Den hedenske festen jul er grov hån mot Kristus

2.9K visninger
5 minutter lesetid
19

Kristus sin mening om julenissen og jul, som berettet av sin engel, til sin apostel Johannes, i Åpenbaringen (Apokalypsen), kapittel 2.

Kilde: http://jahtruth.net/xmas.htm

Det oppfordres til å lese den engelske originalversjonen.

Julen (Xmas på engelsk), har absolutt ingenting med Gud å gjøre. Det ble opprinnelig kalt Yuletide, som er en hedensk festival fra Babylonsk religionmystisisme, og basert på soldyrkelse. Babylonierne var handelsfolk (de var grunnleggerne av “markedssystemet”, som er fordømt av Gud), og de brukte Juletiden til å selge sine handelsvarer, av samme grunn som i dag: de tjente mye penger. I det første århundre e.Kr. (etter Kristus) stjal Simon (trollmannen) Pater (IKKE Peter) navnet kristen, blandet det med den babylonske mysteriereligionen, og grunnla en ny religion kalt kristendom, som lærer bort det motsatte av hva Kristus underviste, og har søndager (SUNdays) som hviledag (sabbat), basert på dets opprinnelse i solgudtilbedelse (Gal. 1:6-9; 2:4). Simon Pater, IKKE Simon Peter (Cephas), startet den falske religionen “kristendom”(Ap.gj. 8:9-25). Kristus sine EKTE følgere eller disipler kalte seg selv for “Følgere av Veien” eller “De som er tro mot Pakten” (Nazrim ha-Brit), IKKE kristne.

Søndag (SUNday) er den FØRSTE dagen av uken, IKKE Hviledagen (Sabbaten/Lørdag) som er den SYVENDE dagen; hvorpå Gud hvilte. Denne “såkalte” kristendommen perverterte læren fra Kristus, og innsatte deres hedenske ritualer i templene sine, som har som sitt fokuspunkt et “Babels Tårn” (fra hvor ordet Babylon stammer fra) hvor det var babbel av bjeller (eng: babbling-bells).

Dette er i direkte opposisjon til den ekte læren fra Kristus, som sier at DU må IKKE gå i kirken (Matt. 6:5-6, hvor synagoge betyr alle kirker). De kapret også jomfrufødselen og flyttet den fra april til 25. desember for å sammenfalle det med deres egen julefestival, som Kristus sier han HATER, i den Hellige Bibelen, i Apokalypse/Åpenbaringen 2:6, 15, hvor Nikolaittene, hvis doktrine Kristus hater, er følgere av Santa (Ni)-Claus, som feiret Juletid (og Påske, engelsk: Easter=[Ishtar] en fruktbarhetsgud – egg som er symbol på fruktbarhet, ikke korsfestelse).

Vers 6: Men dette har dere i deres favør, at dere hater handlingene til nikolaittene som JEG (Kristus) OGSÅ HATER.

Vers 15: Så har dere også dem som holder doktrinen til nikolaittene (følgerne av St.Nicholaus – Santa Claus), som er en ting JEG (Kristus) HATER.

Nikolaittene feirer Juletid (eng: Christmas) og julenissen (Santa Claus = st. Nicholas) og dekorerer trær med sølv, som er en ting Kristus HATER, fordi det er Satanistisk og IKKE fra Gud eller Kristus, som han gjør klart og tydelig i verset over.

SANTA CLAUS KLER SEG I RØDT som Kristus har fortalt oss er SATANS FARGE (se Åpenbaringen kapittel 12 vers 3+9) – den store RØDE dragen – SATAN

SANTA CLAUS er et anagram for SATAN.

SATAN LUCAS/LUCIFER DJEVELEN.

Det er ingenting Gudaktig i Julen/Christmas, og Kristus HATER den, så hvordan er det mulig at kristne feirer den? Hvem lærte dem å gjøre det? Sikkert og visst IKKE Kristus og hans apostler.

En ekte kristen skulle ville være en som følger Kristus sin Vei, gjøre hva Han gjorde, elske hva Han elsket og hate det Han hater – han ville ikke forestille seg eller teorisere hva Kristus ville like eller ikke.

“Jomfrufødselen” var på våren, på tiden for fødsel og “Passeringen over”, når “lam” blir født. Det var IKKE i desember, sesongen for død.

