Årets utenomjordiske begivenhet?

5.4K visninger
7 minutter lesetid

Vi feirer vår femte UFO konferanse ved å invitere noen av verdens mest kjente  etterforskere og kontaktpersoner!

Hvem kommer til Stiklestad 29. sept – 1. oktober?

Robert Salas

Robert Salas

Denne tidligere militærmannen er blitt et velkjent navn for alle som har interesse for UFO og det utenomjordiske. I 2005 utgav han sammen med James Klotz, boka “Faded Giant” hvor han forteller om UFO hendelsen som fant sted i 1967 mens han var stasjonert ved Malmstrom AFB, i Montana.

 

I 2013 kom boka: “Uidentifisert – UFO-fenomenet”, som gir ny informasjon om fenomenet i sin helhet.

Salas sin nyeste bok

Siden 1997, har Salas snakket offentlig både på UFO konferanser, radio og fjernsyn om det han opplevde på Malmstrom basen i 1967. Den 27. september 2010, var Salas medarrangør av en pressekonferanse på National Press Club i Washington DC. hvor han og seks andre tidligere militære fortalte at amerikanske atomvåpen baser hadde hatt besøk av utenomjordiske. I mai 2013, deltok han på Citizen Hearing Disclosure som fant sted i Washington DC. Foredraget han vil holde på konferansen heter: ”The UFO phenomenon – Estimate of the situation”.

 

Veronica Paz Wells (VPW)

Veronica Paz Wells

Sammen med sin bror, Sixto Paz Wells, etablerte VPW allerede i 1974 kontakt med utenomjordiske. Det hele startet med at Sixto ved hjelp av automatskrift fikk kontakt med Oxalc, som holder til på Ganymede, Jupiters største måne.

VPW startet Mission Rama, et kontaktnettverk med våre eldre brødre og søstre i kosmos. Dette  spredte seg til en rekke land i Sør-Amerika. Se Utenomjordisk kontakt i Sør-Amerika, del 2.

Helt fra starten har VPWs kontakt i hovedsak vært med Godar, et utenomjordisk individ fra planeten APU i Alpha Centauri. Kontakten har både vært telepatisk, samt i form av fysiske møter. Et av resultatene av det mangeårige samarbeidet med Godar, er den svært interessante og viktige boken: “Sowers of Life” som JPW for øvrig har valgt å legge ut på internett til gratis nedlastning.

Etter 10 års pause, tok VPW i desember 2016 opp igjen kontakten med sin gamle venn Godar. I år startet så arbeidet med å spre all ny informasjon som hun har fått. Vi er svært glade for å kunne bidra ved at VPW nå kommer til Norge! Et av de to foredragene hun vil holde heter: “The Cosmic Revolution. The Extraterrestrials and the Human beings”.

 

https://www.youtube.com/watch?v=zIGGuhq52yY&t=251s

Suzanne Hansen

Suzanne Hansen

Suzy Hansen er en UFO etterforsker, forfatter og experiencer fra New Zealand. Siden 1997 har Suzy holdt foredrag om UFO observasjoner i hjemlandet, samt om hennes egen kontakt som har pågått hele livet. I 1975 hadde Suzy en kontakt opplevelse hvor bilen hun kjørte ble innhyllet i et sterkt hvitt lys mens den ble løftet fra bakken. Etter denne hendelsen begynte hun å jobbe med abductees/experiencers. I 1989 etablerte hun New Zealand abductee Support Group, som i 2014 ble erstattet med Communicatorlink. Dette er et forskning, informasjon og støttenettverk for personer som har opplevd kontakt med utenomjordiske. http://www.communicatorlink.com

Suzy er dessuten forfatter av “The Dual Soul Connection – utenomjordisk agenda for å fremme menneskets utvikling(2015). Den har også bidrag fra Dr. Rudy Schild, som er professor emeritus i astrofysikk. I “Dual Soul Connection” dokumenterer hun sine erfaringer med utenomjordiske og knytter dette sammen med aspekter av åndelighet, bevissthet, metafysikk og utenomjordisk kultur. I tillegg inneholder boka vitenskapelige begreper fra fysikken samt avansert organisk “bevisst” teknologi, alt innenfor rammen av utenomjordisk kontakt. Denne boka fremhever vår forbindelse med en større universell familie.

