Politikere faller fra himmelen

11.3K visninger
9 minutter lesetid
188

Ble den Polske folkevennlige eliten utsatt for et hevnoppgjør fra den globale makteliten? Når prominente ledere prioriterer sitt eget folk fremfor multinasjonale selskapers interesser, kritiserer globale handelsavtaler, avskyr EU, og som det eneste landet i Europa, advarer sitt folk om å trosse vaksine-råd fra Verdens helseorganisasjon, så spiller de heltemodig risiko-politikk, noe som igjen kan føre til mistenkelige dødsfall.

Den polske presidenten Lech Kaczynski og hans 95 høyrehender var på ett og samme fly på vei til å minnes de 4.000 polakkene som ble massakrert av jødiske kommunister i Sovjetunionen i 1940.

Flyet var i meget god stand etter overhaling og fullservice i Russland, 2009. Ruteplanleggeren til presidenten valgte fly siden morgendagens værvarsel var klart, men på morgentimene dukket det opp et mystisk HAARP skydekke og gårsdagens varme vær ble til tåke en halv dag før flyet nærmet seg landing og piloten nektet å etterkomme anbefalinger om å ikke lande, noe piloter trygt gjør daglig på Gardermoen og andre steder i verden der man praktisk talt kan lande i blinde vha avanserte innflygningssystemer.

CIA, Mossad, eller KGB kan ha satt ut en falsk signalsender noen hundre meter unna flystripen som var omringet av skogkledde åser, det samme skjedde med Bill Clinton sin brysomme handelsminister Ron Brown, som kræsjet med Air Force 2 i en vegg noen kilometer unna Dubrovnik flystripen i tåke. Det er vanskelig å se tåkeflomlysene på stripen når man lander med bakbeina først og nesa opp, her må presidentflyet til den polske presidenten ha landet i virkelig tykk tåke. Massiv værmodifikasjon med chemtrails natten før?

Vanlig prosedyre er å ankomme trygt en dag eller to på forhånd med tog spesielt  siden likene ikke ble likvidert som de ofte gjør i politiske flystyrt. Her ble 15 lik  funnet, de andre brant til aske iløpet av noen minutter, et lite trolig scenario når mediene meldte om at flyet fløy fire runder rundt flyplassen og dumpet drivstoffet, det er praktisk talt umulig at så mange lik ble borte.

Overlevende skutt ?:

Tupolovflyet var faktisk det sikreste flyet i den angitte situasjonen, det var en modell uten motor på vingene, men 3 på bakhalen. Dette er tryggere ved nødlandinger, flyets kropp deler seg fra halen og sklir som en bobslede uten at vingene brekker av pga bensinvekt. Et mobilopptak fra en lokal mann på stedet filmet pistolskudd og konspirasjonen tar nye høyder.

Vel og merke, flyet var ikke funnet intakt som en regnet med når en bestemte seg for å heltelande som piloten i elven som renner i New York. Flyet var spredt i mange småbiter på et større område, noe som kan indikere at det ble skutt ned i perfekt tåkedekke for anledningen, med HAARP eller andre høyavanserte våpen som den etisk vitenskapelige Kongsberg Aerospace utvikler. Dette kræsjet lignet den i Pennsylvania den 11 september 2001.

Ingen store flyrester:

Noen politiske flystyrt den siste tiden

George Bush sønn og far sin cyberspace defenceminister Ron Brown, sjefen som passet på den elektroniske avstemmningen i 2005, etter at han bestemte seg for å gjøre hva Jesus ville ha gjort og avsløre elektronisk valgfusk i Florida 2000, styrtet flyet hans det samme året. http://www.veteranstoday.com/2010/02/15/bush-cheney-cyber-mans-air-crash-gets-spookier/

John Perkins en tidligere økonomisk leiemorder fra Usa, har avslørt hvor ofte nyvalgte presidenter i Latin America som trosser IMF, verdensbanken, blir utsatt for kontrollert flystyrt kort tid etter at de sier nei til å flagge ut naturessursene sine til mulitnasjonale selskapene i en dokumentarfilm som heter det samme som boken «confessions of an economic hitman» som faktisk gikk på NRK forleden. Ikke verst, Nrk.

Kort tid etter Valgfusket i Mexico:
http://dalje.com/en-world/mexico-sees-turbulence-behind-minister-plane-crash/203920

CIA beskytter sitt Narko-Cartell i Sør og Nord Amerika:
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601086&sid=atYEgRS.sLcw&refer=latin_america

Ecuador’s president
http://en.wikipedia.org/wiki/Jaime_Rold%C3%B3s_Aguilera

John F. Kennedy sin kone døde i flystyrt, det samme skjedde med John F. Kennedy Jr. Her er en lang og sammensatt liste over dissidenter som faller fra himmelen. Presidenter og politikere er ikke de eneste, musiker Aaliyah falt også fra himmelen etter å ha motstått illuminati infiltrerte musikkbransjen.

http://www.greatdreams.com/planes/murder_by_plane_crash.htm

Den nye verdensorden viser makt

Mens norske medier følger mainstreams ned-dyssing oppskrift; «skyld på piloten, været, og flyvende esler er tryggere enn Tupolov» er polske vågale politiske-gråsoner det siste året som er av interesse.

Når en lever i en verden der alt er en konspirasjon, er det lett å se alt er planlagt. Det er ingen tilfeldighet i Sør Amerika, at den letteste måten for å fjerne motstandsdyktige reformister er i lufta. Det hender enkelte blir drept av snikmordere på bakken, for så å ha fått en oppdiktet flystyrt historie for å hvitvaske en folkehelt sin død på menneskelig svikt og dårlig sikt. Men når europeiske politikere faller fra himmelen, da er vi virkelig nære det gale globale Lisbon’s multinasjonale.

Vi omgir oss med  kontrollerte rivninger, mediaforfalskede Tv animasjoner, skolesystemets undertrykking av fri-tenkning, banebrytende influensaepidemier, ubegrunnet krigføring, tankeløs befolkning med ferdigtygd konsumert informasjon, påtvungen næringsmanglende mat, myndighetsnekt til fritt helsevalg, tankefrihetens død når en ikke får tenke, skrive, snakke, reise eller leve i fred i sitt eget hjem med overvåkningsalderens nye familiemedlem; regjeringen.

Det anbefales å meditere i en time eller to om dagen, ta en pause fra det du driver med, sett deg på et teppe, rett opp ryggen, trekk pusten dypt og lag en vibrerende Aaa-Ooo-Mmm dypt så vinduene rister, og pust lettet ut… Bruk litt tid på deg selv. Det blir lettere å følge med på alt som skjer når du ser gjennom sjelen. For meg som har fulgt med i mange år kan du lure på hvordan jeg beholder besinnelsen, folk sender meg mail og krever svar på hvorfor jeg avbryter kreftdebatt, hvordan jeg kan ha et så stort ego og fortsette å tro på det jeg gjør etter at navnet mitt er hengt ut som en riksklovn på Google. Ta en pause nå, ja nå ja, spis litt frukt. Pust, sånn jobber en sannhetssøkende infokriger.

Hvem tjener på politiske flystyrt?

I Iran er det nye slagordet på gaten ”Sett ahmedinedjad på et Tupolov”, i noen land kan ulykker være det beste ifølge folket, ”La Stoltenberg balansere på vinglepetter på en elefant på en sirkusline” er det nye slagordet i Norge, mens i Polen sørger en hel nasjon.

For det første er Polen Europas eneste land som stoppet svineinfluensavaksineringen like etter at den startet, og nektet  å bruke milliarder av skattebetalernes penger på unødvendige vaksiner for ikke-eksisterende epidemier. Det var store nasjonale Tv-debatter hvor leger fikk snakket fritt og kritisk, helseministeren utalte at de ikke skulle ha en eneste vaksine! Dette skapte stor misnøye hos helsemafiaen som er styrt av WHO.

Kan Thorvald Stoltenberg ha vært involvert i ordrebestillingen etter intervjuet mitt? Jeg gjorde det klart for ham at FHI-virksomheten er korrupt, og at Polen sa nei til vaksinen. Var han var så stolt av vaksinen på vegne av familien ?

Å gå imot satanistenes planer er ingen lek,  et sted går grensen før djevelhodene bestemmer seg for å misbruke sin makt og eliminere brysomme enkeltindivider eller en hel regjering. De går også så langt ved å styrte kommersielle passasjerfly med flere hundre turister som blir ofret om så bare for å ta ut en enkelt person.

Polens president er sagt å ha anti-semmittiske bånd i regjeringen sin, hans reise til Katyn en gammel konsentrasjonsleir som jødiske komunister fra askhkenton området, muligens sionister som slaktet politiske patrioter i sovjet. Lech Kaczynski visste om de jødiske kommunistene som samarbeidet med kapitalistene i vest, pengevekslerne, som lurte begge sider av krigen.  Jødene ønsker å være de eneste som led under andre verdenskrig, derfor er det straffbart i mange europeiske land å kritisere holocaust, eller stille spørsmål. Noen land blir truet med forkjøpsrettet angrep om de våger å tvile på myten.

Fra: http://www.jta.org/news/article/0000/00/00/13467/JewsmixedonnewPo

“When he became Warsaw mayor in 2002, Kaczynski accepted the LPF’s demand to build a monument to Roman Dmowski — chief ideologue of the nationalist, anti-Semitic movement Endecja in the 1920s and 1930s — in the Warsaw city center, according to the institute. The LPF is closely connected to Radio Maryja, a station that espouses anti-Semitism and is popular among conservative Catholics who rejected the late Pope John Paul II’s message of reconciliation with the Jewish people.”

Israelske myndigheter kondolerte denne uken og æret Polske presidenten og brukte det kaldblodige drapet og takket for Kaczynski’s 28 millioner for et museum i Warsawa Ghettoen påbegynt i 2008, samtidig som holocaust sympatien opprettholdes. Kaczynski vet nok forskjellen på en jøde og sionist, han visste at det ikke bare var jøder som var ofre for andre verdenskrig, men sånt liker ikke Israel, de vil helst ha monopol på offerrollen.

