Helsepersonell: Stopp Libya-bombingen nå!

4725 visninger
11 minutter lesetid
62

Den aggressive krigføringen mot Libya fra vestlige land som USA, Frankrike, Danmark og Norge er svært merkbar for utenlandsk helsepersonell som arbeider i Libya. Flere av dem er blitt drept eller skadet av NATO-bomber. Mange av dem velger å forbli på libyske sykehus mens bombene regner rundt dem fordi de ikke ønsker å etterlate sine pasienter uten medisinsk bistand.

Åpent brev fra leger fra Russland, Ukraina og CIS-landene som arbeider i Libya

I slutten av mars, etter offentliggjøringen av våre åpne brev til lederne av Russland, og etter utførelsen av pavens stedfortreder for biskopen i Tripoli i Libya, Giovanni Martinelli, som hadde hevet sin røst mot den barbariske bombeangrep og drap på sivile i Tripoli, det amerikanske forsvaret og NATO stoppet bombingen av boligområdene i den libyske hovedstaden. De innså at ikke alle utlendinger har forlatt Libya, og at de ikke kan skjule sine forbrytelser fra det internasjonale samfunnet (et par hundre vitner som arbeider i sykehus over hele landet – er noe som ingen mengde propaganda maskin er i stand til å skjule).

Men i slutten av april, da den amerikanske militære kommando og NATO innså meningsløsheten i deres forsøk på å fjerne Kaddafi fra Libya for å tvinge overgi seg ved å bombe libyske soldater og regionale sentre, gjenopptok koalisjonsstyrkene bombingen av Tripoli: for det første – Kaddafis residens i distriktet Bab al-Aziz og Telecentre Tripoli. I dette tilfellet, ble sivile igjen drept og såret. Som leger som arbeider i sykehus, kan vi med rette si at en dag med disse bomberaidene og raketter til de anti-libyske koalisjonsstyrkene har drept og såret flere mennesker enn det som skjedde i hele perioden av uro i Libya i februar og mars – de samme lidelsene som fungerte som påskudd for at USA og Frankrike startet en militær intervensjon.

Amerikanske tjenestemenn og NATO lyver for oss, og sier at mål for luftangrep er utelukkende  militære mål. Et «militært mål» er Telecenter Tripoli, som ble hardt bombet natt til 26. april i enda et mislykket forsøk på å drepe den libyske lederen da han holdt tale på TV? Er ansatte Television sentrum «krig». I tillegg befinner Telecenter Tripoli seg i hjertet av byen i et tett befolket område.

Rett ved siden av TV-senteret, bare noen meter unna ligger 4 skoler og bare 250 m lenger vekk ligger Children’s Hospital i al-Jala, 50 meter over veien herfra ligger et sykehus. Heldigvis traff  de amerikanske «humanitære» rakettene denne gangen ikke disse sykehusene, men eksplosjoner fra «Tomahawk»-bomber ved TV-bygget i sentrum var så kraftige at vegger på sykehus og nærliggende bygninger ristet, vinduene klirret og noen av dem sprakk.

Alle våknet (vi har blitt vant til vanlig bombing, mange har allerede lært seg å sove til lyden av fly og lange pauser). Spedbarn og eldre barn på sykehuset våknet også og skrek i frykt. Er barn i Libya – et viktig «militært mål» for anti-libyske koalisjonen? Hvis det libyske folk ikke ønsker å selge sin frihet, og fortsetter å forsvare sitt land fra utenlandsk invasjon av USA og NATO, betyr det at menneskene der, inkludert kvinner og barn vil bli dømt til døden av NATO?

I dag er den militære innsatsen til amerikanske og NATO blitt «vellykket» avsluttet. Huset til Kadaffis sønn i Tripoli som ligger i et boligområde er ødelagt. Kaddafis sønn og tre barn ble drept:
– 6 mnd gamle Mastura – datter av Kaddafis datter Aisha
– 2 år gamle Karthago – datter av Kaddafis sønn Hannibal
– 15 måneder gamle Saif Mohammed – sønn av Kaddafis eldste sønn
– Kadaffis 29 år gamle sønn,  Al-Arabi – som var student ved Universitetet i München, og  ikke har hatt noe å gjøre med militære saker, og heller ikke med å kontrollere Libya.
(Denne ”vellykkede” operasjonen ble feiret av USAs militære og NATO i Benghazi og Misurata, dette sier mye om moralen til disse menneskene.)

Ideen om å drepe lederen for en uavhengig nasjon er en tvilsom måte for å løse politiske problemer og kan neppe betraktes som den beste metoden å drive utenrikspolitikk på. Den valgte fremgangsmåten med gjennomføring av rakettangrep og bomber går langt utover den menneskelige fornuft. Denne rakett-bombe metoden er velkjent amerikansk lederskap som en måte å drepe barn og sivile på.

Allerede i 1986 forsøkte USA å myrde Kaddafi ved bruk av bomber mot Tripoli. Den gang førte dette bare til en rekke drepte og skadde sivile, inkludert 1,5 år Kadaffis adopterte datter Hanna på et og et halvt år. Andre av Kaddafis familiemedlemmer ble skadet, inkludert hans yngste sønn (på denne tiden) – Khamis.

Hvordan kan den militære ledelsen av USA og NATO forvente andre resultater?!  Å være besatt av ideen om å drepe den libyske lederen, uansett hvor bra eller ille han er, er neppe et  overbevisende nok argument til å drepe dusinvis og såre hundrevis av uskyldige mennesker i Tripoli!

Den berømte russiske forfatteren Fjodor Dostojevskij lærte oss at selv de mest edle målsettinger, inkludert å skape lykke for hele menneskeheten, ikke kan rettferdiggjøre drap på et eneste barn! Han hadde ikke engang forestilt seg et slikt mareritt som at noen ville bane vei for enslags «humanitære formål» ved å gå over mange barns lik.

Men drap og terrorisering av barn og uskyldige mennesker i Libya – er bare en side av USA og NATOs aktiviteter i regionen. I tillegg støtter USA de libyske opprørerne i Benghazi og Misurata, og egger dem til å kjempe mot den libyske regjeringen, og dermed kaste brensel på ilden med borgerkrig, som uten vestlig bistand ville ha opphørt for lenge siden.

Opprørerne får våpen og utstyr fra NATO. NATOs instruktører utdanner dem. Mange leiesoldater fra Egypt og Tunisia, som er godt betalt av «ukjente velgjørere» gir opprørerne en levende kraft, mens marinen og fly fra USA og NATO støtter dem fra sjøen og fra luften. Resultatet er at opposisjon opplever støtte fra hele USAs militære maskineri og NATO. Lederne for opprørerne nekter å gjennomføre eventuelle forhandlinger med libyske myndigheter, noe som medfører flere og flere tap på begge sider.

Under det amerikanske angrepet i mars, gikk de libyske militære inn i de vestlige forstedene i Benghazi, og opprørerne (og deres tall er ubetydelig sammenlignet med vanlige mennesker som ikke ønsker noe annet enn fred og velstand) var klare til å dra nytte av det foreslåtte amnestiet og legge ned våpnene. Det mest uforsonlige fåtallet pakket bilene sine for å flykte til Egypt (veien til Egypt var bevisst igjen åpen). Og aller viktigst – alt dette pasifiserte det  østlige Libya, det var nesten ingen tap på noen av sidene. Bare noen få sårede ble innlagt på sykehus i Øst-Libya i disse dager. Men allerede den første dagen med amerikansk bombing ble antallet drepte og sårede tidoblet. Det er virkelig en merkelig måte å «beskytte sivile» på- ved å drepe dem!

