Politikere faller fra himmelen

11.3K visninger
9 minutter lesetid
188

Ble den Polske folkevennlige eliten utsatt for et hevnoppgjør fra den globale makteliten? Når prominente ledere prioriterer sitt eget folk fremfor multinasjonale selskapers interesser, kritiserer globale handelsavtaler, avskyr EU, og som det eneste landet i Europa, advarer sitt folk om å trosse vaksine-råd fra Verdens helseorganisasjon, så spiller de heltemodig risiko-politikk, noe som igjen kan føre til mistenkelige dødsfall.

Den polske presidenten Lech Kaczynski og hans 95 høyrehender var på ett og samme fly på vei til å minnes de 4.000 polakkene som ble massakrert av jødiske kommunister i Sovjetunionen i 1940.

Flyet var i meget god stand etter overhaling og fullservice i Russland, 2009. Ruteplanleggeren til presidenten valgte fly siden morgendagens værvarsel var klart, men på morgentimene dukket det opp et mystisk HAARP skydekke og gårsdagens varme vær ble til tåke en halv dag før flyet nærmet seg landing og piloten nektet å etterkomme anbefalinger om å ikke lande, noe piloter trygt gjør daglig på Gardermoen og andre steder i verden der man praktisk talt kan lande i blinde vha avanserte innflygningssystemer.

CIA, Mossad, eller KGB kan ha satt ut en falsk signalsender noen hundre meter unna flystripen som var omringet av skogkledde åser, det samme skjedde med Bill Clinton sin brysomme handelsminister Ron Brown, som kræsjet med Air Force 2 i en vegg noen kilometer unna Dubrovnik flystripen i tåke. Det er vanskelig å se tåkeflomlysene på stripen når man lander med bakbeina først og nesa opp, her må presidentflyet til den polske presidenten ha landet i virkelig tykk tåke. Massiv værmodifikasjon med chemtrails natten før?

Vanlig prosedyre er å ankomme trygt en dag eller to på forhånd med tog spesielt  siden likene ikke ble likvidert som de ofte gjør i politiske flystyrt. Her ble 15 lik  funnet, de andre brant til aske iløpet av noen minutter, et lite trolig scenario når mediene meldte om at flyet fløy fire runder rundt flyplassen og dumpet drivstoffet, det er praktisk talt umulig at så mange lik ble borte.

Overlevende skutt ?:

Tupolovflyet var faktisk det sikreste flyet i den angitte situasjonen, det var en modell uten motor på vingene, men 3 på bakhalen. Dette er tryggere ved nødlandinger, flyets kropp deler seg fra halen og sklir som en bobslede uten at vingene brekker av pga bensinvekt. Et mobilopptak fra en lokal mann på stedet filmet pistolskudd og konspirasjonen tar nye høyder.

Vel og merke, flyet var ikke funnet intakt som en regnet med når en bestemte seg for å heltelande som piloten i elven som renner i New York. Flyet var spredt i mange småbiter på et større område, noe som kan indikere at det ble skutt ned i perfekt tåkedekke for anledningen, med HAARP eller andre høyavanserte våpen som den etisk vitenskapelige Kongsberg Aerospace utvikler. Dette kræsjet lignet den i Pennsylvania den 11 september 2001.

Ingen store flyrester:

Noen politiske flystyrt den siste tiden

George Bush sønn og far sin cyberspace defenceminister Ron Brown, sjefen som passet på den elektroniske avstemmningen i 2005, etter at han bestemte seg for å gjøre hva Jesus ville ha gjort og avsløre elektronisk valgfusk i Florida 2000, styrtet flyet hans det samme året. http://www.veteranstoday.com/2010/02/15/bush-cheney-cyber-mans-air-crash-gets-spookier/

John Perkins en tidligere økonomisk leiemorder fra Usa, har avslørt hvor ofte nyvalgte presidenter i Latin America som trosser IMF, verdensbanken, blir utsatt for kontrollert flystyrt kort tid etter at de sier nei til å flagge ut naturessursene sine til mulitnasjonale selskapene i en dokumentarfilm som heter det samme som boken “confessions of an economic hitman” som faktisk gikk på NRK forleden. Ikke verst, Nrk.

Kort tid etter Valgfusket i Mexico:
http://dalje.com/en-world/mexico-sees-turbulence-behind-minister-plane-crash/203920

CIA beskytter sitt Narko-Cartell i Sør og Nord Amerika:
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601086&sid=atYEgRS.sLcw&refer=latin_america

Ecuador’s president
http://en.wikipedia.org/wiki/Jaime_Rold%C3%B3s_Aguilera

John F. Kennedy sin kone døde i flystyrt, det samme skjedde med John F. Kennedy Jr. Her er en lang og sammensatt liste over dissidenter som faller fra himmelen. Presidenter og politikere er ikke de eneste, musiker Aaliyah falt også fra himmelen etter å ha motstått illuminati infiltrerte musikkbransjen.

http://www.greatdreams.com/planes/murder_by_plane_crash.htm

Den nye verdensorden viser makt

Mens norske medier følger mainstreams ned-dyssing oppskrift; “skyld på piloten, været, og flyvende esler er tryggere enn Tupolov” er polske vågale politiske-gråsoner det siste året som er av interesse.

Når en lever i en verden der alt er en konspirasjon, er det lett å se alt er planlagt. Det er ingen tilfeldighet i Sør Amerika, at den letteste måten for å fjerne motstandsdyktige reformister er i lufta. Det hender enkelte blir drept av snikmordere på bakken, for så å ha fått en oppdiktet flystyrt historie for å hvitvaske en folkehelt sin død på menneskelig svikt og dårlig sikt. Men når europeiske politikere faller fra himmelen, da er vi virkelig nære det gale globale Lisbon’s multinasjonale.

Vi omgir oss med  kontrollerte rivninger, mediaforfalskede Tv animasjoner, skolesystemets undertrykking av fri-tenkning, banebrytende influensaepidemier, ubegrunnet krigføring, tankeløs befolkning med ferdigtygd konsumert informasjon, påtvungen næringsmanglende mat, myndighetsnekt til fritt helsevalg, tankefrihetens død når en ikke får tenke, skrive, snakke, reise eller leve i fred i sitt eget hjem med overvåkningsalderens nye familiemedlem; regjeringen.

Det anbefales å meditere i en time eller to om dagen, ta en pause fra det du driver med, sett deg på et teppe, rett opp ryggen, trekk pusten dypt og lag en vibrerende Aaa-Ooo-Mmm dypt så vinduene rister, og pust lettet ut… Bruk litt tid på deg selv. Det blir lettere å følge med på alt som skjer når du ser gjennom sjelen. For meg som har fulgt med i mange år kan du lure på hvordan jeg beholder besinnelsen, folk sender meg mail og krever svar på hvorfor jeg avbryter kreftdebatt, hvordan jeg kan ha et så stort ego og fortsette å tro på det jeg gjør etter at navnet mitt er hengt ut som en riksklovn på Google. Ta en pause nå, ja nå ja, spis litt frukt. Pust, sånn jobber en sannhetssøkende infokriger.

Hvem tjener på politiske flystyrt?

I Iran er det nye slagordet på gaten ”Sett ahmedinedjad på et Tupolov”, i noen land kan ulykker være det beste ifølge folket, ”La Stoltenberg balansere på vinglepetter på en elefant på en sirkusline” er det nye slagordet i Norge, mens i Polen sørger en hel nasjon.

For det første er Polen Europas eneste land som stoppet svineinfluensavaksineringen like etter at den startet, og nektet  å bruke milliarder av skattebetalernes penger på unødvendige vaksiner for ikke-eksisterende epidemier. Det var store nasjonale Tv-debatter hvor leger fikk snakket fritt og kritisk, helseministeren utalte at de ikke skulle ha en eneste vaksine! Dette skapte stor misnøye hos helsemafiaen som er styrt av WHO.

Kan Thorvald Stoltenberg ha vært involvert i ordrebestillingen etter intervjuet mitt? Jeg gjorde det klart for ham at FHI-virksomheten er korrupt, og at Polen sa nei til vaksinen. Var han var så stolt av vaksinen på vegne av familien ?

Å gå imot satanistenes planer er ingen lek,  et sted går grensen før djevelhodene bestemmer seg for å misbruke sin makt og eliminere brysomme enkeltindivider eller en hel regjering. De går også så langt ved å styrte kommersielle passasjerfly med flere hundre turister som blir ofret om så bare for å ta ut en enkelt person.

Polens president er sagt å ha anti-semmittiske bånd i regjeringen sin, hans reise til Katyn en gammel konsentrasjonsleir som jødiske komunister fra askhkenton området, muligens sionister som slaktet politiske patrioter i sovjet. Lech Kaczynski visste om de jødiske kommunistene som samarbeidet med kapitalistene i vest, pengevekslerne, som lurte begge sider av krigen.  Jødene ønsker å være de eneste som led under andre verdenskrig, derfor er det straffbart i mange europeiske land å kritisere holocaust, eller stille spørsmål. Noen land blir truet med forkjøpsrettet angrep om de våger å tvile på myten.

