/

Vladimir Putin – forsvarer for en sivilisert verden

22.8K visninger
3 minutter lesetid
254

Russland under ledelse av president Putin ser ut til å seile opp som et fyrtårn for den frie verden; som bidrar til å  ivareta nasjonenes sikkerhet og menneskenes frihet. Vestlige land som tradisjonelt har vært ansett som frihetens fanebærere, er idag betydelig degenerert selv om landenes egne degenererte media fortier dette.

USA er degenerert til en nesten-totalitær politistat som bedriver aggressiv krigføring mot et stort antall forsvarsløse land, Storbritannia er et massivt overvåkingssamfunn som styres av den usynlige kapitalmakten og Norge ledes av en kriminell  krigsforbryterregjering som slipper unna med å bryte sitt eget lands lover, uten å bli stilt til ansvar verken av storting, media eller domstoler.

Mot dette dystre bakteppet er det vel verd å lytte til Vladimir Putins klare språkbruk. Han peker særlig på ethvert lands rett til å selv å ta hånd om sine egne anliggender, noe som er særlig aktuelt for Syria (etter at Libya ble lagt i ruiner av amerikanske, britiske, franske, danske og norske bombefly uten noen form for dekning i folkeretten).

I sin tale 9. mai i Moskva, på 67-årsdagen for Russlands nedkjempelse av nazi-Tyskland, peker Putin på at det er viktig å forstå de mekanismene som gjorde det mulig for 2. verdenskrig med sine ufattelige lidelser og ødeleggelser å bli en realitet, og at deler av denne lærdommen er særlig aktuell i dag.

[Red. kommentar: Husk å slå på teksting og velge norsk eller engelsk tekst på videoen øverst.]

Andre verdenskrig kalles i Russland “Den Store Fedrelandskrigen” og frigjøringsdagen 9. mai er en av landets viktigste helligdager. Den Store Fedrelandskrigen rammet hele nasjonen voldsomt, både menneskelig og materielt.

Mer enn 20 millioner innbyggere mistet livet, og alle kjente noen som ble offer. Som det fremgår av videoen over er Russland flinke til å hedre sine helter (i motsetning til f.eks. USAs trøstesløse behandling av sine krigsveteraner og den norske statens skamløse behandling av sine nordsjødykkere) og det var på Østfronten at den formidable nazistiske militærmaskinen ble ødelagt av Den Røde Armé under ledelse av Marshall Shukhov, et faktum som bl.a. er praktisk talt fortiet i norske skole- og historiebøker.

(“D-Dagen”  i Normandie 6. juni 1944; “Operation Overlord” var “too little too late” og nazi-Tyskland hadde da de facto tapt krigen, ikke minst fordi krigens vendepunkt Stalingrad-nederlaget hadde skjedd mer enn 1 år før Normandie-invasjonen)

Når Putin og andre russere i dag benytter ord som “мир” (“mir” – fred) og “безопасность” (“besapasnosti” – sikkerhet) så menes nettopp dette, ikke minst fordi den andre verdenskrigs lidelser som det russiske folket opplevde ennå “sitter i nasjonens ryggrad“.

Vladimir Putin har nå sittet ved makten så lenge at det foreligger nok info til å avgjøre om hans handlinger samsvarer med hans ord (“Lytt ikke bare til hva han sier – se også på hva han gjør og ikke gjør”), noe det ser ut til å være i utenrikspolitikken, mao. at Putin er en forkjemper for FRED (Mir – мир”), og at han faktisk mener hva han sier når han snakker om fred og sikkerhet, (i motsetning til diverse statsledere i vest som bedriver “nytale” fra Barack Obama til Jens Stoltenberg…).

Vladimir Putin om sin motstand mot planene om et verdensdiktatur (New World Order – NWO)

Who gave NATO right to kill Gaddafi?

Putin-intervjuet som vestlige medier ikke ville trykke

På Beijing-OLs åpningsdag, den 08.08.08, gjennomførte Russlands naboland i sør Georgia, med dårlig skjult støtte fra NATO og USA, et  massivt artilleriangrep og en invasjon av den russiske enklaven Sør-Ossetia. Dette angrepet ble slått kontant tilbake av russiske styrker, som fortsatte motangrepet inn i Georgia for å uskadeliggjøre den georgiske militærmaskinen.

Det faktum at det var Georgia alene som startet aggresjonen (som kostet mer enn 1.000 sivile russere livet) ble fortiet i den norske offentlighet, særlig Aftenposten (finnes det ikke lenger årvåkne journalister i Aftenposten, eller er de alle under NWO-diktat – mao. at enten så skriver de propaganda basert på løgn og/eller fortielser eller så har de ikke lenger noen jobb?) og utenriksminister Gahr Støre la urettmessig skylden på Russland. Løgnen – og fortielsen – har gjennom historien vist seg som ondskapens nyttigste plattform.

