Norge i værkrig

26.5K visninger
35 minutter lesetid
679

Teknologien til verdens viktigste og mest bortgjemte oppfinner Nikola Tesla misbrukes idag til herping av klimaet. Anlegg på norsk jord har mye av skylden for dette.

Er det naturlige katastrofer vi har hatt de siste 10 årene eller foregår det en skjult krig mot nasjoner som er nwo-motstandere, med høyfrekvente bølger som kan lage orkaner, jordskjelv, tørke og flom og påvirke ditt sinn?

Først må du kjenne naturens usynlige elektromagnetiske krefter som vi omgir oss som Nikola Tesla høstet fri-elektrisitet fra allerede i 1903 men pga dårlige økonomiske langtidsutsikter for nwo gudfar Rockefeller, forsvant både han og ideén om fri-energi.

Mange av Teslas patenter er i ettertid blitt ”oppfunnet” av andre, som trådløs kommunikasjon og røntgen, for å utestenge en av tidenes største oppfinnere fra skolehistoriebøkene. Jeg vil at du skal gå på badet, om du har langt hår og en kam, gre hodet til den statisk-ladde kammen får vannet i springen til å bøye seg, som et eksempel på hva som kan gjøres i større skala med jetstrømmene (The jet stream som er bevegelser i de øvre atmosfæriske luftlag – har ikke noe med flytrafikk å gjøre), med et hjemmeforsøk. Kan du holde tilbake fuktige-megaelver i atmosfæren over en lengre periode kan du tørkelegge et helt kontinent. Ved å varme opp den ene siden av en storm kan du sette igang en orkan og styre den mot ditt ønskede mål.  Hvordan vil du ha det, egentlig?

HAARP er i mange hjerner om dagen bokstavelig talt, det snakkes om det og flere hører og kan til og med føle det på enkelte dager. Vi utsettes for et regnskyll av skitten elektromagnetisme i hverdagen. På toget og bussen er det mikrobølgeovn tilstander, men også de uvfrivillige som bor i trygge soner uten strømkabler hengende over hagen, et par kilometer unna mobilmaster, trafostasjoner, trådløse wifibyer, osv. De oppfatter dagene annerledes  de siste fem årene og noen mener det startet enda tidligere muligens helt fra HAARP anlegget ble etablert i 1993, av US ARMY på Ramsfjorden ved Tromsø.

Før jeg presenterer en rekke mistenksomme jordskjelv de siste årene som kan anses som planlagte naturkatastrofer der den nye verdensorden straffer  ikkefryktige nasjoner og avverger nye bølger av innovativ kreasjonistisk nytenkning og demokratiske massemønstringer, stjeler milliarddonasjoner gjennom hjelpeorganisasjoner, bygger hotellparadiser på tsunamilandsbyer og står på kjøpesentere på stands og vil lure folk som skal inn å kjøpe mat på en billig syden reise. Den grådige gjenoppbyggingen – katastrofekapitalismen, og ikke minst hvordan de ofte avleder og dekker over samfunnsnyttige øyeblikk der politikerklassens rykte og gode ry står på galgeberget, og hvordan dette politiske maktmiddelet fremskynder til de grader en konspiratorisk inngått nedbefolkningsagenda

Før du stempler meg som en ”konspirasjonsteoretiker”, en ”alarmist” eller ”en som ser syner” må du vite hvordan et sånt våpen fungerer og at det eksisterer og ikke minst at det er svært aktivt! Etter det vil jeg vise hvordan jordens naturkrefter opererer (og er programmert for evig tilførsel av liv om vi lar den), og så hvordan de begge kombineres på delikate øyeblikk som et eksempel: Da Suezkanalen  ristet når Iranske krigsfartøy nærmet seg og når Japan opplevde Tahrirsquare tilstander i forkant av tsunami-skjelvet i 2011.

Hva er HAARP ?

Det samme spørsmålet stilte SV-stortingspolitiker Kjetil Bjørklund i en høringsrunde med forsvarsminister Krogvold i 2002. Eu-parlamentet viste stor bekymring I 1999:  “This kind of research has to be regarded as a serious threat to the environment, with an incalculable impact on human life.” Senator William Cohen i USA vakte oppsikt i 1997: “electromagnetic waves” could alter the climate and control earthquakes and volcanoes remotely.”

Norges ofisielle samlede utskytningskraft er på omtrent 10 Megawatt, fordelt på EISCAT radarene og HAARP i Tromsø sine utallige rekker på rad nærstilte paraplyformede antenner så langt øyet kan se.

Norges HAARP-anlegg på Ramfjordmoen ved Tromsø, kamuflert som "nordlys-forskning". Dette anlegget produserte lysspiralen i desember 2009, under kodenavnet "Project Tequila Sunrise". Ble strømtilførselen til HAARP-EISCAT skrudd av én time under "Earth Hour" 26. mars 2011, "av hensyn til jordas miljø og klimaet". EISCAT-HAARP er bevislig Norges verste klimaforstyrrer, og under sterk mistanke som med-produsent av dødelige jordskjelv verden rundt.

Ifølge operasjonslokasjonen på telefon kan EISCAT ikke justere antennene mot et ønsket område da de står fastskrudd og bom stille i motsetning til de tradisjonelle 360 grader spinnende parabolradarene som vi har blitt kjent med og dermed kan de ikke stå ansvarlig for politisk motiverte jordskjelv. I virkeligheten er antennene arrangert i et datakontrollert mønster (“phased arrays“) som ligner på en gigantisk plasma skjerm som kan fokusere kraften og sende ekstreme høyfrekvente radio bølger i en presis retning til ionosfæren.

På telefon får jeg opplyst at ”mesteparten av energien absorberes i ionosfæren” men deler av strålen treffer ionosfæren og ”airhockey” returnerer  ned som elektromagnetiske forstyrrelser i atmosfæren på et bestemt område som kan over lengere tid (fra timer til et par dager) lage nok spenningskraft i jorden til å  utløse skjelv, skred, tsunami og vulkanutbrudd. Det at samtlige mistenksomme rettede jordskjelv jeg vil presentere forekommer presist ”10km under bakken” som i seg selv er sjelden (for naturlige skjelv) siden det er så grunt – med tanke på at kontinentalplatene og forkastningene ligger 200km under bakken – beviser det at det er sterke ovenifra krefter i sving og ”lysene på himmelen” og ”plastbobleskyene” i forkant av skjelvene er rapportert av flere øyenvitner.

Fargerikt nordlysmønster observert i lav høyde like ved jordskjelv-episenter få minutter før jordskjelvet inntraff i Kina i

Dette er et nytt fenomen og HAARP har bevislig vært aktiv på samme tid (noe som bl.a. bekreftes av strøm-loggene til HAARP, som er offentlige). Kan det være koblinger her?

Ionosfæren er et lag av ladde partikler eller “ioner” som ligger ca 60-90 kilometer over jordas overflate. Det er dette laget som reflekterer kortbølge radiobølger og gjør det mulig for en sender i New York å sende et signal til Bangladesh. Korte bølger kan være gode nok til å sende RothschildReuters nyhetssending, men de er underlagt støy og statiskhet. Kortbølgesignaler mister mye av kraften gjennom reisen og kan også bli blokkert av været og solflekkaktivitet. Ekstremt høyfrekvente bølger er derimot mye kortere enn de tradisjonelle kortbølgene. De reiser i kompakte, innskrenkede mønstre. De møter ikke bakgrunnstøy eller forverres av regn eller skyer. Siden de beholder sin styrke over lange avstander, er de å foretrekke for de fleste punkt-til-punkt kommunikasjon eller også mål-til-mål ødeleggelse.

HAARP kan justere styrken til forskjellige oppgaver og klandestine formål, den offisielle er ”forskning på ionosfæren” og ”forskning på nordlys” samt bedring av kommunikasjonsutstyr, men i ethvert millitærprogram er de forpliktet til stillhetskoden. På telefon til Ramsfjord nevner de lettvint at de er en ”ionosfærisk oppvarmer” (Jens Stoltenberg vil “hindre global oppvarming“. Bør han ikke begynne med å stenge EISCAT først, ved å skru av det ultra-kraftige  heater-anlegget på norsk jord) og deres kalender-strømlogg ligger ute med planlagte eventer på internet. Det finnes nemlig en målervarsler i Tokyo Universitetet med navnet ”Induction meter” som kan måle deres aktivitet. På forespørsel blar ansatte kalenderen tilbake til tiende mars og innrømmer  at de var pågående med UHF-radaren (ultra høy frekvens) like før 8.9 Japan-skjelvet.

Det EISCATs stemme utad ikke nevner på sine nettsider eller på wikipedia er at de kan ha grillet den persiske bukten med en rød tornado som skylte delfiner med brannsår opp på stranden i Iran. ( Video inneholder sterke scener).

– Israel eksperiminterer med jordskjelvsbombe.
– USA vil eie været innen 2025

Det er en påfallende økning i jordens jordskjelvaktivitet de siste 10 årene, mao. mens HAARP har vært i drift. Det er bevist ikke bare teknisk, men også praktisk at HAARP kan forårsake jordskjelv som kan drepe titusener og hundretusener. Det er nå på tide med et nytt globalt eksperiment: Skru av alle jordens HAARP-anlegg, og registrer så endringene i jordens jordskjelv-aktivitet. Alle kan bare vinne på det, så hvorfor ikke iverksette gjennomføring i morgen?

 

På telefonen spør jeg: ”Etter 18 år i operativ drift har det noen gang skjedd et uhell?” – Nei, svarte de. ”Hva har dere utrettet iløpet av denne lange tiden i Norge? Noen forskningsresultater? Noen gjennombrudd som kan redde menneskeheten?”.

