Planer om falsk flagg terror under London OL

49.3K visninger
22 minutter lesetid
786

Det er mye som tyder på at olympiske leker i London 2012 kan bli scene for en falsk flagg – operasjon. En gjennomgang av tilknyttede fakta gir samlet et dystert bilde, med hentydninger til flere mulige scenarioer.

Rockefeller Foundation skriver utilslørt om en kommende eksplosjon under Olympiske leker London 2012

 

Denne Rockefeller- produserte rapporten ved navn «Scenarios for the Future of Technology and International Development» beskriver en bombe- eksplosjon under Londons Olympiske leker 2012.

Rockefeller Foundation er kjent for å være en av de fremste forkjemperne for «The New World Order» (NWO). På side 34 i dokumentet skriver de at 13.000 mennesker vil bli drept under OL i 2012. Tallet 13 er verdt å legge merke til. Et høyt elsket tall av Illuminati og samtidig en sterk indikasjon på at Illuminati står bak et komplott, som er ment å ta livet av mangfoldige tusen mennesker.

The years from 2010 – 2020 were dubbed the ”doom decade” for a good reason. The 2012 bombing of Olympics which killed 13.000 thousand people was followed closely by an earthquake in Indonesia that killed 40.000 people ….

Videre beskriver dokumentet flere etterfølgende katastrofer. Du kan se hele dokumentet her:
http://www.rockefellerfoundation.org/uploads/files/bba493f7-cc97- 4da3-add6-3deb007cc719.pdf

 

BBC har kringkastet serier som omhandler kjernefysisk eksplosjon under London OL 2012

Før falsk flagg terroren 9/11 (2001) og 7/7 (2005) var det tegn både i kort, tegneserier, film og TV programmer av hendelsene som senere skulle skje.

BBC har blant annet kringkastet en serie ved navn «Spooks: code 9»  hvor handlingen forestiller en kjernefysisk eksplosjon i London 2012 . Serien inneholder flere spor som tyder på at «Illuminati» står bak innspillingen av serien, og at hendelsene som serien forestiller blir planlagt å finne sted i den virkelige verden.

Det finnes også spor som antyder et angrep på London Underground.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kFHcOw9INj4

På den 27 juli i 1996 utførte Eric Rudolph et bombe forsøk på OL- spill i Atlanta. I år starter den ”lekene” 27. Juli. 

 

Illuminatikortet «Combined Disasters»

Illuminati ”card-games”  har forutsett både 9/11 og 7/7 og ikke minst 22.juli.  Disse kortene har hatt en lei tendens til å være meget eksakte og forutseende ved tidligere hendelser.  Dette kan være en åpen melding fra Steven Jackson (skaperen av Illuminati Card Game) om at noe skal skje under OL London 2012.

 

Big Ben står skjevt

Eller faller som følge av en eksplosjon, men Big Ben er nylig blitt skjev i virkeligheten også. 11.10.2011 kunne du lese om det i aftenposten:

London har fått sitt skjeve tårn i Pisa.

Det meldes nå om at turister med det blotte øye kan se at toppen av tårnet er skjevt, og det skal være hele 45 cm fra det opprinnelige sentrum. Skjevheten ligger totalt på 0,26 grader.  Se  

 

Menneskene på kortet er kledd i OL-ringenes farger

I bakgrunnen ser man at det smeller, og de fargebevisste mennene på kortet løper fra åstedet.

Klokkeslettet på Big Ben viser 11.11. Om det er et aktuelt klokkeslett vi bør være obs på er et legitimt spørsmål. Uansett svar er 11 et av Illuminatis favorittall og ikke nødvendigvis tiden for hendelsen.

Et av eksplosjonsfragmentene i bildet er en fin liten trekant, eller Illuminati-pyramide.

Legg merke til at bygningene i bildet faller mot hverandre. Det kan bety at bakken kollapser. I så tilfelle underbygger det påstanden om at ”London Underground” vil være et av målene for bombing.

 

Londons 2012 Olympiske Park er bygget på området til en atomreaktor

Det ble avslørt i 2005.  Talspersoner for London OL 2012  insisterer imidlertid på at området er fritt for kjernefysisk forurensing. The Times, skriver at det kom som en overraskelse å høre at «Queen Mary College Department of Nuclear Engineering» bygget en reaktor ved Lower Lea Valley i 1980. Høgskolen utstedte en erklæring, erklærte at reaktoren ble stengt ned i 1982, under tilsyn av «Nuclear Installations Inspectorate», og påsto at det var «absolutt ingen pågående helsemessige virkninger av den uttømte reaktoren». London 2012 komiteen sa at de ikke hadde opplyst om eksistensen av reaktoren til «Den internasjonale olympiske komité «(IOC) fordi at det var helt ukjent for dem og fordi deres «miljørådgivere» hadde ikke nevnt «kjernefysiske forurensnings problemer«.  Ingen omtale av det faktum at det har vært en atomreaktor på stedet til den olympiske parken vises i den offisielle rapporten, som ble offentliggjort den 6. juni og lest av IOC-medlemmene for de stemte for OL i London 2012.

Av David Charter og John Goodbody 14. juli 2005 britiske Times

For mer informasjon: http://nucnews.net/nucnews/2005nn/0507nn/050714nn.txt

 

London er omgjort til en militærsone

Den britiske regjeringen har på grunn av kommende sommer-OL gjort London til en svært militærisert sone. Alle typer våpen blir nå testet og utplassert i byen som ”land to air missiles”, jagerfly og ”amphibious assault ships” og maskingevær. Disse svært kontroversielle tiltak er ikke velkommen av de mange ”londonere”, som mener det skapes et  unødvendig klima av frykt og undertrykkelse. Se f.eks. Vigilant Citizen.

 

Mange londonere føler det allerede er skapt et unødvendig klima av frykt og undertrykkelse forut for det som kunne vært en OL-fest preget av lek og avslapning

”Sonic devices” er utplassert i London

Forsvarsdepartementet har bekreftet at Long Range Acoustic Devises (LRAD) vil bli utplassert i London under OL. Den er amerikanskprodusert og kan brukes til å sende verbale advarsler over lang avstand,  eller avgi en stråle/beem av smerte-induserende toner. Utstyret ble oppdaget festet til en landingsflåte på Themsen i Westminster nylig. http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-london-18042528

Britisk sikkerhetsminister advarer mot atombombe under OL

Security Minister” Lord West, har allerede advart mot at det er en reell fare for at terrorister kan bruke en båt til å frakte en «skitten» atombombe opp Themsen og detonere den i hjertet av London 2012. Vet han noe som ikke vi vet?

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1262668/Olympic-Armageddon-Top-thriller-writer-imagines-terrorist-attack-London-2012-Games.html

 

Operasjon Osiris 

I september 2003 ble det gjennomført en øvelse for å teste nød-beredskapen i forbindelse med det som skulle forestille et kjemisk eller biologisk angrep på London underground.  Hvorfor kalte de operasjonen Osiris? Osiris er en egyptisk gud som ofte representerer døden, eller etterlivet, underverdenen, og de døde. De som kjenner til Illuminati, og andre hemmelige tilknyttede organisasjoner, vet at de er svært opptatt av egyptisk mytologi.

Før 9/11 og 7/7 og ikke minst Norges egen 22. juli, var det antiterrorøvelser i forkant. Eksempelvis  hadde Norge antiterrorøvelse 22.juni ved navn Gemini. Da øvde politiet på å bruke helikopter mens de under hendelsen 22. juli valgte å bruke gummibåt.

 

Thrillerforfatter «Tom Cain» skriver om kjernefysisk eksplosjon under London OL 2012

Thrilleren omhandler en hendelse hvor en atombombe truer åpningsseremonien under OL i London 2012. Det legges ved et langt utdrag fra thrilleren under, slik at leserne selv kan få avgjøre hvilken verdi som bør tillegges teksten. Sjansen for at den kan være autentisk, er tilstede. Tom Cain skriver detaljert om hvilke skadevirkninger en slik bombeeksplosjon vil ha. Tilfeldig?

Neppe – når vi oppdager at Tom Cain  ikke er hans virkelige navn. Hans virkelige navn er David Thomas. Hvorfor bruke det falske navnet Tom Cain? På et meget høyt nivå i Illuminati kaller de initierte seg for «sons of CAIN». Noter også at det hemmelig passordet for en master mason av tredje grad er «Tubal CAIN».

Er det valgte forfatternavnet tilfeldig? Kan det være at en høytstående Illuminati- invidd ved navn Tom Cain, er den rettmessige forfatter til denne makabre thrilleren?

 

Her er et lengre utdrag fra «Tom Cains» roman om OL-terror i 2012:

In less than an hour, the London Olympics of 2012 would get under way at a ceremony presided over by Her Majesty the Queen and attended by political leaders from around the world. More than a billion people would be watching live on TV.

The Olympic Stadium was now, officially, the top terrorist target on earth. The meeting room contained representatives from MI6 and MI5 the Special Forces, the Metropolitan Police’s SO15 Counter-Terrorism Unit and a slew of Government departments. They were way past the point of making preparations. Every possible eventuality had been considered and its dangers analysed.

