/

Tror jeg på chemtrails fortsatt?

6K visninger
6 minutter lesetid
130

Hvor kommer all eksosen fra i bildet ovenfor? Når flystripene er like lange som flyet er det lav luftfuktighet. Flymotorer når temperaturer på 1800 grader. Bak flymotorene er det ekstremt kraftig varm luft som skyter ut.

Fuktighet er alltid tilstedeværende i troposfæren. 0% luftfuktighet er umulig. Det vi ser av tykke hvite striper er omliggende luftfuktighet som flyet passerer i gjennom.

Flybensin består av hydrokarboner, 99.8% av utslippet består av vanndamp, resten er karbondioksid(10kg per flytur), sulfitter og metaller. Fly forurenser. Biodrivstoff forurenser mindre, men brenner svakere enn vanlig flybensin, som reduserer styrken til flymotorene og senker hastigheten.

Tror jeg fortsatt på chemtrails? Eller er det en “cover up story” for at vanlig flytrafikk forurenser og skaper voksende flystriper som skaper global oppvarming som tvinger oss til å bruke lyntog?

Etter 10 år har jeg fortsatt ikke sett en Youtube-video hvor flystripene sprøytes ut av dyser montert på vingene. Stripene dannes alltid et stykke lenger bak flyet. Videokameraene zoomer godt inn på flyene fra bakken. Selv brukte jeg 60X zoom. Her trenger du ikke zoom.

Påstått flybensin blandet med vannløselige reaktive metaller vil danne hydrogengass lenge før bensinen ankommer flyplassen fra fabrikken. Det er umulig å lage skyer mange steder med for lav luftfuktighet, som ikke vil sette i gang de vannløselige metallene til å reagere voldsomt og spre seg som skyer, og steder med lav luftfuktighet er steder som trenger skyer mest.

Hvis det vi ser på bildet er kjemikalier blandet inn i flybensinen som flyr rundt verden, ville tanken blitt tom lenge før landing så mye som slippes ut. Enda verre, kjemikaliene hadde begynt å danne flystriper med en gang piloten skrur på motorene på bakken alle på flyplassen og i flyene ville sett det. Påstander om at aluminium er blandet inn i flybensinen høres fornuftig ut for noen som vil tenke at aluminium reflekterer sollyset best, men aluminium er tyngre enn luft og vil synke raskt. Noen har til og med gått så langt og sagt at vindmøller har hemmelig teknologi som stråler elektromagnetisk felt som holder utslippet oppe i luften. Hvorfor er det ikke vindmøller overalt der det sprayes mest?

Hva hvis de blander det ut med vann i tanker ombord militærfly, der seter er byttet ut med kjemiske tanker, og derfor blir det ikke nødvendig med luftfuktighet i luften for å starte en kjemisk reaksjon som lager skyer? Da ville vi fortsatt se stripene forme fra vingene og ikke lenger bak flyet som indikerer på at det er vanndamp som bruker et par sekunder på fryse fast.

Hva hvis kommersielle fly har flere tanker ombord så takeoff og landing har egne tanker for ublandet bensin? Det er mange fly som vender tilbake på grunn av fulle passasjerer, chemtrailsene hadde sprutet ut mens flyet stod på bakken. Hva hvis de har en knapp som skifter bensintanker, som innta landing? Da hadde vi fortsatt sett stripene slippes ut fra vingene og ikke avstander bak.

Jetstrømmer er noen få hundre kilometer brede, begynner fra 9000 – 16000 meter,  har en hastighet opptil 443 kilometer i timen. Om det var en jetstrøm som strømmet igjennom flystripene, så ville vi sett flystriper blåse bort i en bestemt retning, og ikke spre som to gardiner som strekkes ut hver side av flystripen.  Det er 2 typiske jetstrømmer, resten oppstår mellom høy og lavtrykk. Jetstrømmer består av luft. Flyene flyr 1000 meter lavere enn cruising altitude for å unngå kraftig turbulens, derfor er jetstrømmer irrelevant, med mindre. Moderat turbulens er på 32 kilometer i timen, mest vanlig på høyder mellom 7000 – 12.000 m.o.h. Turbulens er ikke synlig på flyradar. Piloter melder inn turbulens som varer lengre enn 1 minutt.

Flyene flyr i forskjellige høyder hvor det oppstår flystriper og ikke flystriper, det er derfor flyene har marsjhøyde fra 9000 – 10.600. Det kan være plussgrader 4000 meter over havet på et fjell, eller 70 minusgrader på 4000 m.o.h på et fjell.  Flyene fortrekker å fly der det er minst luftfuktighet. Desto mer luftfuktighet, jo større motstand for flyet, og dermed bruker flyet mer bensin og flyr tregere.

Det er ikke solen som smelter bort kondensasjonsstripene. Hvorfor er det kaldere på vinterdager med skyfri himmel? Luftfuktighet er energi, varme med andre ord. Jetstrømmene transporter skyene til områder med høyere luftfuktighet der varmen gjør at cirrusskyene synker og fuktigheten fester seg til iskrystallene som gjør de tyngre slik at de synker i høyde og faller som regn.

11. september-angrepene på World Trade Center satt alle flyene ned på bakken i 3 dages flyforbud. Temperaturen i USA økte med 1,8 grader. Dette er en mistenkelig påstand av vitenskapsmiljøet. Hvordan kan man være sikker på at det var flyene og ikke andre forhold? Som for eksempel solaktivitet eller forandring i jetstrømmene i motsetning til fjoråret de sammenlignet temperaturen med.

Flystriper reflekterer tilbake 9% av innkommende sollys, men holder tilbake 40% av varmen nede på jorden. Sollyset som treffer bakken reflekterer tilbake til atmosfæren ved lyse overflater som vann, snø, og lys jord, men forlater ikke jorden helt blokkert av Cirrusskyer. Å plante trær vil fange mye av solstrålene slik at den ikke reflekterer tilbake. Det kan derfor ikke stemme at temperaturen økte med 1,8 grader, det ville være kjøligere.

Militæret bruker flybensin som ikke lager kondensstriper. Dette for å fly uoppdaget over fiendens luftrom. Det høres utrolig ut, hvilken kjemikalier er det nå? Flymotor med supercooler? Om dette finnes eller ikke så er det definitivt verdt å forske på bedre nedkjøling så vi kan kjøre fly og unngå tog som ikke har like stor kapasitet til å frakte mange reisende. Noen mener at dette ikke er sant, og at militærflyene flyr i bestemte høyder for å unngå å lage kondensstriper. Hvis dette er sant, hvorfor flyr ikke alle fly i kondensfrie høyder?

Vanlig flytrafikk er værmodifikasjon. Mange globale og lokale institusjoner har foreslått å dumpe sulfur eller andre stoffer fra fly for å skape global dimming.

”– You get the most bang for the bucks if you create clouds over the tropics, because this is where there’s most sunshine, says Muri” 

Solen sees størst på ekvator, men det er også der det er mest skog. Lokale værsystemer styrer det lokale været. Et eksperiment i India viste at regnet kom tilbake oftere etter at de hadde plantet skog der for 20-30 år siden. Selv om vi beveger oss et stykke unna ekvator, finner vi ørkener med høyest temperatur fordi det er der det er mest sol i mangel på skyer produsert lokalt, kan det gå lang tid før regn delegeres dit. Moder jord virker våken og sender ikke regn der det ikke er plantet frø i symbiose med sopp.

Er det i det hele tatt mulig å manipulere været? Aluminiumpulver vil være synlig på himmelen. Ikke ideelt for hemmelige prosjekter som ønsker og unngå mistanke. Barium, strontium og tørris som er foreslått reagerer voldelig med vann, Det er bare å gjøre et hjemmeeksperiment. Kjøp en luftfukter til 329 kr og en luftfuktighetsmåler til 79 kr på Clas Ohlson og prøv i et lite rom som fort når 90% luftfuktighet. Jeg har ikke forsøkt selv. Det hadde vært interessant å se om deres planer i det hele tatt virker, og at det kun er et skalkeskjul for å dumpe mye farligere metaller eller kjemikalier. NB! Barium i kontakt med vann eller fuktig luft begynner å avgi lettantennelig hydrogengass.

Hvorfor flyr flyene så nærme? Flykorridorer. Det er lettere å gjøre deg syk ved å putte noe i maten enn å putte noe i lufta fra fly hvor treffsikkerheten er lavere. Om alt var kjemikalier vi så på himmelen ville vi vært dø for lenge siden. Aluminium finnes i jorda du stikker spaden ned i selv om flere mener aluminium kun eksisterer langt nede i gruver. Barium finnes i små mengder i fisk, brazilnøtter og sjøgress, men i små mengder, dog 1 gram fritt barium vil kunne drepe. Jeg er sikker på at ettersom mange tar blodprøver, ville det dukket opp varsel om mange plutselig begynte å få høye bariumnivåer.

På 60-tallet fløy fly flere tusen meter lavere enn i dag og flytrafikken har eksplodert siden. Det er ikke like mange langdistansefly over Norge som det er over Europa, Asia og USA hvor flystripene blokkerer sollyset og skaper nyreproblemer.