En person som ikke rakk dødsflyet var Polens sjef’s rabbi når Kaczynski’s ble valgt i 2000. http://www.jta.org/news/article/0000/00/00/13467/JewsmixedonnewPo

“President Kaczynski in all of his dealings has been forthcoming, fair and respective of the needs of local Jews and their role in Poland. Any rumors about him being anti-Semitic are unfair. I think he will actually be a very strong ally against anti-Semitism,” said Poland’s chief rabbi, Michael Schudrich, who has lived in the country for more than a decade.

http://engforum.pravda.ru/showthread.php?282814-Chief-Rabbi-escapes-tragic-flight&p=3105919&viewfull=1
Micheal Schudrich unnslapp døden,  i likhet med flere tusen jøder som ble tipset om å bli hjemme den 11 september 2001. Han sa han mistet flyet pga Shabbat, et festmåltid som feires regelmessig og kan feires igjen noen uker senere. Ingen ting å gå glipp av seremonien for spør du meg.

http://en.wikipedia.org/wiki/Shabbat

“The Rabbi’s absence certainly resonates with the assertion that as many as 60,000 Jews were warned and stayed away from the WTC on 911, when there were at least 199 dead from Columbia and 428 from the Philippines, however only one solitary Israeli who was there on business was killed!”

http://engforum.pravda.ru/showthread…the-WTC-on-911

Denne rabbisjefen har flere tiår i åndelig maktposisjon i Polen. Han har vært utsatt for anti-sionisme hat i 2006 når han fikk pepperspray i ansiktet. Det polske folk er klar over bedraget til Sionistene, de mistet en statsminister i et mistenksomt flykræsj.

Fra: http://www.rebelnews.org/opinion/europe/209068-was-polish-president-murdered-in-staged-plane-crash

“Curiously, the Polish Prime Minister (in exile) in 1943 was killed in a suspicious plane crash after he learned of the Communist mass murder at Katyn and began raising concerns that threatened the alliance between the Communists and the capitalists. Meanwhile, Polish troops were fighting on the Western front for the Allies. The nation of Poland was completely sold out by FDR and Churchill at Yalta to an indefinite occupation by the same Communists, who mass murdered Polish POWs.”

Polen var imot EU’s facisme

Polen har lenge vært i opposisjon mot EU, de liker ikke tanken på å gi bort selvråderetten, valutaen, og grunnloven sin til de forente statene av Europa. I 2004, da Polen meldte seg inn, var daværende Eu president Borisov truende ”You better join the EU”. Polen var det tredje siste landet av 27, som ratifiserte Lisbon Traktaten. Etter at Irland sa nei jublet de, men fascismen ga seg ikke og krevde gjenvalg. Irland ratifiserte og Polen så seg nødt til å følge etter. Du vil ikke være det siste landet som står imot den nye verdensorden som Eu’s grunnlov er et resultat av. Tsjekkia’s president signerte som det siste landet i dyp sorg, og idag er Europas union underlagt en felles grunnlov, felles hær, og nesten en felles valuta.

Noen dager i forveien av kræsjet, tok Polen en svært gunstig avgjørelse som satte sitt folks interesser foran Eu’s kollektivisme, ved å senke verdien på Zloty’en, slik at det ble lønnsomt for utlandet å gjøre handel med en svekket Zloty, istedenfor den sterke verdien den har idag. Det blir attraktivt for handel med Polen, og eksportbedriftene fortsetter å produsere, istedenfor å gå konkurs. Polen har vært under mye press fra Eu som vil at landet skal overlevere valutaen sin til Euro. Sentralbanksjefen Slawomir Skrzypek og utenriksminister Andrzej Kreme var begge ombord flyet.

http://www.infowars.com/polands-leaders-move-to-weaken-currency-then-die-in-plane-crash/

Polen har lenge vært i sentrum for EU’s rettsdomstoler for å forsinke kravet om å gi fra seg valutaen. Den polske finansministeren er den eneste lederen i verden som har tråkket støvelen ned i halsen på IMF og avslått ”stimulus pakken” på 28 milliarder Euro.

http://moneymorning.com/2010/03/31/invest-in-poland/

Polen er også sterkt kritisk imot Monsanto’s frø-herredømme og genetisk manipulert mat som forandrer DNA’et ditt til du blir som Frankenstein. Bilderberg-nasjonen Nederland satte presset på Polen i høst om å innføre ”selvmordsfrøene” og undertrykke bøndene, men folkevennlige makter bruker sin makt for å bevare nasjonens beste imot fremmede herredømmer.

Visepresidenten Donald Tusk, overtar landet og fremtiden til Polen er tilbake i hendene på den globale makteliten. Han er pro-Russland, pro-EU, pro-IMF, Pro-verdensbanken, pro-WHO og vil ha mer soldater i Afghanistan, mens Kaczynski ville trekke dem ut.

Det er på tide å følge godt med fremover.

Makten viser ingen nåde…

Dette kan være den største saken i historien etter 9-11. Et attentat mot en hel regjeringen viser tegn til desperathet. Vi får se om Polen vaksineres til høsten…

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

188 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Flott Artikkel Armin :)

Du glemte og ta med det viktigeste og beste beviset på at Russland skjøt ned flyet :)
Russland var rasende på Polen for at dem sa ja til og instalere Bush sitt rakettskjold i landet og dette var et takk for sist for sitt svik og krigserklæring mot Russland :)
Det gjør man ikke ustraffet mot den Russiske bjørn ;)

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Ved siden av den militære flyplassen ble tidligere testet elektromagnetiske våpen «Nika» skapt i 2008, som er 10 ganger kraftigere enn utenlandske analoger ifølge jøde-skaperen Mikhail Jaladin. Den er vanskelig å oppdage fordi impulsene det sender, er veldig kortvarige, men svart kraftfulle, de slår ut alt elektronisk utstyr rundt omkring.
En time før dette flyet krasjet, ble et fly fra Moskva med vakter, nektet landing.
Ruseland nektet Kaczynski og andre polske representanter å besøke Katyn flere ganger. På denne måten tvunget de dem alle på et og samme fly.
Polsk etterretning avslørte i det siste et ruse-spion-nettverk i landet.
Kaczynski planlagte å holde en sterk tale på stedet der polsk elite ble massakrert under 2.WW.
Ruseland var redd for å få flere erstatningskrav i tillegg til tsjetsjenske.

Men som artikkelen lister riktig opp, irriterte Polens uavhengige posisjon flere faen, både i EU, israel og US.
Uansett hvem av bikkjene har utført terroren til skrekk og advarsel for andre, var den beordret fra høyeste internasjonale hold.

Det er samme faen som beordret Broilerhuset å slakte ned melkeproduksjon i Norge. De vil ha total kontroll over saueför.
Vil sauer nekte å vaksinere seg, så blir de sultet til døden, slik kommunistene gjorde i Ukraina på slutten av 1920-tallet .
Jøder spilte svart fornærmet da navneliste til de personlig ansvarlige for sulteblokaden, ble offentliggjort.

Kan du skrive artikkel om NWO`s langt på vei monopol på för-produksjon, Armin? Bønder i Asia tvinges allerede i dag å selge alt korn de høster, uten lov å beholde en del som frø.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

På denne videoen hører polakkene noen rope på polsk: «IKKE DREP MEG»:

Olabama spilte golf under Lech Kaczynski`s begravelse, han har ikke kondolert til polsk ambassade heller.
Olabama spiller golf oftere enn Bushman har gjort.

«Rom» skriver at ruseland «samarbeid med degenererte krefter i Vest-Europa».
Denne videoen viser Moskva som Judeas hovedstad: http://www.youtube.com/watch?v=2-KllA9ZtH0&feature=related

Sangen tar like nådeløs oppgjør med egne rusesauer som stemmer på Putin og annen møkk, for en tyggis. TV kaller motstandere for fascister. Armeen som ikke får lønn, er trofast mot faen og beskytter sauers parasitter likevel. Fiender og idioter overalt. Sodomi og satanisme.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

UKRAINSK JOURNALIST ANDREJ MENDEREJ som tok opp drap på de overlevende, ER DREPT. Han ble overfalt av «ukjente» utenfor Kiev den 15.april, knivstukket og kjørt på sykehus i kritisk tilstand. Neste dag ble han frakoblet fra livsbevarende apparater og døde.
Fred være med sjelen hans.
Han har utført sin livsoppgave og kan hvile i fred.

Nå er det vår tur å gjøre forskjell i kampen mellom Gud og Satan.
Dette forumet inviterer til uavhengig offentlig gransking ettersom polske myndigheter blir presset av NWO til å sette lok på etterforskningen:

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

– Kan du skrive artikkel om NWO`s langt på vei monopol på för-produksjon, Armin?

Enkelt å dele ut arbeid til andre. Hva Armin kan gjøre istedenfor å arbeide mere er å arbeide mindre. Putt det som er bra kommentarer her på frontpage med lesbar skrift og feit overkrift.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  smurfen
13 år siden

Lurer på en ting smurfen, hvordan visste du at de skjøt ned flyet? ;-)

PROOF: Vladimir Putin killed the President of Poland – Part 1 of 2

PROOF: Vladimir Putin killed the President of Poland – Part 2 of 2

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Denne vanligvis pålitelige kilden konkluderer ikke, men peker på Russland, eventuelt i samarbeid med degenererte krefter i Vest-Europa.

http://www.worldreports.org/news/283_polands_suspicious_second_katyn_massacre_tragedy

(Veldig lang responstid her)

verdensnytt.com
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

NY DIGITALT FORSTERKET VIDEO:

Denne digitalt forsterket videoen gjør en god jobb på å vise aktiviteten på bakken minuttene etter ulykken ved president flykrasj området i Smolensk Russland. Lyd er oversatt av et samarbeid på Facebook av folk med morsmål som russisk, polsk og engelsk. Åpenbaringen er fantastiske. Det viser helt klart skudd lyder og en kamera mann som er opprørt og sier: Du vill aldri komme unna med det.

http://www.youtube.com/watch?v=FEx7HL4H5yk&feature=player_embedded#!

Med bilder: http://verdensnytt.com/video-av-polske-president-flykrasjet-viser-skudd-lyder/

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  verdensnytt.com
13 år siden

Den var noen hakk bedre ja, takk for at du deler dette.
Her er noen amatørbilder tatt av åstedet.
http://rapidshare.com/files/378873458/Smolensk.zip

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Tror han ble knivstukket, mener å ha lest noe om det.

Han oppnådde i såfall martyrdom på vegne av menneskeheten.

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Andrei Mendierej

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  verdensnytt.com
13 år siden

Det kommer ingen offisiell info om drapet på Andrej Menderej, men uofissielle kilder forteller at han ble koblet fra pustemaskin på sykehuset av noen «ukjente», det var i hvert fall ikke sykehusets personal som gjorde det.

En kilde fra rusiske militære fortalte anonymt at de bruker brannvesenets teknologi for å lage lokalt tåke. Dette forklarte lav brenning av flyrester.
En annen kilde fortalte at lysene langs landings-stripe ble skiftet rett før og rett etter krasjet.
Likene til de skutte overlevende ble fraktet til Moskva for fjerning av kuler, riving i små biter og brenning for å skjule spor av henrettelser.

en yankee skriver på en militær blogg: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100411114022AAHYtze

Otto
Abonnent
13 år siden
Mike Cechanowicz
Forfatter
13 år siden

Det er unektelig skudd vi hører fra filmen jeg har sett av videofilmen. Det stemmer dårlig førstehjelpsanstrengelser. Problemet er at de har vært flink til å skjule beviser i denne saken, men det lukter svidd som pokker. Om jeg skulle velge side, så er jeg med på at dette kan være en skikkelig konspirasjon.

