/

Protest mot datalagringsdirektivet

5.4K visninger
5 minutter lesetid
127

Nyhetsspeilet.no spør i en leserundersøkelse hvilken sak det er viktigst å demonstrere mot. Omtrent 40% mener overvåkningsdiktaturet er på vei og må stoppes. Nå har du sjansen til å være med i en demokratisk prosess: den 10. april utenfor Stortinget setter vi foten ned og hever knyttneven!

Møt opp utenfor Stortinget lørdag 10. april kl. 11.30 – 13.00. Ta med plakater: JA til offentlig innsyn i politikeres e-post! – Ja til overvåkning av Stortinget! – Overvåkningskamera for politiets sikkerhet eller folkets? – Politivold forekommer, la oss se det på film! – Nei til et gjennomsiktig folk mens statskorrupsjon florerer!

La fantasien løpe vilt, vær kreativ og produktiv. Lag en ekstra plakat for sidemannen som glemte å mekke sin egen.

  1. april løper fristen ut for regjeringen med Arbeidernazipartiet i spissen som ønsker å holde deg og dine barn mistenkte intil det motsatte er bevist. Alt du skriver i MMS, SMS, e-post, og hvor du befinner deg når du tar en telefonsamtale, skal lagres i flere år. Til og med terrorister har skjønt at terror avler mer terror, det har ikke vært en eneste terroraksjon utført av muslimske ekstremister, kun av CIA, Mossad og MI6 de siste 50 årene. Sikkerheten de sier de tilbyr deg er falsk når det ikke eksisterer en trussel så hvorfor skal du gi fra deg dine friheter?

Overvåk overvåkerne istedet

Hackere overvåket FN’s klimapanel i oktober 2009 og fant løgnaktige vitenskapsmenn med falske temperaturmålinger, manipulasjon av fakta, og andre uetiske brudd på etiske og moralske retningslinjer av et såååååå høyt betrodd organ som FN representerer – flere milliarder underkaster seg med blind tiltro til dette falske organet som sier de representerer menneskehetens beste – mens de har vist seg å jobbe for det motsatte. Hvorfor stole på myndighetene når folket avslører deres korrupsjon?

Det hadde vært interessant å fått åpne vinduer til politikeres private epost kontoer og samtaler med andre politikere når de jobber som våre representanter og lønnes av våre skattepenger for å sikre folkets ønsker. Hvordan ser E-posten til Bjarne Håkon Hanssen (tidligere helseminister) ut ?

Hadde vi funnet ordre fra Glaxosmith Kline om å skremme befolkningen til å tro at 15.000 nordmenn ville dø av svineinfluensa i løpet av høsten 2009 ? Kanskje epostene til Karita Bekkemellem ville ha avslørt en gedigen pengesum hvis hun valgte å juge for legemiddelindustrien og gå fra sitt politiske arbeid? “Hei Karita, vi har fulgt med i din politikk og ser du er flink til å selge en løgn, vil du selge løgner for oss istedet for en million i året ?”

Det foregår så mye korrupsjon at folket MÅ få innsyn i Stortinget. Vi må rive ned brannmuren mellom folket og Stortinget. Et eksempel på vår maktløshet er når Stoltenberg rett etter gjenvalget innførte avgift på Bio-drivstoff, noe som han lovte å ikke gjøre i valgkampanjen. Kan DU stole på en statsminister som svarer til Bilderberggruppen fremfor sitt eget folk?

Hva med alle overvåkningskameraene? Er de der kun for påtalemyndighetenes etterforskning av enkelt-individene? Hvor ofte skjer ikke politibrutalitet i denne politistaten? Et eksempel: Gazaopprøret i 2009, offentligjøring av filmopptakene fra Eidsvolls Plass ville stilt politiet i dårlig lys om alle fikk se hvordan de gikk til angrep på 3000 mennesker uten forvarsel.

