https://unitedwithisrael.org/report-israel-and-european-union-holding-secret-talks-to-resolve-differences/ EU OG ISRAEL: Det er et samarbeid mellom Israel og EU, et folkemord er da ingenting å ta på vei for? Her møtes EUs Federica Mogherini og Israels Benjamin Netanyahu i 2016.

I Israels tjeneste under folkemordet

287 visninger
4 minutter lesetid
16

Skrevet av Jakob Nilsen

USA, NATO, EU og Oljefondet

Verdensrekorden i dobbeltmoral er i ferd med å bli slått. USA skal være garantist for fred og frihet, NATO på sin side “vil leve i fred med alle folk”. EU-charteret slår fast “rett til liv” og “personlig integritet”. Og humanitære Norge via Oljefondet. Hva er fellesnevneren: De samarbeider Israel under folkemordet i Gaza.

Har alle sammen blitt nådeløse sionister?

Det virker slik. Og ikke bare nå. De har vært det lenge. La oss ta det vanskeligste først, Oljefondet. Palestinakomiteen uttalt i desember 2023:

— Oljefondet støtter i praksis Israels folkemord i Gaza. Hver gang ei bombe dreper uskyldige sivile renner det penger inn på Oljefondets konto.

https://palestinakomiteen.no/oljefondet-stotter-i-praksis-israels-folkemord-i-gaza/

USA

USA gir våpen til Israel under landets nådeløse bombing av omkring to millioner sivile, halvparten av dem barn, uten noen muligheter til å forsvare seg. Siste informasjon om dette fra NRK 15. mai: “USA klar med våpenpakke til Israel USAs president Joe Bidens administrasjon har orientert Kongressen om at landet sender en ny pakke verdt over 1 milliard dollar i våpen og ammunisjon til Israel.”

https://www.nrk.no/nyheter/usa-klar-med-vapenpakke-til-israel-1.16883603

EU

Hva med EU? Nyhet i Februar: EU ser på mer handel med Israel. Selv om Israel ikke tok hensyn til ordren fra Den internasjonale domstolen for å stoppe folkemordet, meldes det at “EU-kommisjonen undersøkte måter å styrke sine økonomiske forbindelser med Israel på i en tid da det utfører folkemord, ansett som den verste forbrytelsen mot menneskeheten”. EU-kommisjonens president, Ursula Gertrud von der Leyen, stilte seg på Israels side etter angrepet 7. oktober i fjor. En artikkelforfatter: «Og EUs 27 regjeringer – uten unntak – ga effektivt Israel carte blanche til å ødelegge Gaza i oktober ved å uærlig fremstille krigen som en handling av selvforsvar.»

https://expose-news.com/2024/02/29/amid-genocide-eu-eyes-more-trade-with-israel/
https://www.europarl.europa.eu/charter/pdf/text_en.pdf


Også denne meldingen har kommet: “Den europeiske union har gitt grønt lys til et stort antall nye vitenskapelige bevilgninger til Israel midt i folkemordskrigen på Gaza.” (her)


NATO

NATO skriver så pent i starten av sin traktat fra 1949:

“De stater som er parter i denne traktat bekrefter på ny sin tro på formålene og grunnsetningene for de Forente Nasjoners pakt og sitt ønske om å leve i fred med
alle folk og alle regjeringer.”

Du leste riktig: “Leve i fred med alle folk”.

https://lovdata.no/dokument/TRAKTAT/traktat/1949-04-04-1

Hva gjør NATO i praksis når det gjelder Israel?

NATO-landene Canada og Romania varslet i desember at de ville inngå avtaler med en ledende israelsk våpenprodusent Elbit Systems. USAs handlinger er allerede nevnt.

https://electronicintifada.net/blogs/david-cronin/nato-impressed-israels-genocide-tech

Israel har bombet Gaza i et halvt år, med vestlig støtte. Flere har forsøkt å illustrere hva som foregår både menneskelig og historisk, her.

NATO-sjef Stoltenberg ble spurt på en pressekonferanse i april:

“Og er du bekymret for at et NATO-medlem virker villig og i stand til å gi ammunisjon og våpen til Israel?”

