/

Tror jeg på chemtrails fortsatt?

5.9K visninger
6 minutter lesetid
129

Hvor kommer all eksosen fra i bildet ovenfor? Når flystripene er like lange som flyet er det lav luftfuktighet. Flymotorer når temperaturer på 1800 grader. Bak flymotorene er det ekstremt kraftig varm luft som skyter ut.

Fuktighet er alltid tilstedeværende i troposfæren. 0% luftfuktighet er umulig. Det vi ser av tykke hvite striper er omliggende luftfuktighet som flyet passerer i gjennom.

Flybensin består av hydrokarboner, 99.8% av utslippet består av vanndamp, resten er karbondioksid(10kg per flytur), sulfitter og metaller. Fly forurenser. Biodrivstoff forurenser mindre, men brenner svakere enn vanlig flybensin, som reduserer styrken til flymotorene og senker hastigheten.

Tror jeg fortsatt på chemtrails? Eller er det en «cover up story» for at vanlig flytrafikk forurenser og skaper voksende flystriper som skaper global oppvarming som tvinger oss til å bruke lyntog?

Etter 10 år har jeg fortsatt ikke sett en Youtube-video hvor flystripene sprøytes ut av dyser montert på vingene. Stripene dannes alltid et stykke lenger bak flyet. Videokameraene zoomer godt inn på flyene fra bakken. Selv brukte jeg 60X zoom. Her trenger du ikke zoom.

Påstått flybensin blandet med vannløselige reaktive metaller vil danne hydrogengass lenge før bensinen ankommer flyplassen fra fabrikken. Det er umulig å lage skyer mange steder med for lav luftfuktighet, som ikke vil sette i gang de vannløselige metallene til å reagere voldsomt og spre seg som skyer, og steder med lav luftfuktighet er steder som trenger skyer mest.

Hvis det vi ser på bildet er kjemikalier blandet inn i flybensinen som flyr rundt verden, ville tanken blitt tom lenge før landing så mye som slippes ut. Enda verre, kjemikaliene hadde begynt å danne flystriper med en gang piloten skrur på motorene på bakken alle på flyplassen og i flyene ville sett det. Påstander om at aluminium er blandet inn i flybensinen høres fornuftig ut for noen som vil tenke at aluminium reflekterer sollyset best, men aluminium er tyngre enn luft og vil synke raskt. Noen har til og med gått så langt og sagt at vindmøller har hemmelig teknologi som stråler elektromagnetisk felt som holder utslippet oppe i luften. Hvorfor er det ikke vindmøller overalt der det sprayes mest?

Hva hvis de blander det ut med vann i tanker ombord militærfly, der seter er byttet ut med kjemiske tanker, og derfor blir det ikke nødvendig med luftfuktighet i luften for å starte en kjemisk reaksjon som lager skyer? Da ville vi fortsatt se stripene forme fra vingene og ikke lenger bak flyet som indikerer på at det er vanndamp som bruker et par sekunder på fryse fast.

Hva hvis kommersielle fly har flere tanker ombord så takeoff og landing har egne tanker for ublandet bensin? Det er mange fly som vender tilbake på grunn av fulle passasjerer, chemtrailsene hadde sprutet ut mens flyet stod på bakken. Hva hvis de har en knapp som skifter bensintanker, som innta landing? Da hadde vi fortsatt sett stripene slippes ut fra vingene og ikke avstander bak.

Jetstrømmer er noen få hundre kilometer brede, begynner fra 9000 – 16000 meter,  har en hastighet opptil 443 kilometer i timen. Om det var en jetstrøm som strømmet igjennom flystripene, så ville vi sett flystriper blåse bort i en bestemt retning, og ikke spre som to gardiner som strekkes ut hver side av flystripen.  Det er 2 typiske jetstrømmer, resten oppstår mellom høy og lavtrykk. Jetstrømmer består av luft. Flyene flyr 1000 meter lavere enn cruising altitude for å unngå kraftig turbulens, derfor er jetstrømmer irrelevant, med mindre. Moderat turbulens er på 32 kilometer i timen, mest vanlig på høyder mellom 7000 – 12.000 m.o.h. Turbulens er ikke synlig på flyradar. Piloter melder inn turbulens som varer lengre enn 1 minutt.

Flyene flyr i forskjellige høyder hvor det oppstår flystriper og ikke flystriper, det er derfor flyene har marsjhøyde fra 9000 – 10.600. Det kan være plussgrader 4000 meter over havet på et fjell, eller 70 minusgrader på 4000 m.o.h på et fjell.  Flyene fortrekker å fly der det er minst luftfuktighet. Desto mer luftfuktighet, jo større motstand for flyet, og dermed bruker flyet mer bensin og flyr tregere.

Det er ikke solen som smelter bort kondensasjonsstripene. Hvorfor er det kaldere på vinterdager med skyfri himmel? Luftfuktighet er energi, varme med andre ord. Jetstrømmene transporter skyene til områder med høyere luftfuktighet der varmen gjør at cirrusskyene synker og fuktigheten fester seg til iskrystallene som gjør de tyngre slik at de synker i høyde og faller som regn.

11. september-angrepene på World Trade Center satt alle flyene ned på bakken i 3 dages flyforbud. Temperaturen i USA økte med 1,8 grader. Dette er en mistenkelig påstand av vitenskapsmiljøet. Hvordan kan man være sikker på at det var flyene og ikke andre forhold? Som for eksempel solaktivitet eller forandring i jetstrømmene i motsetning til fjoråret de sammenlignet temperaturen med.

Flystriper reflekterer tilbake 9% av innkommende sollys, men holder tilbake 40% av varmen nede på jorden. Sollyset som treffer bakken reflekterer tilbake til atmosfæren ved lyse overflater som vann, snø, og lys jord, men forlater ikke jorden helt blokkert av Cirrusskyer. Å plante trær vil fange mye av solstrålene slik at den ikke reflekterer tilbake. Det kan derfor ikke stemme at temperaturen økte med 1,8 grader, det ville være kjøligere.

Militæret bruker flybensin som ikke lager kondensstriper. Dette for å fly uoppdaget over fiendens luftrom. Det høres utrolig ut, hvilken kjemikalier er det nå? Flymotor med supercooler? Om dette finnes eller ikke så er det definitivt verdt å forske på bedre nedkjøling så vi kan kjøre fly og unngå tog som ikke har like stor kapasitet til å frakte mange reisende. Noen mener at dette ikke er sant, og at militærflyene flyr i bestemte høyder for å unngå å lage kondensstriper. Hvis dette er sant, hvorfor flyr ikke alle fly i kondensfrie høyder?

Vanlig flytrafikk er værmodifikasjon. Mange globale og lokale institusjoner har foreslått å dumpe sulfur eller andre stoffer fra fly for å skape global dimming.

”– You get the most bang for the bucks if you create clouds over the tropics, because this is where there’s most sunshine, says Muri” 

Solen sees størst på ekvator, men det er også der det er mest skog. Lokale værsystemer styrer det lokale været. Et eksperiment i India viste at regnet kom tilbake oftere etter at de hadde plantet skog der for 20-30 år siden. Selv om vi beveger oss et stykke unna ekvator, finner vi ørkener med høyest temperatur fordi det er der det er mest sol i mangel på skyer produsert lokalt, kan det gå lang tid før regn delegeres dit. Moder jord virker våken og sender ikke regn der det ikke er plantet frø i symbiose med sopp.

Er det i det hele tatt mulig å manipulere været? Aluminiumpulver vil være synlig på himmelen. Ikke ideelt for hemmelige prosjekter som ønsker og unngå mistanke. Barium, strontium og tørris som er foreslått reagerer voldelig med vann, Det er bare å gjøre et hjemmeeksperiment. Kjøp en luftfukter til 329 kr og en luftfuktighetsmåler til 79 kr på Clas Ohlson og prøv i et lite rom som fort når 90% luftfuktighet. Jeg har ikke forsøkt selv. Det hadde vært interessant å se om deres planer i det hele tatt virker, og at det kun er et skalkeskjul for å dumpe mye farligere metaller eller kjemikalier. NB! Barium i kontakt med vann eller fuktig luft begynner å avgi lettantennelig hydrogengass.

Hvorfor flyr flyene så nærme? Flykorridorer. Det er lettere å gjøre deg syk ved å putte noe i maten enn å putte noe i lufta fra fly hvor treffsikkerheten er lavere. Om alt var kjemikalier vi så på himmelen ville vi vært dø for lenge siden. Aluminium finnes i jorda du stikker spaden ned i selv om flere mener aluminium kun eksisterer langt nede i gruver. Barium finnes i små mengder i fisk, brazilnøtter og sjøgress, men i små mengder, dog 1 gram fritt barium vil kunne drepe. Jeg er sikker på at ettersom mange tar blodprøver, ville det dukket opp varsel om mange plutselig begynte å få høye bariumnivåer.

På 60-tallet fløy fly flere tusen meter lavere enn i dag og flytrafikken har eksplodert siden. Det er ikke like mange langdistansefly over Norge som det er over Europa, Asia og USA hvor flystripene blokkerer sollyset og skaper nyreproblemer.

Det ville vært interessant om man kunne tatt stikkprøver på militærflyplassene og se om man kunne finne dyser på vingene og kjemiske tanker ombord. Bare for å være på den sikre siden. Det holder jo å se med kikkert, men det er ikke bare derfor jeg har et ønske om å starte et politisk parti. Det er mange grunner til at jeg ønsker meg fri fra maktesløsheten. Store protester som ikke forandrer på noe viser at det ikke nytter så lenge man ikke har makt og det får man gjennom å starte et parti og få folket med seg.

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

129 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
4 år siden

HAARP bruker elektromagnetisme til å plassere skyer uten bruk av aluminium. Vanndamp inneholder 2 negative elektroner.http://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2011/04/Bilde5.jpg

Flere tar blodprøver oftere. Barium og aluminium ville dukket opp i høye verdier i blodprøver. Det er enorme mengder på himmelen med vanndamp fra fly, om det var kjemikalier fra hemmelige prosjekter, eller tjuvstartede geo-engineering prosjekter, så ville det vært så mye at det er vulkansk vinter tilstand, men vi ser ikke aske på bil eller husvinduene, eller mange obduksjonsrapporter viser høye verdier av like metaller. Når vi tar blodprøver, så leter dem etter bestemte stoffer som de krysser av på skjemaet før de sender inn blodprøven til analyse. Det er mulig å be om å sette strontium, aluminium, og barium på listen.

Aluminium og barium finnes naturlig i jord, men plantene vi spiser har ikke opptaksevner til å utnytte aluminium og derfor forblir de utenfor planten. Terje Wulfbergs siste artikkel er sitert fra what in the world are they spraying. De sier aluminium ikke forekommer naturlig, derfor er det ikke lurt å spise jord.

På 60tallet fløy fly flere tusen meter lavere enn idag, de la ikke ut striper, og flytrafikken har eksplodert siden, flystripene blokkerer sollyset og skaper nyreproblemer, jordbruksproblemer, heteslagproblemer, osv.

smurfen
Redaksjonen
4 år siden

Det er lett å debunke påstander som ikke finnes. :)

Det er ingen som påstår at passasjerfly sprer chemtrail, det er ingen som påstår at man blander inn kjemikalier i bensinen, det er ingen som påstår at chemtrail kommer ut eksosen. det er ingen som påstår at man bruker vindmøller til å holde oppe chemtrail, nanopartikler faller så klart heller ikke til bakken like lite som at sølvet i sølvvann legger seg seg på bunn. Husk at nano betyr 1/1 000 000 000. mao så kan du ikke se partiklene med mikroskop engang.
Det er ingen som påstår at chamtrail tar livet av oss, men avlinger over hele vesten blir ødelagt pga svært høy konsentrasjon av aluminium.

Hvor i all verden skulle de gjemt tankene i et passasjerfly ? i cockpiten ?

Chemtrail sprayes kun i NATO land.

Chemtrail spres fra militærfly i stor høyde i stor fart der vanlige fly og flytårn ikke har noe autoritet.

Jeg satt i flere år og tracket hver enste chamtrailfly over her og ikke et eneste ett viste på flyradar av den enkle grunn at militærfly ikke vises på flightradar24.

Tusenvis på tusenvis av prøver er tatt og alle viser det samme, Barium, strontium og aluminium. En rekke varslere bak prosjektet har stått frem og avslørt faenskapet med stor fare for eget liv.