De møtes en gang i året ca 100 stk og deler resultater blandt andre ionosfæriske oppvarmere fra andre lokasjoner, stort sett, blant sine egne, stille i en krok på den blå planet der få så mye som vet at de eksisterer – som er sånn de helst vil ha det. De tre kraftigste HAARP-anleggene er EISCAT (International Radio Observatory) i Sverige – alle mødres kraftslynge med 350MWs kapasitet.  HAARP i Alaska 110MW. Tromsø, 48MW. Hva er det de egentlig holder på med der inne og hva godt gjør all denne oppvarmingen og skytingen siden første UHF antenne ble utplassert i 1976? All denne økende aktiviteten har sendt nordpolen på flyttefot hvor den nå befinner seg i Siberia og kan havne på et punkt der mange mennesker bor.

Magnetosfæren er svært ustabil og har aldri vært i dårligere form for en kommende solstorm. Denne sprøytingen mot himmelverket må stanses. De  tidlige atomprøvesprengninger i van allenbeltet og lavere sfærer på 1950- tallet var alle hensynsløse livsfarlige uhensiktsmessige forsøk  som på tross av bekymring fra folket vedvarte i det tiår etter tiår. En rekke millitærøvelser som kadmiumflysporene i Norwich og San Fransisco og ”el-ninjo” manipulasjonen.

Var NASA’s HAARP-forsøk på å slå ut ozon og UV-laget over et stort område over Nevadaørkenen på tidlig 90-tallet tiltenkt befolkningsområder? Hvorfor virker det som militæret ønsker å sprenge hele verden? Det er mye satanisme innenfor USAs militærvesen; men hvilke krefter er det til syvende og sist som styrer den pågående russiske rullett med Moder Jord?

I boken til William Cooper ”Behold a pale horse” har han scannet inn en avisartikkel fra 80-tallet, der en general i pentagon var høymester i en satanisk kirke, og ikke nok med det – nylig ble 400 Pentagon ansatte av 5200mistenkte dømt for barnepornografi. (Vil Pentagon-ansatte omfattes av Datalagringsdirektivet? Hva med NATO-ansatte på norsk jord?)

Den vestlige verden ledes fremdeles av ekstremt syke mennesker som behandler menneskene og  jorden som om en ekstra planet fantes til overs, med en hengebro som retrett ifall et av eksperimentene skulle gå veldig galt. Muligens har de et par etasjer under bakken( se denne avsløringen)

Det er vel nå på høy tide at Norge begynner å feie for egen klima-forstyrrelse dør, så nå må HAARP annlegget kapres av Norges folkedomstol for deretter å stanse og demontere HAARP basene rundt om i verden med deres Høy Frekvente Frekvenser under mottoet Norge først!

Så lenge eliten (anført av Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Støre og dukketeaterdukkene på Løvebakken som ennå har til gode å stå opp og slå i bordet og si at “Dette her kan vi ikke fortsette med – nå er det nok!!”) har  muligheten til å gjemme seg under bakken er et global holocaust for oss ubrukelige her på overflaten unngåelig, strålen må ødelegge Denver Airport og andre underjordiske byer som er sammenkoblet med lyntogtuneller og nok infrastruktur og matproduksjon for overlevelse i flere år.  De må tvinges over på plan B, å bli oppe med oss og den samlede kraften av alle ionosfæriske oppvarmere de har plassert rundt om på planeten. I mange år har store deler av menneskeheten mistet familiemedlemmer, mat, klær og husly og bragt ned på sine knær med HAARP. De har ødelagt vår felles allminnelighet,  Himmelen er allmenneie hvordan kan de spraye Chemtrails og beame med HAARP uten først å spørre oss om vi synes det er greit? De kan prøve å lure oss med et selvfabrikert fryktscenario, der de må skjerme solen og senke jordens temperatur med 1-2 grader for å forhindre  ”global oppvarming” som linkes til alle disse menneskeskapte naturkatastrofene som de selv utsetter oss for! Hvis de kan kalles for mennesker tror de vi er tullinger? Miljøminister Solheim og miljøforretningene gjør god butikk mens de forverrer klimaet de skryter av å redde.

FN-værvåpentraktat ble undertegnet i 1976. Senere har de tilgriset  Woodstockfestivalen med geleaktig regn(se video) og dekket til  høytrykkutsiktene på Hove i 2010 med kunstige skyer. NATO begår folkemord og planetary kill med bl.a. norske skattepenger og i mellomtiden har de i de siste årene begynt å snakke om ”geo-engineering” på seminarer og regjeringer overveier tunge dokumenter i et løp om å kontrollere været de tjuvstartet for mange år siden mens vi sov. Norske media sover ennå – de vi trodde vi kunne stole på ville varsle oss om trusler.

I 1976, forberedte ”Club of Rome” verden på dommedagen til Al Gore som mentalkondisjonerte massene til å begå selvmord med reklamefilmer der de sprengte barn for å ”redde klimaet”.

Den nye verdensorden ble erklært av George Bush senior 11 september 1991 og han presiserte at de VIL lykkes. Men har vi blitt spurt om vi vil synes det er greit å leve i en ny verdensorden? Vi er tross alt noen milliarder som vil ha et ord med i laget. Den globale eliten teller noen tusener eller titusener.

 

Hvorfor regner det fugler?

Som et relativt nytt fenomen i motsetning til fiskene i elvene som ofte dør av industrielt avfall, fisking med eksplosiver, ulovlig dumping, lakselus øko-ødeleggelse for oppdrettsindustri og BP-Gulfgulpet har det nylig begynt å regne fugler fra himmelen.

I deres FN agenda 21 skal en ny verden framstilles geografisk og troposfærisk, store områder blir til reservater men  først må menneskene bort som Obamas senior-rådgiver Zbigniew Brzezienskiew sa i en Council of Foregin Relations konferanse høyt og tydelig til de oppmøtte at;  ”idag er det lettere å drepe en million enn det er å kontrollere dem”, med slike sosiopatiske holdninger blandt mange i den nye verdensordens administrasjon, ville det være paranoid å ikke stille seg spørsmålet om de er ansvarlig for at millioner av tonn fisk fosser opp på strand og havnlinjene – fisken metter flest sies det eller var det ris, uansett er begge på vei ut for godt.

Så langt kan det høres ut som siste scene i Matrix 3 der den siste gravemaskinen bryter nesten igjennom – se for deg det globale samvirkerlagets utskytningsevner der alle samkoordineres mot et mål som dekker et areal sammenlignet med Namibia? Kan de penetrere dypt ned og sveipe alle verdenshavene for liv?  Er det første målet for så at WHO og FN genmanipuler jordåkerene og menneskene gjennom maten og dyreholdet, er det skjebnen til de gjenværende etter at jorden vil ha ristet løs i dagevis?

Fuglenes obduksjonsrapporter er vanskelige å få tak i, selv var jeg i kontakt med et veterinærinstitutt i mange år uten å få svar omen massedødhendelse i Trondheim 2008. Er det “noen” (av ondskapens håndlangere) også i Norge som ikke ønsker at sannheten skal bli kjent?

Det ville være interessant å se om det var aluminium og barium som dukket opp i toksikologiraporten som NATO-fly sprøyter over oss på et regelmessig kosthold, eller om det var ytre eller indre skader?

Kan det ha vært aluminium og barium fra chemtrails som har skapt deler av fugledøden? Uansett er barium i chemtrails et viktig element i HAARP-programmet da det skaper plasma i form av økt ionisering i de lavere lag av atmosfæren.

Nå har endelig en i USA bekreftet at ihvertfhall en av værmodifikasjonsteoriene er fakta, det var elektromagnetiske bølger som avlivet fuglene umiddelbart i luften. Indre skader og momentant avlivning, det var som om alle fuglene traff en vegg og falt ned. Det gjør vondt å vite, men er bedre enn ikke å vite. HAARP-pulsene er svært aktive, når det regner flere tusen fugler globalt, omtrent daglig der de fleste nå ikke blir rapportert.

Biene forsvinner og uten bier ryker polleniseringsfasen som modner frukt og de er omtrent borte, de må nesten ta en kjele på hodet og dunke suppeøsen til hjernen sprenger for å forstå hvordan de mindre vesener oppfatter deres frekvensforstyrrende fatale skadeverk på naturen. Andre større pattedyr dør også i flokk, for de små er det oftere raskere død. Vil mennesker stå for tur, med de svakeste først?

Vil det amerikanske imperiets fall dra de andre ned til helvete?

Det amerikanske forsvaret har topp-klarering og bevegelsesfrihet. De opererer i 192 land, må USA forsvare seg fra hele verden med blodige bakke- og luft-angrep for å være trygge i New York? De undertrykkede sivilbefolkninger er det første målet, der de utsettes for Bio-våpen utspredelser, laboratorieskapte sykdomspredende dyreinfluensaer, våpensalg til diktatorer for så føre krig mot de samme diktatorer, okkupasjoner for olje, alvorlige miljøforbrytelser,  etc.

USAs militære tilstedeværelse bringer død og har et ille tilredt rykte blant verdensbefolkningen, med et trolig unntak for norske myndigheter og media. Kan de sistnevnte være blant de minst opplyste skapningene som har beveget seg på denne jorden med tanke på all informasjonsteknologien og den lett tilgjengelige informasjonen som nå er bare et par tastetrykk unna. Hvordan klarer de å holde hodet så godt stukket ned i strutse-sanden – ennå?!

HAARP er finansiert av USAs forsvarsdepartement Pentagon. Dette har sin naturlige forklaring i at HAARP er et sinnrikt våpensystem; ingen over og ingen ved siden.

HAARP er finansiert av USAs forsvarsdepartement Pentagon. Ganske enkelt fordi det er et hypermoderne våpensystem, mer anvendlig enn atomvåpen. Hvorfor? Bl.a. fordi at sporene skjules etter f.eks. flom- eller jordskjelv-angrep skapt av HAARP.