  Stoltenberg svarte:

  “Så det vi ser nå i Gaza er en humanitær katastrofe. Vi ser lidelse, vi ser at sivile blir drept, og vi så også streiken mot hjelpearbeidere. Og jeg fordømmer streiken. Jeg hilser også velkommen at Israel har gjort det klart at de vil undersøke hva som skjedde. Det viser at krigen som nå pågår har svært alvorlige konsekvenser for uskyldige mennesker: menneskene som bor i Gaza, men også hjelpearbeidere. Og derfor ønsker jeg velkommen innsatsen fra Storbritannia, USA og mange andre allierte for å legge til rette for en slags våpenhvile og en politisk løsning på denne konflikten. NATO som allianse spiller ingen direkte rolle, men jeg hilser innsatsen til NATO-allierte velkommen.”

  https://www.nato.int/cps/en/natohq/opinions_224117.htm

  Er det Pontius Pilatus som leder NATO?

  NATO-traktaten, Artikkel 2:

  «Partene vil bidra til den videre utvikling av fredelige og vennskapelige mellomfolkelige forhold ved å styrke sine frie institusjoner, ved å skape en bedre forståelse av de grunnsetninger som disse institusjoner bygger på og ved å fremme vilkårene for stabilitet og velferd. De vil søke å fjerne konfliktstoff i sin mellomfolkelige økonomiske politikk
  og vil oppmuntre økonomisk samarbeid seg imellom.»

  Mener de egentlig at sionistene skal styre oss?

  De fine ordene og de vakre intensjonene til USA, EU, NATO og Norge er ikke mye verdt virker det som når det kommer til praktisk politikk.

  Hvis det er slik at de støtter folkemord eller er likegyldige til det, kan det ikke bare si det rett ut? Det vil i alle fall være frigjørende. Hvis de mener at sionistene skal styre oss, uttrykk det i klartekst. Så langt er jo hykleriet som dominerer eller det forfatteren George Orwell ville kalle nytale. Et propagandasystem der løgnen er det som teller, og vi må alle godta den totale forvrengningen av sannhet som “krig er fred”. I dette tilfelle blir det vel noe slikt som: “Folkemord er frihet” og “frihet er folkemord”, “gode er ondt, ondt er godt”.

  Har vi noen gang levd i en mer psykopatisk tidsalder?


  Og tillegg klarer ingen av de nevnte og få fram at angrepet i Israel 7. oktober har en rekke kjennetegn på en falsk flagg-operasjon. En styrer fienden en har kontroll over til å foreta et forferdelig angrep på en selv for å rettferdiggjøre en blodig krig eller utryddelse.

  Og tror du ikke noe på det, kan du til slutt få et sitat fra Israels statsminister Netanyahu som går på organisasjonen som har fått skylden for angrepet 7. oktober:

  “Alle som ønsker å hindre etableringen av en palestinsk stat, må støtte og styrke Hamas og overføre penger til Hamas.”

  https://counterinformation.wordpress.com/2023/10/17/bibi-netanyahu-israel-must-support-bolstering-hamas-and-transferring-money-to-hamas/


  Sven-Inge Johansen

  Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

  0 0 stemmer
  Artikkelvurdering
  Varsle om nye kommentarer
  Varsle om
  guest

  16 Kommentarer
  Nyeste
  Eldste Mest populær
  Inline Feedbacks
  Vis alle kommentarer
  Anarchapulco
  Anarchapulco
  Abonnent
  21 dager siden

  Norge anerkjenner Palestina som stat og Israel trekker sine diplomater ut av Norge.
  Det er nok egentlig det Israel vil. Fordi de vil ha “fiender” som truer dem, slik at Israel fortsatt kan bygge opp sitt militære. Det er altså Satan/Babylon som har tatt navnet Israel. En skikkelig antikrist. Det er bare å se på den råtne frukten. Man må for all del ikke blande denne bedrageren med det som kalles Israel i Bibelen. Dette er ikke det åndelige Israel og det vet alle som er glad i Bibelen. Det er 100% blasfemi.

  Alltid skeptisk når man viser videoer med “Bismillah” og Allahu Akhbar. Er det noe mer manipulerende enn det? Hamas/CIA/Mossad – Ta med alle regimer og deres nærmeste krets. Same shit, different wrapping.

  Spørsmålet er ikke om å anerkjenne Palestina, men om man anerkjenner Israel som stat. Det vil ALDRI skje. Israel er en tilstand av fred. Der alle brødre/nasjoner er samlet. Det er bare Palestina. Folket må drive ut ondskapen som har stjålet navnet til Israel. Man må aldri inngå en fredsavtale med Satan. Man må drive slangene ut. Folket må lære seg å leve sammen i fred, det er da Israel vil eksistere. Alt annet er bedrageri.