Barium brukes på sykehus og tannlegekontorer blant annet siden det blokkerer stråling. oksiderer i luft og reagerer når det blandes i rent vann.

Selv så sluttet jeg å bruke begrepet chemtrail for lenge siden siden det er geoengineering det handler om. ta kontroll over været og bruke det til egen agenda.
Iran er bare ett eksempel der man har brukt været som våpen, tørke, flom, gresshoppesvermer .. mm. Nå som nasjonen er delvis ødelagt av geoengineering og sanksjoner så kommer bombene. om kort tid så er ikke Iran på kartet lenger.

Samme ingredienser brukes også i bluebeam så mange tror at aliens snart vil frelse/redde oss, seff så er alt hoax.

Så tror jeg på chemtrail ? NEI……. tro overlater jeg til de religiøse, jeg vet at geoengineering er en realitet og har vært det siden man brukte været som våpen i Vietnamkrigen. Mye har skjedd siden den gang og innen 2023 vil USA har total kontroll på været ifølge dem selv. HAARP er også en del av geoengineering programmet.

Ved nordpolen sirkulerer jettestrømmene i sirkel. Men noe har skjedd, luften bryter nå ut og har brakt med seg iskald luft nedover USA i flere mnd, alt av avlinger er ødelagt, nå er det flom som gjelder, nå er det Europas tur og vi som opplever det samme, også her ryker avlingene, inflasjon og hungersnød vil prege menneskeheten i økende grad fremover nå, eliten trenger ikke så mange slaver lenger, store deler av oss skal byttes ut med roboter og AI.

Flere og flere vil våkne, de innser at problemer forsvinner ikke av seg selv, geoengineering forsvinner ikke bare man ser ned i bakken.
Flere og flere slutter å lese Anti-media og går over til den frie pressen, folk flest begynner å skjønne at anti-media kun forteller dem de dem vil du skal vite og det dem ikke vil du skal vite får du så klart heller aldri vite.

La oss håpe det ikke er for sent. :)
https://steigan.no/2019/05/iran-usa-truer-med-krig/

Iran’s Drought: Product of Geoengineering? Irani President Says Yes

https://www.youtube.com/watch?v=OGcilez__Hs

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

Iran dyrker for mye Saffran :) tørkebringende plante å masseprodusere.

«Det er ingen som påstår at chamtrail tar livet av oss, men avlinger over hele vesten blir ødelagt pga svært høy konsentrasjon av aluminium.»

Ikke alle planter er phytoremediation dyktige. De aller aller fleste planter og trær er ikke det.

Det er stor forskjell fra å få eksisterende skyer til å regne mer som vietnamkrig prosjektet, til det å lage skyer , som British Encyclopedia fortsatt ikke har bevis på.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
4 år siden

GEOENGINEERING all across the globe – UN Agenda 21 – Depopulatuion – Georgia Guidstones – Its real!

Health Alert! Aluminum Threat to Global Food Security, New Connections!

Øivind Ekeberg
Øivind Ekeberg
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

«Tusenvis på tusenvis av prøver er tatt og alle viser det samme, Barium, strontium og aluminium. »
Hadde vært interessant om jeg kunne få innsikt i kildene til dette materialet som må være massivt.

Frank Lervåg
Frank Lervåg
Anonym
4 år siden

Oi. Her var det mye svada.
1800 grader Celsius?
Rent jern har et smeltepunkt på 1538 gr. Celsius. Titan mister en del av styrken sin allerede ved 430 gr.C
Aluminium har et smeltepunkt på 660,32 gr. C
Fly går ikke på bensin.
Forundret over at folk har sluttet å tenke på egenhånd…

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  Frank Lervåg
4 år siden

Starlite er et fibermykt stoff like tykt som fyrstikkeske som tåler varme opptil 10.000 grader Celicus.

Jetmotorene bruker 25% av fremdriften fra jetmotor forbrenningen som skyter ut, 75% av fremdriften kommer fra turboviften.

Du sier kerosene, jeg sier bensin.

Øivind Ekeberg
Øivind Ekeberg
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
3 år siden

De fleste (store) fly i dag går ikke på bensin. Det går på en variant av parafin (kerosene) som kalles Jet Fuel. Så, det er helt feil å påstå at fly går på bensin, spesielt med tanke på at det her stort sett refereres til store fly, ikke små propellfly. Jet fuel is a clear to straw-colored fuel, based on either an unleaded kerosene (Jet A-1), or a naphtha-kerosene blend (Jet B). Similar to diesel fuel, it can be used in either compression ignition engines or turbine engines.

Trygve
Trygve
Anonym
Svar til  Frank Lervåg
4 år siden

Fly går på luft. De lyver om at de går på flybensin for å tjene penger.

ken
ken
Anonym
4 år siden

smurfen/armin1 – «Tankene gjemt i cockpiten» https://prepareforchange.net/2019/02/16/exposed-photos-from-inside-chemtrail-planes-like-youve-never-seen-before/

Så syykt tilfredsstillende og ha deg tilbake Armin! Husker jeg våknet opp av dvale med din følgende artikkel fra 2010 http://www.nyhetsspeilet.no/2010/07/kong-harald-se-opp/

Står den fortsatt ved lag? Virker som du var mer oppegående den gang kontra per dags dato…

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  ken
4 år siden

En øde flyplass som ingen kjenner til, med kunstig intelligente robot piloter, eneste måten denne konspirasjonen kan eksistere. Se for deg tusenvis av bakkemannskap som skal holde kjeft om at de er med å redder verden fra global oppvarming, det hadde lekket ut før eller senere.

Ganske små tanker ombord flyene, lite effektivt, vet du hvor mye som sprayes ut? Det ser lite ut fra bakken 10 km unna. Vet du hvor mange turer de må ta for å fylle på tankene igjen og igjen og igjen?

I Kong Harald Se opp var det referert til piloter og flight crew som er syke, men den gangen var min tillit til myndighetene forsvunnet helt og jeg undertrykket motstridende spørsmål i mange år.

https://www.theguardian.com/science/2017/aug/19/sick-crew-toxic-air-planes-frequent-flyers-ill

smurfen
Redaksjonen
Svar til  ken
4 år siden

Veldig enig der Ken :)

Gamle Armin var som en Gud, godt på vei til å bli et internasjonalt helte symbol som jeg lærte masse av.
Men så ble han tatt av MK ultra systemet så denne artikkel kom som forventet.

Snart kommer de neste artiklene med at Bin Laden sto bak 9/11, han skrudde selv av vingene som fikk flyene til å penetrerer pentagon med et lite hull.
Vaksiner og kvikksølv er sunt, HAARP er en illusjon, Satan er den snille og Gud den onde, 5G er kult.. bla bla bla ..

Gjør deg klar for neste kapittel i krigen om menneskehetens overlevelse. ;)

armin1
armin1
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

Hvis Bibelen er din Gud, er Satan i historien din min Gud. Guden din straffer millioner av etterkommere av Cane sin stamme, for noe Cane gjorde, ikke langt ifra hva dagens ny vitenskapelige kristene sier om genetisk arv og hvordan mentale sykdommer overføres til neste generasjon. Neger hatende Gud. Din Gud er min Satan, min satan er din Gud. Uheldigvis har din Satan demoner som jobber for dem, som gjør alt for å holde på den gamle verdensorden deres, ved å angripe dens motstandere.

Bare se hvordan Anonymus folk benekter at 3 Nigerianske kvinnelige studenter klarer å lage strøm for 6 timer med et glass menneskelig urin. Tenk hvor mye de kan skape med ku-piss ! Men det tenkte ingen i gruppa

De er mer opptatt av å blånekte det, uten å sjekke opp fakta, og bekrefte at det er mulig.

https://mnre.gov.in/file-manager/akshay-urja/june-2016/24-25.pdf

De er kvinner, og de er negere i tillegg, det er umulig, for Jahwe har skapt kvinnen til å være mannens leketøy, nå driver hun å lager sine egne planer!! Og negere( stammen til Cane) skal være tjenere og slaver i all evighet for Abes stamme, ikke lage oppfinnelser som kun de hvite skal lage! biblebabble. Kan det være at Chemtrails teorien ble skapt for å dempe rasismen? «nå sprayes vi alle, uansett hudfarge, vi må stå sammen mot sprayerne!» mens vi venter på den ekte sanne lære skal åpenbares.

Vedvarende regn i Iran gjenoppliver Lake Urumia. Hvorfor stoppe når du har dine fiender på knebøy, og la regnet vende tilbake???

https://en.radiofarda.com/a/iran-s-lake-urmia-continues-its-revival-amid-sustained-rains/29934558.html

Og nå tror du sikkert jeg er en Muhammedaner, men du som alle andre mangler kontakt med den verden du fordømmer blindt. Om du kritiserer Jahwe, kritiserer du det andre navnet hans, allah, for i Koranen er Muhammad fortsettelsen på profetene, og det siste seglet, altså judeokristneislam verdensorden, og døren er stengt for nye profeter, som ikke blir tatt seriøst når de kommer.

http://www.aquafeed.com/news/news-brief-article/7501/IRAN–Animal-feed-production-near-selfsufficiency/

Iran er nær selvforsynt med kraftfor til kyrene, noe som bidrar til tørken. Det ser ut som alle land gjør stikk motstatt av Iran, og blir mer og mer avhengige av Regnskogene som hogges ned 50 fotballbaner i minuttet. Når fisken er overfisket og borte i verdenshavene, forsvinner algene sammen med fisken. Alger er avhengig av en stabil PH balanse, at det ikke er for surt i havene, men forsvinner all fisken forsvinner også all fiskeavføring, som opprettholder høyere PH. Da er det på tide med salg av skyer til nasjonene, eller at alle nasjonene overgir myndighet til en global regjering, og ingen trenger å betale for værmodifikasjon i mangel på regnskog og alger.

ken
ken
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden

Ja, smurfen! Krystallklart at Armin har flyttet ufrivillig inn i oligarkiet bestående av kompromitterte politikere og journaliser med tilhørende saueflokk og bidrar sterkt med svindel, propaganda og skam i dagens samfunn på sirkus!

De styggeste symptomer på alle problemer. En fortapt gjeng med uselvstendige puppets som kviser på s(k)amfunnets rumpe. Men… Godt at du og mange andre trosser systemet fortsatt, smurfen :-)

The Mind Altering Abilities of Chemtrails:
http://educate-yourself.org/ct/ctsmindalteringability29jun04.shtml

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  ken
4 år siden

Liftfuktighet vil være synlig i form av cirrusskyer tenkte jeg nylig før jeg bestemte meg for å skrive artikkelen, at det ikke er luftfuktighet i marshøyder, men så kom jeg på at varmen jeg produserer sørger for at luften jeg puster inn damper ut, og forsvinner ganske raskt, selvom det er minusgrader. Luftfuktigheten er der, men vi kan ikke se den.

Du er en typisk sippeunge, du klarer ikke å innse at du har tapt debatten, eller ta det inn som du er kommet mye nærmere sannheten, alt jeg har sett av chemtrailinfo siden 2005, har ingen forklaringer og spørsmål som de du fikk her vært å se på nettet. Så hva gjør du? Du sleiker smurfen opp ryggen og dolker de som prøver å hjelpe deg ut av en psykose og det er forståelig at du falt i psykose, det er hvite og ikke grønne striper, som Smurfen din som dreit seg ut med å si det er nanopartikler usynlig for øyet, spørr deg selv om det er noe annet enn frykt i deg igjen, hvorfor bli oppdaget, hvorfor hvite striper, når de sprayer nano? HAARP kan vi være enige om er et reelt problemstilling , men de trenger ikke alluminiumskyer , de kan dytte vann , varme opp havet, skape orkaner , og lignende så bibelske folket blir hysteriske og tror vi må alle la paven ta over regjeringene våre eller hva det enn nå er de har i planer.

ken
ken
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
4 år siden

Natta, Armin! «Sippeunge?» Du som sipper og hvordan har det seg, mon tro? Smurfen er nok inne på noe! Nesten så jeg ønsker at du går deg vill i «tussmørke» ditt, men etter nærmere ettertanke er det helt utelukket som ønske da du er en av få som fikk meg til å våkne den gang da du presenterte din logiske sans og visdom forut for sin tid for «oss i saueflokken» og andre med dine intelligente og opplyste artikler, samt all den tiden av livet ditt du ofret for oss, er jeg deg evig takknemlig!

