine zionist-venner kan fly opp til en sky som dere kaller paradis der det flommer over av jomfruer og vin mens vi andre skal bli spist av djevler og bombet i fillebiter

Ikke helt sikker men noe sier meg at du muligens kanskje på en måte ikke er helt kvalifisert og kompetent til å stille diagnoser på andre Susejess he he

Takk for nok en flott artikkel Tor K som setter fokus på et av våre viktigste miljøproblemer :)

Mens våre AP kontrollerte miljøbevegelser som Bellona, Zero, Naturvernforbundet mm i sin paranoia angst for CO2 stikker hodene sine i sanden som strutser så går våre opplyste svenske naboer sine miljøbevegelser ut med kraftige advarsler og opplysningsfilmer om Chemtrail og HAARP

Ditt livs viktigaste information ! Chemtrails och HAARP. Del 1 av 2

Illuminati sier at at septik sekten er totalt kontrollert av dem og gjort om til viljeløse roboter, de sier også at septik sekten er blinde, vist man la en haug med chipper på et bord så ville de slåss om å være først til å bli chippet siden sistemann ville fått stempelet konspirasjonsteoretiker med teknologiangst på samme måte som de slåss om å bli de første til å bli vaksinert, man så jo også hvordan de tømte apotekene for den okulte dødspillen Tamiflu til Donald Rumsfeld som gav 50% kraftige bivirkninger men overhodet ingen beskyttelse mot $vinesyke :)

Når det gjelder Chemtrail så har vi hatt første sommeren på mange år uten massiv spraying, bare litt her og der og enkelte dager

Chemtrail er som eventyret om Keiserens nye klær, alle ser det men ingen tørr si fra utenom barna, de peker mot flyene hver gang og sier : Se pappa, Se pappa, himmelen deler seg, se et fly som brenner og lignende, svarene dem får er som regel : Hold kjeft sønn og se ned på veien som alle andre og ikke se opp eller så må vi gi deg medisiner !!!

Chemtrail programmet har nok mange hensikter, når psykopater får fullmakt til å blande hvilken suppe de vil så kan man våre sikker på det ikke er noe i veien med fantasien om hva de vil teste ut på folk, noe som Chemtrail prøvene i filmen jeg linket over beviser sammen med historien
Hovedhensiktene er nok å bruke det sammen med HAARP og mye tyder også på at de sprayer med barium for å blokkere stråling for å forsinke DNA oppgradering

Som Illuminati sier så kommer det snart en katastrofe som overgår alle andre katastrofer vi har sett, en katastrofe som de hemmelige medlemmene i losjeklubbene ikke var ment å ha informasjon om

Som avbildet på ene Illuminati kortet så vil en super solstorm ramme den 21.12 og før den tid vil de krype ned i sine bomberom «trygt» under jorden, siden det bare er plass til 500 millioner utvalgte så er problemet å få alle de utvalgte ned i sine huler uten at de restrerende 6.5 milliarder lager problemer

Det er bare en ting som kan få de utvalgte ned i huler uten at folket reagerer, ingenting legitimerer en evakuering ned i bomberom bedre en nettopp bomber, illumiati vil starte en krig, en WW3 som mest sannsynlig vil starte i november i Midt Østen med angrep på Syria og Iran

Men skal vi tro på budskapene i kornsirklene så vil våre venner der ute beskytte oss og de som går ned i huler vil være fortapt ..

Vi får jo bare vente å å se for en ting kan vi være helt sikker på og det er at det skjer mye rart lenge før den tid ;)

Proof London Closing Ceremony Paralympics Illuminati Bombing On 9/9/12 Part 3

http://www.youtube.com/watch?v=-iwT9SFEFk8

susej
susej
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Smurf:
Du spotter Gud og fortsetter å leke apekatt, sparker i øst og vest slenger med leppa til alle som krysser dine interessesfærer. Du slenger om deg med datoer for hendelser av stor betydning som skal skje, men dine skudd i natten slår jo aldri til, og det hele blir ganske så patetisk. Jeg bruker vanligvis ikke slike uttrykk om motdebattanter, men du utgjør et hederlig unntak, siden din opptreden her på NS absolutt ikke fremmer noen form for høflighetsfraser.

Men Gud lar seg ikke spotte, så vi får da se hvem som ler eller gråter til slutt.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  susej
11 år siden

Fortvil ikke susej. Bli med meg på en liten spasertur på bølgen blå, så kan du med god samvittighet skrive ditt nick rett frem. :-)

Jeg vil nok fortsatt beholde Uffda.

susej
susej
Abonnent
Svar til  susej
11 år siden

Morsom video :-)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  susej
11 år siden

Jeg spotter ingen Susjless :)

Hverken din sataniske gud eller den bibelske gud, det er vel du som spotter i så tilfelle med å stemple alle som ikke har samme syke tanker som deg selv for å lide av paranoid personlighetsforstyrrelse, hva tror du gud ville sagt vist han hadde hørt at du kaller skaperverket hans for noe sånt ?

Som Jødene sier så er Zionistene Satanister, Zion betyr Satan, Jødene ville aldri ha noe Baphomet stjerne i flagget, de ville ha Jødens 7 armede lysestake i flagget men det ville ikke denne Khazer gjengen ;)

http://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_family

Jeg prøver bare å hjelpe deg før du står der å svetter med koks skuffen i hånda og lurer på hva som skjedde, men det er vel noe som heter utakk er verden lønn …. sukk…

For å være grei så skal jeg gi deg et fakta lynkurs i hva » Davidstjerna» eller 666 stjerna som den egentlig er har sitt opphav fra

Se og lær :)

9/9/12 London false flag..illuminati clock.. Satanism …666

http://www.youtube.com/watch?v=o8PIoxWl9qs&feature=player_embedded#!

Et bilde sier mer en 1000 ord

http://i50.tinypic.com/21ahesi.jpg

For over 1000 år siden så reiste det Nordiske folk seg og sammen så knuste dem det Khaziske imperiet og Vatikanet, i dag ser vi at de nok er gang er på randen til å få oppfylt sine våte drømmer om ultimat makt, kanskje vil de gamle vikinger nok å gang våkne og kjempe for sin frihet, historien har jo det med å gjenta seg seg

Her er den ukjente historien om våre helter de hopper over i historietimen på skolen ;)

One ring to rule them all – the tale of a forgotten kingdom

http://www.youtube.com/watch?v=rTjwvAyLCy4&feature=player_embedded#!

Syns du det er greit å bli sprayet Susejels ? Jeg har ingen planer om å sitte stilletiende å bli gasset, den delen av historien er vi ferdig med ..

Som en av arkitektene bak FNs Agenda 21, Codex Aliementarius og Chemtrail prosjektet sier :

» No one will enter the New World Order unless he or she
will make a pledge to worship Lucifer. No one will enter the New Age
unless he will take a Luciferian Initiation.»

FN Director David Sprangle

http://www.illuminatiorder.info/statu.html

susej
susej
Abonnent
Svar til  susej
11 år siden

Smuft:
Zion betyr Satan skriver du. Det må jo være en helt subjektiv hjemmesnekret definisjon basert på dine egne preferanser i forhold til Israel og jøder i sin alminnelighet.
Jeg må si det samme til deg som til kjemsk – ta et dypdykk eller en snartur innom Wikipedia så ser du at du har misforstått katastrofalt:

http://en.wikipedia.org/wiki/Zion

smurfen
Redaksjonen
Svar til  susej
11 år siden

Jøss….så troverdig en Wikipdia link skrevet av Zionister he he

Zion er London og hvem som skal herske der vet du like godt som meg

Allerede i dag så holder maskinene på og overta Zion, over 1 mill overvåkingskameraer I London og store mengder Droner som overvåker luftrommet osv …..

Men det er ikke nok, byen må bygges på nytt, de ønsker å gjenta suksessen fra Nero sin oppskrift, byen skal brennes til grunne som 9/11 i 1666 ( 2/9=2+9=11=9/11 )

Siden du liker Wikipedia så skal du få det :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Fire_of_London

Så hvem skal herske i Zion ? det forteller dem her :)

Battle for Zion

susej
susej
Abonnent
Svar til  susej
11 år siden

Når man får 15 tomler ned for å linke Wikipedias definisjon av Zion, og smurf får tomer opp for å påstå at her har zionister kapret siden – da har jeg jo fått bkreftet mine mistanker til hvem som utgjør menigheten her på NS og hvilket nivå disse tomlerene befinner seg på.
Her er person mye viktigere enn sak – grattis smuss, her har du i sannhet en menighet for dine amatørmessige profetiske budskap som aldri slår til. Eller forresten – hvis du fortsetter i samme tempo med dødbringende datoer vil du selvfølgelig få rett en gang. Pass på at du ikke blir skviset mellom Gud og Satan :-)

susej
susej
Abonnent
Svar til  susej
11 år siden

Smuss
Du jukser og fikser med dato og definisjoner etter eget forgodtbefinnende. Du kjører på med en masse sprøyt om ting og tang. Bakenfor ligger denne ulmende tanke om de skumle zionistene som styrer verden.
Du babler i vei om at zion betyr satan i det ene øyeblik, og at zion er London i neste utpust. Du aksepterer ikke andres kildehenvisninger med mindre det korrelerer med din egen definisjon.

