Utenomjordisk weekend med Cosmic Party i KulturLåven 28-29-30 august

960 visninger
4 minutter lesetid

Verdensrommet er fullt av sivilisasjoner, utenomjordiske personer og romfart, selv om noen ikke har villet at vi skal vite det. Og Jorden er på vei ut av av sin kosmiske isolasjon.

Dette er et grensesprengende fascinerende tema som dessverre er blitt hemmeligholdt, forvrengt og latterliggjort i lang tid. Nyhetsspeilet.no har siden oppstarten for mer enn 10 år siden hatt nøkterne artikler om temaet utenomjordisk, fylt med fakta og ikke sensasjonsmakeri.

Den siste weekenden i august gir en unik mulighet til å bli kjent med en stor del av “den utvidede virkeligheten” som UTENOMJORDISK liv innebærer.

Det blir fyldig og variert informasjon på lerretet med avslappet stemning og trivelig selskap i fine landlige omgivelser.

Utenomjordiske sivilisasjoner er i stor grad hyper-høyteknologiske og høyt spirituelt utviklet, med en del variasjon og unntak. Jord-menneskene har lenge vært ansett som “de håpløse ungene i sandkassa”, både kognitivt (henfaller lett til sludder og uvitenhet fremfor sannhet), emosjonelt (reagerer med frykt fremfor åpenhet på nye og ukjente ting) og adferdsmessig (forårsaker mange unødige problemer for seg selv i sine samfunn)…

Men de senere årene har det funnet sted en voldsom bevissthetsøkning blant Jordens mennesker.

Dette innebærer at åpen kontakt “med senkede skuldre” med utenomjordiske er kommet mye nærmere. Det blir informative og varierte presentasjoner om  utenomjordisk-temaer , og på lørdagen blir det COSMIC PARTY.

Noe av det unike med de visuelle presentasjonene er at alle utenomjordiske cases (enkelt-tilfeller) som blir vist også blir plassert i en større sammenheng og supplert med bakgrunnsinformasjon.

Programmet ser slik ut:

Fredag 28 aug: Romskipet i Roswell og hemmeligholdet av utenomjordisk liv.

I juli 1947 sendte en militærbase i Roswell i USA ut en pressemelding om at de militære hadde tatt hånd om et romskip av utenomjordisk opprinnelse, etter at romskipet var blitt plassert i en flyhangar.

Men så kom mektige menn sammen og besluttet å holde sannheten om utenomjordisk liv skjult for menneskeheten, etterhvert med alle midler, som omfattet alt fra drakonisk mediasensur til omfattende hjernevask av massene….

Historiens mest omfattende hemmeligholdsoperasjon sprang ut av Roswell-hendelsen. Dette har bl.a. ført til at ansatte i NASA i mange tiår har sittet som barnehagetanter og retusjert og fjernet alle romskip (UFO-er) og andre tegn på utenomjordisk liv fra sine fotos før de blitt publisert.

Roswell-presentasjonen forteller hva som egentlig skjedde under og etter det som er kjent som “The Roswell indicent” (Roswell-hendelsen) viser tydelige og visuelle intervjuer med førstehånds vitner, lekkasjer fra militære innsidere, unike fotos, info om den overlevende Roswell-alien EBE-1 og mye annet.

Start kl. 18. For mer info, klikk her.

Lørdag 29 aug COSMIC PARTY

Cosmic Party er en konsept-EVENT som blir arrangert for 5. år på rad.

Rammen er at utenomjordiske også er invitert – siden det er et Cosmic Party.

De utenomjordiske kommer til å bli presentert på lerretet med utseende/rase og opphavssted. Det vil også bli fremvist mange gode bevis for utenomjordiske besøk på Jorden, inkl. fotos og videoklipp av ekte utenomjordiske.

Om kvelden blir det HIMMELSPOTTING på nattehimmelen.