Bygget og driftet av private millitærkontraktører, første base etablert i 1975 og har årlige kontrakter på flere hundre millioner dollar tatt fra Office of Naval Research i samarbeid med (DARPA) Defence Advanced Research Projects Agency (et galehus med innesperrede vitenskapsmenn lignende LOST serien). Det er eid av US Air Force og Navy, og likevel vil de ha oss til å tro det er et siviltforskningsprosjekt ? Det er umulig å tro at 36 år med forskning pågår uten særlige fremlagte resultater, bortsett fra at jordskjelvsstatistikkene og naturkatastrofene har økt med flere hundre prosent. Mange av disse instansene er forpliktet til ”full spektrum dominans”, som under Cheney’s tid innebar “land, sea, air and space” fra ”Project for an new american century” til å inkludere ”doctrine, ideology and cyberspace.” – etter Obamas utvidelse – ikke særlig overaskende fra en  tidligere CFR medlem.

Det Amerika gjør, står i mellom sine to frimurerpillarer Israel og England som leder den nye verdensorden, få gjennværende frie nasjoner står idag om ikke alle er krysset ut på ”democracy hit-listen”.

 

Det var ikke en rakett i Tromsø som spant rundt og rundt som en fyrverkerirakett med brukket arm. Millitæret i Russland opererer selv slike djevelske HAARPer og ga via RT-kanalen (Russia Today) en offentlig forklaring fra millitæret som bortviste alt som et mislykket millitærutskytning. Samme fenomen er sett i flere land og er slettes ikke uvanlig. Spiraler og åpningen av det sorte hullet.

Videregåendeskoler og Universitetet sier strengt tatt at du ikke skal tro på noe som blir vist på YouTube, men ta et raskt søk og se med dine egne øyner, det er som regel du som bestemmer innholdet, selv har jeg lagt ut mye jeg har sett med mine egne øyner, og på denne måten er vi overalt på planeten og ser med våre egne øyner, internet har gjort oss til kvalifiserte observatører. Alt er relativt men det stiller et viss kvalitetsikret krav.. Denne oppvisningen som fant sted like før krigspris-seremonien for Obama i Oslo ble levert av HAARP-anlegget i Ramsfjordens som lokalkjente tromsværinger lokaliserte blåstrålen å komme fra.

Militæret og den nye verdensorden har ferdigutviklet et globalt HAARP system som kan male på himmelen og muligens også lage korn-sirkler? og med all sin makt borret synkehullet i Guatemala? Dette er krefter som Nikola Tesla mente kunne splitte jorden i to. For at en stråle som skytes opp fra bakken og reflekterer ned via ionisfæren i en 40diameter sirkel som fin pusser kantene på jorda ned sinkehullet er svært usannsynlig, hvis NASA ikke har skutt opp en refleks satelitt som alle HAARP anleggene kan peile inn sine signaler. Et slikt våpenbasert system av voldsomhet trenger energi tilsvarende en by’s dagsforbruk, å stasjonere en stråle i utenomjordisk bane er svært tvilsomt. Det kan se ut som et speil var brukt i Iran og Guatemala, dette var en 30meter lang stråle som kokte havet og delfinene og naturlig skred i slike områder er av typen som brekker av og flommer ned en skråning etter måneder med for mye regn, i dette tilfelle har vi med et selvimplodert hull som ligner ikke på noe som noen har sett før, borret med fine kanter!

Om det virkelig eksisterer en utenomjordisk trussel er dette i så fall et mobilt globalt skjold som forsikrer total ødeleggelse av det innkommende i jordens sfærer. Høres det ut som gode intensjoner? Det er ikke målet, men midlene vi bør se etter, hva USA vil om 10år spiller ingen rolle når HAARPs fødselsdag var en katastrofe for livet på planeten – det største folkemordet i historien skjer nå og NTNU medvirker i det stille.

William Cooper sa ”Jeg kan enten ha vært med på den største hoaxen om Ufo-eksistens, eller den lengste og mest bevarte hemmelighet.” før hans kropp ble skylt med kuler utenfor hans hjem av politiet. Med tanke på at vatikanet fortsatt makter i verden kan man ikke utelukke deres inflytelse og ønske om å være tilstede, selvom religion tilsyneslatende er på vei ut, kan den helliges hjemkomst være stor trøst for mange land i afrika og andre imperialistbrente som HAARPes ved siden av å forbanne de store multinasjonale korporasjonenenes nedvergende oppførsel som ofte har ført til folkemord i 30-50-150år, må de nå straffes av menneskeskapte naturkatastrofer..  Jesus skrev ikke om dommedag, før han og hans forkommere sa Zarathustra et oppgjør mellom godt og ondt ville finne sted i oss alle med valgene vi tar i livet, noen etterlot for den femte eller sjette, noen tenkte ikke engang på den andre. Mindre enn 2 prosent eier verden og gatene står i brann i den nye vredensorden fall. De vil aldri akseptere, distribusjon av velstand er ulogisk, hvorfor? Det er ikke festlig å gi de fattige en del av kaka. Det er ikke tvil, den anglobritiskeisraelsimen har i årekke utsatt oss jordboere for nok elendigheter men det stoppet ikke i 1945 da skyggeregjeringen drøftet 3 tre alternativer for å  redusere 2/3 av menneskeheten –  det lekket ut som IRON MOUNTAIN REPORT.

HAARP er et våpen de gamle sosiopatiske massemorderne drømte kunne tas i bruk når alle var avhengige av det kollektive strømnettettet. Etter noen år i mørket, vil befolkningene spise gråstein eller hverandre i madmax Kevin Costner style mens elitene venter det ut i de underjordiske byene? De er allerede i gang med å gjennomføre en sultkatastrofe med unaturlig vær som skader matavlingene år på år og som klimaløsning bruker vi den manglende maten vår til maskinene? For systematisk depopulasjon, google: Jon Rapoport, en meget dyktig investigative reporter.

HAARPs egenforklaring på deres operative virksomhet: “employ[s] the capability of stimulating to a varying degree small, localized regions of the ionosphere, causing an ionospheric lift, in order to study methodically, and in a detailed manner what nature produces randomly and regularly on a much larger scale”.

Det var akkurat det som skjedde under Tromsø-oppvisningen i desember 2009, de ”løftet” eller ”slo hull” i stratosfæren og slapp ekstremkulden ned på bakken gjennom HAARP-EISCATs Tequila Sunrise-prosjektet samme dag, noe representanter for EISCAT ikke har villet innrømme. I ettertid har de skyldt på “en mislykket russisk rakettutskyting”, en indikasjon på at jesuittiske løgner nå  også har infisert de engang så ærlige norske akademikere. Kort tid etter frøs appelsinene i Florida og avlingene ble skadet i Pakistan med uvanlig mye snø på en tid da fruktene var minutter fra å løsne fra stilkene og treffe bakken. De anklaget Norge for å angripe med værvåpen. (aftenposten)

HAARP er et allstedværendes våpen. Det finnes ingen grenser for hva som kan skje, flyet til 92 polske regjeringsmedlemmer  med presidenten styrtet i 2010 da de nektet ordre fra de nye verdensorden.

Aluminium gir alzheimer skrev Dagbladet ifjor. Det er ikke anbefalt stekepanne-bruk. Jeg finner det forunderlig at det er i deodoranten din, nærmeste nabo til blodomløp. Bivirkningene til skysåingspredikantene er aluminiumet og bariumet. Barium er en miljøgift og menneskegift, men det kan også omdannes til plasma med de riktige verktøy, noe vi så et par ganger de siste årene da det plutselig ble et elektriskuvær, det lyste konstant! Et racing show sør for Elverum ble angrepet av uvanlig mye lyn nedslag og nesten hundre ble skadet for et par år tilbake.

HAARP stråling på visse frekvenser kan gå deg på nervene. Riktig musikk kan hjelpe. Det kan være massetankekontroll som mest av alt er oppgaven til basene fremover for vi våkner fortere enn de kan drepe oss.  ”For et hell for en leder med et folk som ikke kan tenke”, sa Hitler. Er vi stadig på vei til det tankeløse samfunnet, både med hjelp fra Tv og innholdsløshet, dårlig ernæring og konsentrasjonssvikt, men en bakgrunnstøy når alt er skrudd av, hører du det?

Russland bombarderte USA med Woodpecker frekvensen på 70tallet. Det forstyrret tv-signalene og hjernebølgene til store befolkningsområder, tankekontroll – om de kan legge tanker i hodet ditt er vanskelig å bevise, men de kan låse hjernen inn til en bestemt sinnstemning for å dempe motstandsgløden i den politiske oppvåkningen vi nå ser i omtrent alle land, det spørs bare hvilket  konfliktområde verdenspressen ønsker å vise. CIA og Rockefeller valgte Norge tidlig på 20tallet for å høste menneskeliv som forskningskaniner. Deres ønske var å kartlegge hvordan hjernen kan påvirkes uten bruk av ledninger, da vi er bioelektriske vesner og påvirkes av bølger vi ikke ser.  Følelsesspekterets forskjellige Hz frekvenser ble registrert ved å koble elektroder og avlese momentane reaksjoner på forskjellige omstendigheter offeret ble utsatt for. De kan nå sende signaler som låser ned hjernen på en lav frekvens  der imunforsvaret ditt svekkes for en kommende konstruert ultraortodox svinepandemi. Russerne kunne ikke holde på for lenge ettersom Tvskjermene flickret. De la ned den konstante hjerneforstyrrende undersummetonen men kan nå muligens ha blitt aktive igjen de siste årene etter at omtrent alle lands tvsendinger er over på det digitale bakkenettet.