  Jøder, muslimer, kristne og alt som folk identifiserer seg som må bare finne fred. De må leve sammen og ikke splittes. Man må møte hverandre og bli kvitt alt tull. Fordi krig er basert på tull. Det er ingenting viktig de krangler om. Det er bare propaganda og manipulasjon. Jeg støtter Israel, men ALDI som en stat. Aldri noe som danner to stater som skal sende raketter på hverandre og holde folket i fryktens fengsel. Satanyahu har det samme i seg som alle andre statsledere og deres korrupte indre krets. Ikke la dem lage syndebukker. Det er det samme dyret med mange forskjellige hoder. Det nytter ikke å ta bort bare ett. Hele dyret med alle hoder må drives ut slik demoner skal drives ut.
  Når vi strekker ut en hånd og starter dialog med det vi trodde var fiender så finner vi helt sikkert ut at vi alle ønsker det samme og at korrupte ledere har ledet oss med sine bedrag.

  Ikke glem at alle står bak samme agenda. De skylder nå på Fauci, men de er alle skyldige. De følger egen agenda og ikke folkets. Nå må vi ikke bli for blaute altså. De har slangens natur. Slangen viser ingen nåde. Så jag dem ut av byen. De er løgnere, drapsmenn, tjuvradder og råtten tvers igjennom. Husk det!

  Arild vinjor
  Arild vinjor
  Abonnent
  21 dager siden

  Gjort er gjort .Be en bønn for de om å snu . Det er makt I DE FOLDEDE HENDER . AV Lage Wedin , svensk opera sanger . Tvitvi Frykt ei Mere .

  S Vang
  S Vang
  Anonym
  22 dager siden

  Netanyaho slemmingens dager er talte.Det er nå svært mange som vil ha ham fjernet,selv i hjemlandet Israhell.Det har til og med Sissel Wold sagt på nyhetene! ICC domstolen har nå ulyst arrestordre på krapylet og vår egen Barth Eide sier at Norge sammen med 123 andre nasjoner som er under ICC sine rammeavtaler er forpliktet til å arrestere ham om sjansen byr seg.Kan alt dette være et spill for galleriet for å lure oss alle? Eller ligger det alvor bak truslene mot nåtidens verste forbryter mot menneskeheten? Det som er helt sikkert er at vi aldri før har hørt lignende selv i “Fake News Media”! Det kan også være at det globale CIA grepet om mediene holder på å miste overtaket og at vi langsomt og målrettet skal oppleve at nye tanker om det globale maktspillet utfolder seg i hovedstrømsmediene. Det er ihvertfall lang på overtid å få stoppet dette globale sataniske spetakkel for godt!

  S Vang
  S Vang
  Anonym
  Svar til  Sven-Inge Johansen
  21 dager siden

  Alt det Richard Medhurst sier i denne You Tube filmen er helt riktig.IDF soldatene er feige krapyl som frem til de siste måneders hendelser i Gaza har gått omkring og trakasert og skutt sivile mens de går med bleier.Det er rimelig kjent for den som graver litt på Internett at disse Khazarjødene har en besettelse vedrørende menneskelig avføring.Har funnet kilder (et sted blant mine skriverier) på at disse soldatene har stoppet Palestinske barn på vei til skolen der en av dem har tatt matpakken til barnet og gått bort mens en eller flere andre soldater holder barnet på stedet til soldaten kommer tilbake med matpakken.Desverre for barnet er det lille av pålegg borte og istedet ligger det en ekte sionistbæsj der midt oppi skolenisten ! !.Ellers hvis denne filmen virkelig viser det Medhurst her sier så er dette egentlig veldig gode nyheter.Det Medhurst ikke sier noe om er om muligheten er tilstede for at Palestinerne/Hamas har fått in forsterkninger i form av både våpen,ammunisjon og personell? Det er mange muligheter for hva det er som egentlig foregår og har foregått i forkant av det første Hamas angrepet.Selv om dette bare blir spekulasjoner så er det godt mulig at Kineserne og kanskje ved hjelp av Russland har brukt Egypt og dens underjordiske forbindelse til å få smuglet våpen og soldater inn i Gaza i etterkant av terrorbombingen fra Israel.Egypt kan ikke si nei til dette selv om de hadde vært i mot dette.Samtidig har de filmet dette som du antyder.Husk at selv Kina har sitt eget Deep State Apparatus de har måttet bekjempe,så dette kan være positive fraksjoner som opererer sammen med Palestinske motstandsfolk.Ellers vil jeg ta med dette: I forbindelse med at Israels Ambassadør Avraham Nir-Feldklein forlater Norge i protest mot annerkjennelsen av Palestina som egen stat av Norge så sier Direktør ved Fridjof Nansens Institutt (FNI), Iver B.Neumann til Nettavisen nå Onsdag 22 Mai at”Israel blir gradvis mer isolert i verden. Verden vil rett og slett ikke finne seg i hva Israel gjør. Hadde dette vært på 1990-tallet, hadde USAs støtte vært nok til at Israel kunne buse fram.Men nå må de foholde seg til andre makter også. Verdensordenen er i endring og Israel er mer utsatt fordi deres beskytter USA er svekket”, sier Neumann.Det er nettopp dette jeg har prøvd å få frem hele tiden.Kunne ikke sagt det bedre selv. Vi står faktisk foran en global Geopolitisk omalfalkatring der USA på en del områder ikke lar seg styre av Kabalens grep og at Pentagon er splittet mellom 2 fraksjoner. Det er derfor Neumann kan si at Israels beskytter USA er svekket.

