/

Vladimir Putin – forsvarer for en sivilisert verden

22.1K visninger
3 minutter lesetid
250

Russland under ledelse av president Putin ser ut til å seile opp som et fyrtårn for den frie verden; som bidrar til å  ivareta nasjonenes sikkerhet og menneskenes frihet. Vestlige land som tradisjonelt har vært ansett som frihetens fanebærere, er idag betydelig degenerert selv om landenes egne degenererte media fortier dette.

USA er degenerert til en nesten-totalitær politistat som bedriver aggressiv krigføring mot et stort antall forsvarsløse land, Storbritannia er et massivt overvåkingssamfunn som styres av den usynlige kapitalmakten og Norge ledes av en kriminell  krigsforbryterregjering som slipper unna med å bryte sitt eget lands lover, uten å bli stilt til ansvar verken av storting, media eller domstoler.

Mot dette dystre bakteppet er det vel verd å lytte til Vladimir Putins klare språkbruk. Han peker særlig på ethvert lands rett til å selv å ta hånd om sine egne anliggender, noe som er særlig aktuelt for Syria (etter at Libya ble lagt i ruiner av amerikanske, britiske, franske, danske og norske bombefly uten noen form for dekning i folkeretten).

I sin tale 9. mai i Moskva, på 67-årsdagen for Russlands nedkjempelse av nazi-Tyskland, peker Putin på at det er viktig å forstå de mekanismene som gjorde det mulig for 2. verdenskrig med sine ufattelige lidelser og ødeleggelser å bli en realitet, og at deler av denne lærdommen er særlig aktuell i dag.

[Red. kommentar: Videoen fra 2012 er ikke å oppdrive med engelsk tekst lengre og er erstattet av talen fra 9. mai 2022. Husk å slå på teksting]. Her er den originale videoen fra 2012, uten tekst:

Andre verdenskrig kalles i Russland «Den Store Fedrelandskrigen» og frigjøringsdagen 9. mai er en av landets viktigste helligdager. Den Store Fedrelandskrigen rammet hele nasjonen voldsomt, både menneskelig og materielt. Mer enn 20 millioner innbyggere mistet livet, og alle kjente noen som ble offer. Som det fremgår av videoen over er Russland flinke til å hedre sine helter (i motsetning til f.eks. USAs trøstesløse behandling av sine krigsveteraner og den norske statens skamløse behandling av sine nordsjødykkere) og det var på Østfronten at den formidable nazistiske militærmaskinen ble ødelagt av Den Røde Armé under ledelse av Marshall Shukhov, et faktum som bl.a. er praktisk talt fortiet i norske skole- og historiebøker. («D-Dagen»  i Normandie 6. juni 1944; «Operation Overlord» var «too little too late» og nazi-Tyskland hadde da de facto tapt krigen, ikke minst fordi krigens vendepunkt Stalingrad-nederlaget hadde skjedd mer enn 1 år før Normandie-invasjonen)

Når Putin og andre russere i dag benytter ord som «мир» («mir» – fred) og «безопасность» («besapasnosti» – sikkerhet) så menes nettopp dette, ikke minst fordi den andre verdenskrigs lidelser som det russiske folket opplevde ennå «sitter i nasjonens ryggrad«.

Vladimir Putin har nå sittet ved makten så lenge at det foreligger nok info til å avgjøre om hans handlinger samsvarer med hans ord («Lytt ikke bare til hva han sier – se også på hva han gjør og ikke gjør»), noe det ser ut til å være i utenrikspolitikken, mao. at Putin er en forkjemper for FRED (Mir – мир»), og at han faktisk mener hva han sier når han snakker om fred og sikkerhet, (i motsetning til diverse statsledere i vest som bedriver «nytale» fra Barack Obama til Jens Stoltenberg…).

Vladimir Putin om sin motstand mot planene om et verdensdiktatur (New World Order – NWO)

Who gave NATO right to kill Gaddafi?

Putin-intervjuet som vestlige medier ikke ville trykke

På Beijing-OLs åpningsdag, den 08.08.08, gjennomførte Russlands naboland i sør Georgia, med dårlig skjult støtte fra NATO og USA, et  massivt artilleriangrep og en invasjon av den russiske enklaven Sør-Ossetia. Dette angrepet ble slått kontant tilbake av russiske styrker, som fortsatte motangrepet inn i Georgia for å uskadeliggjøre den georgiske militærmaskinen.

Det faktum at det var Georgia alene som startet aggresjonen (som kostet mer enn 1.000 sivile russere livet) ble fortiet i den norske offentlighet, særlig Aftenposten (finnes det ikke lenger årvåkne journalister i Aftenposten, eller er de alle under NWO-diktat – mao. at enten så skriver de propaganda basert på løgn og/eller fortielser eller så har de ikke lenger noen jobb?) og utenriksminister Gahr Støre la urettmessig skylden på Russland. Løgnen – og fortielsen – har gjennom historien vist seg som ondskapens nyttigste plattform.

Du kan lese det undertrykte Putin-intervjuet her.

Russiske barn som overlevde den NATO-støttede massakren i 2008 takket være den resolutte militære inngripen fra Putin-Russlands militære styrker. Selvforsvar er en høyst legitim form for bruk av militærmakt, slik Putin gjorde det klart. I bakgrunnen er ruinene av det som var deres bomiljø, en skjebne de idag deler med mange libyske barn. Den kriminelle massedrapsmaskinen NATO benyttes ikke til selvforsvar, kun til uprovoserte angrep og okkupasjoner av fremmede land, noen ganger under påskudd av å være «humanitær bombing» (sic).

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

250 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
11 år siden

Merk dere Putins ord:
Årsakene til at de kjempet mot den onde nazistiske tanken om å herske over andre nasjoner er relevant i dag.
Det VAR Russland som avgjorde krigen, og de takker andre land for å ha kjempet sammen mot nazismen, men når hörer vi vestlige statsledere takke Russland?
Jeg har flere ganger påpekt at Sovjetunionen ofret mest under 2.verdenskrig.
27 millioner! Det er mange mennesker!! Ufattelige tragedier og lidelse!
Putin sier mye av det intellektuelle nettverk og enkeltmennesker har påpekt lenge om fattigdom, imperialisme mangel på respekt for nasjoner og utbytting av andre nasjoner til fordel for de få som han avslutter talen med.
Merk dere også det han sier om at Vesten får ekstraktere rundt 20% av oljen i Russland, men det finnes ikke ett eksempel på det motsatte.
Det han sier om NATO som mere og mere omringer Russland er også noe folk ser ut til å glemme. Hva om Russland hadde opprettet baser i Mexico og Canada for eksempel, eller til og med hatt militærøvelser tett inn til USAs grenser.
USA er en konstant trussel mot verdensfreden.
Men vanlige folk har ikke perspektiv på tingene, de bare langer ut mot andre på bakgrunn av sine egne smale referanse rammer.
De sanne intellektuelle slipper ikke til i det fragmentere media, og må enten skrive bøker som ingen leser, eller de må opptre på steder som NyS.
Vi lever i en ekstremt farlig tid, hvor historien ser ut til å gjenta seg.
De høyre ekstreme er på fremmarsj, og har gått lös på alt fra enslige mødre til muslimer. Hatet blomstrer, og økonomiene er truet.
Og sann mine ord: Folket vil i tiden som kommer først gå mot høyre, og siden til venstre!
Og slik jeg ser det er det i dagens situasjon heller ikke så merkelig, fordi de politiske lederne er kompromitterte og har sammen med våre vestlige oligarker gjort at de ikke lengre har tillit.
Lite blir sagt i media om at en TOBY skatt ville löst problemene Europa har idag, men i vesten skal ikke de aller rikeste betale skatt!
Etter ti års vanstyre i kjølvannet av Sovjetunionens fall, innkalte han oligarkene som hadde ranet til seg det meste og sa: -Nå har vi senket skattene, nå får dere begynne å betale skatt!!
Når jeg så det tenkte jeg: «Putin, thats my man»»!
:)

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Cosmomind
9 år siden

Det rapporteres nå at russiske tanks har nådd Mariopol. 50 russiske tanks i kamp mot 7 ukrainske.Da er Putin halvveis til Krim.

Putin blir bare mer og mer populær i Russland nå. Han er den sterke føreren som kan gjenreise Sovjets ære. Parallellene til Hitler er mange. Stikkord er OL i Berlin 1936 og Anschluss.

Hele verden skal snart deles i 10 gigantiske handelsblokker. Etter mal fra USA og EU. Med handelskrig mellom de 5 Østblokkene og de 5 Vestblokkene. Og en ny felles valuta, kun elektronisk.

http://wp.me/p3uvTQ-3l

Det er da forståelig at Putin ønsker seg Ukraina, kornkammeret og gassmarkedet. Eller ihvertfall østregionene av Ukraina. Fordi de gamle
atomrakett-utskytningsrampene ligger der. Og missil-fabrikkene fra Sovjets glansdager.

Slik blir Putins 2.0-versjon av Sovjetunionen:
http://www.tv2.no/a/5183288

Så gjenstår det å se hvordan 3.0 versjonen blir.
Estland, Litauen og Latvia ligger dårlig an.

En mann med åpenbar agenda
Svar til  En mann med åpenbar agenda
8 år siden

Vil Sverige bli angrepet av Russland som fase 2 av tredje verdenskrig? (Fase 1 er allerede igang der nede i Ukraina). Det kan se sånn ut når man leser visjonen som Birger Claesson i 1952 fikk fra Gud. Han ser Sverige angrepet av Russland i en profetisk visjon. Men ingen hjelper svenskene, ikke NATO og ingen EU-land. Men deretter faller mørket over hele verden. Er dette mørket et bilde på en tredje verdenskrig?

Sverige holder russerne unna kjerneområdene, eksempelvis Bofors og Stockholm. Men andre byer blir totalt ødelagt. Massevis av svenske kvinner voldtatt. En slik opptreden hadde den røde hær fram også i 1944-45. Det er en kjent sak.

Mange har sett profetiske visjoner om at Russland angriper Tyskland, USA, Nord-Norge og Sverige. Men til slutt vil Russlands hær bli gjort til intet i Israel, som beskrevet i profeten Esekiel kapittel 38-39. Fra militærbasene på Krim er sjøveien til Syria og Israel ganske kort. I disse dager ser det ut til at Russland erobrer en korridor gjennom Ukraina ned til Krim.

Men før krigen i Esekiel 38-39 kan finne sted må nødvendigvis angrepet skissert i Salme 83 være fullført. Israel blir ifølge Salme 83 angrepet av sine mange nærliggende naboland.

https://ord8liv.wordpress.com/2015/01/13/spennende-tider/
+

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
11 år siden

Ser i ettertid at jeg i farten blandet sammen Russland og Sovjetunionen på begynnelsen av min kommentar, dere får ha meg tilgitt min brøde. :)

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Cosmomind
8 år siden

Ny tale av Putin i Sochi 24 October 2014. Leken er over, krig er uungåelig.

http://beforeitsnews.com/economics-and-politics/2014/10/alert-putin-world-war-is-inevitable-at-this-point-2470510.html

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  En mann med åpenbar agenda
8 år siden

Avtalt spill på alle sider som bl.a. før 1. og 2. verdenskrig samt alle relaterte konflikter fram til dags dato, samme krapylene ønsker å myrde og ødelegge og tjene penger på hva det skal være, så kjøper de opp alt billig underveis og etter at de har utført en offisiell stopp i denne kirurgisk og langvarig planlagte industriprosessen, en stopp som de kaller fred

Octogon orders and Putin obeys, OSCE & Switzerland against «The Great American Satan» +

Quote: PUTIN HAS JUST BETRAYED THE ETHNO RUSSIANS OF DONETSK AND THE UKRAINE, BECAUSE OCTOGON ORDERED HIM SO http://www.swiss-banking-lawyers.com/ukraine-crisis/

Guillotine with 13 Osiris stones near Château de Roquefixade, Castle, in the middle of french forest + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1952&start=1

«Gov Sourced Website Proves End Is Near ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/nytt-nasjonalt-vaksineregister-vaksinepresset-oker/comment-page-15/#comment-111778

En mann med åpenbar agenda
Svar til  En mann med åpenbar agenda
8 år siden

Putin blir bare mer og mer populær i Russland nå. Han er den sterke Føreren som kan gjenreise Sovjets ære. Parallellene til Hitler er mange. Stikkord er OL i Berlin 1936, Anschluss Österreichs og Sudeterlandet.

Men Obama er enda værre. Han bare fullfører George W. Bush sine krigskampanjer for olje og opium. Stikkord Irak, Afghanistan og Libya.

Putin og Obama er akkurat like sultne på verdensherredømmet. Er de styrt av samme superelite? http://wp.me/p3uvTQ-9L

CIA: Hvis ikke vanvittige avtaler blir inngått tas silkehandskene av. Da kommer den militære jern-neven. Ifølge «confessions of an economic hitman», den tidligere CIA-agenten, John Perkins.

Russland presses akkurat nå av boikott og lav oljepris. Men det er slett ikke sikkert at Russland kollapser før forgjeldede EU bryter sammen. Det var Ronald Reagen som avtalte LAV oljepris med OPEC. Resultatet var at Sovjet gikk konk i 1986. Det er det samme THEY prøver på nå.

Dette renkespillet fører oss bare nærmere tredje verdenskrig. En desperat Putin er meget farlig for oss alle. Vil Sverige bli angrepet av Russland som en innledning på tredje verdenskrig? Det kan se sånn ut når man leser visjonen som Birger Claesson fikk:

http://wp.me/p3uvTQ-ch
+

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  En mann med åpenbar agenda
8 år siden

Du har ingen peiling om det som skjer i russland i jude-Putins «popularitet» der, hvis du selv ikke er hans agent.
Ruselands masser begynte plutselig å innse at føreren førte dem inn i myr opp til ørene.
Slutt opp med dette tullet at marionett-lilleputin skal angripe noen.
Alle hans stjålne penger oppbevares trygdt i vestlige banker.
Han gjør absolutt alt han får ordre om fra Washingtons «obkom» [navn på gamle-kommunistisk styre-organ].
Om du bare ikke sitter med innside-informasjon at lilleputt får ordre om å angripe Sverige da…

Taita
Taita
Abonnent
11 år siden

Russland blomstrer :-)
Den viktigste grunnen er deres prosjekter innen økologisk og ikke- genmodifisert jordbruk, dvs de bygger opp den viktigste infrastukturen.
Russland kommer til å vise oss at eget arbeid fremfor grådighet og utnyttelse av andre vil gjøre dem til det beste landet å bo i, i lang tid fremover!
De vil også dele sine goder med resten av verden:

http://www.wakingtimes.com/2012/04/02/can-russias-garden-plot-model-feed-the-world-organically/

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Taita
11 år siden

Jeg må nå le når jeg tenker på da Putin fikk gjennomført jordreformer som gav folket rett til å drive for seg selv, bort fra stats-kooperativene.
De hadde en lov som sier at lovforslag må leses opp i parlamentet og de konservative (altså gammelkommunistene) samlet seg rundt oppleseren og forsøkte å hindre opplesningen med rop og skrik, og noen begynte faktisk å slåss også!! Skikkelig krig! :D
Ja, ja, bedre at man sloss mann mot mann istedet for land mot land:
http://www.forbiddenknowledgetv.com/videos/conspiracy/project-for-the-new-american-century.html
(Kort snutt på 2 min 40 sek.)