CCTV cameras, backed by facial recognition systems, were tracking the crowds travelling to the Olympic Stadium and gathering in its stands. Teams of sniffer dogs had gone over every square millimetre of the Olympic site, looking for explosives.

In the skies above London, police spotter drones were tracking any suspicious movements of traffic. Helicopters fitted with radiation sensors had swept the city from the air, seeking out the gamma rays that would signal the presence of a nuclear device.

Everything had been thought of. And yet there could still be nasty surprises. Such as the alert they had just received from GCHQ, the Government’s surveillance centre in Cheltenham. It stated there had been a sudden spike in communications traffic between known activists in the Islamic fundamentalist movement.

One email in particular had caught the attention of a GCHQ supercomputer. Sent from an iPhone belonging to a regular worshipper at one of London’s most radical mosques, it read: ‘Have collected those old 90s records. Taking them to the party now.’

It seemed perfectly innocent, but for two digits and two letters, placed consecutively: 9-0-s-r. Together they formed the chemical symbol for a substance called strontium-90. And that was enough to silence the room.

‘Wonderful,’ sighed a senior MI6 officer with heavy irony. ‘A dirty bomb. Just what we need.’

Though no one in Westminster knew it, about 50 kg of strontium-90 was sitting at that moment less than five miles from the Olympic Stadium.

It had come from the frozen wasteland of Russia’s Arctic coast. There, it had been used to power one of a string of unmanned lighthouses erected by the former Soviet government, then forgotten in the chaos of the post-Communist years.

Retrieved by a Russian mafia gang, the strontium was sold on to Al Qaeda operatives fighting alongside Islamic rebels in ChechnyaUnder construction:. They placed it in a lead casket, which rendered the strontium’s radioactivity undetectable, and transported it to the UK in a container marked Agricultural Equipment.

 

Now the strontium had come to rest in an anonymous unit on an industrial estate in Walthamstow, East London. But it would not be at rest for much longer.

The Prime Minister had sent his deputy director of communications to the Home Office meeting, the director himself having bagged a Royal Box seat at the Olympics opening ceremony. ‘Dirty bomb’ was not a phrase the spin doctor wanted to see on tomorrow’s front pages.

‘What are we talking about here?’ he asked. ‘Is this some kind of nuke?’

An official from the Ministry of Defence, whose speciality was threat assessment, was the first to speak.

 

‘Not exactly. A dirty bomb contains nuclear material, but it doesn’t use it to generate the actual explosion. The blast comes from conventional explosives, like a regular bomb. So it’s much, much less powerful than even the smallest atom bomb.’

‘Well that’s a relief.’ ‘Ah, not exactly. You see, the blast from the explosives smashes into the nuclear material, such as this strontium-90, and blasts it into highly toxic dust, which is spread by the force of the blast and then carried on the wind. Anyone breathing that air inhales the toxic dust.’

Give Al Qaeda the greatest propaganda triumph in its history. And it would be our greatest humiliation.

Her ser vi "moderskipet " under konstruksjon på et område for tidligere kjernefysiske eksperimenter. Kan det plantes en bombe her?

There’s something else,’ said the man from the Ministry of Defence. ‘The dust eventually settles on the ground and on buildings as fallout, which, in strontium’s case, would continue to emit radiation for around 30 years. So it has to be cleaned up,  An aerial view of the Olympic Stadium in Stratford, east London, taking shape

The spin doctor grimaced at the thought of talking away that disaster. ‘How dangerous is this toxic dust? What kind of casualties are we talking?’

‘It’s a matter of quantity. People close to the blast, who are exposed to high doses of radioactive material will die. In less severe cases, exposure will cause serious, but survivable, sickness.

‘For most people, however, who breathe a very diluted amount of the material, a mile or two from the bomb site, it would be no better or worse than, say, smoking a few packets of cigarettes.’

‘Well, that’s good, isn’t it?’ asked the spinner, desperate for a positive angle.

‘Not entirely,’ the bureaucrat replied. ‘For one thing, a large, high-explosive bomb in the Olympic Stadium, could easily cause thousands of casualties. And with 80,000 people crammed into a confined space, even those who escape the blast will inevitably breathe in a great deal of heavily radioactive air.

‘In total, I would expect many times the number of deaths the Americans suffered on 9/11. The same would apply, of course, if the bomb were to go off at any of the other Olympic celebrations tonight.’

Giant screens had been erected in Britain’s major cities to broadcast the opening ceremony. Each would attract tens of thousands of revellers. Just down the road from the meeting, Trafalgar Square was already crammed with people.

‘My God!’ the spin-doctor gasped. ‘And the whole thing’ll be live on TV. The Olympics will be over before they’d begun. Britain’s reputation in the world would be…’

‘Devastated,’ nodded the MI6 officer. ‘This would which is not an easy process.

‘In fact, it may be simpler to knock down any affected buildings, remove contaminated earth and rebuild from scratch.’

‘So the Olympic site…’ ‘Would be a write-off, as would any city centre hit by a dirty bomb. A decade after 9/11, the Ground Zero site was still a gigantic hole in the ground. A dirty bomb in central London would be even more devastating. Politically, financially, psychologically, this would be a wound from which the country might never recover.’

 

‘So where the hell is this strontium then?’ the spin doctor demanded. And this time, no one had an answer.

Rafik Anwar was the son of a Pakistani industrialist and an upper-class Englishwoman. Educated at Harrow and Oxford, Anwar appeared to devote himself now to the playboy life that his money, charm and looks so well suited.

He bedded high society’s prettiest girls. He gave witty quotes to delighted gossip columnists. And in his most private moments, with none but his God to observe him, Anwar waited for the day when he would tear their world apart. That day had now come.

In the drab, shed-like surroundings of the industrial unit, Anwar had watched as an Al Qaeda explosives expert wired the deadly strontium-90 to a 200 kg charge of C4 plastic explosive, packed on a wooden pallet.

 

When the job was done, the expert sent a coded message on his i-Phone via a series of apparently innocent contacts to the team’s controllers in Pakistan, confirming that the operation was on schedule.

Had any of the bombers known that the message had been intercepted, they would have been untroubled. It was too late to stop them now. The completed bomb was loaded into a dusty white Transit van.

Anwar and two other men got on board, then drove away through the streets of East London, out past Walthamstow Marshes towards the Springfield marina on the River Lee Navigation.

 

The river flows to the Thames. And it passes right by the Olympic Stadium on the way.

Three months previously, Anwar had bought a berth at the marina and used it to moor his pride and joy, a £1.1m XSR48 superboat, capable of doing 100mph.

The pallet was loaded aboard. The van drove away. Then Rafik Anwar took the controls of his boat, left the mooring and set off for the Olympic Stadium and his own glorious martyrdom.

 

The security forces had not been idle. While telecoms experts worked on determining the location from which the 90sr message had been sent, military commanders had doubled the number of bomb-disposal teams on-site at the Olympic Stadium.

MI5 agents were hustling all their informants and sources of information, trying to find any scraps of data that might provide a clue as to who was planning what and when. Meanwhile, the dignitaries were starting to arrive at the Olympic Stadium.

Thirty-seven minutes before the ceremony was due to begin, the email was traced to the industrial estate where the bomb had been assembled. Within ten minutes, armed police had arrived there, closely followed by MI5 and Special Forces personnel.

It took a further three minutes to uncover the unit used to house the strontium. Footage from the nearest CCTV cameras was swiftly examined, the Transit was identified and its route to the marina tracked.

Rafik Anwar’s face was caught on video footage and recognised by an MI5 officer, not because he was on any list of suspects, but because she recognised him from an article in Tatler magazine. 

Her kan interesserte lese mer.

 

Ubevoktede missiler funnet i øst London

The Ministry of Defence, har hevdet at det var såkalt ”dummies”.  En journalist ved navn Brian Weland skal ha kommet over missilene i nærheten av sitt hjem. Det så ut som missilene bare var blitt forlatt på stedet. Var det meningen at noen skulle plukke dem opp? Eller er dette bare fabrikkering av hendelser, som senere skal gjøre det troverdig at en megabombe vil detonere under OL? En kommentar til hendelsen sier det ganske greit:

«The Ministry of Defence have claimed they were dummies – what are the people who left them?» 

 

Atomvåpen forsvunnet

Et kjernefysisk våpen som ikke var ment å eksistere, en enkelt 500 kilotonn hydrogenbombe, en av fire ,som ble sporet til sist å ha blitt sett lastet ved den tyske havnebyen Bemerhaven, Tyskland er borte.

Forsøk PÅ å spore ubåten i den travle havna var forgjeves, og det er ukjent hva nasjonalitet mannskapet hadde og om deres destinasjon var Storbritannia, USA eller et sted i Midtøsten.