Flere politimenn gjemmer seg bak autoritetsskiltet og deltar i kriminelle miljøer. Hva med å overvåke politiet og luke ut de som ikke jobber for demokratiets beste men for sine egne fordeler? Lommemannen var en pedofil politimann, kan du virkelig stole på kriminelle som gjemmer seg bak et politiskilt? Politistaten krever stadig flere aspiranter og rekrutter, FRP ønsker 1 årig politiutdannelse, hvem som helst kan bli politi over natta !  Ja til Politi-overvåkning!

DLD er bare begynnelsen på marerrittet

Operation Indect er en massiv persondatalagring av borgernes oppførsel på forumer, nettaviser, debattinnlegg, P2P fildelingsnettverk, og individuelle datamaskiner. Din Hardisk er under overvåkning, dine bilder, dokumenter, og alt du har og eier av informasjon skal staten få tilgang til! Det skal brukes flere hundre millioner av våre skattepenger for å lage intelligente moderhjerner av superdatamaskiner som skal oppdage unormal oppførsel på nettet så de kan sende politiet og psykiatrien på døra di med en tvangstrøye om du skulle protestere mot en krig Norge er delaktig i, for det er jo unormalt å være uenig i at terrorister som aldri har satt sin fot på Norsk jord må utryddes for godt, selv om NATO dreper 30.000 sivile for 1 terrorist.

Nye kameraer som vil registrere ansiktsutrykk i tilfelle du skriker, ser frustrert ut, banner, eller smiler litt for mye. Hva skjer med “Det frie mennesket” ? Hva skjer med din rettighet til å oppføre deg så unormalt du vil i en verden som ikke er normal? Tilstanden normaliseres når vi undertrykkes fra å reagere i et opprørt samfunn som krever livsnødvendig forandring der alle er frie til å utrykke sine meninger, følelser og ansiktsutrykk.

Mats Carlin, avd. for optiske målesystemer og dataanalyse ved Sintef IKT som er ansvarlig for den norske utviklingen av den Orwellianske statens altseende øye er nesten tom for virkelige begrunnelser med rot i virkeligheten.

Løsningen skal for eksempel kunne fange opp situasjoner der personer ferdes i forbudte områder, eller om noen begynner å løpe på en flyplass.”

Senest for en uke siden løp jeg på flyplassen. Er dette en unormal oppførsel? Jeg måtte rekke flyet, hvordan ser fremtiden ut for de som allerede er for sent ute? Må de stoppes og kontrolleres av sikkerhetsvakter som vil vite hvorfor de løper og forsinkes enda mer enn de allerede er?

Hvor skal dette føre hen? Skal du sette et overvåkningskamera i mitt hjem så du kan se hva jeg gjør på fritiden min? Hvilken bok jeg leser for den er ikke elektronisk og sporbar?

Tyskland sier DLD er grunnlovstridig

Landet som måtte leve med Gestapo og overvåkning av dissidenter er det første til å trosse det fascisitiske EU apparatets overvåkningsdiktatur. Høyesterett takket nei og bevarte sitt folks personlige rettigheter. Å trosse staten er det vi alle må gjøre når de utviklet et flertallstyrannisk diktaturskap med fascistiske implementeringer av EU Direktiver av EU’s nye Bilderberg Diktator Rompney med Lisbon traktatens fascistiske “en felles grunnlov” endring er 500 millioner europeere underlagt FASCISME.. Nasjonalstatene er midlertidig ute av drift før alle nasjonalstatene gjør opprør.

Norge det nye Nord-Korea?

Datalagringsdirektiv, obligatorisk GPS sporingsutstyr i bilen fra 2013, bøtelegging for cannabisrøyking som strider imot naturlovene og medfødt individuell frihet, ulovlig CS-gass mot demonstranter, bøtelegging for spredning av “flyers” på Karl Johan, ingen politisk opposisjon, veisperringer(bomstasjoner) som står fortsatt etter å ha blitt ferdigfinansiert, barnevernets mange kidnappinger, selvtysting på privat arbeid (selvangivelse), 10.000 tvangsinnleggelser i psykiatrien i Norge pr år, og det verste av alt, en statsminister ved navn Jens Stoltenberg som svarer til Bilderberg gruppen fremfor sitt eget folk..