Husker spesielt den gang da Jarle Johansen i Riksavisen omtalte deg som «revolver- journalisten Armin» fra Nyhetsspeilet TV hvor du utfordret og stilte Torvald Stoltenberg noen spørsmål blant annet for hans rolle i Bilderbergerne (en internasjonal elitær globalist tenke tank, som mange mener har uforholdsmessig stor innflytelse på verdensbegivenheter), hvilket DU blant mange mente. Du konfronterte Thorvald den 15.12.2009. Det var Armin på sitt beste, det. Uredd og opptatt av rettferdighet som aktivist og motstander av «fake news» mm. Husker DU? Tviler på det… Lei meg på dine vegne! Innslaget er slettet, men jeg har det nedlastet om du ønsker å klarne opp i hukommelsen din 

En fenomenal og beundringsverdig sannhetssøker var du! Det skal du ha! Du var min og andres helt! En Tommy Robinson av i dag! En John F. Kennedy av fortiden! Håper du den gang tok på deg æren… Det VAR deg vel fortjent!

Jeg med mange er deg evig takknemlig! «Takk for alt!»

Du byr meg midt imot nå med dine «Fake News» påstander og propagandadritt! Jeg er bare lei meg og trist over hvordan du messer nå! Men unner deg alt godt og håper inderlig at du får hodet opp av vannet en vakker dag!

Ta en titt på http://www.einarflydal.no... 5G/AMS-smartmålere bidrar til historiens verste lidelser blant alle mennesker og dreper innsekter så det monner (Monsanto jubler for sistnevnte). Og «DU» nevner motargumenter i fleng…?!? Bare å glede seg … ÆSJ!

PS! Pinealkjertelen min er intakt og logikken råder som aldri før! Jeg «sleiker ikke noens rygg» , det er det du som gjør! For sent å ta tilbake dine opplyste, logiske og avslørende artikler nå, Armin! DET KLARER DU ALDRI, FOR DET BLIR FOR DUMT I SANNHETENS TEGN! Samtlige av dine artikler er nemlig for avslørende i anledning logikk og sunn fornuft takket være din enorme innsikt den gang da! Skal ikke mer til å inneha en stilling som radaroperatør (ref meg og vi lærte på 80-tallet alt om contrails være seg høyder, temperatur og varighet min/max) til å skjønne seg på dine falske «cirrusskyer» alias «slørskyer» (nytt propaganbegrep fra værdamene på TV2 anno 2017). Per i dag er du brått blitt for dum til å være sann ;-) Du lurer ingen så lenge dine forhenværende artikler blir stående her på Nyhetsspeilet!

«Du er en typisk sippeunge, du klarer ikke å innse at du har tapt debatten», skrev du til meg … Snakk for deg selv! Game over, Armin! GAME OVER!

Apropos «sleike rygg»… Til deg, Armin, som har gått fra vettet:

Takk kjære psykopater for at dere viser min vei :

Press
Takk kjære psykopater for at dere presser meg. Det blir så lett å forstå at det er feil når jeg blir stressa. Ser jeg dere, eller hører dere snakke, holder jeg meg unna for jeg vet dere prøver å lure meg. Jeg ser på hva dere gjør og vet at sannheten er nærmere det motsatte. Dere forstår ikke hvordan verden fungerer. Alle krefter som dytter har en like sterk kraft som dytter tilbake. Presser dere meg hardere, så presser jeg hardere tilbake. Det er en kamp dere ikke kan vinne, for vi er de mange, og dere er så få.

Mat
Takk kjære psykopater for at dere forgifter min mat. Det blir så lett å for meg å forstå at jeg må passe på hva jeg spiser. Ser dere ikke at flere og flere spiser økologisk mat? Jeg får lyst til å slippe å handle i butikkene deres og heller dyrke selv. Naturlig og vilt er alltid bedre.

Medisiner
Takk kjære psykopater for at dere dreper oss med medisiner. Det blir så enkelt for meg å se at dere ikke kan gjøre oss friske, og at jeg må ta ansvar for meg selv. Med sunn mat og lite stress blir vi ikke syke, og trenger ikke legene deres. Uten frykt for døden kan vi endelig slappe av.

Distraksjon
Takk kjære psykopater for at dere distraherer meg. Det er så lett å unngå, for jeg bare deltar ikke. Jeg har ikke facebook, jeg spiser sunt. Jeg ser ikke på TV, jeg drikker ikke alkohol. Jeg tar ikke medisiner, jeg har ikke telefon. Jeg følger ikke sport eller nyheter, jeg kjøper ikke maten deres, drikker ikke forgiftet vann fra springen, jeg gjør det jeg selv føler er riktig. Takk for at dere hjelper meg å fokusere på det som er viktig.

Utdanning
Takk kjære psykopater for at vi ikke lærer noe på skolen. Det skaper et tomrom i meg som må fylles. Jeg leser om alt dere vil at jeg ikke skal vite, og er helt våken. Det jeg selv lærer meg deler jeg videre med andre, og vi snakker sammen. Vi ser hvordan dere jobber, og har fått nok.

Forandring
Takk kjære psykopater for at dere hjelper meg å se. Jeg ser hva dere gjør, og vil ikke ha det. Alt dere tar på er feil, uten empati, uten følelser og sjel. Det dere lager er bare ekkelt, stygt og lukter vondt. Magien deres feiler, og dere taper, dere får ikke bruke oss lenger. Jeg vet dere ikke sover og prøver så hardt dere kan, men vi er ustoppelige, vi de mange, og vil trampe på dere få.

Fred
Takk kjære psykopater for at dere viser vei. Vi er ikke som dere. Vår religion er ikke penger, ikke status, ikke makt. Vi er fredelige, kjærlige, og ønsker ikke noen noe vondt. Men dere forstår ikke det, og hater oss, for dere er så syke. Dere prøver så inderlig hardt å gjøre oss som dere, men får det ikke til. Men ikke gi opp, psykopater, vi er våkne, og ser hva dere vil.

Ha meg unnskyldt, Armin (les; den ekte, gamle, gode Armin).

Natta ;-) Men «velkommen tilbake», kjære gamle, gode Armin. Glem aldri det 

armin1
armin1
Abonnent
Svar til  ken
4 år siden

Alle innleggene dine er rene personangrep, nå må du ta deg sammen ellers blir du blokkert, men Smurfen er moderator så alt får stå, jeg kommer ikke til å fortsette å skrive her lenger så lenge Smurfen er moderator, vil jeg miste kritiske folks stemmer.

Dere lærer ikke om skydannelse for å bli radar-operatører. Cirrus-skyer er slør-skyer oversatt til norsk. det er et gammelt begrep som eksisterte lenge før du ble radar-operatør. Cirrus skyer betyr høyere skyer. Homogenitus er navnet for menneskeskapte skyer fra fly, begrepet eksisterte lenge før Agent Mulder så sin første Chemtrails.

Når Chemtrails blir mainstream, så betyr det at noen ønsker at du skal være redd, og jo mer redd du er, jo værre er det for imunforsvaret ditt og forventet leve alder.

ken
ken
Anonym
Svar til  armin1
4 år siden

armin – «Alle innleggene dine er rene personangrep, nå må du ta deg sammen ellers blir du blokkert…»

Ja, den var god ;-) Slik som i VG, DAGBLADET OG AFTENPOSTEN med flere som kan nevnes i fleng!

FOR… Og her kommer hele poenget:

I dagens politiske s(k)amfunn trykker pressen kun hva som bygger opp under halvsannheter for at leserne skal villedes til fordel for grådighet og profitt!

Som Gro Brynolf Brundtland Harlem Sandberg (https://www.jostemikk.com/den-skjulte-slekt-og-de-hviskede-navn-gro-brynolf-brundtland-harlem-sandberg-ohlin/) sa til Dagsavisen 15.12.2018: «Vi er i ferd med å miste kontroll over hva folk blir fortalt».

DERFOR ble man blokkert i nevnte MSM og DERFOR ble kommentarfelt fra nevnte MSM fjernet, og ikke grunnet hva de selv påstår er årsak være seg personangrep og sjikane (les; faktaopplysninger).

Kommentarfelt bidrar/bidro til at diverse halvsanne artikler blir/ble sanne takket være årvåkne lesere ;-)

Så takk og lov for NYHETSSPEILET!!! Hurra, hurra, hurra :-)

NB! Og «DERFOR» kommer ikke Einar Flydal sin artikkel av i dag (23.05.2019) på trykk i MSM: https://einarflydal.com/2019/05/23/ny-juristrapport-gebyrene-er-urettmessige-og-legeattest-ikke-nodvendig/#more-32158

PS! «Dere lærer ikke om skydannelse for å bli radar-operatører…» Det aner du ingenting om i anl den gang kontra i dag. Den gang fikk vi svar på alle spørsmål iht flyverdenen, men ikke per dags dato, dèt har du rett i… Noe har endret seg… Hmm… Jeg var ekstremt interessert, samt foto var og er min hobby.

Skaff deg NIKON P 1000 og ta en titt… Kanskje ser du «forbi» månen… Kanskje ser du «dysene» på flyene i AGENDAEN her ;-) Hvis du har lov, da… Bare hvis du har lov :-)

nm264
nm264
Abonnent
Svar til  ken
4 år siden

Det som er feil her er at moderatorer kommer med personangrep hele tiden, men dersom andre gjør det samme blir innlegget moderert bort!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  nm264
4 år siden

Du trenger ikke å lyve nm3. :)

Motargumenter har ingenting med personangrep å gjøre, men ser slike troll som deg er veldig opptatt av å ikke å diskture sak, bare personer.

For det første så modererer jeg ingen som ikke ønsker det, men det blir jo komisk at flere som har sagt jeg ikke må moderere dem sender mail til Speilet og trygler om å bli moderert så de får kommentarene sine ut.

Fint om de klarte å bestemme seg :)

nm264
nm264
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

bare konstaterer fakta jeg :)

Jarle B. Mathisen
Jarle B. Mathisen
Abonnent
Svar til  ken
4 år siden

«Skal ikke mer til å inneha en stilling som radaroperatør (ref meg og vi lærte på 80-tallet alt om contrails være seg høyder, temperatur og varighet min/max) til å skjønne seg på dine falske «cirrusskyer» alias «slørskyer» (nytt propaganbegrep fra værdamene på TV2 anno 2017).»

Det samme argumentet prøvde du å bruke mot meg i en anne artikkel jeg har kommentert, jeg ga deg en kort voksenopplæring om hvordan Cirrus dannes og hvilke prosesser i atmosfæren som er i sving – lærte du ingenting? Allerede på 1800 tallet ble det utarbeidet et varslingssystem for Hurricanes basert på Cirrus observasjoner, så å påstå at dette er noe som ble innført som TV2 propaganda er kun latterlig. Og du, du må slutte å kalle alle som er uenig med deg for psykopater! Hold deg til sak og fakta.

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  Jarle B. Mathisen
4 år siden

Puster vi fortsatt?

Blir vi sykere fortsatt?
Karpe Diem skriver bedre og bedre rim.
Basketball blir villere og villere spill.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  ken
4 år siden

Jeg tror det beste er å bare la han være i fred Ken. :)

https://en.wikipedia.org/wiki/Project_MKUltra

armin1
armin1
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

You dont mess with the Shaman, without getting the truth, just like you dont mess with the bull, without getting the horns.

«The role of Amanita muscaria and pantherina was to open the doors of the spirit world – for enlightenment, ecstasy, healing, hunting and problem-solving»
http://iancampbells.com/shaman/Ambrosia_1.html

Cannabis counteracts Mk-ultra.
https://www.youtube.com/watch?v=DPvM1Asy0qA

Jon
Jon
Anonym
Svar til  armin1
4 år siden

TØv

Adam W
Adam W
Anonym
4 år siden

Dette blir dessverre altfor tåpelig Armin, hva er det du egentlig du er ute etter her?

Angående Chemtrails kan du se her hvordan de går på og av:

Videre kan du jo opplyse deg selv videre ved å lese mer om værmodifikasjon, noe som har pågått i over 100 år

armin1
armin1
Abonnent
Svar til  Adam W
4 år siden

Fly glir i luften i ekstreme lengder sånn at pilotene kan løse problemet eller nå fram til en nødlandingsflyplass uten motorframdrift.