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Cosmomind
9 år siden

Gardell skriver at OL i Sotsji — i likhet med OL i Berlin — «fungerer som en fyrstekroning, en manifestasjon av makt, et propagandaspetakkel der alle tilreisende deltakerne forventes å spille med».

For Putin, akkurat slik det var for Hitler, er OL et personlig prestisjeprojekt, argumenterer han.

Gardell minner om åpningssermonien i Berlin i 1936 da idrettsutøverne paraderte forbi Hitlers plass på tribunen og at alle ble oppfordret til å gjøre Hitler-hilsen – og at de fleste den gang var lydige.

Det krever mot og sivilcourage å ikke lyde, skriver Gardell.

Han skriver videre at det er lett å tie, å være hyggelig og la seg rive med, før han minner om Martin Luther Kings berømte ord om at den som aksepterer ondskap uten å protestere, selv blir medskyldig.

-> Alle har ansvar
Den kjente kulturpersonligheten og homo-forbildet mener at alle som har noe med OL i Russland å gjøre, har et ansvar — også seerne som ukritisk sitter hjemme og følger med på idrettsprestasjonene.

Gardell skriver også at det fins klare paralleller mellom utviklingen i Russland og i Tyskland den gang, og peker på svekket demokrati og at allerede marginaliserte grupper angripes.

http://www.dagbladet.no/2014/02/09/kultur/ol/sotsji/ol_2014/homokamp/31723252/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  En mann med åpenbar agenda
9 år siden

Google { wenlock mandeville https://www.google.no/search?q=wenlock+mandeville }

Wenlock & Mandeville, NWO Dolls, Total Control Slavery & London 2012 Olympics +

Google { olympic ceremony sochi http://www.youtube.com/results?search_query=olympic+ceremony+sochi , olympics sochi http://www.youtube.com/results?search_query=olympics+sochi }

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

En mann med åpenbar agenda
Svar til  En mann med åpenbar agenda
9 år siden

Folk forstår ikke hvor sterkt Russland er. Putin har brukt 4000 milliarder NOK på å ruste opp sitt militære. Samme beløp som vårt kjære Oljefond. Putin startet karrieren som agent i gamle KGB, en fattig mann. Hva er hans formue nå?

We don’t want to PUT IN sang de.

USA kan ikke gå konk, men vil bli kraftig redusert. Da er det fritt fram for en stormannsgal Putin. USA må snart redusere sitt militære engasjement. Bærebjelken i NATO er svekket. Russland er sterkere enn på 30 år. Putin kan lett bli overmodig i Ukraina, etter OL. Eller i Syria.

Ting vil skje i Midt-Østen 2014-2015:

-Israel er snart 70 år. (Den generasjon som…)
-De 4 blodrøde måner, og 1 solformørkelse, kommer i løpet av 2014-2015.
-Det sjette segl vil bli åpnet sensommeren 2014?
-USA på konkursens rand, Russland meget sterkt.
-GOG krigen kan komme når som helst, avhenger av utviklingen i Syria og fredsprosessen til Kerry.

-Propaganda på Kanal 10 snakker om å gjenreise templet i Jerusalem. Det er frimurerne og de jødisk ortodokse som ønsker å rive Klippemoskeen for å bygge nytt tempel.

-Rabbi Kaduri profeterte at «MESSIAS» vil stå fram kort etter Ariel Sharons død. Kaduris Messias er den bibelen kaller «AntiKrist».

-Den siste pave er på plass, dommen over Babylon (VATIKANET) kommer snart. Paven rømmer til Jerusalem, hvor den katolske kirke har veldig mye eiendom.

”Våk hver tid og stund, og be om å få kraft til å komme velberget fra alt det som skal hende, og bli stående for Menneskesønnen.” – Lukas 21.

http://wp.me/p3tGFm-4b

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
11 år siden

Det kan vel være en god idé å skille mellom Putins utenrikspolitikk (og utenrikspolitiske synspunkter) og hans innenrikspolitikk. Det første gir oss en meget god alternativ versjon til den US/NWO-propagandistiske versjonen av Vestens historie på 1900-tallet. Det siste synes å være et tilbakeskritt mot mer totalitære former.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
11 år siden

Nå vet jeg ikke hva du sikter til konkret her Myhre, men det er helt klart at Putin ikke er noen engel, man må ikke være naiv, det er ikke hvem som helst som blir statsleder i et land.
Han gav jo f.eks Amerikanerne koordinatene til Taliban og slapp USA inn i Afghanistan, sikkert på grunn av Tjetenia og Georgia, og det var ikke noe kjære mor akkurat i bekjempelsen av opprørerne.
Hverken Gadafi, Assam, Obama,Putin, eller you name it vil gå fri for kritikkverdige forhold. De har alle velgere og omgivelser i sitt eget land å ta hensyn til, og de har utenrikspolitiske valg de må ta.
Alle politikere må manøvrere i farvann som det ikke er så lett å ha oversikt over.
(Bare den jevne mann har alle svar og lettvinte løsninger på det meste. Jamfør VGs debattsider)
Ser man på den andre verdens krig og spillet bak kulissene kan man best karakterisere samtlige av de store som skikkelige svin. De satt og delte opp land og interesse sfærer bak lukkede dører.
Og så har vi i tillegg det evige spørsmålet, mere stat, mindre stat, og jeg vet ikke om noen land som har löst det viktigste spørsmålet:
-Hvem skal vokte vokterne!!

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Cosmomind
11 år siden

Cosmomind,
Jeg sikter konkret til de mange innenlandsreportasjene til Hans-Wilhelm Steinfeld.

useless2
useless2
Abonnent
11 år siden

Putin er en farlig mann som har banet seg vei til sin posisjon med svært ufine metoder. Han fengsler og dreper enhver som kan avsløre ham, eller står i veien for hans ambisjoner. Han råder over en formidabel militærmakt, og han drømmer om tidligere tider med stormakten Sovjetunionen. Han synes det er oportunt å true med krig, og han kommer til å starte krig.

Bolla
Bolla
Abonnent
Svar til  useless2
11 år siden

Følger du overhodet med på hva som foregår i vesten og midt-østen for tiden, useless…?

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  Bolla
11 år siden

Jeg kommenterte Puten i mitt innlegg – ikke vesten og Midt-Østen. Jeg følger godt med Putin, og har gjort det lenge…………..

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  useless2
11 år siden

Vi kan vel slå fast at verken Russland, Norge eller andre nasjoner er forbilledlige demokratier.

useless2 sier:
«Putin er en farlig mann som har banet seg vei til sin posisjon med svært ufine metoder. Han fengsler og dreper enhver som kan avsløre ham, eller står i veien for hans ambisjoner. Han råder over en formidabel militærmakt, og han drømmer om tidligere tider med stormakten Sovjetunionen. Han synes det er oportunt å true med krig, og han kommer til å starte krig.»

Jeg sier
Obama er en farlig mann som har banet seg vei til sin posisjon med svært ufine metoder. Han fengsler og dreper enhver som kan avsløre ham, eller står i veien for hans ambisjoner. Han råder over en formidabel militærmakt, og han drømmer om nye tider med større supermakt.. Han synes det er oportunt å true med krig, han har startet krig og han kommer til å starte krig igjen.

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
11 år siden

Bolla og Balle – tullball og usakligheter er ikke så spennende for noen her på NS – skjerp dere.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  useless2
11 år siden

Du er jo en artig figur Useless ;)

Du hater jøder, du hater muslimer ja du hater selv dine egne som ikke har identiske tanker som deg selv som du kaller Vantro, men du skal ha ros for ditt pågangsmot og for at du står for det du sier og det du skriver over her er ikke helt på viddene..

Seff kommer Putin til å starte krig, han blir jo presset til det

Putin vet jo utmerket godt at etter Syria og Iran så står Russland for tur, Bilderberger Kasparov er godt i gang med å destabilisere Russland godt finansiert av George Sorrov, Zbigniew Brzezinski er godt i gang med å trene opp politi og andre som skal inn i Russland etterpå for å kontrolere landet, Obama og & omringer hele Russland med rakettskjold og militærbaser

Så for Putin blir det nå eller aldri, alt handler om Syria, Putin og Dmitry Medvedev sier rett ut at et vestlig angrep på Syra mest sannsynlig vil utløse en atomkrig, Gog/Magog og utslettelse av Damaskus og Jerusalem

Russia prepares army for Syrian deployment

http://wsws.org/articles/2012/jun2012/rusy-j12.shtml

Russia warns war is coming

http://www.wnd.com/2012/06/russia-warns-war-is-coming/

Obama har allerede gitt klarsignal til å angripe Syria

http://www.expressen.se/nyheter/pentagon-har-plan-for-ett-ingripande-i-syrien/

Nå er også FN observatørene trukket ut etter at de vestlige kontrolerte terroristgruppene har utførte flere atentater like i nærheten av FN observatørene og Robert Mood fra dag 1

Da de vestlig kontrolerte terrorgruppene innvaderte Lybia så fikk deg også tak i Daffys biokjemiske våpen ( WMD ) som de tok med seg inn i Syria og sine baser i Tyrkia som de nå skal bruke i Syria i et angrep som Assad vil få skylden for og legitimere et Israel/NATO/ US Angrep på Syria

http://english.pravda.ru/hotspots/conflicts/14-06-2012/121385-israel_attack_syria-0

Men som du og alle andre som kjenner profetiene vet så handler dette om så mye mye mer

Det skjedde noe uhygglig i går som sendte sjokkbølger gjennom kristenverden, Obama var på Ground Zero og skrev noen få ord på en stålbjelke, ord som ikke har vært skrevet på 2500 år

http://www.wnd.com/2012/06/obama-fulfills-isaiah-910-prophecy-again/

Her er en fin film for deg Useless fra Rabbiner Jonathan Cahn som vier at den Syrisk/ Israelske historien er identisk med den vi ser nå, alt med datoer, tider og det som står i isaiah-9.10 er likt med 9.11

Man ser også de falne englene dine er de såkalte Anunakiene som fra himmel til jord kom

1 The Isaiah 9 10 Judgment Part 1 Jonathan Cahn

http://www.youtube.com/watch?v=SN__W4ghmXg&feature=related

Så hvem er denne Obama, vel det forteller boka di oss Useless ;)

PROOF Obama is in the BIBLE!!!

Men nå handler jo 2012 om lang mer en bare krig og økonomisk elendighet

Nostradamus sa at etter det store jordskjelvet som skulle ramme Italia 20 mai så skulle det komme hagl store som egg, han bommet litt, de er store som basketballer, i Kina, India, Afrika og USA så er det katastrofale monster haglebyer som knuser alt i sin vei, nå sist i Dallas

Freakish Hail Storm Pummels Dallas

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XjSD4sS87FM

Som han også så sa vil 2012 bli preget av økonomisk kaos, revolusjoner, demostrasjoner, opptøyer og anarki og allerede i morgen kan mye krasje når Hellas holder valg, Hele Europa holder pusten i spenning

I går fikk jeg vite av en opplyst person at stømmen kommer til å ryke i dag pga sola og joda ganske riktig når jeg våknet i morges så var strømmen borte, så kom rene syndefloden, aldri sett noe lignende før og så kom enorme torden drønn så hele huset ristet her
Kl 09.00 i dag morges ble vi truffet av 2 solstormer samtidig og som de fleste vet så er lyn og torden eletriske spenninger i atmosfæren fra stråling fra sola som utlignes

Man ser også hvordan folk flest over hele kloden er i ferd med å våkne, masse kjempe spennende skjer på alle fronter nå så det er ingen grunn til å deppe over kjedlige dager, som de kloke sier så er det alltid mørskest før det blir lyst

En ny æra og en ny verden er på vei men først må vi kjøre noen meter på litt bumpette veier :)

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Smurf:
Som vanlig en masse ord, hummer og kanari eller lapskaus er vel livrettene dine?
Du presterer jo hele tiden å fortelle oss i detaljer om hva som skal skje. Esaias 9 – 10 er oppfylt for en god del generasjoner siden, og gammeltestamentlige profetier er i sin helhet sentrert om Jesus Kristus og Israel.

En mann med åpenbar agenda
Svar til  useless2
10 år siden

Spenningen stiger – russiske krigsskip sendt til kysten utenfor Syria.

Spenningen stiger i denne delen av Midtøsten etter nyheten om at Russland har sendt minst 12 krigsskip for å patruljere havet nær deres flåtebase i Syria – og at israelerne er blitt advart om en mulighet for angrep mot Israel med kjemiske våpen for å «terrorisere befolkningen».

Det er ikke første gang Moskva har vist flåtemuskler i dette området. Med jevne mellomrom sendes russiske krigsskip til området for å gi uttrykk for Russlands interesse i «å vise seg» i området.

Den israelske avisen «Yediot Aharonot» siterer New York-avisen, «Wall Street Journal», i å skrive at amerikanske og europeiske ledere oppfatter dette som en ny aggresiv holdning fra russisk side, med en advarsel til Vesten og Israel om ikke å intervenere i Syrias blodige borgerkrig.

Syrias offisielle nyhetsbyrå, SANA, har opplyst at fem russiske krigsskip har passert gjennom Suezkanalen og nå befinner seg i Middelhavet. En talsmann for den russiske flåten sier at det er første gang på tiår at krigsskip fra den russiske stillehavsflåten har seilt i disse farvannene.

Ifølge talsmannen er de russiske krigsskipene på vei mot Kypros. Russlands forsvarsminister sier at det russiske forsvarsdepartementet er i ferd med å opprette en spesiell styrke krigsskip i Middelhavet for å beskytte russiske interesser i området.

New York Times har meddelt at Russland har sendt avansert anti-skips krysserraketter til Syria – en forbedret versjon av «Yakhonts» som Russland tidligere har levert til Syria med et avansert radarsystem, som har gjort dem mer effektive.