Velkommen til Nord Europas Fascist overvåkningsdiktatur “demokrati“.
Det er 30.000 medlemmer i Facebook-gruppa Stop Datalagringsdirektivet. Denne demonstrasjonen er deres initiativ. Hver en lær en, dette kan bli den største demoen i nyere tids historie!

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

127 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Sithious
Sithious
Abonnent
13 år siden

Så på Tv2 nyhetene klokken 21.00, DLD ble såvidt nevnt mot slutten av sendingen. Begravelsen til en enkeltperson var hovedoppslaget og opptok halve sendinga. Egen stemningsrapport på teaterkafeen til og med.

Jaja, gi folket brød og sirkus

ola
ola
Abonnent
13 år siden

R.I.P Norges Grunnlov 1814-2011

Nå er jeg lei meg:(

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Så er det bare å vente på at den rykende ferske listen over LANDSFORRÆDERE kommer ut av Stortinget.

APe-røkla er det jo ikke noe håp for så de nye LANDSSVIKERNE kommer nå fra partiet Høyre.

Jeg antar at listen over Høyre-representanter som var med på å stemme innføre STASI-overvåking i Norge vil bli lagt ut her på Speilet med det første, til skrekk og advarsel og som et godt grunnlag for en nødvendig runde med LANDSSVIK-saker.

Mens vi venter med lista over Høyre-utskuddene (som svikter både land, folk, sine barn, seg selv og SITT PARTIS PRINSIPPER) får vi fyre opp med noen av INNLEDNINGS-SVIKERNE i DLD-saken i henhold til Smurf :

Stortingets presidentskap kunne stoppet DLD i går med stemmene fra Øyvind Korsberg (Frp), Akthar Chaudhry (SV) som så belelig ikke gadd møtte opp.

Copernispiracy
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Her har du lista Ulv…

Obstructions to Democracy and Freedom Hall of Shame:

Freddy de Ruiter (AP) Aust-Agder

Svein Harberg (H) Aust-Agder

Kari Henriksen (AP) Vest-Agder

Peter Skovholt Gitmark (H) Vest-Agder

Sverre Myrli (AP) Akershus

Jan Tore Sanner (H) Akershus

Marianne Aasen (AP) Akershus

Sonja Irene Sjøli (H) Akershus

Gunvor Eldegard (AP) Akershus

Gorm Kjernli (AP) Akershus

Sylvi Graham (H) Akershus

Anniken Huitfeldt (AP) Akershus

André Oktay Dahl (H) Akershus

Martin Kolberg (AP) Buskerud

Trond Helleland (H) Buskerud

Lise Christoffersen (AP) Buskerud

Torgeir Micaelsen (AP) Buskerud

Anders B. Werp (H) Buskerud

Laila Gustavsen (AP) Buskerud

Helga Pedersen (AP) Finnmark

Kåre Simensen (AP) Finnmark

Ingalill Olsen (AP) Finnmark

Frank Bakke Jensen (H) Finnmark

Anette Trettebergstuen (AP) Hedmark

Thomas Breen (AP) Hedmark

Tone Merete Sønsterud (AP) Hedmark

Gunnar Gundersen (H) Hedmark

Knut Storberget (AP) Hedmark

Per Rune Henriksen (AP) Hordaland

Erna Solberg (H) Hordaland

Hilde Magnusson Lydvo (AP) Hordaland

Øyvind Halleraker (H) Hordaland

Dag Ole Teigen (AP) Hordaland

Magne Rommetveit (AP) Hordaland

Anne-Grete Strøm-Erichsen (AP)

