En liten tanke om dimensjoner

1.3K visninger
2 minutter lesetid
3

Hva er egentlig en dimensjon, og hvordan ser man dimensjoner fra vårt eget aspekt?

Det er inget lett spørsmål å svare på, men å hoste opp en teori har jeg alltids fått til ved hjelp av meditasjon og litt kreativ tankegang.

Hva om vi som er i 3. dimensjon allerede har vært i 1. og 2. dimensjon, men som noe annet enn mennesker? Hva hvis 1. dimensjon er jorden, og at man startet med å sette sammen elementer av stein, jord og mineraler og bygget opp jorden stein for stein til man til slutt var en fullkommen mester i 1. dimensjon?

Hva om 2. dimensjon var da vannet kom, og havene steg og vi levde som mikroorgansimer i vannet, utviklet fiskearter, rekearter, krepsarter og bakterier. Hva om vi ble mestere i 2. dimensjon og utviklet oss til neste generasjon som har ført oss hit. Hva om evolusjonsteorien har et snev av sannhet ved seg, men langt mindre detaljert enn hva vi får tredd over ørene.

Tenk om vi har levd som alle dyr, alle insekter, alle skapninger som har gått på jorden frem til idag, helt til vi kom til siste innspurt; mennesket!

Nå har vi herjet, styra og ordna her i så lang tid, med masse oppturer og masse nedturer og har snart gjort oss 100% ferdig med 3. dimensjon, og vi husker det ikke engang. For et herlig spill! For en herlig utvikling vi har satt oss selv i.

Hva om den neste dimensjonen er luften, og at vi kanskje burde vært fugler, eller at vi kanskje allerede har vært det, så vi skipper 4. dimensjon og hopper rett til 5. dimensjon. Hva vil det egentlig si å komme til 5. dimensjon og hvor er 5. dimensjon?

Kan det hende at nå som vi vet at 2. dimensjon er nedenfor våre sko, og at 1. dimensjon er under 2. dimensjon, at kanskje 5. dimensjon er hva vi i dag kaller verdensrommet?

For hvor ellers skulle 5. dimensjon være, og er ikke verdensrommet noe vi mennesker egentlig vet særdeles lite om?

Hva om dimensjoner opererer som lagene i en løk og at hver gang vi oppnår en ny dimensjon, har vi mer å bryne oss på, vi har mer lærdom å ta og at vi alltid må gjøre mer enn forrige dimensjon. Tenk om verdensrommet egentlig er vårt nye hjem og at vi nærmer oss for hver dag vi starter å gjøre noe for oss selv som setter oss fri fra dimensjonen vi allerede er i.

Hva hvis maten vi spiser blir lettere. Hva hvis vi har lettere tanker og hva hvis livene våre blir lettere, blir ikke da vi også lettere og kan stige mot hva som eventuelt er vårt neste steg?

Er den gjenværende isen på våre såkalte poler klare til å smelte, slik at vi som er gjenværende kan flyte opp til den neste dimensjonen. Alle store riker har bukket under for havet og nå skjer smeltingen igjen, men er det kanskje det som til gjengjeld blir vår frelse?

Se også: En kosmisk plan – Den storslåtte sannheten om vår virkelighet
Se også: Veien til et galaktisk menneske

Alexander B.

Generelt interessert i det spirituelle og utvikle sitt høyere selv.
En bidragsyter til å smitte de rundt seg med det glade budskap og flink på å vinkle ting fra nye aspekter. Ellers interessert i urbefolkninger, mat som medisin, utenforsamfunn og hva naturen kan by på av gaver til den som ønsker å lære.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

3 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Harald Wibye
Harald Wibye
Abonnent
8 år siden

1 diensjon = strek
2 dimensjon x og y akse
3 3 dimensjon x, y , z akse
3 dimensjon kan da “hoppe” ut og inn av 2dimensjon
Vikandatenkeossat4dimensjonkanhoppeutoginnav3dimensjon

Harald Wibye
Harald Wibye
Abonnent
Svar til  Alexander B.
8 år siden

Utsagnet jeg beskriver fikk vi som studenter beskrevet av en fysikk professor på HTH i 60 årene.
Ja, utvilsomtt en litt annen form for dimensjoner enn den du beskriver.
En mulighet er at beskrivelsen kanskje er relevant med tanke på utenomjordiske som, etter hva jeg har lest, kan matrialisere – og dematerialisere seg dvs. ut og inn av 3 dimensjon- Men det går over min ringe fatte evne. ..

Virusfri.
http://www.avast.com

« Forrige artikkel

Ukas Brandulph

Neste artikkel »

Ukas Brandulph – Gnomy

3
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x