Fra: http://www.jta.org/news/article/0000/00/00/13467/JewsmixedonnewPo

“When he became Warsaw mayor in 2002, Kaczynski accepted the LPF’s demand to build a monument to Roman Dmowski — chief ideologue of the nationalist, anti-Semitic movement Endecja in the 1920s and 1930s — in the Warsaw city center, according to the institute. The LPF is closely connected to Radio Maryja, a station that espouses anti-Semitism and is popular among conservative Catholics who rejected the late Pope John Paul II’s message of reconciliation with the Jewish people.”

Israelske myndigheter kondolerte denne uken og æret Polske presidenten og brukte det kaldblodige drapet og takket for Kaczynski’s 28 millioner for et museum i Warsawa Ghettoen påbegynt i 2008, samtidig som holocaust sympatien opprettholdes. Kaczynski vet nok forskjellen på en jøde og sionist, han visste at det ikke bare var jøder som var ofre for andre verdenskrig, men sånt liker ikke Israel, de vil helst ha monopol på offerrollen.

En person som ikke rakk dødsflyet var Polens sjef’s rabbi når Kaczynski’s ble valgt i 2000. http://www.jta.org/news/article/0000/00/00/13467/JewsmixedonnewPo

“President Kaczynski in all of his dealings has been forthcoming, fair and respective of the needs of local Jews and their role in Poland. Any rumors about him being anti-Semitic are unfair. I think he will actually be a very strong ally against anti-Semitism,” said Poland’s chief rabbi, Michael Schudrich, who has lived in the country for more than a decade.

http://engforum.pravda.ru/showthread.php?282814-Chief-Rabbi-escapes-tragic-flight&p=3105919&viewfull=1
Micheal Schudrich unnslapp døden,  i likhet med flere tusen jøder som ble tipset om å bli hjemme den 11 september 2001. Han sa han mistet flyet pga Shabbat, et festmåltid som feires regelmessig og kan feires igjen noen uker senere. Ingen ting å gå glipp av seremonien for spør du meg.

http://en.wikipedia.org/wiki/Shabbat

“The Rabbi’s absence certainly resonates with the assertion that as many as 60,000 Jews were warned and stayed away from the WTC on 911, when there were at least 199 dead from Columbia and 428 from the Philippines, however only one solitary Israeli who was there on business was killed!”

http://engforum.pravda.ru/showthread…the-WTC-on-911

Denne rabbisjefen har flere tiår i åndelig maktposisjon i Polen. Han har vært utsatt for anti-sionisme hat i 2006 når han fikk pepperspray i ansiktet. Det polske folk er klar over bedraget til Sionistene, de mistet en statsminister i et mistenksomt flykræsj.

Fra: http://www.rebelnews.org/opinion/europe/209068-was-polish-president-murdered-in-staged-plane-crash

“Curiously, the Polish Prime Minister (in exile) in 1943 was killed in a suspicious plane crash after he learned of the Communist mass murder at Katyn and began raising concerns that threatened the alliance between the Communists and the capitalists. Meanwhile, Polish troops were fighting on the Western front for the Allies. The nation of Poland was completely sold out by FDR and Churchill at Yalta to an indefinite occupation by the same Communists, who mass murdered Polish POWs.”

Polen var imot EU’s facisme

Polen har lenge vært i opposisjon mot EU, de liker ikke tanken på å gi bort selvråderetten, valutaen, og grunnloven sin til de forente statene av Europa. I 2004, da Polen meldte seg inn, var daværende Eu president Borisov truende ”You better join the EU”. Polen var det tredje siste landet av 27, som ratifiserte Lisbon Traktaten. Etter at Irland sa nei jublet de, men fascismen ga seg ikke og krevde gjenvalg. Irland ratifiserte og Polen så seg nødt til å følge etter. Du vil ikke være det siste landet som står imot den nye verdensorden som Eu’s grunnlov er et resultat av. Tsjekkia’s president signerte som det siste landet i dyp sorg, og idag er Europas union underlagt en felles grunnlov, felles hær, og nesten en felles valuta.

Noen dager i forveien av kræsjet, tok Polen en svært gunstig avgjørelse som satte sitt folks interesser foran Eu’s kollektivisme, ved å senke verdien på Zloty’en, slik at det ble lønnsomt for utlandet å gjøre handel med en svekket Zloty, istedenfor den sterke verdien den har idag. Det blir attraktivt for handel med Polen, og eksportbedriftene fortsetter å produsere, istedenfor å gå konkurs. Polen har vært under mye press fra Eu som vil at landet skal overlevere valutaen sin til Euro. Sentralbanksjefen Slawomir Skrzypek og utenriksminister Andrzej Kreme var begge ombord flyet.

http://www.infowars.com/polands-leaders-move-to-weaken-currency-then-die-in-plane-crash/

Polen har lenge vært i sentrum for EU’s rettsdomstoler for å forsinke kravet om å gi fra seg valutaen. Den polske finansministeren er den eneste lederen i verden som har tråkket støvelen ned i halsen på IMF og avslått ”stimulus pakken” på 28 milliarder Euro.

http://moneymorning.com/2010/03/31/invest-in-poland/

Polen er også sterkt kritisk imot Monsanto’s frø-herredømme og genetisk manipulert mat som forandrer DNA’et ditt til du blir som Frankenstein. Bilderberg-nasjonen Nederland satte presset på Polen i høst om å innføre ”selvmordsfrøene” og undertrykke bøndene, men folkevennlige makter bruker sin makt for å bevare nasjonens beste imot fremmede herredømmer.

Visepresidenten Donald Tusk, overtar landet og fremtiden til Polen er tilbake i hendene på den globale makteliten. Han er pro-Russland, pro-EU, pro-IMF, Pro-verdensbanken, pro-WHO og vil ha mer soldater i Afghanistan, mens Kaczynski ville trekke dem ut.

Det er på tide å følge godt med fremover.

Makten viser ingen nåde…

Dette kan være den største saken i historien etter 9-11. Et attentat mot en hel regjeringen viser tegn til desperathet. Vi får se om Polen vaksineres til høsten…

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

188 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
2Q11
2Q11
Abonnent
9 år siden

Det som etter min mening og erfaring tilsier at dette er 100% planlagt, er nummeret det gjøres av at flyselskapets logo ble endret (på twitter). Det er kun folk som tenker symbolikk
( http://postimg.org/image/qax6qjj11/ ) mer enn menneskeliv, som bevisst kan foreta seg noe slikt, kun få timer etter styrten. Signert illuminati, kabbalister, nazister, Rockefeller, Rothschild, Bush, Kennedy (joseph?) og Kjos..
Flere josefer i denne okkulte saken:
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2015/03/25/220675/joseps-hoygravide-kone-ombestemte-seg-han-styrtet-i-doden
Fullstendig umulig og usannsynlig:
Christophe Castaner, a Socialist party MP in France, was one of the first to fly over the barren high altitude crash site and described a scene of horror.
“It’s a sharp ridge and steep slope that is difficult to access. We have seen the catastrophe and terrible things. It was clear the victims were there in the midst of the destroyed aircraft.
“We saw women, men, children, and babies. Yes, we saw babies (!!!!!!!!!!!!!! “Airbus A320 was carrying 144 passengers – including two babies”), the visibly shocked Castaner told journalists.
He told BFMTV that they flew over the crash site twice before they realised that small white patches were not snow, but remnants of the plane.
Castaner said: “Our hope was to find people who could be saved. It disappeared when we saw the state of the plane.”
Jean-Louis Bietrix, a mountain guide who accompanied the first emergency services up the mountain, said there was nothing left of the plane.
“There’s debris, but you have to look closely to see things. It’s like the plane has totally disappeared,” he said.
http://www.theguardian.com/world/2015/mar/24/germanwings-plane-black-box-found-as-investigators-reach-crash-site
Onsdag opplyste president François Hollande at letemannskapene har funnet beholderen til den andre svarte boksen, ferdskriveren, men at innholdet mangler (!!).
http://www.nrk.no/verden/germanwings_-_-djupaste-kondolansar-1.12277671

Bush & Rockefeller family’s funded NAZI war effort and laundered NAZI money

Imagine you were a member of a secret organization whose sole agenda was to control the entire planet. If your plan was to accomplish this goal without being perceived by your intended victims, discretion would be paramount. Your organization would devise a series of historical events that, on the surface, would appear to be everyday, happenstance occurrences (natural disasters, man-made diseases, acts of murder, assassination, terror, manipulation of money and energy supplies, contamination of foods, pollution of natural resources, and war). The timing of these events would require patience, careful planning, cooperation from others in positions of trust, stealth and deceit. In essence, the whole mission must derive its power through deception and concealment and must have a master plan.

Who were the designers of this master plan? Follow along as we connect the dots.

