EU har IKKE annullert Datalagringsdirektivet

3.9K visninger
12 minutter lesetid
24

Denne artikkelen var en aprilspøk – av det seriøse slaget som inneholder mye relevant fagstoff…

Den Europeiske Union har kunngjort at The Data Retention Directive; DRD (på norsk kjent som Datalagringsdirektivet / DLD) er annullert og ikke lenger er lov i EU.
Nyhetsspeilet har intervjuet noen nøkkelaktører på personovervåkingens område – både i Norge og i utlandet – for å få deres synspunkter på den nye situasjonen som med dette er oppstått.

Lederen for EUs presidentskap Tibor Navracsics

Den nåværende lederen for EUs presidentskap, Ungarns statsminister Tibor Navracsics, begrunner avviklingen av The Data Retention Directive (DRD) (Datalagringsdirektivet / DLD på norsk) slik:

– Erfaring har vist at Data Retention Directive ikke har fungert etter hensikten. Blant annet viser det seg at personer har unnlatt å ta nødvendige telefoner til politi og sykehus i kritiske situasjoner, fordi de selv var redd for å bli registrert som mistenkte.

Lederen for EUs presidentskap Tibor Navracsics

Navracsics fortsetter:
– Folket i mitt land Ungarn lærte hva det vil si å leve under et totalitært overvåkingsregime under Sovjet-tiden.  Da var det KGB-agenter og hemmelig politi på annethvert offentlig kontor. Vi lærte at det beste var å holde tett om hva vi mente, fordi ”veggene hadde ører” som vi pleide å si.

Vi hadde en del vitser og anekdoter om dette.  En av dem lød slik:

I Stalins Sovjet ble en person pågrepet på gaten av Stalins agenter og tatt med rett inn på et forhørskontor. Her slo forhåndsdommeren straks fast at den pågrepne var skyldig i stats-fiendtlig  og anti-patriotisk og virksomhet. Mannen ble forfjamset og utbrøt: – Men hvordan kan dere dømme meg som skyldig?! Jjeg er jo ikke engang mistenkt!

– Jo, du som er her inne er skyldig, sa forhørsdommeren. – Det  er de der ute som er de mistenkte!

Navracsics  fortsetter:
– I 1995, året etter at Ungarn ble EU-medlem innførte EU The Data Protection Directive (Directive 95/46/EC). Hensikten med dette var å beskytte EUs borgere mot overvåking. Det er på tide å børste støvet av dette dokumentet. Har ikke dere i skitur-Norge et uttrykk som sier at ”Det er ingen skam å snu”? Det er som jeg skulle ha sagt det selv. Det ER ingen skam å snu, avslutter den sympatiske Navracsics.

Bildets symbolske budskap avspeiler Datalagringsdirektivet: ”De som er plassert inne på Guantanamo er skyldige (i terror) – alle vi andre som er utenfor fangeleiren mistenkes for å planlegge terror.” Hvilken rolle spiller det vel at alle på Guantanamo er fengslet uten lov og dom?

EU-Unionens president Herman van Rompuy


EUs president Herman van Rompuy
, ble utpekt til Den Europeiske Unionens første president i november 2009, og begrunner den hastige avviklingen av The Data Retention Directive slik:

– Den folkelige misnøyen med direktivet begynte å bli merkbar. Det er også blitt stadig mer klart at direktivet manglet et konstitusjonelt grunnlag. Det er jo ikke noen særlig holdbar situasjon at en EU-lov som har som hensikt å skape  økt etterlevelse av loven i seg selv er ulovlig fordi den mangler grunnlovsmessig dekning. Både Tysklands og Tsjekkias forfatningsdomstoler har nå slått fast at DRD mangler juridisk legitimitet.

EU-Unionens president Herman van Rompuy fra Belgia

van Rompuy fortsetter:
– Viktige årsaker til dette er at det anses at det ikke foreligger tilstrekkelig vern mot misbruk og at loven bryter med grunnleggende rettigheter (menneskerettighetene).

– Når det er sagt må det også sies at denne endringen ikke innebærer stort mer enn at vi kaster et kjøttbein til massene slik at folk kan roe seg ned og fortsette å drikke øl mens de ser på fotball.

– Denne endringen betyr på ingen måte at EUs indre organer og EUs politi og etterretningstjenester vil få dårligere tilgang på persondata om EU-borgernes gjøren og laden, snarere tvert imot.

– For oss EU-ledere har DRD bare vært en form for uttesting av en juridisk og teknologisk plattform for håndtering av massive datamengder knyttet til personovervåking i stor skala.