Else-May Botten (AP) Møre og Romsdal

Elisabeth Røbekk Nørve (H) Møre og Romsdal

Svein Gjelseth (AP) Møre og Romsdal

Tove-Lise Torve (AP) Møre og Romsdal

Tor-Arne Strøm (AP) Nordland

Anna Ljunggren (AP) Nordland

Ivar Kristiansen (H) Nordland

Eirik Sivertsen (AP) Nordland

Lillian Hansen (AP) Nordland

Torstein Rudihagen (AP) Oppland

Rigmor Aasrud (AP) Oppland

Tore Hagebakken (AP) Oppland

Olemic Thommessen (H) Oppland

Marit Nybakk (AP) Oslo

Per-Kristian Foss (H) Oslo

Jan Bøhler (AP) Oslo

Ine Marie Eriksen Søreide (H) Oslo

Marianne Marthinsen (AP) Oslo

Hadia Tajik (AP) Oslo

Jens Stoltenberg (AP) Oslo

Jonas Gahr Støre (AP) Oslo

Tore Nordtun (AP) Rogaland

Bent Høie (H) Rogaland

Eirin Kristin Sund (AP) Rogaland

Siri A. Meling (H) Rogaland

Torfinn Opheim (AP) Rogaland

Arve Kambe (H) Rogaland

Ingrid Heggø (AP) Sogn og Fjordane

Tor Bremer (AP) Sogn og Fjordane

Bjørn Lødemel (H) Sogn og Fjordane

Terje Aasland (AP) Telemark

Gunn Olsen (AP) Telemark

Sigvald Oppebøen Hansen (AP) Telemark

Bendiks H. Arnesen (AP) Troms

Anne Marit Bjørnflaten (AP) Troms

Elisabeth Aspaker (H) Troms

Tove Karoline Knutsen (AP) Troms

Gerd Janne Kristoffersen (AP) Nord-Trøndelag

Arild Stokkan-Grande (AP) Nord-Trøndelag

Susanne Bratli (AP) Nord-Trøndelag

Lars Myraune (H) Nord-Trøndelag

Gunn Karin Gjul (AP) Sør-Trøndelag

Jorodd Asphjell (AP) Sør-Trøndelag

Eva Kristin Hansen (AP) Sør-Trøndelag

Trond Giske (AP) Sør-Trøndelag

Dag Terje Andersen (AP) Vestfold

Svein Flåtten (H) Vestfold

Sonja Mandt-Bartholsen (AP) Vestfold

Steinar Gullvåg (AP) Vestfold

Svein Roald Hansen (AP) Østfold

Irene Johansen (AP) Østfold

Ingjerd Schou (H) Østfold

Thor Erik Forsberg (AP) Østfold

Wenche Olsen (AP) Østfold

ola
ola
Abonnent
Svar til  Copernispiracy
13 år siden

Men helt serriøst folkens, hva skal vi gjøre med dette? og disse landssvikerene?
Jeg er klar for mere enn jeg kan skrive her, men dette KAN IKKE gå ustraffet

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Stortinget innledet mandag siste runde i behandlingen av det mye omtalte datalagringsdirektivet. Avtalen mellom Høyre og Arbeiderpartiet sikrer flertall, og det eneste spenningsmomentet er hvor mange høyrerepresentanter som bryter ut.
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10083735

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Bare 17 minutter før komitéen skulle avgi innstilling i saken fikk de se avtalen mellom Arbeiderpartiet og Høyre.

– Mangel på respekt å ha DLD-hastverk
http://politisk.tv2.no/nyheter/mangel-pa-respekt-a-ha-dld-hastverk/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Sier farvel til Høyre.