Gruppene bisto i det man ble informert om var en «antiterror-overvåkings operasjon», som ble ledet av det amerikanske NSA, britisk 6 MI, «Office of Naval Intelligence» og den britiske «Royal Navy». Den «enheten» ble lastet opp på en Tyskprodusert  «Dolphin» ubåt som forlot havnen i 7,5 knop. Ubåten forsvant mens den samtidig ble forsøkt oppsporet av enhver avansert enhet NATO syntes å være i stand til å eie eller låne. 

Minst en av personene blant de oppførte etatene ble arrestert av det lokale politiet i Oxford. Deres elektroniske overvåking utstyr ble konfiskert og personen innesperret i 12 timer til tross for at vedkommendes tittel som senior NATO etterretningsoffiser står over pågripelse og fengsling. Forsøk på å spore ubåten i den travle havna var forgjeves, og det er ukjent hva nasjonalitet mannskapet hadde og om deres destinasjon var Storbritannia, USA eller et sted i Midtøsten.

Det er kjent at Tyskland og andre NATO-land, i et svært omstridt unntak til «Nuclear Non-Proliferation Treaty«, hadde holdt 182 slike våpen fra før og at de angivelig skulle ha gitt dem tilbake til USA i 2005.

Vi vet nå at dette er usant.

  • Tyskland er en atommakt i strid med internasjonale avtaler og både Tyskland og USA lyver
  • Den tyske regjeringen er i strid med internasjonale avtaler og selger eller overføre kjernefysiske våpen til ukjente tredjeparter
  • Terrorister har stjålet en kjernefysisk våpen som Tyskland holdt ulovlig
  • Tyskland er involvert i en redsel tomt rettet mot en tredjepart, Iran, Storbritannia eller USA
  • Ubåten aktuelle kan eller ikke kan være en Tyskland gir til Israel, dette med en «spesiell ekstrautstyr» som, som vi hadde avhørt tidligere, kan bli brukt mot Iran, Storbritannia eller USA.

Den britiske regjeringen er på noen nivåer, i noen avdelinger, klar over denne handlingen, og de reagerer med gjengjeldelse mot sine egne etterretningstjenester. Dette synes å være en indikasjon på at en eller flere myndigheter i Storbritannia synes å ha gått sine egne veier, og antageligvis kan det være «ThamesValley Police», og muligens «Home Office». Er det noen som planlegger å sprenge opp noen steder?

Så er det Bush-administrasjonen. Forsikringer ble gjort at alle slike våpen hadde vært ute av tyske hender 7 år siden. Vi har nå direkte bevis, øyenvitner, som indikerer at USA ikke klarte å følge bestemmelsene i «Nuclear Non-Proliferation Treaty» som de samtidig bruker som et påskudd til å true Iran for brudd på.

Et fyldigere regnskap viser at stridshodene ikke kan være amerikanske, men var av sovjetisk design. Det er kjent at antallet skal være fire.

Se: http://www.veteranstoday.com/2012/04/30/raw-reports-nuclear-threat-from-germany/

 

Logoen for 2012-OL  sier ”Zion”

La oss se litt på symbolikken rundt promoteringen av OL 2012. Logoen er et naturlig sted å begynne. Den offisielle versjonen er at logoen representerer årstallet 2012, men hvordan forklarer man da den ekstra dotten midt i bildet? Når tegnene i logoen re – arrangeres får man resultatet Zion, og dotten gir plutselig mening. Zion står for det «nye” Jerusalem. London blir sett på som Zion av “Rosicrucian freemasons” som gjenoppbygget byen i år 1666.

OL- logoen kostet intet mindre enn ca. 4 millioner å få laget. Prisen står ikke til resultatet. Budskapet  kommer derimot desto tydeligere frem. Spesielt når man sammenligner den med logoen for OL i Bejing i 2008.

Her står det Zion. Er det tilfeldig? Det mener ikke Iran, og de har offisielt gått ut og protestert. Logoen har fått Mohammad Aliabadi, sjef for Irans olympiske komité, til å reagere.

– Dessverre er vi vitne til at den kommende olympiaden står overfor en alvorlig utfordring. Dette er gjort av rasistisk ånd, har Aliabadi uttrykt i et brev til leder av Den internasjonale olympiske komité, Jacques Rogge.

Alibadi,  mener logoen staver ordet «ZION», et bibelsk begrep som ofte refererer til byen Jerusalem.

– Bruken av ordet Zion av OL-logoens designer er en ekkel handling, fortsetter Aliabadi. Han mener logoen kan påvirke deltakelsen til flere land og at Rogge må reagere raskt.

Arrangørene selv har forsvart logoen og sier at den er moderne, dristig og fleksibel og appellerer til ungdommen.

Se:  http://www.vg.no/sport/artikkel.php?artid=10082441  

 

OL-maskotene Wenlock og Mandeville

Wenlock og Mandeville er de to OL maskotene som virker å være designet med en rekke subtile symboler og budskap.

Hvorfor har de bare ett øye hver?

 

 

Promoteringsfilm for London-OL

Her finner vi flygende slanger (serpents), UFOer, moderskipet, store metallslanger som skal representere reptiler, og ikke minst tallene 11.11

På slutten i filmen forenes alle slanger, fugler, UFOer og ikke minst moderskipet kommer, for å danne London-OL stadion

En viktig tolkning av 11-tallet blir «kontrollert evolusjon».

Kontrollert evolusjon betyr en langsom og regissert evolusjon i universet, underlagt Illuminati, som mener at de er skjebnebestemt til å kontrollere oss, og lede oss til New World Order . Dette er en av de dypere betydningene av nummer elleve. Illuminati ser ut til å være i en hast for å fullføre New World Order til 2012.

Spørsmål dukker opp: Vil det komme ufoer? En falsk «alien invasjon», eller Prosjekt Blue Beam ?

Se filmen:

 

Rik Clay

Den unge og uavhengige forskeren Rik Clay gikk offentlig ut med sine varsler-undersøkelser i 2008 ved å koble «OL i 2012» med Zion og falske UFO-invasjoner forhold til det planlagte nye Jerusalem (zion). Han viste seg i å være en mester i å tolke  Illuminatis symbolbruk, og mye av innholdet i denne artikkelen er en videreføring av hans oppdagelser.

http://www.youtube.com/watch?v=mGhmxzr7500

Rik Clay døde brått i januar 2009. Hans mor sier det var «selvmord«.

 

Veiene som krysser OL – området 

Veiene rundt OL-området er fullspekket av bibelske anvisninger.

Her er en oversikt over viktige veier med symbolske navn som omkranser OL-området:

 

1. East Cross Route (faktisk A12 eller A’20’12): Ref. «The Eastern Cross»

Den østlige ortodokse korset (også kjent som Crux Orthodoxa, den bysantinske kors, the Eastern kors, og den «russiske» cross) kan betraktes som en modifisert versjon av patriark korset, som har to mindre tverrbjelker, en øverst og en nederst, i tillegg til lengre korsstamme. Legg merke til hvordan East Cross Route er også en A road – nummerert A12.Gitt at Storbritannia har hundrevis av A veier, er hva sannsynligheten for at av alle veier, skjærer the A’20’12 OL-området?
Og legg merke til på formen på bokstaven A. .. ja det er en pyramide med kappestein.
Så symbolsk er den eneste store veien som «krysser» OL-området, A (Pyramid) (20) 12.

2. Carpenter Road: Ref. «Joseph»
Josefs yrke er beskrevet i evangeliene som en τεκτων, et gresk ord for en rekke dyktige håndverkere, men kristen tradisjon har betegnet ham som en «snekker».


3. Great Eastern Road: Ref. Eastern Star

«The Order of the Eastern Star» er den største broderskaps organisasjonen i verden som både menn og kvinner kan delta i. Den ble etablert i 1850 av Rob Morris, en advokat og pedagog som hadde vært et offisielt medlem i «Freemasons». Logoen til «The Order Of The Eastern Star» ser slik ut.

Som du kan se er emblemet til «Order Of The Eastern Star»  et pentagram.
Lik den som finnes på det britiske passet. En anerkjennelse av den hedenske guddommen Satan / Saturn.

 

4. Angel Lane: Referer til Engelen Gabriel / Den Hellige Ånd
Engelen som besøke Josef og Maria, og som kunngjorde Kristi fødsel til Maria og Josef. Gabriel besøkte Maria i Nazaret. Hun var forlovet med Josef. Gabriel kom med budskap Maria ville føde Guds Sønn. Maria var jomfru. Gabriel fortalte henne Guds makt ville gjøre unnfangelsen mulig.

 

5. Temple Mills Lane
Temple Mills var vann-møller som tilhørte tempelridderne –
«The poor fellow Soldiers Christ og Salomos tempel».

 

6. Churchroad
Selv om det ikke vist på kartet ovenfor( sjekk gjerne på google), får veien på nord /øst omkretsen av komplekset sitt navn fra det kristne gudshus, kirken.

