Norge i værkrig

26371 visninger
35 minutter lesetid
679

Teknologien til verdens viktigste og mest bortgjemte oppfinner Nikola Tesla misbrukes idag til herping av klimaet. Anlegg på norsk jord har mye av skylden for dette.

Er det naturlige katastrofer vi har hatt de siste 10 årene eller foregår det en skjult krig mot nasjoner som er nwo-motstandere, med høyfrekvente bølger som kan lage orkaner, jordskjelv, tørke og flom og påvirke ditt sinn?

Først må du kjenne naturens usynlige elektromagnetiske krefter som vi omgir oss som Nikola Tesla høstet fri-elektrisitet fra allerede i 1903 men pga dårlige økonomiske langtidsutsikter for nwo gudfar Rockefeller, forsvant både han og ideén om fri-energi.

Mange av Teslas patenter er i ettertid blitt ”oppfunnet” av andre, som trådløs kommunikasjon og røntgen, for å utestenge en av tidenes største oppfinnere fra skolehistoriebøkene. Jeg vil at du skal gå på badet, om du har langt hår og en kam, gre hodet til den statisk-ladde kammen får vannet i springen til å bøye seg, som et eksempel på hva som kan gjøres i større skala med jetstrømmene (The jet stream som er bevegelser i de øvre atmosfæriske luftlag – har ikke noe med flytrafikk å gjøre), med et hjemmeforsøk. Kan du holde tilbake fuktige-megaelver i atmosfæren over en lengre periode kan du tørkelegge et helt kontinent. Ved å varme opp den ene siden av en storm kan du sette igang en orkan og styre den mot ditt ønskede mål.  Hvordan vil du ha det, egentlig?

HAARP er i mange hjerner om dagen bokstavelig talt, det snakkes om det og flere hører og kan til og med føle det på enkelte dager. Vi utsettes for et regnskyll av skitten elektromagnetisme i hverdagen. På toget og bussen er det mikrobølgeovn tilstander, men også de uvfrivillige som bor i trygge soner uten strømkabler hengende over hagen, et par kilometer unna mobilmaster, trafostasjoner, trådløse wifibyer, osv. De oppfatter dagene annerledes  de siste fem årene og noen mener det startet enda tidligere muligens helt fra HAARP anlegget ble etablert i 1993, av US ARMY på Ramsfjorden ved Tromsø.

Før jeg presenterer en rekke mistenksomme jordskjelv de siste årene som kan anses som planlagte naturkatastrofer der den nye verdensorden straffer  ikkefryktige nasjoner og avverger nye bølger av innovativ kreasjonistisk nytenkning og demokratiske massemønstringer, stjeler milliarddonasjoner gjennom hjelpeorganisasjoner, bygger hotellparadiser på tsunamilandsbyer og står på kjøpesentere på stands og vil lure folk som skal inn å kjøpe mat på en billig syden reise. Den grådige gjenoppbyggingen – katastrofekapitalismen, og ikke minst hvordan de ofte avleder og dekker over samfunnsnyttige øyeblikk der politikerklassens rykte og gode ry står på galgeberget, og hvordan dette politiske maktmiddelet fremskynder til de grader en konspiratorisk inngått nedbefolkningsagenda

Før du stempler meg som en ”konspirasjonsteoretiker”, en ”alarmist” eller ”en som ser syner” må du vite hvordan et sånt våpen fungerer og at det eksisterer og ikke minst at det er svært aktivt! Etter det vil jeg vise hvordan jordens naturkrefter opererer (og er programmert for evig tilførsel av liv om vi lar den), og så hvordan de begge kombineres på delikate øyeblikk som et eksempel: Da Suezkanalen  ristet når Iranske krigsfartøy nærmet seg og når Japan opplevde Tahrirsquare tilstander i forkant av tsunami-skjelvet i 2011.

Hva er HAARP ?

Det samme spørsmålet stilte SV-stortingspolitiker Kjetil Bjørklund i en høringsrunde med forsvarsminister Krogvold i 2002. Eu-parlamentet viste stor bekymring I 1999:  “This kind of research has to be regarded as a serious threat to the environment, with an incalculable impact on human life.” Senator William Cohen i USA vakte oppsikt i 1997: “electromagnetic waves” could alter the climate and control earthquakes and volcanoes remotely.”

Norges ofisielle samlede utskytningskraft er på omtrent 10 Megawatt, fordelt på EISCAT radarene og HAARP i Tromsø sine utallige rekker på rad nærstilte paraplyformede antenner så langt øyet kan se.

Norges HAARP-anlegg på Ramfjordmoen ved Tromsø, kamuflert som "nordlys-forskning". Dette anlegget produserte lysspiralen i desember 2009, under kodenavnet "Project Tequila Sunrise". Ble strømtilførselen til HAARP-EISCAT skrudd av én time under "Earth Hour" 26. mars 2011, "av hensyn til jordas miljø og klimaet". EISCAT-HAARP er bevislig Norges verste klimaforstyrrer, og under sterk mistanke som med-produsent av dødelige jordskjelv verden rundt.

Ifølge operasjonslokasjonen på telefon kan EISCAT ikke justere antennene mot et ønsket område da de står fastskrudd og bom stille i motsetning til de tradisjonelle 360 grader spinnende parabolradarene som vi har blitt kjent med og dermed kan de ikke stå ansvarlig for politisk motiverte jordskjelv. I virkeligheten er antennene arrangert i et datakontrollert mønster («phased arrays«) som ligner på en gigantisk plasma skjerm som kan fokusere kraften og sende ekstreme høyfrekvente radio bølger i en presis retning til ionosfæren.

På telefon får jeg opplyst at ”mesteparten av energien absorberes i ionosfæren” men deler av strålen treffer ionosfæren og ”airhockey” returnerer  ned som elektromagnetiske forstyrrelser i atmosfæren på et bestemt område som kan over lengere tid (fra timer til et par dager) lage nok spenningskraft i jorden til å  utløse skjelv, skred, tsunami og vulkanutbrudd. Det at samtlige mistenksomme rettede jordskjelv jeg vil presentere forekommer presist ”10km under bakken” som i seg selv er sjelden (for naturlige skjelv) siden det er så grunt – med tanke på at kontinentalplatene og forkastningene ligger 200km under bakken – beviser det at det er sterke ovenifra krefter i sving og ”lysene på himmelen” og ”plastbobleskyene” i forkant av skjelvene er rapportert av flere øyenvitner.

Fargerikt nordlysmønster observert i lav høyde like ved jordskjelv-episenter få minutter før jordskjelvet inntraff i Kina i

Dette er et nytt fenomen og HAARP har bevislig vært aktiv på samme tid (noe som bl.a. bekreftes av strøm-loggene til HAARP, som er offentlige). Kan det være koblinger her?

Ionosfæren er et lag av ladde partikler eller «ioner» som ligger ca 60-90 kilometer over jordas overflate. Det er dette laget som reflekterer kortbølge radiobølger og gjør det mulig for en sender i New York å sende et signal til Bangladesh. Korte bølger kan være gode nok til å sende RothschildReuters nyhetssending, men de er underlagt støy og statiskhet. Kortbølgesignaler mister mye av kraften gjennom reisen og kan også bli blokkert av været og solflekkaktivitet. Ekstremt høyfrekvente bølger er derimot mye kortere enn de tradisjonelle kortbølgene. De reiser i kompakte, innskrenkede mønstre. De møter ikke bakgrunnstøy eller forverres av regn eller skyer. Siden de beholder sin styrke over lange avstander, er de å foretrekke for de fleste punkt-til-punkt kommunikasjon eller også mål-til-mål ødeleggelse.

HAARP kan justere styrken til forskjellige oppgaver og klandestine formål, den offisielle er ”forskning på ionosfæren” og ”forskning på nordlys” samt bedring av kommunikasjonsutstyr, men i ethvert millitærprogram er de forpliktet til stillhetskoden. På telefon til Ramsfjord nevner de lettvint at de er en ”ionosfærisk oppvarmer” (Jens Stoltenberg vil «hindre global oppvarming«. Bør han ikke begynne med å stenge EISCAT først, ved å skru av det ultra-kraftige  heater-anlegget på norsk jord) og deres kalender-strømlogg ligger ute med planlagte eventer på internet. Det finnes nemlig en målervarsler i Tokyo Universitetet med navnet ”Induction meter” som kan måle deres aktivitet. På forespørsel blar ansatte kalenderen tilbake til tiende mars og innrømmer  at de var pågående med UHF-radaren (ultra høy frekvens) like før 8.9 Japan-skjelvet.

Det EISCATs stemme utad ikke nevner på sine nettsider eller på wikipedia er at de kan ha grillet den persiske bukten med en rød tornado som skylte delfiner med brannsår opp på stranden i Iran. ( Video inneholder sterke scener).

– Israel eksperiminterer med jordskjelvsbombe.
– USA vil eie været innen 2025

Det er en påfallende økning i jordens jordskjelvaktivitet de siste 10 årene, mao. mens HAARP har vært i drift. Det er bevist ikke bare teknisk, men også praktisk at HAARP kan forårsake jordskjelv som kan drepe titusener og hundretusener. Det er nå på tide med et nytt globalt eksperiment: Skru av alle jordens HAARP-anlegg, og registrer så endringene i jordens jordskjelv-aktivitet. Alle kan bare vinne på det, så hvorfor ikke iverksette gjennomføring i morgen?

 

På telefonen spør jeg: ”Etter 18 år i operativ drift har det noen gang skjedd et uhell?” – Nei, svarte de. ”Hva har dere utrettet iløpet av denne lange tiden i Norge? Noen forskningsresultater? Noen gjennombrudd som kan redde menneskeheten?”.

De møtes en gang i året ca 100 stk og deler resultater blandt andre ionosfæriske oppvarmere fra andre lokasjoner, stort sett, blant sine egne, stille i en krok på den blå planet der få så mye som vet at de eksisterer – som er sånn de helst vil ha det. De tre kraftigste HAARP-anleggene er EISCAT (International Radio Observatory) i Sverige – alle mødres kraftslynge med 350MWs kapasitet.  HAARP i Alaska 110MW. Tromsø, 48MW. Hva er det de egentlig holder på med der inne og hva godt gjør all denne oppvarmingen og skytingen siden første UHF antenne ble utplassert i 1976? All denne økende aktiviteten har sendt nordpolen på flyttefot hvor den nå befinner seg i Siberia og kan havne på et punkt der mange mennesker bor.

Magnetosfæren er svært ustabil og har aldri vært i dårligere form for en kommende solstorm. Denne sprøytingen mot himmelverket må stanses. De  tidlige atomprøvesprengninger i van allenbeltet og lavere sfærer på 1950- tallet var alle hensynsløse livsfarlige uhensiktsmessige forsøk  som på tross av bekymring fra folket vedvarte i det tiår etter tiår. En rekke millitærøvelser som kadmiumflysporene i Norwich og San Fransisco og ”el-ninjo” manipulasjonen.

Var NASA’s HAARP-forsøk på å slå ut ozon og UV-laget over et stort område over Nevadaørkenen på tidlig 90-tallet tiltenkt befolkningsområder? Hvorfor virker det som militæret ønsker å sprenge hele verden? Det er mye satanisme innenfor USAs militærvesen; men hvilke krefter er det til syvende og sist som styrer den pågående russiske rullett med Moder Jord?

I boken til William Cooper ”Behold a pale horse” har han scannet inn en avisartikkel fra 80-tallet, der en general i pentagon var høymester i en satanisk kirke, og ikke nok med det – nylig ble 400 Pentagon ansatte av 5200mistenkte dømt for barnepornografi. (Vil Pentagon-ansatte omfattes av Datalagringsdirektivet? Hva med NATO-ansatte på norsk jord?)

Den vestlige verden ledes fremdeles av ekstremt syke mennesker som behandler menneskene og  jorden som om en ekstra planet fantes til overs, med en hengebro som retrett ifall et av eksperimentene skulle gå veldig galt. Muligens har de et par etasjer under bakken( se denne avsløringen)

Det er vel nå på høy tide at Norge begynner å feie for egen klima-forstyrrelse dør, så nå må HAARP annlegget kapres av Norges folkedomstol for deretter å stanse og demontere HAARP basene rundt om i verden med deres Høy Frekvente Frekvenser under mottoet Norge først!

Så lenge eliten (anført av Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Støre og dukketeaterdukkene på Løvebakken som ennå har til gode å stå opp og slå i bordet og si at «Dette her kan vi ikke fortsette med – nå er det nok!!») har  muligheten til å gjemme seg under bakken er et global holocaust for oss ubrukelige her på overflaten unngåelig, strålen må ødelegge Denver Airport og andre underjordiske byer som er sammenkoblet med lyntogtuneller og nok infrastruktur og matproduksjon for overlevelse i flere år.  De må tvinges over på plan B, å bli oppe med oss og den samlede kraften av alle ionosfæriske oppvarmere de har plassert rundt om på planeten. I mange år har store deler av menneskeheten mistet familiemedlemmer, mat, klær og husly og bragt ned på sine knær med HAARP. De har ødelagt vår felles allminnelighet,  Himmelen er allmenneie hvordan kan de spraye Chemtrails og beame med HAARP uten først å spørre oss om vi synes det er greit? De kan prøve å lure oss med et selvfabrikert fryktscenario, der de må skjerme solen og senke jordens temperatur med 1-2 grader for å forhindre  ”global oppvarming” som linkes til alle disse menneskeskapte naturkatastrofene som de selv utsetter oss for! Hvis de kan kalles for mennesker tror de vi er tullinger? Miljøminister Solheim og miljøforretningene gjør god butikk mens de forverrer klimaet de skryter av å redde.

FN-værvåpentraktat ble undertegnet i 1976. Senere har de tilgriset  Woodstockfestivalen med geleaktig regn(se video) og dekket til  høytrykkutsiktene på Hove i 2010 med kunstige skyer. NATO begår folkemord og planetary kill med bl.a. norske skattepenger og i mellomtiden har de i de siste årene begynt å snakke om ”geo-engineering” på seminarer og regjeringer overveier tunge dokumenter i et løp om å kontrollere været de tjuvstartet for mange år siden mens vi sov. Norske media sover ennå – de vi trodde vi kunne stole på ville varsle oss om trusler.

I 1976, forberedte ”Club of Rome” verden på dommedagen til Al Gore som mentalkondisjonerte massene til å begå selvmord med reklamefilmer der de sprengte barn for å ”redde klimaet”.

Den nye verdensorden ble erklært av George Bush senior 11 september 1991 og han presiserte at de VIL lykkes. Men har vi blitt spurt om vi vil synes det er greit å leve i en ny verdensorden? Vi er tross alt noen milliarder som vil ha et ord med i laget. Den globale eliten teller noen tusener eller titusener.

 

Hvorfor regner det fugler?

Som et relativt nytt fenomen i motsetning til fiskene i elvene som ofte dør av industrielt avfall, fisking med eksplosiver, ulovlig dumping, lakselus øko-ødeleggelse for oppdrettsindustri og BP-Gulfgulpet har det nylig begynt å regne fugler fra himmelen.

I deres FN agenda 21 skal en ny verden framstilles geografisk og troposfærisk, store områder blir til reservater men  først må menneskene bort som Obamas senior-rådgiver Zbigniew Brzezienskiew sa i en Council of Foregin Relations konferanse høyt og tydelig til de oppmøtte at;  ”idag er det lettere å drepe en million enn det er å kontrollere dem”, med slike sosiopatiske holdninger blandt mange i den nye verdensordens administrasjon, ville det være paranoid å ikke stille seg spørsmålet om de er ansvarlig for at millioner av tonn fisk fosser opp på strand og havnlinjene – fisken metter flest sies det eller var det ris, uansett er begge på vei ut for godt.

Så langt kan det høres ut som siste scene i Matrix 3 der den siste gravemaskinen bryter nesten igjennom – se for deg det globale samvirkerlagets utskytningsevner der alle samkoordineres mot et mål som dekker et areal sammenlignet med Namibia? Kan de penetrere dypt ned og sveipe alle verdenshavene for liv?  Er det første målet for så at WHO og FN genmanipuler jordåkerene og menneskene gjennom maten og dyreholdet, er det skjebnen til de gjenværende etter at jorden vil ha ristet løs i dagevis?

Fuglenes obduksjonsrapporter er vanskelige å få tak i, selv var jeg i kontakt med et veterinærinstitutt i mange år uten å få svar omen massedødhendelse i Trondheim 2008. Er det «noen» (av ondskapens håndlangere) også i Norge som ikke ønsker at sannheten skal bli kjent?

Det ville være interessant å se om det var aluminium og barium som dukket opp i toksikologiraporten som NATO-fly sprøyter over oss på et regelmessig kosthold, eller om det var ytre eller indre skader?

Kan det ha vært aluminium og barium fra chemtrails som har skapt deler av fugledøden? Uansett er barium i chemtrails et viktig element i HAARP-programmet da det skaper plasma i form av økt ionisering i de lavere lag av atmosfæren.

Nå har endelig en i USA bekreftet at ihvertfhall en av værmodifikasjonsteoriene er fakta, det var elektromagnetiske bølger som avlivet fuglene umiddelbart i luften. Indre skader og momentant avlivning, det var som om alle fuglene traff en vegg og falt ned. Det gjør vondt å vite, men er bedre enn ikke å vite. HAARP-pulsene er svært aktive, når det regner flere tusen fugler globalt, omtrent daglig der de fleste nå ikke blir rapportert.

Biene forsvinner og uten bier ryker polleniseringsfasen som modner frukt og de er omtrent borte, de må nesten ta en kjele på hodet og dunke suppeøsen til hjernen sprenger for å forstå hvordan de mindre vesener oppfatter deres frekvensforstyrrende fatale skadeverk på naturen. Andre større pattedyr dør også i flokk, for de små er det oftere raskere død. Vil mennesker stå for tur, med de svakeste først?

Vil det amerikanske imperiets fall dra de andre ned til helvete?

Det amerikanske forsvaret har topp-klarering og bevegelsesfrihet. De opererer i 192 land, må USA forsvare seg fra hele verden med blodige bakke- og luft-angrep for å være trygge i New York? De undertrykkede sivilbefolkninger er det første målet, der de utsettes for Bio-våpen utspredelser, laboratorieskapte sykdomspredende dyreinfluensaer, våpensalg til diktatorer for så føre krig mot de samme diktatorer, okkupasjoner for olje, alvorlige miljøforbrytelser,  etc.

USAs militære tilstedeværelse bringer død og har et ille tilredt rykte blant verdensbefolkningen, med et trolig unntak for norske myndigheter og media. Kan de sistnevnte være blant de minst opplyste skapningene som har beveget seg på denne jorden med tanke på all informasjonsteknologien og den lett tilgjengelige informasjonen som nå er bare et par tastetrykk unna. Hvordan klarer de å holde hodet så godt stukket ned i strutse-sanden – ennå?!

HAARP er finansiert av USAs forsvarsdepartement Pentagon. Dette har sin naturlige forklaring i at HAARP er et sinnrikt våpensystem; ingen over og ingen ved siden.

HAARP er finansiert av USAs forsvarsdepartement Pentagon. Ganske enkelt fordi det er et hypermoderne våpensystem, mer anvendlig enn atomvåpen. Hvorfor? Bl.a. fordi at sporene skjules etter f.eks. flom- eller jordskjelv-angrep skapt av HAARP.

Bygget og driftet av private millitærkontraktører, første base etablert i 1975 og har årlige kontrakter på flere hundre millioner dollar tatt fra Office of Naval Research i samarbeid med (DARPA) Defence Advanced Research Projects Agency (et galehus med innesperrede vitenskapsmenn lignende LOST serien). Det er eid av US Air Force og Navy, og likevel vil de ha oss til å tro det er et siviltforskningsprosjekt ? Det er umulig å tro at 36 år med forskning pågår uten særlige fremlagte resultater, bortsett fra at jordskjelvsstatistikkene og naturkatastrofene har økt med flere hundre prosent. Mange av disse instansene er forpliktet til ”full spektrum dominans”, som under Cheney’s tid innebar “land, sea, air and space” fra ”Project for an new american century” til å inkludere ”doctrine, ideology and cyberspace.” – etter Obamas utvidelse – ikke særlig overaskende fra en  tidligere CFR medlem.

Det Amerika gjør, står i mellom sine to frimurerpillarer Israel og England som leder den nye verdensorden, få gjennværende frie nasjoner står idag om ikke alle er krysset ut på ”democracy hit-listen”.

 

Det var ikke en rakett i Tromsø som spant rundt og rundt som en fyrverkerirakett med brukket arm. Millitæret i Russland opererer selv slike djevelske HAARPer og ga via RT-kanalen (Russia Today) en offentlig forklaring fra millitæret som bortviste alt som et mislykket millitærutskytning. Samme fenomen er sett i flere land og er slettes ikke uvanlig. Spiraler og åpningen av det sorte hullet.

Videregåendeskoler og Universitetet sier strengt tatt at du ikke skal tro på noe som blir vist på YouTube, men ta et raskt søk og se med dine egne øyner, det er som regel du som bestemmer innholdet, selv har jeg lagt ut mye jeg har sett med mine egne øyner, og på denne måten er vi overalt på planeten og ser med våre egne øyner, internet har gjort oss til kvalifiserte observatører. Alt er relativt men det stiller et viss kvalitetsikret krav.. Denne oppvisningen som fant sted like før krigspris-seremonien for Obama i Oslo ble levert av HAARP-anlegget i Ramsfjordens som lokalkjente tromsværinger lokaliserte blåstrålen å komme fra.

Militæret og den nye verdensorden har ferdigutviklet et globalt HAARP system som kan male på himmelen og muligens også lage korn-sirkler? og med all sin makt borret synkehullet i Guatemala? Dette er krefter som Nikola Tesla mente kunne splitte jorden i to. For at en stråle som skytes opp fra bakken og reflekterer ned via ionisfæren i en 40diameter sirkel som fin pusser kantene på jorda ned sinkehullet er svært usannsynlig, hvis NASA ikke har skutt opp en refleks satelitt som alle HAARP anleggene kan peile inn sine signaler. Et slikt våpenbasert system av voldsomhet trenger energi tilsvarende en by’s dagsforbruk, å stasjonere en stråle i utenomjordisk bane er svært tvilsomt. Det kan se ut som et speil var brukt i Iran og Guatemala, dette var en 30meter lang stråle som kokte havet og delfinene og naturlig skred i slike områder er av typen som brekker av og flommer ned en skråning etter måneder med for mye regn, i dette tilfelle har vi med et selvimplodert hull som ligner ikke på noe som noen har sett før, borret med fine kanter!

Om det virkelig eksisterer en utenomjordisk trussel er dette i så fall et mobilt globalt skjold som forsikrer total ødeleggelse av det innkommende i jordens sfærer. Høres det ut som gode intensjoner? Det er ikke målet, men midlene vi bør se etter, hva USA vil om 10år spiller ingen rolle når HAARPs fødselsdag var en katastrofe for livet på planeten – det største folkemordet i historien skjer nå og NTNU medvirker i det stille.

William Cooper sa ”Jeg kan enten ha vært med på den største hoaxen om Ufo-eksistens, eller den lengste og mest bevarte hemmelighet.” før hans kropp ble skylt med kuler utenfor hans hjem av politiet. Med tanke på at vatikanet fortsatt makter i verden kan man ikke utelukke deres inflytelse og ønske om å være tilstede, selvom religion tilsyneslatende er på vei ut, kan den helliges hjemkomst være stor trøst for mange land i afrika og andre imperialistbrente som HAARPes ved siden av å forbanne de store multinasjonale korporasjonenenes nedvergende oppførsel som ofte har ført til folkemord i 30-50-150år, må de nå straffes av menneskeskapte naturkatastrofer..  Jesus skrev ikke om dommedag, før han og hans forkommere sa Zarathustra et oppgjør mellom godt og ondt ville finne sted i oss alle med valgene vi tar i livet, noen etterlot for den femte eller sjette, noen tenkte ikke engang på den andre. Mindre enn 2 prosent eier verden og gatene står i brann i den nye vredensorden fall. De vil aldri akseptere, distribusjon av velstand er ulogisk, hvorfor? Det er ikke festlig å gi de fattige en del av kaka. Det er ikke tvil, den anglobritiskeisraelsimen har i årekke utsatt oss jordboere for nok elendigheter men det stoppet ikke i 1945 da skyggeregjeringen drøftet 3 tre alternativer for å  redusere 2/3 av menneskeheten –  det lekket ut som IRON MOUNTAIN REPORT.