So, here we go—the first installment of an investigation that points to a curious conclusion: The “Bush” family was created to destroy America.
http://nexusilluminati.blogspot.no/2013/10/who-are-bush-family-really_850.html

”Sadly, the Khazarians continued their evil ways, robbing and murdering those from surrounding countries who traveled through Khazaria. Khazarian robbers often attempted to assume their identities after they murdered these visitors, and became masters of disguises and false identities — a practice they have continued even to this very day, along with their child-sacrifice occult ceremonies, which are actually ancient Baal Worship.”
http://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

“Kay Hagan” Dorothy Bush Koch VS Marvin P Bush “Thom Tillis” SC Election hoax
https://www.youtube.com/watch?v=_6XHSiD0qYk
“Kay Hagan” Dorothy Bush Koch Call your OFFICE! you have a messages from dave j
https://www.youtube.com/watch?v=tijkj0j9grU

Germanwings Airbus HOAX, No one Died, No one Hurt Period, Part 1 of 2
dave johnson
https://www.youtube.com/watch?v=acI-zs_0XaA

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
9 år siden

Hodeløst ikke å se alt hodeløst i sammenheng:
Det er de samme puppetmasterne som står bak, 22.7, Sigrid-saken, Vågåsaken, Årdalsaken og i Sverige altså Herculesulykken.
Planlagt ulykke. Tilfeldig at det foran omtalte gjævelskjelvet skjedde så og si på timen 30måneder (2,5 år) etter denne hendelsen som var spekket med symbolikk?
les mer..
http://www.nyhetsspeilet.no/2014/09/22-juli-serco-og-det-okkulte/comment-page-1/#comment-111362
Kabbalah i massemedia. I nummer og navn. Før og etter hendelsen. Hercules”ulykken”.
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/rosetorne/comment-page-1/#comment-83434
Mer om kabbala, fly, Skån(e)vik og frekvenser:
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/rosetorne/comment-page-1/#comment-83460
Tilbake til ulykken i alpene, tema for illuminati denne gang: mytologi, religion, biskoper, josef og maria, hodeløse, ISIS, nazi m.m.
– Foruroligende og underlig
Hvorfor var flygeren og andreflygeren helt tause i de siste ti minuttene mens ulykkesflyet gikk raskt nedover før det traff fjellveggen i Trois Evêches (Tre Biskoper på norsk)?
http://www.dagbladet.no/2015/03/25/nyheter/flystyrt_i_alpene/germanwings/svart_boks/38390784/
Bishop confirms Australians killed in Germanwings crash
http://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1169949/Bishop-confirms-Australians-killed-Germanwings-crash.html
Biskopen trøstet elever i Haltern am See
http://www.framtidinord.no/ntb/utenriks/article10789338.ece
– Jeg skulle ønske det var mer frihet i kirken. Jeg skulle ønske vi hadde en biskop som sa: Nå er alt lov, sier Line Bjørhovd (27).
http://www.dagen.no/Inspirasjon/den-norske-kirke/%E2%80%93-Vi-trenger-en-kirke-som-sl%C3%A5r-seg-l%C3%B8s-181525

Kabbalah-”lek” med ledetråder er det vi finner i massemedia:
Josef og..
Spanske Josep Sabaté Casellas (38) er en av de 150 reisende som styrtet i døden.
Trebarnsfaren og hans høygravide kone Marta hadde vært i Barcelona i forbindelse med en begravelse. Hun valgte å bli igjen i Barcelona på grunn av svangerskapet.
Han gikk om bord i dødsflyet, skriver El Huffington Post.
Casellas og kona bodde for tiden i byen A Coruna.
Hodeløst under Herculestårnet i La Coruna:
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Escudo_de_la_provincia_de_A_Coru%C3%B1a.svg
The first myth tells of how the mighty Hercules battled with another giant who went by the name of ‘Geryon.’ At the end of their epic contest, Hercules emerged the victor. He took the decapitated head of his opponent and buried it beneath the earth, and then proclaimed that a city (or lighthouse) should be built upon that very spot. Hence
A Coruña (possibly once ‘Brigantia’) was born, and the Tower of Hercules.
http://www.thetasteofspain.com/travel/a-coruna-and-the-hercules-tower/

Maria, ISIS
Bildt har snakket med den 26 år gamle flyvertinnen, som hevder at hun var kjæreste med 27 år gamle Andreas Lubitz i fem måneder i fjor.
Avisen har fått se bilder av de to sammen og navngir kvinnen som Maria W.
https://no.newshub.org/eks-kj%C3%A6reste-forteller-at-lubitz-store-problemer-14350868.html
Ifølge Bildt fikk Andreas Lubitz seg en ny kjæreste etter forholdet til Maria W. Den nye kjæresten jobber angivelig som lærer i Krefeld, og de to skal ha bodd sammen i hans leilighet i Düsseldorf.
-Dionysus/biskop-bispestav, hodet under armen: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Wappen_Krefeld_1.png
-WHEN St. Paul the Apostle, in the year of Our Lord 51, came to Athens to preach the Gospel, he was summoned to the Areopagus, the great council which determined all religious matters. Among the members of this illustrious assembly was Dionysius. His mind had already been prepared to receive the good tidings of the Gospel by the miraculous darkness which overspread the earth at the moment of Our Lord’s death on the Cross. He was at that time at Heliopolis, in Egypt. On beholding the sun obscured in the midst of its course, and this without apparent cause, he is said to have exclaimed: “Either the God of nature is suffering, or the world is about to be dissolved.” When St. Paul preached before the Areopagus in Athens, Dionysius easily recognized the truth and readily embraced it. [Acts 17: 23-24]
The Apostle received him among his disciples, and appointed him Bishop of the infant Church of Athens.
-The spot where the three Martyrs Dionysius, Rusticus, and Eleutherius suffered Martyrdom is the well-known hill of Montmartre. An ancient tradition relates that St. Dionysius, after his head was severed from his body, took it up with his own hands and carried it two thousand paces to the place where, later, a church was built in his honor.
http://www.catholictradition.org/Saints/saints10-6.htm

-Yvonne Selke, of Nokesville, Virginia, a longtime and highly regarded employee of Booz Allen Hamilton Inc., in Washington, D.C., and her adult daughter, Emily Selke, were both identified as passengers on the Germanwings plane.
http://www.nbcwashington.com/news/local/American-Crash-Victims-US-Government-Contractor-daughter-297527161.html
What you’re not being told about Booz Allen Hamilton and Edward Snowden – Truthloader

(Be?)viser link psaki-selke-redford-rothschild. Styrende elite i Russland, USA, Ukraina osv er på samme lag mot folket ved hjelp av polarisering og kontrollert opposisjon:
schlosserselkefake.jpg
http://postimg.org/image/6835qv6jr/
psakiringamyredford.jpg
http://postimg.org/image/fjd6cv8v1/
MATTewe.jpg
http://postimg.org/image/ufe0fhj8d/

-Occult knowledge is hidden by design, it was what we call today “controlled opposition”, you never will know who and what you are through knowledge as knowledge is designed to make you forget who you truly are.
-On August 21, 2014 days when the sun was in the sign of LEO the LION before the Baroness of Wine Philippine De Rothchild and the Napa Valley Earthquake, Ancient sphinxes unearthed in Greece’s largest tomb. I was cover the highlights on this story on facebook until the post went missing so I decided to write an article.
It is important to note that celestial events do mirror our physical world narratives and scripts by design. Two headless sphinxes emerged from a massive burial site in northern Greece as archaeologists began removing large stones from the tomb’s sealing wall. I don’t believe that these sphinxes emerged all of a sudden that’s what they want you to believe, this burial was most likely found some time ago but now is the time they want to reveal the narrative to you. Remember things just don’t happen in your physical world events are planned and orchestrated by designed on the world theatre stage.
-On September 2, 2014 we get news of a beheading of Scott Stotloff. Here is American Journalist Scott Soltoff with sphinx and now he is headless like our sphinxes above yes they do may this stuff up and it not a coincidence.
Deconstructing Consciousness,Greek Lion Tomb=ISIS Beheadings=Williams/Rivers Deaths,Vatican

= https://deeptruthmedia.wordpress.com/2014/10/18/deconstructing-consciousness-riddle-of-the-sphinx-isis-beheadings-evil-bloodlines-link-to-vaticanlatest-seduction-to-elude-you-hermes/

As taught by many early mystery religions, most especially the early Gnostics, Mary Magdalene was and is Isis, the Alpha and the Omega.
http://www.thesecretmagdalene.com/mariamne.html

Jo frekkere, jo bedre sjanse for å lykkes. Jeg har på NyS tidligere lagt ut sterke indikasjoner på at ABB nå er justisminister. Og at Putin har spilt James Bond i filmer der vi også finner ”Gro Harlem Brundtland” i en rolle. I tillegg kan jeg åpenbare at Kjos i amerikanske ”Norwegian” er en Rockefeller som var svært så parat til å forhandle med sin sønn/nevø Skjeggerud. Klassisk spill for galleriet, infiltrasjon, splitt og hersk. Michael vs. Michael S. Rockefeller. Vær så god, le.. Men venter du, ler du kanskje best.