Dine mattematikk-kunnskaper og regneferdigheter er også av det luftige slaget. Du har dine dispiler som tomler deg opp uansett hva du skriver. Det krav man stiller til etterrettelighet, dokumentasjon og saklighet fra samfunnet og motdebattanter synes å være helt fraværende når det gjelder deg.

Dette regnestykket du presterer her:
( 2/9=2+9=11=9/11 ) er det reneste svada

2 dividert med 9 = 2 pluss 9 ???
2 pluss 9 = 11 RIKTIG (men det var da barneskolepensum)
11 = 9 dividert på 11 ???

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  smurfen
10 år siden

Ditt livs viktigaste information ! Chemtrails och HAARP, en global forbrytelse mot alt liv og miljø http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1860&start=1

«The hemp revolution, cannabis is the most important, applicable, nutritional and medical vegetable ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2010/12/den-pharmakratiske-inkvisisjonen-lever-enda/comment-page-7/#comment-94107

SelmaDenise
SelmaDenise
Abonnent
Svar til  susej
11 år siden

Hei på deg Susej :)

Smurfen må ha hatt hastverk siden han glemte og forklare deg at 9/11 er en dato. Han pleier vanligvis ta hensyn til folk som trenger lit mer tid….(og forklaring)

Resten er numerologi. Du adderer deg ned til laveste verdi. Eks:

9+4 = ? Se om du klarer denne, men gi meg endelig beskjed hvis jeg brukte for høye tall.
Nå adderer du den nye summen en gang til, Det ble 13. (tretten), tenkte kanskje det var ynglingstallet ditt ;)
1+3= 4 ( fire) (fire på engelsk = ild, hehehetenkte kanskje det var noe du ville like)

:D

Det som er litt spesielt med Smurfen sitt eksempel, det er at det finnes noe som heter mestertall. Altså får man plutselig siffer med høyere verdi. Mestertall kan ikke adderes ned til tall som viser lavere verdi. Slik som 11 + 11 som er 22 , og nå ble du sikkert nyskjerrig og lurte på hva 11+22 er ;)

11+22= 33 Disse tre tallene er hellige og representer det feminine + maskuline + ånd. Illuminati elsker disse, og bruker tallene for alt de verdt. Den hellige treenighet.

Mestertall:
11-22-33-66

tallmagi ;)

Ekke så vansklig dette Susej, men øv deg litt. Du kan jo bananer og kulerammme.

Ha en herlig dag :D

susej
susej
Abonnent
Svar til  SelmaDenise
11 år siden

Du trenger ikke unnskylde smurfen for hans manglende regneferdigheter, det han skriver her bli feil uansett:

Men det er ikke nok, byen må bygges på nytt, de ønsker å gjenta suksessen fra Nero sin oppskrift, byen skal brennes til grunne som 9/11 i 1666 ( 2/9=2+9=11=9/11 )

Selv med tallmagi som du så sarkastisk skriver blir det rett og slett tullball, så prøv deg gjerne igjen på regnestykket til smurfen og se om du får det til MED logikk. Hvis datoen 02.09 skal bli lik 11 kan ikke datoen 09.11 også bli 11 slik han skriver. Det blir ikke riktig med aldri så mange tomler opp – det blir ikke mer riktig om du krydrer med aldri så mye sarkasme.

66 er forøvig ikke noe mestertall, men det ble kanskje for mange bananer å holde styr på for deg? Det er ikke greit når man prøver å briljere på et område man ikke behersker :-)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  susej
11 år siden

Ojjj …. ojjj … ojjjj …. du skjønner forsatt ikke en dritt du susej, du er så blendet av hat mot Muslimer og Jøder som dere kaller kristus mordere at du ser ikke skogen for bare trær, når jeg legger ved linker så er de ment for å klikkes på så får du svarene du søker

Illuminati bruker ikke matte men tallmagi og skjulte koder, et lite eksempel er den første krigen deres som ble avsluttet 11.11 kl 11 i 1918 : 11+11+1=33, 11/11 =22, i 1918 finner du tallene 9/11

Et godt stalltips er å slutte å kaste bort tide på å knele for guder og samle inne penger til zionst gruperinger som MIF og hjelp jødene hjem så de kan samles til slakt på samme måte som man samler inn sauer på høsten når de skal slaktes

De fleste jøder er oppegående og de er fullstendig klar over en ting om Kristen zionistene :

En liten fugl holdt på å fryse ihjel. Den klarte ikke lenger å synge. Men så kom en ku og gjorde sitt fornødne over den. Fuglen fikk varmen tilbake, og begynte å synge på nytt. En forbipasserende katt hørte sangen, gravde fuglen ut – og spiste den. Moralen i historien er:

– Det er ikke alltid sånn at det er den som driter på deg som vil deg noe vondt, men derimot den som sier han vil hjelpe deg ut av dritten!

Begynn å lytt til folk som vil hjelpe deg istedet, kjøp orgonitt og hermetikk, det er ikke den som har vært på flest biblelmøter som blir reddet men den som har best karma konto
Eneste du trenger å gjøre er å være snill med naturen, medmennesker og dyr :)

Chemtrail programmet er for ta knekken på alt som ikke skal i huler ved boling frog metoden, litt etter litt, sakte men sikkert så reagerer ikke folk før det er for sent

Det er kort tid igjen men enda tid til å endre seg og forberede seg

Vi er advart i hue og rævva om og om igjen, men det er få som lytter og som dem sier så er det eneste du trenger å tenke på er å vokte deg for Elitens falske gaver og falske løfter, mye smerte gjenstår men det er mye godt der ute som er med oss og som passer på oss

Nibiru kommer til å rense hele planeten men for dem som lever så lenge så vil det bli en befrielse når den tid kommer til neste år, gode mennesker med karmakontoen i orden vil også bli hentet ut før den store renselsen kommer så de kan restarte livet på jorden og starte en ny æra og en ny epoke for menneskeheten, nyaktig det samme som skjedde sist Nibiru passerte og som er grundig beskrevet i Martinus kosmologier

Du må gjerne kaller dem guder, Jesus og engler, navnene betyr ingenting, det viktigste er at de er der ute og tar vare på oss og overvåker utviklingen her.
Yin/yang, noen er gode og noen er onde der ute men de mektigste er de gode og de bryter sjeldent inn på grunn av loven om fri vilje

Før du leser videre så se nøye på de 4 bildene på linkene her

http://www.elvorochjanne.se/profetiskt/nyheter/RUNES%20PDF/Runes_26-8_12_Fenix.pdf

http://i50.tinypic.com/vql2yh.gif

http://i47.tinypic.com/175l09.jpg

http://www.omni.to/upload/illuminati-cards/secrets_man_was_not_meant_to_know.jpg

Til jul vil en eller flere sol-stormer herje med planeten vår, eliten som ønsker seg et satanisk verdensorden med en super elite og millioner av slaver som er totalt kontrollert og chippet i en politistat og militærdiktatu har lagt sin planer i århundrer for hvordan verden de vil ha når de kommer ut av sine huler, også beskrevet i Georgia Guidestones

Siden du liker Wikipedia så tar vi versjonen skrevet av Luciferguttas fagre ord om en verden

http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

Så får vi ta med hele historien om hva som kommer til å skje til jul når verdens kraftnett slutter å fungere ;)

Bare husk at en profeti er ikke noe som kommer til å skje, men en advarsel om hva som kommer til å skje vist man ikke lytter til advarslene

Gjengen som skal i huler vil seff være fortapt

Du har mao 4 mnd på deg til å endre deg, forberede deg og gjøre deg klar til stormen som kommer, Lykke til :)

Sarah Hoffman begikk selvmord i 1979, og ble fortalt at hun måtte komme tilbake og fullføre sitt jordeliv, men først hun ble vist slutten av denne verden.