HAARP er et våpen de gamle sosiopatiske massemorderne drømte kunne tas i bruk når alle var avhengige av det kollektive strømnettettet. Etter noen år i mørket, vil befolkningene spise gråstein eller hverandre i madmax Kevin Costner style mens elitene venter det ut i de underjordiske byene? De er allerede i gang med å gjennomføre en sultkatastrofe med unaturlig vær som skader matavlingene år på år og som klimaløsning bruker vi den manglende maten vår til maskinene? For systematisk depopulasjon, google: Jon Rapoport, en meget dyktig investigative reporter.

HAARPs egenforklaring på deres operative virksomhet: “employ[s] the capability of stimulating to a varying degree small, localized regions of the ionosphere, causing an ionospheric lift, in order to study methodically, and in a detailed manner what nature produces randomly and regularly on a much larger scale”.

Det var akkurat det som skjedde under Tromsø-oppvisningen i desember 2009, de ”løftet” eller ”slo hull” i stratosfæren og slapp ekstremkulden ned på bakken gjennom HAARP-EISCATs Tequila Sunrise-prosjektet samme dag, noe representanter for EISCAT ikke har villet innrømme. I ettertid har de skyldt på «en mislykket russisk rakettutskyting», en indikasjon på at jesuittiske løgner nå  også har infisert de engang så ærlige norske akademikere. Kort tid etter frøs appelsinene i Florida og avlingene ble skadet i Pakistan med uvanlig mye snø på en tid da fruktene var minutter fra å løsne fra stilkene og treffe bakken. De anklaget Norge for å angripe med værvåpen. (aftenposten)

HAARP er et allstedværendes våpen. Det finnes ingen grenser for hva som kan skje, flyet til 92 polske regjeringsmedlemmer  med presidenten styrtet i 2010 da de nektet ordre fra de nye verdensorden.

Aluminium gir alzheimer skrev Dagbladet ifjor. Det er ikke anbefalt stekepanne-bruk. Jeg finner det forunderlig at det er i deodoranten din, nærmeste nabo til blodomløp. Bivirkningene til skysåingspredikantene er aluminiumet og bariumet. Barium er en miljøgift og menneskegift, men det kan også omdannes til plasma med de riktige verktøy, noe vi så et par ganger de siste årene da det plutselig ble et elektriskuvær, det lyste konstant! Et racing show sør for Elverum ble angrepet av uvanlig mye lyn nedslag og nesten hundre ble skadet for et par år tilbake.

HAARP stråling på visse frekvenser kan gå deg på nervene. Riktig musikk kan hjelpe. Det kan være massetankekontroll som mest av alt er oppgaven til basene fremover for vi våkner fortere enn de kan drepe oss.  ”For et hell for en leder med et folk som ikke kan tenke”, sa Hitler. Er vi stadig på vei til det tankeløse samfunnet, både med hjelp fra Tv og innholdsløshet, dårlig ernæring og konsentrasjonssvikt, men en bakgrunnstøy når alt er skrudd av, hører du det?

Russland bombarderte USA med Woodpecker frekvensen på 70tallet. Det forstyrret tv-signalene og hjernebølgene til store befolkningsområder, tankekontroll – om de kan legge tanker i hodet ditt er vanskelig å bevise, men de kan låse hjernen inn til en bestemt sinnstemning for å dempe motstandsgløden i den politiske oppvåkningen vi nå ser i omtrent alle land, det spørs bare hvilket  konfliktområde verdenspressen ønsker å vise. CIA og Rockefeller valgte Norge tidlig på 20tallet for å høste menneskeliv som forskningskaniner. Deres ønske var å kartlegge hvordan hjernen kan påvirkes uten bruk av ledninger, da vi er bioelektriske vesner og påvirkes av bølger vi ikke ser.  Følelsesspekterets forskjellige Hz frekvenser ble registrert ved å koble elektroder og avlese momentane reaksjoner på forskjellige omstendigheter offeret ble utsatt for. De kan nå sende signaler som låser ned hjernen på en lav frekvens  der imunforsvaret ditt svekkes for en kommende konstruert ultraortodox svinepandemi. Russerne kunne ikke holde på for lenge ettersom Tvskjermene flickret. De la ned den konstante hjerneforstyrrende undersummetonen men kan nå muligens ha blitt aktive igjen de siste årene etter at omtrent alle lands tvsendinger er over på det digitale bakkenettet.

Tv 2 hadde en konspiratorisk avsløring som bekreftet mindcontrol i en reportasjesending i 1997 som ble tilbaketrukket. NB ! Sterke Scener! Idag kan de kringskastede pulseringer av fjernstyrte emosjoner og tankekontrollerende oppførsel. Det de gale vitenskapsmenn ofret mennesker for å finne ut av var for å kartlegge hele det menneskelige følelsesspekteret gjennom elektroder, ved å koble hjernen opp til lesbart utstyr, kunne de lese hvilken frekvens offeret emitterte ved å fremstille et sørgelig bilde, terge personen, skremme eller produsere empati-fremhevende situasjoner. De fant ut at kjærlighet er frekvensen 528 hz, og de fant også ut hvordan hat resonerer. De fant også ut at de kunne transmitere de samme bølgene tilbake til hjernen, og på 30-40tallet var det vel at de kom over til stadiet hvor det var behov for ledninger. Det hele kan nå skje trådløst, og over store områder , via HAARP annleggene, TETRA-nettet, ELF-mobilmaster og andre strålekilder .

HAARP vil over en lengre periode kunne virke som et bedøvende og beroligende middel, den opprørske følelsen i et undertrykt samfunn vil kunne forsvinne slik at vi alle vil bli nikkedukker for staten. Å gjøre folk depressive i en opprømt populasjon vil kunne holde motstanden nede. Et stort antall folk gidder rett og slett ikke å bry seg lenger om den miserable tilstanden i verden. Hvor mye av dette kan skyldes tilsiktet og stråle-indusert mind control?

Jeg startet som en investigative grabber i 2002 og investigative reporter i 2008. Jeg har gjort mye skade på den nye verdensorden på internet siden. For en som har øynene helt oppe vil flere detaljer være fremtredende. En del hendelser følger en rød tråd og er lagret i mine ruller med bokmerker. Akkurat nå er det 2 browsere, 35 vinduer hver. Du ser nå i min HAARP-Wars mappe og politiske motiver for å indusere et jordskjelv.

 

Er du eller ditt land en fiende av den nye verdensorden? Noen kan ha noe i bakhånd for dere...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hellas

Grekerne var det nest siste landet som brant EU flaggene og stemte nei til LISBON TRAKTATEN, som er en avtale som sletter praktisk talt alle EU-nasjoners eksisterende lover. Dette blant mange andre urovekkende politiske feilbeslutninger som EU’s støvsuging av grekernes økonomi og skattepenger for å baile ut andre land i EU førte flere hundre tusen ut i en ærlig talt blodig kamp i gatene. USAs sentralbank hjalp de greske bankene inn i en gjeldskrise og så tok IMF over senere og ga dem lån som følge av at Hellas gikk konkurs. Rentene er nå enda blodigere enn gateopptøyene. Se Video

Hvorfor rapporterer ikke amnesty, human rights watch, dagbladet, NRK om det som skjer i Hellas? Anti-amerika holdningene har inntatt grekernes holdninger for lengst og de liker å ta oppgjøret fort noe som kostet mange livet ettersom det ble satt opp etterretningsskavdroner mot greske anti-krigs bevegelser og politiske dissidenter. En av usa’s største og viktigste baser for oversikt over midtøsten ligger i Hellas. Hvis jeg skal tippe hvilket land blir det neste HAARP offeret? Tyrkia, IMF demonstrasjonene blir møtt med grotesk brutalitet, video forsvant fra YouTube.

– USA’s største millitærbase over midtøsten ligger i kreta, Hellas.

Det store jordskjelvet kom 8 juni, 2008, 10km under bakken på et dårlig tidspunkt for den gode striden i landet, da oppmøtte var på sitt største.

Det EU-skeptiske Hellas ble rammet av jordskjelv 4 dager før landets politikere ratifiserte Lisboa-traktaten. HAARP kan også være et snedig politisk våpen for Bilderberg & Co.

Den 12 juni ratifiserte regjeringen i Hellas LISBON TRAKTATEN og forpliktet seg  til fattigdomsfelt selvrådighetsovergrep. Kampene pågår enda.

Kina

2008 tilhørte HAARP. I mai ble Sichuan rammet av et uventet jordskjelv som var 10km dypt, de rare lysene på himmelen dukket opp like før jorden ristet og sekstifem tusen mistet livet.

HAARP-skjelv, chemtrails og sviktende avlinger har forandret det landet som mettet flest. Kina er delvis på vei mot vegetarisk kosthold for å avbelaste det store kultivasjonstilgjengelige landet som går til dyrefor som metter mindre mennesker, dyr skal egentlig spise gress, idag spiser den mais. Det er mye jord som går til soya, som istedet kunne dyrket frem en rekke varianter frukter, bær, nøtter, grønnsaker uten kjøtt som gir lengere levetid samtidig metter det langt flere mennesker på verdensbasis.

 

Alle nasjoner sliter med å få igjennom nye verdensorden, se ikke bort ifra at Norge også blir del av en tsunamibølge som utsettes langs vår kyst, for hvis de for mange blir brysomme og politisk våkne i våre naboland kan vi møte felles skjebne. Slutten på nwo slutten på oss? Kanskje en million mennesker gikk i gatene i London for noen dager siden og fortsetter idag? Statlige nyhetsmedier  legger ennå lokk på saken som et politisk middel,  se ikke bort ifra at tallene for oppmøte i mini-revolusjonen er høyere enn 500.000. Vil vår kamp for en bedre verden bli vår egen undergang?  Hvis verdensbefolkningen vet innen de nærmeste dager vil de som bygger den nye verden ivertfhall huske hvordan familiedynastimyndighetene i våre land var med på å rense store porsjoner av jordens befolkning, det såkalte ”uønskede lasset” skrevet i boken George Bush junior holdt under armen på vei til Talmud skole som må forsvinne for å bygge satans nye emperie i det nye jerusalem før de utsletter alt på planeten.

De første atomprøvespregningene sommeren 1945 ble utført uten å vite om kjedereaksjonen ville stoppe eller fortsette. Det var et betydelig antall fremragende vitenskapsmenn som deltok i Manhattan-prosjektet som anså det som svært sannsynlig at et atomsmell i atmosfæren ville antenne oksygenet slik at hele jorden ville bli forvandlet til en ildkule. Til tross for at disse sterke bekymringene ble luftet på høyt vitenskapelig hold i prosjektet så førte det ikke til at planene for det planlagte atomsmellet ble skrinlagt…
Dr. Openheimer innrømte senere at regjeringene var klar over at vitenskapsmenn ikke visste. Hans store glede over at Trinity-sprengningen var vellykket uttrykte han med de begeistrede ordene: «I have become death! The destroyer of worlds!»

Hva er det dagens tekno-psykopater holder på med nå?  HAARP er online omtrent hver dag.


Japan

14 juni 2008 inntraff et jordskjelv i Japen med 8.0 richters styrke. Dybde: 10km. 2.5hz jordskjelvinduserings-bekjent frekvens fanges på Universitetet i Tokyo. Folket til USA’s sterkeste millitærallierte er i ferd med å bryte løs det lange våpenbroderlige vennskapet. Flere i Parlamentet begynner å reise alvorlig tvil og legger frem bevisbyrder på at 11 september angrepet var iscenesatt av Bush familien og at alt vi så på tv de dagene var fysisk umulig. Skjelvet kom som en straff noen uker senere, i deres tankegang gikk det vel slik: ”Her har dere noe annet å tenke på.” Den nye verdensorden betyr i praksis; at Norge eller Japan er en avdeling og en utpost i de absolutt rikeste og mektigstes verdensdominans som samarbeider med en gruppe infødte overklasse og embetsstand. Folket avgjør ikke lenger, vi kan aldri få det som vi vil om vi ikke stormer palassene. Emanuel Rahm Obamas stabsjef er sønn av Irgun en sionistisk terrorbande, fortell meg hvem du har som venner så skal jeg si deg hvem du er, flere i staben representerer det Obama lovte å ikke ta imot penger fra i valgkampanjen.

Obamas mentor , Zbigniew Brzezinski skrev I sin bok “between two worlds”:

«Technology will make available to the leaders of major nations, techniques for conducting secret warfare, of which only a bare minimum of the security forces need be appraised techniques of weather modification could be employed to produce prolonged periods of drought or storm

Den japanske 911-tvilen er neppe den eneste grunnen til skjelvets utløsning. Japan har iverksatt en rekke tiltak for å løse landets (og verdens!) energi- og miljøproblemer: Biler som kjører på ren luft under trykk? Og flere mil på liter vann? Langtransport med maglev tog som leviterer noen cm over bakken i flere hunder kilometer i timen på magnetisme. Flere høyhus omdannet til grønnsakshager i flere etasjer og fire avlinger i året iforhold til 1 er du heldig 2 – eller 0 med chemtrails og HAARP. «Noen» likte ikke at et ressurssterkt land som Japan tar grep for drastisk å forbedre livsvilkårene på jorden…

Her inne er du garrantert  at sola alltid skinner, med solcellepaneler og vindturbiner og ledlamper med lavt energiforbruk så du kan overekke rikelig ventilasjon og kjølig vannsirkulasjon – basseng og rør til bøtter der røttene henger og dysene spruter næring i en liten bøtte med avløp til en tank med en pumpe for 12 dagers resirkulasjon. Et eple gir deg 8 frø, alle buskarter, stilk-fallere, frukter, grønnsaker bærer koden til neste generasjon, du er alltid sikret mat og nok frø til nesteår og nok for å dele rundt i nabolaget for gud skapte det sånn. Monsanto vil terminere frøene dine etter en avling så du er nødt til å kjøpe fler, av lucifer. Svartedauen. Genmanipulanten..  Japan var på vei til å bli kvitt alle utgifter for sin hardtarbeidende flergenerasjonsbefolkning og tilbød et selvforsørgende utopi, et sikret liv med rett til å velge sin hverdag, alle komoditeter som husly, vann, strøm, ingen reisekostnadermed bil som kjører på ren komprimert luft så kan du reise jorda rundt uten å fylle drivstoff på bensinstasjoner, eller om du vil ha en rekke forskjellige vegetariske vekster som gir variasjon i kostholdet og kreativ matlaging, og mindre overforbruk på millitær og statskostnader og farvell til overvåkningsarmeèn. Som alle store ledere før John F. Kennedy sa ”spør ikke hva ditt land kan gjøre for deg men hva du kan gjøre for ditt land” for så sende dem til krig. Staten må sikre deg bolig, strøm og arbeid på local comunity gardens for å dekke på bordet sitt og andres med overflod. Resten av tiden din kan  dyrke familiebånd, talenter, fritidsaktiviteter og gjøre som du vil for den gode bitte lille staten vil ha minst mulig å gjøre i livet ditt, som en god far etterlater deg noe å leve på og er der i tilfelle du faller.

–  Japan facing revolt

–  Protest against TPP act

Japan – et land med høye livsforventninger og lange arbeidstider, rask mat og effektive transportsystemer, oppdageråndens og teknologiens hovedstad og USA’s viktigste millitærallierte. Et land høyt respektert for sin ærebødighet og folkelig samsstyrke gjennom tøffe tider, det landet som bærer mest smerte men skjuler det så godt i de 100årene til NVO – må igjen se ødellegelsene av fabrikker og unge talenters  lyse fremtidskapende vennlig teknologimenneskehjelpende fremgangsrike metropoliser, etter den tredje store atombomben utløses. Japanerne reiste hærer mot vestlig imperialisme da USA begynte å utrydde opprørske okkuperte Fillipinere like etter 1800-fallet, det blir bare værre. Japan ble bombet, okkuperte og utjevnet av de vestlige i kampen mot selvfinansiert ”motpol” Gulag-komunisme fra nord(Brichina). Mannen med navnet Honda, fikk endelig opp produksjonen etter første nederlag i den første verdenskrig og andre fabrikker var på framgang  bygget sterkere gjennom tårer, blod og svette, bare for å bli utjevnet igjen kort tid senere i den andre verdenskrig – med en plage det tar lang tid å bli kvitt; radioaktivitet. Etter andre verdenskrig overga Japan seg til stormaktene USA og Brituropa inngått et partnerskap mellom det som skulle bli E.U, North american Union og Japan. Dannet av David Rockefeller og Zbniew Brizienskiew  som  ”Trilateral Commission”  en av de tre faktiske skyggeorganisasjoner bak offentlig globaliseringspolitikk. De sørger for at diverse internasjonale avtaler går et fåtall privateselskaper til gode. Nasjonalstatene myrdes, utbyttes, sånn at loven kan tillate store selskaper fri innpass i økonomien og naturlandskapet for å etablere og produsere det tenkelige og utenkelige – utkonkurere lokalvirksomhet med lavkostnadskadeligevarer, og ofte tvinger de skattebetalerne til å betale halve lønn over på militærvåpen og utenlandsoperasjoner istedenfor å bygge barnehager, sykehjem, veier, gode innovative bedrifter, ekte helseappelerende tilbud, kulturelle frihavner, fri-energi osv. Kan HAARP være et politisk våpen som straffet de 100.000 som demonstrerte utenfor USA’s millitærbase i 2010 og ønsket deres nærvær ut av Japan? Folket var nær revolusjonære sammenmønstringer dager før HAARPskyene dukket opp på himmelen, da Goldman Sach evakuerte kontorene dagen før 11 mars 2011, og solgte sine eiendommer ut av Japan et par uker i forveien? Det er store sammenmønstringer som skjer i Japan, støtt disse, reis ned og se hvor hjelpen går,  la ikke Tvstasjonene lure deg med hjelpeorganisasjoner som Plan, Care, Redd barna, Røde Kors, osv. Hjelp Japan – ikke la IMF gjøre det.

USA og Israels Stux-net viruset som rammet Iranske atomkraftverk ble funnet i Japan. Nedmseltingen et angrep fra NWO! Eliten kan være slu nok til å riste jorden og lekke alle atomkraftverkene mens de bor på det ny blomstrende Antarktis eller Atlantis.

– Protest mot google street
– 21.000 står sammen for religiøs frihet
– Delfindrap og hvalfangst globale protester

Hvor lenge skal vi tillate dette og late som ingen ting ?

 

Haiti

”Just send your Cash” smiler George Bush junior, samme mannen som brukte millioner på likvidering av regimeforandringsforkjempere i 2004 og forhindret en demokratisk mann av Haiti å lede sitt folk ut av fattigdom. CIA har lang historie med Haiti og Dominikanske republikk. Det var tilfeldigvis! en US-ARMY Haiti-humanitærunsetting simulasjon der mannskapene stod klare 11 januar 2011, en dag før  7.0 skjelvet som var tilfeldigvis! ”10km dypt”, og tilfeldigvis var det et sterkt lys som steg oppover himmelen, det kan vær den Norske siden lysrefleksjonen ”speilet i ionisfæren” som stiger opp er på høyde i horisonten og ikke høyt over hodet.

Jordskjelvet var bedre enn USA' okkupasjon!

Det første USA gjorde på dagen skjelvet var ferdig var å dokke båtene stenge flyplassen i Haiti og forhindre flest mulig nødvendig nødhjelp. De gode forsyningene ble holdt tilbake for å slippe gjennom Monsanto terminatorfrø som Haitifolket brente og forkastet leveransene på havnområdene i et opprør mot vestlig arroganse og umenneskelighet som viser klare intensjoner som sosiopatiske tilhengere av oldtidens massemordere. Feilmedisinering og Colera bakteriespredning er nødforsyninger i ”leger uten ”moralske” grensers” 200kr i måneden. Vaksiner istedenfor nasjonal jordbrukspolitikk som metter først lokalbefolkningen før Europa, er det du betaler 200kr i måneden for. Haiti er en millitærokkupasjon til den dag i dag. Et av styrkemomentene i Haiti’s økonomi var permakulturen som fortsatt praktiseres med kombinasjon av frukter, røttervekster, og et par andre planter dekker ”hvetebehovet som er grunnpillaren i så mange andre økonomier”. Haiti var flinke til å dyrke lokalmaten med spader og pilker, sjeldent maskiner, kun sukkerrør og cottor plantasjene og tragisk som det er bio-drivstoff-produksjon. Det blir vel mer plass til eksport av «cashcrops” nå som det er mindre mennesker der? HAARP kan sende lave mengder energi og gjennomsøke jorden for olje kalt tomografi. USA vet godt at PEAK-Oil er et markedsknep for å presse prisene opp, vi har 15.00 pr liter om noen dager når det er nok olje i Alaska til å forsyne verdensmarkedet i 200år. Bernard Eastlund’s etterpattentering av Nikola Teslas oppfinnelser gjorde dette til en vitenskap på 70tallet – med en slik anskuelighet og dybdeinsikt ned i jorden er det da en tilfeldighet at BP og Exxon begynte å drille ”ny funnet oljefelt” et par dager etter skjelvet? Chavez langet ut mot el diablo i det hvite hus og anklaget ham for å bruke værvåpen. 230.000 mistet livet. Haiti trengte humanitærhjelp, USA omringet øya med 24.000 soldater, krigsflåter, og private armeer som blackwater. Amerikanske konservative bruker jordskjelvet som en forbannelse fra gud for voodoo og barnepedofilia, noe NWO er eksperter på, husker du Hollie Greig? FRP-politikern og Arbeiderpartiet arrestasjonene nå for litt siden? Pentagon bruker Haiti som treningsbase for Afghanistan. Her kan du se hvordan Røde Kors bruker donasjonspengene til intetanende loppede mennesker i den vestlige verden.

 

Chile

27.02.2010 Fortsatt grunne skjelv på 25km dybde. Det er rapportert om lilla lys farge fra himmelen og ikke nedenifra opp. HAARP målingene var stille og antydet til naturlig skjelv, men dataen kan være tuklet med? Millitæret i USA og EU’s EISCAT – overvåker internet og er klar over at avsløringene vokser i stor grad så et Stux-net virus kan være sendt til Tokyo universitetet?  men igjen ville det være dumt å vise høy aktivitet på en utspekulert jordskjelvsfrekvens som ble registrert da Japan ristet 11 mars og mistenkligjøre seg selv på denne måten? Det fornuftige er å oppfatte dette som et signalement fra den nye verdens orden som har fått hastverk, kansje en god representant av menneskeheten var på jobb i Universitetet og lastet opp ekte-feed som bevis for unaturlig påvirkning i magnetosfæren som induserer skjelv?

Journalist Cecilia Lagos melder om merkelige lysfenomener på himmelen like før skjelvet.