Jomfrufødselen var faktisk i april, med nyfødte lam på markene, akkurat som Det Andre Komme.

Det faktum at de tre konger kom for å gi hyllest, og brakte gaver av stor verdi, ble brukt av Satan til å gi idéen, til de som perverterte læren, til å fortsette å øke salg av varene deres (en stor markedsføringsøvelse for dem). Slik ble jomfrufødselen kapret og korrumpert, til å være en tid for å tjene massevis av penger ved å bruke den ultimate “salgskampanjeteknikken”, for på falske premisser å bruke Guds Sønns navn, der de med hensikt gjorde til at folk, som ikke hadde råd til å kjøpe gaver, satte seg i gjeld eller tok til å stjele, for å kunne anskaffe deres handelsvarer. Ved å gjøre dette, ruinerer de rike kjøpmennene livene til de fattige, driver dem til å sette seg i enda større gjeld og fattigdom, eller kriminalitet, mens de selv gjør seg rikere og rikere. Det er GALT og ONDSKAP sett fra alle kanter. De originale gavene var fra de rike kongene til de “tilsynelatende” fattige – fra de rike til Guds Sønn. Det finnes absolutt INGEN Bibelsk presedens for eller lære som støtter å gi gaver til menneskebarn. Kjøpmennene har vridd om på det og konstruert det til det motsatte, hvor de fattige gir penger til de rike. De har gjort dette fordi det er, og de er, satanistisk inspirert. Satan er et hebraisk ord som betyr “Den Opponerende” – en som gjør og sier det MOTSATTE av hva Gud sier, forteller og lærer andre til også å gjøre det motsatte, ved ord, overtalelse og eksempel.

Ved å gi presanger til menneskebarn, i stedet for at de gir deres “selv” som gave til Gud, mates deres ego (“selvet”) og gjør dem mer arrogante og egoistiske, fordi folk hyller dem ved å bringe dem presanger. Denne arrogansen forårsaker dem i sin tur til å undertrykke foreldrene (Isaiah 3:12).

I stedet for, som de skulle ha gjort, gi hyllest til Gud, og være takknemlig for at Han sendte sin Sønn til å vise dem Veien, var å bruke sine penger til Guds formål (til det gode). Barn, som voksne, må miste sitt ego og bli uselvisk (ved daglig korsfestelse – “selv”-oppofrelse); ydmyk; høflig og hjelpsom, ellers vil de fortsette ødeleggelsen av verden og selv forårsake at de blir henrettet på Den Siste Dagen.

Barn skulle få bare hva de behøver, når de behøver det og IKKE få kostbart, ubrukelig søppel, som går i stykker og/eller raskt blir forkastet. De trenger deg til å bruke tiden, som du brukte på å jobbe for å kjøpe presanger, med dem og lære dem kjærlighet og hvordan å oppføre seg ordentlig, i stedet for å mate deres ego. Mindre tid på jobben for dere, og mer tid sammen med deres barn slik at dere ikke er fremmede for hverandre.

Kristus kom for å gi Ekte Rettferdighet for alle, for å få slutt på fattigdom og gjøre livet kjærlig og bedre HVER dag, ikke kun en miserabel dag i året.

Pyntingen av grantrær med sølv og gull og plasseringen (ofringen) under dem er også et hedensk ritual fordømt av Gud i Bibelen i Jeremiah 10:2-4.

Nimrod/Osiris/Horus er ofte avbildet med vinger holdende et reinsdyr og et grantre.

I tillegg, hvis du tar ordet CONIFER, som er navnet gitt til familiearten av trær som juletrær tilhører, og deler ordet i to, får du:

CON-IFER

CON – Satan er kjent som den største bedrageren (eng: con-artist) noen gang. Han oppfant det.

IFER – Siste halvdelen av Lucifer sitt navn.

HAN LER AV OSS ALLE AKKURAT NÅ!