«Denne panoramautsikt over jorden kom til syne, og deretter kom nærmere og nærmere som jeg hadde vært ute i verdensrommet og fløy mot det.

Jeg visste at dette var for å hjelpe meg gjøre min beslutning om å gå tilbake til jorden, til min forferdelig liv, fordi en del av meg ønsket å gå tilbake til den vakre åndeverdenen eller paradis og en del av meg følte behov for å gå tilbake til kroppen min og forandre livet mitt. Det var en slags tautrekking og hva jeg hadde tenkt å se var å hjelpe meg å forstå hva jeg ville gå gjennom hvis jeg gikk tilbake til min leire kroppen.

Det spilles ut igjen akkurat som en videokassett i rask bevegelse fremover og enda en gang jeg kunne assimilere og se alt klart og perfekt. Som verdens zoomet opp til meg, så jeg hele verden, og deretter de ulike landene.

Jeg vet ikke landene i verden svært godt, men da jeg så på disse områdene jeg instinktivt visste hvilke land de var. Jeg var ute på Midtøsten og så på som en rakett fløy fra Libya og hit Israel med en stor soppsky. Jeg visste at missilet var faktisk fra Iran, men folk fra Iran hadde gjemt den i Libya og skjøt den. Jeg visste at det var en atombombe. Nesten umiddelbart raketter begynt å fly fra et land til et annet, raskt sprer seg til hele verden. Jeg så også at mange kjernefysiske eksplosjoner ikke kom fra raketter, men fra bakken bomber av noen slag. Jeg visste at i fremtiden ville det være en kjernefysisk krig i hele verden, og dette er hvordan det ville starte.

Deretter mitt fokus endret fra Midtøsten til Amerika. Jeg forsto at jeg var i ferd med å se noen av de tingene som ville føre frem til kjernefysisk holocaust jeg nettopp hadde vært vitne til.

Da jeg så på kontinentet Nord-Amerika, nullet jeg i på østkysten og deretter til New York. Jeg så New York med alle sine bygninger og mennesker. Da jeg så noen høye bygninger styrter til jorden med enorm røyk, rusk og støv overalt (World Trade Towers?). Jeg så en kvinne som holder en liten jenter hånd kjører fra krasj bygninger. Damen hadde langt mørkt hår forbi skuldrene krøllet innover litt. Hun hadde på en beige business dress, hælene på en litt mørkere farge, kanskje en tan farge. Ingen briller. Den lille jenta syntes å være ca 6-7 år gammel med kort brunt hår, under haken, i en slags pageboy hårklipp. De kjørte sammen, holde hender kjører fra den fallende bygninger i tett røyk og støv, og de ble tvunget til å gi slipp på hender og dermed fikk de separert. Den lille jenta var livredd og jeg kunne høre den lille jenta skriker mamma, mamma igjen og igjen. Jeg vet ikke om de levde eller døde. Jeg kan fortsatt se ansiktet damen tydelig og kunne identifisere henne hvis jeg så et bilde … eller kunne beskrive henne til en artist å trekke henne. Jeg spurte om et jordskjelv forårsaket bygningene til å falle ned og inntrykk var nei, men jeg vet ikke hva som forårsaket dem til å falle.

Den neste tingen som jeg følte meg mer enn jeg så var at kort tid etter dette var det ingen handel, ingen shopping, kjøper, og var imponert over at det var ingen økonomi. Økonomien hadde nesten sviktet fullstendig og ingen hadde noen penger.

Den neste tingen jeg så var folk blir syke og døende. Jeg så dette spesielt i fire byer, New York, Los Angeles, San Francisco og Salt Lake. Sykdommen startet ved å ha hvite blemmer, noen på størrelse med dimes vises på hendene, armene og ansiktet. Dette raskt utviklet seg til hvite puffy sår og blemmer. De ville snuble om og falle og deretter mange døde innen en kort tid, kanskje 24 timer. Jeg så også andre mennesker med blod kommer fra deres nese, munn, øyne og ører. Det startet som et influensavirus, og det spredte seg svært raskt, raskere enn den andre hvit blemme sykdom. Folk som hadde denne sykdommen døde enda raskere. Dette var mer bred spredning over hele USA. Det var hundrevis av tusenvis av mennesker rammet av disse to sykdommene.

Jeg visste at de sykdommer, og det var flere forskjellige typer, men først fremst disse to, kom fra små beholdere som hadde blitt brakt inn i USA. Disse beholderne var som Quart krukker og jeg var imponert over at folk bærer dem ville bare slippe dem på bakken i store folkemengder av folk og folk ville bli smittet uten å vite det.

I disse byene som sykdommen spredt, prøvde folk til å flykte fra byene ut på landet. Det var fullstendig kaos i disse byene og et sammenbrudd av normal samfunnet. Det var ingen strøm i dem heller, men jeg vet ikke hvorfor eller hvordan det kom til å bli. Det var biler stablet opp overalt, blokkerer veier og folk flest da måtte gå ut med ingenting. Sykdommen begynte å spre seg utenfor disse innledende byer.

Som disse mennesker flyktet byene, det var gjenger angriper dem og drepe dem. I byene som ble truffet med sykdommen, var det fullstendig kaos, plyndring, opptøyer, myrde, en komplett oversikt. Mange syntes å gå helt gal. Jeg ante at elektrisitet hadde sviktet overalt nå, og at ingenting var i gang, var det ingen kommunikasjon eller noe hvor som helst i landet. Ingenting fungerte, ingen radioer eller TV. Jeg har sett folk kaste steiner og knuse vinduer for å stjele TV-er som jeg syntes var veldig gal fordi de ikke ville fungere.

Umiddelbart, som jeg så dette skje i USA, hoppet jeg tilbake til Midtøsten og så det samme i Israel, de samme sår og jeg skjønte at det var de samme typer sykdom eller sykdom skjer der. Jeg visste liksom at det sykdommer hadde blitt brukt i USA ble også brukt i Israel.

Dette varte i bare et øyeblikk, og jeg var tilbake i USA. Det var et enormt lang vinter som varte i sommer. Det fanget alle på senga og begynte hele hungersnød. Egentlig skjønte jeg at den lange vinteren faktisk bare økt sult sterkt til sin fulle mål, fordi hungersnøden allerede hadde pågått på grunn av stormer, tørke, flom og andre plager som hadde skjedd i løpet av de årene som fører opp til lang vinter.

Det virket da som året etter den lange vinteren var da alt begynte å gå ned åsen svært raskt eller ting stablet opp en oppå den andre uten pauser. Følelsen av tid selv var ikke veldig klart, fordi jeg ble seende flere ting som syntes å skje på samme tid eller svært tett sammen.

Under og etter den lange vinteren, spre sykdom overalt og økt i alvorlighetsgrad. Økonomien var helt borte og elektrisitet ble også borte. Det var fullstendig kaos og anarki over hele USA. Det var ingen regjering, bare en total kollaps. Det var ingen mat i det hele tatt … Jeg så folk prøver å få mat og var helt panikk fordi det var ingen mat. Jeg så folk grave i bakken for ormer og spise dem fordi de var så sultne.

Også i løpet av denne tiden ble jeg klar over at det var svært lite vann og at nesten alt vannet var blitt forgiftet, slik at hvis en person drakk vann de ville få sykdommen og dø. Mange engang vite at de ville dø, fordi de var så tørst.

Noen av de virket å gå gale og gikk rundt i gjenger dreper folk bare for moro skyld drapet. Andre drept for mat eller for ting, men folk som drepte bare å drepe var helt forferdelig. De virket som dyrene, dyr helt ut av kontroll som de voldtok, plyndret, brent og slaktet folk. Jeg så dem gå inn i folks hjem og dra familier ut som gjemte seg der og voldta dem og slakter dem.

Det var en slik frykt og hat som kom over folket … familier, koner, ektemenn … kjærlige bånd ikke lenger betydde noe … det ble overlevelse bare. Ektemenn ville drepe sine koner og barn for mat eller vann. Mødre ville drepe sine barn. Det var helt fryktelig utover beskrivelse.

Luften syntes å bli fylt med røyk så mange bygninger og byer brent og ingen sette dem ut. Da jeg så på scenen av kaos, ødeleggelser og røyk, la jeg merke til at det var disse små lommer av lys spredt over hele USA. Det var, ville jeg gjette, om lag tjue eller tretti av dem. Jeg la merke til at de fleste av disse stedene av lys var i den vestlige delen av USA, med bare tre eller fire i øst.