  S Vang
  S Vang
  Anonym
  Svar til  Sven-Inge Johansen
  20 dager siden

  Det kan selvsagt hende at jeg tar feil og at det vi har sett de siste måneder er en del av dypstatens globale agenda,men det har med sikkerhet fått flere til å våkne opp til hva Israel står for og da blir dette en særdeles tung og lang omveg for dem i å ta rotta på oss alle! Virker ikke logisk ut i det hele tatt hvis de sitter med tilnærmet full kontroll over situasjonen!

  Anarchapulco
  Anarchapulco
  Abonnent
  Svar til  Sven-Inge Johansen
  20 dager siden

  Dere må huske at staten Israel forsøker å fremstå som den Israel i Bibelen. Les Sakarja i Bibelen og forstå hvorfor verden isolerer den falske Israel.

  Det gode og de rettferdige skal være isolert og omringet av ondskap. Da skal den gode og rette lære komme fra Israels spire. Det er slik det er. Staten Israel har isolert og ødelagt Israel i Bibelen. Læren er korrupt og folket har falt. Men det gode skal gjenreises. De rettferdige og gode er Guds nasjon og alt annet vil forvitre og slutte å eksistere. Det er ikke ved sverd av stål og bomber. Det kloke kan invadere og trenge gjennom bymuren uten at noen vil merke det. Det er gjennom tankegang og åndelighet. Det er å gjøre fiender til venner. Overvinne hat og frykt. Gjør det som forventes minst ved bristepunktet. Strekk ut en hånd og vis nestekjærlighet. Folk flest ønsker å leve i fred.

  Se også Lukas 21:20. Dette passer også for kristne sionister.

  Benjamin tror han blir satt høyt, men dette handler ikke om han. Det er ikke Benjaminporten. Han viser den en-øyde ja. 666-energien som de alle tilber. Psykopaten får alle til å synes synd på seg. Han myrder et helt folk, men det er selvfølgelig han som er såret. Alt er manipulasjon. Stockholm-syndrom på hele menigheten.

  Anarchapulco
  Anarchapulco
  Abonnent
  Svar til  Sven-Inge Johansen
  18 dager siden

  Takk, men det var faktisk en gammel video jeg plutselig kom på. Den kom ut i 2006. Så det er lenge siden og jeg så litt av den igjen i dag. Versjonen som jeg fant her er 5 år gammel og har 4,2 millioner views. Man kan tenke seg hvor mange som har sett den. Amerikanere leser ikke. De ser filmer og slike videoer.
  Jeg ble faktisk overasket fordi de i videoen sier at Jesus ikke kommer med fly og bomber, men med ordet. Jeg husket det ikke slik, så det var positivt. Men før det så sier de at Jesus kommer og går til krig mot Satan ved Armageddon.