Det ville vært interessant om man kunne tatt stikkprøver på militærflyplassene og se om man kunne finne dyser på vingene og kjemiske tanker ombord. Bare for å være på den sikre siden. Det holder jo å se med kikkert, men det er ikke bare derfor jeg har et ønske om å starte et politisk parti. Det er mange grunner til at jeg ønsker meg fri fra maktesløsheten. Store protester som ikke forandrer på noe viser at det ikke nytter så lenge man ikke har makt og det får man gjennom å starte et parti og få folket med seg.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

130 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Media bekrefter at det sprayes i lufta over Dubai og Emiratene. Men de har gjort det i 22 år. Kina gjør det og Russland gjør det. Det sier de selv. Emiratene lader også partiklene for at dråpene skal vokse og falle ned. Chemtrails og cloudseeding er ikke nytt. Såkalte konspirasjonsteorier ser ut til å bli bekreftet som konspirasjonsfakta, en etter en :-)

https://singularityhub.com/2021/08/04/the-uae-is-using-drones-to-zap-clouds-with-electricity-and-make-it-rain/?amp=1

Man må forvente økt aktivitet nå som agenda 2030 og Great Reset kjører i gang del to med klimarestriksjoner. Del 1 var plandemien. Man kan liksom ikke si a klimaendringer ikke er menneskeskapt da. De er jo bastarder da. Halvt demon og menneske. De leker guder. De skal altså skape tørke og værkatastrofer for å overbevise folk om klimabløffen. Vi har sett striper og elektrisitet blitt beamet i mange år. Personlig synes jeg 25 grader er perfekt. Den temperaturen fører nå til restriksjoner i UK. Klimaklovnene sulter gjerne hele verden for å få gjennom sin agenda. Tørke og høye strømpriser og energipriser er deres skyld alene.
Tull og tøys. Slutt med værmanipuleringen først og fremst. Klimatullinger! Hjernedødt.

ken
ken
Anonym
3 år siden

BEVIS! Denne låta er dedikert til minne om vår den gang kjære og trofaste Armin Bahrami som ble “tatt av dage” av MK-ultra systemet som “smurfen” i kommentarfeltet poengterer: “LOOK UP”

NB! Alt eliten har igjen er MSM. Over og ut juli 2021. Endelig, etter tusenvis av år med slaveri…

smurfen
Redaksjonen
4 år siden

Det er den offisielle forklaringen på hvorfor NASA sprøyter litium, et farmasøytisk medikament som oftest brukes til å behandle mennesker med manisk depresjon eller bi-polar lidelse , til ionosfæren vår, og da er det sannsynlig årsak (er). Det ville være lettere å godta NASAs offisielle forklaring hvis de ikke var så hemmelighetsfull om alt de studerer og gjør i verdensrommet – men en ting er helt sikkert – NASAs eget personell har innrømmet at litium, sammen med andre kjemikalier, med vilje blir plassert i vår miljø regelmessig. Det er mulig at mange av NASAs egne ansatte ikke engang er klar over de sanne motivasjonene for å gjennomføre et slikt prosjekt, og ironisk nok viser selve atferden disse kjemikaliene / legemidlene er ment å innpode.
I den første bombeskallvideoen innrømmer en ansatt fra NASA ( Douglas.e.rowland@nasa.gov) at litium sprayes i atmosfæren, og sier at det er “ufarlig for miljøet.”
Før jeg gir deg NASAs offisielle forklaring på hvorfor de sprøyter psykmedisiner over hundretusener av amerikanere, vil jeg gjerne peke deg på noen referanser slik at du kan gjøre din egen undersøkelse, og oppdage at dette ikke er noen konspirasjonsteori . Det er veldig ekte, og det er rikelig med vitenskapelig dokumentasjon for å bekrefte det jeg la frem her:
Et Pub Med-sammendrag med tittelen, Feasibility of Aerosol Vaccinations in Humans diskuterer hvordan en økning i antigenvolum kan være fordelaktig ved aerosollevering av vaksiner, og kan brukes i “utviklingsland og katastrofeområder.” Sammendraget innrømmer også at flere tusen mennesker. har allerede blitt aerosolvaksinert med levende svekkede meslinger og influensa A-vaksiner. I sammendraget heter det videre at aerosolvaksinasjoner er ideelle for “store befolkninger.” Dette har tilsynelatende skjedd siden så tidlig som i 2003.
En annen diskusjon om aerosoliserte vaksiner finner du i The New England Journal of Medicine . En tilfeldig, kontrollert utprøving av aerosoliserte vaksiner mot meslinger sier at disse vaksinene ble testet på barn i India som var så unge 9 måneder gamle.
The World Health Organization har vært undersøkelser aerosol vaksiner i mange år nå, som har “filantropiske” etater som har klare mål å sterilisere befolkningen. Det er også verdt å merke seg at legemiddelindustrien har blitt fritatt for ethvert juridisk ansvar for medisinering av massene siden de ble tildelt rettslig beskyttelse fra alle søksmål av Kongressen i 1986. Denne loven ble utfordret, men ble opprettholdt av USAs høyesterett i 2011. Mange Kraftige byråer sørger for at vi “tar medisinen vår.”
Faktisk, mange nasjoner som deltar i vår uvettige, tvungne vaksinering og dumping av et antall svekket virus, kjemiske blandinger og andre ‘kjemiske spor’ på hodet med en fast frekvens.
Office of the Gene Technology Regulator (OGTR) vurderte å gi en lisenssøknad til PaxVax Australia (PaxVax) for forsettlig løslatelse av en GMO-vaksine som består av levende bakterier i miljøet i Queensland, Sør-Australia, Vest-Australia og Victoria. De planla å slippe kolera på folket sitt.
I følge regulatoren kvalifiserte denne GMO- vaksinen seg som en begrenset og kontrollert frigjøring i henhold til seksjon 50A i genteknologiloven 2000 .
Vi kan selvfølgelig ikke se bort fra USA. Michael Greenwood skrev en artikkel om at:
”Forekomsten av humane West Nile-virussaker kan reduseres betydelig gjennom storskala luftsprøyting som er rettet mot voksne mygg. , ifølge forskning fra Yale School of Public Health og California Department of Public Health.”
Så forhåpentligvis har vi slått fast at dette er skjer. Men hvorfor?
Etter hvert som flere nasjoner nekter genmodifisert mat , og nekter å drikke fluoridert vann , som har blitt benevnt som et nevrotoksin av en av verdens fremste medisinske tidsskrifter, må maktstrukturen som ønsker en komplisert befolkning finne ut en måte å endre nevrokjemien vår.
LES: NASA tar Chemtrail spraying-program til det ytre rom
Litium endrer hvordan vi tenker ved å endre nivåene av serotonin og noradrenalin som er utskilt av vårt endokrine system. Litium endrer hjernesystemet sterkt, men NASA-ansatte i videoen over sier at “det ikke er farlig” og ikke skader befolkningen. Selv leger som normalt forskriver medisiner for psykisk syke har sagt at det er farlig fordi det er vanskelig å finne ut riktig dosering . Sikkert, bør sprøyting av store mengder litium ubetinget i luften via aerosoler – men her er NASAs offisielle holdning til denne praksisen:
“Prosjektet studerer nøytrale og ladede partikler i ionosfæren og hvordan hver påvirker måten den andre beveger seg, noe som resulterer i strømmer i regionen. Variasjonene betyr noe fordi alle våre kommunikasjons- og GPS-satellitter sender signaler gjennom ionosfæren. En forstyrret ionosfære oversettes til forstyrrede signaler, så forskere vil vite akkurat hva som får ionosfæren til å oppføre seg på bestemte måter. ” ( NASA )
I mellomtiden, hvis den overmedisinerte begynnelsen av å faktisk finne ut hva som blir gjort mot dem, har regjeringen pålagt gag-ordre på National Weather Service (NWS) og National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) som lett kan tilbakevise de latterlige påstandene av NASA.
Den amerikanske marinen innrømmer å gjennomføre elektromagnetisk krigsøvelse over OL-halvøya. Leser sendte inn bilde.Den amerikanske marinen innrømmer å gjennomføre elektromagnetisk krigsøvelse over OL-halvøya. Leser sendte inn bilde.
Spesielt får hver enkelt person som jobber for NASA, NWS eller NOAA betalt med skattebetaler dollar.Dette betyr at vi betaler for å bli medisinert og forgiftet.
Her, for å bekrefte informasjon som ble gitt av NASA-ansatte i videoen, er Code 8440 RMMO som sier det nøyaktige formålet med å bruke Wallops Flight Facility for å sette i gang en rakett som inneholder litiumtermitt:
“ Formål: Hovedformålet med dette oppdraget var å teste lastemetodene for litiumdunker som skal flys på de kommende Kudeki (Kwajalein, april 2013) og Pfaff (Wallops, juni 2013), og verifisere funksjonaliteten deres under klingende rakettoppskyting og romflyforhold.
Raketype : To-trinns Terrier MK70 Improved-Orion
Sted: Wallops Range
Starter: MRL
Lanseringsdato: 29. januar 2013
Tid: 17:50 EST
Eksperimentresultater: Thermistor-data så nominelle ut. God rapport fra luftbåren optisk plattform av innspilte video- og litiumskyer også synlig ved bakkeobservasjon. ‘
Vi lærer også av denne spesifikke samtalen at litium har blitt dumpet i himmelen siden 1970 . Hvis du ønsket å medisinere massene for å skape tankeløse, slavlignende fanger som ikke en gang visste at de ble fengslet, er dette helt sikkert en god måte å gjøre det på. Sprøyting av litium i himmelen vår, sammen med utallige andre bakterier, virus, prioner, parasitter, sopp, kreftfremkallende stoffer, giftstoffer, hormonforandrende medisiner, anti-flora og anti-fauna, samt genforandrende mikrotøv er ikke noe mer enn biokrigføring mot verdens statsborgerskap. Du kan kalle dem kjemikalier eller noe annet, effekten er den samme.
”Den bevisste og intelligente manipulasjonen av massenes organiserte vaner og meninger er et viktig element i det demokratiske samfunnet. De som manipulerer denne usynlige mekanismen i samfunnet utgjør en usynlig regjering som er den sanne regjerende makten i landet vårt. … Vi styres, tankene våre er støpt, smaken vår formet, ideene våre foreslått, i stor grad av menn vi aldri har hørt om. Dette er et logisk resultat av måten vårt demokratiske samfunn er organisert på. Stort antall mennesker må samarbeide på denne måten hvis de skal leve sammen som et problemfritt samfunn . … i nesten alle handlinger i hverdagen vår, enten det gjelder politikk eller virksomhet, i vår sosiale oppførsel eller vår etiske tenkning, vi dominert av det relativt få antallet personer… Som forstår de mentale prosessene og sosiale mønstrene til massene . Det er de som trekker ledningene som styrer det offentlige sinn . ”~ Edward L. Bernays , mesterpropagandist
Les flere artikler av Christina Sarich.
om forfatteren
Christina Sarich er forfatter, musiker, yogi og humanitær med et ekspansivt repertoar. Hennes tusenvis av artikler finner du over hele Internett, og hennes innsikt vises også i magasiner som er så forskjellige som Weston A. Price , Nexus , Atlantis Rising og Cuyamungue Institute , blant andre. Hun var nylig kjent som forfatter i tidsskriftet, “Wise Tradition in Food, Farming and Healing Arts,” og kommentaren hennes om helbredelse, himmelfart og menneskelig potensial informerer en stor del av det alternative nyhetsleksikonet. Hun har blitt invitert til å vises på en rekke radioprogrammer, inkludert Health Conspiracy Radio, Dr. Gregory Smith’s Show, og flere titalls. Den andre utgaven av boken hennes, Pharma Sutra, kommer snart ut.
Kilde: State of the Nation
Som Waking Times på Facebook . Følg Waking Times på Twitter .
Denne artikkelen ( NASA Bekjenner å dosere amerikanere med luftbåret litium og andre kjemikalier ) ble opprinnelig opprettet og publisert av Waking Times og er publisert her under en Creative Commons- lisens med henvisning til Christina Sarich og WakingTimes.com . Det kan legges ut fritt på nytt med riktig attribusjon, forfatterbio og denne copyright erklæringen.
~ ~ Hjelp Waking Times med å øke vibrasjonen ved å dele denne artikkelen med venner og familie …
CHEMTRAILSGEOENGINEERINGLITIUMNASAVAKSINASJONER

Jan piril
Jan piril
Abonnent
4 år siden

Her var det jammen mange rare påstander/forklaringer ang chemtrail. Anbefaler folket å lese seg opp. Mye av dette er ren og skjær tøv og burde ikke stått på trykk.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Jan piril
4 år siden

Kunne ikke vært mer enig Jan, denne artikkel skulle aldri vært trykket!