For noen dager siden sa den russiske utenriksministeren Sergei Lavrov, at Russland fortsatt er forpliktet overfor tidligere inngåtte avtaler om «levering av luftforsvarsvåpen».

Jerusalem Post skriver i en lederartikkel idag at statsminister Binyamin Netanyahu under sitt nylige lynbesøk i Russland advarte president Vladimir Putin om at S-300 raketter ikke har noen relevans i Assad-styrets borgerkrig mot opprørsgrupper, og at Israels politiske og militære ledere ikke vil tolerere angrep mot Israel «eller direkte strategisk trussel om overføring av slike våpen til Hizbollah»:
– Syria, Hizbollah, og forskjellige palestinske fraksjoner stasjonert nær Golanhøydene – og Russland – bør lytte til Israels advarsler heter det i lederen.

1000 tonn kjemiske våpen
Israels største avis, «Yediot Aharonot», skriver i dag, at det få hundre kilometer fra Israels grense til Syria er: «umåtelige lagre» av kjemiske våpen, omkring 1000 tonn, og at de kan brukes som et våpen rettet mot Israel.

I en rapport utarbeidet av den israelske Hjemmefronten tales det om bruk av kjemiske, biologiske og radiologiske våpen, som har til hensikt å skade og terrorisere befolkningen, og at det kanskje vil bli innledet en terrorkrig mot Israel uten advarsel, og det er en kritisk mangel på gassmasker i Israel.

Gassmasker hos 58 prosent av befolkningen
Siden utdelingen av gassmasker begynte i Israel i 2010, har det blitt utlevert 4,6 millioner gassmasker, noe som dekker 58 prosent av befolkningen. I en krisesituasjon vil resten av landets innbyggere kunne få gassmasker i løpet av en ukes tid.

Selvtilfredshet
Antall israelere som har «oppdatert» sine gassmasker har blitt tredoblet i løpet av de siste få dagene, i bekymring for Assads kjemiske våpen. Øverstkommanderende i luftvåpenet, general Amir Eshel, har advarende uttalt at Israel «ikke har råd til å avvente krig, og at befolkningen ikke må bli likegyldige til denne trusselen».

Richard Oestermann
17.05.2013 23:21

Les profeten Ezekiel 38 og 39.

En mann med åpenbar agenda
Svar til  En mann med åpenbar agenda
10 år siden

Russland har valgt å støtte Sjia muslimene. USA støtter opp om Sunni. Nå ser det ut til at Illuminatet klarer å sparke igang 3rd ww. Gir dere litt motvekt stjålet fra idag.no:

Russland vil selge minst 10 MIG-29 jagerfly til Syria, ifølge Sergei Korotkov, direktør for flyfabrikken MIG. Ifølge Korotkov er en syrisk delegasjon nå i Moskva for å diskutere detaljene i denne nye russiske tilførselen av våpen til Syria.

Han sier at Syria ønsker å kjøpe «mer enn 10 slike fly», men vil ikke oppgi det nøyaktige tallet.

Russland har uttalt at de bare sender Assad-regimet våpen som har til hensikt å beskytte Syria mot utenlandsk invasjon, for eksempel S-300 luftforsvar missil-system. Moskva hevder at de ikke vil levere Syria våpen som kan brukes i Syrias to år lange borgerkrig som har drept over 70 000 mennesker og sendt millioner på flukt ut av landet.

Levering av MIG-fly, vil imidlertid gå mot at Russland bare sender Syria defensive våpen og vil utsette Moskva for verdensomspennende kritikk.

Over fire tiår har Russland sendt jagerfly, tanks, artillery og annet militærutstyr til Syria for milliarder av dollar.

Syria er i dag Russland siste allierte i Midtøsten og Syria har i dag omtrent den eneste russiske marinebasen utenfor Russland.

Russland har beskyttet Syria mot FN-sanksjoner og har forsatt å sende våpen til Assad-regimet til tross for det to år gamle opprøret mot.

Ifølge Fredsforskninsinstituttet i Stockholm planlegger Russland å levere 24 MIG-kampfly med betegnelsen M/M2 til Syria.

Dette flyet er en avansert versjon av MIG-29 tomoters jagerfly, som har vært den viktigste komponenten i det russiske luftvåpen siden midten av 1980-tallet. Det antas at Syria har 20 slike fly.

S-300 rakett-systemet er , ifølge noen militæreksperter, av største betydning for president Bashar Assad i konflikt med opprørerne, siden det kan brukes til å avverge vestlige eller israelsk luftangrep mot mål i Syria.

I israelske militære kretser sies det at selv om en første leveranse av dette våpenet har kommet i Syria, som foreslått av Assad, vil det ta lang tid før det blir operasjonalisert.

Når dette først har skjedd, vil S-300 systemet fundamental endre «avskrekingsballansen». I de siste tre tiår – siden den første Libanon-krigen, da israelske fly ødela syriske bakke-til-luft rakett-batterier i Bekaá dalen i Libanon, har det israelske luftforsvaret fullstendig dominert den nordlige himmelen.

S-300 systemet vil imidlertid kunne begrense det israelske luftforsvarets bevegelsesfrihet.

Richard Ostermann
02.06.2013 20:11

En mann med åpenbar agenda
Svar til  En mann med åpenbar agenda
10 år siden

Russiske spesialsoldater i Syria

Mannen reiste til Syria for rundt en måned siden. Etter få dager sluttet han seg til opprørssoldater i Idlib-provinsen nær grensen til Tyrkia. Der skal han de siste ukene ha deltatt i harde kamper med syriske regjeringssoldater og soldater fra den libanesiske Hizbollah-militsen.

Ifølge vennene skal han også ha fortalt om trefninger med russiske spesialsoldater.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10117103

WW3 er i emning. GOG krigen fra profeten Ezekiel kap 38 og 39 er endel av dette, etter mitt syn. Russland skal bli knust av Israel på mirakuløst vis. Men den gode nyheten er at Kongenes Konge, Jesus Kristus, snart kommer på skyen for å hente ut sin blodkjøpte brud. Evakuering før ondskapens system tar over jorden.

Søk Frelseren idag.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  En mann med åpenbar agenda
10 år siden

Ja, ja noen trenger visst en djevelsk Krigsgud for å få renset ut sitt helvete. Lykke til!

En mann med åpenbar agenda
Svar til  En mann med åpenbar agenda
10 år siden

Illuminati —-> Bill-Clinton presset Obama til å støtte opprørerne.

http://www.dagbladet.no/2013/06/15/nyheter/utenriks/syria/usa/krig_og_konflikter/27723907/

Når det gjelder Gog-krigen, hvor alliansen Syria-Russland-Iran med flere muslimske støttespillere, angriper Israel, så vil dette angrepet være en katastrofe. Pga at Gud selv vil blande seg inn på den gamle gode måten:

A-Angriperne vil rette sin våpen mot hverandre i forvirring.
B-Ild faller ned fra himmelen over angriperne.

Mange steder i det Gamle Testamentet blander Gud seg inn på denne måten. Denne krigen vil også markere at hedningenes tid er til ende. (Jerusalem vil ligge nedtrådt av hedninger, inntil hedningenes tid er til ende).

Jeg ser masse pes på Israel i media for okkupasjonen av Golan-høydene og Vestbredden. I 1974 okkuperte Tyrkia halve øya Kypros. Hvorfor ser vi aldri noe i media om dette?

Ingen demonstrasjoner noe sted for Kypros?

Ingen Drillo og Willoch som står opp for Kypros?

knut bye
knut bye
Abonnent
11 år siden

Så lenge Hans Wilhelm Steinsvik er enerådende informant i norske stuer, kan et manipulert vrengebilde av Russland opprettholdes. Men idag fins da heldigvis muligheter til utvide horisonten. Lenge leve det usensurerte Internett.
Og nok en honnør til Nyhetsspeilet.

susej
susej
Abonnent
Svar til  knut bye
11 år siden
Bolla
Bolla
Abonnent
11 år siden

Hvilke usakligheter useless?

Kan ikke se hva som er usaklig fra Balle Clorin sin side heller. For du har fått med deg krigen mot Libya, og hvem som startet den? Ikke fullførte, men startet.

Nå blir det kanskje feil å skylde så mye på Obama, men du vet hva som bedrives av grensekrenkninger og angrep mot Pakistan?

Du vet kanskje at det er mange angripere som har passert over grensen til Syria fra Tyrkisk side?

Du vet at krigen mot Irak ble startet på en løgn, og at de angripende parter har innrømmet i ettertid at det ikke var noe som tydet på at Saddam hadde masseødeleggelsesvåpen?

Kan lage en lang liste til deg, hvis du vil. Men du tar kanskje poenget?

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  Bolla
11 år siden

Så si meg en ting:
Hva har dette med min kritikk av Putin å gjøre???

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

Takker Hans Gaarder (nok en gang) for glimrende research, og for en flott artikkel. Jeg er likevel kritisk til Putin`s virkelige og ærlige gode hensikter for sitt folk, sitt land, og for resten av verden.
Med følgende grunnlag:
Illuminatet er vel absolutt like sterkt etablert i Russland, som i de fleste andre nasjoner? Det hemmelige selskap har etter det jeg vet, skapt kommunismen, og har vel sørget for like mye høyteknologisk militær- teknologi (b.l.a Tesla- teknologi) i Russland? Dessuten er vel «operasjon kløverblad» også gjeldende over dette kontinentet?
http://www.youtube.com/watch?v=fYQZJc2zi-M

Hvis Putin ville bryte med Illuminatets fastlåste agenda, ville det da ikke koste dem mange kalorier å fjerne ham umiddelbart?

Dessuten får jeg inntrykk av at eliten (også i Russland) har bygget massive DUMB`s:

For å forstå hvordan Illuminatet (sikkert for lenge siden) klarte å få sin verdensmakt, kan det være nyttig å identifisere symbolene deres. Det er bemerkelsesverdig, hvordan militæruniformene til generaler, offiserer, og soldater over hele verden har svært mange likhetstrekk. Som vi også kan se av bildene fra Putin´s tale.

Ved å slå opp på bilder fra Moskva kan man også legge merke til hvor påfallende mange «triangler» vi finner i deres grandiose byggverk.

Nei, denne karen stoler jeg like mye på som hvilken som helst annen statsleder.

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Ditt argument her med klar tale har praktisk talt null verdi. Dette fordi alle uttalelser av politiske aktører må tas for hva dette er; propaganda for sin egen person. Man kan ikke vurdere en politiker etter hans ord, men etter hans handlinger. Både innenrikspolitisk og utenrikspolitisk er Putins ettermæle foreløpig forløpig totalt korrupt og helt blodrødt, og jeg ser ikke noe som skal tilsi at dette skulle endres i nær fremtid……………..

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Her manglet det en del om Putins fortid i KGB, som var det maktapparatet han brukte for å komme til makten. Hans korrupte og brutale fortid er ikke omtalt med ett ord.

Det blir patetisk å høre Putin snakke om indre anliggender når man ser hvordan han selv definener «indre anliggender». Putin synes å mene at det tidligere Sovjetunionen er indre anliggender.

Putins krig mot Tsjetsjenia burde også tas med her. De aller verste bruddene på menneskerettighetene i nyere tid er begått av de russiske styrkene i Tsjetsjenia i løpet av det sist tiårs to kriger. Overgrepene inkluderer blant annet utstrakt bruk av tortur. Krigen i Tsjetsjenia representerer russernes tredje massemord på det tsjetsjenske folket i vår levetid. Begge de to siste krigene ble iverksatt fordi dominerende krefter i Moskva ønsket krig, mens Tsjetsjenerne var innstilt på forhandlinger. Det er to hovedgrunner til at krigen i Tsjetsjenia fortsatt pågår. Den ene er at det militærindustrielle kompleks, som øver sterk innflytelse på regjeringen, har stor kommersiell interesse av at krigen fortsetter. Den andre er at beslutningstakerne frykter at dersom de avslutter den, vil spørsmålet om ansvar for overgrepene uvegerlig presse seg frem. Putin hevder at krigen i Tsjetsjenia er Russlands kamp mot terrorisme. I virkeligheten er han øverste ansvarlige for en statsdrevet terror som langt overgår all annen terror i vår verden i dag, både når det gjelder brutalitet og omfang. Putin hevder også at denne krigen er et indre anliggende. Verden reagerte omsider med målrettet handlekraft på bruddene på menneskerettighetene bl.a. i Bosnia og Kosovo. De ble ikke sett på som et indre anliggende. Det er på høy tid at verden også får øynene opp for og engasjerer seg effektivt for å få slutt på de ekstreme russiske overgrepene i Tsjetsjenia!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  useless2
11 år siden

En smule fakta i kommentarene dine ville nok gjort susen Useless :)

Hvordan i all verden klarer du å gi Putin skylden for Tsjetsjenia krigene ?

Den første Tsjetsjenia krigen startet i 1994 da Basajevs gikk til angrep på den Russiske republikken Dagestan

Den andre Tsjetsjenia krigen startet i august 1999 da Sjamil Basajev igjen angrep landsbyer i Dagestan, og litt senere startet en serie med terrorbombinger mot boligblokker rundt om i Russland.

Putin kom først til makten 31. desember 1999

Etter Frimurertoppen Stalin, Lenin og en serie NWO dukker Som Gorbie og Jeltsin så har endelig Russland fått en President som bryr seg om folket og ikke globalister og oligarker som vil ha parasitt labbene sine langt ned i den Russiske kakeboksen

Oligarkene er kjeppjaget ut av landet, nå sitter de i London og griner og konspirerer, store deler av det Russiske folk er løftet opp fra fattigdomsklassen, Putin sammen med President Hu har løftet flere hunder millioner ut av fattigdommen

Over 60% stempte Putin, et resultat de vestlige despottene bare kan drømme om

Eneste fakta du har er at Putin på ingen måte er noen fløtepus

Skulle inderlig ønske at vi I Norge også hadde en leder som Putin som bryr seg om sitt eget folk istede for despotter som Jens som gir bort både folk, fe og en hel nasjon til en fremmed makt ( EU ) mot folkets vilje og som bomber nasjon etter nasjon i filler for at Statoil skal stjele andre folks olje ….. sukk …

Bolla
Bolla
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Kan hende Putin er en grusom fyr, men utfra det jeg vet så er det ikke han som har startet så å si alt av kriger og tragedier de siste 60 år+.