Disse stedene lys syntes å skinne gjennom mørket og fanget min oppmerksomhet og så jeg konsentrerte seg om dem og spurte: «Hva er disse tingene?»

Jeg kunne da se at de var mennesker som hadde samlet seg sammen, og de var på sine knær og de ba. Lyset kom fra dem, og jeg forsto at det representerte deres godhet og kjærlighet. Jeg forsto at de hadde samlet sammen for sikkerhet og at de brydde seg mer for hverandre enn for seg selv. Noen av gruppene var små, med bare hundre mennesker eller så, men i andre grupper var det det virket flere tusen.

Jeg innså at noe mange, om ikke de fleste av disse byene lyset var blitt etablert like før sykdommen angrep og at de var veldig organisert. Det var som de hadde kjent hva som kommer, og hadde forberedt på det. Jeg fikk ikke se hvem eller hva som hadde organisert seg, men jeg så mange folk sliter med å komme til dem med noe annet enn hva de kunne bære.

Disse byene lys hadde mat og var dele maten sin med de som sluttet seg til dem i deres grupper. Det var fred og sikkerhet i grupper. De levde i telt, alle typer telt, mange av dem var bare tepper, som dekker polene. Jeg la merke til at gjengene igjen disse gruppene alene, velger å plukke på enklere mål og ubeskyttede mennesker. De har også iakttatt på folk som prøvde å komme til byene lys. Mange mennesker i disse byene lys hadde våpen å forsvare seg med, og så gjengene forlot dem alene, men det så ut til at gjenger bare ikke lyst til å komme mot dem.

Jeg innså at disse byene lys, som er hva jeg begynte å tenke på dem, var bare for en kort tid, og da folk i dem ville gå et annet sted, men jeg vet ikke hvor de gikk, men jeg synes å tro at de samlet inn til fjellene, til høye steder.

Som jeg var ute på byene lys, Jeg så rakettene kommer og treffer noen byer og soppskyer startet skjer over hele USA. Noen var fra raketter som jeg visste kom fra Russland og andre var ikke fra raketter, men var fra bomber som allerede var i USA. De ble gjemt i lastebiler og i biler, og ble eksploderte.

Jeg spesielt så Los Angeles, Las Vegas og New York hit med bomber. New York ble truffet med en rakett, men jeg tror at Los Angeles ble truffet av en lastebil bombe eller faktisk flere, fordi jeg ikke fikk se noen rakett. Jeg så også nord for Salt Lake City har en soppsky, en liten en, men ingen rakett.

I mørket jeg også så lite ildkuler. Jeg vet ikke om dette skjedde like før eller under soppskyer, men det var millioner fallende overalt. De var veldig varmt, av forskjellige størrelser med de fleste omtrent på størrelse med golfballer. Som de falt fra himmelen de forlot et snev av flammer og røyk bak dem. Uansett hva de rørte de startet i brann, mennesker, bygninger, trær, gress det gjorde ikke saken. Jeg spurte ikke hva de var eller hvor de kom fra, fordi denne gangen ble jeg å bli syk av hele scenen og så jeg bare observert og ikke stille mange spørsmål.

Nesten rett på toppen av disse soppskyer jeg så russiske soldater invaderer USA. Jeg så dem fallskjermhopping på en rekke steder, først og fremst fra østkysten. Jeg så dem fallskjerm i Salt Lake City. Jeg så også kinesiske tropper invaderer fra vestkysten, i nærheten av Los Angeles. Folk som fortsatt var i live begynte å kjempe mot dem med sine egne våpen. Jeg fikk ikke se noen militære.

Dette var den atomkrig som jeg hadde sett tidligere, og jeg visste at det var også skjer over hele verden som jeg hadde sett tidligere. Jeg fikk ikke se mye av denne krigen, men jeg var imponert over at det ikke var veldig lang og russerne og kinesisk taper, men jeg vet ikke hvordan akkurat.

Nå røyken slått til en svært tykk, tung mørk røyk. Akkurat som ting som syntes å være like ille som det kunne få, så jordskjelv skjedde. Dette skjedde under en vinter. Det virket som dette var vinteren etter veldig lang en, og så kaoset hadde vært nesten et helt år. Jordskjelvene syntes å starte i Vesten, rundt Idaho og Wyoming og deretter spredte seg raskt overalt.

Jeg så en stor jordskjelv streik Utah og deretter California. Det var jordskjelv over hele California, men var spesielt ødeleggende i Los Angeles og San Francisco områder.

Disse jordskjelv utløste vulkaner over hele Vesten. De startet spyr en enorm mengde aske og røyk i luften og luften ble veldig mørkt og skittent. Solen ble formørket enda mer på grunn av røyk og aske som begynte å regne ned overalt.

Jeg så også store bølger av vann feie over vestkysten og da jeg innså at det var skjer over de kystnære byene i hele verden. Los Angeles ble nesten blåst helt bort. Bølgene var enorm.

Jeg så en stor vegg av vann, høyere enn mange av bygningene, kanskje så høyt som 20 meter, feie over Salt Lake City. Jeg trodde dette var merkelig, fordi det var så langt fra havet, og jeg tenkte hvordan kunne en bølge fra havet reise hele veien til Salt Lake City. Jeg var imponert over at det ikke var fra havet, men fra bakken. Jeg så raskt store sprekker i jorden rundt Salt Lake City åpne opp og vannet bare skutt ut av bakken. Jeg følte at under bakken, meget dyp, var det en enorm mengde av vann i bakken og jordskjelv tvunget opp til overflaten. Når vannet feide over byen, var det ikke veldig mange bygninger igjen, faktisk var det en enorm ødeleggelse med knapt noe igjen i det hele tatt, bare noen få bygninger. Vannet gikk fra Idaho ned til nær Cedar City, og var veldig dårlig.

I byene var det store ødeleggelser, og de fleste av bygningene hadde blitt ødelagt, og det var mye av steinsprut. Selv om jordskjelv, sykdom, flom, vulkaner, flodbølger drept mange mennesker, døde folk flest på grunn av gjenger og alle drepte hverandre … ikke fra de forferdelige ødeleggelsene.

Som jeg trodde et øyeblikk om det virket som jorden selv var blitt syk på de forferdelige tingene som skjedde på det og ble til slutt reagerer. Jeg var imponert over at jorden ville rense seg av den forferdelige kaos og ondskap som hadde oppslukt folket.

På grunn av vulkanene erupting overalt, det var nå aske blandet med den tunge røyken. Ask var falt, og det var nesten fullstendig mørke overalt.

De sykdommene hadde blitt svært dårlig … Jeg så folk bokstavelig dø på beina. Det var en annen sykdom jeg så. De hadde disse røde flekker på dem, og da de raskt begynte å blø overalt, fra hver åpning. Så, de bokstavelig talt oppløst eller smeltet inn ugjenkjennelige masser av kjøtt og ben. Jeg kan ikke engang begynne å beskrive hva jeg så. De døde var overalt

Etter denne forferdelige vinteren, så jeg de overlevende hoper seg opp de døde i store hauger og brenne dem. Lukten var helt forferdelig. Jeg kunne lukte den litt og lukten selv ville gjøre deg syk Denne brenning av organer som hadde skjedd litt under kaoset, men ikke mye fordi folk var så bekymret overlevende at de bare ignorert de døde.

Jeg så fire ting.

Jeg så en stor jordskjelv i midten av USA. Det var enorm, og syntes å splitte USA i to om hvor Mississippi-elven er. Sprekk i jorden som resulterte var stor, og at området helt synker. Det er miles bred og det åpner opp og jorden faller ned. Det syntes å svelge alt. Deretter vann strømmet inn fra Gulf of Mexico hele veien opp til Great Lakes, bare de ikke var vann lenger, ble de alle en del av en stor innsjø.

Jeg så en serie voldsomme jordskjelv over hele verden. Men det var ikke mange separate jordskjelv, var alle en del av en stor, gigantisk jordskjelv som rister hele jorden. På grunn av dette jordskjelvet, vannet kommer over landet i hele verden. Enorme vegger av vann langs hele kysten. Dette jordskjelvet og vegger av vann gjør synes de tidligere små i sammenligning. Jeg vet ikke om jordskjelvet som splittet USA i to deler var en del av denne verdensomspennende skjelvet eller ikke.

Jeg så en enorm vind komme over jorden. Som vinden traff jeg så folk gå inn i huler og inn i sprekker i bergartene å unnslippe den. Det var enorm og det blåste trær og alt borte. Det viste seg å være sterkere enn noen orkan eller tornado. Det virket som alt var blåst bort.