 

Hvorfor angripe Chile? Utenfor den boksen som heter VG, Dagbladet, Reuters, NRK – pågår det en borgerkrig og sørlig løsdrivelse, med store ukelange demonstrasjoner med borgervernveisperringer i et forsøk på velte vestens nikkedukke-regime. De sier nei takk til den nye verden eksludert for dem. Helt siden Allende kuppet det som var bra for Chile, har USA og EU solgt våpen og missilsystemer for hundrevis av millioner dollar. Chilenske økonomien er knust og folk er arbeidsledige som følge av rotchildfinansogmediakrise. Hva med å bruke pengene fornuftig? Slike anti-USA spørsmål –  i Chile er risikabelt og staten arresterer mange under ”terrorlover” som 11september ga Norge ”ot prop 60”. MOSSAD og CIA sprer via pressestøtte; rykter om Hezbollah i Chile for å rettferdigjøre behov for våpensalg og deres millitærnærvær i protest mot  at folket i Chile fordømmer NATO-medlemskapet. Aktivister blir fengslet på de latterligste virkelighetsfjerne grunnlag for i virkeligheten krever de sannhet om facistkuppet 11september 2001 og 11 september 1973 da USA innførte ”demokratiet” til Chile. Måtte alle familiene hvile i fred. Obama, uker før han ble valgt som president lovte han å endre den strenge doktrinen til Bush mot Latin America. Obama fikk et nytt ansikt da Honduras ble kuppet noen dager etter. Bolivias gode Evo Morales anklaget  USA for å bygge millitærbase i Peru, men han nevnte ikke at det var et HAARP-annlegg av uante krefter. USA ønsket en millitærbase i Ecuador for å opprettholde kokainkartellet, noe den tidligere presidenten i Chile sammen med Lula fra Brazil reagerte kraftig mot i en pressekonferanse. Dette ga utrykk for at Michelle Bachelet nå har tordnet tonen mot USA. Hun vant valget mot en av Chiles topp billionærer i 2004,  som kort tid etter skjelvet 2010 ble invalgt som president fordi han ”var flink med penger” og kunne skape arbeid.. Han har inngått større våpenavtaler med USA enn noen før han. Miljømessig er Chile okkupert av multinasjonale selskaper, der naturlig fisk i landskapet er på vei til å bli erstattet av fredriksen seafarming, vanndemmninger settes opp i stor fart av Cermaq, andre overgrep mot felles eie som privatisering av bank, vann, bolig, mat, mangel på utvikling og framtid. Det blir bare dyrere aldri billigere å leve. Billionær-presidenten Pinela møter store protester èt år etter skjelvet for manglende innsatts. Hjelpen kommer aldri fram. Det er nemlig planlagt slik.

Tyskland

Kampen pågår for å stoppe atomkraftverkene, 10.000 marsjerte 2 april, måtte de lykkes fort før HAARP utløser et 7.0 skjelv som er nok til å klekke skallet på atomreaktorene. Tyskland ligger langt unna kontinentalplatene og er regnet som trygg sone. 14 februar 2011 opplevde tyskerne et jordskjelv på 4.8, 2 km grunt.

Tyskland fins det håp i. De trodde visst de var frie en gang for lenge siden, de våger ikke å kalle noen for «konspirasjonsteoretikere» eller «du er alarmist» eller «du ser syner”, for de så hva som plutselig skjedde. De sa nei til EU’s datalagringsdirektiv. De sa nei til Monsanto’s selvutslettende frø. De demonstrerter hundretusenvis mot NATO og IMF. Et land som motstår verdensherredømme igjen. Tyskland sine øko-byer er undervurdert av norsk presse. Selvforsynte byer med solkraft og vindmøller som produserer langt mer kraft enn Japans Fukushima. De har permakultur, lite forståelse for krig, gode evner til å prodsere nyttige ting, men BMW sin nye superhydroutgave ble nylig trukket tilbake.

Menneskeskapt dommedag eller oppfylte profetier?

Jeg tror ikke på 26.000årsykluser/melkeveiens/galactic allignment/21.12.2012 for meg er alt dette matematikk og menneskeskapte(NASA) beregninger jeg ikke stoler på.  Hvor tror dere all oljen kommer fra? Fortsatt dinosaurene? Jordens tektoniskeplater lager abiotisk olje under høyt trykk som sørger for at platene glir trygt og langsomt uten store katastrofale følger. Jeg tror jorden og skaperen programmerte EVIG TILFØRSEL AV LIV, derfor har vi milliarder av arter som har levd her i hundretusenvis av år og mennesker er spessielt bosatt nærme faresonener. Et par store katastrofer forekommer med et hundre års mellomrom ja, men ikke hver dag og rekordhøye i omfang og styrke som nå.

Naturkatastrofenes opphav ? California neste?

Nikola tesla er en mann med flest pattenter i verdenshistorien men fortsatt står han ikke skrevet om i skolebøkene, hvorfor? Hvordan kan menneskelige akitiviteter som forrurensing, krig, miljøgifter, oversøppling, og generelt dårlig omsorg av planeten føre til jordskjelv? Noen mener tilogmed at det er atomprøvespregningene på 50 tallet i pacific ocean som har skyld, men da ville trykket utløste skjelvet da og ikke nå ? Når forskere står frem og sier været er et komplisert system som styres av elektromagnetisme, så bør det ringe en bjelle i hode på folk at det står noen annlegg rundt omkring verden som nettopp sender ut slike mengder energi som kan trigge jordskjelv? Vi kan ikke overse at de er svært aktive og aggressive om dagen, og spessielt i forkant av store skjelv, vedsiden av jetstrøm-blokkeringen i nordafrika for å ørkenifisere sør-europa, tørkespredning i russland og som vi vet forlengte de monsun sesongene i Vietnam krigen for å forsinke fiendens forsyninger, samme skjebne Pakistan ble utsatt for ifjor.

De maktene som har kapret nasjonene og skapt en verdensregjering har lenge luftet ideen om å nedbefolke planeten, de overlevende blir flyktninger, noe som tillater mer kontroll av grenser og befolkning, samtidig som vi får noe helt annet å tenke på i vår nye tragiske radikalt forandrede hverdag med katastrofer og sult, vår kamp for paradiset på jorden var Japans morgendag, deres biler var i ferd med å kjøre på luft og vann, togene leviterte på magneter, skyskrapere med aeroponiske drivhus, kampen for nedleggelse av krigsindustri og utbrytelsen fra globale eneveldets mange fattigdomspredende internasjonale avtaler. Splitt og hersk, jorden i to, store områder går under, andre blir tungt bevoktede isolerte land der elitene bor trygt, mens vi andre vil kunne bli utsatt for checkpoints og luftegårder.

Den 19 mars 2011 så jeg sett fra Oslo området rettning nord, en sterk rødfarge som steg oppover og ble borte etter en annen kom opp og forsvant den også. HAARP-herpig avdeling Norge?

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Abonnere
Varsle om
guest

679 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Ulven
Ulven
12 år siden

Hørte på en sang mens jeg leste denne: People Have the Power med Patti Smith: http://www.youtube.com/watch?v=W8C9U7pMvmc

Her er litt refreng:
http://www.youtube.com/watch?v=W8C9U7pMvmc

my sleeping it was broken
but my dream it lingered near
in the form of shining valleys
where the pure air recognized
and my senses newly opened
I awakened to the cry
that the people / have the power
to redeem / the work of fools
upon the meek / the graces shower
it’s decreed / the people rule

The people have the power
The people have the power
The people have the power
The people have the power

La oss nå vise litt folkemakt og få stengt ned det forbaskede dommesagsanlegget i Ramsfjordmoen. Monica – hvor mange kan du mobilisere på din kant for å klistre litt plakater gjerdet til EISCAT – Universitetet i Tromsøs høyteknologiske stolthet – hatobjektet for en raskt økende andel av jordas befolkning.

Interessant vinkling på artikkelen, Armin B har liksom sin særegne måte å få sagt ting på. Jeg så knapt nok et bilde av Alaska-anlegget og knapt nok et ord om anlegget på Svalbard, men så skummet jeg bare, jeg leste ikke alt.

Det som overbeviste meg om at «the devil is within HAARP» var jordskjelv-grafikken som viser EN MARKERT ØKNING siste 10 år og at Hellas ble rammet av et besyndelig timet jordskjelv like før deres Bilderberg-svikere skullle taue grekerne baklengs inn i EU-unionen for langsom flåing med påfølgende kaldkveling naturligvis uten at oksygentilførselen kuttes helt.

Bortgjemt et sted i norske strafferett finnes et begrep som heter OMVENDT BEVISBYRDE. La oss nå anta at HAARP er skyldig i alt fra Japan-tsunamien til Pakistan-flommen. Isåfall er det skepsisernes oppgave å bevise at artikkelens antagelser er positivt feil.

Her er en annen indikator som vi som lever et naturlig liv i naturen legger vekt på: Hvis det i løpet av få dager rykker ut en «fluesverm» av skepsis-agenter; klumpen, qvark, husquarna, lumpen fisk osv. som energisk går løs på å debunke innholdet av denne artikkelen – da vil det for meg være en sterk indikasjon på at…påstandene i artikkelen stemmer og HAARP må stenges.

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Ulven

Jeg vil bare minne om noe som Emanuel Minos skriver om i sin siste bok, «Det har ringt for tredje gang». Side 151 – 155

3 ulike åndelige seere ser at mennesker klusser med noe ute i nordsjøen. En gigantisk explosjon som gjør at kjempebølger når fram til Scotland, Tyskland, Sverige og Norge.

Jeg tror ikke Norge vil bli spart på noen måte. Russland kommer til å gjøre en deal med USA om hvordan de fordeler de siste oljeressurser på jorda. Russland får oljen i Barantshavet. De tar det med makt og innvaderer Nord-Norge.

NWO kan bare bekjempes med åndelige midler.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Ulven

Ulven:
Hvordan kan uttalelser fra folk som er uenige med deg være en indikator på at du har rett?

Hva skal i så fall indikere at du tar feil?

Og, hvordan kan man motbevise en påstand som ikke er bevist?

og Armin,
Du skriver stadig om at du skal bevise ditt og datt med teksten du skriver, men ingenting av det du legger frem er jo bevis!

for å trekke en parallell.

Hvis en person i nabolaget har tatt livet av en annen person i nabolaget, og en tredjemann blir beskyldt for det, fordi han har:
a: motiv
b: ingen alibi
c: tidligere sonet
Mener du da at disse tre punktene er bevis på at han har gjort det, eller forstår du at det er påstander, indisier, etc. og ikke bevis som er lagt frem?

Kan du for eksempel bevise at HAARP kan produsere jordskjelv?
Vet du noe som helst om geologi og hva som faktisk skal til for å forårsake et jordskjelv av de dimensjonene som vi så i Japan?

Vi snakker om at jordskorper som er noe tykkere enn veggene i huset ditt flytter seg mange meter og skaper tsunamier som på sitt høyeste er en høyblokk.

Dette mener dere altså at er skapt av en antenne som sender radiosignaler ut i verdensrommet!?!?!?

spenstig, men vanskelig å se at omvendt bevisbyrde kan legges til grunn for en slik påstand.

Michelle
12 år siden

Bevisene mot HAARP og NATO etc, er enorme! Vitner, vitenskapsmenn, forskere, ex-arbeidere osv osv Hvorfor tror du at du kan sitte inne i et fjell og prate med noen i mobil? Vi må huske at alt er i bevegelse, alt er lys, er vibrasjoner på ulike frekvenser.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Michelle

Jaha, jeg har fortsatt igjen å se noe som helst bevis Michelle.

hva mener du med Vitner?
Hva kan et vitne se? Mener du at du vet om troverdige vitner som har sett at noen trykker på en knapp, og så er det jordskjelv i Japan?

Det vitnet skulle jeg likt å sett.

Hva har det med saken å gjøre at du kan sitte inne i et fjell og prate med noen i mobil?
Er det bevis for at HAARP kan lage jordskjelv?

Det er forøvrig gelogisk umulig å sende radiobølger som kan sette jordskorpen i bevegelse.
Dersom du har vitenskapsmenn som har kjennskap til geologi som har uttalt at en radioantenne kan skape vibrasjoner i kontinentalplater, så skulle jeg likt å prate med han/henne.

alt er lys? Hvorfor i alle dager trekker du inn slikt vås i diskusjonen?`
Jeg stiller meg uvitende til muligheten for at radioantenner kan lage jordskjelv, og da er det vel temmelig relevant at du mener at alt er i bevegelse, alt er lys og vibrasjoner på ulike frekvenser.

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

Du får lese igjennom artiklene her om emnet og se nøyere på alle kommentarene da vet du, jeg forholder med blant annet til Tesla som ansees være verdens største vitenskapsmann og oppfinner! Han er ikke en konspirasjon, ei heller det han sa, han står bak teknologien og advarte mot den! Hvis du ikke vil se eller høre, så er det ditt frie valg, men du går bare glipp av sannheter. Jeg sier og gjør ting som jeg gjør kun fordi jeg vil at verden skal slippe å lide lengre ;)

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Michelle

Jeg har ikke sådd noen tvil om Teslas egenskaper overhode!

Det jeg sår tvil om er konklusjonene deres, basert på blandt annet hva Tesla selv har sagt.

Tesla har aldri påstått at en radioantenne kan sende stråler som skaper jordskjelv på den andre siden av kloden.

Jeg har lest MASSE! om både HAARP, EISCAT, Tesla, og mye mye mer, og er nok over gjennomsnittet belest innen elektroteknikk siden jeg er utdannet i faget selv, og har eksperimentert med TESLA i mange mange år!.

Alt det han holdt på med var kjempeinteressant, og noe av det var helt bak mål, men det var basert på at informasjonen man hadde den gangen var noe annerledes enn hva vi sitter med i dag.

Det hverken du eller andre tar frem, er at Tesla også motbeviste flere av sine egne påstander gjennom tiden, og noen ganger innrømte han at han tidligere hadde tatt feil, mens andre ganger lot han bare være å kommentere, siden han fra før av ikke hadde bevist sine egne påstander heller.

Å henvise til artikler og store vitenskapsmenn som døde for 70 år siden blir litt søkt som kilde for sannhet og korrekt informasjon.

Jeg sier heller ikke at jeg sitter på den hele sannheten, men at jeg hadde ønsket meg en debatt som viste rom for flere meninger blandt fritenkere.

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

Hvorfor i all verden tror du HAARP og EiSCAT eksisterer?
Det vi vet om militære eksperimenter og hemmelige våpen i dag, kan du gange mange ganger med for å antyde hva de egentlig har og gjør.
PS: nei det er ikke bare Tesla som beviser at HAARP forårsaker jordskjelv etc

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

Ett av Tesla’s mange advarsler
«In 1899, he sent waves of energy through the Earth, thus providing the theory for earthquake seismic stations.»
http://home.earthlink.net/~drestinblack/didyouknow.htm
Jeg har enormt med beviser, har du noen motbeviser for de tankene dine, hvor i all verden tar du de ifra?
Vel uansett, vi har sett nok beviser for forstå at EiSCAT er et militært våpen som ødelegger og er med og skaper værendringer og jordskjelv! (HAARP baserer seg på EiSCAT)

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Michelle

Ok, here we go…..

Hvis jeg svarer på hvorfor HAARP og EiSCAT eksisterer, så vil du selvsagt avfeie det med at jeg er naiv.

Vel, jeg har som du bør skjønne snart, kunnskap om begge teknologiene basert på fakta om de apparatene som faktisk står der, og ikke synsing om dødsstråler og jordskjelvskapende vibrasjoner.

Du må forstå EN ting før vi kan diskutere noe mer:
Hverken EiSCAT eller HAARP er i stand til å produsere denne styrken radiobølger i en frekvens som er i nærheten av jordens resonans!
Dersom du ikke forstår konseptene frekvens og resonans, så kan du lese litt forklaring om hvor komplisert dette henger sammen blandt annet her:
http://www.jstor.org/pss/3067384

alternativt kan du google «Earth crust resonanse» så vil du kunne lese en rekke vitenskaplige uttalelser om hvor vanskelig det er å komme frem til en resonans, siden tykkelse og massetetthet varierer ENORMT! i jordskorpen.

I tillegg til dette, så er altså som sagt HAARP og EiSCAT radioantenner!!!!
D.v.s. de sender høyfrekvente signaler for å måle nordlys og forstå nordlys.
kanskje de også til og med kan skape nordlys? det vet jeg ikke.

så til spørsmålet ditt om hvorfor HAARP eksisterer.
Denne radioantennetettheten er skapt for å produsere og motta radiobølger.
I følge vitenskapsfolkene som uttaler seg om teknologien, så handler det jo om å forstå kreftene som finnes i lagene rundt jordkloden, basert på gasser, radiobølger, solenergi, etc.

Til ditt PS!
ikke bare Tesla som beviser at HAARP forårsaker jordskjelv?
Hvor i alle dager har Tesla BEVIST at HAARP forårsaker jordskjelv?

jeg har skrevet det en gang før, og gjentar det her.
Tesla laget en oscillator, altså en vibrerende plate, basert på en dampmaskin, som skapte vibrasjoner i et lokalt område.
Dette kan ikke blandes med jordskjelv, hvor tektoniske plater beveger seg på grunn av spenninger og bevegelser i jordens magma.
Med andre ord, så finnes det ikke bevis for denne tåpelige påstanden av den enkle grunn at det er umulig!…

Enormt med beviser sier du?
ingenting du har sagt beviser noe som helst, og det står ingenting i noen av artiklene her inne som kan gi fysisk, matematisk teoretisk eller praktisk dokumentasjon på at dette er noe som kan gjennomføres.

Hvis alle påstandene og artiklene her inne er «bevis» så er det kun bevis på at dere mangler forståelse for universets lover og fysikk.

Alle linker og påstander og artikler som skrives på Nyhetsspeilet er postet som om de skulle vært sannheter, men den eneste sannheten vi kjenner til er at det er skrevet av mennesker, og mennesker er ikke i stand til å besitte noen ultimat sannhet.

Dere er kritiske til «etablerte sannheter» men nekter å akseptere at fysiske fakta er det nærmeste vi kan komme sannhet.

Det du henviser til hos Tesla tror jeg du skal lese bedre selv.
Tesla lanserte en rekke teorier. blandt annet teorien om at han skulle kunne fremkalle jordskjelv ved hjelp av elektrisitet.

Det som ikke kommer frem på overskriftene, er at elektrisiteten skulle skape vibrasjon på en plate, som igjen vil skape vibrasjon på sokkelen platen står på, som igjen vil skape vibrasjon i bygningen sokkelen står i, og som igjen vil skape vibrasjon i jordsmonnet i nærheten av der bygningen står.
Effekt-tapet i denne prosessen er ENORM!!!!!

mengden energi som skal til for å sende et signal gjennom jordkloden er så vannvittig stort at ingenting som er menneskeskapt i dag er i stand til å gjøre noe slikt.

Hvis du aksepterer de vitenskaplige faktaene, så kan vi diskutere videre.
Hvis du svarer med flåsete henvisninger til tidligere artikler på nyhetsspeilet, så forteller deg meg at du ikke besitter noe som helst annet enn en rekke påstander som DU har valgt å tro på.

Beviser er noe helt annet.

Jeg er ingen skeptiker, forresten!…
Jeg er en realist, og en vitenskapsmann.

“In 1899, he sent waves of energy through the Earth, thus providing the theory for earthquake seismic stations.”
http://home.earthlink.net/~drestinblack/didyouknow.htm
Jeg har enormt med beviser, har du noen motbeviser for de tankene dine, hvor i all verden tar du de ifra?
Vel uansett, vi har sett nok beviser for forstå at EiSCAT er et militært våpen som ødelegger og er med og skaper værendringer og jordskjelv! (HAARP baserer seg på EiSCAT)

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

OK, here we go again..

Ja jeg vet hva resonans og frekvenser er.

Jeg vet at det finnes etterretning, på tusentals, også hemmelige, som gjør alt de kan for å desinformere.

Jeg vet også at vitenskapsmenn er uenige og at de som regel har en agenda.

Tror du at alle skytevåpnene som lages er for å studere luften også? Eller at militære implantater er for å helbrede kroppen?

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Michelle

Hvorfor holder du deg ikke til saken, Michelle?

du sier du vet om frekvenser og resonanser, men fortsetter å påstå at bevisene for fremkalt jordskjelv er ENORME!…

hva har skytevåpen med saken å gjøre?

hold deg til saken, så er det enklere å diskutere.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Kjære Armin,
Du kan bedre enn å stille spørsmål om å bevise at noe ikke fungerer som påstått.

Tror du en bil kan fly? Ikke? Kan du bevise at en bil ikke kan fly?

Armin, du er en entusiastisk person vet jeg, og til tider skriver du bra saker, men alt dette som graves frem om HAARP er så slett etterretningsarbeide at jeg vet knapt hvor jeg skal begynne.

En eller annen her inne påstår at Michelle har dyp kunnskap om HAARP og EISCAT, men alt hun snakker om er vibrasjoner, frekvenser og resonanser på det åndelige plan.
Hun har ikke fille peiling på fysikk og alikevel så virker det som om konklusjonene på hvordan disse anleggene brukes til å skape jordskjelv er basert på kunnskapen til denne typen personer.

Armin, jeg har skrevet et innlegg hvor jeg påpeker jordens fysikk, og hvorfor det er umulig for et anlegg som HAARP og EISCAT å produsere jordskjelv, så JA, jeg har da etter min mening bevist at det ikke går an.

Hvor det innlegget har blitt av aner jeg ikke, for søkefunksjonen her inne er ikke akkurat googlebasert, for å si det sånn.

det påstås at HAARP/EISCAT lager høyeffekts, lavfrekvente radiobølger.
Vel, hvis spesifikasjonene til HAARP/EISCAT er i nærheten av å stemme, så vil ikke de bølgene på lav nok frekvens være i stand til å få et plastbeger til å bevege seg engang.

trenger du bevis som ikke er skrevet av en Grammaton Retard?
Vel, les denne artikkelen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Extremely_low_frequency

kort fortalt så forklarer denne hvor stor antenne du må ha for å produsere en frekvens som er lav nok til å treffe jordens resonans, og selv i den størrelsen som det er beskrevet her, så vil det på ingen måte kunne rikke ved jordskorpene.

Igjen, ja, det er bevist at HAARP ikke kan lage jordskjelv, men jeg forventer jo nå et svar som minner om tidligere.
«Jeg finner dine argumenter for lette, og avviser dem»….

Dette er forutsigbart, og den eneste formen for spådom jeg tror på.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Armin,

Tja, hersketeknikk sier du, og tar igjen med samme mynt «Herr Retard».

Du sier jeg får artikkelen til å handle om meg?
Vel, du klarer å ramse opp alle mine «svakheter» og nevner at jeg er uskolert, spammer, selvutnevnt offer, og at jeg forsøpler med SPAM og som sagt vrir det til å handle om meg!….

Vel, du stilte spørsmålet om det kan bevises at HAARP IKKE kan lage jordskjelv, og det vet du like godt som meg at for eksempel JEG har besvart tidligere.

Uhemmet sporadiske angrep? Det eneste navnet jeg har nevnt i mitt innlegg er Michelle, som med sin «kompetanse» på HAARP drar frem spirituelle vibrasjoner og åndelige frekvenser og andre dimensjoner, men INGEN vitenskaplige fakta.

Hvordan du tolker det til et uhemmet sporadisk angrep er meg en gåte.

Du sier videre at du lurer på hvorfor det går hardt innpå meg at du skriver Pentagon er under satanisk kontroll, men jeg fatter ikke hvor du har dette fra?
Jeg har ikke engang kommentert at du mener Pentagon er under satanisk kontroll.

Jeg kommenterer at du ber om bevis for at HAARP ikke kan lage jordskjelv.
så velger jeg riktignok å dra inn tidligere korrespondanse fra blandt annet Michelle om temaet, men det er jo relevant, siden hun blir brukt som sannhetsvitne på hva som er mulig å få til med HAARP.

At du velger å bruke en «storsinnet» linje og «la mitt innlegg stå» er hersketeknikk av en annen verden.

Jeg vet at dere ikke liker kritikk her inne, men at du skal rasle med sabelen for å hindre at det kommer frem andre enn dine egne påståtte sannheter er bare patetsik Armin.

Ja, og så sier du nå at du faktisk kan bevise at HAARP kan produsere jordskjelv.
Ja, og at du kanskje tror at jeg er her for å hindre i at denne sannheten kommer frem…
Det må jeg bare le av er jeg redd.
Jeg får sitere en med-debattant her inne som nylig har skrevet ett innlegg om ekstremisme.
Det er ganske ekstremt at NyS anser seg for så pass mektig at man må skape fiktive fiender for å hevde poenger.
Det er hele basen for ekstremisme å skape fiktive fiender, så man har noe å «sloss mot og for!»

disse bevisene som du påstår at jeg ikke vil se har aldri blitt publisert Herr Bahrami.