Som følge av USAs invasjon i øst av Libya er en virkelig krig blitt startet. Det varte ikke lenge fra ”leketøy-kampene” hvor «opprørerne» ble brukt som skuespillere foran vestlige TV-journalisters kameraer i februar og tidlig i mars. Deretter økte nær det pasifiserte Misurata, som ble det største sentrum for militær konfrontasjon, støttet av tropper og utstyr som ble brakt sjøveien fra Benghazi – med støtte fra koalisjonens flåte.

Som et resultat ble sykehus i nærliggende byer (Zliten, Beni Walid og Tavarga) bokstavelig talt fullstappet av sårede soldater fra begge sider, og sivile, mens våre kolleger i Misurata som har følt plikt til å redde de sårede er avskåret fra dette. Vi er leger, vi gjør ingen forskjell på hvem vi behandler. Vi bryr oss ikke om våre pasienters politiske synspunkter. Vi opplever at libyere fra begge sider er fantastiske mennesker som kommer til oss med en svært positiv holdning: de er alle dypt takknemlige for dem som hjelper dem i vanskelige tider.

Som leger har vi plikt til å behandle mennesker. Men i dag er det kanskje enda viktigere at vi bidrar til å stoppe drepingen av folk. Vi anser det som vår plikt å gjøre alt vi kan for å stoppe denne krigen. Krigen som ble provosert frem fra utsiden, og som i første omgang involverte naive og lett påvirkelige ungdommer i Øst-Libya og Misurata. Men fred er definitivt ikke mulig med en videreføring av den utenlandske aggresjonen. Regn med at libyerne selv ønsker å løse sine problemer! Mange stammeledere og eldre har lenge prøvd å gripe inn i konflikten som meglere. Men lederne for opprørerne avviser alle forslag, overbevist om at «amerikanerne» vil føre dem til Tripoli, og hjelpe dem med å overta makten over hele landet. Men en slik posisjon betyr bare en ting – mer og mer død og nye pasienter på sykehusene. Det innebærer også mer fare for oss, fordi våre kolleger jobber under bombeangrep i Misurata, mens andre er under konstant trussel av USA og NATOs luftangrep på Tripoli og andre byer i Vest- Libya.

Den  20. april ble vår kollega, legen Anatoly A. Nagajko, en bemerkelsesverdig og modig mann, drept i Misurata. Dessuten ble sykepleier Olga Kozina alvorlig såret i begge beina. I likhet med mange andre ukrainske leger (ca 40) hadde de nektet å bli evakuert fra Misurata, hovedsakelig fordi de rett og slett ikke kunne forlate sine pasienter, vel vitende om at det ikke fantes erstattere for våre leger. Så de tok en vanskelig beslutning om å fortsette å arbeide for  det libyske folk – ikke bare i glede og velstand, som det var i tidligere år, men også i trøbbel og elendighet (dette er faktisk den viktigste årsaken til at mange av våre kolleger har besluttet å bli i Libya ). Uansett hvem sin bombe eller rakett det var som drepte vår kollega – amerikanske eller franske – mener vi som fortsatt er i live at regjering og militære lederne av disse land og NATO nå må bli holdt ansvarlige for sivile menneskers død, som er  blitt drept i Misurata.

Vi har full forståelse for at de fleste amerikanere og europeere som deltar i aggresjon, er blitt  lurt og desinformert av anti-libysk propaganda fra amerikanske og europeiske medier (til eksempel er det kun navnet på TV-stasjonen al-Jazeera som er arabisk. Al-Jazeera er opprettet og ledet av tidligere britiske offiserer fra arabiske Service Air Force, og befinner seg på territoriet til Qatar – de amerikanske allierte i Golfen).

De vestlige militære bør kjenne til sannheten: At å adlyde og utføre kriminelle ordre gjør at de selv blir delaktige i kriminalitet. Dette ble bekreftet av Nürnbergprosessene: der nesten alle de nazistiske kriminelle forsøkte å rettferdiggjøre seg selv ved å flytte skylden for de forbrytelsene de hadde begått til overordnede instanser, ved å si at de «bare fulgte ordre.» Likevel ble de fleste av dem dømt av Nürnberg tribunalet. Krigsforbryterdomstolen mot det libyske folk vil snart bli opprettet, slik at militært personell fra koalisjonsstyrkene vil måtte  møte i retten – sammen med sine militære sjefer og lederne for de vestlige deltager-landene.

På den annen side, uansett hvor trygge vestlige militære føler seg, etter å ha drept folk fra sikker høyde (det libyske luftforsvaret eksisterer faktisk ikke lenger etter at det ble ødelagt under de første dagene av bombingen), så kan situasjonen endre seg til at en bakkeinvasjon vil bli påbegynt. Mange av opprørerne forener sin innsats for å beskytte sine forfedres landområder fra utenlandske inntrengere (i løpet av de siste 2 ukene har det faktisk ikke lenger brutt ut anti-krigs demonstrasjoner i Benghazi, selv om dette fortsatt undertrykkes av  opprørernes ledere). Så nå prøver vi ikke bare å redde libyernes liv (og våre egne), men også livene til amerikanske og europeiske soldater, hvis liv vil kunne bli truet i løpet av denne urettferdige og kriminelle krigen som nå pågår.

Er det verd ofrene at unge vestlige menn må dø for at NATO skal forsøke å etablere monopol-kontroll over Libyas olje?

I tillegg til alt dette, er det et annet viktig poeng. Vi forstår at europeere og amerikanere føler seg trygge i sine land. For dem er det ikke lett å forstå hvor vanskelig det er å leve under konstant trussel om bombeangrep, med militære fly som flyr over hodet ditt hver natt og eksploderende bomber og raketter i nærheten. Men på den annen side er det lettere å huske Gud. Det amerikanske slagordet lyder: «In God we trust – Vi stoler på Gud». Så det bør ikke bli glemt, at foruten den jordiske domstolen er også domstolen til Gud. Ja, libyerne kan ikke besvare USA (faktisk, har de heller ikke slike tanker – de bare prøver å beskytte sitt land), men Gud kan. Uovertrufne tornadoer i Alabama og nabostater, som resulterer i ødeleggelse og tap, sammenlignbart med den libyske – er ikke dette et klart svar på amerikanske lederes prinsippløse politikk? «Den som har ører, hører

Etter den nylige tragiske hendelsen i Tripoli, ønsker vi som ortodokse kristne, sammen med våre brødre fra den greske kirken i Tripoli og katolikker å be for sjelene til de uskyldige  libyske spedbarn, ved å gjenta bønnen: «God save Libya!» Hvis det ikke er noen menneskelig makt som kan forsvare dem …