Her er bevis for at x = y. De som ikke forstår det, bruker ikke tilstrekkelig tid til studie, eller har minimal kunnskap om anatomi og sannsynlighetsberegning. Eller ønsker å lukke øynene av behagelighetshensyn. Avsløring er avsløring uansett om det kommer fra en professor, prinsesse, grøntprodusent og skuespiller, eller bare en eremittkreps:
http://postimg.org/image/k8sepfzpv/
Kildehenvisninger , who is x – y:
http://goo.gl/BoQ97k
http://goo.gl/yzH46g
http://goo.gl/yXxO1f
http://goo.gl/1tTpzu
http://goo.gl/cvK0NW
http://goo.gl/kLOrGF
http://goo.gl/glmsY3
http://goo.gl/mNMq9L
http://goo.gl/srqHcx
http://goo.gl/qG3GBw

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  2Q11
9 år siden

Episode #78 – SUNDAY WIRE: ‘The Friendly Skies’, host Patrick Henningsen with guest Field McConnell http://21stcenturywire.com/2015/03/29/episode-78-sunday-wire-the-friendly-skies-patrick-henningsen-with-guest-field-mcconnell/

Quote: This week’s edition of THE SUNDAY WIRE will be broadcasting live with 21WIRE host Patrick Henningsen covering the world’s top stories this week including Washington’s new proxy War in Yemen http://21stcenturywire.com/2015/03/28/media-black-out-us-proxy-war-in-yemen-saudi-stooges-do-the-initial-dirty-work/ and the Iranian nuclear negotiations. In the second and third hours, Patrick invites special guest, retired pilot and aviation expert Field McConnell from Abel Danger net http://www.abeldanger.net/ to discuss the Germanwings Airbus Flight 9525 http://21stcenturywire.com/2015/03/26/airbus-crash-what-caused-germanwings-to-crash-into-the-french-alps/ crash and its anomalies. Strap yourselves in and lower the blast shield – this is your brave new world…

Abel Danger Global Private Intel Agency on livestream, Wed Apr, 1 2015 8:00 PM — Wed Apr, 1 2015 9:30 PM CET http://new.livestream.com/abeldanger/events/3931252 & http://new.livestream.com/abeldanger/events/3935973 Quote: Marine Links Serco’s Interpol Honeypots To Base-One Clinton Mentors, Black-Hand Lubitz Murder. Field McConnell has linked Interpol pedophile and server-based honeypots – allegedly run by Crown Agents and Serco (formerly RCA GB) operatives out of Berlin during WWII – to Hillary Clinton’s mentorship by Base One Technologies in the Bronx since February 1994 and Serco’s apparent use of Black Hand* patented devices to frame co-pilot Andreas Lubitz with the crash of Germanwings Flight 9525 as a murder suicide. McConnell claims Serco and its drug-hub banker HSBC used an Interpol sexual honeypot to activate ‘suicidal tendencies’ prior to Lubitz’s tranquilized death while Clinton’s Base One mentors used her server for a Black Hand-in-the-middle attack on the Airbus 320 autopilot which guided the smooth descent into the fatal crash of Germanwings Flight 9525 into the French Alps. McConnell believes that Serco (formerly RCA GB) agents have run Interpol’s pedophile and server-based honeypots since WWII, that they launched Base One Technologies in 1994 to mentor former patent lawyer X

“.. Google { germanwings site:abeldanger net ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/04/politikere-faller-fra-himmelen/comment-page-9/#comment-112846

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

Field McConnell: “Pilots Are Not Buying The Andreas Lubitz Story. It Doesn’t Add Up!” https://www.youtube.com/watch?v=7OcR7HZIIRI

The Richie Allen Show, Listen Live! http://richieallenshow.com/listen-live/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

..mistenkelig mange likheter» mellom tirsdagens flystyrt, og ulykken som skjedde for 60 år siden.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/luftfart/passasjerfly-styrtet-samme-sted-i-1953/a/23425228/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

Abel Danger Global Private Intel Agency on livestream, Fri Apr, 3 2015 8:00 PM — Fri Apr, 3 2015 9:30 PM CET http://new.livestream.com/abeldanger/events/3935973 Quote: Marine Links Daily Mail Killer Autopilot To Clinton Base-One Server, Serco Black-Hand Patented Wipe. Field McConnell has linked the Daily Mail’s story of ‘killer-pilot’ Andreas Lubitz and his misuse of an Airbus 320 autopilot to the spoliation of data on Hillary Clinton’s servers by Base One Technologies in the Bronx and Serco’s alleged useof patent-pool wipe devices to delete crime-scene data which might otherwise expose the role of Black Hand* navigators in the crash of Germanwings Flight 9525. McConnell notes Barack Obama has just met with former German aviator Dieter F. Uchtdorf, Second Counselor of the First Presidency of the LDS Church, who spent time with Obama in the Oval Office in April 2014 to give his input on immigration reform in the period when Serco was operating the National Visa Center and the United States Patent and Trademark Office. McConnell notes that Uchtdorf is skilled in the art which crashed Germanwings Flight 9525 given that in 1975 he was head of Lufthansa’s new Arizona Training School where Lubitz did his training; in 1980 he was chief pilot N178FW

Field McConnell On Germanwings Flight 9525~Sunday Wire 3-29-2015 https://www.youtube.com/watch?v=kuKPJDb2hZU&index=2&list=PLqQQFOVUZBLivUlPvLwoYvcPa1nFuzFXj

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
9 år siden

Her er det mangt å legge merke til. Hva med et fly i små fillebiter , men et stort felt av flyet åpenbares med flagg og identifiserende tekst/nr. Tilfeldig(??) er biten formet som omrisset av tysklands landegrenser.
I CNN studio er villig vekk 2 venner av de “omkomne” i Selkefamilien (USA) møtt opp for å ha en svært så hyggelig prat kort tid etter “ulykken”.
Men først, sjekk navn og sammenhenger:
It was one of the first throw-downs of the 2016 presidential race between likely candidates Jeb Bush and Rick Perry.
http://www.desmoinesregister.com/story/news/elections/presidential/caucus/2015/03/20/jeb-bush-rick-perry-spar-job-creation/25102219/
http://www.csmonitor.com/Environment/Energy-Voices/2014/0621/Why-Rick-Perry-wants-Tesla-Motors-in-Texas
“Tenacity might as well be her middle name. And like Jobs and (Tesla founder Elon) Musk, she makes you feel that even if what she’s shooting for here is difficult, you want to work with her to get it done.”
“Say one thing for Perry, she is not your typical Silicon Valley entrepreneur. In fact, beyond her offbeat personally — she swears like a sailor and considers caustic comedian Larry David her “spirit animal” — she elected to base uBeam in Los Angeles because, well, let her tell you.”
http://www.usatoday.com/story/tech/2015/02/23/ubeam-founder-meredith-perry-replaces-cords-with-wireless-charging/23699083/
Meredith Perry shares memories of Emily
http://www.scoopnest.com/user/AC360/580891905225043968

wingsofgermanfakery:
http://postimg.org/image/6qxv8i2sj/

German Wings Plane Crash Crisis Actors – TOTAL Distraction
https://www.youtube.com/watch?v=eMIHjxENV2g
Germanwings Hoax No bodies found all fake
https://www.youtube.com/watch?v=wi_-6w_NPWI&feature=youtu.be
The tool to out the FAKERS,
dallasgoldbug:
https://www.youtube.com/watch?v=9alpssBwuT0
THE ULTIMATE SHILL LIST,
JUNGLE SURFER:
https://www.youtube.com/watch?v=SFagrWYS3AQ

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

Fly med to ministere har styrtet i Laos
Mins tre personer skal være omkommet, melder New York Times.

Ifølge diplomaten var det ministeren for offentlig sikkerhet – en av de mest fryktede og mektigste lederne i det autoritære kommunistiske regimet – som var om bord. Han skal være bekreftet omkommet. I tillegg skal forsvarministeren, Dounangchay Phichit og guvernøren i Vientiane-provinsen være drept, skriver avisa.
http://www.dagbladet.no/2014/05/17/nyheter/utenriks/laos/flystyrt/33350939/

Kjekt å bli kvitt han gitt.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

– Putin kan ha vært målet
http://livebeta.dagbladet.no/ukrainakrisa
– De må ha skutt ned feil fly
Absolutt ingen motiv for å skyte ned passasjerfly, sier Ukraina-ekspert. Transportfly skutt ned, meldte russiske medier først.
http://www.dagbladet.no/2014/07/17/nyheter/utenriks/ukraina/flystyrt/34396418/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Min erfaring er at slike hendelser er veldig godt planlagt og at alt som skrives i massemedia er basert på krigføring og aldri på sannhet

Google { malaysia airlines mh17 ukraine https://www.google.no/search?q=malaysia+airlines+mh17+ukraine , mh17 site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=mh17+site%3Aabeldanger.net }

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

18 + Boeing 777 – Horrific Details – 29.08.2014 / # MH17 – War or Peace: Damning Eye-Witness Video of MH17 False Flag; Plus, Strange Failures of Russian Rockets http://www.abeldanger.net/2014/08/18-boeing-777-horritific-details.html

Quote: 18+ БОИНГ-777. Ужасающие подробности. 29.08.2014 / #MH17 https://www.youtube.com/watch?v=IAlC7HhfkrU ..