Alt som har kommet er nettopp som du selv sier, indisier, slutninger basert på noe en vitenskapsmann påsto for mange titalls år siden, men som aldri har hverken blitt bevist eller forsøkt bevist, siden alle som kan noe mer enn førsteåret på NTNU fysikk forstår at ikke er mulig.

Mener du at siden Tesla sa at det kunne lage jordskjelv, så kan det det?

Du lyver!!!
Tesla har aldri sagt at HAARP kan lage jordskjelv!
Han har sagt at han laget en elektromagnetisk maskin som vibrerte direkte på bakken, og denne kraften overførte han nettopp til grunnen under han.
Så var det et jordskjelv et stykke unna, og vips, så var konklusjonen at han hadde skapt et jordskjelv.

Selv har han aldri sagt at han skapte et jordskjelv, men at han rørte ved jordoverflatens resonans, og skapte bevegelse i toppnivåene.

Hvis du skal bruke fakta for å felle en førsteårsstudent på NTNU, så får du både holde deg til fakta, og faktisk ta med hele fakta, og ikke bare hente ut deler og regne med at du er den eneste som har google på PC’en din.

koselig at du lar innlegget mitt stå, men dersom du sletter det, så forteller det «skepsisgjengen» så ufattelig mye mer enn om du bare fjerner det.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

The Storm er en miniserie fra 2009.
Den er både interessant og spennende, og reiser en del spørsmål angående værforskning.

Er det film på gang, så håper jeg på en forbedring i beskrivelsen av teknologien, for den var skral.

Jeg digger forøvrig EOL katastrofefilmer…. :)

skippern
skippern
12 år siden

Takk for informativ artikkel Armin. Forskere jobber nå med muligheten for å innstallere solbatterier på månen hvorfra de vil eksportere støm ved hjelp av lasere: http://norwegian.ruvr.ru/2011/04/06/48569437.html

Instinkt
Instinkt
12 år siden

Jeg sier ikke at du tar feil.
Men man skal ikke glemme at vår moder jord har vært igjennom en hel del forskjellige katastrofer, alt fra vulkaner til asteroider. Kan jo kalle det renselse/fødsel? Dette er naturlige sykluser, jeg tror nok ikke det nødvendighvis har noe med nwo og gjøre, men heller med 2012, at vår jord skal/går igjennom en renselse, som et ledd i oppvåkningen. Jeg tviler ikke på at det finnes en maktelite(nwo) som ønsker verdensherredømme, man kan finne mange tilfeller i historien som nettopp tyder på det. MEn jeg tror nok ikke de styrer så mye med naturen, naturen styrer heldighvis seg selv. Jeg gleder med til 2012…

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  Instinkt

Du kan berolige deg selv med «naturlige sykluser», og at naturen vil reise seg opp uansett menneskers mishandling. Per dagen i dag har vesten ødelagt naturens forsvarsevne. Naturen kan reparere seg selv på 300 år uten tobente parasitter på Jorden. De må vekk.
Vestens grådig ran av naturressurser, overforbruk, mental og fysisk forsøpling, satanisk bombing må stoppe i 300 år for å gi tid til moder Jord å bygge sitt immunforsvar igjen.

Maarit M. Hanssen
Skribent
12 år siden

Takk Armin for en tankevekkende artikkel om det satanistiske HAARP-våpenet. Bare ved hjelp av utrettelig informasjon om dette dødelige våpenet kan vi få resultater og til slutt legge det ned. Og det nytter. Husk på at Vietnam vant krigen selv om deres viktigste transportmiddel under krigen var sykkelen.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden

Hvorfor bruker du ord som «satanistisk» i et kommentarfelt?

Er dette en kvasireligiøs site for fanatisk Science Fiction elskende styresmakthatere, eller er det et snev av realisme hos noen her inne?

Det er jo helt absurd å lese alle ukvemsordene som brukes mot andre mennesker.

Den totale mangelen på medmenneskelighet er skremmende.

Thunder
Thunder
12 år siden

Grammaton Retard
Hvis du mener at Nyhetsspeilet har total mangel på medmenneskelighet så må du lese på nytt og grundigere. Her finnes mange fantastiske mennesker som har medlidenhet til krigsofre, fattige, fengslede, forfulgte osv. Og også mye tilgivelse.

Total mangel på medlidenhet høres ut som satanisme, hvor egoet står i fokus. Hva skiller deg fra andre som bruker ubekvemsord? Er ikke dine ord det samme som å antyde at alle involverte i Nyhetsspeilet er satanister «kvasireligiøs site for fanatisk Science Fiction elskende styresmakthatere» Hvordan kom du fram til det da? Jeg er ikke religiøs og er uenig med styresmaktene og synes de gjør en forferdelig dårlig jobb. Jeg hater ikke noen av de.

Hver dag dør tusenvis av mennesker av krig og sult. Det må være lov å bruke sterke ord i en verden som styres med hightech fjernstyrte bomber og annen djevelsk teknologi.(Nei, all teknologi er ikke djevelsk og jeg antyder ikke at militære er djevler). Du må gjerne sitte i fred med potetgullskala di foran skjermen og leve i den tro at verden er en fin plass å leve, men millioner av andre mennesker har en annen realitet. Jeg synes det er min plikt å bruke hele spekteret i språket og andre språk for å protestere. Hvis det er vondt å se for deg, så må jeg bare beklage. Du er nok ikke en av de mange millioner jeg har ekstra medlidenhet for. Ord er vårt eneste våpen og selv om jeg blir forbannet over ytinger som jeg ikke liker, kan jeg ikke sensurere de bort. De vil ikke forsvinne av den grunn. I stedet kan jeg danne meg et bilde av hvordan mennesker i samfunnet rundt meg tenker og prøve å bidra til at samfunnet får en fredeligere retning som de fleste her på Nyhetsspeilet vil. Det finnes vel ikke to personer her på speilet som er enige om alt…Sannhetssøkende er en passende beskrivelse.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Thunder

Hallo,
jeg har ikke skjært alle i nyhetsspeilet under en kam, hvorfor føler du deg truffet nå?

jeg refererer til denne enkeltsaken, men stiller spørsmål rundt motivene til nyhetsspeilet når man tillater å kalle folk for mordere, satanister, nazister og det som værre er bare fordi man er uenige.

Det ble sagt at vi som er uenige er kollaboratører med Lucifer.

Mener du at det er greit å si noe slikt?

er det medmenneskelig å kalle en politiker for Janus-Jonas, eller WHOre-Gro?

Men nei, dersom du har oppfattet at jeg har ment dette om alle som skriver her, og dermed også meg selv, så beklager jeg. det var ikke meningen.

Jeg vil bare til livs usaklig, umoden og udannet oppførsel, og ønsker en debatt hvor alles meninger er ønsket.

en debatt uten farge og temperatur er ingen debatt!…

dersom det skal kun uttalesovernaturlige krefter blandet med kvasireligion og fordømmelse av andre, så klarer jeg ikke å se at det er galt av meg å antyde at dette er manglende medmenneskelighet som står bak.

De samme personene kan gjerne bry seg om noen mennesker, men når resten fordømmes, så er det manglende medmenneskelighet.

Jeg ville trodd at en side som denne ville fremmet med menneskeligheten, og ikke stigmatiseringen som jeg dessverre ser på som gjennomsyret i svært mange debatter her inne.

Sannhetssøkende kan være ideologien, men det hindrer ikke mørksinnede mennsker å misbruke motivet til å fremme ekstremisme og kvasireligion.

Michelle
12 år siden
Svar til  Thunder

Du får det til å virke som det er mere synd på utenriksministeren for å bli kalt Janus, enn det er på folk i Libya som blir sprengt i fillebiter nå, hvor patetisk er ikke det!
STOPP Norges Regjering og NATO!

Justitia
Justitia
12 år siden
Svar til  Thunder

Grammaton Retard: Eg undras kven du er, namnet ditt er nytt men det ser ut til at du har lese mykje på Nyhetsspeilet over tid, om ein skal døme utifrå overblikka du trass alt har.. Det er forfriskande at menneske har forskjellig syn og meningars mot. Men å krangla har ingenting for seg.

Armin er en ung mann som gjer godt arbete. Michelle har mykje kunnskap om Haarp, det kan ingen ta ifrå henne, alle snakkar utifrå sitt syn på tinga.

Thunder, som regel er eg einig med deg men dette som du skriv her trur du neppe på sjølv.. det verkar sjølrettferdig på andres vegne på eit vis.. snodig..

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Thunder

Vet ikke helt hvorfor, men jeg har inntrykk av at svært mange av dere selvutnevnte fritenkere har lært en debatt-teknikk som går ut på å trekke konklusjoner på andres vegne.

Dere går hardt ut mot makt-eliten, og bruker de samme teknikkene for å tie deres motstandere.

bare så du vet det, kjære Thunder, så er jeg en meget engasjert samfunnsborger, og i motsetning til deg, så har jeg svært mye ekstra medlidenhet med deg og dine som lever i total villfarelse basert på subjektive og tydeligvis fordreide oppfatninger av virkeligheten.

Du kan få bruke det språket du vil, men jeg velger å henvise til Nyhetsspeilets egne regler om oppførsel på forumet atter en gang, hvor det skrives at usaklige og useriøse innlegg vil bli fjernet i sin helhet!…

Dersom det viser seg at denne regelen ikke gjelder, så er det jo bare fritt frem for å bruke det språket man måtte ønske, og da snakker vi totalt anarki, og en debattmulighet som vil dø ut av sin egen useriøsitet.

for å bruke din egen teknikk, så har jeg nå konkludert med at det er denne selvdestruktiviteten du støtter.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Thunder

Justitia,
Du undres hvem jeg er? Hvorfor det? Mener du at det er noe galt med meg som er kritisk til det som skrives her inne?
Er det feil av meg å være engasjert som opposisjon til Nyhetsspeilets noe ekstreme profil?

Jeg har lest noe, men ikke skrevet før nå.
Det renner over for meg når jeg leser at brukere her inne kaster bort tiden på å snakke om hvor fæl verden er samtidig som de kaller normale bra folk for kollaboratører med lucifer!!!!….

Du kan gjerne kalle meg kranglete, men når det eneste svaret jeg får på mine spørsmål er fjas om at jeg mener ditt og datt, så forstår jeg jo at en kritisk røst ikke er ønsket, og det provoserer!.

Armin er kanskje en ung mann, men hvorvidt han gjør godt arbeid er vel subjektivt vil jeg mene.

Armin besvarer ikke spørmål, men sier «Du er den du er, og velkommen skal du være» når jeg stiller han spørsmål.
Det er ikke på min liste over godt arbeid.

Du sier også at alle snakker ut ifra sitt syn på saken.

Dette er en annen form for anarki. Mener du at alles mening er like riktig? Er ikke objektiv fakta riktig lengre? Er det subjektiv oppfatning som skal styre fremdriften i verden?
Igjen, dette er ren anarkistisk tenkemåte, som etter min mening er et klart resultat av manglende kunnskaper.

Justitia
Justitia
12 år siden
Svar til  Thunder

Grammaton Retard: Som eg sa har du nokre viktige poeng her. Og eg trur du har lese mykje her på Nyhetsspeilet, for å kunne sjå og sei det du her seier. For det er sanning i ein del av det du seier.. det er det verste. Mangel på empati, mykje stigmatisering og trangsynt brutalitet har me sett i det seinare.
Om det er slik ein er mot kvarandre, kan ein ikkje få til noko betre i verda.

Og er det sanninga ein vil ha, lyt ein og tåle den om den ikkje hyller ein sjølve, slik nokon likar å gjere. Eg vonar at dine ord får stå, i ytringsfridomens navn.

Om ein er lydhør for dette kan ein unngå å verta blind og sneversyn. La folk snakke for seg sjølve. Ikkje tilleggja andre meiningar dei kanskje ikkje har.

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  Thunder

Er det alt jeg skriver her eller noe spesielt du tenker på? Jeg skjønner ikke helt hva du mener nå Justitia. Tenker du på ubekvemsord i ytringer? At jeg forsvarer Bin Laden, men egentlig ønsker han til helvete? Nei, jeg gjør ikke det, men prøver å se verden fra andres perspektiv og kan få et snev av forståelse for andres synspunkt. Noen ganger kommer et utbrudd i frustrasjon over enkelte kommentarer, men å plukke ut enkeltkommentarer for å beskrive hopen som Retard gjør er det samme som å pisse på de som prøver å bekjempe urettferdighet. Da må han heller sette seg inn i ting og prøve å forandre folks meninger. Retard må gjerne komme med innspill og informasjon som kan forandre mine meninger. Jeg er veldig åpen og utvikler meg stadig.
Retard
Dine pinlige angrep er rettet mot forumet og Nyhetsspeilet. Folk som sender andre mennesker ut i krig er mordere, nazister, satanister. Da handler det ikke om å være uenig, da handler det om å slakte folk som er uenige. Ingen ord er for sterke mot slike avkyelige handlinger.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Thunder

Igjen, takk Justitia,

Og igjen, ja, jeg har lest en del, men ikke over noen lengre periode.
Jeg ble bedt om å ta en titt av en venn som trengte hjelp til å fremme argumenter som er basert på respekt, logikk og kunnskap, selv om jeg ydmykt innrømmer at jeg selvsagt mangler masse kunnskap selv også.

Jeg er også en fri tenker, en sannhetssøker og en skeptiker. Disse tre er fullt mulig å kombinere nemlig.

Det jeg derimot ikke er, er støttende til konspirasjonsteorier som dukker opp kun basert på at man kan skape en slik teori.

Det verste er at det jeg sier er sant, sier du, og det er jeg helt enig med deg i.
Brutaliteten i innleggene fra en del fritenkere forteller meg at det har gått for langt, og at et sted som Nyhetsspeilet vil miste både lesere og potensiell troverdighet når man tillater de forferdelige karakteristikkene som man kan lese i så mang en tråd her inne.

Er også enig i at folk må få mene det de selv mener, og vil gjerne understreke et ønske om at jeg ikke skal tillegges meninger og konklusjoner som jeg selv ikke har skrevet og dermed også står inne for!.

Ikke tolk mine meninger, bare les dem!….

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Thunder

Thunder,
Plukke ut enkeltkommentarer sier du? Jeg snakker om den generelle tonen som kommer fra en del av deltakerne, og har spesifisert at jeg IKKE skjærer alle over en kam, men snakker om deltakere, og ikke nyhetsspeilet som forum.
Hvis du kommer med utbrudd i frustrasjon, så har du faktisk lov til å beklage utbruddet ditt etterpå, hvis ikke det kommer en beklagelse, så anser jeg ikke det du sier som et utbrudd, men som en refleksjon av dine meninger.
Er det feil av meg mener du? Hvordan eller skal man tolke skriftlige utsagn som fordømmer mennesker som er uenige og stempler dem som satanister, nazister og mordere?
At du mener jeg pisser på folk som bekjemper urettferdighet er forferdelig å lese, for min største livsoppgave som menneske er nemlig å prente inn et snev av rettferd i kommunikasjonen.
Hvis du ikke står for det du sier, så la være å si det da!
Hvis du mener at folk rundt deg er satanister, så får du jo bare mene det, men du kan alikevel ikke fremme dette som en påstand uten å ha belegg for det.

Det fremstår som tydelig for meg at du ikke vet hva satanisme og nazisme faktisk er, siden du mener at alle som sender soldater i krig fortjener disse titlene.

Du sier du er veldig åpen, men du viser ikke særlig stor grad av åpenhet, når du konkluderer med dette.
Da har du jo bestemt deg, og hva skulle fått deg til å forandre mening om ledere som sender soldater i krig?

Hva mener du vi skulle gjort dersom russerne angriper og invaderer Norge? Skulle vi da lagt oss på bakken og latt Russland overta hele landet vårt?
eller skulle vi sendt soldatene våre i krig, og dermed plutselig være satanister?

Mine angrep er rettet mot forumet og nyhetsspeilet? Ja, det kan du kanskje si. JEg vil kanskje ikke kalle det noe angrep, men heller en kritisk pekefinger mot et forum som tillater at anonyme feiginger kaller navngitte personer forferdelige ting.

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  Thunder

«bare så du vet det, kjære Thunder, så er jeg en meget engasjert samfunnsborger, og i motsetning til deg, så har jeg svært mye ekstra medlidenhet med deg og dine som lever i total villfarelse basert på subjektive og tydeligvis fordreide oppfatninger av virkeligheten.»

Hva vet du om meg da? Det hadde vært interessant å få vite hvorfor du mener at jeg lever i total villfarelse. Bare for å dele det opp litt. Kom med noe konkret som jeg kan forsvare meg selv på.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Thunder

Thunder,
hva jeg vet om deg?
Vel, jeg vet at du ikke har spesielt med medlidenhet for meg, basert på hva jeg har skrevet, så du har dømt meg som person uten at du vet hvem jeg er og hva jeg står for.
Det var denne motsetningen jeg prøvde å skrive til deg, og når du altså dømmer meg basert på et halvt døgns deltakelse på et anonymt debattforum, så mener jeg du lever i en vrangforestilling, eller fordreid virkelighet om du ønsker.
Hvis du mener det er medmenneskelig å dømme folk uten å kjenne de, så er det jo også i min fulle rett å dømme deg til å være umenneskelig og ondskapsfull, er det ikke?

Du trenger ikke å forsvare deg, for jeg skriver retorisk og prøver å sette på spissen hvordan det du forsvarer som uttrykksmåte på nyhetsspeilet kan mistolkes og brukes i retur på deg som jeg gjorde nå nettopp.

Jeg tror ikke du er noe dårlig menneske, jeg tror faktisk ikke det er så mange dårlige mennesker, men jeg tror mennesker gjør dårlige valg, og det går dessverre ut over andre i mange tilfeller.
Samme gjelder når man bestemmer seg for å lage egne tolkninger og slutninger basert på noe folk skriver i et forum på internett.

oppfordringen nå må være at alle kanskje skal prøve å være litt mer runde i kantene når innlegg tolkes, og kanskje helst heller ber om nærmere spesifisering av hva som menes fremfor å tolke alt i værste mening!

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  Thunder

Men kjære Grammaton
Jeg skrev at jeg ikke hadde ekstra medlidenhet for deg. Jeg tenker mer på krigsofre og mennesker som lever i sult. Dette er noe vi kan gjøre noe med.
Jeg vet godt hva satanisme er. Du vil kanskje definere det annerledes.
Gud representerer alle mens satan representerer egoet i menneskesinnet.
Hvis du lider får du medlidenhet fra meg. Jeg vet også hva Nazisme er, men kobler det ofte oppimot spesielt jødeforfølgelse og ser likheter mellom propaganda som ble spredd under Hitler og hva som blir spredd om muslimer i dag. Jeg er en verdensborger og har hatt gleden av å bli kjent med mennesker fra hele jordkloden og fra forskjellige kulturer og religioner. Derfor kan jeg også se løgnene i propagandaen.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Thunder

Flott at du tenker på krigsofre da. Jeg prøver bare å poengtere at når du skriver på et forum, så er det lurt på tenke på hvordan man formulerer seg, for man kan ikke rette seg selv i samme slengen når man har trykket på «send svar» knappen.
Jeg trenger ingen spesiell medlidenhet fra deg, men du formulerer det som om du har bestemt deg for at jeg er et dårlig menneske som ikke fortjener din medlidenhet.
Hvor har du det ifra at jeg trenger medlidenhet? Jeg er samfunnskritisk, konspirasjonskritisk men lever et godt liv på tross av det.

Jeg er sannhetssøkende samfunnskritisk, men tror ikke automatisk på alle påstander om alt som kan minne om konspirasjoner fra stat og regjering av den grunn.

Din oppfatning av satanisme er jo greit, men denne representeres ikke av folk som er utvalgt av deg!

Dette må ses i sammenheng med spirituelle holdninger, og hvorvidt man er spirituell eller ikke som person.
Ikke alle, meg selv inkludert, har en tro som baserer seg på høyere makter av åndelig karakter, og jeg mener at dette ikke gjør meg til noe dårligere menneske av den grunn.

Jeg skjønner ikke helt hva du hakker på meg for, siden spørsmålene jeg reiser er generelle.

Jeg har ingen flere spørsmål til deg jeg. Det er bare å se hva jeg har skrevet, og se om du finner et spørsmål du har lyst til å svare på.

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  Thunder

Som sagt hvis du lider, har du min medlidenhet. Jeg har ikke funnet noe i religionen som ikke kobler satan som egoet hvor et menneske er i oposisjon til Gud og vil regjere over andre mennesker. Slike mennesker har ikke min medlidenhet og kall de gjerne hva du vil. Vi og andre mennesker sitter på ufattelige ressurser og dikterer skjebnen til millioner i fattige land og det skammer jeg meg faktisk over. Det er satanisme i praksis, etter min mening.

Men ærlig talt så foretrekker jeg at mennesker skal få legge frem sitt syn så får vi heller deale med det. T.eks: NDL demonstrasjonen mot muslimer som endte opp med 10 deltagere. Det gjør meg tryggere og hvis disse bare skal opptre i lukkede forum, så vil vi ikke ha noe oversikt. Jeg er også rystet over mye språkbruk og spesielt rettet mot religion og raser. Hvis Bin Laden sluttet å bruke judefaan i alle innlegg, kunne jeg risikere å havne i samme demonstrasjonstog som han. Politikere må regne med å få så ørene flagrer.
Jeg har vel ikke angret på noe av det jeg har skrevet bortsett fra at jeg skrev jewropa en gang og det er jo sant at det sitter mange som hevder å være jøder i maktposisjoner, men å koble de til ekte jødedom blir selvfølgelig feil.
Har jo hatt en snill og vakker araberjøde som kjæreste og det hadde vært pinlig om hun fikk se det :-)

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Thunder

Jeg er sikker på at de fleste mennesker som er samfunnsengasjerte er gode mennesker som vil andre godt.

Problemet er at vi mennesker er dårlige på å få dette frem som poenger i vår kommunikasjon.

Hvorvidt Bin Ladens språkbruk vil endres her inne gjenstår jo å se, men jeg må si meg sjokkert over hva som tolereres av moderator/redaktørene på NS.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden

Michelle,

hvor får du konklusjonene dine fra?
Kan du ikke bare svare uten å trekke konklusjoner på hva jeg mener?

Prøv å holde deg til saken, så er det enklere for andre å delta i en diskusjon.

Jeg har fremlagt en rekke fakta om hvordan radiobølger og frekvenser opererer, og hvordan dette motsettes påstandene i forhold til hvilke resonanser som må oppnås for å skape bevegelse i jordskorpen.

I stedet for å svare så sier du «NEI TIL NATO OG REGJERINGEN!».

Er dette å delta i debatt?

Jeg synes overhode ikke synd på hverkan Jonas Gahr Støre eller Gro H.B.
Jeg har heller ikke sagt noe som helst som skulle indikere dette, så disse tøvete konklusjonene kan du ha for deg selv.

Jeg synes derimot ikke faktumet at barn lider i Libya rettferdiggjør en stigmatisering av mennesker som lever i blandt oss.

Det blir som om jeg skulle kalt deg en Hore fordi Saddam gasset folket sitt i Irak.

Ser du sammenhengen? Det er helt usaklig, og ødeleggende dersom du forventer å bli tatt seriøst.

Svar på spørsmålet mitt, så dette ikke blir så forvirrende, tusen takk.

Michelle
12 år siden

Kanskje fordi lederne i verden selv har religioner de har valgt å kalle satanistiske, eller har mye til felles den de kaller satanisme? Tror kjære Maarit her tenker på alle ofringene av liv som demoner lever av..

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Michelle

Da synes jeg du skal la Marit svare for seg selv.

Hva ofringen av liv som demoner lever av har med saken å gjøre er jeg særdeles lite interessert i.