Denne artikkel har ført til at faste givere ikke gidder å donere mer penger til speilet, heller ikke nye og det er ikke så rart, man donerer for å få viktig fakta ut til folket, ikke for å få ut løgner som er stikk motsatt. Når speilet plutselig begynner å poste artikler om at ingenting er sant her så lurer jo leserne på hvorfor i all verden de skal eller gi penger til et slikt nettsted? Mange vurdere vel heller å kreve penger tilbake. Men gidder heller ikke å skrive artikler og poste på et slikt nettsted ……. er som om Steigan begynte å poste artikler som hyllet makteliten og deres planer om et globalt diktatur. Han ville fort blitt ensom som Speilet blir nå.

Ekstra ille blir det jo når artikkelforfatter sier at det er demoner som kommer inn gjennom magen og hodet som får han til å skrive det og som får han til å tro det er han som skriver det.
Et klassisk MK Ultra offer.

Jeg advarte allerede for 1 år siden at postet man slike artikler om at alt som er skrevet på speilet er løgn så er det kroken på døra for speilet, ingen lyttet og hvor er vi nå ? Man må skaffe 4000 kr på noen timer eller så er det kroken på døra for Speilet.

Utrolig trist i de tidene vi er i nå med en verden i total kaos som trenger ekte nyheter som aldri før og ikke de falske nyhetene som dypstatens medier vil servere deg.

ken
ken
Anonym
4 år siden

Pussig ;-) at chemtrails står nevnt i en lovforsamling fra Kongressen (HR 2977) – Space Preservation Act of 2001…https://vermontindependent.net/geoengineering-not-a-conspiracy-theory-congressional-bill-hr-2977-sought-to-ban-chemtrails-as-a-space-weapon/

Trudelutt
Trudelutt
Anonym
4 år siden

Chemtrail er en realitet! Jeg ser da det hele tia her jeg bor. De flyr over oss på goværsdager og sprer sjiten over skolten på oss . Jeg bli så dårlig når de hoder på att jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg snart. Jeg bli kvalm sliten trøtt svimmel konstant når de sprer møkka si.De tåle ikke sola -folk eller naturen i det hele tatt så derfor ødelegger de alt de kan.

nm264
nm264
Abonnent
Svar til  Trudelutt
4 år siden

Hvem da? tror du bruker for mye tid på internett på jakt etter konspirasjoner!! gå heller ut og nyt været, og ikke bry deg om Contrail’sene du ser over skolten din!

ken
ken
Anonym
5 år siden

FLYSTREIK i dag? Ikke en eneste “flystripe” å se på himmelen over Østlandet i dag! :-) Bortsett fra flere striper etter Madam Mim i alle retninger… Ja, ja, noe må de finne på for å holde konspirasjonsteoriene om contrails ajour slik artikkelen over viser.

Sceptic – Når du en dag blir voksen, så kommer du til å forstå at det å “tro” er ikke godt nok. Du må vite!

Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  ken
5 år siden

Kjemikaliene kan ta et sekund eller to før de reagerer og danner hvit gass som sprer seg, slik at det ikke er nødvendig å se stripene ta form fra dyser på vingene men et stykke bak flyet. Dette vil resultere i forskjellige lengder bak flyet stripene oppstår, fordi ulikhetene i atmosfæren varierer fra høy og lav luftfuktighet på, slik at stripene oppstår fortere eller tregere, men dette er ikke the case vi ser, de oppstår alle innen samme rekkevidde, og ikke langt bak flyet som tider med lav luftfuktighet medfører.

Jeg er rimelig sikker, jeg har kommet meg ut av chemtrails kirken, og med det jeg fant av nærstående beviser var fortsatt ikke nok til å vite, derfor ba jeg om det utallig ganger, jeg ba om donasjoner for 10 år siden til å starte en aksjon for å sende opp en luftballong eller helium ballong, men nå trenger jeg ikke det lenger fordi jeg vet nok til å ikke tro lenger.

Du kan gjerne fortsette å tro på chemtrails for min del, men om du vil , så kan støtte deg om du setter igang en innsamlingsaksjon for å sende opp en drone , og bygge et prøverør som åpner og lukker seg.

ken
ken
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
4 år siden

Enklere blir det ikke, med en BLODPRØVE eller to… «Innsamlingsaksjon for å sende opp en drone…»? Nei, gitt, det blir for mye styr og bortkastet tid…

Kan tipse om «Ola Dunk» som gikk til legen for å ta blodprøver av tungmetaller og lignende i kroppen.

Da legen viste til resultatene, så han ut som et spørsmålstegn og lurte på hva i all verden Ola drev med siden det var så ekstremt mye innhold av spesielt aluminium, barium og strontium i blodprøvene…

«Samme som deg», sa Ola til legen! «Jeg puster…»

Det viste seg senere at denne legen selv tok de samme blodprøvene og fikk samme hårreisende resultater uten å skjønne et kvekk!

5 types of real Chemtrails – Just the Facts

Are Cirrus Clouds Filled With Metals (scroll down to Cirrus Cloud FAQ)? https://climateviewer.com/cirruscloudsmatter/

nm264
nm264
Abonnent
Svar til  ken
4 år siden

Jaha, har du kilder til Ola Dunk historien din?

fjellknut
fjellknut
Anonym
Svar til  nm264
4 år siden

Haha … kilder? Du må da ikke ødelegge moroa med å putte inn slike forstyrrende spørsmål, nm264. Men chemtrailboblen sprekker nok ikke uansett. Aldri, ser det ut som. Her i Speilet startet de i 20009. Siden har de holdt det gående. Chemtrails skulle liksom være den ultimate metode for en kraftig depopulation. Men siden det bare blir flere og flere mennesker på Jorda, var jo dette ingen spesielt god teori. Så nå er den, som i beste homeopatisk stil, utvannet til ingenting. Virkninga er der, selv om det ikke finnes virkestoffer. Men bevisene på chemtrails var, og kanskje enda er, at det finnes mengder med aluminium og barium i jordprøver. Og nå også i den menneskelige blodbane. Om man argumenterer med at disse grunnstoffene finnes naturlig i jordskorpa, er det som å skvette vann på den berømte gåsa.

Så hva det store poenget med disse altomfattende kjemikaliestripene nå skulle være, framstår litt diffust – i hvert fall for meg

smurfen
Redaksjonen
Svar til  fjellknut
4 år siden

Så det er liv i kokko klubben enda :)

At dere ikke skjønner en dritt har da vi andre vist hele tiden, at det er snakk om geoengineering som er skrevet hver eneste dag her siden 2009 går ikke inn hos folk uten hjerner og folk med kromosonfeil.

Depopulasjon konspirasjonsteorien deres finner man bare i gjøkeredet deres.

God bedring :)

fjellknut
fjellknut
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden

Der ble han lokket fram fra steinen sin, smurfen. Skulle ikke mye til. 

Ang. avfolkning ved hjelp av giftspraying fra fly, så var nok du en av de mest ivrigste tilhengerne av en slik teori. Du tok selvfølgelig feil. Men det skal følelsemessig og mental styrke til for å innrømme sine kardinaltabber, og smurfer lider kanskje på mangel av både det ene og det andre?

Armin Bahrami
Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  fjellknut
4 år siden

Visste du at satanistene kan overstyre datamaskinen på Furst hvor alle blodprøver sendes?

Om ikke lenge har jeg nok penger til å sende opp droner som ikke fantes på min tid

Jarle Mathisen
Jarle Mathisen
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
4 år siden

Sende opp droner? For hvilket formål?

Sceptic
Sceptic
Abonnent
5 år siden

Utrolig at det finnes voksne folk som i fullt alvor tror at kondensstripene fra fly er kjemikalier som sprayes ut. Folk får gjerne tro på eventyr for min del.
Bilder av fly hvor setene er byttet ut med beholdere er tatt ved testing av mye flytyper. En slik beholder inneholder vann tilsvarende vekten av en voksen person. Noe av vannet sendes til en annen beholder et annet sted i flyet for å kontrollere at folk kan bevege seg rundt i flyet uten at det får konsekvenser for flygingen. Et fly skal tåle at folk reiser seg og stiller seg i dokø, eller at kabinpersonalet går rundt med sine mattraller, uten at flyet steiler.

ken
ken
Anonym
5 år siden

Armin Bahrami og Jarle B. Mathisen er «troll» og «propagandahorer». Spesielt Armin som truer «smurfen» med Svart Magi! Typisk Illuminatus-ordenen/ Illuminati! Feige psykopater!

Are Cirrus Clouds Filled With Metals?
Answer: YES. The IPCC reports on aviation pollution confirm that Aluminum, Titanium, Chromium, Iron, Nickel, and Barium are emitted by jet aircraft:

Aircraft jet engines also directly emit metal particles. Their sources include engine erosion and the combustion of fuel containing trace metal impurities or metal particles that enter the exhaust with the fuel (Chapter 7). Metal particles-comprising elements such as Al, Ti, Cr, Fe, Ni, and Ba-are estimated to be present at the parts per billion by volume (ppbv) level at nozzle exit planes (CIAP, 1975; Fordyce and Sheibley, 1975).

https://climateviewer.com/cirruscloudsmatter/

Skroll ned til «What makes a cirrus cloud?» og «Are Cirrus Clouds Filled With Metals?»

Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  ken
5 år siden

Var det sånn her du skulle “knuse” artikkelen for en måned siden?

Du postet tilslutt til glede for alle som nå trodde du var blitt tatt ut av “systemet” i forkant av debunking

Det skal du ha for Ken.

Om du leste artikkelen så er det allerede nevnt noen metaller i fly bensin.

https://www.wakingtimes.com/2019/01/17/forget-chemtrails-unregulated-jet-fuel-is-legally-poisoning-global-populations/

https://www.shell.com/business-customers/aviation/aviation-fuel/aeroshell-performance-additive.html

Svart magi om det er noe så sant som det, så er det utøvd av gode mennesker. Ordet svart betyr ikke ondt. Det betyr for negative hensikter for personen som rammes. Hvit magi er skapende, svart magi er destruerende.

Hilsen
Arminiati

Jarle B. Mathisen
Jarle B. Mathisen
Abonnent
Svar til  ken
5 år siden

Ken; Igjen så viser du din inkompetanse når du desperat forsøker å uttale deg om metrologiske fenomener du har absolutt ingen fagligkunnskap om. Har du i det hele tatt lest de vitenskapelige artiklene du linker til? I så fall så forstår du ikke innholdet, og hvilke resultater de viser til. Du bringer jo overhode ikke noe nytt til debatten med dette. Contrails med påfølgende Cirrus Homogenitus er jo ikke noen nytt, eller del av bevisst geoengineering, men et “naturlig” resultat av forbrenningen fra en turbofan motor – under gitte forhold og forutsetninger. Problemet ditt er at når disse vitenskapelig rapportene redegjør for hva som skal til for å skape Cirrus Homogenitus og hvordan det påvirker klima lokalt og globalt så blir det for komplisert for deg. Så vær så snill å hold deg unna fag du ikke har evnen til å uttale deg om. Slutt å trekk troll-kortet bare fordi du i mangel av faglig tyngde må ty til alternative hersketeknikker. Det ligger utallige faglige redegjørelser fra meg i denne lange og intetsigende tråden som du velger å IKKE kommentere eller tilbakevise. Hadde du virkelig hatt noe å fare med så kunne du jo forsøkt å tilbakevise noe av det jeg har tatt opp, men det vet både du og jeg at du ikke evner. Confirmation bias is a bitch!

Lenge siden jeg gadd å kommentere noe mer her med så mye sprøyt som blir lagt ut, men siden du valgte å gå i et frontalangrep mot meg personlig – igjen – så klarte jeg ikke dy meg.

Det jeg skulle ønske var at de av dere som mener å sitte med nødvendig kompetanse (og baller) relatert til trådstarters spørsmål, inviterer til en paneldebatt face to face. Inviter hvem der vil og stream gjerne direkte, og vi kan ta det på engelsk så alle kan følge med. Jeg kommer gjerne, helt alene. Eneste kravet er at det finnes noen man kan tegne og forklare på med egne ord, og at det ikke vises frem en eneste film eller rapport fra Google eller andre obskure nettsteder. Ta gjerne med en forsker aller annen fagperson. Det er sikkert mange fra sekten deres som mer enn gjerne ønsker å komme for rive meg i fillebiter?! jeg er med! er du?

Så med dette så takker jeg for meg og venter spent på en invitasjon på jarlebm@me.com til en live debatt. Lir med andre ord fra dere mer, men jeg er ferdig her inne.

Armin Bahrami
Abonnent
5 år siden

Hvorfor korte ikke-vedvarende contrails forsvinner så raskt ? Når vanndampen først fryser til is?
Lav luftfuktighet gjør at luften over flyet er tynnere, slik at solstråler ikke blir blokkert av tykkere luft ( høy luftfuktighet) og sådan smelter solstrålene contrails? Eller tar jeg feil ? Høyere luftfuktighet gjør at solstrålene blir varmere fordi fuktigheten fungerer som et forstørrelsesglass ? Hvis det er sant, da burde det vært varmere sol lys under vann enn det er over vann. Sol-lyset når ikke dypere enn 400meter. Første forklaringen er mer logisk.

Jeg leser om nucleation, hvordan contrails vokser. Jeg har aldri sett contrails vokse, de sprer seg, men de vokser ikke. Hvordan er det mulig at contrailsen som fryser til snøfnugg nucleates omliggende luftfuktighet til å fryse til is? Hvorfor fryser ikke omliggende luftfuktigheten til snøfnugg av seg selv og danner cirrusskyer?

comment image

Trengs det store mengder vanndamp som slippes ut av flyet som bærer 150.000 liter , 4 liter hvert sekund, for å starte frysingen ? Selvom luftfuktigheten er høy er det ikke nok til å danne cirrus skyer, men det skjer etterhvert jo tettere luftfuktigheten blir? Men når 4 liter slippes ut hvert sekund så begynner nucleation prosessen?

boe
boe
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
5 år siden

Har vel noe med marsj høyde og lufttetthet å gjøre. Selvom om vann i gass form er i høyere lag enn cirrus skyer, så er volumet per enhet så stort at det ikke dannes til iskrystaller, men bare komprimeres av vinger og turbin, og igjen spres fort ut igjen på grunn av lav luft tetthet/tynn luft. Når det kommer nærmere jordoverflaten vil det dannes cirrus. Om det dannes til iskrystaller i høyere lag så vil det spres pga. luft tetthet/tynn luft og bli lite synlig. Vannet som slippes ut vil stoppe opp ettersom hva tettheten er ved sitt gitte punkt og deretter fortsette ferden ned mot jorda som vannet i cirrus skyene.
Så ja jeg tror du har rett, vet ikke om de 4 literene er så viktig og riktig, da det er bestemt av omgivelsene.

boe
boe
Abonnent
5 år siden

Fin artikkel Armin. Bra med litt mer kunnskap til denne debatten! Jeg tror heller ikke på chemtrails, men vet at det går an å spraye ting i luften for å få vanndamp til å akkumelere. Har kun sett det fenomenet en gang, tok det på film også. Så et fly som fløy i en stor sirkel gjentatte ganger, og la igjen noe i luften på et bestemt område der resten av flytrafikken gikk som fikk kondensen fra de komersielle flyene til å akkumelere og deretter drive nedover dalen (i luften såklart). Stripene fra flyet som la igjen noe i luften ble liggende på et bestemt område over lengre tid imotsetning til kondensen fra de komersielle flyene som akkumelerte og drev nedover dalen.
Det jeg vet om elektromagnetismens påvirkning på vanndamp/skyer er at om det er “svake” bølger/spiraler som fra mobilmaster o.l. så kan dampen bre seg ut som et teppe, hvor det ellers ville vært natrulig at skyene klumper seg sammen og lager cumulus skyer, om skyene allerede er cumulus skal det mer langvarende påvirkning for å bryte den strukturen med “svak” EM. Det fenemenet kan en ofte se fra Bærums høyeste topp i Lommeldalen, med utsikt over i retning Sandvika. Skyene danner fine cumulus o.l. skyer så raskt det kommer utenfor rekkevidde fra det mer intense elektromagnetiske området, altså fjellene/toppene i nordmarka.
Angående elektromagnetisme sendt fra Haarp lignende stasjoner så kan de ikke lage orkaner.. Elektromagnetisme kan lage et kunstig høytrykk og da forflytte luftmasser, men ikke lavtrykk. En kan derimot på samme måte som i beskrivelsen om å få vanndamp til å akkumelere, så kan en “fore” orkaner o.l. ved samme teknikk, slik at de kan ta til seg mer vann og da øke varigheten.
Et kunstig høytrykk så vi et eksempel på i fjor i Norge og Sverige. Om kvelden kunne en av og til se at vanndmpen/skyene ble skjøvet raskt fra øst til vest uten noe særlig luft aktivitet på bakken og slik holdt det på lenge, og skapte en del tørke spesielt i de sørligere delene av Norge og Sverige. Da så vi prisene på strøm gikk opp, og Acer avtalen kom på et bra tidspunkt og selvfølgelig de “helvettes” klimagassenes eller CO2 sin globale virkning (det var ironi) og Løvenskiold fikk pusset opp demningen sin uten noe særlige vansker, lol xD.
Jeg tror ikke du benekter kusnten av geoengenering, hvis du gjør det kan jeg henvise deg til et seriøst firma som tilbyr slike tjenester, for det er ingen hemmelighet eller konspirasjon. Slikt blir brukt med gode intensjoner og selvfølgelig misbrukt også. Bare ikke å la seg lure av løgnere og fanteri så har det ingen effekt på forsøket med å voldta intelligensen. Beste forsvar er kunnskap!

Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  boe
5 år siden

“VHF signals with frequencies above about 30 MHz usually penetrate the ionosphere and are not returned to the Earth’s surface.”

https://en.wikipedia.org/wiki/Skywave

Jeg var ikke kritisk nok. HAARP anleggene opplyser om Gigawatt kapasiteter for sine prosjekter. De kan skru ned styrken til 30MHz, men er det nok til å blokkere gigantiske lavtrykk så regnet uteblir ?

Hvis 24 hz kan bevege på så mye vann, så kan 30 mhz bevege store mengder vann men i spredt form og tynnet ut i form av bitte små dråper som skyer består av.

Iran beskyldte vesten å stjele regnet. Kan ikke Iran skape egen HAARP og mot-kjempe? Er Khamenei Americas son of a bitch?

Mobilmaster som du nevner stråler ikke oppover. Du ser det på mobilmast designet.

Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  boe
5 år siden

Chemtrails-free food anyone?

” The program has been funded by the Air Force, the Navy, the University of Alaska and DARPA (the Defense Advanced Research Projects Agency).”

https://www.livescience.com/45829-haarp-shutdown.html

Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  boe
5 år siden

Du har helt rett i at de ikke kan skape orkaner, men de kan øke størrelsen ved å slippe ut vanndamp i høyden nær orkanen som trekker til seg fuktigheten, men helt ærlig, hvor stor er en orkan, hvor lite vanndamp slipper et fly ut? Hundrevis av fly, må være aktive.

“If thats commercial ariplanes, what the hell is it doing in the center of the hurricane?” Spør videokommentator.