 

OL – området er plassert på Ley Linjer (Ley Lines)

 

OL 2012 parken ligger mellom Leyton og Leytonestone. "Ley" stammer fra begrepet 'Ley Lines'. Ley linjer, eller Leys, er linjer som strekker seg over landskapet. "Ancient sites" eller hellige steder, er ofte plassert i en rett linje fra én eller to til flere mil i lengde. Våre forfedre visste at ley linjer, var energi- sentre som skulle holdes hellig. Energi er metafysisk av natur. OL området ligger i et område synonymt med mystisk - metafysisk - planetarisk energi. Er dette nok et sammentreff eller del av en plan for 2012-OL?

 

William Blake’s dikt Jerusalem 

Jerusalem And did those feet in ancient time
Walk upon England’s mountains green?
And was the holy Lamb of God
On England’s pleasant pastures seen?
And did the Countenance Divine
Shine forth upon our clouded hills?
And was Jerusalem builded here
Among these dark Satanic Mills?
Bring me my bow of burning gold!
Bring me my arrows of desire!
Bring me my spear! O clouds, unfold!
Bring me my chariot of fire!
I will not cease from mental fight,
Nor shall my sword sleep in my hand,
Till we have built Jerusalem
In England’s green and pleasant land.

William Blake levde fra 1757 -1827. Han var en engelsk dikter, mystiker, kunstner og utgiver.  Han var lite aktet i sin egen tid, men verkene hans er i senere tid blitt lagt merke til. Blake laget blant annet mange kontroversielle illustrasjoner til bibelen og er særlig kjent for diktet ”Jerusalem” som er blitt en slags uoffisiell engelsk nasjonalsang. Han var også en freemason.

 

 

OL skulpturen

Denne grusomme installasjonen  kostet intet mindre enn 19 millioner pund.

Skulptur for London OL i 2012, et monument for kaos? Hva er budskapet her? Destrukturering av DNA?

 

Moderskipet

Hovedarenaen for OL ligner utvilsomt på en UFO. Legg merke til pyramidene på toppen.

 

Jesus-statue kopiert fra Rio?

Planer om å kopiere en skulptur av Jesus for å markere slutten på London 2012 Olympic Games har blitt avdekket ved Camden New Journal.

I henhold til opplysninger innhentet av Journal, vil Jesus skulptur være en replika av den som nå befinner seg i den brasilianske byen Rio de Janeiro. Skulpturen skal ifølge arrangørene markere slutten på London OL i 2012 og symbolisere en videreføring  av ansvaret for å holde lekene i hovedstaden i Brasil, som er neste i køen for å holde OL arrangementet.

Området som vurderes for å sette opp statuen er Primrose Hill, som ligger nord i London. Det er imidlertid ennå ikke endelig avgjort at Primrose Hill ville bli lokasjon.

Ifølge noen lokale undersøkelser utført av Embratur, er det ikke mange mennesker som er mottakelig for ideen om å ha en statue på Primrose Hill.

Malcolm Kafetz, som er leder av en bevarings gruppe ”Venner av Primrose Hill”, ga sin uttalelse til Journal ved å gjøre følgende utsagn: «Jeg ser ikke hvorfor det skal gå der … Den representerer ikke noe av England eller Primrose Hill. »

Den opprinnelige statuen som er tilstede i Brasil er 130 meter høy imidlertid;

replikaen ville være så høy som 30 fot.

 

Primrose Hill er en ås på nordsiden av Regents Park London. Området rundt åsen, som består av både et park – og et boligområde, kalles ved samme navn. Åsen har god utsikt mot det sentrale London.

Det mistenkes at ideen er at selveste Jesus (gjengitt av en statue), skal stå med ansiktet vendt mot OL og hjertet av Zion og se når bomben(e) går av. Samtidig vil det være en symbolsk handling å plassere Jesus i det som mørkets krefter kaller det nye Jerusalem.

Les sitat fra Bibelen Mark. 11.11:

Then Jesus went into Jerusalem and into the temple and looked around at everything. Since it was already late, he went out with his twelve disciples to Bethany.

Menes det her ZION, det nye Jerusalem?

Merknad: Artikkelforfatteren har ikke klart å verifisere om ideen med Jesus-statuen blir gjennomført. Påfunnet har møtt en del motstand.

 

Oppsummering

Det er svært mye som peker i retning av at noe er på trappene. Det kan kanskje virke som om Illuminati har begynt å få hastverk med å innføre «The New World Order» før 2012. Her antydes det følgende mulige scenarioer:

 

1. Et satanisk ofrings-rituale.
Teorien underbygges av den religiøse symbolikken som arrangementet er gjennomsyret av. Samt skal også illuminartistene JayZ og Riannha opptre. Det er kjent at Illumiati bruker sine artister til å gjennomføre fordekte ritualer  gjennom sine opptredener, som publikum helt uvitende blir deltagere i. I Bejiing 2008 var det artisten «Madonna» som fikk alle til å tilbe solguden.

 

2. En mulig kjernefysisk eksplosjon i hjertet av London.
Muligens under åpningsseremonien, og gjerne midt i sentrum av moderskipet.

 

3. En kjernefysisk eksplosjon i London Underground.

 

4. En falsk invasjon av utenomjordiske, med innslag av UFOer og reptiler.

 

I denne artikkelen så har forfatteren valgt å presentere informasjon som underbygger teorien om en mulig kommende falsk flagg operasjon. Med andre er det ikke blitt forsøkt å innhente informasjon om det motsatte. Likevel så kan det forsikres om at det under «research» ikke har dukket opp noe informasjon som antyder at OL 2012 blir et falsk flagg- fritt arrangement. Det igjen stiller moralske spørsmål. Bør de norske deltakerne advares? Er det noe vi kan gjøre for å forhindre en mulig katastrofe? Eventuelt hva? Hvordan?

Dette er vanskelige spørsmål, men en ting er sikkert; hvis Illuminati gjennomfører en slik operasjon, blir det deres siste overgrep mot menneskeheten. Dette verken kan de, eller vil de slippe unna med. Et så alvorlig scenario som avspeiles her, vil ikke kunne bortforklares med stupide al-Qaida beskyldninger. Mye tyder på at al-Qaida allerede er tiltenkt rollen som den skyldige part. Det hele blir for åpenlyst, det henger ikke sammen. Illuminati vil bli eksponert for menneskeheten en gang for alle, og de vil bli fjernet fra sine posisjoner, og de vil bli stilt ansvarlig for sine ugjerninger.  Sannhetens time er kommet.

 

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

786 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
bjornt
bjornt
Abonnent
11 år siden

Ja, det var mange flotte teorier!
Men hvis det nå ikke blir noen slik stor hendelse under OL i London,
hvilke slutninger kan vi da trekke av det?

Og hva om jordskjelvet i Indonesia uteblir, hva betyr det??

-bjornt

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  bjornt
11 år siden

Ifølge de dype skogers illuminerte ser bildet omtrent sånn ut:

1. Hvis Illuminati oppdager at deres onde planer blir avslørt, så dropper de gjennomføringen.

2. London-terror under 2012-OL er THE BIG ONE. De greiene her kan ikke kanselleres, i henhold til Illuminatis egne kriterier.

Har britiske bookmakere begynt å stille odds for London-terror ennå?

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Så hvis det ikke skjer noe som helst, så er det fordi de ble avslørt, og KT’erne hadde rett uansett. HAHAHA! Den får du dra lenger ut i ulvegården med.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  CillaBee
11 år siden

Javel Einstein …… ..

Så det du sier er at NOKAS -ranet 5 april 2004 ville blitt gjennomført selv om planene ble avslørt og mediene skrev om det kommende ranet som skulle finne sted 5 april kl 08.00 mange dager og uker i forveien

Du kan umulig være skrudd riktig sammen eller så bør du stikke fingene i stikkkontakten og håpe at chippene i hodet ditt kortslutter

Tusen takk for en glimrende og grundig artikkel Lillian :)

Her er foresten en hel film om den kommende hendelsen som skal gjøre slutt på den frie verden

London Olympics 2012 Illuminati Conspiracy? (Full Length)

http://www.youtube.com/watch?v=2Ny_8ZGjK1s&list=FLsqOo2YgH0cnpiQZnrz6tew&index=1&feature=plpp_video

Støtter Ulvens kloke analyse, men det er ikke Al Qaeda som vil få skylden men Iran

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  CillaBee
11 år siden

Det er kanskje bare meg, men jeg ser ikke helt sammenligningsgrunnlaget her. På den ene siden har vi en gjeng mer eller mindre profesjonelle bankranere, på den andre siden, verdens mektigste elite, som står bak alt og absolutt alt som skjer i verden. Mulig det går an å sammenligne epler og appelsiner i smurfeland, kanskje det har blitt litt mye smurfesopp, jeg vet ikke… men hos oss i den virkelige verden er dette epler på den ene siden, og appelsiner på den andre, og de er vanskelige å sammenligne.

Einstein.