Å kalle folk som ikke er satanister for satanister er svært stygt, og jeg fatter ikke at redaksjonen her inne tillater denne forferdelige nedlatende og usaklige menneskehatingen.

gurid
gurid
12 år siden

Jeg fatter ikke at redaksjonen her inne tillater at du skriver her, Retard, du skaper nok dårlige vibber til å utslette hele dette medie (og sikkert nok dårlige vibber til å starte et lite jordskjelv… Jeg anbefaler at du stopper og begynner å meditere, du vil finne sannheten lettere på den måten.

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

Whatever lederne på jorden kaller seg, så lenge de ofrer mennesker, enten i ritualer, kriger, sulting, sykdommer etc Skjønner du ikke at lederne på jorden kan velge å si nei til våpenindustrien og EiSCAT? Hvis bare litt av pengene til militæret ville vært brukt på noe positivt..akk!

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Michelle

Joda, jeg skjønner det jeg, men skjønner ikke du at noe av uenigheten vår er basert på at jeg ikke deler din mening om at EiSCAT er laget for å lage jordskjelv og andre naturkatastrofer?
Det er jo hele grunnlaget for diskusjonen, så det kan være smart å ta med seg at JEG også har et utgangspunkt i diskusjonen, og at dette utgangspunktet er annerledes enn ditt.

hmm
hmm
12 år siden

Meget bra, og viktig artikkel!
Håper mange leser dette.

Hans Gaarder
Skribent
12 år siden

Det arrangeres temakveld om HAARP- og EISCAT-problemet førstkommende mandag (11. april) på Unity-huset i Oslo.

Program:

Kl. 19 – 20 Foredrag om HAARP og EISCAT-teknologien av Hans K. Gaarder
Frittstående forsker og forfatter, redaktør Nyhetsspeilet

Kl. 20 – 20.20 Pause med forfriskninger

Kl. 20.20 – 21 Åpen debatt og ”workshop” om HAARP-problemet. Hva bør gjøres og hvorfor?

Tid: Mandag 11. april kl. 19 – 21

Sted: Unity, Møllergt. 23 v. Youngstorget (www.unity.no)

Entré kr. 80,-

For mer info, klikk her.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Lurer du ikke på hvorfor det ikke blir brukt HAARP mot Iran, Irak og resten av The Axis of Evil?

Merkelig at man bruker et så kraftig våpen mot Haiti, Chile, Japan og andre som ikke utgjør noen trussel mot FN og NATO?

arifkarim
arifkarim
12 år siden

Er iran og irak en «trussel» for FN og NATO? Forklar dette gjerne med egne ord, istedenfor å lenke til tabloid propaganda aviser :D

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden

Vel, prøv å lese litt mellom linjene i stedet for å bare skulle arrestere meg da, hr. Etterrettelig.

Må man bruke gåseøyne for at du skal forstå?

I følge nettopp det tabloide, så er Iran, Irak og midtøsten generellt en trussel mot NATO, USA og FN.

Jeg ser ikke dette bildet selv, men ALT er presentert slik!
Krigen i Irak var en krig, enten man så en reell trussel eller ikke i Saddam Hussain.

Hvis det finnes et verktøy som kan skape jordskjelv i ubegrenset styrke, hvor som helst på jorden, hvorfor bruker ikke USA dette ultimate våpenet for å utslette sine tabloide fiender?

Sånn, var det klart nok for deg Arif?

arifkarim
arifkarim
12 år siden

De har allerede brukt sitt jordskjelv-våpen mot Iran i 2003:
http://en.wikipedia.org/wiki/2003_Bam_earthquake

Og pakistan i 2005:
http://en.wikipedia.org/wiki/2005_Kashmir_earthquake

Begge jordskjelv tilsammen krevde over 50,000 menneskeliv, begge traff med dybde 10 km… ;)

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden

Vel, er det blitt slik nå, at vi ikke engang skal ta med bevis, men bare henvise til Wikipedia-artikler som forteller at det har vært jordskjelv, og vips, så har vi et angrep av HAARP?

Vel, det er temmelig ulogisk at USA og NATO angriper BAM som ikke er militært, og Kashmir som er indisk/pakistansk område uten noe mediarettet trussel for nettopp USA og NATO.

spørsmålet mitt er vel ganske naturlig, siden det påstås at HAARP kan rettes mot hvor som helst, men de stedene som blir utsatt for disse grusomme hendelsene er langt utenfor interesse for stormaktene?

Hvorfor er det ikke jordskjelv av styrke 9 i Teheran, Tripoli, Bagdad, etc.?

Mole
Mole
12 år siden

Grammaton Retard sier:
19. 04. 2011 kl. 09:09
Lurer du ikke på hvorfor det ikke blir brukt HAARP mot Iran, Irak og resten av The Axis of Evil?

Grammaton Retard sier:
19. 04. 2011 kl. 10:56
Vel, det er temmelig ulogisk at USA og NATO angriper BAM som ikke er militært, og Kashmir som er indisk/pakistansk område uten noe mediarettet trussel for nettopp USA og NATO.

Vandalf
Vandalf
12 år siden

«Hvorfor er det ikke jordskjelv av styrke 9 i Teheran, Tripoli, Bagdad, etc.?»

Dette var et meget godt spørsmål!

Jeg ser frem til svaret her. Forklar dette gjerne med egne ord fremfor å lenke til en eller annen konspiguru…

Det er jo intet mindre enn oppsiktsvekkende hvor lite treffsikkert dette HAARP-våpenet er…

Enda mer oppsiktsvekkende er det at man mener skjelv med 10 km dybde er bevis for HAARP-aktivitet.

Melding fra redaksjon: «kommentar moderert, resten var ikke relevant til artikkelen»

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden

Mole,

jeg ser hvor du vil, og kan selvsagt kommentere det her.

Jeg har uthevet at jeg selvsagt snakker om strøk der et jordskjelv vil skade «fienden».

At man lager jordskjelv i en blomstereng og et historisk landskap i Iran er vel strengt tatt ikke akkurat noen stor trussel.

«Yeah, we got them! We shook the ancient ruins to the ground, and now the whole country is paralyzed and unable to respond!»

Er det dette du tror de sa i HAARP-kontrollrommet etter de da tok livet av uskyldige sivile på et berg mange hundre mil unna nærmeste militæranlegg i Iran?

Hvis USA/NATO har et masseødeleggelsesvåpen som dere påstår HAARP er, som skal kunne sende strålene sine hvor som helst i verden, hvor skremmende upresist er det våpenet som da treffer Kashmir og blomsterengen i Iran?

Hvis dette våpenet også skal stå for de kataklysmiske ødeleggelsene som skal jevne jorden med jorden i løpet av 2012, så tror jeg rett og slett jeg bosetter meg i nettopp Teheran eller Bagdad, siden de bommer så stygt at de umulig kan treffe der de ønsker.

hurra for Haarp!

Mole
Mole
12 år siden

Nei selvfølgelig har du helt rett Gammatron, å ødelegge en «blomstereng» er selfølgelig ikke effektiv nok.
Men under ser du klarere fordelene ved å utløse et jordskjelv.

Gammatron skrev.
At man lager jordskjelv i en blomstereng og et historisk landskap i Iran er vel strengt tatt ikke akkurat noen stor trussel.

“Yeah, we got them! We shook the ancient ruins to the ground, and now the whole country is paralyzed and unable to respond!”

Er det dette du tror de sa i HAARP-kontrollrommet etter de da tok livet av uskyldige sivile på et berg mange hundre mil unna nærmeste militæranlegg i Iran?

Mole.
Bam Earthquake.
Due to the earthquake, relations between the United States and Iran thawed.
http://en.wikipedia.org/wiki/2003_Bam_earthquake#Iran.E2.80.93United_States_relations
Rise of drugs
After the earthquake, survivors began injecting opium on a large scale. It was easily accessible, due to Bam’s location on a trade route for drugs coming from Afghanistan and Pakistan.

Construction workers have historically been large injectors, and the rise in addiction may be attributed to them passing needle onto the public.
An anonymous UNICEF worker claimed that drugs were slowing reconstruction and lessening motivation.[36]
http://en.wikipedia.org/wiki/2003_Bam_earthquake#Rise_of_drugs

A situation report released by the U.N. Disaster Assessment Coordination Team noted a rise in post-traumatic stress disorder and depression.
Another affect of the rupture on the medical community was the disruption of drug trafficking.
Before the earthquake in Bam, roughly 20% of the population over 15 was addicted. Syringes with opium were supplied to drug addicts in the aftermath.[21]
http://en.wikipedia.org/wiki/2003_Bam_earthquake#Medical_impact

The government of Iran offered grants to rebuild houses. However, as of 2006 residents chose to live in camps. Relief workers denonced this practice and called the camps spawning ground for a host of problems.
http://en.wikipedia.org/wiki/2003_Bam_earthquake#Problems_of_redevelopment

2005 Kashmir earthquake
The national and international humanitarian response to the crisis was huge.
A total of $6.2 billion was pledged and a large amount of the money was delivered in terms of services of international NGOs with high pay scales.
The rest of the money pledged, which was given to the Government of Pakistan for reconstruction and development,
was used by a reconstruction authority called ERRA which was made by then military regime to accommodate the retired high military official and while keeping the command of the reconstruction and rehabilitation authority directly under the military.
This authority has highly been criticized for luxurious non-developmental spending and its false statistics.
The basic infrastructure—including tertiary care, health, education, road networks, water supply, waste management and other basic needs—
is still underdeveloped and has not reached pre-earthquake status in the region.
http://en.wikipedia.org/wiki/2005_Kashmir_earthquake#Impact_and_aftermath

Jeg forstår at du ser på dette som blomsterenger, men for de som styrer verden og som spiller monopol med geografiske plasseringer, er dette strategi på høyt nivå,
invister der det kan gi en gevinst.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden

Armin,

Jo, jeg leste artikkelen din, men har du enda ikke forstått at jeg ikke er en av dine nikkedukker som bruker dine artikler som sannhetsvitne eller bevis for hva som skjer i verden?

Nå må du slutte å tro at folk er så dumme at de lar seg overbevise av at alt du skriver utgjør en sannhet!
Det hjelper ikke å linke til andres artikler heller.
En artikkel er kun en artikkel.
Du kan ikke bruke Youtube og utsagn fra tvilsomme vitner som bevis for dine påståtte grusomheter.

Forøvrig så heter Ghadaffis land Libya.

Du sier at Japan utgjør en kjempetrussel for NWO’s verdensbilde, men glemmer å kommentere hvorfor Teheran, Bagdad etc. ikke jevnes med jorda.

Jaha, så oppgaven til HAARP er nå å splitte verden og sette igang WW3, ikke å ødelegge verden med sine 9.0 jordskjelv alikevel.

Hvor mange nye vinklinger vil du komme med uten noe som helst konkret bevis før du selv skjønner at det du holder på med er selvsuggererende og hjernevaskende informasjon som kun rammer de svake uten tro på sammfunnets evne til å bevare seg selv og utvikle seg?

Det som er så surrealistisk ved det hele er at du tror at NWO og illuminatet styrer alt som skjer her i verden, og at verden nærmest skal gå under som følge av det, samtidig som du tror at du alikevel ville få mulighet til å gå fri og formidle og forpeste illuminatets fantasi med dine fri-fantasi-spådommer?

Tror du virkelig at en verdensorden som ville skape splid og ødelegge menneskeheten ville la folk som deg, som i så fall ville være i stand til å skape opprør, få leve i fred?
Tror du virkelig ikke at du hadde ligget i tvangstrøye for lenge siden dersom det var så enkelt?

arifkarim
arifkarim
12 år siden

Retard:
«Tror du virkelig ikke at du hadde ligget i tvangstrøye for lenge siden dersom det var så enkelt?»

Nei!!! Denne mannen tok intervju av djevel-sjefen Rockefeller i 2007, avslørte ham og hans globale operasjoner, og allikevel lever i sine beste velgående, fordi har har beskyttelse fra en anti-illuminati hemmelig organisajon i Asia:
http://www.youtube.com/watch?v=Uu6dWGfOy2k

Så det er nok ikke så enkelt å bare likvidere en potensiell trussel!

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden

Arifkarim,

mener du seriøst at du ikke støtter opp og nører opp under konspirasjonsteorier, selv om du prøver nå å misjonere med youtubefilmer om HAARP og David Rockefeller?

Du er ikke rent lite paranoid….

Mole
Mole
12 år siden

Hvist du først setter deg inn i hva paranoid er Gammatron, så kan lettere forstå og samtidig slippe å anklage andre for noe de ikke er.

par·a·noid   
[par-uh-noid] Show IPA
–adjective
1.
of, like, or suffering from paranoia.
–noun
2.
a person suffering from paranoia.
http://dictionary.reference.com/browse/paranoid

par·a·noi·a   
[par-uh-noi-uh] Show IPA
–noun
1.
Psychiatry . a mental disorder characterized by systematized delusions and the projection of personal conflicts, which are ascribed to the supposed hostility of others, sometimes progressing to disturbances of consciousness and aggressive acts believed to be performed in self-defense or as a mission.
2.
baseless or excessive suspicion of the motives of others.
http://dictionary.reference.com/browse/paranoia

Paranoia is a thought process believed to be heavily influenced by anxiety or fear,
often to the point of irrationality and delusion.
Paranoid thinking typically includes persecutory beliefs concerning a perceived threat towards oneself. Historically, this characterization was used to describe any delusional state.
http://en.wikipedia.org/wiki/Paranoia

Vandalf
Vandalf
12 år siden

«Nei!!! Denne mannen tok intervju av djevel-sjefen Rockefeller i 2007, avslørte ham og hans globale operasjoner, og allikevel lever i sine beste velgående, fordi har har beskyttelse fra en anti-illuminati hemmelig organisajon i Asia:»

Fniis… Man skal lese mye før øynene detter ut, men nå var det like før!

Michelle
12 år siden

Jeg skjønner ikke hva som er problemet med YT-filmer? At folk kan redigere de? Akkurat som ikke de store tv-stasjonene kunne redigere nyhetssendingene 911? Hvordan ellers skal vi kunne komme til bunns i ting, om vi ikke kan sende film-opptak til hverandre, må det gå via main-stream media før skeptikere er fornøyd? Skjønner dere ikke at negative aliens kontrollerer media her på jorden?

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden

Michelle, det er mye du ikke forstår.
Blandt annet virker det ikke som om du forstår at de fleste mennesker på jord ikke deler din oppfatning av verden.
Du snakker bare om negative aliens, vibrasjoner, frekvenser, resonanser og what may på et åndelig plan, men forholder deg null til konkrete fakta.

negative aliens? wtf???? hva er negative aliens? Snakker du om utenomjordiske vesener som invaderer jorden, eller er det alle du ikke tror bidrar til noe godt som du bare stigmatiserer med en mystisk tittel?

arifkarim
arifkarim
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Når banker sprer falske «revolusjoner» via media, da blir skeptikerne meget fornøyd jfr: Irak, Afghanistan, Libya, Tunisia, Egypt, Syria. Fellesnavner: muslimske land med rikelig av olje / dop / metaller.

ZeitVenusProject
ZeitVenusProject
12 år siden

Fulford tilbake på japansk! :)

arifkarim
arifkarim
12 år siden

Faen, han kan jo flytende japansk!

arifkarim
arifkarim
12 år siden

Den offisielle nettsiden til «Haarp Induction Magnetometer» har vært nede siden 6. april. Igår kom enda et jordskjelv med styrke på 7.1 nesten det samme stedet der det kom sist:
«Fryktet ny tsunami etter skjelv på 7,1 i Japan
Innbyggerne i Miyagi ble igjen bedt om å trekke opp i høyden. Tsunamivarselet avblåst etter halvannen time.»
http://www.dagbladet.no/2011/04/07/nyheter/japan/utenriks/jordskjelv/tsunami/16108782/

Den skeptiske grunnen for at magetometer-data siden er nede: Stor trafikk, DDOS-angrep, Feil på serveren, Tekniske problemer osv.
Den reelle grunnen: NWO ønsker ikke at du skal på forhånd vite at et nytt jordskjelv er påvei ;)
Sjekk selv:
http://137.229.36.30/cgi-bin/magnetometer/gak-mag.cgi

Kilde:
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread685400/pg1

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  arifkarim

«Elektrisiteten» går bananas ved HAARP bruk?
Iallefall er det en enorm kortslutning som vises på denne videoen.

ola
ola
12 år siden
Svar til  Mole

Den store lyskula i horisonten du tenker på? jeg la merke til den igår, lurer på hva det er? Er sikkert noe naturlig, men hva? ser jo rimelig stor ut

ZeitVenusProject
ZeitVenusProject
12 år siden

Atomkraftverk slått ned i Tyskland og de får svar tilbake fra HAARP
http://www.dagbladet.no/2011/04/08/nyheter/sandstorm/tyskland/utenriks/16124506/

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden

Interessant studie rundt Norway-spiral fenomenet. Var det EISCAT som lagde den nå så berømte sprialen. Hvorfor er det frimurer-symbolikk i alle HAARP-prosjekt? Ser man etter vil man i EISCAT logoen finne den kjente passer og vinkel signaturen som merke på hvem som står bak. Er HAARP anleggene world-wide koordinert som et nettverk både for overvåking og kirurgiske angrep på utpekede offer. Er de verktøy for å skape hologram, og tilmed kunne muliggjøre tidsreiser ala Philadelphia eksperimentet?
http://wemustknow.net/2011/04/norwayscificonspiracies-collide/

Vi må få stanset EISCAT og deres kåte ingeniører som åpenbart ikke forstår hvilke mørke sataniske krefter de arbeider for. Når NWOs militærkompleks
http://www.youtube.com/watch?v=SVgJmZMt6M4&feature=channel_video_title
og secret societies er arkitektene bak anlegget, kan vi være sikker på; dette er ikke til befolkningens beste. Vi må fortsete å kreve sannheten om EISCAT og HAARP, før neste overraskelse. HAARP og EISCAT er et masse-ødeleggelsesvåpen med uante formål og muligheter.

Takk Armin for din utrettelige arbeid med å avdekke vår kanskje største teknologiske mørke hemmelighet. Krev sannheten om EISCAT, deres egentlige eiere og forhold til militærkomplekset og Luciferiske gutteklubber.
Iallefall må vi stanse ekspansjonsplanene for EISCAT 3d http://www.eiscat3d.se/

klumpen
12 år siden
Svar til  Lynx Veritas
Mole
Mole
12 år siden
Svar til  klumpen

Mener du at man kan lære av youtubevideoer klumpen?

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Mole

Mener du at man kan lære av fritenkende grunnløse påstander Mole?

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden
Svar til  klumpen

Nei så søtt klumpen. Denne disney-fortellingen om EISCAT var ikke mye overbevisende du. At overkåte vitenskapsfolk på gølvet tror de arbeider for sivil romfart og skal tracke rom-søppel, er i beste fall naivt. Med det massive bevis/evidens/indise-materiell vi gjennom år har skaffet, holder det ikke med en uskyldig propaganda film for å berolige curious minds.

EISCAT bygger på den samme teknologi som HAARP i Alaska. Dette er nå avdekket som et høy prioritert militært prosjekt, med teknologi fra ledende militære kontraktører. Det ville være uforsvarlig å anta at EISCAT ikke skulle være under samme paraply av våpen-ambisjon som det Amerikanerne har. Med denne nye vanvittige utvidelsen de har på bordet, kan vi regne med at EISCAT vil bli en moder-fasilitet for de klandestine militære krefter som opererer HAARP i Alaska. Med de både kjente og ukjente muligheter til å misbruke energi som våpen til overvåking og jordskjelv-skaping, og hva annet diabolske potensialer som ligger i denne helvetes-maskinen. Og hvem vet hvem som sitter med joy-sticken in the end.

EISCAT 3d må ALDI få lov til å realiseres. Det er vår fordømte internasjonale plikt å forhindre mulige angrep og overvåking på nasjonale borgere, og mål av ulik årsak og metode ellers i verden fra de suspekte klandestine eierne i fremtiden. Din overnaive tro på at teknologien ikke kan brukes til militære destruktive formål begynner å bli oppsiktsvekkende. Du forstår åpenbart ikke hvilket djevel-verktøy de har i hende.

klumpen
12 år siden
Svar til  klumpen

Om du hadde forstått hva teknologien bak EISCAT og hvordan den brukes, så hadde du forstått hva symbolet deres forestiller. Passer og vinkel….lol!

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden
Svar til  klumpen

LOL? Jeg som trodde du var en utdannet sivilisert mann. «lol» hvilket statement, hvilken slagkraft. Din argumentasjon faller til stadig lavere nivå klump.

Om du hadde forstått det okkulte i symbolikk, ville du forstått hvorfor secret societies ALLTID inkorporerer sine signatur avtrykk i forhold de kontrollerer. Kanskje nettopp for at arrrogante besserwissere som deg skal kunne latterliggjøre deres fremskritt, og la dem få sin agenda oppfylt. Du er en kollaboratør til de Luciferiske krefter. Du kan like gjerne foreta et innvielses-rituale.

klumpen
12 år siden
Svar til  klumpen

Det er sjelden jeg bruker «lol». Denne gangen var den absolutt på plass.

«Du er en kollaboratør til de Luciferiske krefter. Du kan like gjerne foreta et innvielses-rituale.»

Lol…..igjen.

draupne
draupne
12 år siden

romfergen er glemt her. i filmen conspiracytheory med mel gibson flyr den over turkey og lager jordsjelv .og sanelig var den ikke over japan også tilfeldig?.http://www.youtube.com/watch?v=TJg4RQJefUY

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden

Jeg får føye meg inn i rekke som Klumpen representerer og rett og slett skrive «LOL!»

Sitatet av Lynx Veritas, et noe upassende navn for en som mener at alle som er uenige er, og jeg siterer også: kollaboratør til de Luciferiske krefter.

Her inne er toleransen basert på ensrettet kommunikasjon, hvor skepsis blir mottatt med nedlatende og usaklige beskyldninger om kollaborasjon med djevelen, nazister og det som verre er.

Som nevnt tidligere, så er påstandene basert på fri fantasi, og NULL bevis, hverken praktisk, teknisk, vitenskaplig eller annet.

Hvis du ser en skygge på veggen, så er ikke det bevis for at spøkelser finnes. Det er kun bevis på at det er en skygge på veggen!.

EISCAT og HAARP kan være farlige, det er det liten tvil om, for hvis du står med hodetelefoner med FM antenne rett ved siden av HAARP anlegget når det kjøres opp til sine megawatt, så kan du få hodepine av mottaket.

HAARP er en gigantisk mikrobølgeovn, uten lukkede vegger og dører.
denne lille mangelen gjør at skaden det anlegget kan påføre omgivelser er tøysete liten, og det samme gjelder EISCAT.

Igjen, men hva dere vil, men bruk saklig argumentasjon når det oppstår uenighet da, ikke kom med tullball om at folk som er uenige er satanister.

morsomt kan det i beste fall oppleves, men å ta det alvorlig er en fornærmelse mot min intelligens.

Michelle
12 år siden

Hallo, Tesla som står bak oppfinnelsene sa jo selv det kunne sprenge jorden i fillebiter: http://home.earthlink.net/~drestinblack/didyouknow.htm

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Michelle

Michelle,

det hjelper ikke at Tesla sa det vel!….

En påstand er IKKE det samme som et bevis!

Tesla påsto at han hadde funnet jordens resonansfrekvens også, og at han dermed skulle være i stand til å sende bølger gjennom hele jordkloden.

Det i seg selv er faktisk helt fullstendig galskap, for jorden består ikke av EN resonans, men av mange!

Alle lagene i jordkloden vår har forskjellige resonansfrekvenser. Det er forskjellige materialer, og dermed så holder det ikke med EN resonans for å komme gjennom.

En annen ting, disse dødsstrålene Tesla snakket om var basert på høyspent i kalibrerte frekvenser, ikke radiostråler.
I tillegg, er det stor forskjell på å kunne sende et fly i bakken med elektrisk kraft og det å lage et jordskjelv.

Det påståtte jordskjelvet han laget, var laget med en oscillator, ikke en radioantenne.