Kristus, Sjelen/Vesenet som var plassert inn i kroppen (IN-karnert, ikke født, som det har vært mistolket) kalt Jesus, var ikke født 2000 år siden, ei heller 2000 millennier siden. Han er, som han sa, eldre enn denne planeten og zillioner av år gammel, og den første skapt av Gud ( Hans eldste Sønn – Prince Michael – Daniel 10:21). Det var kun den menneskelige, animalske, organiske computeren (kroppen), som var brukt av Guds Sønn, som var født 2000 år siden. Du er ikke ment å tilbe eller å lage utskårne bilder av en menneskelig organisk computer, lik den som du er innelåst i, og heller ikke sjelen (Kristus) som var innenfor kroppen som het Jesus, men du er ment å tilbe hans Perfekte Far den Høyeste Vesen, som Kristus selv ba dere om å gjøre. Gud er ikke et menneske, Han er en “Vesen av Lys” (sjel). Derfor er Hans Sønn (Kristus) ikke et menneske heller, men var sjelen (Vesenet) som var inni den menneskelige kroppen fra jomfrufødselen. Gud er Ånd (energi/Lys) og dere må tilbe Ham i ånden (med din åndelige sjel) i SANNHET og elske Ham, slik som Han elsker deg. JAH.

 

 

 

Flettfryd Bergfletten

Ethvert menneske må vite hvilke drivkrefter, synlige eller ikke, som former sin omgivelse og hverdag. Uten denne viten kan mennesket ikke vite hvem som egentlig styrer og bestemmer, ei heller forstå hvordan en maktelite opererer. Hva, hvem, hvordan og hvorfor er spørsmålene som må stilles ̶ og forsøkt besvart. Artikkelen er Copyright © Flettfryd Bergfletten. Utdrag fra artikkelen kan brukes med henvisning til forfatter og Nyhetsspeilet. Ved bruk av hele artikkelen, vennligst kontakt forfatter.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

19 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
4 år siden

Religion menneskeskapt for å skape splid?

Sitat fra den mektige greske filosofen Epicurus før romerne oppfant kristendommen:
«Er Gud villig til å forhindre ondskap, men ikke i stand?
Da er han ikke allmektig. Er han i stand, men ikke villig?
Da er han ondskapsfull. Er han både i stand og villig?
Hvorfor kommer det onde? Er han verken i stand eller villig?
Så hvorfor kalle ham Gud?»

Innspill? Noen?

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
8 år siden

Regner med mange såkalte kristne satte ribbefettet (som Bibelen fraråder dem å spise av helsemessige årsaker) i vrangstrupen av denne artikkelen. Det står ingenting om bursdagsfeiringer i Bibelen, ei heller feiret Jesus eller hans disipler noen gang Jesus’ fødsel. Jesus sa ikke at: “Etter min kroppslig død skal dere feire min fødselsdag, men gjør det når solen snur. Benytt muligheten til å ha etegilde med sterke drikker, og skjem bort barna med gaver de egentlig ikke trenger. Kapp et tre og bring det inn i stua, pynt det opp med glitter og stas, og trekk på dere nisselue og sett en bolle grøt ut til nissen”.
Det hjelper ikke å hevde at de kristne har tatt over julen, det er fremdeles soldyrkelse, hvilket går på tvers av Befaling nummer 1. I Bibelen nevnes tre høytider, ingen av dem feires av den norske kirke. Så når kirken sier den følger Bibelen, Gud og Kristus, men ikke gjør det i praksis, betyr det bare at de følger Lucifer/Satan.
Kanskje denne korte videoen fra en tidligere satanist og wicca-høyprest vil klargjøre litt:

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

Jeg tror de fleste er klar over at julen ikke har noe med kristendom å gjøre, men det er som George Orwell sa så klokt : Til lenger et samfunn drifter fra sannheten, til mer vil det hate de som taler sannheten.

Folk flest mener julen er en fin høytid med mange fridager, gode mat, nær familie samles og man deler gaver, dermed er det få som har lyst å høre sannheten.

Samme er det med de hundrevis av Gladio Falsk Flagg aksjonene, de fleste vil ikke høre sannheten om at egne myndigheter og skyggeregjeringer står bak, det er langt mer behagelig og tro at eliten ønsker oss alt godt og jobber natt og dag for at vi skal ha det best mulig, dermed så fornekter mange fakta.

Det blir så klart det samme som å pisse på seg for å bli varm når man fryser, det varmer i starten, men blir 100 ganger verre på sikt, en slik feig holdning genererer så klart bare mer terror og krig.