Dual Soul Connection

Hennes levende beskrivelser får leseren til å føle at en blir transportert ombord i et fartøy og styrker ens forståelse for hva som skjer i disse omgivelsene som noen ganger er fysiske, andre ganger ikke-fysiske (ren bevissthet).

 

Paola Harris

Paola Harris

Paola Harris er en Italiensk-amerikansk journalist og en av verdens mest erfarne ET etterforskere. Hun har studert utenomjordiske fenomener siden 1979 og i perioden  1980-1986 hjalp hun Dr. J. Allen Hynek med sine UFO undersøkelser. Hun  har intervjuet mange  viktige personer høyt oppe i det amerikanske militæret om hva som blir holdt skjult. Da Paola i 1997 intervjuet Paola oberst Philip Corso i Roswell, New Mexico fant de tonen og ble svært gode venner. Hun skrev forordet til Corsos bok: “The Day After Roswell” og fikk denne oversatt til italiensk.

I 2012 kom boken: “UFOs: “How does One Speak to a Ball of Light: Exopolitical Challenges and Protocols for Future Contact”, som omhandler fenomenet Orbs and lyskuler. I tillegg inneholder boka observasjoner gjort av NASA, det såkalte StS-75 opptaket. Den har og blitt oversatt til japansk.

Paolas nyeste bok heter: Conversations with Colonel Corso. A personal Memoir and photo album, hvor hun legger frem ny og viktig informasjon som hun fikk fra ham.

Harris sin nyeste bok

I dette intervjuet fra mars 2017, svarer hun på aktuelle spørsmål samt forteller at hun skal til Norge – gjett hvor!

Gary Heseltine

Gary Heseltine

Gary er en populær foredragsholder og etter hans foredrag på den første konferansen vi hadde i Bergen i 2012, fikk vi mange positive tilbakemeldinger. Etter at han gikk av med pensjon i 2013(han er en tidligere politietterforsker) har han arbeidet med UFO saken på heltid både som redaktør av UFO Truth Magazine og som arrangør av UFO konferanser.

UFO Truth Magazine

I januar 2002 startet Gary PRUFOS; en uoffisiell nasjonal database for polititjenestemenn hvor de kunne rapportere UFO-observasjoner i Storbritannia. I 2004 lanserte Gary sitt egen online ezine kalt UFO Monthly.com som holdt det gående til 2007. Deretter tilbrakte han 12 måneder som med-redaktør av UFO-data Magazine som var et abonnement basert trykt magasin. I 2010 mottok han Disclosure Award fra Steve Bassett i Washington DC, og i 2012 fikk Gary Exopolitics Great Britain award. Hans foredrag på konferansen blir: ”A Critical Review of 75 years of UFO evidence”.

https://www.youtube.com/watch?v=VCRuIum1ISE&t=80s

Esen Sekerkarar

Esen Sekerkarar

Esen Sekerkarar er en internasjonal foredragsholder, forsker og lærer innen selvutvikling, spiritualitet og bevissthet. Esens interesse for det utenomjordiske startet i 1998. Frem til 2002 var hun en av lederne for Sirius UFO Space Sciences Research Centre som er Tyrkias første slike senter, hvor det forskes og samles inn data om emnet, hentet fra hele landet.  I denne perioden var hun også med-regissør av det ukentlige dokumentar programmet “UFO Reality”, som ble sendt på en av de nasjonale TV-kanalene. Hun er dessuten en av de grunnleggerne av International UFO Museum, som ble åpnet i januar 2002 i Istanbul. Esen er også med på Fate Magazine sin oversikt over de 100 mest innflytelsesrike personene innen ufologi. Hun var i flere år MUFON representant for Tyrkia og har skrevet artikler for ulike magasiner og tidsskrifter over hele verden.