Glemte han å spørre seg selv, hva gjør chemtrails fly i center of the hurricane? Er chemtrails fly bygget for å tåle hurricanes? I dont think soooooooo.

boe
boe
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
5 år siden

hvor mye vanndamp er det rundt en orkan kan du spørre, som potensielt kan akkumulere under riktig forhold. en orkan kan bygges opp og vare i uker, et fly bruker 6 timer eller noe fra oslo til dubai… blir mange runder rundt en orkan på den tiden.. tenker forsåvidt ikke på at et rutefly skal snurre rundt orkanen, det trodde jeg du skjønte.
og skyer er ikke alltid høyt oppe heller mtp mobilmaster o.l. de jeg tenkte på er i “riktig” høyde.
skjønte ikke om du tvilte på evnen til å modifisere vær så da får du link uansett. http://www.weathermodification.com/cloud-seeding.php
ser forsåvidt muligheten for at drivstoff kan være tilsatt noe som har annen hensikt enn å forbedre driv da det er mye forskjellig typer med unødvendig tilsetninger, reklamert for blyfritt i mange år, hva annet er det en ikke reklamerer for.. det blir for min del bare spekulasjoner da det ikke er noen oversikt over alle typer drivstoff, og jada har sett innhold i noen typer.

Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  boe
5 år siden

jeg tviler ikke , vanligvis er det tørr luft rundt utkanten av orkaner, de har ikke mer drivstoff bortsett fra å piske opp havet , leste om et par tilfeller for mange år tilbake, hvordan en orkan ikke ga seg etter å ha truffet land. Det må ha vært hydrokarbon damp trails.

boe
boe
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
5 år siden

Vannet trekker seg mot midten så det er nok mindre fuktighet i utkanten. Om en kaktus i ørkenen klarer å fange opp fuktighet i luften så er det nok fuktighet rundt en orkan, betydelig mindre enn i midten selvfølgelig da vann trekker seg sammen i gitte omgivelser, men potensialet er der iløpet av ukene den bygger seg opp.
Husker da jeg var yngre at jeg trodde flyene var rakett, pga. kondensstripen bak flyet, husker ikke at de la igjen lange striper som bredde seg ut og varte i evigheter. Burde forebygge slik oppbygging av store områder med skydekke pga av fly, EM og forskyvning av luftmasser. Lite bra for lokalmiljøet, men bra for værspekulanter.
Har lett etter et forsøk der en lagde vanndamp og så satt en strøm i et gitter, hvor en da kunne se vanndampen la seg flatt over gitteret, tror videoen er slettet/blokkert, mange år siden jeg så den.
Linken til Cloud seeding var bare for jeg var usikker på om du benektet værmodifiseringens eksistens, ble forvirret av ordleggingen og alle de rare kommentarene.

Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  boe
5 år siden

Barns attentionspan er kort som en gullfisk. Du ser komet hale. Det er alt. Du sitter ikke å følger med på den over en time når du er barn.

Vanndamp fryser fast til snø, og blir til det daler sakte som forklart i artikkelen. Det er umulig at dette ikke skjedde før, og det blir ikke sannere fordi du ikke husker det.

Leste du ikke kommentarene?
Pyrotekknisk værmodifikasjon er nevnt.

Blokkert video ??

Gre en kam i håret og sett kammen nær vannet som renner i springen og se hva som skjer.
Dette gjorde man på barneskolen. Statisk elektrisitet.

Im not Boe, dont play me.
Go play with boe.

boe
boe
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
5 år siden

Observerte i rom med høy temperatur og lite fuktighet. Så observasjonen var korrekt. Så stemmer det ja. Leste, forstod ikke. Leste igjen, nå forstått.

Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  boe
5 år siden

Chemtrails observasjoner skjer når det er lite skyer og blå himmel blir skylagt. Det har ingen ting med cloud seeding å gjøre. Cloudseeding skjer i skylaget eller på toppen av skylaget, som befinner seg i lavere cummulus høyde, med bruk av pyroteknikk. Mørke skyer er et tegn på regn, men nå kan de få hvite cummulus skyer til å bli tettere så vanndråpene blir sammensatte nok til å bli for tunge til å være skyer.

Armin Bahrami
Abonnent
5 år siden

En kondensstripe går sørover akkurrat nå over oslo vest. En rask titt på flightradar.com ; Hawker 4000 , privatfly tatt av fra Gardermoen med flyrute synlig på Flightradar akkurrat der den langvarige kondensstripen oppstod.

https://wetransfer.com/downloads/c76a093781ac21ec7305c5dbe59fc04820190526153451/e9d64ac83e9fbb42a705b5fc1863020920190526153451/1be88d

Det er mange som har følgt med på Flightradar24.com og sett langvarige kondensstriper fra kommersielle fly, noe som har medført anklagelser mot kommersielle fly som dumper chemtrails, noe som er umulig etter forklaringer i denne artikkelen.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
5 år siden

Det bildet du la ut der av tusenvis av stoler i stabel fjerner selv dem minste mistanke om at de bedriver vær manipulering over hodene våre… he he he he he

Du er jaggu ikke sann. :-)

Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  smurfen
5 år siden

Jo, ifølge siste spesialpsykologen på APAS så er jeg sann. Hun fjernet diagnosen Paranoid Schizofreni som jeg fikk i 2016. I 2017. og 2018. Hun ga meg samtykke i at jeg var lagt inn på feilaktig grunn 3 ganger, sterk overtredelse, men ingen av gangene har politiet og ambulansen dukket opp på min dør for noe jeg har skrevet eller sagt på nettet. Dems helvette, ble mitt helvette, overformynderske mennesker!

Når du er der inne, ikke fortell dem så mye interessant at de holder deg igjen bare for å høre mer de neste 2 månedene.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
5 år siden

Takk for tips, du kan bare slappe av, jeg et tett som en sil. ;)

Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  smurfen
5 år siden

heheheheheheh la oss gi oss mens leken fortsatt er god. heheheheheheheh

tar tilbake Orc og Svart magi.

du er alltid velkommen

Armin Bahrami
Abonnent
5 år siden

Hvor mange asylmottak ble tent på av din inspirasjon, Skurken? Jeg mener Smurfen.
Hvor mange barn brant som følge av din oppfordring til krig?

http://www.nyhetsspeilet.no/2015/10/den-kunstige-flyktningestrommen-som-skal-bryte-ned-europa/

Jeg bruker svart magi på deg nå, det skal foregå noe i hodet ditt og det skal foregå der hver dag, hver time, hvert minutt.

Du vil se scenen fra Lord of The rings, når Smygel sier “LEAVE, AND NEVER COME BACK!!!!”

Dette så jeg i 2007, ekstrem kulde og høy luftfuktighet blir dampet av ekstreme varmen som kommer fra noen lyskastere.

“Noen tror den rette forklaringen er at det er den Bibelske forklaringen om at sanne kristne blir hentet opp før verden kastes ut i kaos i 7 år”

http://www.nyhetsspeilet.no/2016/03/merkelilge-lys-soyler-dukker-opp-over-hele-verden/

Og der rekruterte han flere potensielle terrorister.

Kansje Anders Behring Breivik var inspirert av Skurken i smurfeklær.

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/12/dere-nordmenn-og-vi-andre/#comment-127170

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
5 år siden

Så så, de med hvite frakker er nok ikke langt unna, sitt stille så går det bra :)

Må være bittert å dra på $vinevaksine demo med meg bare for oppdage at Svinevaksinen var guds gave til menneskeheten.

Eneste du har rett i er at jeg er Dverg, en dverg på 172 som bare er noe få cm høyere enn deg :)

Var det mens du var innelåst at du fikk et slik hat til dverger ? Var det noen dverger som tafset på deg der ?

Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  smurfen
5 år siden

Ok dverg var å ta i litt, nå er det mange år jeg ikke har sett deg. Her er du i videoen 5:26.min.
https://www.youtube.com/watch?v=qZhtxJjR4sI

Minst et hode lavere enn meg. Du er kortvokst med et stort trang for å bli sett. Det er ingen som har bommet mer enn deg. Hver uke kommer du med en profeti, de fleste på spesielle datoer som 11, og 22, osv. om at det ene eller andre, og hvordan vi alle skal dø hvert øyeblikk, du kan ikke ha det godt med deg selv, legg deg inn frivillig men ikke ta medisinene, snakk med noen der inne, innlagt eller arbeider, jeg tror du bare savner å ha noen i livet ditt.

Dere sier “ikke la ISIS barna komme hjem” etter dere sier “ISIS er en fabrikasjon som kun eksisterer i media for å lage en falsk flyktningstrøm til Europa for å ta over landet vårt”

Skjønner ikke hvorfor jeg gidder engang å svare rasister og anti-humanistiske. Det må være for jeg fortsatt ser noe godt i deg.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
5 år siden

Så kult at ultra globallisten Armin har meldt seg inn i ISIS da :)

Er det noe jeg virkelig ønsker så er det at IS terrorist barna skal komme hjem, og ikke til Norge, at du synes det er kult å sende terrorist barn på våre barn og lage blodbad overrasker meg ikke i det hele tatt.

Kunne ikke se meg i filmen du la ut, men godt mulig du har rett i at du har vokst siden jeg så deg sist. Uansett så er det patetisk å blande dverger inn i en chemtrail debatt. Samme med hvem som er høyest.

Rart så sure og sinte enkelte blir når de skjønner at de har tapt debatten og begynner å gå på person istedet.

ISIS er US/NATO sin proxy army, det hadde du vist om du hadde vært ute å fulgt med i timen slik som oss andre ( Google Gladio )

Men nå som du tror at CIA og US Marines er verdens største helter og sannhets orakel så er jo ikke det så rart da.

Men ikke ta medisinene ? Det kan du ta deg faen på at jeg ikke skal når jeg så hva som skjedde med deg da du tok dem!!!

Fint de programmerte deg med at når du taper en debatt så dra alltid frem rasist, nazist, antisemitt, osv osv kortene. Slik står det respekt av, veldig tøft.

Men du har forsatt ikke svart på hva du mener om Morgellons ? Ble det for vanskelig ? De lange ormene du kan se som fører til at du klør til du tar livet av deg, tar du dem opp i et glass til legen så får du beskjed om at ormene i glasset bare er psykiske. he he

Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  smurfen
5 år siden

Tusener av barn er foreldreløse, uten mor eller far som følge av ISIS. De hater ISIS. Dette er barn og ungdommer for store til å ikke glemme. De fleste ISIS barn er ikke eldre enn 0-6 år, like gamle som krigen har pågått. Det begynte med Free syrian army og andre oppoisjonsgrupper. ISIS tok sin første by i 2013. Disse barna har såvidt vokst opp til å kunne huske at de vokste opp med ISIS foreldre. Mange har reist hjem igjen til Syria etter det roet seg ned selvom de fikk oppholds medhold i utlandet. Hvis de virkelig er kommet for å angripe oss, kunne de kommet på ferie visum som alle andre og kjørt over folk i travle bygater om de ikke fikk tak i våpen.