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  CillaBee
11 år siden

Smurfen:
Ute i den store verden er tydeligvis NWO som bestemmer, men jeg lurer på hvem som bestemmer her på NS – eller rettere sagt hvorfor noen synes å være beskyttet og ikke behøver å følge reglene som skal hindre personangrep?
Din aktivitet her på NS er formidabel. Du opptrer omtrent som NS egen maskot, og ingen andre her er vel i nærheten av å produsere så mye som deg. Du har vel ikke skrevet en eneste artikkel, men aktiviteten forøvrig tyder på 100% tilstedeværelse. Det er ikke noe galt i dette, men hvorfor du konsekvent slipper unna moderator med dine personkarakteristikker er det sikkert ikke bare jeg som undres over.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  CillaBee
11 år siden

En kriminell handling er en kriminell handling CillaBee, med å advare på forhånd mot en kriminell handling så kan enn redde liv

Sånn er det bare

At noen tydligvis mener at man ikke skal si fra eller advare om farer er nå sin sak men når det er så ille at dem kommer inn hit og trakaserer dem som prøver å redde liv så bør dem kanskje seg seg selv i speilet og sjekke om det vokser ut horn eller noe

Om pyramide-rottene er så super mektige som du påstår er jeg litt skeptisk til CillaBee, det har langt fra gått på skinner for dem hele tiden

Som pyramide-trolla sa 2 mnd før 9/11 så skulle de ta Afghanistan, Irak, Libya, Syria og Iran innen 5 år, nå er det gått 11 år og enda så står Syria og Iran igjen
Man ser panikken bre seg, nå er det helt desperate etter å ta Syria og Iran, man ser falsk flagg opprasjoner daglig der Assad får skylden for å sprenge sine egne oljeledninger, politistasjoner, militærbaser osv
Nå for noen dager siden så hadde Assad vistnok brukt bombekastere på hundrevis av kvinner og barn før han gik inn og drepte 32 barn med kniver hehe

Angående London-OL så tror jeg kansje du har rett, det er nok muligens for stort til at det kan stoppes
Det manglet ikke på folk som advarte i forkant av 9/11 heller uten at de brydde seg om det,, Bush selv var på nippet til å få gjennom en lov som ville bure inne alle som var skeptiske til den ofisielle konspirasjonsteorien hans
En slik lov blir nok ikke vansklig å få gjennom vist de nuker London

Vist de var så mektige som du sier CillaBee så ville de ikke brukt så enorme resurser og krefter på å stoppe sannhetssøkere

Det er kort tid igjen og få kort igjen å spille ut, de kortene som ikke er spilt ut er London angrepet, aliens kortet, depopulation kortet og WW3 kortet

Mao så ser planene deres slikt ut : Først nuke London, gi Iran skylden og starte WW3 der det også blir brukt giftgass som en del av depopulation programmet, så kommer fake aliens som reddende engler og tilyr fred og frihet og de aller fleste skal falle for det, men det blir det motsatte av fred og frihet vi får

Siden de er litt på etterskudd så er det ikke umulig at det hopper på fake aliens samtidig med nukingen av London OL og slår 3 fluer i en smekk, en grusom WW3 mot en utenomjordisk fiende som skal samle verden mot en felles fiende som fører til at de fleste dør i krigen

De siste dager så har guffa i chemtrailen endret seg, nå pøses det ut mere Strontium, Strontium brukes i forbindelse med Bluebeam og hologrammer, Strontium brukes også i billedrør i TV, Strontium oksyderer og gir et lett oksidsjikt i kontakt med luft

Atombomben vil nok ikke sprenges inne på stadion, det er ventet over 100 statsledere til åpningssermonien
I illuminati filmen 2012 filmen som er spekket med symbolikk så vises et kart over Londons undergrunn i vogna til Charlie Frost så bomben vil nok gå av der, man finner heller ingen statsledere der nede

27 Juli er en viktig dag for sataniske blodofring, i 1996 ble det utført et terror bombeangrep i OL-byen Atlanta med mange drepte og over 200 såret
27 Juli 1976 så drepte dem ufattlige 655 000 mennesker i et grusomt HAARP skjelv i Kina

Men som Rockefeller sa til Aaron Russo: hvorfor bryr du deg, det er jo bare mennesker
Det å drepe en millionen eller noen milliarder uskyldige får dem ikke til å heve øyenbrynene engang, svina snakker som om vi var en helt annen rase som dem selv
Som Prins Philip, Elizabeths mann sa : Håper jeg blir reinkarnet som et dødlig virus som utsletter menneskene
Så vist dem ikke er mennesker hva er dem da ? Reptiler ?
Det som går igjen hele veien blant super eliten er at de hater mennesker

Vist jeg var en ond grusom reptil med ambisjoner om verdensherredømme så ville jeg blokert informasjonsflyten mellom sannhetssøkere like i forkant av en stor terroraksjon så ikke planene blir avslørt og mye tyder på at det er netopp det som er i ferd med å skje

*News Alert* – July 9 – «Doomsday»Virus Shutdown For Internet Users

http://www.youtube.com/watch?v=DM6jDKBeMR0&feature=related

Vi får se hva som skjer fremover, som Monica sier så klokt så pleier de alltid å finne på mye jævelskap når alles øyner er rettet mot store begivenheter

En ting er sikkert og det er at 27. Juli skremmer vannet av jødene, jødene venter den tredje og siste ødleggelsen av Jerusalem 27 juli
I en urgammel forbannelse som aldri har slått feil så dør det alltid store mengder jøder hver eneste gang under 9 th of Av, den 9 th of Av intreffer nettopp på 27 Juli 2012

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/04/20/stopping-doomsday-what-you-havent-been-told-about-the-iran-israeli-crisis/

Personlig så hadde jeg ikke reist til Zion OL i London om jeg så fikk 1 million !!

2012 London Olympics: STAY THE F*** AWAY!!!!

http://www.youtube.com/watch?index=1&list=UUDILoNT7dzVgpes7JiTjR7g&feature=plcp&hl=no&v=-g6qy4muNnw

Useless

Sitter du å griner igjen for at hat kommentarene dine ikke får stå umotsagt eller er du sur for at jeg bruker like mye tid som deg her inne ?
Useless 2 er det 4 eller 5 nicket ditt her, du pleier jo å bli utstengt innimellom etter grove personangrep på artikkelforfattere og brukere som ikke støtter ditt ekstreme muslimhat

La oss nå se på en standard Useless kommentarer til en av NS mange dyktige journalister :)

Makan til sprøyt er det lenge siden jeg har vært borti. Har du gått på hallusinogener? Hvis ikke vil jeg anbefale mentalundersøkelse. Jeg er ikke interessert i deg som person, men svært nysgjerrig på hvordan og hvorfor mennesker kan bli så fullstendig skrudd.

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-8/#comment-48570

De hundrevis av andre personangrepene dine er moderert bort til beste for deg selv om mange andre

Hater du smurfer så send en mail til Gabrielle i Vatikanet og klag :)

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  CillaBee
11 år siden

Smurf:
Jeg skal gjerne innrømme at jeg har gått over streken noen ganger, men jeg har da moderert meg og prøver å la være å hisse meg opp av motdebattanter. At jeg skulle ha gått over streken hundrevis av ganger og har hatt 4-5 nicks her ikke er bare tull.
Men kan nok ikke si deg samme om deg, og jeg synes det er ganske utrolig at du får lov til å fortsette slik du gjør uten at moderator griper inn – at reglene for personangrep ikke er like for alle er det vel kanskje flere enn jeg som har sett. Jeg finner ikke noe annet svar enn at du må være beskyttet av en ganske stor takhøyde. Du blir jo faktisk ikke straffet på grunn av dine personkarakteristikker og klarer utmerket å opprettholde din egen takhøyde ved å kjøre på i samme stil.

Dine innlegg er lange og innholder som regel en lapskaus av synsinger uetterettelige påstander. Noen av disse påstandene er direkte feil, som f eks at zion skulle bety Satan og at dette er noe nesten alle vet.
http://en.wikipedia.org/wiki/Zion

Du skriver at jeg lider av et ekstremt muslimhat. Jeg har ved flere anledninger skrevet at jeg hater ingen mennesker (ikke engang smurfer). Det jeg derimot hater er ideologier som vil legger under seg verden ved tvang, slik fundamentalistiske muslimer ønsker. Det er da vel ingen opplyste mennesker som ønsker sharia-lover dersom de kan velge frihet?

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  CillaBee
11 år siden

Smurf og Syria:

Hvis det ikke finnes sannheter i våre media, hvem skal vi da høre på? Assads støttespiller smurfen???

http://www.dagbladet.no/2012/05/28/nyheter/utenriks/syria/fn/21804509/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  CillaBee
11 år siden

Du får kikke litt her da min venn og gjøre deg opp en mening om du vil stole på dem som kun har formidlet løyner i samtlige kriger eller stole på nøytrale medier som grundig dokumenterer fakta ;)

Du er utstyrt med fri vilje så du velger helt selv Useless :)

http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/dyinginafghanistan.php

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  CillaBee
11 år siden

«smurfen», «we love you» :)

Monica Waade
Forfatter
11 år siden

Jøssenavn her har de tydeligvis jobbet hardt for å spre frykt. Jeg får ingen umiddelbar følelse av at det er hold i noe av dette, tror heller man skal fokusere på hva som skjer i bakgrunnen mens OL herjer som verst i London.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
11 år siden

«1. Et satanisk ofrings-rituale.
Teorien underbygges av den religiøse symbolikken som arrangementet er gjennomsyret av. Samt skal også illuminartistene JayZ og Riannha opptre. Det er kjent at Illumiati bruker sine artister til å gjennomføre fordekte ritualer  gjennom sine opptredener, som publikum helt uvitende blir deltagere i. I Bejiing 2008 var det artisten «Madonna» som fikk alle til å tilbe solguden.
»

Altså, du finner støtte for en mulig false flag-aksjon på bakgrunn av religiøs symbolikk og et par overbetalte superstjerner…

Hjelpe og trøste…

Hvem vet, kanskje reptilene dukker opp som ekstranummer etter Rhianna er ferdig med å vrikke på hoftene sine.

