Flere tusen fugler faller døde fra himmelen

10.8K visninger
7 minutter lesetid
38

Da har det startet, det regner fugler fra himmelen; noen som fortsatt tviler på Chemtrails?

Det finnes ikke et eneste fornuftig svar på hvorfor fugler faller som dødt kjøtt fra himmelen. Det skjer i Norge, men også i Australia, USA og flere andre land i verden. Noe er i ferd med å skje.

Våre skyer har i flere år oppført seg annerledes. De som har fulgt med på himmelen de siste årene har sett hvordan fly etterlater kunstige skyer, kondens-striper som ikke løser seg opp, og som avslører at også vi blir brukt som et ledd i et hemmelig, internasjonalt, militært forskningsprosjekt. Værmodifikasjon har vært innrømt brukt, og er i drift annenhver dag i Kina. Det er godt dokumentert at dette er noe som også foregår i lille Norge. Vi er forskningskaniner i et internasjonalt bedrageri utført av tenke-tanker og makteliter.

Mad Tea Party

 

                                                                                                                                                                                                                                                                    Her er artikkelen som førte til en stille storm i nord: Adresse-avisa melder om et stort antall fugler som falt fra himmelen helt uten videre.

Nyhetsspeilet settes på saken

Vi har forsøkt å få tak i toksiologi-rapporten fra ansvarlig veterniær på saken i Trondheim, men etter 6 måneder er det fortsatt ikke gjort en tilstrekkelig undersøkelse; det foreligger ikke et eneste svar, ingen uttalelser eller forklaringer på hva “nøyaktig” det var som drepte dem. Etter flere forsøk, har jeg nå gitt opp og tillater meg selv å høre på en rekke andre institusjoner som synser om alt mulig; men uten toksiologiske analyser eller obduksjoner blir jo alt bare snakk.

Statens naturoppsyn melder om at ”fuglenes dårlige rykte kan være mulig årsak til den akutte døden.” (Sitat fra ovennevnte artikkel.) De har også koblet inn politiet, som har mottatt flere klager fra irriterte beboere over måkebæsj og måkebråk. Dette er på Ranheim litt utenfor Trondheim, med sjøen som nærmeste nabo. Fra et utenbys perspektiv virker dette som en noe suspekt grunn til å i det hele tatt ringe inn til politiets miljøkordinator og ønskemåkene fjernet; for det er vel derfor de ringer inn? Eller er det straffbart for en måke å slippe sin avføring på biler i Trondheim?

Det er vansklig å tro at måkebråk tidlig på morgenen har vært et problem før, for eksempel for nordlendingene

Å drepe 50-100 fugler på samme tidspunkt og lokasjon, krever enormt mye planlegging og gjennomføring. Hvis det er maten som antas å være den primære grunnen til forgiftning, må noen ha jobbet hardt her. Siden toksiologi-analysen ikke har blitt utført enda, mistenker jeg luftveisforgiftning; men så langt virker det som myndighetene tror at vi har med en manisk og psykopatisk massemorder å gjøre. Jeg vil foreslå at politiet tar en nærmere titt på hvem som ”meldte” om de rabiate måkene som terroriserte deres nabolag.

Vi skal imidlertid ikke se bort i fra at dette kan være en viktig begivenhet av internasjonal betydning, og som fortjener et større nyhetsoppslag, men som hittil bare har fått lokal oppmerksomhet.

I USA fortsetter den fordummende debatten

New Jersey News rapporterer: “Dead birds by the hundreds, but few answers”. Du kan se et  nyhetssinslag fra en liknende begivenhet i New Jersey 28. januar, 2009. Politisjefen i Queens, New York, tror flere hundre fugler kan ha flydd på bygninger og falt ned. Barn er livredde, de tenker det er noe som er i luften; hvis det får et lite vesen til å dø momentant, hva vil da skje med oss? Og våre husdyr?

Den pinefulle enden er nær for denne fuglen.