Vet du hva en oscillator er? En eksentersliper er et eksempel på dette.
Du kan teste det enkelt hjemme, ved å spikre eller skru en slipemaskin fast i gulvet ditt, og så se hvor mye/lite som skal til for å skape vibrasjoner i gulvet ditt.

Ja, det er fullt mulig å lage en oscillator som vibrerer så jordskorpene også vibrerer, men denne oscillatoren må faktisk bevege seg selv for å klare å skape bevegelsene som gjenkjennes som jordskjelv.

De frekvensene som EISCAT og HAARP jobber på er LAAAAAAAAAAAAANGT unna det som kan sette jorden i noen form for selvsving.

Avslutter med å si at det kan være lurt på sjekke vitenskaplige fakta før man slenger ut påstander.

At Tesla var en fantastisk vitenskapsmann er det ingen tvil om.
At han hadde rett i alt han påsto er noe HELT annet!.

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

Selvsagt hjelper det at verdens største vitenskapsmann sa det vel!

Det er riktig at jorden har mange frekvenser, ja for ulike deler, ulike jorskorpeplater osv, Jorden har også frekvenser som representerer større områder etc.

Ulven
Ulven
12 år siden

Grammaton Retard, det var da en påfallende våken, saklig og aktiv inntreden som nykommer på Speilet i de sene nattetimer.

Velkommen skal du være. Min ulvenese været at du utstråler visse spesifikke frekvenser. Det skal bli interessant å følge tonen og innholdet i dine innlegg i tiden fremover.

Et lite råd til deg som nykommer må være å huske vismannens ord: AVVISNING UTEN UNDERSØKELSE ER TOPPEN AV DUMHET!

Et spørsmål som du kanskje kan svare på: Hva kan grunnen være til at de nye FLUOR-produktene som selges på apoteket heter RETARDEX?

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Ulven

Ja, Ulven, det kan jeg svare på.

Hvis du følger ditt eget vismanns ord, så vil du lett finne ut at retardasjon betyr det motsatte av aksellerasjon.

At du kun tenker på retardasjon som en mental tilstand på mennesker er jo ganske interessant.

Lars-Roger Moe
12 år siden

Kanskje du burde undersøke litt omkring effekten av fluor på mennesker. Da blir det fort enda mer interessan. Du vil umiddelbart se hvorfor Ulven snuser dobbeltkommunikasjon og ser at navnet også, med eller uten helsikt,henspeile på disse fluorforbindelsene sin effekt på menneskers mentale tilstand. Du vil muligens også da snuse opp at fluor kan se ut til å ha en retarderende effekt også på tannhelsen – til tross for all markedsføringen som sier det motsatte. Begynn å følg spørsmålene du, fremfor å kun formidle svar som er fremsatt, og tilbakevist, før.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden

Lars Roger,

Ja, jeg kan en del om fluor også.
Mengden fluor vi får i oss i dag er forsvinnende liten, og har liten eller ingen effekt på vår almennhelse.

At fluor er en gift er det derimot ingen tvil om, men å lage konspirasjonsteorier basert på et dobbeltbetydd navn er helt tullete!
Hvor DUMME tror dere disse påståtte NWO herskerne våre er?
Tenk dere engelskspråklige land hvor ALLE vet hva «retarded» blir brukt som betegnelse på.

Retard er latinsk og betyr desellerasjon, eller brems, eller tilbakegang, eller forsinket.
En del andre navn på det er det også.
AT det har blitt brakt inn i ikke-medisinsk slang som stempel på tilbakestående er jo noe vi u-utdannede mennesker har gjort fordi vi synes det passer.

Nå, til fluoren.
Et inntak på 2,2 gram per kilo kroppsvekt er dødelig hos voksne, men ifølge EFSA ligger gjennomsnittsinntaket i Europa på mellom 0,5-1,2 mg per dag, altså under 0,5 prosent av anbefalt maksgrense (ikke inkludert tannkrem).

Du finner mye info om toksisitet hos britiske The Committee on Toxicity of Chemicals in Food, Consumer Products and the Environment og EFA: http://cot.food.gov.uk/cotstatements/cotstatementsyrs/cotstatements2003/fluorine og http://www.efsa.europa.eu/EFSA/efsa_locale-1178620753812_1178620766918.htm

Disse omtaler forskning som vel må sies å være mer relevant enn studier fra 1930- og 40-tallet, slik http://www.tenneroghelse.no/default.asp?page=34&article=17 refererer til?

Uansett: Vi har ikke fluor i drikkevannet i Norge, med unntak av naturlige forekomster at kalsiumfluorid etc.

Hvis du skal stille meg til veggs, så bør du faktisk ikke prøve med materiale som er allment tilgjengelig via google og Wikipedia.

Lars-Roger Moe
12 år siden

Grammaton Retard,
Jeg har ikke forsøkt å stille deg til vegs. Ikke har jeg henvist til informasjon hverken via google eller wikiwhatnot. Jeg har antydet at om du er interessert finnes det annen info enn den det så ut til at du baserte ditt standpunkt på. Min mistanke bekreftet du fint med innlegget etterpå. Jeg gidder ikke bruke min energi eller tid til å stille deg til veggs. Jeg ba deg heller ikke gulpe opp dine refferanser på fluor – har sett dem for, har veid dem før, og funnet dem for lette. Å argumentere for å stile til veggs funker ikke, og får ikke fastlåste mennesker til å begynne å tenke – den får dem bare til å grave seg dypere ned i skyttergravene. Inngående linje skrus av for å «bundle» kapasiteten sammen med utgående linje. En krangel er følgelig resultatet og ingen kommer videre. Jeg bare informerte deg om at det finnes mer infortmasjon, og at andre, som jeg og Ulven, vurderer foreliggende informasjon anderledes enn det du later til å gjøre. Det ser også ut til at vi vurderer anderledes enn deg hvilke kilder som er troverdige. Mer tid tror jeg faktisk ikke du er verd før jeg tydelig ser at du er i stand til å tenke selvstendige tanker og derved fremstår som noe annet en en ny repeterer i skepsisformat.

Den som er oppriktig søkende har ikke noe behov for å forsvare egne standåpunkter – fordi det er ikke noe problem å endre standpunkt når ny (og bedre!) informasjon dukker opp. Andre må gjerne mene hva de vil, fordi man selv er trygg i sin viten og vet at når mer informasjon kommer så utvikler man sitt ståsted. Den som genuint søker sanneht er heller ikke redd for andres meninger eller at andre har andre meninger – sannheten er gitt (men det er ikke gitt at jeg eller andre på dette tidspunkt har den hele og fulle oversikt) – og alle som genuint søker vil nærme seg den hver på sitt vis.

Den som ikke søker, men som har sin samling av kunnskap å forsvare, som har sin possisjon i samfunnet å forsvare, er ikke riktig så interessert i å få taburettene rokket ved. Den som intuitivt ikke er trygg i sin kunnskap (selv om de tror det med hodet sitt) er gjerne aggressive i møte med andre som mener noe annet.

huskarlahvot
huskarlahvot
12 år siden

Lars-Roger, du bruker flere og flere ord på å gjenta i diskusjoner at du ikke vil diskutere. Jeg tror generelt at alle dine innlegg de siste månedene er varianter av «Jeg vil ikke diskutere», bare mer og mer omstendelig.

Hva med å bare la være å bruke elektroner på å si det samme hver gang? Det er ikke uendelig mange av dem.

«Gidder ikke å stille til veggs»
«Inngående linje tett»
«Oppriktig søkende»
«Jeg har vann å selge, bare 6000kr literen»
«Jeg vil ikke diskutere.»

Man kan spille Lars- Roger bingo snart nå.

Vandalf
Vandalf
12 år siden

Lars-Roger sa;

«Mer tid tror jeg faktisk ikke du er verd før jeg tydelig ser at du er i stand til å tenke selvstendige tanker og derved fremstår som noe annet en en ny repeterer i skepsisformat»

Hva mener du egentlig her?

Hva er en selvstendig tanke? Og hvor tydelig må du se det?

Må den, etter din mening selvstendige tanken, avvike fra (i all hovedsak) etablert konsensus?

Må den samsvare med dine tanker?

Kan man ikke mene at fluor ikke er skadelig, forutsatt riktig dosering, uten at man er en «ny repeterer i skepsisformat»?

Ellers har jeg tatt turen innom nettsiden din hvor du selger mye spennende;

http://www.livingearthalchemy.com/m/shop/index.php?mid=m437&id=17&vn=736&katid=8

Unnskyld meg, men dette høres nesten for godt ut til å være sant…

«Detox – Renser alt du er»

«Light Warrior er lyskrigerens viktigste venn. Den gir deg kraft til å stå i deg selv i møte med verden – og med deg selv. Den hjelper deg med kraft til overvinne egene skygger og mørke krefter.» (WOW – min merknad)

Men som med alt annet, jeg kan ta feil, og det er meget mulig at Spellbreakeren din virkelig «Renser ut energier fra andre mennesker – også sort magi »

Så jeg lurer i den anledning på om du er i besittelse av noe som helst dokumentasjon på at essensene dine faktisk holder det de lover?

I så fall er der flere jeg skal skaffe meg, blant annet denne;

«Healer – Renser ut sykdomsparasitter og pangstarter healing»

Jeg er nemlig fryktelig forkjølet om dagen…

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden

Det er så deilig å se at flere kritiske personer velger å legge igjen sine visittkort her.

Lars Roger sier han ikke vil stille meg til veggs, og ikke vil diskutere med meg, for det er jeg visstnok ikke verdt.

Her snakkes det om personangrep inne, og så blir jeg satt i bås for å være en mindreverdt person som det er bortkastet å diskutere med!!!!

HVa slags bedre verden er det vi er på vei til egentlig?

Jeg tror faktisk jeg velger denne gamle verden min jeg, så får dere fare til Planet-X i den andre dimensjonen eller bli plukket opp av Aliens, eller flytte i bunkere i toppen av et fjell mens dere venter på 1000metersbølgene deres, og så blir jeg igjen her nede, lykkelig sammen med 99% av verden som ikke trenger å lage fantasiverdner for å leve bra, og det helt !!!!!! uten å være satanist overhode!…

Sjekk ditt eget sitat, Lars Roger:
Begynn å følg spørsmålene du, fremfor å kun formidle svar som er fremsatt, og tilbakevist, før.

Du mener du ikke stiller meg til veggs når du uten å kommentere argumentene bare avfeier de med at du har tilbakevist de før?

Hvordan kan man argumentere mot en som sier noe slikt?

sorry, men det er jo helt håpløst!

Lars-Roger Moe
12 år siden

Vamdalf,
Hvor vil du nå Vandalf?

Jeg vil se at det er inngående linje tilstede. Jeg må ikke se at din ”selvstendig tanke” samsvarer med mine egne tanker (i motsetning til skepsisjengen som for meg ser ut til å kreve at det meste skal kunne forankres i etablert konsensus – mitt problem her er at jeg ser at etablert konsensus på mange områder er defekt av ulike årsaker). Videre hjelper det at man viser at man er i stand til å se en sak fra flere sider, og ikke bare sin egen. Det er også fint om man viser evne til å kunne holde to eller flere tanker i hodet samtidig. Man kan godt mene hva man vil, inklusive at ”riktig dosering” av fluor er ok, uten å være “ny repeterer i skepsisformat” – det er imidlertid noe med det helhetsinntrykket Grammaton Retard gir.

Ellers har jeg hold deg for å være saklig, skeptisk og kritisk – og, surprise – det er egenskaper som jeg setter stor pris på. Du har så langt vist at du kvalifiserer for punktene mine over her. Jeg setter faktisk pris på evnen til å være saklig, skeptisk og kritisk – det er den evnen som har fått meg til å bryte så radikalt med etablert konsensus. Jeg har sett informasjon og sammenhenger som for meg nuller ut en del kilder for etablert konsensus. Egne og andres konkrete erfaringer som bryter med konsensus teorier trumfer teoriene hver gang. Et teoretisk bevis er ikke noe bevis.

Jeg undrer meg derfor på hvorfor du avsporer ved å dra inn nettsiden min her hvor den åpenbart ikke hører hjemme. Denne taktikken er mer hva jeg ville ventet av Huskarlahvot. (Og i parantes til deg H, det er ikke det at jeg ikke vil diskutere, men jeg gidder ikke bruke tid på deg og dine, på de premissene for diskusjon som dere demonstrerer. Religiøse fanatikere har ikke inngående linje, og det hjelper ikke at man kaller sin religion for vitenskap. Om man kaster bibelvers eller forskningsrapporter etter hverandre så fører det uansett ingensteds hen.)

Vandalf, jeg anbefaler at du venter med å kommentere min nettside til du har bakgrunnskunnskap nok til å henge med. Jeg forventer ikke at hvem som helst skal klare å henge med der inne – men det vil trolig overraske deg hvor mange som faktisk gjør det. Du trenger en basis i sjamanistisk virkelighetsforståelse, og eller den virkelighetsforståelsen som i dag utvikles blant det vi kan kalle for bevisste og våkne lysarbeidere. Den virkelighetsforståelsen som også tangerer over i den delen av kvantefysikken der de progressive kvantefysikerne holder til. Den virkelighetsforståelsen som mange får en intuitiv a-ha opplevelse av når de får den forklart. Den klinger i intuisjonen/mavefølelsen til mange mennesker. Fordi, om du graver dypt nok i virkeligheten så er det den du finner. Uansett hvor du starter fra. Det er det også konsensus på. Mystikerne innen ulike religioner møtes der. Der treffer du også sjamanene. Kvantefysikerne ender opp der. Lysarbeiderne finner det samme landskapet de også om de går langt nok inn. Vi trenger bare å bruke tid på å gå opp rammene for en felles begrepsforståelse. Når vi gjør det så ser vi at vi forsøker å beskrive de samme fenomenene med bakgrunn i ulike språk og referanserammer. Jeg vet mange av skeptikerne her inne hater å høre dette, men det får ikke hjelpe – det blir ikke mindre riktig av at de ikke er enige og skal ha seg frabedt at vi trekker inn kvantefysikk i denne sammenstillingen – kvantefysikken hører hjemme her. Det trengs et fagspråk for en ny sektor der mange i utgangspunktet ulike grupper møtes.

Jeg har tilstrekkelig med tilbakemeldinger fra ulikt hold til at jeg er trygg på hva jeg holder på med. Det finnes mange andre som kan dette landskapet. Det finnes dem man kan konferere med og få dobbeltsjekke og trippelsjekke det man holder på med. Det går an å få verifisere eller tilbakevise om det er hold i essensene. Men det nytter ikke ta dem med på NTNU – de har ikke forutsetninger for, og neppe heller interesse av, å finne ut av dette. Før jeg gikk offentlig ut med essensene undersøkte jeg med den best kvalifiserte mannen som er å finne innenfor det internasjonale fagmiljøet som jobber med essenser. Essensene holder vann ;-) – de er faktisk svært gode. Jeg sjekket også med flere andre som jeg vet kan dette med energi og bevissthet. Jeg er svært kritisk i møte med dette landskapet, fordi det finnes svært mye rart – erav behovet for, og virkeområdet til, flere av de essensene som du så vennlig trekker frem. Å møte dette landskapet på alvår har gitt meg noen av de klareste og sterkeste tilbakemeldingene jeg har fått som healer. Erfaring – hva jeg ser i transe (og stort sett holder kjeft om (jeg prater ikke i utrengsmål om slike fenomener med folk som ikke har en bakgrunn på plass) – koblet med konkret og umiddelbar effekt på andre mennesker og deres opplevelser/erindringer/historier – har tvunget meg til å omskrive min virkelighetsforståelse. Kan du forestille deg hvor lang veien var fra å jobbe A4 i psykiatrien til å se meg nødt til å bite i gresset og ta dette landskapet på alvår – fordi erfaring på erfaring tvinger meg til det. Erfaring trumfer teori hver gang. Repeterende erfaring knuser teorier. Når man kan dele sine erfaringer med andre mennesker, om så enn bare ett, og finne at man erfarer og observerer det samme fenomenet så har man empiri. Det er langt fler enn meg og ett menneske til som kan snakke sammen og dele erfaringer i dette landskapet og se at vi forsøker å beskrive de samme fenomenene. Hvor langt er det fra en kvantefysikers mulige tolkning av en infeksjon til sjamanens tolkning av den samme? Bevissthet er forut for materie. Virus og bakterier er materie og kan ikke eksistere uten en eller annen form for bevissthet som holder manifestasjonen sammen. Koble dette videre med Antoine Bechamp’s observasjon av pleomorphiske mikrobesykluser og du kan få det virkelig spennende. Men dette landskapet kan de ingenting om på NTNU, dessverre, så da får vi andre gjøre så godt som vi kan.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden

Lars-Roger,

interessant at du har laget en helhetsvurdering av meg også.

Du vet ikke hvem jeg er.
Du vet ikke hva jeg mener, for det meste jeg har gjort her inne foreløpig er å stille kritiske spørsmål, som IKKE eliminerer at jeg deler meninger med flere av de jeg stiller spørsmål til.

Hvis du seriøst mener du er søkende, så forstår du også at man har et behov for å få anerkjennelse for egne meninger, ikke nødvendigvis i form av cred, men i form av trygghet og selvtillitsoppbyggende responser når man ser seg i speilet og lurer på hva man selv holder på med.

De som aldri har opplevd dette, er enten hyklere, rene løgnhalser eller i beste fall naive etter min mening.

Til å være et åpent forum for mennesker med åpent sinn, så er jeg sjokkert over hvor mange som hurtig dømmer sine medmennesker, kun basert på motargumenter på sterke meninger.

Jeg har møtt åpnere sinn på AUF møter…..

Lars-Roger Moe
12 år siden

Grammaton Retard:

”interessant at du har laget en helhetsvurdering av meg også.”
Du har gitt en del innlegg bare under denne artikkelen som gir et brukbart grunnlag for å vurdere hvordan du opptrer her og nå. Det var det jeg hadde å gå ut fra i utgangspunktet, og så langt er det lite som peker i andre retninger etterpå. Alt jeg kan gå ut fra er hvilke ord du og andre bruker og hvordan dere bruker dem. Jeg aner ikke hvem du er fordi du velger å være anonym – men jeg har de ordene du presenterer deg med. Jeg kan forstå at du opplever å springe rundt her å stille kritiske spørsmål. Men, legg merke til den heller kontante kalde skulderen du kaller frem fra meg og flere andre – hvorfor tror du at du får den responsen? Ser du hvilke tilbakemeldinger du får, og klarer du å se hvorfor du får dem?

”Hvis du seriøst mener du er søkende, så forstår du også at man har et behov for å få anerkjennelse for egne meninger, ikke nødvendigvis i form av cred, men i form av trygghet og selvtillitsoppbyggende responser når man ser seg i speilet og lurer på hva man selv holder på med.”

Det forstår jeg. Det er jeg helt enig i. Hvordan du forventer selvtillitsoppbyggende responser med den aggresjonen do farter rundt her med forstår jeg imidlertid ikke.

”Til å være et åpent forum for mennesker med åpent sinn, så er jeg sjokkert over hvor mange som hurtig dømmer sine medmennesker, kun basert på motargumenter på sterke meninger.”

Du kommer hut temmelig hardt og dømmende selv. Legg merke til din egen framtoning – vi har ikke noe annet å gå ut fra enn dine ord og hvordan du serverer dem. Jeg var svært mild i den første replikken min til deg i et forsøk på å unngå runder med kjeftkasting. Jeg hadde sett i gjennom flere av innleggene dine og ikke bare det ene, og som sagt sjekk responsen din her. Hvis det du vil ha er diskusjon og dialog så forsøk med en annen tone, en annen holdning. Kast et blikk i speilet.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden

Lars-Roger,

ja, jeg har vurdert hvilken kalde skulder jeg møter her inne, og det har jeg også kommentert.

Du sier jeg går skarpt ut.

JA, det har du helt rett i.
Mener du at man må føle seg frem for å si meningen sin?
Mener du alvorlig at du føler deg frem når du vil ha frem sannheten?
Jeg synes du virker som en rolig og behersket fyr, kanskje oppegående også, det vet jeg ikke på tross av at jeg har lest flere av dine innspill.

I motsetning til deg, så trekker ikke jeg helhetskonklusjoner basert på noen innspill på et forum.

Mine refleksjoner over responsen her inne er ganske enkle. Jeg blir møtt med kald skulder fordi jeg rokker ved hva mange her inne tror på.
Det er jeg vant med, nettopp fordi jeg er brutalt ærlig og oppriktig.

Du gjør dessverre den samme feilen som så mange som har kommentert mine innlegg her, og det er å gå på og konkludere på mine vegne i stedet for å delta i debatten på sak.

Du sier jeg er aggressiv!!!!….
Tja, hva er aggressiv? Hvis aggressiv er ivrig og bestemt, med engasjement for egen overbevisning, så er jeg kanskje aggressiv.
Hvis du seriøst mener at man må drive Flower Power for å nå frem med et budskap, så er jo grunnlaget for diskusjon dødfødt!

Jeg går kanskje hardt ut, men jeg dømmer ikke!.

Du ba meg «pent» om å undersøke effekten av fluor på mennesker.
Hvordan kan jeg undersøke denne, finne fakta, publisere fakta, bli avvist av deg fordi du finner mine argumenter for lette, uten å bli oppgitt over metodikken som brukes i en debatt?

Mener du at jeg som debattant skal lese gjennom alle debatter du har gjennomført tidligere, så jeg kan finne ut hva du har svart før?

Jeg har en jobb, den bruker jeg mye tid på.
Jeg har ingen planer om å saumfare debattsider for å finne gammel informasjon.

Det var ikke meg som tok frem eksemplet med Fluor, og det har ingenting med saken som var i debatt å gjøre, men jeg svarte enkelt og greit på en klassisk påstand om konspirasjon fordi en deltaker velger å bruke et amerikansk slanguttrykk som base for å mene at et produkt gjør oss tilbakestående.

Hvis jeg nå sier jeg leser argumentene, veier de, reflekterer over de og finner de for lett til å ta seriøst, så blir jeg jo beskyldt for å ikke ha folkeskikk!

Merkelig utfrysing av argumenter.

Du sier at jeg bør se på hvorfor jeg får den kalde responsen.
Jeg ser at 95% av mine innlegg får negative kommentarer og jeg ligger godt på minussiden på tommel opp/ned.

Jeg kan jo lansere da en like troverdig konspirasjonsteori som fluor og HAARP jordskjelvmaskinenen.

Nyhetsspeilet er en webside som kun er laget for de som er kritisk til og benekter ALT som har konsensus, ALT som er av etablerte sannheter.
Alle som er engasjert uenige mangler folkeskikk, innsikt og argumenterer for lett.

Nå skal det sies at jeg ikke håper denne teorien er riktig, men med de reaksjonene du og dine likesinnede gir uttrykk for her, så kan man sannelig begynne å lure litt.

Jeg har på under to dager lest at man er åpen for nye alternativer, så lenge alternativet ikke er noe som kan minne om en etablert sannhet.

M.a.o. så handler dette ikke om å finne sannheten, men om å undergrave sannheten, bare for å krampeaktig lansere et alternativ.

How’s that for a conspiracy theory!!!

Vandalf
Vandalf
12 år siden

Lars-Roger

Det var usaklig av meg å ta opp hjemmesiden din. Beklager!

Hilsen Vandalf

Lars-Roger Moe
12 år siden

Grammaton Retard,

Alle har rett til å si meningen sin – ubetinget. Men, det er noe med den form og det innhold som man velger å presentere det med har konsekvenser for hvordan det blir mottatt. I korthet handler dette om umiddelbart å få tilbake som man sender ut. Jeg forsøker å kommunisere med ønske om å forstå folk og å bli forstått. Jeg vil føle meg frem for å finne ut hvordan jeg skal uttrykke det jeg oppfatter som sannheten.