– Vi tar naturligvis med oss alle erfaringene fra de årene Direktivet har vært i drift til EUs nye og svært forbedrede  overvåkingsplattform, Project Indect.

EUs nye storsatsing Project Indect: For å sikre eller undergrave borgernes sikkerhet?

– Fordelen med Indect-plattformen er at den benytter mer avansert teknologi, inspirert av vårt forbilde NSA i USA. Dette gjør det mulig å kombinere informasjon fra e-poster, nettbesøk, filservere, datanettverk, diskusjonsforum og enkelt-PCer, avslutter presidenten i EU.

 

Statsminister Jens Stoltenberg

Hva er det du sier?! Hakeslepp er statsministerens første reaksjon når han blir konfrontert med at Datalagringsdirektivet er blitt historie i EU like før det er planlagt å bli norsk lov.

– Det var da merkelig, stusser Jens. – Min nære venn EU-president Herman van Rompuy nevnte ikke noe om dette da han var i møte med meg så sent som denne uka.  Herman sa var at han var kommet til Norge som en venn og gratulerte meg med et vel gjennomført ski-VM. Det var jo noe jeg satte pris på, siden det ikke er særlig skiføre i Belgia som Herman kommer fra, humrer Jens.

Statsminister Jens Stoltenberg

– Da må vi nok fortsatt sette vår lit til Echelon, sier Jens tankefullt.

– Echelon?

Echelon er et teknologisk samarbeid om overvåking av norske borgere som har pågått så lenge jeg har vært statsminister. Innenfor Echelon samarbeider Norge tett med våre nære allierte USA og Storbritannia.

– Det er vel noe som dere journalister ikke vet noe om. Dere gjør jo ikke lekser lenger, men SKUP-priser det håper dere på å få, sier Jens ertende.

– Jeg skal gi deg et eksempel som har vært omtalt i norske media som du burde ha fått med deg.

– Min regjering inngikk i 2009 en avtale med USA. Dette innebærer at Norge nå må utlevere privat informasjon om norske borgere til USAs myndighter, dette er i praksis etterretningen.

– For alle nordmenn som reiser til USA må Norge nå fremskaffe blant annet følgende opplysninger som vi sender kryptert til USA:
Navn på passasjer, dato for kjøp av flybillett, betalingsinformasjon, reisetidspunkt, endring av reisen, måltider om bord, hjemadresse i Norge og besøksadresser i USA.

– Utleveringen av denne informasjonen går nå på skinner og USA har gitt oss ros for våre gode tekniske løsninger og oppofrende innsats i dette pilotprosjektet.

Statsminister Stoltenberg fortsetter:
– Mitt resonnement er at det er bedre for alle parter om USA kan skaffe seg slik informasjon om nordmenn helautomatisk, uten at det skal være nødvendig å be om rettslige kjennelser i hvert enkelt tilfelle, slik DLD legger opp til. Dette vil jo bare virke fordyrende og forsinkende for arbeidet for å trygge vår egen sikkerhet.

Echelon-systemet har sine store fordeler på dette punktet siden alle er uvitende om den fyldige informasjonen som NSA nå innhenter om hver enkelt av oss, via Echelon og på andre måter, avslutter Stoltenberg smilende.

Global personovervåking er i full sving, mye takket være Echelon

Keith B. Alexander, toppsjef i National Security Agency

Keith B. Alexande, toppsjefen i National Security Agency (NSA) USAs lenge topphemmelige topp-organ for overvåking, er helt ubekymret for konsekvensene av bortfallet av DRD i Europa.

– Hva kan jeg si – en konkurrent mindre? smiler Alexander, som personlig deltok på Bilderberg-møter i USA i 2008 og i Hellas i 2009.

– NSAs godt innkjørte teknologi for nesten-total overvåking har lenge vært overlegen det som noen av de europeiske landene har benyttet de siste årene for Data Retention.

John Alexander, sjef for National Security Agency, NSA. NSA har et budsjett som er større enn FBIs og CIAs samlede budsjetter.

Alexander fortsetter imøtekommende:
– Jeg kan gi deg noen punkter.
Vi arbeider helautomatisk, dvs. at massive mengder data gjennomgås og siles ved hjelp av våre online supercomputere og overvåkingssystemer. Dette dekker epost, nettbruk, telefonsamtaler og mye mer. Kort sagt får de som blir overvåket ikke vite om det, og overvåkerne benytter vesentlig færre manuelle ressurser fordi informasjonen blir ferdig silt.