Underskrevet av:
Nagorniy Igor V. (Ukraina); Genrikh Natalya V. (Ukraina); Genrikh Irina V. (Ukraina); Getov Ivan Georgiev (Bulgaria); Yuryeva Natalya; Grigorenko Ludmila N.; Getov Georgy Ivanov (Bulgaria); Polischuk Ludmila V.; Mikulina Tatyana A.; Novoseltsev Andrey G.; Anistratenko Andrey; Anistratenko Svetlana; Novoseltseva Marina; Shalaeva Lubov V.; Goroshko Stanislav F.; Senokosov Vsevolod O. (Ukraina); Vasilyeva Eleonora; Kurilo Nikolay I.; Ivasivka Maria L. (Ukraina); Protsenko G.S. and 3 family members (Minsk, Hviterussland; temporary living in Tajura, Libya) – we sign under every single word of this Letter, this is genocide of the Libyan people committed by the Western Powers; Manuta L.A. (Minsk, Hviterussland); Yuryeva N.A. (Donetsk, Ukraina); Kapura Vyatsheslav (Hviterussland); Verbitskaya Natalya (Kiev, Ukraina); Satir Hassin (Kiev, Ukraina); Gritsenko V.V. (Kharkov, Ukraina); Skrypko E.V. (Kharkov, Ukraina); Skrypko V.A. (Eupatoria, Ukraina); Hendochaya T.V. (Hviterussland); Terzibashan Ruben; Teslya Anjela L., Volokhov Gennadiy A., Stukalova Tatyana N., Golysheva Elena A., Sidorova Marina A., Sattorov Buzulglahr H. (Tadjikistan); Abdullon Temurali (Tadjikistan); Rashidov Tillomurad (Tadjikistan); Makhmadiev Mashrazon (Tadjikistan); Ahmedov Fahmatullo (Tadjikistan); Sharipov Kalamatullo (Tadjikistan); Yahshev Dmitriy; Belichenko Igor S. (surgeon); Daskalyuk Vasil D. (pediatrician); Daskalyuk Orysya I. (physician); Gladun Irina L. (anesthetist in resuscitation unit); Yermakova Ludmila; Vecherkina Alena; Samokhina Anna; Shishkin Alexandr; Khodareva Elena; Papelyuk V.V; Drobot N.; Lopushenko I.I.; Bondarenko P.G.; Berezovskiy S.V.; Jukova O.V.; Sidorina O.P.; Melnik D.N.; Usov V.A.; Bondarchuk A.V.; Derbilova G.E.; Rjevskaya L.Ya.; Sidorenko O.V. (anaesthetist; Kiev, Ukraina; currently working in Zliten, Libya); Petrikey L.V. (midwife; Selidovo, Ukraina; currently working in Sirt, Libya); Galatsan N.T. (midwife; Odessa, Ukraina; currently working in Sbea, Libya); Gerastovskaya L.D. (Donetsk, Ukraina; currently working in Sirt, Libya); Emets E.M.; Kondratenko I.M.; Yunik V.V.; Knyazev O.V.; Guk A.N.; Podobriy T.I; Turakh M.V.; Kornechuk V.V.; Demidova R.S.; Fedorova T.N.; Leshta V.S.;

Medics of the Hospital of El-Lassaba (Gharyan district): Vysochina Yuriy U. (obstetrician-gynecologist); Kislo Oksana Ya. (medical attendant); Teryokhina Irina G. (midwife); Islamova Alla R. (midwife); Fedorchenko Vladimir V. (paediatrician); Dyachenko Victor I. (anaesthetist); Vlasyuk Gennadiy N. (obstetrician-gynecologist); Girin Leonid V. (surgeon) with family; Vasilenko Anjela P. (midwife); Puzak Elena I. (midwife); Karpenko Svitlana G. (nurse); Oprishko Ludmila I. (endocrinology specialist); Akhmad Ismail Hussen (ophthalmologist; Jordan);

Bordovskiy S.; Vasilenko S.; Dragovskiy A.; Drobot V.; Kolesnikova T.; Kuzin I.; Kuzmenko V.; Kulebyakin V.; Kulmenko T.; Nikolaeva G.; Selizar V.; Selizar O.; Smirnov O.; Smirnova R.; Solovyev D.; Stadnik V.; Stolpakova T.; Streschalin G.; Stahovich Yu.; Sukacheva L.; Sukachev V.; Tarakanova T.; Tihonovskaya N.; Tihonovskiy I.; Tkachev V.; Hadareva E.; Chaikovskiy O.; Chuhno D.; Chuhno O.; Yakovenko D., and others

(Mer enn ett hundre underskrifter)

PS. Vi ber de offisielle FN-organisasjoner og misjoner som dette brevet er adressert til, om å sende svar til både Den Russiske Føderasjons ambassade Ukrainas ambassade i Tripoli i Libya (ordinære post-tjenester fungerer ikke i Libya lenger), når dere sender en elektronisk kopi av svaret til e-postadressen som vårt brev har blitt sendt til.

http://nstarikov.ru/club/9649

International Support Group for Independent Libya:
http://www.ipetitions.com/petition/free-libya/

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Abonnere
Varsle om
guest

62 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
evilbug
evilbug
12 år siden

Og, se hva den såkallte »opposisjonen» på Stortinget engasjerer seg i nå. Joda, det som er den »store forbrytelsen» mot kongen i denne oppblåste medaljeuttdelingssaken.

http://www.dagbladet.no/2011/05/12/nyheter/politikk/frp/regjeringen/kontroll_og_konstitusjonskomiteen/16507215/

Å nei, ekte forbrytelser mot folk i andre land, også vårt eget, betyr jo ingenting for denne »opposisjonen». Og da kan man jo spekulere i om de har planer om å begå lignende forbrytelser selv, den dagen de eventuellt sitter ved makten.
Da håper jeg de fleste skjønner at man ikke kan stemme på NOEN av de partiene, eller folkene, som okkuperer Stortinget nå.

De hadde tjent mere politiskt ved å ta tak i reelle lovbrudd som faktisk er alvorlige. Ærlighet varer alltid lengst.

arifkarim
arifkarim
12 år siden
Svar til  evilbug

«Lederen av kontrollkomitéen på Stortinget vurderer å granske om Stoltenberg-regjeringen har brutt Grunnloven.»
Når denne kontrollkomitéen endelig er igang, kan de i tillegg også undersøke om noen av 1774 av EUs 1777 direktiver som denne AP-katt regjeringen har innført, bryter med norsk Grunnlov fra 1814?

«Utenforlandet» Norge er nest flinkest til å innføre EU-direktiver, viser tall fra EFTAs overvåkingsorgan ESA, melder Aftenposten.

Av 1777 direktiv har Norge bare til gode å innføre 3, et av dem er datalagringsdirektivet. Det ble som kjent enighet om DLD i Stortinget i går mellom Ap og H, dermed gjenstår kun 2 direktiv å innføre i norsk rett. Et annet kontroversielt direktiv er Postdirektivet. Direktivet er vedtatt i EU og er nå til vurdering i EØS-landene.»
http://www.europabevegelsen.no/Nyhetsarkiv/EOES/Norge-nest-best-paa-innfoeringen-av-EU-direktiv

arifkarim
arifkarim
12 år siden

«Plans for attacking Muammar Gaddafi apparently go back some 20 years, and even US President Ronald Reagan tried to kill him, deeming him a threat to America power. The latest attacks are in keeping with the larger wave of aggression initiated by the Anglo-American power elite that is on to the next stage of its implementation of the «new world order.»