Om noen programmeres, så husker de ikke at de er programmert, det tar mange år, før de opererer etter programmet. Se filmen “Conspiracy theory” med Mel Gibson.

Jeg har mer tro på at Qatar, UAE, Bahrain, og Saudi Arabia har armert ISIS.

Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  smurfen
5 år siden

Kun hvite mennesker får Morgellons. Hvem styrer verden? Skal de hvite gjøre seg selv syke? Hva i alle dager?

nm264
nm264
Abonnent
Svar til  smurfen
5 år siden

Unnskyld, men dette ble da veldig usaklig??

Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  nm264
5 år siden

Gud er svart og hater hvite mennesker… Han ga dem et par tusen år og så at det ikke nytter å la dem ha makt.

Kødda! :D

Kødda ikke :)

Kødda!

Hvis det var nano teknologi, sprayet fra fly, så kan de føles mens de kryper sammen til lange tråder. Ingen av trådene under mikroskop har blitt analysert fram som nanoteknologi. Kan det være mikro-fiber fra klær? absorbert inn i hudcellene ? Jeg melder pass.

Du ser han ikke så godt 5.21 min med ola bukse, svart tskjorte og grå zip hoodie. Det går bra Smurfen, ingen kommer til å kjenne deg igjen. Dårlig bilde. Ingen kommer til å skade deg, ingen fra humanistisk forlags jugend har skadet meg med navn og adresse ute på nett.

nm264
nm264
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
5 år siden

kan dere diskutere ordentlig? slike innlegg burde jo ryddes bort, bare tull og personangrep begge to kommer med

Armin Bahrami
Abonnent
5 år siden

Idag er det fint vær igjen. Værmeldingen i går meldte om regn opptil 7 neste dagene.

Når jeg var ung sa faren min “Du kan ikke stole på 3 ting. Penger. Damer. Og været. “

Armin Bahrami
Abonnent
5 år siden

Man lærer mens man lever. Jeg kan ikke beklage for noe som helst. Som det står i forfatterbiografiruten «Du har i et alt og ansvaret for det som foregår der du oppholder deg» Det værste en kan gjøre, er å la stoltheten sin stå i veien for å innrømme at en tar feil, og fortsette å lage flere løgner for å dekke over en feil. Alle kan gjøre feil, men ikke alle kan innrømme dem.

Armin Bahrami
Abonnent
5 år siden

SCIENTISTS HAVE BECOME THE MOST DANGEROUS ANIMAL ON THE PLANET – PROPOSING SPRAYING THE ATMOSPHERE WITH AEROSOLS TO BLOCK THE SUN WHILE CONTRAILS ALREADY DOES THIS HARM!


The sun blasts us with solar rays, no heat is able to escape the earth sided thoward the sun because of the mighty rays. When the earth rotates, the heat during the day is able to be released. Contrails are dangerous because they keep 40% of the heat trapped below the troposphere. The mighty sun rays penetrate the contrails much easier with its mighty force, its easier for the mighty sun rays to blast through, but there are no mighty force blasting the heated up air during the day back out into space.

ken
ken
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
5 år siden

Armin – FEIL! i morgen skal jeg “knuse” artikkelen din! Samt få Jarle B. Mathisen til å måpe med sin “korte voksenopplæring” som viser seg å våre falsk! Fortsettelse følger ;-) Ha en fin lørdagskveld :-)

Jarle B. Mathisen
Jarle B. Mathisen
Abonnent
Svar til  ken
4 år siden

“i morgen skal jeg «knuse» artikkelen din! Samt få Jarle B. Mathisen til å måpe med sin «korte voksenopplæring» som viser seg å våre falsk! Fortsettelse følger ;-) Ha en fin lørdagskveld :-)” Jeg venter fortsatt på å få “måpe”….hva er det i mine kommentarer som er falskt? Nå har du fått 8 måneder til å forberede deg så da er det vel bare å fyre løs!

ken
ken
Anonym
5 år siden

armin/Jarle – Harvard-forsker David Keith har skrevet en bok om «climate engineering» som i utgangspunktet har gjort mer for sannhetsbevegelsen enn noe annet. Snakk om å bite seg i halen… Den bør dere lese som hjemmelekse til neste gang dere kommenterer ;-)

David Keith bruker selvsagt ikke begrepet «chemtrails», men jeg kaller en spade for en spade med hans følgende uttalelse: «Det kan faktisk sprøytes forurensning opp i atmosfæren 20 kilometer over hodene på oss og bruke det for å stoppe global oppvarming» (kun 2 min 14 sek): https://www.youtube.com/watch?v=Rf4N3ylWZt8

Såpass… Vi er «der», ja?!

David Keith bruker villedende matematikk for å dimme himmelen verden over – farvel til sola (kun 7 min 27 sek)

Såpass… Vi er «der», ja?!

Dane Wigington uttaler i sistnevnte video: «Vi vet at bl a aluminium regner ned på oss fra klimaendringsprogrammene»

Theodore L. Gundersen (was an American Federal Bureau of Investigation Special Agent In charge and head of the Los Angeles FBI) uttaler i sistnevnte video:
«Dødsdumpene, ellers kjent som kjemiske striper, blir droppet og sprøytet over USA, England, Skottland, Irland, Nord-Europa og jeg har personlig sett dem. Fugler dør rundt i om verden. Fisker dør i hundretusentall rundt om i verden. Dette er gift. Dette er folkemord. Dette er mord.»

Jeg noterte «kun min sek», for mer skal det ikke til for å forstå seg på dette temaet i logikkens forstand. Til sammen 9 minutter og 38 sekunder;-)

Jarle B. Mathisen – Jeg får «holde meg til sak og fakta»… Jeg mener ikke å kalle “alle” som ikke er enige med “oss” for psykopater annet enn de som tillater at “dette” skjer! Er ovennevnte saklig nok for deg?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  ken
5 år siden

Her er en del konspirasjonsteorier som er bekreftet som fakta, chamtrail er en av teoriene som er offisielt bekreftet.

Top 5 “Conspiracy Theories” That Turned Out To Be True

https://www.youtube.com/watch?v=wO5oJM8GjWA

nm264
nm264
Abonnent
Svar til  smurfen
5 år siden

Interessant, så kun den om Chemtrails men den viser jo (om man kan stole på fortelleren), at Chemtrails er brukt før, men det store spørsmålet er om det er i bruk i dag, og med så stort omfang som enkelte skal ha det til her inne.
La oss anta at dette blir gjort i Norge i dag, det vil være svært vanskelig å gjennomføre dette med sivile fly, da flyplassansatte før eller senere vil oppdage at noe foregår, og aldri i livet vil klare å holde tett om dette. Det neste er jo da militære fly, her har selvfølgelig militært ansatte taushetsplikt, så det kan i teorien la seg gjennomføre.
Ikke vet jeg hva som er sant, men såfremt ingen kommer med harde fakta, så velger jeg å tro på det jeg selv ser og vet. akkurat som gud og jesus, gi meg bevis da!! :) )
Hva andre velger å tro på er deres sak, men skal man forkynne noe så får man bevise det først!
det var mine to cent om dette

smurfen
Redaksjonen
Svar til  nm264
5 år siden

Veldig enig i det du sier her NM. :)

At sivile fly med passasjerer og bagasje brukes til chemtrail sier seg selv er umulig. For det første så handler det om å få så mange passasjerer som mulig ombord for å tjene mest mulig penger så mao så er det ikke plass til en liten beholder med giftsuppe ombord engang.
For det andre så ville så klart mange ansatte på flyplasser i Europa ha varslet om de brukte dagene sine til å fylle chemtrail i tanker istedenfor bensin på flyene.

Du så jo også patent nr osv når du så filmen over., se resten så lærer du også litt om MK ultra mm ;)

Det er Evergreen International Airlines som er en del av Evergreen Group som står for mye av chemtrail sprayingen.

Evergreen har også opprettholdt et stort fly vedlikehold og lagringsanlegg på Pinal Air Park i Marana, Arizona etter at selskapet kjøpte Air America fra CIA.

Air America var et amerikansk passasjer- og fraktflyselskap som var eid og drevet av den amerikanske regjeringen fra 1950 til 1976. Det ble brukt som et dummy-selskap for Central Intelligence Agency (CIA) operasjoner i Indokina. CIA hadde ikke nok arbeid for å holde aktiva flytende og Nasjonal Sikkerhetsrådet så flyselskapet tok oppdrag fra offentlige enheter som inkluderte US Air Force, US Army, USAID , og for en kort stund Frankrike . I hovedsak ble Air America brukt av den amerikanske regjeringen til skjult å drive militære operasjoner, som utgjorde sivile flyselskaper, på områder som de amerikanske væpnede styrker ikke kunne oppholde seg på grunn av traktatbegrensninger.

9/11-2013 Gikk Evergreen ut og sa at de ville legge ned grunnet økonomiske problemer, om de bare byttet navn og forsatte eller om flåten ble solgt til andre vet jeg ikke.
Fra og med august 2015 har Global SuperTanker Services (etterfølgeren til de vanlige Evergreen Supertanker Services) kjøpt alle fysiske eiendeler og immaterielle rettigheter knyttet til Evergreens originale Supertanker (unntatt selve 747-100 flyet) fra Jet Midwest. De har transplantert det eksisterende sprøytetanksystemet fra 747-100 til en nyere Boeing 747-400 (N744ST) flyrute.

Bare en Evergreen 747 Supertanker har plass til 70 000 liter chemtrail.

Men for all del, det blir jo bare synsing uten direkte beviser, hvor mange fly som er brukes i dag vil jeg tro ble kraftig redusert 9/11 2013 som også var tiden da vi fikk en kraftig reduksjon i chemtrail sammenlignet med tidligere år.

nm264
nm264
Abonnent
Svar til  smurfen
5 år siden

Hei igjen, at de velger å ta ut patent på noe slikt finner jeg veldig merkelig, da en patent til slutt vil bli åpen, og da vet folk om løsningen. da er det bedre å utvikle en løsning i skjul uten å ta patent, og så holde den skjult.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  nm264
5 år siden

Delvis enig.
Da kan jo andre ta patenten og sammen med den profitten og samtidig saksøke de som bruker patenten uten å ha tatt patent på det selv.