-Nå som Data Retention Directive er blitt historie, kan jeg jo røpe at NSA har hatt en spesialavtale med EU som innebærer at våre datasystemer automatisk har finkjemmet og vurdert all informasjonen som er blitt lagret i henhold til EUs Data Retention Directive for de fleste landene som hadde innført DRD. Vi i NSA har aldri hatt for vane å spørre om tillatelse. Vi trenger ikke engang å be om tilgivelse, fordi nesten ingen vet hvor vanvittig effektive våre systemer faktisk er.

– Så du er fra Norge, sier plutselig Alexander. Landet med THE NORWEGIAN SHEEP, eller SHEEPLE som vi sier her i etterretningsverdenen. Jeg hadde en videokonferanse med The Fat Conservative Lady for en tid tilbake. Jeg forklarte henne konsekvensene det ville få for henne og hennes egne dersom hun ikke ville støtte DRD-innføringen i your sheeple country. Hun var ikke blant de smarteste, men det virket da som hun fikk med seg budskapet jeg ga henne.

– Hele DRD har fungert som en trojansk hest, eller BACKDOOR, som vi sier her i NSA. Jeg vil anta at Norge vil innfører DRD (DLD) selv om EU har skrotet det. The Fat Lady trodde hun fikk en SWEET DEAL ved å gå inn for lagring i ”bare” 6 måneder  som et kompromiss; for i politikken må man jo gjøre kompromisser, ikke sant? (Han gjør seg til i stemmen).

– That’s funny.  Vil du vite hvor lang tid NSAs supercomputere bruker på å scanne gjennom 6 måneders totalinfo for innbyggerne i et land? Mindre enn 24 timer, og da snakker jeg om et land av Italias størrelse.

– I denne videoen som varer i mindre enn 1 minutt får du en presis beskrivelse av hvor godt vårt system fungerer.
http://www.youtube.com/watch?v=KEw-kSDfTdE&feature=related

– Selvfølgelig overvåker vi ikke bare amerikanere, vi har full oversikt også Down Under, for ikke å snakke om sheeple-landene i nord. En smule arrogant fortsetter han – For å få budskapet tydelig frem vil jeg bekrefte at det som sies i videoen er sant, dere vil jo likevel ikke få det med dere.  Her er en tommelfingerregel: Det som dere tror at NSA i USA gjør for dere, gjør vi i realiteten imot dere.

– Hensikten med overvåking er IKKE såkalt nasjonal sikkerhet, det er bare det ytre skallet av en trojansk hest. Det dreier seg om å kontrollere hele befolkninger. You have seen nothing yet. Selv lillegutt Bush hadde evne til å skjønne et og annet, den mannen var slett ikke så dum. Dere vestlige journalister derimot…

President Bush på besøk hos NSA; overvåkingens og hemmeligholdets aller helligste. Alexander, som befinner seg mellom daværende visepresident Cheney og president Bush har vesentlig høyere sikkerhetsklarering enn USAs president, som bare får tilgang til informasjon på "need to know"-basis.

– Her er en annen viktig informasjon for journalister som har sovet i timen. NSA har hatt et nært samarbeid med Microsoft Corporation siden slutten av 1990-årene. Dette innebærer at Windows 2000 og senere versjoner er utstyrt med backdoors som gjør det mulig for vårt utstyr å spionere på innholdet i alle PC-er. Du kan tro det har båret frukter.

– Ikke bare spionerer vi, men ved hjelp av Microsofts ulike moduler for oppdatering, service packs and so on, så endrer vi programvaren i den enkelte maskin etter behov. Du kan teste dette selv, ved først å deaktivere funksjonen ”Automatiske oppdateringer”.  Så kan du la det gå litt tid og se om det popper opp et budskap som sier ”Nye programmer er installert”. Hvis automatisk program-oppdatering er blokkert og du selv ikke har lastet opp programmer manuelt, gjett hvem som har besørget det, sier Alexander mens han blunker lurt.

– Her er litt tech specs som ennå ikke har vært omtalt i næringslivs- eller IT-magasiner. Dette  vet jeg, fordi vi overvåker hele nettet i realtid, og noe av moroa vi har er å sjekke hvor langt andre er kommet i å spionere på oss og kartlegge våre metoder. Not impressive so far.