Det ser ut som flyet i videoen din opplever motorproblemer som raskt gikk over. Hva er det egentlig du tror? At piloter forsøker å sende oss nødmelding , en slags morse kode? Men her var det ingen kode, heller var det en pilot i desperasjon som lagde S.O.S striper.

https://www.smooth.com.au/life/pilots-reveal-engines-turn-during-your-flight

Jarle B. Mathisen
Jarle B. Mathisen
Abonnent
Svar til  Adam W
4 år siden

Film nr. 1 – hva er det den beviser annet enn at flyet passerer gjennom atmosfæren med vekslende temperatur og metning? Disse forskjellene (inversjonene/konvergensene) gir forskjellige forutsetninger for om, og hvor kraftige contrails som vil dannes. Hvis du ser godt etter så ser du faktisk en svak contrail også når du mener noe er slått av, så det er ikke slik at det forsvinner helt som om noen lukket en dyse.
Film nr. 2 – Det finnes systemer for å skrive på himmelen med datastyrt utslipp av røyk.
http://www.sky-writing.com/

Om dette er tilfelle i filmen du viser til er det umulig å dokumentere på samme måte som den ikke kan dokumentere/bevise at dette er chemtrails som blir slått av og på av piloten. Mange mener denne filmen er fake og jeg kan tildels være enig at den ser suspect ut. Legg merke til skyene til høyde og hvordan de også fremstår som redigerte og plassert litt i samme «frekvens» og mellomrom som stripene. Uansett så blir både din og min påstand kun en påstand som ikke kan verifiseres med mindre man får tilgang til originalopptaket. Har til informasjon satt meg litt inn i væremodifikasjon og mer inngående i meteorologi, aerodynamikk og øvrig luftfarsteknologi siden jeg underviser i disse fagene på forskjellige nivåer.
Du bruker ordet tåpelig ovenfor en annen; Hvilken relevant kompetanse besitter du inne dette fagfeltet som gjør at en meningsmotstander fremstår tåpelig i dine øyne? Hvilke konkrete innspill mener du er feilaktige eller tåpelige?

nm264
nm264
Abonnent
Svar til  Jarle B. Mathisen
4 år siden

Dette var eksakt mitt poeng også!

Morten Kielland
Morten Kielland
Anonym
4 år siden

For å svare på forfatterens spørsmål, så er svaret «nei», også for mitt vedkommende. Jeg har for så vidt aldri trodd noe på «chemtrails» heller, men i de senere år har jeg brukt en god del tid og krefter på å fordype meg i dette fenomenet, bare for å se om det kunne være noe i det.

Min konklusjon er at jeg ikke kan finne noen som helst troverdig og solid dokumentasjon på «chemtrails» over Norge – eller USA, for den saks skyld; men nå er det jo stort sett i Norge at jeg oppholder meg.

Derimot har jeg ingen problemer med å akseptere den naturvitenskaplige forklaringen på fenomenet «varige kondensstriper», basert på den fysikken jeg lærte på skolen, og som senere har vist seg å stemme overens med den virkelige (observerte) verden – og som også var forholdsvis avansert (kurset het 3FY den gangen). Dessuten hva jeg har tilegnet meg senere i forbindelse med min interesse for fly og flygning, bl.a om hvordan ulike typer skyer dannes. Jeg har altså ingen problemer med å forstå hvorfor kondensstriper fra fly noen ganger blir hengende lenge, og til og med brer seg videre utover himmelen, mens de andre ganger forsvinner etter få sekunder; eller hvorfor det noen steder på himmelen blir varige kondensstriper, og andre steder ikke, fra samme fly.

Dette skyldes helt enkelt forholdet mellom temperatur, luftfuktighet og lufttrykk, samt muligens også bevegelse – eller mangel på bevegelse – i luftmassene.

Du kan jo følge med selv, og legge merke til hvordan «chemtrails» typisk oppstår rett før det dannes isskyer, dvs når de atmosfæriske forholdene nærmer seg de optimale for dette; da kan iskrystallene som blir dannet av den fuktigheten som kommer ut av en flymotor, for vanndamp er som kjent et biprodukt av forbrenningen av hydrokarboner, utløse en kjedereaksjon hvor stadig nye iskrystaller dannes av fuktigheten som allerede finnes der i atmosfæren. De dannes fordi de plutselig har fått «noe å henge seg på», slik det er med krystaller og krystalldannelse i naturen for øvrig. Det er også derfor varige striper kan dannes noen steder på himmelen, mens andre steder ikke, fordi luftfuktigheten/temperaturen kan variere fra sted til sted.

Jeg er så heldig at jeg bor like ved havet, og dessuten har en av Norges travleste luftleder rett over her jeg bor, så jeg har god anledning til å observere dette fenomenet. Og det viser seg til stadighet at ulike fly setter igjen varige striper på visse områder av himmelen, mens på andre områder gjør de det ikke. Jeg kan ikke forklare dette på annen måte enn at i hvert fall fuktigheten varierer, og/eller temperaturen, og da typisk mellom luftrom som ligger over land og luftrom som ligger over vann, altså i overgangen mellom disse.

Noen dyser som skrus av og på, tror jeg dessverre ikke på. Det ville jo involvere flygere og/eller flymekanikere; og da ville de og deres familier neppe bodd her, rett ved siden av meg; men det gjør de, faktisk – og de er tydeligvis ikke det minste bekymret.

En annen ting er at det synes å være et 100% 1-1-forhold mellom dannelsen av varige kondensstriper og de meteorologiske forholdene i atmosfæren; eller sagt på en enkel måte: de kommer typisk rett før det dannes isskyer.

Jeg må derfor, basert på mine egne kunnskaper, observerte data, og logisk gyldige resonnementer, fortsette å tilskrive fenomenet «chemtrails» – eller varige kondensstriper, som jeg fortsatt mener at det egentlig er – visse atmosfæriske forhold; ingenting annet.

Jeg frykter og antar derimot, at teoriene og hysteriet som er skapt på grunnlag av dette naturfenomenet, egentlig er skapt for å latterliggjøre oss som befatter oss med viktige og reelle konspirasjoner og bedragerier, som f.eks 11. september 2001. Husk Morgenbladets oppslag om Nyhetsspeilet for noen år siden: de valgte å fokusere på «chemtrails» nettopp fordi de der visste at de var på trygg grunn. Det samme med levende vesner fra fremmede planeter, baser på månen, at jorda er flat, og annet vrøvl; det tar oppmerksomheten vekk fra det som er viktig, og diskrediterer samtidig dem av oss som forsøker å opplyse andre om f.eks 11. september-bedrageriet. Det er jo synd, og det kalles på fagspråket for desinformasjon. Og dette er et viktig – og effektivt – virkemiddel i propaganda.

Dessverre.

Det er selvsagt mulig at jorda har hatt besøk av levende vesner fra fremmede planeter, men jeg har hittil ikke sett noen som helst troverdig og fyldestgjørende dokumentasjon på dette.

Og det samme gjelder altså «chemtrails».

Og, som seiler og sjømann, har jeg dessuten personlig erfart at jorda er rund; jeg finner nemlig ingen bedre forklaring på at landet synker i havet når jeg seiler ut fra kysten, og stiger igjen når jeg seiler tilbake. Bedre forklaringer mottas selvsagt med takk.

Det er jo godt mulig at jeg tar feil, men inntil videre tillater jeg meg altså å tvile, både på «chemtrails», besøk av utenomjordiske vesner her på jorda – og, ikke minst, at jorda er flat; og jeg tillater meg dessuten å tvile på at nazistene samlet sammen seks millioner jøder, drepte dem med cyanidgass og brant dem opp; eller at det skal ha vært mennesker på månen, for den saks skyld.

Jeg har nemlig aldri sett noen som helst troverdig dokumentasjon på noen av delene. Det mangler helt enkelt vitenskapelig belegg for alt dette.

Men at sprengstoff må ha vært involvert i «kollapsene» i World Trade Center den 11. september 2001, og at et passasjerfly ikke kan ha laget hullet i veggen i Pentagon – eller hullet i bakken i Shanksville for den saks skyld, er derimot hevet over tvil. Noen annen forklaring er fysisk umulig, og samsvarer heller ikke med de foreliggende fakta.

Så la oss derfor heller konsentrere oss om det som er sikkert, f.eks. 11. september-bedrageriet, i stedet for å beskjeftige oss med tull og tøys!

Dette er faktisk viktig, både for verden i dag, og for menneskehetens framtid.
:-)

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  Morten Kielland
4 år siden

For de som ikke tror Contrails er langvarige.

Top Gear programlederen hadde besvimt om han stod i aluminium, barium og strontium på få sekunder, men det er vanndampskyer han står i.

http://www.planetary.org/blogs/emily-lakdawalla/2012/3390.html

Noe jeg har hatt i bakhodet i 10 år, men desverre blitt overkjørt av andre fenomener og engasjement, er hvordan radiobølger penetrerer ionisfæren og reiser i lysets hastighet med svært lav kraft, mens HAARP sender flere hundre megawatt mot ionisfæren men penetrerer den ikke? Hvordan skal HAARP i Chile lage jordskjelv i Kina ved å sikte på et punkt i ionisfæren og bruke ioinisfæren som en vegg , air hockey stil, stråle nedover på den andre siden av jorden? Den eneste måten jeg kan se for meg dette er at de plasserer et HAARP anlegg over det området de vil lage jordskjelv, eller så bruker de månebaser, for laser satelitter vil være for små, hvis de ikke har flere tusen satelitter som stiller seg i formasjon.

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  Morten Kielland
4 år siden

Kjære Morten, du nevner condensation nuclei som fester seg til omliggende luftfuktighet som gjør at kondensstripen sprer seg og blir større. Er du sikker på at det ikke bare er den samme massen som løsner opp og sprer seg mens det tynnes ut?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Morten Kielland
4 år siden

Veldig enig med deg Morten, ja bortsett fra det med eksos, det blir vi uansett ikke enige så vi kan ta det andre du snakker om. :)
Både 9/11 og Holocaust har de selv innrømmet er fake, når man lager lover som gir mange år i buret for å være skeptisk til påstandene så vet man at det er fake.
Alle vet at sannheten trenger ingen beskyttelse, det er det kun løgner som gjør.
Selv om Bush prøvde å få gjennom en slik lov timer etter 9/11 så klarte han heldigvis ikke det,

Hologram-Holocaust. ringer det noen bjeller ?

Allerede i 1915 startet media å snakke om de 6 millioner drepte jøder. aldri 5.9 eller 6.1. alltid 6 så hvorfor det ?

SIX MILLION JEWS 1915-1938 HD

https://www.youtube.com/watch?v=Dda-0Q_XUhk

Svaret på det er veldig enkelt, det har med de 7 Noahidelovene å gjøre, Noahs 7 lover kan ikke tre i kraft før 6 millioner jøder er døde for slik er det skrevet i Talmud.
Nå når de 7 Noahs lover skal på plass så vil alle verdens individer bli slaver for jødene og deres Messias kan tre frem.

Et nytt jødisk FN er allerede på plass og skal ledes av Nikki Haley.

Vet ikke hvorfor jødene snakker om at vi skal bli slaver for dem i den nye verden.
Såvidt meg bekjent så har vi vært det lenge, de eier alle sentralbankene så alle med lån eller de som bor i et land med statslønn har satt sin fremtid og fremtidige inntekter i pant til dem.
Olje, våpen, mat, helse osv eies også stort sett av dem.

Så slaver for dem har vi vært lenge. Røde Kors snakker nok sant når de sier at 147 000 jøder ble drept i leirene.

7 millioner polakker ble drept, samt 30 millioner Russere, men dem har vi ikke lov til å ha empati med, med loven i hånd så skal vi kun bry oss om de «6» millioner jøder. ;)

The Truth on Noahide Laws and the Law of Kings

https://www.riksavisen.no/ett-nytt-fn-tar-form-i-jerusalem/

Angående 9/11 kuppet så forklarer General Wesley Clark det greit, ta ut 7 land og få på plass en super stat samt starte krigen mot terror, en krig som ikke kan vinnes og som skal før frem til at kontantene forsvinner og alle har en chipp. om ca 5 år så er vi der.
Hadde det ikke vært for Syrerne som har stått mot NWO siden 2011 så hadde vi vært der for lenge siden.

General Wesley Clark: The US will attack 7 countries in 5 years

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

«Syrerne som har stått mot NWO siden 2011″… Før dem Palestinerne, Sovjeterne, Norsk Transportarbeidernes Fagforening som støttet andre fagforeninger med solidaritets streiker, har stått i fandens vei. Ingen vinning uten kamp.
Det trengs graving etter sannhet, oppvåkning av sovende masser og handling mens vi enda har sjanse til å gi en sjanse til neste generasjon.