Alt av kristelige helligdager og høytider er hedenske gamle skikker som er lurt inn i kristendommen. Angående Jesus fødsel så sier Kopterne som representerer den eldste kristendommen at han ble fødd på 9.11, noe som kan forklare hvorfor satanistene er så glade i å utføre faenskap på denne datoen ..
I Kabbalah så sier de at verden ble skapt på 9.11.

Jeg likte veldig godt denne artikkel av Flettfrid B som alltid leverer mye bra, da blir det litt trist at mange frykter fakta for at det ikke passer inn i deres dogme. :)

“I et samfunn som bærer alvorlige verdisykdommer i seg vil nesten alt som ikke alle mener framstå som ekstremt………” – Alfie Jo WildRiver

Merry SATURNalia 2014! Christmas $aturnMAS Woo Hoo!!

https://www.youtube.com/watch?v=-WPXdodc_zk

Kristen betyr salvet
Kristen betyr salvet
Anonym
8 år siden

Dum artikkel. Vil du være jøde så reis til israel og skjær av deg understellet! Evangeliet er hellig og Bibelen, det BIBELESKE, ikke du – er en åpenbaring om det hellige evangeliet som frelser hedningene. Det her er bare kjettersk og svada, og ikke bibelsk. Bibelen er Gud og apostlene har gitt oss det hellige evangeliet, vi er frelst. Jul skader ikke nasjonene, Jesus Kristus BLE FØDT og du er en LØGNER!

Vivaldi
Vivaldi
Anonym
Svar til  Kristen betyr salvet
4 år siden

Hvor i bibelen står det at kristi etterfølgere skulle feire hans fødselsdag? Det det står er at han innstifta aftensmålstidet og ba sine følgere om å fortsette å feire minnet om hans offer helt til han kom tilbake.
Det står i leksikon at 24/25 desember er vintersolverv. Jolsok feiring av solguden.
Hvor kommer korset fra? Prøv å les litt om keiser konstantin.
Hvis jesus var33 og et halvt år i påsken når han døde, ja da var det iallefall en mirakuløs fødsel hvis han ble født i desember.
Og forresten.. gjeterne var sov ute på marken står det.. prøv å sjekk opp litt om værforholdene i betlehem i desember.

Om folk vil feire el ikke feire er deres personlige valg.
Men jesus selv oppfordret alle til å ta til seg kunnskapen fra guds ord.

israelittene laget seg en gullkalv (med arons hjelp) og så sa de :vi skal holde høytid for den høyeste gud. De mente selv at det var Yawhe de feiret.. hva skjedde etterpå? En annen ting som jesus sa var at det som skulle kjennetegne hans sanne etterfølgere var den innbyrdes kjærlighet de viste. Trenger vi virkelig en spesiell anledning for å vise hverandre kjærlighet? 2tim 3:1-5 forteller hvordan djevelens ånd påvirker menneskene idag. Det er vårt valg hva vi velger å fylle sinnet vårt med. Du skal elske din gud av hele ditt hjerte og din neste som deg selv, på disse bud hviler hele loven og profetene. jesus påpekte fariseernes hykleri. De gav tiende av mynte og spisskarve men forsto ikke kjærligheten som lå bak loven. De laget mange og byrdefulle tradisjoner som de gjorde viktigere enn guds ord. Og i praksis opphevet de guds lov fordi de satte sine menneskelagde tradisjoner høyere.

Paulus sa det ganske treffende jeg har lov til alt men ikke alt gagner.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
8 år siden

The game of thrones, gir kanskje mer innsikt i i hva menneskeheten er, enn historien om juletreet. Season 05 episode 10.
Anbefales til folk som er opptatt av symbolisme eller opphengt i symboler, den er nemlig ful av dem, og en flott “collection” av “games people play”. Kan kanskje lette forståelsen av hva foregår akkurat nå. “You Know Nothing, Jon Snow “

Thomas
Thomas
Anonym
8 år siden

Denne vinklingen på kristendommen har jeg alldri lest om. Kontakt meg gjerne på mail hvis du har lyst og fortelle meg mer