Jeg har undersøkt retorikken og den måten disse sakene blir håndert fra flere steder i verden; det er liknende rapporter fra Australia og om flere tusen døde fugler i Kina. Vi finner ingen svar. Ingen tør å snakke om det, guvenører har ingen kommentarer; men vi vet at noe blir sprøytet ut i himmelrommet; såkalte chemtrails, som kan dale ned på en migrasjonsrute for en flokk fugler som tilfeldigvis passerer. Problemet i USA er en overpopulasjon av europeisk stær, og myndighetene hadde satt i gang en nedslaktningsprosess som bestod i å legge ut en mengde giftige frø på en gård i New Jersey. Det foreligger et “hav” av uprofesjonelle svar fra offisielle myndigheter, og det er også mangel på toksiologiske undersøkelser her.

Et par kritiske spørsmål til den offisielle rapporten

  1. Hvorfor meldte ikke USDA, jordbruksdepartementet, fra til lokalbefolkningen om at flere hundre fugler skulle avlives i deres nabolag?
  2. Hvorfor ryddet ikke myndighetene opp etter seg? De kunne lett tatt en dag eller to og gjennomsøkt hele området etter døde fugler og plukket dem opp? Dermed hadde kanskje denne historien gått allmennheten hus forbi, noe som kanskje var ønsket fra starten?
  3. Litt senere i videoen kommer enda et nyhetsinnslag, denne ganger er det enda flere hundre fugler som faller fra himmelen i Queens, et godt stykke unna New Jersey. I følge personen på videoen skal døden inntreffe etter 24timer, det er en ganske langsom død, eller hva?
  4. Hvorfor da ikke bruke en sterkere dose, slik at fyglene kunne dø på en mer human måte, og i samme område som giften var satt ut, slik at det hele ville blitt en mer kontrollert prosess?

Gjør et raskt søk på Google; “chemtrails” vil gi flere millioner treff. Det betyr nødvendigvis ikke at noe er sant; men en “konspirasjonsteori” bygger opp moment når man gjør flere avsløringer og finner nye beviser som setter den offisielle historien under press. Så langt ligger mesteparten av bevisbyrden hos påfallende. Vi vet at chemtrails eksisterer; dette med måkene kan tolkes som bivirkninger etter den massive sprayingen som har blitt utført over hele verden de siste årene.

Var dette et forsøk på å dekke over Queens-skandalen? De satte jo ut giften på en gård i New Jersey? Jeg antar at fuglene holder seg i nærheten av sine hekkeplasser, noe som er et problem om de skal drepes, de er for mange og har sine reir å passe på. Det var ikke snakk om å sette ut gift i Queens området, så hvorfor falt de da på flere forskjellige steder?
Og hvordan møttes flere hundre europeiske stær opp til det dødlige-festmåltidet? Det er snakk om kilometervis med “kvitring” i mellom, her må  “ghettofuglene” i Queens blitt så sultne;  at de må ha hørt om festen.

En fraværende person fra festen er ansvarlig veterinær på saken i Trondheim. Hvilen substanser hadde “høye verdier” i de døde fuglene? 

Fugler er ikke det eneste mystiske som faller fra himmelen om dagen, chemtrails aktivister verden over erklærer alluminium og barium som de 2 hovedmistenkte substansene i “chemtrails suppa”. Kan funn av disse substansene være grunnen til det nå snart 8måneder lange fraværet av toksiologi rapportene?

 

Hva dreper fuglene ?
The Nano Mask, available online, filters out particles down to 3 microns. Unfortunately the sub micron size of the chemtrail nano particles is even smaller than 3 microns so this mask will not filter out all the particles. What this mask will do is reduce your exposure to fibers (a significant component of the "trails" and fungi, molds and infectious pathogens. Originally designed as a mask for bird flu protection the Nano Mask incorporates a patented technology that neutralizes airborn pathogens (bacteria molds and virus). I think it would be quite sensible to wear a Nano Mask when venturing outside on heavy chemtrail days.

Chemtrails er et bekymringsverdig fenomen: først biene, nå fuglene – hva blir det neste?