Tv 2 hadde en konspiratorisk avsløring som bekreftet mindcontrol i en reportasjesending i 1997 som ble tilbaketrukket. NB ! Sterke Scener! Idag kan de kringskastede pulseringer av fjernstyrte emosjoner og tankekontrollerende oppførsel. Det de gale vitenskapsmenn ofret mennesker for å finne ut av var for å kartlegge hele det menneskelige følelsesspekteret gjennom elektroder, ved å koble hjernen opp til lesbart utstyr, kunne de lese hvilken frekvens offeret emitterte ved å fremstille et sørgelig bilde, terge personen, skremme eller produsere empati-fremhevende situasjoner. De fant ut at kjærlighet er frekvensen 528 hz, og de fant også ut hvordan hat resonerer. De fant også ut at de kunne transmitere de samme bølgene tilbake til hjernen, og på 30-40tallet var det vel at de kom over til stadiet hvor det var behov for ledninger. Det hele kan nå skje trådløst, og over store områder , via HAARP annleggene, TETRA-nettet, ELF-mobilmaster og andre strålekilder .

HAARP vil over en lengre periode kunne virke som et bedøvende og beroligende middel, den opprørske følelsen i et undertrykt samfunn vil kunne forsvinne slik at vi alle vil bli nikkedukker for staten. Å gjøre folk depressive i en opprømt populasjon vil kunne holde motstanden nede. Et stort antall folk gidder rett og slett ikke å bry seg lenger om den miserable tilstanden i verden. Hvor mye av dette kan skyldes tilsiktet og stråle-indusert mind control?

Jeg startet som en investigative grabber i 2002 og investigative reporter i 2008. Jeg har gjort mye skade på den nye verdensorden på internet siden. For en som har øynene helt oppe vil flere detaljer være fremtredende. En del hendelser følger en rød tråd og er lagret i mine ruller med bokmerker. Akkurat nå er det 2 browsere, 35 vinduer hver. Du ser nå i min HAARP-Wars mappe og politiske motiver for å indusere et jordskjelv.

 

Er du eller ditt land en fiende av den nye verdensorden? Noen kan ha noe i bakhånd for dere...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hellas

Grekerne var det nest siste landet som brant EU flaggene og stemte nei til LISBON TRAKTATEN, som er en avtale som sletter praktisk talt alle EU-nasjoners eksisterende lover. Dette blant mange andre urovekkende politiske feilbeslutninger som EU’s støvsuging av grekernes økonomi og skattepenger for å baile ut andre land i EU førte flere hundre tusen ut i en ærlig talt blodig kamp i gatene. USAs sentralbank hjalp de greske bankene inn i en gjeldskrise og så tok IMF over senere og ga dem lån som følge av at Hellas gikk konkurs. Rentene er nå enda blodigere enn gateopptøyene. Se Video

Hvorfor rapporterer ikke amnesty, human rights watch, dagbladet, NRK om det som skjer i Hellas? Anti-amerika holdningene har inntatt grekernes holdninger for lengst og de liker å ta oppgjøret fort noe som kostet mange livet ettersom det ble satt opp etterretningsskavdroner mot greske anti-krigs bevegelser og politiske dissidenter. En av usa’s største og viktigste baser for oversikt over midtøsten ligger i Hellas. Hvis jeg skal tippe hvilket land blir det neste HAARP offeret? Tyrkia, IMF demonstrasjonene blir møtt med grotesk brutalitet, video forsvant fra YouTube.

– USA’s største millitærbase over midtøsten ligger i kreta, Hellas.

Det store jordskjelvet kom 8 juni, 2008, 10km under bakken på et dårlig tidspunkt for den gode striden i landet, da oppmøtte var på sitt største.

Det EU-skeptiske Hellas ble rammet av jordskjelv 4 dager før landets politikere ratifiserte Lisboa-traktaten. HAARP kan også være et snedig politisk våpen for Bilderberg & Co.

Den 12 juni ratifiserte regjeringen i Hellas LISBON TRAKTATEN og forpliktet seg  til fattigdomsfelt selvrådighetsovergrep. Kampene pågår enda.

Kina

2008 tilhørte HAARP. I mai ble Sichuan rammet av et uventet jordskjelv som var 10km dypt, de rare lysene på himmelen dukket opp like før jorden ristet og sekstifem tusen mistet livet.

HAARP-skjelv, chemtrails og sviktende avlinger har forandret det landet som mettet flest. Kina er delvis på vei mot vegetarisk kosthold for å avbelaste det store kultivasjonstilgjengelige landet som går til dyrefor som metter mindre mennesker, dyr skal egentlig spise gress, idag spiser den mais. Det er mye jord som går til soya, som istedet kunne dyrket frem en rekke varianter frukter, bær, nøtter, grønnsaker uten kjøtt som gir lengere levetid samtidig metter det langt flere mennesker på verdensbasis.

 

Alle nasjoner sliter med å få igjennom nye verdensorden, se ikke bort ifra at Norge også blir del av en tsunamibølge som utsettes langs vår kyst, for hvis de for mange blir brysomme og politisk våkne i våre naboland kan vi møte felles skjebne. Slutten på nwo slutten på oss? Kanskje en million mennesker gikk i gatene i London for noen dager siden og fortsetter idag? Statlige nyhetsmedier  legger ennå lokk på saken som et politisk middel,  se ikke bort ifra at tallene for oppmøte i mini-revolusjonen er høyere enn 500.000. Vil vår kamp for en bedre verden bli vår egen undergang?  Hvis verdensbefolkningen vet innen de nærmeste dager vil de som bygger den nye verden ivertfhall huske hvordan familiedynastimyndighetene i våre land var med på å rense store porsjoner av jordens befolkning, det såkalte ”uønskede lasset” skrevet i boken George Bush junior holdt under armen på vei til Talmud skole som må forsvinne for å bygge satans nye emperie i det nye jerusalem før de utsletter alt på planeten.

De første atomprøvespregningene sommeren 1945 ble utført uten å vite om kjedereaksjonen ville stoppe eller fortsette. Det var et betydelig antall fremragende vitenskapsmenn som deltok i Manhattan-prosjektet som anså det som svært sannsynlig at et atomsmell i atmosfæren ville antenne oksygenet slik at hele jorden ville bli forvandlet til en ildkule. Til tross for at disse sterke bekymringene ble luftet på høyt vitenskapelig hold i prosjektet så førte det ikke til at planene for det planlagte atomsmellet ble skrinlagt…
Dr. Openheimer innrømte senere at regjeringene var klar over at vitenskapsmenn ikke visste. Hans store glede over at Trinity-sprengningen var vellykket uttrykte han med de begeistrede ordene: “I have become death! The destroyer of worlds!”

Hva er det dagens tekno-psykopater holder på med nå?  HAARP er online omtrent hver dag.


Japan

14 juni 2008 inntraff et jordskjelv i Japen med 8.0 richters styrke. Dybde: 10km. 2.5hz jordskjelvinduserings-bekjent frekvens fanges på Universitetet i Tokyo. Folket til USA’s sterkeste millitærallierte er i ferd med å bryte løs det lange våpenbroderlige vennskapet. Flere i Parlamentet begynner å reise alvorlig tvil og legger frem bevisbyrder på at 11 september angrepet var iscenesatt av Bush familien og at alt vi så på tv de dagene var fysisk umulig. Skjelvet kom som en straff noen uker senere, i deres tankegang gikk det vel slik: ”Her har dere noe annet å tenke på.” Den nye verdensorden betyr i praksis; at Norge eller Japan er en avdeling og en utpost i de absolutt rikeste og mektigstes verdensdominans som samarbeider med en gruppe infødte overklasse og embetsstand. Folket avgjør ikke lenger, vi kan aldri få det som vi vil om vi ikke stormer palassene. Emanuel Rahm Obamas stabsjef er sønn av Irgun en sionistisk terrorbande, fortell meg hvem du har som venner så skal jeg si deg hvem du er, flere i staben representerer det Obama lovte å ikke ta imot penger fra i valgkampanjen.

Obamas mentor , Zbigniew Brzezinski skrev I sin bok “between two worlds”:

“Technology will make available to the leaders of major nations, techniques for conducting secret warfare, of which only a bare minimum of the security forces need be appraised techniques of weather modification could be employed to produce prolonged periods of drought or storm.”

Den japanske 911-tvilen er neppe den eneste grunnen til skjelvets utløsning. Japan har iverksatt en rekke tiltak for å løse landets (og verdens!) energi- og miljøproblemer: Biler som kjører på ren luft under trykk? Og flere mil på liter vann? Langtransport med maglev tog som leviterer noen cm over bakken i flere hunder kilometer i timen på magnetisme. Flere høyhus omdannet til grønnsakshager i flere etasjer og fire avlinger i året iforhold til 1 er du heldig 2 – eller 0 med chemtrails og HAARP. “Noen” likte ikke at et ressurssterkt land som Japan tar grep for drastisk å forbedre livsvilkårene på jorden…

Her inne er du garrantert  at sola alltid skinner, med solcellepaneler og vindturbiner og ledlamper med lavt energiforbruk så du kan overekke rikelig ventilasjon og kjølig vannsirkulasjon – basseng og rør til bøtter der røttene henger og dysene spruter næring i en liten bøtte med avløp til en tank med en pumpe for 12 dagers resirkulasjon. Et eple gir deg 8 frø, alle buskarter, stilk-fallere, frukter, grønnsaker bærer koden til neste generasjon, du er alltid sikret mat og nok frø til nesteår og nok for å dele rundt i nabolaget for gud skapte det sånn. Monsanto vil terminere frøene dine etter en avling så du er nødt til å kjøpe fler, av lucifer. Svartedauen. Genmanipulanten..  Japan var på vei til å bli kvitt alle utgifter for sin hardtarbeidende flergenerasjonsbefolkning og tilbød et selvforsørgende utopi, et sikret liv med rett til å velge sin hverdag, alle komoditeter som husly, vann, strøm, ingen reisekostnadermed bil som kjører på ren komprimert luft så kan du reise jorda rundt uten å fylle drivstoff på bensinstasjoner, eller om du vil ha en rekke forskjellige vegetariske vekster som gir variasjon i kostholdet og kreativ matlaging, og mindre overforbruk på millitær og statskostnader og farvell til overvåkningsarmeèn. Som alle store ledere før John F. Kennedy sa ”spør ikke hva ditt land kan gjøre for deg men hva du kan gjøre for ditt land” for så sende dem til krig. Staten må sikre deg bolig, strøm og arbeid på local comunity gardens for å dekke på bordet sitt og andres med overflod. Resten av tiden din kan  dyrke familiebånd, talenter, fritidsaktiviteter og gjøre som du vil for den gode bitte lille staten vil ha minst mulig å gjøre i livet ditt, som en god far etterlater deg noe å leve på og er der i tilfelle du faller.