  Ofte kommer jeg på slike ting fra langt tilbake i tid. Jeg husker ting som egentlig ikke er så viktig. Jeg husket et bilde av at hele Israel var omringet. Jeg tenker på det som om freden i hele verden var truet. Vi har en global trussel fra våre egne politikere. De har solgt oss til Satan. Jeg tenker ikke på jøder som Guds folk, men på de som følger det gode. Hvis det var noe i Israel som var omringet og forfulgt så er det Palestinere. Jeg tror Satanyahu og USA bruker disse skriftene for å lure religiøse. Og det har de lykkes 100% med.
  Om det var en fredsavtale så var det Trumps Abraham Accords. Men det virker som om det er en avtale om at landene rundt lar USA/Israel forsyne seg av Palestina. I Trumps fredsavtale var det også en 2-stats løsning. Den gangen applauderte Satanyahu ivrig. Nå truer han (liksom) Norge for å foreslå det samme. Men de har pushet Palestinere ut av områdene Israel ønsket. Da er det duket for Trump, vil jeg tro. Det er Jared Kushner som fører an. Han sa for ikke lenge siden at fredsavtalen var viktigere enn noensinne. Så alt dette er antakelig en del av planen. Presse ut palestinere og få dem inn i de tre sonene de var tiltenkt mens landene rundt holder seg borte.

  Man må ihvertfall være forberedt på at Trump skuffer alle til slutt. Han er ikke på vår side. Amerikanere tror Jesus vil gå til krig med fly og bomber. De har den innstillingen. Det er det som er armageddon. Det er der man tar sine valg og det er der man kan miste sin sjel. Hva vil Trump gjøre neste gang?

  Mennesker vil komme til å oppleve evig liv. Ikke alle.
  Da tenker jeg her på jorden. At man ikke vil oppleve døden.
  Jeg vet at det er mulig og om Gud vil så kommer det til å skje. Jeg undrer meg på om folk vil se det samme som meg i ansiktene på enkelte mennesker. Da vil ting forandre seg veldig kjapt. Demon-ansiktene tror jeg neppe vil unngå døden.
  Israel i videoen er ikke staten Israel. Staten er et bedrag. Det er Babylon. Deres leder er Baal – 666. Alle verdens ledere er 666-følgere. Også kristne som tror på krig og presidenter.
  Selv de som vil ofre sitt liv for det de tror på. De er rundlurt av Satan. Alle som bruker sinne, frykt og vold. Man vinner ikke over djevelen ved å la seg lure til fall. Det er slikt djevelen lokker med. Vil ha oss til å hate og bruke vold. Vi må finne sammen og presse ut globalistene.

  Her er en video jeg så hos Max Igan. Viser en tysk politiker som slikker offentlige toalett med tungen sin. Det er sikkert også et sykt satanisk rituale. De må gjøre syke ting for å nå opp i gradene. sex, blod og magi-greier. Sinnsykt. Viser bare hva enkelte idioter er villige til å gjøre for å kjenne på litt makt og kontroll. Slike idioter skal liksom styre våre land.

  Her er Max Iran på BitChute: https://www.bitchute.com/channel/tj99AwcN3zlH/

  Morsomt at Max Igan er fascinert av alle skilpaddene han ser. Videoen ble sluppet dagen etter Verdens Skilpaddedag. Hørte det på radio. Men det er slik man oppdager ting gjennom bevisstheten. Gud snakker ting imm i vår bevissthet. Akkurat denne dagen ser han skilpadder, men andre dager så ser han ikke like mange. Slik er det også med videoen jeg så for mange år siden. Det blir litt som Askeladden. Samler på ubrukelige ting som kommer til nytte en vakker dag. Jeg stusset alltid på hvorfor Jesus var i Egypt. Andre vet ikke det i det hele tatt. Det er detaljer som kan fortelle så mye.

  S Vang
  S Vang
  Anonym
  Svar til  Anarchapulco
  15 dager siden

  Ja,dette er Khazarmafia ritualer og at en tysk politiker tilber toalett setene der folk kvitter seg med sin avføring ved å slikke i seg det som måtte være av bakterier og rester er et synlig bevis på hvem som har vært ute med lokkemidler for penger,makt og kontroll som du nettopp sier. Les igjen min kommentar om dette under denne artikkel.

  Anarchapulco
  Anarchapulco
  Abonnent
  Svar til  Sven-Inge Johansen
  18 dager siden

  Jeg se en del videoer fra Anarchapulco-gjengen. Jeg liker slikt og for meg er det kun ånden som skal herske. Når folk ledes av ånd og sjel vil anarki fungere. Uten ånden vil det bli bare tull. Jeg hører mye på Jeff Berwick. Han sier at folk som ikke er kapitalistisk er onde. Det er mye rart fra han og anarki-miljøet i Alcapulco.
  Jeg har en oppfordring til deg og resten av folket.
  Jeg har sett en annonse fra Redd Barna og det gjør meg litt opprørt. De vil ha penger til å kjøpe proteinrikt/nærimgsrikt peanøttsmør. Et barn fra Afrika spiser peanøttsmør rett fra hånden. De skylder på klimaendringer, selvfølgelig. Disse NGO-selskapene er styrt av de korrupte kapital-kreftene. Samtidig som de samme kreftene skaper værkaos ved å manipulere været. Været og regnet er veldig verdifullt i både krig og fred.