G5 innføres for psykisk kontroll, for aktivering av nano-partikler og øvrig dritt som sprayes med chemtrails, for blokkering av Jordas energi med nettet som blir dannet mellom IPhones i kontinuerlig bruk av dumme sauer, osv.
For drift av 5G vil faen sende opp 20.000 satellitter og plassere jævla bokser på bakken med 150-meters avstand.
For dette trengs kobber, mye kobber. Per idag har tobente parasitter mulighet til rane og utnytte moder Jord, forgifte land og hav med konsesjon fra de «folkevalgte».

Hvor lenge skal populasjon finne seg taust i dette? Hvorfor produsere avkom når man ikke er villig til å løfte opp en finger for å sikre dem overlevelses grunnlag? Det er skjendig jo.
Når skal vi aksjonere?

P.S. Hørte en mening på T-bane at Putin vil redde verden etter jewropa`s fall. Det er den samme faen som gir slike falske forhåpninger. Putin har åpnet alle porter til ruseland på vidt for monsanto, kveler små jordbrukere med skatter og avgifter, krever innføring av 100%-vaksinering av barn, brenner opp og graver ned mat som «mot-sanksjoner» mens barn og pensjonister sulter, har åpnet NATO-base midt i ruseland (by Ulyanovsk), sprayer himmel med chemtrails fra øst til vest, har dratt ruseland inn i WTO, total korrupsjon og ødeleggelse, gjennomført debiliserende skole-reformer etter vestlig oppskrift osv.

armin1
armin1
Abonnent
4 år siden

Over 100.000 flyvninger per dag. Vi her oppe har langt færre overflyvninger enn resten av verden. Vi har mer D-vitaminer i oss, vi har større ansvar. Maglev tog bruker såvidt strøm, men magnetisme som fri-energi, og er låst fast til skinnene så de ikke kan avspore. De kan bygges større, 3 etasjer, og like bred som A-380 airbus, ettersom ingen kan bruke fly lenger. Til noen klarer å utnytte denne teknologien på best mulig måte. https://en.wikipedia.org/wiki/Precooled_jet_engine

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
4 år siden

Global oppvarming ikke menneskeskapt?

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
4 år siden

Jetpacks lager kondensstriper mens flyet ikke lager kondensstriper.

Den eneste logiske forklaringen er at jetpacks ikke har turbofan foran motoren som flymotor har som nedkjøler flymotoren bedre. I høyere høyder /marsjhøyde dannes det kondens som ville vært usynlig i lavere høyder, men pga den konstante temperaturen på 56minusgrader, uavhengig av værforhold, alltid like kaldt, alt over 10.000 moh fryser kondensen til is.

Jarle B. Mathisen
Jarle B. Mathisen
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
4 år siden

Hei Armin, det er ikke kondensstriper som kommer fra jetpacken. Det er røyk basert på at man tilsetter olje(diesel) i bakkant av utblåsningen på motoren. Oljen fordamper av varmen. Det er nøyaktig samme metode som blir brukt av mer vanlige fly under oppvisninger..kun en visuell effekt.

Forøvrig en interessant diskusjon dere har gående her. Har selv kommentert endel under artikkelen «Den store kondensstripe bløffen». En diskusjon som i likhet med her har høy temperatur, personangrep og en mengde sidespor – fra de samme folkene…

Er fristet til å kommentere her også men føler det bare blir å gjenta meg selv med de samme redegjørelsene som fra nevnte artikkel over. Men det kommer vel ikke som noen overraskelse at jeg ikke klarer å finne tilstrekkelig bevis for at chemtrail blir gjennomført i den skalaen og med de metodene som Dane og hans likesinnede påstår. At det forskes på og eksperimenters på geoengineering derimot er jo allment kjent og på ingen måte hemmeligholdt. Contrail eksisterer i beste velgående, og kan enkelt forklares.

Øivind Ekeberg
Øivind Ekeberg
Anonym
Svar til  Jarle B. Mathisen
3 år siden

Er enig med deg på det aller meste! Skal man profilere seg om et åpent alternativ til «main stream media», så må takhøyden naturlig nok være høyere, men personangrep kan man spare seg for. Selv er jeg spent på om det er så åpent her at jeg får mine innlegg (som overhodet ikke har personangrep og er saklige) postet uten sensur. Det er første gang jeg er innpå her, så vi får se. Bra kommentar, Jarle!

Lena
Lena
Abonnent
4 år siden

«Troe jeg fortsatt på meg?» er mer innafor hva deg gjelder i anledning din skrøpelige artikkel! Du, unge mann… Er ikke gammel nok til å huske hvordan himmelen så ut på 80-tallet! Merkelig at du plutselig skal fraskrive deg hva du har bygget opp?

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  Lena
4 år siden

Økning i flytrafikk 8ganger på 40 år. 12.000 flyvninger per dag globalt er nå 100.000.
http://www.bitsofscience.org/graph-global-air-travel-increase-6848/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Lena
4 år siden

Ikke ta det som nøye Lena. :)

Mange Truthere har sin sikkerhets greie for å hindre at de blir drept, Gordon Duff i Veterans Today sier selv at må må plante en røverhistorie i ny og ne for vist ikke så ville han blitt drept for lenge siden, Rolf Kenneth har sin Zeta som skal redde han, Steigan har sin global oppvarming hoax som skal redde han, Resett har sin kristenzionist Jan Simonsen som er mer sensurkåt enn det Hitler var… osv.

Vist denne tulle artikkel kan bidra til å redde livet til Armin så støtter jeg han i det. :)

Mens eksos gutta diskuterer eksos så får vi andre diskutere chemtrail. En gedigen bluebeam vi aldri har sett makan til før er veldig nær nå.

The Bluebeam Generation

Lena
Lena
Abonnent
4 år siden

«Tror jeg på MEG fortsatt?» er mer passende artikkeloverskrift!!! Makan til sviker!!!

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  Lena
4 år siden

send meg video, kjøp barium pulver på nett, kjøp luftfuktemaskin, og se om barium reagerer og danner hvitt røyk på 30% luftfuktighet. Armin_bahrami@hotmail.com

Øivind Ekeberg
Øivind Ekeberg
Anonym
Svar til  Lena
3 år siden

«Makan til sviker!!!» Er det et argument? Styrker det for eller i mot? Spør for en venn.

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
4 år siden

Tiden før krigen startet var økonomien på topp, det er med stor glede å utføre eksperimentet, men kun med sponsorer, Vippser tilbake alt overskudd over prosjektets kostnader. Vipps: 93991600.

Det er godt mulig det tar et sekund før den hvite kjemiske reaksjon røyken oppstår, sånn at de ikke ses komme fra vingene, men et stykke bak flyet som Contails for å ikke vekke oppsikt.

Resultatet vil fortsatt ikke skifte min mening at vanlig kondensstriper er geo-engineering.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
4 år siden

Ojjj…… sitter dere her og diskuterer fly-eksos, fly og flymotorer enda :O ?

Hvilket fly er raskest ? Aurora ? TR 3B Astra ? eller gode gamle Haunebu 4 ? Hvor mange hestekrefter har de og hvor fort flyr de ?
Om dere bare vil diskutere fly-eksos, fly og flymotorer så tviler jeg på at det er noe andre som gidder.

Vel … Det kan ikke jeg noe om så jeg skal ikke blande meg inn i den debatten, det er chemtrail jeg kan og den debatten var jeg
og vi andre ferdig med for snart 10 år siden, det er agendaen vi andre diskuterer i dag.

Agenda som hvilken skadevirkninger har de forskjellige komponentene i suppa. langtidsvirkninger, når kommer bluebeam, virker orgonitt mot chemtrail og hvor mye trenger man. hvor mange fly brukes ? er det aliens teknologi bak ?
Hvorfor et det så mye mindre chemtrail nå enn det var for 4-5 år siden ?
Ifølge Pentagon skal de ha full kontroll over været innen 2023. Er det kun HAARP og geoengineering eller har de andre verktøy også ? Sprayes der mer i noen land en andre ? Er noen land helt frie for chemtrail ? osv osv .. .det er mye vi lurer på som vi diskuterer og vil finne svar på, eksos er ikke et av dem.

Bare i USA så er det over 1000 selskaper som offisielt bedriver geoengineering, så chemtrail er ikke akkurat noe nytt for å si det sånn.

Det ble litt Hitler, dere blir jo sinte som Karius og Baktus når vi andre ikke tror på konspirasjonsteoriene deres om at geoengineering ikke eksisterer, noe totalitært når 2 personer vil tvinge egne tanker og meninger på andre og vil sensurere og forby motargumenter.
Vi blir så sint, så sint, så sint. hehe

Jeg har ingen planer om å spole tiden 10 år tilbake og starte på nytt, så her går debatten kun i agenda.

Armin.

Resultatet vil fortsatt ikke skifte min mening at vanlig kondensstriper er geo-engineering.

Samme her, resultatet vil ikke skifte min mening heller. Sikkert ingen andres heller, men har noen for mye penger så er det bare å kjøre på, men regnet jo med du har fått oppskriften på suppa av NWO, vist ikke så er eksperimentet ditt enda mer meningsløst,Du må ha blandingsforhold, du må vite hvordan de forskjellige komponentene reagerer med hverandre skal det ha noe mening.

Du har jo også vært borte i snart 10 år mens vi andre har jobbet med chemtrail så du har mye å ta igjen på oss andre.

Men mens du venter på penger fra VIPPS så kan du kanskje skrive en artikkel om noe du er ekspert på og dele med oss. ?

Ekspertene og Pentagon sier at Iran som er sist på listen nå skal tas ut nå og når Iran er tatt så skal de ha opp en super stat eller verdenregjering, NWO eller den nye verden om du vil.

Her er du eksperten, kan Iran stå mot NWO eller er dine 82 millioner landmennene doomd ? Mike Pompeo, John Robert Bolton, Benjamin Netanyahu samt hundens hans Donald Trump og Salman bin Abdul har allerede bestemt seg for at nå skal Iran tas.

9/11 var et staskupp og Iran er sist sier Pentagon.

General Wesley Clark: The US will attack 7 countries in 5 years

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

Etter jeg gikk mine egne veier mot slutten av 2011, er det mye som har skjedd, som mennesker vil tro og benekte. Jeg vil ikke gå inn på detaljer nå, det er for overhvelmende, bare se hvordan Shaman Durek blir behandlet. Iran vil ikke bli angrepet av den ene og alene årsaken til at neocons leker med ilden, og de utfordrer det for bare å bli slått tilbake av Divine intervention, de på toppen som drar i beslutninger, mister livet sitt, etter flere gjentatte advarsler, eller blir lammet så de kan se deres oppbygde planer gå i vasken. Jeg kan ikke med sikkerhet si hver eneste krig er godkjent av gode ånder og usynlige engler med makt til å forandre fabric of existence. Tror du Chris Angel er en Angel? Nei han har ingått avtaler med demoner som jobber for han og utfører tryllekunstene hans. Universet er stort, ufattelig stort, og nå er hjelpen her, eller den har vært her en stund, hvor lenge vet jeg ikke, men Hitler måtte tas, fordi Hitler var en rasist og en av disse som aksepterte å selge sjelen sin i bytte mot jordlig kongedømme som kun er midlertidlig i det lange løp.

Alle Weather Modification inc registrert bruker flares og pyroteknikk til å lage skyer, har du i det hele tatt iløpet av disse 10 årene gått nærmere inn på det? Eller var det nok å se Google resultater vise Weather modification inc hjemmesider?

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

Stopper Vipps innsamlingen for å hindre at en fjær blir til 40 høns.

Øivind Ekeberg
Øivind Ekeberg
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

«Resultatet vil fortsatt ikke skifte min mening at vanlig kondensstriper er geo-engineering.» Okey, så dere ER enige i at flytrafikk og utslipp faktisk har en innvirkning relatert til global oppvarming? Det byttes kontekst så hyppig her, at jeg mistet tråden litt på om påstand om global oppvarming var fake eller ikke. Men, kondensstriper underbygger altså det alle klimaforskere sier, at flytrafikk er med på å skape global oppvarming, sagt på en fancy måte «geo-engineering». Den samme engineering kuer som promper og de som kjører biler drevet av døde planter og dinosauruser er med på?