–  Japan facing revolt

–  Protest against TPP act

Japan – et land med høye livsforventninger og lange arbeidstider, rask mat og effektive transportsystemer, oppdageråndens og teknologiens hovedstad og USA’s viktigste millitærallierte. Et land høyt respektert for sin ærebødighet og folkelig samsstyrke gjennom tøffe tider, det landet som bærer mest smerte men skjuler det så godt i de 100årene til NVO – må igjen se ødellegelsene av fabrikker og unge talenters  lyse fremtidskapende vennlig teknologimenneskehjelpende fremgangsrike metropoliser, etter den tredje store atombomben utløses. Japanerne reiste hærer mot vestlig imperialisme da USA begynte å utrydde opprørske okkuperte Fillipinere like etter 1800-fallet, det blir bare værre. Japan ble bombet, okkuperte og utjevnet av de vestlige i kampen mot selvfinansiert ”motpol” Gulag-komunisme fra nord(Brichina). Mannen med navnet Honda, fikk endelig opp produksjonen etter første nederlag i den første verdenskrig og andre fabrikker var på framgang  bygget sterkere gjennom tårer, blod og svette, bare for å bli utjevnet igjen kort tid senere i den andre verdenskrig – med en plage det tar lang tid å bli kvitt; radioaktivitet. Etter andre verdenskrig overga Japan seg til stormaktene USA og Brituropa inngått et partnerskap mellom det som skulle bli E.U, North american Union og Japan. Dannet av David Rockefeller og Zbniew Brizienskiew  som  ”Trilateral Commission”  en av de tre faktiske skyggeorganisasjoner bak offentlig globaliseringspolitikk. De sørger for at diverse internasjonale avtaler går et fåtall privateselskaper til gode. Nasjonalstatene myrdes, utbyttes, sånn at loven kan tillate store selskaper fri innpass i økonomien og naturlandskapet for å etablere og produsere det tenkelige og utenkelige – utkonkurere lokalvirksomhet med lavkostnadskadeligevarer, og ofte tvinger de skattebetalerne til å betale halve lønn over på militærvåpen og utenlandsoperasjoner istedenfor å bygge barnehager, sykehjem, veier, gode innovative bedrifter, ekte helseappelerende tilbud, kulturelle frihavner, fri-energi osv. Kan HAARP være et politisk våpen som straffet de 100.000 som demonstrerte utenfor USA’s millitærbase i 2010 og ønsket deres nærvær ut av Japan? Folket var nær revolusjonære sammenmønstringer dager før HAARPskyene dukket opp på himmelen, da Goldman Sach evakuerte kontorene dagen før 11 mars 2011, og solgte sine eiendommer ut av Japan et par uker i forveien? Det er store sammenmønstringer som skjer i Japan, støtt disse, reis ned og se hvor hjelpen går,  la ikke Tvstasjonene lure deg med hjelpeorganisasjoner som Plan, Care, Redd barna, Røde Kors, osv. Hjelp Japan – ikke la IMF gjøre det.

USA og Israels Stux-net viruset som rammet Iranske atomkraftverk ble funnet i Japan. Nedmseltingen et angrep fra NWO! Eliten kan være slu nok til å riste jorden og lekke alle atomkraftverkene mens de bor på det ny blomstrende Antarktis eller Atlantis.

– Protest mot google street
– 21.000 står sammen for religiøs frihet
– Delfindrap og hvalfangst globale protester

Hvor lenge skal vi tillate dette og late som ingen ting ?

 

Haiti

”Just send your Cash” smiler George Bush junior, samme mannen som brukte millioner på likvidering av regimeforandringsforkjempere i 2004 og forhindret en demokratisk mann av Haiti å lede sitt folk ut av fattigdom. CIA har lang historie med Haiti og Dominikanske republikk. Det var tilfeldigvis! en US-ARMY Haiti-humanitærunsetting simulasjon der mannskapene stod klare 11 januar 2011, en dag før  7.0 skjelvet som var tilfeldigvis! ”10km dypt”, og tilfeldigvis var det et sterkt lys som steg oppover himmelen, det kan vær den Norske siden lysrefleksjonen ”speilet i ionisfæren” som stiger opp er på høyde i horisonten og ikke høyt over hodet.

Jordskjelvet var bedre enn USA' okkupasjon!

Det første USA gjorde på dagen skjelvet var ferdig var å dokke båtene stenge flyplassen i Haiti og forhindre flest mulig nødvendig nødhjelp. De gode forsyningene ble holdt tilbake for å slippe gjennom Monsanto terminatorfrø som Haitifolket brente og forkastet leveransene på havnområdene i et opprør mot vestlig arroganse og umenneskelighet som viser klare intensjoner som sosiopatiske tilhengere av oldtidens massemordere. Feilmedisinering og Colera bakteriespredning er nødforsyninger i ”leger uten ”moralske” grensers” 200kr i måneden. Vaksiner istedenfor nasjonal jordbrukspolitikk som metter først lokalbefolkningen før Europa, er det du betaler 200kr i måneden for. Haiti er en millitærokkupasjon til den dag i dag. Et av styrkemomentene i Haiti’s økonomi var permakulturen som fortsatt praktiseres med kombinasjon av frukter, røttervekster, og et par andre planter dekker ”hvetebehovet som er grunnpillaren i så mange andre økonomier”. Haiti var flinke til å dyrke lokalmaten med spader og pilker, sjeldent maskiner, kun sukkerrør og cottor plantasjene og tragisk som det er bio-drivstoff-produksjon. Det blir vel mer plass til eksport av “cashcrops” nå som det er mindre mennesker der? HAARP kan sende lave mengder energi og gjennomsøke jorden for olje kalt tomografi. USA vet godt at PEAK-Oil er et markedsknep for å presse prisene opp, vi har 15.00 pr liter om noen dager når det er nok olje i Alaska til å forsyne verdensmarkedet i 200år. Bernard Eastlund’s etterpattentering av Nikola Teslas oppfinnelser gjorde dette til en vitenskap på 70tallet – med en slik anskuelighet og dybdeinsikt ned i jorden er det da en tilfeldighet at BP og Exxon begynte å drille ”ny funnet oljefelt” et par dager etter skjelvet? Chavez langet ut mot el diablo i det hvite hus og anklaget ham for å bruke værvåpen. 230.000 mistet livet. Haiti trengte humanitærhjelp, USA omringet øya med 24.000 soldater, krigsflåter, og private armeer som blackwater. Amerikanske konservative bruker jordskjelvet som en forbannelse fra gud for voodoo og barnepedofilia, noe NWO er eksperter på, husker du Hollie Greig? FRP-politikern og Arbeiderpartiet arrestasjonene nå for litt siden? Pentagon bruker Haiti som treningsbase for Afghanistan. Her kan du se hvordan Røde Kors bruker donasjonspengene til intetanende loppede mennesker i den vestlige verden.

 

Chile

27.02.2010 Fortsatt grunne skjelv på 25km dybde. Det er rapportert om lilla lys farge fra himmelen og ikke nedenifra opp. HAARP målingene var stille og antydet til naturlig skjelv, men dataen kan være tuklet med? Millitæret i USA og EU’s EISCAT – overvåker internet og er klar over at avsløringene vokser i stor grad så et Stux-net virus kan være sendt til Tokyo universitetet?  men igjen ville det være dumt å vise høy aktivitet på en utspekulert jordskjelvsfrekvens som ble registrert da Japan ristet 11 mars og mistenkligjøre seg selv på denne måten? Det fornuftige er å oppfatte dette som et signalement fra den nye verdens orden som har fått hastverk, kansje en god representant av menneskeheten var på jobb i Universitetet og lastet opp ekte-feed som bevis for unaturlig påvirkning i magnetosfæren som induserer skjelv?

Journalist Cecilia Lagos melder om merkelige lysfenomener på himmelen like før skjelvet.

