Hvem er Årets største løgner 2015?

2.4K visninger
1 minutt lesetid
12

Vi er godt inn i desember 2015 og nok et år er snart gått. Stem på årets største løgner 2015 blant de mest kjente politikerne i verden.

15 nominerte statsledere

Dere leserne på Nyhetsspeilet har nå mulighet til å kåre årets største løgner 2015. Vi har begrenset oss til 15 presidenter og statsministere som ofte blir omtalt i media og med større innflytelse på verdenspolitikken.

Med unntak av Norge, Sverige og Danmark selvsagt, men de er så nærliggende at de trenger å være med i undersøkelsen.

Vi har omtalt de fleste av de en rekke ganger gjennom året. Følger du med på nyhetene så har du helt sikkert din oppfatning allerede. Om du gjør dine egne undersøkelser i tillegg på internett via uavhengige nettsteder og journalister så har du kanskje en annen oppfatning enn hva du får via massemedia. Eller det matcher perfekt nyhetene.

årets største løgner 2015
Store Norske Leksikon sin definisjon av sannhet.

Løgn = fyken

Slik det burde være i det politiske systemet så skulle man forvente at når man er folkevalgt og taler på vegne av folket så skulle man kun beholde jobben sin om man har 100% integritet og er ærlig i alt man gjør. Lyver man så burde man si opp jobben sin som folkevalgt politiker. Blir man tatt i løgn så burde systemet vært slik at man måtte forlate politikkens verden på dagen.

Hvordan kan det være på noe som helst annen måte når en politiker jobber på vegne av oss folket – deg og meg?

Confusius sier noe som kunne vært et godt prinsipp å følge for våre politikere:

“Den overlegne mann er beskjeden i sin tale, men overgår i sine handlinger.”

Stem på 1 til 14 statsledere

Nå har du uansett mulighet til å gi din stemme. Jeg er sikker at du med letthet finner flere politikere du mener driver med løgn og fanteri. Du kan derimot velge inntil 14 politikere av 15 da det forhåpentlig er minst én politiker i listen du stoler på.

Årets største løgner 2015 er…

Sett kryss på de statslederne du mener farer med løgn.

Hvem er Årets største løgner 2015?
Resultat

Loading ... Loading ...

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

12 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
seitasit
seitasit
Abonnent
8 år siden

+ pengene til Ukraina, hvilken effekt er de ute etter? hvordan henger alt sammen, håper ikke det er et klubb medlemskap.

seitasit
seitasit
Abonnent
8 år siden

Det må være lov å spørre om det “vasker penger”, når det sender milliarder til Syria, er det noen som sjekker hvor disse pengene går?

Nitupsar
Nitupsar
Abonnent
8 år siden

Når det gjelder norske politikere som vi har mest innflytelse over, så har jeg lyst til å utvide definisjonen av løgn til å omfatte ignorere og nekte å snakke om viktige saker. Å omgå viktige fakta er å leve en løgn. Når det gjelder mer eller mindre åleglatte poltikere er problemet som regel ikke hva de sier, men hva de ikke vil snakke om!

smurfen
Redaksjonen
8 år siden

USAs president Barack Obama topper listen, det kan da ikke være riktig vel ?

Obama har vært svært ærlig den siste tiden, kan bare nevne noen av sitatene hans her som : Jeg er Gud, Jeg er Super mann, Jeg er Iron Man, Jeg er en Egyptisk Farao, jeg er Løvens konge, jeg skal bringe frem den Bibelske Apokalypsen. Jeg er god på å drepe folk, Jeg dreper med Predator droner. jeg skal skape krig til jul.

Eller som han skrev på One World Trade Center : we remember, we rebuild, we come back stronger som betyr, Vi husker Guds ødeleggelse av Babel og Babylon, Vi skal bygge Babylon opp igjen og denne gangen er vi mye sterkere.

WWW betyr forresten 666 og 2016 = 6X6X6 =666, Illuminati og USA ble grunnlagt i år 1776 og det hebraiske året 5776 = 2016.

De bibelske profetier er nå nesten oppfylt, det er bare til å sette seg i godstolen og gjøre seg klar til siste akt :)

Prophecy Almost Complete & NO ONE KNOWS!

Men når han sier at våpen gir ingen beskyttelse når han er omgitt av 200 tungt væpna livvakter så dras troverdigheten litt ned ..

Dette her hørtes da veldig ut som Obama ;)

Jeg er kjent under mange navn, denne sommeren skal jeg sette verden i brann og opp av asken av det gamle skal vi bygge en ny og bedre verden.

X-MEN: APOCALYPSE

Egil
Egil
Anonym
8 år siden

Han er ikke på lista,, men Mehran Tavakoli Keshe er vel den største løgneren/svindleren i år som ikke er statsleder :(

Terje Wulfsberg
Forfatter
Svar til  Egil
8 år siden

Se artikkelen: Virker Keshes plasmateknologi?
http://www.nyhetsspeilet.no/2015/11/virker-keshes-plasmateknologi/

Jackson
Jackson
Anonym
8 år siden

Jeg kan være enig med de 2 første(værste), men Benjamin Netanyahu burde ha byttet plass med Irans president og Stefan Løwen burde vært nr. 3.
Det er kanskje Vladimir vi burde stolt mest på.. Det er kun han som kan forhindre en storkrig fordi han vet at det er andre og mørkere krefter som står bak provokasjonene mot Russland. Derfor svarer han ikke militært mot Tyrkia.

Valgeir
Valgeir
Abonnent
8 år siden

Ja, også er det enkelte man ikke har fulgt med på og ikke vet noe eller nok om. Om man da ikke krysser av så er man med på å frifinne en politiker, bare fordi man ikke vet, så det skulle være muligheter for å krysse av “vet ikke”.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Valgeir
8 år siden

Eller en mulighet for å krysse av “alle”, da er man sikker på ikke å gjøre noen feil :-)

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
8 år siden

Dette var fryktelig vanskelig, for her var mange “gode” kandidater.

Cate Nyvoll
Cate Nyvoll
Abonnent
8 år siden

En slik undersøkelse burde tass hvert år av landets regjering og ledere, og om de tass i løgn, ut med de, PRONTO.

« Forrige artikkel

Var Jesus en anarkist?

Neste artikkel »

Den hedenske festen jul er grov hån mot Kristus

12
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x