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
4 år siden

Turbofan forårsaker 75% av flyets fremdrift. Dette krever enorme mengder energi. Er det mulig å skape samme mengde energi men uten å skape ekstreme varmen kerosene skaper så contrails blir en ting av fortiden? https://www.foxnews.com/science/nasa-creating-worlds-first-all-electric-airplanes-powered-by-holy-grail-frozen-hydrogen-fuel-to-save-earth-from-eco-disaster?fbclid=IwAR35X1A6u6fcOluCE5aUDgQQ6ZedJmveRP5YqWWSHXmgQxiD_cBXxFXhU-w

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
4 år siden

Folkemaktpartiet trenger din underskrift!

ken
ken
Anonym
4 år siden

armin/Jarle – Harvard-forsker David Keith har skrevet en bok om «climate engineering» som i utgangspunktet har gjort mer for sannhetsbevegelsen enn noe annet. Snakk om å bite seg i halen… Den bør dere lese som hjemmelekse til neste gang dere kommenterer ;-)

David Keith bruker selvsagt ikke begrepet «chemtrails», men jeg kaller en spade for en spade med hans følgende uttalelse: «Det kan faktisk sprøytes forurensning opp i atmosfæren 20 kilometer over hodene på oss og bruke det for å stoppe global oppvarming» (kun 2 min 14 sek): https://www.youtube.com/watch?v=Rf4N3ylWZt8

Såpass… Vi er «der», ja?!

David Keith bruker villedende matematikk for å dimme himmelen verden over – farvel til sola (kun 7 min 27 sek)

Såpass… Vi er «der», ja?!

Dane Wigington uttaler i sistnevnte video: «Vi vet at bl a aluminium regner ned på oss fra klimaendringsprogrammene»

Theodore L. Gundersen (was an American Federal Bureau of Investigation Special Agent In charge and head of the Los Angeles FBI) uttaler i sistnevnte video:
«Dødsdumpene, ellers kjent som kjemiske striper, blir droppet og sprøytet over USA, England, Skottland, Irland, Nord-Europa og jeg har personlig sett dem. Fugler dør rundt i om verden. Fisker dør i hundretusentall rundt om i verden. Dette er gift. Dette er folkemord. Dette er mord.»

Jeg noterte «kun min sek», for mer skal det ikke til for å forstå seg på dette temaet i logikkens forstand. Til sammen 9 minutter og 38 sekunder;-)

Jarle B. Mathisen – Jeg får «holde meg til sak og fakta»… Jeg mener ikke å kalle «alle» som ikke er enige med «oss» for psykopater annet enn de som tillater at «dette» skjer! Er ovennevnte saklig nok for deg?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  ken
4 år siden

Her er en del konspirasjonsteorier som er bekreftet som fakta, chamtrail er en av teoriene som er offisielt bekreftet.

Top 5 «Conspiracy Theories» That Turned Out To Be True

https://www.youtube.com/watch?v=wO5oJM8GjWA

nm264
nm264
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

Interessant, så kun den om Chemtrails men den viser jo (om man kan stole på fortelleren), at Chemtrails er brukt før, men det store spørsmålet er om det er i bruk i dag, og med så stort omfang som enkelte skal ha det til her inne.
La oss anta at dette blir gjort i Norge i dag, det vil være svært vanskelig å gjennomføre dette med sivile fly, da flyplassansatte før eller senere vil oppdage at noe foregår, og aldri i livet vil klare å holde tett om dette. Det neste er jo da militære fly, her har selvfølgelig militært ansatte taushetsplikt, så det kan i teorien la seg gjennomføre.
Ikke vet jeg hva som er sant, men såfremt ingen kommer med harde fakta, så velger jeg å tro på det jeg selv ser og vet. akkurat som gud og jesus, gi meg bevis da!! :) )
Hva andre velger å tro på er deres sak, men skal man forkynne noe så får man bevise det først!
det var mine to cent om dette

smurfen
Redaksjonen
Svar til  nm264
4 år siden

Veldig enig i det du sier her NM. :)

At sivile fly med passasjerer og bagasje brukes til chemtrail sier seg selv er umulig. For det første så handler det om å få så mange passasjerer som mulig ombord for å tjene mest mulig penger så mao så er det ikke plass til en liten beholder med giftsuppe ombord engang.
For det andre så ville så klart mange ansatte på flyplasser i Europa ha varslet om de brukte dagene sine til å fylle chemtrail i tanker istedenfor bensin på flyene.

Du så jo også patent nr osv når du så filmen over., se resten så lærer du også litt om MK ultra mm ;)

Det er Evergreen International Airlines som er en del av Evergreen Group som står for mye av chemtrail sprayingen.

Evergreen har også opprettholdt et stort fly vedlikehold og lagringsanlegg på Pinal Air Park i Marana, Arizona etter at selskapet kjøpte Air America fra CIA.

Air America var et amerikansk passasjer- og fraktflyselskap som var eid og drevet av den amerikanske regjeringen fra 1950 til 1976. Det ble brukt som et dummy-selskap for Central Intelligence Agency (CIA) operasjoner i Indokina. CIA hadde ikke nok arbeid for å holde aktiva flytende og Nasjonal Sikkerhetsrådet så flyselskapet tok oppdrag fra offentlige enheter som inkluderte US Air Force, US Army, USAID , og for en kort stund Frankrike . I hovedsak ble Air America brukt av den amerikanske regjeringen til skjult å drive militære operasjoner, som utgjorde sivile flyselskaper, på områder som de amerikanske væpnede styrker ikke kunne oppholde seg på grunn av traktatbegrensninger.

9/11-2013 Gikk Evergreen ut og sa at de ville legge ned grunnet økonomiske problemer, om de bare byttet navn og forsatte eller om flåten ble solgt til andre vet jeg ikke.
Fra og med august 2015 har Global SuperTanker Services (etterfølgeren til de vanlige Evergreen Supertanker Services) kjøpt alle fysiske eiendeler og immaterielle rettigheter knyttet til Evergreens originale Supertanker (unntatt selve 747-100 flyet) fra Jet Midwest. De har transplantert det eksisterende sprøytetanksystemet fra 747-100 til en nyere Boeing 747-400 (N744ST) flyrute.

Bare en Evergreen 747 Supertanker har plass til 70 000 liter chemtrail.

Men for all del, det blir jo bare synsing uten direkte beviser, hvor mange fly som er brukes i dag vil jeg tro ble kraftig redusert 9/11 2013 som også var tiden da vi fikk en kraftig reduksjon i chemtrail sammenlignet med tidligere år.

nm264
nm264
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

Hei igjen, at de velger å ta ut patent på noe slikt finner jeg veldig merkelig, da en patent til slutt vil bli åpen, og da vet folk om løsningen. da er det bedre å utvikle en løsning i skjul uten å ta patent, og så holde den skjult.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  nm264
4 år siden

Delvis enig.
Da kan jo andre ta patenten og sammen med den profitten og samtidig saksøke de som bruker patenten uten å ha tatt patent på det selv.

Angående konspirasjonsteori så er det greit å definere hva det er siden mange ikke helt forstår begrepene.

En konspirasjonsteori er alt som avviker fra løgnene til eliten.
En konspirasjonsteoretiker er en som ikke tror på løgnene til eliten, teller ca 95% av befolkningen, de siste 5% er vel dem man kaller sykelig regimetro.

Det var CIA som skapte begrepet i sin tid da det knapt nok var en eneste person i USA som trodde på deres versjon av JFK drapet. Da var så godt som hele USA konspirasjonsteoretikere.

nm264
nm264
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

Delvis enig, dersom du holder dine kort tett er det ingen som vet on løsningen:) men ja, dette er et stadig tilbakevendende tema innen utvikling.

ken
ken
Anonym
Svar til  nm264
4 år siden

nm264 – Godt å lese at du er «open minded» og «lutter øre». Ta en lærdomsrik titt på Jim Lee, verdens modigste og grundigste mann i flg de som følger ham.

Og GRUNDIG er bare «fornavnet»! Livets skole er den beste skole :-)

Man kan undre seg på hvorfor ikke dette åpenlyste temaet ikke er nevnt i MSM annet enn «slørskyer»… Bare det taler for seg! HEMMELIG!

Five Types of Real Chemtrails – Just the Facts

Ten Technologies to Own the Weather Today!

OVERBEVISNINGSGARANTI! ;-)

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

Evergreen har ikke baser i alle land, mener du de flyr ut fra Arizona til Norge? Evergreen er ikke militært, så du kan bestille en flybillett smurfen , og besøke dem. Om du ikke slepper inn, har du fortsatt god utsikt fra gjerdet, imotsettning til Nordkisa militærflyplass på Gardermoen som er omringet av gjerder og tett skog langt unna rullebanen.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
4 år siden

Tror ikke du helt skjønner hva Evergreen Group er for noe Armin, illuminati selskapet er enormt og består av:

Evergreen International Corp.
Evergreen Marine Corp.
EVA Airways Corp.
Evergreen Steel Corp.
Evergreen International Hotels
Evergreen Security Corp.
Evergreen Logistics Corp.
Evergreen International Storage & Transport Corp.
Evergreen Aviation Technologies Corp.
UNI Airways Corp.
Evergreen Sky Catering Corp.
Evergreen Airline Services Corp.
Evergreen Air Cargo Services Corp.
EVA Flight Training Academy
Chang Yung-Fa Foundation
Evergreen Accord Construction Corp.
Evergreen Maritime Museum
Evergreen Symphony Orchestra

Evergreen Marine er det fjerde største containeriserte rederiet i verden, med en flåte på over 150 enorme skip som krever 240 havner over hele verden i rundt 80 land.

Klart du kumme kjøpe billetter til Evergreen fly, du kunne leie hele fly om du ønsket det. De tok også oppdrag fra Pentagon og CIA og ble brukt i spesialoperasjoner over store deler av verden.

Kan du betale så får du det du ønsker.

Om de kommer fra Arizona ? Alle chemtrail fly jeg har sett har flydd rett mot Nord England/Skottland/Island etter at lasten er tømt så vil tro de mellom lander der et stad, kanskje i Nord England … ?

Her er vel kameraten vår Jarle B. Mathisen ekspert så kanskje han kan opplyse om hvem flytyper og flyplasser som er best egnet ?

Se over gjerdet på flyplassen ? Det har mange tusen allerede gjort, også sett fra luft med droner og Google eart mm.

Evergreen Facility Caught on Film: Chemtrail Planes!

CHEMTRAILS Exposed on Discovery Channel Evergreen Air Run By the CIA

https://www.youtube.com/watch?v=-mPjXMfbblA

Chemtrail Proof-Evergreen Aviation Admits to Chemtrail Contracts with USAF

A few months ago NotForSale interviewed a whistleblower from inside the Evergreen Air Facility. For those who do not know Evergreen Air is a CIA front company for chemtrail operations within the United States, weapons and arms dealing, drug running and rendition tortures. The whistleblower known as KrisH provided the Intel Hub staff with documentation to prove his employment at the facility located in Pinal County Airpark in Arizona

https://www.activistpost.com/2011/01/evergreen-aviation-admits-to-chemtrail.html

If you do not know what Chem-trails are or for what ever reason dont believe in it here is a link to a Government website explaining it
It’s offical name is: Indirect and Semi-Direct Aerosol Campaign (ISDAC)
here is the link

http://www.asp.bnl.gov/ARM_ISDAC.pdf

Men som sagt, hva som skjedde etter 9/11 2013 da de fikk økonomiske problemer vet jeg ikke, fra 2008 til 2013 så husker jeg hver eneste skyfri sommerdag så kom det bølge etter bølge med fly tidlig om morgenen og la et slør over hele himmel. man så også at deler av suppa falt ut som en vegg.

Etter 2013 ble det mye bedre, om det henger sammen med konkursen til Evergreen eller ikke vet jeg ikke, men det ser slik ut.
Her er flyene de eide.

Boeing 747-100SF 11 Supertankere
1 lagret hos VCV
Boeing 747-200C 2 Også brukt i chartertjeneste
Boeing 747-200B / SF 6
Boeing 747-200F / SCD 1
Boeing 747-400BDSF 1
Boeing 747-400BCF 2
Boeing 747-400F 1 Operert for Saudia Arabia

I 2013 gikk altså Evergreen International Airlines konkurs. Konkursen gjelder også 7 andre selskaper i samme gruppe.: Evergreen Aviation Ground Logistics Enterprise, Evergreen Defense og Security Services, Evergreen International Airlines, Evergreen International Aviation, Evergreen Systems Logistics, Evergreen Trade og Supertanker Services.