Program:
14 – 15           Ankomst og lunch
15 -16             Hvem er de utenomjordiske og hvor kommer de fra?
16 – 16.30       Pause
16.30 – 17-30 De beste bevisene for utenomjordiske besøk på Jorden
17.30 – 18       Pause
18 – 19           Glimt fra Jordens ukjente forhistorie
19 – 23     Middag og Cosmic Party med og uten himmelspotting

For mer info, klikk her.

Søndag 30 aug Mini-seminar om amerikanske presidenter og utenomjordisk liv – og livet i solsystemet utenfor Jorden

USAs presidenter har i ulik grad måttet forholde seg til “den varme poteten” som utenomjordisk liv og utenomjordiske besøk på Jorden er. President Dwight D. Eisenhower (president 1953 – 1961) sin involvering med utenomjordisk var så omfattende – og omfattet ansikt-til-ansikt møter – at han er “the alien president”…

Ettersom hemmeligholdet om utenomjordisk liv lenge har vært totalitært-fundamentalistisk, omfatter det også ALT UTENOMJORDISK LIV som måtte finnes i vårt solsystem. Og det finnes, ikke bare på enkelte andre PLANETER, men også på noen andre planeters MÅNER…

Program:
13.00 – 13.30         Ankomst og lunch
13.30 – 14.15          Amerikanske presidenter og utenomjordiske besøk, del 1
14.15 – 14.30          Pause
14.30 – 15.15          Amerikanske presidenter og utenomjordiske besøk, del 2
15.15 – 15.30          Pause
15.30 – 16.15          Utenomjordisk liv i solsystemet Del 1
16.15 – 16.30          Pause
16.30 – 17.00         Utenomjordisk liv i solsystemet Del 2

Informasjonen blir presentert som en fyldig, visuell og variert kavalkade av unike fotografier og videoklipp, vitnemål, utdrag fra topphemmelige dokumenter og mye annen bakgrunnsinformasjon.

For mer info, klikk her.

Alle presentasjonene kommer til å bli holdt av Hans Gaarder, som har en unik spisskompetanse på håndtering av vanskelig tilgjengelig informasjon.

Forhåndskunnskaper er ikke nødvendig – et åpent sinn er en fordel. Det er mulig å delta på enkelt arrangementer.

Adressen til KulturLåven er Granåsvegen 9, 2750 Gran. Parkering nedenfor Låven eller på tunet. Fri henting/bringing fra Gran stasjon på Gjøvikbanen ved sending av SMS med ankomsttid til 92 88 25 32 minst 3 timer i forveien.

For mer info og påmelding til SMS 92 88 25 32 eller send epost til info@hansgaarder.info.

Velkommen til en informativ, fascinerende og trivelig UTENOMJORDISK weekend i KulturLåven på Gran!

Cosmic Party i 2017 ble arrangert på toppen av Vikersundbakken med nydelig panoramautsikt mot himmelen.
THE PRESS MUST NOT BE TOLD – “Pressen må ikke få kjennskap til saken!” – har vært mantraet for det barnehageaktige hemmeligholdet om UTENOMJORDISK LIV siden 1947.
Dette oppslaget stod på trykk tidlig på 1980-tallet. Så har vel pressen fulgt sin TABU-instruks for utenomjordisk i de mer enn 30 årene som er gått siden dengang…
USAs president Eisenhower møtte utenomjordiske på Jorden ved flere anledninger –
Invitasjoner er sendt ut i universet til Cosmic Party
Telepati er en vanlig kommunikasjonsform for utenomjordiske.
Dette svar-budskapet på en Cosmic Party invitasjon ble mottatt telepatisk av en ET kontaktperson i forkant av et tidligere Cosmic Party i KulturLåven – The Culture Barn…

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
« Forrige artikkel

Utenomjordisk og 5D weekend i KulturLåven på Gran

Neste artikkel »

COUNTDOWN weekend i KulturLåven på Gran 18-19-20-21 desember

0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x