Vi mennesker har lett for å ikke ville tro på slikt; vi er for svake, vi er redde for å stå alene og redde for å bli ledd av og bli sett på som en konspirasjons-teoretiker. Det er trist å se hvor mye et menneske skal fornekte seg selv;  jeg fordømmer dem som har formet våre sinn gjennom et sinnrikt system skapt for å gjøre oss til en saueflokk: gjennom media, skolesystemet, offentlige instutisjoner og politikere.

“Vi stiller oss mer kritisk til sannhetens autoritet, enn autoritetenes sannhet.”

 Gerald Masley

 

 

 

 

 

 

Kansje påtide å kjøpe et for barna?


Dette er ikke naturlige skyer.

Gjør det du kan for å hjelpe;  Send mail til johan.schulze@vetinst.no og avkrev undersøkelsene nå.

^

Flere ressurser:Earthtimes.org/deadly-tide-of-birds-fuels-fears-of-bird-flu-cover-up
Wnd.com
Blogs.courierpostonline.com/european-starling-population
Freerepublic.com

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

38 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Maarit M. Hanssen
Forfatter
12 år siden

http://www.dagbladet.no/2011/09/10/nyheter/pingvin/lomvi/oslo/18054684/

Flere hundre lomvier har uforskyldt landet i Oslofjorden og i Oslo by i disse dager. Er dette tegn fra himmelen? Tegn på, at HAARP er i aktivitet ( busy ) i samarbeid med chemtrails. Tegn på, at Jordens magnetfelt igjen er i ubalanse pga. disse aktivitetene. Jeg bare venter på det store smellet, et jordskjelv på 9.5 +.

lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
13 år siden

Fugle døden intar Sverige Flere undre døde fugler falt fra himmelen.

http://www.abcnyheter.no/node/123527

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Tusenvis av fugler falt fra himmelen (dokumentert på VG TV).

I byen Beebe i USA har tusenvis av døde rødvingetrupialer falt fra himmelen. Grunnen er et mysterium.

http://www.vgtv.no/?id=35315

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Snakkes om fugleinfluensavirus omkring. Spørs om ikke Rockefellers har travle tider rundt omkring for tiden. http://www.upi.com/Top_News/World-News/2011/01/03/Japan-on-alert-after-finding-dead-birds/UPI-41861294114121/
Alternative nettsider snakker om tusenvis av døde fugler i Manitoba Canada.

Anitra
Anitra
Abonnent
13 år siden

Takk for denne artikkelen, må forsøke å sette meg mer inn i dette.

Det viktige som vi alle kan gjøre nå i vinterkulden, er å bidra med mat til fugler og dyr som trenger hjelp når alt er dekket av snø. Brød, frø, rosiner, fuglenek, talgboller osv.

Det er ikke så mange av de fuglene som overvintrer i landet her som overlever vinteren, det er hardt for små og store, fugler og dyr i kulden og snø, mange sliter.

Blue
Blue
Abonnent
13 år siden

Da har fugledøden rammet sandefjord også står det å lese i dagens nyheter.
http://www.sb.no/nyheter/massedod-fugl-i-badeparken-1.5810988

Etter flere år med intens spraying av diverse chemtrails blandinger over Vestfold har nå fuglene fått en blanding/mengde de ikke tålte her i Sandefjords området.Det er kansje duket for et nytt influensavirus utslipp til vaksine sesongen?

Her kan man lese litt om hvordan tankegangen og hvilken innflytelse de er under disse “menneskene” som gjør slikt.Om man ikke tror ordrett på dette er det allikevel en god hjelp for å holde sitt sinn i rett fokus. http://www.ethericwarriors.com/ip/viewtopic.php?p=8264#p8264

Blue
Blue
Abonnent
13 år siden

Birøkter fant ca 80% av biene sine døde etter vinteren i Larvik. http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostafjells/vestfold/1.7185188
Han er nok ikke så langt unna sannheten når han skylder på helikoptertrafikken i området,men hvis han ser litt høyere opp har vi svaret.
Det er bare å se idag på himmlen da det har meldt litt regn til kvelden så er sprayingen spesielt intens som alltid rett før det melder nedbør.I år er det nesten ikke humler i min hage og i fjord var det mange. Jeg vil anta at det er en reduksjon på rundt 70- 80% av de også.Hvor lenge skal vi tillate at dette skjer?