The airline was established by Delford Smith (founder and owner) and began operations in 1960 as Evergreen Helicopters. It acquired the operating certificate of Johnson Flying Service and merged it with Intermountain Airlines from Pacific Corporation (a CIA front company) in 1975 to form Evergreen International Airlines. The holding company, Evergreen International Aviation, formed in 1979, wholly owns the airline.

One of Evergreen’s Boeing 747 airplanes (registered N473EV, which suffered an in-flight engine separation in 1993) starred in the 1990 action film Die Hard 2. Additionally, Evergreen Boeing 727s were featured in numerous films including Donnie Brasco with Al Pacino, and The Rookie with Clint Eastwood.

On December 31, 2013, Evergreen International Airlines filled a Chapter 7 petition in federal bankruptcy court in Delaware with all of the assets (including all 747 airframes) subsequently sold to a parts salvage re-seller, Jet Midwest Aviation.

As of August 2015, Global SuperTanker Services LLC (the successor to the defunct Evergreen Supertanker Services), has since purchased all the physical assets and intellectual property related to Evergreen’s original Supertanker (except the 747-100 airframe itself) from Jet

Med ekte global rekkevidde, kan SuperTanker være nesten hvor som helst i verden på under 20 timer, inkludert drivstoffstopp, om nødvendig. Konfigurert med 14 førsteklasses seter og 2 køyer for støttepersonalet og ekstra flybesetning, kommer SuperTanker klar til å starte tidligere koordinert flyoperasjon med vertsbyrået.

Og ser du på logoen så ser du straks det er et Illuminati selskap, et så stort selskap er så klart inkludert blant de utvalgte som har sett lyset fra Lys-bringeren sin.

For all del, det er/var langt flere selskaper involvert enn bare Evergreen.

Evergreen International Airlines:

• Firefighting
• Oil Spill Containment
• Weather Modification
• Biochemical Decontamination

https://www.evergreen-group.com/puf1/jsp/PUF1_EvergreenGroup_en.jsp

Nå som vi er ferdig med fly debatten så kan vi kanskje starte på Morgellons debatten ? Det kan bli gøy :-)

https://www.morgellons.org/chemtrails-morgellons-worse-thought

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

Først sier du har sett på flightradar24.com i 10 år og aldri sett chemtrails på radaren så det indikerer at det er militærefly som sprayer.

Nå siern han at Evergreen cargo står bak hele dritten, cargofly kan sees på flightradar.com

Cargofly trafikken er ekstremt lav iforhold til kommersiel flybruk, da det koster veldig mye å sende ting i små fly som ikke kan laste særlig mye. Derfor er det mest brukt av hasteleveranser, og fks frakt av gallopp hester og travhester som ikke kan stå i containere ombord cargoskip over lengere tid.

Hvordan kan Evergreens paraplyorganisasjoner gå konkurs når de eier den største andelen av kontainere som fraktes rundt på skip?

Du sier CIA brukte American Airlines. Hvorfor skal CIA risikere å bli avslørt på vanlig kommersielle flyplass? Det er TOLLkontroll der, imotsettning til militærflyplass. Her prøver han å feie dritten under teppet og få oss til å glemme militærflyplass så vi ikke går nærmere inn på det enn vi har gjort tidligere , for han følger med på alt som blir sagt på speilet i 10år.

Militæret har den høyest kodeks i verden. De sverger til konstitusjon og landet, Quisling er et sterkt ladet ord, likt som Judas, som er sterkt hatet og avskydd. Om de så inne i flyene, eller så hangaren full av tankere, og det ikke er skogsbrann noen sted, ville de vært tvilsomme, og gått sammen i skjul etter arbeidstid og planlagt når de skal bruke våpen mot lederne på jobb, for så å ringe politi og alle mediehus så de kan slippe inn på flyplassen og. se hele operasjonen som foregår i stillhet. Om de skulle redde verden, så hadde de tenkt dette fortjener nobelfredspris, og ingen i media har så langt snakket noe som helst om det. Først i 2011 kom svovelpredikantene i dagens næringsliv.

Han skriver «Men som sagt, hva som skjedde etter 9/11 2013 da de fikk økonomiske problemer vet jeg ikke, fra 2008 til 2013 så husker jeg hver eneste skyfri sommerdag så kom det bølge etter bølge med fly tidlig om morgenen og la et slør over hele himmel. man så også at deler av suppa falt ut som en vegg.»

Jorden er rund, tiltross for bibelfanatikere som han smurfen( pedofil som lurer barn til seg med godteri og bilder av seg selv som smurf når han egentlig ser ut som en dverg orc. Jeg har møtt han på en av demonstrasjonene mine for 8 år siden. Et bilde han hadde av seg selv i yngre dager i svart hvitt var muligens ikke han i det hele tatt, men om det er han tviler jeg ikke på, for han har gjennomgått ekstreme forvandlinger på kort tid mistet sin ungdommelighet alt for fort som kommer av å tilbe mørket i mangel på lys eller avsmak for lys men han var god en gang i tiden som alle barn, men så begynte han å gjøre om nyhetsspeilet til resett.no med stans flyktningstrømmen den er planlagt artikkelen og mye annet mørk propaganda) Tilbake til saken, var bare godt å komme med litt personangrep etter at jeg har sett på han og løpegutten hans Ken som later som han er Barbies Ken, eller Ken i Streetfighter som hater Riyu og læremestern hans etter han har fått litt muskler.

Når flyene kommer fra Kina, India, Japan, og østen, så må de fly i en kurve for å spare tid. Det ser ut som en omvei fra en rett strek fra punkt A til B, men på grunn av bulgningen rundt ekvator så flyr de over Norge.

Det at han ser dem tidlig på morningen betyr at flyene har tatt av rundt midnatt i østen.

«Flere tusen har sett over gjerdet og med droner» Du viste en parkeringsplass for fly som ikke er i bruk. Ingen fly filmet fra undersiden etter de tar av på flyplassen, eller over vingene tatt fra droner.

Skremselspropagandaen din har ingen ende.

Du svarte heller ikke på Pyroteknikk kommentaren min. Er du enig i at flyene ville bli sett fra bakken om det var et sterkt lys eller flere lys som skinte selv i 10.000 meters høyde?

Tror du pyroteknikk kan brukes i 10.000 meters høyde der temperaturen er konstant 56minus?
https://www.quora.com/Why-dont-cigarette-lighters-work-effectively-when-cold

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
4 år siden

Jøss, trodde du var på bedringens vei jeg, her har du bare rablet ned noe svada og rablerier i LSD rus som verken gir mening eller har noe som helst sannhet i seg.

Når man har tapt en debatt så bikker slike som deg over og man går inn i en slags psykose.

Militæret og CIA har høyest codex i verden, ingen har så mye integritet som CIA …

Sånne tanker får man når man er utsatt for CIAs MK ultra med LSD.

Og du skal starte parti ? en manns partiet eller gal manns partiet ? Tror nok en eventyr forfatter for barn hadde passet bedre. CIA trollet som skulle til seters og gjøre seg feit.

Chemtrail ble offisielt bekreftet for lenge siden, samme med MK ultra med LSD og THC på institusjoner.

Her får man alle svarene på hva som skjedde med Armin, jeg skal så klart ikke gå ned til ditt nivå og fortelle hva som har skjedd med deg siste 8 årene utfra hva du selv har rablet ut av deg på FB, PM eller mailer.
Det tror jeg leserne skjønner uten at jeg forteller det.

Top 5 «Conspiracy Theories» That Turned Out To Be True

https://www.youtube.com/watch?v=wO5oJM8GjWA

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

«Her får man alle svarene på hva som skjedde med Armin, jeg skal så klart ikke gå ned til ditt nivå og fortelle hva som har skjedd med deg siste 8 årene utfra hva du selv har rablet ut av deg på FB, PM eller mailer.»

Kan du ta screenshot så du ikke ser ut som en løgner?

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

Det som fremkommer her (konkursen) kan forklare de siste års reduksjon av chemtrail. Men så har det den siste tid dukket opp en del «eksosprat-agenter», noe som kan tyde på at de har nye planer. Eller kanskje det bare er en avledning. Vi får se.

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  Hermis
4 år siden

Bare fordi 5 konspirasjoner viste seg å være sanne, betyr det ikke at alle er sanne !

Årsaken til reduksjon i fly trafikk:https://aviation.stackexchange.com/questions/16523/why-did-air-traffic-levels-decrease-dramatically-in-the-us-through-the-2000s

Det er faktisk mange som føler flyskam. De tørr ikke å fly lenger pga klima. Bompengepartiene Arbeiderpartiet og MDG peker på bilen som det store problemet, men 16 tankskip forurenser mer enn alle bilene på jorden. USA sender søppel til Kina, Canada til Fillipinene, Norske rederier tjener seg søkkrike og Trump, messiassen skulle liksom hente arbeidsplassene hjem.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
4 år siden

Samme tenkte jeg Hermis. Ser eksos gutter dukker opp i andre land også nå. ser ut til at det er en agenda med at de snart setter i verk en massiv spraying igjen. En massiv bluebeam. ? Skape klimakaos og skylde på CO2 ?

Vil de kaste bort tiden sin så må de gjerne gjøre det, det er ingen som bryr seg, Evergreen reklamerer med at de tar Weather Modification oppdrag altså chemtrail, alt er offentlig bekreftet for mange mange år siden.

Kanskje eksos gutta kanskje kan ta en debatt om at det finnes ikke biler, hus, dyr, alt er bare magisk eksos fra gressklippere ? Kanskje de kan spørre sjamanene på Plata som ligger og tigger i heroinrus ?

NB. Vist jeg også blir tatt og buret i 8 år og når jeg komme ut så mener jeg stikk motsatt av alt jeg har ment før så vennligst skyt meg tvert!!!!!

Øivind Ekeberg
Øivind Ekeberg
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

Med referanse til din referanse. Det å bruke YouTube som primærreferanse er jo på en god dag sketchy. Denne videoen har en god miks av facts og en del meninger og antakelser. Og, av de tingene jeg fanget opp som vi VET fra andre mer pålitelige kilder enn YouTube, der hvemsomhelst kan påstå hvasomhelst, er sanne, så er det jo faktisk ikke lenket til eller referert til gode dokumenterte fakta. Dermed faller resten av korthuset med påstander veldig lett sammen. Hvorfor er det så fordømt vanskelig å poste kildereferanser i infofelt slik hvem som helst som skriver en bok med påstander som oftest gjør?

En annen logisk brist jeg ser på den delen av klipp som fokuserer på chemtrails er; Hvis «eliten» eller hvem det nå enn er som står bak dette, gjør dette. Hvordan unngår de «frukten» av sin såing bokstavelig talt? «chemtrails» kan vi som har reist rundt i verden klart si at, jo, de ser vi overalt. Finnes det et globalt varslingssystem, slik at de kan gå i de store hemmelige bunkerene sine hver gang det skjer? Noe som åpenbart skjer hver dag, hele tiden, på globalt nivå, noe som i praksis må bety at denne «eliten» ikke kan oppholde seg i friluft noe sted? Er ikke det en logisk brist? Jeg har sett alle de store navnene det refereres til her i friluft regelmessig. Dog må det sies, at ditt eksempel her er veldig sentrert rundt USA, men diskusjonen er global. Drar man her amerikanske forsøkt fullstendig ut av proposjoner og skalerer de globalt?

Venter i spenning på å bli «moderert» av den frie pressen her som ikke sensurerer frittenkende mennesker som tør å stille spørsmål, uansett hvilken vei de må lede. Det er den frie, åpen diskusjon uten sensur som bringer tanker, ideer og informasjon videre.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Øivind Ekeberg
3 år siden

Hvor gammel er du egentlig ? 3 år ?

Blir for latterlig for meg når en som gir seg ut for en voksen mann ikke evner å se forskjell på et verktøy og en kilde.

Du får prøve igjen den dagen du skjønner at Youtube er et verktøy kilden bruker til å laste opp informasjonen sin, Youtube er like lite en kilde som et TV er en kilde.

Slike raringer som deg tror at om du filmer deg selv og laster deg opp på youtube så eksisterer du ikke.