This power elite, based mostly in the one-square mile City of London, is said to seek world domination if it can get it – and sooner rather than later in the face of a growing Internet Reformation.

But there may be another reason for the Libyan attacks that explain their timing. According to a Russia Today news story, for which I was interviewed (See – Real Cause for Gaddafi’s Expulsion: Wanted Gold Currency?), Gaddafi was planning to introduce a gold dinar – «a single African currency made from gold, a true sharing of the wealth.»

The idea, according to Gaddafi, was that African and Muslim nations would join together to create this new currency and would use it to purchase oil and other resources in exclusion of the dollar and other currencies. RT calls it «an idea that would shift the economic balance of the world.»

It was not a democratic perspective in the sense that a country’s wealth would revolve around gold and its population. But that’s how modern money works. The current dollar reserve system benefits the US. In Gaddafi’s case, as he held some 144 tons of gold against a fairly small population, a gold dinar would prove a most powerful currency.

When I was interviewed by RT, I said the following: «If Gaddafi had an intent to try to re-price his oil or whatever else the country was selling on the global market and accept something else as a currency or maybe launch a gold dinar currency, any move such as that would certainly not be welcomed by the power elite today, who are responsible for controlling the world’s central banks. … So yes, that would certainly be something that would cause his immediate dismissal and the need for other reasons to be brought forward from moving him from power.»

There are many who believe Iraq’s Saddam Hussein’s overthrow by the US was sealed when he announced Iraqi oil would be traded in euros, not dollars. Sanctions and then a US invasion followed. Coincidence? Hussein’s idea would have strengthened the euro, but Gaddafi’s idea would have strengthened all of Africa in the opinion of hard-money economists. Gold is the ultimate honest money and the peg against which all other fiat currencies are ultimately devalued.

Pricing oil in something other than the dollar would attack the basis of US power in the world. The dollar is the reserve currency based on a deal made with the Saudis back in 1971 in which the Saudis as the world’s largest oil producer agreed to accept only dollars for oil. RT concludes: «A change in this policy its NATO allies literally could not afford to let that happen.»

The central banking Ponzi scheme requires an ever-increasing base of demand and the immediate silencing of those who would threaten its existence. Perhaps that is what the hurry is in removing Gaddafi in particular and those who might have been sympathetic to his monetary idea.»
http://www.thedailybell.com/2228/Gaddafi-Planned-Gold-Dinar-Now-Under-Attack.html
http://www.thedailybell.com/2226/Real-Cause-for-Gaddafis-Expulsion-Wanted-Gold-Currency.html

Så der har vi det. Valutakrisen = Libyakrisen. Ikke rart de allierte er ute etter å ta Kaddafi:
«Tror Natos mål er å ta livet av Gaddafi
Det er liten tvil om at Natos egentlige mål i Libya er å bli kvitt Muammar Gaddafi, mener forsker Svein Melby.
– Den offisielle argumentasjonen er at de beskytter sivilbefolkningen, men det er veldig sannsynlig at det egentlige målet for NATO er å fjerne Gaddafi, sier seniorforsker Svein Melby ved Institutt for forsvarsstudier til NTB.

Men dette kan ikke Nato innrømme, siden FN-resolusjonen operasjonen er basert på, ikke gir mandat til noe regimeskifte.»
http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/tror-natos-maal-er-aa-ta-livet-av-gaddafi-3482445.html

Men hallo?! FN har jo ingen lovgivende makt over andre lands suverenitet, ifølge selveste systemtro skeptikere:
http://skepsis.no/forum/index.php?topic=2831.0

Hvordan kan det da ha seg at en samlet NATO-innvasjon over et annet ikke-medlemland som Libya er et «legitimt» innvasjon, når FN har ingen intervensjonsmakt over andre lands «interne saker»? :D

Gunghoo
Gunghoo
12 år siden

Stopp bombingen, la fyren drepe uforstyrret,slik som i Syria

evilbug
evilbug
12 år siden
Svar til  Gunghoo

Du må ha »5-6 i densitet», som mener at allt det du har lest om Daffy i avisene er »sant».
Beklager Kamerat Gung-Hoo Wat. Det finnes ingen gode beviser for at Daffy har begått massemord. Og få med deg nå at jeg forsvarer ikke Daffy, for de fleste er klar over at mannen har gjort mye galt.

Gunghoo
Gunghoo
12 år siden
Svar til  evilbug

Hvor i mitt innlegg staar det at jeg tror «Daffy» har begaat masse mord og at jeg tror paa det som staar i avisene?

det staar riktig nok boringen men det skulle staa Bombingen( faar skylde paa disse touch skjermene paa mobilen)

Og faa med deg at forsvarer verken «Daffy» eller NATO

(beklager alle AAAA de har ikke nosk tastatur her i Chile)

(Off-topic) jeg kom over et lite omroade paa stranden utenfor Quintero chile, ca 10 meter i radius hvor jeg hadde max dekning pa mobilen og topp innternett forbindelse, ca 3 km fra nermeste hus og helt aleine med kona. merkelige greier. min mobil er en HTC gratia som gir varsel lyd naar det er ett aapent nettverk i naerheten,

arifkarim
arifkarim
12 år siden
Svar til  Gunghoo

Enig. La NATO bombe for Kaddafi. Hvorfor skal vi la en muslim-diktator drepe sin egen folk, når NATO / USA er fullt istand til å gjøre denne jobben mye enklere:
«Libya: Gaddafi regime claims 100 civilians have been killed by coalition air strikes
The Libyan government on Thursday night claimed close to 100 civilians had died in air strikes since last Saturday, the first estimate of the number of casualties since the first day of bombing.»
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/libya/8404953/Libya-Gaddafi-regime-claims-100-civilians-have-been-killed-by-coalition-air-strikes.html

Men siden alle libyanske medier lyver, ifølge vestlig medier, skal vi ikke ta disse dødstallene for godfisk. :D

Mono Montana
Mono Montana
12 år siden
Svar til  Gunghoo

Men det er ok at Saudia gjør det samme, så lenge de opprettholder din komfort sone?

Gunghoo
Gunghoo
12 år siden
Svar til  Mono Montana

jeg mener at de skal faa ordne opp selv, hvorfor skla noen faa menesker faa velge hvilke revolusjon de skal stoette med bombing og anna dritt. bare vent, norge vil mister fly og piloter en gang, og da feiger nok regjeringen ut

Ulven
Ulven
12 år siden

Jeg husker før Irak-invasjonen at Tony Blair ble konfrontert med at en halv million mennesker hadde marsjert i gatene i London i protest mot den planlagte krigen.

Da var Blairs kommentar: «En halv million – det er ikke flere enn Saddam har drept».

Nå har Bush og Blair vært med på å drepe over en million irakere – et tall som er blitt godt fortiet av Rothshild-media, men som er tilgjengelig fra mange ulike kilder.

Jeg synes ikke det er bedre at Norge og NATO er med på å drepe og lemleste tusen libyere og utenlandske helsearbeidere, selv om det kan bevises at Kadaffi har drept mer enn hundre av sine egne: «Two wrongs dont make a right…»

Det relevante spørsmålet er: Har Libya angrepet Norge militært? Hvis ikke – la landet selv ordne opp i sine egne indre anliggender…

Har nordmenn noengang vært mer blottet for gangsyn enn nå – både populus vulgaris og Regjerings-banden Støre/Faremo/Stoltenberg/Halvorsen?