Kristen betyr salvet
Kristen betyr salvet
Anonym
8 år siden

Om noen er interessert i å dyrke materialisme er det nok bare de som tjener på det. De som tjener på dette feirer selvsagt ikke jul selv..det er nemlig jødene som tjener på alt. Denne artikkelen er noe dumt skrevet også. Forfatter forteller meg at Jesus ikke er født. I bibelen står det at Jesus ble født, som menneske. Det var apostlene som sammenfattet bibelen. Det var apostlene som kanoniserte bøkene. Derfor er bibelen den opprinnelige kirke. Det som står i bibelen har også å gjøre med hvordan man bruker pengene sine. De første troende ga alle pengene sine til apostlene. De kjøpte med andre ord ikke gaver men ga til apostlene alt de eide for at apostlene skulle kunne utføre sitt virke, å bli overmektig det økonomiske handelssystem som er den egentlige satanismen i verden vi lever i.

Geir
Geir
Anonym
8 år siden

«”De første kristne feiret ikke [Jesu] fødsel, fordi de betraktet feiringen av fødselsdager som en hedensk skikk.”» – The World Book Encyclopedia.

Det finnes ikke noe bevis for at Jesus ble født 25 desember. Kirkeledere valgte sannsynligvis denne datoen fordi den falt sammen med datoen for hedenske høytider som ble holdt rundt vintersolverv.

Så jul er nok en hedensk skikk. Jul er bare business. Å feire en fødselsdag er bare noe hedninger er opptatt av.

Ailo
Ailo
Abonnent
8 år siden

Jeg tenker mye på dette med bibelen og at alt i bibelen i stor grad egentlig er skrevet opp-ned.
Og med dette vil jeg gjøre den enkelte leser oppmerksom på livets store hemmeligheter om alt en tanke kan tenkes om.
En tanke er bare en tanke frem til man har bestemt seg for om den er positiv eller negativ. Før det er tanken bare en tanke!
Å fortelle at man driver med ritualer i sin egen stue er vel noe å ta i. For bak et rituale ligger det endel planlegging og tilrettelegging, og man legger den rette intensjonen i hva man skal gjøre.
Om man ønsker å dyrke matrealismen i det bevisste eller ubevisste, så gjør man det. Men om man feirer jul fordi man legger den rette intensjonen i det, hva er vel da et rituale?
For her er nemlig den store hemmeligheten folk glemmer at de er i stand til å skape;
Det vil alltid være en dualitet i absolutt alt. Det er som det gamle ordtaket: èn manns død, er en annen manns brød.
Der det lurer seg inn ondskap i kriker og kroker, vil alltid ondskapens dualitet snike seg opp bakfra og gjøre ondskapen om til noe godt.
Det er nettopp dette som gjør oss til skapere. Vi sitter på makten til å velge å se saker fra forskjellige aspekter, og enten se det negative eller det positive. Har man en negativ holdning jul julen, så skaper du en negativ jul. Snur du på krona, så får du en fin jul :)
Alt med sin egen intensjon! Ha en riktig fin jul medmennesker :)

ye
ye
Abonnent
Svar til  Ailo
8 år siden

Å gjøre som en vil, og tro feilaktig at en kan “skape” sin egen virkelighet som en “mester” eller “lysarbeider”, er toppen av arroganse. Stolthet og arroganse og troen på egen fortreffelighet var det som brakte oss sjeler til denne jordiske verden. Vi har alle og enhver, meg selv inkludert, vist hvilket helvete vi har skapt på denne jorda ved at vi fikk frie tøyler (fri vilje) til å bevise om vi ville klare å skape en himmel på denne jord. Vi trenger bare å lese bøker, aviser, nettmagasiner, se TV, og se oss omkring. Aldri før har det vært så mye ondskap, tragedier, skilsmisser, utroskap, voldtekter, incest, barnemishandling, ran, stjeling, dyremishandling, sult, forurensing, krig og løgn i verden. Veien til helvete er brolagt med gode intensjoner.

Maarit Mantila Hanssen
Forfatter
8 år siden

Jeg likte ikke tonen i denne artikkelen. Altfor fordømmende og grov misbruk av Bibelens tekster om gaver i julen. Jeg synes, at julen er en familiefest hvor man gir små gaver til hverandre som overraskelser og oppmerksomhet og omsorg på årets mørkeste tid her i Norden har ingenting med satanismen å gjøre. Jeg feirer jul med familien med god samvittighet og ønsker alle leserne og brukerne av Nyhetsspeilet en fredelig og gledelig jul.