Jarle B. Mathisen
Jarle B. Mathisen
Abonnent
Svar til  smurfen
3 år siden

Du har virkelig ikke annet enn ad hominem som virkemiddel i din argumentasjon?! Du har ikke klart å legge frem en eneste fagfellevurdert forskningsbasert artikkel som underbygger ett eneste av dine argumenter! Du må gjerne bruke youtube som verktøy, men påstandene må uansett være underbygget av forskningsbaserte etterprøvbare publikasjoner. Hvem som helst kan fremme hva som helst hvor som helst, men uten disse kildene vi ber om blir det bare irrelevant støy. Du må gjerne falsifisere dagens konsensus innen Contrail science, men det må være tuftet på forskningsbaserte prinsipper. Feil eller dårlig forskning kan kun erstattes av bedre forskning – det er kjernen i fagfellevurdering. Så – kan du legge frem denne forskningen som falsifiserer den vitenskapelige etablerte teorien om dannelse og utbredelse av persistent contrails? Og prøv for en gangs skyld å ikke ty til personangrep!!!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Jarle B. Mathisen
3 år siden

Det var da veldig, lenge siden du har fått deg noe ?

Har aldri nektet for at fly, gressklippere, biler eller bensinmotorer for den slags skyld slipper ut eksos, men det har jo forsatt overhodet ingenting med chemtrail eller geoengineering som det heter å gjøre.

Bare i USA er det offisielt over 1000 selskaper som bedriver chemtrail/geoengineering.

Etter at Evergreen med satanlogoen sin gikk konkurs i 2014 så ble også chemtrail redusert med minst 90% over natten. Godt mulig du sett noen skyer på youtube du mener er eksos og ikke skyer der du faktisk har rett. Det vet ikke jeg noe om.
Som sagt så jeg var jeg ferdig med chemtrail debatten i 2014, da var kampen vunnet. etter det så har jeg hatt viktigere saker å ta meg av.

Til tross for at jeg spurte deg for 8 mnd siden om den såkalt eksosen fra SR-BLACKHAWK 72, BLACKSTAR , RQ – 180, X – 37B, AURORA og TR 3B Astra så har du ikke evnet å komme med et eneste svar, isteden så snakker du om museumsgjenstander fra Brødrene Wright tid.

Bor du på aldershjem ?

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
4 år siden

SCIENTISTS HAVE BECOME THE MOST DANGEROUS ANIMAL ON THE PLANET – PROPOSING SPRAYING THE ATMOSPHERE WITH AEROSOLS TO BLOCK THE SUN WHILE CONTRAILS ALREADY DOES THIS HARM!


The sun blasts us with solar rays, no heat is able to escape the earth sided thoward the sun because of the mighty rays. When the earth rotates, the heat during the day is able to be released. Contrails are dangerous because they keep 40% of the heat trapped below the troposphere. The mighty sun rays penetrate the contrails much easier with its mighty force, its easier for the mighty sun rays to blast through, but there are no mighty force blasting the heated up air during the day back out into space.

ken
ken
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
4 år siden

Armin – FEIL! i morgen skal jeg «knuse» artikkelen din! Samt få Jarle B. Mathisen til å måpe med sin «korte voksenopplæring» som viser seg å våre falsk! Fortsettelse følger ;-) Ha en fin lørdagskveld :-)

Jarle B. Mathisen
Jarle B. Mathisen
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

«i morgen skal jeg «knuse» artikkelen din! Samt få Jarle B. Mathisen til å måpe med sin «korte voksenopplæring» som viser seg å våre falsk! Fortsettelse følger ;-) Ha en fin lørdagskveld :-)» Jeg venter fortsatt på å få «måpe»….hva er det i mine kommentarer som er falskt? Nå har du fått 8 måneder til å forberede deg så da er det vel bare å fyre løs!

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
4 år siden

Man lærer mens man lever. Jeg kan ikke beklage for noe som helst. Som det står i forfatterbiografiruten «Du har i et alt og ansvaret for det som foregår der du oppholder deg» Det værste en kan gjøre, er å la stoltheten sin stå i veien for å innrømme at en tar feil, og fortsette å lage flere løgner for å dekke over en feil. Alle kan gjøre feil, men ikke alle kan innrømme dem.

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
4 år siden

Idag er det fint vær igjen. Værmeldingen i går meldte om regn opptil 7 neste dagene.

Når jeg var ung sa faren min «Du kan ikke stole på 3 ting. Penger. Damer. Og været. «

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
4 år siden

Hvor mange asylmottak ble tent på av din inspirasjon, Skurken? Jeg mener Smurfen.
Hvor mange barn brant som følge av din oppfordring til krig?

http://www.nyhetsspeilet.no/2015/10/den-kunstige-flyktningestrommen-som-skal-bryte-ned-europa/

Jeg bruker svart magi på deg nå, det skal foregå noe i hodet ditt og det skal foregå der hver dag, hver time, hvert minutt.

Du vil se scenen fra Lord of The rings, når Smygel sier «LEAVE, AND NEVER COME BACK!!!!»

Dette så jeg i 2007, ekstrem kulde og høy luftfuktighet blir dampet av ekstreme varmen som kommer fra noen lyskastere.

«Noen tror den rette forklaringen er at det er den Bibelske forklaringen om at sanne kristne blir hentet opp før verden kastes ut i kaos i 7 år»

http://www.nyhetsspeilet.no/2016/03/merkelilge-lys-soyler-dukker-opp-over-hele-verden/

Og der rekruterte han flere potensielle terrorister.

Kansje Anders Behring Breivik var inspirert av Skurken i smurfeklær.

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/12/dere-nordmenn-og-vi-andre/#comment-127170

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
4 år siden

Så så, de med hvite frakker er nok ikke langt unna, sitt stille så går det bra :)

Må være bittert å dra på $vinevaksine demo med meg bare for oppdage at Svinevaksinen var guds gave til menneskeheten.

Eneste du har rett i er at jeg er Dverg, en dverg på 172 som bare er noe få cm høyere enn deg :)

Var det mens du var innelåst at du fikk et slik hat til dverger ? Var det noen dverger som tafset på deg der ?

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

Ok dverg var å ta i litt, nå er det mange år jeg ikke har sett deg. Her er du i videoen 5:26.min.
https://www.youtube.com/watch?v=qZhtxJjR4sI

Minst et hode lavere enn meg. Du er kortvokst med et stort trang for å bli sett. Det er ingen som har bommet mer enn deg. Hver uke kommer du med en profeti, de fleste på spesielle datoer som 11, og 22, osv. om at det ene eller andre, og hvordan vi alle skal dø hvert øyeblikk, du kan ikke ha det godt med deg selv, legg deg inn frivillig men ikke ta medisinene, snakk med noen der inne, innlagt eller arbeider, jeg tror du bare savner å ha noen i livet ditt.

Dere sier «ikke la ISIS barna komme hjem» etter dere sier «ISIS er en fabrikasjon som kun eksisterer i media for å lage en falsk flyktningstrøm til Europa for å ta over landet vårt»

Skjønner ikke hvorfor jeg gidder engang å svare rasister og anti-humanistiske. Det må være for jeg fortsatt ser noe godt i deg.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
4 år siden

Så kult at ultra globallisten Armin har meldt seg inn i ISIS da :)

Er det noe jeg virkelig ønsker så er det at IS terrorist barna skal komme hjem, og ikke til Norge, at du synes det er kult å sende terrorist barn på våre barn og lage blodbad overrasker meg ikke i det hele tatt.

Kunne ikke se meg i filmen du la ut, men godt mulig du har rett i at du har vokst siden jeg så deg sist. Uansett så er det patetisk å blande dverger inn i en chemtrail debatt. Samme med hvem som er høyest.

Rart så sure og sinte enkelte blir når de skjønner at de har tapt debatten og begynner å gå på person istedet.

ISIS er US/NATO sin proxy army, det hadde du vist om du hadde vært ute å fulgt med i timen slik som oss andre ( Google Gladio )

Men nå som du tror at CIA og US Marines er verdens største helter og sannhets orakel så er jo ikke det så rart da.

Men ikke ta medisinene ? Det kan du ta deg faen på at jeg ikke skal når jeg så hva som skjedde med deg da du tok dem!!!

Fint de programmerte deg med at når du taper en debatt så dra alltid frem rasist, nazist, antisemitt, osv osv kortene. Slik står det respekt av, veldig tøft.

Men du har forsatt ikke svart på hva du mener om Morgellons ? Ble det for vanskelig ? De lange ormene du kan se som fører til at du klør til du tar livet av deg, tar du dem opp i et glass til legen så får du beskjed om at ormene i glasset bare er psykiske. he he

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

Tusener av barn er foreldreløse, uten mor eller far som følge av ISIS. De hater ISIS. Dette er barn og ungdommer for store til å ikke glemme. De fleste ISIS barn er ikke eldre enn 0-6 år, like gamle som krigen har pågått. Det begynte med Free syrian army og andre oppoisjonsgrupper. ISIS tok sin første by i 2013. Disse barna har såvidt vokst opp til å kunne huske at de vokste opp med ISIS foreldre. Mange har reist hjem igjen til Syria etter det roet seg ned selvom de fikk oppholds medhold i utlandet. Hvis de virkelig er kommet for å angripe oss, kunne de kommet på ferie visum som alle andre og kjørt over folk i travle bygater om de ikke fikk tak i våpen.

Om noen programmeres, så husker de ikke at de er programmert, det tar mange år, før de opererer etter programmet. Se filmen «Conspiracy theory» med Mel Gibson.

Jeg har mer tro på at Qatar, UAE, Bahrain, og Saudi Arabia har armert ISIS.

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

Kun hvite mennesker får Morgellons. Hvem styrer verden? Skal de hvite gjøre seg selv syke? Hva i alle dager?

nm264
nm264
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

Unnskyld, men dette ble da veldig usaklig??

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  nm264
4 år siden

Gud er svart og hater hvite mennesker… Han ga dem et par tusen år og så at det ikke nytter å la dem ha makt.

Kødda! :D

Kødda ikke :)

Kødda!

Hvis det var nano teknologi, sprayet fra fly, så kan de føles mens de kryper sammen til lange tråder. Ingen av trådene under mikroskop har blitt analysert fram som nanoteknologi. Kan det være mikro-fiber fra klær? absorbert inn i hudcellene ? Jeg melder pass.

Du ser han ikke så godt 5.21 min med ola bukse, svart tskjorte og grå zip hoodie. Det går bra Smurfen, ingen kommer til å kjenne deg igjen. Dårlig bilde. Ingen kommer til å skade deg, ingen fra humanistisk forlags jugend har skadet meg med navn og adresse ute på nett.

nm264
nm264
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
4 år siden

kan dere diskutere ordentlig? slike innlegg burde jo ryddes bort, bare tull og personangrep begge to kommer med

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
4 år siden

En kondensstripe går sørover akkurrat nå over oslo vest. En rask titt på flightradar.com ; Hawker 4000 , privatfly tatt av fra Gardermoen med flyrute synlig på Flightradar akkurrat der den langvarige kondensstripen oppstod.

https://wetransfer.com/downloads/c76a093781ac21ec7305c5dbe59fc04820190526153451/e9d64ac83e9fbb42a705b5fc1863020920190526153451/1be88d

Det er mange som har følgt med på Flightradar24.com og sett langvarige kondensstriper fra kommersielle fly, noe som har medført anklagelser mot kommersielle fly som dumper chemtrails, noe som er umulig etter forklaringer i denne artikkelen.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
4 år siden

Det bildet du la ut der av tusenvis av stoler i stabel fjerner selv dem minste mistanke om at de bedriver vær manipulering over hodene våre… he he he he he

Du er jaggu ikke sann. :-)

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

Jo, ifølge siste spesialpsykologen på APAS så er jeg sann. Hun fjernet diagnosen Paranoid Schizofreni som jeg fikk i 2016. I 2017. og 2018. Hun ga meg samtykke i at jeg var lagt inn på feilaktig grunn 3 ganger, sterk overtredelse, men ingen av gangene har politiet og ambulansen dukket opp på min dør for noe jeg har skrevet eller sagt på nettet. Dems helvette, ble mitt helvette, overformynderske mennesker!

Når du er der inne, ikke fortell dem så mye interessant at de holder deg igjen bare for å høre mer de neste 2 månedene.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
4 år siden

Takk for tips, du kan bare slappe av, jeg et tett som en sil. ;)

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

heheheheheheh la oss gi oss mens leken fortsatt er god. heheheheheheheh

tar tilbake Orc og Svart magi.

du er alltid velkommen

« Forrige artikkel

Spennende konferanse på Sola Helsefarm, 15.-16. juni!

Neste artikkel »

Blir feminine verdier redningen?

129
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x