Det bør komme en oppvask, og det om ikke så lenge…

Michelle
12 år siden

Er dette en dårlig spøk?
http://www.dagbladet.no/2011/05/12/nyheter/jens_stoltenberg/politikk/innenriks/arbeiderpartiet/16508343/

Vel, ministeren har med dette sikret seg jobb i coca-cola, ikke et synt miljøvennlig selskap dessverre (not big surprise), men likevel bedre enn å sitte ansvarlig for en regjering som dreper.. Kan ikke alle på stortinget skaffe seg ny jobb snart? Det meste er ialleafll bedre enn å bombe!

arifkarim
arifkarim
12 år siden
Svar til  Michelle

«- Sosialdemokratiske partier og Coca-Cola har en ting til felles: Vi er ekte vare (the real thing)! sa statsminister Jens Stoltenberg i sin velkomsttale til konferansen som samler over 200 internasjonale gjester.»

Sist jeg sjekket var Coca-Cola «inspirert» av en annen drikke på den tiden:
«The prototype Coca-Cola recipe was formulated at the Eagle Drug and Chemical Company, a drugstore in Columbus, Georgia by John Pemberton, originally as a coca wine called Pemberton’s French Wine Coca.[4][5][6] He may have been inspired by the formidable success of Vin Mariani, a European coca wine.»
http://en.wikipedia.org/wiki/Coca-Cola#History

Altså vår statsminister sliter også med historien, ser jeg :D

Mono Montana
Mono Montana
12 år siden

Er enig med Ulven.
Men en ting lurer jeg på? er det flertall av den Norske befolkning som ønsker at Norge skal delta i utenlandske operasjoner!
Hvis ja, så får Norge ta konsekvensen av eventuelle terror handlinger.
Hvis nei, så bør hele stortinget og regjering fjernes fra sin posisjon.

Finnes det et parti i Norge som sier nei til EØS. EU, Nato og eventuelt UN, skal de få min stemme ved neste valg.
Sikkerhetsrådet i UN er vel det mest udemokratiske organ som eksisterer på vår planet!
I kveld skal jeg tenne et bål i omtanke til sivile krigsofre på vår klode. For å tenne opp bålet vil jeg sette fyr på verneplikts boka, som en symbolsk handling!
Krigen for å sørge for evig vekst i vesten, på bekostning av natur ressurser i mindre utviklede land er jeg ikke med på! og føler heller ingen plikt til å forsvare, kongen, fedreland, folkevalgte vip’er og kapitalismen.

arifkarim
arifkarim
12 år siden
Svar til  Mono Montana

«Men en ting lurer jeg på? er det flertall av den Norske befolkning som ønsker at Norge skal delta i utenlandske operasjoner!»
Er du dum? Det finnes ikke et fnugg av demokrati i dette landet:
«Det fins 26 partier å velge mellom før et valg i dag. Vår hjerne liker å tro at når vi velger å gi et parti vår stemme, så er dette et valg basert på fri vilje. Men er det egentlig det? Ca. 1 % av befolkningen stemmer på mindre partier og resten velger et av de store på streken og sånn har det vært lenge. De som styrer showet i dag er media og media styrer hvem du skal stemme på om du ikke er klart bestemt på hvem du vil velge. For media gir deg informasjon om hva de forskjellige partiene mener om saker, de går til angrep på enkelte politikere som snubler i karrierer og kan ødelegge mye i forhold til stemmer. Faktisk så er det media som styrer hva politikere forteller deg gjennom sine spørsmål når journalistene er ute i felten.

Toppen av isberget var parodien av en valgkamp i 2009 hvor media hauset opp Jens mot Jensen, hvor Erna fikk en statistrolle på slutten og folket kjøpte det. “Hvem av dem skal du stemme på?” var det mange som spurte i den perioden, hehe, var alltid svaret – ingen. Foruten de faste stemmene til Arbeiderpartiet tipper jeg godt over 80 % av de nye stemmene deres ved dette valget var fra folk som ikke ville ha Siv Jensen inn i regjering. En cocktail av tv-skjermer, forsider i de største avisene og mye radio førte til hard kamp mellom de “rød-grønne” og de borgerlige, en sjarmerende og manipulativ måte å sørge for at ingen småpartier får oppmerksomhet og at statsministerrollen står mellom tre personer. »
http://www.abcnyheter.no/meninger/borger/110415/demokratiet-norge

Kaller du dette media-spill for galleriet for demokrati der den norske befolkningen kunn har et få tall partier å velge mellom? Hva med de nye «ukjente» partiene som dannes og dør hvert pga dette flertallpartienes diktatur? Vi har ingen fri demokrati, heller ingen fri kapitalisme, som barna våre lærer «ideologisk» på skolene sine :D

Goyim
Goyim
12 år siden
Svar til  Mono Montana

Svaret er klart JA, flertall av den norske befolkning ønsker at Norge skal bombe fremmed jord og være med på ran av andre land.
Men konsekvensene vil de ikke ha, derfor nikker de ivrig til propaganda fra Tel-avi-sion at DLD er nødvendig for å avverge «terroraksjoner» på norsk jord.

Mono Montana
Mono Montana
12 år siden

Hehe Arifkarim, om jeg er dum eller ei, spiller ingen rolle, ville vel med mitt innlegg egentlig bare slippe ut litt luft!
Nå for å si det slikt, finnes det noen politiske program som sier at Norge skal være med på internasjonale operasjoner, eller er det slik at blir man som valgt bare dalter med?
Blir vi ikke lurt sånn rundt hvert 4 år, mye blir sagt og lovet, men lite gjennomført?
Blir litt sånn» ingen liker å bli lurt» men ok i tilfeller som er offentlig regulert!
Bare noen tanker fra en utvandrer som er bosatt i nordlige Patagonia, og ser tingene fra avstand.

arifkarim
arifkarim
12 år siden
Svar til  Mono Montana

Hehe. Humansatanister og Skepnissenes «bevegelse» Ingen Liker Å Bli Lurt, handler slett ikke om å ta DE STORE lureriene og svindlene som foregår i vårt samfunn som Storøkonomiens svindel, Storfarmas manipulasjon, Storoljeselskapenes undertrykking og Storpolitikernes konstante løgner. Nei da, de er bare ute etter å «ta» de små luringene som fins litt her og litt der i samfunnet, som forsøker å gi dagens sauemennesker et perspektiv utover det som betraktes som «mainstream»:
«Hva er problemet?

Stadig flere i Norge tror på ånder, spøkelser og at det er mulig å snakke med døde mennesker. Årlig arrangeres det rundt 50 alternativmesser landet rundt, med ca. 100.000 besøkende. Arrangørene beskriver selv utviklingen som «eksplosiv».

I det siste har det dukket opp en rekke tv-programmer som forteller oss at det overnaturlige eksisterer, og at det finnes mennesker med «synske evner».

Markedet for alternativ medisin er også i vekst. Tall fra Statistisk sentralbyrå tyder på at alternativmarkedet har vokst med godt over 50 prosent siden slutten på 90-tallet. En undersøkelse fra 2007 viste at 38,2 prosent av befolkningen hadde prøvd alternativ behandling det siste året. Det er mer enn 1,5 millioner nordmenn.