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

MALAYSIA, YAMAL SIberIA, end of world, hollow earth, apokalypse
http://postimg.org/image/dkh07m60l/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Abel Danger Global Intel Agency on livestream, Fri Jul, 18 2014 8:00 PM — Fri Jul, 18 2014 9:30 PM CET http://new.livestream.com/abeldanger/events/3196004 Quote: 2nd of 3 MAS 777s hit by Serco. Attention Agents aField and aBroad: While I briefed both sides while in Malaysia 17-20 April, one side believed me and one side did not. I told both sides that these Serco hits come in 3s…as in 3 7s = 777. I told both sides that on 17 July and 25 August MAS should expect to hit again by some Serco friends who don’t appreciate SHARIA competition. One side knew that I was traveling to KLM in time frame 12-16 July, 2014. Or they thought they knew. My doppelganger may have boarded that flight. To prove the veracity of my intel suggesting Serco is working BOTH SIDES NOW, perhaps the Arizona offices would like to confirm that yesterday, 16 July, 2014, an Iranian document concerning terrorist acts against aviation assets was found on the trail that leads from Mexico across the border into Arizona. Serco is window dressing exactly like they did on 8 March, 2014. Any Emirates of MAS flights that takeoff between now and 25 August, 2014 WITHOUT PUBLIC DECLARATION OF RECEIPT OF BHUAP

ADGIA http://abeldanger.net/

Google { mh17 site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=mh17+site%3Aabeldanger.net , malaysia airlines mh17 ukraine https://www.google.no/search?q=malaysia+airlines+mh17+ukraine }

UK Column news 17th July 2014 https://www.youtube.com/watch?v=w0c_Q-vTjvs&list=UU3lWZVed2kZ8hNey7Cgkuag We Are Change Edinburgh https://www.youtube.com/channel/UC3lWZVed2kZ8hNey7Cgkuag/videos

UK gov’t tries to fine journalists out of existence (UK Column VS ATVOD, Ofcom)

UK Column on youtube https://www.youtube.com/user/ukcolumn/ Site http://www.ukcolumn.org/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

ICTS (Israeli-Owned “Security Company”) at Schiphol, Amsterdam Airport – El Al’s Special Status at Schiphol – Crash of El Al Flight 1862, With Nuclear Materials and Bioweapons Aboard, Into Crowded Amsterdam Apartment Block – A History of Staging False Flag Operations, Including 9/11 – WHO’s Malthusian Skulduggery – Elitist Sponsors of Genocide http://www.abeldanger.net/2014/07/icts-israeli-owned-security-company-at.html

Quote: “MH17 Hauled Gruesome Cargo i Infected Corpses og Tainted Blood”

Gt ~ ICTS (israelsk-eide “Sikkerhetsselskap”) på Schiphol, Amsterdam Airport – El Al spesielle status på Schiphol – Krash av El Al fly 1862, med kjernefysisk materiale og biovåpen ombord, inn i tett befolket Amsterdam leilighetsblokk – En historie med utførelse av operasjoner under falskt flagg, inkludert 9/11 – WHOs malthusiske forbrytelser – Elitiske sponsorer av folkemord http://tinyurl.com/lt3gnnn

Sitat: “MH17 transporterte grusom last med infekterte lik og forurenset blod”

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

Ukrainian Su-25 fighter detected in close approach to MH17 before crash – Moscow http://www.abeldanger.net/2014/07/ukrainian-su-25-fighter-detected-in.html

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

Bombshell – Kiev Air Traffic Controller says was Ukrainian Military who shot down MH 17

New Video of Malaysian Airlines Flight MH17 Being Shot Down in Ukraine
Her kan man høre lyden av jagerfly, og se at missil blir avfyrt og treffer..
http://www.youtube.com/watch?v=tZwKz9RRPjs

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

Malaysia Airlines MH17: Another “False Flag Operation” http://www.abeldanger.net/2014/07/malaysia-airlines-mh17-another-false.html

Quote: One would have thought that the Zionist Anglo-American war cabal would learn from their failures in propaganda warfare, especially now when their credibility is at rock bottom. Post 9-11 and the Iraq wars, people the world over have gotten wiser to the devious propaganda ploys orchestrated by the global mass media. Pointing an accusing finger within an hour of a false flag operation no longer carries any weight, even if it is repeated every hour on the hour by CNN, FOX, BBC, etc. without an iota of evidence. Obama and Hillary Clinton, war criminals and mass murderers, for all the bravado and rhetoric, sound hollow and come across as devious and opportunistic. In trying to lay blame at the feet of Russia and the Donesk opposition forces that are fighting against the Kiev coup leaders installed by the Neocons, the propaganda stooges of the mainstream media have tripped themselves by making the most elementary mistakes. ..

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

BUSTED: MH17 HAD ONLY 282 SEATS! http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=312992

Quote: Flight 370 had enough seats for 298 passengers! MH17 WAS FLIGHT 370, THE OFFICIAL STORY IS BUSTED! ..

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

283 passengers and 15 tech and crew = 298 total http://www.foxnews.com/world/interactive/2014/07/19/malaysia-airlines-mh17-passenger-manifest/
http://planefinder.net/data/flight/MH17 282 passenger seats
http://planefinder.net/data/flight/MH370 282 passenger seats
Compare this to http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=312992
and the official report of 298 in MH17

Iht ref. dokumenter er det 282 seter i MH17, og 283 passasjerer i passasjer manifestet, dvs 1 passasjer mer enn antall seter, ref. forrige kommentar med informasjon som må revurderes, det blir vel gjort

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

Recap

Abel Danger Global Intel Agency on livestream, Wed Jul, 23 2014 10:28 PM — Wed Jul, 23 2014 .. PM CET http://new.livestream.com/abeldanger Quote: Serco-Malaysia-Australia Totally PHUCed

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Zombie tilstander her i landet. Internasjonalt er det over 600,000 som har bidratt. Her i landet er det nesten helt dødt

Ref. http://www.nyhetsspeilet.no/2010/04/politikere-faller-fra-himmelen/comment-page-9/#comment-110149

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

To minus på tommeltelleren, men det er zombietilstander, her ett av dagens tv show, som underlig nok ser ut til å være for vanskelig å forstå for folk flest i Noreg uansett utdannelse og erfaring, dog er det åpenbart mange kriminelle her i landet som ikke vil forstå

Abel Danger Global Intel Agency on livestream, Fri Jul, 18 2014 8:00 PM — Fri Jul, 18 2014 9:30 PM CET http://new.livestream.com/abeldanger/events/3197941 Quote: Serco Strike 2. On the day of the Plum Plunge car cruise Umbrellaman notes that an F15 and 2 AWACS jets were ‘in range’ of Putin’s Russian Air Force 1 and the doomed Malaysian flight. On 18 April, 2014, Field McConnell had told Malaysian authorities to be alert to July 17 and August 25. Plum City – (AbelDanger.net) July 17, 2014: United States Marine Field McConnell has linked Serco’s use of agents in the Offender’s Tag Association to input data into the State Department’s Security Incident Management Analysis System (SIMAS), to the Malaysian government’s failure to respond to his warnings of a Serco death by plane service out of Chicago and the allegedly-related crash of the Triple 7 Boeing (777-200ER) of MH Flight 17 in east Ukraine on July 17, 2014. McConnell claims Serco director Baginski – a former NSA / FBI intelligence director – is giving out edited SIMAS timelines to BBC script kiddies to generate the perception of MH 17 being shot down by a missile and so divert attention from the BS

ADGIA http://abeldanger.net/

UK Column news 17th July 2014 https://www.youtube.com/watch?v=w0c_Q-vTjvs&list=UU3lWZVed2kZ8hNey7Cgkuag We Are Change Edinburgh https://www.youtube.com/channel/UC3lWZVed2kZ8hNey7Cgkuag/videos

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

I det aller vesentligste er konklusjonen klar pr 19. juli 2014 kl 0:15, I hope they speak Norwegian in hell! http://www.elephantjournal.com/2010/09/i-hope-they-speak-norwegian-in-hell/

The new globalist government in Norway greeted by the country’s sheeple https://www.youtube.com/watch?v=ZByOyeS8E7E

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Video som omhandler Malaysia Airlines flight MH17 tragiske skjebne ble laget før hendelsen skjedde, ikke overraskende. Forøvrig, hvor bokstavelig talt i helvete blir det av våre korrupte norske myndigheter og monarki?, som vi borgere gallesurt lønner til livets oppehold. De også er beviselig kjent for å bidra til manges sykdom og død. Beviser for dette er sendt en masse til alskens entiteter. Slutt med dette fordekte satans maktspillet og gjør deres plikt som dere er betalt for, å tjene det norske folk og land. Jeg gikk bl.a. så og si hele Orkdalen og la informasjon i alles postkasser om bl.a. statlig kriminalitet vedlagt beviser, hadde også mange interessante og hyggelige samtaler med innbyggere. Tilsvaret ble at Avisa Sør-Trøndelag produserte en løgnhistorie om meg for å få meg vekk fra området, dette istedet for å undersøke de kriminelle forholdene og publisere materialet, ikke overrasskende. Octogon politiet i Orkdal vil nok støtte løgnerne i.h.t. sedvanlig folkefiendtlig ordre

BUSTED! Ukraine Caught Trying to ‘Frame Russia’ for Shooting Down Malaysia Flight MH17! https://www.youtube.com/watch?v=28MrASx-RiM&list=UUFjOi1ZpZVErr8EYxg8t1dQ&index=7

#2037: Marine Links Serco’s Boeing-Missile Waypoint to Obama’s Red Switch Wag the Dog and SIMAS Times for Buk http://www.abeldanger.net/2014/07/2037-marine-links-sercos-boeing-missile.html

Quote: Plum City – (AbelDanger.net): United States Marine Field McConnell has linked Serco alleged selection of a waypoint for the MH Flight 17 Boeing-missile collision of July 17, to an Obama Red Switch wag the tragic dog story apparently based on Security Incident Management Analysis System (SIMAS) times for the movement of Buk launchers in east Ukraine through July 17. Noting that in late June, the state-owned Voice of Russia claimed Donetsk rebels captured a Ukrainian base containing Buk missile launchers, McConnell is alleging that Serco director Maureen Baginski – a former NSA / FBI intelligence director – pre-selected the waypoint for the MH 17-missile collision and input SIMAS timelines for the Buk launchers to support Barack Obama’s Red Switch wag the dog. ..