  Jeg ønsker mer fokus på mat. Med all teknologien vi har vil det være enkelt å få balanse i matmarkedet. Det burde være en egen økonomi. Det fungerer ikke ikke nå i det hele tatt fordi vi har aldri hatt så mye mat, men så får vi også bare mindre og mindre kjøpekraft. Det koster 100 kroner for et lite kjøttstykke. Ikke nok til en voksen mann. Det er barneporsjoner! Vi får ikke solgt kjøtt, men prisen er fortsatt høy og pengene er lite verdt. Politikerne setter opp avgifter og pusher på oss kostnader. Folk får ikke råd til mat, men vi har store overskuddslagre på mat. Politikerne har mistet grepet, men hvorfor skulle mat være så utsatt for politikernes feilslåtte politikk? Er dette fornuftig i det hele tatt! Det er vel ikke feilslått, fordi de vil gjerne kontrollere oss gjennom matmangel og boligkrise. Men penger til krig skal man pøse ut?

  Millioner av verpehøns drepes og kastes. Helt sikkert det samme i andre land. Hvis nordmenn ikke vil ha kjøttet så må det være mulig å fordele det ut til fattige. Man trenger da ikke spise peanøttsmør da… Det er sikkert snakk om milliarder av høns. De kan fortsatt leve lengre og verpe egg, men ikke nok for fabrikkene. De kan ihvertfall slaktes og sendes til sultrammede.
  https://www.aftenposten.no/norge/i/nw62L/gasser-ihjel-tre-millioner-hoener-hvert-aar
  Nortura har 12000 TONN kjøtt på fryselager.
  https://landbruk24.no/prognose-12-000-tonn-kjott-pa-lager-ved-arskiftet/
  År etter år skal prisen ned, men…
  https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/prisen-kan-settes-ned-ytterligere/16314047/
  https://www.nettavisen.no/norsk-debatt/enorme-mengder-kjott-pa-fryselager-snart-priskutt/o/5-95-1582657
  https://www.nrk.no/mr/folk-vil-ikkje-ete-lam–fleire-tonn-ligg-pa-lager-1.13021284

  Vi kan loggføre alt kjøtt i verden. All mat. Det kastes forferdelig mye mat. Hvorfor ikke bruke teknologi på å overvåke mat og heller la folk være i fred? Hvor mye kan omfordeles? 50 % av maten fra jordbruket når ikke frem til forbrukeren. Manipulasjon og spekulering i matmarkedet burde straffes hardt. Man lar ikke barn sulte ihjel bare for å skape avkastning til ondskapsfulle og egoistiske spekulanter og psykopatiske politikere.
  Folk spekulerer i mat på børsen. Kjøper opp store lagre for å selge når nøden blir stor. Er ikke dette ondskap? Hvorfor ikke ha en egen økonomi for kjøtt og matvarer? Skal krig og inflasjon bestemme om vi får tilgang til mat, når verden flommer over av mat? Hvis ikke kapitalismen klarer å sørge for at alle i verden har nok til å leve gode liv så er det bare å kaste det systemet og begynne på nytt. Der vi kan jobbe ekstra for å tjene til luksus. Slik luksus kan ikke komme ved at andre blir frarøvet mat og bolig. Det kan da ikke være morsomt å være milliardær og se på at andre sulter ihjel? Det må da være mulig å ha luksus samtidig med at alle andre får det de trenger og lever lykkelig. Kapitalisme er en sinnssykdom der lykkkefølelsen er av å ha mye mens andre har minimalt.
  Det er ikke nok penger fordi slike mega-svin har bestemt at det skal være sånn. Penger er slaveri. Et system av gjeld, når alt egentlig er gratis. Det er VI som sammen skal fordele ressurser og ta vare på naturen. Det er ingen av oss som skylder noen noe. Det er ingen som eier oss. Ta friheten tilbake!

  « Forrige artikkel

  FN-soldater blir smuglet inn som flyktninger

  Neste artikkel »

  Chemtrails over Norge

  16
  0
  Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
  ()
  x