Lodur
Lodur
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
13 år siden

Dere må ikke glemme at flyet styrtet på et militært område (flyplass). Jeg vil anta at det er varselskudd vi hører. Jeg antar det fordi de først blir bedt om å dra med påfølgende skudd etterpå. Det var ikke vanlige passasjerer i dette flyet, så jeg kan forstå hvorfor millitæret jaget bort sivile fra åstedet.
Det kan selvfølgelig være en konspirasjon bak, men jeg har mine tvil.

Lodur
Lodur
Abonnent
Svar til  Lodur
13 år siden

Wow, mange tumbs down her :-) Si hva dere mener da, istedet for å trykke på en «facebook knapp».
Det kan hende jeg tar kraftig feil i forhold til om det er en konspirasjon eller ei.
Lech Kaczyński`s død, forandrer nok ingenting. Hans tvillingbror, Jarosław Kaczyński (polens statsminister), tar sikkert over makten og skaper et enda kalderer forhold til russland.
Det er nok mer nærliggende å tro lydopptakene som antyder at polens hærsjefe Franciszek Gągor, la press på piloten om å lande flyet. Maktarrogante ledere som tror at de kan få til hva som helst bare ved å gi ekstra stort press på sine «bønder», har vært skjebnessvangert mer en èn gang i historien. Hitler er kanskje et godt eksempel på det.
Jeg vet ikke noe om HAARP, så kanskje jeg skal utvide kunnskapsbanken min ved å lese meg opp på det.

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Lodur
13 år siden

*GISP* En PLAUSIBEL forklaring!? Og nå som vi hadde det så koselig… ;)

A
A
Abonnent
Svar til  sjokomelk
13 år siden

Spar deg onelinerene dine.
…men med brukernavnet «sjokomelk» er vel det intellektuelle nivået ekvivalent…?

sjokomelk
Abonnent
Svar til  sjokomelk
13 år siden

Der tok du meg på fersken Arnie. Pokker og!

Jeg
Jeg
Abonnent
13 år siden

–> http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10000786

Angående dette som skjer med flytraffiken i norge og resten av europa idag, jeg lurer på om det virkelig har noe med det utbruddet på island å gjøre. I dette klippet på VGTV ser det ikke ut som at det skal lamme hele europa (+de flyr rundt vulkanen og filmer!?)

–>http://www.vgtv.no/?id=29790

Så også disse artikklene idag

–> http://www.boingboing.net/2010/04/14/space-weather-big-so.html

–> http://www.spaceweather.com/archive.php?view=1&day=14&month=04&year=2010 (art. 2)

–> http://www.spaceweather.com/submissions/large_image_popup.php?image_name=Jo-Dahlmans-jo1_1271181770.jpg

Om man sier at noe er i ferd med å skje med sola ville det fått mye større konsekvenser en om man sier det er et lite vulkan utbrudd som er grunnen.

–> http://sc25.com/index.php?id=155

Litt mer lesning om hva noen mener er i ferd med å skje med solen

–> http://www.wired.com/wiredscience/2009/04/2012storms/

A
A
Abonnent
13 år siden

OBS OBS OBS

Flybensin (mest sannslynlig raffinert kerosen i dette tilfellet) brenner i fri luft med max 500 grader celsius. Dette er grundig dokumentert etter 911-teoriene.

Det er OVERHODET ikke mulig å totalforbrenne/askifisere en menneskekropp i denne temperaturen i friluft på kort tid. (kerosene brenner raskt, hvor raskt kan regnes ut ved å estimere gjenværende fuel, hvis man tar utgpkt i at ca halvparten var igjen)

At det var «15 lik igjen» er teknisk umulig, _alle kroppene_, eller deler, må være tilstede etter at flydrivstoffet, og flyinteriøret har brent opp. (her snakkes også om dumping av fuel, ergo restene brenner meget raskt opp)

Kremering av døde kropper foregår ved langt høyere temperatur, i lukkede kontrollerte omgivelser over minst en time, mellom 750-1200 grader celsius.

Så til skuddene:
Det er særdeles lite sannsynlig at vi snakker varselskudd. Når brukes varselskudd? Som tidligere Libanonsoldat vet jeg litt om det.

1. Hvorfor fjerne folk fra åstedet? -Vi snakker om flystyrt, der en krise har oppstått, og de involverte millitære parter siden det var på millitært område) skulle etter sigende bruke sin tid på å redde eventueller overlevende som det ofte er mange av i «ordinære» flystyrter. Hvorfor bruke tid på å fjerne folk?

2. Varselskudd brukes meget sjelden mot folk som skal komme for å hjelpe, som vi ser i video 1. Varselskudd brukes som det siste alternativet før rettet skudd mot fienden/en truende part brukes. Først for uskadeliggjøring, dernest for å drepe.

3. Hvis varselskudd ble brukt for å fjerne folk, javel, hva skal man da skjule?

4. Skuddene kan være avrettinger av overlevende, siden det er stor (statistisk) sannsynlighet for overlevend i hht andre lignende flystyrter (google) Igjen, hva skal man skjule?

Kjør debatt, som det heter.

A
A
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Haha knallkommentar Armin :)

Jeg mener «kjør debatt» for å virke interessant for apekattene som tror de lever i en normal verden, med Vg, Tv2-nyhetene og Se og Hør som eneste korrekte informasjonskilde ;) Skal de våkne må de ha hjelp, selv brukte jeg mange år.

…men ikke si det til noen, det blir mellom oss! (..ups..)

Konspirasjon bekreftet de luxe vedr flystyrten!

sjokomelk
Abonnent
Svar til  A
13 år siden

Du forutsetter altså at instruksen for varselskudd er den samme for UNIFIL og det russiske forsvaret? Det er godt mulig det. Kanskje varselskudd ble avfyrt fordi soldatene var; i sjokk eller redde for at sjokkskadde sivilister skulle vase inn i et skade/katastrofeområde og gjøre vondt verre? Slik jeg leser ditt innlegg forutsetter du at de russiske soldatene hadde våpeninstruksen friskt i minne. Har du, i din tid som FN-soldat, vært i nærheten av et skadested/katastrofeområde? Hvis svaret er ja vet du at folk opptrer svært forskjellig, og ofte irrasjonelt.

hanze
hanze
Abonnent
Svar til  sjokomelk
13 år siden

he,he.Sjokkskadde soldater som skyter vilt om seg… Dette er en ulykke, en redningsaksjon, ikke krig. Hvorfor skulle soldatene føle seg så truet at de fyrer av varselskudd. At folk opptrer forskjellig er jo forsåvidt greit, men dette er en flyulykke hvor det er sendt inn soldater, og disse går ikke rundt og skyter etter forgodtbefinnende. Og jeg tror ikke det mangler på disiplin blandt de russiske soldatene og ikke var de heller uten kommando, eller en lagleder som ga de nødvendige ordrer…

Men saken er vel at dette var et helt spesielt oppdrag, hvor det var gitt klare ordrer hvordan oppdraget skulle utføres og avsluttes. Så kom det noen utenforstående og rotet seg inn i området, men skuddene tviler jeg på var rettet mot disse, og om så var, syns jeg tilfellet bare blir enda mer mistenkelig…

A
A
Abonnent
Svar til  sjokomelk
13 år siden

Du er ute etter å «ta» mine setninger.
Konklusjon: Du er tenåring og i opprør.
Finn et annet sted å være frekk.

Jeg er en meget erfaren soldat, og vet meget om millitær opptreden uansett land, millitær situasjon, millitær enhet, skade og krisehåndtering, sivile situasjoner. kampsituasjoner. Jeg har erfaring fra FMR i Libanon, Special task force. Ikke en «vanlig» Fn-soldat. Delte leir med bl.a. polakker, derav mine setninger over.

Jeg tilhører ikke den gruppen som slenger setninger som ikke har hold i virkeligheten vedr mitt pivate bakgrunn. De som kjenner meg nært her vet det.

Har erfaring fra tunge millitære situasjoner med ildgivning/mottak.

Dette trenger du ikke svare på om annet for å «ta» setningene mine. Jeg svarer ikke videre til deg.

sjokomelk
Abonnent
Svar til  A
13 år siden

Kjenner til FMR. Force Mobile Reserve. UNIFILS utrykningsstyrke. «Special Task Force»? Var dette en undergruppe innen FMR? Vanlige FN-soldater, tør jeg påstå. Når var du i Libanon da? Kontigentnummer? Selv var jeg ved Norbatt kontigent XXIX. (Feriekoloni, skal innrømmes). Pluss to kontigenter i UNPROFOR. (1993-1994).
Var med som sanitetssoldat begge stedene.

Skal ikke uttale meg så mye om din militære ekspertise, annet enn at den virker en smule dogmatisk. Jeg tviler ærlig talt på at du sitter inne med kunnskap om RUSSISK våpeninstruks, selv om du har tjenestegjort sammen med polakker. Men jeg har tatt feil før.

sjokomelk
Abonnent
Svar til  A
13 år siden

Synes forøvrig din konklusjon om at jeg er en frekk opprørsk tenåring er ganske fornøyelig. Ikke helt sikker på hva du mener med at jeg er ute etter å «ta» setningene dine. Jeg har aldri tvilt på at du har vært FN-soldat. Min påstand er vel heller at instrukser er en ting, virkeligheten en ganske annen.

A
A
Abonnent
Svar til  A
13 år siden

Kont xxxvl (grapes of wrath-krigen) og xxxvlll.
Special task force betyr spesiellt oppdrag.

Jeg står inne for setningene over.
Ikke vanlige Fn-soldater da det var stor konkurranse om inntak. Kun de beste kom inn. Dette burde du vite.

Trekker tilbake tenåringsutsagnene.
Legger denne død for å fokusere på sak..

sjokomelk
Abonnent
Svar til  A
13 år siden

Vet at det var rift om å komme inn i FMR. Men du får det til å høres ut som en Spec.Ops. avdeling, noe det ikke var. FMR var (som navnet tilsier) Styrkens (Force) Mobile Reserve. Ja, dere så nok mere action enn den jevne infanterist i noen av bataljonene. Og derfor må de velge de beste soldatene. Enige så langt. Men fra det til å påstå at dere var en elitestyrke? Nei. Kjenner selv et par tidligere FMR soldater, og de påstod at tjenesten ikke var veldig ulik den for eksempel BMR i Norbatt stod for, annet enn at FMR opererte i hele UNIFIL’s teig. Så jeg vil påstå at du var en vanlig FN-soldat, selv om du fikk se mer enn den jevne FN-soldat gjorde.

Men nok om det! V i kan ikke regne med at vaktsoldatene på flyplassen var like rutinerte som oss. For alt vi vet var dette vernepliktige soldater inne til førstegangstjeneste.

Skal si meg enig i at det HØRES ut som skudd, men er ikke overbevist om at det faktisk er det, mine teorier om sjokkskadde rekrutter til tross.