Jeg forsto, uten å spørre, at den store verdensomspennende jordskjelv og vinden var noe forårsaket av en stor gjenstand, som en planet eller noe, som hadde kommet svært nær ved jorden og forstyrret alt, og at det var nær slutten at dette skjedde.

Jeg var da tilbake til verdensrommet ser hele jorden på avstand. Jeg så denne enorm ildkule, to eller tre ganger større enn jorden tilnærming jorden. Det var svært lyse rødt og gull i fargen og deretter oppslukt hele jorden. Da jeg så dette, fordi det var så annerledes enn alt annet, jeg spurte hva det var. Jeg var imponert over at det var brenning av jorden som er beskrevet i Skriften. Jeg forsto at like før det kommer at Jesus/Aliens hadde vist seg på jorden og gode mennesker som jeg hadde sett tidligere hadde forlatt jorden med ham og ikke lenger var på jorden. De eneste som er igjen var de få onde som hadde overlevd ødeleggelsene tidligere, men det var ikke mange. »

3600 år siden i Peru

Kjempebølgene etter DESTROYERENS NÆRVER KNUSTE Fortidens BYER VERDEN RUNDT, OG Slettet Nesten ALLE SPOR ETTER Fortidens HØYSIVILASJONER-særlig eksplosjonen AV SANTORINI-Vulkanen skapte enorme Bolger i middelhavet og oversvømmet Egypten, slik Velikovsky forsto

http://www.galactic2.net/rune/Sem_Vel2.html

http://kolbrin.com/

http://www.galactic2.net/rune/ramphist.html

susej
susej
Abonnent
Svar til  susej
11 år siden

:-)
Jeg trenger heldigvis ikke å skjønne dritt – det finnes nok dritt om ikke du skal tilføye noe for egen regning. Jeg tror kanskje du trenger hjelp til å sortere alle inntrykkende dine. Det er ikke bra å leve i frykt over lengre tid. Det er viktig å kunne skjelne mellom fantasi og virkelighet. Og NIBIRU er X, og vil alltid forbli X – ukjent – aldri sett av noen som helst.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  susej
11 år siden

Greit nok det Susej :)

Sarah Hoffman er jo en fra din krets og alle synene hennes har stemt til nå så fri fantasi kan det ikke være, de stemmer jo også godt med det Norske politikere sier

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/01/politiker-avslorer-kynisk-maktelite-i-norge/

Og som forskerne og vitenskapen sier

– Kan bli strømbrudd i månedsvis

http://www.nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.8283519?fb_action_ids

Eneste som lever i frykt må være deg, jeg kan ikke se at det skulle være noe å frykte at det kommer en ny tid og ny æra basert på kjærlighet, forstålese og rettferdighet, det gleder jeg meg til :)

Den som er forberedt har ingenting å frykte!

Du har sikkert rett i at jeg og andre trenger hjelp til å sortere hva som er desinfo og hva som er fakta
Det er jo derfor vi liker NS så godt, her slipper vi elitens løgner og massive propaganda og her kan vi sammen fine frem til hva som er fakta og sammen kan vi avsløre dere syke løyner og spre sannheten ut til resten av verden sammen med flere hundre millioner andre fra det globale sannhetssøker miljøet
Som historien viser så har det gått forferdelig galt til alle tider med idioter som ikke er skeptiske til sine psykopatiske, pengegriske, egoistiske og maktsyke ledere

At du mener du besitter det ultimate sannhet og tror at eneste måten å få komme opp til Jesus å¨er å sprenge Palestinske barn i filler og spre hat sier jo i grunn en del om deg som person

At du velger å ikke lytte til advarsler fra våre forfedre er jo en grei sak, vi har noenlunde fri vilje enda ….enn så lenge ..
Det har vel gått heller dårlig med de som har ledd av advarsler før, den tabben gjør ikke jeg :)

Det var jo fint du bekreftet at det som kommer fra dine egne er fri fantasi

http://www.moneyteachers.org/Hoffman.Prophecy.htm

Akkurat nå treffer Abrahams sønn New Orleans med full kraft nøyaktig på samme dag som for 7 år siden da Katrina traff
I din Rosa boble er det seff helt normalt og tilfeldig
For oss andre som besitter kunnskap dere ikke har om brorskaper, HAARP og Chemtrail så er det ikke noen overraskelse, men det er langt fra en tilfeldighet ;)

Som Illuminati sier : Ingenting er tilfeldig og skjer det noe så kan du være sikker på at det var planlagt slik vi ville det skulle bli ;)

IMPORTANT UFO ALIEN WAR, FALSE FLAG NUCLEAR (UN Alien Ambassador – WEBBOT)

susej
susej
Abonnent
Svar til  susej
11 år siden

Smuss:

Jeg har aldri noen gang hørt om Sarah Hffmann, så din påstand er like feil som mye av det andre du prøver å skremme allmuen med.

At jeg besitter sannheten har jeg aldri skrevet – de må være din sedvanlige omskriving av virkeligheten. Det jeg imidlertid har sagt er at Bibelen sier at Jesus Kristus har uttalt at han er veien, sannheten og livet. Det tror jeg at er en ultimat sannhet, og mye viktigere enn alt annet som er skrevet her på NS

smurfen
Redaksjonen
Svar til  susej
11 år siden

Ikke så rart det usejss :)

Sier seg selv at du ikke har plass til kunnskap når du har hodet fult i hat og zionist djevler :)

For oss andre er Sarah Hoffman godt kjent, jeg syns det var veldig fascinerende at hun så 9/11, ekstremvær og ikke minst så så hun og gav en nøyaktig beskrivelse av Nibiru over 10 år før NASA så den med Infrared Astronomical Satellite (IRAS) i 1983

Jeg var da tilbake til verdensrommet ser hele jorden på avstand. Jeg så denne enorm ildkule, to eller tre ganger større enn jorden tilnærming jorden. Det var svært lyse rødt og gull i fargen og deretter oppslukt hele jorden. Da jeg så dette, fordi det var så annerledes enn alt annet, jeg spurte hva det var. Jeg var imponert over at det var brenning av jorden som er beskrevet i Skriften. Jeg forsto at like før det at Jesus hadde vist seg på jorden og gode mennesker som jeg hadde sett tidligere hadde forlatt jorden med ham og ikke lenger var på jorden. De eneste som var igjen var de få onde som hadde overlevd ødeleggelsene tidligere, men det var ikke mange. »

Som gud sier til henne så blir det ikke mange igjen av dere onde zionister på jorden etter de store ødeleggelsene :)

Mens du spar koks for din herre så skal jeg å Jesus dra rundt å finne de beste planetene å drive rom-fiske på i Pleia ;)

http://no.wikipedia.org/wiki/Pleiadene

SelmaDenise
SelmaDenise
Abonnent
Svar til  susej
11 år siden

Hoppsan :) Her har jeg visst fått så hatten passet, uten å ha lagt merke til det.

Susej:
jeg er enig i at 66 er et omdiskutert mestertall. Noen mener at det er det…andre ikke. Hva med 666 da?

Nei la meg ta det en gang til. Jeg skulle ikke vært så opptatt av sarkasme, så kanskje jeg hadde forklart meg bedre.

La oss bare ta mestertallet 11 som jo er et tall som har høy status i ILLUMIATIs favoritt-rekke.

11+11 =22
11+11+11 =33
11+11+11+11= 44
11+11+11+11+11=55
11+11+11+11+11+11=66

Ideen om at 11 er mestertallet her viser seg i at ellveren danner par, ser du det. Hvordan kan man putte så mye mestertall uten av det blir enda et mestertall utav det, skjønner ikke jeg, men nå er vi inne på komplisert numerologi, og det er her uenighetene oppstår, fordi at 3d numrelogi vil gjerne addere ned igjen disse partallene slik at 33 blir 3+3=6 og samme med de andre. Men det er ikke riktig å alltid gjøre det. Det finnes nivåer av dette faget og, men når man har så lite bananer, så blir det gjerne med den enkleste utgaven susej, og det har jeg full forståelse for.

Hvis man adderer 11 *11 da får man da?? Joda, da får man 121, men det igjen blir 4 =
«Fire» som er ild på engelsk :D Dette er komplekst susej….veldig komplekst.

men….jeg er enig… 11 er ett hellig tall, men noe av årsaken til at illuminati liker det så godt, er at det representerer en slags splittelse, og som du vet så elsker de å splitte alt. Personligheter,venner familier og bananer. Hvor tror du egentlig banasplit» kommer fra?? bananer??