For tre år siden startet Knut Johannessen et opprop mot Datalagringsdirektivet. I forrige uke leverte han, sammen med leder i aksjonsgruppen “Stopp Datalagringsdirektivet”, en liste med 19.000 underskrifter mot det omstridte direktivet til representanter fra alle partiene på Stortinget.
http://politisk.tv2.no/nyheter/sier-farvel-til-høyre/
http://politisk.tv2.no/gjestebloggerne/takk-for-følget-høyre/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

DLD vetatt melder Nrk.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Med Høyre og Arbeiderpartiets stemmer ble EUs datalagringsdirektivet vedtatt i Stortinget mandag.

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7580105

Hermis
Hermis
Abonnent
13 år siden

Tsjekkias grunnlovsdomstol avviser datalagringsdirektivet (DLD). Dagen etter at Arbeiderpartiet og Høyre vedtok datalagringsdirektivet i transportkomiteen, avviser Tsjekkias grunnlovsdomstol loven. Domstolen mente at det ikke var et tilstrekkelig vern mot misbruk og at innsamlingen av data gjelder «et stort antall mennesker og at loven bryter med grunnleggende rettigheter».

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10083324

Men her i Norge, som ikke er med i EU (offisielt ihvertfall), syns visst en rekke politikere at det er utrolig viktig å få DLD vedtatt. Spørsmålet er: Hvorfor er det i det hele tatt så viktig å få vedtatt DLD??

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hermis
13 år siden

Ikke en rekke politikere men alle politikerene Hermis :)
Like enige som de er om å erklære krig mot Daffy

Alt er bare et spill for galleriet seff og saueflokken skjønner ingenting
SV, FRP, SP og Venstre skulle gi seg ut for å være motstandere av DLD utad

Stortingets presidentskap kunne stoppet DLD i går med stemmene fra Øyvind Korsberg (Frp), Akthar Chaudhry (SV) som så belelig ikke gadd møtte opp

Still hele flokken for riksrett og få dem dømt for landsforærderi og skyt dem ved Akerhus festning så vi kan innføre demokrati i Norge!

http://politisk.tv2.no/nyheter/presidentskapet-avviser-mindretallskrav/

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

LOL! Tror de 2 ble “betalt” ordentlig til å være hjemme og drive svik mot hele nasjonen. Når det gjelder oppbygging av falleferdige norsk infrastruktur, går regjeringen pg stortinget frem som snegler, men når de har som mål å innføre DLD, ja da skal de være raskere enn lyset :D

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Hermis
13 år siden

Vel, det har jo vært mange pedo-saker i media i det siste. Det er vel det kortet de spiller.

Men pedoene kan glatt finne omveier omkring DLD gjennom kryptering o.l. Og det samme kan såkalte terrorister. Så jeg tror den fienden man egentlig vil ta – det er oss. Jeg og du og tante Beate.

Legg merke til … at uansett hvor “trange tider” det er, eller hvordan det politiske klimaet er, så skal man bygge opp politi-apparatet. Det har man alltid råd til.

Hvordan få ned antallet kriminelle? Hvordan få et tryggere samfunn og samtidig bruke mindre penger på politi og overvåking? Jeg har noen forslag:

1. Legaliser narkotika og la staten ta kontroll med salget. Jeg er ikke sikker, men opptil 50% av all kriminalitet er vel på et eller annet vis knyttet til narkotika. Altså – knyttet til narkotika fordi kriminaliseringen gjør at man kan ha høye priser og høy profitt.

2. Harmoniser norske priser på tobakk, sprit og mat, og eventuelt andre interessante varer, slik at smugling over grensene blir et mindre problem enn før.

3. Iverksett en null-toleranse politikk ovenfor individer som Mulla Krekar o.a. bråkmakere. Genuine eller Israel-styrte. Send de vekk så minsker denne terror-trusselen betraktelig. Og behovet for overvåking.

4. Innfør null-toleranse for misbruk av barn. Dvs. uvilkårlig livstids fengsel for alle overgripere. Jeg understreker uvilkårlig.