A
A
Abonnent
Svar til  A
13 år siden

Facsinerende hvor mye du påstår.

Elitestyrke og Special task force. To vidt forskjellige ting.

Skal vi close denne nå?

sjokomelk
Abonnent
Svar til  A
13 år siden

Bare steng i vei du.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
13 år siden

Har holdt på i hele dag for å komme inn her og på Pan og endelig klarte jeg det!

Når det gjelder politikere som faller fra himmelen Armin og dere andre, så forteller min intuisjon meg at det vil bli mange flere dette året som kanskje ikke bare vil falle fra himmelen men forsvinne sporløst i løse luften..!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Ventet igrunn på denne artikkelen, etter det som skjedde, og du har som vanlig gjort en god jobb, Armin.. fullspekket med linker og god info :-)
Er helt enig i at dette lukter svidd og virker nesten som en slags reprise på den begivenhet som de dro for å minnes.. repriser og stort drama, har visse krefter en forkjærlighet for.. du har også fått med deg at en jødisk rabbi ikke ble med pga sabbaten, jeg hørte faktisk at det var mer enn en, men det vil vise seg.

Til dette vil jeg si at det er ikke overraskende om en jødisk rabbi eller to ikke kan gjøre ditt og datt når det er sabbat, det må jeg si i rettferdighetens navn. De har en helt annen holdning til sin hellige dag en nordmenn og antagelig også muslimer.. det er ekstremt strenge regler og det gjelder ikke bare for jøder.. om man besøker Israel som turist, må man til og med innrette seg, så til de grader, at om man ber om å få varmet opp litt mat, så er svaret nei, rett og slett. Ingen varmer opp noe som helst på en sabbat og ikke en eneste bil i gatene.. at rabbier følger dette strengt må vi regne med. Hvordan reglene konkret er i forbindelse med fly, vet jeg ikke..

MEN det rare er vel heller, at om det planlegges en minnehøytid hvor det er viktig å ha rabbier og jøder med og om det er brudd på sabbatsbudene at de drar dit, så burde det vært lagt opp slik at de kunne delta likevel, enten ved å reise dagen før eller flytte begivenheten en smule. Når det er lagt opp slik som dette er det også lagt opp til at de hadde gyldig grunn til å avstå, konstruert alibi fra planleggernes side, eller? det blir spørsmålet..

Når det gjelder det du skriver om Lise, så vil jeg melde at både jeg og mange andre merker problemer med tilgang både her og der på nett, og jeg har de siste dager også opplevd demonstrativ aktivitet på mine telefonlinjer.. dvs jeg VET at min telefon har blitt avlyttet siden en dato i 1999, selve avlyttingen er i dag i prinsippet lydløst.. men kan noen ganger høres, ofte fordi man er interessert i å påminne personen om at «vi følger med deg, så pass deg litt..» – alle som har snakket med meg på telefon siste dagene er vitner på dette.. det har artet seg som klikk, ekstreme ekko og annen støy og som mobil-lyder på fast-telefonlinjen selv om ingen mobil er i samme rom.

Når det gjelder å forsvinne i løse luften, Lise..
så holder jeg faktisk på med å lære meg dette.. helt sant :-)

Følte meg dradd til noen helt spesielle foredrag og der lærer vi ye rart, bla mye om 4 dimensjon, og hvordan man bevisst går inn dit med bevisstheten og senere kroppen, helt konkrete teknikker.. det er en gavepakke uten like, kan nesten ikke tro at jeg er så heldig å møte gode lærere i dette.. :-)
Eksakt hva vi trenger i tiden foran oss..

Teknikker som en del folk på jord har mestret og som faktisk kan læres.. dette med bevistheten har jeg allerede praktisert i noen år, helt bevisst, nå lærer jeg nye teknikker der og neste mål er å forflytte kroppen og evt også ting inn i 4 dimensjon. Når jeg så får til dette, så kjære smurf og dere andre, så trenger jeg ikke engang luftballong, da kan jeg komme unna både jordskjelv og andre katastrofer ved å forflytte meg over i 4 dimensjon :-) he he

Og det er ikke tilfeldig at disse lærerne og læren dukker opp nå..
Det står i Bibelen også at mange skal forsvinne slik i tiden som kommer..
Synd du bor så langt unna Lise, men jeg får se om jeg kan lære videre noen triks til gode venner, der du vet :-)

Michelle
Skribent
13 år siden

det høres sikkert helt surrealistisk og sykt ut for de fleste, men jeg tror litt på det David Icke sier, at det kan være satanistisk. Vi vet jo at NWO sto bak nazi-germany, med finansiering fra bankene og frimureri, på toppen styrt av ledere som lar seg guide av demoner i syke ritualer (skull&bones, bohemian grove osv), disse lederne i Polen skulle gjøre en minnesmarkering over grusomheter, 70 år er jo også et ikke-satanisk nummer, minnesmarkerings-handlingen var kjærlighetsfull, derfor kanksje satanistiske bevelgelser ville sette en kraftig stopper? Vi må huske på at demoner suger energi ut av ritualer, som kan være offentlige/åpenlyste (911, tall 9 og 11 er to av de viktigste tallene i satanismen) eller lukkede (under jorden eller på gamle slott/Cherokee Castle osv – ifølge sønnen til LaVey), på samme måte som satanister drikker ferskt blod med stress/redsels-hormoner etc for å ruse seg sammen med narkotika osv. Det er trist at de ikke ser alt det vakre i dyrene og naturen og kjærligheten og friheten for alle uten å måtte ødelegge det fine.
http://davidicke.com/headlines/32804-katyn-ii-how-satanists-say-were-sorry

Michelle
Skribent
13 år siden

..oi, kjære venner, leser forresten på internett på at det er kanskje en HAARP stasjon bare to timers kjøretur fra vulkanutbruddet på Island nå..

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Jeg synes ikke denne filmen beviser at vulkanutbruddet på Island var HAARP indusert. Men det er klart, jeg tror vel ikke så veldig på at HAARP er farlig heller jeg da.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
13 år siden

Jeg har også ventet på en denne artikkelen. :-)

Det er noen mystiske ting, og det er for tilfeldig at det kan være tilfeldig.

Det henvises til øyenvitner, som så flyet osv. Hvis det var så tykk tåke at ikke flyet kunne lande, hvordan kan man da ha øyenvitner? De kan jo heller ikke ha sett flyet.

Disse flyene går på autopilot. Pilotene er der i tilfelle noe går galt og at de reisende skal føle seg trygge. Trolig er presidentens fly også konstruert fjernstyring. Moa: en flystyrt skal være umulig med mindre det saboteres.

Det gikk ikke mange timene etter flyet kræsjet før vi fikk se en grafisk video som fremstlller styrten. For det første tar det litt tid å lage en slik produksjon, iallefall hvis det skal være presis. Når i tillegg tåken hindret vitner å se eller videokamera å filme, så tviler jeg sterkt på at denne videoen er laget etter flyet gikk i bakken.

Nå blir det ikke mye flyvinger over Europa i tiden som kommer, takker være det som skjer på Island. Det er trist for alle som skal reise, at flyene må stå på bakken. Men dettegjelder ALLE fly, også de som slipper chemtrails :-)

Rainbow
Rainbow
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
13 år siden

Helt enig i at dette ikke kan være tilfeldig. Symbolikken med minnemarkeringen, og at hele Polens elite atter an gang dør på samme sted som de gjorde for 70 år siden gjør det hele suspekt.
Dette lukter svidd – eller rettere sagt – svovel….

nord
nord
Abonnent
13 år siden

Kanskje flytrafikken kommer igang igjen utpå søndagen, når Polens president er vel kommet i jorden. Dersom dette flycrashet var noe i nærheten av det det kan virke som, kan man jo se en viss logikk i å stenge alt av flytrafikk over europa sånn at konspiratørene slipper å dra i begravelsen. Det ser jo ut som om de fleste statsoverhoder «sitter fast» en eller annen plass.. Dessuten er det en glimrende måte å få fokus vekk fra selve flyulykken og «granskingen» av den.

Cichociemny
Cichociemny
Abonnent
13 år siden

God morgen til alle !

Teksten herunder er skrevet etter ytringsfriheten vi har i dette landet og representerer min personlig mening og oppfatning av løgner som ble servert.

Jeg kommer til å ta opp ting i rekkefølgen så …
Først og fremst så må jeg reagere på et forsøk på å forfalske historiske fakta.
Forfatter av «Politikere faller fra himmelen» Armin Bahrami åpentlyst serverer her løgn ang. Katyn massakren bla. ved å skrive «Den polske presidenten Lech Kaczynski og hans 95 høyrehender var på ett og samme fly på vei til å minnes de 4.000 polakkene som ble massakrert av jødiske kommunister i Sovjetunionen i 1940.»

Tallet 4000 overhodet ikke stemmer med historiske fakta om Katyn massakren, og det at jøder blir dratt med i form av «jødiske kommunister» er meget feil … For ellers hva annet kan vi forvente av en som åpenbart har et sterk behov for å skape seg ved å avbryter NRK sin direkte sending mens en kreft pasient snakker …
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=589023

Kongeriket Norge er bland disse land i verden som har høyeste tall på overlevde når det gjellder behandling etter kreft diagnose. Takk og pris for velfred og min og andres skyhøye skatt, personlig så er jeg glad at
jeg kan bidra med så mye til så mangen. Men så lurer jeg på hvor mangen vil overleve kreft hvis de får alternativ behandling …

Som etnisk polakk som ble født og vokste opp i Polen så er jeg MEGET forbannet på mange løgn som ble skrevet i artikelen over. Derfor må jeg rette noen ting opp… Fordi dette er så gale at det SKRIKER.
For det første så begrepet «polakkene» er FEIL formulering på alle som ble drept i Katyn. Etter å ha lest «polakker» så mange mennesker vil tenke på vannlige folk, bønder, arbeidere osv …
Fakta er at 22.000 av Katyn drepte var POLSKE INTELLEKTUELLE bestående av offiserer, forskere, ingyniører og leger.
Denne massakrer var et bevist handling utført av sovjetiske NKVD (etter krigen KGB) som handlet etter DIREKTE ORDRE FRA STALIN underskrevet også av Molotov og Vorosjilov. Meningen med denne massakren var å rivet Polen i stykker og hindre modstanden fra intellektuell, politisk og militær nivå.