Otto
Abonnent
13 år siden

NASA is preparing war scenarios with nazi propaganda lies, Nasa warns solar flares from ‘huge space storm’ will cause devastation

They have made the athmosphere unstable with chemtrails and haarp, as preparations for new decades of destruction and killing, Chemtrails Trondheim Norway (21-)27 May 2010. Send them to hell, preferably before midnight, where they can learn how to behave and show respect
.
Falcons’ Thinkbox * Intelligence, hidden truth, esoterism, power, crime, freemasonry, illusions, etc

Marius Tobiassen
Skribent
13 år siden

Våknet til blå himmel i dag, forutenom to feite hvite striper da.

Jepp, Chemtrails over Oslo i dag. Ikke noe nytt, men lenge siden sist. Så gikk jeg ut i stua og så masse striper på kryss og tvers, og jeg har feet utsikt. Blir litt sint, men ikke de store utslagene på humøret. Det er jo tross alt ikke noe nytt for meg å bevitne dette fenomenet. MEN, når jeg setter ut søppleposen finner jeg en død Trost. Jeg undres da om den døde av chemtrailsene. Ville bare dele oppservasjonen…

Beate Szanday
Abonnent
13 år siden

Meld deg inn her du, Armin, så får du vite hva som skjer med fuglene. Dessuten trenger de flere medlemmer for å bli en sterkere pressgruppe både når det gjelder kamp for habitat og generelt vern om fugler og oppsyn av arter.

Norsk Ornitologisk Forening : http://www.birdlife.no/

Otto
Abonnent
Svar til  Ann
13 år siden

Det er ikke overraskende, Chemtrails Trondheim Norway (21-)27 May 2010 http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1628&start=101#M6430 HAARP Nature Modification Weapon! Project Blue Beam.flv http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1438&start=151#M5531

Ann
Ann
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden

Overrasket… nope!
Har sett småfugler som kanibaler etter først å ha drept en artsfrende. Da var jeg overrasket.
Svale bestanden er redusert pga. den harde vinteren, så i år har jeg kun observert 2 svalepar mot 40 – 50 tidligere år.
Veps…. har hatt 2 stykker inne og de var svære ca 3 cm lange, men de var roligere enn den mindre utgaven.
Det virker også som det er færre humler i år ?
Er dette tegn i tiden?
Chemtrails … what to say…
Informasjon slik som her på Nyhetsspeilet der en får mange vinklinger i forskjellige artikler er nyttig, og en del av komentarene gir og mening når de er saklige, men for de som vil tro på MSM m.f. så “kjemper selv fanden forgjeves”.

Vemmelig
Vemmelig
Abonnent
15 år siden

Jeg kan vel hive inn en nettside som kommer med ganske konkrete bevis på Chemtrails.

Denne siden skriver om en sak i Tyskland, der det tyske Fly våpenet blir saksøkt på grunn av nettopp Chemtrails..

http://www.infowars.com/german-scientist-exposes-chemtrails-as-military-operations/

lurer
lurer
Abonnent
15 år siden

At mine innlegg har fått lov til å bli stående her som et bevis på deres (redaksjonen) mangel på kildekritikk forteller meg at du er den eneste som har baller nok til å stå for at du har gjort en dårlig jobb. Kudos til deg for det Armin, synd det ikke er det samme med din kollega ‘metafysikeren’ J. Johansen som elsker å fare med tullprat.