Angående konspirasjonsteori så er det greit å definere hva det er siden mange ikke helt forstår begrepene.

En konspirasjonsteori er alt som avviker fra løgnene til eliten.
En konspirasjonsteoretiker er en som ikke tror på løgnene til eliten, teller ca 95% av befolkningen, de siste 5% er vel dem man kaller sykelig regimetro.

Det var CIA som skapte begrepet i sin tid da det knapt nok var en eneste person i USA som trodde på deres versjon av JFK drapet. Da var så godt som hele USA konspirasjonsteoretikere.

nm264
nm264
Abonnent
Svar til  smurfen
5 år siden

Delvis enig, dersom du holder dine kort tett er det ingen som vet on løsningen:) men ja, dette er et stadig tilbakevendende tema innen utvikling.

ken
ken
Anonym
Svar til  nm264
5 år siden

nm264 – Godt å lese at du er «open minded» og “lutter øre”. Ta en lærdomsrik titt på Jim Lee, verdens modigste og grundigste mann i flg de som følger ham.

Og GRUNDIG er bare “fornavnet”! Livets skole er den beste skole :-)

Man kan undre seg på hvorfor ikke dette åpenlyste temaet ikke er nevnt i MSM annet enn “slørskyer”… Bare det taler for seg! HEMMELIG!

Five Types of Real Chemtrails – Just the Facts

Ten Technologies to Own the Weather Today!

OVERBEVISNINGSGARANTI! ;-)

Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  smurfen
5 år siden

Evergreen har ikke baser i alle land, mener du de flyr ut fra Arizona til Norge? Evergreen er ikke militært, så du kan bestille en flybillett smurfen , og besøke dem. Om du ikke slepper inn, har du fortsatt god utsikt fra gjerdet, imotsettning til Nordkisa militærflyplass på Gardermoen som er omringet av gjerder og tett skog langt unna rullebanen.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
5 år siden

Tror ikke du helt skjønner hva Evergreen Group er for noe Armin, illuminati selskapet er enormt og består av:

Evergreen International Corp.
Evergreen Marine Corp.
EVA Airways Corp.
Evergreen Steel Corp.
Evergreen International Hotels
Evergreen Security Corp.
Evergreen Logistics Corp.
Evergreen International Storage & Transport Corp.
Evergreen Aviation Technologies Corp.
UNI Airways Corp.
Evergreen Sky Catering Corp.
Evergreen Airline Services Corp.
Evergreen Air Cargo Services Corp.
EVA Flight Training Academy
Chang Yung-Fa Foundation
Evergreen Accord Construction Corp.
Evergreen Maritime Museum
Evergreen Symphony Orchestra

Evergreen Marine er det fjerde største containeriserte rederiet i verden, med en flåte på over 150 enorme skip som krever 240 havner over hele verden i rundt 80 land.

Klart du kumme kjøpe billetter til Evergreen fly, du kunne leie hele fly om du ønsket det. De tok også oppdrag fra Pentagon og CIA og ble brukt i spesialoperasjoner over store deler av verden.

Kan du betale så får du det du ønsker.

Om de kommer fra Arizona ? Alle chemtrail fly jeg har sett har flydd rett mot Nord England/Skottland/Island etter at lasten er tømt så vil tro de mellom lander der et stad, kanskje i Nord England … ?

Her er vel kameraten vår Jarle B. Mathisen ekspert så kanskje han kan opplyse om hvem flytyper og flyplasser som er best egnet ?

Se over gjerdet på flyplassen ? Det har mange tusen allerede gjort, også sett fra luft med droner og Google eart mm.

Evergreen Facility Caught on Film: Chemtrail Planes!

CHEMTRAILS Exposed on Discovery Channel Evergreen Air Run By the CIA

https://www.youtube.com/watch?v=-mPjXMfbblA

Chemtrail Proof-Evergreen Aviation Admits to Chemtrail Contracts with USAF

A few months ago NotForSale interviewed a whistleblower from inside the Evergreen Air Facility. For those who do not know Evergreen Air is a CIA front company for chemtrail operations within the United States, weapons and arms dealing, drug running and rendition tortures. The whistleblower known as KrisH provided the Intel Hub staff with documentation to prove his employment at the facility located in Pinal County Airpark in Arizona

https://www.activistpost.com/2011/01/evergreen-aviation-admits-to-chemtrail.html

If you do not know what Chem-trails are or for what ever reason dont believe in it here is a link to a Government website explaining it
It’s offical name is: Indirect and Semi-Direct Aerosol Campaign (ISDAC)
here is the link

http://www.asp.bnl.gov/ARM_ISDAC.pdf

Men som sagt, hva som skjedde etter 9/11 2013 da de fikk økonomiske problemer vet jeg ikke, fra 2008 til 2013 så husker jeg hver eneste skyfri sommerdag så kom det bølge etter bølge med fly tidlig om morgenen og la et slør over hele himmel. man så også at deler av suppa falt ut som en vegg.

Etter 2013 ble det mye bedre, om det henger sammen med konkursen til Evergreen eller ikke vet jeg ikke, men det ser slik ut.
Her er flyene de eide.

Boeing 747-100SF 11 Supertankere
1 lagret hos VCV
Boeing 747-200C 2 Også brukt i chartertjeneste
Boeing 747-200B / SF 6
Boeing 747-200F / SCD 1
Boeing 747-400BDSF 1
Boeing 747-400BCF 2
Boeing 747-400F 1 Operert for Saudia Arabia

I 2013 gikk altså Evergreen International Airlines konkurs. Konkursen gjelder også 7 andre selskaper i samme gruppe.: Evergreen Aviation Ground Logistics Enterprise, Evergreen Defense og Security Services, Evergreen International Airlines, Evergreen International Aviation, Evergreen Systems Logistics, Evergreen Trade og Supertanker Services.

The airline was established by Delford Smith (founder and owner) and began operations in 1960 as Evergreen Helicopters. It acquired the operating certificate of Johnson Flying Service and merged it with Intermountain Airlines from Pacific Corporation (a CIA front company) in 1975 to form Evergreen International Airlines. The holding company, Evergreen International Aviation, formed in 1979, wholly owns the airline.

One of Evergreen’s Boeing 747 airplanes (registered N473EV, which suffered an in-flight engine separation in 1993) starred in the 1990 action film Die Hard 2. Additionally, Evergreen Boeing 727s were featured in numerous films including Donnie Brasco with Al Pacino, and The Rookie with Clint Eastwood.

On December 31, 2013, Evergreen International Airlines filled a Chapter 7 petition in federal bankruptcy court in Delaware with all of the assets (including all 747 airframes) subsequently sold to a parts salvage re-seller, Jet Midwest Aviation.

As of August 2015, Global SuperTanker Services LLC (the successor to the defunct Evergreen Supertanker Services), has since purchased all the physical assets and intellectual property related to Evergreen’s original Supertanker (except the 747-100 airframe itself) from Jet

Med ekte global rekkevidde, kan SuperTanker være nesten hvor som helst i verden på under 20 timer, inkludert drivstoffstopp, om nødvendig. Konfigurert med 14 førsteklasses seter og 2 køyer for støttepersonalet og ekstra flybesetning, kommer SuperTanker klar til å starte tidligere koordinert flyoperasjon med vertsbyrået.

Og ser du på logoen så ser du straks det er et Illuminati selskap, et så stort selskap er så klart inkludert blant de utvalgte som har sett lyset fra Lys-bringeren sin.

For all del, det er/var langt flere selskaper involvert enn bare Evergreen.

Evergreen International Airlines:

• Firefighting
• Oil Spill Containment
• Weather Modification
• Biochemical Decontamination

https://www.evergreen-group.com/puf1/jsp/PUF1_EvergreenGroup_en.jsp

Nå som vi er ferdig med fly debatten så kan vi kanskje starte på Morgellons debatten ? Det kan bli gøy :-)

https://www.morgellons.org/chemtrails-morgellons-worse-thought

Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  smurfen
5 år siden

Først sier du har sett på flightradar24.com i 10 år og aldri sett chemtrails på radaren så det indikerer at det er militærefly som sprayer.

Nå siern han at Evergreen cargo står bak hele dritten, cargofly kan sees på flightradar.com

Cargofly trafikken er ekstremt lav iforhold til kommersiel flybruk, da det koster veldig mye å sende ting i små fly som ikke kan laste særlig mye. Derfor er det mest brukt av hasteleveranser, og fks frakt av gallopp hester og travhester som ikke kan stå i containere ombord cargoskip over lengere tid.

Hvordan kan Evergreens paraplyorganisasjoner gå konkurs når de eier den største andelen av kontainere som fraktes rundt på skip?

Du sier CIA brukte American Airlines. Hvorfor skal CIA risikere å bli avslørt på vanlig kommersielle flyplass? Det er TOLLkontroll der, imotsettning til militærflyplass. Her prøver han å feie dritten under teppet og få oss til å glemme militærflyplass så vi ikke går nærmere inn på det enn vi har gjort tidligere , for han følger med på alt som blir sagt på speilet i 10år.

Militæret har den høyest kodeks i verden. De sverger til konstitusjon og landet, Quisling er et sterkt ladet ord, likt som Judas, som er sterkt hatet og avskydd. Om de så inne i flyene, eller så hangaren full av tankere, og det ikke er skogsbrann noen sted, ville de vært tvilsomme, og gått sammen i skjul etter arbeidstid og planlagt når de skal bruke våpen mot lederne på jobb, for så å ringe politi og alle mediehus så de kan slippe inn på flyplassen og. se hele operasjonen som foregår i stillhet. Om de skulle redde verden, så hadde de tenkt dette fortjener nobelfredspris, og ingen i media har så langt snakket noe som helst om det. Først i 2011 kom svovelpredikantene i dagens næringsliv.

Han skriver “Men som sagt, hva som skjedde etter 9/11 2013 da de fikk økonomiske problemer vet jeg ikke, fra 2008 til 2013 så husker jeg hver eneste skyfri sommerdag så kom det bølge etter bølge med fly tidlig om morgenen og la et slør over hele himmel. man så også at deler av suppa falt ut som en vegg.”