Jeg trekker en helhetlig konklusjon ut fra det du legger på bordet – at du tolker det til at jeg konkluderer helhetlig om deg som menneske kan jeg ikke rå for. Du kan ikke, heller ikke over internett, unngå at folk legger merke til hvordan du opptrer og forholder seg til det. Hva annet kan vi forholde oss til? Uenighet inngir ikke mangel på folkeskikk, men formen man velger er en indikator. Takhøyden er relativt høy her inne, så høy at en del temmelig konsekvent skyter seg i foten ved å bruke et språk som garantert støter folk vekk. Dermed når de svært få med sitt budskap og oppnår lite annet enn å lette på eget trykk.

Jeg tror ikke du blir møt med en kald skulder her inne fordi du rokker ved hva mange tror på. Jeg tror du får den kalde skulderen på grunn av måten du gjør det på. Det finnes helt sikkert de her som er hårsåre – de finnes over alt. Det finnes mange her som utfordrer sannheter og mennesker er ulike. Min holdning er at jeg liker å bli utfordret når det skjer på en god måte – fordi det gir meg grunnlag for å tenke på nytt hvis det bringe noe nytt, eller en ny vinkel, på bordet. Jeg har ingenting investert i ”mine sannheter” – de er der kun til jeg finner noe som er ”sannere”. Jeg er villig til å skrote ethvert ståsted om noe bedre kommer min vei – og bruke det inntil det trumfes – og så videre. Det handler om å finne og ut, ”ikke ha rett”.

”Hvis aggressiv er ivrig og bestemt, med engasjement for egen overbevisning, så er jeg kanskje aggressiv.” Hvis du stryker ”aggressiv” i forutgående sitat så kan jeg bruke den om meg også. Jeg kan også bruke slegge men det krever mer kløkt. Det er noe med å kommunisere så du når folk og ikke støter dem bort. Med mindre du faktisk vil ha dem bort. Jeg har ikke sagt noe om ”Flower Power” og jeg noterer at du gjentatte ganger tolker adskillig mer inn enn det som blir sag.

Jeg har problemer med de mest av ”konsensus” publiserte fakta fordi jeg ser at store deler av de vitenskapelige miljøene har alvorlige troverdighetsproblemer – og det finnes da andre fakta. Det finnes andre erfaringer. Kildevalg og vurdering av kilder. Her sliter vi med de mest ihuga kritikerne her inne – de bare repeterer de kildene som svært mange her inne har funnet grunn til å tvile på – for å si det meget forsiktig. De har ingen inngående linje og fremstår mest av alt som misjonærer som skal overbevise oss vantro. Jeg er lei av det – jeg er ikke her for å diskutere med, eller overbevise dem, om noe som helst. Jeg gidder heller ikke la dem trekke meg inn i diskusjoner og slik kaste bort tid jeg kan bruke på bedre vis. Hvordan skal jeg argumentere med mine og andre menneskers erfaringer i møte med noen som ikke vil høre på det, og nekter å tro på oss, fordi det bryter med konsensus? Fordi det bryter med hva de har lært av andre mennesker som aldri gar sjekket det ut. Det er håpløst. Det resulterer i at de forsøker seg med hersketeknikker og latterliggjøring når vi ikke gir oss. Sett ”vi” i anførselstegn – mennesker som skriver og kommenterer her inne utgjør knappest en homogen gruppe – og det er umulig at aller er enig i alt. Hvis de hadde villet forske på det finnens det masse å ta tak i – men da må de utfordre sine vedtatte sannheter og det er det ikke synlig vilje til. Det måtte i så fall være for å dekke sine behov – jeg har den erfaring og trygghet som jeg trenger.

Det finnes flere former for kommunikasjon enn diskusjon og debatt. Samtale for eksempel. I samtaler forsøker man å finne ut av ting. I diskusjon og debatt klubber man hverandre i hodet med argumenter. Jeg foretrekker samtaleformen.

At nyhetsspeilet er en nettside der man leter etter hva som står igjen når konsensus har falt er vel ikke noen bombe. Jo dypere du går konsensus etter i sømmene desto tydeligere blir det at det at konsensus kan oppsummeres med ”den løgna man har blitt enig om”. Dermed kan spranget bli en smule langt når man har oppdaget at noe skurrer i en sektor av dette landskapet og så får servert hele panoramaet, med sidespor og fallgruver, i konsentrert format. Skitfilter må på uansett når man studerer versjoner av virkelighetsforståelse. Den eneste måten å lese noe som helst på er å lese slik som ”Fanden leser bibelen” – kritisk som faen med intensjon om å plukke det i stykker. Hvis jeg skulle prøve å foreslå et konsensus her inne så må det være i retning av at det meste av det vi får servert gjennom offentlige kanaler er beviselig (for de av oss som vurderer bevisene slik) løgn og fanteri som tjener ”noens” agenda eller bankkonto. Dernest forsøker vi å få en oversikt over hva som står igjen etterpå og hvordan det henger sammen – og da finnes det mange og ulike perspektiver her inne.

Lars-Roger Moe
12 år siden

Vandalf,

Motatt og akseptert. :-)

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden

Lars-Roger,

Jeg skjønner at jeg kan ha mistolket deg in the heat of the fight.

Det jeg stusser på er 2 ting.

1. Du sier du ikke inngår i diskusjoner hvor du ikke føler du kan komme noen vei og ikke blir trodd.
Lurer du ikke da på om det har noe med DIN troverdighet, og ikke bare at du stigmatiserer alle andres argumenter som kun basert på konsensus, og ikke basert på egen oppfatning?

2. forstår du at det er like håpløst å diskutere tilbake når man blir beskyldt for å være en av saueflokken bare fordi argumentet tilfeldigvis eller ikke er det samme som konsensus?

Det er jo umulig å diskutere sak dersom de fakta jeg lener meg på er det samme som etablerte sannheter når du, og andre, bestemmer dere for at hensikten bak argumentet mitt ikke er min egen, men bare en gjentakelse av tidligere arumenterte fakta!

JA, det finnes andre fakta, og ja, det finnes undersøkelser, men nei, det holder ikke at det bare finnes annen informasjon om en sak.
Det er vel en grunn til at visse ting blir konkludert?

Tror du at det er ondskap som står bak alle konklusjoner og etablerte sannheter?

Ut ifra linken jeg så fra Vandalf til din nettside, så tror jeg faktisk din troverdighet er øredøvende lav.

Jeg forstår etter å ha tittet litt der inne at det å komme med vitenskapelige betraktninger kun skaper større avstand, så jeg skal gi meg.

ditt lange innlegg om at du ikke diskuterer (noe selvmotsigende) skal få stå, og jeg skal gi meg.

du skal slippe å se flere svar fra meg i denne saken.
Jeg skal til og med vurdere å la være å svare om du kommer med beskyldninger om at jeg tilhører NWO – agentenes landsforening (NAL).

god tur til Nibiru, og hils aliensene!

Lars-Roger Moe
12 år siden

Grammaton Retard,
Du fortsetter som du begynner, og bekrefter egentlig bare det opprinnelige inntrykket. At du, som skepsisjengen, vurderer min troverdighet ut fra deres ståsted uten å forsøke å sette dere inn i den kunnskapen som faktisk ligger til grunn for at jeg og svært mange andre mennesker har endret syn på verden er symptomatisk. Vil ikke høre, vil ikke se. Det faller dere heller ikke inn at ”vi” har vurdert «deres» bevis og kilder og funnet andre bevis og kilder som for oss er gode nok til å kaste om kull konsensus. Dere kan ikke ta feil, ergo må vi gjøre det. Lykke til.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden

Vel, den går jo rett tilbake til deg Lars-Roger.
Din debatteknikk er temmelig lett å avsløre, siden du stadig hevder å ikke diskutere, men diskuterer hvorvidt du diskuterer i stedet for tema.
Klassisk når man ikke har argumenter, men er mer opptatt av å vinne diskusjonen.

Hvis dere har funnet bevis for det motsatte, så kom med det da!!!!

Det er så tåpelig å debattere bare med nedlatende kommentarer.

Du sier stadig at ditt såkalte «helhetsinntrykk» forsterkes eller vedvarer, og du avfeier argumentene mine siden du tidligere har konkludert med at de ikke holder mål.

Du kan vel virkelig ikke mene at det er en måte å diskutere på?

Dersom du har et argument, så kom med det, i stedet for å bare disse mine, og prøve deg på ovenfra og ned holdningene som du viser når du snakker om dine sterke sanser og helhetsinntrykk..

Jeg er virkelig interessert i å høre dine argumenter, fremfor å høre dine inntrykk av meg.
Vi kommer nok aldri til å bli enige om hvordan man skal bli enige, så jeg fortsetter nå heller på sak.

Vel, vil du dele ditt argument med meg, eller skal du holde det hemmelig, av frykt for at jeg kan radbrekke dine meninger.?

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Takk Armin,
men kunne du tenke deg å svare på spørsmålene, eller er dette forum for unnvikelse av kritiske stemmer?

Det vil i så fall være en falitterklæring for et samfunn som jobber så hardt imot det som kalles etablerte sannheter.(ja, som ikke nødvendigvis er sant)..

Hva skal man med nyhetsspeilets diskusjonsforum dersom deltakere ikke vil svare på tiltale?

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden

UFO,
Er du enda en sånn som ikke leser hva jeg skriver, men bare konkluderer på egen oppfatning?
Hvor i svarte har du det ifra at jeg leser sannhetene på VG?
Hvor i svarte har du det ifra at jeg mener staten har lov til å dømme på indisier?
Hvor i svarte har du det ifra at jeg ikke jobber ut ifra å lese sammenhenger?

Tro det eller ei, men det er faktisk mulig å være logisk skarp uten å tro på konspirasjonsteorier.

Mener du at å hente tildeldigheter og lete opp noen historiske poenger er å se sammenhenger som blir til sannheter?

Hvorfor er det så vanskelig for dere som jeg har diskutert med i dag å svare på ett eneste spørsmål?

Jeg får ingen svar, kun henvisning til tidligere artikler, beskjeder om at jeg har holdninger jeg ikke har, velkomsthilsen til forumet, på tross av at jeg er bare den jeg er, og så videre……

Dere kaller dere sannhetssøkere, men ingen er interessert i å gi meg et eneste svar????
(da refererer jeg selvsagt kun til de av dere jeg har diskutert med i dag som har forsøkt å konkludere på mine vegne, og ikke til dere andre som er her inne, bare for å understreke at jeg ikke har en felles mening om en gruppe mennesker :) )

ola
ola
12 år siden

Joda jeg har lest hva du har skrevet, VG var bare et eksempel, det skjønnte du, men du skal henge deg opp i det, akkurat som alle andre skeptikere som ikke har noe å si og som ikke klarer å komme med svar som gir mening, derfor er det bedre å lage kvalme og bruke hersketekniker og kalle alt for påstander. Hva er det som må til for at du skal skjønne at verden ikke er så utopisk og demokratisk som du tror da? Jeg har heller ennå ikke møtt en skeptiker som svarer på spm. Dessuten er info veldig lett tilgjengelig, og ingen her er vel ansatt for å etterkomme dine krav? Du kan ikke forvente å plutselig bare vite en hel haug med ting uten å gjøre noe selv? Jeg er så lei av å diskutere med folk som nekter bastant på ting som høres helt sykt ut fordi de ikke tror på det eller har lest om det. Les disse 3 sidene her om noe av hva HAARP kan gjøre: http://www.enterprisemission.com/Norway-Message.htm

Du kjefter jo på folk her for å komme med påstander og info fra dårlige sider, så derfor jeg spør om det bare er staten som får lov til det, for de dømmer jævlig ofte uten beviser, og det vet du godt.
Men still meg noen spm da, så skal jeg se om jeg klarer å svare på de i løpet av dagen:) Men Tilfeldigheter? Hva mener du med tilfeldigheter? det finnes ikke mange tilfeldigheter.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden

UFO,
VG Var et eksempel, og det skjønte jeg selvsagt, men du stigmatiserer meg og påstår at jeg er lettvekter uten kritisk sans med ditt eksempel.
Det var det jeg poengterte, og det trodde jeg faktisk også at du skjønte. Du disser bare ditt eget innspill med den kommentaren din der.

Hvordan mener du at jeg skal kunne være kritisk til det som skrives hvis jeg ikke skal henge meg opp i det som blir sagt?

Mener du seriøst!!!! at jeg som nysgjerrig ikke skal kunne kreve å få svar når det kommer påstander som jeg funner utrolig?
Mener du da også seriøst at jeg bare skal ta det du og en del andre kommer med for god fisk bare fordi det er stikk motsatt av hva som står på nettopp VG?????

Hva ønsker du egentlig å oppnå?

Jeg er ikke en generell skeptiker, jeg er bare sunt kritisk til alle saker som kan ha personlige motiver.
Dette er da ikke noe annerledes enn det du selv står for, siden du selv støtter opp det jeg kaller konspirasjonsteorier.

Mener du, etter alt jeg har skrevet av informasjon om både HAARP, EiSCAT, radiobølger, frekvenser, resonanser og andre ting det siste døgnet, at jeg ikke har noe å fare med og bare vil lage kvalm?

Hvis du ønsker å leve i en la-la-verden og ikke motta kritiske spørsmål til dine og andres utsagn, så kan du etter min oppfatning IKKE kalle deg en sannhetssøker. Da er du heller, igjen etter min oppfatning, en gold-digger som søker etter «sannheten som passer deg best».

Hva er forskjellen på det, og det å akseptere den offisielle holdningen til ting basert på statlig og mediadekning? Ingenting!… det er samme sak, bare motsatt resultat!.

Kalle alt for påstander sier du? Vel, gi meg noe mer enn en påstand da, så skal jeg da gjerne kalle det noe annet!

Jeg har allerede svart på mange spørsmål, og er ikke en skeptiker, men fortsatt en kritisk røst og en realist som setter pris på livet og naturen, og alt verden og mennesker har å gi meg og mine.

til slutt, om din link til info om HAARP, så er dette bare ENDA EN link til en som IKKE er objektiv i uttalelser, men som er en skribent til et alternativt nettverk som NS.

Informasjonen som kom frem fra dette oppsopet av spiralbilder er ikke verdt noenting, og ikke noe nytt.

Kjefter jeg på folk? Jeg stiller kritiske spørsmål til påstander som er basert på påstander, og ikke basert på hverken fakta, forskning, vitenskap, kunnskap eller noe håndfast.

Hvorfor skal man IKKE være kritisk til noe som ikke er dokumentert eller bevist?

Og, ikke bland inn staten igjen, de har ingenting med denne diskusjonen å gjøre.
Jeg støtter ikke indisiedømming, og det har jeg allerede poengtert, så den påstanden faller på sin egen urimelighet.

ola
ola
12 år siden

Haha, du bekreftet det jeg trodde når du svarte det om VG, ikke prøv å legg det over på meg igjen:)

GR skriver: Mener du seriøst!!!! at jeg som nysgjerrig ikke skal kunne kreve å få svar når det kommer påstander som jeg funner utrolig?
Mener du da også seriøst at jeg bare skal ta det du og en del andre kommer med for god fisk bare fordi det er stikk motsatt av hva som står på nettopp VG????? NEI, jeg mener du kan lese og leite litt selv, er du hyggelig får du sikkert svar, men kreve svar, det blir for dumt.

Du har ikke rukket og lese hele den linken nå, og vis du har det så er jeg imponert over lesehastigheten din vis du har fått med deg alt. Men fortell meg hva i den konklusjonen og utregningene som er feil da, så slipper jeg å ta feil om HAARP.

GR skriver: Hva er forskjellen på det, og det å akseptere den offisielle holdningen til ting basert på statlig og mediadekning? Ingenting!… det er samme sak, bare motsatt resultat!.

Det er ikke samme sak når det veldig enkelt kan bevises at staten lyver, manipulerer og har andre agendaer enn menneskets beste, Det blir absolutt ikke det samme. Sannheten frykter ingen etterforskning, så hvorfor er folk så kåte på å stoppe «konspirasjonsteorier»? for vårt eget beste eller?

Hvorfor skal man IKKE være kritisk til noe som ikke er dokumentert eller bevist? *riste på hode* herregud, jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg kjenner musa på gangen skjønner du.

Selvfølgelig skal man være kritisk, men hvorfor skal det bare gjelde en vei? Å hvordan i alle dager kan du si at staten ikke har noe med denne diskusjon å gjøre?

RG sier: Kjefter jeg på folk? Jeg stiller kritiske spørsmål til påstander som er basert på påstander, og ikke basert på hverken fakta, forskning, vitenskap, kunnskap eller noe håndfast.

jaja, lykke til fremover:)

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden

UFO,

Hva skal jeg fortelle deg?
du mener jo at jeg er håpløs uansett.

Jo, jeg har lest hele artikkelen, og uavhengig av hvor fasinerende den er, så står det ingenting der som kan overbevise noen som helst om at dette antenneprosjektet skaper jordskjelv.

At det er noe som er mystisk med en anlegg som sender radiobølger på 3Megawatt er ikke det samme som at det skaper jordskjelv? Disse sammenslåingene av synsinger er vannvittige!….

Jeg kan ikke fortelle deg noe som helst som vil overbevise deg, det er jeg rimelig sikker på.
Faktisk så sikker at jeg i følge din egen standard for hva som er sant eller bevist, så er det 100% bevist at HAARP ikke kan gjøre noe skade på jordens indre, og like bevist og sikkert er det at det ikke er mulig å overbevise deg om at dette er sant!…

ola
ola
12 år siden

Men hva var det som skjedde med den russiske raketten da? og hva var den helt naturlige spiralen som er på himmelen omtrent daglig over alt? eller er den kanskje ikke så vanlig? vær så snill å forklar meg hva som er feil med utregningene og konklusjonen? Hvorfor kan det ikke være et våpen? det er ingenting umulig med det, det eneste er at det offisielt ikke finnes, men det at de offisielt ikke er kunngjort betyr ikke at det ikke er mulig.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden

wut?
Hvorfor blander du begrepene her?

Jeg har ikke sagt at HAARP ikke KAN være noen form for våpen jeg!!!
Jeg bare sier at jeg ikke klarer å se sammenhengen mellom lysende spiraler på himmelvelvingen og jordskjelv i Japan!…

Kan du forklare sammenhengen, eller fortelle meg hvor i artikkelen du sendte link på det står forklart at disse lysspiralene har noen sammenheng med jordskjelv?

ola
ola
12 år siden

Kan du forklare sammenhengen, eller fortelle meg hvor i artikkelen du sendte link på det står forklart at disse lysspiralene har noen sammenheng med jordskjelv?

Det står ingenting om det,og ikke har jeg sagt noe om det heller,

Men nå må du f***meg skjerpe deg, du kjefter på folk for å ikke svare på spm du stiller og du KREVER svar, og du svarer ikke på en dritt av det jeg spør om,
Hadde du vært sønn min hadde jeg gjort deg arvesløs. Makan til idioti du driver med har jeg ikke vært borti på lenge. SKJERP DEG. Du får ikke et eneste svar til fra meg før du har lært deg litt folkeskikk.

klumpen
12 år siden

UFO, i dette innlegget http://www.nyhetsspeilet.no/2011/04/norge-i-vaerkrig/comment-page-2/#comment-61075 skriver du:

» Les disse 3 sidene her om noe av hva HAARP kan gjøre: http://www.enterprisemission.com/Norway-Message.htm »

Leser du ikke selv hva du lenker til?!

ola
ola
12 år siden

Klumpen: hvordan får du ” Les disse 3 sidene her om noe av hva HAARP kan gjøre: http://www.enterprisemission.com/Norway-Message.htm ” til å bli at jeg påstår at den spiralen i 2009 lagde jordskjelvet i Japan for 1mnd siden?

Vis det ikke var det du refererer til må du forklare meg litt tydligere hva du mener jeg sier.

klumpen
12 år siden

Sorry, min feil. Jeg blingsa litt.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden

Nei, det kan jeg ikke.
Men kan du forklare meg hvor jeg har skrevet at disse anleggene på ingen måte kan være et våpen?
Hva mener du med at jeg ikke har folkeskikk?
Hvor i alle dager har jeg svart noe som kan gi deg rett til å banne til meg og si at jeg ikke har folkeskikk?
Mener du det er god folkeskikk å påstå at mine spørsmål til dine innlegg er idioti?
Jeg føler jo at dine surmagete svar bare er defensiv hersketeknikk for å unngå sannheten.

Du skriver om at HAARP er våpen, jeg sier at det er mulig det er det, men at jeg benekter muligheten for at HAARP kan skape jordskjelv.
så spør du om jeg kan da forklare hvorfor det oppstår spiraler fra HAARP-anlegget, mens jeg igjen svarer at jeg ikke kan det, da jeg ikke har påstått noe som motsier spiraler fra HAARP.

Jeg er kun ute etter å høre hvordan i alle dager debattanter her inne har konkludert med at HAARP og EiSCAT har laget jordskjelv i Japan, når begge disse anleggene er ANTENNER????????

Forklar meg fysikken i de påstandene, så skal jeg legge meg så flat at jeg ikke vil kjenne noe om jeg blir overkjørt av dampveivals!…

PS! Hadde jeg vært din sønn, så ville jeg gjort meg selv arveløs, og søkt om bortadopsjon, for en far som kaller med idiot uten folkeskikk har jeg ikke behov for å arve noe som helst fra!….

PS2! Skjerp deg selv kanskje?

Michelle
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Du finner mer enn nok svar på alle dine spm om du leser artikkelen ordentlig ;)

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Michelle

Nei Michelle, jeg finner ingen svar, kun påstander, henvisninger til andres påstander, linker til udokumenterte påstander fra andres henvisninger til påstander etc.

Dette er bare selvmotsigelser til hva NS i følge seg selv skal stå for, og det er å unngå at ting blir en sannhet bare fordi noen sier det!….

Det Armin hevder i sin enormt lange artikkel er basert på synsinger og subjektive påstander, ikke fakta, og slett ikke noen svar på mine spørsmål.

ola
ola
12 år siden
Svar til  Michelle

Grammaton, er du også en sånn som tror at alt som er sannhet i universet står på forsiden til VG? Og vist ikke det gjør det så er det bare tull? Du og alle andre som forventer store innrømmelser fra de som driver med det må vente lenge.
Hvorfor får bare staten lov å dømme på indisier? Har dere ingen logisk sans og har dere ingen egenskaper til å se sammenhenger?

Balle Clorin
Balle Clorin
12 år siden

Grammaton Retard sier:
10. 04. 2011 kl. 23:57
…. HAARP er en gigantisk mikrobølgeovn…

Så du er av den oppfatning at mikrobølgeovn ikke medfører strålefare og skader maten?

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Balle Clorin

Balle Clorin:
Så du er av den oppfatningen at du kan avgjøre hva jeg oppfatter?

Kan du fortelle meg hvor jeg har skrevet at en mikrobølgeovn ikke medfører strålefarer og skader maten?

Kunne det vært en ide å lese hele innlegget og få med seg konteksten, hvor jeg også skriver at mikrobølgeeffekten blir kraftig redusert på grunn av manglende styring på omgivelsene rundt strålingen?

Hva har strålefare med jordskjelv å gjøre?

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden

hr Grammaton, jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal begynne, langt mindre fortsette. Og endelig hvor langt jeg må skrive. Tror du dette er et byråkratisk forum som fører dialog med dertil egnede diplomatisk språkføring for å holde objektivitetsnivået i en form hvor man må vri hauet i alle vinkler for ikke å såre noens leseres følelser fordi man ikke koresponderer på den absolutte politisk korrekte måte? Og hva skulle den i tilfelle være

Jeg fristes til å ta frem John Cleese hvor han uttrykte sin oppgitthet som servitør. «Excuse me Mr Grammaton, what shape would you like your potatochips. Mickey Mouse shape, or perhaps u-boat shape» Får jeg tillegge; we are so busy at the kitchen, someone is poisoning or food, we dont have time to think about bloody shape.