Den ENE eller Gud representeres med tallet 1, og de prøver å lure seg unna med å bare bruke tallet 11,
Her er altså en splitt. En enhet som likevel er to enheter. Et voldsomt paradoks, jeg forstår det, men viktig å få det frem.

Jeg er overrasket over hvor godt du behersker dette susej. Undrer litt på hvorfor da…Trodde jeg skulle brilljere mer enn hva jeg klarte…:)

Uansett, ha en strålende natt :D nå er klokken min 0022

Selmadenise/ut

baugen
baugen
Abonnent
11 år siden

Her i Puget Sound ved USA’s østkyst er det så godt som slutt på chemtrails! Aktiviteten var enorm inntil etpar år siden—. Nå er deilig blå himmel dagligdags!

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  baugen
11 år siden

Susej
Hvis du ikke tror på Niburu, planet x, eller en hvilke som helst nærpassering av et stort himmellegeme, da tror du heller ikke på Bibelen. Men det kan jo handle om mangel på innsikt og liten bibelkunnskap som du har bevist flere steder at du ikke har.
I tillegg er du jo disippel uner en vranglærers prekestol, så da kan en ikke vente mer heller :)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  kjemisk
11 år siden

Jeg har ingen bibelkunnskap, fortell hva det står om nærpassering av et stort himmellegeme?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

Åpenbaringen 13
13 Det gjør store tegn, det lar til og med ild fra himmelen fare ned på jorden, midt for øynene på folk.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  gudfrid
11 år siden

Siden Wikipedia er veldig populært så kan vi bruke den søte Gudfrid :)

Bibelen kaller den Wormwood og Malurt

i Johannes Åpenbaring, en stjerne som faller på jorden og forgifter en tredjedel av vannet

Ulike vitenskapelige scenarier har blitt teoretisert om virkningene av en asteroide eller komet ‘s kollisjon med Jorden. En gjeldende scenario theorizes en kjemisk forandring i atmosfæren på grunn av «heat shock» under oppføring og / eller virkningen av en stor asteroide eller komet, reagerer oksygen og nitrogen i atmosfæren til å produsere salpetersyre-sur nedbør. Sur nedbør fra varmesjokk av en stor komet eller asteroide innvirkning med jorden antas av enkelte å passe den bibelske beskrivelse av bitterhet produsert av Wormwood stjerne på en tredjedel av jordens drikkevann.

http://en.wikipedia.org/wiki/Wormwood_(star)

Du finner også Nibiru omtalt i Enoks bøker, den er omtalt som Worrmwood, The Dragon, Planet X, Nemesis, Red Comet, Hebreerne som «Destroyer», kelterne kalte den «Frightener. den er kanskje best beskrevet i Egypeterens Kolbrin Bibelen

Har du tid så bruk gjerne 45 min på denne her Gudfrid, History Channel samlet sammen en flokk eksperter for å debunke profetiene og 2012, det dem fant ut var derimot at alt var korrekt og at Hopier, Mayaene, Bibel, Nostradamus har identiske beskrivelser av Nibiru, NASA forskere bekreftet at dette scenarioet ville inntreffe men de sa seff at de ikke kunne se noe der ute enda … som om dem liksom ville sagt noe om det så noe he he

Decoding The Past – Doomsday 2012 – The End of Days.

http://www.youtube.com/watch?v=raqrWKoW2Wk

Som forskerne sier :

Ingeniører, regjeringen og andre organer som kan og bør gjøre noe med problemer, bør absolutt være forberedt og ta sine konsekvenser, kun for å være på den sikre siden. Kan befolkningen forøvrig gjøre noe noe fra eller til? Hvis ikke, er det ingen hensikt i å informere om globale kastastrofer hvis de er helt utenfor deres innflytelse. Om jorden skulle gå under om en måned og det ikke fantes noe som helst for å unngå det, ville selvsagt det beste være å tie stille om det.

Så vi kan ikke utelukke at det ikke er en sammenheng mellom Chemtrail og Nibiru eller solstormene de sier vil kommer til jul ….

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

Gudfrid
Skal prøve å vise til både de historiske fakta og det Bibelen skriver om dette med en nærpassering av et stort himmellegeme.
Bibelen sier at det som har vært, er det som skal bli. Det som er hendt, er det som skal hende.(Pred. 1,9), altså det som har skjedd bak i historien, skal skje i fremtiden.
Bibelen forteller oss at jorden har vært hjemsøkt av katastrofer flere ganger i fortiden. Den største og mest omfattende av dem var Noahs sydeflod rundt 2349 f.kr.
Før syndfloden sto antakelig jordaksen normalt(90 grader) på baneplanet. derfor var det ikke årstider på den tiden. Det var først etter syndefloden at vi fikk årstider: «Så lenge jorden står heretter, skal såtid og høst, kulde og hete, sommer og vinter, dag og natt aldri ta slutt»(1 Mos)
Et passerende himmellegeme endret jordaksen. Kan hende dete r det samme himmellegeme som vil skape store omveltninger på jorden nå ved enden like før Jesu gjenkomst. Som det var i Noahs dager, slik skal det være i Menneskesønnens dager, sa Jesus.
Det var sannsynligvis et passerende himmellegeme som forårsaket syndefloden på Noahs tid. Det passerte såpass nær jorden at jordkloden «ravet i sin rotasjonsakse pga. gravitasjonskreftene. Dette skapte voldsomme spenninger i jordskorpen, noe som igjen skapte store jordskjelv og vulkanisme. I kjølevannet av himmellegemet fulgte ikke så rent lite «kosmisk avfall»(meteoritter, asteroider) som slo ned på jorden og forsterket katastrofen. Over 150 større og mindre nedslagskratere på jorden bærer bud om det(men om alle nedslagskraterne ble dannet ved syndefloden er et åpent spørsmål.

Et passerende himmellegeme var trolig årsaken til «Josvas lange dag» rundt 1450 f.kr, da solen og månen sto still en hel dag. Også ved denne hendelsen ble jorden rammet av en meteorittsverm(Josva 10, 11-14)
På Kong Esekias dager rundt 700 f.kr (2 Kongebok 20, 9-10), ble jorden igjen påvirket av et passerende himmellegeme som etter all sannsynlighet også forstyrret jordens bane rundt solem slik at året ble forlenget med 5, 25 døgn. Det er mye som tyder på at før den tid var året på 360 dager. Men dete r en annen historie.

Bibelen sier i klartekst at jorden igjen vil bli rammet av en storkatastrofe i endens tid, like før Jesu’ gjenkomst til dom, også denne gangen er årsaken høyst sannsynlig et passerende himmellegeme.
De tegn i sol og måne som Jesus snakker om i Matt 24, og som skjer under sjette segl i Åpenbaringen 6, passer perfekt inn i bildet av et passerende himmellegeme, og de konsekvenser dette får for vår jord: «Men straks etter de dagers trengsel skal solen bli formørket og månen skal ikke gi sitt skinn. Stjernene skal falle ned fra himmelen, og himmelens krefter skal rokkes» (Matt 24,29)
Disse fenomenene i sol og måne finner sted i endens tid under det sjette seglet, og markerer avslutningen av den største trengselstid i historien(Matt. 24, 21), (Dan.12,1)

Det sjette segl er oppfyllelsen av jesu ord i Matt.24: «Og jeg så da Lammet åpnet det sjette seglet – og se: Det ble et stort jordskjelv, og solen ble svart som en sekk av hår, og hele månen ble som blod. Og himmelens stjerner falt ned på jorden, som et fikentre kaster ned sine umodne fiken når det ristes av sterk vind. Og himmelen vek bort, likesom en bokrull som rulles sammen. Og hvert fjell og hver øy ble flyttet fra sitt sted»(åp. 6,12-14).
Disse ord er ikke noen lokal begivenhet. Hvert fjell og hver øy ble flyttet fra sitt sted, og antyder at jordskorpen blir kraftig forskjøvet pga de enorme spenningene som oppstår når jorden raver som en drukken mann og svinger hit og dit som en vakthytte, slik profeten Esajas skildrer det.