The driver, called ADVAPI.DLL, enables and controls a range of security functions. If you use Windows, you will find it in the C:Windowssystem directory of your computer. ADVAPI.DLL works closely with Microsoft Internet Explorer, but will only run cryptographic functions that the US governments allows Microsoft to export. Inside the code are the labels for the two keys. One is called “KEY”. The other is called “NSAKEY”.

The NSA key could be intended is intended to open up anyone’s and everyone’s Windows computer to intelligence gathering techniques deployed by NSA’s burgeoning corps of “information warriors”. The result of having the secret key inside your Windows operating system “is that it is tremendously easier for the NSA to load unauthorized security services on all copies of Microsoft Windows.

– Det føles som at vi i NSA har vår egen nøkkel for å gå inn i alle organisasjoner og hjem i hele verden uten å bli oppdaget. Gjett hva S-en i Microsofts Operativsystem VISTA er forkortelse for. Du kan like gjerne gjette tre ganger, fordi dere journalister vet jo ingenting. S står for SURVEILLANCE – overvåkning!

VISTA er forkortelse for Virtual Instant Surveillance Tactical Application.

Microsoft Windows VISTA ble utviklet primært som et spionasje-verktøy. Microsoft har hatt et topphemmelig samarbeid med NSA i mer enn 10 år som har gått ut på at NSA har fått lov til å installere spionasje-programvare i Microsofts lisensierte produkter.

Did you get IT, avslutter Alexander muntert han mens han på nytt blunker med et øye.

 

Utenriksminister Jonas Gahr Støre

Norges utenriksminister og ”EØS-minister” Jonas Gahr Støre fortrekker ikke en mine når han får høre at EU har skrotet Datalagringsdirektivet. Det virker som hans analytiske hjerne allerede har gitt seg i kast med en ny problemstilling.

Litt ettertenksomt kommer det så fra Gahr Støre:
– Jeg tror ikke at dette vil bli noe problem for oss. Jeg anser at Echelon-systemet til NSA, hvor Norge lenge har vært en av hovedbidragsyterne, sammen med USA, Canada, Australia og New Zealand vil dekke bortfallet av datalagring-overvåking.

– Det blir litt som en tippekupong hvor Norge har helgardert. Om vi ikke benytter en juridisk EU-plattform  – jeg mener EØS-plattform  – så benytter vi storebror utenfor EU. At Norge overlater  person-informasjon om norske borgere til utenlandsk etterretning er en hevdvunnen praksis innen Arbeiderpartiet som det ikke er grunn til å stille spørsmål ved verdien av.

Jonas Gahr Støre anser at Echelon-systemet og fortsatt samarbeid med USA på personovervåkingssiden fortsatt vil gjøre nytten. Han ønsker også å implementere DLD i Norge, dersom EU gir adgang for dette.

– Du kjenner vel kanskje til at landsfedrene Haakon Lie og Jens Chr. Hauge sendte  store mengder overvåkingsinformasjon som var innhentet gjennom Stay Behind-organisasjonen til CIA og MI6. Dette ble alltid tatt godt imot og Norge har fått mangt et skulderklapp for sin store innsats med dette. Større forkjempere for det norske folkets frihet og borgerrettigheter enn Lie og Hauge tror jeg ikke Norge har hatt. Det måtte i så fall være vår alles globale helt Trygve Lie, FNs første generalsekretær, som jeg avduket en statue av for noen år tilbake.

– Jeg må nok kontakte EU-hovedkvarteret i Brussel for å forespørre meg om Norge vil måtte søke EU om lov til å implementere Datalagringsdirektivet på egenhånd, eller om dette er noe Norge som EU-medlem vil være avskåret fra. Sa jeg EU-medlem, mente jeg selvfølgelig ”i henhold til EØS-avtalen”, poengterer Støre.

– Av mine gode kontakter i USAs etterretning og Council of Foreign Relations som jeg alltid konfererer med i viktige saker har jeg lært at Datalagringsdirektivet inneholder to betydningsfulle akilleshæler som vi har ønsket å holde skjult.  Dette er fordi det dreier seg om så åpenbare huller at det vil kunne sette selve nytteverdien av Datalagringsdirektivet i fare, dersom et betydelig antall mennesker lærer om dette og tilpasser seg det.

Det ene er at Skype-telefoni ikke registreres av DLD. Som kjent inneholder også Skype en chatte-funksjon som kan benyttes som epost, også med vedlegg.

– Det andre er at mobil-operatørene i samarbeid med bl.a. NSA og britiske GCHQ
har utviklet en overvåkingsplattform som går ut på at alle mobiltelefoner kan lokaliseres samtidig, og at hver mobil  automatisk er koblet til brukerens personnummer.