5. Reduser, eller stopp helt, innvandringen fra østblokklandene. Skal det være innvandring derfra så prioriter kvinner og ikke menn. Kvinnene driver ikke så ofte med kriminalitet som mennene.

6. Reduser innvandringen fra Afrika og araberlandene og sats heller hardere på vellykket integrering av de vi allerede har. Og også der: null-toleranse for kriminalitet.

7. Meld Norge ut av NATO og trekk norske soldater tilbake til norsk jord. Slik får eventuelle sinte muslimer mindre grunn til å angripe oss.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Slik skulle det være: 2. Harmoniser norske priser på tobakk, sprit og mat, og eventuelt andre interessante varer med prisene i Sverige og Danmark, slik at smugling over grensene blir et mindre problem enn før.

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Den ukjente kostnaden for innføringen av Datalagringsdirektivet har skapt opprørsstemning på Stortinget. Ap og Høyre innrømmer at de ikke aner prislappens størrelse.

– Dette er den verste saksbehandlingen jeg har opplevd i hele min tid på Stortinget. At vi ikke kjenner til konsekvensene av loven svekker Stortingets legitimitet, sier Hareide.

– I avtalen stiller vi ikke krav til kryptering av data, men åpner for at Datatilsynet vil kunne pålegge dette. Derfor er det vanskelig å si hvor dyrt dette blir, sier stortingsrepresentant Anne Marit Bjørnflaten (Ap).
http://www.dagsavisen.no/innenriks/article514937.ece

Dette lukter IDIOTI.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

det eneste jævla jude-vestlige sauer kan tenke på, er KOSTNAD.
gi blaffen i deres dødssynder, djevler, dere vil tape uanset på denne og på den andre siden.
Jeg har ingenting mer på dette stedet å gjøre.

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Arbeiderpartiet og Høyre er blitt enige om å innføre datalagringsdirektivet med seks måneders lagringstid, melder NRK.
http://www.dagbladet.no/2011/03/28/nyheter/politikk/datalagringsdirektivet/personvern/data_og_teknologi/15979518/

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Ja, det er ikke overraskende, Høyre er jo tross alt EU-parti. Om ikke lenge, når Ap er tilbake i maktposisjon om 5 år, vil de fortsatt mene at 6 måneder er for lite, og dette foreslås omutvides til 1 år. Forslaget vil gå igjennom, kun med protester fra Venstre. Slik snikinnføres alt.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
13 år siden

Ja, pris deg iallefall lykkelig for at vi har et demokrati,
ler godt.

ola
ola
Abonnent
13 år siden

http://www.nytimes.com/2011/03/26/business/media/26privacy.html?_r=1&hp

kordinater lagret fra hvor du er gjennom tlf, 35000 ganger på 5mnd

Staten vet bedre hvor vi har vært en vi selv vet.

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

I dag finnes det prinsipper og datasystemer internasjonalt som i kombinasjon med Datalagringsdirektivet kan utgjøre en alvorlig trussel mot demokratiet.

Det er også et annet spørsmål som reiser seg med stor tyngde, og som har vært lite fremme i debatten. I dag finnes det planer og datasystemer internasjonalt som, i kombinasjon med Datalagringsdirektivet, kan utgjøre en alvorlig trussel mot demokratiet slik vi kjenner det. Dette er nærmest fullstendig blitt oversett i debatten. Datalagringsdirektivet er blitt debattert isolert, som om det står alene, revet ut av sammenheng. Direktivet bør ses nettopp i sammenheng med andre overvåkingsinitiativ i EU.
http://www.dagbladet.no/2011/03/24/kultur/debatt/kronikk/dld/15933462/

Hermis
Hermis
Abonnent
13 år siden

Er norske politikere bare ekstra feige, eller er det noe annet det står på? EUs datalagringsdirektiv, som regjeringen vil innlemme i norsk lov, ble avvist i Tyskland av personvernhensyn. Seks EU-land har foreløpig avvist direktivet, og det har vært store debatter om personvern i flere land.