 

Hvorfor angripe Chile? Utenfor den boksen som heter VG, Dagbladet, Reuters, NRK – pågår det en borgerkrig og sørlig løsdrivelse, med store ukelange demonstrasjoner med borgervernveisperringer i et forsøk på velte vestens nikkedukke-regime. De sier nei takk til den nye verden eksludert for dem. Helt siden Allende kuppet det som var bra for Chile, har USA og EU solgt våpen og missilsystemer for hundrevis av millioner dollar. Chilenske økonomien er knust og folk er arbeidsledige som følge av rotchildfinansogmediakrise. Hva med å bruke pengene fornuftig? Slike anti-USA spørsmål –  i Chile er risikabelt og staten arresterer mange under ”terrorlover” som 11september ga Norge ”ot prop 60”. MOSSAD og CIA sprer via pressestøtte; rykter om Hezbollah i Chile for å rettferdigjøre behov for våpensalg og deres millitærnærvær i protest mot  at folket i Chile fordømmer NATO-medlemskapet. Aktivister blir fengslet på de latterligste virkelighetsfjerne grunnlag for i virkeligheten krever de sannhet om facistkuppet 11september 2001 og 11 september 1973 da USA innførte ”demokratiet” til Chile. Måtte alle familiene hvile i fred. Obama, uker før han ble valgt som president lovte han å endre den strenge doktrinen til Bush mot Latin America. Obama fikk et nytt ansikt da Honduras ble kuppet noen dager etter. Bolivias gode Evo Morales anklaget  USA for å bygge millitærbase i Peru, men han nevnte ikke at det var et HAARP-annlegg av uante krefter. USA ønsket en millitærbase i Ecuador for å opprettholde kokainkartellet, noe den tidligere presidenten i Chile sammen med Lula fra Brazil reagerte kraftig mot i en pressekonferanse. Dette ga utrykk for at Michelle Bachelet nå har tordnet tonen mot USA. Hun vant valget mot en av Chiles topp billionærer i 2004,  som kort tid etter skjelvet 2010 ble invalgt som president fordi han ”var flink med penger” og kunne skape arbeid.. Han har inngått større våpenavtaler med USA enn noen før han. Miljømessig er Chile okkupert av multinasjonale selskaper, der naturlig fisk i landskapet er på vei til å bli erstattet av fredriksen seafarming, vanndemmninger settes opp i stor fart av Cermaq, andre overgrep mot felles eie som privatisering av bank, vann, bolig, mat, mangel på utvikling og framtid. Det blir bare dyrere aldri billigere å leve. Billionær-presidenten Pinela møter store protester èt år etter skjelvet for manglende innsatts. Hjelpen kommer aldri fram. Det er nemlig planlagt slik.

Tyskland

Kampen pågår for å stoppe atomkraftverkene, 10.000 marsjerte 2 april, måtte de lykkes fort før HAARP utløser et 7.0 skjelv som er nok til å klekke skallet på atomreaktorene. Tyskland ligger langt unna kontinentalplatene og er regnet som trygg sone. 14 februar 2011 opplevde tyskerne et jordskjelv på 4.8, 2 km grunt.

Tyskland fins det håp i. De trodde visst de var frie en gang for lenge siden, de våger ikke å kalle noen for “konspirasjonsteoretikere” eller “du er alarmist” eller “du ser syner”, for de så hva som plutselig skjedde. De sa nei til EU’s datalagringsdirektiv. De sa nei til Monsanto’s selvutslettende frø. De demonstrerter hundretusenvis mot NATO og IMF. Et land som motstår verdensherredømme igjen. Tyskland sine øko-byer er undervurdert av norsk presse. Selvforsynte byer med solkraft og vindmøller som produserer langt mer kraft enn Japans Fukushima. De har permakultur, lite forståelse for krig, gode evner til å prodsere nyttige ting, men BMW sin nye superhydroutgave ble nylig trukket tilbake.

Menneskeskapt dommedag eller oppfylte profetier?

Jeg tror ikke på 26.000årsykluser/melkeveiens/galactic allignment/21.12.2012 for meg er alt dette matematikk og menneskeskapte(NASA) beregninger jeg ikke stoler på.  Hvor tror dere all oljen kommer fra? Fortsatt dinosaurene? Jordens tektoniskeplater lager abiotisk olje under høyt trykk som sørger for at platene glir trygt og langsomt uten store katastrofale følger. Jeg tror jorden og skaperen programmerte EVIG TILFØRSEL AV LIV, derfor har vi milliarder av arter som har levd her i hundretusenvis av år og mennesker er spessielt bosatt nærme faresonener. Et par store katastrofer forekommer med et hundre års mellomrom ja, men ikke hver dag og rekordhøye i omfang og styrke som nå.

Naturkatastrofenes opphav ? California neste?

Nikola tesla er en mann med flest pattenter i verdenshistorien men fortsatt står han ikke skrevet om i skolebøkene, hvorfor? Hvordan kan menneskelige akitiviteter som forrurensing, krig, miljøgifter, oversøppling, og generelt dårlig omsorg av planeten føre til jordskjelv? Noen mener tilogmed at det er atomprøvespregningene på 50 tallet i pacific ocean som har skyld, men da ville trykket utløste skjelvet da og ikke nå ? Når forskere står frem og sier været er et komplisert system som styres av elektromagnetisme, så bør det ringe en bjelle i hode på folk at det står noen annlegg rundt omkring verden som nettopp sender ut slike mengder energi som kan trigge jordskjelv? Vi kan ikke overse at de er svært aktive og aggressive om dagen, og spessielt i forkant av store skjelv, vedsiden av jetstrøm-blokkeringen i nordafrika for å ørkenifisere sør-europa, tørkespredning i russland og som vi vet forlengte de monsun sesongene i Vietnam krigen for å forsinke fiendens forsyninger, samme skjebne Pakistan ble utsatt for ifjor.

De maktene som har kapret nasjonene og skapt en verdensregjering har lenge luftet ideen om å nedbefolke planeten, de overlevende blir flyktninger, noe som tillater mer kontroll av grenser og befolkning, samtidig som vi får noe helt annet å tenke på i vår nye tragiske radikalt forandrede hverdag med katastrofer og sult, vår kamp for paradiset på jorden var Japans morgendag, deres biler var i ferd med å kjøre på luft og vann, togene leviterte på magneter, skyskrapere med aeroponiske drivhus, kampen for nedleggelse av krigsindustri og utbrytelsen fra globale eneveldets mange fattigdomspredende internasjonale avtaler. Splitt og hersk, jorden i to, store områder går under, andre blir tungt bevoktede isolerte land der elitene bor trygt, mens vi andre vil kunne bli utsatt for checkpoints og luftegårder.

Den 19 mars 2011 så jeg sett fra Oslo området rettning nord, en sterk rødfarge som steg oppover og ble borte etter en annen kom opp og forsvant den også. HAARP-herpig avdeling Norge?

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

679 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
6 år siden

Skarverennet avlyst 2018!
Birkebeinerrennet avlyst 2014 og 2007.

Årsak til alle avlysningene: Plutselig og svært kraftig LOKAL vind “som kom ut av ingensteder”…

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Jeg har sett mye spraying idag.

Kan det ha en sammenheng med “the deep freeze” som er planlagt for i natt og i morgen fredag?

Som kjent ligger onkel USA langt foran skjemaet for sitt høyteknologiske program “Owning the weather in 2025” – og Norge og nordmenn har i mange tiår vært blant de mest attraktive forsøkskaniner for USAs høyteknologiske eksperimenter. Både en norsk politiker aldri har tatt et nei i sin munn i så måte, og fordi nordmenn flest er for naive til å lukte lunta uansett…

daffedoffen
daffedoffen
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
8 år siden

Når jeg var liten så så vi også ofte striper på himmelen, dette er mange tiår siden. Dette var det samme som i dag, kondensstriper, rett og slett de vi kalte fartsstriper bak flyene.

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  daffedoffen
8 år siden

Hvis du ikke ser og skjønner forskjellen mellom kondensstriper og kjemistriper anbefaler jeg deg å sette deg litt inn i saken før du uttaler deg om ting du tydeligvis ikke har greie på.

Bozzie
Bozzie
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

Tvert imot. Gjennom årene har dere hatt både flyvere og meteorologer her som har forklart dere at kondensstriper kan oppføre seg forskjellig under forskjellige situasjoner. Særlig i forhold til varighet i varierende fuktighet og temperatur etterhvert som flyene beveger seg gjennom forskjellige luftlag.

Ingen av dem er her lenger, sannsynligvis fordi informasjon preller av når den ikke passer.

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  Bozzie
8 år siden

Trolig er de ikke her lengre, fordi de etterhvert lært å se ulikhetene mellom kondens- og kjemistriper, og dermed falt argumentene i fisk.

Bozzie
Bozzie
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

Tøys, men for all del.

Om man skulle bruke en så tungvint, synlig og usikker fremgangsmåte for å drive mind control, befolkningskontroll eller what ever så er man virkelig idiot. Som å lytte til hva naboen snakker om i haven sin ved å bygge et digert tårn med avlyttingsutstyr i stedet for å sette seg ned på sin egen side av hekken.

Dette konkurrerer med påstandene om at man skyter ned meteorer med radar som de mest tåpelige og urealistiske konspirasjonsteoriene.

daffedoffen
daffedoffen
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

Tenk den opplevelsen den dagen du skjønner at du har blitt utsatt for vranglære. DA kan du virkelig si at du har hatt en oppvåkning. Det er kun kondensstriper og ingen ting annet, dere prater bare tull. Men som andre sier og som vi jo ser andre plasser så preller informasjon av dere som vann på gåsa. Dere snakker jo hele tiden om å ha ett åpent sinn, hvorfor har dere ikke det selv? Det er jo ganske merkelig at dere mener andre bør ta til seg informasjon når dere selv ikke gjør det, synes du ikke?

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  daffedoffen
8 år siden

“Tenk den opplevelsen den dagen du skjønner at du har blitt utsatt for vranglære.” Der har jeg vært, og det har jeg opplevd. Men du bader fremdeles i de komfortable løgnene.

“Det er jo ganske merkelig at dere mener andre bør ta til seg informasjon når dere selv ikke gjør det, synes du ikke?” Av all verdens kunnskap, historie, teknologi og filosofi, hvor mye vet du?

daffedoffen
daffedoffen
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

Tydeligvis mye mer enn deg og mange andre her inne, for maken til svada skal man lete lenge etter.

Bozzie
Bozzie
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

Hehe, et nettsted som gjentatte ganger viser at de ikke et forskjell på effekt (W) og energi (J) har nok ikke mye faglig å tilføre meg nei, men du kunne jo hjelpe Gaarder med å forklare hvordan en minimal energimengde fra en radar skulle styre hele værsystemer, :-)

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

d.d.: Er det teoretisk umulig å spraye diverse nanopartikler ut fra fly ut i atmosfæren?