Sven
Sven
Abonnent
Svar til  Maarit Mantila Hanssen
8 år siden

Bibeln är till stora delar förfalskad i syfte att hålla folket i okunnighet och förtryck till förmån för prästerskapet. Mitt sitat har jag tagit ur boken “Mästarens lära och liv”, texten är tagen ur en skriftrulle som hittades 1963 i den klippgrav dit efter korsfästelsen den halvdöde profrten fördes år 32 och innehöll dagboksateckningar som lärjungen Judas Iskariot (den ende skrivkunnige av lärjungarna) översatt från hebreiska till tyska av Isa Rashid och sedan till svenska av gymnasieadjunkt Sune Hjort (ISBN: 91-630-2484-5), finns att låna på Uppsala bibliotek, + den jag har (som jag inte lånar ut). Vart tog 6 och 7 moseböcker vägen som översteprästen Saddock var satt förvara, handlade dessa böcker om hälsa och rymden?

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Sven
8 år siden

Slangen var listigere enn alle ville dyr som Herren Gud hadde laget. Den sa til kvinnen: «Har Gud virkelig sagt at dere ikke skal spise av noe tre i hagen?» 2 Kvinnen sa til slangen: «Vi kan spise av frukten på trærne i hagen. 3 Men om frukten på treet som står midt i hagen, har Gud sagt: Dere må ikke spise av den og ikke røre ved den; for da skal dere dø.» 4 Da sa slangen til kvinnen: «Dere skal slett ikke dø!

Slik jobber slangen, djevelen. Har Gud virkelig sagt? Neida, det er ikke sånn.
De døde ikke umiddelbart. Men de døde åndelig. Synd og sykdom kom inn i verden og til slutt døde de fysisk.

Jada, det er skrevet mange falske evangelier. Judas Iscariots evangelium er falskt.
Han satte seg ikke ned for å skrive, men gikk og hengte seg.

Gud har bevart sitt ord.
Bare deler av Tacitus Årbøker er bevart. Men kun i et enkelt håndskrift fra det niende århundre. Alikevel har de fleste ingen problemer med å tro på de grusomme historiene om keiser Tiberius og Caligula.

Er du klar over at:

-Det finnes 98 håndskrevne papyrus fragmenter av Det Nye Testamentet.
-Den eldste (Papyrus nr.52) er fra år 125 og dermed bare 30 år etter Johannes ev ble skrevet.
-Det er mer enn 300 håndskrevne pergament manuskripter bevart.
-Den eldste komplette bibel er Codex Sinaiticus fra ca. år 325 e. Kr.
-Det finnes mer enn 2500 håndskrevne minuskel manuskripter fra 900-1700 e. Kr.
-Mer enn 2200 håndskrevne greske lektier er bevart.
-Mer enn 90 gammellatinske oversettelser er bevart.
-Mer enn 10.000 latinske vulgata manuskripter.
-I tilegg til dette: Hundrevis av syriske, koptiske, gotiske og andre tidlige oversettelser.

De gamle kirkefedrene siterte NT mer enn 500.000 ganger i sine skrifter. Slik at om vi ikke hadde hatt noen av de nevnte håndskriftene ville man alikevel kunne rekonstruere hele Det Nye Testamentet bare utifra kirkefedrenes sitater.

http://eyewitness.no/Teologi/detnye.htm

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Sven
8 år siden

En analyse av Judas evangeliet:

http://eyewitness.no/judas_evangeliet.htm

Dette skriftet endrer ingenting av forskernes syn på den tidlige kristendommen, men det kaster derimot nytt lys over de gnostiske sektene i Egypt i den første kristne tid. Disse sektene i Egypt hadde sin helt spesielle tro og syn på tilværelsen. De trodde ofte på to guder (dualismen), og blandet kristendommen inn i sitt filosofiske tankemønster. De forestilte seg at den nytestamentlige gud kjempet mot den gammeltestamentlige og så på legemet som et fengsel for ånden. Ut fra denne tanken forstilte man seg muligens Judas som en frigjører siden han forårsaket Jesu død. Man vet fortsatt ikke alt om disse gnostiske sektene og deres kompliserte tankegang, men det er tydelige likheter med dagens New Age sekter.