Du kan lese det undertrykte Putin-intervjuet her.

Russiske barn som overlevde den NATO-støttede massakren i 2008 takket være den resolutte militære inngripen fra Putin-Russlands militære styrker. Selvforsvar er en høyst legitim form for bruk av militærmakt, slik Putin gjorde det klart. I bakgrunnen er ruinene av det som var deres bomiljø, en skjebne de idag deler med mange libyske barn. Den kriminelle massedrapsmaskinen NATO benyttes ikke til selvforsvar, kun til uprovoserte angrep og okkupasjoner av fremmede land, noen ganger under påskudd av å være “humanitær bombing” (sic).

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

254 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
3 måneder siden

Ting og tang som ble sagt i intervjuet er jo ikke noe nytt! Det er ikke det som er sakens gang. Det som var spesielt for hele den vestlige verden som var så sensasjonelt og som de er så opprørt over, er jo det at det var en amerikansk journalist som kunne finne på å intervjue president PUTIN. Derfor har nå Tucker Carlson kommet i en risikosituasjon hvor han “kan” bli tiltalt for “SPIONASJE”! Han er NÅ tiltalt for spionasje…

REF.

GJORDE TUCKER CARLSON INTERVJUET FOR Å VEKKE DEN AMERIKANSKE/VESTLIGE BEFOLKNINGEN?

ken
ken
Anonym
3 måneder siden

Putin ble byttet ut i 2012…” For de av dere som finner det vanskelig å svelge sannheten, sjekk bildet av Putin og Clinton fra år 2000 i følgende artikkel fra nrk.no (bla ned til midt på siden): https://www.nrk.no/urix/putin-i-intervju-med-tucker-carlson_-_-ukraina-er-en-kunstig-stat-1.16753871

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
3 måneder siden

Her er gårsdagens eksklusive intervju av Putin gjort av Tucker Carlson:

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
Svar til  Frank
3 måneder siden

Det er ikke bare amerikanske presidenter som blir byttet ut. Også Putin ble byttet ut i 2012 som er dagens “Putin”:

https://stopworldcontrol.com/putin/

who-is-putin-2-scaled
Gaarder-rett
Gaarder-rett
Anonym
1 år siden

Gaarder ble drept av Putin og hans maskineri av sataniske soldater. Hans visste hvem han hadde med å gjøre, men ble gjort gal og dement på slutten av sitt liv, og fikk sin dødelige dose med Nosvjtok-gift av paret som også døde under treffet på låven. Hvorfor skriver ingen om dette?

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
2 år siden

Putin er frimurer…

Arve
Arve
Abonnent
Svar til  Hege Fredriksen
2 år siden

Og Putin har “konvertert til klimareligionen”. https://www.rt.com/russia/539281-putin-believer-climate-change/

Men det spørst om det berre er politisk taktikk eller ei.

Bjørgulf Mortensen
Bjørgulf Mortensen
Abonnent
6 år siden

Den skjulte AGENDA i CCCP.

Mange leser- til de blir grå i håret- men sliter seg selv ut- fordi de ikke skjønner at det er RUSSLANDS krig som foregår mot ALLE når det er fred. Slik også Stalin sa det. Det er når det er FRED at det er full krig.

Dette skuespillet ble satt i scene tidlig etter den russiske revolusjon. Og det er da ingen hemmelighet at Kgb har hatt hovedrollen som “Zorro”- når masken faller?

Stalins liten bekymring for eget folk bunner i det faktum at russland slakter sine venner og venners venner nettopp fordi de ønsker å maskere hva som egentlig foregår. Når jeg skriver foregår- så er det akkurat det som skjer.

Når vi ser STOORE “nedslaktinger”- såkaldte TERROR ute i Europa, USA osv, osv- Ja i vesten. Så et det den russiske “PESTEN” som er i sving.

De bryr seg ikke om noen verdens ting som medynk- fordi ALLE land styres ifra dette Kartellet i Kreml.

Stalin slaktet selv mange av sine egne, og merk dere at etterpå at dette hadde skjedd- så hadde han makten i skyggen av denne massakren. I mellomkrigsårene var han meget opptatt rundt om i vesten, med å etablere sitt eget system bak lukkede dører.

Meget godt kjent som Maskirovka. Maskering. Og det KRYR av agenter i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, England osv osv.
Når Twin Towers falt ned, så var det akkurat det gode gamle CCCP som var til stede. Likeså når gamle DDR forsvant- så skjønte bare russerne og Kreml at det nye DDR var ekspandert til å gjelde HELE EUROPA, nemlig EU.

Så her er mye å lese seg opp om, bare ikke la dere lure til å tro at Putin er så snill og grei. Nix.

Cognitive dissonance.

Her kan dere høre Yuri Bezmenov hva han forteller.

« Forrige artikkel

Planer om falsk flagg terror under London OL

Neste artikkel »

Budbringeren om dommedag; The Harbinger

254
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x