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  useless2
11 år siden

Tror ikke du kan legge skylden på Putin for overgrep av millitære, politiet, eller myndighetene forøvrig. Slikt foregår i stor stil over hele linja av slike små «myndigheter» innenfor et og samme land. USA er vel et kroneksempel i så måte. Da må du i så fall også mene at de amerikanske presidentene og andre nøkkelpersoner der og i andre vestlige land er de største forbryterne i verden, noe som i og for seg er sant, men slike som deg useless benekter.
Er Putin en despot, er de styrende i de vestlige land hundre ganger verre. Bare tenk på alle krigene og de dokumenterte overgrep de har begått.

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Nå er jeg absolutt ingen sosialist, men innholdet her taler for seg selv:
http://intsos.no/?id=1333

Bolla
Bolla
Abonnent
Svar til  useless2
11 år siden

Du leser det du linker til selv useless?

– Er det skummelt å være regimekritiker i Russland, journalister blir jo drept?

– Vi har selvsagt problemer, men ikke til de grader som man hevder i Vesten. Jeg tror ikke noen av de drapene du henviser til, er bestilt fra Russlands ledelse. Når det gjelder Anna Politkonvskaja, tror jeg hun ble drept av tsjetsjenere, selv om hun hadde støttet Tsjetsjenia i alle år. Hun avslørte korrupsjon og maktmisbruk i landets politikk, og jeg tror det irriterte krigsherrene og politikerne.

Bolla
Bolla
Abonnent
Svar til  Bolla
11 år siden

Den over kom feil, selvsagt:-)

Om jeg ikke husker feil ble den gassen brukt for å dope ned/ nøytralisere de som oppholdt seg på teateret.

Det fikk jo katastrofale følger dessverre, både for de sivile og de kjempesnille terroristene.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  useless2
11 år siden

http://intsos.no/?id=1333

Litt tragi-komisk at de internasjonale sosialistene syns det er skandale at 100 Tsjetsjenere blir drept samtidig som de mener Lenin, som utryddet millioner, var en grei kar.

Noen lider av splittet personlighet, eller hva man skal kalle det.

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden
useless2
useless2
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden
Bolla
Bolla
Abonnent
Svar til  useless2
11 år siden

Litt usikker på hva du egentlig prøver å formidle her, useless.

Krigen mellom Russland og Georgia ble utløst da Georgia angrep utbryterrepublikken Sør-Ossetia militært natt til 8. august i fjor. Russland var forberedt: De sendte øyeblikkelg tropper inn i både Sør-Ossetia og den andre utbryterrepublikken Abkhasia, angrep selve Georgia og okkuperte blant annet byene Poti og Gori. Kamphandlingene tok slutt da EU meklet fram en våpenhvile 12. august.

Dette er noe som alle vet, altså, alle som har fulgt med i noen år.

Du husker kanskje at det ble litt bråk når representantene til OSSE som var stasjonert i Sør-Ossetia kunne bekrefte at det var Georgia som startet tragedien, tragedie fordi det de gjorde var å angripe sivile boligblokker med fly.

Du kan kanskje klare å tenke deg hvordan det må ha vært både for de som var vitne til slaktingen og de som ble rammet direkte?

Men, joda det var russerne som var de slemme her også, selvsagt. Og med Putin i spissen…..eller?

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  Bolla
11 år siden

Jeg ser at du til stadighet tilsynelatende ikke forstår hva jeg skriver eller hvorfor jeg serverer de linkene jeg gjør. Jeg prøver en siste gang:
Det Putin som er hovedtemaet i denne artikkelen av Hans Gaarder. Jeg har linket om omtalt bl a hans overgrep i Tsjetsjenia. Nå er det du som bringer Georgia og Sør-Ossetia på banen. Er dette er forsøk på å få balanse i Putins regnskap?

Her kan alle lese i detalj om det du er litt inne på i ditt innlegg, som for øvrig skjedde i 2008 og ikke i fjor slik du skriver:
http://no.wikipedia.org/wiki/Krigen_i_S%C3%B8r-Ossetia_2008

Bolla
Bolla
Abonnent
Svar til  Bolla
11 år siden

Beklager det med ifjor, som du fikk med deg var det feil. Årsaken til feilen var at det var et klipp fra en artikkel.

Tetsjenia er jo ikke akkurat noe å skryte av nei.

Men det er ikke Irak-krigen, Libya eller Syria heller.

Bortsett fra at markedsprisen for Heroin har kollapset, og at landet er i det totale kaos så er vel ikke Afghanistan-krigen noe å skryte av heller?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Nevermind hva folkene faktisk sier. Nevermind noen diskusjon om de viktige sakene. La oss alle lese Dagbladet, spise potetgull, og sove godt og søtt. Komfortable i vår visshet og at vi er ytterst normale og langt fra intellektuelt avvik. Små barn av regnbuen.

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

Veldig bra, Hans.

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

Takk for svar Hans.
Som inspirerte til å pløye igjennom ditt materiale, og se filmene på nytt, med nye øyne. Jeg finner følgende av Putin´s sitat spesielt interessant:

I videoklipp «part two»:

«The need for principles such as openness, transparency, and predictability in politics is uncontested (ubestridt).»

Dette er vel å betrakte som ren gift for «eliten».

Putin sier videre:
«At the same time, it is impossible to sanction the appearance of new, destabilizing high- tech weapons. Needless to say it refers to measures to prevent a new area of confrontation, especially in outer space. Star Wars is no longer a fantasy- it is a reality.»

«Today I would like to tell you that we have prepared a project for an agreement on the prevention of deploying weapons in outer space. And in the near future it will be sent to out partners as an official proposal. Let`s work on this together».»

Og hva er det dette munner ut i?
Det livsfarlige ordet som eliten frykter mest av alt her i verden:

Fred

Nå det gjelder din Taub- oversikt Hans, så gjør jeg meg opp følgende tanker: I tiden fremover blir antakelig flere og flere av de som har fart med «hvite løgner» avslørt. Jeg regner det med som potensielt sannsynlig at flere på både Storting, og i mange andre høyere instanser i Norges maktapparat, og i resten av verden begynner å innse hvor galt avsted NWO´s planer vil føre. Det kan hende at tidligere NWO agenter vil snu om. Hvert eneste menneske som er villige til å motarbeide NWO´s agenda, er et menneske som bør «tas godt imot».

Om selv de høyeste topper i regjering skulle finne på å innse dette, ja da er det nok viktig å studere noen lover som vi mennesker er underlagt. De kosmiske lover, vel og merke: «Forgive and forget, and let´s work on this together».

Skulle være meg en glede å ta både Jens og Støre i handa, hvis de innså dette. Dette håndtrykket ville utviske fortid, styrke øyeblikkets nåtid, samt inspirere til å sammen se mot, og jobbe for en bedre fremtid.

Zetera
Zetera
Abonnent
11 år siden

Russland og USA på hver sin side i borgerkrigen
Borgerkrigen i Syria er i ferd med å ta en ny og farlig vending med at både Russland og USA ser for seg en militær inngripen i konflikten.

I følge det israelske debka skal russiske spesialstyrker via sjøveien være på vei ti Syria for å bevokte havneanleggene i Tartus samtidig som USA skal ha lagt sine egne planer for militære operasjoner i Syria.

Den syriske borgerkrigen går nå inn i en ny fase hvor stormaktene kan komme til å gå til militær intervensjon i konflikten.

Les mer fra debka:
http://debka.com/article/22088/Big-powers-move-in-on-Syria-Russian-troops-for-Tartus-US-forces-ready-to-go

(http://www.sokelys.com/)

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  Zetera
11 år siden

Da Israel gikk inn i Libanon i 1985 for å stoppo PLOs stadige grensekrenkelser fant de enorme lagre med russisk krigsmateriell ved en tilfeldighet. Russerene hadde bygget bunkerser med undersjøiske innganger. Russland har investert enorme summer også i Syria, og vet utmerket at Assads undergang nuller disse på et øyeblikk. Våpeneksporten blir selvfølgelig også skadelidende her. Russerene vil støtte Assad helt til han eventuellt tilhører den tapende part.
Jeg tror ikke det blir noen offisiell militær inngripen i Syria fra andre land. Borgerkrigen vil bli en fullstendig ødeleggende krig for dette landet.

Bolla
Bolla
Abonnent
Svar til  Zetera
11 år siden

Blir spennende å se om de finner på noe smart da.

De gjorde jo grei prosess sist de ble forsøkt narret inn i en utmattelseskrig. I Sør-Ossetia.

Det var jo kjempeflaks at det lå store marinefartøy klar med tepper og nødhjelpsutstyr i tilfelle noen skulle bli sultne, eller fryse:-)

Ole-John Saga
Skribent
Svar til  Bolla
11 år siden

http://www.conspiracyarchive.com/Blog/?p=2945

«Many people still believe that Russia exists outside of globalist control, but nothing could be further from the truth since Russia has been under the control of the bankers since the 1917 revolution. It is simply Russia’s purpose in the dialectic to appear as a looming threat to «western democracy,» when it is controlled by the same people who control the US and the rest of the world from behind the scenes.» http://www.dailypaul.com/123493/who-really-is-behind-russia-today

http://12160.info/profiles/blogs/2649739:BlogPost:704658

Apoteose
Apoteose
Abonnent
11 år siden

Diverse artikler og snurter for den som er interessert:

Sjef for etterretningstjenesten Kjell Grandhagen om Russland på Dagsnytt 18 6. mars 2012:

http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/299414/

Sammenstøt mellom norsk og sovjetisk jagerfly i 1987:

Bombe ødela boligblokk i Moskva i 1999:

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=5381566

Putin etterfølger Jeltsin:

http://news.bbc.co.uk/onthisday/hi/dates/stories/december/31/newsid_4102000/4102107.stm

Russland: Mistenker tsjetsjenske terrorister:

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Russland-Mistenker-tsjetsjenske-terrorister-5323043.html

Forsker om bombeangrep på metroen:

http://www.klassekampen.no/9172/article/item/null/-dette-gagner-putin

Nrk.no: 24.Oktober…KGBs siste offensiv:

http://m.nrk.no/m/artikkel.jsp?art_id=1908112

Høyre forlanger KGB-orientering:

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7699740

Alf R. Jacobsen – Sjofelt karaktermord:

http://vgdebatt.vgb.no/2010/10/14/sjofelt-karaktermord/

Opposisjonsleder arrestert mens han talte på scenen i Moskva:

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.8121870

120 pågrepet under protest i Moskva:

http://www.nettnytt.no/artikkel/120-p%C3%A5grepet-under-protest-i-moskva

Husundersøkelser hos russiske opposisjonelle:

http://www.document.no/2012/06/husundersokelser-hos-russiske-opposisjonelle/

Om grenseboerbevis og visumfrihet:

http://www.nationen.no/2012/05/28/politikk/nordomradene/nordomrader/nordomradelogistikk/barentssamarbeidet/7459951/

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

Smurfen: Jeg synes det er en noe snedig sammenheng mellom Bibelens profetier, og det som skjer av mulige arrangerte begivenheter på Jorden. Jeg får en følelse av at hvis man studerer de bibelske skrifter, så er man også bedre forberedt på diverse elendighet som vil oppstå. Helt greit å følge med.
Likevel kan det virke som om gutteklubben slem faktisk følger bibelen slavisk, og utfører nettopp all den elendighet som er blitt profetert.

Av de grandiose «kataklysmiske» happenings vi til stadig kan lese om, og studere på youtube, så ligger det vel ofte høyteknologi bak det hele? En kunne nesten få en følelse at vi mennesker, hjelpeløse og forsvarsløse, blir utsatt for et komplott av onde skurker, som er mestere i å skape illusjoner og fasader. Vårt vær er både blitt syntetisk og kunstig, og vi VET at «noe» eller «noen» manipulerer det noe så til de grader. Det finnes antakelig teknologi på denne kloden, som er så avansert, at vi bare ville gispe, hvis vi fikk greie på hva det dreide seg om.

La oss tenke litt holistisk, da. La oss forestille oss superavanserte ondsinnede skapninger som har eksistert og utnyttet Jordens potensiale siden tidenes morgen, og som er så geniale, at de har narret menneskeheten til å tro at vi har hatt en teknologisk utvikling. Eksempelvis med militær våpenteknologi. Der de har delt ørlite grann av sin teknologi med oss, slik at vi klarte å finne opp kuler og krutt, og til slutt atomvåpen og Tesla- teknologi.

Hvor det likevel, kanskje under jordskorpen et og annet sted, befinner seg en annen sivilisasjon, som for mange tusen år siden, skrev hele det «teaterstykket» vi nå opplever. Og som vi også sluker rått, og til og med har betalt mye penger for å oppleve. Det koster penger å sette opp et stykke? Slik som i filmen «The truman show», med Jim Carrey.

Jeg betviler ikke at Bibelen ble skrevet av gode hender, og at det ligger en høyere guddommelighet bak disse gode ordene.

Likevel får jeg en følelse av at menneskene er mellomlegget, eller selve maten, med salat, agurk, tomat, picles, og med Newman`s dressing, i en extra- terrestrial sandwich.

Bon apetit

Taita
Taita
Abonnent
Svar til  Omega
11 år siden

Jeg tror Johannes åpenbaring ble puttet inn i bibelen av gutteklubben slem. På den måten har de klart å plante en forestilling om apokalypse hodet på så mange at illusjonen om apokalypsen blir manifestert. (Samme metode som Hollywood). I Urevangeliet som sies å være det mest riktige eller det med minst omskrivinger, står det ingenting om apokalypsen.
Her er fra Wikipedia:
Det er usikkert hvem som skrev Johannes’ åpenbaring eller om det er snakk om en eller flere forfattere. En vanlig oppfatning har vært at forfatteren er identisk med den Johannes som skal ha skrevet det fjerde evangeliet og de tre brevene som vanligvis tilskrives Johannes. Språklige forskjeller mellom dem gjør at få forskere i dag anser dette som sannsynlig, dog kan det ikke utelukkes at samme person kan være inspirasjonskilde for både Johannes’ evangelium, Johannes’ tre brev og/eller Johannes’ åpenbaring. Verket bærer preg av å være skrevet av en kristen person med jødisk bakgrunn. Vers 9 i kapittel 1 gjør det klart at boken selv oppgir apostelen Johannes som skribent.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Taita
11 år siden

Ingen dokument i Bibelen er mer misforstått enn åpenbaringen, og tolket bokstavlig blir den en tragisk smørje. :-)
Revelation Lift Off

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Omega
9 år siden

Test

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
9 år siden

Jeg vil bare melde fra om at innlegg fra meg blir stoppet både under
«Verdens ledende bankfamilier – Krig AS» og
herunder (Vladimir Putin – forsvarer for en sivilisert verden?)
og det tror jeg ikke NyhetSSpeilet er tjent med i lengden.

bjornt
bjornt
Abonnent
11 år siden

Etter det jeg forstår, står vi nå foran en arrestasjon av verdens ledere.
(Kilde Nyhetsspeilet.)