«Jorden skal rave som en drukken mann og svinge hit og dit som en vakthytte. Dens misgjerninger skal tynge den, den skal falle og ikke reise seg mer. På den tid skal Herren hjemsøke himmelens hær i det høye og jordens konger nede på jorden(Åp 19,19-20). de skal samles sammen som fanger i hulen og settes fast i fengslet. Og etter lang tid få sin straff. Månen skal blyges, og solen skamme seg. For Herren, hærskarenes Gud er konge på Sions berg og i Jerusalem. Og Guds herlighet skal stå for hans eldstes øyne» (Es. 24, 20-23)
Det er jordaksen som raver og svinger pågrunn av gravitasjonskreftene til et passerende himmellegeme.
Også profeten Amos beskriver disse himmelfenomener: «Må ikke jorden skjelve av den grunn, og må de ikke sørge alle de som bor på den? Må ikke hele jorden heve seg som Nilen, stige og falle som elven i Egypt? Det skal skje på den dag, sier Herren, Herren, at jeg vil la solen gå ned om middagen og gjøre det mørkt på jorden ved høylys dag»(Amos 8, 8-9).
Profeten beskriver her et megajordskjelv og skildrer med egne ord at jordaksen raver, nøyaktig som profeten Esaias utmalte.
Når jordaksen blir forskjøvet på denne måten, vil det for en observatør fortone seg som om solen hurtig beveger seg mot horisonten. Det er ikke solen som beveger seg, det er jordkloden som raver og svinger hit og dit som en vakthytte.

profeten Habakkuk beskriver «Guds piler» som farer fram og «Glansen» av «Guds lynende spyd». En slående beskrivelse av en meteorittsverm(stjerneskudd). Profeten kjente ikke disse begrepene, men beskrev det ut i fra sitt eget vokabular. Pil og spyd var vanlige våpen den gang, og for profeten fortoner disse himmelfenomenene seg som spyd og piler som farer fram: «Sol og måne står stille i sin bolig for lyset av dine piler, som farer fram, for glansen av ditt lynende lynende spyd.»(Hab. 3, 11)
I denne sammenheng beskriver Habakkuk også et megajordskjelv: «Pest går frem for hans åsyn, og sott følger i hans fottrinn. Han stiger fram og ryster jorden. Han ser opp og får folkene til å skjelve. De evige fjell sprenges i stykker. De eldgamle hauger synker sammen. hans gange er som i eldgammel tid(Hab 3,5).
Habakkuk skildrer her et enormt jordskjelv som får øyer og fjell til å flytte seg.
det e rmeget sannsynlig at Planet X er den indirekte årsaken til det sjette segl i åpenb 6., med tegn i sol og i måne, gigantiske meteorittsvermer,megajordskjelv, etc. Det er trolig årsaken til at himmelens krefter blir rokket i Matt.24, profeten Habakkuks jordskjelv og lynende spyd og brennende piler, samt profeten Esaias’ beskrivelse av jordskorpen som revner og jordaksen som vakler. Alle disse begivenheter faller sammen i tid og har med det sjette segl å gjøre i Åp. 6 like før Jesu’ annet komme.

Bibelen beskriver altså hendelser som vitenskapen i dag kan konstatere vil skje ved en «nærpassering» av et innkommende himmellegeme av en gitt størrelse og en gitt gravitasjonskraft.

susej
susej
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

Mole famler i mørket – IGJEN og IGJEN.
Jeg burde kanskje arrangere et seminar om Åpebaringsboken siden forvirringen er så til de grader tilstedeværende.

Åpenbaringsboken 13:
http://www.bibel.no/sitecore/content/Home/Hovedmeny/Nettbibelen.aspx?submit=Vis&parse=%c3%85p+13&type=and&book2=-1&searchtrans=

Dyrets herold, det annet dyr – gjør under for å forlede menneskene. Han gjør det tegnet som Baals guder i Det Gamle Testamentet ikke klarte; Å få ild fra himmelen til å fortære offerbålet. Dette klarer den falske profet , eller det annet dyr fra jorden som han kalles. Dette er det som det fortelles om i Åp 13, og ikke Nibiru.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

Takk for at dere brukte av deres tid og svarte meg alle tre!
Nå har jeg lest åpenbaringen, jeg fant ikke noe der jeg synes ligner, på Nibiru, men 6. segl er jeg enig høres ut som polskifte og jordskorpeforflytning.
Jeg tror dette vil skje, men ikke på grunn av Nibirus gravitasjonskrefter, men det er ikke så viktig egentlig.
Viktigere var det at jeg fant ut av denne skjøgen.. det er helt klart den delen av vårt ego som har med grådighet og tilbedelse av materielle ting, det var jo spesielt konger og kjøpmenn som hadde glede av henne/dette.
Materielle ting = 666, materie er karbon-forbindelser, karbon har 6 nøytroner, 6 elektroner og 6 protoner. Tallet til et menneske = er tallet på byggestenene til menneske.

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

Gudfrid
glemte å skrive om de historiske fakta rundt Niburu, som praktisk talt alle kultursamfunn på jorden har overleveringer om.

– Gamle sumeriske kileskrifter forteller om et stort himmellegeme som kom inn i vårt solsystem og forsvant igjen ganske hurtig. De kalte det Niburu.
-Den greske filosof Platon forteller om det tapte øyriket Atlantis. der kommer det frem at Atlantis ble rammet av enorme jordskjelv og enorme oversvømmelser, og det forsvant på en natt i frådende bølger.
– De egyptiske papyrus forteller om store naturkatastrofer som rammet Egypt. Papyrus Ipuwer forteller om en kataklysmisk hendelse som ødela en hel nasjon. Den samme beretning finner vi i El Arish-tavlen.
dessuten beskrives det mange andre hendelser som dette i Egypt.
– den romerske lærde Plinius den eldre forteller om en fryktelig komet som ble sett over hele Egypt og Etiopia. Den hadde en blodrød farge og en hale som snodde seg på himmelen.
-Den greske historiker Pluark forteller at den gamle verden var blitt styrtet i kaos pga en stor komet som ble kalt Typhon. Det samme beretter anerkjente lærde fra oldtiden, som Servius, Lydus, Hepaestion, mfl. De hvedet at jorden skiftet bevegelsesretning pga et stort himmellegeme. det samme beretter den greske skribent Hesiod og historikeren Diodorus Siculus, og flere andre med dem. Dette kan umulig være oppspinn.
– Mayafolket er trolig av et eldre opphav enn det som blir antydet av historien, og de var eminetnte astronomer som også var i besittelse av en bemerkelsesverdig kalender. den slutetr forøvrig 21 des 2012. I mayaenes hellige bok Popol Vuh fortelles det om en stor katastrofe som rammet det gamle mayafolket. Det fortelles om tett støv som falt dag og natt fra himmelen og formørket jorden og dette ble ledsaget av store jordskjelv og branner og til slutt kom en stor vannflom.
– Aztekerne i Mellom Amerika har i sin historiske beretning om de fire tidsaldre, der verden ble ødelagt ved store katastrofer.
-Inkafolket har i sin historiske beretning en historie om en stor katastrofe og en ødeleggelse som rammet dem en gang i fortiden.
Det samme har mange andre indianerkuturer i mellom- syd Amerika. De har i sin historiske overlevering fortellinger om store jordskjelv, et regn av ild og grus som falt fra himmelen, store mørke og merkelige himmelfenomener. I likhet med egypterne fortalte de om en himmelslange(komet/himmellegeme) som bragte store ødeleggelser med seg.
-Hopi-indianerne i Nord- Amerika har i sin mytologi beretningen om «tre verdener» som ble ødelagt av store katastrofer, der land og vann skiftet plass og med et stort brak begynte verden å gå rundt. De tilskrev disse katastrofene et stor himmellegeme de kalte «Saquasohah».
Andre stammekulturer i Nord-Amerika forteller om et himmellegeme de kalte «Yurlunggu» og «Ta-vi», en himmelslange som bragte store ødeleggelser med seg.
– Kineserne har i sin historie beretninger om store ødeleggelser av jorden,bla en beretning «da solen ikke gikk ned på ti dager», skoger som kom i brann, store oversvømmelser, planeter som endret kurs og himmelen som sank mot horisonten i nord. Solen, månen og stjernene endret kurs. Det fortelles også en historie om da det raste en stor krig på himmelen, og himmelen tippet over mot nord-vest.. Også kinesernes beretning om at en stor rød komet kom til syne på himmelen, den røde drage – og dragen forårsaket store ødeleggelser.
-Nordeuropeiske sagn forteller om en tid da jorden skalv og et uhyre kom til syne på himmelen som jaget solen bort og forsøkte å slike den. Solen ble blodrød, og deretter forsvant den, verden skalv, fjellene revnet og store stjerner begynte å bevege seg mot avgrunnen(endring av jordaksen).
-Eskimoene på grønland minnes en tid da jorden veltet. Mange stillehavskulturer har i sine legender beretninger om store katastrofer da solen, månen og stjernene oppførte seg merkelig på himmelen. Gamle tibetanske tradisjoner forteller om en stor katastrofe som ble forårsaket av en fryktinngytende komet.
-De religiøse bundahi-skriftene fra Persia forteller om en «ond ånd» som dukket opp på himmelen og førte krig mot planetene og himmellegemene, deriblant vår egen jord og skapte store ødeleggelser. En annen persisk tekst forteller om et passerende himmellegeme som ble kalt «Tistrya» og som skapte store kaos.
Hinduenes gamle vedaskrifter forteller om de «de fire verdensaldre», og hvor hver verdensalder ble avsluttet ved at et fryktelig objekt dukket opp på himmelen og skapte ødeleggelser på jorden.
-Sumeriske og babylonske skrifter forteller om et passerende himmellegeme som skapte store ødeleggelser på jorden. Babylonerne var fremragende astronomer, og kalte dette himmellegemet «Marduk»
Sumeriske skrifter forteller om et himmellegeme som ble kalt «Niburu», og som passerer gjennom vårt solsystem hvert 3500 år og forårsaker store katastrofer på jorden . jordskjelv, vulkaner, og at det av og til endret jordaksen. «nibiru» viste seg på himmelen som en glødende stjerne, forteller teksten..

