FORHÅNDSKJENNSKAP: Israels militære visste at et angrep var på gang før 7. oktober i fjor, hever israelsk avis. Bildekilde: https://www.jpost.com/israel-hamas-war/article-806634

Israelsk avis avslører: – Israels militære visste om Hamas-angrepet på forhånd

328 visninger
3 minutter lesetid

Skrevet av Jakob Nilsen

The Jerusalem Post peker på det Nyhetspeilet har gjort siden oktober i fjor. Israels militære og etterretning visste at Hamas-angrepet kom. Det er selvfølgelig gledelig å se at Nyhetsspeilet er Norges beste organ for forståelse av utenrikspolitikk og militære sammenhenger. På den andre siden er det tungt å registrere at våre store medier ikke klarer å forstå de mest elementære ting. Hvorfor NATO også surrer rundt i tåka, er enda mer gåtefullt.

Vi vil igjen være tydelig på dette. Hamas er en oppfinnelse av Israel og de vestlige etterretningstjenestene – Det muslimske brorskapet er også skapt på en slik måte. Hamas er det britene i sin tid kalte “counter-gang”, og andre på lik linje med Hamas er Al-Qaida og IS. Kilde Counter-Gang i Storbritannias regi: https://frontierpartisans.com/32947/gangs-counter-gangs/

Netanyahu med katta ut av sekken

Og vi siterer Israels statsminister nok en gang angående dette: «Alle som ønsker å hindre etableringen av en palestinsk stat, må støtte og styrke Hamas og overføre penger til Hamas.” Benjamin Netanyahu (2019).

Kilde: https://counterinformation.wordpress.com/2023/10/17/bibi-netanyahu-israel-must-support-bolstering-hamas-and-transferring-money-to-hamas/

Det er ikke nødvendigvis enkelt å forstå hvorfor dette blir gjort, men det handler om å styre fienden – eller en konstruert fiende – slik at denne gjør tabber eller foretar blodig angrep, dermed har du begrunnelsen du trenger overfor egne innbyggere til å overføre betydelig midler til det militære og etterretningstjenestene, og til å starte et brutalt motangrep eller folkemord.


Lenin skal ha sagt det enkelt på denne måten: “Den beste måten å kontrollere opposisjonen på, er å lede den selv.”


Da angrepet startet var soldatene borte

Se video Mystery Of Israel, her. Gaza er bombet siden oktober 2023, titusenvis er døde. Max Igan anslår at det ikke er de offentlige tall som gjelder, men ti ganger mer (video, her). Ikke 47 000, hvorav 70% er kvinner og barn, men 470 000. Antall flyktninger kan være så mange som 1,9 millioner som en følge av dette, halvparten barn.

Når det gjelder selve angrepet 7. oktober, så har det i tillegg flere kjennetegn på å være en såkalt falsk flagg-operasjon. Det er ukjente soldater eller stridende (israelerne sier terrorister) som angriper, på samme tid er det israelske forsvaret fraværende eller nede, amerikanerne benytter begrepet “stand down order” når slikt inntreffer. Normalt ville det israelske forsvaret ha blåst i filler ethvert slikt angrep, men ikke 7. oktober.

Vi har framhevet dette flere ganger, og det har også Stop World Control:

Kilde: https://stopworldcontrol.com/israel/
Kilde Stand Down: https://www.naturalnews.com/2023-10-23-israel-ordered-idf-stand-down-hamas-attack.html

“Får ikke puste”, Marthe Valle fra Facebook om Israels brutale nedslakting av palestinerne, her.

Tydelig tale fra den israelsk avis Jerusalem Post er uansett klare på at en kjente til hva som skulle skje: “Et nytt dokument har avslørt at de israelske forsvarsstyrkene (IDF) og etterretningssystemene hadde detaljert kunnskap om Hamas’ plan om å raide Israel og kidnappe 250 mennesker uker før massakren 7. oktober. Dokumentet, som ble satt sammen i Gaza-divisjonen, skisserte Hamas’ intensjoner og var kjent for topp etterretningstjenestemenn, ifølge en rapport fra Kan News.

Dokumentet, med tittelen «Detailed End-to-End Raid Training», ble distribuert 19. september 2023, og beskrev i detalj rekken med øvelser utført av Hamas sine eliteenheter. Disse øvelsene inkluderte raiding av militære stillinger og kibbutzim (kollektive samfunn i Israel), kidnapping av soldater og sivile og opprettholdelse av gislene når de var på Gazastripen.

Rapporten fra Kan News uttalte: “Sikkerhetskilder fortalte Kan News at dokumentet var kjent for etterretningsledelsen, i det minste i Gaza-divisjon.”

Avisen skriver også: “Generalstabens etterforskningsteam forventes å presentere de første funnene fra denne feilen til stabssjefen i løpet av de kommende ukene, ettersom landet søker å forstå hvordan et slikt sikkerhetsbrudd kan oppstå til tross for å ha detaljert forhåndskunnskap om fiendens planer.”

Kilde: https://www.jpost.com/israel-hamas-war/article-806634

Skribent Miles W. Mathis, her.

Vi tror ikke dette var en feil, vi tror dette var planlagt på denne måten, men nå dekkes det over som en vurderingssvikt. Det lukter av en god gammeldags etterretningsoperasjon. Og for å være ærlig, disse gislene som er i bildet, står vi overfor tull og tøys her også? Skribent Miles Mathis peker på det:

Kilde: http://mileswmathis.com/ninth.pdf

En tidligere Mossad-agent har for øvrig sagt det slik om Hamas i boken “The Other Side of Deception”:

Tidligere Mossadagent Victor Ostrovsky, foto her.

“Å støtte de radikale elementene i muslimsk fundamentalisme passet godt med Mossads generelle plan for regionen. En arabisk verden drevet av fundamentalister ville ikke være part i noen forhandlinger med Vesten, og dermed etterlate Israel igjen som det eneste demokratiske, rasjonelle landet i regionen. Og hvis Mossad kunne sørge for at Hamas (palestinske fundamentalister) overtok de palestinske gatene fra PLO, så ville bildet være komplett”.

Kilde: https://zlibrary.to/dl/the-other-side-of-deception-a-rogue-agent-exposes-the-mossads-secret-agenda

Likevel la oss følge med framover å se om israelerne avdekker det som egentlig fant sted. Og så forventer vi at norske medier, utenom Steigan.no som har laget en artikkel om dette, framover klarer å ta inn over seg grunnleggende militære strategier og faktisk informerer innbyggerne om disse.


Andre kilder

https://steigan.no/2024/06/det-israelske-militaeret-kjente-til-hamas-planer-for-7-oktober-sier-rapport/

Noen tidligere artikler på NS om dette temaet:
https://www.nyhetsspeilet.no/2023/11/hvis-du-stotter-israel-sa-stotter-du-hamas/

https://www.nyhetsspeilet.no/2024/01/ta-ansvar-for-a-stoppe-folkemordet-pa-vart-folk/

https://www.nyhetsspeilet.no/2023/12/trikset-for-a-fa-til-folkemord/

https://www.nyhetsspeilet.no/2024/01/israel-finansierer-hamas-sier-eu-topp/

https://www.nyhetsspeilet.no/2024/05/i-israels-tjeneste-under-folkemordet/


Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

4.3 3 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
« Forrige artikkel

4,2% alvorlig skadet eller døde av covidvaksinene

Neste artikkel »

Saken som aldri tar slutt

0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x