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7413060

ye
ye
Abonnent
13 år siden

Et flertall i EU-parlamentet gikk i forrige uke inn for å overvåke alle vanlige søk i Google-Yahoo-, Bing og andre søkemotorer!

371 av totalt 736 representanter i EU-parlamentet ga sin tilslutning til forslaget.

Argumentet for innføring av dette faller på steingrunn, men forstår mange nok, i tide, at at dette er et forsøk på implementering av total overvåkning lenger ned i løypa av de som nekter å la seg innordne en despotisk verdensregjering?

Kan justisministerens spede protester mot EU-monsteret, som Norge i realiteten er underlagt, ha noen innvirkning så lenge det finnes politikere og folk i nøkkelposisjoner i Norge som danser etter NWO-En Verden-“pan-Europeisk”- og finansmaktelitens-totaldominerende pipe?

http://online.no/sikkerhet/trygg_paa_nett/eu_vil_overvaake_googlesoek.jsp

Otto
Abonnent
13 år siden

Datalagringsdirektivet er et klart varsel fra dets arkitekter om at de ønsker mer mistillit mellom folk, mer splid, mer utrygghet, slik at vi blir lettere å manipulere, slik at vi mistrives. Barn som vokser opp blir preget av overvåkinga, den blir status quo og er bygd på mistillit, og det man odler, det får man, mistillit skaper mistillit

Datalagringsdirektivet produserer mistillit, og det er midt i smørøyet av den totalitære new world order agendaen, splitt og hersk, hegelian dialectic. NB, vi må vende ryggen til alt som skaper mistillit og underbygge alt som skaper tillit, den og det vi trenger, som er naturlig for oss. Kjør på, server kaffe og kaker, gi en klem, flykt fa TVen og vær tilstede, bruk forbruksreklame og papiraviser til det de er best egnet til, sysselsetting i forbindelse med resirkulering av papirmasse :)

ye
ye
Abonnent
13 år siden

Hvordan la overvåkerne jobbe for deg:

An old Italian lived alone in New Jersey . He wanted to plant his annual
tomato garden, but it was very difficult work, as the ground was hard. His only
son, Vincent, who used to help him, was in prison. The old man wrote a letter
to his son and described his predicament:

Dear Vincent,
I am feeling pretty sad because it looks like I won’t be able to plant my
tomato garden this year. I’m just getting too old to be digging up a garden
plot. I know if you were here my troubles would be over. I know you would be
happy to dig the plot for me, like in the old days.
Love,
Papa
A few days later he received a letter from his son.

Dear Papa,
Don’t dig up that garden. That’s where the bodies are buried.
Love,
Vinnie

At 4 a.m. the next morning, FBI agents and local police arrived and dug up the
entire area without finding any bodies. They apologized to the old man and
left. That same day the old man received another letter from his son.

Dear Papa,
Go ahead and plant the tomatoes now. That’s the best I could do under the
circumstances.
Love you,
Vinnie

http://www.survivalcenter.com/aboutus.html

Uffda
Uffda
Abonnent
13 år siden

ares – som alternativ til google-søk kan http://www.startpage.com brukes, den lagrer ikke IP. Også søkeprogram som Copernic kan anbefales.
Myndigheter som NSA har allerede tilgang til kvanteteknologien og ditto datamaskiner slik at de lett kan knekke alle krypteringer om de ønsker, og forsøk på å skjule identitet.

ares
ares
Abonnent
13 år siden

Huff og huff, datlagringsdirektivet ønskes utvidet før det er i kommet igang. Nå ønsker eupolitikere å lagre googlesøk. http://www.digi.no/844027/vil-overvaake-alle-google-sok