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Rough Translation Of Alleged Phone Call Between Obama, Porky http://www.rense.com/general96/transobnpork.html

Authority won’t explain why 200 flights canceled at city airports http://www.shanghaidaily.com/metro/society/Authority-wont-explain-why-200-flights-canceled-at-city-airports/shdaily.shtml

The Catastrophe of #MH17: #BBC in the Search of the “#BUK” – The Video Report Deleted by @BBC http://slavyangrad.wordpress.com/2014/07/25/video-report-deleted-by-bbc/

Abel Danger Global Intel Agency on livestream, Fri Jul, 25 2014 8:00 PM — Fri Jul, 25 2014 9:30 PM CET http://new.livestream.com/abeldanger Quote: Serco Suckered By Abel Danger Ace. Abel Danger Agent Chips to appear in Athens, TN prior to charges of wrongful death, 2000+ counts, versus Obama or whoever he is. Also, Plum City – (AbelDanger.net) July 24, 2014: United States Marine Field McConnell has linked Serco’s CEO Rupert Soames to Serco’s alleged deployment of “experts of unknown provenance” to take over the control tower at Kiev Borispol Airport, divert MH Flight 17 into an air ambush and remove evidence of a 777 bait and switch from the crime scenes near Donetsk. Readers should check the articles and links below which suggest that Soames has taken over the global operation of the Offender’s Tag Association from his White’s Club colleague Tom Stacey and allegedly instructed Serco’s “experts of unknown provenance” to set up a Boeing Honeywell Uninterruptible Autopilot on a 777 aircraft – note the cancellation of MH17 on 17 July – to bait the Ukrainian Air Force into attacking what they thought was a hostile drone which they duly shot down. McConnell notes

UK Column news 25th July 2014 https://www.youtube.com/watch?v=G6cQqrCO0gY&list=UU3lWZVed2kZ8hNey7Cgkuag We Are Change Edinburgh https://www.youtube.com/channel/UC3lWZVed2kZ8hNey7Cgkuag/videos

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

– Brasiliansk president­kandidat drept i flystyrt
http://www.dagbladet.no/2014/08/13/nyheter/brasil/flyulykke/34767752/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

USA TAR I BRUK LASERKANONER:
– Låste seg til målene og ødela med nesten øyeblikkelig dødelighet
Se amerikanernes nye operative laserkanon
http://www.dagbladet.no/2014/12/11/nyheter/utenriks/usa/krig_og_konflikter/teknologi/36689162/

Har de funnet det siste flyet som på mystisk vis forsvant fra radaren??, nei!

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Skyter ned helikoptre, droner, og senker truende båter lydløst, usynlig, superbillig og uhyggelig effektivt.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

En tidligere fransk flytopp sier det er mulig at USA skjøt ned det malaysiske passasjerflyet som forsvant sporløst 8. mars i år. Målet skal ha vært å forhindre at flyet styrtet på en amerikansk militærbase.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2014/12/23/214486/fransk-flytopp-hevder-usa-skjot-ned-mh370

USA TAR I BRUK LASERKANONER:
– Låste seg til målene og ødela med nesten øyeblikkelig dødelighet
Se amerikanernes nye operative laserkanon

Skyter ned helikoptre, droner, og senker truende båter lydløst, usynlig, superbillig og uhyggelig effektivt.

http://www.dagbladet.no/2014/12/11/nyheter/utenriks/usa/krig_og_konflikter/teknologi/36689162/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Ikke glem at rubb og stubb av massemedia er kriminelle

Google { mh370 site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=mh370+site:abeldanger.net }

Abel Danger Global Private Intel Agency on livestream, Mon Dec, 22 2014 8:00 PM — Mon Dec, 22 2014 9:30 PM CET http://new.livestream.com/abeldanger/events/3676535 Initial part http://new.livestream.com/abeldanger/events/3674977 Quote: Secro’s Christmas Gift From Abel Danger; code 0932. Field McConnell has linked Obama’s alleged use of JABS and tags* to track snuff-film images through the Sony Pictures’ movie “The Interview” and the Benghazi hospital where the late Christopher Stevens was sodomized and tortured to death, to the Serco hack of the 24th Air Force Cyber Operations Support’s Red Switch Network which allows the delivery of real-time audio and video without jitter or delay to a “zero client” in the White House. McConnell claims Serco recruited a Barry Soetoro through its foreign-faction National Visa Center and now uses the Obama identity as a zero client for its hack of the National Command Authority’s Defense Red Switch Network through the 24th Air Force Cyber Operations Support. McConnell notes that Serco now controls the Air Force’s Defense Red Switch Network but Serco’s Psychos have failed to determine the significance of CODE 0932 as a red herring that has linked/exposed Serco-Soetoro-Shinseki-Sebelius-SATAN-NoRAD Santa-Marcy to MSN1114 + JBR to ___

Google { serco site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=serco+site%3Aabeldanger.net , isis site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=isis+site%3Aabeldanger.net }

Russia: Brace Yourselves, Fifth Column Gearing Up For Chaos – Full Spectrum Economic War – National Endowment of Democracy Subversive Tactics – Preparations for a Bloodbath In Russia are Underway – Vladimir Putin: Call out the OMON and Dispatch Them to The Russian Central Bank – Alexey Navalny: Neo-Facist Wall Street Employee – Spring Deadline http://www.abeldanger.net/2014/12/russia-braces-yourselves-fifth-column.html

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

SISTE:Flyet var i perfekt teknisk stand
Dødsstyrten fremstår mer og mer som et mysterium.
http://www.tv2.no/nyheter/flystyrten-i-alpene

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

– Spørsmål om tid før fly kan overstyres fra bakken

Dersom flyvelederne ser et fly ute av kurs, vil de i fremtiden kunne overstyre flyet fra bakken og lande det trygt. Teknologien er her.
http://www.nrk.no/verden/_-sporsmal-om-tid-for-fly-kan-overstyres-fra-bakken-1.12281699

Da fikk vi en hendelse som presser igjennom ny teknologi, tenk deg denne teknologien skal utnyttet fullt ut, og så skylde på hackere!

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

– Dette minner om Air France-forsvinningen i 2009
http://livebeta.dagbladet.no/flystyrten_i_alpene

– Det er en del mystiske omstendigheter rundt krasjet
http://www.dagbladet.no/2015/03/24/nyheter/flyulykke/germanwings/tyskland/frankrike/38377448/

USA TAR I BRUK LASERKANONER:
– Låste seg til målene og ødela med nesten øyeblikkelig dødelighet
Se amerikanernes nye operative laserkanon

Skyter ned helikoptre, droner, og senker truende båter lydløst, usynlig, superbillig og uhyggelig effektivt.
http://www.dagbladet.no/2014/12/11/nyheter/utenriks/usa/krig_og_konflikter/teknologi/36689162/

Spesielt å se hvordan flyet er totalt oppløst i små biter.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

#2308: Marine Links Serco Allianz Insurance Frauds To Base-One War Room And Black Hand Germanwings http://www.abeldanger.net/2015/03/2308-marine-links-serco-allianz.html

Google { germanwings site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=germanwings+site:abeldanger.net }

Google { black hand site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=black+hand+site%3Aabeldanger.net , hsbc site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=hsbc+site%3Aabeldanger.net , hebdo site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=hebdo+site%3Aabeldanger.net , satan site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=satan+site%3Aabeldanger.net , serco site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=serco+site%3Aabeldanger.net , isis site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=isis+site%3Aabeldanger.net , syria site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=syria+site:abeldanger.net }

Abel Danger Global Private Intel Agency on livestream, Mon Mar, 23 2015 7:00 PM — Mon Mar, 23 2015 8:30 PM CET http://new.livestream.com/abeldanger/events/3909496 Quote: Marine Links Clinton Banker Base-One War Room To Serco’s Visas, Black-Hand Ammo And Rwandan Genocide. Field McConnell has linked the Clintons’ pay-to-play banker HSBC and Base One Technologies’ war room in the Bronx to Serco’s visa and Black Hand* Falcon 50 of Rwandan President Juvenal Habyarimana on April 6, 1994 and requested by then-U.S. Secretary of State Warren Christopher (ND), to withdraw most of UNAMIR forces and stage the Rwandan Genocide. McConnell notes that clients of Serco’s banker HSBC in Geneva financed the pay-to-play Base One war room in the Bronx, launched on February 15, 1994 by then North Dakotan Warren Christopher, and financed the pay-to-play Clinton Foundation launched in 2001 before the Bin Laden Group’s 9/11 attacks. McConnell notes that the Clintons outsourced war-room operations of the National Visa Center, the USDAC and FAA Contract Towers to Serco operatives in 1994. McConnell believes that Serco operatives used the Clinton banker’s Base One Rwandan President Juvenal Habyarimana’s plane on April 6, 1994. >> Marine Links Con-Air Sister Serco Visas To Clinton’s Base One War-Room Clock, Black-Hand Embassy Bombs. Plum City – (AbelDanger.net) March 23, 2015: United States Marine Field McConnell has linked his sister Kristine “Con Air” Marcy’s agents in the Serco National Visa Center to Hillary Clinton’s alleged use of a Serco/Base One Technologies’ war-room clock to synchronize Black Hand* navigator movements during the Kenya and Tanzania U.S. Embassies bomb attacks of August 7, 1998.