Det kan ikke bero på tilfeldigheter at alle disse kultursamfunnene over hele jorden har likelydende beretninger i sine legender om et passerende himmellegeme som skapte store ødeleggelser på jorden. Disse legender er overleveringer etter virkelige hendelser som har gjort et uutslettelig inntrykk på de mennesker som opplevde dem.

jepsipepsi
jepsipepsi
Abonnent
Svar til  kjemisk
11 år siden

Det er fullt mulig å bli kjent med Gud UTEN å lest, eller ha kjennskap til Bibelen. Bare så det er klart. Jeg trodde det var blitt ganske kjent, nå? Bibelen er «konstruert» av forskjellige mennesker., og er preget av det. Så hvorfor ikke lytte innover til deg selv? Du finner Gud i deg selv, og i alt som ER. Trenger ikke lese i en bok at Gud finnes. Stol på din egen «autoritet», ikke andres. Og slutt med dette tøyset med å slå hverandre i hjel med hvem som vet mest om hva Bibelen egentlig sier. Det er bare ditt Ego som tuller med deg. Du/ditt Ego ønsker å «vinne» diskusjonen, for DU vet mest osv. Hehe…ved å leve og erfare møter du Gud. Punktum.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
11 år siden

De sprayer ikke for å drepe 2/3, dette er løgn for å suge frykt, de lever av denne og ville få mindre å suge til seg dersom 2/3 slutter å lage nam-nam-frykt-energi.
Tallet 2/3 er likevel interessant og Ian Lungold nevner det i den geniale Maya-evolusjonsteorien sin. Synes å huske at 2/3 vil dø fordi de ikke klarer å heve frekvensen sin opp til det nye nivået skiftet krever.

Men disse spraye-teoriene kan jeg tro på:
1. For å lage en tetthet i atmosfæren som gjør elektromagnetisk krigføring (HAARP) lettere.
2. For å hindre helsebringende solstråler. Følelser og vær henger sammen, noen lever av deppe-energien ved dårlig vær.

bardun
bardun
Abonnent
11 år siden

«Illuminatet skal ha de-populasjon» …

Og det skal skje ved hjelp av chemtrails?

Da må det være noe galt med blandingsforholdet i giftpulveret som gjør at vi bare blir flere og flere på denne arme jord.

Og aluminiumistene og bariumatiere har ikke skjønt det enda.

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Det ser ut som flystriper på himmelen, men dette er eit satellittbilete som viser striper danna av skip på Stillehavet.

Satellittstyrte skip som sprøyter sjøsalt i atmosfæren kan vere ein del av løysinga dersom klimautsleppa ikkje minkar, trur forskarar.
http://www.nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.8297218

Javel!

kalinkamaen
kalinkamaen
Abonnent
11 år siden

Orgone energi :)

susej
susej
Abonnent
Svar til  kalinkamaen
11 år siden

Akkuratt :-)
Det er mange som har livlig fantasi gitt – mange som tror på mangt og mye.
Uansett hva man finner på er det alltids noen som biter på.
Noen tror til og med på vampyrer – svært populært nå om dagen. Disse liker av en eller annen grunn ikke hvitløk.

Felles for oss alle er at ingen liker dårlig ånde :-)

Eddvin
Eddvin
Abonnent
Svar til  susej
11 år siden

For «noen» år siden, så var det mange bønder som nektet å bruke strøm til treskeverkene/sagene.De trodde det var Djevelen, som snurret motoren rundt. Men folk gikk rundt med ønskekvist, og fant vann. Det ene var naturlig og det andre var unaturlig. Folk bruker mobiltelefon, men vet ikke hvordan den fungerer. De går ombord i båter, men kan ikke forklare hvorfor båtene flyter, eller flyene holder seg flyvende.
Noen forsøker å forstå, og deler sine oppdagelser, med andre. Slik at det kan bygges videre på, for at det skal komme fellesskapet til nytte. Andre som ikke har evner til å tenke og dvele, skjuler det ved å kritisere og latterliggjøre, en edel tanke eller spire til noe som kan bli noe praktfullt til nytte for mange.
Så når du nevner vampyrer, så er det ikke altid de drikker blod, det finnes endel mennesker, som man kan kjenne/føle at man mister lyst, glede, og overskudd av å være sammen med, eller lese innleggene til… om du liker hvitløk, eller om det er selve hvitløken, eller de avfallstoffene i kroppen, som hvitløken frigjør som skaper en dårlig ånde.

Se dette,og det vi lærte på skolen er feil…. da må vi begynne å tenke selv…..

– Michio Kaku Confirms David Icke to Be Correct

Eddvin
Eddvin
Abonnent
Svar til  susej
11 år siden

Synes det er leit at man bruker så mye energi på «susej»,Jeg liker debatt, men jeg liker også at dem som debatterer tar noen hint. -15 av 17, så bør dette være godt nok. Har man tatt seg en tur utenfor den «rosa boblen» og sett at tingene er ganske anneledes, så er det ikke lett å bli overbevist igjen, om at alt er som vi blir fortalt inne i «Boblen» Tror det er nytteløst å forfekte almennprogrammeringen her, susej……..

Eddvin
Eddvin
Abonnent
11 år siden

Har nå fått bekreftet at VAKEN.se kjøper inn denne filmen og oversetter den til Svensk, så fort som mulig, og den vil da bli solgt der.

Rune
Rune
Abonnent
11 år siden

Hvordan kan vi hindre at dette ikke skjer? Finnes det noen organisasjoner som jobber mot dette? Håper inderlig snart at de som forårsaker dette, går av!

Bolla
Bolla
Abonnent
11 år siden

Gidder dere sette ut noen i Bergens-området også?

Svarte helikoptre, det kan ikke stemme. Vi har praktisk talt ikke helikoptre i Norge. Hehe.

Har også i perioder sett mange slike svarte visper.

kjemisk
kjemisk
Abonnent
11 år siden

Susjej skrev:
Jeg burde kanskje arrangere et seminar om Åpebaringsboken siden forvirringen er så til de grader tilstedeværende.

Det dær seminaret skulle jeg likt å vært på :)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
11 år siden

Kjemisk, du har selvfølgelig rett , den kosmiske klokka er konstruert slik at hver epoke avsluttes med en voldsom hovedrengjøring.

Jeg og Anastasia opponerer mot dette og synes det ikke er nødvendig med utslettelse for å holde læreprosessene igang. Vi er på nåværende tidspunkt i forhandlinger med Gud om denne saken. :-)

Men hvis vi ikke når gjennom, er det helt nødvendig at alle åpner 3.øyet.. eneste måten å overleve på.

kalinkamaen
kalinkamaen
Abonnent
11 år siden

Kali

kalinkamaen
kalinkamaen
Abonnent
Svar til  kalinkamaen
11 år siden

En veldig smart kar som har lekt litt med orgonitter.

Kali

Seitasis
Seitasis
Abonnent
11 år siden

Brun snigel og spray,er der en sammenheng? Vanskelig å forklare dens utbredelse, kan den tjene et agenda?
(kommentar ønskes slettet – rein spekulativ)

mikkel-rev
mikkel-rev
Abonnent
11 år siden

masse aktivitet på lørdag ettermiddag, flere fly som la et et fint nett over østfold

« Forrige artikkel

Høyesterett og manglende dommerforsikringer

Neste artikkel »

ABB er bare smågutten i dreping

143
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x