Statistisk sentralbyrå finner også at det er de med dårligst helse som bruker mest penger på alternative tjenester. Samtidig vet vi at det er en sammenheng mellom dårlig helse og dårlig økonomi.

Alt dette bekymrer oss. Vi vil hjelpe folk til å tenke kritisk, slik at de ikke blir lurt.»
http://www.ingenlikerablilurt.no/?id=2

Skepnissene og Humansatanistenes «mål» er å lure befolkningen tilbake til sin mainstream «perfekt» verden der psykofarma og oljeøkonomien er de eneste alternativene :D

gurid
gurid
12 år siden

Har lagt merke til at varemerkene Coca Cola og Mc Donalds blir puttet inn i overskrifter hvor det ikke egentlig var nødvendig å ha dem… Inn i ubevisstheten med dem.. Vi har jo lenge vist at de i disse produktene tilsetter avhengighetsstoffer og stoffer for å koble ut bevissthet.

Ulven
Ulven
12 år siden

Noen som kjenner navnene til de 6 norske F16-pilotene som nå bomber Tripolis utkanter fordi de liksom ikke klarer å la det være?

Det bør vurderes å arrangere en BABYKILLER-velkomst a la Vietnam for de norske angreps-pilotene når de engang returnerer til Norge, det eneste landet de har som oppgave å forsvare.

Hva om Gadaffi var blant de omkomne da 6 mennesker ble drept under et bombeangrep mot hans hovedkvarter nylig? http://www.webavisen.no/artikkel/6697275/–seks-drept-under-gaddafi-angrep.htm

Skal pilotene likevel fortsette med «etterbombing» av Libya til slutten av juni når den norske 3-månedersperioden for NATO utløper? Oppfører de norske pilotene seg som programmerbare biorobot-droner som ikke vil gå glipp av et eneste tokt med adrenalinkicket det gir hver gang de vet det er DERES EGNE BOMBER som de ser lyse opp under seg?

Det bør komme en egen NÜRNBERG-DOMSTOL for de norske krigsforbryterne som nå utfolder seg som om de nyter hvert sekund av sine 15 minutter i rampelyset – de er jo under kommando av NATO og FN…So what? Det fritar dem på ingen måte for ansvaret for resultatene av deres egne (u)gjerninger.

Og deres politiske overordnede må naturligvis også måtte møte under rettens gapestokk: Stoltenberg – Støre – Faremo – Halvorsen. Vil de komme til å oppføre seg som programmerbare biorobot-kloner, som fremstår komplett blottet for anger for det de har stelt i stand – noe a la nazistenes SS-forbrytere, som heller aldri angret på noe av det de hadde vært med på å gjennomføre?

kajak
kajak
12 år siden
Svar til  Ulven

Er enig med deg ulven at det føles ikke helt riktig det forsvarsaliansen Nato og norske F16 driver på med i Libya.

Men på den annen side er Muammar al-Gaddafi, som tok makten etter et militærkupp i 1969, ikke akkurat den snilleste gutten i klassen, for å si det sånn. Han legger ikke akkurat fingrene i mellom når den berusende makt blir truet.

Hvis det er slik at han forsøker å kvitte seg med alle opposisjonelle i befolkningen ved å masakrere dem, er det vel kanskje ikke så ille å yte litt hjelp ved å forsøke å stoppe slike maktsyke mennesker handlinger.

Er ikke det ikke slikt som er i Nyhetsspeilets ånd, eller har jeg misforstått?

Å sammenligne den norske regjering med med nazistenes grusomme forbrytelser under den andre verdenskrig, er vel noe drøyt?

Ulven
Ulven
12 år siden
Svar til  kajak

kajak, er det ikke rart hvordan andre lands ledere blir busemenn etter i tiår etter tiår å ha samarbeidet med vestlige land og deres ledere?

Saddam Hussein var i mange år på godfot med USAs regjering. Du kan se bilde av ham sammen med forsvarsminister Donald Rumsfeld her:
http://www.harikari.com/tag/saddam-hussein

Det er heller ikke lenge siden Gadaffi håndhilste hjertelig på Frankrikes president Sarkozy da han ble mottatt i Elysée-Palasset i Paris.

Vestlige media har det med å demonisere andre lands ledere når «noen» gir dem beskjed om det. Hvorfor? I mange tilfeller fordi at disse landenes ledere velger å ivareta sine landsmenns interesser fremfor å danse for vestens grådige imperialister. Og da blir de straks slemme – og media tuter oss ørene fulle om det.

I denne artikkelen står det – basert på erfaringer fra felten såvidt jeg forstår – at sykehusene i Benghazi måtte ta imot det mangedobbelte med skadde etter at NATO hadde startet bombingen (sammenlignet med da de lokale opprørerne «bare» kriget mot Gadaffis armé).

Så rart at dette ikke ble rapportert av NRK og Aftenposten – ikke minst fordi Norge sa seg villig til å delta i bomberaid «for å hjelpe de lokale» (ved å drepe de som ikke var blitt drept av Gadaffi osv.).

Enkel visdom tilsier at drap er ALLTID feil, selv om det hadde dreid seg om å gi George W. Bush og Dick Cheney hvert sitt nakkeskudd som svært mange anser at de har fortjent.

Forøvrig har jeg ikke sammenlignet Norges «firer-bande» med nazistene. Det gjaldt kun et punkt: Hvorvidt de har evnen til å vise anger og innrømme at de har fattet beslutninger som har vært fryktelig gale, for ikke å si fatale. Det gjenstår å se –

kajak
kajak
12 år siden
Svar til  Ulven

Skjønner hva du mener Ulven. Og jeg er fortsatt enig med deg at Norge kanskje ikke bør sende folk ut på en slags moderne «vikingferd»

Det kan nok bli at noen ser på oss som en aggresiv kriger i stedenfor en fredsnasjon som vi har likt å framstille oss som.

Men jeg vil fortsatt påstå at Gaddafi er en maktsyk despot som kanskje ikke går av veien for å sette i verk terrorhandlinger. Og da burde jeg kanskje ikke nevne Lockerbie ulykken.

Og jeg lurer på om ikke denne mannen bør stoppes og helst fjernes.