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  ares
13 år siden

+ gps i biler, autopass og mobiler. Best å gjøre hva myndighetene sier i fremtiden…

ares
ares
Abonnent
Svar til  Thunder
13 år siden

Leste artikkelen om nytt veiprisningssystem i nederland i VG i dag. Ikke veldig oppløftende nei. Syntes å huske datatilsynet har skrevet en del om trafikkovervåkning. De er selvfølgelig imot. Får håpe de har noe innflytelse på dette.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  ares
13 år siden

Armin

Du er en modig mann. Jeg liker ditt engasjement og er veldig glad for at jeg fant Nyhetsspeilet. Moyeldheen Mohammad vet jeg ingenting om :-)

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  ares
13 år siden

Det hadde vært interessant å møte dere, men jobber mye og bor 50 mil unna Frognerparken. Prøver å få til en tur til Oslo, men neste uke blir litt tidlig. Motet er ikke noe problem….hehe! Vær forsiktig med å invitere Thunder når du skal ha piknikk i parken. :-)

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Beklager ble en masse feil. Tastaturet har hengt seg opp! Slett kommentaren over.

PTS har påstådd at Norge kommer til å yngle til å bli en å bli en plass for kriminelle!!!

Ha, ha, ha, dem var god!

Har vi ikke alltid hatt kriminelle i vårt samfunn da? Og terroristene kommer og går som de vii. Og så all denne skremselpropagandaen om muslimske islamister som truer med å slå til her hjemme! “Vi må øke sikkerheten vår” skriker disse tullingene av politikere ut om og vet så forbasket godt at den største trusselen er disse politikerne selv.

Man blir jo “mørkredd” av å bo i eget land under denne regjeringen. Det er politikerne på Løvebakken under denne regjeringen som er den verste trusselen for Norges sikkerhet.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

PTS har påstådd at NOrge kommer ril å yngle til å bli en å ble en plass for kriminelle!!!

Ha, ha, ha, dem var god!

Har vi ikke alltid hatt kriminelle i vårt samfunn da? Og terroristene kommer og går som de vii. Og så all denne skremmselpropagandaen om muslimske islamister som truer med å slå til her hjemme! “Vi må øke sikkerheten vår” skriker disse tullingene av politikere ut om og vet så forbasket godt at den største trusselen er disse politikerne selv.

Man blir jo “mørkredd” av å bo i eget land under denne regjeringen. Det er politikerne på Løvebakken under denne regjeringen som er den verste trusselen for Norges sikkerhet.

Sithious
Sithious
Abonnent
14 år siden

Datalagringsdirketivet kommer nok ikke gjennom i første omgang, http://www.dagbladet.no/2010/04/13/kultur/tekno/data_og_teknologi/datalagringsdirektivet/personvern/11243043/#comments_container.

Men, hvis det ikke blir noe DLD i første instans så, noe jeg er ganske sikker på at kommer til å skje, så tviler jeg på at historien er ferdg skrevet.

PST har allerede sådd frøene ved å påstå at Norge kommer til å bli en yngle plass for kriminelle og terrorister, og det trengs kanskje ikke mer enn en signifikant terroraksjon til å få toget tilbake på skinnene.

I ren frykt vil nok mange bønnfale myndighetene om at direktivet bør innføres, selvom dette strider mot all fornuft og våre rettigheter.

“They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety,
deserve neither liberty nor safety.”
-Benjamin Franklin

daniel
daniel
Abonnent
14 år siden

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7076512

Mange smutthull i direktivet, som kan utnyttes.
Nrk kontakter PST for å få svart på disse smutthullene og svar svar at det er kun pst leder Janne Kristiansen som skal svare på spørsmål om direktivet fra PST.
Hun har vistnok dratt på ferie og er utilgjengelig for pressen i 2 uker samme dag som høringen avsluttes; altså i dag.

« Forrige artikkel

Generalenes skrekk

Neste artikkel »

Ulike syn på hvordan Norge bør investere i fremtiden

127
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x