Står Putin på listen over de som skal arresteres, eller er han den type leder man ønsker seg?
-bjornt

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

bjornt: Det hadde vært svært trivelig om «den ene prosenten av Jordens befolkning» som ødelegger for resten av «hele Jordens befolkning» ville blitt arrestert. Likevel tror jeg personlig at dette er en ren og skjær ønskedrøm, nærmest å betrakte som en maktmessig fattigmanns drøm. Den ene prosent det muligvis er snakk om, har militær, teknologisk, og politisk balletak på oss alle.

På litt fordummende vis blir vel dette som å «sette fengselet i fengsel». Selv fengselsvesen over hele nord- syd, øst, og vest kalotten er vel kjøpt og betalt.

Det er vel muligvis hele dette *magiske* året, og tiden bortenfor det dreier seg om. Jordens befolkning har vel ikke mer magi, enn åndelig/spirituell oppvåkning til høyere dimensjoner. Gutteklubben (og muligvis en hærskare av kryp som står bak dem), frykter ikke småfolk som oss, med balltrær, klubber, eller penn og papir.
Einstein nevnte riktignok noe om at ww3 skulle utkjempes med slike våpen, men jeg er noe skeptisk, tatt i betraktning hva som foregår på himmelvelvet. Klubben frykter muligvis et eller annet «der oppe i det blå», som skal komme og «banke skiten ut tar`em.

Hvis ikke dette skjer, så aner jeg en smule trøbbel videre.
Jeg kan likevel ta helt feil. Det er det som er pokker`n. Fordi det å være «konspirasjonsteoretiker» er som å lete etter nåla i høystakken, uten å stikke seg gul og blå, både her og der.
For noen, i alle fall. Jeg tror han Gaarder er litt mer erfaren på området. Det er bra, det!

Tviler på om Putin skal arresteres. Hvis han oppriktig mener det Hans har klart å grave frem, så synes jeg Putin skal få gå fri. Så det holder. Vi trenger noen som sier disse festlige vestlige stor- pampene litt imot.

Ole-John Saga
Skribent
11 år siden

http://www.henrymakow.com/putins_russia_is_also_illumina.html

For morro skyld

2Q11
2Q11
Abonnent
11 år siden

”New Lies for Old”

Her er det nok lurt å finne ut hva som egentlig diskuteres. I en verden der tilsynelatende ingen person eller instans er til å stole på.
Ingen ekte samvittighet og ærlighet..- betyr ingen fred og fordragelighet, bare kaos og mistenksomhet.

Vi må vite hvilket nivå vi befinner oss på. Hans Gaarder befinner seg i denne artikkelen, unnskyld meg, på et litt ”lavere” nivå enn vanlig. Og det er ok, så lenge en ikke mister det store bildet. Som for eksempel i disse dager når det er 22/7 rettsaken som diskuteres med nedverdigende psykiatriske viderverdigheter på løpende bånd.
Greit, det er det som diskuteres på det nivået. Men glem ikke realitetene. Nemlig at 22.juli angrepene 100% sikkert var falsk flagg, og med flere involverte. Det vil jeg påstå er bevist her inne på NyS. Rettsaken er med andre ord kamuflasje og avledningsmanøver. Lurer til og med KT-folket fra fokus og sovner hen?

Hva med Russland og Putin, dersom dette er sant:
”Før helgen underskrev Putin på en ny lov som gjør at bøtene mot demonstranter blir mangedoblet. Demonstranter kan nå få over 50 000 kroner i bot, mens de som organiserer demonstrasjonene, risikerer det dobbelte.
Den planlagte demonstrasjonen i morgen er den første siden Putin ble innsatt som president igjen – etter at Dmitrij Medvedev i fire år har vært Russlands statsoverhode.”
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10050515

Er ikke dette ganske i tråd med NWO-agenda? Kneble all hard motstand, i øst som i vest. Politistat. Eller er det umulig å lede en så stor stat uten en viss mengde dissidenter som må tas bestemt?

Tale er en ting, handling en annen. Dette er info-krig. Polariserende. Som planlagt. USA som verdenspoliti, ofte støttet av NATO. Snart null tillit.
Hva er orkestrert?
Putins framstøt og tale som i Hans Gaarder sin artikkel over minner om denne:
Ahmadinejads FN-tale 2011
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/10/ahmadinejads-fn-tale-2011/

I tillegg finnes en rekke intervjuer med Irans leder på Internett (Google i vei!)hvor han setter vestlige journalister på plass(?). Orkestrert og rigget?

Alle(?) kan framstå som sympatiske og gode om de går inn for det. Før var det det frie og demokratiske USA, som nå er snudd på hodet. Våre gamle venner blir nå fiender (USA-ledelsen), deres gamle fiender (Russland-ledelsen) er nå i ferd med å bli våre nye venner? Måtte vi vokte oss for å bli naive.

Stoltenberg var for ett år siden i ferd med å bli upopulær, som nå. I mellomtiden snudde dette seg etter god håndtering og tale:
http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/stoltenbergs-22-julitale-faar-internasjonal-pris-3630840.html
http://www.regjeringen.no/nb/dep/smk/aktuelt/taler_og_artikler/statsministeren/statsminister_jens_stoltenberg/2011/statsministerens-tale-ved-nasjonal-minne.html?id=652655

Til tross at han fire dager før fikk varsel om kommende terror:
«startling Federal Security Service (FSB) report on the 22 July massacre in Norway states that two-days prior to this catastrophic attack Norwegian Prime Minister Jens Stoltenberg [photo top right with Putin] placed an “urgent” call to Putin “begging” Russia’s leader to help stop the events that left nearly 100 innocent civilians dead.»
http://www.eutimes.net/2011/07/norway-premier-begged-putin-to-stop-massacre-planned-by-elites/

«Statsminister Jens Stoltenberg hadde 20. juli ein samtale med Russlands statsminister Vladimir Putin.»
http://www.regjeringen.no/nb/dep/smk/aktuelt/nyheter/2011/stoltenberg-diskuterte-utvikling-med-put.html?id=651742

Husk at media på kort tid snur en folkeopinion om det er ønskelig:
”Men det var forholdet til Rebekah Brooks som ble mest pinlig for Cameron i går. Da hun ble sammen med en venn av Cameron fra eliteskolen Eton, og flyttet sammen med ham i nabolaget hvor begge familiene har weekendhus i Oxfordshire, traff de hverandre nesten hver helg, påsto Cameron. De hadde vennesammenkomster, de red sammen og spilte tennis.
Dette var i samme periode som Storbritannias største og mektigste tabloidavis, The Sun, bestemte seg for å vrake Gordon Brown og Labour foran valget i 2010, og heller støtte de konservative.”
http://www.aftenposten.no/meninger/kommentarer/Farlig-klamme-forbindelser-6850954.html#.T-Dc9rXKc6c

”Den kalde krigen er slutt, Russland er ikke Sovjetunionen, Putin er ikke Stalin, er omkvedet i dag. Å, ja? Da lider du nok under en vrangforestilling for å benytte et begrep som er populært om dagen.

Vladimir Putin er en gammel offiser fra KGB, og ikke noe tyder på at gamle oppskrifter for suksess er kastet vrak på. Tvert om. Da Putin befestet egen og de hemmelige tjenestenes makt over Russland i 1999, ble flere boligblokker i Moskva sprengt i luften og flere hundre mennesker mistet livet. Skylden ble lappet over på terrorister i Tsjetsjenia, men gløgge mennesker i Moskva og enhver hemmelig tjeneste i vest, er ikke i det minste tvil om at Putin & Co selv sto bak eksplosjonene. Med politisk formål. Følgen var at det russiske folk flokket seg om å velge den sterke mann til president i landet.

Når du har så stor suksess hjemme med bruk av terror for å skape oppslutning fra eget folk på falskt grunnlag, er det ikke unaturlig å styrke sine gamle venner og gammel maktstruktur i et lite naboland vestpå med samme opplegget. Det er helt naturlig.

Påfallende nok er ikke Russland og de brutale metodene fra FSB nevnt av norske myndigheter med ett ord siden 22. juli 2011. Også pressen utelukker den mest opplagte forklaringen. Dette forteller i seg selv mye. Den røde tråden i norsk historie blir godt maskert. Som alltid.”
http://www.facebook.com/pages/Norulv-%C3%98vrebotten/255668234467889

Alt henger sammen med alt. Frimurerne kom lenge før statskuppet i Russland i 1917, men dine egne kan bli spist av revolusjonen. Lenin og Stalin ble brukt av dem da tyskerne arrangerte kupp i Russland for å få fred på østfronten under første verdenskrig, men kommunistene snudde frimurerne til eget bruk senere. Alt som er skapt med et dårlig formål, kan bli snudd til et enda dårligere.

Alt henger sammen med alt. Det var ikke uten grunn at noe av det første tyskerne gjorde da de kom til Norge i 1940, var å stenge Frimurerlosjen i Oslo ved siden av Stortinget.
Hva som står i pressemeldinger fra Frimurerordenen er ikke mye interessant, det mest interessante er at små frimurere, som nå er blitt redde for å bli hengt av de store, har tvunget ledelsen til å sende ut en pressemelding overhodet. Å være frimurer i dag er det samme som å være medlem av Nasjonal Samling under krigen, hvor alle medlemmer etterpå av prinsipp ble straffet, og medlemskap i en slik organisasjon som i realiteten er bygget på svik, bedrag og drap, kan åpenbart bli rammet av mafiaparagrafen i den vanlige norske straffeloven. Selv uten at menige medlemmer forstår sammenhengen.

Tidligere sjef for den militære etterretningen, general Torgeir Hagen, kan du slutte deg til å ha vært frimureren som oppdaget potensialet hos massemorderen Anders Behring Breivik som følge av å ha tilgang til hans journaler hos barnevern og leger. At Hagen trengte særskilt beskyttelse etterpå, slik Berge Furre fra SV måtte ha, da han ble medlem av Lund-kommisjonen i 1994, går fram av det faktum at Torgeir Hagen på samme smarte måten er plassert som medlem av 22. juli-kommisjonen. Som skaper en illusjon av å granske samtidig som dette tiltaket garanterer en av arkitektene bak terroren immunitet. Fordi han angivelig gransker. Smart.
Men teknikken fra skyggene er brukt før. Senest for 17 år siden.

Når du har jobbet med dette dødelige spillet i en god del år og overlevd flere overfall og sett mennesker rundt deg dø, er det en god del teknikker som går igjen og som du drar kjensel på. I ny form riktig nok, men likevel lett å kjenne igjen. Signaturen er russiske FSBs, med andre ord hva som lettest blir forstått med det gamle navnet: KGB.

Tydeligere kan ikke KGBs signatur bli enn i Norge om dagen. Når du kjenner opplegget. Slik terror og bedrag er kjørt med suksess i snart hundre år. Med uvanlig blodige følger i Norge denne sommeren. Til dette landet å være.

Denne pressemeldingen fra de høye herrer i Oslo som dyrker hodeskaller og skjeletter med stor hemmelighet, burde skremme vettet av de de små herrer rundt om i Norge. Med samme behov. Hodeskallene som de leker seg med helt på toppen av denne pyramiden, kommer et sted fra:

«Den terrorsiktede Anders Behring Breivik var ingen aktiv frimurer, heller tvert i mot, viser undersøkelser som Den Norske Frimurerorden har foretatt.

32-åringen ble ekskludert med øyeblikkelig virkning da det ble kjent hva han hadde gjort.»

Hva som er viktig i forsvar er kamuflasje, kamuflasje og atter kamuflasje.
http://norgespartiet.no/component/content/article/252-har-norge-en-quisling-regjering.html?start=9

Viktige perspektiver på Norulv Øvrebottens virksomhet og informasjon om det større maktpolitiske spillet
av Halvor Raknes den 8. desember 2011 kl. 10:12 •
http://www.facebook.com/note.php?note_id=252308411495261

Berge Furre-saken i 1994
I 1994 ble Berge Furre oppnevnt til medlem av Lund-kommisjonen som skulle undersøke de hemmelige tjenestene i Norge. Furre hadde da i en årrekke vært mistenkt for å være agent for den østtyske etterretningstjenesten Stasi, på tross av at Stasi-arkivene som på dette tidspunktet var åpnet ikke entydig ga holdepunkter for dette. Men Berge Furres politiske samarbeidspartnere gjennom mange år, som Knut Løfsnes og Georg Rosef, la tydelige spor etter seg i Øst-Europa. Det var etter en samlet vurdering av Furres forbindelser i og utenfor Norge som gav grunnlag for en ekstra granskning av ham da det ble kjent at han skulle inn i Lund-kommisjonen. Det ble satt i verk etterforskning av Furre mens Lund-kommisjonens arbeid pågikk, på grunn av stadig usikkerhet rundt Furre. Senest i perioden 1979 til 1983 hadde han hatt en rekke samtaler med KGB-offiser Stanislav Tsjebotok i Oslo. Noe han også har bekreftet selv. Avsløringene knyttet til den ekstraordinære granskingen av Furre førte til at daværende leder for Politiets overvåkningstjeneste Hans Olav Østgaard måtte gå av, og var også sterkt medvirkende til at daværende olje- og energiminister Grete Faremo, som hadde vært justisminister mens etterforskningen pågikk, forlot regjeringen.
http://no.wikipedia.org/wiki/Berge_Furre

Sjakkgenier ser sannheten i sine respektive land:
Russland:
Kasparov announced his retirement from professional chess on 10 March 2005, to devote his time to politics and writing. He formed the United Civil Front movement, and joined as a member of The Other Russia, a coalition opposing the administration and policies of Vladimir Putin. He was considered to become a candidate for the 2008 Russian presidential race, but later withdrew. Although he is widely regarded in the West as a symbol of opposition to Putin[dubious – discuss], support for him in Russia is low.[4]
He was summoned by FSB for questioning, allegedly for violations of Russian anti-extremism laws.[54] This law was previously applied for the conviction of Boris Stomakhin.[55][56]
Speaking about Kasparov, former KGB general Oleg Kalugin in 2007 remarked: «I do not talk in details—people who knew them are all dead now because they were vocal, they were open. I am quiet. There is only one man who is vocal and he may be in trouble: [former] world chess champion [Garry] Kasparov. He has been very outspoken in his attacks on Putin and I believe that he is probably next on the list.»[57]
On 12 December 2007, Kasparov announced that he had to withdraw his presidential candidacy due to inability to rent a meeting hall where at least 500 of his supporters could assemble to endorse his candidacy, as is legally required. With the deadline expiring on that date, he explained it was impossible for him to run. Kasparov’s spokeswoman accused the government of using pressure to deter anyone from renting a hall for the gathering and said that the electoral commission had rejected a proposal that separate smaller gatherings be held at the same time instead of one large gathering at a meeting hall.[62]
Kasparov was among the 34 first signatories and a key organiser of the online anti-Putin campaign «Putin must go», started on 10 March 2010.
On January 31, 2012 Kasparov hosted a meeting of opposition leaders planning a mass march on February 4, 2012, the third major opposition rally held since the disputed State Duma elections of December 2011. Among other opposition leaders attending were Alexey Navalny and Yevgenia Chirikova.[63]
http://no.wikipedia.org/wiki/Gary_Kasparov