Derfor forstår jeg ikke hvorfor Armin Bahrami trekker jøder og maskerer det under navnet «jødiske kommunister» inn i Katyn massakren.
Jeg vil herunder si fra at en stor prosent av offiserer, forskere, ingyniører og leger som mistet livet under Katyn massakren enter var eller hadde jødisk opphav…
Men la oss gå videre til selve fly katastrofen i Smolensk ved Katyn skogen og la oss se nærmere på mer LØGN som Armin Bahrami serverer offentligheten:
«Her ble 15 lik funnet, de andre brant til aske iløpet av noen minutter, et lite trolig scenario når mediene meldte om at flyet fløy fire runder rundt flyplassen og dumpet drivstoffet, det er praktisk talt umulig at så mange lik ble borte»

Armin du er helt på bærtur … ALLE – JEG GJENTAR – ALLE 96 LIK ble funnet og 76 ER tilbake i Polen. Dog kun 14 lik var i god nok form for identyfisering av pårørende – hvorav president Kaczynski og hans kone. 62 andre var enten knust eller med brannskader og disse ble identyfisert med DNA, fingeravtrykk og legitimasjon.
http://news.money.pl/artykul/76;cial;zidetyfikowanych;dzis;nikt;nie;wroci;do;polski,80,0,610640.html

«Vel og merke, flyet var ikke funnet intakt som en regnet med når en bestemte seg for å heltelande som piloten i elven som renner i New York. Flyet var spredt i mange småbiter på et større område, noe som kan indikere at det ble skutt ned i perfekt tåkedekke for anledningen»
En Polsk kommisjon bestående av etterforskere, flyteknikere, etterretning og spesialister fra havarikomosjon kom til konklusjon:
http://wiadomosci.onet.pl/6608100,1,1,6,relacjetv.html
Det var ingien brann, eksplosjon eller avfyrte skudd mot flyet.

«Visepresidenten Donald Tusk, overtar landet og fremtiden til Polen er tilbake i hendene på den globale makteliten.» – PISSPREIK !!
Donald Tusk er INGIEN visepresident men statsminister og NEI han IKKE FÅR overta landet.
Polen har gjennom historiens gang utarbeidet egne rutiner ang. hva som kommer til å skje med regjeringen i tilfelle av drap på statshodet – atentatter – fiendelig invasjon og atom angrep.
I dette tilfelle er det Grunnlovens Paragraf 131 – som sier at Stortingets president overtar ansvaret som statshodet i 14 dager, til tidspunktet for nye president valg er avklar. Valget må skje senest innen 60 dager etter tidspunkte for nye valget ble offentligjørt. Derfor og senest innen 74 dager etter 10.04.2010 Polen får sin nye folkevalgte president.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Cichociemny
13 år siden

Cichociemny;

Jeg er helt eng med deg i din kritikk her. Artikkelen er spekulativ så det holder og full av pinlige faktafeil. Det er rimelig stor forskjell på å være visepresident og statsminister, de har vidt forskjelllige funksjoner. Påstandene om Katyn massakren er også helt ute på viddene. Det hadde ikke tatt lange tiden med reasearch for å få korrekte fakta på plass så hvorfor det ikke er gjort i dette tilfellet er vanskelig å forstå…

Jeg skjønner godt ditt sinne her. Nyhetssspeilet er dessverre ofte mer interessert i fantastiske historier enn i fakta.

Her prøver man å bygge opp et motiv for hvorfor den polske eliten skulle tas av dage, men dette er så syltynt at det grenser til det latterlige.

Av artikkelen skulle man tro at Polen ble tvunget med i EU. Dette stemmer på ingen måte. Under folkeavstemningen svarte 79% av de fremmøtte ja. Rimelig overveldende flertall.

http://www.europaveien.no/index.php?option=com_content&task=view&id=625&Itemid=249

Jeg må også stille meg spørsmålet hvordan man skal forholde seg til innholdet i artikler på speilet når man i én og samme artikkel kan påvise så mange grove faktafeil.

Det er også et paradoks for speilet at Cichociemny starter innlegget sitt med å påberope seg ytringsfriheten når han poster sitt innlegg.

Har speilets behandling av skeptikere og kritiske røster blitt så kjent (beryktet) at nye debattanter må påbeope seg ytringsfriheten før de våger å poste på speilet?

Det bør i så fall være et tankekors for redaksjonen.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
13 år siden

Kommentaren til Cicho kunne vært bra den men han gjør hele greia useriøs med og blande inn Armins forsøk på og redde livet til en kreftpasient som overhodet ikke har noe med denne artiklen og gjøre
Det og rope på ytringsfrihet skyldest vel paranoia, det er ingen som til dags dato har fått slettet en kommentar med og servere fakta på NS
Joda Armin bommet litt med dem 4000 som ble myrdet ved Katyn
Det er vel alment kjent at 20 0000 offiserer ble myrdet av NKVD på Stalins ordre på samme måte som masakrene i Warszawa da folket gjorde opprør mot Nazistene på slutten av krigen og Stalin stoppet opp sin fremrykking til Nazistene nok en gang hade masakrert store mengder polakker
Ville vært verre om Armin skrev 40 000 en 4000 men men
Armin setter fingen på en av verdens største konspirasjoner gjennom tidene, hele den polske elite utradert på få sekunder og det er bra at han gjør
Ingen er feilfri og vi lærer av feilene og Armin har mye og gjøre på liten tid så all honnør for artiklen selv om det var litt småfeil her og der …
Armin er et menneske som vi andre som gjør feil av og til, men det han gjør det gjør han i beste mening :)

Jeg har stor sympati med det polske folk, det er få land som har opplevd så mye grusomheter og uretferdighet gjennom tiden som dem
Jeg var raskt ute med første kommentar etter artiklen ble lagt ut for og rette opp i feilene og presentere fakta med at Russland og Putin skjøt ned flyet pga at Russland var rasende på Polen for at dem sa ja til og instalere Bush sitt rakettskjold som Russerene så på som en ren krigsærklæring mot landet, dem advarte og på forhånd med at takket dem ja til Bushs rakettskjold så kom det til og få katastofale følger for Polen, men Polen følte seg så trygge under USA vinger at dem blåste av advarslene
Det skulle dem ikke gjort
Men det er noen småting jeg lurer på som skurrer litt
Kanske Cichociemny som etnisk polakk som ble født og vokste opp i Polen kan bidra litt her med sin viten :)
Polsk etteretning vet utmerket godt at Russerene ønsker dem dit pepperen gro samt at dem vet at dem har midler til og gjøre det
Det er heller ikke vanlig og samle 88 av den øverste Polske eliten på et og samme fly så hvorfor ble dette alikevel gjort ?
Ikke tror jeg dem er cusidale og ikke tror jeg dem er dumme
Hva tror du Chico ? :)

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3600129.ece

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3599961.ece

sjokomelk
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Armins stunt nevnes vel her for å belyse hvilke metoder han er villig til å benytte seg av?

ares
ares
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Armin er en bussy kar, derfor er det ok å gå på akkord med sannheten? En rask titt på tidligere artikler avslører at dette ikke er første gangen. Hvilken konklusjon kan en trekke av dette?
a) Journalisten gjør ikke dette med vilje, han er i starten av karriæren, nybegynnerfeil/lite erfaring etc etc etc…

b) Journalisten lider av Pseudologia fantastica, http://en.wikipedia.org/wiki/Pseudologia_fantastica

Eller:
c) Journalisten er ansatt av NWO og plantet her som disinfoagent.

Forhåpentligvis alternativ a. Men her på NS er jo det opplagte og de enkle forklaringene et soleklart sistevalg om et alternativ er fantastisk nok og inneholder ordene NWO.

Likte forøvrig din egen «twist» på virkeligheten om tsunamier som kan treffe norskekysten. Må inrømme jeg måtte følge linken ettersom jeg bor i nedslagsområdet……. Var lettet da jeg kunne konkludere med du hadde missforstått artikkelen totalt (eller hadde du……?)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Jeg er våken, Armin.

Er du?

Jeg har mine tvil når jeg leser artiklene dine om dagen. Svaret ditt til Cichociemny er forøvrig noe av det mest ignorante og respektløse jeg har lest på lenge.

Jeg advarte for en tid tilbake om konsekvensene ved å behandle nye debattanter, kritikere og skeptikere som det her gjøres. Min påstand var at fortsetter man slik så reduseres speilet til en menighet for spesielt interesserte.

Gratulerer så meget med vel utført jobb!

De gode debattene er like vanskelige å finne som den berømmelige nåla i høystaken og speilet synes redusert til et sutre-og klageorgan over hvor fæle politikere vi har, fremfor vilje og evne til å avsløre faktiske konspirasjoner.

Ps:du er ikke alene om å redusere speilet til en vits om dagen. Det er flere artikkelforfattere og forøvrig også faste debattanter som burde gått i seg selv og se hva de faktisk skriver.

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Vel Vandalf,hadde jeg vært seriøs polakk hadde jeg ihværtfall ikke klemt av meg sensurpeilets tåpelige svarsmåte..jeg kan glatt kalle meg Andrej Nebb ,sende inn til sensurspeilet..-var det en flystyrt eller noe annet…- og kalle meg polakk og få diskusjonen igang…Kalhoz,boje che chokom…Depress…Selv den vanlige meningsmann som leser mainstream medias dekning av «flystyrten»mener det er noe muffens med hendelsen…

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Armin:

Hadde egentlig ikke tenkt å kommentere det siste innlegget ditt til meg da det faller på sin egen urimelighet, men samtidig er det så hodeløst dumt at det ikke kan få stå uimotsagt.

Det du oppfatter som sutring og klaging er for meg tilbakemeldinger og kritikk. Du av alle burde tåle direkte tale, men istedet blir du sur og grinete hver gang du får et snev av motstand.

Dersom etteretteligheten i artiklene dine er å sammenligne med din siste tilbakemelding til meg, vel da er de for boss å regne.

La meg utdype;

Du mener jeg har sutret og klaget i snart et år. Jeg tror ikke mange kjenner seg igjen i dette, Armin. Tvert i mot. Jeg har bidratt med egne synspunkter, funn, ja jeg har til og med gått i krigen for Nyhetsspeilet mot skeptikere med manglende folkeskikk opptil flere ganger (endog forsvart deg i løvens hule hos skepsis.no).

Men det teller vel ikke nå siden jeg har tråkket det allvitende orakelet på tærne, og er derved falt i unåde.

Du trenger ikke belære meg om sosiale ferdigheter, men jeg skulle gjerne sett at du lærte deg allminnelig folkeskikk, evne til å ta kritkk og evne til å imøtegå den på skikkelig vis uten å falle til stupide hersketeknikker du ikke er i nærheten av å beherske, ref lillebrorpisspreiket ditt.

Når det gjelder denne artikkelen så synes det åpenbart at du har liten eller ingen peiling på hva makteliten i Polen har bedrevet de siste årene. De er å regne som USA’s lydige pudler i Europa og har gjort knefall for den markedsliberalismen USA har påtvunget resten av verden med tildels katastrofale resultater for enkelte land. Dette kunne jeg utdypet, men jeg tror ikke du er så veldig interessert i å høre om det da det tar luften ut av hele konspirsjonsteorien din om hvorfor flyet styrtet.

Les Sjokkdoktrinen av Naomi Klein så vil du også få mer innsikt i disse spørsmålene.