Jorden er rund, tiltross for bibelfanatikere som han smurfen( pedofil som lurer barn til seg med godteri og bilder av seg selv som smurf når han egentlig ser ut som en dverg orc. Jeg har møtt han på en av demonstrasjonene mine for 8 år siden. Et bilde han hadde av seg selv i yngre dager i svart hvitt var muligens ikke han i det hele tatt, men om det er han tviler jeg ikke på, for han har gjennomgått ekstreme forvandlinger på kort tid mistet sin ungdommelighet alt for fort som kommer av å tilbe mørket i mangel på lys eller avsmak for lys men han var god en gang i tiden som alle barn, men så begynte han å gjøre om nyhetsspeilet til resett.no med stans flyktningstrømmen den er planlagt artikkelen og mye annet mørk propaganda) Tilbake til saken, var bare godt å komme med litt personangrep etter at jeg har sett på han og løpegutten hans Ken som later som han er Barbies Ken, eller Ken i Streetfighter som hater Riyu og læremestern hans etter han har fått litt muskler.

Når flyene kommer fra Kina, India, Japan, og østen, så må de fly i en kurve for å spare tid. Det ser ut som en omvei fra en rett strek fra punkt A til B, men på grunn av bulgningen rundt ekvator så flyr de over Norge.

Det at han ser dem tidlig på morningen betyr at flyene har tatt av rundt midnatt i østen.

“Flere tusen har sett over gjerdet og med droner” Du viste en parkeringsplass for fly som ikke er i bruk. Ingen fly filmet fra undersiden etter de tar av på flyplassen, eller over vingene tatt fra droner.

Skremselspropagandaen din har ingen ende.

Du svarte heller ikke på Pyroteknikk kommentaren min. Er du enig i at flyene ville bli sett fra bakken om det var et sterkt lys eller flere lys som skinte selv i 10.000 meters høyde?

Tror du pyroteknikk kan brukes i 10.000 meters høyde der temperaturen er konstant 56minus?
https://www.quora.com/Why-dont-cigarette-lighters-work-effectively-when-cold

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
5 år siden

Jøss, trodde du var på bedringens vei jeg, her har du bare rablet ned noe svada og rablerier i LSD rus som verken gir mening eller har noe som helst sannhet i seg.

Når man har tapt en debatt så bikker slike som deg over og man går inn i en slags psykose.

Militæret og CIA har høyest codex i verden, ingen har så mye integritet som CIA …

Sånne tanker får man når man er utsatt for CIAs MK ultra med LSD.

Og du skal starte parti ? en manns partiet eller gal manns partiet ? Tror nok en eventyr forfatter for barn hadde passet bedre. CIA trollet som skulle til seters og gjøre seg feit.

Chemtrail ble offisielt bekreftet for lenge siden, samme med MK ultra med LSD og THC på institusjoner.

Her får man alle svarene på hva som skjedde med Armin, jeg skal så klart ikke gå ned til ditt nivå og fortelle hva som har skjedd med deg siste 8 årene utfra hva du selv har rablet ut av deg på FB, PM eller mailer.
Det tror jeg leserne skjønner uten at jeg forteller det.

Top 5 «Conspiracy Theories» That Turned Out To Be True

https://www.youtube.com/watch?v=wO5oJM8GjWA

Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  smurfen
5 år siden

“Her får man alle svarene på hva som skjedde med Armin, jeg skal så klart ikke gå ned til ditt nivå og fortelle hva som har skjedd med deg siste 8 årene utfra hva du selv har rablet ut av deg på FB, PM eller mailer.”

Kan du ta screenshot så du ikke ser ut som en løgner?

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  smurfen
5 år siden

Det som fremkommer her (konkursen) kan forklare de siste års reduksjon av chemtrail. Men så har det den siste tid dukket opp en del “eksosprat-agenter”, noe som kan tyde på at de har nye planer. Eller kanskje det bare er en avledning. Vi får se.

Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  Hermis
5 år siden

Bare fordi 5 konspirasjoner viste seg å være sanne, betyr det ikke at alle er sanne !

Årsaken til reduksjon i fly trafikk:https://aviation.stackexchange.com/questions/16523/why-did-air-traffic-levels-decrease-dramatically-in-the-us-through-the-2000s

Det er faktisk mange som føler flyskam. De tørr ikke å fly lenger pga klima. Bompengepartiene Arbeiderpartiet og MDG peker på bilen som det store problemet, men 16 tankskip forurenser mer enn alle bilene på jorden. USA sender søppel til Kina, Canada til Fillipinene, Norske rederier tjener seg søkkrike og Trump, messiassen skulle liksom hente arbeidsplassene hjem.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
5 år siden

Samme tenkte jeg Hermis. Ser eksos gutter dukker opp i andre land også nå. ser ut til at det er en agenda med at de snart setter i verk en massiv spraying igjen. En massiv bluebeam. ? Skape klimakaos og skylde på CO2 ?

Vil de kaste bort tiden sin så må de gjerne gjøre det, det er ingen som bryr seg, Evergreen reklamerer med at de tar Weather Modification oppdrag altså chemtrail, alt er offentlig bekreftet for mange mange år siden.

Kanskje eksos gutta kanskje kan ta en debatt om at det finnes ikke biler, hus, dyr, alt er bare magisk eksos fra gressklippere ? Kanskje de kan spørre sjamanene på Plata som ligger og tigger i heroinrus ?

NB. Vist jeg også blir tatt og buret i 8 år og når jeg komme ut så mener jeg stikk motsatt av alt jeg har ment før så vennligst skyt meg tvert!!!!!

Øivind Ekeberg
Øivind Ekeberg
Anonym
Svar til  smurfen
4 år siden

Med referanse til din referanse. Det å bruke YouTube som primærreferanse er jo på en god dag sketchy. Denne videoen har en god miks av facts og en del meninger og antakelser. Og, av de tingene jeg fanget opp som vi VET fra andre mer pålitelige kilder enn YouTube, der hvemsomhelst kan påstå hvasomhelst, er sanne, så er det jo faktisk ikke lenket til eller referert til gode dokumenterte fakta. Dermed faller resten av korthuset med påstander veldig lett sammen. Hvorfor er det så fordømt vanskelig å poste kildereferanser i infofelt slik hvem som helst som skriver en bok med påstander som oftest gjør?

En annen logisk brist jeg ser på den delen av klipp som fokuserer på chemtrails er; Hvis “eliten” eller hvem det nå enn er som står bak dette, gjør dette. Hvordan unngår de “frukten” av sin såing bokstavelig talt? “chemtrails” kan vi som har reist rundt i verden klart si at, jo, de ser vi overalt. Finnes det et globalt varslingssystem, slik at de kan gå i de store hemmelige bunkerene sine hver gang det skjer? Noe som åpenbart skjer hver dag, hele tiden, på globalt nivå, noe som i praksis må bety at denne “eliten” ikke kan oppholde seg i friluft noe sted? Er ikke det en logisk brist? Jeg har sett alle de store navnene det refereres til her i friluft regelmessig. Dog må det sies, at ditt eksempel her er veldig sentrert rundt USA, men diskusjonen er global. Drar man her amerikanske forsøkt fullstendig ut av proposjoner og skalerer de globalt?

Venter i spenning på å bli “moderert” av den frie pressen her som ikke sensurerer frittenkende mennesker som tør å stille spørsmål, uansett hvilken vei de må lede. Det er den frie, åpen diskusjon uten sensur som bringer tanker, ideer og informasjon videre.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Øivind Ekeberg
4 år siden

Hvor gammel er du egentlig ? 3 år ?

Blir for latterlig for meg når en som gir seg ut for en voksen mann ikke evner å se forskjell på et verktøy og en kilde.

Du får prøve igjen den dagen du skjønner at Youtube er et verktøy kilden bruker til å laste opp informasjonen sin, Youtube er like lite en kilde som et TV er en kilde.

Slike raringer som deg tror at om du filmer deg selv og laster deg opp på youtube så eksisterer du ikke.

Jarle B. Mathisen
Jarle B. Mathisen
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

Du har virkelig ikke annet enn ad hominem som virkemiddel i din argumentasjon?! Du har ikke klart å legge frem en eneste fagfellevurdert forskningsbasert artikkel som underbygger ett eneste av dine argumenter! Du må gjerne bruke youtube som verktøy, men påstandene må uansett være underbygget av forskningsbaserte etterprøvbare publikasjoner. Hvem som helst kan fremme hva som helst hvor som helst, men uten disse kildene vi ber om blir det bare irrelevant støy. Du må gjerne falsifisere dagens konsensus innen Contrail science, men det må være tuftet på forskningsbaserte prinsipper. Feil eller dårlig forskning kan kun erstattes av bedre forskning – det er kjernen i fagfellevurdering. Så – kan du legge frem denne forskningen som falsifiserer den vitenskapelige etablerte teorien om dannelse og utbredelse av persistent contrails? Og prøv for en gangs skyld å ikke ty til personangrep!!!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Jarle B. Mathisen
4 år siden

Det var da veldig, lenge siden du har fått deg noe ?

Har aldri nektet for at fly, gressklippere, biler eller bensinmotorer for den slags skyld slipper ut eksos, men det har jo forsatt overhodet ingenting med chemtrail eller geoengineering som det heter å gjøre.

Bare i USA er det offisielt over 1000 selskaper som bedriver chemtrail/geoengineering.

Etter at Evergreen med satanlogoen sin gikk konkurs i 2014 så ble også chemtrail redusert med minst 90% over natten. Godt mulig du sett noen skyer på youtube du mener er eksos og ikke skyer der du faktisk har rett. Det vet ikke jeg noe om.
Som sagt så jeg var jeg ferdig med chemtrail debatten i 2014, da var kampen vunnet. etter det så har jeg hatt viktigere saker å ta meg av.

Til tross for at jeg spurte deg for 8 mnd siden om den såkalt eksosen fra SR-BLACKHAWK 72, BLACKSTAR , RQ – 180, X – 37B, AURORA og TR 3B Astra så har du ikke evnet å komme med et eneste svar, isteden så snakker du om museumsgjenstander fra Brødrene Wright tid.

Bor du på aldershjem ?

« Forrige artikkel

Spennende konferanse på Sola Helsefarm, 15.-16. juni!

Neste artikkel »

Blir feminine verdier redningen?

130
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x