FP: What in your mind then is the difference between the system Putin operates and Soviet Russia?
OK: Putin has partially restored the old Stalinist methods. The difference is Stalin used mass repressions. He would imprison and execute hundreds of thousands, millions. In Putins case, it is more selective: individuals who he finds too hostile or harmful for his rule. Putin has actually put the country back to the authoritarian state; its not as bloody but just as criminal as Stalins regime.
FP: At what point did you begin to become suspicious of Putin, and what pushed you to become more outspoken against him?
OK: Putin? Well, I was always outspoken about him. I know this mans background better than many others. I do not talk in detailspeople who knew them are all dead now because they were vocal, they were open. I am quiet. There is only one man who is vocal, and he may be in trouble: [former] world chess champion [Garry] Kasparov. He has been very outspoken in his attacks on Putin, and I believe that he is probably next on the list.
http://www.foreignpolicy.com/articles/2007/07/24/seven_questions_a_little_kgb_training_goes_a_long_way

BBC NEWSNIGHT report on Russian refugees in Ukraine:

( http://no.wikipedia.org/wiki/Lev_Trotskij#I_eksil )
( http://no.wikipedia.org/wiki/Lev_Trotskij )
( http://no.wikipedia.org/wiki/Bolshevik )

USA:
I 1992 gjorde Fischer comeback da han vant en revansjematsj mot Spasskij i Beograd. Matsjen var et brudd på USAs sanksjoner mot Jugoslavia og medførte at amerikanske myndigheter utstedte en arrestordre på Fischer. Etter terrorangrepet 11. september 2001 uttalte Fischer til filippinsk radio at «Dette er virkelig strålende nyheter, det er på tide at jødene får sparket inn hodene. Det er på tide å gjøre seg ferdig med USA en gang for alle.» Det amerikanske sjakkforbundet inndro medlemskapet hans etter dette. I 2004 ble Fischer arrestert i Japan, men han motsatte seg utlevering til hjemlandet og frasa seg sitt amerikanske statsborgerskap. Fischer ble sluppet fri i 2005 etter å ha blitt innvilget statsborgerskap på Island, der han slo seg ned og levde sine siste år. Han døde etter lengre tids sykdom.
http://no.wikipedia.org/wiki/Fischer,_Bobby

Furre-saken i 1996
I 1994 ble Berge Furre oppnevnt til medlem av Lund-kommisjonen som skulle undersøke de hemmelige tjenestene i Norge. Furre hadde da i en årrekke vært mistenkt for å være agent for den østtyske etterretningstjenesten Stasi, på tross av at Stasi-arkivene som på dette tidspunktet var åpnet ikke ga holdepunkter for dette. Det ble like fullt satt i verk etterforskning av Furre mens Lund-kommisjonens arbeid pågikk. Den tidligere Høyre-politikeren Hans Henrik Ramm har siden hevdet at Furre, på grunn av mistankene om Stasi-forbindelsene, ble utpekt til medlem av kommisjonen for å svekke dens troverdighet.
Avsløringene førte til at daværende leder for Politiets overvåkningstjeneste Hans Olav Østgaard måtte gå av, og var også sterkt medvirkende til at daværende olje- og energiminister Grete Faremo, som hadde vært justisminister mens etterforskningen pågikk, forlot regjeringen.
I 1999 kom boken «De var Furre var: maktspill og spionmistanke – et hemmelig nettverk i selvforsvar».[3] I boken ble det hevdet at en såkalt «fjerde tjeneste» fikk plassert Furre i Lund-kommisjonen.
http://no.wikipedia.org/wiki/Furre-saken

Bezmenov on demoralization in America and about useful idiots

What is the Final Phase?
Posted 04 June 2005 – 10:12 PM
By J.R. Nyquist

Since the tragedy of 9/11 we know that America faces a grave threat. We know about bin Laden and al Qaeda. We know about the proliferation of weapons of mass destruction. What is not understood is that we face a much bigger enemy. A more dangerous enemy, unsuspected by most of our leaders and the experts who advise them.

Who is this enemy?

In 1984 a book was published with the title New Lies for Old. It was written by Soviet KGB defector Anatoliy Golitsyn. The book claimed that the Soviet Union had a secret long-term strategy to disarm and defeat the United States through a controlled collapse of the Soviet empire that would take place in the last decade of the twentieth century. In the book’s most remarkable chapter, titled «The Final Phase,» Golitsyn accurately described the future of the Soviet bloc. Communism would give up its monopoly of power in Russia, he explained, as apparent freedom and democracy would be introduced. The communist Warsaw Pact alliance would be dissolved. The Berlin Wall might be taken down and Germany united as «the key to progress toward a neutral, socialist Europe.»

Controlled democratization and liberalization would be facilitated by communist agents within the dissident movements of Eastern Europe. As Golitsyn wrote, «the liberalization would be calculated and deceptive in that it would be introduced from above. It would be carried out by the party through its cells and individual members in government, the Supreme Soviet, the courts, and the electoral machinery and by the KGB through its agents among the intellectuals and scientists.» (p. 339-340.)

Golitsyn’s book has been dismissed as nonsense by CIA experts, pundits and journalists. «Yet of Golitsyn’s falsifiable predictions, 139 out of 148 were fulfilled by the end of 1993 — an accuracy rate of nearly 94 percent,» according to Mark Riebling’s history of the FBI and CIA titled Wedge.

The correctness of Golitsyn’s predictions have also been shown by researchers and journalists reporting on events in Eastern Europe. These include the stunning revelations of Andrei Codrescu about the 1989 Romanian Revolution, in his book The Hole in the Flag, as well as revelations by Polish author Darius Rohnka in his book Fatalna Fikcja («The Fatal Fiction») and the works of Czech activist Petr Cibulka.

We also have the personal analysis of two GRU defectors. The famous spy and author, Viktor Rezun (a.k.a. Viktor Suvorov), told Christopher Story of Soviet Analyst that the collapse of the Soviet Union was undoubtedly a deception. When asked how Western intelligence could fail to see this deception, Rezun answered, «Because they are stupid.» At the same time, GRU defector Stanislav Lunev has also suggested that the collapse of the Soviet Union must have been part of a strategic plan, although he says the plan went awry and led to the unintended derailment of Marxism-Leninism in the former bloc countries. However, he admits, this is no obstacle to Kremlin strategy, since Moscow’s communist era objectives remain unchanged with KGB officer Vladimir Putin at the helm.

Evidence of a long range Soviet strategy of controlled democratization and fake collapse for the purpose of disarming the West also appears in the writings of the high level Czech defector Jan Sejna. In his 1982 book, We Will Bury You, Sejna wrote of a plan to “convince the Capitalist countries that they had no need of military alliances.” He added that, “To this end we envisaged that it might be necessary to dissolve the Warsaw Pact, in which event we had already prepared a web of bilateral defence arrangements, to be supervised by secret committees of Comecon.”

The evidence for strategic deception is rich and verifiable. It is not material invented by kooks, but solidly based in reality. Americans do not realize the extent to which the Chechen wars were Kremlin-inspired provocations, openly alluded to by Russia’s ranking Chechen official, Mufti Kadyrov. They do not realize the suspicious backgrounds of leading Chechen Muslims, or the fact that al Qaeda’s Number Two man spent several months in Russia only to be released under mysterious circumstances. Could it be a coincidence that terrorism expert Yossef Bodansky alleges that bin Laden’s acquired nuclear weapons via Chechnya, from Russian sources?

The pieces of the puzzle are in front of our eyes. But Americans will not believe their eyes. No matter how carefully the evidence is laid out, the public and American officials reject the idea of an ongoing Soviet deception strategy to bring America to its knees.

A few months before the attack on the World Trade Center, Fidel Castro visited Iran. He said that working together, they could bring down the United States. It is significant that Russia and China are now allied, and engage in regular joint military exercises. It is significant that communist dictators are emerging in Venezuela, Ecuador and Brazil. It is also significant that Europe is slipping into “socialist neutrality.”

The danger is very great. But Americans will not believe in this danger because we feel superior. We feel invulnerable. Why should anyone conspire to destroy America? The answer is simple. The answer is that inferior nation-states, like inferior persons, sometimes hate those who are superior.

Julien Benda once wrote: “Our age is the age of the intellectual organization of political hatreds.” Now ask yourself who the organizers of political hatred are, and which nations have been targeted? Today, the central targets of organized political hatred are Israel and the United States.

First you hate, then you dehumanize, then you kill. That is the formula for mass destruction warfare. You don’t begin a war by nuking enemy cities. You begin by organizing hatred against target populations. You dehumanize your target. When you have united a large enough mass behind you, and they are eager for blood, then you can unleash your weapons of mass destruction. The world will stand up and cheer, and you will be its new master.

Hatred is a powerful unifying force. In his book, “The True Believer,” Eric Hoffer wrote: “hatred is not always directed against those who wronged us.” In fact, it is often directed at the good, the superior and the fortunate. Seeing that someone is superior to ourselves, we sometimes think ill of our abilities and prospects. “Self contempt produces in man the most unjust and criminal passions,” wrote Hoffer, who explained that hatred is often “an expression of a desperate effort to suppress an awareness of our inadequacy, worthlessness, guilt and other shortcomings of the self.”

If we look at the world around us, at the Arab world, the Chinese and the Russians, we find national inferiority complexes at work. And these help to explain the war preparations of Russia and China, and their justification by officials like Gen. Chi Haotian of China’s Communist Party Central Military Commission, who said in 1999: “War [with American imperialism] is inevitable. We cannot avoid it.” He also explained, “We must be prepared to fight for one year, two years, or even longer.”
http://thefinalphaseforum.invisionzone.com/index.php?s=26dae4504f1599763281ab6741dde71f&showtopic=44&view=findpost&p=215

According to Russian political scientist Yevgenia Albats, Golitsyn’s book New Lies for Old claimed that «as early as 1959, the KGB was working up a perestroika-type plot to manipulate foreign public opinion on a global scale. The plan was in a way inspired by the teachings of the 6th-century BC. Chinese theoretician and military commander Sun Tsu, who said, «I will force the enemy to take our strength for weakness, and our weakness for strength, and thus will turn his strength into weakness.» Albats argued that the KGB was the major beneficiary of political changes in Russia, and perhaps indeed directed Gorbachev. According to her, «one thing is certain: perestroika opened the way for the KGB to advance toward the very heart of power» in Russia.[16] It has been said that Mikhail Gorbachev justified his new policies as a necessary step to «hug Europe to death», and to «evict the United States from Europe».[17]
http://en.wikipedia.org/wiki/Anatoliy_Golitsyn

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/23/Reagan_Bush_Gorbachev_in_New_York_1988.jpg/220px-Reagan_Bush_Gorbachev_in_New_York_1988.jpg

American Taxpayers forced to bail out the
Bush-Clinton Crime Family Syndicate
money laundry corporations

Saturday October 4, 2008

United States of America – It can now be reported that the TREASONOUS U.S. Congress has enabled ZIONIST Henry «Hank» Paulson, U.S. Treasury Secretary and ZIONIST Bernard Bernanke, Chairman of the [privately owned] Federal Reserve, to hand over control of the entire U.S. banking and financial system to RED COMMUNIST Chinese and British DVD-compromised financial institutions.

The TREASONOUS ‘bailout’ legislation, which was recently signed into law yesterday by White House occupant, homosexual in-the-closet, cocaine snorting, election stealing, AWOL misfit George W. Bushfraud, is actually a 451-page document, which hands over total control of the U.S. Treasury to foreign banking interests and the shadow East German DVD intelligence-laden financial cabal, which has a major paper trail to the noted Deutsche Bank headquartered in the German Federal Republic.

http://www.myspace.com/tom_heneghan_intel/blog/438405436

President Putin has told the West not to expect an easy ride from his successor Dmitry Medvedev. He made the comments during German Chancellor Angela Merkel’s visit to Moscow on Saturday. In response, Merkel said she hoped the West’s relations with Russia would not become more difficult under Medvedev.

BSK NWO BUSH MERKEL BLAIR

Bush Creeps Out German Chancellor, Controversial Footage

The Club de Berne is an intelligence sharing forum between the intelligence services of the 27 states of the European Union (EU), Norway and Switzerland, named after the city of Bern. It is an institution based on voluntary exchange of secrets, experience and views as well as discussing problems.[1][2] The Club has existed since 1971 and has no secretariat and takes no decisions.
The Counter Terrorist Group (CTG) is an offshoot of the Club and shares terrorism intelligence. It provides threat assessments to EU policy makers and provides a form for expert collaboration.[2][1] The Group was created after 9/11 to further intelligence sharing cooperation between European intelligence structures.[3] CTG, like the Club, it outside of the EU’s institutions but communicates with them via the participation of the EU’s Joint Situation Centre (a branch of the European External Action Service).[2] Although it is outside the EU, its presidency rotates inline with that of the EU Council presidency[3] and acts as a formal interface between the Club de Berne and the EU.[1]
http://en.wikipedia.org/wiki/Club_de_Berne

METABRIDGE: An incestuous, treacherous, odious and revolutionary collaboration nexus linking the CIA, DVD, Mossad and MI-6, in furtherance of mutual interests and the World Revolution.
http://sutherlandsalute.blogspot.no/2009/11/queens-blogger-story-at-mi-5.html

Angela Merkel
I 1961 begynte Angela Kasner på den polytekniske overskolen i Templin. Hun ble medlem av Junge Pioniere, barneorganisasjonen i den kommunistiske masseorganisasjonen Freie Deutsche Jugend (FDJ). På skolen gjorde hun det spesielt godt i matematikk og russisk.
Først fra slutten av desember 1989, etter murens fall, ble Merkel aktiv i partiet Demokratischer Aufbruch (DA). Enkelte av hennes tidligere venner har uttrykt forundring over at hun senere ble CDU-politiker, og hadde heller ventet seg at hun stod nærmere De grønne.
I februar 1990 tok Merkel permisjon fra stillingen ved Akademie der Wissenschaften for å arbeide på heltid med valgkamp for DA. Få dager før valget ble det kjent at partiets leder Wolfgang Schnur hadde en fortid som Stasiinformant. Det var Merkels oppgave å lede pressekonferansen hvor DA-ledelsen uttalte seg i saken.
http://no.wikipedia.org/wiki/Angela_Merkel

Det jeg forsøker å vise er at øverst på pyramiden, den vi ikke får se, der befinner det seg større grad av enighet. Fordi toppsteinene har ligget der lenge. Polariserte blokker og land tilsynelatende langt fra hverandre, og skiftende mellom hvem som er god eller ond, har samarbeidende e-tjenester som instruerer/manipulerer sine underliggende nasjoner. Enkelt sagt: om å være uenige. Vi kjenner det fra sirkuset i den pågående rettsaken her hjemme. Mye av storpolitikken vi blir presentert er også spill for galleriet? Enten det er Stoltenberg, Ahmadinejad, Obama eller Putin som står på talerstolen. Stol bare på deg selv foreløpig..