– Politiet og etterretningen (PST og NATOs militære etterretning) er i ferd med å prøve ut dette her i Norge nå. De foreløpige tilbakemeldingene går ut på at det fungerer effektivt, så effektivt at overvåkings-myndighetenes biler kan kjøre rundt som om de er i et dataspill og identifisere ulike mobilbrukere der de måtte befinne seg, både ute og inne. Telenorsjef Baksaas fortjener all honnør for den høye prioritet han har gitt til dette prosjektet, som han personlig tok tak i sommeren 2009.

Så blir Støre igjen alvorlig idet han gjør det klart at dersom EU gjør noe så uvanlig som å gjeninnføre personverndirektivet som ble nevnt innledningsvis, (offisielt kjent som The Data Protection Directive – Directive 95/46/EC) vil Norge benytte sin reservasjonsrett til å nedlegge veto mot et slikt EU-direktiv, selv om Norges EU-tilknytning i dag ikke gir adgang til bruk av veto, avslutter utenriksminister Jonas Gahr Støre.

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

24 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Erna Solbergs EU-garanti https://www.youtube.com/watch?v=h6wkXPlagbY

Valgfleskberget er gedigent og blir ikke mindre iår. En allianse med nazister og marxister som planlagt og målrettet driver krig mot befolkninga, henger beviselig ikke på greip. We are all jesuits som Herman Van Rompuy stolt prompa oralt, han er åpenbart ikke rett på en flekk, og alle oppegående med normalt gangsyn vet det http://postimg.org/image/6dyu1bygl/ I facebook http://tinyurl.com/cu8tkp3

En av Norges politiske fanger knyttet til bl.a. EØS-avtalen: Youtube { synnøve fjellbakk taftø https://www.youtube.com/results?search_query=synnøve+fjellbakk+taftø }, google { synnøve fjellbakk taftø https://www.google.no/search?q=synnøve+fjellbakk+taftø }

Vatikanets nazi-marx knight templars octogons eget Europabevegelsen lurte jammen alle naive ungdommer i Unge venstre med på ett av sine større svindelprosjekt http://postimg.org/image/5qknxo86l/ I facebook http://tinyurl.com/bty7u7a

Det er interessant å se om en av fellesnevnerne for fortidas og dagens politiske partiledelser er: The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1 Alt jeg har sett hittil tyder på det

The pharaoh lineage, the priest of Amon Ra and the connection to Switzerland, QL Tv, Santos Bonacci + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1886&start=1

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

Her er litt av terroren som de har stelt istand,
“400.000 piger i fare: HPV-Vaccinen kan give alvorlige bivirkninger. .. Samme tema i facebook-gruppe Oplysning til det Danske Folk ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/hva-er-de-egentlige-effektene-av-gardasil-vaksinen/comment-page-5/#comment-100761

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

The NSA’s New Spy Facilities are 7 Times Bigger Than the Pentagon http://www.defenseone.com/technology/2013/07/nsas-big-dig/67406/

Quote: He works at one of the three-letter intelligence agencies and oversees construction of a $1.2 billion surveillance data center in Utah that is 15 times the size of MetLife Stadium, home to the New York Giants and Jets. Long Island native Harvey Davis, a top National Security Agency official, needs that commanding presence. His role is to supervise infrastructure construction worldwide for NSA, which is part of the Defense Department. That involves tending to logistics, military installations, as well as power, space and cooling for all NSA data centers. In May, crews broke ground on a $792 million computing center at the agency’s headquarters near Baltimore that will complement the Utah site. Together the Utah center and Maryland’s 28-acre computer farm span 228 acres—more than seven times the size of the Pentagon. ..

We are all Jesuits http://www.abeldanger.net/2012/12/we-are-all-jesuits.html

“#1627: Marine Links Bullingdon-Rothschild Spread-Bet Bombers to SS Jason’s Bombardier Train in Spain ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/06/cia-eller-ei-accidenting-som-drapsmetode/comment-page-5/#comment-100440

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Danmark skal hemmeligstemple negative EU-oplysninger http://www.notat.dk/danmark-skal-hemmeligstemple-negative-eu-oplysninger/ Sitat: Dokumenter og enkeltoplysninger som kan have “negativ indvirkning” på EU, skal hemmeligstemples på den samme måde i hele unionen. Det er Danmarks EU-ambassadør Jeppe Tranholm-Mikkelsen gået med til. ..