Esens kontinuerlige interesse for spiritualitet, bevissthet og selvutvikling inspirerte henne etter hvert til å skifte forskningsområde. I 2014 grunnla hun derfor “Conscious Life Works” hvor hensikten er å dele kunnskap og redskap som kan bidra til å fremme vår bevissthetsmessige utvikling. For tiden bor Esen i København hvor hun jobber som Mindfulness lærer. Hun organiserer arrangementer som konferanser, workshops, kurs, retreat og turer og gjør videointervjuer med åndelige lærere, samtidig som hun fortsetter å forelese internasjonalt. Hennes foredrag vil i tillegg til å belyse utenomjordiske hendelser i Tyrkia, også fokusere på den spirituelle siden av fenomenet. Det har tittelen: ” Tapping into a conscious Cosmos”.

 

Whitley Strieber – Skype

Whitley Strieber

Etter at Whitley i 1985 skrev boken Communion hvor han beskrev sitt møte med utenomjordiske, ble han straks et svært kjent navn hos alle som har interesse for UFO. Senere kom bøkene Transformation, Breakthrough, Confirmation, the Secret School and Solving the Communion Enigma.

Her kommer en smakebit på hans interessante perspektiv:

 

 

Bill Ryan – Skype

Bill Ryan

Selv om Ryan i over 30 år hadde vært interessert i UFOer, fri energi forskning og alternativ medisin (han er utdannet kinesiolog), kom han først i kontakt med UFO saken for fullt etter at han etablerte Serpo nettstedet i 2005. Det offentliggjorde rapporter om et amerikansk utvekslingsprogram med en utenomjordisk sivilisasjon som fant sted for over 40 år siden.

I mai 2006 stiftet han Project Camelot sammen med Kerry Cassidy. I all hovedsak var Camelot et dristig (og svært vellykket) nybrottsarbeid innen alternativ medieforskning som genererte over 100 videointervjuer innen en rekke alternative og kontroversielle temaer.

 

For tiden bor Bill i Ecuador. Her driver han Prosjekt Avalon, som viderefører arbeidet fra Project Camelot. Formålet er å belyse dagens globale problemer ut i fra et åndelig fokus og en proaktiv, praktisk og samfunnsbasert tilnærming. Bill vil åpne konferansen på fredag og drar det hele i gang med sine interessante perspektiv.

 

Sabotasje

Vi har oppdaget et ondsinnet forsøk på å hindre at nye besøkende får tilgang til vårt nettsted ufo-konferanse.com. Dette gjøres ved at de får opp et stort kryss over hele skjermen, samt en advarsel om å være forsiktig, da nettstedet brukes til å stjele informasjon om kredittkort samt annen personlig info. DETTE ER TULL OG TØYS, da vi ikke selger noe som helst eller henter inn noen form for informasjon! Se derfor bort fra dette. Det finnes en firkant nede i venstre hjørnet på denne “advarselen” som en kan klikke på for å komme videre. For å omgå problemet, har vi nå lansert speilsiden http://ufokonferanse.com, altså uten bindestrek. Bruk heller den (også hvis du tipser andre). Kommentar: Hadde etterretningstjenesten i samarbeid med Google gjort dette hvis det var en ‘bullshit’ konferanse?

 

Etterord

I tillegg til å formidle interessant informasjon samt sette fokus på saken, håper vi at deltagerne  blir inspirert og får et bevissthetsmessig løft. En bør heller ikke glemme det sosiale og muligheten til å bli kjent med mennesker en ellers aldri ville ha møtt. I tillegg til selve konferansen blir det også salg av bøker, samt UFO skywatch. Til slutt må det nevnes at vi nå konsentrerer anstrengelsene om å gjøre så mange som mulig oppmerksom på de katastrofale konsekvensene av verdensomspennende værmodifikasjon, også kalt geoengineering. Kanskje blir det en ny konferanse en gang senere, kanskje ikke. Ønsker du å delta på en slikt arrangement, bør du derfor gripe sjansen nå.

 

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
« Forrige artikkel

Et utvalg utenomjordisk EVENTer i Norge i nær fremtid

Neste artikkel »

EUs skjulte røtter og ideologi

0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x