Kanskje du også lærer deg et og annet om kildebruk og kildekritikk.

Noe har skjedd med frihetskjemperen Armin. Er du blitt høy på pæra etter all publisiteten du har fått?

Ikke uvanlig det når man har fått sine 15 minutter i rampelyset.

Jeg skrev i mitt forrige innlegg at speilet er redusert til en vits og det står jeg ved (det var riktignok befriende å se en velskrevet artikkel av Morten selv om jeg ikke deler hans syn på dette spørsmålet.). En vits fordi du har gått til en helt meningsløs og fordummende krig mot skepsis.no og NTNU, noe som i beste fall er en avsporing av de felles målene vi alle har for en bedre verden.

Konspirasjoner kan være så mangt. Alt fra kommunepolitikeren som får godkjent en i utgangspunktet ulovlig garasje til Bush’s løgnargumentasjon for å invadere Irak, og speilet har tatt sikte på seg å avsløre slike, noe som er bra.

Et sted å begynne er å la egen personlig agenda hvile til fordel for den gode sak.

Her har du en vei å gå for å si det slik…

A
A
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Juhu jeg heier på Armin (vimpel) :)
Ps hva pokkeren gjør du i badeland (bilde) når vi andre står med ryggen mot veggen her ;)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Kan ikke se annet enn at den unge mannen Armin er særdeles våken :-)
Sett i forhold til sin unge alder er han imponerende kunnskapsrik og våken.
Om man misliker Nyhetsspeilet kan man finne seg et annet sted..
Som er mer i tråd med ens eget syn og smak.. there are plenty..
Forøvrig bør man alltid feie for sin egen dør og følge egne råd..
før man gir dem til andre.. Stå på Armin. :-)

A
A
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Ahahaha! Stav repubilikk da! :) Beklager ofttopicen ;)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Dette er ingen kamp, om du skulle tro det Arnie. Jeg respekterer Armin, synes han en modig kar som våger å stikke hodet frem, men jeg synes korstoget mot skepsis og NTNU er helt på trynet og undergraver hele Nyhetsspeilet.

Fokus og energien bør ikke kastes bort på marginale skeptikere og ihvertfall ikke et helt universitet.

Jeg registerer også at aktivitetsnivået på speilet er blitt vesentlig lavere etter at denne meningsløse krigen startet. Fortsett slik og speilet er gone ila et par år.

Potensialet til denne siden er enormt. Ta godt vare på det er mitt råd. Det innebærer feks at faste skribenter og debattanter vet å besinne seg når noen stakkars nykommere forviller seg inn på siden og får latterkick, sjokk eller forferdelse når de begynner å lese ting de ikke en gang har kunnet forestille seg i fantasien en gang.

Armin;

Monsanto artikkelen er ikke glemt. Det har bare vært skrekkelig mye jobb og tilsvarende lite fritid i det siste. Har samlet inn mye «sprengstoff» som jeg ser frem til å systematisere og få inn i en overkommelig artikkel.

I den fobindelse kan jeg nevne at min kone satt askefast i Amsterdam (gid det hadde vært meg…) og kom der i snakk med en svensk greenpeaceaktivist som hadde gjort det til sin livsoppgave å aksjonere mot Monsanto. Det finnes mye gode krefter der ute, og denne siden kunne blitt et samlingspunkt for disse, men da må vi slutte å støte folk bort og heller ta mot de med åpne armer, selv om de sier ting som provoserer.

Når det gjelder Polens maktelite så er det vanvittig å se hvor stor innflytelse USA har hatt på den polske økonomien de senere år, og den nå avdøde presidenten var i så måte ikke noe unntak. Kritisk til EU, ja, men en logrende valp for USA, dessverre…

A
A
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Jeg syns du er en flink datamaskin :)
Stå på! PS jeg bader i tuborg i kveld ;)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Flott Vandalf :)
Gleder meg til den artiklen kommer
Monsanto og GMO er selve være og ikke være for menneskeheten og dens frihet :)
Å .. joda er litt enig at det ble vel mye fokus på skepsis og NTNU miljøet en periode, men den er over nå heldigvis :)

Her har du andre Norske grupper som og jobber mot faenskapet der du kan hente info til kommende artikkel :)

Biodynamisk forening
Caritas Norge
Debio
FIAN Norge
Forbrukerrådet
Framtiden i våre hender
Greenpeace
Grønn Hverdag
Kirkens Nødhjelp
Kristelig Folkepartis Ungdom
Natur og Ungdom
Norges Birøkterlag
Norges Bondelag
Norges Bygdekvinnelaget
Norges Bygdeungdomslag
Norges Kvinne- og Familieforbund
Norges Miljøvernforbund
Norges Naturvernforbund
Norsk Bonde- og Småbrukarlag
Norsk Landbrukssamvirke
Norsk Økologisk Korndyrkerforening
Norsk Thyreoideaforbund
Oikos
Spire – Utviklingsfondets ungdom
Senterungdommen
Sosialistisk Ungdom
Utviklingsfondet
WWF

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Nydelig Smurfen!

Takker og bukker…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
13 år siden

Metodene er det vel du som står for sjoko, hundrevis av kommentarer her uten at en eneste en har vært med og bidra, kun det motsatte
Hadde vært litt artig og sett deg skrive en artikkel og sett åssen den hadde sett ut :)
Lech Walesa sier at det var 20 000 drepte offiserer så hva som gjør cicho kompetent til og underkjenne hans utsagn vet ikke jeg…
Naziene sier 4200, ikke vet jeg men det vi vet av erfaring er at den seirende part alltid har en tendens til og smøre på litt for sin egen agendas del
Uansett så betyr det ikke så mye, man finner vel knapt nok en eneste artikkel i Main Stream Media heller uten feil i såfall, metodene der er og bevist plante feil propagandabudskap for og hjernevaske oss
Det funket perfekt for AP som allerede i 48 kjøpt dem fleste aviser sånn at dem kunne fortelle det norske folk om og om igjen, år etter år hvor bra AP styrte landet og hvor latterlige dem andre partiene var sånn at dem kunne sikre seg makten i generasjoner fremover
Det blir en smule patetisk med dine stadige angrep på Armin
Du får helle bevise at du er så mye bedre med og skrive din egen artikkle her på NS :)

Og til deg Ares, jeg skjønner at du ble skremt siden Ølen ligger nede ved sjøen, ville ikke vært noe særlig vist gitaren din ble våt, men det du sprør om har jeg allerede svart på på andre siden her
Å joda du har sikkert rett, jeg leste overskriften og det meste av artiklen uten at jeg fikk med meg at det var det lille tettstedet vik dem egentlig mente, dagbladet klarte og lure meg der med sin sesasjonsartikkel
Egentlig ble jeg dobbelt lurt for geologene fra NTNU har bevist det var var en gigantisk tzunami som skylte bort det meste av kystnorge for ca 6000 år siden
Må ha vært en svær bølge som tok med seg både Babels tårn, Noas Ark og Norskekysten mm på samme tid :)
Urgamle skrifter sier bølgen var så stor at den drepte 409 000 kjemper som bodde over hele jorden på den tiden
Den stygge listen din med nedsettende karististikker av Armin kan nok forlengest med noen bokstaver til av posetiv karakter :)

sjokomelk
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

«Hundrevis av kommentarer», du? Slå av litt for kjente nå. :D Hadde vært en «exercise in futility» å skrive en artikkel her inne, i og med at jeg i følge dere er hjernevasket av den offisielle agendaen. Finner forøvrig din analyse av MSM (som de ofte kalles her inne) sin omgang med fakta interessant. De er altså, i følge deg, ute etter BEVISST å «plante feil propagandabudskap» for å hjernevaske oss. ALLE vet eller bør vite at en avis har en bestemt redaksjonell linje. Alle bør derfor ha det i mente når de leser de nevnte aviser. Vanskeligere enn det er det vel ikke?

Vedrørende din kommentar om hvor patetiske mine «angrep» mot Armin er? Kan ikke huske å ha kommet med personlig hets mot ham, men stiller meg svært undrende til en del av hans påstander og metoder. Og såpass bør faktisk en selverklært selvlært journalist tåle. Hvis en journalist ikke takler kritikk bør han finne noe annet å sysle med.

sjokomelk
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Registrerer at både smurfen og Armin ikke synes jeg bidrar. Hva legger dere i det? Synes dere jeg skal skrive en artikkel? Eller mener dere at man bidrar så lenge man ikke er kritisk? Det blir ingen debatt hvis alle sitter og nikker og er enige.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
13 år siden

Klart du kan bidra uten og skrive en artikkel Sjoko :)
Det jeg reagerer på er at du kun kritiserer i alle kommentaerer, aldri noe bidrag og linker som bekrefter det som skrivest i kommentarer og artikler.
Men du skal ha for og sette fart i debatter da :P

Det er nå min mening da :)

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Cichociemny
13 år siden

Ennå er ikke Polen fortapt. :) Kunne ikke sagt det bedre selv, Cichociemny. Bravo!

ares
ares
Abonnent
Svar til  Cichociemny
13 år siden

Den sanhetsøkende infokrigeren slår til igjen. Om du får tilsvar på kritikken din eller noen form for dementi tviler jeg sterkt på. Bra innlegg !

ragnaR
ragnaR
Abonnent
Svar til  Cichociemny
13 år siden

Lenin, Stalin til Putin – nye ansikter – same Masters.

Judaic Communists
Lazar Moiseyevich Kaganovich (pictured at left): chief mass murderer for Stalin, ordered the deaths of millions and the wholesale destruction of Christian monuments and churches, including the great Cathedral of Christ the Savior. Standing amid the rubble of the cathedral, Kaganovich proclaimed, «Mother Russia is cast down. We have ripped away her skirts.» (N.Y. Times, Sept. 26, 1995).
http://www.revisionisthistory.org/communist.html
http://jewsribsinbearjaw.wordpress.com/magdeburg-sting-1936/

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Er ikke det å kritisere påstander og innlegg en del av en debatt da?

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  sjokomelk
13 år siden

Forsåvidt,men karakteristikker av motdebattantenes innlegg,og egne meninger om motdebattantene,fungerer langt dårligere enn å legge egne oppfatninger/meninger/fakta om selve saken det er snakk om på bordet.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Cichociemny
13 år siden

Smurfen, det var ikke bare raketter som irriterte ruseland.
Det verste faen ikke kunne svelge, var tap av 5 øre polsk administrasjon ville forårsake med sin gass-utvinning.
Presidentens lobby angående forsyninger av europa med polsk gass fra kullgruver, fikk gjennomslag hos ellers korrupte sodomittiske EU-topper.

Putin sørget for å få hele polske eliten på ett fly ved å nekte dem besøk av Katyn gjentatte ganger.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
13 år siden

Her er det tydligvis noen som skal få Nyhetsspeilet inn under lupen med hensyn til å fare meg løgnhistorier og vi har visst blitt «mange løgnere» innpå her skal vi dømme den jevne tilstrømningen av skeptikere på NS som den siste tiden har slått seg godt til ro her kun for å slenge dritt!