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

New EU president confirms New World Order desire (19Nov09) http://www.youtube.com/watch?v=hXWeOa-FuyM

rompuy farage i youtube http://www.youtube.com/results?search_query=rompuy+farage

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Så korrupte er vores EU-kammerater http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1667446.ece
*
EU vil forære dig boks til måling af din nethastighed http://epn.dk/teknologi2/computer/article2624129.ece

Hvordan klarer EU’s administrasjon å bruke penger på noe som alle allerede får gratis http://speed.bredbandsguiden.no/?referer=dinside.no

Dette er et tydelig eksempel på inkompetanse som alle må betale for

Apoteose
Apoteose
Abonnent
12 år siden

Hva EU angår, føler jeg denne samtalen på ca. en time mellom Christopher Story og William H. McIlhany setter fokus på noen ineressante temaer.
Jmf. Anatoliy Golitsyn…

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Apoteose
12 år siden

Christopher Story – EU Corruption [Full HD]

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Apoteose
12 år siden

Christopher Story – EU Corruption [Full HD] http://www.youtube.com/watch?v=ZK7XdmoVctM

* Mitt forrige innlegg har feil url, lenke, kan slettes av moderator. Takk

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Big Brother iApple!!

“En skjult fil i iPhone og iPad lagrer jevnlig nøyaktig informasjon om hvor brukeren befinner seg til enhver tid. Nå får Apple kraftig kritikk, og Datatilsynet er bekymret.”

http://www.dagensit.no/article2127395.ece

Hvem sier at det bare er Bill Gates og VISTA som lar seg misbruke til å personovervåke oss alle (dvs. alle oss som er så hemma at vi ennå bruker Microsoft-PC)?

Teutonic Knight Steve Jobs og Apple er nok akkurat like ille som bilderberger Bill Gates. Forskjellen er kanskje bare at Jobs har karisma, som Gates mangler…

Verden vil ennå bedras – men nå kan det vel snart ikke vare lenger…

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Vet ikke Ulven om du er kjent med denne; http://www.youtube.com/watch?v=wb1oi3Ucje0&feature=player_embedded#at=11

Symbolismen i bl.a apple og dens okkulte koblinger til esoteriske anliggende.
Read them by their language. Same shit, different wrapping

bin Laden
bin Laden
Abonnent
13 år siden

Amen, Ulven, for Riksrett-galgen for maktsyke svikere gjeninnført snarest.
Nå kjenner vi heltens navn og må holde øye med personlig sikkerhet til hans gruppe.

Rusiske hackere har erklart på hacker.ru at det ville koste 50 millioner $ å organisere en cyberangrep, som ville lamme USA fullstendig. Det ville ta to år å forberede total krasj av United Stupids og det var nok med 600 hackere.
Satans bastion legges ned billig, og uten blod.

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Dagbladet i DLD-saken: “Quisling solgte landet vårt, det samme gjorde Ap og Høyre. Geert-Jan Korsbø Nilsen (36) står fram som Anonymous-aktivist. Han sier angrepene mot Høyres og Aps nettsider bare er starten.”

http://www.dagbladet.no/2011/04/08/nyheter/innenriks/anonymous/datalagringsdirektivet/arbeiderpartiet/16107627/

Anonymous er ikke lenger så Anonymous.

Hva med de hemmelige protokollene fra EØS-avtalen, som spikret Norges nåværende EU-medlemskap. Hvorfor er de så “anonyme”?? Vi lever da i et åpent og gjennomsiktig demokrati, eller?

Noe sier meg at Geert-Jan anonym vil erfare gyldigheten av visdomsordene: BE BRAVE, AND MIGHTY FORCES WILL COME TO YOUR RESCUE

Hva om et samlet norsk folk (unntatt et komplett lag av APe-svikere og en og annen strø-Quisling fra Høyre) krever at ikke bare DLD reverseres, men at hele EØS-avtalen reverseres, nullstilles, rives i filler og erklæres ugyldig ikke bare etter norsk lov, men også etter NORSK GRUNNLOV, slik faktum er?

Det er nå åpenbart for stadig flere oppegående nordmenn at EU BLE PLANLAGT SOM ET FASCISTDIKTATUR!