Uenur
Uenur
12 år siden

Det er det evige dilemmaet. Skal vi besvare vold med vold for å om mulig å avle fred på et senere tidspunkt.. Historikken taler i mot. Det lykkes svært skjeldent!
Likevel er det prinsippiellt riktig å hjelpe et lands befolkning i å bli kvitt ondsinnede diktatorer.
Grunnen til den nærmest overtroiske motstanden i mot dette enkle prinsippet i alternativmedia er oftest det at slik inngripen for det meste er gjort fordi de inngripende parter har noe å tjene på det,som feks olje..,billig arbeidskraft ol.Diktatorene er greie å ha de,så lenge de er på «vår» side osv,osv. Dette er kjent stoff.
Så har vi den desverre det svært så ofte forekommende ekstremhøyrevridde tankegodset,som i så alt for stor grad har fått fotfeste i de alternatives rekker. Dette tankegodset skjuler seg godt ved å avsløre mye som er sant,og mye som er direkte blankløgn i vår tids nyere historikk.-Og retorikken går mye,og i grove trekk ut på at vi er oss selv nok,og intet behov har;for at andre land i den tredje verden trenger fred og ekte demokrati.Sistnevnte skjules riktignok ofte bak et blendverk av retorikk som selv den sterkeste sjel kan forledes av.
Nå er det selvfølgelig riktig at intervenerede stater har baktanker ved sin «støtte» til opprørsbevegelser i ufrie land.De blir i de fleste tilfeller like ufrie etterpå,om enn på litt andre måter.
-Likevel må det begripes at selve prinsippet om at verdenssamfunnet kan gripe inn i diktaturstater,og direkte avsette svinepelsene,må kunne støttes!! Da selvfølgelit i det forhåpentligvis fremtidige samfunnet vi går inn i,der statene blir virkelig selvstendige,og der de siviliserte statslederne virkelig representrerer folket de er valgt av.
Nå virker det som om det skal vris til at at nærmest alle diktatorer er de eneste det virkelig går an å stole på,og at vedrenssamfunnet ikke bør gjøre noe uansett hvilket djevelskap som skjer. Alle som bærer fram vitnesbyrd er faktisk ikke agenter for NWO,selv om noen utvilsomt er det.
Uansett.Prinsippet om å hjelpe nasjoners folk i dyp nød og krise må aldri forlates,men la oss gjerne håpe det kan skje uten millitær makt.-Men har diktatorene våpen,og bruker dem i mot sitt eget folk,så må de som vil hjelpe av et rent hjerte dessverre også ha det!
Forhåpentligvis går vi i mot en nye tid,der dette spørsmålet blir uaktuellt,men så lenge;ikke bli blendet av kvasireligiøse hyperhøyreliberalere som syrer gjennom alternativmedia som en pestepedemi!

Apoteose
Apoteose
12 år siden

Saudi-Arabia hindrer FN i å etterforske Bahrain mens USA sørger for at dette ikke blir vidererapportert av media:

Man bør heller ikke avfeie Libyas vann som en mulig motivator for inngripen.

Mole
Mole
12 år siden

JØRSTADMOEN/OSLO (VG Nett) Dagen etter at Forsvaret startet bombeaksjonene i Libya ble de utsatt for et massivt, målrettet dataangrep.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/libya/artikkel.php?artid=10086018

Ulven
Ulven
12 år siden

En knallsuksess på YouTube: Libya – Children Song (27 mill. visninger)
http://www.youtube.com/watch?v=hemZMthSYeU&feature=fvwrel

Det er neppe nok trøst for libyerne å telle youtube-visninger etter at de har måttet begynne å telle sine gjenlevende barn etter at NATO og Røde Kors-Støre satte igang med teppebombingen sin.

Ulven
Ulven
12 år siden

Norge lei av å bombe mest!

De siste to ukene har norske kampfly gjennomført 36 oppdrag og sluppet 32 bomber i Libya. En kartlegging Aftenposten har gjort, viser at det siden 9. mai har vært en markant nedgang i den norske krigsinnsatsen i Libya. De norske kampflyene har ikke bombet så lite siden krigen i Libya startet, selv om både opprørerne og flere større NATO-land har etterlyst flere angrep mot Gadafi.

9. mai møtte forsvarsminister Grete Faremo (Ap) i Stortinget og ga den hittil eneste redegjørelsen for Norges største militære operasjon noensinne.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4130464.ece

Ulven
Ulven
12 år siden

Aftenposten: «I grålysningen tirsdag gikk Nato til de hittil kraftigste angrepene mot Libyas hovedstad Tripoli, siden aksjonen begynte i mars.»

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4130438.ece

Hva er det egentlig forsvarsalliansen NATO holder på med??

NATO = NWO!?

Likorm
Likorm
12 år siden
Svar til  Ulven

«Hva er det egentlig forsvarsalliansen NATO holder på med??»

De holder på med å eksplodere fattigfolk.
Hvorfor vet jeg ikke.

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Likorm

Jeg tror det kalles blodofring, satanisme og idioti Likorm :)

Når folk følger sine ledere og slutter å tenke selv så går det sånn men det er jo ikke noe nytt akkurat
Allerede for 1000 år siden sluttet folk å tenke selv da Paven fikk lyst på Salamos Skatter men kristenfolket ville ikke drepe siden Guds bud var at man skal ikke drepe
Paven lovet da alle som vil dra i korstog for å drepe sin medmennesker evig frelse, kristenfolke stolte mer på Paven en på Gud og Jesus så enorme hærer ble sendt ned til det hellige land og slaktet ned både kristne, muslimer og jøder for fote
Om dem fikk sin evige frelse som dem var blitt lovet er nok heller tvilsomt men Paven fikk sine skatter somTempelridderne hentet ut fra dyptet under klippemoskeen

De flotteste og edleste medaljene en kan få blir utdeldt av konger og presidenter personlig til folk som dreper andre og som ikke har respekt for menneskeliv, jo flere en deper jo flottere medaljer, dreper man mange nok så får man statue av seg og er man virklig god så vanker det en fredspris

George Marshal var så flink med utesting av atombomben på ekte mennesker i Hiroshima og Nagasaki at han fikk både statue i Oslo og fredspris

«fredsnasjonen» Norge har ærklært krig mot 2 nasjoner som aldri har gjort Norge noe som helst, forsvarealiansen NATO er blitt angrepsaliansen og terroristoganisasjonen NATO

Akkurat nå er Michelle Obama og Kate verter for soldatfamilier for å ære de flott Engelske soldatene som slakter kvinner og barn i Afghanistan, Irak og Libya

Det er klart en må få ærefulle medaljer når man er så modig at man tørr å slippe bomber på kvinner og barn fra 50 000 fot

Det vanker nok flotte medaljer på Franskemmene også nå som dem har gått inn med 10 helikoptre

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/franska-helikoptrar-till-libyen_6187169.svd

Den 19 Mai ble det meldt om et jordskjelv på 8.4 i Libya som viste på verdens seismografer men ble trukket tilbake en tid etterpå
Samtidig ble 8 Libyske krigsskip senket…… her lukter det Haarp og Scalar ..

http://www.thebigwobble.com/2011/05/more-on-libya-84-earthquake-84.html

I Spania, Hellas, Portugal mm er det gigantiske demonstrasjoner…. hvorfor er ikke NATO der og støtter opprørerene med å teppebombe landene med utarmet uran ?

Alt er helt normalt, Obama koser seg på Pub mens en by på størrelse med Bodø ble totalt utslettet i går ( Joplin ) med over 100 drepte og 1500 savnet, akkurat nå er det 2 monster tornadoer som herjer vilt i sentrum av Oklahoma City
Russland brenner opp igjen nå, Afrika har ikke hatt regn på år og dag, den sørlige halvkule opplever monster orkaner
Vulkanen på Island øker i styrke, alt er helt normalt sier dem vise

Hvem står bak all elendigheten ?