Artikkelen til Armin her vil jeg ikke diskutere selv annet enn at jeg er fult overbevist om at denne flystyrten emd drap av alle disse prominente menneskene var iscenesatt av den globale makteliten der den russsiske presidenten var innvolvert. Det er min sterke intuisjon og jeg vil nøde bli kalt for «løgner» fordi jeg fremmer mitt syn her.

Til deg Cichociemny:

Ja, GUD HJELPE MEG så «flott» helsebehandling for kreftepasienter og andre pasienter vi har her i landet. Så «flott» at jeg ikke gjør noe annet om dagen enn å ta telefoner fra hanglete og syke mennesker over hele landet som klager over den sviktende helsehjelpen/behandlingen de får for sine lunge- og hjertesykdommer, kreft og andre alvorlige sykdommer. nærmere 100 barn dør årlig her i landet som følger av at de ikke får god nok adekvat for sine hjertelidelser. I andre land ville de ha fått det men regjeringen skal SPARE penger og da spiller det visst ingen stor rolle at disse barna dør! Og et enda større tall av alvorlig syke barn og andre vil det bli her i landet dette året som IKKE vil få den hjelpen de trodde de ville få! De som har blitt syke og uføre etter å ha tatt svineinfluensa vaksinen har allerede fått merke hvor lite de har å stille opp med, Jeg har dem på tråden HVER DAG Cichociemny.

Mennesker som har fått muskel og nervelidelser og større hudproblemer etter å ha tatt denne giftvaksinen. De må nok vente i evigheter før de vil få noen helseerstatning, noe jeg har sagt til dem at de kan se langt bort ifra, realistisk sett.

http://www.hjertebarn.org/jonas_saken.htm
http://www.cancertruth.net/02.html/

En baby her er alvorlig syk med store pusteproblemeer, slim som hostes op i store mengder og konstant hoste og brekninger. Haukeland sykehus sin ledelse truer moren til dette barnet med å anmelde henne til barnevernet, kommer moren flere ganger dit med hennes alvorlig syke barn som hun har gjort noen ganger. Dette barnet har fått en diagnose fra dette sykehusets lege som er alvorlig nok og allikevel skal ikke barnet tas inn og obeserveres nærmere!!! Jeg er ikke «født ikke går» med hensyn til å forstå at noe alvorlig nå foregår her i landet siden barn både kan tas fra foreldre er de syke nok og at de ikke skal få behandling!

Og så skal du vite Cichociemny, at polakker er de jeg har mye av på telefonen min om dagen eller som oppsøker meg i håp om å få min hjelp til å snakke deres sak når det kommer til både helsehjelp og annen hjelp de trenger her i landet. Noen er i jobb her men sliter sterkt for å få den behandlingen de trenger for deres sykdommer. De sliter med å betale skatten sin og forteller at de jobber svart i tillegg for å klare seg! Noen har opp til fire svarte jobber i tillegg!!!
,
«Takk og pris for velfred og min og andres skyhøye skatt» skriver du!

Denne replikken din skulle stått på førstesiden i alle landets aviser med kommentarfelt under, så skulle du nok få kjørt deg! For på disse kommentarfeltene ville de vært mange nordmenn som hadde svart deg med sine oppfarende og illsinte kommentarer:

Ja, du er nok glad for å bo her du og betale din skyhøye skatt! Hvor lenge har du bodd her med bind foran øynene? Bare du har din jobb å gå til og tak over hodet er du sikkert fornøyd men vet du hvor mange barnefamiler og andre det er i disse dager som lever i stor fattigdom? Det er mange det. Jeg kan IKKE LYVE for jeg har med mange av disse å gjøre hver dag. Og du kan ta del i mitt frivillige arbeid her og treffe andre polakker, så tenker jeg du ikke vil blåse ut med noe så dumt som du her kommer med!

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

En mann kommer med et innlegg i debatten, og du begynner med at «noen» er ute etter å ta nyhetsspeilet. Selv om man er uenig, betyr ikke det at man er ute etter å knuse Nyhetsspeilet. Hadde blitt en meget kjedelig debatt og en verden uten fremskritt, om alle var enige.

Til og med jeg synes hele hendelsen er suspekt, men om Russland står bak, det vet jeg ikke.

Slembe. Igjen presterer du å vinkle en debatt inn på hvor vondt vi har det i Norge. Jeg finner det ganske utrolig.

Du skriver : «Ja, GUD HJELPE MEG så “flott” helsebehandling for kreftepasienter og andre pasienter vi har her i landet. Så “flott” at jeg ikke gjør noe annet om dagen enn å ta telefoner fra hanglete og syke mennesker over hele landet som klager over den sviktende helsehjelpen/behandlingen de får for sine lunge- og hjertesykdommer, kreft og andre alvorlige sykdommer».

La meg påpeke IGJEN! Selv om mange i Norge ikke får perfekt behandling, betyr ikke det at alt er elendig. Min mor fikk brystkreft for 4 år siden. Hun var kjempefornøyd med både behandling og oppfølging fra helsevesnet. Det samme min farfar, som har hatt kreft 3 ganger. Så du kan prøve du også, åpne øynene, og se at alt er ikke helvete på jord!

Du sprer så mye negativ energi.

Du skriver : » har du ikke forstått med dine går små hjerneceller at du her ikke er velkommen med dine fordømmende diagnoser, som denne diagnosen på Armin som du mener kan være Pseudologia fantastica!!!»

Unnskyld meg, men du synker på samme nivå selv. Men. Dobbeltmoral er en fin ting.

Lise Tollefsen Slembe
Svar til  Mr Oslo
13 år siden

Svar til denne «mr Oslo!»

Jeg tror jaggu du har et «godt øye til meg jeg mr. Oslo, siden du alltid er på pletten når jeg kommenterer her. Veldig bra. Det gir det jeg skriver om mer PR.

Så heldig for din mor og far da at de begge er fornøyd med helsebehandlungen her i landet som et fåtall andre! Om du føler at jeg sprer negativ energi her er vel fordi du selv er plaget av mye negativ energi, tenker jeg! Siden du kom inn her og spesielt var på pletten for å kommentere under min artikkelen «Stopp medias og regjeringens undertrykkelse,» har du ikke gjort stort annet enn å komme med kritikk av det meste som skrives om her.

At jeg nevner «grå små hjerneceller» er fordi du i likhet med ares over her har små grå hjerneceller. Vel hans må vel være temmelig små siden han kan diagnostisere Armin med å lide av – Pseudologia fantastica. Når det er sagt er vel alle hjerneceller små og grå, er de ikke??? Så hvordan kan du påstå at jeg synker på samme nivå selv? Er dine hjerneceller av de største slaget???

Jeg selv er temmelig lei av å åpne sidene her å finne slengbemerkninger og diagnoser på faste kommentatorer her. «Paranoia, mental syk, osv. osv.
Drittunger er det som kommer med slike kommentarer og drittunger kan være voksne mennesker også.

Og drittunger slår jeg hardt ned på i mitt frivillige arbeid her og generelt. Og du mr. Oslo har ikke sett halparten av elendighet som det jeg har sett omtrent hver dagi over fire år siden HULK strartet. Har noen fortalt deg noe annet når det gjelder mitt frivillige arbeid her, er det fordi disse menneskene selv ikke har samme positive energien som det jeg har med hensyn til å stå på til støtte for sviktende unge under dette kontrolldiktaruret til Jens Stoltenberg og hans usle lakeier av politikere. Og noen slike mennesker må selvsagt finne feil på andre som gjøre en større innsats enn det de gidder selv.

Nei spar meg for drittsnakket ditt.

.

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Du vil aldri bli fornøyd. Du er dyktig, resten er elendig. Det du skriver er så hinsides at jeg ikke gidder kommentere ytterligere.

Anbefaler deg en tur rundt i verden, så får du se hva virkelige hverdagsproblemer og fattigdom er.

Som min kamerat uttalte etter 3mnd i Rwanda : » Du kan ha lite penger, være blakk eller ha det utrolig jævlig i Norge, men det kan faen ikke sammenlignes. Alle i Norge burde vært noen mnd her. Jeg har sykt dårlig samvittighet».

Så frøken Slembe : » Våkn opp, og se hvor bra de fleste her i landet har det! «

Trinity
Trinity
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Her var det hett. Men ja, det virker som visse anonyme profiler har til oppgave eller av egeninteresse henger seg på enkeltpersoner.. det kan observeres.
Kanskje har de fått et oppdrag på denne personen? Eller kanskje det rett og slett er noen man kjenner som gjemt bak anonymitet har behov for å «ta» noen?
Tiden vil vise om alt virkelig kommer frem. Kan bli interessant etterhvert..

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
13 år siden

Klarer ikke å klikke meg inn under kommentatorfeltet til ares så jeg svarer han her.’

Hva er det for slags stigmatisernde drittkommentar du kommer med her ares? har du ikke forstått med dine går små hjerneceller at du her ikke er velkommen med dine fordømmende diagnoser, som denne diagnosen på Armin som du mener kan være Pseudologia fantastica!!!

Jeg har selvfor tiden to advokater på en sak her som dreier seg om offentlig diagnostisering av meg som svindler, løgner mentalt syk osv. Og gjett om jeg skal fotfølge denne saken mot slike fordømmende mennesker! I fire år har jeg jobbet frivillig for unge som har vært stigmatisert og fordømt med diagnoser som du kommer med her. Flere av dem tok sitt eget liv. Jeg har vært i begravelse til noen av disse unge. Der skulle du ha vært med så kanskje du hadde tenkt deg en og to ganger om før du kommer med dine diagnoser av Armin som du her gjør.

torkel
Abonnent
13 år siden

Jeg må si meg enig med Vandalf her, jeg ser tendenser på NS som jeg ikke liker. Det virker som om frykt, paranoia og aggresjon er mer og mer fremtredene i kommentarene (også fra folk som har kommentert ei stund).

Kommentaren til Cichociemny var i mine øyne helt OK og fullt berettiget, sett bort fra en slengkommentar angående kreftpasienter. Han burde fått honør får slike kommentarer fremfor kritikk. Det virker som om mange lar følelsene styre teksten som svar på kommentarer; unngå det eller lær dere å håndtere sinne. Kritikk kan være konstruktiv og en pekepinn på hva artikkelforfatter / kritikkmottaker bør se på. Ikke le av dem som kommer med kritikk eller anklag dem for å være kjøpt av staten o.l.