Field McConnell – Boeing Uninterruptible Auto Pilot Used On 9/11 Planes, Impossible To Hijack! https://www.youtube.com/watch?v=l5NnBQJ5at4&list=PLqQQFOVUZBLgcpfBSkMAdGc2W0EXW5UXz

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

– Germanwings-pilot var låst ute av cockpiten før flykrasjet
Slo mot cockpitdøra uten å få respons.
http://www.dagbladet.no/2015/03/26/nyheter/germanwings/utenriks/flyulykke/flystyrt/38401426/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Matematikere med oppsiktsvekkende teori om MH370: – Flyet gikk aldri i oppløsning
– Stupte ned i havet, ifølge forskerne.
http://www.dagbladet.no/2015/06/15/nyheter/utenriks/malaysia_airlines/savnet_fly/flight_mh370/39653397/

25. 03. 2015, kl. 10:23
– Dette minner om Air France-forsvinningen i 2009
http://livebeta.dagbladet.no/flystyrten_i_alpene

– Det er en del mystiske omstendigheter rundt krasjet
http://www.dagbladet.no/2015/03/24/nyheter/flyulykke/germanwings/tyskland/frankrike/38377448/

USA TAR I BRUK LASERKANONER:
– Låste seg til målene og ødela med nesten øyeblikkelig dødelighet
Se amerikanernes nye operative laserkanon

Skyter ned helikoptre, droner, og senker truende båter lydløst, usynlig, superbillig og uhyggelig effektivt.
http://www.dagbladet.no/2014/12/11/nyheter/utenriks/usa/krig_og_konflikter/teknologi/36689162/

Spesielt å se hvordan flyet er totalt oppløst i små biter.

15-6-2015
Skal bli spennende å se hvilke teorier de kommer med neste gang.
I dette tragiske temaet er disse forklaringskomiteène komiske.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

FBI: – Han hacket seg inn i flyets datasystemer og endret flyets kurs
Dette kommer frem i en lekket FBI-rapport.
http://www.dagbladet.no/2015/05/17/nyheter/fbi/usa/utenriks/flysikkerhet/39218302/

Bitene begynner å falle på plass.

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Et nwo herjet Polen med mye av sin arbeidsstokk i elendighet og utlendighet presses til å installere såkalt missil forsvar http://postimg.org/image/rdwo6k1an/ I facebook http://tinyurl.com/o7cb8xu

UK Column News – 21st March 2014 https://www.youtube.com/watch?v=Me2stx1RP84&list=UUr_dQZ0irQdRiwVatkuHPcA

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Vi kommer ingen vei med slike problemer før vi løser problem nr 1:
Religion And Societies Of Evil

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

#1389 Marine Links Bullingdon-Serco Front Running Clock to Sikorski Smolensk Snuff-Film Shots http://www.abeldanger.net/2013/02/1389-marine-links-bullingdon-serco.html Quote: Plum City – (AbelDanger.net). United States Marine Field McConnell has linked the Bullingdon Club and Serco’s front-running clock to time-stamped images from a snuff film, apparently directed by Bullingdon alumnus Radek Sikorski and archived at HSBC Canada Square, which allegedly show survivors of the spot-fixed Smolensk crash being shot on 10 April 2010. .. BBC HARDtalk – Radosław Sikorski – Foreign Minister of Poland (14/11/12) .. Poland Plane Crash-Lech KACZYNSKI Plane Crash-Russians shooting down .. True Time of the Polish presidential plane crash in Smolensk.flv [crime-scene times allegedly synchronized to Serco slave clock on E4B] .. DIGITALLY ENHANCED AMATEUR SHOOTING VIDEO of Polish presidential .. Survivors Smolensk Air Crash EXECUTED at Site ..

“True History of Marijuana Full Movie ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2009/05/hamp-kan-redde-verden/comment-page-9/#comment-94996

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Død milliardær-kone mente hun visste hvem som drepte Olof Palme
http://www.dagbladet.no/2012/08/03/nyheter/utenriks/olof_palme/22807476/

Tenk når de massive åpenbaringene/avsløringene kommer!

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

– Politi ba meg skyte OLOF PALME

Nye sensasjonelle opplysninger om mordet på statsminister Olaf Palme ble i dag kjent i Sverige.
http://www.dagbladet.no/2013/01/27/nyheter/palme-mordet/sverige/politisporet/25461634/

03. 08. 2012, kl. 15:43
Død milliardær-kone mente hun visste hvem som drepte Olof Palme
http://www.dagbladet.no/2012/08/03/nyheter/utenriks/olof_palme/22807476/

Tenk når de massive åpenbaringene/avsløringene kommer!

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Fant politiker støpt inn i denne tønna med betong

Liket av den russiske politikeren Mikhail Pakhomov, som forsvant i forrige uke,…

Skadene på Pakhomovs kropp tyder på at han ble drept,…
http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/fant-politiker-stoept-inn-i-denne-toenna-med-betong-3991469.html

trackback
12 år siden

[…] kjøper vaksiner er påstander som ikke henger på greip. Her hjemme klarte kokosnøttfabrikken Nyhetsspeilet å produsere den slags […]

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Forretningsfolk, diplomater og journalister var på en framvisningstur da passasjerfly forsvant i lufta
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/05/09/passasjerfly-forsvant-i-lufta

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Ecuador Plaintiffs Tell Chevron – Enough is Enough! http://www.youtube.com/watch?v=jG90a_WbP2o

Youtube use WeAreONEbigFamily http://www.youtube.com/user/WeAreONEbigFamily

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Det avdøde polske presidentens tvillingbror er forbannet over russiske myndigheters forklaring på flystyrten.

– Den er et hån mot Polen, raser Lech Kaczynskis tvillingbror Jaroslaw etter at russiske myndigheter la frem sin forklaring på flystyrten, som drepte 96 polske ledere, deriblant presidenten i april 2010.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/110112/et-han-mot-polen

Tydeligvis flere som reagerer på “offentlige” forklaringer.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Kommisjonen legger hele ansvaret for ulykken på den polske besetningen, mens flygelederne går fri.

Ewa Blasik, som er enken etter den omkomne piloten, sier at det ikke finnes ett eneste bevis på at han presset pilotene til å lande.

– Min mann var Polens første pilot, og han viet hele sitt liv til å det å tjene sitt hjemland. Han var en mann av ære, og nå forsøker noen å frarive ham den æren foran en hel verden, fortsetter enken i harnisk og kaller kommisjonens konklusjon for russisk propaganda.

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7461783

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Vrak: DC6- flyet med Dag Hammarskjöld som passasjer styrtet under mystiske omstendigheter ved innflygingen til Ndola i Nord-Rhodesia, i dag Zambia. Foto: UPI / Scanpix arkiv

Norsk politiavhør med leiesoldat kaster nytt lys over 50 år gammel dødsgåte.
http://www.dagbladet.no/2011/09/17/nyheter/utenriks/kongo/flyulykke/fn/18184568/

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Hva var det Napoleon sa? Joda: “man trenger ikke skjule sannheten. Bare utsette den til det tidspunkt da ingen lenger bryr seg.” Noe sånt.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
13 år siden

GRU-general Ivanov som mistenkes for å stå bak organiseringen av flystyrten, “druknet” i sitt badekar i leiligheten i Moskva for noen dager siden.
I alle profetiene om siste tiden snakkes det om et sikkert tegn – at tiden vil gå fortere og karmiske oppgjør vil skje nærmest på flekken.
Det Jesus forsøkte å forkynne om den som kommer med sverd…

Polsk nettsted “Pardon” skriver i artikkel “Det var rusere som drepte polakkene i Smolensk. Andre Katyn” (google-oversettelse)(http://www.pardon.pl/artykul/12333/to_rosjanie_zabili_polakow_w_smolensku_drugi_katyn):
«Criminal myndighetene” gjøre kriminelle handlinger?
Avhopper fra GRU (militær etterretning Sovjetunionen og deretter Russland) Vladimir Rezun i 1978, forlot sin residens i Genève, og flyktet til Storbritannia. Det var for dette dømt til døden i Russland – sitert fortsatt gyldig. For det andre – i boka “Aquarium” publisert under pseudonymet Viktor Suvorov forklarte hva det er og hvordan det fungerer GRU. Mange bare fikk høre om eksistensen av en slik organisasjon. For det tredje ble Rezun i senere bøker en talsmann for teorien om M – angivelig planla røde armé angrep på Tyskland i 1941.