I fjor dukket denne karen opp i Eyjafjallajökull

http://christwire.org/2010/04/satans-face-seen-in-eyjafjallajokull-volcano/

Kanskje ikke så rart med tanke på at Eyjafjallajökull er 1666 moh

http://no.wikipedia.org/wiki/Eyafjellsj%C3%B8kulen

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-13524580

Her hjemme er folk flest opptatt med hva vi skal kalle anda til Jensemann mens dem vasker bort vulkan aske av bilene sine :)

http://www.dagbladet.no/2011/05/24/nyheter/stavanger/aske/vulkanutbrudd/island/16650691/

ola
ola
12 år siden

Libya er blitt en Hengemyr
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4131048.ece

Mer åpenhet:
– Forsvaret burde vist mye mer åpenhet. Det ville økt forståelsen for hvilken vanskelig jobb soldatene gjør. Danskene er like opptatt av soldatenes sikkerhet som Norge, men gir likevel mer informasjon, sier Skei Grande.

Det virker som dette kan drøye en stund, og nå begynner ting å skje i Nord/Sør Sudan også, som kan bli en mye værre situasjon enn Libya og Gaddafi.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10086190

Michelle
12 år siden

NATO fortsetter som vanlig:
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4133185.ece

Hvorfor får vi ikke høre intervju på nrk med Gaddafi?
Kanskje fordi han prater for mye «konspirasjoner»:
http://www.youtube.com/watch?v=idYXSfIZpz8

mikael
mikael
12 år siden

Øøø.
For engagns skyld, om det er en «freak accsident» eller ikke, så er jeg bak denne bombingen av Gaddafy.
Den rørende omtanke for Gaddafy er overraskende, ingen hehe bombe, men sakligheten her inne er så som så med.
Jeg gidder ikke a skrive mye så bare et lite kontrollspørsmål til Gaddafyfansen, hvor mage ganger har han gått løs Thjad som et eks. Få høre, og hvor mange ble drept av hans iver etter nye teritorier, hvor mange mennesker forsvant under hans styre, og hva med Amazhig folket(aka Berbere), som ble steinhardt undertrykt og fikk ikke engang lov til å prate sitt eget spåk.
Men jeg skal ikke ødelegge dagen med andre vinkler, så da kan de som er interesert se her som en god begynnelse.
Feb.17 org:
http://feb17.info/
og Amazhig
http://libyatadreft.com/

Når det kommer til de andre landene som Bahrain og Syria(Norge støter Assad helt og holdent, t.o.m.med våpen og opplæring), er bildet noe helt annet. Og hykleriet er enestående og kvalmende.
Og til dere andre, hvor i hel….. var dere når Gaddafien in sin iver etter å vise sin enestående nestekjerlighet mot sine egne, da folket lå på knerne under bombing og ba om hjelp, fra hvem som helst.

Selektiv hukomelse er morsomt nok, men dette er en patetisk unnskydning for passivitet og en skammelig feighet når det kommer til det med å hjelpe vannlig mennesker.
Gaddafy startet det hele, eller mener dere at denne Revulosjonen er bare kriminelle og Al-quedatalibanellernoesliktnoemuslimsnoe. som driver på en liten hobbykrig for morroskyld.
Så lenge dere leser Norske medier er bilde noe helt annet, les fra Libya og les hva de selv sier, ikke de hjernedøde norske mediene.
Dæ….. hvor skrudd alt er.
I Libya er krigen snart over, for styrker fra Amazhig folket i vest(fjelltraktene) og folke i den Østligedelen(Benghazi) har kommet så langt at det er på vei til en siste slutt spurt, hvorfor har ingen av dere(daffyvenner) sakt et ord om bombingen til Daffy,ikke et pip.

Dagrun Heggem
Dagrun Heggem
6 år siden
Svar til  mikael

Mikael! Du har rett! «Så lenge dere leser Norske medier er bilde noe helt annet, les fra Libya og les hva de selv sier, ikke de hjernedøde norske mediene.» Hvorfor ikke spørre folk i Libya om hva som virkelig foregikk der? Hvorfor var de takknemlige for NATO-bombingen? Meget få drept av Nato-fly. Gaddafis styrker derimot……. spør leger på sykehuset i Tripoli hvorfor hans soldater tok lik fra hospitalet og plaserte dem nær steder som hadde blitt bombet – for utenlandske journalister å se!

smurfen
Moderator
12 år siden

Despoten Daffy forer sine trofaste menn fra konteinere fulle av Viagra, for å gjøre dem mentalt i stand til å voldta.

http://www.dagbladet.no/2011/06/09/nyheter/muammar_kadhafi/libya/utenriks/16851329/#comments_container

Et kjapt regnestykke viser at det er plass til milliarder på milliarder av viagrer i noen containere og med en prislapp på 1000 spenn for 4 tabletter så blir nok dette dyrt for Daffy

Kanskje NATO angrepet egentlig dreier seg inkasso for betaling av biliongjelden for Viagra ? hehe

Det var også nytt for meg at Viagra kan påvirke mentalt og at unge soldater trenger viagra for å få den opp

Men vist det står det media så er det nok heeeeeeelt sant

Politikere juger ikke og i krig er sannheten det siste som forsvinner :)

ye
ye
11 år siden

«..Forsvaret ikke har noen indikasjoner på at sivile er skadet eller drept i Libya-operasjonen.» sa Generalmajor Morten Haga Lunde fra Forsvarets operative hovedkvarter i en pressekonferanse som ble holdt med forsvarsminister Grete Faremo 7.juni 2011.

«Den ukentlige oppdateringen vil inneholde informasjon som antall oppdrag, tokt og bomber, samt en grov angivelse av hvilke områder i Libya norske fly har vært. Den vil også gi et bilde av nøkkelmål som er tatt ut og effekten av hva som er gjort.» står det på Forsvarsdepartementets hjemmeside.

Hver tirsdag, nye oppdateringer:

http://forsvaret.no/om-forsvaret/forsvaret-i-utlandet/libya/Sider/Ukesoppdatering.aspx

Hentet fra:
http://www.regjeringen.no/nb/dep/fd/aktuelt/nyheter/2011/vil-gi-ukentlig-oppdragsinformasjon-fra-.html?id=646601

Forsvarsministerens redegjørelse for Stortinget 9. mai :
Enkelte stikkord:

-Totalt har NATO nå fløyet om lag 5700 oppdrag (disse tallene inkluderer ikke tokt som gjennomføres i nasjonal regi av enkelte land.)
-Norske F-16 har fløyet totalt 315 oppdrag (hvorav 34 i operasjon Odyssey Dawn
-til nå har de norske flyene flydd over 1300 timer.
-norske fly har sluppet 289 bomber, hvorav 19 i Odyssey Dawn
-grunnkostnadene for det norske styrkebidraget er beregnet til 83 mill. kroner
-kostnadene for de ekstra flytimene som kreves for å gjennomføre vårt oppdrag i Libya er beregnet til 94 mill. kroner.
-ammunisjonskostnader anslått til 84 mill. kroner
-det er nå beregnet at merkostnadene for det norske bidraget vil beløpe seg til totalt 261 mill. kroner.

http://www.regjeringen.no/nb/dep/fd/aktuelt/taler_artikler/ministeren/taler-og-artikler-av-forsvarsminister-gr/2011/forsvarsministerens-redegjorelse-for-sto.html?id=642484

« Forrige artikkel

Krigskorset til veteraner i internasjonale myrderier

Neste artikkel »

Håvard Rem og humanetikernes hatreligion