Men, nå som du har avslørt de onde hensikter kan vi alle chille. Faren er avverget, illuminatets grusomme planer er nok en gang gjennomskuet, avkledd og avverget av de iherdige lyskrignere som aldri slutter å imponere i sin grenseløse visdom og innsikt…

Tenke seg til å sende Rhianna og JayZ… Tror de vi er helt tjukke i pappen som ikke gjennomskuer den egentlige hensikten deres?

Huh?

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

VandULV – du har jo lusket rundt her på Speilet en god stund nå, men det ser ut til at du blir like dånende overrasket når noen peker på og avslører hvordan Illuminatet holder på med sitt.

Ritual sacrifice der kjendiser som Madonna eller JayZ har en rolle er noe som halve USA vet om.

Google madonna super bowl ritual whitney houston sacrifice.

Er det i morra at JayZ og Kanya West har konsert i Norge?
Spør JayZ: What happened to your nephew? (ritual sacrifice)
Spør K West: What happened to your mother? (ritual sacrifice)

Her i de dype skoger velger vi å holde oss i ro og lese Bibelen fremfor å være blant de 17000 som vil være publikum for mennekeofrerne Z-West:
http://www.budstikka.no/kultur/17-000-vil-se-jay-z-og-kanye-west-i-telenor-arena-1.7366072

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Ikke blir jeg overrasket, og ikke kan det kalles avsløringer heller;o)

CillaBee
CillaBee
Abonnent
11 år siden

Jøss, dette kunne jo blitt til en god film! Hva med, tja, Tom Hanks i hovedrollen?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  CillaBee
11 år siden

CillaBee skrev
Jøss, dette kunne jo blitt til en god film! …

Mole
Code 9
http://www.imdb.com/title/tt1220111/
The series begins in 2012 (just after the 2012 Summer Olympics), when London and some of the south east has been evacuated in the wake of a nuclear attack during the opening ceremony of the Games.

The government has relocated to Manchester; Thames House has been decommissioned, and MI5 is forced to set up offices across the UK in an attempt to help Britain avoid new attacks.[7]

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Lillian Sivertsen
11 år siden

Takk for flott artikkel, Lillian. Slik jeg ser dette er alle hintene til en bombing av OL i London en teknikk eliten bruker for å få «vår» aksept på faktisk å gjennomføre dette. Som mange over sier, det var mange tegn på 9/11. Om vi ikke tar direkte avstand fra en slik aksjon blir dette av eliten sett på som vår alles aksept og de inngriper dermed ikke i vår frie vilje.

Det er derfor bare en måte å stoppe dette på, opplyse flest mulig om at dette kan skje, hvem som står bak og til slutt fokusere all en energi vi har mot dette. Det vi ønsker, at OL 2012 ikke skal få eliten sin fokus (inside job, militær galskap) men heller vise folk som har øket sin bevisshet og tydelig viser dette. La det bli det mest positive OL som har vært arrangert !

bardun
bardun
Abonnent
11 år siden

Nei, denne katastrofen tror jeg ikke lar seg forhindre, selv med avsløringer gjort av NS,s Illuminati-busters i verdensklasse.

Her mener jeg det må andre og sterkere midler til. Og jeg tuller ikke …

Ingen tvil om at det florerer med døde og levende Illuminatiserte satanreptiler der borte. Derfor har jeg gjort alvor av mine tanker. Jeg har kontaktet min gode venn, katolikkpresten – agenten, jesuitt og djevelutdriveren som, mot alle odds, har reddet mange fortapte sjeler. Mulig han kan være dobbeltagent, men han har også avslørt mang en utspekulert zionistisk plan på høyeste nivå … Så nå pakker vi koffertene – flasker med bakteriefritt vievann, orgonitt, barium og aluminium, og pulver med forskjellig innhold som vi skal strø etter oss i striper mens vi innringer og uskadeliggjør Illuminatis yppersteprester. Og krusifikser og forskjellige hemmelige symboler blir også med. Og gassmasker mot chemtrails og annet verneutstyr. Så drar vi av sted. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. London og verden står i fare.

Og som sakt, jeg tuller ikke …

Skulle det vise seg at ingen A-bombe gikk av under åpningsseremonien – Isles of Wonder – var det nok et samspill av en mektig avsløring og virkningen av de hemmelige batteridrevne gammabestrålte reptilske motsymbolene – meget Illuminatisk avslørende – som tross alt er det sterkeste virkemiddel.

Så skulle en seiglivet verden fremdeles bestå etter OL, er det bare å ringe ved mistanker om nye aksjoner …

Akkåvé …

RawKuz
RawKuz
Abonnent
11 år siden

Strålende og veldig grundig artikkel Lillian! Virkelig bra du tok tak i dette emnet. Forøvrig kan Rik Clay`S dokument lastes ned herfra:

OL 2012 i London har jeg lenge sett på som et mulig false-flag hendelse. De 30. Olympiske leker (XXX) er også samme året prins william blir 30år. Han er lenge blitt utpekt som mulig antikrist. Jesus startet sin misjonærrolle i en alder av 30, vil William sitte på tronen i «new zion» ved samme alder? Mange har trodd prins charles var antikrist, særlig på grunn av hans våpenskjold:

Ser vi på Williams, så er det så å si identisk, noen endringer er det selvfølgelig:
http://news.bbc.co.uk/media/images/52255000/jpg/_52255533_011793402-1.jpg

Tror «end-game» kulminerer med OL 2012, det er så mange hendelser som peker på akkurat dette. Er vel egentlig det som samtidig gjør meg litt skeptisk, det er så mange løse og åpenbare assosiasjoner til terror 2012, at jeg begynner å tvile på om det virkelig er sånn at de er så slurvete, eller om de planlegger noe annet grusomt i kjølvannet av OL som Monica påpeker.

Noe er definitivt i gjære, er faktisk helt overbevist om at noe veldig stort vil skje i løpet av året. Tror ikke høydepunktet blir 21.des, men en gang mellom 27 Juli og 12 August

Bolla
Bolla
Abonnent
11 år siden

En indikasjon på om noe vil skje eller ikke, vil jo være å se på deltagerlisten under åpningsseremonien.

Der deltar jo som kjent alle som kan krype og gå av verdens ledere.

Og så bør vel rockefellers og co inviteres, for å være på den sikre side.

Og alle engelske etterretningsorganisasjoners ledere vil vel være til stede for å se til at alt går fore seg på en trygg og proffesjonell måte, rent sikkerhetsmessig?

Så, tviler på at de vil sende seg selv til helvete ved hjelp av noe som helst bombe.

Bolla
Bolla
Abonnent
11 år siden

Hva synes du om artikkelens innhold da, Glucifer?

Det er ihvertfall mildt sagt en militarisert sone i London under OL.

Glucifer
Glucifer
Abonnent
Svar til  Bolla
11 år siden

Artikkelen er vrøvl fra første til siste bokstav Bolla. Jeg er villig til å vedde 50000 kroner på at det ikke vil skje noe av det som artikkelen sier vil skje under lekene. Noen som vedder i mot?

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Glucifer
11 år siden

Glucifer, hvis noe av dette skjer, kan du jo gi 50000 kr til Nyhetsspeilet ;) . Det har de i såfall ærlig fortjent, pluss at du har fortjent å få bota :D

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  Hermis
11 år siden

Er det virkelig ingen som tør å ta imot veddemålet fra Glucifer?

Den ivrigste spotteren av Glucifer, lille smurfen er en «mann» av store ord, men er han en kjempestor feigis også? Kom igjen da smurf, vis at du har litt guts og tør å stå for det du skriver…………………..

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hermis
11 år siden

Bap….bap….bap …. Useless, du vet hvor du havner vist du oppfordrer til gambling og matrialisme ?

For det første så har jeg til dags dato aldri gamblet så jeg akter ikke å starte nå, det ville jo uansett vert litt rart å vedde 50 000 kr der jeg håpet å tape, eller tror du jeg ønsker at titusner skal bli drept så jeg kan tjene 50 000 ?