Lurer?
Lurer?
Anonym
15 år siden

Denne setningen: ‘Det jeg synes er viktig å få frem er ikke at jeg sier, ‘du tar feil!’ og prøver å banke det inn i hodet ditt.
Skulle egentlig vært slik:
‘Det jeg synes er viktig å få frem er at jeg ikke sier ‘du tar feil!’ og prøver å banke det inn i hodet ditt.’
Merkelig hvor mye et ords plassering kan ha å si for setningens betydning :)

Lurer?
Lurer?
Anonym
15 år siden

Takk Armin, den kan jeg henge med på selv om jeg ikke er enig i at resultatet nødvendigvis _må_ være chemtrail. Men det der er stort! Hadde de funnet aluminium og barium så måtte vi forsøkt å vridd hjernene våre for å finne ut hva dette kan være. Da kan chemtrails gjerne være et alternativ for meg, men jeg vil ikke låse noen dører og holder muligheter åpne. Det er litt av hva jeg synes er problemet med dagens klimaforskning, selv om jeg tror årsaken er menneskeskapt (fordi vi blir jo fortalt det hele tiden) så synes jeg det er veldig feil å ikke ha alternative tanker om temaet. Det kan jo vise seg at vi forsker på feil alternativ i 10 år, og når den reelle årsaken kommer til syne, så viser det seg at vi ikke har særlig kunnskaper om det, ihvertfall ifht. at vi kunne forsket på det i lang tid.

Det jeg synes er viktig å få frem er ikke at jeg sier, ‘du tar feil!’ og prøver å banke det inn i hodet ditt. Det jeg har etterlyst er kritisk tenkning og det utviser du nå.

Tanken om væpna revolusjon skal man jo aldri legge død :) Vi er ikke her for myndighetene, det er omvendt. Og skulle det vise seg at myndighetene er altfor ‘far out’ så må de kastes. Jeg ser ikke for meg noen fare for et slikt scenarie på kort sikt, men som sagt. De er der for oss, selv om man ikke skulle tro det når man ser hvordan de bevilger seg høyere lønn for hvert år og fetere pensjoner raskere enn vi klarer å komme oss til og fra jobb.

Takk for at du nå anerkjenner at det må være lov å stille kritiske spørsmål, det hadde jeg ikke ventet og jeg ble veldig gledelig overrasket. Det hadde vært spennende å få resultatene fra disse toksilogi rapportene, det er jo dårlig at de ikke har klart å levere resultater av disse på 6 måneder. Men vi kan ikke automatisk trekke konklusjonen at dette kommer av funnene deres. Hvis man ser på en del andre ting som tar tid innenfor den norske statsforvaltningen så er det ikke overraskende.

Armin
Abonnent
15 år siden

Jeg håper jeg selvfølgelig tar feil og at alt dette ikke er sant.

Skulle ønske dette bare var en drøm.

Men jeg ser de stripene hverdag, overalt, de er ikke til å unngå.

Det er ikke veldig lett å underbygge min påstand, har sendt forespørsler til ansvarlig veterinær og spørt spesifikt om de har funnet alluminium og Barium, men ingen svar enda og det har gått siden august da jeg først kontaktet dem.

Hadde det vært barium og allumimium som ble funnet i fuglene, hadde saken vært “bankers”

Men så lenge vi ikke får vite toksiologi rapportene , så er alt bare snakk. Fra min side også.

Men det virker som det er noe, siden de ikke vil publisere testresultatene, jeg håper det ikke er alluminium og barium… for da er jeg redd vi må gå til vepnet revolusjon…

Lurer?
Lurer?
Anonym
15 år siden

Ja. Du henviser til flere, men jeg har lest alle. Også den du henviser til i kommentarfeltet. Det jeg kan trekke ut fra nyhetsartiklene du refererer til er, det er et ukjent fenomen som er årsak til at mange fugler har dødd. Jeg kan ikke se i noen av disse artiklene at det underbygger din påstand om at chemtrails er årsaken.

Armin
Abonnent
15 år siden

Har du lest artikkelen jeg henviser til?

« Forrige artikkel

Komikeren Otto Jespersen i hardt vær

Neste artikkel »

Intervjuet som norske aviser ikke ville trykke

38
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x