Ved å komme med konkrete, faktabaserte artikler (ikke for mye spekulasjon, om, men, hva , viss etc uansett hvor «suspekt» det ser ut) så kan artiklene bidra til at folk begynner å forstå den eventuelle situasjonen vi er i. Ved å gi våre fyrster kreditt til for mye spekulasjoner så er dere med på å gjøre monsteret under senga større enn nødvendig. Blir monsteret for stort tørr ikke den søvnløse konfrontere sin egen frykt ved å titte under senga, da blir han heller sittende søvnløs. Spre mer positivt nytt, fremskritt, forslag til fritidssysler etc. Be the change… Mainstream media gjør enn mer enn bra nok jobb med å svartmale hverdagen, vi trenger ikke mer av den fargen.

Rainbow
Rainbow
Abonnent
Svar til  torkel
13 år siden

Enig med deg Torkel i det du skriver her. Også med Vandalf lenger oppe i tråden. Jeg har fulgt NS siden starten og har funnet mange gode artikler, men også flere artikler som er i overkant spekulative. Jeg savner flere positive artikler og nyheter, og tror det ville ha bidratt til at flere mennesker ville blitt interessert i dette nettstedet og fått enda flere til å forstå endringene vi står overfor fremover.
Det er synd at man ofte sitter igjen med en negativ følelse og pessimisme etter å ha lest artikler og kommentarer her inne.
Jeg ser, som du også tydeligvis gjør, et mønster i at flere av kommentatorene her inne angriper alle som er uenig med dem, og paranoiaen ser ut til å være utbredt hos enkelte. Det virker også som at enkelte mener de sitter på den hele og fulle sannheten, noe jeg er sikker på at ingen av oss gjør. De som er uenige eller kritiske blir bl.a. beskyldt for å være debunkere, det hagler med negative karakteristikker mot dem som personer, og deres intensjoner og kunnskaper blir trekt i tvil. Og debatten ender ofte med en oppvisning i diverse hersketeknikker der motstanderen bli forsøkt kneblet på ulike måter, bl. a. med en ovenifra-og-ned-holdning, «vi vet mer enn deg om dette så du kan bare holde kjeft» eller «enten er du med oss eller mot oss». Hvis dette ikke hjelper så tyr man til latterliggjøring og degradering av forskjellig art. Det er synd at disse kommentatorene til tider får dominere et ellers flott nettsted. Det bidrar bare til at kritikerne desverre får rett.
Jeg tror mange kommer inn på NS som skeptikere, og tror at flere ville ha våknet opp dersom de hadde blitt møtt med mer konstruktive tilbakemeldinger, og med en mer positiv grunnholdning. Slik det nå er blir nok mange skremt bort herfra.

hanze
hanze
Abonnent
13 år siden

Hei Vandalf!
Jeg svarer deg her fordi kommentarfeltet er ”oppbrukt”

Det ser ut som du er rimelig frustrert nå… :) En impulsiv Armin som tilsynelatende tar lett på tall og historiske fakta… Og en nettside som går i tjære og sirup… :)

Jeg kan til en viss grad være enig med deg, fordi det at av og til kan det være vanskelig å følge Armin hel til døra. Men jeg forstår ikke hvorfor du slår deg på lag med folk som karakteriserer «Sannhetssøkeren» som en løgner som driver med historieforfalskning! Som regel er jeg i en harmonisk likevekt i forhold til det du skriver, men nå syns jeg du var vel rask med å hoppe på lasset… Folket her sier jo, gang på gang at de skal være noen annet enn MSM, og da får en vel bare godta dette, eller fortsette å fylle hjerte og hjerne med DBs oa, sitt hjernedøde kjendisstoff og den etablerte og stemplede sannheta!

Og når det gjelder denne polske kommisjonen som bla. kom fram til at det ikke hadde vært avfyrt skudd mot dette flyet… Horfor kom de i det hele tatt på slike tanker… og er det ikke mere naturlig at de kommer fram til en konklusjon om hva som er årsaken enn hva som IKKE er årsaken. Jeg sier ikke at det ikke var en tilfeldig og tragisk ulykke. Jeg sier bare at når det gjelder makteliten, både den synlige og den usynlige, begynner tilliten etter hvert å bli nokså frynsete! Jeg må som en parantes, i samme slengen nevne den tidligere og betydelige omtalte Mehamn-ulykka i -82, hvor kommisjonenene etter hvert kom fram til teknisk svikt. Idisiene og øyenvitner sa noe annet. (Her var Nato innblandet der to Engelske Harrier var i søkelyset)

Å beskylde Armin for forsøk på faktaforfalskning, er vel å skyte i blinde, å håpe på å treffe målet. Han nevner 4000 henrettede i skogen utenfor denne polske landsbyen Katyn. Alså; han nevner konkret Katynskogen! Og da må jeg bare si Armin har støtte fra flere hold for disse tall når det gjelder dette spesielle stedet.
Bla. raporterte tyskerne i -43 at det lå 4200 lik i massegraver i denne utmarka! Polakker, sa Armin, og det var jo akkurat det det var: Soldater og offiserer! Men Stalin godkjente massakrer av polakker andre steder også i et anntall som har blitt oppgitt til 21000. Og alt går under begrepet; Katynmasakren!

Og Vandalf; blir det ikke litt anstrengt å sammenligne NS med en sekt. At folk som bedriver bevist hetsing, mobbing og latterliggjøring, blir kastet på dør, er bare på sin plass. Folk som, av en eller grunn har behov for slike adspredelser, finner nok av passende steder for sånt!
Med litt godvilje, legger en merke til at artikkelforfatterne og redaskjonfolket i sine skriverier og kommentarer skinner igjennom at de ikke entydig er enig i alt med hverandre de heller. Riktignok er ikke dette veldig påtagende…
Men hvis en ønsker at det skal se slik ut, så ser det slik ut! Og da blir det vel en sekt med alle sine henfallne medlemmer…

Sirus
Sirus
Abonnent
13 år siden

Jeg skrev dette til Morten i DB.no:

Dette flyet var propp fullt av «hoyt betrodde brodre» Tilhorende sine respektive ordener. Rent katolske ordener(ink frimurere). Alle disse stottet den globale eliten til det fulle. Slik russerne ogsaa gjor. De er underlagt paveveldet(spes.jesuittgeneralen)under en streng ed. Alle innvolverte i saken stotter den globale elites agenda,NWO(ut i fra det jeg har faatt med meg). Ingen av disse stotter folket(slik JFK valgte aa gjore,og derfor ble han»fjernet») Jeg kan ikke se noen grunn til at globalistene skulle»fjerne»sine «brodre»?
Dette med uenigheter mellom landene er bare teater for massene(hegeliansk dialektisk\jesuittisk tenkning,Antitesis+Tesis=Syntesis\NWO).

MORTEN STRAND:»Lech Kazcynskis død vil gi rikelig med føde til konspirasjonsmakere. Var det flygeren i den polske presidentens fly som hadde en dårlig dag, og traff tretoppene før landingsbanen? Var det flygelederne i tårnet i Smolensk som hadde en dårlig dag? Og i så fall hvorfor?, vil konspirasjonsmakere spørre.»

Morten,jeg er en konspirasjonsmaker,og dette er er svert fattig konspirasjons fode. Jeg ser ingen grunn til at jesuittgeneralen\paven(eller bankvesen) skulle fjerne disse? Disse fulgte sine ordrer\ed punktvis,hele veien,uten aa vike fra sitt «hellige\velsignede arbeid».

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
13 år siden

Hvem var det her av «gutteklubbens besserwissere» som nevnte ordet «Pseudologia fantastica» som noen attpåtil mener man må tåle som en del av en «konstruktiv kritikk» her?

Å GUD HJELPE MEG for noe mjøl man skal høre her!

Mike Cechanowicz
Forfatter
13 år siden

Det ser nå ufornektelig ut som om det er en konspirasjon på gang med dette flyet. Han som filmet crashet og som tok opp lydoppdak af skudd er nå selv blitt drept – i et attentat.

» Author of the video seen by everyone by now has been stabbed near Kijow on 4.15 and transported in critical condition to the hospital in Kijow. On 4.16 three unidentified individuals unplugged him from life support system and stabbed him 3 more times. Andrij was prenounced dead that afternoon. Russian government claims it was a coincidence. »

Kilde: http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1043379/pg1

Mike Cechanowicz
Forfatter
Svar til  Mike Cechanowicz
13 år siden

Filmfotografen som tok opp lyd av skyting er likvidert!

BiggusD
BiggusD
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
13 år siden

Stemmer dette, lukter det russere. Bare de som ikke bryr seg om å skjule likvidasjon av vitner og slikt. Snakk om å sende klar beskjed!

Hvis Sirus har rett og de som ble myrdet i flykræsjet var Jesuittere/Pavemaktens utsendinger er dette svært alvorlig for da er det en rivaliserende faksjon som har gått til direkte angrep på en av de mektigste makten-bak-makten gruppene i verden!

Men på den annen side, selv ikke puppet masters i Kreml ville vel ha signert sin egen krigsaksjon med navn og adresse (Russisk metode i Russland)? Kan det være en false flag aksjon signert noen andre?

Det er skummelt det som foregår nå. Statsledere snakker åpent om New World Order – altså den angloamerikanske imperialismen, skjulte maktgrupperinger går til åpenlyst angrep på hverandre og den ene globale propagandaaksjonen avløser den andre (climategate, svineinfluensagate, askeskygate). Har de det travelt med å ta over verden eller?

Monica Waade
Forfatter
13 år siden

Google oversatt; Etter sammenbruddet av polsk president Kaczynski 10. April 2010 ble sendt til den georgiske lederen Saakasjvili og russisk-fienden i mørke hint om «symbolikken» av katastrofen. Vel det viste seg: 13. Mars 2010, en måned før ulykken, strålte fra det pro-regjeringen TV «Imedi» en fiktiv dokumentar, der flyet til polske presidenten ble myrdet i en bombe …

Maskinen Spenning lanseringen av om 10. president Kaczynski April 2010 på Warszawa flyplassen. April 2010 på flyplassen Warszawa. På innspillingen av en amatør filmskaper oppmerksomme seere har sett flyet rett etter take-off på høyre side av motoren bak en flash. På en av innspillingen amator filmskaper oppmerksomme Seere Har sett flyet Rett Etter take-off side av på Høyre-motorer bak en flash. En eksplosjon? En eksplosjon? Eller om en posisjon lys? Eller om en Posisjon Lys? Kanskje. Kanskje. Merkelig bare at den oransje flash bare én gang er å se … Merkel på nakne oransje BLITSER han sett Bare en gang …

http://translate.google.com/translate?hl=no&ie=UTF-8&sl=auto&tl=no&u=http://info.kopp-verlag.de/news/kopp-exklusiv-kaczynski-maschine-explosion-am-rechten-triebwerk.html&prev=_t

Siden ikke oversatt i google;
http://info.kopp-verlag.de/news/kopp-exklusiv-kaczynski-maschine-explosion-am-rechten-triebwerk.html

« Forrige artikkel

Hvem senket Titanic?

Neste artikkel »

Vi opplever tekniske problemer

188
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x