Så får vi se hva vi skal gjøre med jesuitt-Støre, Bilderberg-Jens og “jeg blir beamet”-Storberget: Bør de stues vekk i nøtte-stillinger i FN-systemet, eller bør Riksrett-galgen gjeninnføres og den enkelte taues inn foran anklager og folkedomstolen etter tur under mottoet: HER I NORGE VET VI HVA VI GJØR MED VÅRE LANDSSVIKERE, DENGANG SOM NÅ

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Ulven
13 år siden

Quisling?
De opprinnelige svikerne var Nygaardsvold og hans regjering. De la landet MED VITENDE OG VILJE åpent for tyskerne. De avvæpnet landet ved å marginalisere forsvaret, og da generalstaben gang på gang på gang kom til regjeringen på våren 1940 med bevis på bevis for at tyskerne planla et umiddelbart angrep på Norge fikk de hver gang avslag på sin anmodning om å få mobilisere. Selv da de var hos Nygaardsvold og sa at nå er tyskerne gått ombord i båtene sine og er på vei hit med en invasjonsstyrke ble generalene nektet å gjøre jobben sin. De fikk ikke lov å mobilisere. Overraskelsesangrep? Ser ikke slik ut. Kjekt å ha en Quisling som tagg om å få skylda.

Dernest ble landet sveket av Einar Gerhardsen. Han lot de allierte okkupere landet i månedene umiddelbart etter den tyske kapitulasjonen for å restrukturere byråkratiet og brekke om lovverket før han selv tiltrådte. Fint å få alle blikk rettet mot tyskertøser og NS troll – Snakk om å kaste blår i øynene på folk.

Milorg Major Oliver H. Langeland fikk sine bøker inndratt av høyesterett på anmodning av Gerhardsen. De ble for nærgående. De er å få tak i nå. “Dømmer ikke” og “For at I ikke skal dømmes”. Utgitt på Familieforlaget de siste par årene.

Nå har igjen forsvaret blitt bygget ned (ellers trodde jeg egentlig man “rev ned” og “bygget opp”, men så feil kan man ta. Trenger åpenbart Norsk/Orvellsk ordbok.) gjennom flere tiår, som i mellomkrigstiden. HV er fratatt sluttstykkene til geværene sine. En forsvarsminister som vil ha alle sivile våpen inn på offentlige våpenlagre. Dette ser for meg ut som en radbrekking av landets militære og sivile forsvarsevne. Dette ved siden av en outsourcing av styringen av landet og reguleringen av forvaltningen til Brussel. Dette er et grunnlovsstridig landssvik begått av en serie regjeringer de senere tiår – stikk i strid med folkets uttalte vilje! Det finnes ingen unnskyldning.

Dernest, for å legge stein til byrden og sikre at landet ikke kan stå seg mot noe som helst har det foregått en systematisk sanering av Norsk landbruk. Det dyrkes ikke lengre basismat til lokalt konsum rundt om i distriktene. Lokalt tilpassede frøsorter er for en stor grad gått tapt. Man har lagt om landbruket til industriproduksjon. Hvilken bonde har nok gode og varierte frø til å livnære seg og sin familie om verden endres i morgen? Svært få vil jeg tro. Vi er ikke i stand til å fø oss selv i dette landet om noe skulle skje med verdensøkonomien eller andre ting. Hver mann og hver kvinne bør ha to kilo assorterte mat og medisinfrø av “heirloom”-kvalitet nødpakningen.

Dernest er fiskeriene stort sett ødelagt av rovfiske og trålfiske der yngleplasser og livsmiljø på havbunnen med vitende og vilje er ødelagt fordi det ikke er økonomisk hensiktsmessig for trålerrderne å ta hensyn til dette. Myndighetene er advart av forskere, men disse forskerne blir selvsagt ikke hørt.

De virkelige landssvikerne gikk fri sist. La oss ikke gjøre samme feilen denne gangen.

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Er det mulig at kylling-Erna har blitt truet til å begå harakiri mot Høyres partiprogram, gjennom NWOs bruk av MAFIA-METODER?

Høyre er som kjent kjent som partiet som prioriterer konservative prinsipper, og da i første omgang FORSVARET AV DEN PERSONLIGE FRIHET, RETTSSIKKERHETEN OG PRIVATLIVETS FRED.

ALT DETTE LIGGER NÅ I ASKE…

Hvor mange patriotiske norske bilderbergere er blitt myrdet opp gjennom årene?
– Knut Frydenlund, død av hjerneblødning
– Tor Moursund (banksjef), død av kreft

Har ikke hele listen her, men hva skjedde egentlig med Gro Harlem Brundtlands yngste sønn Jørgen? Ifølge stemmer i skogen ble han myrdet – for å tvinge Gro og resten av den norske politikerstand inn i blind terror-lydighet?