Bo.: foreslår du leser det som står om HAARP/EISCAT først, slik at du kan kommentere/stille spørsmål som viser at du i det minste har lest.

daffedoffen
daffedoffen
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

“Solid kunnskap om kondensstriper gjemmer seg i Tyskland

Svaret finner vi i Tyskland. På Deutsches Zentrum für Luft- und Raumfahrt DLR sitter en av verdens ledende forskere i kondensstriper, professor Michael Ponater.

Ponater fastslår med syvtommersspiker at ingenting taler for at stripene på himmelen er dannet av særlig utvalgte kjemikalier.

– Vi har en solid forståelse av dannelsen av stripene og varigheten deres på himmelen, og det er ingen grunn til å forklare observasjonene ved å kaste seg over spekulasjoner om mystiske stoffer som, så vidt jeg vet, aldri er blitt funnet i kondensstriper fra fly.

– De avhenger i stedet av flyets parametere og særlige atmosfæriske forhold.

– Av samme årsak blir ikke Chemtrail-teorien tatt alvorlig av atmosfæreforskere. Den er ganske enkelt unødvendig, konstaterer Michael Ponater i en epost til Videnskab.dk.”

http://forskning.no/vaer-og-vind/2010/10/er-flystriper-pa-himmelen-farlige-oss

Bozzie
Bozzie
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

Nei, BC, jeg spør deg direkte siden du sier du kan mer:
Hvor mye energi sender EISCAT ut og hvorfor tror du det er tilstrekkelig til å påvirke været.

Når det gjelder spørsmålet til DD:
Selvsagt kan man sende ut nanopartikler fra fly, som det meste annet, men hva slags nanopartikler snakker du om?

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

d.d.: “…så vidt jeg vet, aldri er blitt funnet i kondensstriper fra fly.” Nei, det er litt vanskelig, da det pågår temmelig høyt oppe, samt ganske kostbart å utføre. Og hvem skal gjøre det, når alle de med makt og penger sier at dette ikke skjer? Men analyser av regnvann og snø viser massive spor etter tungmetaller, som naturlig ikke skal kunne være der.

” Av samme årsak blir ikke Chemtrail-teorien tatt alvorlig av atmosfæreforskere.” Temmelig arrogant og fjernt svar. Fordi de har solid forståelse av kondensstriper, så trenger de ikke undersøke chemtrails. Hallo!!

Bo: hvor har jeg sagt jeg kan mer?

“Hvor mye energi sender EISCAT ut…” Hvor lang er en hyssing?

“…hvorfor tror du det er tilstrekkelig til å påvirke været.” Energi, uansett mengde, påvirker været. Jo mer energi, jo mer påvirkning. Hørt om “sommerfugl-effekten”?

“Selvsagt kan man sende ut nanopartikler fra fly, som det meste annet, men hva slags nanopartikler snakker du om?” Les artiklene om chemtrails, så finner du ut.

Bozzie
Bozzie
Abonnent
Svar til  daffedoffen
8 år siden

Det har jeg gjort, BC, og finner ingen realistiske løsninger som kan gi mulighet for mind control eller befolkningskontroll. Enhver annen tenkelig løsning er enklere enn å spre det fra stor høyde.

Og når det sommerfugleffekten kjenner jeg selvsagt til den. En av de vakreste lignelsene fra kaosteorie, og som altså dreier seg om uforutsigbarhet. Kanskje en minimal, lokal oppvarming i et luftlag kan skape storm? Ikke på en kontrollerbar måte. Den kunne like gjerne oppstå i Washington som i Antaktis.

Dermed ville det være en like tåpelig og upresis løsning som å spre noen få små partikler fra stor høyde.

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  Bozzie
8 år siden

Du har en del å sette deg inn i, skjønner jeg, da du teknologisk befinner deg på 50-tallet. Kanskje intervjuet med Ben Livingston kan hjelpe deg litt på vei? https://youtu.be/MKl9rqw1Ykw

Bozzie
Bozzie
Abonnent
Svar til  Bozzie
8 år siden

Pytt, du gjentar deg selv og klarer ikke å svare på konkrete spørsmål. Klarer du ikke svare med egne ord betyr det bare at du ikke har forstått svarene, og da er det ingen grunn til å ta det alvorlig :-)

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  Bozzie
8 år siden

Og du er bare et troll, så hvorfor ta deg seriøst?

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Vær-Norge i 2015 på det indre Østlandet her jeg bor:
17. mai: Snøfall om natten, 2 grader fra morgenen av.
Julaften: 8 plussgrader og regnvær. Ingen snø på bakken.

Kaotiske og “unormale” vær- og klima-forhold kan fremprovoseres av hemmelige høyteknologiske anlegg, som befinner seg i Norge og i USA… Dette er teknologi som også kan fremprovosere jordkred, snøskred og flom.

Det kan være tid for å vurdere hvilke av anleggene som nå bør STENGES og demonteres…

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Merknad til den ferske “klima-avtalen”: Hva sier forliket fra “klimamøtet” i Paris om ønskede reduksjoner i klima-utslipp fra sprayflyene som har fått herje ganske fritt i jordens atmosfære en 10 års tid nå?

Her er litt BEVIS – on and off spraying:

For mer info og bevis for hva som EGENTLIG foregår på det klimapåvirkende området, finnes det fyldig bevismateriale og dokumentasjon en rekke steder, bl. a. her: http://www.hansgaarder.info/produkter/haarp-chemtrails-og-vaermodifikasjon/

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

På grensen til ekstremvær i Troms – kan det være at tekno-nerdene ved EISCAT-anlegget i Tromsø er i ferd med å få høste hva de har vært med på å så…?

http://www.yr.no/artikkel/pa-grensen-til-ekstremvaer-i-nord-1.12373577

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Det er en merkelig kuldefølelse her nå i kveld første pinsedag.

Her jeg sitter like ved varmeovnen føles det nesten som en “kuldevind” i rommet, selv om det er vindstille ute.

Jeg legger også merke til at ting som kopper og kamera er kalde å gripe, vesentlig kaldere enn romtemperaturen.

Jeg har mine mistanker om hvorfor dette skjer…

Vær forøvrig klar over at årsaken til at vi blir fratatt FM-båndet for radiosendinger er at tekno-nerdene i EISCAT ved Tromsø skal få overta disse frekvensene for å leke seg med sitt oppgraderte klima-herping-monster-anlegg, kjent som EISCAT 3D: https://www.eiscat3d.se/node

Dette skjer her i norge – nå…

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Idag har det vært en nydelig søndag her jeg bor litt nord for Oslo. Blå himmel pyntet med vakre naturlige kumulus-skyer av ulike størrelser og fasonger på alle kanter.

Så skjønt med en dag med uberørt himmel. Det minner om himmelen i de gode gamle 1970-årene… :)

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Det har ikke og sjelden vært likedan noen mil nordover

trobdo
trobdo
Abonnent
9 år siden

Hei Gaarder!

At du responderer på innlegget mitt overrasker meg ikke så mye. Mer overraskende er innholdet i svaret.

Når du spør meg, en ukjent, om jeg har det bra eller om jeg ser på himmelen over meg, forutsetter du vel at jeg ikke er helt ved mine fulle fem? Men alle noenlunde normale mennesker ser vel , nå og da, opp på himmelen over seg.

Men når vi snakker om himmelen og chemtrails, må jeg bare innrømme at jeg er ganske ukjent i din verden – i konspi-verdnen.
Hvor jeg har konspi-ordet fra: Det burde vel ikke være nødvendig å stave?! Og du nevner hjernevask … det syns jeg ikke du bør gjøre!

Men som chemtrail-fantast, vet du jo sikkert når og hvem som først kom med denne konspi-teorien og alt som fulgte med den. Og bare for å ha sagt det: Den blir altså mindre og mindre troverdig av helt åpenbare årsaker.

Arve
Arve
Abonnent
Svar til  trobdo
9 år siden

Konspirasjonsfakta, trobdo. Det er ikkje snakk om -teori lenger.

Eg kjem drassande på lekkja til bluenomore igjen, som gjev god info om temaet.

http://bluenomore.com/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  trobdo
9 år siden
trobdo
trobdo
Abonnent
9 år siden

Ikke har jeg vært spesielt aktiv på NS, i hvert fall ikke i det siste, og ikke er jeg heller særlig interessert i suspekte konspiteorier, men en ting forundrer meg veldig og det er at du, Herr Gaarder aldri blir lei dette chemtrails-tullet ditt!
Det finnes vel en grense for idioti, for all idioti. Gjør det ikke?

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  trobdo
9 år siden

trobdo – og ellers har du det bra?

Så du på himmelen over deg hhv i dag og igår? La du merke til forskjellen?

I kommentaren som du tydeligvis slet med å ta innover deg har jeg beskrevet mine egne observasjoner, og i dag var en glad-dag med sol og blå himmel. Så du det ikke selv?

Hvor har du det der konspi-ordet fra…?! Har du tenkt på at noen kan ha lyktes i å hjernevaske deg med konspi-ordet..?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  trobdo
9 år siden

Her kan chemtrails bestilles

“WEATHER MODIFICATION: cloud seeding, atmospheric services – Weather Modification, Inc. ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/stopp-chemtrails-utslippene-na/comment-page-97/#comment-110960

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  trobdo
9 år siden

Ingen er så blind som den som nekter å se. Google “indirect and semi-direct aerosol campaign”, “Operation Cloverleaf”, “Operation Rain Dancer” og se filmene “What in the world are the Spraying” og “Why in the world are they spraying”, så vil det kanskje hjelpe på forståelsen, slik at en debatt mellom deg og Gaarder kan gå lettere.