Desverre er jeg født og oppvokst i et landskap kjent for overdrivelse for å markere alvorligheten i det vi uttrykker. Av og til kan man bli engasjert og vise FØLELSER! Men det skal man da ikke i det kjemisk steriliserte offentlige rom, som et samfunnskritisk forum som Nyhetsspeilet? Nei for vi må jo ta hensyn til at den makten vi kritiserer kan ta oss for å være useriøs. Jeg vet ikke om jeg må moderere meg, i frykt for at lesere kan bli så opprørt at de tar avstand fra SANNHET, eller om jeg skal måtte polimisere om at DLD er overflødig. Vi er politi for hverandre heller. Big Brother er du og meg, og makten har fått det som den vil. Genialt

Jeg vet ikke om du som første gangs poster vet hvor langt tilbake vår informasjonskrig med hr klumpen går om det aktuelle stridstema; HAARPs ødeleggende potensialer. Hvor mye bevis-materiale som er oppsamlet gjennom år, og hvordan diskusjonen har utviklet seg i denne perioden.

Uansett hvilken tyngde i dokumentasjonen som har blitt forelagt, er diskusjonsnivået på linje med første gang vi inngikk i replikkveksling. Jeg har etterhvert sett at det er håpløst å diskutere med opponenten, men bruker hans metode for å informere andre om ALVORLIGHETEN i temaet. Om jeg har såret hr klumpen og dem Grammaton, må jeg beklage på det mest inderlige. Vi er desverre i krig. Vi kan ikke ta hensyn om fiendens forsvarere ikke har skuddsikker vest. Vår ammunisjon er informasjon, og av og til må vi skyte med sporlys.

end of rant. Excuse my French

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Lynx Veritas

Nei, Lynx Veritas, jeg tror ikke dette er et byråkratisk forum, men jeg tror at dersom de som er redaktør på forumet mener alvorlig det som skrives som undertekst på kommentarfeltet, så burde mange av deres innlegg vært slettet i sin helhet.

Jeg er overhode ikke fornærmet, så bare slapp helt av, men jeg forstår ikke behovet for å kalle folk kollaboratører til Lucifer bare fordi man er uenig i sak?

Jeg har ikke lest veldig langt tilbake, men er helt enig med deg at man starter på nytt i diskusjonen.
Du må regne med å starte på nytt når en påstand kommer opp på nytt, gang på gang og gang igjen!.

eller har du ønske om at det kun er de samme som er med i diskusjonen? Slik slipper man jo å diskutere, men kan predikere i stedet!….

Skyt gjerne med sporlys, men visdomsordene som jeg ble presentert for her om å sjekke ut fakta før man benekter kan være en ide før påstander postes på et forum som tydeligvis ikke modereres med særlig hård hånd.

Minner om reglene for forumet som er :
MERK: Kun seriøse og saklige kommentarer blir stående. Alt annet blir fjernet inkludert kommentarer som helt eller delvis ikke er relatert til selve artikkelen.

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Slagord på demonstrasjoner må være helt konkrete og vei-visende, Armin.
Er målet ditt å legge ned HAARP, må det stå konkret som slagord.
«la Jorden leve» er for tåkete, mobiliserer ingen vei.

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  bin Laden

Norge blir uglesett i uttalige forum verden over pga av haarp og eiscat. De tror ikke på forklaringen som blir gitt. Nå må Stoltenberg komme fram å svare på beskyldningene som er rettet mot landet. Pakistanske myndigheter mener vi leker guder og andre at vi står bak jordsjelvet i Japan. Slikt kan vi da ikke leve med?

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Jeg gleder meg til å høre rapporten fra demonstrasjonen deres, og fatter ikke hvorfor dere ikke har gjort dette tidligere.

Jorden skal snart gå under/over men ingen har gjort et forsøk på å sabotere det ødeleggende våpenet som står og sender ut radiosignaler i Troms?

Er det rart man ikke tror på dette…..

Michelle
12 år siden

Forskjellen på Chemtrails og Contrails:
http://www.youtube.com/user/TJIazer#p/a/u/1/7v_0nuAW9Uo

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden

Ja Gram, la oss diskutere. Hoved målet for nyhetsspeilet er vel å øke bevissthetsnivået i folket. Kan vi være enig om at noe sådant eksister. Bevissthet, there is?

Vi påstår alt er energi. Jeg vet ikke om vitenskapen er enig. Det er for meg uinteressant, all den tid det er en fornuftig forklaring på hvordan denne verden fungerer. Tilmed nyskapende vitenskapsfolk er enig med kjente sannhets-kritikere at virkeligheten egentlig er bestemt av det ikke visuelle energetiske felt. Hvor bølger av energi flyter fritt i et hav og påvirker den 3 d vi lever i som folk. At vi ikke ser frekvenser betyr ikke at de ikke påvirker oss, og at energi kan manipuleres fra mange nivå;

Bekreftelse fra vitenskapshold skulle vel styrke påstanden om at energi lever et eget liv i forskjellige dimensjoner. Er energi bevissthet?
Ord har energi, også disse. Jeg ilegger intensjon i hvilke jeg velger, og sammensetningen den får for å på best mulig måte å representere det som for meg korresponderer med min egen; sannhet og frie vilje. Symboler bærer energi, avhengig av hvilken intensjon som er ilagt fra symbolskaperens egen intensjon og formål. En hel nasjons kollektive bevissthetsnivå kan påvirkes av hvilken energi som skapes av oppstemte følelser som f.eks et i og for seg meningsløst idretts-evenement, jfr. Ski-VM kan skape i en hel nasjon.

Hva gjør HAARP? Er ikke dette en maskin som sender ut x-antall watt av lavfrekvent! energi ut i dette ikke sebare hav av energi som nettopp påvirker oss på måter vi egentlig ikke har noen garanti for virkningen av. Eiscat 3d, er planlagt som en 4-5 generasjon av denne teknologien og tenkt å skulle implementeres i den stadig påtrengende teknologiske virkelighet som bygges rundt oss. Den transhumanistiske fremtid som oppstrekes av bl.a dr koko over, spår en symbiose mellom maskin og mennesker. Vi kan anta at Eiscat 3d vil være en hoved-sentral for å sende ut de ønskede frekvenser til mennesker for å skape noens! ønskede virkelighet. Jeg vil ikke være del av en slik virkelighet. Jeg frykter at min allerede overvåkede og stadig begrensede mulighet til å kritisere makt-forhold vil fratas meg i en sådann verden.

Vi diskuterer her som du ser, mange forhold. For de fleste så er tema som esoterisk, pineal-gland og okkult mystikk noe som stort sett er fremmed for den menige mann. Men den makten vi kartlegger vet hvordan vi som folk, kan vekke egenskapene som den frekvens/bevissthet/energi-nivå vi søker kan velte den lave bevissthetsgjennom-trengning vi idag er gjenstand for fra den «virkelighet» vi blir manipulert til å være del av.

Kampen mot HAARP, er kampen for vår og våre barns fremtid som selvstendige sjeler med fri vilje, til selv å kunne bestemme hvilken energi/bevissthet/frekvens vi vil befeste oss ved.
At jeg nå har postet denne energien, håper jeg kan være med å endre din bevissthet om hva vi kjemper for; nemlig FRI VILJE

Eiscat 3d? Not in my backyard

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Lynx Veritas

Jeg er for fri vilje, Lynx, men jeg er ikke for bevisst begrepsforvirring, og villedning av folket.

Kampen mot HAARP er lite troverdig i seg selv, sett i lys av mangelen på å fremme objektive fakta i denne alternative virkelighetsverden.

Problemet med konspirasjonsteorier er jo nettopp mangelen på gjennomføringsvilje for å virkelig få bevist og opp i dagen teoriene som kanskje allerede i årevis har blitt fremlagt som fakta, og ikke som en teori!….

Som den satanisten jeg er, så bryr jeg meg foreløpig lite om å støtte kampen mot HAARP, i og med jeg ikke tror den gjør noen skade, utover de stakkars menneskene som bestemmer seg for å prøve å fly hangglider med radio på øret rett over antenneanlegget….

(jada, den siste der var faktisk skrevet med et stykke glimt i øyet)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden

Nå har du rast rundt i speilet 1 døgn som en selvutnevnt Marshall in town og utstedt arrestordre i hytt og pine. Før du fortsetter dine håndjerns-raid, må det være rimelig å stille spm. ved dine arrestasjons-grunnlag.
Jeg trodde i min naivitet at du var en oppriktig søkende sjel som ville stille adekvate spm. om HAARPs kjente og ukjente sider. Jeg tok selvfølgelig feil, i min villfarelse. Skeptikere kan ikke beveges. De har allerede bestemt seg på forhånd at teknologien ikke er skadelig.

For det første. Hvem eier eiscat? Har operatørene der ute oversikt om den energi-utladningen de generer, ikke er del av et større HAARP nettverk som kan koordineres, forsterkes og brukes gjennom nøye planlagte operasjoner fra hvem vet hvor til formål av hvem vet hva, som ikke er kjent for de need to know folka på Ramfjordmoen. Dette er ikke et anlegg på norske myndigheters hender. Den teknologien som anvendes er noe som et internasjonalt komposium av vitenskapsfolk er blitt tilkjent av leverandører som lager militær-teknologi. Ergo må vi slutte at prosjektet ikke er sivilt in the first place. Tror du virkelig vi kan regne med at militære klandestine myndigheter vil ta hensyn til om deres teknologi er skadelig eller ei. Med såpass vanvittig stor energi utløsning fra 1 anlegg, er det utenkelig at flere anlegg i co-operasjon kan virke på måter som kun hører den konspiratoriske virkelighet til.

Vi er fordømt pliktig å stille spm. om tenkelige og utenkelige sider ved både teknologien, og hvilken makt som egentlig står bak anlegget, og som kanskje kan brukes til fremtidige sci-fi lignende scenarioer. Vi har allerede opplevd 1 norway spiral. At du ikke vil forstå at verden og dens destruktive energier er styrt av hierarkisk nivå-lukkede hemmelige Luciferiske/Sataniske selskap, som er spesialister på energi-manipulasjon, kan jo ikke jeg hjelpe for. De som ikke begynner snart å se sammenhengen mellom teknologi, militære klandestine myndigheter og secret societies vil om de ikke motarbeider dem med den kunnskapen vi nå besitter, være delaktig i å locke oss inn i en stadig mer energi-kontrollert virkelighet av Luciferisk/Satanisk natur.

Hva du tror er meg egentlig klinkende revnende likegyldig. Jeg vet nok nå til å forstå sammenhengene. Og hvordan dette spiller inn i en teknokratisk Ny verdensorden. Vi har ikke sett begynnelsen, før vi kan stanse fortsettelsen. Preludiet ble skrevet av Obama handler Zbigniew Brzezinski; http://www.bariumblues.com/brzezinski.htm

Som forresten er en devoted Marxist. Og du snakker om begrepsforvirring;

«That is why Marxism represents a further vital and creative stage in the maturing of man’s universal vision. Marxism is simultaneously a victory of the external, active man over the inner, passive man and a victory of reason over belief: it stresses man’s capacity to shape his material destiny – finite and defined as man’s only reality – and it postulates the absolute capacity of man to truly understand his reality as a point of departure for his active endeavors to shape it. To a greater extent than any previous mode of political thinking, Marxism puts a premium on the systematic and rigorous examination of material reality and on guides to action derived from that examination.”
http://forum.prisonplanet.com/index.php?topic=46081.0

Dette er djevelens marionetter du ubevisst støtter gjennom din anti-kritiske motstand mot folk som vil bruke teknologi til å ta fra deg din så bunnfaste tro på fri vilje. Har vi grunnlag for bekymring. Et snev av paronoia til og med?

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Lynx Veritas

Jeg liker de nye titlene jeg har fått her da.

jeg har blitt kollaboratør med Lucifer, støtte til djevelens marionett, idiot, tulling, innehaver av manglende folkeskikk, og så videre.

Jeg lurer på EN liten ting, og det er: Hvorfor er alle jeg snakker med her inne, med hederlige unntak som klarer å se ting fra flere vinkler, så opptatt av å forsvare sin egne såkalte frie tanker, samtidig som jeg blir påminnet at jeg er en marionett og en etablert skeptiker uten egne tanker, og at dette er feilen til «oss skeptikere»?

Jeg har prøvd å si det mange ganger. Jeg er ingen skeptiker!
Skeptikere er usikre.
Det er ingen beskyldning i seg selv, men jeg er IKKE usikker.
Jeg står for min egne meninger, og når jeg blir forsøkt kneblet av deltakere som ikke vil fullføre Fluordebatten fordi jeg legger frem vitenskaplige bevis for at dette ikke er skadelig i riktige mengder, og blir kalt IDIOT og TULLING fordi jeg er uenig med dem, og får beskjed fra en av dere at jeg mangler folkeskikk fordi jeg stiller kritiske spørsmål til troverdigheten til innleggene deres, og får beskjed om å holde kjeft og ikke uttale meg.

Jeg kan fortsette lenge med tirader om alle beskyldninger jeg har møtt på dette såkalte åpne forumet på svært kort tid, og selv jeg ikke er overasket over reaksjonene etter å ha skumlest sidene over en tid, så er jeg sjokkert på hvor ekskluderende såpass mange av dere er ovenfor nye deltakere som ikke svelger alt dere farer med rett ned!.

Før dere ber meg og andre ufint og uhøflig om å ryke og reise, og beskylde oss for å stå i ledtog med Lucifer, så bør dere kanskje gå litt i dere selv og vurdere deres mellommenneskelige holdninger.

Jeg skjønner i hvertfall EN ting etter et døgns deltakelse, og det er at kritiske røster til deres egne kritiske røster er uønsket på Nyhetsspeilet, kanskje ikke av redaksjonen, men av dere faste skribentene som ikke tolererer andre former for kritisk røst enn deres egen.

Fritekning trenger ikke bety at man må utfordre etablerte sannheter og kalle de løgner!
Det betyr at man ikke tar etablerte sannheter for en selvfølge.
Foreløpig så har jeg merket meg mest til den første av de to sistnevnte her inne, og jeg håper mange føler seg truffet!!!!…..

Logging out for now…….

Vandalf
Vandalf
12 år siden
Svar til  Lynx Veritas

Jammen kjære deg, Grammaton Retard;

Forstår du ikke at du ikke forstår noen ting?

Du tror du forstår, men gjør det altså ikke. Jeg forstår visstnok ikke så veldig mye jeg heller, må vite. Jeg er også en av Lucifers utsendte, visstnok.

Forstår gjør du først når du godtar hypotesen om de onde luciferianske reptilkreftene som styrer verden bevisst mot avgrunnen, representert ved blant annet skeptikere, politikere, forretningsfolk, vitenskapsmenn og militære.

Vi er enten bevisst eller ubevisst med i denne altomfattende konspirasjonen, i hvertfall så lenge vi ikke underkaster oss nevnte hypotese vel og merke.

Å ha en realpolitisk tilnærming til et eller annet problem i denne verden blir avvist som lettvint tilfeldighetsteori bedrevet av uopplyste sjeler, som meg feks, mens alle som skviser inn en dæsj satanisme, alienisme, sionisme er å anse som opplyste individer med rett til å hogge løs på uvitende tullinger som deg, Grammaton Retard, ja og så meg da, men jeg hogger nok vel så mye tilbake, og mener ikke noe vondt med det, bare for å ha sagt det.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Lynx Veritas

Takk Vandalf,

deilig å få bekreftet det jeg har mistenkt lenge, nemlig at jeg ikke forstår noenting.

og det er deilig å ha en på laget!
:)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden
Svar til  Lynx Veritas

Jeg tror jammen meg Vandalf etter år det begynner å synke inn. Du snakker jo som en overbevist konspi-teoretiker, men vil fremdeles leve i den visshet at real-politikk er løsningen.

Er ikke verden mindre komplisert nå Vandalf. Det er oss mot dem. Snart er du med oss skal du se, når du har gitt på båten all ideologisk skrapgods og ismer som bare forvirrer en stakkar og gir illusjon om ankerfeste for å forklare samfunns-fenomener. Bevissthet is on the rise. Think with your heart. Be the angelic human; http://www.youtube.com/watch?v=R9idtR0uWlk&feature=channel_video_title

Uffda
Uffda
12 år siden
Svar til  Lynx Veritas

Vedrørende anlegget i Ramfjord er det verd å merke seg at FN og den Norske regjering er advart mot farene ved dette anlegget, og det etter meget grundig behandling i Sovjets Duma. (Dette er linket til tidligere)
Anlegget kan fjernstyres(remote controll) slik at operasjoner kan samkjøres både på sender og mottakersiden, fremgår av websider om anlegg.

Det er ikke foretatt tilrettelig sikkerhetsanalyser av installasjonen. De er pliktig til å fremlegge en HMS rapport innen 14dg om de får en henvendelse eks fra naboer til anlegget.

Justitia
Justitia
12 år siden

Eg ynsjer ikkje å fornærma nokon, men Grammaton Retard har faktisk nokre poeng her. Blant anna er eg samd i at det er stygt å stigmatisera andre menneske som satanistar, om dei har andre meiningar enn oss sølve. Toleranse er og særs viktig. Ordet satanisme har vore brukt alt for mykje her på Nyhetsspeilet. Eg trur neppe at det finst mange slike iblant oss, og eg kan heller ikkje tru at Støre, Gro og Jens er satanistar før det er lagt fram bevis for at så er tilfelle. Dersom ein peikar anklagande på eit anna menneske, så peikar 4 fingrar tilbake på ein sjølv, seier eit arabisk ordspråk. Dersom nokon meinar i fullt alvor at andre er satanistar, er det relevant å spyrje om vedkommande er satanist sjølv.. skap-satanist eller svart inni seg? Og eg siktar ikkje til deg her, Michelle, for eg trur at du er eit godt menneske..

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Justitia

Takk Justitia,

godt å høre at det er noen som viser ydmykhet og medmennesklighet i denne debatten også.
Det er allerede alt for mange harde ord i denne tråden, og jeg nekter faktisk å tro at folk her inne mener så mye vondt om andre som de hevder.

og, for the record, jeg tror heller ikke Michelle er noe annet enn et godt menneske, men jeg tror hun har et forvirret syn på sine medmennesker.

for en satanist, så er det ikke ondskap å dyrke djevelen, på lik linje som det ikke er ondskap å dyrke gud for en kristen.

Folks oppfatning av ondskap er subjektiv, og basert på eget livssyn.

Respekt for andre er grunnleggende nødvendig for dialog.

Dersom noen av dere mener dialog ikke fører frem, så kan det være lurt å gå i seg selv og se på sine egne argumenter.

Lulleliten
Lulleliten
12 år siden

Jeg finner det veldig vanskelig å forstå at radiobølger fra Ramfjord ( ikke RamSfjord, slik det står i artikkelen) skal klare å skape jordskjelv nede i Japan. Det enkleste er dermed å avvise det tvert, og krype tilbake inn i den trygge gode komfortbobla. Meeeen – skal man altid velge den enkleste veien?
I helga leste jeg Magasinet i Dagbladet, der en pansjonert realist hadde forsket videre på ønskekvister. Dere vet, slike kvister du holder i hånda, og som viser vann, strømkabler og annet under bakken. Han hadde en teori om hvorfor de virket; forflytning av ioner i kroppen. Han var temmelig fortvilt, da han mente at man manglet instrumenter som var følsomme nok til å måle dette fenomenet.
Dermed – kan Eiscat rett og slett være basert på at vi med kjent offisiell teknologi ikke klarer å måle riktig? Vi måler og kvantifiserer, og konkluderer raske med at det ikke er mulig…Hva med målefeil, feile tankerekker, eller ikke fantasi til å tenke seg fram til denne type teknologi? Bare se på stealth -teknologien til jagerfly. Den var i bruk før den ble offisiell – slik klarte millitære å beholde et lite forsprang – hvorfor ikke også med Eiscat?

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  Lulleliten

Lulleliten,

ja, du kan så si. Vi mennesker er oppdratt til å føye oss til samfunnsnormene, og med det i fokus, kan man si at et nettsted som NS kan være greit for å rette lys mot såre punkter i etablerte sannheter.
Når det gjelder hvorvidt man skal eller bør velge den ene eller den andre veien, så er det vel ikke slik at man må velge mellom en etablert sannhet og en oppdiktet sannhet, som blir til en teori som sprer seg og plutselig oppleves som en alternativ virkelighet for mange?

Hvorvidt EiSCAT brukes til militære og våpenteknologiske formål, eller det er ønske om at det skal kunne brukes til det i fremtiden er nok usikkert, siden Militæret vil ønske å bruke all teknologi de kan for utvikling av våpen, men igjen, at en samling med radiobølgeantenner skal kunne lage jordskjelv på den andre siden av kloden er IKKE på noen måte dokumentert, og det er også bare absurd!…

arifkarim
arifkarim
12 år siden

«Nøyaktig én måned etter det katastrofale jordskjelvet i Japan, ble nordøstlige deler av Japan truffet igjen.

Ifølge AFP Førte skjelvet til at bygninger i Tokyo svaiet. Se oversikt over siste jordskjelv i verden

– Det ristet kjempemye. Ikke slik at bøkene ramlet ned, og ikke som under det store jordskjelvet 11. mars, men det var skikkelig, sier Nagame Hayami, presse- og informasjonsassistent ved den svenske ambassaden i Tokyo, til TT.

Skjelvet skal ha målt 7,1, og ha vært 10 kilometer dypt. Det skjedde i nærheten av den østlige kysten av Honshu.

Japan gikk som følge av skjelvet ut med et tsunamivarsel. Dette ble senere trukket tilbake melder den det japanske fjernsynet, NHK.
Arbeidere på atomkraftverk evakuert

Ansatte som arbeider med å forebygge lekkasjer fra atomkraftverket ved Fukushima Daiichi, som ble ødelagt av det store jordskjelvet 11. mars i år, måtte mandag evakuere området på grunn av det nye jordskjelvet, bekrefter TEPCO.

Strømmen forsvant i store deler av området etter jordskjelvet, noe som førte til at noen byer ble lagt i mørke, melder japanske NHK.»
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7589283

Detter satanisme på sitt beste! Hvordan kan det ha seg at «natur» katastrofer kjenner til luceferiske oddetall-systemet? 11 march, 7 april og idag 11 april. Benjamin Fulford sa allerede for flere dager siden at dagens «ritual» er påvei. Og der har vi det:

Bankster eliten gir seg ikke før de oppnår totalkontroll over verdenssamfunnet. Hvorfor truer de Japan igjen og om igjen, og hva faen er det japanske ledere ikke godtar fra eliten denne gangen? Vi vet jo nå slupping av atombomber over Japan var symbolsk ment bare for å vise sin overnaturlige makt over andre nasjoner, til tross for at japanske krigsførere hadde begynt med fredsforhandlinger uker før. Det var opprinnelig 3 atombomber som skulle slippes (satanisk), men fordi den tredje rakk ikke å bli transportert i tide, ble den aldri sluppet:
«In Downfall: The End of the Imperial Japanese Empire, Richard Frank says it was General Marshall and General Grove who delayed the transport of the third bomb, sufficient that it couldn’t have been deployed until August 21 or thereabouts. »
http://www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?19842-The-third-A-bomb-Japan-1945

Målet var Tokyo! Jævla satanister hele gjengen!

Grammaton Retard
Grammaton Retard
12 år siden
Svar til  arifkarim

Arif:
Hva er definisjonen på en satanist?

Hvordan ser din rettferdige verden ut?

arifkarim
arifkarim
12 år siden

«Satanisme er et begrep med flere forskjellige betydninger, som oppstod under middelalderen. Satanisme er enten en religiøs, semi-religiøs og/eller en filosofisk bevegelse, der følgerene anerkjenner Satan som en arketyp, en fysisk skapning, prekosmisk kraft eller et aspekt ved menneskets natur.»
http://no.wikipedia.org/wiki/Satanisme

Ellers er all form av mangel på spiritualitet / medmennekelighet en form av satanisme, selv om man ikke anerkjenner satan som en ondskapelig vesen. Man trenger ikke gjøre bevisste onde handlinger for å bli kalt en satanist, også pasifisme mot onde handlinger er på likside med satanisme, da dette frembringer mer ondskap i samfunnet.

Verden er ikke rettferdig, men det er noe vi kan gjøre med, fordi vi alle har en «sans» for rettferdighet i genene. :D