Den tilsynelande beskjedne men romslige og velfungerende KULTURLÅVEN ved Granavollen har lenge fungert som et YTRINGSFRIHETENS FYRTÅRN i Norge...

Utenomjordisk og 5D weekend i KulturLåven på Gran

1.8K visninger
3 minutter lesetid

Mange er lei av at det har vært spredd så mye info-støy via media og på andre måter i det spennende året 2020 som vi er godt inne i… Dette har bidratt til å skape forvirring og avsporing fra viktigere ting som er på gang nå –

I den spennende tiden som vi nå er inne i vil litt av hvert uvanlig og viktig komme til å bli avdekket i den nære fremtid. Mye informasjon om hva dette vil være er allerede tilgjengelig.
En nøkkel til å forstå det som skjer er at Jorden er en bebodd planet i et univers som syder av andre skapninger, hvorav mange som oss selv, sivilisasjoner, høyteknologisk romfart og et kunnskapsnivå og spirituelt nivå som er vesentlig høyere enn det som har vært vanlig her på Jorden.

At Jorden har befunnet seg i en mangeårig kosmisk isolasjon – som har vært styrket av et menneskeskapt sensurapparat for å praktisere et praktisk talt fundamentalistisk hemmelighold om utenomjordisk liv og utenomjordiske besøk endrer ikke dette faktum.

De gode nyhetene er at mye informasjon om livet i verdensrommet er tilgjengelig her på Jorden og at Jordens kosmiske isolasjon i praksis er blitt opphevet nå…

Fredag 24 juli – lørdag 25 juli – søndag 26 juli kommer det til å bli 3 informative og spennende arrangementer om utenomjordisk liv og planetens Jordens pågående overgang til 5D (5 dimensjon) i KulturLåven mellom Oslo og Gjøvik:

Fredag 24 juli Amerikanske presidenter og utenomjordisk liv

Utenomjordisk liv og utenomjordiske besøk har vært et viktig tema for USAs presidenter helt siden Roswell-hendelsen i 1947. Etter at temaet offentlig/hemmelig stod og vippet etter at en pressemelding om et utenomjordisk romskip ble sendt ut har det vært praktisert et drakonisk hemmelighold om livet i verdensrommet…

Det unike med denne avslørende og underholdende presentasjonen er at informasjonen vises i bevis-format; unike fotografier – korte og slående videoklipp – utdrag fra topphemmelige dokumenter og møter – vitnemål fra innsidere – viktig bakgrunnsinformasjon – utsagn om utenomjordisk fra presidentene selv…og annet.

Start kl. 18 – parkering nedenfor Låven eller på tunet.
Mer info: http://www.hansgaarder.info/arrangementer/amerikanske-presidenter-og-utenomjordisk-liv/

Lørdag 25 juli Mini-seminar om UTENOMJORDISK LIV

Har du noen gang lurt på om det finnes intelligent liv utenfor Jorden?

Mange har ventet på en kunngjøring fra offiselt hold, en såkalt DISCLOSURE, for å få bekreftet eksistensen av utenomjordisk liv. Mye informasjon om dette grensesprengende interessante temaet er allerede tilgjengelig.

I tre informative og visuelle foredrag kommer det til å bli bevist hinsides tvil at UTENOMJORDISK LIV og UTENOMJORDISKE BESØK er en realitet.

Programmet på lørdagen ser slik ut:

13.30 – 14.15           Avsløring av UTENOMJORDISK LIV
14.15 – 14.30           Pause
14.30 – 15.15          De beste bevisene for UTENOMJORDISKE BESØK på Jorden
15.15 – 15.30           Pause
15.30 – 16.15          UTENOMJORDISK LIV i vårt solsystem Del 1
16.15 – 16.30          Pause
16.30 – 17.00           UTENOMJORDISK LIV i vårt solsystem Del 2

Noe av det spektakulære med bevis-informasjonen som kommer til å bli presentert er at ettersom hemmeligholdet om utenomjordisk har vært komplett – så er også info om utenomjordisk liv i vårt eget solsystem blitt holdt skjult for oss… NASA har hatt streng instruks om å fortie  – lyve – fortie osv. (NASA er kjent som Never A Straight Answer – N-A-S-A)

Start første foredrag kl 13.30 – Lunch fra kl. 13

Mer info: http://www.hansgaarder.info/arrangementer/mini-seminar-om-utenomjordisk-liv/

Søndag 26 juli 3D – 5D Workshop

Essensen i “alt” – ikke minst alt levende – er til syvende og sist energi, frekvens og vibrasjon.

Jorden har en viktig men ukjent “vibrasjonsmessig forhistorie”. Ved å kjenne til dette blir det bli lettere å forstå hvorfor Jorden “må” stige i vibrasjon – noe som skjer nå – til tross for at motkreftene mot vibrasjonsheving har vært formidable.

“Noen” har lenge klart å holde Jordens vibrasjonsnivå nede “på overtid“, blant annet fordi menneskelige frykt-emosjoner er lav-vibratoriske…

Jorden er i ferd med å endres fra 3 dimensjon (3D) til 5 dimensjon (5D) – mens . Dette er et spennende og aktuelt tema som allerede påvirker manges liv, samfunnet forøvrig og naturlig nok Jorden selv…

3D  → 5D WORKSHOP er en fin mulighet for å komme sammen og utveksle innsikter og erfaringer om det som skjer og fortsettelsen videre.

Programmet på søndagen ser slik ut:

13.30 – 14.15           Hva er det egentlig som skjer?
14.15 – 14.30           Pause
14.30 – 15.15          Hva bør vi vite?
15.15 – 15.30           Pause
15.30 – 16.15          Hvordan heve sine personlige vibrasjoner.
16.15 – 16.30          Pause
16.30 – 17.00         Samtale og diskusjon om relaterte og aktuelle temaer

Start første foredrag kl 13.30 – Lunch fra kl. 13.
Mer info: http://www.hansgaarder.info/arrangementer/3d-5d-workshop/

Adressen til KulturLåven er Granåsvegen 9, 2750 Gran

For mer info, send epost til info@hansgaarder.info
el ring/SMS 92 88 25 32.

Velkommen!

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
« Forrige artikkel

UTENOMJORDISK konferanser i november i Bergen og Nittedal

Neste artikkel »

Utenomjordisk weekend med Cosmic Party i KulturLåven 28-29-30 august

0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x