BelzeBob
Abonnent
Svar til  2Q11
11 år siden

useless2

Det er sant: Sier man noe er «false flag» så bør man si hvem som stod bak aksjonen, eller i det minste komme med noen slags plausibel teori.

22 juli 1946 bombet den jødiske terrorgruppen Irgun King David Hotel i Jerusalem. Datoen var igjen valgt fordi den hadde en spesiell religiøs betydelse for de jødiske ekstremistene.

Norge hadde gjort Israel, og især de mest ekstreme elementene i Israel, ganske «pissed off» de to årene før attentatet i Oslo og på Utøya skjedde. Norge takket nei til flere store forretningsavtaler med Israel pga. situasjonen i Gaza. I tillegg var det snakk om flere politiske fordømmelser av Israels politikk, og særlig AUF gikk hardt ut i mot Israel, senest noen få dager, eller kanskje det var en uke, før 22/7 2011.

Jeg mener det ikke er utenkelig at jødiske ekstremister kunne stå bak 22/7-aksjonen. Med utgangspunkt i motiv og dokumentert historie om jødisk/sionistisk terrorisme. En annen ting som for meg peker i retning av «false flag» er at bomben(e) som gikk av i Regjeringskvartalet neppe var en gjødselbombe. Ingen merket den karakteristiske diesel/ammoniakk-lukten som følger detonasjon av gjødselbomber og ingen rester av en slik bombe ble uansett funnet. Har ihvertfall ikke kommet fram i media. Dessuten var bomben usedvanlig kraftig for en gjødselbombe.

Oklahoma City bombingen blir nevnt som et eksempel på en tidligere aksjon av samme karakter. Problemet med dette er at det har blitt bevist at det var ingen gjødselbombe i noen parkert bil som sprengte Murray-bygningen, men sprengladninger plassert inne i bygget. Sprengningseksperter har dokumentert dette.

Dessuten: ABB virker ikke spesielt intelligent, og jeg tviler personlig på at han kunne lykkes i å detonere en gjødselbombe med slik suksess. Godt mulig han kjørte en bil full av gjødsel til Regjeringskvartalet (har vi sett disse kjemiske gjødsel-restene/sporene?) og parkerte den der, men jeg kan ikke uten videre kjøpe historien om at ABB detonerte noe som helst – bare basert på at han hadde en haug med gjødsel på gården + sørget for å kjøpe ingredienser i diverse butikker.

Langt mer sannsynlig at noen brukte plastisk sprengstoff – som er relativt lett å få tak i, og som både er kraftigere og lettere å håndtere. Slike plastiske/standard militære sprengstoff er også luktfrie. Eller: luktfrie sammenlignet med gjødselbomber.

Noe annet som indikerer «false flag» er vitnemål fra flere ungdommer som var på Utøya samt sikkerhetspersonalet i Regjeringsbygget sine vitnemål om en mørk/ikke etnisk norsk mann i politiuniform.

Men alt dette er selvsagt umulig for oss å bevise inntil videre og det må forbli teorier. Det jeg personlig syns er mer interessant er selve effektene av hendelsen.

Til sist: du spør om formål. Om Israel/Mossad/ekstremjøder stod bak, så var formålet sannsynligvis å gi beskjed til AP-regjeringen, gjennom å drepe deres barn, om at …slik går det når dere går imot våre interesser.

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
11 år siden

Ser dere sammenhengen?

mellom (fra over)

“American Taxpayers forced to bail out the
Bush-Clinton Crime Family Syndicate
money laundry corporations
Saturday October 4, 2008
United States of America – It can now be reported that the TREASONOUS U.S. Congress has enabled ZIONIST Henry «Hank» Paulson, U.S. Treasury Secretary and ZIONIST Bernard Bernanke, Chairman of the [privately owned] Federal Reserve, to hand over control of the entire U.S. banking and financial system to RED COMMUNIST Chinese and British DVD-compromised financial institutions.
The TREASONOUS ‘bailout’ legislation, which was recently signed into law yesterday by White House occupant, homosexual in-the-closet, cocaine snorting, election stealing, AWOL misfit George W. Bushfraud, is actually a 451-page document, which hands over total control of the U.S. Treasury to foreign banking interests and the shadow East German DVD intelligence-laden financial cabal, which has a major paper trail to the noted Deutsche Bank headquartered in the German Federal Republic.
http://www.myspace.com/tom_heneghan_intel/blog/438405436

og:

Wednesday, 4 July 2012 – 15:15
Deutsche Bank Would Use Bridge Bank in Case of Failure

–Would sell some US assets, transfer others to bridge bank
–The bridge bank would be German government-owned special purpose vehicle
–Measures form part of bank’s so-called living will
Deutsche Bank AG (DB) would sell some U.S. assets and transfer systemically important assets and liabilities to a German government-owned bridge bank if it were to fail, under the terms of a «living will» contingency plan it submitted to U.S. regulators.
«[German regulator] BaFin would issue a transfer order pursuant to which all or part of the assets, liabilities and material contracts» that are systemically important would be transferred into a German government-owned special purpose vehicle, called a «bridge bank,» Deutsche Bank said in the crisis resolution scheme.
The plan was requested by U.S. regulators to guide the banks’ liquidation in the case of severe crisis. More than 100 large financial firms are required to submit living wills to the Federal Reserve and the Federal Deposit Insurance Corp. This was demanded by the 2010 Dodd-Frank financial overhaul to halt the perception that such firms are «too big to fail,» or so large and complex that the government would be pressured to rescue them in a crisis.
In the case of Deutsche Bank, the bridge bank would continue to operate the systemically important or «good» parts of the bank for a period of time, Deutsche Bank said. The rest would be wound down at the expense of equity holders and creditors.
Deutsche Bank said it assumes U.S. regulators would cooperate with Germany’s BaFin, which would establish an order for the assets to be transferred to the bridge bank.
While some banks suggested concrete steps for a break-up in their living wills, Deutsche Bank only said «some of the U.S. businesses would be saleable to third-party purchasers, including other foreign financial institutions, certain U.S. banks and non-bank financial institutions,» adding that other U.S. businesses may need to be wound down.
Citigroup (C) in its report argued for a quick sale of its brokerage businesses and Goldman Sachs (GS) backed quick piecemeal sales of all its business lines to avoid liquidation of the whole institution.
Goldman Sachs said that in the event it goes under, it would be better to sell its various businesses individually rather than to initiate a company-wide asset liquidation that could weigh on markets.
http://english.capital.gr/News.asp?id=1549219

Og så får hver og en se om de klarer å knytte dette til Putin..

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  2Q11
11 år siden

2Q11, jeg ser at Deutsche Bank har en nøkkelrolle både oppe og nede i det du skisserer.

Hvis det kan ha noen betydning, så var Deutsche Banks styreformann Josef Ackermann deltager på årets Bilderbergmøte I USA:
http://www.bilderbergmeetings.org/participants2012.html

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Bra Ulven, her kan du se litt av betydningen:

Swiss Banker Unmasks Bilderberg Criminals
June 5, 2011
ILLUMINATI CONSPIRACY CONFIRMED!

«They have a new plan to censor the internet, because the internet is still free. They want to control it and use terrorism or what ever as a reason. They could even plan something horrible so that they have an excuse.» (legg merke til artikkel-datoen)

“ This was a special fund managed in a special place in the bank where all the coded letters came in from abroad. The most important letters were hand written. We had to decipher them and in them was the order to pay a certain amount of cash from accounts for the assassination of people, funding revolutions, funding strikes, funding all sorts of parties. I know that certain people who are Bilderbergers were involved in such orders. I mean they gave the orders to kill.”

“Its much more, its trillions, completely unaudited, illegal and besides the tax system. Basically it’s a robbery of everybody. I mean most normal people are paying taxes and abiding by the laws. What is happening here is complete against our Swiss values, like neutrality, honesty and good faith. In the meetings I was involved in, the discussions where completely against our democratic principles. You see, most of the directors of Swiss banks are not locals anymore, they are foreigners, mostly Anglo-Saxon, either American or British, they don’t respect our neutrality, they don’t respect our values, they are against our direct democracy, they just use the Swiss banks for their illegal means. They use huge amounts of money created out of nothing and they destroy our society and destroy the people world wide just for greed. They seek power and destroy whole countries, like Greece, Spain, Portugal or Ireland and Switzerland will be one of the last in line. And they use China as working slaves.

And a person like Josef Ackermann, who is a Swiss citizen, is the top man at a German bank and he uses his power for greed and does not respect the common people. He has quite a few legal cases in Germany and also now in the States. He is a Bilderberger and does not care about Switzerland or any other country.”

“Q: In the structure of Bilderberg, is there an inner circle that knows the plans and then there is the majority who just follow orders?

A: Yes. You have the inner circle who are into Satanism and then there are the naive or less informed people. Some people even think they are doing something good, the outer circle.

Q: According to exposed documents and own statements, Bilderberg decided back in 1955 to create the EU and the Euro, so they made important and far reaching decisions.

A: Yes and you know that Bilderberg was founded by Prince Bernard, a former member of the SS and Nazi party and he also worked for IG Farben, who’s subsidiary produced Cyclone B. The other guy was the head of Occidental Petroleum who had close relations to the communists in the Soviet Union. They worked both sides but really these people are fascists who want to control everything and everybody and who gets in their way is removed.”
http://www.henrymakow.com/revelations_from_a_swiss_banki.html

Bjørgulf Mortensen
Bjørgulf Mortensen
Abonnent
Svar til  2Q11
5 år siden

2Q11

Ja, det er jusst dette som skjer. Putin er bak i skyggene i Kreml og styrer HELE verden som sin egen buskelomme.

Stalin tok makten den gangen i mellomkrigstiden- og hør- da han selv slaktet ned 20 mill av sine egne -som er hans krigs-list hvorpå han tok makten i alle land- og mange var det som sørget over tapet over 20 mill av russere- som Stalin ofret for slaget den gangen.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Bjørgulf Mortensen
5 år siden

Lille-putin styrer noe? Se hvem som står bak denne marionetten: https://www.youtube.com/watch?v=zpLcjgY_2fU

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

Hei Useless2

Hvem tomler opp for hva? Har ikke tomlet noe jeg. Alt jeg gjorde var å gi deg svar på spørsmålene du stilte. Noe jeg ikke kan se noe feil med. Din vulgære, negative og fordømmene (og korte) kommentar derimot – den kan det saktens være noe å utsette på.

Holocaust var ikke emne her, men jeg gir deg en liten øvelse: Si 10 andre utbredte dobbeltord som slutter i -fornekter + 10 andre folkemor som har et eget navn med stor forbokstav samt et eget rundt og uforanderlig tall. Er du klar over at du har blitt programmert til å ha et ulogisk nytale-språk og at du ubevisst adopterer termer og begreper som er lansert av politiske årsaker?

Vi legger forøvrig merke til din totalt manglende interesse for selve innholdet i min kommentar. Dette tyder muligens på en mental «blockout» av tanker din programmering ikke klarer å takle samt sannsynligvis manglende kunnskap om de tingene jeg skrev om.

Skal vi diskutere Putin? Egentlig burde vi det, ettersom det er tema i artikkelen vi kommenterer under. Tilbake til saken, som det heter. Da er det selvsagt en forutsetning at man er ..interessert.. i saken. Er du det?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Falsk flagg blir kanskje feil å si siden det handler om å legge skyldene på andre men det er vel ingen tvil om at en av gjerningspersonene var zionisten Breivik

Nå tror jo ikke jeg Israel sto bak alene, men at jødehatene zionister hadde en finger med i spillet er det lite tvil om, begge terroraksjonene 22/7 var et fint lite samarbeidsprosjekt mellom NATO, CIA og Mossad

Det manglet ikke akkurat på motivasjonen til Mossad terroristene etter at Norske myndigheter besluttet å Bombe Israel i mars i fjor, noe som skapte vilt raseri i Israel, boikott planene til AUF var heller ikke særlig populære
Som den jevne Isralitt sa i fjor så må jo Norge bare prøve på å bombe oss så vil hele Nasjonalstaten Norge være borte fra kartet på få minutter

Det har dem jo rett i takket være krigsforbryterene Hauges og Lies tungtvann salg til Israel

Hva mener du Useless ? var de 2 terroraksjonene i Norge og Libya selvforsvar ? Tror du at det er første gang i historien at noen har lagt planer om å Bombe Israel uten at det har fått konsekvenser ?

Norwegian Socialists to Vote on Bombing Israel

http://www.thegatewaypundit.com/2011/03/norwegian-socialists-to-vote-on-bombing-israel/

NORWAY: SOCIALIST LEFT PARTY TO VOTE ON MOTION CALLING FOR BOMBING ISRAEL IF IT ACTS AGAINST HAMAS IN GAZA

http://tundratabloids.com/2011/03/norway-socialist-left-party-to-vote-on-motion-calling-for-bombing-israel-if-it-acts-against-hamas-in-gaza.html

Norwegian Leftists Frothing at the Mouth to Bomb Israel

http://exposingliberallies.blogspot.no/2011/03/norwegian-leftists-frothing-at-mouth-to.html

Norway socialist party wants Israel bombed

http://www.religiousfreedomcoalition.org/2011/03/29/norway-socialist-party-wants-israel-bombed/

The Crocodile Feeding in Norway

http://www.americanthinker.com/blog/2011/07/the_crocodile_feeding_in_norway.html

Israel sto bak det det største terrorangrepet på Norsk jord før 22/7, Israel var de eneste som hadde motiv, Israel er eksperter på terrorisme så skjønner godt at mange mener det var Israel som sto bak 22/7

http://no.wikipedia.org/wiki/Lillehammer-saken

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Smurf skriver: begge terroraksjonene 22/7 var et fint lite samarbeidsprosjekt mellom NATO, CIA og Mossad

Ønsketenkning og realiteter er som regel to forskjellige ting.
Du burde enten tenke, eller sjekke litt bedre virkeligheten før du skriver slikt tøys. Både Mossad og NATO ble til i 1948 en stund etter «1946-attantatet» og opprettelsen av staten Israel.