Det er nok en helt annen gjeng som tenker sånn ;)

Så vist du mener jeg er feigis som ikke tør å tjene penger på massedrap så får jeg heller være det da

Det jeg syns er rart er at du er så avisende til alt som ikke er main strem
Det kan jo ikke akkurat være så vansklig å se hva en stor Jesus statue som peker mot et åsted der slutten på den frie verden skal finne sted symboliserer

Det er vel for å håne gud og skaperverket hans

Så hvorfor så avisende til aliens ?

Alt som heter guder, demoner, engler osv er ikke annet enn aliens, det finnes 2 krefter, en ond og en god ( Yin og Yang ) og man trenger ikke akkurat være rakettforsker for å skjønne hvem som hersker på kloden nå
Vist du har lest Lamakrullen i Dødehavsrullene så står det skrevet at Noah var en jomfrufødsel på samme måte om Jesus og som Enok sa så ble Noahs mor befruktet av aliens, Noah var en ny mennesketype og den gamle destruktive med dårlige gener ble utslettet i floden
Mye tyder nok på at det kommer til å gjenta seg vist vi ikke stopper de som ødlegger planeten vi fikk for å leve i harmoni med våre medskapninger i millioner av år

I år er det 666 år siden svartedauden rammet oss i 1346, en pest som tusner av vitner så kom fra en gulaktig tåke som ble spredd fra merklige svevende objekter
Hopier og mange andre har også profetier om en gulaktig tåke som skal utslette de fleste av oss vist vi ikke klarer å leve i harmoni med hverandre

Jeg vet ikke om det skjer noe under London OL men jeg har en fryktlig dårlig magefølelse

Bevisene og indisiene er så sterke at det knapt finnes ord, så en debatt i Dagbladet for noen uker siden om OL i London og bland 1000 kommentarer så var over 500 av dem om den kommende terroraksjonen i London OL, Illuminati og Fake Aliens, ingen kommentarer ble slettet slik som DB pleier å gjøre med alt som ikke er poltisk korrekt

Mye tyder på på at dette er for stort til å stoppes men jeg håper jo at Illuminati tryner, som du sikkert kjenner fra historien så har alle psykopatiske gærninger som sikler etter makt og penger en felles ting som feller dem alle og det er deres egen grådighet og arroganse, de klarer ikke å stoppe med å grave til seg mer og mer på andres bekostning før det er for sent, noe som har felt alle som en i tusner av år

Vi får håpe dette skjer denne gangen også så vi alle kan gå inn i en ny æra i fred og harmoni med hverandre når vi glir inn i Vannmannens tidsalder Useless :)

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  Hermis
11 år siden

Det er ganske langt til fiskeskjær ser jeg…………………

Glucifer
Glucifer
Abonnent
Svar til  Lillian Sivertsen
11 år siden

Syns det er fint de bruker teknologi jeg :-)

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Lillian Sivertsen
11 år siden

85 milliarder kroner på noe så samfunnsunyttig som toppidrett i et land som er på konkursens rand sier mye om galskap og manglende realitetsforståelse hos myndighetene.

Ellers takk for en grundig artikkel. Jeg håper du (og jeg) ikke får rett i denne spådommen, men jeg enig i, som noen før skrev, at dette prosjektet er for stort og viktig til å bli kanselert. Derfor kommer nok dette til å bli gjennomført uansett. Spørsmålet er konsekvensene, både politiske, miljømessige og overvåkning/kontroll/politi. Håpet får være at artikler som denne svirrer såpass rundt at vi får fengslet de ansvarlige, ikke en eller annen dopet truse-bomber.

bardun
bardun
Abonnent
11 år siden

OL – galskap satt i system, sier jeg bare …

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  bardun
11 år siden

Pierre de Frédy, Baron de Coubertin
founder of the International Olympic Committee, and is considered the father of the modern Olympic Games.

Young asserts that the effort to limit international competition to amateur athletes, which Coubertin was a part of,

was in fact part of efforts to give the upper classes greater control over athletic competition, removing such control from the working classes.

Coubertin may have played a role in such a movement, but his defenders argue that he did so unconscious of any class repercussions.
http://en.wikipedia.org/wiki/Pierre_de_Coubertin#Criticism

Bare se idag hvem som kontrollerer denne pengemaskinen som sport er!

smurfen
Redaksjonen
11 år siden

Tenker du på sånn som mainstream som kopierer fra AP, NTB, Routers, AFP osv osv Glucifer ?

Du har rett i at det var noen likheter i den du linket ut, tok et goggle søk og da fant jeg hundrevis av artikler som lignet enda mer så søker du litt mer så finner du sikkert titusner av lignende artikler om London OL :)

Jeg syns dette var en utrolig bra artikken som artikkelforfatter Lillian har lagt ned mye tid og arbeid i :)

Istede for å bruke dagene dine på å kristisere andre så kan jo DU skrive en artikkel her på Nyhetsspeilet Glucifer :)

Kanskje en flott artikkel om at Frimurere engasjerer seg ikke i politik og litt om alt som ikke eksisterer i virkligheten som HAARP, Chemtrail, Illuminati, Jesuitter osv og kanskje litt om at Politikere og Autoriterer aldri lyver og litt om at folk med penger og makt aldri ville finne på å ønske seg mer penger og makt, kanskje ta med litt om hvor sundt det er med tungmetaller, GMO, E-stoffer, sprøytemidler, fluor, vaksiner mm :)

Ser frem til den kommende artiklen din Glucifer :)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Lillian Sivertsen
11 år siden

Konserter med Rhianna og JayZ underbygger teorien om mulig false flag?

Skjønner du selv, Lillian, hvor latterlig dette er?

Sleng på en dose reptiler og vi har et oppkok av vås som er så spinnvilt at det faktisk fungerer som god trening for magemusklene…

Jeg finner ikke en eneste troverdig påstand i denne artikkelen. Bare fjas…

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Vandulv – har du lusket unna hjemmeleksen jeg plasserte foran din nesetipp?

Jeg ba deg jo Google madonna super bowl ritual whitney houston sacrifice.

Her er litt teskje-forklaring:

Under super bowl finalen (i pausen) utførte Madonna et rituale av typen Isis/Horus/Osiris.

Dette var et slags rituelt forspill til drapet på Whitney Houston som fant sted kort tid senere.

Du finner Madonna på Illuminatist-listen til Speilet:
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/08/illuminartistenes-topp-13/

Neste hjemmelekse er: Finner du også JayZ og Rihanna på topp 13 listen?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Det finnes ingen lekser i hele verden, ulven, som kan få et oppegående menneske som undertegnede til å finne noe som helst truende med JayZ og Rhianna annet enn at musikken deres, rettelse; gnålet deres er en trussel mot mitt ellers gode humør…

Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Jeg forstår også at artikkelen bygger på kilder. Hovedkilden ser ut til å være Illuminati – som sprer sine påfunn rett foran folks nesetipper, for dem som er i stand til å bruke øynene, da.

Hva var det Morpeus svarte Neo etter at Neo våknet opp i The Matrix?
Neo: – My eyes hurt
Morpheus: – You haven’t used them before

Godt sett, Lillian!

Monica Waade
Forfatter
11 år siden

Hvorfor er kommentaren til Glucifer blitt fjernet? Han linket til en artikkel som absolutt hadde relevans til denne og derfor kan være av interesse å se litt på hvis leserne vil gjøre seg opp en mening om denne saken.

Det gir også huller i kommentarfeltet når svarene fortsatt får stå, jeg måtte inn å se på de kommentarene som er slettet for å se hva som egentlig ble besvart her.

Denne artikkelen kan virke skremmende for enkelte og de kan derfor føle de har behov for å undersøke nærmere det som kommer fram her, dette er særdeles viktig ved slike voldsomme scenarioer som denne artikkelen beskriver.

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  Monica Waade
11 år siden

Monica, kommentaren til Glucifer er fjernet sammen med Glucifer pga. den trakasserende stilen som ble utøvd rettet mot en av Nyhetsspeilets skribenter. Slikt tolereres ikke.

Lenken hadde blitt stående og Glucifer blitt værende om han (hun?) hadde opptrådt med et minimum av nettikette, mao. med sivilisert adferd på nett.

Her er lenken til Glucifer som sikkert kan interessere mange dot connectere:
http://www.thetruthbehindthescenes.org/2012/05/22/london-olympics-2012-games-rumors-false-flag-operation/

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Ups, her startet visst Java igjen uten grunn. NyS er muligens blitt infisert igjen…

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Flott at du la ut linken Hans. Det er umulig å følge med i alle kommentarene og hva hver enkelt skribent eventuelt mottar i private mailer, men vi har vel fått så ørene flagret noen hver av oss.

Jeg har en viss forståelse for at det skjer, og jeg har tro på at gjennom saklig debatt er det mangt vi og skeptikerne er enige om, i hvert fall blir enige om når det som først kanskje virket helt utrolig synker inn. En sak har ofte flere forskjellige vinklinger, derfor er det viktig at man får innspill fra flere hold.