Jeg klarer ikke å tolke Høyre-bandens kollektive voldtekt av eget partiprogram som annet enn at “det må ligge noe bak”. Jeg syntes at selv Michael Tetschher, en av de få rettryggede Høyre-representantene som sa NEI TIL DLD virket litt blek om nebbet da han ble intervjuet på TV-nyhetene igår… Som om han heller ønsker å bli forbigått i stillhet med sitt standpunkt, fremfor å bruke TV-eksponeringen til å prøve å få noen flere av sine egne partikolleger på Tinget tilbake til fornuft og til å følge Høyres partiprogram.

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Ulven
13 år siden

Partiprogramer er for å fri til velgerne. De har aldri hatt noen praktisk relevans for hvilken konkret politikk et parti har ført i Posisjon. I Posisjon gires det umiddelbart om fra Idealpolitikk til Realpolitikk – og realpolitikken er 99% den samme uavhengig av hvilket parti som nominelt har hånda på rattet i et gitt øyeblikk.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
13 år siden

Men man trenger kanskje ikke direktiver når man hemmeligholder? 16 millioner hemmeligstemplede dokumenter i USA – bare i fjor: http://www.youtube.com/user/TheAlexJonesChannel#p/u/6/O-zbkRCKrUQ

Hallo
Hallo
Abonnent
13 år siden

Hei Hans Gaarder!

Super artikkel.
Men siden du er inne på det, hva med en artikkel om å avluse våre data systemer, og komme med artikkler om hvordan en kan unngå / omgå overvåkningen. Jeg har selv prøvd div. proxy servere, men opplever at jeg får en så treg linje at jeg ikke orker. eks: http://www.dold.se og real hide ip. Jeg lurer også på om det har noe for seg å legge en metall membran på taket mitt for å unngå mobil stråling ( micro bølger ), skal legge nye takstein uansett, så om jeg legger folie før jeg legger takstein så blir det ikke så mye dyrere. ( har sett arikkler ol. om at dette blir gjordt i andre land ). Så er det dette med kryptering, har brukt pgp, men det er det ikke så mange andre som bruker, hva tror du kommer fremover på dette området? Jeg vet at vi må gå over til hardere skytts, når DLD kommer, men er usikker på hvilken måte.

Uenur
Uenur
Abonnent
13 år siden

Fantastisk Hans; at du la såpass mye jobb i en aprilspøk.He-he!
-Men kanskje artikkelen kan avstedkomme en fruktbar diskusjon uansett..

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
13 år siden

En god “snarr” gjør alltid susen når den får en til å tenke. Hoffnarren vinklet tingenes tilstand på hodet med jøglerier. Folk lo, helt til de skjønte det, det var de selv som var holdt for narr av makthaverne. Virkelighetsbildet var en stor narrestrek. Jøgleren viste bare hvordan ting egentlig skulle være i rettferdighetens navn. Vi trenger flere jøglere i dagens samfunn.

RoKle
RoKle
Abonnent
13 år siden

Tipper denne artikkelen kun passer i dag, 1 april. Ikke planer at Jew§a / NWO gir fra seg muligheten til å overvåke oss fredselskende ariere sånn uten videre nei.

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
13 år siden

Aprilsnarr?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Avregistrert
13 år siden

Det er vel ingen som trodde seriøst at EU har annullert Datalagringsdirektivet ?

Lurte på hva som kom til å være Nyhetsspeilets Aprilsnarr i dag da jeg logget meg inn og der lyste den mot meg umidelbart :)

Men bra var den da selv om en gigantisk UFO innvasjon med alien monstre hadde passet bedre kanskje …… 8)

Hermis
Hermis
Abonnent
13 år siden

Kjører Linux her og nu :) Mye raskere en Window$ :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

At windows har et innebygd overvåkningsssytem siden år 2000, gir meg enda en grunn til å gå over til linux-plattformen. Og her ligger Ubuntu nærmest den enkleste løsningen for allerede “kjære” windows brukere:
http://www.ubuntu.no/

Ubuntu er som andre linux-distribusjoner en åpen kildekode, og gir dermed ingen rom for trojaner, spioner, ormer eller viruser. De av dere som stortsett bruker datamaskinen til surfing / kontorarbeid, bør helst gå over til linux-verden så fort som mulig.

« Forrige artikkel

SV-Kristin vil ha Norge under FN-ledet verdensorden

Neste artikkel »

Norge i krig for baron Rothschild

24
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x