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Idag 21. april har det vært sol og blå himmel fra morgenen, ingen stripe-fly og fint vær hele dagen.

Igår 20. april var det sol og blå himmel fra morgenen, mange stripe-fly og skyet om ettermiddagen.

Det har ikke vært meldt om flystreik.

Jeg lurer på om de profesjonelle vær-observatørene på YR.no, Storm Værsenter og Meteorologisk Institutt har lagt merke til forskjellen mellom igår og idag. Jeg har –

Hans Gaarder
Forfatter
10 år siden

Det har vært en isende nesten litt stikkende kulde i dag, også mens sola skinte i ettermiddag. Ganske så ulike den gode varmen fra i forgårds og i går morgen før flyene dukket opp og la igjen sine striper på kryss og tvers til himmelen var dekket. Skal vi anta at det er en sammenheng? Det kan vel legges til grunn at VÆRVÅPENET er i full bruk over Norge, praktisk talt uten å møte motstand fra noe hold her i dette ryggesløse landet.

VÆRVÅPENET er bl.a. beskrevet i dette dokumentet som engang var hemmelig: “…full kontroll av været i 2025”:
http://www.fas.org/spp/military/docops/usaf/2025/v3c15/v3c15-1.htm

Det er naturlig å legge til grunn at onkel USA ligger foran skjema til 2025 og allerede behersker været tilnærmet fullt ut gjennom samspill av diverse høyteknologiske metodikker som pågår for fullt over hodene til folk flest, bokstavelig talt.

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

BBC Radio 4 Document programme on UK US Weather Modification https://www.youtube.com/watch?v=0bhQuxByQB8

Quote: BBC Radio 4 ‘Document’ programme on Weather Modification broadcast 30 August 2001. Thirty-five deaths in the infamous Lynmouth flood disaster came only days after RAF rain-making experiments over southern England, it has emerged. Ninety million tonnes of water swept down the narrow valley into Lynmouth on 15 August, 1952, destroying whole buildings. Now, a BBC investigation has confirmed that secret experiments were causing heavy rainfall. Classified documents on the trials have gone missing, but people involved have told their story for the BBC Radio Four’s Document programme. http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/1516880.stm

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Microwave Test – an eye opener https://usahitman.com/microwave-test/

Tester som viser at vann som har vært behandlet med mikrobølgeovn og som deretter anvendes til vanning av planter, forårsaker at plantene dør

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Denne “spiralen” er så heftig, at den er verd å ta en kikk på:
http://www.youtube.com/watch?v=em7XUFYYtcQ

Ellers har jeg selv sett nøyaktig samme ting som dette:
http://www.youtube.com/watch?v=FmjP8GKSXgo

Og dette:

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Uten at jeg har peiling, så tviler jeg likevel sterkt på at disse spiralene skyldes “raketter”. Fargene kan jeg ikke forklare.

Jeg tok noen søk på youtube, og fattet interesse for disse. Det anbefales å skru av bråkete heavy- metal musikk på første video:

http://www.youtube.com/watch?v=oW2h8U5GTEc

Jeg finner siste video mest interessant.

Interessante ting man kan få til med teknologi.

Spørsmål: Er dette teknologiske eksperiment, eller vellykkede operasjoner?

Forøvrig er kong vinter snart tilbake, og allerede nå bør folk følge med på himmelen. Jeg blir ikke overrasket over om det blir høyst unormale fenomen å kikke på fremover.

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Det mystiske lyset når ut i verden

Nå blir det TV-program på National Geographic Wild.
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/troms_og_finnmark/1.8363665

Eddvin
Eddvin
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Kan noen forklare meg de fargene, og hvordan en slik spiral fra en rakett skulle bli stående slik på himmelen? dette stemmer ikke. Har mye mere tro på Icecat som hadde test av haarp-anlegget den dagen……

ola
ola
Abonnent
11 år siden

Amerikansk krigsskip angrep nordmenn med strålevåpen.

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/varsler-gransking-etter-radarstraaling-3868331.html

ola
ola
Abonnent
Svar til  ola
11 år siden

ja fysj og fysj, minustommel for relevant info :)

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  ola
11 år siden

U.S. Arms Sales Make Up Most of Global Market
Overseas weapons sales by the United States totaled $66.3 billion last year, or nearly 78 percent of the global arms market, valued at $85.3 billion in 2011. Russia was a distant second, with $4.8 billion in deals. The U.S. weapons sales total was an “extraordinary increase” over the $21.4 billion in deals for 2010, the study found, and was the largest single-year sales total in the history of U.S. arms exports.
http://www.nytimes.com/2012/08/27/world/middleeast/us-foreign-arms-sales-reach-66-3-billion-in-2011.html

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  ola
11 år siden

– Det amerikanske skipet USS «Farragut» avviser radarstråling mot kystvaktskipet KV «Nordkapp».

– Besetningen merket at de fikk tekniske problemer med fartøyet. Utstyr skrudde seg rett og slett av. De kjente at huden ble varm av strålingen de ble utsatt for. Da tok de kontakt med det amerikanske fartøyet slik at radaren ble slått av, sa konstituert sjef for Kystvakta kommandør Lars Saunes til NRK.
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/troms_og_finnmark/1.8310579

hmmmm…

ye
ye
Abonnent
11 år siden

Japanere har lært å fremkalle regn

“En gruppe av japanske forskere fra Tsukubas Universitet har oppdaget en ny måte å fremkalle nedbør på. De har foretatt en heldig eksperiment: Forskerne forstøvet flytende kullsyre over øya Miyake fra et fly i løpet av én time. Om noen tid kom regn over de nærmeste øyene, noe spesialistene regnet med.

De japanske spesialistene sier at kullsyre er tryggere og fremkaller mer nedbør enn sølvjodid som brukes for disse målene i dag.”

…eller geoengineering, aerosol spraying, cloud seeding og chemtrails som det også kalles, eller chaff for militært bruk.

Når skal galskapen stoppe? Når skal mennesket stoppe å leken Irrevesibel-Terra-Menneske-Natur-Skading? Er sommerfuglvinge-effekt teorien glemt?

Kilde:
http://norwegian.ruvr.ru/2012_07_03/80111016/
eller
http://www.japantoday.com/category/technology/view/tsukuba-university-claims-new-method-for-artificial-rain-is-a-success
eller
http://www.nikkei.com/article/DGXNASDG2504K_W2A620C1CR0000/

ola
ola
Abonnent
11 år siden

På NRK nyhetene akkurat nå så jeg slutten av et innslag, hvor de gjødlsa trærne med helikopter for at de skulle bli bedre. Noen som så det? Hva var galt med trærne?

ola
ola
Abonnent
Svar til  ola
11 år siden

Vil gjødsle barskogen

http://www.sportogspill.no/a/2779203

Blir helt oppgitt.

ye
ye
Abonnent
Svar til  ola
11 år siden

UFO,
Klimapolitikken er vel i kategorien sport&spill: underholdende tragikomisk å se aktørene (klima-Jens & co) kjempe om å være best i tet på klima; store mål som er helt bak mål i sin spill-strategi på lykke og fromme på en bortebane (et skaperverk) de ikke har peiling på hvordan henger sammen.

Hans Gaarder
Forfatter
12 år siden

Det er mye rart vær nå, snø som legger seg på det nyutsprungne løvet tidlig i mai etter at avisene har spådd knallvarmt vær nå i mai.

Det er naturlig å peke på muligheten for at en del av det rare været vi opplever nå kan være teknologiskapt.

Som det er påpekt i TABU-oversikten for norske journalister og redaktører:

“TABU 65. Værmanipulasjon
65. Det norske været er menneskeskapt mange dager i året

I tidligere tider drømte mennesker om å kunne kontrollere været ved å skape det været de ønsker seg. Etter at USA innførte det militære mottoet ”owning the weather in 2025”, som fremgår av dette dokumentet er det blitt fortgang i sakene.

Med til tider intenst pågående klimaaktiviteter som HAARP, chemtrails og kombinasjoner av chemtrails og HAARP serveres det nå kunstig fremskapt vær mange dager i året her i HAARP- og chemtrails-landet Norge.

Et viktig spørsmål er om det kunstig fremmanipulerte været skapes etter mottoet ”give the people what they want” eller noe i retning av det motsatte. Erfaringer med det nymotens kunstige været tyder på at det motsatte er tilfelle, mao. at godværet tas fra oss, f.eks. gjennom chemtrails-spraying som er i stand til å forvandle enhver godværsdag til en gråværsdag.

Et påfallende værfenomen inntraff 28. oktober 2009. Da ble noe som minnet om en slags grå himmelgardin trukket over Østlandet, hvoretter det fulgte praktisk talt to måneder uten at solen slapp gjennom med sin sykdomsforebyggende vitamin D3-tilførsel. Nyhetsspeilet omtalte dette fenomenet allerede fra dagen da «rullegardina gikk ned».

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/norske-mediers-samlede-tabu-oversikt/

Og hvis noen tviler på at teknologien for å kontrollere været har vært et massivt satsingsområde for krefter i USA bør de google “Weather as a force multiplier – owning the weather in 2025”. Da kommer bl.a. dette dokumentet fra 1996 til syne: http://csat.au.af.mil/2025/volume3/vol3ch15.pdf

Det virker som de ligger godt foran skjema om å kontrollere været i 2025.

Og Norge? Er forsøksland for nye våpen- og andre høyteknologiske påfunn fra storebror USA som så mange ganger før. Det begynner å bli påfallende mange flotte hytte-eiendommer på Sørlandet til salgs. Er det sikkert at de foregående somrene med mye dårlig vær skyldes naturlig vær alene…?

« Forrige artikkel

Galtungs løsning

Neste artikkel »

De som svek velgerne med DLD

679
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x