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  useless2
11 år siden

Hans Gaarder, jeg ber om å få svare, selv om noe ikke direkte berører Putin og at kommentarer fra useless2 med PISS er fjernet. Men se linken til Putin nederst at URIN ikke er uinteressant i denne sammenheng. I tillegg er 227 linket opp til Putin av enkelte skribenter.

useless2 sier:
20. 06. 2012 kl. 10:33

1. ”False flag 22/7? Hvis man påstår at det er false flag, må man også kunne si hvem som stod bak denne terroraksjonen og hva som var den virkelige agenda og formål.”
2. ”Hvem er så de egentlige gjerningsmennene?”
3. ”hvem som stod bak denne terroraksjonen og hva som var den virkelige agenda og formål”
4. ”jeg valgte å kalle det for hva det er – PISS!” («det»=min- 2Q11-kommentar over som får den karakteristikken)

1.
Dersom en har kun to valg: Falsk flagg eller at offisiell historie er sann, er det nok å vise at offisiell historie ikke er sann. Da er Falsk flagg en logisk nødvendig konsekvens.
Eksempel, to valg: Putin tilhører enten primatene eller reptilene? Han tilhører ikke reptilene, ergo tilhører Putin primatene.
(Her ser vi bort fra at noen mener det finnes hybrider, eller at alle ”utenfor kropp” observasjoner egentlig er innenfor kropp ”analyser” i henhold til hjernens funksjon).

2.
Det er det myndighetenes fordømte plikt å finne ut av.
Det er myndighetene som har et forklaringsproblem.
Her er ett av tusen eksempler.
Kun kort tid etter at bomben smalt:
http://www.youtube.com/watch?v=1BWFYfMRk0w&feature=player_embedded
http://img23.imagehaven.net/img.php?id=X53UHERYAA_FFF.jpg

3.
Det er det myndighetenes fordømte plikt å finne ut av. Og jeg er redd de vet det selv.
Det finnes massevis av stoff om dette på internett, ikke minst på Nyhetsspeilet. ”Educate and find out yourself”.
Informasjon må sorteres og filtreres i egen hjerne. Foretrekker noen å gå utenom bøygen er det ikke mitt problem.
Det samme dersom noen blir opprørt over å få høre ting de ikke liker:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JEMX6WS650Y

«The horrific bombings of the Sari Club and Paddy’s Bar in Bali, on October 12, 2002, considerably strengthened the hand of the CoW in pursuing the War on Terror.»
«Tim Morris who smiled broadly throughout his media interview, and seemed to be deliberately misleading the western media lobby confronting him. For many months now, most Indonesian media and the official Indonesian Parliamentary Records in Jakarta, have recorded the reality of a nuclear blast at Kuta Beach. No details of which have managed to find their way into the western press. So Colonel Zainuri Lubis gave the latest western media pack an idiot composition to pass on to its idiot viewers. »
http://nswcnn.blogspot.com/

Disse bildene viser at det er okkulte mørke krefter som står bak, og at det ikke er snakk om gjødselbombe. Jeg bruker samme begrunnelse som vedkommende over, jeg gidder ikke forklare fånyttes til de ignorante:
http://img23.imagehaven.net/img.php?id=N17TGT4PY3_templ.jpg
http://img24.imagehaven.net/img.php?id=6A6ILYONRU_occultsacr.jpg
http://img25.imagehaven.net/img.php?id=JAGNHLVC75_obom.jpg
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/08/oslo-terror-i-illuminati-kort/comment-page-5/#comments

4.
Dersom PISS er brukt negativt så kan du få Din Herre på nakken.
Skaperkraften er jeg grenseløst imponert over. Og filtreringsprosessen som fører til urin er ikke minst på et mikroskopisk nivå fantastisk.

”Resten av vannet og de oppløste avfallsstoffene passerer igjennom samlekanaler ut i nyrebekkenet og videre til urinblæren. Urin skal normalt ikke inneholde glukose og store proteiner. Da ca. 180 liter/døgn filtreres fra begynnelsen av nefronet og omdannes til noen liter ferdig urin, blir mange avfallsstoffer fra kroppens forskjellige prosesser sterkt konsentrert i urinen som skilles ut fra kroppen.”
http://no.wikipedia.org/wiki/Nyre

Og tar jeg ikke feil så er denne prosessen skapt enda mer fantastisk enn vitenskapen hittil har forstått. «Spinpower»? Som menneskene har lært å etterligne:
Digital Micro hematocrit Centrifuge/Plasma Separator
http://www.alibaba.com/product-gs/469654845/SH120_II_Benchtop_Digital_Micro_hematocrit.html

Urin, kroppens gull eller Putins fiende?

Every day, Americans excrete about 90 million gallons of urine. That day’s urine contains an estimated seven million pounds of nutrients in the form of nitrogen. By some estimates, that’s enough to fertalize up to 31,963 acres of corn for an entire year. And over one year, Americans «piss away» enough nitrogen to fertalize almost 12 million acres of corn — about twice the corn grown in Indiana.
http://www.concordma.com/magazine/autumn08/nitrogencycle.html

Gerardine Botte of Ohio University uses an electrolytic approach to produce hydrogen from urine – the most abundant waste on Earth – at a fraction of the cost of producing hydrogen from water.
Urine’s major constituent is urea, which incorporates four hydrogen atoms per molecule – importantly, less tightly bonded than the hydrogen atoms in water molecules.
http://phys.org/news165836803.html

Vespasian imposed a Urine Tax (Latin: vectigal urinae) on the distribution of urine from public urinals in Rome’s Cloaca Maxima (great sewer) system. (The Roman lower classes urinated into pots which were emptied into cesspools.) The urine collected from public urinals was sold as an ingredient for several chemical processes. It was used in tanning, and also by launderers as a source of ammonia to clean and whiten woollen togas. The buyers of the urine paid the tax.
The Roman historian Suetonius reports that when Vespasian’s son Titus complained about the disgusting nature of the tax, his father held up a gold coin and asked, whether he felt offended by smell (sciscitans num odore offenderetur). When Titus said «No,» he replied, «Yet it comes from urine» („Atqui ex lotio est“).[1]
http://en.wikipedia.org/wiki/Pecunia_non_olet

”Alchemists spent much time trying to extract gold from urine, which led to discoveries such as white phosphorus by German alchemist Hennig Brand when distilling fermented urine in 1669. In 1773 the French chemist Hilaire Rouelle discovered the organic compound urea by boiling urine dry.”

“The onomatopoetic term «piss» was the usual word for urination prior to the 14th century.”
http://en.wikipedia.org/wiki/Urine

Urin, Putin slo konkurs?

A very educational story of crime and punishment, Russian style of course.
________________________________________
Matvey Urin, 34 years old, is the owner of 5 Moscow banks and a slew of other businesses and companies. He became the owner because of his daddy, Roman Urin, 64 years old, Major General of GRU-Spetsnaz. With protection like that, business life in Russia is wonderful. So Matvey lived in the center of Moscow, loved life, and drove around with a whole motorcade of security.

One fine day, his motorcade was heading home on a Moscow highway, and was passed by a fast moving BMW. Matvey was a bit peeved that his motorcade, including a Maybach, was passed by some dick in a Beemer, so his security service caught up with the car, cut it off, beat the shit out of the driver, and trashed the car. Basically, the usual story. They taught him a lesson, and forgot about it 5 minutes later.

Oops #1. The victim turned out to be Faasen Jorrit, a Dutch citizen. Oops #2. He was also a Senior Executive at Gazprom, the Kremlin owned multibillion dollar petrochemical company. Oops #3, and the biggest oops. He was the boyfriend of Yekaterina Vladimirovna P., the daughter of a certain Vladimir P. Yekaterina was quite upset and complained to her father about the violence on the roads of Moscow and the criminals who remain unpunished.

The very next day 7 members of Matvey’s security detail, along with Matvey himself, were arrested by the FSB, along with drugs and weapons seized from their cars. While they were in the hole, the offices of the banks and corporations owned by Matvey were raided and several interesting documents were discovered, including a detailed chart of a bribery system for the Arbiter Courts in Moscow.

Matvey is charged with assault, bribery, and corruption and will likely get at least 10 years in a lovely facility in Eastern Siberia, along with seizure of property.

All of this happened why? Because the Dutchman didn’t have a habit of being flashy and conspicuous, and Matvey was a massive asshole with means. The moral of the story? No matter how big you are, there’s always somebody bigger, and it’s in your best interest not to cross them.

http://russia-ic.com/news/show/11043
http://www.spladdle.com/forum/showthread.php?t=15775

Banker Messes With Putins Dutch Friend – Ends Up Bankrupt and in Jail
November 8th 2011

A banker who in a fit of road rage ordered his bodyguards to beat up a Dutch national with alleged ties to Prime Minister Vladimir Putin was jailed for 4 1/2 years on Tuesday, Interfax reported.

Moscow’s Kuntsevsky District Court has convicted Matvei Urin, 34, in the attack on Jorrit Ioole Faassen over a road accident at the prestigious Rublyovskoye Shosse outside Moscow last November.

Media claimed at the time that Faassen, who worked in Gazprom’s structures, could be a boyfriend of one of Putin’s two daughters. The reports were never confirmed.

Urin was sentenced to three years in prison by another district court in April, and his driver and six bodyguards were also given prison terms from two to 4 1/2 years. But the Moscow City Court overturned his verdict as «too mild.»

Six banks controlled by Urin were declared bankrupt over the course of the investigation.

http://www.themoscowtimes.com/news/artic…z1dAZyLYtu

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
11 år siden

Hvordan i all verden kom du frem til den konklusjonen Useless ? :)

Nå har da ikke jeg nevndt terroraksjonen til Nazi gruppa Irgun med et eneste ord

Begge terroraksjonene 22/7 betyr Den store i Libya og den lille i Norge

Men det er nå en kjent sak at 9/11, 6.6, 9/3, USS Liberty og noen hundre/tusen terroraksjoner til er samarbeidsprosjekter planlangt av den Lucifer dyrkende pyramide eliten :)

Har du flere morsomme konspirasjonsteorier ? dere muslimhatende antisemitter har jo alltid så mye artig å komme med :)

BelzeBob
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

useless2

Jeg ser nå hva du har skrevet om Putin tidligere. Eller noe av det. Du kritiserer hans politikk i Tsjetsjenia: greit nok og jeg er forsåvidt enig og har ikke påstått at Putin er en helgen. Men alt-i-alt er han mye bedre enn de som styrer den vestlige maktalliansen, i mine øyne. Han jobber for en sterk og uavhengig nasjon istedet for å «selge ut» til jødene/frimurerne/den internasjonale bankmafiaen. Han motarbeider NWO-agendaen med dens ateisme, homo-reklame, anti-nasjonalisme og kulturell og etnisk degenerasjon – og står for et sunt og sterkt og selvstyrt Russland. Viktigst av alt: han motsetter seg et enhetlig militært og politisk verdensdiktatur. I likhet med Kina.

At det i denne omeletten knuses noen egg har jeg forståelse for. Tsjetsjenia er jo en del av Russland i dag, eller grenser i det minste til det. Grenser Georgia eller Afghanistan til Norge? Hva med Libya?

For at jeg skal slippe å tråle igjennom 1000 kommentarer til, i korthet – hva er din øvrige kritikk av Putin – i tillegg til at han er eks-KGB og har drept endel muslimer (noe Norge også har gjort)?

bardun
bardun
Abonnent
11 år siden

Spørsmålet om Israel sto bak 22/7, er jo ikke spesielt originalt.

En amerikansk skribent, Tim King lanserte, antakelig som den første, en påstand om timing mellom Breiviks terrorhandling og Hotel King David.

Det var som å tenne et bål som straks ble holdt i live hos antisemittister og folk som liker å gjemme seg i skyggene i de brunsvidde kroker.

Men nasjonalsozialister og religiøs fanatisme – uansett hva de ikler seg med – er en ondartet verkebyll, overalt hvor den måtte befinne seg.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  bardun
11 år siden

Bardun & Useless2

Sannheten trenger ikke være original. Tvertimot er det en tommelregel at sannheten er enklere og mer banal enn man ville forestille seg. 2+2=4 er ikke særlig spennende eller originalt, men det er fakta.

Jødiske ekstremister+motiv og nødvendig know-how+22/7 2011 er et annet (hypotetisk) regnestykke og jeg har ikke påstått det er originalt. Alt jeg gjorde var å presentere en teori. Fornekter/benekter dere dette så må jeg dessverre peke dere ut som fremlegge-en-teori-benektere/fornektere, med alle de vonde traumer dette innebærer for oss alle.

Nasjonalsosialisme er definert her: http://gasskammer.blogspot.no/2012/06/vi-definerer-nasjonalsosialismen.html

Antisemittisme er et meningsløst ord om det kun kan brukes på jøder. Eller har du vitenskapelige beviser for at det kun er jøder som er semitter? Har du beviser for at jøder er semitter i det hele tatt, forresten? Eller kan det tenkes at storparten av de som kalles jøder i dag egentlig stammer fra konvertitter fra et annet/flere andre folkeslag? Fortell og jeg skal høre på.

Jeg vet meget godt hva Tvedt mener om Putin og min egen oppfatning ligger ikke langt unna, men hva mener du? «Vaktbikkjene» her på veggen blåser masse varm luft, men det er lite av substans som kommer fra dere. Kan du f.eks. si noe om hvilken rolle Putins Russland har i dagens geopolitiske bilde og forholdet mellom Russland, Kina og den vestlige maktalliansen? Kan du også relatere dette til jødemakten, Iran og Syria? Jeg hører gjerne på det du har å si. Om du har noe å si, altså.

« Forrige artikkel

Planer om falsk flagg terror under London OL

Neste artikkel »

Budbringeren om dommedag; The Harbinger

250
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x