De første kristne lederne etter apostlene, de såkalte kirkefedrene, kjempet en innbitt kamp mot disse kjetterske sektene. Blant annet skriver biskop Iraeneus fra Lyon i 180 e.Kr om en liten sekt som kalles kainittene. De har, sier Iraeneus, laget et falskt oppdiktet evangelium som de ærer, og de har kalt dette Evangeliet etter Judas.

ye
ye
Abonnent
Svar til  Maarit Mantila Hanssen
8 år siden

Maarit, du skriver: “Altfor fordømmende og grov misbruk av Bibelens tekster om gaver i julen.” Det går ikke an å fordømme misbruke teksten her da det er sitatet fra selveste Jesus som sier hva han mener om Nikolaittene og deres julefeiring. Han sa at Han er Veien. Det betyr vi skal gjøre som Han hvis vi vil komme Hjem til Vår Skaper. Det du sier er faktisk at du fordømmer Jesus uttalelse. Er det det du egentlig mener? Jesus kom ikke med fred, men med sverd (Sannheten). At du føler deg såret over å bli fortalt at å feire jul er å gå imot Jesus’ advarsel (og håne Han med en falsk fødselsdagsfeiring) og på den måten gå glipp av julekosen, vel hva betyr vel det sammenlignet med Sannheten om meningen med livet?

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  ye
8 år siden

Jesus deltok i bryllupsfester og drakk vin. Han til og med laget vin av vannet. Visste han ikke, at det er alkohol i vinen? Bryllupsparet pleier også å få gaver. Gaver er ikke synd. Min laestadianske bestemor, veldig religiøs og det meste var synd, feiret jul og mottok og gav julegaver. Det er helt feil å skrive bastant, at julefeiringen er hedensk i en modern tid. Er det så ille, at stive nordboere for en gangs skyld en gang i året viser hverandre giverlyst og omsorg ved å feire jul?

ye
ye
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
8 år siden

Noen vil lytte til hva Jesus formidler, andre vil gjøre som de vil. “Vin” i Bibelen er ugjæret fruktsaft, mens “sterke drikker” inneholder alkohol. I Bibelen nevnes ingen bursdagsfeiringer, men tvert om. Kroppen, som et verktøy, ble lagd for å låse sjelen inne for at vi skulle kunne kjenne smerte og leve i jordisk tilstand, men vi søker tilbake til Gud og ber om tilgivelse for opprøret vi som sjeler gjorde i Universet. En skal ikke feire “fengsels-kroppen” som er å hylle den. Sjelene våre er mye eldre enn kroppens jordeår. Jesus ba oss om å stå utenfor denne verden og leve i ånden, fordi vi er sjel og ikke kropp. Derfor er bursdagsfeiring å gå i mot læren til Jesus.
Å gi gaver er ikke galt, men å gi gaver i forbindelse med julefeiring og høytiden Jesus ba oss om å avstå fra og ikke ta del i, fordi han HATER den med rette, samtidig støtte handelsmarkedet (det Babylonske system) hvor handelsmenn utnytter høytiden som spotter Jesus Kristus, er å gå på tvers av det Jesus sa.
Ved å kutte ut overflødige ord, så mener du:
“Det er feil at julefeiringen er hedensk.” =
“Det er helt feil å skrive bastant, at julefeiringen er hedensk i en modern tid.”
Er du klar over at du her opponerer mot Jesus sine ord?

Sven
Sven
Abonnent
8 år siden

Immanuel, betyder Gud med oss. eller som ni kallar honom, jesus, kristus, mesias eller herren, underrättade os att be följande bön: Min allsmäktiga ande, ditt namn är heligt för mig! Må ditt rike ta sin boning och din kraft utvecklas! Min behövliga näring ge mig i dag, så att jag förstår mina felsteg och inser sanningen! Inled mig inte i frestelse och förvirring, utan befria mig från villfarelse! För ditt är riket i mig och kraften och kunskapen i evighet, Det är visst och sant!

« Forrige artikkel

Hvem er Årets største løgner 2015?

Neste artikkel »

Hvordan mestre mine følelser

19
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x