Nå, den tidligere GRU agent i en meget skarp kommentarer på saken som en tragedie Smolensk. I et intervju med “Vår Diary” versjon av attentatet Rezun behandlet som meget sannsynlig – hovedsakelig på grunn av oppførselen til russiske myndigheter, som schemer som for eksempel å skjule bevis på Katyn-massakren. Ifølge Rezun kan russiske ledere bli mistenkt for alt fra en enkel grunn:

Jeg tror at alt er mulig i dette tilfellet. Denne kraften er en kriminell regime.

Det er imidlertid et spørsmål som Rezun utelater, for eksempel når han beskylder sine landsmenn for misbruk av polske fly sorte bokser, og for å unngå internasjonal undersøkelse:

Lederen for den russiske staten bør ta hensyn til det faktum at siden denne tragedien har produsert mange negative følelser i polske samfunnet, vil det beskytte katastrofeområdet, synes det ikke tillater tilskuere og umiddelbart starte etableringen av en internasjonal komité for å avklare katastrofen. Sammensetningen av denne komiteen bør bestå av eksperter fra ulike land. Derfor bør russiske myndigheter ikke engang ta på flyet svarte boksene. Har satt oss selv på denne måten i bakken for å manipulere innholdet. De burde la dem åpne opp den internasjonale komiteen, og forventes å forklare årsaken til katastrofen.

Vel, som vi vet, er dette ikke russerne zawłaszczyli etterforskningen. Det var nesten presset dem i hendene på den polske siden. Rezun mener at den beste løsningen for alle ville være å sette opp en internasjonal kommisjon. Sannsynligvis ja, men ingen av de 10 april ikke engang tenke. Polakkene ga russerne en undersøkelse, og de handler på sin egen måte.

Men sikkert ordene til tidligere GRU agent teorien motiverer også tilhengere av kuppet. Spesielt intervjuet med Rezunem dukket opp dagen før den mystiske død dagens nestleder for GRU, general Jurij Ivanov.

En av de viktigste personene av russisk etterretning for noen dager siden … druknet i sitt badekar. Vel, slik hender – bare i Russland.

Otto
Abonnent
13 år siden

Quote: Polish operator Wisniewski, crash witness says that he had the impression as though it crashed a small plane with no passengers. On the spot does not find so many bodies that could provide about the death of 96 people. The footage of the various time relationships with what he saw. .. Famous photos from a private online gallery showing the bodies of the dead in the crash turns out to be photomontage. ..

SMOLEŃSK GODZINA WIŚNIEWSKI – ANALIZA, WĄTPLIWOŚCI… +, Katastrofa w Smoleńsku, Katyń II
.
Falcons’ Thinkbox * Etterretning, skjult sannhet, esoterisme, makt, kriminalitet, frimureri, illusjoner, oa

Otto
Abonnent
13 år siden

En post annet nettsted;

The chemtrails disperse over time. One of the agendas with chemtrails is to make a shield, mirror, around the globe, now even perfect blue skies is not perfect, it’s covered with invisible chemtrails. IMO, if they are able continue their agenda, as they usually are, they are now able to use haarp and other exotic weapons for mind control, creating hurricanes and earthquakes, paralyse all living beings in selected areas, alter flying objects either by blocking their route or change them to plasma, 3D mapping over and under earth surface, +. Chemtrails have also been used to spread poisonous materials, a slow death strategy. Do anybody see the importance of jailing these criminals as fast as possible? I do, but the world’s population seems to be sleeping, until a new catastrophe happens, then they who survive blink their eyes and continue sleeping. Chemtrails Trondheim Norway (21-)27 May 2010 http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1628&start=101#M6430 * Slideshows, bildeserier

Otto
Abonnent
14 år siden

Iran ready to escort Gaza ships http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3899856,00.html

Comment: Startling that Iran’s leaders provoke, seems like the leadership want a war and to deceive the iranian people and the international community. The global elite’s well known hegelian dialectic death and destruction game, World System and the Illuminati http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=1#M4175 Intelligence Report from Hawks’ CAFE, Captain Sherlock via Abel Danger, GUI from Falcons’ CAFE http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=326#M5067

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

Denne saka får neppe sin hvile, minner meg mye om 911. Her er siste nytt fra FB gruppa;

Emne: Russian Police members has robbed bank account of crash victim! FACT
Dear Group Members,

I have instinct – that confirmed news is quite suggestive:

Russian Antiterrorist Police Special Unit – OMON – members who have used one of crash victims (R.I.P. Mr Andrzej Przewoźnik) credit card since http://www.facebook.com/l/d5ca3;10.04.2010 including day when tragedy took place – have been arrested due to Polish ABW (Internal Security Agency) electronic reconnaisance investigation and collection of evide…nce operation. Credit card has been stolen by Russian Special Police members probably from the body remains area of Mr Przewoźnik…That shows morality of Russian Elite Police – what we might expect then from Russian Special Servicess emplyee – FSB? – for example shoots on crash site? Never say never!

Please feel free to spread that example around Your contacts!
More info – check the group discussion…

Have a nice rest at Sunday evening!

http://www.facebook.com/group.php?gid=103590283017486&v=wall

J.Johansen
Forfatter
14 år siden

Dr. Rauni Kilde about the Polish Plane Crash – is it a coincidence?

J.Johansen
Forfatter
14 år siden

Donald Tusk – mannen som ble leder av Polen etter at den rette leder som var imot den nye verdensorden, ble henrettet i flystyrt, har fått Charlemagne Prisen. Hva betyr dette?

REVIVAL of the HOLY ROMAN EMPIRE – Donald Tusk got the CHARLEMAGNE PRIZE

Det betyr selvfølgelig at Donald Tusk er deres mannn til å innføre the Nye Hellige Romanske Imperie i Polen, slik de skal innen 2012 ha sin mann i ETHVERT land på kloden, fordi det skal feires full kontroll under London Olympics Zion 2012 Rik Clay (google).

kjell108
Abonnent
14 år siden

Kaczynski planla å offentliggjøre en rapport som ville implisere Tusk i kriminell virksomhet. Tusk er formodentlig “illuminatis” mann i Polen. Brikkene faller på plass. Ulykken var et attentat. Ingen lik ble funnet? … eller likene ble kjørt til stedet etterpå.

http://theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3383:eastern-european-secret-services-caused-smolensk-plane-crash-reports-polskaweb–kaczynski-was-about-to-publish-list-of-agents–tusk-komorowski-may-have-been-on-list&catid=41:highlighted-news&Itemid=105%E3%80%88=en

Kaczynski indicated before his death that he would publish a new list of 60 agents of the WSI, and he mentioned Polish Prime Minister Donald Tusk, now acting president Bronislaw Komorowski and Radoslaw Sikorski in this connection with this list, and as having skeletons in their closets.

The WSI was disbanded in 2007 for criminal activities. Many of the key people who supported the government of Donald Tusk were former WSI agents.

The Polish generals killed in the plane crash in Smolensk were believed to have been hindering a power grab by the WSI.

All of Poland’s top military leaders, including the army chief of staff, were killed in the plane crash in an incident that shares many features with the still unsolved plane crash that killed 16 high ranking Polish airforce officers and four crew on January 23rd 2008 in Poland.

Kaczynski had in his possession a report on the activities of the WSI that he planned to publish as well as a list of 60 people who worked for it including politicians, journalists millionaires and business chiefs who also helped German companies, Telekom, VW, Siemens MAN expand their operations in Poland.

Kaczynski’s report contained information on how WSI agents helped the Russian mafia get control of the country’s energy sector as well as the Germans to destroy the Polish coal industry by means of the use of a carbon cap and trade under the pretext of global warming. WSI agents Kwasniewski, Lech Walesa as well as Poland’s millionaires played a key role in bringing Tusk, Klich und Komorowski to power.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
14 år siden

Altså samme motiv som for Kennedy.

kjell108
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Armin, jeg har skjønt betydningen av Nyhetspeilet. Vi trenger en debatt om informasjonskrigen med opponentene, Dagbladet, VG, Aftenposten, Bergens Tidende, Adresseavisa, (jeg tar ikke stilling til TV her). Nyhetspeilet har bevisene, vitnemålene, dokumentasjonen… og medlemmer. Det gjelder å bruke de ressursene vi har.
Vi trenger ikke engang trykke pamfletter, markedføring av en nettadresse som vanlig reklame vil skape kaos i Norge, når man sitter på bevis. Altså, fortielse i mainstream media hjelper ikke mot den form for markedsføring. NRK vil fort måtte invitere deg etter en vellykket kampanje.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  kjell108
14 år siden

Det er her vi finner ut av tingene og deler info vi som ønsker det..
Det er her det drives journalisme i den ånd det skal være.
Uansett om de fleste er ufaglærte.. så har de den rette ånd :-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  kjell108
14 år siden

Armin: Men jeg postet en kommentar til en av dine artikler, hvor jeg forklarte hvordan penge-problemet er løst, iallfall i teorien, håper du så det?
JJ skal skrive en søknad, gjerne som artikkel åpent her, og du kan søke jobb :-)

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  kjell108
14 år siden

Koster flesk og svindyrt, gris er faktisk noe av det billigste kjøttet hos samvirkelaget.

Det hadde vært mere passelig med kudyrt eller koster biff.

« Forrige artikkel

Hvem senket Titanic?

Neste artikkel »

Vi opplever tekniske problemer

188
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x