Det er åpenbart at informasjonene i denne artikkelen har Lillian Sivertsen samlet inn fra andre nettsider, hun sier også i en av sine kommentarer at hun har gjort det, så det er ikke hun som står bak all denne informasjon. I så fall skulle vi benyttet straffeprosessloven § 176 og pågrepet henne omgående for et mulig terrorangrep under OL. :-)

Nei, det er mye viktigere å få vite hvem som står bak all denne informasjonen og hvorfor.

Jeg har ikke noen budskap eller syner om et scenario som dette utført som terrorangrep i London, jeg har derimot for mange år siden sett at England, altså ikke bare London, bli rammet av en større naturkatastrofe hvor stikkord var olje/oljeutvinningen. Om dette inntreffer akkurat når OL pågår gjenstår å se, men det er da rart jeg ikke så noen OL ringer i bildene.

Det er fortsatt menneskeskapte katastrofer på gang i USA, jeg så store skader fra et jordskjelv hvor stikkord er juni, sør og Amerika. Ingenting tyder på at Europa blir påvirket av dette, i hvert fall ikke i første omgang.

Er det noen arrangement på gang i Spania? Der er det noe med falsk flagg terror, og jeg tror ikke de planene er avblåst.

Thunder
Thunder
Abonnent
11 år siden

Nevnte om 1111 tidligere, men det var også året da «vår» Sigurd Magnusson(Jorsalfare) ryddet sør-europa for muslimer og jøder og slaktet tusenvis i midt-østen. Han dro først til Henry I i england ved themsen og dro deretter på drapstokt gjennom muslimeuropa før han ankom Jorsal – Jerusalem. der ble han tatt i mot som en messias og veiene var dekket av palmeblader og tepper. Sigurd var Baldvin I av Jerusalems første kongelige visitt. Baldvin I som ble omtalt som en annen Jesus tok Sigurd ned i Jordan på stedet hvor Jesus ble døpt av Johannes. Baldvin I, første konge av kongeriket Jerusalem ble kronet 25. desember 1100. Sommeren 1111 hadde bl.a Sigurd Jorsalsfare hjulpet Baldvin til endelig seier over muslimene og det kristne Jerusalem(Zion) kunne vokse.

Når det gjelder artister som Rihanna, så beskriver Paulo Coelho i boken Seierherren står alene, litt om hvordan unge piker med hollywood-drømmer blir offer for slavekontrakter som tar styringen av deres liv. Det bestemmes hvilke klær de skal bruke, hvilken mat de skal spise, hvem de skal møte, osv. Beyonce blir til Sasha Fierce. Rihanna og Gaga er nok ganske uskyldige offer i sin streben etter ære og berømmelse. Jay Z er noe eget :-) Vet ikke om han mener JC – Jesus Christ? Han kaller seg JHova o.l. Litt spooky…Roc boys.

Hold ut Rihanna! Jeg skal redde deg fra Illuminatis klør ;-)
Fra spøk til alvor, så kan man vel ta del i feiringen av verdensherredømmet her for det er vel små hinder på veien. Vi får gratulere fascistene med deres trojanske terrorlover, masseovervåkning, propaganda. Takk for at vi har gjeld til dere som binder oss i 50 år til. Det er moderne frihet. Gratulerer til verdenslederne som har fått sitt rike uten at noen løftet en finger eller ytret et ord. Vi vil gjerne ha deres chip, for da blir vi trygge mot al qaida.La oss feire sammen i Ol.

Vår streben etter luksus og suksess for enhver pris hindrer oss i å høre hva hjertet egentlig hvisker. Idioten sier: Hold kjeft! Norge er verdens beste land å bo i, vi har best likviditet og kan få stor kreditt. Slutt å sutre!!!
Idioten måler i materielle goder og penger og klarer ikke se andre perspektiv.
Han er statens eiendom.

Hadde en drøm for noen dager siden. Jeg var på hytta sammen med familien da våre gamle fiender kom flyvende over taket. De andre var overasket over hva som hadde skjedd og fikk panikk. Jeg hadde sett dette i lang tid og ventet på at troppene snart skulle komme etter.

Nei, jeg tror ikke på at flyene og troppene kommer, men at den store hopen vil finne ut av bedraget snart og spørre seg hvordan dette kunne skje. Foreløpig er de fleste blinde for annet enn paradise hotel og annet sirkus. Men det tar seg opp :-) Absolutt!

joel
joel
Abonnent
Svar til  Thunder
11 år siden

Prins Charles var vær mann på BBC 77 dager før åpning av OL. Kongehusene har «tilsynelatende» ingen makt lenger.. Charles meldte været over lay lines denne dagen. 77 er jo bare 2/3 av 777 dvs. 0.666 osv.

http://www.youtube.com/watch?v=Qzb3_wdVtIs

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  joel
11 år siden

Dette er ikke mattematikk, men bare tull og tøys…………
Når man serverer slike analyser blir troverdigheten lik null.

joel
joel
Abonnent
Svar til  useless2
11 år siden

Omega-gutta er ikke opptatt av mattematikk, men av tid.. vær-meldere tar ofte feil, selv om de har meldt «acid rain»..

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  useless2
11 år siden

Rettelse useless2: dette er ikke en gang tull og tøys… For slikt er jo morsomt, ofte.

Eller for å si det på en annen måte;

That’s not right. That’s not even wrong:o)

joel
joel
Abonnent
11 år siden

denne er morsom :o) fra the dictator. Omega- gutta liker å vise oss hva som kommer til å skje..

joel
joel
Abonnent
Svar til  joel
11 år siden

De liker og å vise oss hva slags musikk vi vil høre på etter hvert……sjekk ut OL » fanfaren » i starten av sangen..

joel
joel
Abonnent
Svar til  joel
11 år siden

Det interessante er at 1 min og 11 sek. ut i videoen til Laleh, som forøvrig er født i Iran, så ser vi to kjernefysiske røyksopper..

useless2
useless2
Abonnent
11 år siden

Det er meget sannsynlig at den økonomiske krisen i Europa vil eskalere meget raskt framover nå og faktisk fullstendig overskygge OL i London. Det er nå like før Spania må kaste inn håndkledet, og da vil de streikende normenn som har sagt nei til 4% lønnsøkning fremstå som velfødde egoister.
Det europeiske korthus vil raskt lane en tsunami over Atlanteren og ramme USA med full tyngde. USA er i en langt dårligere forfatning nå enn under den forrige økonomiske krisen, men holder seg flytende ganske enkelt fordi fokuset er annensteds. Det er slett ikke uten grunn at Obama er så opptatt av at EU ordner opp i eget hus. Bush, Obama og Bernanke har gjort USA en bjørnetjenste ved å tråkke for hardt på stimuleringspedalen. Gjennom en blanding av politisk feighet, økonomisk uvitenhet og falsk optimisme graver de et hull som er så dypt at det kan ta generasjoner før man klarer å komme seg ut av det.
Gjeldskrisen som nå snart er ukontrollerbar i Europa vil krysse Atlanteren, og når den når USA kan det endelige krakket begynne. Tro meg – dette vil måtte skje – og når det skjer går det så utrolig fort at mye annet blir ganske uinterssant, spesiellt OL i London.

Opp av asken fra det økonomiske kollaps vil det politiske landskapet forandres totalt. Menneskene vil flokkes om en som kan peke på de skyldige og ha en troverdig plan for menneskene.

joel
joel
Abonnent
Svar til  useless2
11 år siden

enig med du.. USA`tid er snart over. Akkurat som jødene var 400 år i fangenskap i Egypt, så har de fargede vært 400 år som slaver i amerika. På samme måte som det gamle Egypt hadde sine 10 plager, har USA hatt sine 10 dårlige presidenter, som har kjørt landet i grøfta..

smurfen
Redaksjonen
Svar til  useless2
11 år siden

Du har helt rett Useless sånn som nesten alltid :)

Vi står på kanten på stupet med begge føttene godt plantet på Bananskall

Du har nok helt rett når du sier at falne engler og satanister ble sendt ned til jorden for å ødelegge oss og planeten vår

Men ikke fortvil, akkurat nå så er millioner av tungt væpna militsmedlemmer i USA og Europa i knallhard trening for å lære seg å skyte ned droner i selvforsvar

Satanistene i USA setter inn 40 000 droner mot eget folk og samme gjør NATO i Europa

Terminator er ingen fremtidsfilm lenger, vi er der nå, de setter inn Robot armeer mot egne innbyggere

Se og lær hvordan du kan beskytte deg og familien din mot terroristene, satanistene og parasittene som har kuppet planeten :D

Drones Shot Down Over Texas

http://www.youtube.com/watch?v=nGgEFOD8Jlo&list=UUvsye7V9psc-APX6wV1twLg&index=0&feature=plcp

Mot Predator og Raptor droner spekket med DU raketter så trenger enn muligens tyngre skyts, kanskje hacke eller sende opp fiskegarn i luftbalonger … finner sikkert på noen gode ideer etterhvert :)

« Forrige artikkel

Årets Bilderberg-vorspiel var onsdag 30 mai i Oslo

Neste artikkel »

Vladimir Putin – forsvarer for en sivilisert verden

786
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x